an online Instagram web viewer
  • aidaazhanthebasic
    MARY KAY BEAUTY CONSULTANT πŸ‘‹
    @aidaazhanthebasic

Images by aidaazhanthebasic

Gift dari company...thank you mary kay..πŸ˜πŸ’
Gift dari company...thank you mary kay..πŸ˜πŸ’
Penangan PAMU smlm...kelas mekap utk LOS archieve..πŸ’žπŸ’–
Penangan PAMU smlm...kelas mekap utk LOS archieve..πŸ’žπŸ’–
πŸ‘‰ SHEER MINERAL PRESSED POWDER
πŸ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
πŸ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE πŸ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
πŸ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.

berminat boleh whatsApp Aida..0174967027
πŸ‘‰ SHEER MINERAL PRESSED POWDER πŸ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. πŸ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE πŸ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! πŸ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. berminat boleh whatsApp Aida..0174967027
πŸ‘‰ SHEER MINERAL PRESSED POWDER
πŸ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
πŸ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE πŸ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
πŸ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.

berminat boleh whatsApp Aida..0174967027
πŸ‘‰ SHEER MINERAL PRESSED POWDER πŸ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. πŸ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE πŸ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! πŸ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. berminat boleh whatsApp Aida..0174967027
πŸ‘‰ SHEER MINERAL PRESSED POWDER
πŸ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
πŸ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE πŸ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
πŸ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.

berminat boleh whatsApp Aida..0174967027
πŸ‘‰ SHEER MINERAL PRESSED POWDER πŸ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. πŸ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE πŸ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! πŸ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. berminat boleh whatsApp Aida..0174967027
πŸ‘‰ CREME TO POWDER FOUNDATION πŸ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak!
πŸ‚ bedak yang high coverage & 
lebih gebu & FLAWLESS
πŸ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
πŸ‚  lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
πŸ‚ Oil control & boleh tutup cela
πŸ‚ texture ringan.

Berminat boleh whatapps Aida ye..0174967027
πŸ‘‰ CREME TO POWDER FOUNDATION πŸ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak! πŸ‚ bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS πŸ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. πŸ‚ lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. πŸ‚ Oil control & boleh tutup cela πŸ‚ texture ringan. Berminat boleh whatapps Aida ye..0174967027
πŸ‘‰ CREME TO POWDER FOUNDATION πŸ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak!
πŸ‚ bedak yang high coverage & 
lebih gebu & FLAWLESS
πŸ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
πŸ‚  lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
πŸ‚ Oil control & boleh tutup cela
πŸ‚ texture ringan.

Berminat boleh whatapps Aida ye..0174967027
πŸ‘‰ CREME TO POWDER FOUNDATION πŸ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak! πŸ‚ bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS πŸ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. πŸ‚ lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. πŸ‚ Oil control & boleh tutup cela πŸ‚ texture ringan. Berminat boleh whatapps Aida ye..0174967027
πŸ‘‰ CREME TO POWDER FOUNDATION πŸ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak!
πŸ‚ bedak yang high coverage & 
lebih gebu & FLAWLESS
πŸ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
πŸ‚  lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
πŸ‚ Oil control & boleh tutup cela
πŸ‚ texture ringan.

Berminat boleh whatapps Aida ye..0174967027
πŸ‘‰ CREME TO POWDER FOUNDATION πŸ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak! πŸ‚ bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS πŸ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. πŸ‚ lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. πŸ‚ Oil control & boleh tutup cela πŸ‚ texture ringan. Berminat boleh whatapps Aida ye..0174967027
Assalamualaikum..morning semua....πŸ’πŸ’saya aida,mary kay beauty consultant anda...πŸ˜πŸ˜‡kalau nak tahu tentang produk mary kay,cara penggunaan skin care seperti botanical,timeWise dan banyak lagi,anda boleh whataps aida terus di no tel ni ya...0174967027...selain itu,yg nk aida consult kulit anda pun boleh...free consultation,free sample...πŸ’—πŸ’‹πŸ’– Love,
Aida
Assalamualaikum..morning semua....πŸ’πŸ’saya aida,mary kay beauty consultant anda...πŸ˜πŸ˜‡kalau nak tahu tentang produk mary kay,cara penggunaan skin care seperti botanical,timeWise dan banyak lagi,anda boleh whataps aida terus di no tel ni ya...0174967027...selain itu,yg nk aida consult kulit anda pun boleh...free consultation,free sample...πŸ’—πŸ’‹πŸ’– Love, Aida
Morning....πŸ’ŸπŸ’ž
Morning....πŸ’ŸπŸ’ž
Assalamualaikum..morning semua....πŸ’πŸ’saya aida,mary kay beauty consultant anda...πŸ˜πŸ˜‡kalau nak tahu tentang produk mary kay,cara penggunaan skin care seperti botanical,timeWise dan banyak lagi,anda boleh whataps aida terus di no tel ni ya...0174967027...selain itu,yg nk aida consult kulit anda pun boleh...free consultation,free sample...πŸ’—πŸ’‹πŸ’– Love,
Aida
Assalamualaikum..morning semua....πŸ’πŸ’saya aida,mary kay beauty consultant anda...πŸ˜πŸ˜‡kalau nak tahu tentang produk mary kay,cara penggunaan skin care seperti botanical,timeWise dan banyak lagi,anda boleh whataps aida terus di no tel ni ya...0174967027...selain itu,yg nk aida consult kulit anda pun boleh...free consultation,free sample...πŸ’—πŸ’‹πŸ’– Love, Aida
Siapa lagi nak Aida guide produk terbaik iaitu produk Mary Kay ni boleh whatsapp Aida terus ya. Aida akan consult awak semua sampai jadi. Yang ada masalah muka berjerawat, parut, jeragat dan sebagainya wajib try sebab awak akan nampak perubahannya.

Nak cuba True Dimension Lipstick. ? Whatsapp terus 017-4967027 πŸ’— Aida akan guide awak. πŸ€

#marykay #marykaymalaysia #lipstick #lipstickmarkay #bibirhitam #bibirgelap
Siapa lagi nak Aida guide produk terbaik iaitu produk Mary Kay ni boleh whatsapp Aida terus ya. Aida akan consult awak semua sampai jadi. Yang ada masalah muka berjerawat, parut, jeragat dan sebagainya wajib try sebab awak akan nampak perubahannya. Nak cuba True Dimension Lipstick. ? Whatsapp terus 017-4967027 πŸ’— Aida akan guide awak. πŸ€ #marykay  #marykaymalaysia  #lipstick  #lipstickmarkay  #bibirhitam  #bibirgelap 
SIAPA BIBIR KERING WAJIB BACA SAMPAI HABIS TAU πŸ’‹
.
Apa istimewa dan kelebihan True Dimension Lipstick ini ialah:
πŸ’„ Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
πŸ’„ 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan /mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
πŸ’„ Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
πŸ’„ Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish

Antara bahan2 penting lipstick ini ialah:-
✨ Ekstrak Portulaca Pilosa - ekstrak dari sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir utk lebih berisi, sihat dan pejal
✨ Palmitoyl tripeptide-38 - gabungan bahan ini dgn ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit
✨ Vitamin E - antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
✨ Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yg terkenal dgn benefit/kelebihan pelembapannya.

Nak cuba True Dimension Lipstick. ? Whatsapp terus 017-4967027 πŸ’— Aida akan guide awak. πŸ€

#marykay #marykaymalaysia #lipstick #lipstickmarkay #bibirhitam #bibirgelap
SIAPA BIBIR KERING WAJIB BACA SAMPAI HABIS TAU πŸ’‹ . Apa istimewa dan kelebihan True Dimension Lipstick ini ialah: πŸ’„ Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan πŸ’„ 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan /mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi' πŸ’„ Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant πŸ’„ Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish Antara bahan2 penting lipstick ini ialah:- ✨ Ekstrak Portulaca Pilosa - ekstrak dari sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir utk lebih berisi, sihat dan pejal ✨ Palmitoyl tripeptide-38 - gabungan bahan ini dgn ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit ✨ Vitamin E - antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar ✨ Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yg terkenal dgn benefit/kelebihan pelembapannya. Nak cuba True Dimension Lipstick. ? Whatsapp terus 017-4967027 πŸ’— Aida akan guide awak. πŸ€ #marykay  #marykaymalaysia  #lipstick  #lipstickmarkay  #bibirhitam  #bibirgelap 
Selamat pagi semua. 😍
.
Masalah bibir tak cantik, warna tak kena dengan diri dan selalu je rasa low confident nak cakap dengan orang ramai. Tapi, jangan susah hati lagi sebab yang terbaik semestinya Lipstick dari Mary Kay. Jom sama2 kita kenali True Dimensions Lipstick. True Dimensions lipstick ini diperkaya dengan Ester Jojoba, Minyak Bunga Matahari, Vitamin C Dan Vitamin E.

Antara kelebihan yang boleh dapat dari True Dimensions Lipstick ialah:
✨ Tidak menghitamkam bibir
✨ Tidak keringkan bibir

Nak cuba True Dimension Lipstick. ? Whatsapp terus 017-4967027 πŸ’— Aida akan guide awak. πŸ€

#marykay #marykaymalaysia #lipstick #lipstickmarkay #bibirhitam #bibirgelap
Selamat pagi semua. 😍 . Masalah bibir tak cantik, warna tak kena dengan diri dan selalu je rasa low confident nak cakap dengan orang ramai. Tapi, jangan susah hati lagi sebab yang terbaik semestinya Lipstick dari Mary Kay. Jom sama2 kita kenali True Dimensions Lipstick. True Dimensions lipstick ini diperkaya dengan Ester Jojoba, Minyak Bunga Matahari, Vitamin C Dan Vitamin E. Antara kelebihan yang boleh dapat dari True Dimensions Lipstick ialah: ✨ Tidak menghitamkam bibir ✨ Tidak keringkan bibir Nak cuba True Dimension Lipstick. ? Whatsapp terus 017-4967027 πŸ’— Aida akan guide awak. πŸ€ #marykay  #marykaymalaysia  #lipstick  #lipstickmarkay  #bibirhitam  #bibirgelap 
β˜…MK MEN Skincare Mary Kay❀❀ 2 langkah mudah penjagaan kulit untuk jejaka dengan menggunakanπŸ‘‡πŸ‘‡ MK Men Skincare Mary Kay:

1) MK Men Daily Facial Wash

Untuk menghapuskan kotoran, membersihkan  lebihan minyak. Pori2 akan jadi lebih bersih.

3) MK Men Advanced Facial Hydrator
 Sunscreen SPF30

Untuk Melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar, juga melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB.

Jom hadiahkan kepada lelaki kesayangan anda! πŸ’—πŸ’— Love,
Aida 0174967027
β˜…MK MEN Skincare Mary Kay❀❀ 2 langkah mudah penjagaan kulit untuk jejaka dengan menggunakanπŸ‘‡πŸ‘‡ MK Men Skincare Mary Kay: 1) MK Men Daily Facial Wash Untuk menghapuskan kotoran, membersihkan lebihan minyak. Pori2 akan jadi lebih bersih. 3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 Untuk Melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar, juga melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB. Jom hadiahkan kepada lelaki kesayangan anda! πŸ’—πŸ’— Love, Aida 0174967027
β˜…MK MEN Skincare Mary Kay❀❀ 2 langkah mudah penjagaan kulit untuk jejaka dengan menggunakanπŸ‘‡πŸ‘‡ MK Men Skincare Mary Kay:

1) MK Men Daily Facial Wash

Untuk menghapuskan kotoran, membersihkan  lebihan minyak. Pori2 akan jadi lebih bersih.

3) MK Men Advanced Facial Hydrator
 Sunscreen SPF30

Untuk Melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar, juga melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB.

Jom hadiahkan kepada lelaki kesayangan anda! πŸ’—πŸ’— Love,
Aida 0174967027
β˜…MK MEN Skincare Mary Kay❀❀ 2 langkah mudah penjagaan kulit untuk jejaka dengan menggunakanπŸ‘‡πŸ‘‡ MK Men Skincare Mary Kay: 1) MK Men Daily Facial Wash Untuk menghapuskan kotoran, membersihkan lebihan minyak. Pori2 akan jadi lebih bersih. 3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 Untuk Melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar, juga melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB. Jom hadiahkan kepada lelaki kesayangan anda! πŸ’—πŸ’— Love, Aida 0174967027
β˜…MK MEN Skincare Mary Kay❀❀ 2 langkah mudah penjagaan kulit untuk jejaka dengan menggunakanπŸ‘‡πŸ‘‡ MK Men Skincare Mary Kay:

1) MK Men Daily Facial Wash

Untuk menghapuskan kotoran, membersihkan  lebihan minyak. Pori2 akan jadi lebih bersih.

3) MK Men Advanced Facial Hydrator
 Sunscreen SPF30

Untuk Melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar, juga melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB.

Jom hadiahkan kepada lelaki kesayangan anda! πŸ’—πŸ’— Love,
Aida 0174967027
β˜…MK MEN Skincare Mary Kay❀❀ 2 langkah mudah penjagaan kulit untuk jejaka dengan menggunakanπŸ‘‡πŸ‘‡ MK Men Skincare Mary Kay: 1) MK Men Daily Facial Wash Untuk menghapuskan kotoran, membersihkan lebihan minyak. Pori2 akan jadi lebih bersih. 3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 Untuk Melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar, juga melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB. Jom hadiahkan kepada lelaki kesayangan anda! πŸ’—πŸ’— Love, Aida 0174967027