an online Instagram web viewer

#zarra medias

Photos

BARANG SAMPAI LAJU DAN EFISYEN

Tq kerana sudi beli dengan kami tapi kalau nak tau empunya parcel ni adalah kastemer regular ZARRA.. Bertahun-tahun dah pakai dan puas hati.. Masuk daftar jadi ahli VIP dapat beli harga produk dengan potongan diskaun 30% tau.. memang berbaloi menang ossem.. CANTIK DAPAT JIMAT PUN DAPAT!! 😍

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop#serumbeyouthful#serum#tititistitisterosmuda
BARANG SAMPAI LAJU DAN EFISYEN Tq kerana sudi beli dengan kami tapi kalau nak tau empunya parcel ni adalah kastemer regular ZARRA.. Bertahun-tahun dah pakai dan puas hati.. Masuk daftar jadi ahli VIP dapat beli harga produk dengan potongan diskaun 30% tau.. memang berbaloi menang ossem.. CANTIK DAPAT JIMAT PUN DAPAT!! 😍 #zamzarinazambri  #zarrabyzamzarina  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #zarra  #sinar  #puteri  #zarrabyzamzarina  #zsp  #zspbyzamzarina  #skincare  #skin  #beautycare  #beauty  #beautyproduct  #product  #potd  #skincaremalaysia  #localproduct  #support  #localbrand  #brand  #beautyshop  #shop  #skinshop #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda 
PAKAI BB KRIM NI RASA MACAM TAK PAKAI APA!! RINGAN SANGAT

KRIM BB ++ KOLAGEN bertindak sebagai krim pelindung sinaran UV matahari (sunblock) dan alas bedak/mekap. Sinaran UV adalah antara punca masalah jeragat. 
Diformulasikan dengan kolagen untuk menambah keanjalan kulit wajah pengguna ketika dipakai di siang hari. 
Mempunyai satu warna tona (beige colour) sahaja, tetapi sesuai untuk semua kerana ia akan berubah mengikut warna tona kulit pengguna selepas beberapa minit dipakai. Ia juga tidak berminyak dan pengguna rasa selesa sepanjang hari. 
KRIM BB KOLAGEN dipakai selepas Krim Siang.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop#serumbeyouthful#serum#tititistitisterosmuda
PAKAI BB KRIM NI RASA MACAM TAK PAKAI APA!! RINGAN SANGAT KRIM BB ++ KOLAGEN bertindak sebagai krim pelindung sinaran UV matahari (sunblock) dan alas bedak/mekap. Sinaran UV adalah antara punca masalah jeragat. Diformulasikan dengan kolagen untuk menambah keanjalan kulit wajah pengguna ketika dipakai di siang hari. Mempunyai satu warna tona (beige colour) sahaja, tetapi sesuai untuk semua kerana ia akan berubah mengikut warna tona kulit pengguna selepas beberapa minit dipakai. Ia juga tidak berminyak dan pengguna rasa selesa sepanjang hari. KRIM BB KOLAGEN dipakai selepas Krim Siang. JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #zamzarinazambri  #zarrabyzamzarina  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #zarra  #sinar  #puteri  #zarrabyzamzarina  #zsp  #zspbyzamzarina  #skincare  #skin  #beautycare  #beauty  #beautyproduct  #product  #potd  #skincaremalaysia  #localproduct  #support  #localbrand  #brand  #beautyshop  #shop  #skinshop #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda 
Девочки! Убедительная просьба к тем,у кого есть "ОТЛОЖКА"!!! Жду выкупа до конца недели либо выкладываю в зал. 
Скопилось ооооочень много  и это уже перебор 😥
Тем,кто не объявится, лично писать и напоминать не буду, так как некоторые позиции уже даже и не помню кто откладывал. Не обижайтесь, пожалуйста 🌸 
Всем хорошего вечера 🎉
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
На фото BBB Zarra , 💰169р.
50 грамм /90 метров 
49% меринос /51% акрил ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#кашемир#магазинпряжисевастополь#магазинпряжи#пряжа#knitstagram#crimeaknitting#yarn#Севастополь#пряжасевастополь#итальянскаяпряжа#пряжакрым#крючки#спицы#круговыеспицы#турецкаяпряжа#bbb#zarra#knit#crimeaknit#шапканазаказ#пряжа#yarnart#пехорка#вязанаяшапка#yarnlove#меховыепомпоны#люрекс#итальянскаяпряжа#пехоркадетскийкаприз#knitpro#вяжутнетолькобабушки#knitpro
Девочки! Убедительная просьба к тем,у кого есть "ОТЛОЖКА"!!! Жду выкупа до конца недели либо выкладываю в зал. Скопилось ооооочень много и это уже перебор 😥 Тем,кто не объявится, лично писать и напоминать не буду, так как некоторые позиции уже даже и не помню кто откладывал. Не обижайтесь, пожалуйста 🌸 Всем хорошего вечера 🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ На фото BBB Zarra , 💰169р. 50 грамм /90 метров 49% меринос /51% акрил ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #кашемир #магазинпряжисевастополь #магазинпряжи #пряжа #knitstagram #crimeaknitting #yarn #Севастополь #пряжасевастополь #итальянскаяпряжа #пряжакрым #крючки #спицы #круговыеспицы #турецкаяпряжа #bbb #zarra #knit #crimeaknit #шапканазаказ #пряжа #yarnart #пехорка #вязанаяшапка #yarnlove #меховыепомпоны #люрекс #итальянскаяпряжа #пехоркадетскийкаприз #knitpro #вяжутнетолькобабушки #knitpro 
💰97 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰97 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰76 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰76 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰88 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰88 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
WOW CANTIKNYA LIPMATTE KOD ZAZZY VERBENA NI

Siapa pakai masa Hari Raya nanti, memang gorgeous dan anggun! Best tau lipmatte ni.. Tahan lama tak tak kering atau rekahkan bibir.. Pakai sekali je dah tak payah 'tachap-tachap' lagi walaupun dah makan rendang ketupat bagai berkali-kali sampai ke malam. Macam tak caya kan? Tapi dah cuba baru tau..💄 PM Cik Reena kalau nak tengok semua 7 warna lipmatte ZarraB'Joy tau. Sempena Promosi Ramadhan beli produk ZARRA jumlah RM150 terus dapat 30% DISKAUN! Yayyy..🤗 JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
WOW CANTIKNYA LIPMATTE KOD ZAZZY VERBENA NI Siapa pakai masa Hari Raya nanti, memang gorgeous dan anggun! Best tau lipmatte ni.. Tahan lama tak tak kering atau rekahkan bibir.. Pakai sekali je dah tak payah 'tachap-tachap' lagi walaupun dah makan rendang ketupat bagai berkali-kali sampai ke malam. Macam tak caya kan? Tapi dah cuba baru tau..💄 PM Cik Reena kalau nak tengok semua 7 warna lipmatte ZarraB'Joy tau. Sempena Promosi Ramadhan beli produk ZARRA jumlah RM150 terus dapat 30% DISKAUN! Yayyy..🤗 JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
WOW CANTIKNYA LIPMATTE KOD ZAZZY VERBENA NI

Siapa pakai masa Hari Raya nanti, memang gorgeous dan anggun! Best tau lipmatte ni.. Tahan lama tak tak kering atau rekahkan bibir.. Pakai sekali je dah tak payah 'tachap-tachap' lagi walaupun dah makan rendang ketupat bagai berkali-kali sampai ke malam. Macam tak caya kan? Tapi dah cuba baru tau..💄 PM Cik Reena kalau nak tengok semua 7 warna lipmatte ZarraB'Joy tau. Sempena Promosi Ramadhan beli produk ZARRA jumlah RM150 terus dapat 30% DISKAUN! Yayyy..🤗 JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
WOW CANTIKNYA LIPMATTE KOD ZAZZY VERBENA NI Siapa pakai masa Hari Raya nanti, memang gorgeous dan anggun! Best tau lipmatte ni.. Tahan lama tak tak kering atau rekahkan bibir.. Pakai sekali je dah tak payah 'tachap-tachap' lagi walaupun dah makan rendang ketupat bagai berkali-kali sampai ke malam. Macam tak caya kan? Tapi dah cuba baru tau..💄 PM Cik Reena kalau nak tengok semua 7 warna lipmatte ZarraB'Joy tau. Sempena Promosi Ramadhan beli produk ZARRA jumlah RM150 terus dapat 30% DISKAUN! Yayyy..🤗 JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
💰95 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰95 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰78 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰78 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰80brb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰80brb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰75 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰75 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰87 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰87 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰85 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰85 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰85 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰85 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰75 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰75 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰56 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰56 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰67 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰67 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
Все ещё не утеплились?  А ведь уже пора начинать! 
Кто спит под двумя одеялами тот я! ❄ ну и без носков не обходится)) .
.
Доброе осеннее утро! 🍂🍁 На фото 100% мериносы Merino Extra (Filati/90м/50гр) и Dolli Maxi (Lanes Du Nord/87м/50гр) 💰250р.
Спицы #KnitPro Symfonie 💰700р.
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#магазинпряжисевастополь#магазинпряжи#пряжа#knitstagram#crimeaknitting#yarn#Севастополь#пряжасевастополь#итальянскаяпряжа#пряжакрым#крючки#спицы#круговыеспицы#турецкаяпряжа#bbb#zarra#knit#crimeaknit#российскаяпряжа#пряжа#alize#бобиннаяпряжа#addi
Все ещё не утеплились? А ведь уже пора начинать! Кто спит под двумя одеялами тот я! ❄ ну и без носков не обходится)) . . Доброе осеннее утро! 🍂🍁 На фото 100% мериносы Merino Extra (Filati/90м/50гр) и Dolli Maxi (Lanes Du Nord/87м/50гр) 💰250р. Спицы #KnitPro  Symfonie 💰700р. . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #магазинпряжисевастополь #магазинпряжи #пряжа #knitstagram #crimeaknitting #yarn #Севастополь #пряжасевастополь #итальянскаяпряжа #пряжакрым #крючки #спицы #круговыеспицы #турецкаяпряжа #bbb #zarra #knit #crimeaknit #российскаяпряжа #пряжа #alize #бобиннаяпряжа #addi 
Эгегей! 
Всем привет 👋 
Нет никакой полезной информации у меня, просто пятница и просто хороший день.
Всем желаю такого же крутого настроения 😉🍂🍁
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#магазинпряжисевастополь#магазинпряжи#пряжа#knitstagram#crimeaknitting#yarn#Севастополь#пряжасевастополь#итальянскаяпряжа#пряжакрым#крючки#спицы#круговыеспицы#турецкаяпряжа#bbb#zarra#knit#crimeaknit#российскаяпряжа#пряжа#alize#бобиннаяпряжа#knitpro#addi
Эгегей! Всем привет 👋 Нет никакой полезной информации у меня, просто пятница и просто хороший день. Всем желаю такого же крутого настроения 😉🍂🍁 . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #магазинпряжисевастополь #магазинпряжи #пряжа #knitstagram #crimeaknitting #yarn #Севастополь #пряжасевастополь #итальянскаяпряжа #пряжакрым #крючки #спицы #круговыеспицы #турецкаяпряжа #bbb #zarra #knit #crimeaknit #российскаяпряжа #пряжа #alize #бобиннаяпряжа #knitpro #addi 
Madina Dress
Bahan Zarra HQ Full Furing
Size XL (LD 110/PB 140)
IDR 225.000
*Hanya gamis (tanpa khimar), umbrella cutting lebar -/+ 3m, tidak busui friendly (zipper belakang), manset tangan polos double puff aplikasi bordir, aplikasi bordir asli exclusive
*Hanya satu warna (White Series)

#gamis #dress #maxy #maxydress #gamisberkualitas #dressberkualitas #gamisumbrella #dressumbrella #gamiselegan #dresselegant #gamisbordir #dressbordir #gamisputih #dressputih #gamisfuring #dressfuring #gamiszarra #dresszarra #bajumuslimah #busanamuslimah #pakaianmuslimah #zarra #zarrahighquality #zarrafullfuring #fullfuring #bordir #bordirasli #bordirexclusive
Madina Dress Bahan Zarra HQ Full Furing Size XL (LD 110/PB 140) IDR 225.000 *Hanya gamis (tanpa khimar), umbrella cutting lebar -/+ 3m, tidak busui friendly (zipper belakang), manset tangan polos double puff aplikasi bordir, aplikasi bordir asli exclusive *Hanya satu warna (White Series) #gamis  #dress  #maxy  #maxydress  #gamisberkualitas  #dressberkualitas  #gamisumbrella  #dressumbrella  #gamiselegan  #dresselegant  #gamisbordir  #dressbordir  #gamisputih  #dressputih  #gamisfuring  #dressfuring  #gamiszarra  #dresszarra  #bajumuslimah  #busanamuslimah  #pakaianmuslimah  #zarra  #zarrahighquality  #zarrafullfuring  #fullfuring  #bordir  #bordirasli  #bordirexclusive 
Fitri Dress
Bahan Zarra HQ Full Furing
Size XL (LD 110/PB 140)
IDR 225.000
*Hanya gamis (tanpa khimar), umbrella cutting lebar -/+ 3m, busui friendly (zipper depan), manset tangan polos double puff aplikasi bordir, aplikasi bordir exclusive
*Hanya satu warna (White Series)

#gamis #dress #maxy #maxydress #gamisberkualitas #dressberkualitas #gamisbusui #dressbusui #gamisumbrella #dressumbrella #gamiselegan #dresselegant #gamisbordir #dressbordir #gamisputih #dressputih #gamisfuring #dressfuring #gamiszarra #dresszarra #bajumuslimah #busanamuslimah #pakaianmuslimah #zarra #zarrahighquality #zarrafullfuring #fullfuring #bordir #bordirberkualitas #bordirexclusive
Fitri Dress Bahan Zarra HQ Full Furing Size XL (LD 110/PB 140) IDR 225.000 *Hanya gamis (tanpa khimar), umbrella cutting lebar -/+ 3m, busui friendly (zipper depan), manset tangan polos double puff aplikasi bordir, aplikasi bordir exclusive *Hanya satu warna (White Series) #gamis  #dress  #maxy  #maxydress  #gamisberkualitas  #dressberkualitas  #gamisbusui  #dressbusui  #gamisumbrella  #dressumbrella  #gamiselegan  #dresselegant  #gamisbordir  #dressbordir  #gamisputih  #dressputih  #gamisfuring  #dressfuring  #gamiszarra  #dresszarra  #bajumuslimah  #busanamuslimah  #pakaianmuslimah  #zarra  #zarrahighquality  #zarrafullfuring  #fullfuring  #bordir  #bordirberkualitas  #bordirexclusive 
ZAMAN NOW SEMUA BOLEH ADA PRODUK JENAMA SENDIRI!! Kalau sebelum ni yang ada produk mesti selebriti atau retis-retis tapi sekarang Makcik Bawang pun boleh buat produk jenama sendiri dengan bimbingan Datin Zamzarina sendiri. Kelass kau!! Kami akan bina produk uols dari A - Z!! ✔️ R&D Produk
✔️ Design
✔️ Packaging
✔️ Photoshoot Produk
✔️ Marketing

Syarikat Newgenic Beauty Manufacture Sdn. Bhd. mampu menampung pengeluaran tanpa perlu menunggu lama.

Pelbagai produk dari kosmetik, skincare dan kesihatan ada kami sediakan. Pokoknya servis dari hujung akar rambut sampai ke hujung kuku kaki tanggung beres. Tip top gitew!! Bukan produk TIMBANG KILO
Bertaraf GMP & Halal
Selamat,berkualiti dan berkesan
Boleh memohon KKM 
Dengan hasil R&D CHEMIST TERBAIK MALAYSIA!!! Kalau nak story sampai penuh ruangan ni kang admin tulis so apa lagi klik je link kaler biru kat bawah ni untuk matlumat lanjut eh!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic
Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic
Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop#serumbeyouthful#serum#tititistitisterosmuda
ZAMAN NOW SEMUA BOLEH ADA PRODUK JENAMA SENDIRI!! Kalau sebelum ni yang ada produk mesti selebriti atau retis-retis tapi sekarang Makcik Bawang pun boleh buat produk jenama sendiri dengan bimbingan Datin Zamzarina sendiri. Kelass kau!! Kami akan bina produk uols dari A - Z!! ✔️ R&D Produk ✔️ Design ✔️ Packaging ✔️ Photoshoot Produk ✔️ Marketing Syarikat Newgenic Beauty Manufacture Sdn. Bhd. mampu menampung pengeluaran tanpa perlu menunggu lama. Pelbagai produk dari kosmetik, skincare dan kesihatan ada kami sediakan. Pokoknya servis dari hujung akar rambut sampai ke hujung kuku kaki tanggung beres. Tip top gitew!! Bukan produk TIMBANG KILO Bertaraf GMP & Halal Selamat,berkualiti dan berkesan Boleh memohon KKM Dengan hasil R&D CHEMIST TERBAIK MALAYSIA!!! Kalau nak story sampai penuh ruangan ni kang admin tulis so apa lagi klik je link kaler biru kat bawah ni untuk matlumat lanjut eh!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic #zamzarinazambri  #zarrabyzamzarina  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #zarra  #sinar  #puteri  #zarrabyzamzarina  #zsp  #zspbyzamzarina  #skincare  #skin  #beautycare  #beauty  #beautyproduct  #product  #potd  #skincaremalaysia  #localproduct  #support  #localbrand  #brand  #beautyshop  #shop  #skinshop #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda 
ZAMAN NOW SEMUA BOLEH ADA PRODUK JENAMA SENDIRI!! Kalau sebelum ni yang ada produk mesti selebriti atau retis-retis tapi sekarang Makcik Bawang pun boleh buat produk jenama sendiri dengan bimbingan Datin Zamzarina sendiri. Kelass kau!! Kami akan bina produk uols dari A - Z!! ✔️ R&D Produk
✔️ Design
✔️ Packaging
✔️ Photoshoot Produk
✔️ Marketing

Syarikat Newgenic Beauty Manufacture Sdn. Bhd. mampu menampung pengeluaran tanpa perlu menunggu lama.

Pelbagai produk dari kosmetik, skincare dan kesihatan ada kami sediakan. Pokoknya servis dari hujung akar rambut sampai ke hujung kuku kaki tanggung beres. Tip top gitew!! Bukan produk TIMBANG KILO
Bertaraf GMP & Halal
Selamat,berkualiti dan berkesan
Boleh memohon KKM 
Dengan hasil R&D CHEMIST TERBAIK MALAYSIA!!! Kalau nak story sampai penuh ruangan ni kang admin tulis so apa lagi klik je link kaler biru kat bawah ni untuk matlumat lanjut eh!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic
Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic
Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop#serumbeyouthful#serum#tititistitisterosmuda
ZAMAN NOW SEMUA BOLEH ADA PRODUK JENAMA SENDIRI!! Kalau sebelum ni yang ada produk mesti selebriti atau retis-retis tapi sekarang Makcik Bawang pun boleh buat produk jenama sendiri dengan bimbingan Datin Zamzarina sendiri. Kelass kau!! Kami akan bina produk uols dari A - Z!! ✔️ R&D Produk ✔️ Design ✔️ Packaging ✔️ Photoshoot Produk ✔️ Marketing Syarikat Newgenic Beauty Manufacture Sdn. Bhd. mampu menampung pengeluaran tanpa perlu menunggu lama. Pelbagai produk dari kosmetik, skincare dan kesihatan ada kami sediakan. Pokoknya servis dari hujung akar rambut sampai ke hujung kuku kaki tanggung beres. Tip top gitew!! Bukan produk TIMBANG KILO Bertaraf GMP & Halal Selamat,berkualiti dan berkesan Boleh memohon KKM Dengan hasil R&D CHEMIST TERBAIK MALAYSIA!!! Kalau nak story sampai penuh ruangan ni kang admin tulis so apa lagi klik je link kaler biru kat bawah ni untuk matlumat lanjut eh!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic Klik www.wasap.my/60193447788/newgenic #zamzarinazambri  #zarrabyzamzarina  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #zarra  #sinar  #puteri  #zarrabyzamzarina  #zsp  #zspbyzamzarina  #skincare  #skin  #beautycare  #beauty  #beautyproduct  #product  #potd  #skincaremalaysia  #localproduct  #support  #localbrand  #brand  #beautyshop  #shop  #skinshop #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda 
Пряжа #bbbfilati  #Zarra 49% меринос, 51% акрил вес мотка 50 г длина нити 90 м. Стоимость мотка 115 руб! 
Артикул 19 сливовый - 8 шт
Арт 9940 лимонный - 1 шт
Арт 14004 пыльный изумруд - 2 шт
Арт 489 мята - 3 шт
Арт 86277 светло голубой - 1 шт
Арт 200 чёрный - 10 шт
Арт 25 пыльная слива - 2 шт
Арт 8268 лиловый - 10 шт
Арт 1708 вялая роза - 10 шт
Арт 1707 пыльная роза - 9 шт
Арт 215 бежевый - 10 шт #мериносоваяшерсть #акрил #пряжаИталия #вяжутнетолькобабушки #вязаниеназаказ 
#распродажапряжииталия #выгоднаяпокупка #остаткисладки #мериноситальянский
Пряжа #bbbfilati  #Zarra  49% меринос, 51% акрил вес мотка 50 г длина нити 90 м. Стоимость мотка 115 руб! Артикул 19 сливовый - 8 шт Арт 9940 лимонный - 1 шт Арт 14004 пыльный изумруд - 2 шт Арт 489 мята - 3 шт Арт 86277 светло голубой - 1 шт Арт 200 чёрный - 10 шт Арт 25 пыльная слива - 2 шт Арт 8268 лиловый - 10 шт Арт 1708 вялая роза - 10 шт Арт 1707 пыльная роза - 9 шт Арт 215 бежевый - 10 шт #мериносоваяшерсть  #акрил  #пряжаИталия  #вяжутнетолькобабушки  #вязаниеназаказ  #распродажапряжииталия  #выгоднаяпокупка  #остаткисладки  #мериноситальянский 
NAK NAMPAK MUDA KENALAH PAKAI ZENIA DAISY

Siapa penggemar nude color angkat tangan. Adriana suka nude color dari ZarraB’Joy...soft je kan... High Pigment Matte Liquid ada 7 color yang menawan.

Ladies kena try lipstick dari ZarraB’Joy ni, konphem lepas ni tak cari yang lain dah.

Sebabnya matte lipstick ni sangat smooth dibibir dan yang paling penting tahan lama. 
JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
NAK NAMPAK MUDA KENALAH PAKAI ZENIA DAISY Siapa penggemar nude color angkat tangan. Adriana suka nude color dari ZarraB’Joy...soft je kan... High Pigment Matte Liquid ada 7 color yang menawan. Ladies kena try lipstick dari ZarraB’Joy ni, konphem lepas ni tak cari yang lain dah. Sebabnya matte lipstick ni sangat smooth dibibir dan yang paling penting tahan lama. JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
NAK NAMPAK MUDA KENALAH PAKAI ZENIA DAISY

Siapa penggemar nude color angkat tangan. Adriana suka nude color dari ZarraB’Joy...soft je kan... High Pigment Matte Liquid ada 7 color yang menawan.

Ladies kena try lipstick dari ZarraB’Joy ni, konphem lepas ni tak cari yang lain dah.

Sebabnya matte lipstick ni sangat smooth dibibir dan yang paling penting tahan lama. 
JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
NAK NAMPAK MUDA KENALAH PAKAI ZENIA DAISY Siapa penggemar nude color angkat tangan. Adriana suka nude color dari ZarraB’Joy...soft je kan... High Pigment Matte Liquid ada 7 color yang menawan. Ladies kena try lipstick dari ZarraB’Joy ni, konphem lepas ni tak cari yang lain dah. Sebabnya matte lipstick ni sangat smooth dibibir dan yang paling penting tahan lama. JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
💰75 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰75 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰75 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰75 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰80 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰80 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰80 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰80 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰85 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰85 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰95 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰95 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰70 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰70 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰75 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰75 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰90 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰90 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰90 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰90 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰85 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰85 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
5 TITIK UNTUK 10 TAHUN NAMPAK MUDA

Serum 'anti-aging' yg powerful ini sesuai untuk semua jenis kulit. Remaja dan Wanita semua usia amat disyorkan pakai serum ini bagi merawat kulit kusam dan jeragat sediada, dan jika diamalkan berterusan boleh mencegah jeragat baru drpd timbul pada wajah anda! Rasai kelembutan kulit spt kulit bayi, kulit bersinar, bercahaya, berseri-seri serta cerah sekata. 
PENDEK KATA UOLS PASTI KEKAL AWET MUDA WALAUPUN USIA SEMAKIN MENINGKAT! 
Cara pakai: Goncang botol, titiskan 1 atau 2 drop serum sapu rata seluruh muka dan leher. Pakai 2 kali sehari (pagi & malam selepas toner) utk kesan maksimum. Jadikan ia rutin harian anda. 
Produk yang selamat, bebas bahan kimia terlarang, lulus KKM. 
Active Ingredients dalam Serum BeYouthful:
1) PEPTIDE - superb whitening effect
2) FRUITS AHAs - Remove dead sin cells & retexturize skin
3) FIGUE FRUIT EXTRACT (Buah Tin "wa tinni wa zaitun") - Smooth & soften skin
4) SAKURA EXTRACT - Supple skin & boost skin radiant

Size : 30ml
Harga : RM88

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop#serumbeyouthful#serum#tititistitisterosmuda
5 TITIK UNTUK 10 TAHUN NAMPAK MUDA Serum 'anti-aging' yg powerful ini sesuai untuk semua jenis kulit. Remaja dan Wanita semua usia amat disyorkan pakai serum ini bagi merawat kulit kusam dan jeragat sediada, dan jika diamalkan berterusan boleh mencegah jeragat baru drpd timbul pada wajah anda! Rasai kelembutan kulit spt kulit bayi, kulit bersinar, bercahaya, berseri-seri serta cerah sekata. PENDEK KATA UOLS PASTI KEKAL AWET MUDA WALAUPUN USIA SEMAKIN MENINGKAT! Cara pakai: Goncang botol, titiskan 1 atau 2 drop serum sapu rata seluruh muka dan leher. Pakai 2 kali sehari (pagi & malam selepas toner) utk kesan maksimum. Jadikan ia rutin harian anda. Produk yang selamat, bebas bahan kimia terlarang, lulus KKM. Active Ingredients dalam Serum BeYouthful: 1) PEPTIDE - superb whitening effect 2) FRUITS AHAs - Remove dead sin cells & retexturize skin 3) FIGUE FRUIT EXTRACT (Buah Tin "wa tinni wa zaitun") - Smooth & soften skin 4) SAKURA EXTRACT - Supple skin & boost skin radiant Size : 30ml Harga : RM88 JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #zamzarinazambri  #zarrabyzamzarina  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #zarra  #sinar  #puteri  #zarrabyzamzarina  #zsp  #zspbyzamzarina  #skincare  #skin  #beautycare  #beauty  #beautyproduct  #product  #potd  #skincaremalaysia  #localproduct  #support  #localbrand  #brand  #beautyshop  #shop  #skinshop #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda 
💰82 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰82 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰86 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰86 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰90 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰90 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰80 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰80 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰90 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰90 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰100 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰100 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰85 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰85 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
CUCI MATA SIKIT TENGOK MATTE GINCU RAYA

Ya Allah lawa-lawa lah koleksi gincu berkabut daripada ZarraB’Joy Cosmetics ni lah. Naik rambang mata nak pilih.. isk isk isk.. 😱

Raya ni kalau melaram tak complete kalau tak pakai Matte Lipstik ni sis. 😍

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
CUCI MATA SIKIT TENGOK MATTE GINCU RAYA Ya Allah lawa-lawa lah koleksi gincu berkabut daripada ZarraB’Joy Cosmetics ni lah. Naik rambang mata nak pilih.. isk isk isk.. 😱 Raya ni kalau melaram tak complete kalau tak pakai Matte Lipstik ni sis. 😍 JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
CUCI MATA SIKIT TENGOK MATTE GINCU RAYA

Ya Allah lawa-lawa lah koleksi gincu berkabut daripada ZarraB’Joy Cosmetics ni lah. Naik rambang mata nak pilih.. isk isk isk.. 😱

Raya ni kalau melaram tak complete kalau tak pakai Matte Lipstik ni sis. 😍

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
Klik www.wasap.my/60193447788 
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
CUCI MATA SIKIT TENGOK MATTE GINCU RAYA Ya Allah lawa-lawa lah koleksi gincu berkabut daripada ZarraB’Joy Cosmetics ni lah. Naik rambang mata nak pilih.. isk isk isk.. 😱 Raya ni kalau melaram tak complete kalau tak pakai Matte Lipstik ni sis. 😍 JOM PM KAT WASAP CIK REENA Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 Klik www.wasap.my/60193447788 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
ASSALAMUALAIKUM HAPPY TUESDAY UOLS!! 😍

Jangan lupa dapatkan produk ZARRA Sinar Puteri di Fashion On wheels bermula 22nd May 2018 di Menara TM, Bangsar.

Fashion on wheels akan berada di sana dari pukul 10pagi sehingga 5 petang uols. 
Jangan lupa dapatkan produk kami di sana dan untuk maklumat lanjut boleh follow ig @fowheel18.

Vrommmmm 💨💨💨 #lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
ASSALAMUALAIKUM HAPPY TUESDAY UOLS!! 😍 Jangan lupa dapatkan produk ZARRA Sinar Puteri di Fashion On wheels bermula 22nd May 2018 di Menara TM, Bangsar. Fashion on wheels akan berada di sana dari pukul 10pagi sehingga 5 petang uols. Jangan lupa dapatkan produk kami di sana dan untuk maklumat lanjut boleh follow ig @fowheel18. Vrommmmm 💨💨💨 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
ASSALAMUALAIKUM HAPPY TUESDAY UOLS!! 😍

Jangan lupa dapatkan produk ZARRA Sinar Puteri di Fashion On wheels bermula 22nd May 2018 di Menara TM, Bangsar.

Fashion on wheels akan berada di sana dari pukul 10pagi sehingga 5 petang uols. 
Jangan lupa dapatkan produk kami di sana dan untuk maklumat lanjut boleh follow ig @fowheel18.

Vrommmmm 💨💨💨 #lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
ASSALAMUALAIKUM HAPPY TUESDAY UOLS!! 😍 Jangan lupa dapatkan produk ZARRA Sinar Puteri di Fashion On wheels bermula 22nd May 2018 di Menara TM, Bangsar. Fashion on wheels akan berada di sana dari pukul 10pagi sehingga 5 petang uols. Jangan lupa dapatkan produk kami di sana dan untuk maklumat lanjut boleh follow ig @fowheel18. Vrommmmm 💨💨💨 #lipwear  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #zamzarinazambri  #adrianaadnan  #zarrasinarputeri  #lipviral  #beautiful  #pretty  #fabulous  #colours  ##zarrabjoy  #zarrasinarputeri  #zarra  #mua  #lipwearmatte  #gincu  #lips  #malaysia  #asia  #brunei  #singapore  #agent  #dropship  #sideincome  #sideincomemalaysia 
Harga : 300.000 
Tas zarra 
Quality : semipremium 
Bag size : 23 x 14 x 24 
Bahan : kulit 
Ready 6 warna : 
Maroon,  pink,  black,  yellow,  brown,  grey 
Pemesanan : 
Rima wa 081220076289  Line rdrima 
#rimastore2 #tasbatam #ready #channel #tas #tascewe #tascewemurah #batam #readybatam #realpic #tasrealpic #dompet #tassantai #tasselempang #tasgendong #tasperempuan #like4like #likeforlike #gucci #tasgucci #prada #tasprada #tassemiori #cluth #dompet #semipremium #tassemipremium #zarra #taszarra #taszarramurah
Harga : 300.000 Tas zarra Quality : semipremium Bag size : 23 x 14 x 24 Bahan : kulit Ready 6 warna : Maroon, pink, black, yellow, brown, grey Pemesanan : Rima wa 081220076289 Line rdrima #rimastore2  #tasbatam  #ready  #channel  #tas  #tascewe  #tascewemurah  #batam  #readybatam  #realpic  #tasrealpic  #dompet  #tassantai  #tasselempang  #tasgendong  #tasperempuan  #like4like  #likeforlike  #gucci  #tasgucci  #prada  #tasprada  #tassemiori  #cluth  #dompet  #semipremium  #tassemipremium  #zarra  #taszarra  #taszarramurah 
AR🌵Z☀️NA 📸 🌪 @storm868 Drip 💧 @reebokclassics @chaps @zara #ImpossibleIsNothing #BlackExcellence #Classic #KeepItClassic #Reebok #Chaps #Zarra #Pink #Arizona #Drip
Harga : 200.000 
MK rachel 
Quality : semipremium. 
Uk : 24 x 7 x 33 
Berat : 6 ons 
Material : kulit 
Bisa ransel.  Tenteng . Selendang 
Pemesanan : 
Rima wa 081220076289  Line rdrima 
#rimastore2 #tasbatam #ready #channel #tas #tascewe #tascewemurah #batam #readybatam #realpic #tasrealpic #dompet #tassantai #tasselempang #tasgendong #tasperempuan #like4like #likeforlike #gucci #tasgucci #prada #tasprada #tassemiori #cluth #dompet #semipremium #tassemipremium #zarra #taszarra #taszarramurah
Harga : 200.000 MK rachel Quality : semipremium. Uk : 24 x 7 x 33 Berat : 6 ons Material : kulit Bisa ransel. Tenteng . Selendang Pemesanan : Rima wa 081220076289 Line rdrima #rimastore2  #tasbatam  #ready  #channel  #tas  #tascewe  #tascewemurah  #batam  #readybatam  #realpic  #tasrealpic  #dompet  #tassantai  #tasselempang  #tasgendong  #tasperempuan  #like4like  #likeforlike  #gucci  #tasgucci  #prada  #tasprada  #tassemiori  #cluth  #dompet  #semipremium  #tassemipremium  #zarra  #taszarra  #taszarramurah 
Tas tangan " mona vanua " 
Quality semipremium 
Cluth size : 24 x 9 x 12 
Material : kulit 
Berat : 4 ons 
Warna : * coffe * brown * black 
Pemesanan : 
Rima wa 081220076289  Line rdrima 
#rimastore2 #tasbatam #ready #channel #tas #tascewe #tascewemurah #batam #readybatam #realpic #tasrealpic #dompet #tassantai #tasselempang #tasgendong #tasperempuan #like4like #likeforlike #gucci #tasgucci #prada #tasprada #tassemiori #cluth #dompet #semipremium #tassemipremium #zarra #taszarra #taszarramurah
Tas tangan " mona vanua " Quality semipremium Cluth size : 24 x 9 x 12 Material : kulit Berat : 4 ons Warna : * coffe * brown * black Pemesanan : Rima wa 081220076289 Line rdrima #rimastore2  #tasbatam  #ready  #channel  #tas  #tascewe  #tascewemurah  #batam  #readybatam  #realpic  #tasrealpic  #dompet  #tassantai  #tasselempang  #tasgendong  #tasperempuan  #like4like  #likeforlike  #gucci  #tasgucci  #prada  #tasprada  #tassemiori  #cluth  #dompet  #semipremium  #tassemipremium  #zarra  #taszarra  #taszarramurah 
Harga : 330.000
Emory desma 
Maesurement 
Base 25 cm 
Height 20 cm 
Material : fox togo leather 
Original brand 
Pemesanan : 
Rima wa 081220076289  Line rdrima 
#rimastore2 #tasbatam #ready #channel #tas #tascewe #tascewemurah #batam #readybatam #realpic #tasrealpic #dompet #tassantai #tasselempang #tasgendong #tasperempuan #like4like #likeforlike #gucci #tasgucci #prada #tasprada #tassemiori #cluth #dompet #semipremium #tassemipremium #zarra #taszarra #taszarramurah
Harga : 330.000 Emory desma Maesurement Base 25 cm Height 20 cm Material : fox togo leather Original brand Pemesanan : Rima wa 081220076289 Line rdrima #rimastore2  #tasbatam  #ready  #channel  #tas  #tascewe  #tascewemurah  #batam  #readybatam  #realpic  #tasrealpic  #dompet  #tassantai  #tasselempang  #tasgendong  #tasperempuan  #like4like  #likeforlike  #gucci  #tasgucci  #prada  #tasprada  #tassemiori  #cluth  #dompet  #semipremium  #tassemipremium  #zarra  #taszarra  #taszarramurah 
Harga : 330.000
Tas PEDRO 
Quality : semipremium 
Bag size :  30 x 12 x 23 cm 
Bahan : kulit 
Berat : 9 ons 
Ready 6 warna : - red - gray - green - yellow
- black - brown 
Pemesanan : 
Rima wa 081220076289  Line rdrima 
#rimastore2 #tasbatam #ready #channel #tas #tascewe #tascewemurah #batam #readybatam #realpic #tasrealpic #dompet #tassantai #tasselempang #tasgendong #tasperempuan #like4like #likeforlike #gucci #tasgucci #prada #tasprada #tassemiori #cluth #dompet #semipremium #tassemipremium #zarra #taszarra #taszarramurah
Harga : 330.000 Tas PEDRO Quality : semipremium Bag size : 30 x 12 x 23 cm Bahan : kulit Berat : 9 ons Ready 6 warna : - red - gray - green - yellow - black - brown Pemesanan : Rima wa 081220076289 Line rdrima #rimastore2  #tasbatam  #ready  #channel  #tas  #tascewe  #tascewemurah  #batam  #readybatam  #realpic  #tasrealpic  #dompet  #tassantai  #tasselempang  #tasgendong  #tasperempuan  #like4like  #likeforlike  #gucci  #tasgucci  #prada  #tasprada  #tassemiori  #cluth  #dompet  #semipremium  #tassemipremium  #zarra  #taszarra  #taszarramurah 
Harga 330.000
Zara leciel 
Meansurement
Bag 28 x 25 cm 
Pouch  24 x 14 cm 
Weight 1 kg 
Semipremium quality 
Pemesanan : 
Rima wa 081220076289  Line rdrima 
#rimastore2 #tasbatam #ready #channel #tas #tascewe #tascewemurah #batam #readybatam #realpic #tasrealpic #dompet #tassantai #tasselempang #tasgendong #tasperempuan #like4like #likeforlike #gucci #tasgucci #prada #tasprada #tassemiori #cluth #dompet #semipremium #tassemipremium #zarra #taszarra
Harga 330.000 Zara leciel Meansurement Bag 28 x 25 cm Pouch 24 x 14 cm Weight 1 kg Semipremium quality Pemesanan : Rima wa 081220076289 Line rdrima #rimastore2  #tasbatam  #ready  #channel  #tas  #tascewe  #tascewemurah  #batam  #readybatam  #realpic  #tasrealpic  #dompet  #tassantai  #tasselempang  #tasgendong  #tasperempuan  #like4like  #likeforlike  #gucci  #tasgucci  #prada  #tasprada  #tassemiori  #cluth  #dompet  #semipremium  #tassemipremium  #zarra  #taszarra 
E i balletti epilettici potevano accompagnare solo.
#tecktonik #style #mood #music #dance #2000 #infanzia #adolescenza #tamarra #zarra #persa
💰90 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰90 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰77 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰77 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰80 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰80 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰91 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰91 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰81 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰81 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰81 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰81 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰81 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰81 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰105 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰105 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰105 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰105 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰95 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰95 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰110 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰110 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline 
💰100 rb

Tlg isi data ya..
isi biodata kamu dalam 1 chat: 
PESANAN:
NAMA: 
NO HP:
ALAMAT LENGKAP :
(sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos)
BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :)
NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊

Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only)

Happy shopping 😊
#shopping #bajucewek #bajuwanita #bajuatasan #supplierbajumurah #supplierbaju #bajumurah #openreseller #jumpsuit #celanawanita #rokwanita #blazer #batikwanita #opendropship #jualbajubangkok #jualbaju #jualbajuonlinejakarta #onlineshop #dress #jualdress #dresswanitamurah #taswanita #tascewek #tasmurah #zarra #jualtasonline
💰100 rb Tlg isi data ya.. isi biodata kamu dalam 1 chat: PESANAN: NAMA: NO HP: ALAMAT LENGKAP : (sertakan kelurahan, kecamatan, kode pos) BATAS TRF 1x24 JAM SETELAH TOTALAN INI.. THANKYOU :) NB: Transfer 👉 Kirim bukti trf 👉kami Cek hsl transfer 👉 cek stock 👉 Orderan diproses😊 Untuk yang mau order bisa hubungi langsung ke 081977844167 (chat only) Happy shopping 😊 #shopping  #bajucewek  #bajuwanita  #bajuatasan  #supplierbajumurah  #supplierbaju  #bajumurah  #openreseller  #jumpsuit  #celanawanita  #rokwanita  #blazer  #batikwanita  #opendropship  #jualbajubangkok  #jualbaju  #jualbajuonlinejakarta  #onlineshop  #dress  #jualdress  #dresswanitamurah  #taswanita  #tascewek  #tasmurah  #zarra  #jualtasonline