an online Instagram web viewer

#whiteningskin medias

Photos

ERTOS Facial Wash Brightening/ ERTO'S Facial Wash BPOM Original 100% IDR. 80.000

Pembersih wajah AMAN dan HALAL dengan NO POM : NA 18151204759

Facial brightening Wash Erto`s membantu membersihkan kulit wajah anda dari kotoran, Mengurangi minyak berlebih dan mengangkat sisa sisa make up.
Erto`s Facial Wash Brightening mengandung whitening agent dan moisturises sehingga menjadikan kulit tampak lebih cerah, halus dan tidak kering.

Cara Penggunaan:
Basahi Wajah dengan air, usap ERTO`s Facial Wash Brightening secukupnya ke seluruh wajah dan leher dengan gerakan melingkar keluar. Basuh dengan air hingga bersih. Hindari pemakaian di sekitar mata. .
.
.
#ertos #ertosskincare #ertosjakarta #ertosoriginal #ertosori #ertosfacialwash #ertosfacialwashbrightening #ertosfacialwashori #ertosfacialwashmurah #ertosfacialwashbrighteningmurah #facialwashbrightening #whiteningskin #skinwhitening#kulitputih #facialwash #hanyadielshop_10 #trustedseller #like4like #likeforfollow#likeforfun #trustedseller #tangerangolshopmurah #follow4follow#tflers #like4follow #instagood #instagramer#tflers
ERTOS Facial Wash Brightening/ ERTO'S Facial Wash BPOM Original 100% IDR. 80.000 Pembersih wajah AMAN dan HALAL dengan NO POM : NA 18151204759 Facial brightening Wash Erto`s membantu membersihkan kulit wajah anda dari kotoran, Mengurangi minyak berlebih dan mengangkat sisa sisa make up. Erto`s Facial Wash Brightening mengandung whitening agent dan moisturises sehingga menjadikan kulit tampak lebih cerah, halus dan tidak kering. Cara Penggunaan: Basahi Wajah dengan air, usap ERTO`s Facial Wash Brightening secukupnya ke seluruh wajah dan leher dengan gerakan melingkar keluar. Basuh dengan air hingga bersih. Hindari pemakaian di sekitar mata. . . . #ertos  #ertosskincare  #ertosjakarta  #ertosoriginal  #ertosori  #ertosfacialwash  #ertosfacialwashbrightening  #ertosfacialwashori  #ertosfacialwashmurah  #ertosfacialwashbrighteningmurah  #facialwashbrightening  #whiteningskin  #skinwhitening #kulitputih  #facialwash  #hanyadielshop_10  #trustedseller  #like4like  #likeforfollow #likeforfun  #trustedseller  #tangerangolshopmurah  #follow4follow #tflers  #like4follow  #instagood  #instagramer #tflers 
ERTOS CC Cream / ERTO'S CC Cream BPOM Original 100% IDR. 115.000

Sekarang kamu ga perlu takut atau pun cemas dalam memilih produk yg tepat. 
Kamu harus coba rangkaian produk ERTO'S yang dapat memutihkan serta merawat kulit wajah mu secara berkala namun pasti hasil nya. 
ERTO'S cc cream di gunakan untuk mengatasi masalah kulit wajah seperti :
jerawat, komedo, flek hitam, pori2 besar, berminyak, bekas jerawat.
cc cream dapat menggantikan fungsi bedak karna saat di pakai, wajah terlihat putih cerah dan cc cream mengandung spf yang dapat melindungi kulit dari sinar UV protector

Manfaat ERTO'S cream:
1.memutihkan & mencerahkan kulit wajah
2.melembabkan kulit, 
3.mengencangkan kulit, 
4.meregenerasi lapisan kulit, 
5.melindungi kulit dari sinar UV, 
6.menghaluskan kulit yang kasar, 
7.menutrisi lapisan kulit.
.
Buktikan sendiri yah sistaaa, 👌
.
.
.
Minat? Order?
WA 08979100054
Line elsaludfiana
.
.
.
#ertos #ertoscccream #ertoscccreamwhitening #ertosskincare #cccreamertos #ertoscccreamoriginal #ertoswhitening #cccream #ertosoriginal #kosmetikbpom #creambpom #ertosbeautycare #ertosjakarta #hanyadielshop_10 #trustedseller #tangerangolshopmurah#follow4follow #like4like #likeforfollow#likeforfun #whiteningskin #tflers #instagood #instalike#20likes
ERTOS CC Cream / ERTO'S CC Cream BPOM Original 100% IDR. 115.000 Sekarang kamu ga perlu takut atau pun cemas dalam memilih produk yg tepat. Kamu harus coba rangkaian produk ERTO'S yang dapat memutihkan serta merawat kulit wajah mu secara berkala namun pasti hasil nya. ERTO'S cc cream di gunakan untuk mengatasi masalah kulit wajah seperti : jerawat, komedo, flek hitam, pori2 besar, berminyak, bekas jerawat. cc cream dapat menggantikan fungsi bedak karna saat di pakai, wajah terlihat putih cerah dan cc cream mengandung spf yang dapat melindungi kulit dari sinar UV protector Manfaat ERTO'S cream: 1.memutihkan & mencerahkan kulit wajah 2.melembabkan kulit, 3.mengencangkan kulit, 4.meregenerasi lapisan kulit, 5.melindungi kulit dari sinar UV, 6.menghaluskan kulit yang kasar, 7.menutrisi lapisan kulit. . Buktikan sendiri yah sistaaa, 👌 . . . Minat? Order? WA 08979100054 Line elsaludfiana . . . #ertos  #ertoscccream  #ertoscccreamwhitening  #ertosskincare  #cccreamertos  #ertoscccreamoriginal  #ertoswhitening  #cccream  #ertosoriginal  #kosmetikbpom  #creambpom  #ertosbeautycare  #ertosjakarta  #hanyadielshop_10  #trustedseller  #tangerangolshopmurah #follow4follow  #like4like  #likeforfollow #likeforfun  #whiteningskin  #tflers  #instagood  #instalike #20likes 
ERTOS Night Cream Whitening/ ERTO'S Night Cream BPOM Original 100% IDR. 85.000
.
.
Dus baru tertulis "Erto's skincare intensive treatment dermo night care whitening cream pencerah dan pelembab"
- untuk isi dan wangi tetap sama seperti yang dulu
- ready, siap kirim

note : kemasan terbaru night cream ertos kemasan kaca lebih elegan isi berat sama aja dri sebelumnya formula ada sedikit berubah utk hasil yg lebih bagus 
Pemutih Wajah Ertos Night Cream Whitening
Pemutih wajah AMAN dan HALAL dengan No POM: NA 18150102818

Night cream di formulasikan khusus dengan bahan aktif deoxyarbutin yang dapat mencerahkan kulit wajah secara merata dengan pemakaian secara teratur kulit menjadi tampak lebih bersih,cerah serta terasa halus dan lembut.

Cara penggunaan : 
Oleskan ERTO'S Night cream whitening secara tipis dan merata pada kulit wajah yang telah di bersihkan , pada malam hari sebelum tidur. .
.
.
#ertos #ertosnightcreamwhitening #ertosnightcream #ertosnight #ertosnightcreammurah #ertosnightcreamwhiteningoriginal #skincare #ertosskincare #ertosjakarta #ertosoriginal #ertosori #hanyadielshop_10 #trustedseller #tangerangolshopmurah#follow4follow #like4like #likeforfollow #likeforfun#instagram #whiteningskin #tflers #instagood#instalike #skincareertos
ERTOS Night Cream Whitening/ ERTO'S Night Cream BPOM Original 100% IDR. 85.000 . . Dus baru tertulis "Erto's skincare intensive treatment dermo night care whitening cream pencerah dan pelembab" - untuk isi dan wangi tetap sama seperti yang dulu - ready, siap kirim note : kemasan terbaru night cream ertos kemasan kaca lebih elegan isi berat sama aja dri sebelumnya formula ada sedikit berubah utk hasil yg lebih bagus Pemutih Wajah Ertos Night Cream Whitening Pemutih wajah AMAN dan HALAL dengan No POM: NA 18150102818 Night cream di formulasikan khusus dengan bahan aktif deoxyarbutin yang dapat mencerahkan kulit wajah secara merata dengan pemakaian secara teratur kulit menjadi tampak lebih bersih,cerah serta terasa halus dan lembut. Cara penggunaan : Oleskan ERTO'S Night cream whitening secara tipis dan merata pada kulit wajah yang telah di bersihkan , pada malam hari sebelum tidur. . . . #ertos  #ertosnightcreamwhitening  #ertosnightcream  #ertosnight  #ertosnightcreammurah  #ertosnightcreamwhiteningoriginal  #skincare  #ertosskincare  #ertosjakarta  #ertosoriginal  #ertosori  #hanyadielshop_10  #trustedseller  #tangerangolshopmurah #follow4follow  #like4like  #likeforfollow  #likeforfun #instagram  #whiteningskin  #tflers  #instagood #instalike  #skincareertos 
SET NINASKINCARE MELETOP 💥

#PolishGlowingSkincare set skincare complete untuk rawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit.

#SetPolishFace adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi.

Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN !

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishSkincare
#PolishFaceNina
#IbuPutihMurah
#PolishFaceSet
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#LaserSerumNina
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
SET NINASKINCARE MELETOP 💥 #PolishGlowingSkincare  set skincare complete untuk rawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit. #SetPolishFace  adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina  yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi. Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina  paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN ! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishSkincare  #PolishFaceNina  #IbuPutihMurah  #PolishFaceSet  #NinaSkincare  #NinaSkincareAgent  #LaserSerumNina  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤

#IbuPutihLaserSerumNina ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih!

#TripleGebuMutiara pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku!

Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED!

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#TripleGebu
#IbuPutihMurah
#WhiteningSupplement
#LaserSerumMurah
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤ #IbuPutihLaserSerumNina  ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih! #TripleGebuMutiara  pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku! Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutihNina  #PolishFaceNina  #LaserSerumNina  #NinaSkincare  #TripleGebu  #IbuPutihMurah  #WhiteningSupplement  #LaserSerumMurah  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻 Uols ada masalah kulit badan gelap? Berdaki? Kulit badan kusam? Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri? Nak putih tapi takut injection? Haaaa set Nina kan ada uols ! Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau . Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner  dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina  dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚 BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutih  #LaserSerum  #IbuPutihNina  #PolishFaceNina  #LaserSerumNina  #NinaSkincare  #NinaSkincareAgent  #TonerBuangDaki  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ScrubUratHijau  #BodyScrub  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
POLISH FACE NINA 💕

MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔
JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔
PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔

LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA
MEMANG TERBAIK 👍

KELEBIHAN POLISH FACE NINA :
❤ MENGECUTKAN JERAWAT
❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT
❤ MENCERAHKAN KULIT
❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH
❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH

BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
POLISH FACE NINA 💕 MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔ JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔ PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔ LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA MEMANG TERBAIK 👍 KELEBIHAN POLISH FACE NINA : ❤ MENGECUTKAN JERAWAT ❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT ❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT ❤ MENCERAHKAN KULIT ❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH ❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌ BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
PERKARA YG DILARANG !
JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK
JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP 
JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK

POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu

Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion.

Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka.

TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
PERKARA YG DILARANG ! JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP  JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion. Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka. TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋
.
Nak kulit nampak glowing tak?
Nak nampak lebih berseri tak?
Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?

Jom polish muka dulu.
Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang.
Hehehe 😉

KEISTIMEWAAN POLISH FACE :
✨ Menambah seri muka
🍁 Memudarkan parut
✨ Mengecutkan jerawat
🍁 Mengecilkan pori2
✨ Memudarkan jeragat
🍁 Mencerahkan kulit
✨ Kulit lebih glowing & shining

CARA MUDAH GUNA POLISH FACE :
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa.

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#NinaSkincareShop
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#TestimoniPolishFace
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋 . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak? Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe 😉 KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : 💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #NinaSkincareShop  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #TestimoniPolishFace  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋
.
Nak kulit nampak glowing tak?
Nak nampak lebih berseri tak?
Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?

Jom polish muka dulu.
Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang.
Hehehe 😉

KEISTIMEWAAN POLISH FACE :
✨ Menambah seri muka
🍁 Memudarkan parut
✨ Mengecutkan jerawat
🍁 Mengecilkan pori2
✨ Memudarkan jeragat
🍁 Mencerahkan kulit
✨ Kulit lebih glowing & shining

CARA MUDAH GUNA POLISH FACE :
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa.

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#NinaSkincareShop
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#TestimoniPolishFace
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋 . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak? Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe 😉 KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : 💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #NinaSkincareShop  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #TestimoniPolishFace  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
PERKARA YG DILARANG !
JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK
JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP 
JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK

POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu

Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion.

Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka.

TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
PERKARA YG DILARANG ! JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP  JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion. Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka. TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
POLISH FACE NINA 💕

MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔
JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔
PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔

LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA
MEMANG TERBAIK 👍

KELEBIHAN POLISH FACE NINA :
❤ MENGECUTKAN JERAWAT
❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT
❤ MENCERAHKAN KULIT
❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH
❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH

BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
POLISH FACE NINA 💕 MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔ JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔ PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔ LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA MEMANG TERBAIK 👍 KELEBIHAN POLISH FACE NINA : ❤ MENGECUTKAN JERAWAT ❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT ❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT ❤ MENCERAHKAN KULIT ❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH ❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌ BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
FAIR FLAWLESS FABULOUS ‼️ all you need flr Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical jar. It's so easy to use because of the moist texture (not your ordinary scrub) & it smells so good too ‼️ start now and live your flawless dream 🦄. Its all start with a deep pore cleansing 💖 so get yours now ONLY RM62‼️ DM ME FOR MORE DETAILS 
#scrubdistrictkedah #scrublife #scrubdistrictangels #scrubdistrictagent #scrubselfie #scrubwhitening #scrubwhiteheads #scrubdistrictmurah #scrubmurah #scrubfazulkafli #teamemma #barbielife #barbie
#whiteningskin #blackhead #whitehead #pimples #jerawat #jeragat #scrubputih #scrubjerawat #scrubdistrictbarbie #teamEmma #teamMamiEmma #scrublangkawi #scrubkedah
FAIR FLAWLESS FABULOUS ‼️ all you need flr Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical jar. It's so easy to use because of the moist texture (not your ordinary scrub) & it smells so good too ‼️ start now and live your flawless dream 🦄. Its all start with a deep pore cleansing 💖 so get yours now ONLY RM62‼️ DM ME FOR MORE DETAILS #scrubdistrictkedah  #scrublife  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictagent  #scrubselfie  #scrubwhitening  #scrubwhiteheads  #scrubdistrictmurah  #scrubmurah  #scrubfazulkafli  #teamemma  #barbielife  #barbie  #whiteningskin  #blackhead  #whitehead  #pimples  #jerawat  #jeragat  #scrubputih  #scrubjerawat  #scrubdistrictbarbie  #teamEmma  #teamMamiEmma  #scrublangkawi  #scrubkedah 
#Repost @lafemmebeautyshop_and_spa (@get_repost)
・・・
Do You know Our you can achieve up to 4/5shades with Transformation Set at one time purchase😱✌️✌️
_______________________
Im Already Taking Order For Our Transformation Set👏👏👏this is a whitening set made with love♥️Specially Made For Those who Want To Achieve 5shades Within a Month and Maintain💪You Dont Have To Keep Buying with this ✌️
Note: this is not our regular set 😒Grab Yours Now While Stock Last✅
#FlawlessWhitening #NaturalWhitening #Herbal #WhiteningSkin #Lafemmebeautyshop #lafemmebeautyshop✅💯 __________
MONEY BACK GUARANTEED✅✅
_______________________
Price: N350,000
#Repost  @lafemmebeautyshop_and_spa (@get_repost) ・・・ Do You know Our you can achieve up to 4/5shades with Transformation Set at one time purchase😱✌️✌️ _______________________ Im Already Taking Order For Our Transformation Set👏👏👏this is a whitening set made with love♥️Specially Made For Those who Want To Achieve 5shades Within a Month and Maintain💪You Dont Have To Keep Buying with this ✌️ Note: this is not our regular set 😒Grab Yours Now While Stock Last✅ #FlawlessWhitening  #NaturalWhitening  #Herbal  #WhiteningSkin  #Lafemmebeautyshop  #lafemmebeautyshop ✅💯 __________ MONEY BACK GUARANTEED✅✅ _______________________ Price: N350,000
Selamat Hari Kartini, para wanita Indonesia.. Mari terus berkarya membangun bangsa 🌹🌹🌹
.
Dalam rangka hari Kartini, kami memberikan Promo Special untuk anda para Mercia lovers..
.
DISCOUNT 20%
ALL TREATMENT NON DOCTOR
(Facial, Body Spa, Foot Spa, Body Massage, Lash Lift, Eyelash Extention, Dermaglow, Lipocavitation RF Slimming untuk wajah, perut, paha, lengan, dll)

Promo hanya berlaku selama 5 hari, mulai 20 - 25 April 2018 ya..😊
.
Yukk buruan merapat ke Mercia!
Untuk reservasi treatment silahkan hubungi ke:
031-5914675
HP: 082147416870
WA: 08113000905
LINE@: @merciabeautycentre
.
.
.
#merciabeautycentre #kartiniday #harikartini #promokartini #aprilpromo #promoapril #specialpromo #promofacial #dermaglow #bbglowsurabaya #lashlift #keratinlashlift #eyelashextentionsurabaya #lashliftsurabaya #whiteningskin #skincaresurabaya #klinikkecantikansurabaya #dokterkecantikansurabaya #dokterakupunktur #akupunktursurabaya #threadliftsurabaya #nosethreadlift #fillerhidung #fillerkantungmata #fillerbibir #prptreatment #mtstreatment #vampirefacial #promosurabaya #exploresurabaya
Selamat Hari Kartini, para wanita Indonesia.. Mari terus berkarya membangun bangsa 🌹🌹🌹 . Dalam rangka hari Kartini, kami memberikan Promo Special untuk anda para Mercia lovers.. . DISCOUNT 20% ALL TREATMENT NON DOCTOR (Facial, Body Spa, Foot Spa, Body Massage, Lash Lift, Eyelash Extention, Dermaglow, Lipocavitation RF Slimming untuk wajah, perut, paha, lengan, dll) Promo hanya berlaku selama 5 hari, mulai 20 - 25 April 2018 ya..😊 . Yukk buruan merapat ke Mercia! Untuk reservasi treatment silahkan hubungi ke: 031-5914675 HP: 082147416870 WA: 08113000905 LINE@: @merciabeautycentre . . . #merciabeautycentre  #kartiniday  #harikartini  #promokartini  #aprilpromo  #promoapril  #specialpromo  #promofacial  #dermaglow  #bbglowsurabaya  #lashlift  #keratinlashlift  #eyelashextentionsurabaya  #lashliftsurabaya  #whiteningskin  #skincaresurabaya  #klinikkecantikansurabaya  #dokterkecantikansurabaya  #dokterakupunktur  #akupunktursurabaya  #threadliftsurabaya  #nosethreadlift  #fillerhidung  #fillerkantungmata  #fillerbibir  #prptreatment  #mtstreatment  #vampirefacial  #promosurabaya  #exploresurabaya 
.
Dengan pembelian RM30 ke atas produk Beauty Forevermore,  anda akan mendapat free gift berupa sample produk Beauty Forevermore yang lain.
.
Tadi syaa @syaasyahira_musa baru je repeat order Beauty Forevermore Argan Serum.
Dapat free gift sample Eyelash Growth Serum. Huhu.. Saya sukaaaaa.. #sayapakaisayajual
.
Jom dapatkan produk Beauty Forevermore Cosmetics yang sememangnya 100% organik. Serius, memang tak tipu.
.
Boleh beli satu set atau secara berasingan. Untuk tengok produk apa yang ada,  boleh follow and visit my ig @syaas_online_shop.
.
To order,  pm 011-20843454 (Syaa) atau click link di profile ig @syaas_online_shop
.
.
.
#beautyforevermore #skincare #naturalskincare #skincarealami #skincaretanpakimia #skincaretanpachemical #beauty #beautiful #beautyskin #kosmetik #kosmetikori #kosmetikorganik #skincareorganik #produkalaspa #produkbebaskimia #cosmeticos #healthy #healtyskin #whiteningskin #beautysuppliment #kulitcerah #kulitmulus #kulitputih #kulitsihat #makeuplover #MUA
. Dengan pembelian RM30 ke atas produk Beauty Forevermore, anda akan mendapat free gift berupa sample produk Beauty Forevermore yang lain. . Tadi syaa @syaasyahira_musa baru je repeat order Beauty Forevermore Argan Serum. Dapat free gift sample Eyelash Growth Serum. Huhu.. Saya sukaaaaa.. #sayapakaisayajual  . Jom dapatkan produk Beauty Forevermore Cosmetics yang sememangnya 100% organik. Serius, memang tak tipu. . Boleh beli satu set atau secara berasingan. Untuk tengok produk apa yang ada, boleh follow and visit my ig @syaas_online_shop. . To order, pm 011-20843454 (Syaa) atau click link di profile ig @syaas_online_shop . . . #beautyforevermore  #skincare  #naturalskincare  #skincarealami  #skincaretanpakimia  #skincaretanpachemical  #beauty  #beautiful  #beautyskin  #kosmetik  #kosmetikori  #kosmetikorganik  #skincareorganik  #produkalaspa  #produkbebaskimia  #cosmeticos  #healthy  #healtyskin  #whiteningskin  #beautysuppliment  #kulitcerah  #kulitmulus  #kulitputih  #kulitsihat  #makeuplover  #MUA 
CHEMICAL PEEL bisa menjadi salah satu solusi instant buat kamu yang memiliki problem jerawat atau bekas jerawat maupun masalah flek.
Mau tau manfaat chemical peeling apa aja? Ini nih manfaat chemical peeling :
🌹regenerasi kulit
🌹menghilangkan flek dan bekas jerawat
🌹mencerahkan warna kulit
🌹menyamarkan garis kerutan halus

Utk lbh detail silahkan via wa ke 082112263457.
-------------------------
#lenyskincare #skincarecitraraya #skincarebalaraja #skincarekarawaci #skincareserpong #facialtreatment #solusiacne #problemjerawat #trustedskincare #kulitcantik #kulitsehat #beautyregime #antiaging #filler #botox #skincaretangerang #whiteningskin #creamjerawat #lasertreament #perawatanwajah #perawatanacne #testimonilenyskincare #sulamalis #eyelashextension #kulitsehat #creamperawatan #acnetreatment #suntikantiaging #sulamalis
CHEMICAL PEEL bisa menjadi salah satu solusi instant buat kamu yang memiliki problem jerawat atau bekas jerawat maupun masalah flek. Mau tau manfaat chemical peeling apa aja? Ini nih manfaat chemical peeling : 🌹regenerasi kulit 🌹menghilangkan flek dan bekas jerawat 🌹mencerahkan warna kulit 🌹menyamarkan garis kerutan halus Utk lbh detail silahkan via wa ke 082112263457. ------------------------- #lenyskincare  #skincarecitraraya  #skincarebalaraja  #skincarekarawaci  #skincareserpong  #facialtreatment  #solusiacne  #problemjerawat  #trustedskincare  #kulitcantik  #kulitsehat  #beautyregime  #antiaging  #filler  #botox  #skincaretangerang  #whiteningskin  #creamjerawat  #lasertreament  #perawatanwajah  #perawatanacne  #testimonilenyskincare  #sulamalis  #eyelashextension  #kulitsehat  #creamperawatan  #acnetreatment  #suntikantiaging  #sulamalis 
Kenapa SCION ROLL ON? 🌼 mencerahkan ketiak dan selangkan
🌼 mempunyai ph yang seimbang untuk di gunakan setiap hari 🌼 tidak berkeringat
🌼 tidak menyebabkan iritasi dan perih 🌼 Menghilangkan bau badan 🌼 Menghilangkan bau kaki
Kenapa SCION ROLL ON? 🌼 mencerahkan ketiak dan selangkan 🌼 mempunyai ph yang seimbang untuk di gunakan setiap hari 🌼 tidak berkeringat 🌼 tidak menyebabkan iritasi dan perih 🌼 Menghilangkan bau badan 🌼 Menghilangkan bau kaki
Scion Whitening Roll On • memutihkan ketiak dan selangkan
• memberikan kesegaran pada ketiak • meminimalkan keringat yang berlebih • memberikan perlindungan 24 jam terhadap bakteri • tidak meninggalkan noda kuning pada pakaian putih
• free alkohol
Scion Whitening Roll On • memutihkan ketiak dan selangkan • memberikan kesegaran pada ketiak • meminimalkan keringat yang berlebih • memberikan perlindungan 24 jam terhadap bakteri • tidak meninggalkan noda kuning pada pakaian putih • free alkohol
THE WHOLE BODY SLIMING +LYPOTIC FAT BURNER + BODY RESHAPING INJECTION.

RESULTS.
:THE WHOLE BODY SLIMMING ASAP. :LYPOTIC FAT BURNER+BODY RESHAPING IMMEDIATELY/INSTANT, CAN GET THE RESULT 20 TO 40% EVEN FIRST INJECTION.  KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
THE WHOLE BODY SLIMING +LYPOTIC FAT BURNER + BODY RESHAPING INJECTION. RESULTS. :THE WHOLE BODY SLIMMING ASAP. :LYPOTIC FAT BURNER+BODY RESHAPING IMMEDIATELY/INSTANT, CAN GET THE RESULT 20 TO 40% EVEN FIRST INJECTION. KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
THE WHOLE BODY SLIMING +LYPOTIC FAT BURNER + BODY RESHAPING INJECTION.

RESULTS.
:THE WHOLE BODY SLIMMING ASAP. :LYPOTIC FAT BURNER+BODY RESHAPING IMMEDIATELY/INSTANT, CAN GET THE RESULT 20 TO 40% EVEN FIRST INJECTION.  KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
THE WHOLE BODY SLIMING +LYPOTIC FAT BURNER + BODY RESHAPING INJECTION. RESULTS. :THE WHOLE BODY SLIMMING ASAP. :LYPOTIC FAT BURNER+BODY RESHAPING IMMEDIATELY/INSTANT, CAN GET THE RESULT 20 TO 40% EVEN FIRST INJECTION. KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
THE WHOLE BODY SLIMING +LYPOTIC FAT BURNER + BODY RESHAPING INJECTION.

RESULTS.
:THE WHOLE BODY SLIMMING ASAP. :LYPOTIC FAT BURNER+BODY RESHAPING IMMEDIATELY/INSTANT, CAN GET THE RESULT 20 TO 40% EVEN FIRST INJECTION.  KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
THE WHOLE BODY SLIMING +LYPOTIC FAT BURNER + BODY RESHAPING INJECTION. RESULTS. :THE WHOLE BODY SLIMMING ASAP. :LYPOTIC FAT BURNER+BODY RESHAPING IMMEDIATELY/INSTANT, CAN GET THE RESULT 20 TO 40% EVEN FIRST INJECTION. KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
Dua produk di atas👆🏻 adalah perfect duo yang komplit untuk menjaga keharuman dan kelembapan kulit mu sepanjang hari untuk anda yang beraktifitas sepanjang hari di luar ruangan.
#Whiteningskin #parfume #fagrance
Dua produk di atas👆🏻 adalah perfect duo yang komplit untuk menjaga keharuman dan kelembapan kulit mu sepanjang hari untuk anda yang beraktifitas sepanjang hari di luar ruangan. #Whiteningskin  #parfume  #fagrance 
TESTIMONI ❤
Yuk rawat kulit kamu dengan KUJI .
KUJI BODY SKIN WHITENING bisa memutihkan kulit kamu 10x lebih lebih cepat dan aman dengan bahan2 yang sudah terdaftar di BPOM 💕
.
.
KUJI Body Skin Whitening Expert terdiri dari :
.
1. Whitening Body Wash :
Berfungsi untuk melembabkan dan menutrisi kulit. Mencerahkan kulit yang kusam & gelap.

2. Purified Body Scrub : 
Berfungsi untuk membersihkan kotoran yang menempel pada kulit, merontokkan sel kulit mati, menghaluskan kulit serta membuka pori - pori sehingga mempermudah penyerapan whitening & brightening treatment.

3. Ultra Brightening Skin Serum :
Serum yang mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dari serum pemutih biasa. Kandungan whitening essence nya mampu memutihkan kulit di 10 level yang lebih tinggi dari warna awal dan 10x lebih cepat.

4. Super Whitening Body Milk (whitening lotion) :
Whitening lotion yang mengandung glutathione & super whitening essence sehingga mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dan membantu merawat kulit yang sudah cerah serta dapat melindungi kulit dari paparan sinar matahari dan sinar UV.

TERBUKTI SEJAK PEMAKAIAN MINGGU PERTAMA
.
🌷PAKET SUPER WHITENING
1 set : IDR 450K (SPECIAL PRICE)
- Whitening Body Wash
- Purified Body Scrub
- Ultra Brightening Skin Serum
- Super Whitening Body Milk
.
🌷PAKET ULTRA WHITENING
1 set : IDR 500K (SPECIAL PRICE)
- Whitening Body Wash
- Purified Body Scrub
- Ultra Brightening Skin Serum
- Ultra Whitening + High Collagen
.
🌷HARGA SATUAN
- Whitening Body Wash  IDR 150K
- Purified Body Scrub  IDR 150K
- Ultra Brightening Skin Serum  IDR 150K
- Super Whitening Body Milk  IDR 150K
- Ultra Whitening + High Collagen  IDR 229K
.
Line ID : @kck4083d (pakai @)
Whatsapp : 081337955940
Shopee : Kuji Skin
.
Buktikan sendiri kedahsyatan nya!
.
#kulitputih #kulitkinclong #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus #whiteningskin #whiteningcream #whiteninglotion #kujiwhitening #pemutihkulit #pemutihkulitaman #pemutihbadan #lotionpemutihbadan #lotionpemutih #lotionpemutihaman #lotionkinclong #lotionartis #ootdhijabindonesia #ootdhijab #ootd #mood
TESTIMONI ❤ Yuk rawat kulit kamu dengan KUJI . KUJI BODY SKIN WHITENING bisa memutihkan kulit kamu 10x lebih lebih cepat dan aman dengan bahan2 yang sudah terdaftar di BPOM 💕 . . KUJI Body Skin Whitening Expert terdiri dari : . 1. Whitening Body Wash : Berfungsi untuk melembabkan dan menutrisi kulit. Mencerahkan kulit yang kusam & gelap. 2. Purified Body Scrub : Berfungsi untuk membersihkan kotoran yang menempel pada kulit, merontokkan sel kulit mati, menghaluskan kulit serta membuka pori - pori sehingga mempermudah penyerapan whitening & brightening treatment. 3. Ultra Brightening Skin Serum : Serum yang mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dari serum pemutih biasa. Kandungan whitening essence nya mampu memutihkan kulit di 10 level yang lebih tinggi dari warna awal dan 10x lebih cepat. 4. Super Whitening Body Milk (whitening lotion) : Whitening lotion yang mengandung glutathione & super whitening essence sehingga mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dan membantu merawat kulit yang sudah cerah serta dapat melindungi kulit dari paparan sinar matahari dan sinar UV. TERBUKTI SEJAK PEMAKAIAN MINGGU PERTAMA . 🌷PAKET SUPER WHITENING 1 set : IDR 450K (SPECIAL PRICE) - Whitening Body Wash - Purified Body Scrub - Ultra Brightening Skin Serum - Super Whitening Body Milk . 🌷PAKET ULTRA WHITENING 1 set : IDR 500K (SPECIAL PRICE) - Whitening Body Wash - Purified Body Scrub - Ultra Brightening Skin Serum - Ultra Whitening + High Collagen . 🌷HARGA SATUAN - Whitening Body Wash IDR 150K - Purified Body Scrub IDR 150K - Ultra Brightening Skin Serum IDR 150K - Super Whitening Body Milk IDR 150K - Ultra Whitening + High Collagen IDR 229K . Line ID : @kck4083d (pakai @) Whatsapp : 081337955940 Shopee : Kuji Skin . Buktikan sendiri kedahsyatan nya! . #kulitputih  #kulitkinclong  #kulitsehat  #kulitcerah  #kulitmulus  #whiteningskin  #whiteningcream  #whiteninglotion  #kujiwhitening  #pemutihkulit  #pemutihkulitaman  #pemutihbadan  #lotionpemutihbadan  #lotionpemutih  #lotionpemutihaman  #lotionkinclong  #lotionartis  #ootdhijabindonesia  #ootdhijab  #ootd  #mood 
Jerawarlt gede gede pada kempesss . . . 👩‍💻Silahkan Kontak dengan CS kami di 👇 📲 BBM 👉D28 D78 BF
📲 WA 👉 081 326 011 854 . . .

#pemutihkulitalami #whiteningskin #realwhiteningskin #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #putihmanis #cantikputih #glowingskin #skinnutrition #collabeauty #collabeautyreal #loveyourskin #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih #rahasiakulitputih #rahasiakulitsehat #quoteoftheday #photooftheday #pictoftheday #prinaolshop
Jerawarlt gede gede pada kempesss . . . 👩‍💻Silahkan Kontak dengan CS kami di 👇 📲 BBM 👉D28 D78 BF 📲 WA 👉 081 326 011 854 . . . #pemutihkulitalami  #whiteningskin  #realwhiteningskin  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsehat  #putihmanis  #cantikputih  #glowingskin  #skinnutrition  #collabeauty  #collabeautyreal  #loveyourskin  #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih  #rahasiakulitputih  #rahasiakulitsehat  #quoteoftheday  #photooftheday  #pictoftheday  #prinaolshop 
Toner berfungsi untuk mengangkat sisa kotoran dan sel kulit mati , membersihkan sisa2 minyak dan membuka pori2 agar daya kerja cream dan serum lebih sempurna. 
Info produk :

IG : @sarasbeautycare
FP : sarasbeautycare
TW : @sarasbeautycare
WA Cs1 : 081-298-648-609

#beauty #beautycare #whitening #whiteningskin #sarasbeautycare #love #healthskin
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋
.
Nak kulit nampak glowing tak?
Nak nampak lebih berseri tak?
Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?

Jom polish muka dulu.
Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang.
Hehehe 😉

KEISTIMEWAAN POLISH FACE :
✨ Menambah seri muka
🍁 Memudarkan parut
✨ Mengecutkan jerawat
🍁 Mengecilkan pori2
✨ Memudarkan jeragat
🍁 Mencerahkan kulit
✨ Kulit lebih glowing & shining

CARA MUDAH GUNA POLISH FACE :
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa.

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#NinaSkincareShop
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#TestimoniPolishFace
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋 . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak? Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe 😉 KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : 💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #NinaSkincareShop  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #TestimoniPolishFace  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
PERKARA YG DILARANG !
JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK
JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP 
JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK

POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu

Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion.

Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka.

TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
PERKARA YG DILARANG ! JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP  JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion. Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka. TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
POLISH FACE NINA 💕

MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔
JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔
PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔

LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA
MEMANG TERBAIK 👍

KELEBIHAN POLISH FACE NINA :
❤ MENGECUTKAN JERAWAT
❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT
❤ MENCERAHKAN KULIT
❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH
❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH

BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
POLISH FACE NINA 💕 MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔ JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔ PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔ LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA MEMANG TERBAIK 👍 KELEBIHAN POLISH FACE NINA : ❤ MENGECUTKAN JERAWAT ❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT ❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT ❤ MENCERAHKAN KULIT ❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH ❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌ BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋
.
Nak kulit nampak glowing tak?
Nak nampak lebih berseri tak?
Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?

Jom polish muka dulu.
Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang.
Hehehe 😉

KEISTIMEWAAN POLISH FACE :
✨ Menambah seri muka
🍁 Memudarkan parut
✨ Mengecutkan jerawat
🍁 Mengecilkan pori2
✨ Memudarkan jeragat
🍁 Mencerahkan kulit
✨ Kulit lebih glowing & shining

CARA MUDAH GUNA POLISH FACE :
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa.

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#NinaSkincareShop
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#TestimoniPolishFace
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? 🙋 . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak? Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe 😉 KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : 💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #NinaSkincareShop  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #TestimoniPolishFace  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
PERKARA YG DILARANG !
JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK
JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP 
JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK

POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu

Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion.

Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka.

TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
PERKARA YG DILARANG ! JANGAN PAKAI POLISH BUAT ALAS BEDAK JANGAN PAKAI IBU BUAT BASE MAKEUP  JANGAN PAKAI POLISH TENGAH2 PANAS BUAT MACAM UV PULAK POLISH FACE & IBU PUTIH boleh pakai waktu siang tapi cuci balik lepas 10 @ 15 MINIT tu Tapi kalau pakai IBU PUTIH kat badan siang hari takyah cuci pun takpe.. pakai je macam lotion. Jangan dok pakai naik motor berjalan2 bershopping2.. bile kite pesan taknak dengar.. pastu nak salahkn produk.. ibaratnye night cream tapi uols pakai siang hari.. makanya memang burn la muka. TOLONG IKUT CARA YG BETUL YE SAYANG2 😉 BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
POLISH FACE NINA 💕

MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔
JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔
PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔

LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA
MEMANG TERBAIK 👍

KELEBIHAN POLISH FACE NINA :
❤ MENGECUTKAN JERAWAT
❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT
❤ MENCERAHKAN KULIT
❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH
❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH

BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
POLISH FACE NINA 💕 MUKA KILAT SEPANTAS 2 MINIT ✔ JANGAN BIARKAN KULIT MUKA BERKERAK ✔ PASTIKAN KULIT BERSIH DAN GLOWING SEPANJANG MASA ✔ LEBIH 3000 ORANG PERCAYAKAN POLISH FACE NINA MEMANG TERBAIK 👍 KELEBIHAN POLISH FACE NINA : ❤ MENGECUTKAN JERAWAT ❤ MEMUDARKAN PARUT JERAWAT ❤ MERAWAT MASALAH JERAGAT ❤ MENCERAHKAN KULIT ❤ KULIT SEMAKIN GLOWING & BERSIH ❤ MEMBERI SERI PADA WAJAH BEBASKAN DIRI DARI JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM ❌ BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishFaceNinaSkincare  #PolishFaceNina  #PolishFaceMurah  #NinaSkincare  #WhiteningBooster  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
.
Yuk rawat kulit kamu dengan KUJI .
KUJI BODY SKIN WHITENING bisa memutihkan kulit kamu 10x lebih lebih cepat dan aman dengan bahan2 yang sudah terdaftar di BPOM 💕
.
.
KUJI Body Skin Whitening Expert terdiri dari :
.
1. Whitening Body Wash :
Berfungsi untuk melembabkan dan menutrisi kulit. Mencerahkan kulit yang kusam & gelap.

2. Purified Body Scrub : 
Berfungsi untuk membersihkan kotoran yang menempel pada kulit, merontokkan sel kulit mati, menghaluskan kulit serta membuka pori - pori sehingga mempermudah penyerapan whitening & brightening treatment.

3. Ultra Brightening Skin Serum :
Serum yang mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dari serum pemutih biasa. Kandungan whitening essence nya mampu memutihkan kulit di 10 level yang lebih tinggi dari warna awal dan 10x lebih cepat.

4. Super Whitening Body Milk (whitening lotion) :
Whitening lotion yang mengandung glutathione & super whitening essence sehingga mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dan membantu merawat kulit yang sudah cerah serta dapat melindungi kulit dari paparan sinar matahari dan sinar UV.

TERBUKTI SEJAK PEMAKAIAN MINGGU PERTAMA
.
🌷PAKET SUPER WHITENING
1 set : IDR 450K (SPECIAL PRICE)
- Whitening Body Wash
- Purified Body Scrub
- Ultra Brightening Skin Serum
- Super Whitening Body Milk
.
🌷PAKET ULTRA WHITENING
1 set : IDR 500K (SPECIAL PRICE)
- Whitening Body Wash
- Purified Body Scrub
- Ultra Brightening Skin Serum
- Ultra Whitening + High Collagen
.
🌷HARGA SATUAN
- Whitening Body Wash  IDR 150K
- Purified Body Scrub  IDR 150K
- Ultra Brightening Skin Serum  IDR 150K
- Super Whitening Body Milk  IDR 150K
- Ultra Whitening + High Collagen  IDR 229K
.
Line ID : @kck4083d (pakai @)
Whatsapp : 081337955940
Shopee : Kuji Skin
.
Buktikan sendiri kedahsyatan nya!
.
#kulitputih #kulitkinclong #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus #whiteningskin #whiteningcream #whiteninglotion #kujiwhitening #pemutihkulit #pemutihkulitaman #pemutihbadan #lotionpemutihbadan #lotionpemutih #lotionpemutihaman #lotionkinclong #lotionartis #ootdhijabindonesia #ootdhijab #ootd #mood
. Yuk rawat kulit kamu dengan KUJI . KUJI BODY SKIN WHITENING bisa memutihkan kulit kamu 10x lebih lebih cepat dan aman dengan bahan2 yang sudah terdaftar di BPOM 💕 . . KUJI Body Skin Whitening Expert terdiri dari : . 1. Whitening Body Wash : Berfungsi untuk melembabkan dan menutrisi kulit. Mencerahkan kulit yang kusam & gelap. 2. Purified Body Scrub : Berfungsi untuk membersihkan kotoran yang menempel pada kulit, merontokkan sel kulit mati, menghaluskan kulit serta membuka pori - pori sehingga mempermudah penyerapan whitening & brightening treatment. 3. Ultra Brightening Skin Serum : Serum yang mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dari serum pemutih biasa. Kandungan whitening essence nya mampu memutihkan kulit di 10 level yang lebih tinggi dari warna awal dan 10x lebih cepat. 4. Super Whitening Body Milk (whitening lotion) : Whitening lotion yang mengandung glutathione & super whitening essence sehingga mampu mencerahkan kulit 10x lebih cepat dan membantu merawat kulit yang sudah cerah serta dapat melindungi kulit dari paparan sinar matahari dan sinar UV. TERBUKTI SEJAK PEMAKAIAN MINGGU PERTAMA . 🌷PAKET SUPER WHITENING 1 set : IDR 450K (SPECIAL PRICE) - Whitening Body Wash - Purified Body Scrub - Ultra Brightening Skin Serum - Super Whitening Body Milk . 🌷PAKET ULTRA WHITENING 1 set : IDR 500K (SPECIAL PRICE) - Whitening Body Wash - Purified Body Scrub - Ultra Brightening Skin Serum - Ultra Whitening + High Collagen . 🌷HARGA SATUAN - Whitening Body Wash IDR 150K - Purified Body Scrub IDR 150K - Ultra Brightening Skin Serum IDR 150K - Super Whitening Body Milk IDR 150K - Ultra Whitening + High Collagen IDR 229K . Line ID : @kck4083d (pakai @) Whatsapp : 081337955940 Shopee : Kuji Skin . Buktikan sendiri kedahsyatan nya! . #kulitputih  #kulitkinclong  #kulitsehat  #kulitcerah  #kulitmulus  #whiteningskin  #whiteningcream  #whiteninglotion  #kujiwhitening  #pemutihkulit  #pemutihkulitaman  #pemutihbadan  #lotionpemutihbadan  #lotionpemutih  #lotionpemutihaman  #lotionkinclong  #lotionartis  #ootdhijabindonesia  #ootdhijab  #ootd  #mood 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
Testi pemakaian 4 hari dong!!! 💓 
#lfl #bodylotion #whiteningcream #whiteningskin #handbody
SET NINASKINCARE MELETOP 💥

#PolishGlowingSkincare set skincare complete untuk rawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit.

#SetPolishFace adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi.

Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN !

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishSkincare
#PolishFaceNina
#IbuPutihMurah
#PolishFaceSet
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#LaserSerumNina
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
SET NINASKINCARE MELETOP 💥 #PolishGlowingSkincare  set skincare complete untuk rawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit. #SetPolishFace  adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina  yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi. Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina  paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN ! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishSkincare  #PolishFaceNina  #IbuPutihMurah  #PolishFaceSet  #NinaSkincare  #NinaSkincareAgent  #LaserSerumNina  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻 Uols ada masalah kulit badan gelap? Berdaki? Kulit badan kusam? Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri? Nak putih tapi takut injection? Haaaa set Nina kan ada uols ! Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau . Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner  dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina  dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚 BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutih  #LaserSerum  #IbuPutihNina  #PolishFaceNina  #LaserSerumNina  #NinaSkincare  #NinaSkincareAgent  #TonerBuangDaki  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ScrubUratHijau  #BodyScrub  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤

#IbuPutihLaserSerumNina ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih!

#TripleGebuMutiara pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku!

Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED!

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#TripleGebu
#IbuPutihMurah
#WhiteningSupplement
#LaserSerumMurah
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤ #IbuPutihLaserSerumNina  ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih! #TripleGebuMutiara  pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku! Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutihNina  #PolishFaceNina  #LaserSerumNina  #NinaSkincare  #TripleGebu  #IbuPutihMurah  #WhiteningSupplement  #LaserSerumMurah  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤

#IbuPutihLaserSerumNina ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih!

#TripleGebuMutiara pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku!

Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED!

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#TripleGebu
#IbuPutihMurah
#WhiteningSupplement
#LaserSerumMurah
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
Another set untuk putih gebu seluruh badan ❤ #IbuPutihLaserSerumNina  ni adalah WHITENING BOOSTER yg sangat superb untuk uols yg nak cerahkan badan tanpa bersakit2! Ingredients IPLS bukan biasa2 tau. Just sapu2 je uols. Konsisten pakai setiap malam, jangan skip2. Confirm putih! #TripleGebuMutiara  pulak adalah supplement penjagaan kulit yg mengandungi bahan2 terbaik untuk mencerahkan kulit, merawat kulit yg bermasalah, juga baik untuk menguatkan rambut dan kuku! Uols yg nak try set ni boleh whatsapp iols yerrr. STOCK SANGAT LIMITED! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutihNina  #PolishFaceNina  #LaserSerumNina  #NinaSkincare  #TripleGebu  #IbuPutihMurah  #WhiteningSupplement  #LaserSerumMurah  #AgentNinaSkincare  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻 Uols ada masalah kulit badan gelap? Berdaki? Kulit badan kusam? Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri? Nak putih tapi takut injection? Haaaa set Nina kan ada uols ! Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau . Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner  dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina  dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚 BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #IbuPutih  #LaserSerum  #IbuPutihNina  #PolishFaceNina  #LaserSerumNina  #NinaSkincare  #NinaSkincareAgent  #TonerBuangDaki  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ScrubUratHijau  #BodyScrub  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
SET NINASKINCARE MELETOP 💥

#PolishGlowingSkincare set skincare complete untuk rawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit.

#SetPolishFace adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi.

Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN !

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishSkincare
#PolishFaceNina
#IbuPutihMurah
#PolishFaceSet
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#LaserSerumNina
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
SET NINASKINCARE MELETOP 💥 #PolishGlowingSkincare  set skincare complete untuk rawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit. #SetPolishFace  adalah set tambahan yg mengandungi item hebat #PolishFaceNina  yg berfungsi untuk memudarkan parut, melicinkan kulit, menyerikan wajah, memudarkan jeragat dan banyak lagi. Dan WHITENING BOOSTER jangan lupa yerrr. #IbuPutihLaserSerumNina  paling terbaik untuk mencerahkan kulit 20x lebih pantas dari krim pemutih yg lain TANPA PENGELUPASAN ! BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #PolishSkincare  #PolishFaceNina  #IbuPutihMurah  #PolishFaceSet  #NinaSkincare  #NinaSkincareAgent  #LaserSerumNina  #SayaJual  #NinaSkincareOriginal  #ShopWithUsMy  #OriginalProducts  #TakOriTakJual  #GlowingSkin  #ShinningSkin  #WhiteningSkin  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #JomCantik  #PolishFace  #Vitamins  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
Polusi akan mengganggu kesehatan kulit kakak!! , kulit jadi Kusam,berjerawat,mengHitam. Apalagi kakak adalah seorang pekerja, public figure yang selalu menghabiskan waktu di luar ruangan.😱😱
Q punya solusi sehat untuk merawat,dan menjaga kulit kakak agar tetep sehat dan selalu percaya diri dan tetap tampil cantik😘😘 Kakak coba dulu deh.. COLLA BEAUTY ,udah banyak kok konsumen kmi yg membuktikannya🤗🤗 Yuuk cantik maxsimal tanpa takut polusi... . . . 👩‍💻Silahkan Kontak dengan CS kami di 👇 📲 BBM 👉D28 D78 BF
📲 WA 👉 081 326 011 854 . . .

#pemutihkulitalami #whiteningskin #realwhiteningskin #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #putihmanis #cantikputih #glowingskin #skinnutrition #collabeauty #collabeautyreal #loveyourskin #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih #rahasiakulitputih #rahasiakulitsehat #quoteoftheday #photooftheday #pictoftheday #prinaolshop
Polusi akan mengganggu kesehatan kulit kakak!! , kulit jadi Kusam,berjerawat,mengHitam. Apalagi kakak adalah seorang pekerja, public figure yang selalu menghabiskan waktu di luar ruangan.😱😱 Q punya solusi sehat untuk merawat,dan menjaga kulit kakak agar tetep sehat dan selalu percaya diri dan tetap tampil cantik😘😘 Kakak coba dulu deh.. COLLA BEAUTY ,udah banyak kok konsumen kmi yg membuktikannya🤗🤗 Yuuk cantik maxsimal tanpa takut polusi... . . . 👩‍💻Silahkan Kontak dengan CS kami di 👇 📲 BBM 👉D28 D78 BF 📲 WA 👉 081 326 011 854 . . . #pemutihkulitalami  #whiteningskin  #realwhiteningskin  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsehat  #putihmanis  #cantikputih  #glowingskin  #skinnutrition  #collabeauty  #collabeautyreal  #loveyourskin  #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih  #rahasiakulitputih  #rahasiakulitsehat  #quoteoftheday  #photooftheday  #pictoftheday  #prinaolshop 
HIGH WHITENING INJECTION
“BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE”

RESULTS.
:IMMEDIATELY/INSTANT.
:FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT.

FUNCTION.
:BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. 
MANAGER INCHARGE 
HQ NEO DAMANSARA CLINIC 
MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:  603-77321275.
WHATSAPP: 60123282705.

MANAGER INCHARGE 
SHAH ALAM CLINIC
DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat
CALL: 603-77321275/ "call transfer"

MANAGER INCHARGE 
CYBERJAYA CLINIC
MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat
CALL:603-77321275 "call transfer"
WHATSAPP: 6017-6791664.

KELANTAN BRANCH OPENING SOON.

WE @celebrityaestheticbeautyclinic
@d_pheemthana_shinawat 
#thailandandcambodia 
ขอบคุณ/សូមអរគុណ
🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia #whiteningskin #boosterwhite #thailandandcambodia #highqualityproduct #slimmingfasterresult #surgery #permanentdimples #sexylips #plusplus #celebrity #celebrityaesthetics #celebrityaestheticbeauty #pheemthana
#thailandandcambodia #thailand #cambodia 
#neodamansara #kotadamansara #damansaraperdana #malaysia
HIGH WHITENING INJECTION “BOOSTER WHITE, IMMEDIATELY WHITE” RESULTS. :IMMEDIATELY/INSTANT. :FIRST NEEDLE 30% RESULT+ 2Nd NEEDLES 30% RESULT+3Rd NEEDLES ITS PERFECT WHITE 100% RESULT. FUNCTION. :BOOSTER WHITENING SKIN, THE WHOLE BODY BRIGHTENING, REDUCES THE WHOLE BODY SCAR, SMOOTH SKIN, REMOVE WRINKLES+++++ KINDLY CONTACT US. MANAGER INCHARGE HQ NEO DAMANSARA CLINIC MISS. TIETHA / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275. WHATSAPP: 60123282705. MANAGER INCHARGE SHAH ALAM CLINIC DR. PHEERAT RACHANON / @d_pheemthana_shinawat CALL: 603-77321275/ "call transfer" MANAGER INCHARGE CYBERJAYA CLINIC MISS. SHALMA / @d_pheemthana_shinawat CALL:603-77321275 "call transfer" WHATSAPP: 6017-6791664. KELANTAN BRANCH OPENING SOON. WE @celebrityaestheticbeautyclinic @d_pheemthana_shinawat #thailandandcambodia  ขอบคุณ/សូមអរគុណ 🇹🇭🇰🇭🙏🏼 #thailandwhiteninginjectioninmalaysia  #whiteningskin  #boosterwhite  #thailandandcambodia  #highqualityproduct  #slimmingfasterresult  #surgery  #permanentdimples  #sexylips  #plusplus  #celebrity  #celebrityaesthetics  #celebrityaestheticbeauty  #pheemthana  #thailandandcambodia  #thailand  #cambodia  #neodamansara  #kotadamansara  #damansaraperdana  #malaysia 
SEDANG MENCARI FORMULA MINDA & KULIT PUTIH ? .
kami tampilkan yang pertama, bukan 1 atau dua manfaat malah 4 !
==> Nak rasa chewtab pertama di malaysia mengabungkan 4 faedah dalam 1 tablet kunyah-kunyah
.
Dengan gabungn herba dan makanan berkhasiat yang menampilkan 3x ganda khasit tomato
==> B-Glo Chewtab setanding dengan pemulihan rawatan pakar
.
4 faedah yang anda akan dapat !
1. #Kulit Flawless
2. #Minda Fokus
3. #Anti Stress
4. #Bebas Simptom Sinus
.
Nak try sekarang jugak ?
Jom DM akk cepat.. #BgloChewTabMemoreen #BrainBooster #IqBooster #SunnahFood #BlockStress 
#FlawlessSkin #WhiteningSkin #KulitPutih #Kulit #KulitGebu #KulitJerawat 
#Memoreen #MakananMinda #Minda #KulitGlowing #MindaCergas
#GulaGulaBijakSihatCantik #DayaIngatan #BadanSihat #universitimalaya #universiti #universitimalaysia #anakbijak #pilihanibubapa #ibucemerlang
SEDANG MENCARI FORMULA MINDA & KULIT PUTIH ? . kami tampilkan yang pertama, bukan 1 atau dua manfaat malah 4 ! ==> Nak rasa chewtab pertama di malaysia mengabungkan 4 faedah dalam 1 tablet kunyah-kunyah . Dengan gabungn herba dan makanan berkhasiat yang menampilkan 3x ganda khasit tomato ==> B-Glo Chewtab setanding dengan pemulihan rawatan pakar . 4 faedah yang anda akan dapat ! 1. #Kulit  Flawless 2. #Minda  Fokus 3. #Anti  Stress 4. #Bebas  Simptom Sinus . Nak try sekarang jugak ? Jom DM akk cepat.. #BgloChewTabMemoreen  #BrainBooster  #IqBooster  #SunnahFood  #BlockStress  #FlawlessSkin  #WhiteningSkin  #KulitPutih  #Kulit  #KulitGebu  #KulitJerawat  #Memoreen  #MakananMinda  #Minda  #KulitGlowing  #MindaCergas  #GulaGulaBijakSihatCantik  #DayaIngatan  #BadanSihat  #universitimalaya  #universiti  #universitimalaysia  #anakbijak  #pilihanibubapa  #ibucemerlang 
Lift up your lashes with Keratin Lash Lift & Tint by Mercia! 😍😍😍
.
Enjoy Special Kartini Day Promo
DISCOUNT 20%
Keratin Lash Lift & Tint
(From 250ribu ---> Now only 200ribu)

Treatment lainnya yang termasuk promo Kartini Day: Facial, Spa, Eyelash Extention, Lipocavitation RF Slimming (wajah, body, lengan, paha, double chin), dll.

Promo hanya berlaku selama 20-25 April 2018 saja ya.. Yukk buruan!

Mercia Beauty Centre
031-5914675
HP: 082147416870
WA: 08113000905
LINE@: @merciabeautycentre
.
.
.
#merciabeautycentre #kartiniday #harikartini #promokartini #aprilpromo #promoapril #specialpromo #promofacial #bbglowsurabaya #lashlift #keratinlashlift #eyelashextentionsurabaya #lashliftsurabaya #whiteningskin #skincaresurabaya #klinikkecantikansurabaya #dokterkecantikansurabaya #dokterakupunktur #akupunktursurabaya #threadliftsurabaya #nosethreadlift #fillerhidung #fillerkantungmata #fillerbibir #prptreatment #mtstreatment #vampirefacial #promosurabaya #exploresurabaya #mercialashlift
Lift up your lashes with Keratin Lash Lift & Tint by Mercia! 😍😍😍 . Enjoy Special Kartini Day Promo DISCOUNT 20% Keratin Lash Lift & Tint (From 250ribu ---> Now only 200ribu) Treatment lainnya yang termasuk promo Kartini Day: Facial, Spa, Eyelash Extention, Lipocavitation RF Slimming (wajah, body, lengan, paha, double chin), dll. Promo hanya berlaku selama 20-25 April 2018 saja ya.. Yukk buruan! Mercia Beauty Centre 031-5914675 HP: 082147416870 WA: 08113000905 LINE@: @merciabeautycentre . . . #merciabeautycentre  #kartiniday  #harikartini  #promokartini  #aprilpromo  #promoapril  #specialpromo  #promofacial  #bbglowsurabaya  #lashlift  #keratinlashlift  #eyelashextentionsurabaya  #lashliftsurabaya  #whiteningskin  #skincaresurabaya  #klinikkecantikansurabaya  #dokterkecantikansurabaya  #dokterakupunktur  #akupunktursurabaya  #threadliftsurabaya  #nosethreadlift  #fillerhidung  #fillerkantungmata  #fillerbibir  #prptreatment  #mtstreatment  #vampirefacial  #promosurabaya  #exploresurabaya  #mercialashlift 
Tablet untuk kulit cantik + minda cerdas + anti stress + bebas sinus 
YANG PERTAMA...Ya..hanya di sini
" B-Glo Chewtab Memoreen "
.
60 biji dalam 1 botol dengan harga berbaloi,
.
Tak rugi oiiii....4 faedah dalam 1 tablet
serendah RM2.50 SEN sehari sahaja,
.
Saya free sekarang nk share info dengan anda,
Jom DM akk.. #BgloChewTabMemoreen #BrainBooster #IqBooster #SunnahFood #BlockStress 
#FlawlessSkin #WhiteningSkin #KulitPutih #Kulit #KulitGebu #KulitJerawat 
#Memoreen #MakananMinda #Minda #KulitGlowing #MindaCergas
#GulaGulaBijakSihatCantik #DayaIngatan #BadanSihat #universitimalaya #universiti #universitimalaysia #anakbijak #pilihanibubapa #ibucemerlang
Tablet untuk kulit cantik + minda cerdas + anti stress + bebas sinus YANG PERTAMA...Ya..hanya di sini " B-Glo Chewtab Memoreen " . 60 biji dalam 1 botol dengan harga berbaloi, . Tak rugi oiiii....4 faedah dalam 1 tablet serendah RM2.50 SEN sehari sahaja, . Saya free sekarang nk share info dengan anda, Jom DM akk.. #BgloChewTabMemoreen  #BrainBooster  #IqBooster  #SunnahFood  #BlockStress  #FlawlessSkin  #WhiteningSkin  #KulitPutih  #Kulit  #KulitGebu  #KulitJerawat  #Memoreen  #MakananMinda  #Minda  #KulitGlowing  #MindaCergas  #GulaGulaBijakSihatCantik  #DayaIngatan  #BadanSihat  #universitimalaya  #universiti  #universitimalaysia  #anakbijak  #pilihanibubapa  #ibucemerlang 
MACAM MANA NAK TAHU PRODUK UNTUK KULIT SESUAI KE TAK ? .
Korang dah cuba macam-macam produk rawat kulit ?
tapi result selalu hampa !
.
sebab tak sesuai ? 
atau sebab gebang jerr ?
.
korang tahu tak khasiat tomato sangat baik untuk kulit wajah ?
tapi takkan nak telan tomato hari-hari kan ?
.
sebab tu lah anda perlu try " B-Glo chewtab ni "
( TABLET KUNYAH Penganti khasiat tomato sehingga 3x ganda )
.
EXTRA formula dgn penambahn 4 fungsi lagi iaitu untuk :
+ FLAWLESSEXPERT
+ ANTI STRESS
+ MINDA
+ BEBAS SINUS
.
nak rasa kelembabapan kulit dan flawless seawal 3 minggu pertama ?
jom DM akk 😊

#BgloChewTabMemoreen #BrainBooster #IqBooster #SunnahFood #BlockStress 
#FlawlessSkin #WhiteningSkin #KulitPutih #Kulit #KulitGebu #KulitJerawat 
#Memoreen #MakananMinda #Minda #KulitGlowing #MindaCergas
#GulaGulaBijakSihatCantik #DayaIngatan #BadanSihat #universitimalaya #universiti #universitimalaysia #anakbijak #pilihanibubapa #ibucemerlang
MACAM MANA NAK TAHU PRODUK UNTUK KULIT SESUAI KE TAK ? . Korang dah cuba macam-macam produk rawat kulit ? tapi result selalu hampa ! . sebab tak sesuai ? atau sebab gebang jerr ? . korang tahu tak khasiat tomato sangat baik untuk kulit wajah ? tapi takkan nak telan tomato hari-hari kan ? . sebab tu lah anda perlu try " B-Glo chewtab ni " ( TABLET KUNYAH Penganti khasiat tomato sehingga 3x ganda ) . EXTRA formula dgn penambahn 4 fungsi lagi iaitu untuk : + FLAWLESSEXPERT + ANTI STRESS + MINDA + BEBAS SINUS . nak rasa kelembabapan kulit dan flawless seawal 3 minggu pertama ? jom DM akk 😊 #BgloChewTabMemoreen  #BrainBooster  #IqBooster  #SunnahFood  #BlockStress  #FlawlessSkin  #WhiteningSkin  #KulitPutih  #Kulit  #KulitGebu  #KulitJerawat  #Memoreen  #MakananMinda  #Minda  #KulitGlowing  #MindaCergas  #GulaGulaBijakSihatCantik  #DayaIngatan  #BadanSihat  #universitimalaya  #universiti  #universitimalaysia  #anakbijak  #pilihanibubapa  #ibucemerlang 
COLLA MELODY MYKANA NEW FORMULATION WITH MORE POWERFULL COLLAGEN ( ALL CONCENTRATED )
. 
MORE WHITENING WITH ALL PREMIUM INGREDIENTS , NOW Enriched with Macro - Antioxidants, 
POWERFULL antioxidants macro - molecules extracted from the fruit salmon collagen peptides with SUPER Nano Collagen Peptides + Q10, Vitamin C, Grape Seed + nano collagen concentration level Super 0.1 Dalton, absorbed rapidly and easy to eat, 
No fishy, Safe, devoid of residu AND Super Whitening Effect.
.
NEW MYKANA PREMIUM COLLA COLLAGEN DRINK ( 1 Box 10 sachet concentrated ingredients / no sugar add )
Dengan konsentrat salmon collagen dan glutathione serta Q10 dengan teknik nano molecules + macro antioxidants molecule yang 100% diserap sempurna dengan cepat dan membuat kulit kenyal putih dengan cepat, bukan hanya putih, tp juga warna wajah jadi glowing dan buat kulit seluruh tubuh jd kilat
Collagen memberikan elastisitas, kelenturan, kekenyalan, kelembaban dan ketahanan pada kulit
Dengan kulit yang masih elastis inilah seseorang akan terlihat awet muda bebas dari keriput walupun usia sudah 40 tahun keatas.
.
KULIT PUTIH + KENYAL +  KILAT + GLOWING DENGAN MENGKONSUMSI RUTIN COLLA MELODY COLLAGEN 
Putih dengan cepat, imbangi dengan GLuta Celena pada malam hari buat hasil maksimal
.
NEW KANA COLLA MELODY 
Ingredient Extracts imported from Japan more than 14 kinds
100% of users are very satisfied with result.
Fish Collagen Peptide 6,000 mg
Fish Salmon Collagen Peptide 4,000 mg
Acerola Cherry Powder 500 mg
L-Glutathion 250 mg
L-Glutamine 200 mg
L-Cysteine 100 mg
Glysine 100 mg
Ascorbic Acid 60 mg
Tomato Extract 60 mg
Alpha Lipoic Acid 50 mg
Grape Seed Extract 30 mg
Pine Bark Ectract 30 mg
Coenzyme Q10 30 mg
dl-alpha Tocopherol Acetrate 20 mg
🌷Kana Colla Melody Collagen Drinks improved the way your skin looks and feels in as little as 30 days
.
.
ORDER : 
Line : ce838
Wa : 081999885358
.
.
#kana #mykana #colla #collamelody #collagendrink #minumankecantikan #cantikkulit #kulitglowing #minumankesehatan #collagenikansalmon #putihsehat #cantikputih #whiteningskin #like4like #masalahkulit #pascamrlahirkan #ibumenyusui #aman #collagen #kulitkonclonf #glowing #kulitglowing
COLLA MELODY MYKANA NEW FORMULATION WITH MORE POWERFULL COLLAGEN ( ALL CONCENTRATED ) . MORE WHITENING WITH ALL PREMIUM INGREDIENTS , NOW Enriched with Macro - Antioxidants, POWERFULL antioxidants macro - molecules extracted from the fruit salmon collagen peptides with SUPER Nano Collagen Peptides + Q10, Vitamin C, Grape Seed + nano collagen concentration level Super 0.1 Dalton, absorbed rapidly and easy to eat, No fishy, Safe, devoid of residu AND Super Whitening Effect. . NEW MYKANA PREMIUM COLLA COLLAGEN DRINK ( 1 Box 10 sachet concentrated ingredients / no sugar add ) Dengan konsentrat salmon collagen dan glutathione serta Q10 dengan teknik nano molecules + macro antioxidants molecule yang 100% diserap sempurna dengan cepat dan membuat kulit kenyal putih dengan cepat, bukan hanya putih, tp juga warna wajah jadi glowing dan buat kulit seluruh tubuh jd kilat Collagen memberikan elastisitas, kelenturan, kekenyalan, kelembaban dan ketahanan pada kulit Dengan kulit yang masih elastis inilah seseorang akan terlihat awet muda bebas dari keriput walupun usia sudah 40 tahun keatas. . KULIT PUTIH + KENYAL + KILAT + GLOWING DENGAN MENGKONSUMSI RUTIN COLLA MELODY COLLAGEN Putih dengan cepat, imbangi dengan GLuta Celena pada malam hari buat hasil maksimal . NEW KANA COLLA MELODY Ingredient Extracts imported from Japan more than 14 kinds 100% of users are very satisfied with result. Fish Collagen Peptide 6,000 mg Fish Salmon Collagen Peptide 4,000 mg Acerola Cherry Powder 500 mg L-Glutathion 250 mg L-Glutamine 200 mg L-Cysteine 100 mg Glysine 100 mg Ascorbic Acid 60 mg Tomato Extract 60 mg Alpha Lipoic Acid 50 mg Grape Seed Extract 30 mg Pine Bark Ectract 30 mg Coenzyme Q10 30 mg dl-alpha Tocopherol Acetrate 20 mg 🌷Kana Colla Melody Collagen Drinks improved the way your skin looks and feels in as little as 30 days . . ORDER : Line : ce838 Wa : 081999885358 . . #kana  #mykana  #colla  #collamelody  #collagendrink  #minumankecantikan  #cantikkulit  #kulitglowing  #minumankesehatan  #collagenikansalmon  #putihsehat  #cantikputih  #whiteningskin  #like4like  #masalahkulit  #pascamrlahirkan  #ibumenyusui  #aman  #collagen  #kulitkonclonf  #glowing  #kulitglowing 
COLLA MELODY MYKANA NEW FORMULATION WITH MORE POWERFULL COLLAGEN ( ALL CONCENTRATED )
. 
MORE WHITENING WITH ALL PREMIUM INGREDIENTS , NOW Enriched with Macro - Antioxidants, 
POWERFULL antioxidants macro - molecules extracted from the fruit salmon collagen peptides with SUPER Nano Collagen Peptides + Q10, Vitamin C, Grape Seed + nano collagen concentration level Super 0.1 Dalton, absorbed rapidly and easy to eat, 
No fishy, Safe, devoid of residu AND Super Whitening Effect.
.
NEW MYKANA PREMIUM COLLA COLLAGEN DRINK ( 1 Box 10 sachet concentrated ingredients / no sugar add )
Dengan konsentrat salmon collagen dan glutathione serta Q10 dengan teknik nano molecules + macro antioxidants molecule yang 100% diserap sempurna dengan cepat dan membuat kulit kenyal putih dengan cepat, bukan hanya putih, tp juga warna wajah jadi glowing dan buat kulit seluruh tubuh jd kilat
Collagen memberikan elastisitas, kelenturan, kekenyalan, kelembaban dan ketahanan pada kulit
Dengan kulit yang masih elastis inilah seseorang akan terlihat awet muda bebas dari keriput walupun usia sudah 40 tahun keatas.
.
KULIT PUTIH + KENYAL +  KILAT + GLOWING DENGAN MENGKONSUMSI RUTIN COLLA MELODY COLLAGEN 
Putih dengan cepat, imbangi dengan GLuta Celena pada malam hari buat hasil maksimal
.
NEW KANA COLLA MELODY 
Ingredient Extracts imported from Japan more than 14 kinds
100% of users are very satisfied with result.
Fish Collagen Peptide 6,000 mg
Fish Salmon Collagen Peptide 4,000 mg
Acerola Cherry Powder 500 mg
L-Glutathion 250 mg
L-Glutamine 200 mg
L-Cysteine 100 mg
Glysine 100 mg
Ascorbic Acid 60 mg
Tomato Extract 60 mg
Alpha Lipoic Acid 50 mg
Grape Seed Extract 30 mg
Pine Bark Ectract 30 mg
Coenzyme Q10 30 mg
dl-alpha Tocopherol Acetrate 20 mg
🌷Kana Colla Melody Collagen Drinks improved the way your skin looks and feels in as little as 30 days
.
.
ORDER : 
Line : ce838
Wa : 081999885358
.
.
#kana #mykana #colla #collamelody #collagendrink #minumankecantikan #cantikkulit #kulitglowing #minumankesehatan #collagenikansalmon #putihsehat #cantikputih #whiteningskin #like4like #masalahkulit #pascamrlahirkan #ibumenyusui #aman #collagen #kulitkonclonf #glowing #kulitglowing
COLLA MELODY MYKANA NEW FORMULATION WITH MORE POWERFULL COLLAGEN ( ALL CONCENTRATED ) . MORE WHITENING WITH ALL PREMIUM INGREDIENTS , NOW Enriched with Macro - Antioxidants, POWERFULL antioxidants macro - molecules extracted from the fruit salmon collagen peptides with SUPER Nano Collagen Peptides + Q10, Vitamin C, Grape Seed + nano collagen concentration level Super 0.1 Dalton, absorbed rapidly and easy to eat, No fishy, Safe, devoid of residu AND Super Whitening Effect. . NEW MYKANA PREMIUM COLLA COLLAGEN DRINK ( 1 Box 10 sachet concentrated ingredients / no sugar add ) Dengan konsentrat salmon collagen dan glutathione serta Q10 dengan teknik nano molecules + macro antioxidants molecule yang 100% diserap sempurna dengan cepat dan membuat kulit kenyal putih dengan cepat, bukan hanya putih, tp juga warna wajah jadi glowing dan buat kulit seluruh tubuh jd kilat Collagen memberikan elastisitas, kelenturan, kekenyalan, kelembaban dan ketahanan pada kulit Dengan kulit yang masih elastis inilah seseorang akan terlihat awet muda bebas dari keriput walupun usia sudah 40 tahun keatas. . KULIT PUTIH + KENYAL + KILAT + GLOWING DENGAN MENGKONSUMSI RUTIN COLLA MELODY COLLAGEN Putih dengan cepat, imbangi dengan GLuta Celena pada malam hari buat hasil maksimal . NEW KANA COLLA MELODY Ingredient Extracts imported from Japan more than 14 kinds 100% of users are very satisfied with result. Fish Collagen Peptide 6,000 mg Fish Salmon Collagen Peptide 4,000 mg Acerola Cherry Powder 500 mg L-Glutathion 250 mg L-Glutamine 200 mg L-Cysteine 100 mg Glysine 100 mg Ascorbic Acid 60 mg Tomato Extract 60 mg Alpha Lipoic Acid 50 mg Grape Seed Extract 30 mg Pine Bark Ectract 30 mg Coenzyme Q10 30 mg dl-alpha Tocopherol Acetrate 20 mg 🌷Kana Colla Melody Collagen Drinks improved the way your skin looks and feels in as little as 30 days . . ORDER : Line : ce838 Wa : 081999885358 . . #kana  #mykana  #colla  #collamelody  #collagendrink  #minumankecantikan  #cantikkulit  #kulitglowing  #minumankesehatan  #collagenikansalmon  #putihsehat  #cantikputih  #whiteningskin  #like4like  #masalahkulit  #pascamrlahirkan  #ibumenyusui  #aman  #collagen  #kulitkonclonf  #glowing  #kulitglowing 
COLLA MELODY MYKANA NEW FORMULATION WITH MORE POWERFULL COLLAGEN ( ALL CONCENTRATED )
. 
MORE WHITENING WITH ALL PREMIUM INGREDIENTS , NOW Enriched with Macro - Antioxidants, 
POWERFULL antioxidants macro - molecules extracted from the fruit salmon collagen peptides with SUPER Nano Collagen Peptides + Q10, Vitamin C, Grape Seed + nano collagen concentration level Super 0.1 Dalton, absorbed rapidly and easy to eat, 
No fishy, Safe, devoid of residu AND Super Whitening Effect.
.
NEW MYKANA PREMIUM COLLA COLLAGEN DRINK ( 1 Box 10 sachet concentrated ingredients / no sugar add )
Dengan konsentrat salmon collagen dan glutathione serta Q10 dengan teknik nano molecules + macro antioxidants molecule yang 100% diserap sempurna dengan cepat dan membuat kulit kenyal putih dengan cepat, bukan hanya putih, tp juga warna wajah jadi glowing dan buat kulit seluruh tubuh jd kilat
Collagen memberikan elastisitas, kelenturan, kekenyalan, kelembaban dan ketahanan pada kulit
Dengan kulit yang masih elastis inilah seseorang akan terlihat awet muda bebas dari keriput walupun usia sudah 40 tahun keatas.
.
KULIT PUTIH + KENYAL +  KILAT + GLOWING DENGAN MENGKONSUMSI RUTIN COLLA MELODY COLLAGEN 
Putih dengan cepat, imbangi dengan GLuta Celena pada malam hari buat hasil maksimal
.
NEW KANA COLLA MELODY 
Ingredient Extracts imported from Japan more than 14 kinds
100% of users are very satisfied with result.
Fish Collagen Peptide 6,000 mg
Fish Salmon Collagen Peptide 4,000 mg
Acerola Cherry Powder 500 mg
L-Glutathion 250 mg
L-Glutamine 200 mg
L-Cysteine 100 mg
Glysine 100 mg
Ascorbic Acid 60 mg
Tomato Extract 60 mg
Alpha Lipoic Acid 50 mg
Grape Seed Extract 30 mg
Pine Bark Ectract 30 mg
Coenzyme Q10 30 mg
dl-alpha Tocopherol Acetrate 20 mg
🌷Kana Colla Melody Collagen Drinks improved the way your skin looks and feels in as little as 30 days
.
.
ORDER : 
Line : ce838
Wa : 081999885358
.
.
#kana #mykana #colla #collamelody #collagendrink #minumankecantikan #cantikkulit #kulitglowing #minumankesehatan #collagenikansalmon #putihsehat #cantikputih #whiteningskin #like4like #masalahkulit #pascamrlahirkan #ibumenyusui #aman #collagen #kulitkonclonf #glowing #kulitglowing
COLLA MELODY MYKANA NEW FORMULATION WITH MORE POWERFULL COLLAGEN ( ALL CONCENTRATED ) . MORE WHITENING WITH ALL PREMIUM INGREDIENTS , NOW Enriched with Macro - Antioxidants, POWERFULL antioxidants macro - molecules extracted from the fruit salmon collagen peptides with SUPER Nano Collagen Peptides + Q10, Vitamin C, Grape Seed + nano collagen concentration level Super 0.1 Dalton, absorbed rapidly and easy to eat, No fishy, Safe, devoid of residu AND Super Whitening Effect. . NEW MYKANA PREMIUM COLLA COLLAGEN DRINK ( 1 Box 10 sachet concentrated ingredients / no sugar add ) Dengan konsentrat salmon collagen dan glutathione serta Q10 dengan teknik nano molecules + macro antioxidants molecule yang 100% diserap sempurna dengan cepat dan membuat kulit kenyal putih dengan cepat, bukan hanya putih, tp juga warna wajah jadi glowing dan buat kulit seluruh tubuh jd kilat Collagen memberikan elastisitas, kelenturan, kekenyalan, kelembaban dan ketahanan pada kulit Dengan kulit yang masih elastis inilah seseorang akan terlihat awet muda bebas dari keriput walupun usia sudah 40 tahun keatas. . KULIT PUTIH + KENYAL + KILAT + GLOWING DENGAN MENGKONSUMSI RUTIN COLLA MELODY COLLAGEN Putih dengan cepat, imbangi dengan GLuta Celena pada malam hari buat hasil maksimal . NEW KANA COLLA MELODY Ingredient Extracts imported from Japan more than 14 kinds 100% of users are very satisfied with result. Fish Collagen Peptide 6,000 mg Fish Salmon Collagen Peptide 4,000 mg Acerola Cherry Powder 500 mg L-Glutathion 250 mg L-Glutamine 200 mg L-Cysteine 100 mg Glysine 100 mg Ascorbic Acid 60 mg Tomato Extract 60 mg Alpha Lipoic Acid 50 mg Grape Seed Extract 30 mg Pine Bark Ectract 30 mg Coenzyme Q10 30 mg dl-alpha Tocopherol Acetrate 20 mg 🌷Kana Colla Melody Collagen Drinks improved the way your skin looks and feels in as little as 30 days . . ORDER : Line : ce838 Wa : 081999885358 . . #kana  #mykana  #colla  #collamelody  #collagendrink  #minumankecantikan  #cantikkulit  #kulitglowing  #minumankesehatan  #collagenikansalmon  #putihsehat  #cantikputih  #whiteningskin  #like4like  #masalahkulit  #pascamrlahirkan  #ibumenyusui  #aman  #collagen  #kulitkonclonf  #glowing  #kulitglowing 
Mayziio Vampire PH Balance Vampire

Vampire Mayziio no matter how skin you are. We stop all your skin problems. - Creamy texture, not sticky - The  skin is like a smooth, healthy skin. -  Adjust the skin. -  deep penetration - The  skin looks shine. -  Restores dry skin. -  Skin to soften. - The  skin is moisturized. 
To use : Apply morning and evening to skin. 
30ml 
#bodyserum
#whiteningskin

Price
1 x Rm15
5 x Rm14
10 x Rm13

Whatssap@0182602897
Mayziio Vampire PH Balance Vampire Vampire Mayziio no matter how skin you are. We stop all your skin problems. - Creamy texture, not sticky - The  skin is like a smooth, healthy skin. -  Adjust the skin. -  deep penetration - The  skin looks shine. -  Restores dry skin. -  Skin to soften. - The  skin is moisturized. To use : Apply morning and evening to skin. 30ml #bodyserum  #whiteningskin  Price 1 x Rm15 5 x Rm14 10 x Rm13 Whatssap@0182602897
Salah satu pasien kesayangan kita yg puas dengan Leny Skincare..
---------------------
Bagaimana dengan kamu?
Sudah coba treatment Leny Skincare apa saja? Yuk sharing treatment favorit kamu dan perubahan kamu yang semakin hari semakin cantik.
----------------------
Utk lbh detail ttg price list dan treatment silahkan via wa ke 082112263457 ya
----------------------
#lenyskincare #skincarecitraraya #skincarebalaraja #skincarekarawaci #skincareserpong #facialtreatment #solusiacne #problemjerawat #trustedskincare #kulitcantik #kulitsehat #beautyregime #antiaging #filler #botox #skincaretangerang #whiteningskin #creamjerawat #lasertreament #perawatanwajah #perawatanacne #testimonilenyskincare #sulamalis #eyelashextension #kulitsehat #creamperawatan #acnetreatment #suntikantiaging #sulamalis
Salah satu pasien kesayangan kita yg puas dengan Leny Skincare.. --------------------- Bagaimana dengan kamu? Sudah coba treatment Leny Skincare apa saja? Yuk sharing treatment favorit kamu dan perubahan kamu yang semakin hari semakin cantik. ---------------------- Utk lbh detail ttg price list dan treatment silahkan via wa ke 082112263457 ya ---------------------- #lenyskincare  #skincarecitraraya  #skincarebalaraja  #skincarekarawaci  #skincareserpong  #facialtreatment  #solusiacne  #problemjerawat  #trustedskincare  #kulitcantik  #kulitsehat  #beautyregime  #antiaging  #filler  #botox  #skincaretangerang  #whiteningskin  #creamjerawat  #lasertreament  #perawatanwajah  #perawatanacne  #testimonilenyskincare  #sulamalis  #eyelashextension  #kulitsehat  #creamperawatan  #acnetreatment  #suntikantiaging  #sulamalis 
Helloowww mau COD area Jogja?  Bisa bangett kaka, yukk silahkan chat kami langsung aja di WA kami yaa kaka :) 👉Reseller/Dropshipper Welcome
🚗 COD khusus Area Yogyakarta Kota

Info dan pemesanan hubungi : ☎ WA/SMS 👉 081 326 011 854

KLIK WHASHAP OTOMATIS :

http://bit.ly/2EeS0r3 . . .

#pemutihkulitalami #whiteningskin #realwhiteningskin #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #putihmanis #cantikputih #glowingskin #skinnutrition #collabeauty #collabeautyreal #loveyourskin #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih #rahasiakulitputih #rahasiakulitsehat #quoteoftheday #photooftheday #pictoftheday #prinaolshop
Helloowww mau COD area Jogja? Bisa bangett kaka, yukk silahkan chat kami langsung aja di WA kami yaa kaka :) 👉Reseller/Dropshipper Welcome 🚗 COD khusus Area Yogyakarta Kota Info dan pemesanan hubungi : ☎ WA/SMS 👉 081 326 011 854 KLIK WHASHAP OTOMATIS : http://bit.ly/2EeS0r3 . . . #pemutihkulitalami  #whiteningskin  #realwhiteningskin  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsehat  #putihmanis  #cantikputih  #glowingskin  #skinnutrition  #collabeauty  #collabeautyreal  #loveyourskin  #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih  #rahasiakulitputih  #rahasiakulitsehat  #quoteoftheday  #photooftheday  #pictoftheday  #prinaolshop 
Korang nk layanan Princesss cenggini⁉️
.
🎂Time bufday,dpt gift.
🎁Nak kawen,dpt adiah.
💉Grab pakej,dpt free treatment.
.
Hungtunglaaaaaaaa...
.
Sudi2 la ye book slot treatment dgn House Of She.Thank u our loyalty customer & new comers!💋
.
#whiteningdrippahang #dripperkuantan #dripperpahang #registered #whiteningdrip #whiteninginjection #whiteningskin #stemcelltherapy #stemcell #lipotreatment #vshapeface #kuantan #pahang #beauticianmuslimah #beauticianpahang
Korang nk layanan Princesss cenggini⁉️ . 🎂Time bufday,dpt gift. 🎁Nak kawen,dpt adiah. 💉Grab pakej,dpt free treatment. . Hungtunglaaaaaaaa... . Sudi2 la ye book slot treatment dgn House Of She.Thank u our loyalty customer & new comers!💋 . #whiteningdrippahang  #dripperkuantan  #dripperpahang  #registered  #whiteningdrip  #whiteninginjection  #whiteningskin  #stemcelltherapy  #stemcell  #lipotreatment  #vshapeface  #kuantan  #pahang  #beauticianmuslimah  #beauticianpahang 
🍂SHALICIOUS BEAUTY SECRET (100 gm)🍂
.
KEISTIMEWAAN
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist dan cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
KANDUNGAN
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin C
.
CARA PENGAMBILAN
1. Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam
2. Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪3. Sebotol Beauty Secret boleh tahan selama sebulan
4. Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
5..Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
🚫Exclude Postage
📲Whatsapp +60184003309
.
#shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousmurah #shalicoiusoriginal #shaliciousfoundation #beautysecret #beautysecrets #beautysecretmurah #whiteningskin #glowingskin #pituhmulus #putihberseri #mesrawuduk #desadairyfarm #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #dropshipmalaysia #famecosmetic #kosmetikonline #iklanonlineshop #sayajual
🍂SHALICIOUS BEAUTY SECRET (100 gm)🍂 . KEISTIMEWAAN ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist dan cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . KANDUNGAN ✔Collagen ✔Ekstrak Biji Anggur ✔Strawberry ✔Roselle ✔Vitamin C . CARA PENGAMBILAN 1. Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam 2. Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah ‪3. Sebotol Beauty Secret boleh tahan selama sebulan 4. Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair 5..Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby . ✅Ready Stock 🚚Fast Delivery 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +60184003309 . #shalicious  #shaliciousbeautyfoundation  #shalicioushq  #shaliciousmurah  #shalicoiusoriginal  #shaliciousfoundation  #beautysecret  #beautysecrets  #beautysecretmurah  #whiteningskin  #glowingskin  #pituhmulus  #putihberseri  #mesrawuduk  #desadairyfarm  #kosmetikmurah  #kedaionlinemurah  #kedaionlinemalaysia  #dropshipmalaysia  #famecosmetic  #kosmetikonline  #iklanonlineshop  #sayajual 
ทาตรงจุดที่มีปัญหา #คอดำ ก็หายได้ แค่มี #บาลิโอ้ หลอดนี้เท่านั้น .
ⒷⒶⓁⒾⓄ ⒶⓁⓁ ⒾⓃ ⓄⓃⒺ ตัวเดียวจบทุกปัญหา #ดำ #ด้าน #แตกลาย เพียง 429฿ เท่านั้น #ส่งฟรี 📮
.

#balioallinone #baliocream #skinista #skinistad #stretch #mark #darkspot #eraser #balio #allinonecream #skin #whiteskin #whiteningskin #specialcream #backneckskin #underarm #jjlekyskinista #stretchmarks #neckskin #allskinbody #solfskin #skinistaig1
ทาตรงจุดที่มีปัญหา #คอดำ  ก็หายได้ แค่มี #บาล ิโอ้ หลอดนี้เท่านั้น . ⒷⒶⓁⒾⓄ ⒶⓁⓁ ⒾⓃ ⓄⓃⒺ ตัวเดียวจบทุกปัญหา #ดำ  #ด ้าน #แตกลาย  เพียง 429฿ เท่านั้น #ส ่งฟรี 📮 . #balioallinone  #baliocream  #skinista  #skinistad  #stretch  #mark  #darkspot  #eraser  #balio  #allinonecream  #skin  #whiteskin  #whiteningskin  #specialcream  #backneckskin  #underarm  #jjlekyskinista  #stretchmarks  #neckskin  #allskinbody  #solfskin  #skinistaig1 
Alhamdulillah udah habis ke - 3 box.. udah berkurang fleknyaa :* 👩‍💻Silahkan Kontak dengan CS kami di 👇 📲 BBM 👉D28 D78 BF
📲 WA 👉 081 326 011 854 
#pemutihkulitalami #whiteningskin #realwhiteningskin #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #putihmanis #cantikputih #glowingskin #skinnutrition #collabeauty #collabeautyreal #loveyourskin #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih #rahasiakulitputih #rahasiakulitsehat #quoteoftheday #photooftheday #pictoftheday #prinaolshop
Alhamdulillah udah habis ke - 3 box.. udah berkurang fleknyaa :* 👩‍💻Silahkan Kontak dengan CS kami di 👇 📲 BBM 👉D28 D78 BF 📲 WA 👉 081 326 011 854 #pemutihkulitalami  #whiteningskin  #realwhiteningskin  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsehat  #putihmanis  #cantikputih  #glowingskin  #skinnutrition  #collabeauty  #collabeautyreal  #loveyourskin  #collabeautyjogja  #rahasiacantikputih  #rahasiakulitputih  #rahasiakulitsehat  #quoteoftheday  #photooftheday  #pictoftheday  #prinaolshop 
MORROCAN WHITENING BLACK SOAP 
Skinblissorganicformula  Morrocan whitening black soap gives you a stunning, flawless and evenly bright skin color with a mesmerizing skin feel. This black soap is made for people of beauty and style, and it's PURELY 100% ORGANIC with no chemical base. 
Skinblissorganicformula morrocan whitening black soap is made to clear all DARK SPOTS, BLEMISHES, DARK KNUCKLES. 
Lay your hands on this product for just #2000 and testify to the effectiveness and credibility of Our Products. 
Place your order by calling Or Whatsapp: +2349095439967
#glow#skincare#skincareroutine#beauty#beautycare#flawlessskin#whiteningsoap#whiteningskin#organicskincare#natuaral
MORROCAN WHITENING BLACK SOAP Skinblissorganicformula Morrocan whitening black soap gives you a stunning, flawless and evenly bright skin color with a mesmerizing skin feel. This black soap is made for people of beauty and style, and it's PURELY 100% ORGANIC with no chemical base. Skinblissorganicformula morrocan whitening black soap is made to clear all DARK SPOTS, BLEMISHES, DARK KNUCKLES. Lay your hands on this product for just #2000  and testify to the effectiveness and credibility of Our Products. Place your order by calling Or Whatsapp: +2349095439967 #glow #skincare #skincareroutine #beauty #beautycare #flawlessskin #whiteningsoap #whiteningskin #organicskincare #natuaral 
GET THE SKIN YOU DESIRE WITHOUT LOOKING BLEACHED.
-Skin repair from usage of chemicalproducts
-skinlightening -Uneven skin tone
sunburns treament -Skin whitening creams -stretch marks treatment
-pinklips balm
-acne/Pimples
-dark knuckles remover
-dark bumbum
-Skin reactions/white dots
-redness  watsapp-07056847044 or 08029412424 or simply send me a DM
#skincare #instagram #regrann #insta #flawlessbeauty #nigeria #n #fashion #whiteningskin
GET THE SKIN YOU DESIRE WITHOUT LOOKING BLEACHED. -Skin repair from usage of chemicalproducts -skinlightening -Uneven skin tone sunburns treament -Skin whitening creams -stretch marks treatment -pinklips balm -acne/Pimples -dark knuckles remover -dark bumbum -Skin reactions/white dots -redness watsapp-07056847044 or 08029412424 or simply send me a DM #skincare  #instagram  #regrann  #insta  #flawlessbeauty  #nigeria  #n  #fashion  #whiteningskin