an online Instagram web viewer

#xiumin medias

Photos

I pray idle gets their second win 🙏🏾I really love their music and they are close to being my fav girl group .
.
.
.
.
.
#dokyungsoo #kyungsoo #kyungie #kyungie🐧 #dyo #kai #sehun #xiumin #suho #yixing #baekhyun  #chen  #jongdae #chanyeol #luhan #tao #kris #kaisoo #hunhan #chanbaek #exo #exol #exok #exom #fanboy #exodokyungsoo #exokyungsoo #kpop #cute #handsome
He's so damn beautiful!:(💙💙
.
.
#엑소 #EXO #exocbx #kai #chen #xiumin #sehun #lay #chanyeol #baekhyun #suho #kyungsoo #do #dokyungsoo #kimjongin #kimjongdae #kimminseok #kimjunmyeon #byunbaekhyun #parkchanyeol #zhangyixing #oohsehun #exosaranghaja #exol #exom #exok #weareone
@real__pcy 
@baekhyunee_exo 
@oohsehun
@zyxzjs
@smtown 
@weareone.exo
Happy suho day!!!!
My phone got taken away but I’m back
._.
._.
._.
._.
._.
._.
#kimminseok #xiumin #jongdae #chen #yixing #lay #jongin #kai #ohsehun #sehun #parkchanyeol #chanyeol #byunbaekhyun #baekhyun #junmyeon #suho #do #kyungsoo  #weareone #kpop #exo #ot9 #kris #tao #luhan #ot12
I'm confused...
Am I hard or soft right now?!🙊🙈
Talking about a beautiful scenario...
Chilling with boyfriend Minseok in bed💕 the softest and hardest scenario ever... just like his body😍🤤 the perfect combination of soft and hard... boyfriend and daddy... ice and fire
I'm dying...
#exo #EXO #엑소 #weareone #exoxiumin #Xiumin #시우민 #minseok #kimminseok #김민석 #金珉錫 #シウミン
©crave for affection
Saengil chukkae uri leader🎉🎉🎉❤❤wish nya buat ayah Suho semoga makin tinggi,makin tambah holkay 7 turunan,8 tanjakan,9 tikungan,makin sukses bareng exo,makin sabar dalam merawat member,tolong maaf kan kesalahan mereka yah,charla tau perasaan yang 4 tahun yang lalu mungkin sekarang masih terasa,yang dulu nya ngerawat para member 2 orang sekarang tinggal ayah sendiri, makasih buat kesetiaan nya di exo,makasih udah ngerawat mereka,makasih udah buat suasana yang begitu garing,padahal kalau ayah cerita ,nggk pernah nggk garing,charla tau pas 4 tahun yang lalu kalian itu sedih dan kecewa terhadap 2 hyung yang keluar secara mendadak ,yang disusul juga sama si maknae,makasih yah udah ngejagainn bias bias aku disitu termaksud ayah sendiri ,ayah ada di setiap suka maupun duka
Jangan pernah keluar dari exo ya yah ,selamat ulang tahun uri leader terdebest ❤❤❤
@weareone.exo @oohsehun @real__pcy @baekhyunee_exo 
Selalu berbahagia bersama exo 
Exo weareone!!
Exo Saranghaja!!
#happysuhoday #happysuhoday❤ #suho #sehun #chanyeol #baekhyun #kai #do #lay #xiumin #chen 
Maaf telat post
Saengil chukkae uri leader🎉🎉🎉❤❤wish nya buat ayah Suho semoga makin tinggi,makin tambah holkay 7 turunan,8 tanjakan,9 tikungan,makin sukses bareng exo,makin sabar dalam merawat member,tolong maaf kan kesalahan mereka yah,charla tau perasaan yang 4 tahun yang lalu mungkin sekarang masih terasa,yang dulu nya ngerawat para member 2 orang sekarang tinggal ayah sendiri, makasih buat kesetiaan nya di exo,makasih udah ngerawat mereka,makasih udah buat suasana yang begitu garing,padahal kalau ayah cerita ,nggk pernah nggk garing,charla tau pas 4 tahun yang lalu kalian itu sedih dan kecewa terhadap 2 hyung yang keluar secara mendadak ,yang disusul juga sama si maknae,makasih yah udah ngejagainn bias bias aku disitu termaksud ayah sendiri ,ayah ada di setiap suka maupun duka Jangan pernah keluar dari exo ya yah ,selamat ulang tahun uri leader terdebest ❤❤❤ @weareone.exo @oohsehun @real__pcy @baekhyunee_exo Selalu berbahagia bersama exo Exo weareone!! Exo Saranghaja!! #happysuhoday  #happysuhoday ❤ #suho  #sehun  #chanyeol  #baekhyun  #kai  #do  #lay  #xiumin  #chen  Maaf telat post
Suho.....💓💓💓 #suho #sehun #kai #chanyeol #chen #xiumin #lay #baekhyun #do 
#weareoneexo
Just because someone smile all the time, it does not mean their lives perfectly.

#lfl💛 #exo #sehun #suho #kaiexo #baekhyun #chanyeol #xiumin #do #chen #icing
JOJONG GANTENG BAT WOE ANJIR😭😭💘💘💘💘💘
-
[ 180522 | The Miracle That We Met EP.16 - KAI CUT ]
©®shinebandexo
.
.
#엑소 #EXO #exocbx #kai #chen #xiumin #sehun #lay #chanyeol #baekhyun #suho #kyungsoo #do #dokyungsoo #kimjongin #kimjongdae #kimminseok #kimjunmyeon #byunbaekhyun #parkchanyeol #zhangyixing #oohsehun #exosaranghaja #exol #exom #exok #weareone
@real__pcy 
@baekhyunee_exo 
@oohsehun
@zyxzjs
@smtown 
@weareone.exo
JOJONG GANTENG BAT WOE ANJIR😭😭💘💘💘💘💘 - [ 180522 | The Miracle That We Met EP.16 - KAI CUT ] ©®shinebandexo . . #엑소  #EXO  #exocbx  #kai  #chen  #xiumin  #sehun  #lay  #chanyeol  #baekhyun  #suho  #kyungsoo  #do  #dokyungsoo  #kimjongin  #kimjongdae  #kimminseok  #kimjunmyeon  #byunbaekhyun  #parkchanyeol  #zhangyixing  #oohsehun  #exosaranghaja  #exol  #exom  #exok  #weareone  @real__pcy @baekhyunee_exo @oohsehun @zyxzjs @smtown @weareone.exo
Xiumin~
. .
.
.
.
.
.
.
.

#exotheuniverse #xiumin #weareone
@baekhyunee_exo 😂😂😂
.
.
.
@real__pcy @baekhyunee_exo
@oohsehun @zyxzjs @weareone.exo
.
.
.
Hi guys!!, Please like and follow @weareone_exoklm thank you👍👍🙏🙏🙏💕💕💕
.
.
#exo #exol #exok #exom #exoklm #exocbx #suho #sehun #baekhyun #chen #chanyeol #kai #kyungsoo #lay #xiumin #seputarkpop #saranghaja #weareone #weloveyou #power #kokobop #exoinfo #kpop #love #weloveyou #premiousMTVmiaw
Baby , angel , loml , my happiness ♥️
Baby , angel , loml , my happiness ♥️
Handsomeeee:(
-
[ 180522 | The Miracle That We Met EP.16 - KAI CUT ]
©®shinebandexo
.
.
#엑소 #EXO #exocbx #kai #chen #xiumin #sehun #lay #chanyeol #baekhyun #suho #kyungsoo #do #dokyungsoo #kimjongin #kimjongdae #kimminseok #kimjunmyeon #byunbaekhyun #parkchanyeol #zhangyixing #oohsehun #exosaranghaja #exol #exom #exok #weareone
@real__pcy 
@baekhyunee_exo 
@oohsehun
@zyxzjs
@smtown 
@weareone.exo
He’s on fire🔥🔥🔥🔥
•
•
•
-(follow @e_x_o_x_k_i_n_g_s )
<please like if you like this pic>
#exo #exol #xiumin #chanyeol #suho #sehun #chen #baekhyun #lay #kai #do #minseok #yixing #f4f #exocbx #cbx #exoworld #exoweareone #smentertainment #smtown
Lemes nunggu buka puasa 😆😆😆😆
•
•
• • • • • • 🍃Adm @shilvy___ @marshawandaaa 🍃 • • • • •
•
•
Jangan lupa untuk like&comment, tag juga temen kamu
Follow juga akun kita 🌸 @exol_lover1 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.

______

#EXO #엑소 @weareone.exo @baekhyunee_exo @real__pcy @oohsehun @zyxzjs #exoweareone #thewar #thepowerofmusic#weareoneexo #weareone #exomyuniverse #xiumin #lay #suho#baekhyun #chen #chanyeol #dokyungsoo #kai #sehun #xoxo#exopower #exonextdoor #EXO #exomyhappiness #kokobop#growl #exomonster #exoindonesia #exolindonesia #exolina
Lemes nunggu buka puasa 😆😆😆😆 • • • • • • • • 🍃Adm @shilvy___ @marshawandaaa 🍃 • • • • • • • Jangan lupa untuk like&comment, tag juga temen kamu Follow juga akun kita 🌸 @exol_lover1 🌸 . . . . . . . . ______ #EXO  #엑소  @weareone.exo @baekhyunee_exo @real__pcy @oohsehun @zyxzjs #exoweareone  #thewar  #thepowerofmusic #weareoneexo  #weareone  #exomyuniverse  #xiumin  #lay  #suho #baekhyun  #chen  #chanyeol  #dokyungsoo  #kai  #sehun  #xoxo #exopower  #exonextdoor  #EXO  #exomyhappiness  #kokobop #growl  #exomonster  #exoindonesia  #exolindonesia  #exolina 
[OPEN PRE ORDER]
NATURE REPUBLIC EXO CHANYEOL HAND CREAM ROSE

Volume: 30 ml
Harga: • IDR 70.000 / 1 pcs
• IDR 135.000 / 2 pcs

Pre Order Kurang Lebih 1 Minggu. Full Payment.

Minat? Silahkan kirim format order:
Nama:
No Hp:
Alamat lengkap:
Orderan dan Jumlah:

Kirim ke:
Line@: @sla9979n (Jangan lupa pake @, atau klik link di Bio)
WhatsApp: 0896-3154-5534 (Text Only/No Call)

PS:
• Pengiriman menggunakan JN*
• Transfer hanya ke Bank BRI
• Area Unnes pengiriman bisa ketemu langsung, sehingga tidak perlu membayar ongkir

#naturerepublic #exo #handcream #chanyeol #naturerepublicbanjarnegara #naturerepublicsemarang #sehun #suho #do #kai #lay #xiumin #chen #baekhyun
[OPEN PRE ORDER] NATURE REPUBLIC EXO CHANYEOL HAND CREAM ROSE Volume: 30 ml Harga: • IDR 70.000 / 1 pcs • IDR 135.000 / 2 pcs Pre Order Kurang Lebih 1 Minggu. Full Payment. Minat? Silahkan kirim format order: Nama: No Hp: Alamat lengkap: Orderan dan Jumlah: Kirim ke: Line@: @sla9979n (Jangan lupa pake @, atau klik link di Bio) WhatsApp: 0896-3154-5534 (Text Only/No Call) PS: • Pengiriman menggunakan JN* • Transfer hanya ke Bank BRI • Area Unnes pengiriman bisa ketemu langsung, sehingga tidak perlu membayar ongkir #naturerepublic  #exo  #handcream  #chanyeol  #naturerepublicbanjarnegara  #naturerepublicsemarang  #sehun  #suho  #do  #kai  #lay  #xiumin  #chen  #baekhyun 
[22.05.18] 
#SUHOBIRTHDAYPROJECT
We- EXO L AZERBAIJAN family, went to “HOPE PLACE” - children house, who need help and care. 
We bought some gifts for them, played games with them, we had fun together, and gave support and love to the children.
Thanks to all EXO-Ls and our leader SUHO! 
#HappySUHODay #Happybirthday #Happy28yrsold #SUHO #KIMJUNMYEON 
@weareone.exo 
___________________

___________________
. 
#엑소사랑해 ♥ #EXO

__ °
°
–––––––––––––––
#EXOIsTheUniverse #EXOL #엑소엘 #ThePowerOfMusic #엑소 #CBX #엑소사랑하자 ♡ #WEAREONE #SUHO #CHANYEOL #SEHUN #KYUNGSOO #KAI #BAEKHYUN #LAY #EXOLAZERBAIJAN #XIUMIN #CHEN #EXO_CBX
[22.05.18] #SUHOBIRTHDAYPROJECT  We- EXO L AZERBAIJAN family, went to “HOPE PLACE” - children house, who need help and care. We bought some gifts for them, played games with them, we had fun together, and gave support and love to the children. Thanks to all EXO-Ls and our leader SUHO! #HappySUHODay  #Happybirthday  #Happy28yrsold  #SUHO  #KIMJUNMYEON  @weareone.exo ___________________ ___________________ . #엑소사랑해  ♥ #EXO  __ ° ° ––––––––––––––– #EXOIsTheUniverse  #EXOL  #엑소엘  #ThePowerOfMusic  #엑소  #CBX  #엑소사랑하자  ♡ #WEAREONE  #SUHO  #CHANYEOL  #SEHUN  #KYUNGSOO  #KAI  #BAEKHYUN  #LAY  #EXOLAZERBAIJAN  #XIUMIN  #CHEN  #EXO_CBX 
[OFFICIAL] 180522 EXO-L Website Update - [From. SUHO]
#Exo #Exok #ExoM #CBX #Baekhyun #Xiumin #Chen #Exol #Chanyeol #Sehun #Suho #Lay #Kai #DO #BeastFanArmy #Kaisoo #Xiubaek #Sebaek #Chamin #Chanbaek #iHaertAwards @weareone.exo @smtown 😉❤😘
_

#KPOP  #follow4follow #follow #f4f
HAPPY BIRTHDAY KIM JUNMYEON!😍 HAVE A GOOD DAY, I LOVE YOU😍❤️
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#happybirthdaysuho#happysuhoday#happykimjunmyeonday#baozi#exo#exol#exom#bias#lay#yixing#zhangyixing#xiumin#suho#sehun#baekhyun#chanyeol#dokyungsoo#kai#jongin#chen#jongdae#luhan#kriswuyifan#kris#tao#beautiful#kpop#kpopworld#korean @weareone.exo @baekhyunee_exo @oohsehun @42psy42 @zyxzjs @7_luhan_m @kriswu @hztttao
HAPPY BIRTHDAY KIM JUNMYEON!😍 HAVE A GOOD DAY, I LOVE YOU😍❤️ • • • • • • • • • • • • • • #happybirthdaysuho #happysuhoday #happykimjunmyeonday #baozi #exo #exol #exom #bias #lay #yixing #zhangyixing #xiumin #suho #sehun #baekhyun #chanyeol #dokyungsoo #kai #jongin #chen #jongdae #luhan #kriswuyifan #kris #tao #beautiful #kpop #kpopworld #korean  @weareone.exo @baekhyunee_exo @oohsehun @42psy42 @zyxzjs @7_luhan_m @kriswu @hztttao
Please😂😂humor gue gini amat sih btw mereka uncul banget ya
.
.
.
.
Follow:@weareone.id.9
.
.
.
.
Tap dua kali disetiap postingan dan ajak temen exol kamu buat follow akun ini
.
.
.
.
Admnay💐
#exo #exol #kpopers #suho #baekhyun #chen #xiumin #lay #kai #chanyeol #sehun #kyungsoo #weareone
Fav song tho 😻😻😻
Animation dance
Song : EXO - The Eve .
.
#dance #kpop #exo #sehun #suho #chen #chanyeol #kyungsoo #baekhyun #kai #xiumin #exo_l
Makanya buka tuh mata jan merem mulu😂Eh mungkin takut kali ada @mimi.peri (👻)😂
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
😊Like➕Coment➕Tag temen kalian yah😊
Follow akun ini biar kita selalu UP Fakta EXO➕Meme EXO😊
Cek SnapGram kami juga yah✅⏩Kami juga sering bagi² lockscreen HD loh😊
Follow akun partner kita (@fakenews.kpop )
-
-
-
#sehun #chanyeol #baekhyun #xiumin #suho #kyungsoo #kai #chen #lay 
@oohsehun @weareone.exo
Makanya buka tuh mata jan merem mulu😂Eh mungkin takut kali ada @mimi.peri (👻)😂 - - - - - - - - - - - - - 😊Like➕Coment➕Tag temen kalian yah😊 Follow akun ini biar kita selalu UP Fakta EXO➕Meme EXO😊 Cek SnapGram kami juga yah✅⏩Kami juga sering bagi² lockscreen HD loh😊 Follow akun partner kita (@fakenews.kpop ) - - - #sehun  #chanyeol  #baekhyun  #xiumin  #suho  #kyungsoo  #kai  #chen  #lay  @oohsehun @weareone.exo
I’m spamming lol sorry 
_____
[🔮]
[🌼]
{220518}
I’m spamming lol sorry _____ [🔮] [🌼] {220518}
@oohsehun telah memberikan spoiler yg sangat nyata,apakah kalian sadar akan hal itu?, 522 posting an, [Suho birthday 22-5-2018/22-Mei-2018/5-22-2018/Mei-22-2018] 🐣🔫
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Don't forget to follow
➡@exos_world⬅
And 2x tap❤, comments down💬,
last share on your friends👭👬
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
#AdmVivi🐥
@real__pcy
@baekhyunee_exo @zyxzjs @oohsehun  #exo #kokobop #power #electrickiss #universe #exol #exok #suho #baekhyun #chanyeol #do #kai #sehun #exom #xiumin #kris #luhan #lay #chen #tao #smtown #kpop #eℓyxion 
#MTVBRKPOPEXO #PremiosMTVMiaw #EXOL @weareone.exo #exos_world
@oohsehun telah memberikan spoiler yg sangat nyata,apakah kalian sadar akan hal itu?, 522 posting an, [Suho birthday 22-5-2018/22-Mei-2018/5-22-2018/Mei-22-2018] 🐣🔫 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Don't forget to follow ➡@exos_world⬅ And 2x tap❤, comments down💬, last share on your friends👭👬 ➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿ #AdmVivi 🐥 @real__pcy @baekhyunee_exo @zyxzjs @oohsehun  #exo  #kokobop  #power  #electrickiss  #universe  #exol  #exok  #suho  #baekhyun  #chanyeol  #do  #kai  #sehun  #exom  #xiumin  #kris  #luhan  #lay  #chen  #tao  #smtown  #kpop  #eℓyxion  #MTVBRKPOPEXO  #PremiosMTVMiaw  #EXOL  @weareone.exo #exos_world 
if you disagree fight me ok bye
•
•
•
•
•
•
[ tags ] #kpop #kpopmeme #kpopmemes #meme #memes #exo #exomemes #exomeme #suho #baekhyun #chanyeol #chen #sehun #kai #xiumin #lay #d.o #kyungsoo
180522 That Smile 😍😍😍
The Miracle That We Met Ep.16
.
.
_
#KAI #JONGIN #카이 #엑소카이 #김종인 #종인 #종인시 #カイ #金钟仁 #EXO #EXOL #elyxion #elyxion #kpop #dramakorea
#drakor #actor #actorjongin #엑소 #sehun #suho #xiumin #chen #chanyeol #baekhyun #lay #kyungsoo @weareone.exo
so.. today’s been the most shittest day i’ve ever had. I’ve cried for like 4 hours straight now but for some reason, all of this reminded me of you guys. I get alot of DMS or Sarahah Messages asking for help with depression and i want to say this loud and clear.
🌸YOU ARE NOT ALONE🌸
you will always, always, ALWAYS have someone to turn to whether its on the internet, in real life or with some awesome mind reading skills, you’ll always have someone beside you to hold your hand and help you walk through your darkest hours back into the light again. It may take a while, but you will always be stronger by the end of it. You guys can always turn to me and ask for help because your happiness is mine too! 🌸💗 i love you all sosososo much my little angels👼🏻 thank you for waking up this morning and trying
so.. today’s been the most shittest day i’ve ever had. I’ve cried for like 4 hours straight now but for some reason, all of this reminded me of you guys. I get alot of DMS or Sarahah Messages asking for help with depression and i want to say this loud and clear. 🌸YOU ARE NOT ALONE🌸 you will always, always, ALWAYS have someone to turn to whether its on the internet, in real life or with some awesome mind reading skills, you’ll always have someone beside you to hold your hand and help you walk through your darkest hours back into the light again. It may take a while, but you will always be stronger by the end of it. You guys can always turn to me and ask for help because your happiness is mine too! 🌸💗 i love you all sosososo much my little angels👼🏻 thank you for waking up this morning and trying
somebody come stop meー
-
-
[ ©exo_ctzen ]
-
-
[ 🐧 follow @EXOCTZEN for more! 🐻 ]
-
-
-
-
-
-
-
tags: #EXO #DO #DoKyungsoo #KAI #KimJongin #SEHUN #OhSehun #CHANYEOL #ParkChanyeol  #CHEN #KimJongdae #BAEKHYUN #ByunBaekhyun #LAY #ZhangYixing #SUHO #KimJunmyeon #XIUMIN #KimMinseok #EXOL #KoKoBop #Kaisoo #Chanbaek #Sulay #Xiuchen #HunHan #KPOP
[TRANS]~
[BIRTHDAY 1 JUNMYEON]
_
"The next time I have to hold a birthday party together with everyone. EXO-L I love you. Once again, thank you~"
_
180523 EXO-L Website Update 💛✨ #EXO #SUHO @weareone.exo
[TRANS]~ [BIRTHDAY 1 JUNMYEON] _ "The next time I have to hold a birthday party together with everyone. EXO-L I love you. Once again, thank you~" _ 180523 EXO-L Website Update 💛✨ #EXO  #SUHO  @weareone.exo
Baekhyun termasuk member EXO yang aktif bermain Instagram. Di sela-sela aktivitasnya yang padat, Baekhyun pun selalu menyempatkan diri menyapa para penggemar dengan mengunggah foto ataupun video di akun Instagramnya.

Seperti hari ini, Senin (21/5), Baekhyun kembali mengupdate akun SNSnya itu dengan foto baru. Belakangan sibuk dengan aktvitasnya yang seabrek, Baekhyun akhirnya mengobati rindu fans dengan mengunggah selfie gantengnya. "Sudah lama tak bertemu," tulis Baekhyun di caption. Dalam postingan tersebut, Baekhyun tampak ganteng bak pangeran dengan memakai kostum putih. Bibirnya yang pink pun terlihat senada dengan warna rambutnya.

Pastinya, postingan Baekhyun ini langsung dibanjiri berbagai komentar fans. Banyak yang senang melihat idolanya itu akhirnya kembali bermain Instagram. Namun, rupanya tak sedikit fans yang dibuat salfok gara-gara mata Baekhyun. "Akhirnya update juga, aku kangen banget! Sebentar, itu softlensenya cuma satu ya?" ujar fans. "Ganteng banget, tapi juga unyu kalau rambutnya pink," sambung lainnya. "Loh, soflensnya kok sebelahan doang? Gapapa sih, orang ganteng mah bebas hihi," goda lainnya.
.
.
.
.
~ 🐼browny ~
DONT FORGET VOTE & STREAM MV EXO💚💜
——————————————————
>Share:News,fakta,meme,vid EXO💙< …………………………
•TAG TEMAN MU DAN LIKE POSTINGAN SEBELUM NYA•
——————————————————
#EXO #bulketsohnews #bulketsoh #kpop #EXOK #EXOM #suho #sehun #baekhyun #kyungsoo #kai #chanyeol #lay #chen #xiumin #weareoneexo #exosaranghaja
Baekhyun termasuk member EXO yang aktif bermain Instagram. Di sela-sela aktivitasnya yang padat, Baekhyun pun selalu menyempatkan diri menyapa para penggemar dengan mengunggah foto ataupun video di akun Instagramnya. Seperti hari ini, Senin (21/5), Baekhyun kembali mengupdate akun SNSnya itu dengan foto baru. Belakangan sibuk dengan aktvitasnya yang seabrek, Baekhyun akhirnya mengobati rindu fans dengan mengunggah selfie gantengnya. "Sudah lama tak bertemu," tulis Baekhyun di caption. Dalam postingan tersebut, Baekhyun tampak ganteng bak pangeran dengan memakai kostum putih. Bibirnya yang pink pun terlihat senada dengan warna rambutnya. Pastinya, postingan Baekhyun ini langsung dibanjiri berbagai komentar fans. Banyak yang senang melihat idolanya itu akhirnya kembali bermain Instagram. Namun, rupanya tak sedikit fans yang dibuat salfok gara-gara mata Baekhyun. "Akhirnya update juga, aku kangen banget! Sebentar, itu softlensenya cuma satu ya?" ujar fans. "Ganteng banget, tapi juga unyu kalau rambutnya pink," sambung lainnya. "Loh, soflensnya kok sebelahan doang? Gapapa sih, orang ganteng mah bebas hihi," goda lainnya. . . . . ~ 🐼browny ~ DONT FORGET VOTE & STREAM MV EXO💚💜 —————————————————— >Share:News,fakta,meme,vid EXO💙< ………………………… •TAG TEMAN MU DAN LIKE POSTINGAN SEBELUM NYA• —————————————————— #EXO  #bulketsohnews  #bulketsoh  #kpop  #EXOK  #EXOM  #suho  #sehun  #baekhyun  #kyungsoo  #kai  #chanyeol  #lay  #chen  #xiumin  #weareoneexo  #exosaranghaja 
😱😱 I NEED YOU ATOOOOOO!!!
-
[ 180522 | The Miracle That We Met EP.16 - KAI CUT ]
©®shinebandexo
.
.
#엑소 #EXO #exocbx #kai #chen #xiumin #sehun #lay #chanyeol #baekhyun #suho #kyungsoo #do #dokyungsoo #kimjongin #kimjongdae #kimminseok #kimjunmyeon #byunbaekhyun #parkchanyeol #zhangyixing #oohsehun #exosaranghaja #exol #exom #exok #weareone
@real__pcy 
@baekhyunee_exo 
@oohsehun
@zyxzjs
@smtown 
@weareone.exo
I got a Twitter.... but why have no idea how to link it to my instagram soooo I’ll post a pic of my profile dashboard 👋🏻 ••• [TAGS🍼]
#chanyeol #baekhyun #kyungsoo #yixing #suho #chen #xiumin #kai #sehun #do #Lay #junmyeon #jongdae #jongin #exo #exok #exom #exol #smtown #kpop #weareoneexo
Suho update @App exoL♥💯
noEXOnoLIFE♥
@weareone.exo @real__pcy @oohsehun @baekhyunee_exo @zyxzjs @kriswu @7_luhan_m @hztttao 
#exo #exok #exol #exom #weareoneexo #suho #sehun #baekhyun #chanyeol #do #kai #xiumin #chen #lay #tao #kris #luhan #noexonolife
Itu perut apa coklat silverqueen yak?😂
------
•
•
• • • • • • 🍃Adm @shilvy___ @marshawandaaa 🍃 • • • • •
•
•
Jangan lupa untuk like&comment, tag juga temen kamu
Follow juga akun kita 🌸 @exol_lover1 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.

______

#EXO #엑소 @weareone.exo @baekhyunee_exo @real__pcy @oohsehun @zyxzjs #exoweareone #thewar #thepowerofmusic#weareoneexo #weareone #exomyuniverse #xiumin #lay #suho#baekhyun #chen #chanyeol #dokyungsoo #kai #sehun #xoxo#exopower #exonextdoor #EXO #exomyhappiness #kokobop#growl #exomonster #exoindonesia #exolindonesia #exolina
Itu perut apa coklat silverqueen yak?😂 ------ • • • • • • • • 🍃Adm @shilvy___ @marshawandaaa 🍃 • • • • • • • Jangan lupa untuk like&comment, tag juga temen kamu Follow juga akun kita 🌸 @exol_lover1 🌸 . . . . . . . . ______ #EXO  #엑소  @weareone.exo @baekhyunee_exo @real__pcy @oohsehun @zyxzjs #exoweareone  #thewar  #thepowerofmusic #weareoneexo  #weareone  #exomyuniverse  #xiumin  #lay  #suho #baekhyun  #chen  #chanyeol  #dokyungsoo  #kai  #sehun  #xoxo #exopower  #exonextdoor  #EXO  #exomyhappiness  #kokobop #growl  #exomonster  #exoindonesia  #exolindonesia  #exolina 
아름워 강아지 🐶💕
-
-
[ 180422 — EXO-CBX Blooming Day Fansign in Goyang - BAEKHYUN ©선년, 너를 보면 ]
-
-
[ 🐧 follow @EXOCTZEN for more! 🐻 ]
-
-
-
-
-
-
-
tags: #EXO #DO #DoKyungsoo #KAI #KimJongin #SEHUN #OhSehun #CHANYEOL #ParkChanyeol  #CHEN #KimJongdae #BAEKHYUN #ByunBaekhyun #LAY #ZhangYixing #SUHO #KimJunmyeon #XIUMIN #KimMinseok #EXOL #KoKoBop #Kaisoo #Chanbaek #Sulay #Xiuchen #HunHan #KPOP
We are adding color now ❤ [New theme]
We are adding color now ❤ [New theme]
B' sexy dance 🐥🙈
B' sexy dance 🐥🙈
تشين ف عالم تاني 😂😂 #exo #exol #aeris #chen #jongdae #baekhyun #baek #xiumin #minsoek #cbx #like #comment #follow #kpop #explore ❤
(22|05|18)
alhamdullilah today was my first fasting for this year and inshallah it went well :) i do feel a bit stressed out because at night after iftar i have to pray maghrib pretty quickly then do my night routine and then pray esha before going to sleep. my face was extremely red right now so like maybe i ate something again which triggered my skin thing to be back and honestly I’m a little upset how it’s came back again when i thought it was gone :( i hope allah takes it away and it doesn’t come back ❤️😫
-
-
-
#exo #exol #chen #chanyeol #baekhyun #sehun #kyungsoo #suho #xiumin #lay #kai #elyxion #exocbx #kimjongdae #parkchanyeol #byunbaekhyun #ohsehun #dokyungsoo #kimjunmyeon #kimminseok #zhangyixing #kimjongin #chanbaek #kaisoo #chanhun #bloomingdays #exosaranghaja #exordium
(22|05|18) alhamdullilah today was my first fasting for this year and inshallah it went well :) i do feel a bit stressed out because at night after iftar i have to pray maghrib pretty quickly then do my night routine and then pray esha before going to sleep. my face was extremely red right now so like maybe i ate something again which triggered my skin thing to be back and honestly I’m a little upset how it’s came back again when i thought it was gone :( i hope allah takes it away and it doesn’t come back ❤️😫 - - - #exo  #exol  #chen  #chanyeol  #baekhyun  #sehun  #kyungsoo  #suho  #xiumin  #lay  #kai  #elyxion  #exocbx  #kimjongdae  #parkchanyeol  #byunbaekhyun  #ohsehun  #dokyungsoo  #kimjunmyeon  #kimminseok  #zhangyixing  #kimjongin  #chanbaek  #kaisoo  #chanhun  #bloomingdays  #exosaranghaja  #exordium 
Ik I posted this earlier but it needs recognition 
_____
[🔮]
[🌼]
{220518}
Ik I posted this earlier but it needs recognition _____ [🔮] [🌼] {220518}
DAILY SCHEDULE 🗓 180523 | 23rd May | #엑소 #EXO Schedule 📱 Variety episode release [#CBX | #TravelWithCBX ✈️]
📺 TV Drama [#SUHO]
Cr.exo_schedules
•
[Jangan lupa untuk like, coment, & ajak temen EXO-L kamu untuk follow akun @exotic_id😊]
-
-
OwnCha🐻

#exo #exocbx #exol #suho #sehun #chen #lay #kai #do #xiumin #baekhyun #chanyeol #weareone #kpop
Best Leader 😍😍😍 *
*
*
#exo #weareoneexo #suho#chanyeol#sehun #kai#xiumin#lay #kyungsoo#chen#baekhyun#exol @weareone.exo
Vor ein paar Minuten hab ich meiner Mutter gezeigt, dass das Magicalbum endlich auf Amazon ist und ich hab sie erinnert das ich ihr noch das Geld von dem Blooming Days Album zurückgeben muss und sie hat einfach gesagt: Ja das hab ich dir doch geschenkt.
Me: Ne das Album davor wolltest du mir schenken
M:Ne du hast selbst gesagt "Ja ok danke Mama"
Me: Ne
M: Na dann schenke ich das dir auch ?????
WIESO IST SIE SO
Sie will einfach irgendwie kein Geld von mir
Aber dann fühl ich mich schlecht

Ok und als wir dann bestellt haben, haben wir halt drüber diskutiert wie viel Geld ich ihr geben soll, weil das Album halt 50€ kostet
Und sie so: Ich geb dir ja noch 30€ Taschengeld und den Rest schenk ich dir

Ich: ???? WARUM 
DANN KRIEG ICH WIEDER KOSTENLOS EIN ALBUM AUF KOSTEN MEINER MUTTER
Wieso ist sie so istg
-
-
#exo#exol#exomemes#exom#exok#do#kai#baekhyun#chanyeol#sehun#suho#xiumin#chen#lay#kpop#디오#카이#백현#찬열#세훈#수호#시우민#첸#레이#엑소#엑소엘
Vor ein paar Minuten hab ich meiner Mutter gezeigt, dass das Magicalbum endlich auf Amazon ist und ich hab sie erinnert das ich ihr noch das Geld von dem Blooming Days Album zurückgeben muss und sie hat einfach gesagt: Ja das hab ich dir doch geschenkt. Me: Ne das Album davor wolltest du mir schenken M:Ne du hast selbst gesagt "Ja ok danke Mama" Me: Ne M: Na dann schenke ich das dir auch ????? WIESO IST SIE SO Sie will einfach irgendwie kein Geld von mir Aber dann fühl ich mich schlecht Ok und als wir dann bestellt haben, haben wir halt drüber diskutiert wie viel Geld ich ihr geben soll, weil das Album halt 50€ kostet Und sie so: Ich geb dir ja noch 30€ Taschengeld und den Rest schenk ich dir Ich: ???? WARUM DANN KRIEG ICH WIEDER KOSTENLOS EIN ALBUM AUF KOSTEN MEINER MUTTER Wieso ist sie so istg - - #exo #exol #exomemes #exom #exok #do #kai #baekhyun #chanyeol #sehun #suho #xiumin #chen #lay #kpop #디오 #카이 #백현 #찬열 #세훈 #수호 #시우민 #첸 #레이 #엑소 #엑소엘 
180522 😭😭😭😻😻
The Miracle That We Met Ep.16
.
.
_
#KAI #JONGIN #카이 #엑소카이 #김종인 #종인 #종인시 #カイ #金钟仁 #EXO #EXOL #elyxion #elyxion #kpop #dramakorea
#drakor #actor #actorjongin #엑소 #sehun #suho #xiumin #chen #chanyeol #baekhyun #lay #kyungsoo @weareone.exo
#EXO #EXOL #CBX #exo_cbx #BAEKHYUN #SUHO #chanyeol #SEHUN #LAY #kai #chen #Xiumin #kyungsoo #MONSTER #KOKOBOP #KPOP #bloomingday #CMB #SM #POWER @baekhyunee_exo @oohsehun @weareone.exo @real__pcy @privenewyork
#suho

@zyxzjs 
@oohsehun 
@baekhyunee_exo 
@real__pcy 
@weareone.exo 
#happybirthdaysuho
#happysuhoday
#exo
#exol 
#arabexol
#exoking 
#suho#chanyeol#lay#kai#chen
#do#xiumin##sehun#baekhyun #luhan #kris #tao
#엑소
#찬열#수호#카이#레이#시우민 #첸#디오#세훈 #백현
Okay but I really loved the universe album and I don't really draw Xiumin but honestly it was so fun to draw him. Only thing that I'm mad about is that blue dot when I was drawing the Christmas exo logo like I didn't notice till now whoops :")
Okay but I really loved the universe album and I don't really draw Xiumin but honestly it was so fun to draw him. Only thing that I'm mad about is that blue dot when I was drawing the Christmas exo logo like I didn't notice till now whoops :")
180522 Angel 😍😍
The Miracle That We Met Ep.16
.
.
_
#KAI #JONGIN #카이 #엑소카이 #김종인 #종인 #종인시 #カイ #金钟仁 #EXO #EXOL #elyxion #elyxion #kpop #dramakorea
#drakor #actor #actorjongin #엑소 #sehun #suho #xiumin #chen #chanyeol #baekhyun #lay #kyungsoo @weareone.exo
Хаха так смешно он кричит -
-
Взяла у @xoorama
-
-
#EXO#EXOCBX#BAEKHYUN#CHANYEOL#KYUNGSOO#KAI#SEHUN#SUHO#XIUMIN#LAY#CHEN#EXOфото#EXOфакт#EXOвидео#EXOюумор#ДОРАМЫ#ФИЛЬМЫ#ezo
#amxo ☁
Минсок: *Дышит*
Я: Ты можешь делать все, что захочешь. Ты могуч, любим и драгоценен для всех нас. Солнце встает, чтобы видеть тебя каждый день.
#EXO #EXO #약속 #exo #exol #exom #exok #BenBaekhyun #Бэкхен #БёнБэкхён #BaekHyun #변백현#EXO #EXOL #약속 #exo #exol #exom #exok #KimMinseok #Minseok #КимМинсок #Минсок #Сиумин #Xiumin #시우민
#amxo  ☁ Минсок: *Дышит* Я: Ты можешь делать все, что захочешь. Ты могуч, любим и драгоценен для всех нас. Солнце встает, чтобы видеть тебя каждый день. #EXO  #EXO  #약속  #exo  #exol  #exom  #exok  #BenBaekhyun  #Бэкхен  #БёнБэкхён  #BaekHyun  #변백현 #EXO  #EXOL  #약속  #exo  #exol  #exom  #exok  #KimMinseok  #Minseok  #КимМинсок  #Минсок  #Сиумин  #Xiumin  #시우민 
#suho

@zyxzjs 
@oohsehun 
@baekhyunee_exo 
@real__pcy 
@weareone.exo 
#happybirthdaysuho
#happysuhoday
#exo
#exol 
#arabexol
#exoking 
#suho#chanyeol#lay#kai#chen
#do#xiumin##sehun#baekhyun #luhan #kris #tao
#엑소
#찬열#수호#카이#레이#시우민 #첸#디오#세훈 #백현
yeols ears are my weakness
_____
[🔮]
[🌼]
{220518}
yeols ears are my weakness _____ [🔮] [🌼] {220518}
[18.05.23--00.32] #EXO #DO .
.
.
Youtube: Exo & Red Velvet Turkey Page (Link; https://www.youtube.com/channel/UCDevYtrYIPpKGHEK7IZ8ZYA)
Twitter: EXO&RedVelveTurkeyPage (Linki; https://twitter.com/redvlvt_tr)
.
.
.
@redvelveturkeypage
.
.
.
@weareone.exo @oohsehun @real__pcy @baekhyunee_exo @zyxzjs @oeelgoo @tobenstagram #EXOL #TurkishEXOL #Suho #Xiumin #Lay #Baekhyun #Chen #Chanyeol #DO #Kai #Sehun #RedVelvet #SuperJunior #Shinee #Fx #Nct #Nct127 #NctDream #NctU #Boa #Kangta
[18.05.23--00.32] #EXO  #DO  . . . Youtube: Exo & Red Velvet Turkey Page (Link; https://www.youtube.com/channel/UCDevYtrYIPpKGHEK7IZ8ZYA) Twitter: EXO&RedVelveTurkeyPage (Linki; https://twitter.com/redvlvt_tr) . . . @redvelveturkeypage . . . @weareone.exo @oohsehun @real__pcy @baekhyunee_exo @zyxzjs @oeelgoo @tobenstagram #EXOL  #TurkishEXOL  #Suho  #Xiumin  #Lay  #Baekhyun  #Chen  #Chanyeol  #DO  #Kai  #Sehun  #RedVelvet  #SuperJunior  #Shinee  #Fx  #Nct  #Nct127  #NctDream  #NctU  #Boa  #Kangta 
Не знаю как у меня хватило выдержки! Но я дождалась и открыла в полночь! И почти реву 😭 Боже мой, какой шикарный Минсок 💜💔 Столько милоты в одной коробочке 😭💖 И exo и бантаны и Хоня и даже vixx... И конфета из Австрии, я теперь боюсь её есть, совесть не позволит😭💔 Ты такая мимимилаааашка💖Я в шоке, не знаю как сказать насколько это мило и круто и как я рада что мы познакомились💋💋💋 Наша любимая макна, надеюсь ты сможешь приехать и мы затусим! Любить обожать, я просто в восторге от такого подарка 💖💜💔😭💋
#birthday #bday #happybirthday #gift #draw #kimminseok #exo #exol #xiumin #bts #bangtan #bangtansonyeondan #cute #cutie #cutiepie #loveyourself #youngforever #youneverwalkalone #smile #smilemore #loveyourlife #liveinthemoment #love #friends #goodday #goodtime #goodmood
Не знаю как у меня хватило выдержки! Но я дождалась и открыла в полночь! И почти реву 😭 Боже мой, какой шикарный Минсок 💜💔 Столько милоты в одной коробочке 😭💖 И exo и бантаны и Хоня и даже vixx... И конфета из Австрии, я теперь боюсь её есть, совесть не позволит😭💔 Ты такая мимимилаааашка💖Я в шоке, не знаю как сказать насколько это мило и круто и как я рада что мы познакомились💋💋💋 Наша любимая макна, надеюсь ты сможешь приехать и мы затусим! Любить обожать, я просто в восторге от такого подарка 💖💜💔😭💋 #birthday  #bday  #happybirthday  #gift  #draw  #kimminseok  #exo  #exol  #xiumin  #bts  #bangtan  #bangtansonyeondan  #cute  #cutie  #cutiepie  #loveyourself  #youngforever  #youneverwalkalone  #smile  #smilemore  #loveyourlife  #liveinthemoment  #love  #friends  #goodday  #goodtime  #goodmood 
@zyxzjs 
@oohsehun 
@baekhyunee_exo 
@real__pcy 
@weareone.exo 
#happybirthdaysuho
#happysuhoday
#exo
#exol 
#arabexol
#exoking 
#suho#chanyeol#lay#kai#chen
#do#xiumin##sehun#baekhyun #luhan #kris #tao
#엑소
#찬열#수호#카이#레이#시우민 #첸#디오#세훈 #백현
No new art atm but wow i'm a year older now!
---
#art #fanart #kpopfanart #exofanart #xiumin #exoxiumin #exo #exominseok #kimminseok #minseok #sketchbook #sketch #traditionalart
#amxo ☁
У МЕНЯ ИСТЕРИКА
#EXO #약속 #EXOL #exol #exom #exok# #BaekHyun #변백현#Chen#첸 #Suho #수호# #Xiumin #시우민
c h a n b a e k
c h a n b a e k
180523 || EXO-L Official website update from star Suho

Thank you for your birthday party with my
😍😍😍 _

_
✅Repost_sertakan_cr✅

_ ❎❌DON'T CUT LOGO ❌❎ #Exo #suho #lay #chanyeol #kyungsoo #sehun #kai #baekhyun #xiumin #chen #power #universe #countdown #ot9 #weareone
@zyxzjs 
@oohsehun 
@baekhyunee_exo 
@real__pcy 
@weareone.exo 
#happybirthdaysuho
#happysuhoday
#exo
#exol 
#arabexol
#exoking 
#suho#chanyeol#lay#kai#chen
#do#xiumin##sehun#baekhyun #luhan #kris #tao
#엑소
#찬열#수호#카이#레이#시우민 #첸#디오#세훈 #백현
Indo trans〽
Dari bintang idol EXO-L App Upadate [Suho]
Terima kasih telah mengucapkan selamat ulang tahun.
Jadi apa yang saya lakukan adalah apa yang telah saya lakukan sejauh ini, dan apa yang akan saya lakukan sekarang adalah hal-hal yang akan terjadi.
Tentu saja, ada banyak orang yang tidak tahu harus berbuat apa.
Saya berharap sesuatu yang positif akan terjadi. Haha
Lain kali, mari kita buat pesta ulang tahun bersama.
Aku mencintaimu. Terima kasih lagi. "
.
.
Eng trans〽
From star EXO-L update [Suho] "Hi, EXO-L
Thanks for having a happy birthday thanks to you.
So what I've done is what I've done so far, and what I'm going to do now is stuff that's going to happen.
Of course, there are lots of people who don't know what to do. 
I hope something positive will happen.Haha
Next time, let's have a birthday party together. 
I love you .Thanks again."
.
.
Thank you for your birthday party.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Don't forget to follow
➡@exos_world⬅
And 2x tap❤, comments down💬,
last share on your friends👭👬
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
#AdmVivi🐥
@real__pcy
@baekhyunee_exo @zyxzjs @oohsehun  #exo #kokobop #power #electrickiss #universe #exol #exok #suho #baekhyun #chanyeol #do #kai #sehun #exom #xiumin #kris #luhan #lay #chen #tao #smtown #kpop #eℓyxion 
#MTVBRKPOPEXO #PremiosMTVMiaw #EXOL @weareone.exo #exos_world
Indo trans〽 Dari bintang idol EXO-L App Upadate [Suho] Terima kasih telah mengucapkan selamat ulang tahun. Jadi apa yang saya lakukan adalah apa yang telah saya lakukan sejauh ini, dan apa yang akan saya lakukan sekarang adalah hal-hal yang akan terjadi. Tentu saja, ada banyak orang yang tidak tahu harus berbuat apa. Saya berharap sesuatu yang positif akan terjadi. Haha Lain kali, mari kita buat pesta ulang tahun bersama. Aku mencintaimu. Terima kasih lagi. " . . Eng trans〽 From star EXO-L update [Suho] "Hi, EXO-L Thanks for having a happy birthday thanks to you. So what I've done is what I've done so far, and what I'm going to do now is stuff that's going to happen. Of course, there are lots of people who don't know what to do. I hope something positive will happen.Haha Next time, let's have a birthday party together. I love you .Thanks again." . . Thank you for your birthday party. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Don't forget to follow ➡@exos_world⬅ And 2x tap❤, comments down💬, last share on your friends👭👬 ➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿ #AdmVivi 🐥 @real__pcy @baekhyunee_exo @zyxzjs @oohsehun  #exo  #kokobop  #power  #electrickiss  #universe  #exol  #exok  #suho  #baekhyun  #chanyeol  #do  #kai  #sehun  #exom  #xiumin  #kris  #luhan  #lay  #chen  #tao  #smtown  #kpop  #eℓyxion  #MTVBRKPOPEXO  #PremiosMTVMiaw  #EXOL  @weareone.exo #exos_world 
Happy Birthdayyyyyy sayanggg😘😘
#HappyBirthdaySuho
#HappySuhoDay
.
.
#엑소 #EXO #exocbx #kai #chen #xiumin #sehun #lay #chanyeol #baekhyun #suho #kyungsoo #do #dokyungsoo #kimjongin #kimjongdae #kimminseok #kimjunmyeon #byunbaekhyun #parkchanyeol #zhangyixing #oohsehun #exosaranghaja #exol #exom #exok #weareone
@real__pcy 
@baekhyunee_exo 
@oohsehun
@zyxzjs
@smtown 
@weareone.exo
why can’t chem look and be this interesting in school 
_____
[🔮]
[🌼]
{220518}
why can’t chem look and be this interesting in school _____ [🔮] [🌼] {220518}
#Rubiu5
#condensadordeflujo

pls share!!!!! hey guy attention n pls help me 
this Colombian girl did a fraud.

the fanlight of SHINee sold in Japan, 
look !!!she got it but she used eBay policy n get pay back but i already sent to her the fanlight at that time. 
she never communicated with me  n didn't answer. 
all K-POP fan know this fanlight really rare n wanna all shawol. 
but this girl didn't pay again until now n ignored me continue. 
be careful all seller

n pls all K-POP fans n fandame without Colombian send to her stop ignored n pay soon or back product soon. . 
We r connected by trust with K-POP fans in all over the world. 
i don't wanna discriminate against Colombia. 
but this girl broken trust all K-POP fans. 
pls say to her by dm. "pay soon charge of SHINee's fanlight " "n never made break trust of all" 
don't trust her. 
she lie to Colombian shawol. 
they contacted her but she blocked them soon. 
i know all her information. 
n reported to police. 
but u know the international case don't move soon. 
i worry about make other victim. 
pls all K-POP fans n fandame don't sell any goods like SHINee n SME artist goods, GOT7, BTS all K-POP group. 
n YouTuber elrubius. @Rubiu5

she is in fan club of this YouTuber. 
never never never accept like this criminal

pls shear this message to all of world K-POP fans m(__)m

#EXO #EXOL #SMT #SMTOWN #SUHO #KAI #XIUMIN #SEHUN #DO #BAEKHYUN #CHANYEOL #CHEN #LAY
#SHINEE #SHINEEWORLD #SMTOWN
#ONEW #JONGHYUN #KEY #MINHO #TAEMIN #SHAWOL #SWJ #SW #5hinee #shinee5 #Shineeforever
#Rubiu5  #condensadordeflujo  pls share!!!!! hey guy attention n pls help me this Colombian girl did a fraud. the fanlight of SHINee sold in Japan, look !!!she got it but she used eBay policy n get pay back but i already sent to her the fanlight at that time. she never communicated with me n didn't answer. all K-POP fan know this fanlight really rare n wanna all shawol. but this girl didn't pay again until now n ignored me continue. be careful all seller n pls all K-POP fans n fandame without Colombian send to her stop ignored n pay soon or back product soon. . We r connected by trust with K-POP fans in all over the world. i don't wanna discriminate against Colombia. but this girl broken trust all K-POP fans. pls say to her by dm. "pay soon charge of SHINee's fanlight " "n never made break trust of all" don't trust her. she lie to Colombian shawol. they contacted her but she blocked them soon. i know all her information. n reported to police. but u know the international case don't move soon. i worry about make other victim. pls all K-POP fans n fandame don't sell any goods like SHINee n SME artist goods, GOT7, BTS all K-POP group. n YouTuber elrubius. @Rubiu5 she is in fan club of this YouTuber. never never never accept like this criminal pls shear this message to all of world K-POP fans m(__)m #EXO  #EXOL  #SMT  #SMTOWN  #SUHO  #KAI  #XIUMIN  #SEHUN  #DO  #BAEKHYUN  #CHANYEOL  #CHEN  #LAY  #SHINEE  #SHINEEWORLD  #SMTOWN  #ONEW  #JONGHYUN  #KEY  #MINHO  #TAEMIN  #SHAWOL  #SWJ  #SW  #5hinee  #shinee5  #Shineeforever