an online Instagram web viewer
  • lynascollections
    Korean Bag, Beg Sekolah, Purse
    @lynascollections

Images by lynascollections

Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€
=================== .
🌷  Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. .
🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly.
.
🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik.
.
🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin.
.
🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Queen Kurung at her best price RM299

Whatsapp Lin 0133795969 
Jgn malu2 ☺️
#raya2018 #bajukurung #dresscantik #kainmermaid #dressmuslimah #malaydress
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€ =================== . 🌷 Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. . 🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly. . 🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik. . 🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin. . 🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Queen Kurung at her best price RM299 Whatsapp Lin 0133795969 Jgn malu2 ☺️ #raya2018  #bajukurung  #dresscantik  #kainmermaid  #dressmuslimah  #malaydress 
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€
=================== .
🌷  Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. .
🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly.
.
🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik.
.
🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin.
.
🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Queen Kurung at her best price RM299

Whatsapp Lin 0133795969 
Jgn malu2 ☺️
#raya2018 #bajukurung #dresscantik #kainmermaid #dressmuslimah #malaydress
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€ =================== . 🌷 Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. . 🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly. . 🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik. . 🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin. . 🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Queen Kurung at her best price RM299 Whatsapp Lin 0133795969 Jgn malu2 ☺️ #raya2018  #bajukurung  #dresscantik  #kainmermaid  #dressmuslimah  #malaydress 
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€
=================== .
🌷  Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. .
🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly.
.
🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik.
.
🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin.
.
🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Queen Kurung at her best price RM299

Whatsapp Lin 0133795969 
Jgn malu2 ☺️
#raya2018 #bajukurung #dresscantik #kainmermaid #dressmuslimah #malaydress
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€ =================== . 🌷 Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. . 🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly. . 🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik. . 🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin. . 🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Queen Kurung at her best price RM299 Whatsapp Lin 0133795969 Jgn malu2 ☺️ #raya2018  #bajukurung  #dresscantik  #kainmermaid  #dressmuslimah  #malaydress 
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€
=================== .
🌷  Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. .
🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly.
.
🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik.
.
🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin.
.
🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Queen Kurung at her best price RM299

Whatsapp Lin 0133795969 
Jgn malu2 ☺️
#raya2018 #bajukurung #dresscantik #kainmermaid #dressmuslimah #malaydress
Lagi sebulan berpuasa.. persiapan puasa dan raya kena start dah tau hihi.. Jom jenguk2 koleksi dress raya meletop dgn kami 😘 πŸŽ€ Queen KurungπŸŽ€ =================== . 🌷 Material Como Crepe. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja. . 🌷 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk and breastfeeding friendly. . 🌷 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan French Lace di bahagian tanggan dan hujung baju menampilkan ia lebih exclusive.Horsehair pada bahagian skirt, menampakan skirt lebih menarik. . 🌷 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur walaupun pengunaan mesin. . 🌷 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Queen Kurung at her best price RM299 Whatsapp Lin 0133795969 Jgn malu2 ☺️ #raya2018  #bajukurung  #dresscantik  #kainmermaid  #dressmuslimah  #malaydress 
✨ Kyiera Kurung ✨
- Material heavy como crepe yg selesa dan tidak panas
- Rekaan kain bersama net dua tingkat yang menampakkan effect tinggu utk si pemakai - Ditambah dengan perincian bunga 3D
- Size XS sehingga XL .

Normal price RM499 tpi sekarang sale new project Lin bagi SALE RM399 saja sampai 30 March ni je tauuu. Warna dan saiz bole request dan bole deposit minimum RM100 
Pos RM10 sm, RM13 ss πŸ“² Whatsapp 013-3795969 kalau nak senang DM pun boleh 😁

#bajuraya2018 #bajurayacantik #bajurayavogue2018 #bajukurung #bajunikah #dressnikah #dresstunang
✨ Kyiera Kurung ✨ - Material heavy como crepe yg selesa dan tidak panas - Rekaan kain bersama net dua tingkat yang menampakkan effect tinggu utk si pemakai - Ditambah dengan perincian bunga 3D - Size XS sehingga XL . Normal price RM499 tpi sekarang sale new project Lin bagi SALE RM399 saja sampai 30 March ni je tauuu. Warna dan saiz bole request dan bole deposit minimum RM100 Pos RM10 sm, RM13 ss πŸ“² Whatsapp 013-3795969 kalau nak senang DM pun boleh 😁 #bajuraya2018  #bajurayacantik  #bajurayavogue2018  #bajukurung  #bajunikah  #dressnikah  #dresstunang 
✨ Kyiera Kurung ✨
- Material heavy como crepe yg selesa dan tidak panas
- Rekaan kain bersama net dua tingkat yang menampakkan effect tinggu utk si pemakai - Ditambah dengan perincian bunga 3D
- Size XS sehingga XL .
Normal price RM499 tpi sekarang sale new project Lin bagi SALE RM399 saja sampai 30 March ni je tauuu. Warna dan saiz bole request dan bole deposit minimum RM100 
Pos RM10 sm, RM13 ss πŸ“² Whatsapp 013-3795969 kalau nak senang DM pun boleh 😁

#bajuraya2018 #bajurayacantik #bajurayavogue2018 #bajukurung #bajunikah #dressnikah #dresstunang
✨ Kyiera Kurung ✨ - Material heavy como crepe yg selesa dan tidak panas - Rekaan kain bersama net dua tingkat yang menampakkan effect tinggu utk si pemakai - Ditambah dengan perincian bunga 3D - Size XS sehingga XL . Normal price RM499 tpi sekarang sale new project Lin bagi SALE RM399 saja sampai 30 March ni je tauuu. Warna dan saiz bole request dan bole deposit minimum RM100 Pos RM10 sm, RM13 ss πŸ“² Whatsapp 013-3795969 kalau nak senang DM pun boleh 😁 #bajuraya2018  #bajurayacantik  #bajurayavogue2018  #bajukurung  #bajunikah  #dressnikah  #dresstunang 
✨ Kyiera Kurung ✨
- Material heavy como crepe yg selesa dan tidak panas
- Rekaan kain bersama net dua tingkat yang menampakkan effect tinggu utk si pemakai - Ditambah dengan perincian bunga 3D
- Size XS sehingga XL .
Normal price RM499 tpi sekarang sale new project Lin bagi SALE RM399 saja sampai 30 March ni je tauuu. Warna dan saiz bole request dan bole deposit minimum RM100 
Pos RM10 sm, RM13 ss πŸ“² Whatsapp 013-3795969 kalau nak senang DM pun boleh 😁

#bajuraya2018 #bajurayacantik #bajurayavogue2018 #bajukurung #bajunikah #dressnikah #dresstunang
✨ Kyiera Kurung ✨ - Material heavy como crepe yg selesa dan tidak panas - Rekaan kain bersama net dua tingkat yang menampakkan effect tinggu utk si pemakai - Ditambah dengan perincian bunga 3D - Size XS sehingga XL . Normal price RM499 tpi sekarang sale new project Lin bagi SALE RM399 saja sampai 30 March ni je tauuu. Warna dan saiz bole request dan bole deposit minimum RM100 Pos RM10 sm, RM13 ss πŸ“² Whatsapp 013-3795969 kalau nak senang DM pun boleh 😁 #bajuraya2018  #bajurayacantik  #bajurayavogue2018  #bajukurung  #bajunikah  #dressnikah  #dresstunang 
Dress ni lps raya pun boleh bwk pegi ofis hihi.. πŸ’ƒπŸΌ πŸŽ€  Thalia Blossom πŸŽ€ .
🌸  Material  Heavy Como Crepe . Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja . .
🌸 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk Frendly.
.
🌸 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan potongan Fish tail . 3D Flower dibahagian Tengah baju Menapakan ia sgt menarik dan Modern. Tambahan lagi dengan skirt bertingkat di kemaskan dengan Horsehair dibahgian hujung skirt memberi Extra Volume yg Cantik.
.
🌸 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur . Cara penjagaan Sangat Mudah
.
🌸 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
🌸Warna Pilihan - Magenta Pink
- Salmon Peach - Light Lemon .
Thalia Blossom at her best price RM449 ONLY.
.
Deposit 50% sahaja.

WhatsApp πŸ“² 013-3795969

#raya2018 #bajurayacantik #bajuraya2018 #bajukurungmodernmalaysia #bajutunang #bajunikah
Dress ni lps raya pun boleh bwk pegi ofis hihi.. πŸ’ƒπŸΌ πŸŽ€ Thalia Blossom πŸŽ€ . 🌸 Material Heavy Como Crepe . Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja . . 🌸 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk Frendly. . 🌸 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan potongan Fish tail . 3D Flower dibahagian Tengah baju Menapakan ia sgt menarik dan Modern. Tambahan lagi dengan skirt bertingkat di kemaskan dengan Horsehair dibahgian hujung skirt memberi Extra Volume yg Cantik. . 🌸 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur . Cara penjagaan Sangat Mudah . 🌸 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . 🌸Warna Pilihan - Magenta Pink - Salmon Peach - Light Lemon . Thalia Blossom at her best price RM449 ONLY. . Deposit 50% sahaja. WhatsApp πŸ“² 013-3795969 #raya2018  #bajurayacantik  #bajuraya2018  #bajukurungmodernmalaysia  #bajutunang  #bajunikah 
Dress ni lps raya pun boleh bwk pegi ofis hihi.. πŸ’ƒπŸΌ πŸŽ€  Thalia Blossom πŸŽ€ .
🌸  Material  Heavy Como Crepe . Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja . .
🌸 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk Frendly.
.
🌸 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan potongan Fish tail . 3D Flower dibahagian Tengah baju Menapakan ia sgt menarik dan Modern. Tambahan lagi dengan skirt bertingkat di kemaskan dengan Horsehair dibahgian hujung skirt memberi Extra Volume yg Cantik.
.
🌸 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur . Cara penjagaan Sangat Mudah
.
🌸 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
🌸Warna Pilihan - Magenta Pink
- Salmon Peach - Light Lemon .
Thalia Blossom at her best price RM449 ONLY.
.
Deposit 50% sahaja.

WhatsApp πŸ“² 013-3795969

#raya2018 #bajurayacantik #bajuraya2018 #bajukurungmodernmalaysia #bajutunang #bajunikah
Dress ni lps raya pun boleh bwk pegi ofis hihi.. πŸ’ƒπŸΌ πŸŽ€ Thalia Blossom πŸŽ€ . 🌸 Material Heavy Como Crepe . Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaja . . 🌸 Saiz XS sehingga XL. Wudhuk Frendly. . 🌸 Menampakan ilusi kurus dan tinggi ditambah lagi dengan potongan Fish tail . 3D Flower dibahagian Tengah baju Menapakan ia sgt menarik dan Modern. Tambahan lagi dengan skirt bertingkat di kemaskan dengan Horsehair dibahgian hujung skirt memberi Extra Volume yg Cantik. . 🌸 100% tahap quality yang memuaskan tak akan luntur . Cara penjagaan Sangat Mudah . 🌸 Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . 🌸Warna Pilihan - Magenta Pink - Salmon Peach - Light Lemon . Thalia Blossom at her best price RM449 ONLY. . Deposit 50% sahaja. WhatsApp πŸ“² 013-3795969 #raya2018  #bajurayacantik  #bajuraya2018  #bajukurungmodernmalaysia  #bajutunang  #bajunikah 
Ehemmm mcm cantikkkk kan? 😍 siapa theme kuning??? Sesuai sgt la warna ni.. soft2 gitu 😘

#bajuraya #raya2018 #bajukurungmodern #bajurayacantik #bajurayamurah
Simple Sweet and Pretty 😍 .. Sesuai juga utk majlis bertunang ☺️
Simple Sweet and Pretty 😍 .. Sesuai juga utk majlis bertunang ☺️
Assalamualaikum.. inilah new project lin 😌 .. Selamat cuci mata u all ☺️ .. eh lin raya lambat lagi la? Tak pe ni special tau, bayar deposit dlu pun boleh 😘 nak jadikan baju nikah pun boleh 😍.. πŸŽ€ Melluer Kurung πŸŽ€
Normal Price RM399.. harga promo new project lin bg RM349 jeeee 😘 sampai 30 March ⭐️ . πŸ’‹  Material - Valentro Unmo. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaha.
.
πŸ’‹ Saiz XS sehingga XL. Wudhuk frendly.
.
πŸ’‹ Menggunakan net silk pada lapisan bawah baju ditambah lagi lace dan bunga 3d, perincian batu swarovski di hujung scalop net menampilkan ia lebih elegant dan exclusive. Ditambah lagi dengan kemasan horsehair untuk skirt soft net yg beralun cantik.
.
πŸ’‹ 100% tahap quality yang menjamin kepuasan.
.
πŸ’‹ Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Grab yours fast dear lovelies!
WhatsApp πŸ“² 013-3795969

#raya2018
#bajukurungmodern #bajuraya2018 
#bajutunang #bajukurungcantik 
#bajunikahmurah
Assalamualaikum.. inilah new project lin 😌 .. Selamat cuci mata u all ☺️ .. eh lin raya lambat lagi la? Tak pe ni special tau, bayar deposit dlu pun boleh 😘 nak jadikan baju nikah pun boleh 😍.. πŸŽ€ Melluer Kurung πŸŽ€ Normal Price RM399.. harga promo new project lin bg RM349 jeeee 😘 sampai 30 March ⭐️ . πŸ’‹ Material - Valentro Unmo. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaha. . πŸ’‹ Saiz XS sehingga XL. Wudhuk frendly. . πŸ’‹ Menggunakan net silk pada lapisan bawah baju ditambah lagi lace dan bunga 3d, perincian batu swarovski di hujung scalop net menampilkan ia lebih elegant dan exclusive. Ditambah lagi dengan kemasan horsehair untuk skirt soft net yg beralun cantik. . πŸ’‹ 100% tahap quality yang menjamin kepuasan. . πŸ’‹ Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Grab yours fast dear lovelies! WhatsApp πŸ“² 013-3795969 #raya2018  #bajukurungmodern  #bajuraya2018  #bajutunang  #bajukurungcantik  #bajunikahmurah 
Assalamualaikum.. inilah new project lin 😌 .. Selamat cuci mata u all ☺️ .. eh lin raya lambat lagi la? Tak pe ni special tau, bayar deposit dlu pun boleh 😘 .. πŸŽ€ Melluer Kurung πŸŽ€
Normal Price RM399.. harga promo new project lin bg RM349 jeeee 😘 sampai 30 March ⭐️ . πŸ’‹  Material - Valentro Unmo. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaha.
.
πŸ’‹ Saiz XS sehingga XL. Wudhuk frendly.
.
πŸ’‹ Menggunakan net silk pada lapisan bawah baju ditambah lagi lace dan bunga 3d, perincian batu swarovski di hujung scalop net menampilkan ia lebih elegant dan exclusive. Ditambah lagi dengan kemasan horsehair untuk skirt soft net yg beralun cantik.
.
πŸ’‹ 100% tahap quality yang menjamin kepuasan.
.
πŸ’‹ Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Grab yours fast dear lovelies!
WhatsApp πŸ“² 013-3795969

#raya2018
#bajukurungmodern #bajuraya2018 
#bajutunang #bajukurungcantik 
#bajunikahmurah
Assalamualaikum.. inilah new project lin 😌 .. Selamat cuci mata u all ☺️ .. eh lin raya lambat lagi la? Tak pe ni special tau, bayar deposit dlu pun boleh 😘 .. πŸŽ€ Melluer Kurung πŸŽ€ Normal Price RM399.. harga promo new project lin bg RM349 jeeee 😘 sampai 30 March ⭐️ . πŸ’‹ Material - Valentro Unmo. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaha. . πŸ’‹ Saiz XS sehingga XL. Wudhuk frendly. . πŸ’‹ Menggunakan net silk pada lapisan bawah baju ditambah lagi lace dan bunga 3d, perincian batu swarovski di hujung scalop net menampilkan ia lebih elegant dan exclusive. Ditambah lagi dengan kemasan horsehair untuk skirt soft net yg beralun cantik. . πŸ’‹ 100% tahap quality yang menjamin kepuasan. . πŸ’‹ Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Grab yours fast dear lovelies! WhatsApp πŸ“² 013-3795969 #raya2018  #bajukurungmodern  #bajuraya2018  #bajutunang  #bajukurungcantik  #bajunikahmurah 
Assalamualaikum.. inilah new project lin 😌 .. Selamat cuci mata u all ☺️ .. eh lin raya lambat lagi la? Tak pe ni special tau, bayar deposit dlu pun boleh 😘 .. πŸŽ€ Melluer Kurung πŸŽ€
Normal Price RM399.. harga promo new project lin bg RM349 jeeee 😘 sampai 30 March ⭐️ . πŸ’‹  Material - Valentro Unmo. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaha.
.
πŸ’‹ Saiz XS sehingga XL. Wudhuk frendly.
.
πŸ’‹ Menggunakan net silk pada lapisan bawah baju ditambah lagi lace dan bunga 3d, perincian batu swarovski di hujung scalop net menampilkan ia lebih elegant dan exclusive. Ditambah lagi dengan kemasan horsehair untuk skirt soft net yg beralun cantik.
.
πŸ’‹ 100% tahap quality yang menjamin kepuasan.
.
πŸ’‹ Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat.
.
Grab yours fast dear lovelies!
WhatsApp πŸ“² 013-3795969

#raya2018
#bajukurungmodern #bajuraya2018 
#bajutunang #bajukurungcantik 
#bajunikahmurah
Assalamualaikum.. inilah new project lin 😌 .. Selamat cuci mata u all ☺️ .. eh lin raya lambat lagi la? Tak pe ni special tau, bayar deposit dlu pun boleh 😘 .. πŸŽ€ Melluer Kurung πŸŽ€ Normal Price RM399.. harga promo new project lin bg RM349 jeeee 😘 sampai 30 March ⭐️ . πŸ’‹ Material - Valentro Unmo. Jenis kain tak panas dan tak jarang senang pakai untuk kemana-mana sahaha. . πŸ’‹ Saiz XS sehingga XL. Wudhuk frendly. . πŸ’‹ Menggunakan net silk pada lapisan bawah baju ditambah lagi lace dan bunga 3d, perincian batu swarovski di hujung scalop net menampilkan ia lebih elegant dan exclusive. Ditambah lagi dengan kemasan horsehair untuk skirt soft net yg beralun cantik. . πŸ’‹ 100% tahap quality yang menjamin kepuasan. . πŸ’‹ Yang pastinya harga memang berbaloi dengan quality yang anda dapat. . Grab yours fast dear lovelies! WhatsApp πŸ“² 013-3795969 #raya2018  #bajukurungmodern  #bajuraya2018  #bajutunang  #bajukurungcantik  #bajunikahmurah 
Good Night Sweet Dream πŸŒ™β­οΈ.. New Project for Tomorrow.. Stay Tuned 😌😌😌😌
Good Night Sweet Dream πŸŒ™β­οΈ.. New Project for Tomorrow.. Stay Tuned 😌😌😌😌
Hai dearie..Sebelum tido jgn lupe baca doa tido k ☺️.. tapi seblum tu Lin nk share feedback customer hihi beg blink2 comey dh jd milik org.. boleh pakai utk raya sekali ni.. 😍 .. Siapa nak lin release kan bag raya dan baju raya angkat tgn!!! Raya .. Raya juge tau adik2 hehe puasa ganti jgn lupe hihi πŸ™ˆ .. Selamat Malam #lynascollectionscustomerfeedback #lynascollections #beg #begmurah #begkorea #backpack #begsekolah #handbagraya #raya2018
🐰Woolen Bunny Bagpack
-RM40.00 SAHAJA
-Material Plush
-Postage RM9/RM15
-PREORDER 2-4 WEEKS
-Worth Waiting 😘
-PM Lin +60133795969
#lynascollections #handbag #preorder #handbagmurah #begtangan #purse #wallet #begtanganmurah #handbagmalaysia #begkorea #korea #begvintage #bagpack #cutebagpack #schoolbag #begsekolah #beguniversity #wallet #purse #dompet #bagpackcute #fashionbag #uniquebag #begunik #begsandang #begtravel #travelbag #cutepurse
🐰Woolen Bunny Bagpack -RM40.00 SAHAJA -Material Plush -Postage RM9/RM15 -PREORDER 2-4 WEEKS -Worth Waiting 😘 -PM Lin +60133795969 #lynascollections  #handbag  #preorder  #handbagmurah  #begtangan  #purse  #wallet  #begtanganmurah  #handbagmalaysia  #begkorea  #korea  #begvintage  #bagpack  #cutebagpack  #schoolbag  #begsekolah  #beguniversity  #wallet  #purse  #dompet  #bagpackcute  #fashionbag  #uniquebag  #begunik  #begsandang  #begtravel  #travelbag  #cutepurse 
🐰Woolen Bunny Bagpack
-RM40.00 SAHAJA
-Material Plush
-Postage RM9/RM15
-PREORDER 2-4 WEEKS
-Worth Waiting 😘
-PM Lin +60133795969
#lynascollections #handbag #preorder #handbagmurah #begtangan #purse #wallet #begtanganmurah #handbagmalaysia #begkorea #korea #begvintage #bagpack #cutebagpack #schoolbag #begsekolah #beguniversity #wallet #purse #dompet #bagpackcute #fashionbag #uniquebag #begunik #begsandang #begtravel #travelbag #cutepurse
🐰Woolen Bunny Bagpack -RM40.00 SAHAJA -Material Plush -Postage RM9/RM15 -PREORDER 2-4 WEEKS -Worth Waiting 😘 -PM Lin +60133795969 #lynascollections  #handbag  #preorder  #handbagmurah  #begtangan  #purse  #wallet  #begtanganmurah  #handbagmalaysia  #begkorea  #korea  #begvintage  #bagpack  #cutebagpack  #schoolbag  #begsekolah  #beguniversity  #wallet  #purse  #dompet  #bagpackcute  #fashionbag  #uniquebag  #begunik  #begsandang  #begtravel  #travelbag  #cutepurse