an online Instagram web viewer
  • ngelevkar
    Nacka Gymnasiums Elevkår
    @ngelevkar

Images by ngelevkar

Nu på torsdag är det dags för tjurridning och vi kommer arrangera två tävlingar!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏆TOP 3 PÅ STUDENTQUIZET🏆
De tre klasser som placerade högst på Studentquizet kommer på torsdag tävla om att få springa ut först. Tävlingen börjar klockan 12. Klasserna väljer ut de 5 som de tror kommer hålla sig kvar längst, endast den bästa tiden utav de 5 kommer räknas.
Resultaten till Studentquizet hittar ni på nästa sida 👉👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏆TÄVLING FÖR ALLA🏆
Efter den första tävlingen är alla välkomna att delta i nästa tävling där det endast gäller att hålla sig kvar så länge som möjligt! Priser till de tre bästa!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎟️SLUTSKIVEBILJETTER🎟️
Antalet dagar kvar till slutskivan minskar med en rasande fart och det gör även biljetterna! Under hela tjurridningen kommer vi sälja biljetter så missa inte er (kanske sista) chans att skaffa dem!

Foto 📸: @nazzaar
Nu på torsdag är det dags för tjurridning och vi kommer arrangera två tävlingar! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏆TOP 3 PÅ STUDENTQUIZET🏆 De tre klasser som placerade högst på Studentquizet kommer på torsdag tävla om att få springa ut först. Tävlingen börjar klockan 12. Klasserna väljer ut de 5 som de tror kommer hålla sig kvar längst, endast den bästa tiden utav de 5 kommer räknas. Resultaten till Studentquizet hittar ni på nästa sida 👉👉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏆TÄVLING FÖR ALLA🏆 Efter den första tävlingen är alla välkomna att delta i nästa tävling där det endast gäller att hålla sig kvar så länge som möjligt! Priser till de tre bästa! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎟️SLUTSKIVEBILJETTER🎟️ Antalet dagar kvar till slutskivan minskar med en rasande fart och det gör även biljetterna! Under hela tjurridningen kommer vi sälja biljetter så missa inte er (kanske sista) chans att skaffa dem! Foto 📸: @nazzaar
Till alla er som vill kunna vara med och bestämma när och hur nacka gymnasiums fester ska gå till, här är er chans! Anmäl er till festutskottet och var med och fixa de bästa festerna Nacka gymnasium någonsin skådat!

Kontakta Yared här på Instagram: @yaredkassa
Till alla er som vill kunna vara med och bestämma när och hur nacka gymnasiums fester ska gå till, här är er chans! Anmäl er till festutskottet och var med och fixa de bästa festerna Nacka gymnasium någonsin skådat! Kontakta Yared här på Instagram: @yaredkassa
❤️🧡💛💚💙💜
Imorgon är det inte bara Norges nationaldag utan även den internationella dagen mot trans- och homofobi. Detta innebär att det imorgon kommer vara 28 år sedan sedan WHO tog bort homosexualitet från listan över psykiska sjukdomar!

Då dagen bland annat är till för informera om HBTQ+ kommer vi hålla en Kahoot om ämnet kl 11:15 i cafeterian. Det utlovas (ätbara) priser till de tre bästa så det är bäst att ni pluggar! Frågorna baseras på fakta från rsfl.se, rsflungdom.se samt transformering.se. Med er nyfunna kunskap kan ni även passa på att delta i tävligen som @ngbibl anordnar (mer info i deras senaste inlägg)

LYCKA TILL & SEE YA AT SKOLKAFETERIAN /
Styrelsen
❤️🧡💛💚💙💜 Imorgon är det inte bara Norges nationaldag utan även den internationella dagen mot trans- och homofobi. Detta innebär att det imorgon kommer vara 28 år sedan sedan WHO tog bort homosexualitet från listan över psykiska sjukdomar! Då dagen bland annat är till för informera om HBTQ+ kommer vi hålla en Kahoot om ämnet kl 11:15 i cafeterian. Det utlovas (ätbara) priser till de tre bästa så det är bäst att ni pluggar! Frågorna baseras på fakta från rsfl.se, rsflungdom.se samt transformering.se. Med er nyfunna kunskap kan ni även passa på att delta i tävligen som @ngbibl anordnar (mer info i deras senaste inlägg) LYCKA TILL & SEE YA AT SKOLKAFETERIAN / Styrelsen
Den 17 maj inträffar den Internationella dagen mot trans- och homofobi, en dag för att uppmärksamma samt synliggöra våld, trakasserier och diskriminering mot hbtq+ personer. Oavsett vad dagen betyder för just dig är det en viktig dag att samlas för att ta upp och diskutera dessa ämnen. Därför kommer vi under nästa vecka hålla en HBTQ+ vecka för att uppmärksamma saker runt omkring ämnet, ge er lite tips kring vad ni själva kan undersöka samt hålla några små events. Vi kommer finnas i ljushallen under veckan, kom och säg hej samt delta gärna i våra aktiviteter!

Citatet är ur Jonas Gardell's "Torka aldrig tårar utan handskar"
Den 17 maj inträffar den Internationella dagen mot trans- och homofobi, en dag för att uppmärksamma samt synliggöra våld, trakasserier och diskriminering mot hbtq+ personer. Oavsett vad dagen betyder för just dig är det en viktig dag att samlas för att ta upp och diskutera dessa ämnen. Därför kommer vi under nästa vecka hålla en HBTQ+ vecka för att uppmärksamma saker runt omkring ämnet, ge er lite tips kring vad ni själva kan undersöka samt hålla några små events. Vi kommer finnas i ljushallen under veckan, kom och säg hej samt delta gärna i våra aktiviteter! Citatet är ur Jonas Gardell's "Torka aldrig tårar utan handskar"
Det är äntligen dags för slutskivan, er absolut sista fest på gymnasiet! Skivan äger rum den 5:e juni på Café Opera där ni kan fira era tre avklarade år av läxor, prov och plugg samt att ni äntligen få ge er ut i vuxenlivet!

Biljetterna kommer säljas 11.30-13.00 idag och även under nästa vecka så håll utkik efter tider! Biljetterna kostar endast 249kr men medlemmar får dem för endast 189kr.
Det är äntligen dags för slutskivan, er absolut sista fest på gymnasiet! Skivan äger rum den 5:e juni på Café Opera där ni kan fira era tre avklarade år av läxor, prov och plugg samt att ni äntligen få ge er ut i vuxenlivet! Biljetterna kommer säljas 11.30-13.00 idag och även under nästa vecka så håll utkik efter tider! Biljetterna kostar endast 249kr men medlemmar får dem för endast 189kr.
Är du fartfylld, kreativ och tycker om att planera events? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Då är eventutskottet ett grymt ställe för dig att arrangera allt från temadagar, bal, filmkvällar eller kanske t.o.m komma på riktigt spännande twists till nästa års Killergame! Våra evenemang kan förhoppningsvis sätta extra prägel på din vardag och förgylla din studietid med många roliga minnen. Ta med dina vänner och gå med i det härligaste utskottet, Nacka gymnasiums eventutskott!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kontakt: Camilla.vipman@edu.nacka.se
Är du fartfylld, kreativ och tycker om att planera events? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Då är eventutskottet ett grymt ställe för dig att arrangera allt från temadagar, bal, filmkvällar eller kanske t.o.m komma på riktigt spännande twists till nästa års Killergame! Våra evenemang kan förhoppningsvis sätta extra prägel på din vardag och förgylla din studietid med många roliga minnen. Ta med dina vänner och gå med i det härligaste utskottet, Nacka gymnasiums eventutskott! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kontakt: Camilla.vipman@edu.nacka.se
Nu har det blivit dags att presentera den nya styrelsen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Övre raden från vänster.
Albin Nyström - PR-Ansvarig
Sebastian Salimi - Ordförande
Carl Brinnen - Vice Ordförande
Camilla Vipman - Eventansvarig
Amanda Christensen - Administratör
Yared Kassa - Festansvarig
Wilma Nilsson - Ekonomiansvarig
Alva Johansson Staaf - Påverkans- och föreningsansvarig
Ebba Ekman Söderlund - Serviceansvarig
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mer information angående utskott och föreningar kommer senare denna vecka!
Nu har det blivit dags att presentera den nya styrelsen! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Övre raden från vänster. Albin Nyström - PR-Ansvarig Sebastian Salimi - Ordförande Carl Brinnen - Vice Ordförande Camilla Vipman - Eventansvarig Amanda Christensen - Administratör Yared Kassa - Festansvarig Wilma Nilsson - Ekonomiansvarig Alva Johansson Staaf - Påverkans- och föreningsansvarig Ebba Ekman Söderlund - Serviceansvarig ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mer information angående utskott och föreningar kommer senare denna vecka!
Den 27:de April gäller det! Mösstpåtagning i slakthuset! Med denna rabattkod får du 9 timmar på slakthuset samt efterfest på Colosseum (plus en pizzaslice) för endast 140kr!

Biljetterna har nu släppts så det gäller att vara snabb! Gå in på länken i våran bio och använd kod NACKA
Den 27:de April gäller det! Mösstpåtagning i slakthuset! Med denna rabattkod får du 9 timmar på slakthuset samt efterfest på Colosseum (plus en pizzaslice) för endast 140kr! Biljetterna har nu släppts så det gäller att vara snabb! Gå in på länken i våran bio och använd kod NACKA
👇 Treor se hit 👇 
Den 27:de April är det mösspåtagning 🎓 och skolfest bjuder in till årets fest mellan klockan 11-20 i slakthuset! Med 3 dansgolv och slakthusTAKET är det den perfekt lokalen för dagen. De kommer även under April månad presentera sina speciell gäster som kommer närvara. 
Som tur är slutar inte festen där utan fortsätter på Colosseum efter klockan 20, där du får gratis inträde och en pizzaslice 🍕 om du köper biljett till slakthuset.

Hela dagen kostar endast 150kr! Köptrycket på biljetterna är stort, så följ och håll utsikt här på instagram och på Facebook efter mer information om när biljetterna släpps!

Klicka gärna i "kommer" så alla era vänner också kan få ta del av en oförglömlig dag!
👇 Treor se hit 👇 Den 27:de April är det mösspåtagning 🎓 och skolfest bjuder in till årets fest mellan klockan 11-20 i slakthuset! Med 3 dansgolv och slakthusTAKET är det den perfekt lokalen för dagen. De kommer även under April månad presentera sina speciell gäster som kommer närvara. Som tur är slutar inte festen där utan fortsätter på Colosseum efter klockan 20, där du får gratis inträde och en pizzaslice 🍕 om du köper biljett till slakthuset. Hela dagen kostar endast 150kr! Köptrycket på biljetterna är stort, så följ och håll utsikt här på instagram och på Facebook efter mer information om när biljetterna släpps! Klicka gärna i "kommer" så alla era vänner också kan få ta del av en oförglömlig dag!
I morgon är det utklädningstävling! Klä ut dig till något påskigt och kom till ljushallen 11:50, de tre bästa utklädnaderna får ett pris!

Må bäste utklädd vinna!
I morgon är det utklädningstävling! Klä ut dig till något påskigt och kom till ljushallen 11:50, de tre bästa utklädnaderna får ett pris! Må bäste utklädd vinna!
Under natten ryktas det att en mörk skepnad med långa öron och stora tassar tagit sig in i skolan. Skepnaden gick in med en säck full av äggformade föremål och lämnade tomhänt. 
Påskharen kontaktade oss i morse och bad oss att hjälpa honom hitta hans ägg men då han inte erbjöd någon hittelön föreslår vi att ni behåller det ni hittar själva!
___________________________________

Lycka till!
/Elevkåren
Under natten ryktas det att en mörk skepnad med långa öron och stora tassar tagit sig in i skolan. Skepnaden gick in med en säck full av äggformade föremål och lämnade tomhänt. Påskharen kontaktade oss i morse och bad oss att hjälpa honom hitta hans ägg men då han inte erbjöd någon hittelön föreslår vi att ni behåller det ni hittar själva! ___________________________________ Lycka till! /Elevkåren
Klockan 12:00 kommer det finnas påskmust i ljushallen. Kom och säg hej samt diskutera taktik inför morgondagens äggjakt!
Klockan 12:00 kommer det finnas påskmust i ljushallen. Kom och säg hej samt diskutera taktik inför morgondagens äggjakt!
Den 7:e april bjuder SCI-skolan in till årets tjejmiddag! SCI-skolan är den skola på KTH som består av civilingenjörsutbildningarna farkostteknik, tekniskt fysik och öppen ingång. Utöver middag erbjuds föreläsningar, talkshows och möjligheten att prata med samt ställa frågor till studenter, alumner och fakultet.

Tid: 7/4 18:00
Plats: Kristinas Väg 29, KTH Campus

Länk till eventet (finns även på vår facebooksida) https://www.facebook.com/events/1742238572493868/?ti=icl
Den 7:e april bjuder SCI-skolan in till årets tjejmiddag! SCI-skolan är den skola på KTH som består av civilingenjörsutbildningarna farkostteknik, tekniskt fysik och öppen ingång. Utöver middag erbjuds föreläsningar, talkshows och möjligheten att prata med samt ställa frågor till studenter, alumner och fakultet. Tid: 7/4 18:00 Plats: Kristinas Väg 29, KTH Campus Länk till eventet (finns även på vår facebooksida) https://www.facebook.com/events/1742238572493868/?ti=icl
Imorgon mellan 10:00-12:00 kan du härma ut din beställda tröja av oss i Ljushallen! Ses där ☀️
Imorgon mellan 10:00-12:00 kan du härma ut din beställda tröja av oss i Ljushallen! Ses där ☀️
Nu är KILLERGAME 2018 AVSLUTAT!
———
Här är resultatet för topp 5, ett stort grattis till Pontus Alvarado som tog hem första pris! 🎉👏
———
Även bra jobbat till alla andra som deltagit i Killergame under dessa månader. Riktigt bra kämpat! Och glöm nu inte att gratta vår vinnare i korridorerna.
Nu är KILLERGAME 2018 AVSLUTAT! ——— Här är resultatet för topp 5, ett stort grattis till Pontus Alvarado som tog hem första pris! 🎉👏 ——— Även bra jobbat till alla andra som deltagit i Killergame under dessa månader. Riktigt bra kämpat! Och glöm nu inte att gratta vår vinnare i korridorerna.
Mycket info nu ikväll men detta är det sista (och bland det viktigaste)!
———
Imorgon mellan 11:00-11:25 kommer vi även sälja dessa armband från organisationen Vi Vågar.
———
@vi.vagar är en ideell plattform som vänder sig till den som lider av psykisk ohälsa eller den som blivit utsatt för sexuella övergrepp. Vår elevkår bidrar i deras projekt ”Heal Together” vars mål är att utbilda lärare och elever för att till slut eliminera sexuellt våld i skolmiljön.
———
Pengarna från armbanden vi säljer går oavkortat till deras arbete med att stödja individer som utsatts för övergrepp genom organisationens stödinsatser. Vill du veta mer om vad @vi.vagar gör? Klicka in på deras Instagram eller besök deras hemsida vivagar.com
———
Fler möjligheter att köpa armbanden kommer att finnas.
Mycket info nu ikväll men detta är det sista (och bland det viktigaste)! ——— Imorgon mellan 11:00-11:25 kommer vi även sälja dessa armband från organisationen Vi Vågar. ——— @vi.vagar är en ideell plattform som vänder sig till den som lider av psykisk ohälsa eller den som blivit utsatt för sexuella övergrepp. Vår elevkår bidrar i deras projekt ”Heal Together” vars mål är att utbilda lärare och elever för att till slut eliminera sexuellt våld i skolmiljön. ——— Pengarna från armbanden vi säljer går oavkortat till deras arbete med att stödja individer som utsatts för övergrepp genom organisationens stödinsatser. Vill du veta mer om vad @vi.vagar gör? Klicka in på deras Instagram eller besök deras hemsida vivagar.com ——— Fler möjligheter att köpa armbanden kommer att finnas.
Vi lovar att detta är sista påminnelsen men IMORGON KLOCKAN 14:30 i E003 är det ÅRSMÖTE. Kom och påverka! Gymnasietiden ligger i våra (elevernas) händer och detta är DIN chans att vara med och påverka.
———
Vi bjuder också på fika från @redfellas ❤️
Vi lovar att detta är sista påminnelsen men IMORGON KLOCKAN 14:30 i E003 är det ÅRSMÖTE. Kom och påverka! Gymnasietiden ligger i våra (elevernas) händer och detta är DIN chans att vara med och påverka. ——— Vi bjuder också på fika från @redfellas ❤️
Den 8 mars inträffar varje år den internationella kvinnodagen för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situationer över hela världen. Sedan 1978 är den internationella kvinnodagen en officiell högtidsdag och kan firas på många olika sätt och dagen har olika innebörd för olika människor. Dagen kan ses som en politisk dag men har på senare tid mist en del av sin politiska innebörd och firas istället av många lite på samma sätt som mors dag. Oavsett så råder det ingen tvekan om att det är kvinnan som står i fokus och så är det även för den som vill komma tillbaka i Killergame.
———
Imorgon är tävlingens SISTA återupplivningstillfälle. För en chans att komma tillbaka till Killergame ska de allra modigaste visa sin kärlek för kvinnor världen över genom att sjunga en girlpower-låt med ett fint kvinnostyrkande budskap för eventutskottet i ca 1 minut. De kommer att finnas på plats i Ljushallen mellan 11:00-11:25!
———
Puss, kram och massa kärlek
/Styrelsen 🚺
Den 8 mars inträffar varje år den internationella kvinnodagen för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situationer över hela världen. Sedan 1978 är den internationella kvinnodagen en officiell högtidsdag och kan firas på många olika sätt och dagen har olika innebörd för olika människor. Dagen kan ses som en politisk dag men har på senare tid mist en del av sin politiska innebörd och firas istället av många lite på samma sätt som mors dag. Oavsett så råder det ingen tvekan om att det är kvinnan som står i fokus och så är det även för den som vill komma tillbaka i Killergame. ——— Imorgon är tävlingens SISTA återupplivningstillfälle. För en chans att komma tillbaka till Killergame ska de allra modigaste visa sin kärlek för kvinnor världen över genom att sjunga en girlpower-låt med ett fint kvinnostyrkande budskap för eventutskottet i ca 1 minut. De kommer att finnas på plats i Ljushallen mellan 11:00-11:25! ——— Puss, kram och massa kärlek /Styrelsen 🚺