an online Instagram web viewer

#waxmalaysia medias

Photos

Ada lagi ke yang masih bercukur tu? Tak sayang kulit ke? 😢😢😢
.
Cubalah Norah Organic Hair Removal harini. Bulu lambat tumbuh, kulit licin, berbau segar lagi tau uolls. 😘😘
.
SAPU➡TEKAN➡TARIK ➡Jom whatsapp 0196462826 or click je link on bio 📲 
atau tekan 📲 http://www.wasap.my/60196462826 
#OrganicHairRemoval #norahwax #ketiakhitam  #share
#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah  #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval #norahfeedback #viral
Ada lagi ke yang masih bercukur tu? Tak sayang kulit ke? 😢😢😢 . Cubalah Norah Organic Hair Removal harini. Bulu lambat tumbuh, kulit licin, berbau segar lagi tau uolls. 😘😘 . SAPU➡TEKAN➡TARIK ➡Jom whatsapp 0196462826 or click je link on bio 📲 atau tekan 📲 http://www.wasap.my/60196462826 #OrganicHairRemoval  #norahwax  #ketiakhitam  #share  #sayajual  #norahwax  #norahbangi  #norahkajang  #norahputrajaya  #norahwaxBangi  #norahwaxKajang  #norahwaxPutrajaya  #hotwax  #coldwax  #waxing  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #norahwaxmurah  #naturalwax  #bazaarpaknil  #buangbulu  #waxmurah  #jellywax  #jellywaxmurah  #organichairremoval  #norahfeedback  #viral 
No more misai halus! Kini anda tampil lebih wanita dpd biasa 😘😂 thank you NorahWax 🍯

Nak try kehebatan Norah? Jom order sekarang whatsapp link on bio! 📲
.

#OrganicHairRemoval #norahwax #ketiakhitam  #share
#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah  #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval #norahfeedback #viral
No more misai halus! Kini anda tampil lebih wanita dpd biasa 😘😂 thank you NorahWax 🍯 Nak try kehebatan Norah? Jom order sekarang whatsapp link on bio! 📲 . #OrganicHairRemoval  #norahwax  #ketiakhitam  #share  #sayajual  #norahwax  #norahbangi  #norahkajang  #norahputrajaya  #norahwaxBangi  #norahwaxKajang  #norahwaxPutrajaya  #hotwax  #coldwax  #waxing  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #norahwaxmurah  #naturalwax  #bazaarpaknil  #buangbulu  #waxmurah  #jellywax  #jellywaxmurah  #organichairremoval  #norahfeedback  #viral 
SAMPAI AKAR DIA CABUT !
.
Haa nampak? Sampai akar tau jellywax ni cabut bulu. Bila cabut bulu sampai akar, so next tine bulu tumbuh lebih lambat. Normally dekat 2minggu baru tumbuh.
.
Untuk yang tanya ada side effect ke tak tu, no worries. Jellywax ni cabut bulu je. Takde kene mengene macam skincare tu.
.
Whatsapp sis 601139984945  for more info tau❤
.
#jellywaxmurah #jellywaxmalaysia 
#hardwaxmalaysia 
#halalkanhatiyangkucuri 
#klikpengantinmusimsalju 
#dramamonalisa 
#waxingspa#waxmalaysia
SAMPAI AKAR DIA CABUT ! . Haa nampak? Sampai akar tau jellywax ni cabut bulu. Bila cabut bulu sampai akar, so next tine bulu tumbuh lebih lambat. Normally dekat 2minggu baru tumbuh. . Untuk yang tanya ada side effect ke tak tu, no worries. Jellywax ni cabut bulu je. Takde kene mengene macam skincare tu. . Whatsapp sis 601139984945 for more info tau❤ . #jellywaxmurah  #jellywaxmalaysia  #hardwaxmalaysia  #halalkanhatiyangkucuri  #klikpengantinmusimsalju  #dramamonalisa  #waxingspa #waxmalaysia 
Puas hatinya bila tengok semua bulu-bulu yang tak diingini melekat dekat cotton strip 🤩
.
Lepastu, semua bulu tumbuh lambat pulak tu. Dapatlah merasa kulit yang halus mulus hehe
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #testimoniwawawax #wawawaxfeedback #wawawaxtestimoni #waxingtestimoni
Puas hatinya bila tengok semua bulu-bulu yang tak diingini melekat dekat cotton strip 🤩 . Lepastu, semua bulu tumbuh lambat pulak tu. Dapatlah merasa kulit yang halus mulus hehe . . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam  #testimoniwawawax  #wawawaxfeedback  #wawawaxtestimoni  #waxingtestimoni 
.
.
#testimoniwawawax
.
.
Hi uolls! 🙋 Betul ke Wawawax ni best? 😏 Ramai sangat yang dah bertukar pakai Wawawax ni. 
Thank you @littlemisskhan  for your review.😍 Hanya 1saat je bulu kena cantas sampai ke akar gitu. Apa lagi get your wawawax now😘
.
Hanya RM32.90 sahaja.💰 Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT SAMPUL RAYA !🎁 best kan, tak payah beli sampul raya lagi. Sis bagi percuma je 😜 whatsapp sis 012-9060019 atau tekan je link dkt bio utk direct whatsapp. Jom cepat dapatkan Wawawax uolls. 💨🏃
.
.
#wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxbukitkatil #wawawaxbukitbaru #wawawaxayerkeroh #wawawaxbemban #wawawaxjasin #waxing #shaving #bridetobe #homespa #buangbulu  #organicwax #coldwax #organichairremoval #hairless #waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hairremoval #bebasbuluketiak #sayajualwax #waxmurah #codwawawaxmelaka #codmelaka #lagisyantikdance #lagisyantik #tiktok #goyangduajari #rahsiahatiperempuan
. . #testimoniwawawax  . . Hi uolls! 🙋 Betul ke Wawawax ni best? 😏 Ramai sangat yang dah bertukar pakai Wawawax ni. Thank you @littlemisskhan for your review.😍 Hanya 1saat je bulu kena cantas sampai ke akar gitu. Apa lagi get your wawawax now😘 . Hanya RM32.90 sahaja.💰 Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT SAMPUL RAYA !🎁 best kan, tak payah beli sampul raya lagi. Sis bagi percuma je 😜 whatsapp sis 012-9060019 atau tekan je link dkt bio utk direct whatsapp. Jom cepat dapatkan Wawawax uolls. 💨🏃 . . #wawawax  #wawawaxmelaka  #wawawaxbukitkatil  #wawawaxbukitbaru  #wawawaxayerkeroh  #wawawaxbemban  #wawawaxjasin  #waxing  #shaving  #bridetobe  #homespa  #buangbulu  #organicwax  #coldwax  #organichairremoval  #hairless  #waxmalaysiamurah  #waxmalaysia  #hairremoval  #bebasbuluketiak  #sayajualwax  #waxmurah  #codwawawaxmelaka  #codmelaka  #lagisyantikdance  #lagisyantik  #tiktok  #goyangduajari  #rahsiahatiperempuan 
Lepas dah waxing dengan wawawax, bulu korang pun takut2 nak tumbuh tau. .
Paling awal pun seminggu dua minggu baru dia nak start tumbuh 🙊
.
Dah tak perlu nak kena pakai bulu hari2 dah 😊
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #ads #bawahrm50
Lepas dah waxing dengan wawawax, bulu korang pun takut2 nak tumbuh tau. . Paling awal pun seminggu dua minggu baru dia nak start tumbuh 🙊 . Dah tak perlu nak kena pakai bulu hari2 dah 😊 . . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam  #ads  #bawahrm50 
Today is the fourth day of Ramadhan, let’s keep on remembrance of Allah thru duaa and istighfar ☺️🌸
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #salamramadhan
Today is the fourth day of Ramadhan, let’s keep on remembrance of Allah thru duaa and istighfar ☺️🌸 . . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam  #salamramadhan 
See? Kan dah cakap ICE CREAM WAX ni senang je nak guna lepastu tak melekit dan habis di tariknya bulu hingga ke akar pulak tu. Best ke tak best? 😆
.
Jom hilangkan bulu2 tak diingini!
.
Click link di bio utk order! 💋

#icecreamwax
#waxmalaysia
#beanswaxmurah
#icecreamwaxmurah
#icecreamwaxpalingmurah
#icecreamwaxmalaysia
#icecreamwaxkelantan
#icecreamwaxtrialpack
#icecreamwaxbysallydaugther
#dhealdermaroller
#serumevoe
See? Kan dah cakap ICE CREAM WAX ni senang je nak guna lepastu tak melekit dan habis di tariknya bulu hingga ke akar pulak tu. Best ke tak best? 😆
.
Jom hilangkan bulu2 tak diingini!
.
Click link di bio utk order! 💋

#icecreamwax
#waxmalaysia
#beanswaxmurah
#icecreamwaxmurah
#icecreamwaxpalingmurah
#icecreamwaxmalaysia
#icecreamwaxkelantan
#icecreamwaxtrialpack
#icecreamwaxbysallydaugther
#dhealdermaroller
#serumevoe
See? Kan dah cakap ICE CREAM WAX ni senang je nak guna lepastu tak melekit dan habis di tariknya bulu hingga ke akar pulak tu. Best ke tak best? 😆
.
Jom hilangkan bulu2 tak diingini!
.
Click link di bio utk order! 💋

#icecreamwax
#waxmalaysia
#beanswaxmurah
#icecreamwaxmurah
#icecreamwaxpalingmurah
#icecreamwaxmalaysia
#icecreamwaxkelantan
#icecreamwaxtrialpack
#icecreamwaxbysallydaugther
#dhealdermaroller
#serumevoe
Do you guys know that Wawawax are good to be used for 12 months from the First opening? ☺️🌸
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #wawawaxtips
Alhamdulillah puasa ni ramai betul order Wawawax. Korang order esoknya akk terus pos tau! Siap dpt freegift sampul duit raya lg tau. Nk raya ni mesti lah nak cantik cantik. Jgn luaran je cantik tapi dalam tk jaga 😇

WHATSAPP 01112351797

#wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #lipbalmmadukelulut #myhoneylips #hilangkanbulukaki #waxmurah #waxbulu #cabutbulukaki
Assalamualaikum dan salam subuh people! 🌷💕
_
Semoga Allah memberkati dan mempermudahkan kerja kita hari ini insyaAllah. ☺️
_
So sementara tengah tunggu matahari muncul, jom tengok bahagian mana Wawawax boleh guna eh 🤔
_ 
Actually, satu badan boleh guna tau 😚 Bulu muka pon boleh, cuma make sure kulit muka tak terhakis dek kegunaan pencuci muka chemical. Pastikan kulit yang normal.
Tapi Ida juga tak galakkan untuk wax kening untuk muslim. 😌
_
Feel free untuk untuk tanya soalan di comment atau nak cuba Wawawax, korang just klik link di bio atau whatsapp ke 016- 5594 154.
Assalamualaikum dan salam subuh people! 🌷💕 _ Semoga Allah memberkati dan mempermudahkan kerja kita hari ini insyaAllah. ☺️ _ So sementara tengah tunggu matahari muncul, jom tengok bahagian mana Wawawax boleh guna eh 🤔 _ Actually, satu badan boleh guna tau 😚 Bulu muka pon boleh, cuma make sure kulit muka tak terhakis dek kegunaan pencuci muka chemical. Pastikan kulit yang normal. Tapi Ida juga tak galakkan untuk wax kening untuk muslim. 😌 _ Feel free untuk untuk tanya soalan di comment atau nak cuba Wawawax, korang just klik link di bio atau whatsapp ke 016- 5594 154.
Tahniah #TeamLentikDaraMazim terus komited berkongsi & menyebarkan kebaikkan jus kurus ajaib viral #LentikDara ❤️👍
.
.
Masing² restock minimum 15 botol bulan ini, ada yang cecah 50 botol sebulan!!! Kipidap team, eyes on the prize!!! Dapat tambah nilai hidup orang lain, dapat komisyen jualan, dapat rewards!!! Ini barulah aMAZIMg ❤️ Jom sama-sama lentik 💃 Jom bisnes sampai jutawan 💰
.
.
#KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia #CODBalakong #CODKajang #CODPutrajaya #CODSeriKembangan #CODUPM #EllyMazlein #KakLinaPomPom
Tahniah #TeamLentikDaraMazim  terus komited berkongsi & menyebarkan kebaikkan jus kurus ajaib viral #LentikDara  ❤️👍 . . Masing² restock minimum 15 botol bulan ini, ada yang cecah 50 botol sebulan!!! Kipidap team, eyes on the prize!!! Dapat tambah nilai hidup orang lain, dapat komisyen jualan, dapat rewards!!! Ini barulah aMAZIMg ❤️ Jom sama-sama lentik 💃 Jom bisnes sampai jutawan 💰 . . #KerjaKosong  #EjenDiperlukan  / #DropshipDiperlukan  / #StokisDiperlukan  #RakanNiaga  / #DropshipMalaysia  #CODBalakong  #CODKajang  #CODPutrajaya  #CODSeriKembangan  #CODUPM  #EllyMazlein  #KakLinaPomPom 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
WAWAWAX Info: 
Tahukah anda cotton strips yang anda dapat semasa pembelian boleh digunakan semula? 
Sekarang anda tahu😉

CLICK LINK IN BIO TO ORDER🔝
#wawa #wawawaxtravel #wawawaxagent #wawawaxjb #wawawaxmelaka #wawawaxjohor#wawawaxsg#norahwaxjohor #norahwaxagen#norahwaxselangor#norahwax #wawawaxutm #wawawaxkempas #wawawaxskudai #wawawaxtangkak #wawawaxpasirgudang #spa #wax #waxing #waxmurah #waxmalaysia #saloon #selfcare
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
☺️Bismillah WAX TAK PERLU DIPANASKAN!
‼️PROMOSI RM30 FREE POS SEMUA TEMPAT
.
🌼Kebaikan👇🏻
🔹Membuang bulu roma dengan mudah.
🔸Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi.
🔹Pertumbuhan bulu makin nipis & halus.
🔸Bulu lambat tumbuh.
🔹Selamat & senang digunakan.
🔸Dari bahan organik madu & lemon.
🔹Tiada bahan terlarang/kimia.
🔸Tahan lama.
.
🌼1 Set with COMPLETE TOOLS.
▪️4 reusable cloth stripes
▪️ 3 wooden stick.
.
🌼WHATSAPP 0176506947
.
#wax #waxremover #waxmurah #waxmalaysia #waxxy #cabutbulu #waxrm25 #cheapwax #waxing #sayajual #bajumurah #produkcantik #waxbuangbulu #waxhoney #coldwax #bazaarpaknil #preloveditem #hijab #hijabista #hijabjstamalaysia #ubatgemuk #ubatkurus #pilgemuk #pilkurus #cukurbulu
☺️Bismillah WAX TAK PERLU DIPANASKAN! ‼️PROMOSI RM30 FREE POS SEMUA TEMPAT . 🌼Kebaikan👇🏻 🔹Membuang bulu roma dengan mudah. 🔸Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi. 🔹Pertumbuhan bulu makin nipis & halus. 🔸Bulu lambat tumbuh. 🔹Selamat & senang digunakan. 🔸Dari bahan organik madu & lemon. 🔹Tiada bahan terlarang/kimia. 🔸Tahan lama. . 🌼1 Set with COMPLETE TOOLS. ▪️4 reusable cloth stripes ▪️ 3 wooden stick. . 🌼WHATSAPP 0176506947 . #wax  #waxremover  #waxmurah  #waxmalaysia  #waxxy  #cabutbulu  #waxrm25  #cheapwax  #waxing  #sayajual  #bajumurah  #produkcantik  #waxbuangbulu  #waxhoney  #coldwax  #bazaarpaknil  #preloveditem  #hijab  #hijabista  #hijabjstamalaysia  #ubatgemuk  #ubatkurus  #pilgemuk  #pilkurus  #cukurbulu 
☺️Bismillah WAX TAK PERLU DIPANASKAN!
‼️PROMOSI RM30 FREE POS SEMUA TEMPAT
.
🌼Kebaikan👇🏻
🔹Membuang bulu roma dengan mudah.
🔸Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi.
🔹Pertumbuhan bulu makin nipis & halus.
🔸Bulu lambat tumbuh.
🔹Selamat & senang digunakan.
🔸Dari bahan organik madu & lemon.
🔹Tiada bahan terlarang/kimia.
🔸Tahan lama.
.
🌼1 Set with COMPLETE TOOLS.
▪️4 reusable cloth stripes
▪️ 3 wooden stick.
.
🌼WHATSAPP 0176506947
.
#wax #waxremover #waxmurah #waxmalaysia #waxxy #cabutbulu #waxrm25 #cheapwax #waxing #sayajual #bajumurah #produkcantik #waxbuangbulu #waxhoney #coldwax #bazaarpaknil #preloveditem #hijab #hijabista #hijabjstamalaysia #ubatgemuk #ubatkurus #pilgemuk #pilkurus #cukurbulu
☺️Bismillah WAX TAK PERLU DIPANASKAN! ‼️PROMOSI RM30 FREE POS SEMUA TEMPAT . 🌼Kebaikan👇🏻 🔹Membuang bulu roma dengan mudah. 🔸Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi. 🔹Pertumbuhan bulu makin nipis & halus. 🔸Bulu lambat tumbuh. 🔹Selamat & senang digunakan. 🔸Dari bahan organik madu & lemon. 🔹Tiada bahan terlarang/kimia. 🔸Tahan lama. . 🌼1 Set with COMPLETE TOOLS. ▪️4 reusable cloth stripes ▪️ 3 wooden stick. . 🌼WHATSAPP 0176506947 . #wax  #waxremover  #waxmurah  #waxmalaysia  #waxxy  #cabutbulu  #waxrm25  #cheapwax  #waxing  #sayajual  #bajumurah  #produkcantik  #waxbuangbulu  #waxhoney  #coldwax  #bazaarpaknil  #preloveditem  #hijab  #hijabista  #hijabjstamalaysia  #ubatgemuk  #ubatkurus  #pilgemuk  #pilkurus  #cukurbulu 
Jom hapuskan bebulus! Dengan wax yee bukan shave. Sila jaga kebersihan diri ya especially perempuan. Jangan disimpan bulu smpai merimbun 😂

WHATSAPP 01112351797

#wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #lipbalmmadukelulut #myhoneylips #hilangkanbulukaki #waxmurah #waxbulu #cabutbulukaki
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my
.
💯 Buang bulu dari akar !
💯 Bulu baru tumbuh lambat !
💯 Bulu baru lebih halus tak kasar!
💯 Melicinkan kulit selepas wax
💯 Selamat halal organik !
💯 Jimat senang mudah dibawa !
💯 Berkesan dan murah !
.
Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK JADI GENG BEBAS BULU?
📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Yang banyak bulu wajib bertukar pada WAWAWAX @sendayu.tinggi.my . 💯 Buang bulu dari akar ! 💯 Bulu baru tumbuh lambat ! 💯 Bulu baru lebih halus tak kasar! 💯 Melicinkan kulit selepas wax 💯 Selamat halal organik ! 💯 Jimat senang mudah dibawa ! 💯 Berkesan dan murah ! . Jangan tunggu lama² nanti bulu memanjang! 😭 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK JADI GENG BEBAS BULU? 📞Whatsapp 017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
Here are several reasons you may want to invest in our waxing set
.
👉🏻Our wax warmers have adjustable temperature control and on and off switches.Wax warmers will heat the product evenly
.
👉🏻The wax warmer allows the product to remain at a heated temperature until you turn it off
.
👉🏻The remaining wax can still be use as long as you’re using a new applicator and keep it covered when storing, the product remains sanitary
.
👉🏻Highly recommended if you plan on removing hair at home often or in large areas
.
👉🏻Cost-effective. By investing RM85 for our waxing set, you will have a very satisfying waxing experience
.
🔥READY STOCK
.
PEARLWAX FULL SET
Price : RM85
🔸300 gram wax beans
🔸15 pcs wooden spatulas
🔸1 wax warmer
Postage: RM 8 SM / RM 11 SS .
.
🌸Our waxes combine high grade rosins and beeswax, leaving your skin sleek, smooth and hair free!
🌸No strips required.
🌸 Remove the smallest of hair (facial and body) on all areas of the body.
🌸Suitable for all skin & hair types.
🌸Less painful than traditional waxing
.
Natural Wax Ingredients: Colophonium(Rosin),Glyceryl Rosinate,Ethylene/VA Copolymer,Beeswax,Paraffin,Glyceryl Hydrogenate Rosinate,Methyl Hydrogenated Rosinate,Hydrogenated Coconut Oil,C30-45 Alkyl Methicone
.

#pearlwaxmalaysia #hardwaxbean #jellywax #sugarwax #wax #bodywax #malaysia #sayajual #bazaarpaknil #hardwax #hardwaxbeanmurah #pearlwaxmurah #waxbeanrm10 #waxbeanmurah #waxbeanmalaysia #pearlwaxrm10 #pearlwaxmurah #pearlwax #sayajual #pearlwaxmalaysia  #beanwaxborongmurah #sayajualpearlwax #baazarpaknil #hairremoval #waxinghairrm10 #waxmurah #waxingmurah #dropshipneeded #sayajualhardwaxbeans #sayajualwaxbeans #dropshipdiperlukan #waxingmalaysia #waxmalaysia
Here are several reasons you may want to invest in our waxing set . 👉🏻Our wax warmers have adjustable temperature control and on and off switches.Wax warmers will heat the product evenly . 👉🏻The wax warmer allows the product to remain at a heated temperature until you turn it off . 👉🏻The remaining wax can still be use as long as you’re using a new applicator and keep it covered when storing, the product remains sanitary . 👉🏻Highly recommended if you plan on removing hair at home often or in large areas . 👉🏻Cost-effective. By investing RM85 for our waxing set, you will have a very satisfying waxing experience . 🔥READY STOCK . PEARLWAX FULL SET Price : RM85 🔸300 gram wax beans 🔸15 pcs wooden spatulas 🔸1 wax warmer Postage: RM 8 SM / RM 11 SS . . 🌸Our waxes combine high grade rosins and beeswax, leaving your skin sleek, smooth and hair free! 🌸No strips required. 🌸 Remove the smallest of hair (facial and body) on all areas of the body. 🌸Suitable for all skin & hair types. 🌸Less painful than traditional waxing . Natural Wax Ingredients: Colophonium(Rosin),Glyceryl Rosinate,Ethylene/VA Copolymer,Beeswax,Paraffin,Glyceryl Hydrogenate Rosinate,Methyl Hydrogenated Rosinate,Hydrogenated Coconut Oil,C30-45 Alkyl Methicone . #pearlwaxmalaysia  #hardwaxbean  #jellywax  #sugarwax  #wax  #bodywax  #malaysia  #sayajual  #bazaarpaknil  #hardwax  #hardwaxbeanmurah  #pearlwaxmurah  #waxbeanrm10  #waxbeanmurah  #waxbeanmalaysia  #pearlwaxrm10  #pearlwaxmurah  #pearlwax  #sayajual  #pearlwaxmalaysia  #beanwaxborongmurah  #sayajualpearlwax  #baazarpaknil  #hairremoval  #waxinghairrm10  #waxmurah  #waxingmurah  #dropshipneeded  #sayajualhardwaxbeans  #sayajualwaxbeans  #dropshipdiperlukan  #waxingmalaysia  #waxmalaysia 
Selamat malam semua! Ha ni nak tunjuk #testimoniwawax yang dah diguna oleh customer! Fuh tarik sampai ke akar. Cepat hubungi saya untuk beli wawax! 
#wawawaxHQ 
#wawawaxkualalumpur 
#wawawaxcheras 
#wawawaxmalaysia 
#waxmalaysia 
#organichairremovalMalaysia 
#noshave
JELLYWAX BEAN
.
🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA.
🌼 Mencabut bulu hingga ke akar.
🌼 Bulu Lambat tumbuh.
🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis.
🌼 Kulit semakin cerah dan gebu.
🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur.
🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA.
🌼 Harga mampu milik.
🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita.
.
Berminat? Boleh whatsapp aily terus 01156940042 😊

#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah  #waxmalaysiamurah  #hardwaxbeansmurah  #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia  #waxingmurah #beanwax  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxing  #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair
JELLYWAX BEAN . 🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA. 🌼 Mencabut bulu hingga ke akar. 🌼 Bulu Lambat tumbuh. 🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis. 🌼 Kulit semakin cerah dan gebu. 🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur. 🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA. 🌼 Harga mampu milik. 🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita. . Berminat? Boleh whatsapp aily terus 01156940042 😊 #jellywax  #jellywaxmalaysia  #jellywaxmurah  #jellywaxoriginal  #candywax  #candywaxmurah  #waxmalaysiamurah  #hardwaxbeansmurah  #waxingmalaysia  #hardwaxmurah  #waxmurah  #bluewaxmurah  #hardwaxmalaysia  #hardwaxmalaysiamurah  #bluewaxmalaysia  #waxingmurah  #beanwax  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxing  #norahwaxmurah  #produkkecantikan  #malaysiainstashop  #muamalaysia  #brazilianhair 
Do you guys know, thatyou can reuse your cotton strips? .
Just wash it with the tap water and dry it to be used for the next waxing session ☺️💖
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #tipswawawax #wawawaxtips #waxingtips
Do you guys know, thatyou can reuse your cotton strips? . Just wash it with the tap water and dry it to be used for the next waxing session ☺️💖 . . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam  #tipswawawax  #wawawaxtips  #waxingtips 
Bestnya waxing 🤗
.
Lepas dah wax kulit rasa halusss je & bulu pun tumbuh lambat ☺️
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam #testimoniwawawax #feedbackwawawax
Bestnya waxing 🤗 . Lepas dah wax kulit rasa halusss je & bulu pun tumbuh lambat ☺️ . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam  #testimoniwawawax  #feedbackwawawax 
Awaaaak! 👉🏻👈🏻
.
Stopp ✋🏻 Jangan mencukur dahh, lama2 bulu makin tebal tau 😓
.
Jom! Kita mula waxing sekarang juga! 👇🏻
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
Awaaaak! 👉🏻👈🏻 . Stopp ✋🏻 Jangan mencukur dahh, lama2 bulu makin tebal tau 😓 . Jom! Kita mula waxing sekarang juga! 👇🏻 . . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
No more misai halus! Kini anda tampil lebih wanita dpd biasa 😘😂 thank you #NorahWax 🍯

Nak try kehebatan Norah? Jom order sekarang whatsapp link on bio! 📲

#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah  #naturalwax #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah #organichairremoval #norahfeedback #viral #brazillianwax #wawawax #candywax #sweetywax #homespa #fynawax
No more misai halus! Kini anda tampil lebih wanita dpd biasa 😘😂 thank you #NorahWax  🍯 Nak try kehebatan Norah? Jom order sekarang whatsapp link on bio! 📲 #sayajual  #norahwax  #norahbangi  #norahkajang  #norahputrajaya  #norahwaxBangi  #norahwaxKajang  #norahwaxPutrajaya  #hotwax  #coldwax  #waxing  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #norahwaxmurah  #naturalwax  #buangbulu  #waxmurah  #jellywax  #jellywaxmurah  #organichairremoval  #norahfeedback  #viral  #brazillianwax  #wawawax  #candywax  #sweetywax  #homespa  #fynawax 
Kulit pun licin, bulu lambat tumbuh .... memang berbaloi lah guna norah ni😘😍😍😍
-
Jom semua tukarkan bercukur kepada Norah Organic Hair Removal Sekarang!!!!! 😘

CLICK LINK IN BIO TO ORDER 🔝

#norahwax#norah#norahwaxjb#norahwaxselangor#norahwaxjohor#norahwaxsingapore#norahwaxsg#waxviral#waxmalaysia#waxmurah#wawawax#wawawaxagent#wawawaxjb#wawawapg
Wawawax merupakan coldwax dimana ia tidak perlu dipanaskan
-
Wawawax memudahkan para pengguna kerana tidak perlu dipanaskan, mudah dibawa kerana packaging nya pun hanya berbentuk tube .
-
mudah kan? 
CLICK LINKIN BIO TO ORDER🔝

#wawawax#wawawaxsg#wawawaxjb#wawawaxshahalam#wawawaxjohor#wawawaxutm#norah#norahwax#waxviral#madisonhijab#klskylinemadison#waxmalaysia#organicwax#wawawaxkempas#wawawaxpasirgudang#wawawaxskudai
kenapa perlu waxing? .
banyak kelebihan waxing ni tau. antaranya boleh lembutkan kulit lagi lagi kalau guna wax gel kami ni sebab kami hanya guna kan bahan organik seperti gula dan madu.
nak tahu apa lagi kelebihan wax gel?  meh la pm sis +6012 708 3070 kita borak panjang panjang okay....
..
..
nak senang klik je link kat bio untuk pm sis 😆
..
#wax #waxgel #organicwax #naturalwax #honeywax #sugarwax #waxmalaysia #waxmudah #waxmurah
kenapa perlu waxing? . banyak kelebihan waxing ni tau. antaranya boleh lembutkan kulit lagi lagi kalau guna wax gel kami ni sebab kami hanya guna kan bahan organik seperti gula dan madu. nak tahu apa lagi kelebihan wax gel? meh la pm sis +6012 708 3070 kita borak panjang panjang okay.... .. .. nak senang klik je link kat bio untuk pm sis 😆 .. #wax  #waxgel  #organicwax  #naturalwax  #honeywax  #sugarwax  #waxmalaysia  #waxmudah  #waxmurah 
_
TERBAIK 👍 10 BINTANG ⭐⭐⭐⭐⭐!!!
.
.
Siapa dah biasa #waxing pasti boleh bezakan macam mana bestnya #wawawax ni berbanding dengan yang lain.
.
.
Awak tak pernah waxing tapi teringin nak cuba? Jangan risau, biar sis guide awak sampai jadi okeyhh.😁
.
.
1 set RM32.90 (exc pos) 
Ketahanan max 1 tahun
BONUS! FREE mystery gift + FREE consultation
.
.
Info lanjut, WhatsApp 018-3515056
.
.
#waxmurah #teamyellowbrick #honeywaxmurah #cabutbulu #organicwaxmurah #waxtube #coldwaxmurah #waxmalaysia
_ TERBAIK 👍 10 BINTANG ⭐⭐⭐⭐⭐!!! . . Siapa dah biasa #waxing  pasti boleh bezakan macam mana bestnya #wawawax  ni berbanding dengan yang lain. . . Awak tak pernah waxing tapi teringin nak cuba? Jangan risau, biar sis guide awak sampai jadi okeyhh.😁 . . 1 set RM32.90 (exc pos) Ketahanan max 1 tahun BONUS! FREE mystery gift + FREE consultation . . Info lanjut, WhatsApp 018-3515056 . . #waxmurah  #teamyellowbrick  #honeywaxmurah  #cabutbulu  #organicwaxmurah  #waxtube  #coldwaxmurah  #waxmalaysia 
Tahukah Anda?!! #LentikDaraShake #MakananDiet yang membuatkan kita merasa KENYANG LEBIH LAMA & membantu mempercepatkan proses PENURUNAN BERAT BADAN!!!
.
.
#LentikDara Shake ni sumpah sedap!!! 😋 Walaupun chuolls tak suka minum susu tapi chuolls gerenti suka Lentik Dara Shake ni sebab rasanya macam ais krim!!!🍦 Jom la grab cepat² try dulu baru tahu!!!
.
.
🍭 KEBAIKKAN LENTIK DARA SHAKE🍭
.
.
🍬MENGURANGKAN KEINGINAN UNTUK MAKAN & KEKAL RASA KENYANG LEBIH LAMA
🍬MENAMBAHKAN & MEMULIHKAN TENAGA .
🍬MEMBAKAR LEMAK .
🍬MENCEGAH KEGEMUKKAN
🍬MENINGKATKAN SISTEM KEKEBALAN TUBUH
🍬MENURUNKAN BERAT BADAN
🍬MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN
🍬MEMUTIHKAN KULIT
.
.
TEMPAHAN/Pertanyaan klik link WhatsApp di bio ⬆️⬆️⬆️ atau WhatsApp/Call nombor berikut ⬇️⬇️⬇️
.
.
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
.
.
Tempah Sekarang!!! Jom sama² lentik💃
.
.
#TeamLentikDaraMazim
#TopStokisLentikDara
#shakeshakeuolls
Tahukah Anda?!! #LentikDaraShake  #MakananDiet  yang membuatkan kita merasa KENYANG LEBIH LAMA & membantu mempercepatkan proses PENURUNAN BERAT BADAN!!! . . #LentikDara  Shake ni sumpah sedap!!! 😋 Walaupun chuolls tak suka minum susu tapi chuolls gerenti suka Lentik Dara Shake ni sebab rasanya macam ais krim!!!🍦 Jom la grab cepat² try dulu baru tahu!!! . . 🍭 KEBAIKKAN LENTIK DARA SHAKE🍭 . . 🍬MENGURANGKAN KEINGINAN UNTUK MAKAN & KEKAL RASA KENYANG LEBIH LAMA 🍬MENAMBAHKAN & MEMULIHKAN TENAGA . 🍬MEMBAKAR LEMAK . 🍬MENCEGAH KEGEMUKKAN 🍬MENINGKATKAN SISTEM KEKEBALAN TUBUH 🍬MENURUNKAN BERAT BADAN 🍬MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN 🍬MEMUTIHKAN KULIT . . TEMPAHAN/Pertanyaan klik link WhatsApp di bio ⬆️⬆️⬆️ atau WhatsApp/Call nombor berikut ⬇️⬇️⬇️ . . 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) . . Tempah Sekarang!!! Jom sama² lentik💃 . . #TeamLentikDaraMazim  #TopStokisLentikDara  #shakeshakeuolls 
Tahukah Anda?!! #LentikDaraShake #MakananDiet yang membuatkan kita merasa KENYANG LEBIH LAMA & membantu mempercepatkan proses PENURUNAN BERAT BADAN!!!
.
.
#LentikDara Shake ni sumpah sedap!!! 😋 Walaupun chuolls tak suka minum susu tapi chuolls gerenti suka Lentik Dara Shake ni sebab rasanya macam ais krim!!!🍦 Jom la grab cepat² try dulu baru tahu!!!
.
.
🍭 KEBAIKKAN LENTIK DARA SHAKE🍭
.
.
🍬MENGURANGKAN KEINGINAN UNTUK MAKAN & KEKAL RASA KENYANG LEBIH LAMA
🍬MENAMBAHKAN & MEMULIHKAN TENAGA .
🍬MEMBAKAR LEMAK .
🍬MENCEGAH KEGEMUKKAN
🍬MENINGKATKAN SISTEM KEKEBALAN TUBUH
🍬MENURUNKAN BERAT BADAN
🍬MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN
🍬MEMUTIHKAN KULIT
.
.
TEMPAHAN/Pertanyaan klik link WhatsApp di bio ⬆️⬆️⬆️ atau WhatsApp/Call nombor berikut ⬇️⬇️⬇️
.
.
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL)
.
.
Tempah Sekarang!!! Jom sama² lentik💃
.
.
#TeamLentikDaraMazim
#TopStokisLentikDara
#shakeshakeuolls
Tahukah Anda?!! #LentikDaraShake  #MakananDiet  yang membuatkan kita merasa KENYANG LEBIH LAMA & membantu mempercepatkan proses PENURUNAN BERAT BADAN!!! . . #LentikDara  Shake ni sumpah sedap!!! 😋 Walaupun chuolls tak suka minum susu tapi chuolls gerenti suka Lentik Dara Shake ni sebab rasanya macam ais krim!!!🍦 Jom la grab cepat² try dulu baru tahu!!! . . 🍭 KEBAIKKAN LENTIK DARA SHAKE🍭 . . 🍬MENGURANGKAN KEINGINAN UNTUK MAKAN & KEKAL RASA KENYANG LEBIH LAMA 🍬MENAMBAHKAN & MEMULIHKAN TENAGA . 🍬MEMBAKAR LEMAK . 🍬MENCEGAH KEGEMUKKAN 🍬MENINGKATKAN SISTEM KEKEBALAN TUBUH 🍬MENURUNKAN BERAT BADAN 🍬MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN 🍬MEMUTIHKAN KULIT . . TEMPAHAN/Pertanyaan klik link WhatsApp di bio ⬆️⬆️⬆️ atau WhatsApp/Call nombor berikut ⬇️⬇️⬇️ . . 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) 📲 +6011-55017234 (KAK LINA / MAZRUL) . . Tempah Sekarang!!! Jom sama² lentik💃 . . #TeamLentikDaraMazim  #TopStokisLentikDara  #shakeshakeuolls 
KULIT LICIN TANPA BULU serendah RM39.90 FREE POSTAGE? .
Phewww biar betul? RM39.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? .
.
Yang jenis naik motor tu,tak suka pakai legging,pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek.
.
.
Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? .
.
.
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN ❗️❗️❗️
.
.
CLINK LINK IN BIO TO ORDER⬆️.
. 
Harga Wawa NOW PROMOSI RM39.90 FREE POSTAGE‼️‼️‼️
.
Beli 1 percuma 4 hadiah 🎊
.
🎁Set waxing,12 cotton strips 4 wooden sticks 1 manual instruction.
🎁3 other free gift
KULIT LICIN TANPA BULU serendah RM39.90 FREE POSTAGE? . Phewww biar betul? RM39.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? . . Yang jenis naik motor tu,tak suka pakai legging,pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek. . . Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? . . . JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN ❗️❗️❗️ . . CLINK LINK IN BIO TO ORDER⬆️. . Harga Wawa NOW PROMOSI RM39.90 FREE POSTAGE‼️‼️‼️ . Beli 1 percuma 4 hadiah 🎊 . 🎁Set waxing,12 cotton strips 4 wooden sticks 1 manual instruction. 🎁3 other free gift
RESTOCK RESTOCK RESTOCK !
.
Jellywax viral. Kejap je habis wehhh 😂 siapa lambat kene tunggu lagi la. Hot selling Combo set. Lagi mudah dan cepat nak guna.
.
Anyone yang nak jadi agent meh whastapp aily cepat 01156940042. Still open for dropship dan agent. Kelebihan join teamthedollyz ? 👇
✔Barang senang jual
✔permintaan tinggi
✔profit tinggi
✔bahan iklan disediakan
✔group support
✔reward for top seller
.
Macam2 ada. Nak tanya apa2 boleh terus whastsapp ❤
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia  #hardwaxbeanmalaysia  #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia hardwaxbeansmurah  #hardwaxmalaysiamurah  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxing  #waxingmurah  #waxingmalaysia  #norawaxshahalam  #norahwaxmurah #candywax #candywaxmurah #jellywax #jellywaxmalaysia #productterkini #lilypetuna #rayasales #raya2018 #shawlmurah
RESTOCK RESTOCK RESTOCK ! . Jellywax viral. Kejap je habis wehhh 😂 siapa lambat kene tunggu lagi la. Hot selling Combo set. Lagi mudah dan cepat nak guna. . Anyone yang nak jadi agent meh whastapp aily cepat 01156940042. Still open for dropship dan agent. Kelebihan join teamthedollyz ? 👇 ✔Barang senang jual ✔permintaan tinggi ✔profit tinggi ✔bahan iklan disediakan ✔group support ✔reward for top seller . Macam2 ada. Nak tanya apa2 boleh terus whastsapp ❤ . #hardwaxbeansmurah  #bluewax  #hardwaxmurah  #waxmurah  #waxing  #waxmalaysia  #waxmurah  #bluewaxmurah  #hardwaxmalaysiamurah  #bluewaxmalaysia  #hardwaxbeanmalaysia  #waxingmurah  #waxmalaysiamurah  #bluewaxmalaysia  #bluewaxmurah  #beanwax  #waxmalaysia  hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxing  #waxingmurah  #waxingmalaysia  #norawaxshahalam  #norahwaxmurah  #candywax  #candywaxmurah  #jellywax  #jellywaxmalaysia  #productterkini  #lilypetuna  #rayasales  #raya2018  #shawlmurah 
We already at third day of Ramadhan, times sure fly so fast 💨 😥
.
Let’s not waste all the good deeds that we could earn this Ramadhan 🌸
.
.
Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day)
.
COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam
.
Interested to be part of #teamyellowbrick?  Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent
.
#ramadhan #salamramadhan #teambululess #akuyanglicinkauyangbulu #wawawax
#wawawaxuser #waxing #waxmalaysia
#organichairremoval #diywax #codwawawaxshahalam
We already at third day of Ramadhan, times sure fly so fast 💨 😥 . Let’s not waste all the good deeds that we could earn this Ramadhan 🌸 . . Postage: Weekdays (Bank in before 11am for postage on the same day) . COD: UiTM Shah Alam, Seksyen 6, 7, 8 Shah Alam . Interested to be part of #teamyellowbrick ? Whatsapp Nadia for more information on dropship or agent . #ramadhan  #salamramadhan  #teambululess  #akuyanglicinkauyangbulu  #wawawax  #wawawaxuser  #waxing  #waxmalaysia  #organichairremoval  #diywax  #codwawawaxshahalam 
_
• Mencabut bulu hingga ke akar
• Packaging dalam tiub, lebih menarik, tidak comot & senang bawa travel
.
.
Jom cuba #wawawax harini juga & dapatkan #sampulraya exclusive secara percuma!
.
.
1 tiub RM32.90 
Free wood stick + cotton strip
Free consultation
.
.
Sangat jimat & berbaloi. Ketahanan max 1 tahun penggunaan. WhatsApp 018-3515056
.
.
#waxmalaysia #waxmurah #waxingmalaysia #organikwax #honeywaxmalaysia #teamyellowbrick #wawawaxmurah
Hello and good morning! This is our Blue ZOO waxing kit. It includes a warmer, 100g wax beans and 5 wooden spatulas. Price is RM74 only, excluding postage. 😃
_
#waxwarmer #sarawakonlineshop #hardwaxmurah #waxingmurah #malaysia #waxbeans #waxing #waxmalaysiamurah #waxingmalaysia #waxmurah #waxmalaysia #starpilwax #bluezoo #sgbeauty #wholesale #worldwideshipping #beautycare #beauty #sabahonlineshop #eyebrows #bikini #microblading #esthetician #cabutbulu #buangbulu
Hello and good morning! This is our Blue ZOO waxing kit. It includes a warmer, 100g wax beans and 5 wooden spatulas. Price is RM74 only, excluding postage. 😃 _ #waxwarmer  #sarawakonlineshop  #hardwaxmurah  #waxingmurah  #malaysia  #waxbeans  #waxing  #waxmalaysiamurah  #waxingmalaysia  #waxmurah  #waxmalaysia  #starpilwax  #bluezoo  #sgbeauty  #wholesale  #worldwideshipping  #beautycare  #beauty  #sabahonlineshop  #eyebrows  #bikini  #microblading  #esthetician  #cabutbulu  #buangbulu 
For those yang nak trim eyebrow dgn mudah.. Introducing jellywax by imeka beauty yg menggunakan hardwax tanpa strip cloth! Hardwax ni sgt la user friendly and 'painfree'. Ianya juga dibuat dr bahan2 yg sensitive free dan tidak merosakkn kulit. Jd sesiapa yg mempunyai kulit sensitive pun boleh guna ye jellywax ni 😙😙😙
.
#waxmalaysiamurah #hardwaxbeanshop  #hardwaxbeansmurah  #waxingmalaysia  ##hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia  #waxingmurah #beanwax  #hardwaxmalaysiamurah  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxing  #waxingmurah #norawaxshahalam  #norahwaxmurah #produkkecantikan  #bajuraya2017#malaysiainstashop #muamalaysia #kualalumpur #sayajualmurah #brazilianhair #neelofa
For those yang nak trim eyebrow dgn mudah.. Introducing jellywax by imeka beauty yg menggunakan hardwax tanpa strip cloth! Hardwax ni sgt la user friendly and 'painfree'. Ianya juga dibuat dr bahan2 yg sensitive free dan tidak merosakkn kulit. Jd sesiapa yg mempunyai kulit sensitive pun boleh guna ye jellywax ni 😙😙😙 . #waxmalaysiamurah  #hardwaxbeanshop  #hardwaxbeansmurah  #waxingmalaysia  ##hardwaxbeansmurah  #bluewax  #hardwaxmurah  #waxmurah  #waxing  #waxmurah  #bluewaxmurah  #hardwaxmalaysiamurah  #bluewaxmalaysia  #waxingmurah  #beanwax  #hardwaxmalaysiamurah  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxing  #waxingmurah  #norawaxshahalam  #norahwaxmurah  #produkkecantikan  #bajuraya2017 #malaysiainstashop  #muamalaysia  #kualalumpur  #sayajualmurah  #brazilianhair  #neelofa 
Hi semua. Puasa tak hari ni? Haa jangan tak puasa k.

Hari ni nak share MUA Alia buat review wax di atas bibir atau misai.

Ada siapa kat sini ada misai tak? 🙋🏼‍♀
Hi semua. Puasa tak hari ni? Haa jangan tak puasa k. Hari ni nak share MUA Alia buat review wax di atas bibir atau misai. Ada siapa kat sini ada misai tak? 🙋🏼‍♀