an online Instagram web viewer

#youngliving medias

Photos

🌼🌼🌼
•
•
•
•
#BloomWhereYouArePlanted #YLEO #YoungLiving #YoungLivingEssentialOils #SeaSandOils
•
www.myyl.com/seasandoils
Valor roll on yg ditunggu2.. limited edition & sudah lama gak produksi, sekarang sudah available khusus utk member.. Yuk join member, banyak keuntungannya loh dengan jd member YL, gak harus mahal cukup 100 ribu ajah😁 #cobatanya_jengdokter DM yaa💕 #youngliving #younglivingessentialoils #essentialoils #yleo
So here it is. As u can see we all took part, both men and woman, young and not as young 😉, and we all enjoyed it. It was nice to laugh and make jokes with each other while watching a movie and just letting the magic of the masks do their thing. I think we need more family nights but only time will tell so, for now, for tonight, I am grateful and I appreciate everyone participating without hesitation because those who know, know that tonight is rare in our house and if I'm going to be honest a big step towards mending some very tattered fences. I'm keeping faith that God will continue to pour out blessings on us and keep this family tight. #MarilynMonroefacemask #nuporesheetmask #familytime #bonding #godisgood #keepingfaith #blessings #timewellspent #tattooedandfabulous #thugandagentleman #hehasautism #differentnotless #canttellthedifference #weareallequal  #takingpartinwhatsgood #havingfun #pregnantandbeautiful #youngandbeautiful #goodchoices #youngliving #wefancy *side note: There were several types of facemasks (I only show two here) ☺
So here it is. As u can see we all took part, both men and woman, young and not as young 😉, and we all enjoyed it. It was nice to laugh and make jokes with each other while watching a movie and just letting the magic of the masks do their thing. I think we need more family nights but only time will tell so, for now, for tonight, I am grateful and I appreciate everyone participating without hesitation because those who know, know that tonight is rare in our house and if I'm going to be honest a big step towards mending some very tattered fences. I'm keeping faith that God will continue to pour out blessings on us and keep this family tight. #MarilynMonroefacemask  #nuporesheetmask  #familytime  #bonding  #godisgood  #keepingfaith  #blessings  #timewellspent  #tattooedandfabulous  #thugandagentleman  #hehasautism  #differentnotless  #canttellthedifference  #weareallequal  #takingpartinwhatsgood  #havingfun  #pregnantandbeautiful  #youngandbeautiful  #goodchoices  #youngliving  #wefancy  *side note: There were several types of facemasks (I only show two here) ☺
the best laundry day sidekick ever 🌿
the best laundry day sidekick ever 🌿
Selamat siang dari tim hijau kesukaan aku... Oil apa aja sih itu & kegunaannya utk apa aja ya #cobatanya_jengdokter ? Yang pasti mereka bertiga selalu ada si tas ku & ikut kemanapun aku pergi😻 #yleo #youngliving #younglivingessentialoils #essentialoils #stressaway
精油香甜沐浴露

已經售出50支👏👏👏 支沐浴露好香好舒服,加入左保濕因子,

清爽得黎都唔會流失身體水份。

可選精油:
🌷薰衣草~有助深層睡眠,舒緩皮膚敏感、痕癢
🌲茶樹~適合油性皮膚,多粒粒人仕
🍊甜橙~清爽清新感覺
🤰生薑~適合驅風,坐月媽媽,易頭痛、m到時肚痛
🍊西柚~有排汗,去水腫功效
🎐薄荷~清涼感

售價:$150/500ml

順豐到付或平郵$10

查詢及購買:9861 8135

#沐浴露#沖涼液 #精油#youngliving #香橙#甜橙#夏天#清爽#diy#handmade #手作 #夏天#2018#summer
精油香甜沐浴露 已經售出50支👏👏👏 支沐浴露好香好舒服,加入左保濕因子, 清爽得黎都唔會流失身體水份。 可選精油: 🌷薰衣草~有助深層睡眠,舒緩皮膚敏感、痕癢 🌲茶樹~適合油性皮膚,多粒粒人仕 🍊甜橙~清爽清新感覺 🤰生薑~適合驅風,坐月媽媽,易頭痛、m到時肚痛 🍊西柚~有排汗,去水腫功效 🎐薄荷~清涼感 售價:$150/500ml 順豐到付或平郵$10 查詢及購買:9861 8135 #沐浴露 #沖涼液  #精油 #youngliving  #香橙 #甜橙 #夏天 #清爽 #diy #handmade  #手作  #夏天 #2018 #summer 
My conditioner DIY.  Rambut ku Bnyk melalui proses kimia yaitu bleaching Dan smoothing. Hasilnya rambutku menangis haha. Rontok Dan super kering. Dan aku pun menangis. Coba berbagai macam Merek perawatan di salon Kok semua kurang  pas yaa. And I don't  have all the money for that. Jadi aku memutuskan cara lbih murah. Campur 1 Sdm vco /Minyak kelapa + 3 tetes lavender essential oil + 3 tetes Cedarwood essential oil  ke dalam conditioner Merek apa aja. Aku ud Coba di dua Merek conditioner berbeda hasilnya Bgs semua. Setelah pakai rutin Ini 3 bulan. I'm proud to say my hair is healthy now ga rontok, ga kering Dan shiny. Thank God and Thanks to Young Living  #lemariibuk #askme #healthylife #healthyhair #begrateful #essentialoils #youngliving
My conditioner DIY. Rambut ku Bnyk melalui proses kimia yaitu bleaching Dan smoothing. Hasilnya rambutku menangis haha. Rontok Dan super kering. Dan aku pun menangis. Coba berbagai macam Merek perawatan di salon Kok semua kurang pas yaa. And I don't have all the money for that. Jadi aku memutuskan cara lbih murah. Campur 1 Sdm vco /Minyak kelapa + 3 tetes lavender essential oil + 3 tetes Cedarwood essential oil ke dalam conditioner Merek apa aja. Aku ud Coba di dua Merek conditioner berbeda hasilnya Bgs semua. Setelah pakai rutin Ini 3 bulan. I'm proud to say my hair is healthy now ga rontok, ga kering Dan shiny. Thank God and Thanks to Young Living #lemariibuk  #askme  #healthylife  #healthyhair  #begrateful  #essentialoils  #youngliving 
A F F I R M \\ Today I needed affirmation. I needed reminders that I’m doing well and that I’m worthy. I fell into comparing myself to others, I fell into insecurity, I threw myself a pity party. While I sometimes am ok with a little pity party here and there, I also know it’s important to crawl out of that hole of self pity and search for the goodness. I’m clawing for reminders and promises of a hopeful future and a God who sees me and knows me. So I read and write reminders to keep over my bed and pray over myself day and night. Thank you Jesus that all Your promises are YES and AMEN. I’m not always confident or secure in myself, my body, my job, etc, but I am confident that my Jesus knows and sees me. And that’s enough to drag me out of this funk. #vsco #affirmations #youngliving #spoonie #rheumatoidarthritis #monday
A F F I R M \\ Today I needed affirmation. I needed reminders that I’m doing well and that I’m worthy. I fell into comparing myself to others, I fell into insecurity, I threw myself a pity party. While I sometimes am ok with a little pity party here and there, I also know it’s important to crawl out of that hole of self pity and search for the goodness. I’m clawing for reminders and promises of a hopeful future and a God who sees me and knows me. So I read and write reminders to keep over my bed and pray over myself day and night. Thank you Jesus that all Your promises are YES and AMEN. I’m not always confident or secure in myself, my body, my job, etc, but I am confident that my Jesus knows and sees me. And that’s enough to drag me out of this funk. #vsco  #affirmations  #youngliving  #spoonie  #rheumatoidarthritis  #monday 
Attacked by a plant on Sunday. 😢 Dang fountain grass. 🌾 Hoping some of these oils will help this ouchie heal quickly. 💖 
#cutsandscratches #ouch #booboo #ouchie #itwillgetbetter #essentialoils #lavender #myrrh #rosemary #teatree #antibacterial #healingproperties #almostforgot #helichrysum #youngliving
Thieves Dish Soap. This was one of the freebies in March. I was super excited to try this! I'm so glad we did. This dish soap is fabulous! 🍋 🍊 If you haven't tried this, be sure to add it to your ER this month. You won't want to be without this one! #thievesdishsoap #essentialoilinfused
Thieves Dish Soap. This was one of the freebies in March. I was super excited to try this! I'm so glad we did. This dish soap is fabulous! 🍋 🍊 If you haven't tried this, be sure to add it to your ER this month. You won't want to be without this one! #thievesdishsoap  #essentialoilinfused 
Hai koranggg😍😍
.
Korang ade tak yang selalu bersin pagi-pagi? Atau yang selalu selsema sampai blocked nose??🤧🤧
.
Akak dulu memang ada problem ni sebab membela si bulu Lily😺. Bersin, selsema sampai blocked nose. Nak tido pun seksa😫
.
Tapi Alhamdulillah, after guna RC Essential Oil ni memang lega. Kalau da start besin, hidung da mula berair, da tersumbat, akak sapu RC ni confirm lega😁. Hilang segala hingus yang menyumbat tu. Kosong lubang hidung😆
.
RC(Respiratory Congestion) ni bagus untuk masalah pernfasan macam SELSEMA,SINUS,ASTHMA,BATUK. Akak da try untuk Sinus, selsema & batuk. Alhamdulillah it worked really well for me☺️
.
Tapi kalau yang ada batuk degil tu, boleh try campur madu dengan THIEVES & LEMON then telan. Kahak pun insyaallah dapat keluar😄
.
Baby below 6 months selsema? Takpe, boleh cuba sapu lemon pada tapak kaki baby. Insyaallah berkurangan😊
.
Kita ikhtiar, Allah juga yang menyembuhkan😘
.
#kakakminyak
#youngliving
#younglivingessentialoils 
#essentialoils
#minyakpati
#sihatluardalam 
#premiumstarterkit 
#anaksihat 
#makmaksangat 
#kualalumpur 
#selangor 
#johor 
#melaka 
#negerisembilan 
#pru14
#ramadhan
#parenting
#demam
#batuk
#selsema
#sinus
#asthma
#semput
Hai koranggg😍😍 . Korang ade tak yang selalu bersin pagi-pagi? Atau yang selalu selsema sampai blocked nose??🤧🤧 . Akak dulu memang ada problem ni sebab membela si bulu Lily😺. Bersin, selsema sampai blocked nose. Nak tido pun seksa😫 . Tapi Alhamdulillah, after guna RC Essential Oil ni memang lega. Kalau da start besin, hidung da mula berair, da tersumbat, akak sapu RC ni confirm lega😁. Hilang segala hingus yang menyumbat tu. Kosong lubang hidung😆 . RC(Respiratory Congestion) ni bagus untuk masalah pernfasan macam SELSEMA,SINUS,ASTHMA,BATUK. Akak da try untuk Sinus, selsema & batuk. Alhamdulillah it worked really well for me☺️ . Tapi kalau yang ada batuk degil tu, boleh try campur madu dengan THIEVES & LEMON then telan. Kahak pun insyaallah dapat keluar😄 . Baby below 6 months selsema? Takpe, boleh cuba sapu lemon pada tapak kaki baby. Insyaallah berkurangan😊 . Kita ikhtiar, Allah juga yang menyembuhkan😘 . #kakakminyak  #youngliving  #younglivingessentialoils  #essentialoils  #minyakpati  #sihatluardalam  #premiumstarterkit  #anaksihat  #makmaksangat  #kualalumpur  #selangor  #johor  #melaka  #negerisembilan  #pru14  #ramadhan  #parenting  #demam  #batuk  #selsema  #sinus  #asthma  #semput 
You can only build tomorrow today.
You can only build tomorrow today.
Favourite Oil of All Time.
Mostly yang start beli EO, mesti start dengan Lavender.
.
Bau Lavender sangat menenangkan. Malam diffuse Lavender, kasi badan otak relax, tenang, lalu enak dibuai mimpi.
.
Anak-anak lasak, jatuh luka, sapu Lavender. Luka sembuh, anak pun tak menangis sakit.
.
Not the typical lavender smell that you smell from your detergent, softener or air refreshener. Sangat berbeza sebab this is purely 100% lavender oil. .
Come whatsapp Lynn. Kalau nak try.
.

#yleolynn #yleomsia #yleo
#youngliving #younglivingmalaysia
#younglivingklang
#Oilylicious 
#diffuser #essentialoil
#sayajual
#sayajualeo
#sayajualminyakpati
#bazarpaknil
#sayapakaisayajual
#lavender #eolavender
Favourite Oil of All Time. Mostly yang start beli EO, mesti start dengan Lavender. . Bau Lavender sangat menenangkan. Malam diffuse Lavender, kasi badan otak relax, tenang, lalu enak dibuai mimpi. . Anak-anak lasak, jatuh luka, sapu Lavender. Luka sembuh, anak pun tak menangis sakit. . Not the typical lavender smell that you smell from your detergent, softener or air refreshener. Sangat berbeza sebab this is purely 100% lavender oil. . Come whatsapp Lynn. Kalau nak try. . #yleolynn  #yleomsia  #yleo  #youngliving  #younglivingmalaysia  #younglivingklang  #Oilylicious  #diffuser  #essentialoil  #sayajual  #sayajualeo  #sayajualminyakpati  #bazarpaknil  #sayapakaisayajual  #lavender  #eolavender 
Happy Mama Recipe! ♥️ This duo has been a total game changer for all of the lady support. 
Endoflex to support our endocrine system. If that system is out of wack then our entire hormone chemistry is off. 
I pop a fitment roller on my bottle and apply it on my thyroid twice a day! 
Follow it with Progessence Plus on neck and forearms and go to your happy place! Progessence Plus has naturally occurring progesterone from wild yam extract, as well as many other amazing (and emotionally grounding) essential oils – including frankincense and bergamot.  Promoting inner peace and hormonal balance. ✌🏻🌿
•
•
•
📷 @something.essential
Happy Mama Recipe! ♥️ This duo has been a total game changer for all of the lady support. Endoflex to support our endocrine system. If that system is out of wack then our entire hormone chemistry is off. I pop a fitment roller on my bottle and apply it on my thyroid twice a day! Follow it with Progessence Plus on neck and forearms and go to your happy place! Progessence Plus has naturally occurring progesterone from wild yam extract, as well as many other amazing (and emotionally grounding) essential oils – including frankincense and bergamot. Promoting inner peace and hormonal balance. ✌🏻🌿 • • • 📷 @something.essential
12 month of Loyalty and they reward me with this LOYALTY oil....Thank you!!! .
#youngliving #essentialoils #healthylife #onedrop #ylindonesia #younglivingindonesia
Dear YL lovers.. Sekarang Everyday Oils sudah ada di Indonesia & bisa diorder. Jadi gak usah nunggu dari Singapore 😍
.
Everyday Oils Essential Oil Collection terdiri dari:
Singles
1 - 5 ml Frankincense
1 - 5 ml Lemon
1 - 5 ml Lavender
1 - 5 ml Melaleuca Alternifolia
1 - 5 ml Peppermint 
Blends
1 - 5 ml Joy
1 - 5 ml Purification
1 - 5 ml PanAway
1 - 5 ml Thieves
1 - 5 ml Stress Away
.
#younglivingessentialoils #essentialoils #everyday #everydayoils #youngliving #Frankincense #Lemon #Lavender #MelaleucaAlternifolia #Peppermint #JoyPurification #PanAway #Thieves #StressAway #yleo
Dear YL lovers.. Sekarang Everyday Oils sudah ada di Indonesia & bisa diorder. Jadi gak usah nunggu dari Singapore 😍 . Everyday Oils Essential Oil Collection terdiri dari: Singles 1 - 5 ml Frankincense 1 - 5 ml Lemon 1 - 5 ml Lavender 1 - 5 ml Melaleuca Alternifolia 1 - 5 ml Peppermint Blends 1 - 5 ml Joy 1 - 5 ml Purification 1 - 5 ml PanAway 1 - 5 ml Thieves 1 - 5 ml Stress Away . #younglivingessentialoils  #essentialoils  #everyday  #everydayoils  #youngliving  #Frankincense  #Lemon  #Lavender  #MelaleucaAlternifolia  #Peppermint  #JoyPurification  #PanAway  #Thieves  #StressAway  #yleo 
Are you thinking about what you will do? Or are you thinking about all the reasons you won’t do it? .
Are you making plans for success or plans for comfort? .
Do your thoughts support you or play against you? Do you believe you can do it or is that little voice telling you that you can’t. .
Your mind is very powerful. Make sure it’s playing for the right team. 💃❤️🎀🍃🌿🌱🌾🦏🙌🙏💎😉🧚‍♀️🧙‍♀️ #teamyou #momentintime #attitudeofgratitude #bethechange #dobetter #plantpowered #doitscared #justjump #oleesoola #suziefierke #oolachaser #entrepreneur #ladyboss #bossbabe #yleo #youngliving #plants #nature
Are you thinking about what you will do? Or are you thinking about all the reasons you won’t do it? . Are you making plans for success or plans for comfort? . Do your thoughts support you or play against you? Do you believe you can do it or is that little voice telling you that you can’t. . Your mind is very powerful. Make sure it’s playing for the right team. 💃❤️🎀🍃🌿🌱🌾🦏🙌🙏💎😉🧚‍♀️🧙‍♀️ #teamyou  #momentintime  #attitudeofgratitude  #bethechange  #dobetter  #plantpowered  #doitscared  #justjump  #oleesoola  #suziefierke  #oolachaser  #entrepreneur  #ladyboss  #bossbabe  #yleo  #youngliving  #plants  #nature 
Singing bowls for Meditating! Yep! Slap on some sweats and grab your yoga mat that’s been collecting dust in your closet! 🧘‍♀️🙏 🧘‍♂️ www.ourlucidlifestyle.com/Massage-spa/ •
•
•
• #yoga #meditation #singingbowl #singingbowls #peace #relax #relaxing #youngliving #younglivingessentialoils #mindandbody #mindandbodyhealth #spiritual  #spiritualhealth #standingbowls #temecula #temeculaca #oldtowntemecula #temeculacalifornia #blog #blogger #blogging #bloggerlife #newblog #ourlucidlifestyle #ourlucidlife
Singing bowls for Meditating! Yep! Slap on some sweats and grab your yoga mat that’s been collecting dust in your closet! 🧘‍♀️🙏 🧘‍♂️ www.ourlucidlifestyle.com/Massage-spa/ • • • • #yoga  #meditation  #singingbowl  #singingbowls  #peace  #relax  #relaxing  #youngliving  #younglivingessentialoils  #mindandbody  #mindandbodyhealth  #spiritual  #spiritualhealth  #standingbowls  #temecula  #temeculaca  #oldtowntemecula  #temeculacalifornia  #blog  #blogger  #blogging  #bloggerlife  #newblog  #ourlucidlifestyle  #ourlucidlife 
Gentle Mist Diffuser 🌹
=======================================
.
Diffuser on the go Ain panggil😍
.
Diffuser ni sangat praktikal, ringan dan senang nak bawak ke mana mana.
.
Cara nak guna pun senang. Drop essential oil dan isi air dalam tangki kecil kt dalam diffuser ni.Lubang nak isi air kecik, tapi dont worry. Sebab disediakan sekali botol khas yg muncungya muat utk refill air kedalam tangki kecil tadi.
.
Fungsi dia selain pengguna bole nikmati aromaterapi secara on the go, kita bole segarkan muka dan yang paling gempak sekali sebab bole tahan lama untuk tangki kecil hanya bersaiz 3cm x 3cm. Wowwww😱
.
Kalau kt office sangat sangat sesuai selain outdoor sebab kulit muka kita akan jadi terhidrat sebab stay dalam office guna aircond. .
Kulit orang yang cantik, moist, lembut je kan? So lepas ni, lawa la kulit kita 😍😍😍
.
Yang keduanya, dah stress stress keje tu, take 5, bole la diffuse untuk relax n terapi minda sekali😍😍😍
.
Tak tahu nak beli apa?
Dah ada EO tapi tak reti guna?
Nak pakai EO tapi tak tau nak beli apa?
Nak beli diffuser tapi segan nak tanya harga??
.
Meh wassup Ain jugak. InsyaAllah Ain guide sampai faham. Nak DM pun boleh. Nak tanya2 dulu pun Ain layan. 😊
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹
.
Love;
AIN 💋
🆔 4007173
📲 http://www.wasap.my/601128883766
📱 01128883766
.
#sayajual 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualessentialoils
#bazaarpaknil 
#bazarpaknil 
#essentialoils
#essentialoilsMalaysia
#aromatherapy
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingseremban
#teamYLangelisya
#jomoiling
#yleo
#yleomalaysia
#happyoiler
#oilylife
#chemicalfree
#naturalremedies
#health
#wealth
#beauty
#focus
#wellnessblend
#blendoils
#singleoils
#ningxiared
#ningxianitro
Gentle Mist Diffuser 🌹 ======================================= . Diffuser on the go Ain panggil😍 . Diffuser ni sangat praktikal, ringan dan senang nak bawak ke mana mana. . Cara nak guna pun senang. Drop essential oil dan isi air dalam tangki kecil kt dalam diffuser ni.Lubang nak isi air kecik, tapi dont worry. Sebab disediakan sekali botol khas yg muncungya muat utk refill air kedalam tangki kecil tadi. . Fungsi dia selain pengguna bole nikmati aromaterapi secara on the go, kita bole segarkan muka dan yang paling gempak sekali sebab bole tahan lama untuk tangki kecil hanya bersaiz 3cm x 3cm. Wowwww😱 . Kalau kt office sangat sangat sesuai selain outdoor sebab kulit muka kita akan jadi terhidrat sebab stay dalam office guna aircond. . Kulit orang yang cantik, moist, lembut je kan? So lepas ni, lawa la kulit kita 😍😍😍 . Yang keduanya, dah stress stress keje tu, take 5, bole la diffuse untuk relax n terapi minda sekali😍😍😍 . Tak tahu nak beli apa? Dah ada EO tapi tak reti guna? Nak pakai EO tapi tak tau nak beli apa? Nak beli diffuser tapi segan nak tanya harga?? . Meh wassup Ain jugak. InsyaAllah Ain guide sampai faham. Nak DM pun boleh. Nak tanya2 dulu pun Ain layan. 😊 . KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹 . Love; AIN 💋 🆔 4007173 📲 http://www.wasap.my/601128883766 📱 01128883766 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualessentialoils  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #essentialoils  #essentialoilsMalaysia  #aromatherapy  #youngliving  #younglivingessentialoils  #younglivingmalaysia  #younglivingseremban  #teamYLangelisya  #jomoiling  #yleo  #yleomalaysia  #happyoiler  #oilylife  #chemicalfree  #naturalremedies  #health  #wealth  #beauty  #focus  #wellnessblend  #blendoils  #singleoils  #ningxiared  #ningxianitro 
Check out my highlights on my grid for some fun science-y info on how essential oils can affect the emotions. It’s for real! Not just feel-good, weirdo hippie, new-age hullabaloo. It’s science, y’all! 🙌🏼
•
•
•
•
•
#Emotions #LimbicSystem #Oils #EssentialOils #Brain #Science #Healing #Anger #Anxiety #Fatigue #Joy #Calm #Relaxation #YoungLiving #YLEO #NaturalWellness #NaturalHealing #Natural #Prevention
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
Some of you may know that I’ve been essentially oiling my way thru life these past two years. Along the way I’ve learned so much about how and why they work so well with our mind, body and spirit. They have helped me, my family & friends with supporting different issues weather it be muscle discomfort, respiratory support, emotional issues, hormones support, sleep and even snoring! Yes, snoring and so much more. If you want a quick 101 please check out my story above and if you have any questions or want a free sample pm me. Enjoy and take care~🍒
Some of you may know that I’ve been essentially oiling my way thru life these past two years. Along the way I’ve learned so much about how and why they work so well with our mind, body and spirit. They have helped me, my family & friends with supporting different issues weather it be muscle discomfort, respiratory support, emotional issues, hormones support, sleep and even snoring! Yes, snoring and so much more. If you want a quick 101 please check out my story above and if you have any questions or want a free sample pm me. Enjoy and take care~🍒
Pick YOUR Angel Message for this week!
( 25 Apr - 1 May 2018)

Type in the comment column below which card you've picked for this week! We will Facebook message you your Angel Message & which Essential Oils will support you throughout the week starting from tomorrow 25 Apr, 3pm onwards.😇❤ With love, 
Sarah Lim

#myoilsjournal #moj #diamondhuaters #angel #transformationtuesday #inspiringtuesday #youngliving #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingtaiwan #younglivingsingapore #younglivinghongkong #younglivingaustralia #younglivingnewzealand #younglivingphilippines #younglivingessentialoils #yleo #essentialoils #malaysia #lifestyle #community #grow #love #inspire #empower #askmehow #wellness #abundance #purpose
Pick YOUR Angel Message for this week! ( 25 Apr - 1 May 2018) Type in the comment column below which card you've picked for this week! We will Facebook message you your Angel Message & which Essential Oils will support you throughout the week starting from tomorrow 25 Apr, 3pm onwards.😇❤ With love, Sarah Lim #myoilsjournal  #moj  #diamondhuaters  #angel  #transformationtuesday  #inspiringtuesday  #youngliving  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingtaiwan  #younglivingsingapore  #younglivinghongkong  #younglivingaustralia  #younglivingnewzealand  #younglivingphilippines  #younglivingessentialoils  #yleo  #essentialoils  #malaysia  #lifestyle  #community  #grow  #love  #inspire  #empower  #askmehow  #wellness  #abundance  #purpose 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
I love knowing Leo’s shampoos are safe for him and for me. I love how soft his fur is after a bath. I love how Young Living’s dog shampoo smells. I love my puppy and want to make sure I take as good of care of him as I do of myself. Thank you Young Living for making it so easy to spoil and take care of my baby! 🛁 •
Also a stranger we met on a walk wanted to snuggle him and asked me why he smelled so good 😏
I love knowing Leo’s shampoos are safe for him and for me. I love how soft his fur is after a bath. I love how Young Living’s dog shampoo smells. I love my puppy and want to make sure I take as good of care of him as I do of myself. Thank you Young Living for making it so easy to spoil and take care of my baby! 🛁 • Also a stranger we met on a walk wanted to snuggle him and asked me why he smelled so good 😏
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt #giveawayindo #jualminyak #younglivingessentialoils #younglivingmurah  #younglivingready #jualminyakwangi  #jualanmurah #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils #youngliving #younglivingjakarta #younglivingindo #minyakesensial
cari young living oil dimana" susah? buruan cek @b2b.oils ! ini distributor young living loh! harga? gausa takut mahal! gaakan nguras kantong kok! mau konsultasi ttg kegunaan minyak ini? boleh dong! kegunaan oil ini banyak bgt n bermanfaat bgt utk tubuh kita! yuk buruan cek deh sblm nyesel!😍😍😍 #giveawayjkt  #giveawayindo  #jualminyak  #younglivingessentialoils  #younglivingmurah  #younglivingready  #jualminyakwangi  #jualanmurah  #onlineshopmurah  #younglivingessentialoils  #youngliving  #younglivingjakarta  #younglivingindo  #minyakesensial 
More dandelion love💛 I absolutely LOVE this little flower....and it’s leaves.....and the root.........
My dandelion salve with added in essential oils was my grace the last 2 nights...... puffy-sore feet and legs, all my nerves in them screaming, feeling like they were exposed...😣 this was so supportive 
Gods magical little plants. Amazes me every time 💛

#dandelionsalve #essentialoils #lifestyle #ouch #homemade #soothingsupport #makeyourown #ahhh #cleanliving #learnnewthings #couragetogrow #familyhome #bedtimeroutine #gratitude #homestead #homesteadinginthecity #imadeit #lifestyle #preservingtheharvest #raiseyourvibration #sogood #toolsofthetrade #wellness #wholebody #youngliving
More dandelion love💛 I absolutely LOVE this little flower....and it’s leaves.....and the root......... My dandelion salve with added in essential oils was my grace the last 2 nights...... puffy-sore feet and legs, all my nerves in them screaming, feeling like they were exposed...😣 this was so supportive Gods magical little plants. Amazes me every time 💛 #dandelionsalve  #essentialoils  #lifestyle  #ouch  #homemade  #soothingsupport  #makeyourown  #ahhh  #cleanliving  #learnnewthings  #couragetogrow  #familyhome  #bedtimeroutine  #gratitude  #homestead  #homesteadinginthecity  #imadeit  #lifestyle  #preservingtheharvest  #raiseyourvibration  #sogood  #toolsofthetrade  #wellness  #wholebody  #youngliving 
Tonight I took some me time and relaxed with these two beauties after baby went to sleep. Let me tell you... for one both smell AMAZING! I’m so relaxed I’m trying hard to stay awake to type this. Also the shave oil omg! My new favorite! My legs feel so soft and their not irritated from shaving. Head to the link below to join our team to get the wholesale price. Don’t want the wholesale price no worries you can be a customer and just purchase it to try without signing up.
myyl.com/kaylahicks
#younglivingessentialoils #younglivingeo #youngliving #yleo #essentialoils #oilylife #oilygoodness #seedtoseal #addiction #healthyaddiction #additionalincome #workworkwork #joinourteam #sharingiscaring #joinmyteam #wok #mirah #shaveoil #dragontime #shower #shave #clean #softlegs
Tonight I took some me time and relaxed with these two beauties after baby went to sleep. Let me tell you... for one both smell AMAZING! I’m so relaxed I’m trying hard to stay awake to type this. Also the shave oil omg! My new favorite! My legs feel so soft and their not irritated from shaving. Head to the link below to join our team to get the wholesale price. Don’t want the wholesale price no worries you can be a customer and just purchase it to try without signing up. myyl.com/kaylahicks #younglivingessentialoils  #younglivingeo  #youngliving  #yleo  #essentialoils  #oilylife  #oilygoodness  #seedtoseal  #addiction  #healthyaddiction  #additionalincome  #workworkwork  #joinourteam  #sharingiscaring  #joinmyteam  #wok  #mirah  #shaveoil  #dragontime  #shower  #shave  #clean  #softlegs 
I’m not an overly patient person, so when it’s two hours past my child’s bedtime, and I have no clue why they’re crying or why they seem to be so wide awake. Stress Away. ALL the Stress Away! .
.
.
#younglivingeocanada #stressaway #stressawayeo #seedtoseal #crunchymomma #younglivingeo #healthy #cleanhouse #relaxing #cleaning #cleanhouse #essentialrewards 
#youngliving #essentialoils #wellness #cleanliving #health #family #healthymom
#oils #ylcanada #canadianmom #allnatural #britishcolumbia #bcmom
I’m not an overly patient person, so when it’s two hours past my child’s bedtime, and I have no clue why they’re crying or why they seem to be so wide awake. Stress Away. ALL the Stress Away! . . . #younglivingeocanada  #stressaway  #stressawayeo  #seedtoseal  #crunchymomma  #younglivingeo  #healthy  #cleanhouse  #relaxing  #cleaning  #cleanhouse  #essentialrewards  #youngliving  #essentialoils  #wellness  #cleanliving  #health  #family  #healthymom  #oils  #ylcanada  #canadianmom  #allnatural  #britishcolumbia  #bcmom 
#Repost @leafbox_eo with @get_repost
・・・
From my bag with love ❤❤ Kok tiap hari banyak amat bawa oil-nya?
Ya iya laaah kan kita ga akan pernah tau bakalan kenapa atau mungkin orang sekitar kita yang akan membutuhkannya

Trus itu ada oil apa aja?
Abundance, Joy, Thieves, Lavender, Lemon, Copaiba, Purification, Peppermint, Stress Away, Frankincense (searah jarum jam)

Manfaat banyak ga?
Pastinyaaaa... Dan ini aku jadiin kotak "P3K" aku loooh ☺☺ Selain ini, aku juga bawa bbrp roller blend siap pakai seperti untuk sakit kepala, perut, batuk, otot/muscle, alergi dan immune support.

Oh ya yang ga ketinggalan aku bawa aroma ease di botol kecil untuk 
si Mba-nya anak bocah yang kadang suka mabok perjalanan 🤭🤭 Yuuuk sharing yuuuk apa isi kotak "P3K" kamuu 😁😁 #7dayschallenge #essentialoils #youngliving #lemariibukoils #kinessential #uploadkompakan #yleo

@d_oilyl
@fromoilwithlove
@kin.essential
@lemariibukoils
@oilbuddy.id
@youngliving_a_journey
@asda wld fio
@younglivingidfitri
@rachdhitshop
@leafbox_eo
@l13ya
@erika.martyala
@the_purest_oil
@oilsmanado
@yin.youngliving
@naturèpeutic_oil
@bubu_oil
#Repost  @leafbox_eo with @get_repost ・・・ From my bag with love ❤❤ Kok tiap hari banyak amat bawa oil-nya? Ya iya laaah kan kita ga akan pernah tau bakalan kenapa atau mungkin orang sekitar kita yang akan membutuhkannya Trus itu ada oil apa aja? Abundance, Joy, Thieves, Lavender, Lemon, Copaiba, Purification, Peppermint, Stress Away, Frankincense (searah jarum jam) Manfaat banyak ga? Pastinyaaaa... Dan ini aku jadiin kotak "P3K" aku loooh ☺☺ Selain ini, aku juga bawa bbrp roller blend siap pakai seperti untuk sakit kepala, perut, batuk, otot/muscle, alergi dan immune support. Oh ya yang ga ketinggalan aku bawa aroma ease di botol kecil untuk si Mba-nya anak bocah yang kadang suka mabok perjalanan 🤭🤭 Yuuuk sharing yuuuk apa isi kotak "P3K" kamuu 😁😁 #7dayschallenge  #essentialoils  #youngliving  #lemariibukoils  #kinessential  #uploadkompakan  #yleo  @d_oilyl @fromoilwithlove @kin.essential @lemariibukoils @oilbuddy.id @youngliving_a_journey @asda wld fio @younglivingidfitri @rachdhitshop @leafbox_eo @l13ya @erika.martyala @the_purest_oil @oilsmanado @yin.youngliving @naturèpeutic_oil @bubu_oil
Nak Diffuser? Tak tahu nak pilih yang mana? Dan budget kecil?
.
Basic Plus Starter Kit (BPSK) pilihan terbaik untuk pengguna yang baru nak cuba👍✅ .
5 sebab kenapa pilih BPSK:
✅ Harga berbaloi RM379*
✅ Terus dapat Dewdrop Diffuser (DDD) bersama 5ml Lemon dan 5ml Lavender (DDD kalo ala carte RM396 tau)
✅ Dapat harga ahli untuk pembelian seterusnya
✅ 10 sampel oil 0.2ml diberi supaya anda bole share dengan kawan2 dan secara tak langsung anda boleh tambah pendapatan
✅ Young Living Reward diri anda dengan 2 sachet Ningxia Red dan Eo 5ml Stress Away yang HOT ITEM!
.
Cepat2 grab dan whatsapps Ain 📲
http://www.wasap.my/601128883766
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹
.
Love;
AIN 💋
🆔 4007173
📲 http://www.wasap.my/601128883766
📱 01128883766
.
#sayajual 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualessentialoils
#bazaarpaknil 
#bazarpaknil 
#essentialoils
#essentialoilsMalaysia
#aromatherapy
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingseremban
#teamYLangelisya
#jomoiling
#yleo
#yleomalaysia
#happyoiler
#oilylife
#chemicalfree
#naturalremedies
#health
#wealth
#beauty
#focus
#wellnessblend
#blendoils
#singleoils
#ningxiared
#ningxianitro
Nak Diffuser? Tak tahu nak pilih yang mana? Dan budget kecil? . Basic Plus Starter Kit (BPSK) pilihan terbaik untuk pengguna yang baru nak cuba👍✅ . 5 sebab kenapa pilih BPSK: ✅ Harga berbaloi RM379* ✅ Terus dapat Dewdrop Diffuser (DDD) bersama 5ml Lemon dan 5ml Lavender (DDD kalo ala carte RM396 tau) ✅ Dapat harga ahli untuk pembelian seterusnya ✅ 10 sampel oil 0.2ml diberi supaya anda bole share dengan kawan2 dan secara tak langsung anda boleh tambah pendapatan ✅ Young Living Reward diri anda dengan 2 sachet Ningxia Red dan Eo 5ml Stress Away yang HOT ITEM! . Cepat2 grab dan whatsapps Ain 📲 http://www.wasap.my/601128883766 . KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹 . Love; AIN 💋 🆔 4007173 📲 http://www.wasap.my/601128883766 📱 01128883766 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualessentialoils  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #essentialoils  #essentialoilsMalaysia  #aromatherapy  #youngliving  #younglivingessentialoils  #younglivingmalaysia  #younglivingseremban  #teamYLangelisya  #jomoiling  #yleo  #yleomalaysia  #happyoiler  #oilylife  #chemicalfree  #naturalremedies  #health  #wealth  #beauty  #focus  #wellnessblend  #blendoils  #singleoils  #ningxiared  #ningxianitro 
DIY never looked so good.
🍃Bentonite Clay - detoxifying, unclogs pore and reduces oily skin 🍃2 drops of Frankincense - helps fade acne scars and dark spots, promotes healthier looking skin .
.
.
#youngliving #essentialoils #yleo #eo #seedtoseal #wellness #happyoils #stressrelief #health #naturalalternatives #naturalliving #naturalhealthproduct #healthandwellness #premiumstarterkit #psk #oilylove #oilylife #diffuserblends #plantbasedwellness #oils #nontoxic #holistichealth #oilseverydamnday #healing #bentonite #claymask #frankincense #bentoniteclaymask
DIY never looked so good. 🍃Bentonite Clay - detoxifying, unclogs pore and reduces oily skin 🍃2 drops of Frankincense - helps fade acne scars and dark spots, promotes healthier looking skin . . . #youngliving  #essentialoils  #yleo  #eo  #seedtoseal  #wellness  #happyoils  #stressrelief  #health  #naturalalternatives  #naturalliving  #naturalhealthproduct  #healthandwellness  #premiumstarterkit  #psk  #oilylove  #oilylife  #diffuserblends  #plantbasedwellness  #oils  #nontoxic  #holistichealth  #oilseverydamnday  #healing  #bentonite  #claymask  #frankincense  #bentoniteclaymask 
Selain challenge dengan team @lemariibukoils dan @kin.essential . Ada lagi namanya cerita oil... Cerita oil hari Ini adalah menyegarkan rambut dengan peppermint essential oil.. Buat yang ikutin postingan aku pasti ud tahu klo peppermint  Ini oil favorit aku banget. Aku menambahkan 3 tetes peppermint  essential oil ke dalam shampoo aku (terserah ya Merek nya). Aduk deh dengan oil tadi Dan usap di rambut Kamu. Pijat perlahan rasakan sensasi mint nya yg segar banget Dan bs membantu menghilangkan ketombe juga yaa.. #peppermint#essentialoils #youngliving #lemariibuk #askme #healthylife #healthyhair #begrateful
Selain challenge dengan team @lemariibukoils dan @kin.essential . Ada lagi namanya cerita oil... Cerita oil hari Ini adalah menyegarkan rambut dengan peppermint essential oil.. Buat yang ikutin postingan aku pasti ud tahu klo peppermint Ini oil favorit aku banget. Aku menambahkan 3 tetes peppermint essential oil ke dalam shampoo aku (terserah ya Merek nya). Aduk deh dengan oil tadi Dan usap di rambut Kamu. Pijat perlahan rasakan sensasi mint nya yg segar banget Dan bs membantu menghilangkan ketombe juga yaa.. #peppermint #essentialoils  #youngliving  #lemariibuk  #askme  #healthylife  #healthyhair  #begrateful 
Bismillah.

Anda ingat saya ada masa untuk sakit kepala?

Memang ada pun.. Mai kepala berdenyut tengahari masa ambik anak kat sekolah, apa pon tak boleh.

Nak lena sat pun tak leh. Satgi nak siapkan untuk sekolah petang pulak. 
Nak rehatttt.. Tapi pasai tak bleh tu kita capai la pembantu yang satu ni -- Deep Relief.

Jenis roll on senang. Roll saja di temple, leher dan bahu. Lalukan depan hidung pun boleh.

#deeprelief #youngliving #lifestylewithYLEO #HolaOil
Bismillah. Anda ingat saya ada masa untuk sakit kepala? Memang ada pun.. Mai kepala berdenyut tengahari masa ambik anak kat sekolah, apa pon tak boleh. Nak lena sat pun tak leh. Satgi nak siapkan untuk sekolah petang pulak. Nak rehatttt.. Tapi pasai tak bleh tu kita capai la pembantu yang satu ni -- Deep Relief. Jenis roll on senang. Roll saja di temple, leher dan bahu. Lalukan depan hidung pun boleh. #deeprelief  #youngliving  #lifestylewithYLEO  #HolaOil 
From my bag with love ❤❤ Kok tiap hari banyak amat bawa oil-nya?
Ya iya laaah kan kita ga akan pernah tau bakalan kenapa atau mungkin orang sekitar kita yang akan membutuhkannya

Trus itu ada oil apa aja?
Abundance, Joy, Thieves, Lavender, Lemon, Copaiba, Purification, Peppermint, Stress Away, Frankincense (searah jarum jam)

Manfaat banyak ga?
Pastinyaaaa... Dan ini aku jadiin kotak "P3K" aku loooh ☺☺ Selain ini, aku juga bawa bbrp roller blend siap pakai seperti untuk sakit kepala, perut, batuk, otot/muscle, alergi dan immune support.

Oh ya yang ga ketinggalan aku bawa aroma ease di botol kecil untuk 
si Mba-nya anak bocah yang kadang suka mabok perjalanan 🤭🤭 Yuuuk sharing yuuuk apa isi kotak "P3K" kamuu 😁😁 #7dayschallenge #essentialoils #youngliving #lemariibukoils #kinessential #uploadkompakan #yleo

@d_oilyl
@fromoilwithlove
@kin.essential
@lemariibukoils
@oilbuddy.id
@youngliving_a_journey
@asda wld fio
@younglivingidfitri
@rachdhitshop
@leafbox_eo
@l13ya
@erika.martyala
@the_purest_oil
@oilsmanado
@yin.youngliving
@naturèpeutic_oil
@bubu_oil
From my bag with love ❤❤ Kok tiap hari banyak amat bawa oil-nya? Ya iya laaah kan kita ga akan pernah tau bakalan kenapa atau mungkin orang sekitar kita yang akan membutuhkannya Trus itu ada oil apa aja? Abundance, Joy, Thieves, Lavender, Lemon, Copaiba, Purification, Peppermint, Stress Away, Frankincense (searah jarum jam) Manfaat banyak ga? Pastinyaaaa... Dan ini aku jadiin kotak "P3K" aku loooh ☺☺ Selain ini, aku juga bawa bbrp roller blend siap pakai seperti untuk sakit kepala, perut, batuk, otot/muscle, alergi dan immune support. Oh ya yang ga ketinggalan aku bawa aroma ease di botol kecil untuk si Mba-nya anak bocah yang kadang suka mabok perjalanan 🤭🤭 Yuuuk sharing yuuuk apa isi kotak "P3K" kamuu 😁😁 #7dayschallenge  #essentialoils  #youngliving  #lemariibukoils  #kinessential  #uploadkompakan  #yleo  @d_oilyl @fromoilwithlove @kin.essential @lemariibukoils @oilbuddy.id @youngliving_a_journey @asda wld fio @younglivingidfitri @rachdhitshop @leafbox_eo @l13ya @erika.martyala @the_purest_oil @oilsmanado @yin.youngliving @naturèpeutic_oil @bubu_oil
Heading out to Cabo later this week and trying to figure out how to not pack ALL THE OILS.... Definitely packing these two. Grapefruit Vitality in my water (and maybe tequila 😉) and my favorite grapefruit lip balm that I never got anywhere without!
Heading out to Cabo later this week and trying to figure out how to not pack ALL THE OILS.... Definitely packing these two. Grapefruit Vitality in my water (and maybe tequila 😉) and my favorite grapefruit lip balm that I never got anywhere without!
Happy Dreams! positivity is the way to a happy life! #joy #whiteangelica #nonegativefeels #aria #youngliving #1837544
•b u g g y•

with summer just around the corner i NEED to share with you all something that is going to be a staple in our lives these next few months (and maybe in yours too!) i discovered the most incredible bug repellent when we were in New Zealand over Christmas. we basically bathed ourselves in it when we spent any time along the coast where allllll the sand flies and gnarly bugs were. here’s a few things i loved about it—-smelled amazing, worked miracles to keep bugs off of all of us, it’s ALL NATURAL & is safe for our baby Rowen (that was my biggest concern). okay so i was ready to load my suitcase full of it in preparation for our crazy alaskan summers—by then it dawned on me, i can make this!! literally almost everything on the label i had—so much cheaper & sustainable to make my own than haul back a duffel bag full of it. also another thing I love about this bug repellent oil is that it also can soothe bug bites too. it’s literally the best & every time i smell it, it brings me back to our incredible memories we made in New Zealand. so here’s what’s in it: almond oil, tea tree, lemongrass, lavender, manuka & pine! that’s it! oh i will say i did swap out the lemongrass for citronella—but lemongrass is on my next order & you can bet i’ll be adding it to this right away. so stoked to have a chemical free, natural & amazing smelling bug repellent for my little family!
•b u g g y• with summer just around the corner i NEED to share with you all something that is going to be a staple in our lives these next few months (and maybe in yours too!) i discovered the most incredible bug repellent when we were in New Zealand over Christmas. we basically bathed ourselves in it when we spent any time along the coast where allllll the sand flies and gnarly bugs were. here’s a few things i loved about it—-smelled amazing, worked miracles to keep bugs off of all of us, it’s ALL NATURAL & is safe for our baby Rowen (that was my biggest concern). okay so i was ready to load my suitcase full of it in preparation for our crazy alaskan summers—by then it dawned on me, i can make this!! literally almost everything on the label i had—so much cheaper & sustainable to make my own than haul back a duffel bag full of it. also another thing I love about this bug repellent oil is that it also can soothe bug bites too. it’s literally the best & every time i smell it, it brings me back to our incredible memories we made in New Zealand. so here’s what’s in it: almond oil, tea tree, lemongrass, lavender, manuka & pine! that’s it! oh i will say i did swap out the lemongrass for citronella—but lemongrass is on my next order & you can bet i’ll be adding it to this right away. so stoked to have a chemical free, natural & amazing smelling bug repellent for my little family!
Something smells real good!

Here's a great way to easily incorporate essential oils into your daily routine!

Swipe left <== to see what I made.

Want to learn more about essential oils and how you can make it part of your life? DM me. 😊

#gettinghealthynaturally #fromtheirfieldstoourfamily #youngliving #itsoilnatural #DIY #oilyblends #sharethelove #QueentEssentialOilers #oiLYYYgoodness #oiLYYYmagic #cedarwood #rosemary
Mommy Monday: One thing I love about Young Living (and there are MANY) is that they have a whole kid line. Kidscent oils are already diluted perfectly for your little ones so there is no need to add any additional carrier oil. 
TummyGize: Supports baby’s digestive system.
Owie: Supports baby’s cuts and scrapes.
Geneyus: Supports normal brain function for baby. 
SleepyGize: Gives baby a good nights rest. (Which is amazing for all the mommies out there!)
SniffleEase: Supports baby’s respiratory system. 
#chemicalfree #toxinfree #healthyliving #yleo #youngliving #essentialoils #kidscents #owie #tummygize #sleepygize #geneyus #sniffleease
Mommy Monday: One thing I love about Young Living (and there are MANY) is that they have a whole kid line. Kidscent oils are already diluted perfectly for your little ones so there is no need to add any additional carrier oil. TummyGize: Supports baby’s digestive system. Owie: Supports baby’s cuts and scrapes. Geneyus: Supports normal brain function for baby. SleepyGize: Gives baby a good nights rest. (Which is amazing for all the mommies out there!) SniffleEase: Supports baby’s respiratory system. #chemicalfree  #toxinfree  #healthyliving  #yleo  #youngliving  #essentialoils  #kidscents  #owie  #tummygize  #sleepygize  #geneyus  #sniffleease 
I just can’t help myself 🤷🏼‍♀️ Young Living essential oils have been such a blessing in my life and have helped me in so many areas of my life. I want them to help as many people as possible💜 #younglivingessentialoils #youngliving #younglivinglifestyle #weneedoils
👑 女孩兒小皮蛋說:要把鳳梨醬放在精油旁邊,這樣才會開心變好吃 
#林太的日常生活 
#YoungLiving 
#御鼎興純手工柴燒黑豆醬油
I have some homework for you.😊
Google: the benefits of Frankincense essential oils. You will be glad you did.
•
I am so glad they included this oil in the starter kit!
I have some homework for you.😊 Google: the benefits of Frankincense essential oils. You will be glad you did. • I am so glad they included this oil in the starter kit!
Repost from @ylifeinharmony thx u dear 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
.
.
My Day!!! @essentiallivingid kamu tau aja deh yang aku butuhkan.. .
.
Fennel bantu kurangi rasa pegel body dan rasa nyut nyut pada perut dikala period
.
Slique tea itu yang aku butuhkan menurut Zyto scan
.
Gentle mist & jepitan rambut pasangan cucok dikala udara gerah ga jelas.. bikin emosi naik turun kanan kiri macam arungjeram
.
Korset tercinta bikin nyaman body, konon bisa bantu kurangi nafsu makan kita krn penampungan makanan di body sdh di ikat lbh ketat 🤣
.
#younglivingformystyle #youngliving #essentialoils #ylifeinharmony #olesolesoil #hidupsehat #hidupemakemak #rutinitas #juicesehat #younglivingineveryhome #healthyjuice #healthyjuicewithessentialoils #thefirstjuicewithessentialoils
Repost from @ylifeinharmony thx u dear 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 . . My Day!!! @essentiallivingid kamu tau aja deh yang aku butuhkan.. . . Fennel bantu kurangi rasa pegel body dan rasa nyut nyut pada perut dikala period . Slique tea itu yang aku butuhkan menurut Zyto scan . Gentle mist & jepitan rambut pasangan cucok dikala udara gerah ga jelas.. bikin emosi naik turun kanan kiri macam arungjeram . Korset tercinta bikin nyaman body, konon bisa bantu kurangi nafsu makan kita krn penampungan makanan di body sdh di ikat lbh ketat 🤣 . #younglivingformystyle  #youngliving  #essentialoils  #ylifeinharmony  #olesolesoil  #hidupsehat  #hidupemakemak  #rutinitas  #juicesehat  #younglivingineveryhome  #healthyjuice  #healthyjuicewithessentialoils  #thefirstjuicewithessentialoils 
🌈Day 1 :  Success! 🙌 I completed the first day of my 5 day Nutritive Cleanse. 💪🏼 I’m feeling good!
.
.

Bonus of the cleanse is you get to drink a ton of Ningxia Red. So I’m one happy camper! 😁❤️
.
.

I started my day with a Balance Complete shake. Which by the way tastes AMAZING!  I doctored it up with 1/2 teaspoon of matcha and a drop of Peppermint Vitality Essential Oil. Hello yumminess! 😋 Then got to snack on some cantaloupe. .
.

Lunch got even better!  I discovered Lemon Vitality Essential Oil is yummilicous in the Balance Complete shake. This may become a regular meal after the cleanse, it was that good! 🍋 .
.

Midday snack was plain Greek yogurt... boring! 😐 .
.

Dinner time!  Add a few drops of Orange Vitality Essential Oil to the Balance Complete and you have yourself a creamsicle shake. 🍊 Yum! .
.

Finished the night off with a warm cup of veggie broth. I’m completely satisfied. 😁
.
.

BTW I’ve been drinking a TON of water, which has turned me into a peeing machine. Bye bye toxins 👋 
#cleanse #wellness #health
🌈Day 1 : Success! 🙌 I completed the first day of my 5 day Nutritive Cleanse. 💪🏼 I’m feeling good! . . Bonus of the cleanse is you get to drink a ton of Ningxia Red. So I’m one happy camper! 😁❤️ . . I started my day with a Balance Complete shake. Which by the way tastes AMAZING! I doctored it up with 1/2 teaspoon of matcha and a drop of Peppermint Vitality Essential Oil. Hello yumminess! 😋 Then got to snack on some cantaloupe. . . Lunch got even better! I discovered Lemon Vitality Essential Oil is yummilicous in the Balance Complete shake. This may become a regular meal after the cleanse, it was that good! 🍋 . . Midday snack was plain Greek yogurt... boring! 😐 . . Dinner time! Add a few drops of Orange Vitality Essential Oil to the Balance Complete and you have yourself a creamsicle shake. 🍊 Yum! . . Finished the night off with a warm cup of veggie broth. I’m completely satisfied. 😁 . . BTW I’ve been drinking a TON of water, which has turned me into a peeing machine. Bye bye toxins 👋 #cleanse  #wellness  #health 
Essential O I L S 🌱 I’ve just received some essential oils to trial. Do you use, or have you used these in the past? If so, what is your experience?✨
.
Thank you for the opportunity @the_oil_change 😘
.
.
.
.
.
#younglivingessentialoils #youngliving #essentialoils #oilyjourney #oily #cameramama #flatlay #flatlayforever #homedecor #home #homedecoration #styling #stylist #silk #rose #flower_daily #flowerstalking #basketlover #flowerstagram #younglivingaustralia #younglivingoils #nothingisordinary #rainbow_wall #snap_ish
Essential O I L S 🌱 I’ve just received some essential oils to trial. Do you use, or have you used these in the past? If so, what is your experience?✨ . Thank you for the opportunity @the_oil_change 😘 . . . . . #younglivingessentialoils  #youngliving  #essentialoils  #oilyjourney  #oily  #cameramama  #flatlay  #flatlayforever  #homedecor  #home  #homedecoration  #styling  #stylist  #silk  #rose  #flower_daily  #flowerstalking  #basketlover  #flowerstagram  #younglivingaustralia  #younglivingoils  #nothingisordinary  #rainbow_wall  #snap_ish 
Challenge hari kedua. Essential oil yang selalu ada di tas ku.  Eo pertama adalah peppermint memang Ini eo pertama yg ku kenal Dan sejak pertama kali kenal Thn 2014 ga Pernah lepas Dr eo Ini. Peppermint membantu di banyak moment. Saat di perjalanan lg pusing oles pepermint, ketika pilek oles peppermint, ketika butuh fokus Dan konsentrasi oles Peppermint. 
Eo kedua adalah frankincense yg suka di sebut 
raja nya oils. Aku suka aromanya yg menenangkan Dan aku suka khasiatnya yg baik untuk kulit aku. Kulit jd lbih cerah Dan sehat.
 Eo yg ketiga adalah Rc essential oil, Ini sebenernya kubawa kemana mana lbih untuk anak aku. Jaga supaya ga cepet Batuk pilek klo udara tdk mendukung. 
Last but not least Joy essential oil, it's just uplifting my mood. Ga bete deh Bawaanya happy Trus. Dan selalu Bersyukur sm Tuhan. 
Thank God untuk semua tumbuhan di Dunia Ini yang akhirnya bisa di ekstraksi menjadi essential oil. Thanks for Young Living who made and always make the best essential oil in the world. 
Ini oil-oil di tas aku. Mana oil di tas Kamu?  #youngliving #essentialoils #lemariibuk #kinessential #askme #healthylife #healthyskin #7dayschallange #uploadkompakan #oilsinmybag
@d_oilyl
@fromoilwithlove
@kin.essential
@lemariibukoils
@oilbuddy.id
@youngliving_a_journey
@asda wld fio
@younglivingidfitri
@rachdhitshop
@leafbox_eo
@l13ya
@erika.martyala
@the_purest_oil
@oilsmanado
@yin.youngliving
@naturèpeutic_oil
@bubu_oil
Challenge hari kedua. Essential oil yang selalu ada di tas ku. Eo pertama adalah peppermint memang Ini eo pertama yg ku kenal Dan sejak pertama kali kenal Thn 2014 ga Pernah lepas Dr eo Ini. Peppermint membantu di banyak moment. Saat di perjalanan lg pusing oles pepermint, ketika pilek oles peppermint, ketika butuh fokus Dan konsentrasi oles Peppermint. Eo kedua adalah frankincense yg suka di sebut raja nya oils. Aku suka aromanya yg menenangkan Dan aku suka khasiatnya yg baik untuk kulit aku. Kulit jd lbih cerah Dan sehat. Eo yg ketiga adalah Rc essential oil, Ini sebenernya kubawa kemana mana lbih untuk anak aku. Jaga supaya ga cepet Batuk pilek klo udara tdk mendukung. Last but not least Joy essential oil, it's just uplifting my mood. Ga bete deh Bawaanya happy Trus. Dan selalu Bersyukur sm Tuhan. Thank God untuk semua tumbuhan di Dunia Ini yang akhirnya bisa di ekstraksi menjadi essential oil. Thanks for Young Living who made and always make the best essential oil in the world. Ini oil-oil di tas aku. Mana oil di tas Kamu? #youngliving  #essentialoils  #lemariibuk  #kinessential  #askme  #healthylife  #healthyskin  #7dayschallange  #uploadkompakan  #oilsinmybag  @d_oilyl @fromoilwithlove @kin.essential @lemariibukoils @oilbuddy.id @youngliving_a_journey @asda wld fio @younglivingidfitri @rachdhitshop @leafbox_eo @l13ya @erika.martyala @the_purest_oil @oilsmanado @yin.youngliving @naturèpeutic_oil @bubu_oil
Not having success with the law of attraction?
•
Feeling slightly out of focus to truly manifest your heart’s desires?
•
Would you like to align your thoughts, emotions, and vibration to co-create the life you really want?
•
Then join me for a fun Manifestation & Healing Circle at Just Be Holistic Center next full moon! I will be taking you step by step thought the Aroma Freedom Technique. An easy and effective process using essential oils to release trapped emotions blocking your manifestation abilities. Because essential oils hold very high vibration once inhaled and used with focused intent you can easily let go of those negative thought patterns keeping you stuck! 
Excited?
•
You should be!! I look forward to seeing you there! Click on the link in my bio to buy your tickets!! Yallah let’s manifest 😄🤗💕 PS. For those of you who came before I will be doing the last part of the process slightly differently to accommodate those shy souls and hold everyone in their own space and be comfortable.
*contact me for more info! #dubaiwellness #dubailifestyle
.
.
.
.
.
#mindset #mindsetiseverything #LOA #successmindset #positivity #positivethinking 
#thinkbig #dreambig #motivateyourself #betteryourself #consciousness #perception #visionary #thoughts #manifestation #motivation #meditation #mindfulness #selfhelp #consciousliving #awakened #spiritualgrowth #higherconsciousness #knowthyself  #freeyourmind  #spiritualevolution #mindovermatter
Not having success with the law of attraction? • Feeling slightly out of focus to truly manifest your heart’s desires? • Would you like to align your thoughts, emotions, and vibration to co-create the life you really want? • Then join me for a fun Manifestation & Healing Circle at Just Be Holistic Center next full moon! I will be taking you step by step thought the Aroma Freedom Technique. An easy and effective process using essential oils to release trapped emotions blocking your manifestation abilities. Because essential oils hold very high vibration once inhaled and used with focused intent you can easily let go of those negative thought patterns keeping you stuck! Excited? • You should be!! I look forward to seeing you there! Click on the link in my bio to buy your tickets!! Yallah let’s manifest 😄🤗💕 PS. For those of you who came before I will be doing the last part of the process slightly differently to accommodate those shy souls and hold everyone in their own space and be comfortable. *contact me for more info! #dubaiwellness  #dubailifestyle  . . . . . #mindset  #mindsetiseverything  #LOA  #successmindset  #positivity  #positivethinking  #thinkbig  #dreambig  #motivateyourself  #betteryourself  #consciousness  #perception  #visionary  #thoughts  #manifestation  #motivation  #meditation  #mindfulness  #selfhelp  #consciousliving  #awakened  #spiritualgrowth  #higherconsciousness  #knowthyself  #freeyourmind  #spiritualevolution  #mindovermatter 
I’m talking a bit about both of these products in my story tonight, but I thought I could put more concrete info here! 
Young living’s thieves essential oil- 
I use thieves for:
▪️ cold + flu symptoms
▪️tooth ache pains ▪️cleaning our shower/ bath tub

Mary Kay’s extra emollient night cream-
I use it for :
▪️restoring my skins moisture balance
▪️eczema and psoriasis flare ups ▪️hydrate my skin in the driest or spots (bottom of my feet, hands, etc)
▪️wind burn and extreme #yycweather

Do you use either of these products? What do you love about them?
#beannagram
__________________________________________________________
#eotd #skincare #skincareissexy #skincareaman #skincaremarykay #skincarematters #marykayskincare #marykayskincareproduct #eenc #marykayextraemollientnightcream #dailyskincare #skincareregime #skincareroutine #yycskincare #yycskin #eotd #essentialoilmama #essentialoils #essentialoilswork #essentialoils101 #dailyessentials #dailyessentialoils #thievesoil #thievesessentialoil #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingcanada #younglvingeo #tonightsessentials
I’m talking a bit about both of these products in my story tonight, but I thought I could put more concrete info here! Young living’s thieves essential oil- I use thieves for: ▪️ cold + flu symptoms ▪️tooth ache pains ▪️cleaning our shower/ bath tub Mary Kay’s extra emollient night cream- I use it for : ▪️restoring my skins moisture balance ▪️eczema and psoriasis flare ups ▪️hydrate my skin in the driest or spots (bottom of my feet, hands, etc) ▪️wind burn and extreme #yycweather  Do you use either of these products? What do you love about them? #beannagram  __________________________________________________________ #eotd  #skincare  #skincareissexy  #skincareaman  #skincaremarykay  #skincarematters  #marykayskincare  #marykayskincareproduct  #eenc  #marykayextraemollientnightcream  #dailyskincare  #skincareregime  #skincareroutine  #yycskincare  #yycskin  #eotd  #essentialoilmama  #essentialoils  #essentialoilswork  #essentialoils101  #dailyessentials  #dailyessentialoils  #thievesoil  #thievesessentialoil  #youngliving  #younglivingessentialoils  #younglivingcanada  #younglvingeo  #tonightsessentials 
Does it really matter?
Does it really matter?
Sekali lagi RC jadi penyelamat @selvimagfirah 
Kemarin pas baru sampe rumah, tiba2 suaranya serak kayak mau flu, Lansung aku Kasi RC di leher Dan dadanya dia. 
Saking gak sadarnya Kita, Kita sdh sampe lupa kalo ternyata Hari inI udah smbuh, pas aku mau pake oil baru keingat kalo semalam ternyata abis pakein dia RC ini. 
Whatsapp riri 082348566282  #youngliving #younglivingmakassar #younglivingmks #younglivingindonesia #jualyoungliving #essentialoils #essentialoil #joyyoungliving #jualyounglivingessentialoil #yleo #yleoid #bisnisyoungliving #younglivingid #olshopmakassar #makassardagang #jualanku #osmakassar #olshopmks #makassaryoungliving #jualyounglivingmakassar #jualyounglivingdimakassar #penjualyoungliving
Sekali lagi RC jadi penyelamat @selvimagfirah Kemarin pas baru sampe rumah, tiba2 suaranya serak kayak mau flu, Lansung aku Kasi RC di leher Dan dadanya dia. Saking gak sadarnya Kita, Kita sdh sampe lupa kalo ternyata Hari inI udah smbuh, pas aku mau pake oil baru keingat kalo semalam ternyata abis pakein dia RC ini. Whatsapp riri 082348566282 #youngliving  #younglivingmakassar  #younglivingmks  #younglivingindonesia  #jualyoungliving  #essentialoils  #essentialoil  #joyyoungliving  #jualyounglivingessentialoil  #yleo  #yleoid  #bisnisyoungliving  #younglivingid  #olshopmakassar  #makassardagang  #jualanku  #osmakassar  #olshopmks  #makassaryoungliving  #jualyounglivingmakassar  #jualyounglivingdimakassar  #penjualyoungliving 
Last night I invited the all-round awesome @thrivingchaos.me to come and share #EssentialOils with some of my family, friends and colleagues. We were all new to oils, but open minded and curious. This is going to be an interesting journey, leaning new things about how my mood and body responds to oils. This is all about working on yourself to stay well #selfcare Not replacing #Medicine but doing a bit more to enhance the body's natural #healing and regulation. As I've said before I believe in trying new things and paying attention to our experience of them. Evidence comes in many forms. Who knew how much one drop of peppermint oil could  transform your brownies. Here's to learning even more! Any thoughts on oils? #wellness #wellbeing #youngliving
Last night I invited the all-round awesome @thrivingchaos.me to come and share #EssentialOils  with some of my family, friends and colleagues. We were all new to oils, but open minded and curious. This is going to be an interesting journey, leaning new things about how my mood and body responds to oils. This is all about working on yourself to stay well #selfcare  Not replacing #Medicine  but doing a bit more to enhance the body's natural #healing  and regulation. As I've said before I believe in trying new things and paying attention to our experience of them. Evidence comes in many forms. Who knew how much one drop of peppermint oil could transform your brownies. Here's to learning even more! Any thoughts on oils? #wellness  #wellbeing  #youngliving