an online Instagram web viewer
  • nuriz_visikejelitaan
    NURIZZ KOSMETIK HQ
    @nuriz_visikejelitaan

Images by nuriz_visikejelitaan

Hai uolls tengok apa tu kak sab guna sebelum make up ? .
Bio white serum c dari keluaran nuriz shoppe patut lah kulit make up kak sab comey . 
serum ni bagi kulit  ampa
- awet Muda
- Mengurangkan Flex Hitam - Kerusakan Akibat Sinar Matahari
- Mencerahkan - Memutihkan Kulit
-  Meremajakan Kulit Wajah
- Membentuk Kolagen Kulit
- Kesannya kulit jadi kenyal dan elastik
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678 .
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Hai uolls tengok apa tu kak sab guna sebelum make up ? . Bio white serum c dari keluaran nuriz shoppe patut lah kulit make up kak sab comey . serum ni bagi kulit ampa - awet Muda - Mengurangkan Flex Hitam - Kerusakan Akibat Sinar Matahari - Mencerahkan - Memutihkan Kulit - Meremajakan Kulit Wajah - Membentuk Kolagen Kulit - Kesannya kulit jadi kenyal dan elastik . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Hai uolls tengok apa tu kak sab guna sebelum make up ? .
Bio white serum c dari keluaran nuriz shoppe patut lah kulit make up kak sab comey . 
serum ni bagi kulit  ampa
- awet Muda
- Mengurangkan Flex Hitam - Kerusakan Akibat Sinar Matahari
- Mencerahkan - Memutihkan Kulit
-  Meremajakan Kulit Wajah
- Membentuk Kolagen Kulit
- Kesannya kulit jadi kenyal dan elastik
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678 .
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Hai uolls tengok apa tu kak sab guna sebelum make up ? . Bio white serum c dari keluaran nuriz shoppe patut lah kulit make up kak sab comey . serum ni bagi kulit ampa - awet Muda - Mengurangkan Flex Hitam - Kerusakan Akibat Sinar Matahari - Mencerahkan - Memutihkan Kulit - Meremajakan Kulit Wajah - Membentuk Kolagen Kulit - Kesannya kulit jadi kenyal dan elastik . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan.
.
Antara kebaikan Teh Mom ialah :
- Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit)
- Penghilang Gatal
- Pereda Panas
- Anti Radang
- Mengobati Diabetes Mellitus
- Pemanis Alami
- Mengobati Hipertensi
- Mengobati Paru-paru
- Antioksidan
- Menjaga Saluran Pencernaan
- Menjaga Hati dan Pankreas
- Menurunkan Berat Badan
- Ubat kanser
- Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan. . Antara kebaikan Teh Mom ialah : - Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit) - Penghilang Gatal - Pereda Panas - Anti Radang - Mengobati Diabetes Mellitus - Pemanis Alami - Mengobati Hipertensi - Mengobati Paru-paru - Antioksidan - Menjaga Saluran Pencernaan - Menjaga Hati dan Pankreas - Menurunkan Berat Badan - Ubat kanser - Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan.
.
Antara kebaikan Teh Mom ialah :
- Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit)
- Penghilang Gatal
- Pereda Panas
- Anti Radang
- Mengobati Diabetes Mellitus
- Pemanis Alami
- Mengobati Hipertensi
- Mengobati Paru-paru
- Antioksidan
- Menjaga Saluran Pencernaan
- Menjaga Hati dan Pankreas
- Menurunkan Berat Badan
- Ubat kanser
- Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan. . Antara kebaikan Teh Mom ialah : - Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit) - Penghilang Gatal - Pereda Panas - Anti Radang - Mengobati Diabetes Mellitus - Pemanis Alami - Mengobati Hipertensi - Mengobati Paru-paru - Antioksidan - Menjaga Saluran Pencernaan - Menjaga Hati dan Pankreas - Menurunkan Berat Badan - Ubat kanser - Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan.
.
Antara kebaikan Teh Mom ialah :
- Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit)
- Penghilang Gatal
- Pereda Panas
- Anti Radang
- Mengobati Diabetes Mellitus
- Pemanis Alami
- Mengobati Hipertensi
- Mengobati Paru-paru
- Antioksidan
- Menjaga Saluran Pencernaan
- Menjaga Hati dan Pankreas
- Menurunkan Berat Badan
- Ubat kanser
- Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan. . Antara kebaikan Teh Mom ialah : - Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit) - Penghilang Gatal - Pereda Panas - Anti Radang - Mengobati Diabetes Mellitus - Pemanis Alami - Mengobati Hipertensi - Mengobati Paru-paru - Antioksidan - Menjaga Saluran Pencernaan - Menjaga Hati dan Pankreas - Menurunkan Berat Badan - Ubat kanser - Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan.
.
Antara kebaikan Teh Mom ialah :
- Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit)
- Penghilang Gatal
- Pereda Panas
- Anti Radang
- Mengobati Diabetes Mellitus
- Pemanis Alami
- Mengobati Hipertensi
- Mengobati Paru-paru
- Antioksidan
- Menjaga Saluran Pencernaan
- Menjaga Hati dan Pankreas
- Menurunkan Berat Badan
- Ubat kanser
- Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan. . Antara kebaikan Teh Mom ialah : - Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit) - Penghilang Gatal - Pereda Panas - Anti Radang - Mengobati Diabetes Mellitus - Pemanis Alami - Mengobati Hipertensi - Mengobati Paru-paru - Antioksidan - Menjaga Saluran Pencernaan - Menjaga Hati dan Pankreas - Menurunkan Berat Badan - Ubat kanser - Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan.
.
Antara kebaikan Teh Mom ialah :
- Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit)
- Penghilang Gatal
- Pereda Panas
- Anti Radang
- Mengobati Diabetes Mellitus
- Pemanis Alami
- Mengobati Hipertensi
- Mengobati Paru-paru
- Antioksidan
- Menjaga Saluran Pencernaan
- Menjaga Hati dan Pankreas
- Menurunkan Berat Badan
- Ubat kanser
- Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan. . Antara kebaikan Teh Mom ialah : - Mengandungi buah panjang umur (longevity fruit) - Penghilang Gatal - Pereda Panas - Anti Radang - Mengobati Diabetes Mellitus - Pemanis Alami - Mengobati Hipertensi - Mengobati Paru-paru - Antioksidan - Menjaga Saluran Pencernaan - Menjaga Hati dan Pankreas - Menurunkan Berat Badan - Ubat kanser - Bermanfaat untuk kecantikan terutama kesehatan kulit - Penglihatan . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
1.  UBAT BATUK (Sebagai Antitussive dan Eskpektoran)
TEH MOM  juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan.

2. BUAH PANJANG UMUR
Bagi masyarakat China, dengan mengkonsumsi TEH MOM dipercayai dapat memperpanjang usia seseorang. Seperti yang dijelaskan diatas di daerah dimana buah ini banyak tumbuh yaitu daerah Yongfu dan Ligui memiliki populasi manusia yang berumur 100 tahun lebih cukup tinggi, mungkin itu salah satu alasan kenapa buah ini juga disebut sebagai buah Panjang Umur (longevity fruit). 3.  MENGHILANGKAN GATAL BADAN
TEH MOM  juga bermanfaat sebagai penghilang rasa gatal akibat gigitan serangga dan juga dapat mengobati alergi gatal pada kulit yang di sebabkan oleh faktor lain.  4.  PEREDAS PANAS BADAN
TEH MOM juga bermanfaat buat menyeimbangkankan suhu atau panas tubuh yang disebabkan oleh kondisi panas internal maupun eksternal. Sehingga bermaanfat untuk meredakan panas dalam.  5.  ANTI RADANG 
TEH MOM juga bermanfaat mengatasi radang tenggorokan, tenggorokan kering, batuk dan bisa mencegah suara yang serak. Salah satu manfaat TEH MOM ini sangat cocok bagi penyanyi yang ingin menjaga kualitas suaranya agar performanya maksimal apabila dikonsumsi secara rutin. Untuk mengobati radang tenggorokan  6.  MERAWAT DIABETES 
TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai salah satu alternatif untuk mengobati penyakit Diabetes Mellitus, dan dapat mengatasi gejala kencing manis.  7.  PEMANIS MAKANAN
TEH MOM juga bermanfaat sebagai pemanis alami karena mengadung Triterpenoid Glycosides yang merupakan bahan pemanis alami yang tidak mengadung kalori.  8.  MERAWAT HIPERTENSI
TEH MON juga bermanfaat untuk mengobati penyakit hipertensi dan membantu menormalkan tekanan darah. 
9.  MERAWAT PARU-PARU
TEH MOM juga bermanfaat mengobati penyakit paru-paru. Dan juga bermanfaat mencegah penyakit pernafasan seperti asma. Sangat cocok dikonsumsi oleh perokok berat, agar tidak terjangkit penyakit pernafasan.  10.  ANTIOKSIDAN BADAN
TEH MOM juga bermanfaat sebagai antioksidan ataupun  penawar racun yang masuk
1. UBAT BATUK (Sebagai Antitussive dan Eskpektoran) TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai antitussive dan eskpektoran yang dapat mencegah paru-paru sesak, asma, kerongkongan nyeri, batuk dan penyakit lain yang berhubungan dengan pernafasan. 2. BUAH PANJANG UMUR Bagi masyarakat China, dengan mengkonsumsi TEH MOM dipercayai dapat memperpanjang usia seseorang. Seperti yang dijelaskan diatas di daerah dimana buah ini banyak tumbuh yaitu daerah Yongfu dan Ligui memiliki populasi manusia yang berumur 100 tahun lebih cukup tinggi, mungkin itu salah satu alasan kenapa buah ini juga disebut sebagai buah Panjang Umur (longevity fruit). 3. MENGHILANGKAN GATAL BADAN TEH MOM juga bermanfaat sebagai penghilang rasa gatal akibat gigitan serangga dan juga dapat mengobati alergi gatal pada kulit yang di sebabkan oleh faktor lain. 4. PEREDAS PANAS BADAN TEH MOM juga bermanfaat buat menyeimbangkankan suhu atau panas tubuh yang disebabkan oleh kondisi panas internal maupun eksternal. Sehingga bermaanfat untuk meredakan panas dalam. 5. ANTI RADANG TEH MOM juga bermanfaat mengatasi radang tenggorokan, tenggorokan kering, batuk dan bisa mencegah suara yang serak. Salah satu manfaat TEH MOM ini sangat cocok bagi penyanyi yang ingin menjaga kualitas suaranya agar performanya maksimal apabila dikonsumsi secara rutin. Untuk mengobati radang tenggorokan 6. MERAWAT DIABETES TEH MOM juga dapat bermanfaat sebagai salah satu alternatif untuk mengobati penyakit Diabetes Mellitus, dan dapat mengatasi gejala kencing manis. 7. PEMANIS MAKANAN TEH MOM juga bermanfaat sebagai pemanis alami karena mengadung Triterpenoid Glycosides yang merupakan bahan pemanis alami yang tidak mengadung kalori. 8. MERAWAT HIPERTENSI TEH MON juga bermanfaat untuk mengobati penyakit hipertensi dan membantu menormalkan tekanan darah. 9. MERAWAT PARU-PARU TEH MOM juga bermanfaat mengobati penyakit paru-paru. Dan juga bermanfaat mencegah penyakit pernafasan seperti asma. Sangat cocok dikonsumsi oleh perokok berat, agar tidak terjangkit penyakit pernafasan. 10. ANTIOKSIDAN BADAN TEH MOM juga bermanfaat sebagai antioksidan ataupun penawar racun yang masuk
[TERKINI]SEJUK JERR MINUM TEH NIH,MACAM MINUM AIR DARI LABU SAYUNG,SATU2NYA TEH XBULE BANCUH PANAS..SEBAB...
.
.
Minuman Teh pertama di malaysia mengunakan 100% buah Lo-Han-Kuo yang menjadi tradisi masyarakat cina.
.
nak tahu kenapa masyarakat cina kekal sihat dan canteeek?
kenapa masyarakat cina selalu amal minum teh?
.
ini rahsia dia!buah Lo-han-kuo!.
Buah Lo Han Kuo (Momordica Grosvenori) atau sering di sebut juga buah lohan adalah buah dari tanaman merambat asal Cina. Buah Lo Han Kuo ini berbentuk luat seperti buah sawo dengan diameter berkisar 4-6 cm. Buah Lo Han Kuo merupakan tanaman yang tumbuh di daratan Cina bagian selatan dan paling banyak ditemukan di Provinsi Guangxi terutama di daerah Yongfu dan Ligui. Buah Lo Han Kuo juga sering disebur sebagai buah Panjang Umur, karena manfaat yang sangat banyak bagi kesehatan, dan hal yang unik mengenai buah ini adalah dimana tempatnya tumbuh paling banyak yaitu daerah Yongfu dan Ligui memiliki populasi manusia yang berumur 100 tahun lebih cukup tinggi, mungkin itu salah satu alasan kenapa buah ini juga disebut sebagai buah Panjang Umur.
.
.
Nuriz mengambil langkah anisiatif mengolah teh lohan ini supaya senang dibawa dan diamalkn masyarakat melayu kita,dan supaya menjadi teh yg wajib ada di setiap isi rumah 
demi isi keluarga kekal sihat dan cantik,sebenarnya ada byak lagi manfaat untuk kaum hawa , sis tingalkn manfaat2nya di ruangan komen yerr...
.
------------------------------------------------------------------------------------
Untuk membeli Product dan 'NAK' join team Nuriz boleh tekan link wassap di bawah :
.
NURIZ KOSMETIK PANTAI TIMUR
http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz
.
NURIZ UTARA
http://www.wasap.my/60195443446
.
-------------------------------------------------------------------------------------- Bagi yg berminat untuk dptkan product2 Nuriz Boleh komen 'PM' dibawah!
[TERKINI]SEJUK JERR MINUM TEH NIH,MACAM MINUM AIR DARI LABU SAYUNG,SATU2NYA TEH XBULE BANCUH PANAS..SEBAB... . . Minuman Teh pertama di malaysia mengunakan 100% buah Lo-Han-Kuo yang menjadi tradisi masyarakat cina. . nak tahu kenapa masyarakat cina kekal sihat dan canteeek? kenapa masyarakat cina selalu amal minum teh? . ini rahsia dia!buah Lo-han-kuo!. Buah Lo Han Kuo (Momordica Grosvenori) atau sering di sebut juga buah lohan adalah buah dari tanaman merambat asal Cina. Buah Lo Han Kuo ini berbentuk luat seperti buah sawo dengan diameter berkisar 4-6 cm. Buah Lo Han Kuo merupakan tanaman yang tumbuh di daratan Cina bagian selatan dan paling banyak ditemukan di Provinsi Guangxi terutama di daerah Yongfu dan Ligui. Buah Lo Han Kuo juga sering disebur sebagai buah Panjang Umur, karena manfaat yang sangat banyak bagi kesehatan, dan hal yang unik mengenai buah ini adalah dimana tempatnya tumbuh paling banyak yaitu daerah Yongfu dan Ligui memiliki populasi manusia yang berumur 100 tahun lebih cukup tinggi, mungkin itu salah satu alasan kenapa buah ini juga disebut sebagai buah Panjang Umur. . . Nuriz mengambil langkah anisiatif mengolah teh lohan ini supaya senang dibawa dan diamalkn masyarakat melayu kita,dan supaya menjadi teh yg wajib ada di setiap isi rumah demi isi keluarga kekal sihat dan cantik,sebenarnya ada byak lagi manfaat untuk kaum hawa , sis tingalkn manfaat2nya di ruangan komen yerr... . ------------------------------------------------------------------------------------ Untuk membeli Product dan 'NAK' join team Nuriz boleh tekan link wassap di bawah : . NURIZ KOSMETIK PANTAI TIMUR http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz . NURIZ UTARA http://www.wasap.my/60195443446 . -------------------------------------------------------------------------------------- Bagi yg berminat untuk dptkan product2 Nuriz Boleh komen 'PM' dibawah!
[BERKESAN] FENING ARR CARI PRODUK NK KUU-RUSS NIH,ASYIK2 KOPI,I TAK SESUAI UOALS KOPI!/EHEHH TAHU KER NURIZ ADA TEH TUK KUU-RUSS??
.
.
'Fening2,asyik jumpak kopi ja bila tanya kat mana2 kedai nk munuman kuu-russ nih,i xsuka larr minum kopi!'
.
Haa akak2 adik2 kat luar sana,kami di Nuriz tau minuman nak kuu-russ telalu byak dlm bentuk kopi,stressskn asyik jumpak kopi jerr.jadi kami di nuriz dah r&d tuk ualss yg xbule minum kopi!ye serius nih!
.
MINUM LAH TEH MOM!
Ualss nak tau dak,kitaorang dah kelauarkan serbuk teh khas dari buah amalam kaun cina turun temurun lagi,ya cantikkn amoi2 cina,puteh gebus selim melim gitu,tahukan cina suka amal teh?tapi tahu tak teh ape?
.
.
TEH BUAH LO-HAN-KUO
Yezza! Buah Lohan nih dah jadik amalam nenek moyang mereka lagik,jadi kami team nuriz formulasikan teh ini untuk uals
yg nak kekal canteek dan selimmelim,byak tau manfaat buah nih,korang klu tak caya bleh google,byak betoi kajian pasai buah nih.
.
jadi tak boleh minum kopi?!order la Teh MOM nih!
.
------------------------------------------------------------------------------------
Untuk membeli Product dan 'NAK' join team Nuriz boleh tekan link wassap di bawah :
.
NURIZ KOSMETIK PANTAI TIMUR
http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz
http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz
http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz
.
NURIZ UTARA
http://www.wasap.my/60195443446
http://www.wasap.my/60195443446
http://www.wasap.my/60195443446
.
--------------------------------------------------------------------------------------
OK LAST,bagi akak2 yg berminat untuk dptkan product2 Nuriz Boleh komen 'PM' dibawah!
[BERKESAN] FENING ARR CARI PRODUK NK KUU-RUSS NIH,ASYIK2 KOPI,I TAK SESUAI UOALS KOPI!/EHEHH TAHU KER NURIZ ADA TEH TUK KUU-RUSS?? . . 'Fening2,asyik jumpak kopi ja bila tanya kat mana2 kedai nk munuman kuu-russ nih,i xsuka larr minum kopi!' . Haa akak2 adik2 kat luar sana,kami di Nuriz tau minuman nak kuu-russ telalu byak dlm bentuk kopi,stressskn asyik jumpak kopi jerr.jadi kami di nuriz dah r&d tuk ualss yg xbule minum kopi!ye serius nih! . MINUM LAH TEH MOM! Ualss nak tau dak,kitaorang dah kelauarkan serbuk teh khas dari buah amalam kaun cina turun temurun lagi,ya cantikkn amoi2 cina,puteh gebus selim melim gitu,tahukan cina suka amal teh?tapi tahu tak teh ape? . . TEH BUAH LO-HAN-KUO Yezza! Buah Lohan nih dah jadik amalam nenek moyang mereka lagik,jadi kami team nuriz formulasikan teh ini untuk uals yg nak kekal canteek dan selimmelim,byak tau manfaat buah nih,korang klu tak caya bleh google,byak betoi kajian pasai buah nih. . jadi tak boleh minum kopi?!order la Teh MOM nih! . ------------------------------------------------------------------------------------ Untuk membeli Product dan 'NAK' join team Nuriz boleh tekan link wassap di bawah : . NURIZ KOSMETIK PANTAI TIMUR http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz . NURIZ UTARA http://www.wasap.my/60195443446 http://www.wasap.my/60195443446 http://www.wasap.my/60195443446 . -------------------------------------------------------------------------------------- OK LAST,bagi akak2 yg berminat untuk dptkan product2 Nuriz Boleh komen 'PM' dibawah!
[TERKINI]SEJUK JERR MINUM TEH NIH,MACAM MINUM AIR DARI LABU SAYUNG,SATU2NYA TEH XBULE BANCUH PANAS..SEBAB...
.
.
Minuman Teh pertama di malaysia mengunakan 100% buah Lo-Han-Kuo yang menjadi tradisi masyarakat cina.
.
nak tahu kenapa masyarakat cina kekal sihat dan canteeek?
kenapa masyarakat cina selalu amal minum teh?
.
ini rahsia dia!buah Lo-han-kuo!.
Buah Lo Han Kuo (Momordica Grosvenori) atau sering di sebut juga buah lohan adalah buah dari tanaman merambat asal Cina. Buah Lo Han Kuo ini berbentuk luat seperti buah sawo dengan diameter berkisar 4-6 cm. Buah Lo Han Kuo merupakan tanaman yang tumbuh di daratan Cina bagian selatan dan paling banyak ditemukan di Provinsi Guangxi terutama di daerah Yongfu dan Ligui. Buah Lo Han Kuo juga sering disebur sebagai buah Panjang Umur, karena manfaat yang sangat banyak bagi kesehatan, dan hal yang unik mengenai buah ini adalah dimana tempatnya tumbuh paling banyak yaitu daerah Yongfu dan Ligui memiliki populasi manusia yang berumur 100 tahun lebih cukup tinggi, mungkin itu salah satu alasan kenapa buah ini juga disebut sebagai buah Panjang Umur.
.
.
Nuriz mengambil langkah anisiatif mengolah teh lohan ini supaya senang dibawa dan diamalkn masyarakat melayu kita,dan supaya menjadi teh yg wajib ada di setiap isi rumah 
demi isi keluarga kekal sihat dan cantik,sebenarnya ada byak lagi manfaat untuk kaum hawa , sis tingalkn manfaat2nya di ruangan komen yerr...
.
------------------------------------------------------------------------------------
Untuk membeli Product dan 'NAK' join team Nuriz boleh tekan link wassap di bawah :
.
NURIZ KOSMETIK PANTAI TIMUR
http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz
.
NURIZ UTARA
http://www.wasap.my/60195443446
.
-------------------------------------------------------------------------------------- Bagi yg berminat untuk dptkan product2 Nuriz Boleh komen 'PM' dibawah!
[TERKINI]SEJUK JERR MINUM TEH NIH,MACAM MINUM AIR DARI LABU SAYUNG,SATU2NYA TEH XBULE BANCUH PANAS..SEBAB... . . Minuman Teh pertama di malaysia mengunakan 100% buah Lo-Han-Kuo yang menjadi tradisi masyarakat cina. . nak tahu kenapa masyarakat cina kekal sihat dan canteeek? kenapa masyarakat cina selalu amal minum teh? . ini rahsia dia!buah Lo-han-kuo!. Buah Lo Han Kuo (Momordica Grosvenori) atau sering di sebut juga buah lohan adalah buah dari tanaman merambat asal Cina. Buah Lo Han Kuo ini berbentuk luat seperti buah sawo dengan diameter berkisar 4-6 cm. Buah Lo Han Kuo merupakan tanaman yang tumbuh di daratan Cina bagian selatan dan paling banyak ditemukan di Provinsi Guangxi terutama di daerah Yongfu dan Ligui. Buah Lo Han Kuo juga sering disebur sebagai buah Panjang Umur, karena manfaat yang sangat banyak bagi kesehatan, dan hal yang unik mengenai buah ini adalah dimana tempatnya tumbuh paling banyak yaitu daerah Yongfu dan Ligui memiliki populasi manusia yang berumur 100 tahun lebih cukup tinggi, mungkin itu salah satu alasan kenapa buah ini juga disebut sebagai buah Panjang Umur. . . Nuriz mengambil langkah anisiatif mengolah teh lohan ini supaya senang dibawa dan diamalkn masyarakat melayu kita,dan supaya menjadi teh yg wajib ada di setiap isi rumah demi isi keluarga kekal sihat dan cantik,sebenarnya ada byak lagi manfaat untuk kaum hawa , sis tingalkn manfaat2nya di ruangan komen yerr... . ------------------------------------------------------------------------------------ Untuk membeli Product dan 'NAK' join team Nuriz boleh tekan link wassap di bawah : . NURIZ KOSMETIK PANTAI TIMUR http://www.wasap.my/60125615607/NakOderNuriz . NURIZ UTARA http://www.wasap.my/60195443446 . -------------------------------------------------------------------------------------- Bagi yg berminat untuk dptkan product2 Nuriz Boleh komen 'PM' dibawah!
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN
DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ?
.
.
Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA??
.
Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari 
dibelengu termenung sepenuh masa.
.
.
USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA
Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di
bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab.....
.
.
PROVEN PRODUCT
Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan.....
.
.
REPEAT ORDER PRODUCT
Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan.
.
.
MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN
------------------------------------------------------------------
Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018!
.
.
APA YG AGENT AKAN DPT?
1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz
2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala.
3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing
4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz
5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz.
6.Bahan2 Marketing Online & Ofline
.
.
TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan
baca!.
.
.
SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN!
Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ? . . Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA?? . Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari dibelengu termenung sepenuh masa. . . USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab..... . . PROVEN PRODUCT Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan..... . . REPEAT ORDER PRODUCT Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan. . . MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN ------------------------------------------------------------------ Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018! . . APA YG AGENT AKAN DPT? 1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz 2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala. 3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing 4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz 5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz. 6.Bahan2 Marketing Online & Ofline . . TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan baca!. . . SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN! Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN
DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ?
.
.
Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA??
.
Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari 
dibelengu termenung sepenuh masa.
.
.
USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA
Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di
bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab.....
.
.
PROVEN PRODUCT
Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan.....
.
.
REPEAT ORDER PRODUCT
Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan.
.
.
MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN
------------------------------------------------------------------
Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018!
.
.
APA YG AGENT AKAN DPT?
1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz
2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala.
3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing
4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz
5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz.
6.Bahan2 Marketing Online & Ofline
.
.
TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan
baca!.
.
.
SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN!
Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ? . . Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA?? . Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari dibelengu termenung sepenuh masa. . . USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab..... . . PROVEN PRODUCT Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan..... . . REPEAT ORDER PRODUCT Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan. . . MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN ------------------------------------------------------------------ Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018! . . APA YG AGENT AKAN DPT? 1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz 2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala. 3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing 4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz 5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz. 6.Bahan2 Marketing Online & Ofline . . TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan baca!. . . SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN! Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN
DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ?
.
.
Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA??
.
Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari 
dibelengu termenung sepenuh masa.
.
.
USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA
Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di
bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab.....
.
.
PROVEN PRODUCT
Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan.....
.
.
REPEAT ORDER PRODUCT
Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan.
.
.
MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN
------------------------------------------------------------------
Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018!
.
.
APA YG AGENT AKAN DPT?
1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz
2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala.
3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing
4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz
5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz.
6.Bahan2 Marketing Online & Ofline
.
.
TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan
baca!.
.
.
SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN!
Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ? . . Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA?? . Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari dibelengu termenung sepenuh masa. . . USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab..... . . PROVEN PRODUCT Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan..... . . REPEAT ORDER PRODUCT Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan. . . MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN ------------------------------------------------------------------ Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018! . . APA YG AGENT AKAN DPT? 1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz 2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala. 3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing 4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz 5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz. 6.Bahan2 Marketing Online & Ofline . . TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan baca!. . . SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN! Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN
DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ?
.
.
Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA??
.
Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari 
dibelengu termenung sepenuh masa.
.
.
USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA
Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di
bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab.....
.
.
PROVEN PRODUCT
Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan.....
.
.
REPEAT ORDER PRODUCT
Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan.
.
.
MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN
------------------------------------------------------------------
Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018!
.
.
APA YG AGENT AKAN DPT?
1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz
2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala.
3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing
4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz
5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz.
6.Bahan2 Marketing Online & Ofline
.
.
TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan
baca!.
.
.
SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN!
Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ? . . Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA?? . Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari dibelengu termenung sepenuh masa. . . USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab..... . . PROVEN PRODUCT Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan..... . . REPEAT ORDER PRODUCT Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan. . . MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN ------------------------------------------------------------------ Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018! . . APA YG AGENT AKAN DPT? 1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz 2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala. 3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing 4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz 5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz. 6.Bahan2 Marketing Online & Ofline . . TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan baca!. . . SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN! Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN
DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ?
.
.
Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA??
.
Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari 
dibelengu termenung sepenuh masa.
.
.
USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA
Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di
bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab.....
.
.
PROVEN PRODUCT
Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan.....
.
.
REPEAT ORDER PRODUCT
Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan.
.
.
MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN
------------------------------------------------------------------
Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018!
.
.
APA YG AGENT AKAN DPT?
1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz
2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala.
3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing
4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz
5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz.
6.Bahan2 Marketing Online & Ofline
.
.
TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan
baca!.
.
.
SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN!
Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ? . . Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA?? . Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari dibelengu termenung sepenuh masa. . . USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab..... . . PROVEN PRODUCT Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan..... . . REPEAT ORDER PRODUCT Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan. . . MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN ------------------------------------------------------------------ Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018! . . APA YG AGENT AKAN DPT? 1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz 2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala. 3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing 4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz 5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz. 6.Bahan2 Marketing Online & Ofline . . TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan baca!. . . SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN! Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN
DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ?
.
.
Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA??
.
Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari 
dibelengu termenung sepenuh masa.
.
.
USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA
Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di
bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab.....
.
.
PROVEN PRODUCT
Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan.....
.
.
REPEAT ORDER PRODUCT
Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan.
.
.
MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN
------------------------------------------------------------------
Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018!
.
.
APA YG AGENT AKAN DPT?
1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz
2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala.
3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing
4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz
5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz.
6.Bahan2 Marketing Online & Ofline
.
.
TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan
baca!.
.
.
SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN!
Nuriz berbersar hati kira
[MANISFESTONURIZ]20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA,NURIZ KEKAL REMAJA,UTK 5 TAHUN AKN DATANG KAMI JANJIKAN ANDA BINA PENDAPATN BERSAMA KAMI,INGIN MENJADI WANITA BERJAYA & BRJASA BERSAMA DATO' NURIZ? . . Suri rumah sepenuh masa , pengangur sepenuh masa , student sepenuh masa dan berangan sepenuh masa? ingin tukar titile tersebut kepada USAHAWAN SEPENUH MASA?? . Jika cik2 berfikiran sebegitu maknanya cik2 di tempat yg betul dan teruskan membaca , kami di Nuriz akan keluarkan anda dari dibelengu termenung sepenuh masa. . . USAHAWAN NURIZ UTARA MALAYSIA Secara Umumnya Leaders2 Nuriz di utara Malaysia telah kukuhkn ekonomi sendiri dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga,mereke tidak lagi mengeluh di bucu2 dinding rumah bila tengah bulan,sebab mereka telah menjana pendapat dari hari ke hari.sebab apa?sabab..... . . PROVEN PRODUCT Sebab, product2 dari Nuriz telah terbukti lama berkesan menyelesaikan masaalah2 kekeluargaan , masyarakat dan pekerja2,kenapa?penguna2 nuriz telah sihat dan canteek sedap mata memandang oleh suami , bos , dan orang2 sekitar,ini membuatkan..... . . REPEAT ORDER PRODUCT Membuatkan pengguna2nya selalu repeat order product , dan anda sebagai usahawan nuriz riang ria gembira buat sale dengan bahagia.Nah tak perlu lagi rungsing nk cari produk baru nk buat niaga,tak payah ambik risiko besar laku ke tak laku nanti.kan. . . MANIFESTO NURIZ 2018 & 5 TAHUN KEDEPAN ------------------------------------------------------------------ Permintaan product Nuriz makin naik , dan team utara sudah kukuh ,ramai telah bepatah balik kepada Nuriz sebab kesan2 sampingan dari product2 baru,jadi untuk membantu lebih ramai lagi orang kami di Nuriz mencari pengedar2 baru,jadi kami di nuriz melancarkan MANIFESTO NURIZ 2018! . . APA YG AGENT AKAN DPT? 1.Kekal sihat dan cantik bersama Nuriz 2.Teamwork group wasap yg super ossems pecah pala. 3.Kelas/Workshop strategi Digital Marketing 4.Meeting Bulanan Bersama Dato' Nuriz 5.Semestinya! Produk2 super Proven Nuriz. 6.Bahan2 Marketing Online & Ofline . . TAHNIAH ANDA DAH NK HABIS BACA!ANDA ADA KOMITMENT CEMERLANG UTK JADI USAHAWAN!Teruskan baca!. . . SHARE UNTUK MENANG HADIAH MISTERI MINGGUAN! Nuriz berbersar hati kira