an online Instagram web viewer
  • onyxtixhimeni
    Onyx Silver and watch
    @onyxtixhimeni

Images by onyxtixhimeni

Medaliopn argjendi##silvermedalion#
20€
Varese argjendi #Hutini#gure cirkone#per porosi na shkruani ne 044372830#trasporti gratis ,Necklase#silver#Onyx silver# 25€
Bejme rregullimin, ndryshimin e stolive###Handmade#
Bejme rregullimin, ndryshimin e stolive###Handmade #
Komplet argjendi#me gure markezet#me  zingjire gratis per porosi na shkruani ne Viber dhe WhatsApp+38344372830
Komplet argjendi#me  gure markezet#me  zingjire gratis per porosi na shkruani ne Viber dhe WhatsApp+38344372830
Komplet argjendi i lare ne ari te  bardhe #per porosi na shkruani ne Viber dhe WhatsApp +38344372830
Komplet argjendi i lare ne ari te bardhe #per  porosi na shkruani ne Viber dhe WhatsApp +38344372830
Komplet argjendi me gure markezet#per porosi na shkruani ne nr +38344372830
Komplet argjendi me gure markezet#per  porosi na shkruani ne nr +38344372830
vathe argjendi#per  porosi na shkruani  ne Viber dhe whatsApp ne nr +38344372830
vathe argjendi#per  porosi na shkruani ne Viber dhe whatsApp ne nr +38344372830