an online Instagram web viewer
  • mohdfirdausmy
    LOVE • HEALTH • SUCCESS
    @mohdfirdausmy

Images by mohdfirdausmy

Kalau anda lapar, mana yang anda pilih? Dan kenapa?
Kalau anda lapar, mana yang anda pilih? Dan kenapa?
Jom Cargas Hospital Serdang Session 5.
.
#beawesome #begood #feelbetter
[ADA ORANG PUTRAJAYA SINI?]
.
.
Jom fitcamp bersama saya malam ini 9-10pm, body weight exercise, hanya perlu bawa yoga mat dan air minuman sahaja. RM10 walk in class, fun simple and magical
.
Tolong Viralkan! Kpd kwn2 yang tinggal di cyberjaya/putrajaya. Open to All fitness level
.
#fitcampmalaysia #fitcampputrajaya #putrajaya #bodyweightworkout #jomkurus #fitcamp #fitness #workout
Malam tadi workout focus #PehaMelimpah thank semua yang hadir @fitcampofficial
.
Jumpa next week 🙌
.
#fitcamp #jomkurus #roadto60kgs #shahalam
Video Workout #PehaMelimpah Leg Workout No 1.
.
20x Back Squats (20-30kgs)
20x Romanian Deadlifts (20-30kgs)
Repeat 3sets, in between rest 1 minutes
.
#PehaMelimpah #PehaMelimpahisNewSexy #LegDay #Roadto60Kgs #CelebrityFitness
Okey malam ni senaman leg day! #onxon kalau hujan, terus pergi stadium panasonic. See ya!
.
Photog @mohdzarindotcom Retis @balqis_egwtrainer
.
#freeworkout #freefitcamp #fitcampshahalam #fitcampmalaysia #jomkurus #exercise #fitness #pehamelimpah #PehaMelimpahisNewSexy #LegDay #roadto60kg #groupworkout
Share dan tag kawan uolls yang terkilan dengan statement ‘Peha Melimpah’ . Jom kita sama2 buktikan yang peha kita mampu di kecilkan.
.
.
#DariMembawangElokWorkout #PehaMelimpah #Berat60kgs #PengkritikFesyen #JurulatihKecergasan #JomKecilKanPeha #OnxOn
My first day tried this. Baked salmon fillet with toasted mushroom barley risotto and lemon cream sauce. Approx 550 calorie for this meal.
.
Have you had your Lunch today?
.
#DahMakan #FoodDelivery #Healthy #Tasty #Malaysian #LocalFood @dahmakan #firdausonlinecoaching #diaridietfirdaus
Meeting with Dato’ Rahimah, President of Diabetic Malaysia Association (NGO). Topic how to change the habits and healthy active lifestyle for diabetic patients. Now Malaysian is TOP1 in South East Asia. Average 3:1 especially teenagers. Please check your blood sugar level. Sugar consumption in Malaysia is too high.
.
.
#Diabetic #Health #Fitness #Awareness #Association #Habits
Meeting with Dato’ Rahimah, President of Diabetic Malaysia Association (NGO). Topic how to change the habits and healthy active lifestyle for diabetic patients. Now Malaysian is TOP1 in South East Asia. Average 3:1 especially teenagers. Please check your blood sugar level. Sugar consumption in Malaysia is too high. . . #Diabetic  #Health  #Fitness  #Awareness  #Association  #Habits 
#Repost @mohdzarindotcom with @get_repost
・・・
Workout malam ni di @fitcampofficial pakai Sanct Band @sanctband.global. Dah macam workout kat gym
.
*Sebab malam tadi hujan lokasi diubah stadium panasonic
.
#fitmalaysia #fitcamp #fitcampshahalam #groupworkout #sanctbandactive
IF NOT NOW, WHEN?
.
Kami berdua dulu pernah gemuk (tapi @mohdfirdausmy lagi gemuk dari saya 😅). Perkara yang paling susah nak ubah adalah mindset untuk berubah. Selalu cakap nak kurus tapi tak pernah nak mulakan. Asyik diet berlapar tapi tak pernah amalkan hidup sihat. Kalau bukan sekarang bila lagi?
.
Jom join kami workout sama-sama secara percuma di Taman Rekreasi Seksyen 18, Shah Alam. Hanya perlu bawak yoga mat (kalau takde pun takpe), air minuman dan semangat untuk berubah
.
Lepas workout kita bergambar (wajib ni) dan lepas tu nak tanya apa-apa pun boleh. Takkanlah saya gemuk balik dengan saya berkongsi ilmu kat orang lain
.
@fitcampofficial
.
#fitmalaysia #fitcampshahalam #fitcampofficial #positivequotes #positivemindset #youcandoit #jomkurus
IF NOT NOW, WHEN? . Kami berdua dulu pernah gemuk (tapi @mohdfirdausmy lagi gemuk dari saya 😅). Perkara yang paling susah nak ubah adalah mindset untuk berubah. Selalu cakap nak kurus tapi tak pernah nak mulakan. Asyik diet berlapar tapi tak pernah amalkan hidup sihat. Kalau bukan sekarang bila lagi? . Jom join kami workout sama-sama secara percuma di Taman Rekreasi Seksyen 18, Shah Alam. Hanya perlu bawak yoga mat (kalau takde pun takpe), air minuman dan semangat untuk berubah . Lepas workout kita bergambar (wajib ni) dan lepas tu nak tanya apa-apa pun boleh. Takkanlah saya gemuk balik dengan saya berkongsi ilmu kat orang lain . @fitcampofficial . #fitmalaysia  #fitcampshahalam  #fitcampofficial  #positivequotes  #positivemindset  #youcandoit  #jomkurus 
Photo Opportunity with Special Guest Speaker @garrain.jones 😍
#Leadership #PhotoOpportunity #GuestSpeaker #MDW2018 #HerbalifeNutrition #Fokus
2 Hari Yang Sangat Bernilai dalam Hidup
.
.
Alhamdulillah selesai dah ‘MDW2018’ full with personal development and learn about ourself
.
Thank you so much to our international 30k president team herbalife @garrain.jones for the great leadership and personal development. Really touched and deep inside our 💓 thank u thank u thank u.
.
Life is more valuable than money and business. Passion, fun, desire will drive the business crazy
.
Focus, focus, focus and keep focus 🤩
.
See u in HONORS one day and have a personal photo with u!
.
💕 from 🇲🇾 and thank you team my team for making this happen 🙌
.
Change your mindset, change your LIFE.
.
#pdt #life #passion #fun #desire #focus #attitude #you #garrainjones #garrainjonesinspires #herbalife #teammohdfirdaus #wellnessxperts #mdw2018
2 Hari Yang Sangat Bernilai dalam Hidup . . Alhamdulillah selesai dah ‘MDW2018’ full with personal development and learn about ourself . Thank you so much to our international 30k president team herbalife @garrain.jones for the great leadership and personal development. Really touched and deep inside our 💓 thank u thank u thank u. . Life is more valuable than money and business. Passion, fun, desire will drive the business crazy . Focus, focus, focus and keep focus 🤩 . See u in HONORS one day and have a personal photo with u! . 💕 from 🇲🇾 and thank you team my team for making this happen 🙌 . Change your mindset, change your LIFE. . #pdt  #life  #passion  #fun  #desire  #focus  #attitude  #you  #garrainjones  #garrainjonesinspires  #herbalife  #teammohdfirdaus  #wellnessxperts  #mdw2018 
Meet the @sanctband.global at Test of Will 2018 by @underarmourmy
.
#testofwill2018 #tow2018 #underamourmy #sanctbandactive #sunwaypiramid
Success is something you attract by the person you become. ‘Jim Rohn
.
@nadzfitness_
@drnadzirahabdullah
@mohdfirdausmy
.
#reunion #nadzfitness #dinner #bangsarvillage #bangsar #fattofit
Nadzfitness Reunion first edition. Thank you for coming 🤗
.
@nadzfitness_
@drnadzirahabdullah
@mohdfirdausmy
@nabilahzailan
@syidaaabdullah
@azazin99
@rafidah_mohd_arifin
@julailylily
@nurazahdalina
.
.
#nadzfitness #lepak #santai #membawang #fitness #healthyactivelifestyle #nadzfitnessseason1
Terbaik Geng Fit Camp Putrajaya 💪 Together we Burns more 🔥
#fitcampputrajaya
#datarangemilang
#putrajaya