an online Instagram web viewer
  • dyxymysia
    DYXY Cosmetic
    @dyxymysia

Images by dyxymysia

PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
{Dyxy set with the latest facemistπŸ’•}
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
{Dyxy set with the latest facemistπŸ’•} PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp sekarang(link in my bio)utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
NAK BEBEL SAT...
.
.
Haaa ni dia wajah baru GREEN TEA FACE MIST. Untuk elakkan kes FAKE ni berlaku lagi, DYXY buat packaging baru untuk GREEN TEA FACE MIST heee πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Apa yang terbaru ?
Haa ni nak habaq. Kali ini DYXY guna TEKNOLOGI NANO yang menjimatkan masa, wang dan tenaga. Tak perlu picit banyak kali untuk rata 1 muka !!
.
Tekan 1 kali dan pusingkan 1 muka dah jimatkan masa dan tenaga bukan ?!!! 😱😱😱😱
Apa dia lagi ?
Ada sesiapa pernah dapat tak kalau by postage GREEN TEA FACE MIST tu PECAH/TUMPAH bila dapat ? Haa sekarang packaging dia dah guna aluminium punya material so TAKKAN ADA MASALAH TU LAGI !!!
.
TAKKAN TAKNAK KOT KAN πŸ™ˆπŸ™ˆ
PAKAT GRAB RAMAI RAMAI 1 PCS. HANGPA LAGI JIMAT KALAU BELI 1 SET πŸ”₯πŸ”₯SIAP ADA FREE GIFT LAGII WEEHHH
.
FREE GIFT MENARIK SETIAP BULAN !!
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
NAK BEBEL SAT... . . Haaa ni dia wajah baru GREEN TEA FACE MIST. Untuk elakkan kes FAKE ni berlaku lagi, DYXY buat packaging baru untuk GREEN TEA FACE MIST heee πŸ™ˆπŸ™ˆ . Apa yang terbaru ? Haa ni nak habaq. Kali ini DYXY guna TEKNOLOGI NANO yang menjimatkan masa, wang dan tenaga. Tak perlu picit banyak kali untuk rata 1 muka !! . Tekan 1 kali dan pusingkan 1 muka dah jimatkan masa dan tenaga bukan ?!!! 😱😱😱😱 Apa dia lagi ? Ada sesiapa pernah dapat tak kalau by postage GREEN TEA FACE MIST tu PECAH/TUMPAH bila dapat ? Haa sekarang packaging dia dah guna aluminium punya material so TAKKAN ADA MASALAH TU LAGI !!! . TAKKAN TAKNAK KOT KAN πŸ™ˆπŸ™ˆ PAKAT GRAB RAMAI RAMAI 1 PCS. HANGPA LAGI JIMAT KALAU BELI 1 SET πŸ”₯πŸ”₯SIAP ADA FREE GIFT LAGII WEEHHH . FREE GIFT MENARIK SETIAP BULAN !! . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp 0165400679 sekarang utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp 0165400679 sekarang utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍
.
Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??
.
Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .
Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??
.
JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍
.
Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni ....................
.
βœ” tak perlu beli bedak .
βœ” tak perlu beli foundation .
βœ” tak perlu beli sunblock .
βœ” tak perlu beli bb cream .
βœ” tak perlu beli concealer
.
Wahhh jimat kee jimat ??
.
βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !
.
JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
Meh whatsapp 0165400679 sekarang utk dapatkan harga promosi.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍 . Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU?? . Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? . Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke?? . JANGAN FIKIR LAMAΒ² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍 . Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .................... . βœ” tak perlu beli bedak . βœ” tak perlu beli foundation . βœ” tak perlu beli sunblock . βœ” tak perlu beli bb cream . βœ” tak perlu beli concealer . Wahhh jimat kee jimat ?? . βœ” DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan ! . JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗ SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘 . Jomm jadilah pengguna yang bijak . Meh whatsapp 0165400679 sekarang utk dapatkan harga promosi. . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 .
πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE
BCC x 2
FM x 2
MASCARA x 2
BRUSH
Normal price : RM430
NOW : RM350 .
.
πŸ’“SUPER BASIC SALE
BCC x 2
FM x 2
Normal price : RM270
NOW : RM200
.
. πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE
BCC 
FM 
MASCARA 
BRUSH
Normal price : RM250
NOW : RM200 .
πŸ’“ SUPER FLASH SALE
BCC x 2
MASCARA x 2
Normal price : RM300
NOW : RM235
.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 . πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE BCC x 2 FM x 2 MASCARA x 2 BRUSH Normal price : RM430 NOW : RM350 . . πŸ’“SUPER BASIC SALE BCC x 2 FM x 2 Normal price : RM270 NOW : RM200 . . πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE BCC FM MASCARA BRUSH Normal price : RM250 NOW : RM200 . πŸ’“ SUPER FLASH SALE BCC x 2 MASCARA x 2 Normal price : RM300 NOW : RM235 . . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 .
πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE
BCC x 2
FM x 2
MASCARA x 2
BRUSH
Normal price : RM430
NOW : RM350 .
.
πŸ’“SUPER BASIC SALE
BCC x 2
FM x 2
Normal price : RM270
NOW : RM200
.
. πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE
BCC 
FM 
MASCARA 
BRUSH
Normal price : RM250
NOW : RM200 .
πŸ’“ SUPER FLASH SALE
BCC x 2
MASCARA x 2
Normal price : RM300
NOW : RM235
.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 . πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE BCC x 2 FM x 2 MASCARA x 2 BRUSH Normal price : RM430 NOW : RM350 . . πŸ’“SUPER BASIC SALE BCC x 2 FM x 2 Normal price : RM270 NOW : RM200 . . πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE BCC FM MASCARA BRUSH Normal price : RM250 NOW : RM200 . πŸ’“ SUPER FLASH SALE BCC x 2 MASCARA x 2 Normal price : RM300 NOW : RM235 . . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 .
πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE
BCC x 2
FM x 2
MASCARA x 2
BRUSH
Normal price : RM430
NOW : RM350 .
.
πŸ’“SUPER BASIC SALE
BCC x 2
FM x 2
Normal price : RM270
NOW : RM200
.
. πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE
BCC 
FM 
MASCARA 
BRUSH
Normal price : RM250
NOW : RM200 .
πŸ’“ SUPER FLASH SALE
BCC x 2
MASCARA x 2
Normal price : RM300
NOW : RM235
.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 . πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE BCC x 2 FM x 2 MASCARA x 2 BRUSH Normal price : RM430 NOW : RM350 . . πŸ’“SUPER BASIC SALE BCC x 2 FM x 2 Normal price : RM270 NOW : RM200 . . πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE BCC FM MASCARA BRUSH Normal price : RM250 NOW : RM200 . πŸ’“ SUPER FLASH SALE BCC x 2 MASCARA x 2 Normal price : RM300 NOW : RM235 . . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 .
πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE
BCC x 2
FM x 2
MASCARA x 2
BRUSH
Normal price : RM430
NOW : RM350 .
.
πŸ’“SUPER BASIC SALE
BCC x 2
FM x 2
Normal price : RM270
NOW : RM200
.
. πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE
BCC 
FM 
MASCARA 
BRUSH
Normal price : RM250
NOW : RM200 .
πŸ’“ SUPER FLASH SALE
BCC x 2
MASCARA x 2
Normal price : RM300
NOW : RM235
.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
🎈DYXY SUPER YEAR END SALE πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ»Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 . πŸ’“ SUPER FANTASTIC SALE BCC x 2 FM x 2 MASCARA x 2 BRUSH Normal price : RM430 NOW : RM350 . . πŸ’“SUPER BASIC SALE BCC x 2 FM x 2 Normal price : RM270 NOW : RM200 . . πŸ’“ SUPER BEAUTY SALE BCC FM MASCARA BRUSH Normal price : RM250 NOW : RM200 . πŸ’“ SUPER FLASH SALE BCC x 2 MASCARA x 2 Normal price : RM300 NOW : RM235 . . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
Wahhh! Wahh! Nampaknya ramai yang dah buang foundation lama ye πŸ€—

Sebab dah tukar ke DYXY BC CREAM, woww! 😱 Tekstur yang ringan buat semua jatuh cinta, pastu dah tak nak cari foundation lain dah.. Waaa! Hebat betul penangan BC CREAM ni, bukan gadis je boleh pakai tau, mak2 gadis pon boleh hokey😍😍.. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tak perlu dah make up tebal2 nak cantik, flawless, glowing tau! πŸ’‹ .
🌸 Mousse Cream
🌸 Foundation
🌸 Concealer
🌸 Compact Powder *full coverage
🌸 Sunblock (SPF50) *sehingga 8jam
🌸 Tak Melekit
🌸 Tak Berminyak
🌸 Effect glowing serta merta
🌸 Ada Vit E *merawat kulit
🌸 Ada Arbutin *memudarkan parut
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Harga mampu milik & berkualiti
🌸 MESRA WUDUK
.
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
Wahhh! Wahh! Nampaknya ramai yang dah buang foundation lama ye πŸ€— Sebab dah tukar ke DYXY BC CREAM, woww! 😱 Tekstur yang ringan buat semua jatuh cinta, pastu dah tak nak cari foundation lain dah.. Waaa! Hebat betul penangan BC CREAM ni, bukan gadis je boleh pakai tau, mak2 gadis pon boleh hokey😍😍.. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tak perlu dah make up tebal2 nak cantik, flawless, glowing tau! πŸ’‹ . 🌸 Mousse Cream 🌸 Foundation 🌸 Concealer 🌸 Compact Powder *full coverage 🌸 Sunblock (SPF50) *sehingga 8jam 🌸 Tak Melekit 🌸 Tak Berminyak 🌸 Effect glowing serta merta 🌸 Ada Vit E *merawat kulit 🌸 Ada Arbutin *memudarkan parut 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Harga mampu milik & berkualiti 🌸 MESRA WUDUK . . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
πŸ’–DYXY COSMETICSπŸ’–
.
Digalakkan bagi uolls yang MALAS makeup πŸ’, nak BELAJAR makeup πŸ™‹, LAST MINUTE PERSON ⏰makeup , DYXY Cosmetics adalah pilihan yang sangat sangat sangattt BIJAKKKKKK untuk uolls.
.
I tak cakap bohong I tak cakap main main. Selama ni orang selalu kecam weollz "girlzz" yang bersiap siap lambat 😝, uolls para habang kena faham, lumrah seorang perempuan yang sukakan kecantikan dan benda cantik 😍 So apa lagi, para habang habang tu kalau taknak tunggu lama lama kesayangan tu, boleh la jadikan DYXY Cosmetics ni sebagai hadiah istimewa ! 🎁
.
SEKARANG. Dengan DYXY Cosmetics.
spray spray tepek tepek dah GORGEOUS uolls 😍 confirm habang tak cari lain, confirm hakak jatuh cintaaa πŸ’•πŸ˜˜ .
.
βœ”NATURAL PRODUCT
βœ”LULUS KKM
βœ”TAHAN LEBIH 8 JAM
βœ”SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
βœ”TIDAK MELEKIT DAN BERMINYAK
βœ”KULIT GLOWING DAN FLOWLESHHH
βœ”JIMAT HARGA, MASA DAN TENAGA
βœ”MENGANDUNGI VITAMIN C& E
βœ”TEKSTUR RINGAN & MUDAH MERESAP
βœ”SENANG DIBAWA KEMANA SHJ
.
.
BANYAKNYA kelebihan DYXY Cosmetics ni !!!! 😍😍😍 ruginyaa kalau tak dapatkan. Nak pulak sekaran ni promo. CEPAT SEMUAAAAAAA grab cepat cepatt 😘
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
πŸ’–DYXY COSMETICSπŸ’– . Digalakkan bagi uolls yang MALAS makeup πŸ’, nak BELAJAR makeup πŸ™‹, LAST MINUTE PERSON ⏰makeup , DYXY Cosmetics adalah pilihan yang sangat sangat sangattt BIJAKKKKKK untuk uolls. . I tak cakap bohong I tak cakap main main. Selama ni orang selalu kecam weollz "girlzz" yang bersiap siap lambat 😝, uolls para habang kena faham, lumrah seorang perempuan yang sukakan kecantikan dan benda cantik 😍 So apa lagi, para habang habang tu kalau taknak tunggu lama lama kesayangan tu, boleh la jadikan DYXY Cosmetics ni sebagai hadiah istimewa ! 🎁 . SEKARANG. Dengan DYXY Cosmetics. spray spray tepek tepek dah GORGEOUS uolls 😍 confirm habang tak cari lain, confirm hakak jatuh cintaaa πŸ’•πŸ˜˜ . . βœ”NATURAL PRODUCT βœ”LULUS KKM βœ”TAHAN LEBIH 8 JAM βœ”SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT βœ”TIDAK MELEKIT DAN BERMINYAK βœ”KULIT GLOWING DAN FLOWLESHHH βœ”JIMAT HARGA, MASA DAN TENAGA βœ”MENGANDUNGI VITAMIN C& E βœ”TEKSTUR RINGAN & MUDAH MERESAP βœ”SENANG DIBAWA KEMANA SHJ . . BANYAKNYA kelebihan DYXY Cosmetics ni !!!! 😍😍😍 ruginyaa kalau tak dapatkan. Nak pulak sekaran ni promo. CEPAT SEMUAAAAAAA grab cepat cepatt 😘 . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
PARUT JERAWAT TERTUTUPπŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanitaπŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
πŸ’₯Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAMπŸ‘‡πŸΌ
βœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
βœ”Foundation matte glowing serta merta
βœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
βœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
βœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit
βœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
#teammaya#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
PARUT JERAWAT TERTUTUPπŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ˆ . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanitaπŸ’–πŸ’–πŸ’– . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . πŸ’₯Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAMπŸ‘‡πŸΌ βœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM βœ”Foundation matte glowing serta merta βœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam βœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela βœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit βœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . #teammaya #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia