an online Instagram web viewer
  • wanda_shopeholic
    DEMICA | KURUS | DETOX
    @wanda_shopeholic

Images by wanda_shopeholic

TURUN 5KG, MUKA DAH CENGKUNG
-
Hai korangg dah lunch kan?☺️
-
Jom baca testimoni adik ni yg hilang 5KG. Adik ni cakap dia rasa makin bertenaga setelah consume hampir sekotak, takdelah badan asyik lemau je. Apa yg paling penting lemak kat pipi & dagu dah lariii 👏🏻 bye bye lemak. Tq sbb masih nak repeat order 😇.
-
Korang ada masalah double chin atau pipi macam pau??🧐 Nak #TeamDemica bantu nyahkan lemak2 degil kat badan & muka korang?
-
Komen je NAK kat bawah,
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
TURUN 5KG, MUKA DAH CENGKUNG - Hai korangg dah lunch kan?☺️ - Jom baca testimoni adik ni yg hilang 5KG. Adik ni cakap dia rasa makin bertenaga setelah consume hampir sekotak, takdelah badan asyik lemau je. Apa yg paling penting lemak kat pipi & dagu dah lariii 👏🏻 bye bye lemak. Tq sbb masih nak repeat order 😇. - Korang ada masalah double chin atau pipi macam pau??🧐 Nak #TeamDemica  bantu nyahkan lemak2 degil kat badan & muka korang? - Komen je NAK kat bawah, 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️
.
4 HARI LOSS 3KG💥 
7 HARI LOSS 8KG💥 
1 BOX LOSS 12KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Nak tahu rahsia kurus??
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️ . 4 HARI LOSS 3KG💥 7 HARI LOSS 8KG💥 1 BOX LOSS 12KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Nak tahu rahsia kurus?? 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
UKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIK
-
Wowww biar betul??? Haaaa percaya atau tak, ini realiti bukan cobaan tauu..makin lama korang consume #Demica makin berkurang la ketebalan lemak badan korang tu. #Demica bagi kesan inch loss juga tau, bukan hanya turun berat semata-mata.
-
Nak pakai seluar size S atau XS??
Cepat komen NAK, 🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
UKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIK - Wowww biar betul??? Haaaa percaya atau tak, ini realiti bukan cobaan tauu..makin lama korang consume #Demica  makin berkurang la ketebalan lemak badan korang tu. #Demica  bagi kesan inch loss juga tau, bukan hanya turun berat semata-mata. - Nak pakai seluar size S atau XS?? Cepat komen NAK, 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
HILANG 4KG WALAUPUN MAKAN BANYAK
-
Sis dapat feedback ikhlas dari adik ni. Katanya berat hilang 4KG even makan banyak sbb banyak kenduri nak kena hadir. Haaa amacam?? Best tak?
-
Fungsi utama #Demica utk serap & perangkap lemak dalam usus kita so tiap kali consume, usus kita akan dicuci.. Kalau pantang makan & betul2 diet mesti lagi banyak berat turun.🤓
-
Nak dapatkan Demica berserta FREE GIFT & FREE COACHING?
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
HILANG 4KG WALAUPUN MAKAN BANYAK - Sis dapat feedback ikhlas dari adik ni. Katanya berat hilang 4KG even makan banyak sbb banyak kenduri nak kena hadir. Haaa amacam?? Best tak? - Fungsi utama #Demica  utk serap & perangkap lemak dalam usus kita so tiap kali consume, usus kita akan dicuci.. Kalau pantang makan & betul2 diet mesti lagi banyak berat turun.🤓 - Nak dapatkan Demica berserta FREE GIFT & FREE COACHING? 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
SEBULAN CONSUME LOSE 11KG, NAK REPEAT ORDER
.
Biar betul?? Haaa percayalahhhhh #Demica memang macam magic. Belum cuba belum tahu uolss.
.
Asyik diet sorang2 je tak semangat juga kan?
Kalini #TeamDemica akan guide korang sampai capai target masing2 tau yang penting korang kena follow tips sis bagi.
.
Nak tahu macam mana??
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
SEBULAN CONSUME LOSE 11KG, NAK REPEAT ORDER . Biar betul?? Haaa percayalahhhhh #Demica  memang macam magic. Belum cuba belum tahu uolss. . Asyik diet sorang2 je tak semangat juga kan? Kalini #TeamDemica  akan guide korang sampai capai target masing2 tau yang penting korang kena follow tips sis bagi. . Nak tahu macam mana?? 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
1 KOTAK HILANG 6KG
-
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 65KG kepada 59KG. Nak repeat order katanya sbb nak capai target sampai 50KG! Chayok2 you can do it 💪🏻👍🏻.
-
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
-
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
1 KOTAK HILANG 6KG - Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 65KG kepada 59KG. Nak repeat order katanya sbb nak capai target sampai 50KG! Chayok2 you can do it 💪🏻👍🏻. - Ada sesiapa nak #TeamDemica  bantu sampai korang kurus dari A-Z? - 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
TURUN 6KG DENGAN HANYA 1 KOTAK
-
Wowww adik ni berjaya turun 6KG tauu selepas consume 1 KOTAK. Berat adik ni turun dari 78KG kepada 71KG. Korang nak kesan lagi cepat? Korang boleh follow macam adik ni buat. Dia selang seli puasa so Alhamdulillah berhasil jugak usaha dia utk kurus.
-
Korang nak kurus tanpa ada kesan sampingan?
-
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
TURUN 6KG DENGAN HANYA 1 KOTAK - Wowww adik ni berjaya turun 6KG tauu selepas consume 1 KOTAK. Berat adik ni turun dari 78KG kepada 71KG. Korang nak kesan lagi cepat? Korang boleh follow macam adik ni buat. Dia selang seli puasa so Alhamdulillah berhasil jugak usaha dia utk kurus. - Korang nak kurus tanpa ada kesan sampingan? - 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
Hai korang! Meh sis nak share testimoni adik ni, hilang 8KG tau😍
.
Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica guide.
.
Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING??
.
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
Hai korang! Meh sis nak share testimoni adik ni, hilang 8KG tau😍 . Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica  guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING?? . 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR
-
Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍.
-
Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je?
Cepat komen NAK kat bawah ni.
-
Nanti #TeamDemica akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR - Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍. - Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je? Cepat komen NAK kat bawah ni. - Nanti #TeamDemica  akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
1 KOTAK TURUN 4KG
-
Wah wahhh happy sangat2 dapat bantu adik ni turunkan berat. Sebelum consume berat adik ni 62kg, lepas consume sekotak haaa terus turun 58kg. Tu baru sekotak, kalau korang nak turun banyak lagi kena konsisten tau. Jangan nak skip2 🤗.
-
Ada sape2 lagi nak #TeamDemica guide sampai kurus??
-
Cepat komen NAK.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
1 KOTAK TURUN 4KG - Wah wahhh happy sangat2 dapat bantu adik ni turunkan berat. Sebelum consume berat adik ni 62kg, lepas consume sekotak haaa terus turun 58kg. Tu baru sekotak, kalau korang nak turun banyak lagi kena konsisten tau. Jangan nak skip2 🤗. - Ada sape2 lagi nak #TeamDemica  guide sampai kurus?? - Cepat komen NAK. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah berjaya turun 15KG.
.
Nampak tak beza BEFORE & AFTER tu? Haaa before ni badan size L asyik stress je bab nak pilih baju. Sekarang ni wowww pakai je baju design macam mana pn xrisau sbb ada size!😍
.
Korang nak tak tukar size baju kepada size S atau XS??? #TeamDemica nak GUIDE KORANG SAMPAI KURUS secara percuma! Ada yang nak?
.
Komen je SAYA NAK kat bawah ni.
.
Utk fast response terus tekan link pada bio❤️
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni #ubatkurusmurah #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #produkkurus #produkkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #sayanakkurus #kurussebelumraya
Alhamdulillah berjaya turun 15KG. . Nampak tak beza BEFORE & AFTER tu? Haaa before ni badan size L asyik stress je bab nak pilih baju. Sekarang ni wowww pakai je baju design macam mana pn xrisau sbb ada size!😍 . Korang nak tak tukar size baju kepada size S atau XS??? #TeamDemica  nak GUIDE KORANG SAMPAI KURUS secara percuma! Ada yang nak? . Komen je SAYA NAK kat bawah ni. . Utk fast response terus tekan link pada bio❤️ . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #ubatkurusmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kurus  #produkkurus  #produkkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurussihat  #nakkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #nakkuruscepat  #sayanakkurus  #kurussebelumraya 
DAGU MAKIN RUNCING, KULIT CERAH
-
Wowwww biar betul?? Percaya ke idokkk #Demica bukan hanya sedut & perangkap lemak korang tapi boleh bg kulit cantikss gittew.. Sebab dlm #Demica ada vitamin C serta marine collagen utk jadikan kulit kita sihat 😉.
-
Nak bakar lemak2 berlebihan pada seluruh tubuh korang?
Cepat Whatsapp admin 🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
DAGU MAKIN RUNCING, KULIT CERAH - Wowwww biar betul?? Percaya ke idokkk #Demica  bukan hanya sedut & perangkap lemak korang tapi boleh bg kulit cantikss gittew.. Sebab dlm #Demica  ada vitamin C serta marine collagen utk jadikan kulit kita sihat 😉. - Nak bakar lemak2 berlebihan pada seluruh tubuh korang? Cepat Whatsapp admin 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS?
-
Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.😇
-
Tengok feedback ikhlas customer ni , habis je sekotak terus muka slim dah macam gaya model.☺️
-
Ada yang nak nyah kan lemak2 tepu kat muka & seluruh badan?
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS? - Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.😇 - Tengok feedback ikhlas customer ni , habis je sekotak terus muka slim dah macam gaya model.☺️ - Ada yang nak nyah kan lemak2 tepu kat muka & seluruh badan? 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
Ramai sekarang ni nak mula jadi abang sado diorang cari #Demica. Hehe apa yg best Demica ni??
-
-tiada cirit birit
-mixberry flavour yang sedap
-sangat berkesan utk bakar lemak
-toksin dikeluarkan melalui air kecil/peluh.
-sesuai utk org nak build muscle bila tubuh dah tak banyak lemak.
-
Ada yg nak jadi abang sado dengan #Demica ??
-

Kalau nak, cepat Komen NAK.
-
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
Ramai sekarang ni nak mula jadi abang sado diorang cari #Demica . Hehe apa yg best Demica ni?? - -tiada cirit birit -mixberry flavour yang sedap -sangat berkesan utk bakar lemak -toksin dikeluarkan melalui air kecil/peluh. -sesuai utk org nak build muscle bila tubuh dah tak banyak lemak. - Ada yg nak jadi abang sado dengan #Demica  ?? - Kalau nak, cepat Komen NAK. - 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
SEKOTAK HILANG 5KG
-
Wowww adik ni dapat turun 5KG dari 65KG kepada 60KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, paha, lengan & pinggul pun turut hilang 💃 . Good luck utk capai target lagi 5KG je!💪🏻💪🏻🔥
-
Sape lagi yg nak hilangkan lemak pada dagu, perut, paha & lengan??
-
Cepat komen NAK,
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION .
.
.
📲Whatsapp 017-6395123

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus
SEKOTAK HILANG 5KG - Wowww adik ni dapat turun 5KG dari 65KG kepada 60KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, paha, lengan & pinggul pun turut hilang 💃 . Good luck utk capai target lagi 5KG je!💪🏻💪🏻🔥 - Sape lagi yg nak hilangkan lemak pada dagu, perut, paha & lengan?? - Cepat komen NAK, 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION . . . 📲Whatsapp 017-6395123 #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #like4like  #likeforfollow  #likeforlikesback  #sayanakkurus 
Garlic balm selamat digunakan untuk semua peringkat umur
✔️ Tak panas, tak sejuk, tak berangin
✔️ Mudah digunakan
✔️ Selamat
✔️ Efektif
✔️ Lulus KKM
✔️ 💯 Organik
.
Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 017-6395123( klik link di profile) 😘
.
#sayajual #sayajualbarangbaby #garlicbalm #penawarbatukselsema #balmbatukselsema #garlicbalmhomemade #garlicbalmviral #dropship #bazaar #bazaarpaknilmurah #zmbeauty #garlicbalm #garlicbalmzmbeauty #garlicbalmviral #lazada #viral #shopee #love #nature #handmade #baby #beauty #instagram #photooftheday #amazing #like4like #follow4follow #followme #bisnesonline #eusahawan
Garlic balm selamat digunakan untuk semua peringkat umur ✔️ Tak panas, tak sejuk, tak berangin ✔️ Mudah digunakan ✔️ Selamat ✔️ Efektif ✔️ Lulus KKM ✔️ 💯 Organik . Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 017-6395123( klik link di profile) 😘 . #sayajual  #sayajualbarangbaby  #garlicbalm  #penawarbatukselsema  #balmbatukselsema  #garlicbalmhomemade  #garlicbalmviral  #dropship  #bazaar  #bazaarpaknilmurah  #zmbeauty  #garlicbalm  #garlicbalmzmbeauty  #garlicbalmviral  #lazada  #viral  #shopee  #love  #nature  #handmade  #baby  #beauty  #instagram  #photooftheday  #amazing  #like4like  #follow4follow  #followme  #bisnesonline  #eusahawan 
Garlic balm selamat digunakan untuk semua peringkat umur
✔️ Tak panas, tak sejuk, tak berangin
✔️ Mudah digunakan
✔️ Selamat
✔️ Efektif
✔️ Lulus KKM
✔️ 💯 Organik
.
Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 017-6395123( klik link di profile) 😘
.
#sayajual #sayajualbarangbaby #garlicbalm #penawarbatukselsema #balmbatukselsema #garlicbalmhomemade #garlicbalmviral #dropship #bazaar #bazaarpaknilmurah #zmbeauty #garlicbalm #garlicbalmzmbeauty #garlicbalmviral #lazada #viral #shopee #love #nature #handmade #baby #beauty #instagram #photooftheday #amazing #like4like #follow4follow #followme #bisnesonline #eusahawan
Garlic balm selamat digunakan untuk semua peringkat umur ✔️ Tak panas, tak sejuk, tak berangin ✔️ Mudah digunakan ✔️ Selamat ✔️ Efektif ✔️ Lulus KKM ✔️ 💯 Organik . Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 017-6395123( klik link di profile) 😘 . #sayajual  #sayajualbarangbaby  #garlicbalm  #penawarbatukselsema  #balmbatukselsema  #garlicbalmhomemade  #garlicbalmviral  #dropship  #bazaar  #bazaarpaknilmurah  #zmbeauty  #garlicbalm  #garlicbalmzmbeauty  #garlicbalmviral  #lazada  #viral  #shopee  #love  #nature  #handmade  #baby  #beauty  #instagram  #photooftheday  #amazing  #like4like  #follow4follow  #followme  #bisnesonline  #eusahawan 
Garlic balm selamat digunakan untuk semua peringkat umur
✔️ Tak panas, tak sejuk, tak berangin
✔️ Mudah digunakan
✔️ Selamat
✔️ Efektif
✔️ Lulus KKM
✔️ 💯 Organik
.
Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 017-6395123( klik link di profile) 😘
.
#sayajual #sayajualbarangbaby #garlicbalm #penawarbatukselsema #balmbatukselsema #garlicbalmhomemade #garlicbalmviral #dropship #bazaar #bazaarpaknilmurah #zmbeauty #garlicbalm #garlicbalmzmbeauty #garlicbalmviral #lazada #viral #shopee #love #nature #handmade #baby #beauty #instagram #photooftheday #amazing #like4like #follow4follow #followme #bisnesonline #eusahawan
Garlic balm selamat digunakan untuk semua peringkat umur ✔️ Tak panas, tak sejuk, tak berangin ✔️ Mudah digunakan ✔️ Selamat ✔️ Efektif ✔️ Lulus KKM ✔️ 💯 Organik . Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 017-6395123( klik link di profile) 😘 . #sayajual  #sayajualbarangbaby  #garlicbalm  #penawarbatukselsema  #balmbatukselsema  #garlicbalmhomemade  #garlicbalmviral  #dropship  #bazaar  #bazaarpaknilmurah  #zmbeauty  #garlicbalm  #garlicbalmzmbeauty  #garlicbalmviral  #lazada  #viral  #shopee  #love  #nature  #handmade  #baby  #beauty  #instagram  #photooftheday  #amazing  #like4like  #follow4follow  #followme  #bisnesonline  #eusahawan