an online Instagram web viewer
  • kickassleven
    Kickassleven.nl John & Jeanet
    @kickassleven

Images by kickassleven

Stel je voor dat je startpunt niet relevant is: dat zaken als opleiding, financiële middelen, vaste lasten en andere verplichtingen geen invloed uitoefende.

Wat zou je dan het liefste gaan doen? Zou jij dan het werk doen wat je vandaag doet, wonen waar je vandaag woont en de acties uitvoeren die jij vandaag uitvoert?

Stel je voor dat je een jaar de tijd zou hebben om jouw leven voorgoed te veranderen en je gegarandeerd succes zou hebben met de stappen die je zet. Wat zou je dan gaan doen? 🔥

Pak eens een pen en papier en begin te brainstormen met jezelf. Stel jezelf deze vragen en schrijf alles op wat in je opkomt, hoe gek of onrealistisch je gedachtes in eerste instantie ook mogen zijn.✌️ Een eerste stap is jezelf überhaupt toestaan te durven dromen en ‘out of the box’ mogen denken. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ mag dan een gevleugelde Nederlandse uitspraak zijn, ‘normaal’ denken is ook de snelste route naar een middelmatig leven keurig binnen de lijntjes. 
Daar hoeft niets mis mee te zijn, maar is dat wel het leven wat jou echt gelukkig maakt?💖 .
.
.  #digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Stel je voor dat je startpunt niet relevant is: dat zaken als opleiding, financiële middelen, vaste lasten en andere verplichtingen geen invloed uitoefende. Wat zou je dan het liefste gaan doen? Zou jij dan het werk doen wat je vandaag doet, wonen waar je vandaag woont en de acties uitvoeren die jij vandaag uitvoert? Stel je voor dat je een jaar de tijd zou hebben om jouw leven voorgoed te veranderen en je gegarandeerd succes zou hebben met de stappen die je zet. Wat zou je dan gaan doen? 🔥 Pak eens een pen en papier en begin te brainstormen met jezelf. Stel jezelf deze vragen en schrijf alles op wat in je opkomt, hoe gek of onrealistisch je gedachtes in eerste instantie ook mogen zijn.✌️ Een eerste stap is jezelf überhaupt toestaan te durven dromen en ‘out of the box’ mogen denken. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ mag dan een gevleugelde Nederlandse uitspraak zijn, ‘normaal’ denken is ook de snelste route naar een middelmatig leven keurig binnen de lijntjes. Daar hoeft niets mis mee te zijn, maar is dat wel het leven wat jou echt gelukkig maakt?💖 . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
We hadden het er gister weer eens met z’n tweetjes over hoe lekker we de vrijheid vinden. Altijd het gevoel hebben van vakantie, tegelijkertijd iedere dag heel veel uren werken. Op pad kunnen wanneer we willen, tegelijkertijd zelf gestelde deadlines halen om door te ontwikkelen. —— En mocht je het niet weten: John had tot en met 2015 gewoon een vaste baan en heel (heeuul) veel mentale obstakels om ‘anders’ te gaan leven dan ‘hoort’. Ik had een offline bedrijf met zo’n beetje nul online elementen behalve wat mailtjes die ik verzorgde. Niks ‘klopte’ wat betreft het maken van een andere keus.
—— Ondertussen zijn we al 2.5 jaar vrij-vrij. We werken veel omdat we iedere maand willen groeien. Ieder kwartaal hogere targets hebben. Ieder jaar over de kop willen gaan. Dat resulteert in mooie dingen. Zoals een totaal nieuw leven t.o.v. 2015 toen het ‘begon’. Bedrijfsresultaten die nu al 1.2x hoger zijn in 5 maanden dan vorig jaar in 12 maanden. Nieuwe verdiepingsslagen in ons huwelijk iedere maand opnieuw. Keuzes die we kunnen maken die we vooraf niet konden bedenken zo tof.
——
Maar het begon met die ene keus: door alle mentale blokkades heen stampen in 2015. Besluiten datgene te doen wat super eng was. Accepteren dat we ziek waren van de spanning. De knoop door te hakken en nu écht het leven te gaan leiden dat we willen. . 
Voor je het weet ben je 2.5 jaar verder. Nu is het moment om een keus te maken en écht te gaan voor wat jij wilt.
We hadden het er gister weer eens met z’n tweetjes over hoe lekker we de vrijheid vinden. Altijd het gevoel hebben van vakantie, tegelijkertijd iedere dag heel veel uren werken. Op pad kunnen wanneer we willen, tegelijkertijd zelf gestelde deadlines halen om door te ontwikkelen. —— En mocht je het niet weten: John had tot en met 2015 gewoon een vaste baan en heel (heeuul) veel mentale obstakels om ‘anders’ te gaan leven dan ‘hoort’. Ik had een offline bedrijf met zo’n beetje nul online elementen behalve wat mailtjes die ik verzorgde. Niks ‘klopte’ wat betreft het maken van een andere keus. —— Ondertussen zijn we al 2.5 jaar vrij-vrij. We werken veel omdat we iedere maand willen groeien. Ieder kwartaal hogere targets hebben. Ieder jaar over de kop willen gaan. Dat resulteert in mooie dingen. Zoals een totaal nieuw leven t.o.v. 2015 toen het ‘begon’. Bedrijfsresultaten die nu al 1.2x hoger zijn in 5 maanden dan vorig jaar in 12 maanden. Nieuwe verdiepingsslagen in ons huwelijk iedere maand opnieuw. Keuzes die we kunnen maken die we vooraf niet konden bedenken zo tof. —— Maar het begon met die ene keus: door alle mentale blokkades heen stampen in 2015. Besluiten datgene te doen wat super eng was. Accepteren dat we ziek waren van de spanning. De knoop door te hakken en nu écht het leven te gaan leiden dat we willen. . Voor je het weet ben je 2.5 jaar verder. Nu is het moment om een keus te maken en écht te gaan voor wat jij wilt.
Welke acties voer jij uit die je niet helpen bij het behalen van resultaat? Welke excuses gooi jij erin als het aankomt op gestelde en behaalde doelen?
Ben jij je bewust van al deze dingen? Waarschijnlijk niet. En dat is ook helemaal niet zo raar. Wij moesten hier ook inkomen. 
John en ik zijn bijvoorbeeld heel strikt met onze tijd. Wij worden daar soms op aangesproken, dat men vindt dat wij daarin vrij obsessief zijn. 
Dat vinden wij best een compliment, want wij hebben onze time management inderdaad goed op orde. Dat komt omdat wij gestopt zijn met alle mogelijke oppervlakkige acties die er zijn- en dat waren er veel.

Oppervlakkige acties, denk aan: tv kijken, scrollen op facebook, even checken of je een appje hebt, even iemand terugbellen, even het AD checken. Tussendoor een mailtje lezen- daaruit een gave link openen- wow, vette website! 
Wat een toffe artikelen, die ga ik even lezen. Waar was ik ook alweer mee bezig? Nou ja, maakt niet uit.. Ik ga direct even deze site delen op mijn facebook, wat een gave website!

Facebook, Instagram en alle social media: enerzijds heb je natuurlijk de zakelijke kant. Als je het gebruikt als promotie is het enigszins een kernactie. Maar als je je laat afleiden- door vervolgens alle updates te lezen van iedereen die je wel en niet kent- is het weer een oppervlakkige actie. .
.
.  #digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Welke acties voer jij uit die je niet helpen bij het behalen van resultaat? Welke excuses gooi jij erin als het aankomt op gestelde en behaalde doelen? Ben jij je bewust van al deze dingen? Waarschijnlijk niet. En dat is ook helemaal niet zo raar. Wij moesten hier ook inkomen. John en ik zijn bijvoorbeeld heel strikt met onze tijd. Wij worden daar soms op aangesproken, dat men vindt dat wij daarin vrij obsessief zijn. Dat vinden wij best een compliment, want wij hebben onze time management inderdaad goed op orde. Dat komt omdat wij gestopt zijn met alle mogelijke oppervlakkige acties die er zijn- en dat waren er veel. Oppervlakkige acties, denk aan: tv kijken, scrollen op facebook, even checken of je een appje hebt, even iemand terugbellen, even het AD checken. Tussendoor een mailtje lezen- daaruit een gave link openen- wow, vette website! Wat een toffe artikelen, die ga ik even lezen. Waar was ik ook alweer mee bezig? Nou ja, maakt niet uit.. Ik ga direct even deze site delen op mijn facebook, wat een gave website! Facebook, Instagram en alle social media: enerzijds heb je natuurlijk de zakelijke kant. Als je het gebruikt als promotie is het enigszins een kernactie. Maar als je je laat afleiden- door vervolgens alle updates te lezen van iedereen die je wel en niet kent- is het weer een oppervlakkige actie. . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
Om je nog even één keer eraan te herinneren, hoe je het gebrek aan overzicht ook alweer oplost! 😉🤷🏼‍♀️⠀
⠀
Om je nog even één keer eraan te herinneren, hoe je het gebrek aan overzicht ook alweer oplost! 😉🤷🏼‍♀️⠀ ⠀
Hartstikke jarig vandaag 🎉🎊🎉🎊 En wat deden we om dat te vieren? Niet zo veel. Niks eigenlijk. Behalve uit eten en hangen met een film erbij 😂 Ik wilde hier allemaal nuttige lessen zetten die ik de afgelopen 28 jaar geleerd heb enzo. Maar John is nu een broodje aan het klaarmaken en dan gaan we verder met de film. Dus geen tijd. Belangrijkste les: zorg dat je een fucking episch leven bouwt. Dan maakt het niks uit hoe jong of oud je bent, want dan heb je het gewoon altijd top voor elkaar 😘 
We checken weer uit en gaan verder met de film 😉🎉🎊 #gefeliciteerd #jathanks #verjaardag #jarig #partyboy
Hartstikke jarig vandaag 🎉🎊🎉🎊 En wat deden we om dat te vieren? Niet zo veel. Niks eigenlijk. Behalve uit eten en hangen met een film erbij 😂 Ik wilde hier allemaal nuttige lessen zetten die ik de afgelopen 28 jaar geleerd heb enzo. Maar John is nu een broodje aan het klaarmaken en dan gaan we verder met de film. Dus geen tijd. Belangrijkste les: zorg dat je een fucking episch leven bouwt. Dan maakt het niks uit hoe jong of oud je bent, want dan heb je het gewoon altijd top voor elkaar 😘 We checken weer uit en gaan verder met de film 😉🎉🎊 #gefeliciteerd  #jathanks  #verjaardag  #jarig  #partyboy 
Denk jij over jouw dromen en doelen dat ze voor volgende week vrijdag wel te behalen zijn? Dat er een redelijke kans is dat dit je met gemak af gaat? 
Dan wil jij jezelf nog eens achter de oren krabben. Want wanneer je niet uitgedaagd wordt, wanneer alles makkelijk is en je in je comfortzone blijft- zal je niks gaan leren. ✌️ .
.
.

#digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Denk jij over jouw dromen en doelen dat ze voor volgende week vrijdag wel te behalen zijn? Dat er een redelijke kans is dat dit je met gemak af gaat? Dan wil jij jezelf nog eens achter de oren krabben. Want wanneer je niet uitgedaagd wordt, wanneer alles makkelijk is en je in je comfortzone blijft- zal je niks gaan leren. ✌️ . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
Wanneer is 'een fout' een fout? Wat is een fout eigenlijk? Als we van een situatie leren, die anders uitpakt dan we verwachtten, is het dan nog steeds een fout?

Soms pakken we de dingen net iets anders aan dan normaal, en loopt het of wel-of niet zoals we denken. Leer van iedere situatie, zo maak je nooit ECHT fouten 👊. .
.
.

#digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #boss #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Wanneer is 'een fout' een fout? Wat is een fout eigenlijk? Als we van een situatie leren, die anders uitpakt dan we verwachtten, is het dan nog steeds een fout? Soms pakken we de dingen net iets anders aan dan normaal, en loopt het of wel-of niet zoals we denken. Leer van iedere situatie, zo maak je nooit ECHT fouten 👊. . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #boss  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
Waarom WILLEN wij eigenlijk in het buitenland werken?🏝⠀
Daar zit een belangrijke reden achter die mensen niet als eerste zullen bedenken. Maar uiteraard ook omdat we er ONWIJS van genieten!💕
Waarom WILLEN wij eigenlijk in het buitenland werken?🏝⠀ Daar zit een belangrijke reden achter die mensen niet als eerste zullen bedenken. Maar uiteraard ook omdat we er ONWIJS van genieten!💕
Misschien wil jij bijvoorbeeld wel een andere baan, maar ben je ervan overtuigd dat je toch geen werk kunt vinden. 
Misschien kijk je af en toe naar vacatures en zie je een vacature voorbij komen die je leuk lijkt.  Toch reageer je nooit omdat je ervan overtuigd bent dat je toch niet aangenomen wordt.

Hoe kan je dit gedachtepatroon doorbreken? 
Heel simpel: doe alsof jij al de meest krachtige en succesvolle persoon bent die je echt wil zijn. Stel dat jij een indrukwekkend cv zou hebben, 100% in je eigen krachten en capaciteiten zou geloven en ervan overtuigd bent dat jij een droombaan verdient. 
Hoe zou je dan handelen?🔥 .
.
.

#digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Misschien wil jij bijvoorbeeld wel een andere baan, maar ben je ervan overtuigd dat je toch geen werk kunt vinden. Misschien kijk je af en toe naar vacatures en zie je een vacature voorbij komen die je leuk lijkt. Toch reageer je nooit omdat je ervan overtuigd bent dat je toch niet aangenomen wordt. Hoe kan je dit gedachtepatroon doorbreken? Heel simpel: doe alsof jij al de meest krachtige en succesvolle persoon bent die je echt wil zijn. Stel dat jij een indrukwekkend cv zou hebben, 100% in je eigen krachten en capaciteiten zou geloven en ervan overtuigd bent dat jij een droombaan verdient. Hoe zou je dan handelen?🔥 . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
Één van de belangrijkste dingen die je voor jezelf kunt doen, is bepalen wat je doel is en daar alles op inzetten. .

Wij krijgen veel berichten van mensen die even willen sparren, bakkie willen doen, samenwerkingen bedenken. Allemaal heel leuk. Maar behalve dat we niet van veel sociaal geneuzel houden, helpt het niet bij onze doelen. .

We hebben helder voor ons wat ons doel is. Dat is de kickassleven universiteit en de 1 op 1 coaching. Dat is tevens een reden dat ons bedrijf bikinifitness.nl vanaf 21 mei op zwart gaat. Een bedrijf dat loopt, werkt, goed is, en tegelijkertijd niet de voldoening geeft die wij willende niet helpt bij ons ideale leven.
.
We willen geen ruis. En ja, er zijn 10 dingen die we óók tof vinden. Nieuwe online trajecten, de co-workspaces, het nieuwe bedrijf als grote broer van ons huidige. Het lijkt ons tof om een kantoorpand te hebben, werkreizen te verzorgen. Vanalles. En we doen er niks mee. Sommige dingen komen nooit en sommigen komen wel maar pas als ons eerste focuspunt/level behaald is. En dat is nu kickassleven ombouwen, re-branden en ongeëvenaard maken. Dat vraagt focus en keihard werk.
.
Dat is een keus die je moet maken. Jouw focuspunt. En alle kansen, mogelijkheden, samenwerkingen die niét bijdragen, afzeggen of op de lange baan schuiven. Hoe gaaf ze ook lijken.
.
Er zijn namelijk áltijd meer opties. En als je van hot naar her blijft gaan, krijg je nooit iets werkelijk succesvol. Als je de ene dag wilt afvallen en de ander toch wat wilt aankomen, en keer op keer de strategie aanpast, gebeurt er in de basis helemaal niks. Dat is ook zo met je bedrijf en je hele leven.
.
Durf nee te zeggen tegen het overgrote deel, alle ruis. En je krijgt niet alleen een overzichtelijk maar succesvol bedrijf, ook je leven wordt veel simpeler en vrijer. #focus #durftekiezen
Één van de belangrijkste dingen die je voor jezelf kunt doen, is bepalen wat je doel is en daar alles op inzetten. . Wij krijgen veel berichten van mensen die even willen sparren, bakkie willen doen, samenwerkingen bedenken. Allemaal heel leuk. Maar behalve dat we niet van veel sociaal geneuzel houden, helpt het niet bij onze doelen. . We hebben helder voor ons wat ons doel is. Dat is de kickassleven universiteit en de 1 op 1 coaching. Dat is tevens een reden dat ons bedrijf bikinifitness.nl vanaf 21 mei op zwart gaat. Een bedrijf dat loopt, werkt, goed is, en tegelijkertijd niet de voldoening geeft die wij willende niet helpt bij ons ideale leven. . We willen geen ruis. En ja, er zijn 10 dingen die we óók tof vinden. Nieuwe online trajecten, de co-workspaces, het nieuwe bedrijf als grote broer van ons huidige. Het lijkt ons tof om een kantoorpand te hebben, werkreizen te verzorgen. Vanalles. En we doen er niks mee. Sommige dingen komen nooit en sommigen komen wel maar pas als ons eerste focuspunt/level behaald is. En dat is nu kickassleven ombouwen, re-branden en ongeëvenaard maken. Dat vraagt focus en keihard werk. . Dat is een keus die je moet maken. Jouw focuspunt. En alle kansen, mogelijkheden, samenwerkingen die niét bijdragen, afzeggen of op de lange baan schuiven. Hoe gaaf ze ook lijken. . Er zijn namelijk áltijd meer opties. En als je van hot naar her blijft gaan, krijg je nooit iets werkelijk succesvol. Als je de ene dag wilt afvallen en de ander toch wat wilt aankomen, en keer op keer de strategie aanpast, gebeurt er in de basis helemaal niks. Dat is ook zo met je bedrijf en je hele leven. . Durf nee te zeggen tegen het overgrote deel, alle ruis. En je krijgt niet alleen een overzichtelijk maar succesvol bedrijf, ook je leven wordt veel simpeler en vrijer. #focus  #durftekiezen 
Als je overal problemen in ziet, blijf je snel hangen in de slachtoffer rol. Stap UIT die slachtofferrol👌 -Vraag jezelf eerlijk af of jij de situatie kan veranderen en wil veranderen.
-Focus je op acceptatie of op actie, maar niet op verzet.
-Vraag wanneer je er niet zelf uitkomt om hulp, dat is immers ook een vorm van actie of acceptatie.

Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de houding die jij aanneemt naar aanleiding van bepaalde situaties. 👈

Accepteer datgeen wat je niet kan veranderen, verander datgeen wat jij kan en wil veranderen, en accepteer datgeen wat je wel kan maar niet wil veranderen.🔥 Natuurlijk is het makkelijk gezegd dan gedaan. Maar soms is het heel makkelijk om iets heel ingewikkeld te maken, terwijl de basis eigenlijk super simpel is. 
Durf eerlijk naar je eigen houding te kijken wanneer je de volgende keer geconfronteerd wordt met een lastige situatie.👊 .
.
.

#digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Als je overal problemen in ziet, blijf je snel hangen in de slachtoffer rol. Stap UIT die slachtofferrol👌 -Vraag jezelf eerlijk af of jij de situatie kan veranderen en wil veranderen. -Focus je op acceptatie of op actie, maar niet op verzet. -Vraag wanneer je er niet zelf uitkomt om hulp, dat is immers ook een vorm van actie of acceptatie. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de houding die jij aanneemt naar aanleiding van bepaalde situaties. 👈 Accepteer datgeen wat je niet kan veranderen, verander datgeen wat jij kan en wil veranderen, en accepteer datgeen wat je wel kan maar niet wil veranderen.🔥 Natuurlijk is het makkelijk gezegd dan gedaan. Maar soms is het heel makkelijk om iets heel ingewikkeld te maken, terwijl de basis eigenlijk super simpel is. Durf eerlijk naar je eigen houding te kijken wanneer je de volgende keer geconfronteerd wordt met een lastige situatie.👊 . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
Waarom is het nou zo belangrijk om (online) consistent aanwezig te zijn om je klanten te bereiken en te behouden? 🤝
Waarom is het nou zo belangrijk om (online) consistent aanwezig te zijn om je klanten te bereiken en te behouden? 🤝
Vaak als we wat bedenken en vervolgens besluiten het nog even op de lange baan te schuiven, gebeuren er dingen waardoor alles in een sneltrein vaart komt. Zo nu ook. .
We zijn bezig kickassleven om te vormen. Nieuwe naam, nieuwe branding, nieuwe lat. Hoge lat. Extreem hoge lat. .
We hebben al meerdere experts binnen ons team die onze klanten verder helpen. Maar het moet nog grootser. Nog completer. En dat wilden we dus doen na de business retreat eind mei.
.
Totdat we afgelopen week besloten dat we ook nu wel al konden gaan uitbreiden. En met resultaat. .
Vandaag zijn weer enkele lijntjes uitgezet en hebben meerdere fantastische experts die mee gaan draaien in de pilot versie met enkele 1-1 klanten de komende maanden.
.
Zo krijgen onze 1-1 klanten toegang tot o.a. Een expert op het gebied van missie, visie en merkverhaal. Een SEO expert. Een tekstschrijver. Een gezondheidscoach speciaal voor ondernemers. Verschillende social media experts. Een profit first expert. Fb/Google/insta ads experts. En staan er nog enkele lijntjes open. .
Naast natuurlijk de mentale coaching en strategische begeleiding welke de essentiële rode draad is in alles dat we bieden.
.
De pilot versie loopt en heeft vandaag weer een nieuwe toffe 1-1 klant erbij die de uitdaging aangaat. En eind mei kunnen we meerdere conclusies trekken. En gaan we ‘echt’ van start met het uitwerken van het vernieuwde bedrijf.
.
Van start met de nieuwe naam, het nieuwe brand, de nieuwe lat.
En dat vinden we tof. Want hard werken werpt zn vruchten af en resulteert in een heel waardevolle business agency die ergens volgend kwartaal gelanceerd gaat worden.
.
Tot die tijd genieten we van het leven en van het feit dat de foto niks met dit verhaal te maken heeft 😘
Vaak als we wat bedenken en vervolgens besluiten het nog even op de lange baan te schuiven, gebeuren er dingen waardoor alles in een sneltrein vaart komt. Zo nu ook. . We zijn bezig kickassleven om te vormen. Nieuwe naam, nieuwe branding, nieuwe lat. Hoge lat. Extreem hoge lat. . We hebben al meerdere experts binnen ons team die onze klanten verder helpen. Maar het moet nog grootser. Nog completer. En dat wilden we dus doen na de business retreat eind mei. . Totdat we afgelopen week besloten dat we ook nu wel al konden gaan uitbreiden. En met resultaat. . Vandaag zijn weer enkele lijntjes uitgezet en hebben meerdere fantastische experts die mee gaan draaien in de pilot versie met enkele 1-1 klanten de komende maanden. . Zo krijgen onze 1-1 klanten toegang tot o.a. Een expert op het gebied van missie, visie en merkverhaal. Een SEO expert. Een tekstschrijver. Een gezondheidscoach speciaal voor ondernemers. Verschillende social media experts. Een profit first expert. Fb/Google/insta ads experts. En staan er nog enkele lijntjes open. . Naast natuurlijk de mentale coaching en strategische begeleiding welke de essentiële rode draad is in alles dat we bieden. . De pilot versie loopt en heeft vandaag weer een nieuwe toffe 1-1 klant erbij die de uitdaging aangaat. En eind mei kunnen we meerdere conclusies trekken. En gaan we ‘echt’ van start met het uitwerken van het vernieuwde bedrijf. . Van start met de nieuwe naam, het nieuwe brand, de nieuwe lat. En dat vinden we tof. Want hard werken werpt zn vruchten af en resulteert in een heel waardevolle business agency die ergens volgend kwartaal gelanceerd gaat worden. . Tot die tijd genieten we van het leven en van het feit dat de foto niks met dit verhaal te maken heeft 😘
Een goede afloop van jouw dromen en doelen is niet altijd alleen afhankelijk van een goede planning en voorbereiding. 
Misschien kom je gaandeweg wel obstakels tegen die jouw succes in de weg kunnen staan, of de weg naar jouw droom of doel een andere wending geven. 
Met deze houding voorkom je een teleurstelling wat jou een gevoel van falen geeft. Zie die andere wending nooit als slecht of niet passend maar visualiseer het als extra mogelijkheid en geef nooit op. 🔥 🙏 .
.
.

#digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
Een goede afloop van jouw dromen en doelen is niet altijd alleen afhankelijk van een goede planning en voorbereiding. Misschien kom je gaandeweg wel obstakels tegen die jouw succes in de weg kunnen staan, of de weg naar jouw droom of doel een andere wending geven. Met deze houding voorkom je een teleurstelling wat jou een gevoel van falen geeft. Zie die andere wending nooit als slecht of niet passend maar visualiseer het als extra mogelijkheid en geef nooit op. 🔥 🙏 . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
JIJ kiest voor een locatie onafhankelijk bestaan, dus⠀
JIJ kiest ook de regels. 👊🏼⠀
⠀
Maar weet dat het keihard werken is, en dat het niet voor het oprapen zal liggen. Maar zo lang jij er voor wilt gaan en weet wat het van je gaat vragen, is alles mogelijk 💕✌🏼
⠀
JIJ kiest voor een locatie onafhankelijk bestaan, dus⠀ JIJ kiest ook de regels. 👊🏼⠀ ⠀ Maar weet dat het keihard werken is, en dat het niet voor het oprapen zal liggen. Maar zo lang jij er voor wilt gaan en weet wat het van je gaat vragen, is alles mogelijk 💕✌🏼 ⠀
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Dus blijven we het ook maar zeggen.

Het grootste verschil tussen willen starten en starten.. Verrassing; is gewoon beginnen. 😉

Begin met het uitschrijven. Begin met de kleinste acties. Begin met de behapbare stukken. Je zal gaan merken dat het kleinste begin je gaat motiveren tot grotere stappen en uiteindelijk een Kickassleven! 🔥 .
.
.

#digitalenomaden #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #locatieonafhankelijk #workanywhere #mindset #succes #ondernemer #ondernemen #business #onlinebusiness #onlineonderneming #bossbabe #entrepreneur #entrepreneurs #doelen #winst #bedrijf #thelifestyleofbusiness #picoftheday #sun #palmtree #travel
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Dus blijven we het ook maar zeggen. Het grootste verschil tussen willen starten en starten.. Verrassing; is gewoon beginnen. 😉 Begin met het uitschrijven. Begin met de kleinste acties. Begin met de behapbare stukken. Je zal gaan merken dat het kleinste begin je gaat motiveren tot grotere stappen en uiteindelijk een Kickassleven! 🔥 . . . #digitalenomaden  #digitalnomad  #locatieonafhankelijkwerken  #locatieonafhankelijk  #workanywhere  #mindset  #succes  #ondernemer  #ondernemen  #business  #onlinebusiness  #onlineonderneming  #bossbabe  #entrepreneur  #entrepreneurs  #doelen  #winst  #bedrijf  #thelifestyleofbusiness  #picoftheday  #sun  #palmtree  #travel 
Terwijl we zo veel mogelijk in de zon zitten (want: intens koud in huis 😂) en genieten van de warme douche (want: warme water was weg sinds gister dus douchten we vanmorgen bij de gym 😂👊🏼) bespraken we de te zetten businessstappen.
.
Ik loop zo’n 3 maanden voor op de imperium podcast. Dus wat je over 3 maanden hoort is eigenlijk vandaag. In de podcast zitten we nu op gili Meno en hebben we nieuwe plannen voor het kickassleven brand.
.
We hebben echter in de laatste drie maanden niet stil gezeten en een paar knopen doorgehakt. Het nieuwe bedrijf komt, en wordt epic, maar kickassleven gaat over de kop. De naam, de branding, de insteek. Het doel blijft gelijk (creëeren van krachtig denkende ondernemers met winstgevende bedrijven en een vrij leven). De invulling nog beter, meer “bedrijfachtig” en minder “hobby”. We hebben al geweldige consultants waar onze klanten naar toe kunnen in het traject. Een team dat goed is samengesteld. Maar we gaan dat optimaliseren. Vergroten. De kwaliteit, die al extreem hoog ligt, gaat nog een tandje hoger. Wij willen nog veel meer misbaar zijn in het bedrijf.
.
Dat is 1 van de dingen die we eind mei tijdens de business retreat week hier in Barca met @tibor.nl en team gaan doen. .
Zoals ik in de imperium ook al vertel (maar wat je dus over 3 maanden pas hoort), is het bizar hoe snel groei mogelijk is als je de goede acties onderneemt. En wanneer je je omringt met de goede mensen, in beweging komt voor je er klaar voor bent en accepteert dat 23522 dingen mislukken of tegenzitten voordat het optimale plan op tafel ligt.
.
Zon en groei, twee dingen waar we niet zonder kunnen en willen 😉
.
We gaan nu trouwens bezig met het invullen van de uitgebreide vragenlijst voor @mistermindset en het business weekend waar we in juni heen mogen. Twee grote events de komende weken op de planning die veel impact gaan maken verwachten we 🔥
.
Fantastische ontwikkelingen, groei, fijne omgevingen en fantastische mensen om ons heen ❤️. En zon en een warme douche, dat ook 😉
Terwijl we zo veel mogelijk in de zon zitten (want: intens koud in huis 😂) en genieten van de warme douche (want: warme water was weg sinds gister dus douchten we vanmorgen bij de gym 😂👊🏼) bespraken we de te zetten businessstappen. . Ik loop zo’n 3 maanden voor op de imperium podcast. Dus wat je over 3 maanden hoort is eigenlijk vandaag. In de podcast zitten we nu op gili Meno en hebben we nieuwe plannen voor het kickassleven brand. . We hebben echter in de laatste drie maanden niet stil gezeten en een paar knopen doorgehakt. Het nieuwe bedrijf komt, en wordt epic, maar kickassleven gaat over de kop. De naam, de branding, de insteek. Het doel blijft gelijk (creëeren van krachtig denkende ondernemers met winstgevende bedrijven en een vrij leven). De invulling nog beter, meer “bedrijfachtig” en minder “hobby”. We hebben al geweldige consultants waar onze klanten naar toe kunnen in het traject. Een team dat goed is samengesteld. Maar we gaan dat optimaliseren. Vergroten. De kwaliteit, die al extreem hoog ligt, gaat nog een tandje hoger. Wij willen nog veel meer misbaar zijn in het bedrijf. . Dat is 1 van de dingen die we eind mei tijdens de business retreat week hier in Barca met @tibor.nl en team gaan doen. . Zoals ik in de imperium ook al vertel (maar wat je dus over 3 maanden pas hoort), is het bizar hoe snel groei mogelijk is als je de goede acties onderneemt. En wanneer je je omringt met de goede mensen, in beweging komt voor je er klaar voor bent en accepteert dat 23522 dingen mislukken of tegenzitten voordat het optimale plan op tafel ligt. . Zon en groei, twee dingen waar we niet zonder kunnen en willen 😉 . We gaan nu trouwens bezig met het invullen van de uitgebreide vragenlijst voor @mistermindset en het business weekend waar we in juni heen mogen. Twee grote events de komende weken op de planning die veel impact gaan maken verwachten we 🔥 . Fantastische ontwikkelingen, groei, fijne omgevingen en fantastische mensen om ons heen ❤️. En zon en een warme douche, dat ook 😉