an online Instagram web viewer
  • fadzfadzillah
    fadzillah ahmad
    @fadzfadzillah

Images by fadzfadzillah

Zaman jadi pengantin πŸ˜œπŸ‘‘πŸ‘°
.
Pipi tak nampak sangat. Sekarang ni dari jauh pipi nampak dulu. 😳
.
#throwback 
#anniversary 
#secondanniversary 
#happyanniversary 
#marriedlife
22 April 2016 - 22 April 2018
.
Second Anniversary πŸ’‘. Alhamdulillah, kejap je dah 2 tahun. Semoga Ψ§Ω„Ω„Ω‡ terus murahkan rezeki kita dan penuhi hajat kita πŸ˜™ aamiiin
.
#happyanniversary 
#anniversary 
#secondanniversary 
#love
#marriedlife
@abbasy_islamicdesign -  Sebagai seorang wanita kita harus sedar bahawa setelah berkahwin, suami merupakan syurga seorang isteri. Walau siapa pun suami kita, walau bagaimanapun perangainya sesungguhnya itulah yang Allah telah pilihkan sebagai jodoh buat kita.Segala ketaatan haruslah disandarkan pada suami selagi mana ia tidak bertentangan dan diluar batasan perintah-Nya. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann
@abbasy_islamicdesign - Sebagai seorang wanita kita harus sedar bahawa setelah berkahwin, suami merupakan syurga seorang isteri. Walau siapa pun suami kita, walau bagaimanapun perangainya sesungguhnya itulah yang Allah telah pilihkan sebagai jodoh buat kita.Segala ketaatan haruslah disandarkan pada suami selagi mana ia tidak bertentangan dan diluar batasan perintah-Nya. #Abbasy  #AbbasyIslamicDesign  - #regrann 
Regrann from @abbasy_islamicdesign - β€œBagi orang-orang Islam yang beriman, bulan Ramadhan adalah bulan yang dinanti-nantikan ketibaannya oleh setiap ummat islam, memandangkan ia bulan yang mulia dan memberi begitu banyak manfaat dan keistimewaan, faedah, fadhilat dan masa depan yang cerah bagi mereka yang tahu dan menghayatinya.”
.
#27HariLagiRamadhan #Ramadhan #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann
Regrann from @abbasy_islamicdesign - β€œBagi orang-orang Islam yang beriman, bulan Ramadhan adalah bulan yang dinanti-nantikan ketibaannya oleh setiap ummat islam, memandangkan ia bulan yang mulia dan memberi begitu banyak manfaat dan keistimewaan, faedah, fadhilat dan masa depan yang cerah bagi mereka yang tahu dan menghayatinya.” . #27HariLagiRamadhan  #Ramadhan  #Abbasy  #AbbasyIslamicDesign  - #regrann 
Regrann from @jom_dakwah -  Jika kita memaafkan, kita tidak memperbaiki masa lalu tetapi memperbaiki masa hadapan.
.
.
(Caption ditaja oleh @jombuku "Semusim Di Mahsyar" Novel Islamic Terbaik MPH2017 -Best Seller Of The Year- MPH Bookstore, segera dapatkan)
.
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri - #regrann
Regrann from @jom_dakwah - Jika kita memaafkan, kita tidak memperbaiki masa lalu tetapi memperbaiki masa hadapan. . . (Caption ditaja oleh @jombuku "Semusim Di Mahsyar" Novel Islamic Terbaik MPH2017 -Best Seller Of The Year- MPH Bookstore, segera dapatkan) . #share  #jomrepost  #jomMUHASABAHdiri  - #regrann 
Wasap, tapi bluetick je. *muncung*
Wasap, tapi bluetick je. *muncung*
Kreatif parents2 Perodua hias khemah 😍 cantik2 semuanya
Kreatif parents2 Perodua hias khemah 😍 cantik2 semuanya
Gambar 2 tahun lepas, beberapa hari sebelum jadik bini orang πŸ˜‚
.
#throwback
Gambar 2 tahun lepas, beberapa hari sebelum jadik bini orang πŸ˜‚ . #throwback 
Regrann from @abbasy_islamicdesign -  Ujian yang Allah beri pada hambanya, pasti hambanya itu boleh untuk hadapi 😊 #Abbasy #AbbasyIslamicDesign - #regrann
Jom naik kak, saya bawak keliling khemah πŸ˜‚
.
#hijaukuning
Jom naik kak, saya bawak keliling khemah πŸ˜‚ . #hijaukuning 
Rumah Hijau, tapi kakak dah Hitam. Hmm murung jap sambil termenung πŸ˜‚
.
Memori sportday PCDC.
Rumah Hijau, tapi kakak dah Hitam. Hmm murung jap sambil termenung πŸ˜‚ . Memori sportday PCDC.
Alhamdulillah selesai 😍
.
#sportday
#PCDC
#Perodua
#tematradisional
Nak masuk 2 tahun. Cepatnya @zairul_azuar πŸ˜πŸ’‘
Nak masuk 2 tahun. Cepatnya @zairul_azuar πŸ˜πŸ’‘
🐍😎
🐍😎
Nasib baik den tak send lg kat customer πŸ’‚
.
Sos pun sos la. Mungkin lapar sos sebotol kot
Nasib baik den tak send lg kat customer πŸ’‚ . Sos pun sos la. Mungkin lapar sos sebotol kot
Senget sikit. Baru nampak kurus πŸ™Š
Senget sikit. Baru nampak kurus πŸ™Š