an online Instagram web viewer

#timewiseskincare medias

Photos

Set nie mmg sgt2 sesuai tuk uolsss yg de msalah hitam di ketiak,pelipat2,bau badan...
Guna je set lotus n bamboo loofah nie..segala maslah boleh selesai..xperlu lg nk segan silu ble org thidu bau yg xenak dri kte,xperlu lg segan dgn pasangan tgk bahgian bdn kte yg kehitaman...
Jom dpt kn 1 untuk buat spa sndri di rumah..xperlu lg ke spa untuk mmanja kn dri..ckup dgn loofah set.. Sara 0126901983
Mary kay beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
Set nie mmg sgt2 sesuai tuk uolsss yg de msalah hitam di ketiak,pelipat2,bau badan... Guna je set lotus n bamboo loofah nie..segala maslah boleh selesai..xperlu lg nk segan silu ble org thidu bau yg xenak dri kte,xperlu lg segan dgn pasangan tgk bahgian bdn kte yg kehitaman... Jom dpt kn 1 untuk buat spa sndri di rumah..xperlu lg ke spa untuk mmanja kn dri..ckup dgn loofah set.. Sara 0126901983 Mary kay beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
Hai semua! Pada yg belum tahu, ini lahh semuaaa Promosi Bulan May inii..! Bestt2 kann.. bnyak nyee FREE product dan discount😍😍 Yg tringin sangat nk cuba mary kay tpi asyik terfikir fikir bajet tukan , inilah masanya!! Jom lahh jadi penguna yg bijak dengan membuat belian waktu ada promosi camni niii.. baruu laa jimat berbaloi2 kannn💃🏼 Untuk sebarang pertanyaan boleh tros wasap hana ya
.
Hana
0143695746
Your trusted beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
Hai semua! Pada yg belum tahu, ini lahh semuaaa Promosi Bulan May inii..! Bestt2 kann.. bnyak nyee FREE product dan discount😍😍 Yg tringin sangat nk cuba mary kay tpi asyik terfikir fikir bajet tukan , inilah masanya!! Jom lahh jadi penguna yg bijak dengan membuat belian waktu ada promosi camni niii.. baruu laa jimat berbaloi2 kannn💃🏼 Untuk sebarang pertanyaan boleh tros wasap hana ya . Hana 0143695746 Your trusted beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayampang  #bebasjerawat  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #iope  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #marykayshahalam  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #cccream  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka 
Hai semua! Siapa kat sini pakai foundation? korang pakai foundation apa ye? 
Sis nak share ni tau, mesti korg semua berminat sangat. Foundation apa lagi? Mesti lah Mary Kay 🙊 *Ada 2 jenis foundation terdapat dalam mary kay , iaitu jenis Matte & Luminuous Wear.* *Matte* adalah untuk mereka yg kulit berminyak *Luminuous* pula adalah untuk mereka yg berkulit normal kering. *Keistimewaan Foundation ni ialah:* 🌸 Kulit segera tampak lebih matte
🌸 Kulit tampak lebih tegang
🌸 Kedutan , garis halus dan pori dikurangkan secara ketara
🌸 Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari
🌸 Mengurangkan ketidaksempurnaan kulit secara keseluruhan
🌸 Kekal seperti asal walaupun berjam jam

For more info :-
💋 Watsup sis sekarang sebelum kehabisan stock👇

BC_ayu
📱www.wasap.my/60132107353
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant
#marykayskincare
#botanicaltimewiseproducts
#marykaymakeupset
#botanicaleffectevolution
#malacepplusmarykay
#marycarebodycare
#marykaycolorcosmetic
#timewiserepair
#timewiseskincare 
#marykayflawlessface 
#marykaymen
Hai semua! Siapa kat sini pakai foundation? korang pakai foundation apa ye? Sis nak share ni tau, mesti korg semua berminat sangat. Foundation apa lagi? Mesti lah Mary Kay 🙊 *Ada 2 jenis foundation terdapat dalam mary kay , iaitu jenis Matte & Luminuous Wear.* *Matte* adalah untuk mereka yg kulit berminyak *Luminuous* pula adalah untuk mereka yg berkulit normal kering. *Keistimewaan Foundation ni ialah:* 🌸 Kulit segera tampak lebih matte 🌸 Kulit tampak lebih tegang 🌸 Kedutan , garis halus dan pori dikurangkan secara ketara 🌸 Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari 🌸 Mengurangkan ketidaksempurnaan kulit secara keseluruhan 🌸 Kekal seperti asal walaupun berjam jam For more info :- 💋 Watsup sis sekarang sebelum kehabisan stock👇 BC_ayu 📱www.wasap.my/60132107353 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #botanicaltimewiseproducts  #marykaymakeupset  #botanicaleffectevolution  #malacepplusmarykay  #marycarebodycare  #marykaycolorcosmetic  #timewiserepair  #timewiseskincare  #marykayflawlessface  #marykaymen 
.
.
💁MK MEN SKINCARE MARY KAY
.
Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆
.
MK for Men ni terdiri daripada: .
🙆Facial wash
🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30
🙆Advanced eye cream
🙆Body spray.
.
MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu:
.
💁MK Men Facial Wash Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran, minyak dan debu dari kulit. Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan bebas jerawat .
.
💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 30 melindungi kulit daripada sinaran uv .
.
💁MK Men Body Spray
Untuk menyah kan bau badan. Menjadi kan badan segar dan berbau maskulin .
.
💁MK Men Advance Eye Cream
Untuk menghilangkan lingkaran gelap bawah mata, menyegarkan mata yang sembap, letih dan tidak bermaya .
.
Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffectsevolution #foundation 
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay  #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia  #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator
. . 💁MK MEN SKINCARE MARY KAY . Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆 . MK for Men ni terdiri daripada: . 🙆Facial wash 🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 🙆Advanced eye cream 🙆Body spray. . MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: . 💁MK Men Facial Wash Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran, minyak dan debu dari kulit. Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan bebas jerawat . . 💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 30 melindungi kulit daripada sinaran uv . . 💁MK Men Body Spray Untuk menyah kan bau badan. Menjadi kan badan segar dan berbau maskulin . . 💁MK Men Advance Eye Cream Untuk menghilangkan lingkaran gelap bawah mata, menyegarkan mata yang sembap, letih dan tidak bermaya . . Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄 . Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘 . . 📱014-9692450 Mira Mary Kay Beauty Consultant #botanicaleffectsevolution  #foundation  #foundationmarykay  #marykaysoftener  #testimonimarykay  #timewiseskincare  #timewisemarykay  #marykaytestimoni  #marykaybeautyconsultant  #settimewise  #setantipenuaan  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayproducts  #marykaykedah  #marykayjitra  #marykayperak  #marykaykulim  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykaymalaysia  #skincaremalaysia  #marykaylovers  #produkmarykay  #mkmenskincare  #mkmencleanser  #mkmenhydrator 
SEMI SHINE LIPSTIK
Membuatkan bibir nampak cantik,  tidak mengeringkan bibir dan menawan sepanjang hari

For more info :-
💋 Watsup sis sekarang sebelum kehabisan stock👇

BC_ayu
📱www.wasap.my/60132107353
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant
#marykayskincare
#botanicaltimewiseproducts
#marykaymakeupset
#botanicaleffectevolution
#malacepplusmarykay
#marycarebodycare
#marykaycolorcosmetic
#timewiserepair
#timewiseskincare 
#marykayflawlessface 
#marykaymen
SEMI SHINE LIPSTIK Membuatkan bibir nampak cantik, tidak mengeringkan bibir dan menawan sepanjang hari For more info :- 💋 Watsup sis sekarang sebelum kehabisan stock👇 BC_ayu 📱www.wasap.my/60132107353 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #botanicaltimewiseproducts  #marykaymakeupset  #botanicaleffectevolution  #malacepplusmarykay  #marycarebodycare  #marykaycolorcosmetic  #timewiserepair  #timewiseskincare  #marykayflawlessface  #marykaymen 
Sesekali jom kita manjakan diri dgn buat spa tgn dgn set satin hands dri Mary Kay ni. Barulah tangan sentiasa lembut dan cerah! .
And set satin hands ni ada promotion tau bulan ni. So cepat cepat grab while stock last! 😘😘
.
Hana
0143695746
Your trusted beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
Sesekali jom kita manjakan diri dgn buat spa tgn dgn set satin hands dri Mary Kay ni. Barulah tangan sentiasa lembut dan cerah! . And set satin hands ni ada promotion tau bulan ni. So cepat cepat grab while stock last! 😘😘 . Hana 0143695746 Your trusted beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayampang  #bebasjerawat  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #iope  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #marykayshahalam  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #cccream  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka 
.
.
Feedback dr customer sis.... skin betul2 dah  sihat, jerawat dah x naik, skin dah cerah, flawless..happy nya sis tgk skin u dear ..walau pun jauh sis akan sentiasa followup keadaan skin u dear😍
.
Semuanya berkat kesabaran dan penggunaan produk dgn consistent ini lah hasil nya..👍🏼👍🏼
.
Botanical cleanser formula 2
Botanical Frehen formula 2
Botanical Hydrate formula 2
Botanical Mask Formula 2
Oil free hydrating gel 
Líquid foundation
Mineral Powder ❤❤
.
Syukur alhamdulillah skin dah pulih, dan cantik ..👍🏼👍🏼
.
So jika anda mengalami masalah y sama seperti customer sis ni .. cepat2 pm sis.. insyaallah sis blh bantu consult kan skin u all..
.
.
Nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar LAH ke produk kecantikan Marykay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..
.
Jom pm sis 😘😘
.
☎016 7194394 Nor
Mary Kay Beauty Consultant💖💖
.
#syukuralhamdulillah🌼🌻🌿🍀 .
#BotanicalEffect 
#TimewiseSkincare 
#MalacepSkincare 
#malacepserum 
#skincarefalwles 
#skinglowing 
#littleprincess 
#comelpipimerah 
#tudungneelofa 
#tudungariani 
#marykaybeautyconsultant 
#marykayjimat 
#marykayjohor 
#marykaykotatinggi 
#MaryKayKosmetik 
#testimonimarykaycustomer 
#wanitacantik 
#blushercantik
. . Feedback dr customer sis.... skin betul2 dah sihat, jerawat dah x naik, skin dah cerah, flawless..happy nya sis tgk skin u dear ..walau pun jauh sis akan sentiasa followup keadaan skin u dear😍 . Semuanya berkat kesabaran dan penggunaan produk dgn consistent ini lah hasil nya..👍🏼👍🏼 . Botanical cleanser formula 2 Botanical Frehen formula 2 Botanical Hydrate formula 2 Botanical Mask Formula 2 Oil free hydrating gel Líquid foundation Mineral Powder ❤❤ . Syukur alhamdulillah skin dah pulih, dan cantik ..👍🏼👍🏼 . So jika anda mengalami masalah y sama seperti customer sis ni .. cepat2 pm sis.. insyaallah sis blh bantu consult kan skin u all.. . . Nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar LAH ke produk kecantikan Marykay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral .. . Jom pm sis 😘😘 . ☎016 7194394 Nor Mary Kay Beauty Consultant💖💖 . #syukuralhamdulillah 🌼🌻🌿🍀 . #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #malacepserum  #skincarefalwles  #skinglowing  #littleprincess  #comelpipimerah  #tudungneelofa  #tudungariani  #marykaybeautyconsultant  #marykayjimat  #marykayjohor  #marykaykotatinggi  #MaryKayKosmetik  #testimonimarykaycustomer  #wanitacantik  #blushercantik 
Blushers for your everyday look! Serikan lagi hari anda anda dengan sedikit warna pde pipi anda untuk mnaikkan lagi seri wajah anda dengan warna warna yang ckup mudah untuk dipadankan! 
Dengan cheeck color dri Mary Kay yg berasaskan mineral, tidak mnyumbat pori dan mudah dibersihkan, semestinya ianya must have item anda untuk kemana sahaja! Tak tahu nk pilih yg mne? Jom saya suggestkan untuk anda! 😘 .
Hana
0143695746
Beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor 
#marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #marykayampang #lipstickmarykay #lipstickjunkies
Blushers for your everyday look! Serikan lagi hari anda anda dengan sedikit warna pde pipi anda untuk mnaikkan lagi seri wajah anda dengan warna warna yang ckup mudah untuk dipadankan! Dengan cheeck color dri Mary Kay yg berasaskan mineral, tidak mnyumbat pori dan mudah dibersihkan, semestinya ianya must have item anda untuk kemana sahaja! Tak tahu nk pilih yg mne? Jom saya suggestkan untuk anda! 😘 . Hana 0143695746 Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #mattelipcream  #foundation  #marykaygombak  #blackheads  #nars  #mac  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #aprilskin  #sephoragirl  #blinqskincare  #tutorialmakeup  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #lipstickmurah  #kulitputih  #botanicaleffects  #marykayampang  #lipstickmarykay  #lipstickjunkies 
Selalu orang tanya lipstick Mary Kay long lasting x ?? Zati akan terus terang jawab⤵️.
.
💋Lipstick MK mmg tak tahan lama smpai satu hari, setengah hari pon tak, dlm 5-6jam gitu jek, ko makan kari dua kali dah hilang😋.
.
💄Lipstick MK x tahan lama sbb takde lead/plumbum yg akan pegang color tu kt bibir kita.
.
💄Lipstick yg kekal lama mostly x elok utk bibir sbb akan menyebabkan bibir hitam dan kering.
.
💄Lipstick Mary Kay mesra wuduk..x perlu risau kalau nak solat sbb senang tanggal n cuci berbanding yg long lasting nanti x serap air dan wuduk jadi x sah. .
Lipstick yang colour long lasting kebanyakannya mempunyai kandungan yg merbahaya. Check your lipstick now!
.
Tau kenapa Zati in love sangat dgn lipstick Mary Kay?⤵️
Sebab ada Shear Butter, Jojoba Oil dan Vit E yg merawat masalah bibir dan x kan buatkan bibir kita hitam 😍.
.
Kita hanya perlu lipstick yg buat bibir sihat dan cantik. Cuba check kandungan lipstik korang, selamat tak?
.
Jom pilih Lipstick Raya👇🏻👇🏻
http://izzatimkay.wasap.my/
.
Izzati Marlis
011-1199 9261
Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #timewiseskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #melacepskincare #marykaymakeup #satinhand #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin  #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #testimonimarykay #satinlips #satinhands #fragrancemist #lipliner #truedimensionslipstick #gelsemishinelipstick #sheerdimensionspowder #marykaypromotion #ctdk #timewisefoundation #marykayfoundation #mothersday
Selalu orang tanya lipstick Mary Kay long lasting x ?? Zati akan terus terang jawab⤵️. . 💋Lipstick MK mmg tak tahan lama smpai satu hari, setengah hari pon tak, dlm 5-6jam gitu jek, ko makan kari dua kali dah hilang😋. . 💄Lipstick MK x tahan lama sbb takde lead/plumbum yg akan pegang color tu kt bibir kita. . 💄Lipstick yg kekal lama mostly x elok utk bibir sbb akan menyebabkan bibir hitam dan kering. . 💄Lipstick Mary Kay mesra wuduk..x perlu risau kalau nak solat sbb senang tanggal n cuci berbanding yg long lasting nanti x serap air dan wuduk jadi x sah. . Lipstick yang colour long lasting kebanyakannya mempunyai kandungan yg merbahaya. Check your lipstick now! . Tau kenapa Zati in love sangat dgn lipstick Mary Kay?⤵️ Sebab ada Shear Butter, Jojoba Oil dan Vit E yg merawat masalah bibir dan x kan buatkan bibir kita hitam 😍. . Kita hanya perlu lipstick yg buat bibir sihat dan cantik. Cuba check kandungan lipstik korang, selamat tak? . Jom pilih Lipstick Raya👇🏻👇🏻 http://izzatimkay.wasap.my/ . Izzati Marlis 011-1199 9261 Beauty consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #botanicaleffects  #timewiseskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #melacepskincare  #marykaymakeup  #satinhand  #timewisereplenishingserumc  #hantarankahwin  #skinprotection  #translucentloosepowder  #makeupbrush  #marykayfinishingspray  #testimonimarykay  #satinlips  #satinhands  #fragrancemist  #lipliner  #truedimensionslipstick  #gelsemishinelipstick  #sheerdimensionspowder  #marykaypromotion  #ctdk  #timewisefoundation  #marykayfoundation  #mothersday 
Kalo Nak pilih skincare, kita tengok packaging atau fungsi?
.

Kita ikut2 orang pakai atau kita nak ikut keperluan kulit kita?
.

Haa penting tau kita ambik kira semua ni. Bila tgk set skincare Mary Kay, eh banyaknya 😳 pening plk nak pilih yang mana satu kan.
.

Dont worry, let me help you out. Nak cuba2 dulu pun boleh, kita ada sesi percuma utk kita kenalpasti jenis kulit kita dan set mana yang sesuai dgn keperluan kulit. Best kan? 🤗
.
.

Mira Salleh
0139491687
Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Kalo Nak pilih skincare, kita tengok packaging atau fungsi? . Kita ikut2 orang pakai atau kita nak ikut keperluan kulit kita? . Haa penting tau kita ambik kira semua ni. Bila tgk set skincare Mary Kay, eh banyaknya 😳 pening plk nak pilih yang mana satu kan. . Dont worry, let me help you out. Nak cuba2 dulu pun boleh, kita ada sesi percuma utk kita kenalpasti jenis kulit kita dan set mana yang sesuai dgn keperluan kulit. Best kan? 🤗 . . Mira Salleh 0139491687 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Boring asik pkai lipstick warna sama je?
Takde lagi lipstick untuk raya?
Lipstick biasa je tiada vitamin?
Lipstick terasa kering?
.

Jom kita buat lisptick party percuma dgn kwn kwn and boleh trus pm mira klu nk cuba lipstick Mary Kay😍
.

Mira Salleh
0139491687
Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Boring asik pkai lipstick warna sama je? Takde lagi lipstick untuk raya? Lipstick biasa je tiada vitamin? Lipstick terasa kering? . Jom kita buat lisptick party percuma dgn kwn kwn and boleh trus pm mira klu nk cuba lipstick Mary Kay😍 . Mira Salleh 0139491687 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Dah ade lipstick tuk raya ke?... ni ade lipstick terbaru dr mary kay ni... .
.
Apa yg specialnya Gel Semi Shine ni?
💄Memberikan warna yg berseri dengan kilauan lembut.
💄long-lasting tanpa mengeringkan bibir
💄Mnggunakan teknologi gel yg memberi keselesaan pda bibir
💄Highly pigmented shades
💄Menutup cela dan ketidaksempurnaan pde bibir
.
.
Jomm grab cepat! 💃
Mira Salleh
0139491687

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Dah ade lipstick tuk raya ke?... ni ade lipstick terbaru dr mary kay ni... . . Apa yg specialnya Gel Semi Shine ni? 💄Memberikan warna yg berseri dengan kilauan lembut. 💄long-lasting tanpa mengeringkan bibir 💄Mnggunakan teknologi gel yg memberi keselesaan pda bibir 💄Highly pigmented shades 💄Menutup cela dan ketidaksempurnaan pde bibir . . Jomm grab cepat! 💃 Mira Salleh 0139491687 #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Kulit PEDIH? KERING? ROSAK? - -
✔️OIL-FREE HYDRATING GEL - ( FOR OILY SKIN ) .
.

CREAM nie merupakan pelembap penting untuk membekalkan lembapan yang diperlukan oleh kulit itulah sebabnya Mary Kay menyediakan produk-produk yang dirumus khas untuk meningkatkan kulit kering..🍃
.

klu korg nk tao minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak boleh kehilangan lembapan dan menyebabkan kulit yang kering..😔
. 
Cara untuk penggunaan OIL-FREE HYDRATING GEL nie sgt simple just sapu selepas menggunakan pelembap biasa korg bagi mengekalkn kulit yg anjal dan melembapkan kulit sehingga 10 jam ... 🌿🍃 .
.

Nak order? 
Nk tao lebih lanjut bole tros wasap sye 📲 0172340656 .
Sabrina 👠
FB : sabrina jeff
.
Trusted Beauty consultant Mary Kay 💄
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor 
#marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #marykayampang #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykaymurahmalaysia
Kulit PEDIH? KERING? ROSAK? - - ✔️OIL-FREE HYDRATING GEL - ( FOR OILY SKIN ) . . CREAM nie merupakan pelembap penting untuk membekalkan lembapan yang diperlukan oleh kulit itulah sebabnya Mary Kay menyediakan produk-produk yang dirumus khas untuk meningkatkan kulit kering..🍃 . klu korg nk tao minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak boleh kehilangan lembapan dan menyebabkan kulit yang kering..😔 . Cara untuk penggunaan OIL-FREE HYDRATING GEL nie sgt simple just sapu selepas menggunakan pelembap biasa korg bagi mengekalkn kulit yg anjal dan melembapkan kulit sehingga 10 jam ... 🌿🍃 . . Nak order? Nk tao lebih lanjut bole tros wasap sye 📲 0172340656 . Sabrina 👠 FB : sabrina jeff . Trusted Beauty consultant Mary Kay 💄 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #mattelipcream  #foundation  #marykaygombak  #blackheads  #nars  #mac  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #aprilskin  #sephoragirl  #blinqskincare  #tutorialmakeup  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #lipstickmurah  #kulitputih  #botanicaleffects  #marykayampang  #lipstickmarykaymurah  #lipstickmarykaymurahmalaysia 
Saya Adalah perunding kecantikan Mary Kay. tugas saya mudah je. sharing tips2 kecantikan dan teknik yg saya belajar dengan awak2 diluar sana.. dan saya sangat seronok kalau dapat bantu setiap wanita rasa hebat dan cantik.pm saya Hanim
.
.
MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)
www.wasap.my/60133710430
#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda
Saya Adalah perunding kecantikan Mary Kay. tugas saya mudah je. sharing tips2 kecantikan dan teknik yg saya belajar dengan awak2 diluar sana.. dan saya sangat seronok kalau dapat bantu setiap wanita rasa hebat dan cantik.pm saya Hanim . . MaryK Beauty Consultant Hanim (ID: 218349MY) www.wasap.my/60133710430 #marykaybeautyconsultant  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaymelaka  #marykaymalaysia  #beautymalaysia  #beautiful  #beautyconsultantmarykay  #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalskincare  #botanicalskincaremalaysia  #sharingiscaring  #skinvigoratebrush  #facewash  #facebrush  #berusmuka  #berusterbaik  #timewiseskincare  #timewiserepair  #botanicaleffects  #melacep  #ilovemarykay  #ilovehealthyskin  #kulitmudaremaja  #kulitcerahberseri  #kulitsihat  #kulitkusam  #kulitbermasalah  #awetmuda 
Saya Adalah perunding kecantikan Mary Kay. tugas saya mudah je. sharing tips2 kecantikan dan teknik yg saya belajar dengan awak2 diluar sana.. dan saya sangat seronok kalau dapat bantu setiap wanita rasa hebat dan cantik.pm saya Hanim
.
.
MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)
www.wasap.my/60133710430
#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda
Saya Adalah perunding kecantikan Mary Kay. tugas saya mudah je. sharing tips2 kecantikan dan teknik yg saya belajar dengan awak2 diluar sana.. dan saya sangat seronok kalau dapat bantu setiap wanita rasa hebat dan cantik.pm saya Hanim . . MaryK Beauty Consultant Hanim (ID: 218349MY) www.wasap.my/60133710430 #marykaybeautyconsultant  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaymelaka  #marykaymalaysia  #beautymalaysia  #beautiful  #beautyconsultantmarykay  #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalskincare  #botanicalskincaremalaysia  #sharingiscaring  #skinvigoratebrush  #facewash  #facebrush  #berusmuka  #berusterbaik  #timewiseskincare  #timewiserepair  #botanicaleffects  #melacep  #ilovemarykay  #ilovehealthyskin  #kulitmudaremaja  #kulitcerahberseri  #kulitsihat  #kulitkusam  #kulitbermasalah  #awetmuda 
Saya Adalah perunding kecantikan Mary Kay. tugas saya mudah je. sharing tips2 kecantikan dan teknik yg saya belajar dengan awak2 diluar sana.. dan saya sangat seronok kalau dapat bantu setiap wanita rasa hebat dan cantik.pm saya Hanim
.
.
MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)
www.wasap.my/60133710430
#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda
Saya Adalah perunding kecantikan Mary Kay. tugas saya mudah je. sharing tips2 kecantikan dan teknik yg saya belajar dengan awak2 diluar sana.. dan saya sangat seronok kalau dapat bantu setiap wanita rasa hebat dan cantik.pm saya Hanim . . MaryK Beauty Consultant Hanim (ID: 218349MY) www.wasap.my/60133710430 #marykaybeautyconsultant  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaymelaka  #marykaymalaysia  #beautymalaysia  #beautiful  #beautyconsultantmarykay  #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalskincare  #botanicalskincaremalaysia  #sharingiscaring  #skinvigoratebrush  #facewash  #facebrush  #berusmuka  #berusterbaik  #timewiseskincare  #timewiserepair  #botanicaleffects  #melacep  #ilovemarykay  #ilovehealthyskin  #kulitmudaremaja  #kulitcerahberseri  #kulitsihat  #kulitkusam  #kulitbermasalah  #awetmuda 
Bulan ni special.❗😍
.
Beli cleanser + Pelembap + toner + serum siang , PERCUMA
Serum Malam ❗😘 sah sehingga 31 may 2018❗

Free consultation 
Free skincare class

WhatsApp ikin ☎ 017-9986894
Beauty consultant mary Kay ❤ . . . .
#timewisepromotion #timewiseskincare #timewise #marykay #marykaymalaysia #marykaypromotion #promosi #
Selepas setahun penggunaan ! Hasilnya kulit semakin sihat dan cantik 😍. Beliau jugak merupakan beauty consultant Mary Kay , miza. Sebelum ni beliau menghadapi masalah jerawat , parut dan kulit berminyak and breakout jugak selepas berhenti menggunakan produk pemutih
.

Mary Kay semakin DIKENALI walaupun Mary Kay tidak dijual di watson, guardian dan sebagainya . Tak sesmestinya produk yang tidak dijual di watson atau guardian tak bagus ini kerana Mary Kay under DSA 🤗 . Boleh google ya DSA tu apa 😘 .
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. .
❤️
.
Free sample FREE CONSULTATION? Have certain Budget ? Boleh whatsapp k! 😍 -
-

Mira Salleh
0139491687
Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Selepas setahun penggunaan ! Hasilnya kulit semakin sihat dan cantik 😍. Beliau jugak merupakan beauty consultant Mary Kay , miza. Sebelum ni beliau menghadapi masalah jerawat , parut dan kulit berminyak and breakout jugak selepas berhenti menggunakan produk pemutih . Mary Kay semakin DIKENALI walaupun Mary Kay tidak dijual di watson, guardian dan sebagainya . Tak sesmestinya produk yang tidak dijual di watson atau guardian tak bagus ini kerana Mary Kay under DSA 🤗 . Boleh google ya DSA tu apa 😘 . . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . ❤️ . Free sample FREE CONSULTATION? Have certain Budget ? Boleh whatsapp k! 😍 - - Mira Salleh 0139491687 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Bestnyaaaa special promotion kali ni! Untuk siapa nk cuba set timewise ini adalah waktu yg terbaik sebab beli 4 item dri timewise set boleh dpt percuma night solution yg sangat best tu!!!
.
Set timewise ni untuk bg kita nampak awet muda tau! Melambatkan penuaan dan menghalang pembentukan garisan halus atau kedutan! Seriously must try!
.
Kalau nak cuba jom dpt kan free consultation dri saya!
.
Najwa
0188701229
Your trusted beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
Bestnyaaaa special promotion kali ni! Untuk siapa nk cuba set timewise ini adalah waktu yg terbaik sebab beli 4 item dri timewise set boleh dpt percuma night solution yg sangat best tu!!! . Set timewise ni untuk bg kita nampak awet muda tau! Melambatkan penuaan dan menghalang pembentukan garisan halus atau kedutan! Seriously must try! . Kalau nak cuba jom dpt kan free consultation dri saya! . Najwa 0188701229 Your trusted beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayampang  #bebasjerawat  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #iope  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #marykayshahalam  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #cccream  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka 
MARY KAY LIP GLOSS...
.
 Lip Gloss - Tambahkan kilauan pada bibir dan maniskan senyuman anda!
Apa yang menarik tentang Lip Gloss Mary Kay? ....
️ Oleskan warna yang penuh kilauan dan licin ini pada bibir anda
️ Tambahkan kilauan pada bibir dan menyerlahkan senyuman manis anda
️ Ia meninggalkan rasa lembap pada bibir anda dan juga menyerikan bibir mungilmu
️ Anda pastinya tidak ingin melepaskan peluang untuk memiliki bibir licin bak sutera
.
Best kan?! Nak dapatkan Mary Kay Lip Gloss ni? Hubungi saya
.
Sara 0126901983
beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
MARY KAY LIP GLOSS... . Lip Gloss - Tambahkan kilauan pada bibir dan maniskan senyuman anda! Apa yang menarik tentang Lip Gloss Mary Kay? .... ️ Oleskan warna yang penuh kilauan dan licin ini pada bibir anda ️ Tambahkan kilauan pada bibir dan menyerlahkan senyuman manis anda ️ Ia meninggalkan rasa lembap pada bibir anda dan juga menyerikan bibir mungilmu ️ Anda pastinya tidak ingin melepaskan peluang untuk memiliki bibir licin bak sutera . Best kan?! Nak dapatkan Mary Kay Lip Gloss ni? Hubungi saya . Sara 0126901983 beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
Baru lepas cuci muka dengan berus muka skinvi. Hurm tengoklah, tak mekap just pakai cc cream spf15 (saya suri rumah) but still ada kekotoran tertinggal. Mungkin habuk bantal, habuk pada persekitaran atau mungkin sel mati kulit yang ditanggalkan supaya kulit nampak cerah dan berseri. Bagaimana dengan anda yang setiap hari mekap?. Yakin kah wajah anda benar-benar bersih selepas dicuci?Apa-apa pon thanks skinvi, sentiasa bantu skin saya tampil segar. Tak pernah mengecewakan. Hehe. ❤️#SajaKongsi 
Sara 0126901983
 Mary Kay Beauty Consultant 
#MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKaySeremban  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick
Baru lepas cuci muka dengan berus muka skinvi. Hurm tengoklah, tak mekap just pakai cc cream spf15 (saya suri rumah) but still ada kekotoran tertinggal. Mungkin habuk bantal, habuk pada persekitaran atau mungkin sel mati kulit yang ditanggalkan supaya kulit nampak cerah dan berseri. Bagaimana dengan anda yang setiap hari mekap?. Yakin kah wajah anda benar-benar bersih selepas dicuci?Apa-apa pon thanks skinvi, sentiasa bantu skin saya tampil segar. Tak pernah mengecewakan. Hehe. ❤️#SajaKongsi  Sara 0126901983 Mary Kay Beauty Consultant  #MaryKayMalaysia   #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik   #MaryKaySeremban   #TrendyHijabista   #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant   #SayaJualKosmetik   #BlackheadRemover   #MajalahPengantin   #SkincareClass   #MakeUpArtisMalaysia   #Pobling   #SayaJualKosmetik   #Eyeshadow   #CcCreamMaryKay   #CcCream   #Foundation   #BedakAsas   #MaryKay   #BotanicalEffects   #TimewiseSkincare   #MalacepSkincare   #AcneProneSkincare   #TRD   #TrueDimensionLipstick   #Lipstick   #MaryKayLipstick   #MatteLipstick 
Tadi yana share penangan melacepkan ni penangan #timewiseskincare Pula
.
Kulit kita berbeza, kita nk reault pon berbeza. Jika anda nak kulit berseri cerah jernih bolh guna set melacep
.
Dan jika anda menggunakan timewise effectnya 👯Kulit lebih nmpk muda
👯Kulit lebih berseri bermaya
👯Kulit semakin sihat
👯Kulit lebih lembut gebu gebas
.
Set ini set miracle yang mmpunyai anti penuaan, bolwh mengurangkan garis halus pada wajah anda juga😊 .
Wsp me for more info
#marykayjohor #marykaybandarpenawar #marykaygombak #marykaykl #marykaykotatinggi #marykaykotakemuning #jalankebun #banting #johansetia #pasirgudang #ulutiram #gelangpatah #nusajaya #chocodaps
Tadi yana share penangan melacepkan ni penangan #timewiseskincare  Pula . Kulit kita berbeza, kita nk reault pon berbeza. Jika anda nak kulit berseri cerah jernih bolh guna set melacep . Dan jika anda menggunakan timewise effectnya 👯Kulit lebih nmpk muda 👯Kulit lebih berseri bermaya 👯Kulit semakin sihat 👯Kulit lebih lembut gebu gebas . Set ini set miracle yang mmpunyai anti penuaan, bolwh mengurangkan garis halus pada wajah anda juga😊 . Wsp me for more info #marykayjohor  #marykaybandarpenawar  #marykaygombak  #marykaykl  #marykaykotatinggi  #marykaykotakemuning  #jalankebun  #banting  #johansetia  #pasirgudang  #ulutiram  #gelangpatah  #nusajaya  #chocodaps 
TAK SABARNYA NAK DPT GIFT DR MARY KAY 😍😍😍
.
Walaupun tak menang tetap dpt hadiah tau
.
Seronok sgt jd BEAUTY CONSULTANT MARY KAY!
.
Nak dpt hadiah gak tak?!
.
Jom join saya😉
.
.

MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)

www.wasap.my/60133710430

#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda
TAK SABARNYA NAK DPT GIFT DR MARY KAY 😍😍😍 . Walaupun tak menang tetap dpt hadiah tau . Seronok sgt jd BEAUTY CONSULTANT MARY KAY! . Nak dpt hadiah gak tak?! . Jom join saya😉 . . MaryK Beauty Consultant Hanim (ID: 218349MY) www.wasap.my/60133710430 #marykaybeautyconsultant  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaymelaka  #marykaymalaysia  #beautymalaysia  #beautiful  #beautyconsultantmarykay  #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalskincare  #botanicalskincaremalaysia  #sharingiscaring  #skinvigoratebrush  #facewash  #facebrush  #berusmuka  #berusterbaik  #timewiseskincare  #timewiserepair  #botanicaleffects  #melacep  #ilovemarykay  #ilovehealthyskin  #kulitmudaremaja  #kulitcerahberseri  #kulitsihat  #kulitkusam  #kulitbermasalah  #awetmuda 
Simple make up for today:-
.
Mary Kay Make Up Finishing Spray
.
Mary Kay Liquid Foundation - Beige 3
.
Mary Kay Translucent Powder
.
Mary Kay Semi Shine Lipstick - Raspberry Ice
.
.

MaryK Beauty Consultant
Hanim (ID: 218349MY)

www.wasap.my/60133710430

#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayselangor #marykaymelaka #marykaymalaysia #beautymalaysia #beautiful #beautyconsultantmarykay #skincareroutine #healthyskin #botanicalskincare #botanicalskincaremalaysia #sharingiscaring #skinvigoratebrush #facewash #facebrush #berusmuka #berusterbaik #timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #melacep #ilovemarykay #ilovehealthyskin #kulitmudaremaja #kulitcerahberseri #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #awetmuda
Simple make up for today:- . Mary Kay Make Up Finishing Spray . Mary Kay Liquid Foundation - Beige 3 . Mary Kay Translucent Powder . Mary Kay Semi Shine Lipstick - Raspberry Ice . . MaryK Beauty Consultant Hanim (ID: 218349MY) www.wasap.my/60133710430 #marykaybeautyconsultant  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaymelaka  #marykaymalaysia  #beautymalaysia  #beautiful  #beautyconsultantmarykay  #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalskincare  #botanicalskincaremalaysia  #sharingiscaring  #skinvigoratebrush  #facewash  #facebrush  #berusmuka  #berusterbaik  #timewiseskincare  #timewiserepair  #botanicaleffects  #melacep  #ilovemarykay  #ilovehealthyskin  #kulitmudaremaja  #kulitcerahberseri  #kulitsihat  #kulitkusam  #kulitbermasalah  #awetmuda 
TIMEWISE REPAIR by Mary Kay
.
Seusia 35 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali!
.
Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan!
.
Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu :
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
✔Memulihkan keserian kulit
✔Mengekalkan keseimbangan dan kelembapan kulit .
✔Memperbaharui sel kulit dan kulit berasa lebih lembut dan berseri .
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
✔ Mengembalikan keanjalan kulit  agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA /UVB .
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
✔ Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit .
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
✔Menegang/Mengangkat kulit
✔ Mengenyalkan kulit
✔ Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata .
✔Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera
✔ Mengurangkan tampilan garis halus,kedutan dan garisan2 pada kawasan leher. .
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
1)Menegang/menghilangkan geleber di sekeliling mata ✔.
2)Menyasarkan Sembap bawah mata,gelambir dan lingkaran mata hitam✔.
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler menambaikan enam kawasan kedutan dengan ketara!
.
1)Kedutan pada dahi✔
2)Kedutan di antara kening✔
3)Kedutan di sudut mata✔
4)Garisan snyum✔
5)Garisan vertical bibir✔
6)Garisan tepi bibir✔
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
✔ Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic .
✔ Untuk membuang sel2 kulit mati
✔ Proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda .
.
Ingin dapatkan kulit yang muda kembali? 😍
Dapatkan set ini skrg uollss😊
TIMEWISE REPAIR by Mary Kay . Seusia 35 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali! . Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan! . Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu : . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser ✔Memulihkan keserian kulit ✔Mengekalkan keseimbangan dan kelembapan kulit . ✔Memperbaharui sel kulit dan kulit berasa lebih lembut dan berseri . . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30 ✔ Mengembalikan keanjalan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA /UVB . . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment ✔ Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit . . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum ✔Menegang/Mengangkat kulit ✔ Mengenyalkan kulit ✔ Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata . ✔Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera ✔ Mengurangkan tampilan garis halus,kedutan dan garisan2 pada kawasan leher. . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream 1)Menegang/menghilangkan geleber di sekeliling mata ✔. 2)Menyasarkan Sembap bawah mata,gelambir dan lingkaran mata hitam✔. . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler menambaikan enam kawasan kedutan dengan ketara! . 1)Kedutan pada dahi✔ 2)Kedutan di antara kening✔ 3)Kedutan di sudut mata✔ 4)Garisan snyum✔ 5)Garisan vertical bibir✔ 6)Garisan tepi bibir✔ . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel ✔ Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic . ✔ Untuk membuang sel2 kulit mati ✔ Proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda . . Ingin dapatkan kulit yang muda kembali? 😍 Dapatkan set ini skrg uollss😊
#Repost @christinafung2
.
>>Can I use only face cream?<<
Look at this picture and you will understand
.
Can you eat only rice instead of vegetables and meat?
Using a complete skin care product is like a complete meal consisting of carbohydrates, protein, fiber, and vitamins. Therefore, if you only give "white rice" to the skin, the skin will be in a state of malnutrition. To have good skin, you must consume enough nutrients. So a complete skin care product is a complete set of skin. A clear explanation

#marykaykotakinabalu #marykaysabah  #marykaymysg #marykaytimewise #timewise #timewiseskincare #timewisemiracle
#Repost  @christinafung2 . >>Can I use only face cream?<< Look at this picture and you will understand . Can you eat only rice instead of vegetables and meat? Using a complete skin care product is like a complete meal consisting of carbohydrates, protein, fiber, and vitamins. Therefore, if you only give "white rice" to the skin, the skin will be in a state of malnutrition. To have good skin, you must consume enough nutrients. So a complete skin care product is a complete set of skin. A clear explanation #marykaykotakinabalu  #marykaysabah  #marykaymysg  #marykaytimewise  #timewise  #timewiseskincare  #timewisemiracle 
INDULGE SOOTHING EYE GEL
.
Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah dermis akan mengecut yang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata.

Jadi mata adalah bahagian yang perlu diberi penjagaan rapi.

Bagaimana Indulge Soothing Eye Gel ini membantu mata kita :
.
1. Mengandungi bahan botani yang dapat menenang, merawat dan menyegarkan mata yang kelihatan penat.
.
2. Meningkatkan kelembapan kulit mata.
.
3. Mengurangkan sembap mata/eyebag.
.
4. Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak bawah mata.
.
5. Sangat menyejukkan dan memberi ketenangan pada mata.
.
6. Memperbaiki penampilan kulit dimana kulit kelihatan lebih lembut & licin.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKaymuar  #testimonimarykay #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #MaryKay  #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #menskincare #beautyeye #soothingeyegel #marykayeyegel
INDULGE SOOTHING EYE GEL . Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah dermis akan mengecut yang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Jadi mata adalah bahagian yang perlu diberi penjagaan rapi. Bagaimana Indulge Soothing Eye Gel ini membantu mata kita : . 1. Mengandungi bahan botani yang dapat menenang, merawat dan menyegarkan mata yang kelihatan penat. . 2. Meningkatkan kelembapan kulit mata. . 3. Mengurangkan sembap mata/eyebag. . 4. Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak bawah mata. . 5. Sangat menyejukkan dan memberi ketenangan pada mata. . 6. Memperbaiki penampilan kulit dimana kulit kelihatan lebih lembut & licin. . Love, Linda ☎ 012-6434291 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayproducts  #microdermabrasion  #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik  #MaryKaymuar   #testimonimarykay  #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #MaryKay   #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #menskincare  #beautyeye  #soothingeyegel  #marykayeyegel 
INDULGE SOOTHING EYE GEL
.
Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah dermis akan mengecut yang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata.

Jadi mata adalah bahagian yang perlu diberi penjagaan rapi.

Bagaimana Indulge Soothing Eye Gel ini membantu mata kita :
.
1. Mengandungi bahan botani yang dapat menenang, merawat dan menyegarkan mata yang kelihatan penat.
.
2. Meningkatkan kelembapan kulit mata.
.
3. Mengurangkan sembap mata/eyebag.
.
4. Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak bawah mata.
.
5. Sangat menyejukkan dan memberi ketenangan pada mata.
.
6. Memperbaiki penampilan kulit dimana kulit kelihatan lebih lembut & licin.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKaymuar  #testimonimarykay #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #MaryKay  #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #menskincare #beautyeye #soothingeyegel #marykayeyegel
INDULGE SOOTHING EYE GEL . Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah dermis akan mengecut yang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Jadi mata adalah bahagian yang perlu diberi penjagaan rapi. Bagaimana Indulge Soothing Eye Gel ini membantu mata kita : . 1. Mengandungi bahan botani yang dapat menenang, merawat dan menyegarkan mata yang kelihatan penat. . 2. Meningkatkan kelembapan kulit mata. . 3. Mengurangkan sembap mata/eyebag. . 4. Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak bawah mata. . 5. Sangat menyejukkan dan memberi ketenangan pada mata. . 6. Memperbaiki penampilan kulit dimana kulit kelihatan lebih lembut & licin. . Love, Linda ☎ 012-6434291 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayproducts  #microdermabrasion  #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik  #MaryKaymuar   #testimonimarykay  #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #MaryKay   #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #menskincare  #beautyeye  #soothingeyegel  #marykayeyegel 
Did you know that God made you to be a light to those around you, including your children?⠀
⠀
Consider that today when you feel tired, aggravated, and worn down. Ask God to use His light within you to show joy and love when you may not feel like it.
Did you know that God made you to be a light to those around you, including your children?⠀ ⠀ Consider that today when you feel tired, aggravated, and worn down. Ask God to use His light within you to show joy and love when you may not feel like it.
Wow! Gempaknye efek menggunakan Set Melacep dari Mary Kay!! 😍.
.
MELACEP PLUS - kulit berkilau sejernih kristal 💎
.
💎Mencerahkan kulit dari dlm wajah nampak glowing,cerah & bersih.
💎memudarkan jeragat.
💎menghilangkan bekas jerawat.
.
🎁FOAMING CLEANSER
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin.
✅Sesuai utk semua jenis kulit.
.
🎁MASK
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit,
✅menyekatakan tona wajah.
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit.
.
🎁FRESHNER
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.
.
🎁ULTIMATE SERUM
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
🎁ULTIMATE CREAM
✅Memberikan kelembapan pada wajah.
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit.
✅mudah diserap ke dalam kulit.
.
💕Turutan penggunaan💕
🎁Pencuci
🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x
🎁Freshner
🎁Serum
🎁Ultimate Cream
.
Sebarang pertanyaan atau nak order, boleh whtsapp Zati ek 😊
http://izzatimkay.wasap.my/
.
Izzati Marlis
011-1199 9261
Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #timewiseskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #melacepskincare #marykaymakeup #satinhand #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin  #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #testimonimarykay #satinlips #satinhands #fragrancemist #lipliner #truedimensionslipstick #gelsemishinelipstick #sheerdimensionspowder #marykaypromotion #ctdk #timewisefoundation #marykayfoundation #mothersday
Wow! Gempaknye efek menggunakan Set Melacep dari Mary Kay!! 😍. . MELACEP PLUS - kulit berkilau sejernih kristal 💎 . 💎Mencerahkan kulit dari dlm wajah nampak glowing,cerah & bersih. 💎memudarkan jeragat. 💎menghilangkan bekas jerawat. . 🎁FOAMING CLEANSER ✅Clearkan semua debu dan kekotoran ✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin. ✅Sesuai utk semua jenis kulit. . 🎁MASK ✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit, ✅menyekatakan tona wajah. ✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. . 🎁FRESHNER ✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit ✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. . 🎁ULTIMATE SERUM ✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang. ✅memudarkan parut serta jeragat ✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. . 🎁ULTIMATE CREAM ✅Memberikan kelembapan pada wajah. ✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah. ✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit ✅mencantikkan tekstur kulit. ✅mudah diserap ke dalam kulit. . 💕Turutan penggunaan💕 🎁Pencuci 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x 🎁Freshner 🎁Serum 🎁Ultimate Cream . Sebarang pertanyaan atau nak order, boleh whtsapp Zati ek 😊 http://izzatimkay.wasap.my/ . Izzati Marlis 011-1199 9261 Beauty consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #botanicaleffects  #timewiseskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #melacepskincare  #marykaymakeup  #satinhand  #timewisereplenishingserumc  #hantarankahwin  #skinprotection  #translucentloosepowder  #makeupbrush  #marykayfinishingspray  #testimonimarykay  #satinlips  #satinhands  #fragrancemist  #lipliner  #truedimensionslipstick  #gelsemishinelipstick  #sheerdimensionspowder  #marykaypromotion  #ctdk  #timewisefoundation  #marykayfoundation  #mothersday 
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. .
.
Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️
.
Love,
Farah
📲 01126823125
Marykay beauty consultant💋
.
#marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #timewiseskincare #marykaytimewiseskincare #timewiseskincaremarykay #timewisemiracleset
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. . . Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️ . Love, Farah 📲 01126823125 Marykay beauty consultant💋 . #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #timewiseskincare  #marykaytimewiseskincare  #timewiseskincaremarykay  #timewisemiracleset 
Mornenggggg! Rmaiii nyee berminat nak order #SkinvigorateBrush ni..yela.. terbaik kott.. Ape yang best dgn SKINVIGORATE? 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri

Berminat nak dpatkan satu? Roger kami cpat naaaa

Hana
014 3695746

Your trusted Beauty Consultant
Mary Kay 
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayselangor #janganmengata #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #skincarekorea #Maskulin #sephoragirl #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #menskincare #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKaygombak #muamalaysia #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #kulitputih #injectionbeauty #Lipstick #MaryKaypuncakalam #MatteLipstick
Mornenggggg! Rmaiii nyee berminat nak order #SkinvigorateBrush  ni..yela.. terbaik kott.. Ape yang best dgn SKINVIGORATE? 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri Berminat nak dpatkan satu? Roger kami cpat naaaa Hana 014 3695746 Your trusted Beauty Consultant Mary Kay #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayselangor  #janganmengata  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #skincarekorea  #Maskulin  #sephoragirl  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #marykaypuncakalam  #menskincare  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKaygombak  #muamalaysia  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #kulitputih  #injectionbeauty  #Lipstick  #MaryKaypuncakalam  #MatteLipstick 
Postage and COD for today! Alhamdulillah♥
.
.
Promo May masih ON tau gaiss! Whatsapp dibah untuk tau lagi details🤗
.
.
Klik link ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
www.wasap.my/60136827371
www.wasap.my/60136827371
www.wasap.my/60136827371
.
Love,
Dibah
📲 0136827371
Marykay beauty consultant💋
.
#marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #timewiseskincare #marykaytimewiseskincare #timewiseskincaremarykay #timewisemiracleset
Postage and COD for today! Alhamdulillah♥ . . Promo May masih ON tau gaiss! Whatsapp dibah untuk tau lagi details🤗 . . Klik link ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ www.wasap.my/60136827371 www.wasap.my/60136827371 www.wasap.my/60136827371 . Love, Dibah 📲 0136827371 Marykay beauty consultant💋 . #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #timewiseskincare  #marykaytimewiseskincare  #timewiseskincaremarykay  #timewisemiracleset 
Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸
Didatangkan dengan 3 formula:
F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak
.
Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima😊
.
Untuk formula 1:
9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit
.
Formula 2:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci
- Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan
.
Formula 3:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar
.
Nadia Sukiran
0133606370
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykayklang #newyearpromotion #happynewyear #skincareterbaik #uitm #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheadremover #janganmengata #uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminyak . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima😊 . Untuk formula 1: 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit . Formula 2: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Meninggalkan kulit berasa sihat - Mencergaskan kulit - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan . Formula 3: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Memulihkan keseimbangan kulit - Mengurangkan saiz pori - Membantu mengawal minyak - Kulit kelihatan muda dan segar . Nadia Sukiran 0133606370 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaypuncakalam  #marykayklang  #newyearpromotion  #happynewyear  #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheadremover  #janganmengata  #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
Ada seorang yang simple? Hanyaaa 3 item sahaja dah ckop untuk tampak menawan gtuuuuu tauuu heehheee hanya perlu pakai sedikit cc cream/foundation. Finishing dgn translucent loose powder untuk effect glowing n naikkan seri mukaaa dan lasst skali calitt kan creme lipstick Mary Kay di bibirr. Siap! Dah jom g jalan2 eheheheheh sis dalam gambar pakai creme lipstick Toffee all time fav ramai customer2 Nad jugak😘
.
Nadia Sukiran
📲0133606370
Your trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush #blusherMaryKay
Ada seorang yang simple? Hanyaaa 3 item sahaja dah ckop untuk tampak menawan gtuuuuu tauuu heehheee hanya perlu pakai sedikit cc cream/foundation. Finishing dgn translucent loose powder untuk effect glowing n naikkan seri mukaaa dan lasst skali calitt kan creme lipstick Mary Kay di bibirr. Siap! Dah jom g jalan2 eheheheheh sis dalam gambar pakai creme lipstick Toffee all time fav ramai customer2 Nad jugak😘 . Nadia Sukiran 📲0133606370 Your trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush  #blusherMaryKay 
.
CLEAR PROOF® DEEP-CLEANSING CHARCOAL MASK💖💖
.
MASKER ARANG SEUMPAMA MAGNET YANG DAPAT MEMBERSIHKAN PORI-PORI.
.
Nikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof® Acne System.
.
Tau tak masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah??? 😨😨.
.
Meh kita tengok apa manfaat arang nii??
.
🔊Arang aktif berfungsi seumpama magnet yang dapat membersih pori-pori.
.
🔊Formula telah dibuktikan secara klinikal dapat menarik minyak lebihan dan mengurangkan kilat muka dengan segera.
.
Mahu lagi detail pasal CLEAR PROOF® DEEP-CLEANSING CHARCOAL MASK wasap  tau.  bg detail. Ready stok.
.
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#mineralpowderfoundation #botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation 
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay  #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia  #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator
. CLEAR PROOF® DEEP-CLEANSING CHARCOAL MASK💖💖 . MASKER ARANG SEUMPAMA MAGNET YANG DAPAT MEMBERSIHKAN PORI-PORI. . Nikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof® Acne System. . Tau tak masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah??? 😨😨. . Meh kita tengok apa manfaat arang nii?? . 🔊Arang aktif berfungsi seumpama magnet yang dapat membersih pori-pori. . 🔊Formula telah dibuktikan secara klinikal dapat menarik minyak lebihan dan mengurangkan kilat muka dengan segera. . Mahu lagi detail pasal CLEAR PROOF® DEEP-CLEANSING CHARCOAL MASK wasap tau. bg detail. Ready stok. . . BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ . . 📱014-9692450 Mira Mary Kay Beauty Consultant #mineralpowderfoundation  #botanicaleffects  #cleansermelacep  #cleansermarykay  #foundation  #foundationmarykay  #marykaysoftener  #testimonimarykay  #timewiseskincare  #timewisemarykay  #marykaytestimoni  #marykaybeautyconsultant  #settimewise  #setantipenuaan  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayproducts  #marykaykedah  #marykayjitra  #marykayperak  #marykaykulim  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykaymalaysia  #skincaremalaysia  #marykaylovers  #produkmarykay  #mkmenskincare  #mkmencleanser  #mkmenhydrator 
.
Kulit makin cantik + tona kulit sekata + glowing skin 😍😍😍
.
Apa rahsianya??
.
Eh, akak tak mau rahsia2 lah.
.
Benda baik kita share sama2 😊
.
Hasil consistent pakai skincare Mary Kay la. Memang terbaik. 
Kulit memang sihat semulajadi, bukannya hasil drpd hazardous chemicals.. no,no,no .
Jom semua, kita bertukar ke Mary Kay 😄 
Kalau yang berminat nk cuba tu, jgn segan2 pm akak. Nanti akak bg awak sample. Percuma ja tau 😉
.
☎ 016 7194394 Nor
Mary Kay Beauty Consultant💖💖
.
#syukuralhamdulillah🌼🌻🌿🍀
#MalacepSkincare
#malacepserum 
#serummarykayterbaik 
#BotanicalEffect 
#marykaybeautyconsultant 
#MaryKayKosmetik 
#marykaykotatinggi 
#marykaykedah 
#marykayjo
#partimeMk 
#paknilbazaarmurah 
#comelpipimerah 
#muabellaz 
#TimewiseSkincare 
#skincarefalwles 
#skinglowing
. Kulit makin cantik + tona kulit sekata + glowing skin 😍😍😍 . Apa rahsianya?? . Eh, akak tak mau rahsia2 lah. . Benda baik kita share sama2 😊 . Hasil consistent pakai skincare Mary Kay la. Memang terbaik. Kulit memang sihat semulajadi, bukannya hasil drpd hazardous chemicals.. no,no,no . Jom semua, kita bertukar ke Mary Kay 😄 Kalau yang berminat nk cuba tu, jgn segan2 pm akak. Nanti akak bg awak sample. Percuma ja tau 😉 . ☎ 016 7194394 Nor Mary Kay Beauty Consultant💖💖 . #syukuralhamdulillah 🌼🌻🌿🍀 #MalacepSkincare  #malacepserum  #serummarykayterbaik  #BotanicalEffect  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayKosmetik  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykayjo  #partimeMk  #paknilbazaarmurah  #comelpipimerah  #muabellaz  #TimewiseSkincare  #skincarefalwles  #skinglowing 
Makeup dah cantik cantik tapi tak sampai sejam makeup dah cair. Penat nak makeup balik kan?

Jangan risau, saya nak cadangkan uolls pakai Mary Kay Finishing Spray ni. Ramai retis retis guna Finishing spray ni tau. Specialnya Finishing Spray ni ialah :- 💖tahan sehingga 16 jam
💖bebas minyak
💖ringan
💖tak melekit

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaykl #marykayproducts #marykaylipstick #marykaytop5globalbrand #lipstick #foundation #softener #timewiseskincare  #timewiserepairskincare #serumbest #serummarykay #aesthetic #antipenuaan #antiagingskincare #antipengelupasan #masalahkulitberminyak #masalahkulit #masalahkulit #tutupliangpori #masalahjerawat #masker #pakarjerawat #pakarkecantikan
Makeup dah cantik cantik tapi tak sampai sejam makeup dah cair. Penat nak makeup balik kan? Jangan risau, saya nak cadangkan uolls pakai Mary Kay Finishing Spray ni. Ramai retis retis guna Finishing spray ni tau. Specialnya Finishing Spray ni ialah :- 💖tahan sehingga 16 jam 💖bebas minyak 💖ringan 💖tak melekit #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykayproducts  #marykaylipstick  #marykaytop5globalbrand  #lipstick  #foundation  #softener  #timewiseskincare  #timewiserepairskincare  #serumbest  #serummarykay  #aesthetic  #antipenuaan  #antiagingskincare  #antipengelupasan  #masalahkulitberminyak  #masalahkulit  #masalahkulit  #tutupliangpori  #masalahjerawat  #masker  #pakarjerawat  #pakarkecantikan 
#Repost @christinafung2 .
>>我可以只用洗脸霜而已吗?<< 看看这个图片  就会明白了😆
.
你能只吃米饭而不吃蔬菜和肉吗?
使用一套完整的保养品就像是一个由碳水化合物,蛋白质,纤维和维生素组成的完整膳食🍗🍚🍣🍳一样。所以,如果你只给皮肤"白米饭",皮肤就呈现营养不良的状态。想要好肌肤,就必须摄入足够的营养👍🏻 所以一套完整的保养品就是皮肤一套完整的膳食。明白的说明白吧! 😄  #marykaytimewise #timewise #timewiseskincare #timewisemiracle
#Repost  @christinafung2 . >>我可以只用洗脸霜而已吗?<< 看看这个图片 就会明白了😆 . 你能只吃米饭而不吃蔬菜和肉吗? 使用一套完整的保养品就像是一个由碳水化合物,蛋白质,纤维和维生素组成的完整膳食🍗🍚🍣🍳一样。所以,如果你只给皮肤"白米饭",皮肤就呈现营养不良的状态。想要好肌肤,就必须摄入足够的营养👍🏻 所以一套完整的保养品就是皮肤一套完整的膳食。明白的说明白吧! 😄 #marykaytimewise  #timewise  #timewiseskincare  #timewisemiracle 
.
Terasa sangat ringan dan lembut jer bila kita apply Cc Cream Mary Kay ni pada muka 😍
.
.
💎KEBAIKAN CC CREAM💎
.
💖 Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
.
💖 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit n sekata dengan segera.
.
💖 Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
.
💖 Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Jom pm Nor😍😍
.
📱016 7194394 Nor
Mary Kay Beauty Consultant💖💖
.
#syukuralhamdulillah🌼🌻🌿🍀 .
#bodypaint 
#CcCreamMaryKay 
#foundationprimer 
#BotanicalEffect 
#TimewiseSkincare 
#MalacepSkincare 
#malacepserum 
#maskarabeauty 
#blushercantik 
#lipstiktahanlamaseharian 
#partimeMk 
#paknilbazaarmurah 
#muabellaz 
#bellaraya2018 
#tudungneelofa 
#tudungariani 
#marykaybeautyconsultant 
#marykaykotatinggi 
#marykayjohor 
#comelpipimerah
. Terasa sangat ringan dan lembut jer bila kita apply Cc Cream Mary Kay ni pada muka 😍 . . 💎KEBAIKAN CC CREAM💎 . 💖 Melawan garisan halus dan tanda penuaan. . 💖 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit n sekata dengan segera. . 💖 Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. . 💖 Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . Jom pm Nor😍😍 . 📱016 7194394 Nor Mary Kay Beauty Consultant💖💖 . #syukuralhamdulillah 🌼🌻🌿🍀 . #bodypaint  #CcCreamMaryKay  #foundationprimer  #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #malacepserum  #maskarabeauty  #blushercantik  #lipstiktahanlamaseharian  #partimeMk  #paknilbazaarmurah  #muabellaz  #bellaraya2018  #tudungneelofa  #tudungariani  #marykaybeautyconsultant  #marykaykotatinggi  #marykayjohor  #comelpipimerah 
💎TIMEWISE MIRACLE SET💎
.⠀⠀
Sangat highly recommended untuk sesiapa yang berumur 25 tahun dan ke atas dan mahukan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda.⠀⠀
.
Selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah pun boleh cuba set ni:.
✔Jerawat yang banyak samada disebabkan produk tempatan atau tinggi kandungan merkurinya.⠀⠀
✔Kulit terlalu kering atau berminyak.
✔Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecikkan pori yang besar.⠀⠀
✔Banyak whitehead atau blackhead.
✔Muka gelap samada disebabkan sun burn atau hasil dari penggunaan produk tinggi kandungan bahan terlarang.⠀⠀
✔Perlukan percerahan semulajadi. Takmo harini pakai, esok putih melepak. Merkuri sangat!.⠀⠀
.⠀⠀
WOW! HABIS MACAM MANA MIRACLE SET NI BERFUNGSI? .⠀⠀
.⠀⠀
Bila kulit makin berusia, of course la penghasilan kulit baru jadi makin slow. Jadi lebih kering, kurang pejal, pastu nampak kusam kurang seri giteww.
.
So TW ni bertindak lawan balik!.
✔Tanggalkan sel kulit mati.
✔Kurangkan fine lines dan kedutan.
✔Fokus untuk pastikan kulit sentiasa lembap.
✔Cergaskan sel kulit.
✔Bina semula kulit.
.
Set ni sekarang tengah ada PROMOSI tau! Dapat serum night solution secara PERCUMA!! Jimat berbaloi2😍.
.
Masih ada berbaki beberapa hari lagi sebelum promosi tamat! Jom cepatttt, wasap Zati segera ya!
👉http://izzatimkay.wasap.my/
.
Izzati Marlis
011-1199 9261
Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #timewiseskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #melacepskincare #marykaymakeup #satinhand #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin  #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #testimonimarykay #satinlips #satinhands #fragrancemist #lipliner #truedimensionslipstick #gelsemishinelipstick #sheerdimensionspowder #marykaypromotion #ctdk #timewisefoundation #marykayfoundation #mothersday
💎TIMEWISE MIRACLE SET💎 .⠀⠀ Sangat highly recommended untuk sesiapa yang berumur 25 tahun dan ke atas dan mahukan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda.⠀⠀ . Selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah pun boleh cuba set ni:. ✔Jerawat yang banyak samada disebabkan produk tempatan atau tinggi kandungan merkurinya.⠀⠀ ✔Kulit terlalu kering atau berminyak. ✔Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecikkan pori yang besar.⠀⠀ ✔Banyak whitehead atau blackhead. ✔Muka gelap samada disebabkan sun burn atau hasil dari penggunaan produk tinggi kandungan bahan terlarang.⠀⠀ ✔Perlukan percerahan semulajadi. Takmo harini pakai, esok putih melepak. Merkuri sangat!.⠀⠀ .⠀⠀ WOW! HABIS MACAM MANA MIRACLE SET NI BERFUNGSI? .⠀⠀ .⠀⠀ Bila kulit makin berusia, of course la penghasilan kulit baru jadi makin slow. Jadi lebih kering, kurang pejal, pastu nampak kusam kurang seri giteww. . So TW ni bertindak lawan balik!. ✔Tanggalkan sel kulit mati. ✔Kurangkan fine lines dan kedutan. ✔Fokus untuk pastikan kulit sentiasa lembap. ✔Cergaskan sel kulit. ✔Bina semula kulit. . Set ni sekarang tengah ada PROMOSI tau! Dapat serum night solution secara PERCUMA!! Jimat berbaloi2😍. . Masih ada berbaki beberapa hari lagi sebelum promosi tamat! Jom cepatttt, wasap Zati segera ya! 👉http://izzatimkay.wasap.my/ . Izzati Marlis 011-1199 9261 Beauty consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #botanicaleffects  #timewiseskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #melacepskincare  #marykaymakeup  #satinhand  #timewisereplenishingserumc  #hantarankahwin  #skinprotection  #translucentloosepowder  #makeupbrush  #marykayfinishingspray  #testimonimarykay  #satinlips  #satinhands  #fragrancemist  #lipliner  #truedimensionslipstick  #gelsemishinelipstick  #sheerdimensionspowder  #marykaypromotion  #ctdk  #timewisefoundation  #marykayfoundation  #mothersday 
Set skincare untuk 25 tahun ke atas. Dapatkan timewise miracle agar wajah anda sihat, bersih. Anda akan kelihatan muda dari usia sebenar. 
Cleanser 🌸 Bertindak untuk mencuci 🌸Menyegar
🌸 Exfoliation

Moisturiser 🌸 Memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit. 
Softener 🌸Membuang kotoran lebihan yang tak dapat dibuang dengan pencuci. 🌸 Menutup semula liang2 pori yang terbuka semasa mencuci wajah
🌸agen kelembapan dan awet muda

Day Solution 🌸 Melindungi kulit dari sinaran matahari / UV yang  boleh menyebabkan jeragat, garis2 halus, kedutan dan kekusaman. 
FREE

Night Solution 🌸 Mengandungi vitamin A, E, C
🌸 Memperbaiki kerosakan kulit 🌸 Mengaktifkan kolegen semula jadi. 
Perunding Kecantikan Mary Kay anda 
www.wasap.my/601118519126

#kulitcantik #promobest #kulitcantikdansihat #timewiseskincare #dermatologist #antijerawat #ilovemymarykay
Set skincare untuk 25 tahun ke atas. Dapatkan timewise miracle agar wajah anda sihat, bersih. Anda akan kelihatan muda dari usia sebenar. Cleanser 🌸 Bertindak untuk mencuci 🌸Menyegar 🌸 Exfoliation Moisturiser 🌸 Memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit. Softener 🌸Membuang kotoran lebihan yang tak dapat dibuang dengan pencuci. 🌸 Menutup semula liang2 pori yang terbuka semasa mencuci wajah 🌸agen kelembapan dan awet muda Day Solution 🌸 Melindungi kulit dari sinaran matahari / UV yang boleh menyebabkan jeragat, garis2 halus, kedutan dan kekusaman. FREE Night Solution 🌸 Mengandungi vitamin A, E, C 🌸 Memperbaiki kerosakan kulit 🌸 Mengaktifkan kolegen semula jadi. Perunding Kecantikan Mary Kay anda www.wasap.my/601118519126 #kulitcantik  #promobest  #kulitcantikdansihat  #timewiseskincare  #dermatologist  #antijerawat  #ilovemymarykay 
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. .
.
Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️
.
.
Klik link ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
www.wasap.my/60136827371
www.wasap.my/60136827371
www.wasap.my/60136827371
.
Love,
Dibah
📲 0136827371
Marykay beauty consultant💋
.
#marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #timewiseskincare #marykaytimewiseskincare #timewiseskincaremarykay #timewisemiracleset
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. . . Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️ . . Klik link ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ www.wasap.my/60136827371 www.wasap.my/60136827371 www.wasap.my/60136827371 . Love, Dibah 📲 0136827371 Marykay beauty consultant💋 . #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #timewiseskincare  #marykaytimewiseskincare  #timewiseskincaremarykay  #timewisemiracleset 
Tiada lagi blackheads, whiteheads, kulit kusam!! .
Perlu untuk kita  mengamalkan skincare routine yang baik! Setiap hari siang dan mlm kenalah cuci muka supaya muka trase bersih dan segar. Yelah bukan badan kite je kena dibersihkan selepas hari yang panjang tapi kulit muka kita juga. Pilihan saya setiap hari mestilah cuci muka menggunakan berus skinvi yang bukan sahaja membersihkan kulit jauh kedalam pori tapi turut mengurut lembut skin kita supaya peredaran darah menjadi lebih baik. Barulah glowing! And penyerapan produk pon jadi 10x ganda lebih effektif!

So, for more details on this awesome skinvigorate or free skincare and makeup class boleh wasap hana yaaa

Hana
014 3695746
Trusted Beauty consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayselangor #janganmengata #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #skincarekorea #Maskulin #marykayshahalam #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #menskincare #CcCream #skinvigorate #BedakAsas #MaryKaygombak #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #kulitputih #injectionbeauty #testimonimarykay #MaryKayrawang #berusmuka
Tiada lagi blackheads, whiteheads, kulit kusam!! . Perlu untuk kita mengamalkan skincare routine yang baik! Setiap hari siang dan mlm kenalah cuci muka supaya muka trase bersih dan segar. Yelah bukan badan kite je kena dibersihkan selepas hari yang panjang tapi kulit muka kita juga. Pilihan saya setiap hari mestilah cuci muka menggunakan berus skinvi yang bukan sahaja membersihkan kulit jauh kedalam pori tapi turut mengurut lembut skin kita supaya peredaran darah menjadi lebih baik. Barulah glowing! And penyerapan produk pon jadi 10x ganda lebih effektif! So, for more details on this awesome skinvigorate or free skincare and makeup class boleh wasap hana yaaa Hana 014 3695746 Trusted Beauty consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayselangor  #janganmengata  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #skincarekorea  #Maskulin  #marykayshahalam  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #marykaypuncakalam  #menskincare  #CcCream  #skinvigorate  #BedakAsas  #MaryKaygombak  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #kulitputih  #injectionbeauty  #testimonimarykay  #MaryKayrawang  #berusmuka 
Tak mampu nak beli 1 set? Jom grab #basicsetmarykay sangat mampu milik plus extra diskaun for payday promo! 😍
.
Timewise basic set untuk masalah tanda awal penuaan.
.
Jom najwa terangkan, basic set ni tak perlu banyak pun, 2 ni je pun dah cukup sebagai permulaan.
.
Terdapat 2 jenis ➡️ utk kulit normal/dry dan combination/oily.
.
Nak kurangkan tanda penuaan dan maintan muda remaja? Cubalah set ini...recommend!
.
Whatsapp/dm najwa for free consultation and extra diskaun!
.
Najwa
0188701229
Independent Beauty Consultant
Mary kay Malaysia
.
#trustedbeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #testimonimarykay #melacepskincare #melacepmarykay #melacepplus #marykay #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaycheras #marykayampang #skincareterbaik  #beautyconsultant #skincareclass #blackheads #TimewiseSkincare  #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #marykaymurah #microdermabrasion #freedelivery #selfpickup #freepostage #marykaymurahgila #cccreammarykay
Tak mampu nak beli 1 set? Jom grab #basicsetmarykay  sangat mampu milik plus extra diskaun for payday promo! 😍 . Timewise basic set untuk masalah tanda awal penuaan. . Jom najwa terangkan, basic set ni tak perlu banyak pun, 2 ni je pun dah cukup sebagai permulaan. . Terdapat 2 jenis ➡️ utk kulit normal/dry dan combination/oily. . Nak kurangkan tanda penuaan dan maintan muda remaja? Cubalah set ini...recommend! . Whatsapp/dm najwa for free consultation and extra diskaun! . Najwa 0188701229 Independent Beauty Consultant Mary kay Malaysia . #trustedbeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #testimonimarykay  #melacepskincare  #melacepmarykay  #melacepplus  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykaycheras  #marykayampang  #skincareterbaik  #beautyconsultant  #skincareclass  #blackheads  #TimewiseSkincare  #skinvigoratebrush  #cccream  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #marykaymurah  #microdermabrasion  #freedelivery  #selfpickup  #freepostage  #marykaymurahgila  #cccreammarykay 
Working hard for something we dont care about is called stress. Working hard for something we love is called passion 💓💋💯
Working hard for something we dont care about is called stress. Working hard for something we love is called passion 💓💋💯
Bedak raya💃🏼 Mary Kay Mineral Powder Foundation
.
Terdpat dlam 6 tona pilihan. Bole di sesuaikan mengikutt warna kulitt u olss tauu😘 jom bacee skitt info di bawah👇🏻
.
Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun ia akan makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. .
Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah "oil- control" , dapat kurangkan kilatan di muka & untuk mereka yg ada masalah parut/jeragat jugaaa sbb sebab dia boleh cover abis tauu
.
Contact ur beauty consultant atau boleh tros contct Nad jugaa okeyyy😘
.
Nadia Sukiran
📲0133606370
Your trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush #blusherMaryKay
Bedak raya💃🏼 Mary Kay Mineral Powder Foundation . Terdpat dlam 6 tona pilihan. Bole di sesuaikan mengikutt warna kulitt u olss tauu😘 jom bacee skitt info di bawah👇🏻 . Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun ia akan makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. . Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah "oil- control" , dapat kurangkan kilatan di muka & untuk mereka yg ada masalah parut/jeragat jugaaa sbb sebab dia boleh cover abis tauu . Contact ur beauty consultant atau boleh tros contct Nad jugaa okeyyy😘 . Nadia Sukiran 📲0133606370 Your trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush  #blusherMaryKay 
Bedak raya💃🏼 Mary Kay Mineral Powder Foundation
.
Terdpat dlam 6 tona pilihan. Bole di sesuaikan mengikutt warna kulitt u olss tauu😘 jom bacee skitt info di bawah👇🏻
.
Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun ia akan makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. .
Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah "oil- control" , dapat kurangkan kilatan di muka & untuk mereka yg ada masalah parut/jeragat jugaaa sbb sebab dia boleh cover abis tauu
.
Contact ur beauty consultant atau boleh tros contct Nad jugaa okeyyy😘
.
Nadia Sukiran
📲0133606370
Your trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush #blusherMaryKay
Bedak raya💃🏼 Mary Kay Mineral Powder Foundation . Terdpat dlam 6 tona pilihan. Bole di sesuaikan mengikutt warna kulitt u olss tauu😘 jom bacee skitt info di bawah👇🏻 . Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun ia akan makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. . Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah "oil- control" , dapat kurangkan kilatan di muka & untuk mereka yg ada masalah parut/jeragat jugaaa sbb sebab dia boleh cover abis tauu . Contact ur beauty consultant atau boleh tros contct Nad jugaa okeyyy😘 . Nadia Sukiran 📲0133606370 Your trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush  #blusherMaryKay 
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. .
Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️
.
🌸Nadia Sukiran
📲0133606370
👩🏻‍💼Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia🇲🇾
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmArau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykualanerang #blackheadremover  #uum #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #makeupmarykay #timewiseskincare  #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick  #skinvigoratepurple #gelsemishinelipstick #nadsharetestimoni
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. . Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️ . 🌸Nadia Sukiran 📲0133606370 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayalorsetar  #marykayklang  #marykaypokoksena  #skincareterbaik  #uitmArau  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #marykaykualanerang  #blackheadremover  #uum  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skincaresihat  #jeragat  #melacepskincare  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick  #skinvigoratepurple  #gelsemishinelipstick  #nadsharetestimoni 
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. .
Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️
.
🌸Nadia Sukiran
📲0133606370
👩🏻‍💼Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia🇲🇾
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmArau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykualanerang #blackheadremover  #uum #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #makeupmarykay #timewiseskincare  #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick  #skinvigoratepurple #gelsemishinelipstick #nadsharetestimoni
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. . Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️ . 🌸Nadia Sukiran 📲0133606370 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayalorsetar  #marykayklang  #marykaypokoksena  #skincareterbaik  #uitmArau  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #marykaykualanerang  #blackheadremover  #uum  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skincaresihat  #jeragat  #melacepskincare  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick  #skinvigoratepurple  #gelsemishinelipstick  #nadsharetestimoni 
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. .
Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️
.
🌸Nadia Sukiran
📲0133606370
👩🏻‍💼Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia🇲🇾
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmArau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykualanerang #blackheadremover  #uum #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #makeupmarykay #timewiseskincare  #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick  #skinvigoratepurple #gelsemishinelipstick #nadsharetestimoni
Untuk mereka yg inginkan kulit cerah sekata. Hilangkan kekusaman muka, boleh cuba rangkaian Melacep dari Mary Kay. . Juga terbaik untuk hilangkan parut jerawat hitam dan pudarkan jeragat tauu❤️ . 🌸Nadia Sukiran 📲0133606370 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayalorsetar  #marykayklang  #marykaypokoksena  #skincareterbaik  #uitmArau  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #marykaykualanerang  #blackheadremover  #uum  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skincaresihat  #jeragat  #melacepskincare  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick  #skinvigoratepurple  #gelsemishinelipstick  #nadsharetestimoni 
💖MARYKAY TIMEWISE MIRACLE SET💖 .
.
Ini adalah BEST SELLER skincare kami. Sesuai untuk kulit 25 tahun keatas!
.
Set ini terkenal sebagai set anti-penuaan. Sebab ia direka khas untuk umur 25 tahun keatas kerana pada umur ini kulit dah mula matang dan menua. Garis-garis halus pun dah banyak muncul pastu kulit cepat kusam .
.
Nak kulit nampak sihat dan muda dari usia sebenar wajib cuba set timewise miracle. Set ini ada 4 item
.
1️. Cleanser 3 in 1 .
👉membersih .
👉mengelupas .
👉menyegar .
.
2️. Moisturizer .
👉memastikan kulit sentiasa lembap sepanjang hari .
.
3️. Day Solution Sunscreen SPF35
.
👉Krim siang yang mengandungi formula anti penuaan. SPF35 pula bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari UVA/UVB yang boleh menyebabkan jeragat, jerawat, kedutan dan kusam
.
4️. Night Solution .
👉memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam untuk melicin dan menegangkan kulit
.
Boleh WS untuk consultation cara penjagaan kulit yang betul dan produk yang sesuai😊
.
IBC Zurini🌸
019-9039612
💖MARYKAY TIMEWISE MIRACLE SET💖 . . Ini adalah BEST SELLER skincare kami. Sesuai untuk kulit 25 tahun keatas! . Set ini terkenal sebagai set anti-penuaan. Sebab ia direka khas untuk umur 25 tahun keatas kerana pada umur ini kulit dah mula matang dan menua. Garis-garis halus pun dah banyak muncul pastu kulit cepat kusam . . Nak kulit nampak sihat dan muda dari usia sebenar wajib cuba set timewise miracle. Set ini ada 4 item . 1️. Cleanser 3 in 1 . 👉membersih . 👉mengelupas . 👉menyegar . . 2️. Moisturizer . 👉memastikan kulit sentiasa lembap sepanjang hari . . 3️. Day Solution Sunscreen SPF35 . 👉Krim siang yang mengandungi formula anti penuaan. SPF35 pula bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari UVA/UVB yang boleh menyebabkan jeragat, jerawat, kedutan dan kusam . 4️. Night Solution . 👉memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam untuk melicin dan menegangkan kulit . Boleh WS untuk consultation cara penjagaan kulit yang betul dan produk yang sesuai😊 . IBC Zurini🌸 019-9039612
Morning Mary Kay Lover! ❤
.
Promo May sedang ON tau! Yang pasti sangat-sangat berbaloi untuk grab. Boleh whatsapp SHA untuk tau lebih lanjut...
.
Jom cantik di hari RAYA.
.
SHA
017 942 0898
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayKotaBharu #SkincareTerbaik  #BlackheadRemover  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #Foundation #BedakAsas #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MelacepSkincare  #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #MakeupBrush
Morning Mary Kay Lover! ❤ . Promo May sedang ON tau! Yang pasti sangat-sangat berbaloi untuk grab. Boleh whatsapp SHA untuk tau lebih lanjut... . Jom cantik di hari RAYA. . SHA 017 942 0898 Beauty Consultant Mary Kay . . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayKotaBharu  #SkincareTerbaik  #BlackheadRemover  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #Foundation  #BedakAsas  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MelacepSkincare  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #MakeupBrush 
.
Mary Kay®️ Mineral Powder Foundation. Sesuai untuk Wanita, walau apa jua jenis kulit, yang inginkan wajah cerah dan berseri dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan 'matte'.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN;
1. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
2. Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.
3. Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.
.
BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA;
* Alas mekap mineral ini membantu melitupi wajah sebagai asas mekap di samping membuat anda selesa dengan kehalusan bedak yang lembut.
.
Berminat? 
Nak cuba? 
Nak tahu lebih lanjut? >> pm / call / sms / whatsapp
☎016 7194394 Nor
Mary Kay Beauty Consultant💖💖
.
#syukuralhamdulillah🌼🌻🌿🍀 .
#TimewiseSkincare 
#MalacepSkincare 
#malacepserum
#bellaraya2018
#BotanicalEffect 
#bodymarykay 
#marykaybeautyconsultant 
#MaryKayjohor 
#MaryKayKosmetik 
#marykaykotatinggi 
#makeuptutorial 
#testimonimarykaycustomer 
#tudungneelofa 
#tudungariani 
#concealer 
#comelpipimerah 
#muabellaz 
#paknilbazaarmurah 
#partimeMk
. Mary Kay®️ Mineral Powder Foundation. Sesuai untuk Wanita, walau apa jua jenis kulit, yang inginkan wajah cerah dan berseri dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan 'matte'. . MANFAAT & KEISTIMEWAAN; 1. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. 2. Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah. 3. Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh. . BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA; * Alas mekap mineral ini membantu melitupi wajah sebagai asas mekap di samping membuat anda selesa dengan kehalusan bedak yang lembut. . Berminat? Nak cuba? Nak tahu lebih lanjut? >> pm / call / sms / whatsapp ☎016 7194394 Nor Mary Kay Beauty Consultant💖💖 . #syukuralhamdulillah 🌼🌻🌿🍀 . #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #malacepserum  #bellaraya2018  #BotanicalEffect  #bodymarykay  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayjohor  #MaryKayKosmetik  #marykaykotatinggi  #makeuptutorial  #testimonimarykaycustomer  #tudungneelofa  #tudungariani  #concealer  #comelpipimerah  #muabellaz  #paknilbazaarmurah  #partimeMk 
SHEER PEARL POWDER BY MARY KAY (NOW ON SALE)
.
Rugi tau kalau x grab bulan ni.Bukan takat mencantikkan awak malah inshaAllah cantik berpahala...kenapA? Sebab RM3 AKAN DISUMBANGKN KPD PERSATUAN WANITA & KANAK2 MALAYSIA 🌹
Promo untuk buLan Mei je tau(sementara stock masih ada)
.
❤
Acue
0148328108
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipsk
SHEER PEARL POWDER BY MARY KAY (NOW ON SALE) . Rugi tau kalau x grab bulan ni.Bukan takat mencantikkan awak malah inshaAllah cantik berpahala...kenapA? Sebab RM3 AKAN DISUMBANGKN KPD PERSATUAN WANITA & KANAK2 MALAYSIA 🌹 Promo untuk buLan Mei je tau(sementara stock masih ada) . ❤ Acue 0148328108 #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipsk 
.
MARY KAY MINERAL POWDER 
FOUNDATION
.
MISTERI bedak Mary Kay!
.
Bedak mineral jenis serbuk yang halus, ringan dan MATTE coverage (no shine).😄
.
Fungsinya lebih kepada untuk menutup garis-garis halus, kedutan dan cela/parut pada wajah.😍
.
Yang bestnya formula bedak tak mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian.
.
Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit.
.
Jadi wajah tetap berseri sepanjang hari.
Sangat sesuai kalau korang ada masalah kulit berminyak sebab bedak ni oil- control.👍
.
Dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk korang yang ada masalah parut/jeragat jugak sesuai sebab lebih coverage.👍
.
Mineral Powder Foundation ni ada 6 color.
So korang kena pilih warna yang sesuai dengan kulit.
.
Acue
0148328108
.
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipsk
. MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION . MISTERI bedak Mary Kay! . Bedak mineral jenis serbuk yang halus, ringan dan MATTE coverage (no shine).😄 . Fungsinya lebih kepada untuk menutup garis-garis halus, kedutan dan cela/parut pada wajah.😍 . Yang bestnya formula bedak tak mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. . Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit. . Jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. Sangat sesuai kalau korang ada masalah kulit berminyak sebab bedak ni oil- control.👍 . Dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk korang yang ada masalah parut/jeragat jugak sesuai sebab lebih coverage.👍 . Mineral Powder Foundation ni ada 6 color. So korang kena pilih warna yang sesuai dengan kulit. . Acue 0148328108 . #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipsk 
.
💞TRANSLUCENT LOOSE POWDER💞
=============================
.
Translucent Loose Powder is the best powder ever sebab bila kita pakai je, wajah akan glowing serta merta tau.
.
Bedak ni sangat halus dan lembut.
.
Ada partikal crystal didalamnya.
.
So bila pakai memang akan nampak SHINING dan GLOWING gitu.
.
.
KELEBIHAN Translucent Loose Powder ialah:
.
✅ Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya.
✅ Memberi kemasan sheer dan jernih di muka
✅ Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari
✅ Ringan dengan kemasan ala velvet di muka. Part ni memang best. Macam tak pakai apa-apa sangat. Weightless je.
.
Seriusss bestt sangat Translucent Loose Powder ni! Sesuai untuk semua shade skin taw😉
.
Wajib ada ok😉
.
Acue
0148328108
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipsk
. 💞TRANSLUCENT LOOSE POWDER💞 ============================= . Translucent Loose Powder is the best powder ever sebab bila kita pakai je, wajah akan glowing serta merta tau. . Bedak ni sangat halus dan lembut. . Ada partikal crystal didalamnya. . So bila pakai memang akan nampak SHINING dan GLOWING gitu. . . KELEBIHAN Translucent Loose Powder ialah: . ✅ Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya. ✅ Memberi kemasan sheer dan jernih di muka ✅ Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari ✅ Ringan dengan kemasan ala velvet di muka. Part ni memang best. Macam tak pakai apa-apa sangat. Weightless je. . Seriusss bestt sangat Translucent Loose Powder ni! Sesuai untuk semua shade skin taw😉 . Wajib ada ok😉 . Acue 0148328108 #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipsk 
Mineral Cheek Color Duo by Mary Kay® 🍉 RIPE WATERMELON🍉

Awak semua tercari-cari blusher? Jom kita cuba yang ni, ada dua color sekali, boleh apply 1 color, atau blendkan dua color, boleh dapat impak yang berbeza pada wajah kita.
.
Blusher keluaran Mary Kay ini diperbuat daripada bahan mineral semulajadi tau, sesuai untuk semua jenis kulit. Warna2 pilihan pun menarik dan cantik untuk semua warna kulit.
.
💖 Color yang glowing.
💖 Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized shade.
💖 Boleh digayakan secara nipis atau terang untuk tampak lebih berani.
💖 Warna yang tahan sepanjang hari.
.
Jom tampil berseri Raya  Nanti 💟
Acue
0148328108
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipsk
Mineral Cheek Color Duo by Mary Kay® 🍉 RIPE WATERMELON🍉 Awak semua tercari-cari blusher? Jom kita cuba yang ni, ada dua color sekali, boleh apply 1 color, atau blendkan dua color, boleh dapat impak yang berbeza pada wajah kita. . Blusher keluaran Mary Kay ini diperbuat daripada bahan mineral semulajadi tau, sesuai untuk semua jenis kulit. Warna2 pilihan pun menarik dan cantik untuk semua warna kulit. . 💖 Color yang glowing. 💖 Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized shade. 💖 Boleh digayakan secara nipis atau terang untuk tampak lebih berani. 💖 Warna yang tahan sepanjang hari. . Jom tampil berseri Raya Nanti 💟 Acue 0148328108 #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipsk 
Nak Cerah, Pudarkan Jeragat?
.
Bukan Putih Melepak Ye, tp skin jadi sihat dan cerah jernih😍
.
Fakta 📚
.
Bunga Edelwiess hanya hidup di Gunung dan Kawasan yg sejuk..Bunga yang banyak dijumpai di dataran tinggi ini bermanfaat untuk melawan efek buruk dari radiasi matahari.
.
Ekstrak Bunga Edelwiess ni adalah salah satu bahan yang terkandung dalam Mary Kay MelaCEP Plus Whitening System yg memberi kecerahan kulit sejernih kristal 💎✨ , Anti oksida yang tinggi untuk mempertahankan kulit dan mengekalkan warna cerah semulajadi kulit...😍😍
.
Acue
0148328108
#marykaybeautyconsultant 
#marykaysgpetani 
#marykaylovers
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick
Nak Cerah, Pudarkan Jeragat? . Bukan Putih Melepak Ye, tp skin jadi sihat dan cerah jernih😍 . Fakta 📚 . Bunga Edelwiess hanya hidup di Gunung dan Kawasan yg sejuk..Bunga yang banyak dijumpai di dataran tinggi ini bermanfaat untuk melawan efek buruk dari radiasi matahari. . Ekstrak Bunga Edelwiess ni adalah salah satu bahan yang terkandung dalam Mary Kay MelaCEP Plus Whitening System yg memberi kecerahan kulit sejernih kristal 💎✨ , Anti oksida yang tinggi untuk mempertahankan kulit dan mengekalkan warna cerah semulajadi kulit...😍😍 . Acue 0148328108 #marykaybeautyconsultant  #marykaysgpetani  #marykaylovers  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick 
COD di Hospital Sultanah Nurzahirah malam ni.
Untuk cust kesayangan,inshaAllah...acue boleh pegi COD anytime/anywhere dengan izin Dia...yg jauh2 acue mintak tolong abg posto hantarkan ok.😘
.
Nak rundingan kecantikan secara percuma?sila2 roger2 acue tau.
.
Acue
0148328108
Team Leader
Mary Kay Beauty Consultant Malaysia
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipsk
COD di Hospital Sultanah Nurzahirah malam ni. Untuk cust kesayangan,inshaAllah...acue boleh pegi COD anytime/anywhere dengan izin Dia...yg jauh2 acue mintak tolong abg posto hantarkan ok.😘 . Nak rundingan kecantikan secara percuma?sila2 roger2 acue tau. . Acue 0148328108 Team Leader Mary Kay Beauty Consultant Malaysia #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipsk