an online Instagram web viewer

#thebeautyhackshq medias

Photos

SET SAKURA RAMAI BEREBUTS! 
_
Tips nak dapatkan make up cantik tanpa foundation bercapuk? Meh pakai Face mask Honey dulu supaya make up lebih sekata, kulit pun cantik licin dan lembap, pakai make up pun confident tanpa risau kulit terlebih minyak atau nampak crack! 
_
Set Sakura disertai: 
A. Face Mask Honey sebagai make up base. Sesuai untuk semua jenis kulit, ia berbentuk gel dan sesuai dijadikan sebagai moisturiser. Boleh pakai pagi dan malam serta sebelum make up. 
_
B.Foundation Sistho yang membuatkan kulit nampak lebih glowing tanpa memberi kulit muka berminyak, tidak bercapuk, tidak mengeringkan kulit muka, mempunyai perlindungan kulit dari matahari SPF50, make up tahan lama, tak mudah tertanggal tapi mudah untuk lap dengan make up remover. Mempunyai 4 different code. 
_
C.Sistho lipmatte yang mempunyai 5 warna yang memukau tanpa mengeringkan bibir, tahan lama, mempunyai bau honeydew, matte finishing dan nampak fresh bila pakai. 
_
Set Sakura khas untuk yang nak cantik masa Raya, sesuai untuk orang yang nak build up confident dan sesuai untuk make up beginner. Jangan tunggu lama lama, sedara mara dah cantik kebabom pandai make up tapi awak masih nyorok nyorok kat dapur tak nak keluar sebab tak make up dengan Sistho, ouch! 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
SET SAKURA RAMAI BEREBUTS! _ Tips nak dapatkan make up cantik tanpa foundation bercapuk? Meh pakai Face mask Honey dulu supaya make up lebih sekata, kulit pun cantik licin dan lembap, pakai make up pun confident tanpa risau kulit terlebih minyak atau nampak crack! _ Set Sakura disertai: A. Face Mask Honey sebagai make up base. Sesuai untuk semua jenis kulit, ia berbentuk gel dan sesuai dijadikan sebagai moisturiser. Boleh pakai pagi dan malam serta sebelum make up. _ B.Foundation Sistho yang membuatkan kulit nampak lebih glowing tanpa memberi kulit muka berminyak, tidak bercapuk, tidak mengeringkan kulit muka, mempunyai perlindungan kulit dari matahari SPF50, make up tahan lama, tak mudah tertanggal tapi mudah untuk lap dengan make up remover. Mempunyai 4 different code. _ C.Sistho lipmatte yang mempunyai 5 warna yang memukau tanpa mengeringkan bibir, tahan lama, mempunyai bau honeydew, matte finishing dan nampak fresh bila pakai. _ Set Sakura khas untuk yang nak cantik masa Raya, sesuai untuk orang yang nak build up confident dan sesuai untuk make up beginner. Jangan tunggu lama lama, sedara mara dah cantik kebabom pandai make up tapi awak masih nyorok nyorok kat dapur tak nak keluar sebab tak make up dengan Sistho, ouch! _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
KUSUT SAMPAI BOTAK KEPALA FIKIRKAN MACAMANA NAK CERAHKAN KULIT DENGAN SKINCARE YANG TEPAT! 
_
Akhirnya jumpa juga skincare yang dapatkan kulit I kembali cerah malah makin flawless tanpa rawatan facial spa mahal mahal. Blackhead whitehead pun segan nak timbul, apatah lagi jerawat bila dah jumpa Sabun Rice dan Face scrub Milk yang dapat atasi kulit gelap, kusam, kering dan blackhead. 
_
Set skincare TBH dapat merawat: 
_
👉🏻Parut jerawat hitam
👉🏻Kulit kusam
👉🏻Berjerawat batu, pasir
👉🏻Berjeragat
👉🏻Kulit gelap sunburn
👉🏻Kulit berminyak dan kering
👉🏻Blackhead dan whitehead

_
Set skincare ada macam macam harga sebab kalau nak ambil full set lain harganya dan kita ada juga set bajet tapi uolls still boleh dapatkan kulit lawa. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
KUSUT SAMPAI BOTAK KEPALA FIKIRKAN MACAMANA NAK CERAHKAN KULIT DENGAN SKINCARE YANG TEPAT! _ Akhirnya jumpa juga skincare yang dapatkan kulit I kembali cerah malah makin flawless tanpa rawatan facial spa mahal mahal. Blackhead whitehead pun segan nak timbul, apatah lagi jerawat bila dah jumpa Sabun Rice dan Face scrub Milk yang dapat atasi kulit gelap, kusam, kering dan blackhead. _ Set skincare TBH dapat merawat: _ 👉🏻Parut jerawat hitam 👉🏻Kulit kusam 👉🏻Berjerawat batu, pasir 👉🏻Berjeragat 👉🏻Kulit gelap sunburn 👉🏻Kulit berminyak dan kering 👉🏻Blackhead dan whitehead _ Set skincare ada macam macam harga sebab kalau nak ambil full set lain harganya dan kita ada juga set bajet tapi uolls still boleh dapatkan kulit lawa. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
JANGAN KLIK KALAU TAK BERSEDIA MENANTI PACKAGING BARU TBH! 
_
Sabar lah wahai hati 🤤

_
Customer Raz ramai dah tak sabar nak grab new packaging set The Beauty Hacks tapi packaging pink belum keluar lagi dear. Ni baru teaser dari pihak HQ. 
_
Packaging dulu still hipstur dan modern look but still apply nature extract untuk semua items 😍 Meh kita habiskan packaging lama dulu okay! 
_
Kita ada jual set from head to toe. Nak cantik dari atas sampai bawah kita tekan kan dalam set ni. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
JANGAN KLIK KALAU TAK BERSEDIA MENANTI PACKAGING BARU TBH! _ Sabar lah wahai hati 🤤 _ Customer Raz ramai dah tak sabar nak grab new packaging set The Beauty Hacks tapi packaging pink belum keluar lagi dear. Ni baru teaser dari pihak HQ. _ Packaging dulu still hipstur dan modern look but still apply nature extract untuk semua items 😍 Meh kita habiskan packaging lama dulu okay! _ Kita ada jual set from head to toe. Nak cantik dari atas sampai bawah kita tekan kan dalam set ni. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
A good skincare routine consists of cleansing, toning, moisturizing, SPF and DON’T FORGET YOUR EYE CARE!
A good skincare routine consists of cleansing, toning, moisturizing, SPF and DON’T FORGET YOUR EYE CARE!
KEBABOM HARI RAYA KAW 😍😝 .
_

Ni tak sabar nak balik kampung tayang muka. Dah lawa ni, tak sabaq nak salam makcik makcik bawang yang mengata ha gitu. Siapa kata kulit parut hitam tak boleh pulih? 
_
Set skincare TBH dapat merawat: 
_
👉🏻Parut jerawat hitam
👉🏻Kulit kusam
👉🏻Berjerawat batu, pasir
👉🏻Berjeragat
👉🏻Kulit gelap sunburn
👉🏻Kulit berminyak dan kering
👉🏻Blackhead dan whitehead

_
Set skincare ada macam macam harga sebab kalau nak ambil full set lain harganya dan kita ada juga set bajet tapi uolls still boleh dapatkan kulit lawa. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
KEBABOM HARI RAYA KAW 😍😝 . _ Ni tak sabar nak balik kampung tayang muka. Dah lawa ni, tak sabaq nak salam makcik makcik bawang yang mengata ha gitu. Siapa kata kulit parut hitam tak boleh pulih? _ Set skincare TBH dapat merawat: _ 👉🏻Parut jerawat hitam 👉🏻Kulit kusam 👉🏻Berjerawat batu, pasir 👉🏻Berjeragat 👉🏻Kulit gelap sunburn 👉🏻Kulit berminyak dan kering 👉🏻Blackhead dan whitehead _ Set skincare ada macam macam harga sebab kalau nak ambil full set lain harganya dan kita ada juga set bajet tapi uolls still boleh dapatkan kulit lawa. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Sebelum Raz nak share pasal Face Serum ni, Raz nak gitau dengan korang kenapa kita perlu pakai serum dalam kehidupan harian kita. Kiranya ibarat macam rutin wajib lah. Mesti ada juga yang confuse kan, apa beza serum dengan pelembap kan? Betul tak? So uolls wajib baca info penting kat bawah ni 😗
_
KEBAIKAN SERUM DAN KENAPA KITA PERLU MENGGUNAKANNYA
_
1) Mengandungi Bahan Aktif yang Tinggi & Padat
Pelembap muka yang biasa hanya mengandungi sekitar 5-10 peratus bahan-bahan aktif. Serum pula mengandungi sehingga 70 peratus bahan-bahan aktif yang sangat bermanfaat untuk kulit.
_
2) Mudah Meresap Jauh ke dalam Kulit
Molekul dalam serum adalah lebih kecil daripada molekul pelembap biasa. Oleh sebab itu, serum boleh meresap jauh ke dasar kulit. Pelembap pula mempunyai molekul yang lebih besar dan hanya berfungsi pada lapisan pertama kulit.
_
3) Boleh Dipakai Bersama Produk Wajah Yang Lain
Serum melengkapkan penggunaan produk penjagaan wajah yang lain. Dengan sifat yang mudah meresap ke dasar kulit, serum akan menyediakan kulit untuk menerima produk lain dengan lebih efektif
_
4) Hanya Perlu Digunakan Dalam Kuantiti Yang Sedikit
Jangan terkejut apabila beli serum, botolnya kecil namun harganya mahal berbanding saiznya. Ini kerana serum hanya perlu digunakan dalam kuantiti yang sedikit untuk mendapat kesan yang maksimum. Sebagai contoh, Face Serum TBH hanya perlu dititiskan sekali picit sahaja untuk kesan rata seluruh muka.
_
5) Menangani Masalah Kulit Secara Spesifik. Setiap jenis serum dicipta untuk memberikan manfaat yang spesifik kepada kulit. Sesuaikan mengikut jenis kulit, umur dan keperluan kulit korang. Ada serum untuk berikan kelembapan, ada yang cerahkan kulit dan ada juga untuk mengurangkan kedutan wajah. Maka, wajar untuk kita pilih mengikut kesesuaian kehendak kulit masing-masing. 
_
Semoga info ini bermanfaat untuk uolls harini.
Sebelum Raz nak share pasal Face Serum ni, Raz nak gitau dengan korang kenapa kita perlu pakai serum dalam kehidupan harian kita. Kiranya ibarat macam rutin wajib lah. Mesti ada juga yang confuse kan, apa beza serum dengan pelembap kan? Betul tak? So uolls wajib baca info penting kat bawah ni 😗 _ KEBAIKAN SERUM DAN KENAPA KITA PERLU MENGGUNAKANNYA _ 1) Mengandungi Bahan Aktif yang Tinggi & Padat Pelembap muka yang biasa hanya mengandungi sekitar 5-10 peratus bahan-bahan aktif. Serum pula mengandungi sehingga 70 peratus bahan-bahan aktif yang sangat bermanfaat untuk kulit. _ 2) Mudah Meresap Jauh ke dalam Kulit Molekul dalam serum adalah lebih kecil daripada molekul pelembap biasa. Oleh sebab itu, serum boleh meresap jauh ke dasar kulit. Pelembap pula mempunyai molekul yang lebih besar dan hanya berfungsi pada lapisan pertama kulit. _ 3) Boleh Dipakai Bersama Produk Wajah Yang Lain Serum melengkapkan penggunaan produk penjagaan wajah yang lain. Dengan sifat yang mudah meresap ke dasar kulit, serum akan menyediakan kulit untuk menerima produk lain dengan lebih efektif _ 4) Hanya Perlu Digunakan Dalam Kuantiti Yang Sedikit Jangan terkejut apabila beli serum, botolnya kecil namun harganya mahal berbanding saiznya. Ini kerana serum hanya perlu digunakan dalam kuantiti yang sedikit untuk mendapat kesan yang maksimum. Sebagai contoh, Face Serum TBH hanya perlu dititiskan sekali picit sahaja untuk kesan rata seluruh muka. _ 5) Menangani Masalah Kulit Secara Spesifik. Setiap jenis serum dicipta untuk memberikan manfaat yang spesifik kepada kulit. Sesuaikan mengikut jenis kulit, umur dan keperluan kulit korang. Ada serum untuk berikan kelembapan, ada yang cerahkan kulit dan ada juga untuk mengurangkan kedutan wajah. Maka, wajar untuk kita pilih mengikut kesesuaian kehendak kulit masing-masing. _ Semoga info ini bermanfaat untuk uolls harini.
Cucumbers don't just help dark eye circles - they also help soothe your eyes after a long day of staring at the computer screen.
Cucumbers don't just help dark eye circles - they also help soothe your eyes after a long day of staring at the computer screen.
BARANG PANAZ BARANG PANAZ 😝

_
Masha Allah sistur! Sebulan boleh dikatakan dah order 300pcs Soap bar Turmeric! Tak percaya? Tak perlu percaya, hanya HQ saja yang tahu betapa kencang nya jualan Soap bar Turmeric ni! 
_
Apa yang special sangat Sabun Turmeric ni?

_
Dulu bukan setakat di negara India je guna kunyit sebagai rawatan kecantikan tapi sekarang ni USA dan seluruh dunia gunakan kunyit sebagai masker, sabun, serum, scrub untuk dapatkan kulit berseri seri macam Kajol 😋

_
Sabun Turmeric ni dijamin dapat kecutkan jerawat nakal teramat, dapat mengatasi kulit kusam, dapat “terangkan” kulit terbakau sebabkan sunburn, kulit berminyak yang extra vaganza dan memudarkan bintik hitam iaitu Mrs.Jeragat. 
_
So mana yang dah pening kepala nak pakai sabun mana untuk kecut kecurkan jerawat degil menyengit tu. Jangan lah segan segan keluarkan duit yang tak sampai RM20 tu sebab satu ketul sabun Turmeric ni hanya RM12 (65g) je dik. Adik adik yang baru nak masuk sekolah Menengah pun dah boleh pakai sebab sabun kita bebas merkuri dan 100% dah diluluskan KKM (Kesihatan Kementerian Malaysia)

_
Dah setahun lebih Raz menjual produk yang takkan merosakkan kulit pelanggan kita yang nak cantik meletops macam Fazura okay. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
BARANG PANAZ BARANG PANAZ 😝 _ Masha Allah sistur! Sebulan boleh dikatakan dah order 300pcs Soap bar Turmeric! Tak percaya? Tak perlu percaya, hanya HQ saja yang tahu betapa kencang nya jualan Soap bar Turmeric ni! _ Apa yang special sangat Sabun Turmeric ni? _ Dulu bukan setakat di negara India je guna kunyit sebagai rawatan kecantikan tapi sekarang ni USA dan seluruh dunia gunakan kunyit sebagai masker, sabun, serum, scrub untuk dapatkan kulit berseri seri macam Kajol 😋 _ Sabun Turmeric ni dijamin dapat kecutkan jerawat nakal teramat, dapat mengatasi kulit kusam, dapat “terangkan” kulit terbakau sebabkan sunburn, kulit berminyak yang extra vaganza dan memudarkan bintik hitam iaitu Mrs.Jeragat. _ So mana yang dah pening kepala nak pakai sabun mana untuk kecut kecurkan jerawat degil menyengit tu. Jangan lah segan segan keluarkan duit yang tak sampai RM20 tu sebab satu ketul sabun Turmeric ni hanya RM12 (65g) je dik. Adik adik yang baru nak masuk sekolah Menengah pun dah boleh pakai sebab sabun kita bebas merkuri dan 100% dah diluluskan KKM (Kesihatan Kementerian Malaysia) _ Dah setahun lebih Raz menjual produk yang takkan merosakkan kulit pelanggan kita yang nak cantik meletops macam Fazura okay. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
PEMBELIAN LEBIH DARI RM150 akan dapat percuma Pink Magnetic Box 😍

_
Ada sesiapa yang dah jatuh cinta dengan TBH dan Sistho Cosmetic? Well korang boleh purchase anything to get this special box. Korang boleh jadikan Special Box ni as a: 
_
• Gift Box .
• Surprise Delivery Box .
• Hantaran Perkahwinan .
• Travel Makeup Box .
• or Super Multipurpose Box

_
Jom dapatkan special Box dari @dahlia.thebeautyhacks 😍
Nak cantik? Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
_
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor (KL Sentral, Pasar Seni, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah)
PEMBELIAN LEBIH DARI RM150 akan dapat percuma Pink Magnetic Box 😍 _ Ada sesiapa yang dah jatuh cinta dengan TBH dan Sistho Cosmetic? Well korang boleh purchase anything to get this special box. Korang boleh jadikan Special Box ni as a: _ • Gift Box . • Surprise Delivery Box . • Hantaran Perkahwinan . • Travel Makeup Box . • or Super Multipurpose Box _ Jom dapatkan special Box dari @dahlia.thebeautyhacks 😍 Nak cantik? Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ _ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor (KL Sentral, Pasar Seni, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah)
Help keep dark spots and premature skin aging under control by never going out without SPF 30 on your face, neck, ears, chest, and hands.
Help keep dark spots and premature skin aging under control by never going out without SPF 30 on your face, neck, ears, chest, and hands.
SET CANTIK RAYA TERBABOM 😍

_
Tapi dah macam Set Hantaran Kahwin ni kan 🤤 Siapa yang nak cantik pagi raya tu, meh lah calit sikit Foundation Sistho dan Lipmatte kasi mereciks sikit! 
_
Apa yang best dengan Sistho Foundation ni?
_
🧡Buat Kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak.
🧡Ringan macam tak pakai foundation dekat muka.
🧡Full Coverage dan senang blend
🧡Ada perlindungan UV dengan SPF50
🧡Tak melekit .
🧡Effect glowing after apply sistho foundation
🧡Hanya RM55 (30ml)
_
Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni?
_
🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau!
🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir
🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap
🌻 Warna tidak merekah
🌻 Ringan dipakai
🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum
🌻 Mudah dibersihkan
🌻 Bau wangi Honey Dew
🌻 Tekstur sangat lembut
🌻 Tidak menghitamkan bibir

_
Set ni hanya RM90 sahaja 💛
SET CANTIK RAYA TERBABOM 😍 _ Tapi dah macam Set Hantaran Kahwin ni kan 🤤 Siapa yang nak cantik pagi raya tu, meh lah calit sikit Foundation Sistho dan Lipmatte kasi mereciks sikit! _ Apa yang best dengan Sistho Foundation ni? _ 🧡Buat Kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak. 🧡Ringan macam tak pakai foundation dekat muka. 🧡Full Coverage dan senang blend 🧡Ada perlindungan UV dengan SPF50 🧡Tak melekit . 🧡Effect glowing after apply sistho foundation 🧡Hanya RM55 (30ml) _ Apa best sangat yang korang #WAJIB  grab sistho Lipmatte ni? _ 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir _ Set ni hanya RM90 sahaja 💛
PENGUMUMAN POSTAGE 💛✨ .
.
Raz akan buat postage setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat saja ya. Dan COD tetap available sekitar KL dan Selangor yang tertentu. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
PENGUMUMAN POSTAGE 💛✨ . . Raz akan buat postage setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat saja ya. Dan COD tetap available sekitar KL dan Selangor yang tertentu. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Go “Sugar Free” If you feel up to the task, 
try spending a month without sugar and 
see what happens to your skin. The 
connection between acne and sugar is very 
well documented, and it may be the 
trigger that's keeping you form enjoying 
clear, radiant skin.
Go “Sugar Free” If you feel up to the task, try spending a month without sugar and see what happens to your skin. The connection between acne and sugar is very well documented, and it may be the trigger that's keeping you form enjoying clear, radiant skin.
PUPUSKAN MATA PANDA DI PAGI RAYA ✨

_
Nak cantik, sikit sikit pakai kunyit. Muka kusam? Jerawat berhimpun? Jeragat muncul? Parut jerawat bersepah? Bawah mata gelap? Yes semua nya amalkan dengan kunyit dan jadikan masker. 
_
Mat salleh sekarang pun dah bersepah nak cantik dengan menggunakan kunyit tapi hampa masih kalut dan malas nak spend money untuk skincare yang baik. Betul tak? 🤢

_
So harini Raz nak share tips DIY masker untuk cerahkan bawah mata yang gelap hanya menggunakan kunyit dan serbuk dadih. Mix kan dua ni dan pakai 3 kali seminggu selama 15 minit. 
_
DIY masker di atas boleh di gantikan dengan Face Mask Kunyit yang mampu mencerahkan bawah mata dengan baik sebab FM Kunyit kita ada bahan asas seperti kunyit, kolagen, vitamin E dan akar kayu yang terbaik untuk merawat kulit wajah 💛

_
Lepas dah pakai Face mask Kunyit, jangan lupa apply Face mask Honey sebagai pengganti Eye cream untuk menyejukkan bawah mata, melembapkan serta mencerahkan bawah mata. 
_
Face mask Kunyit RM29 
Face mask gel Honey RM45 
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
PUPUSKAN MATA PANDA DI PAGI RAYA ✨ _ Nak cantik, sikit sikit pakai kunyit. Muka kusam? Jerawat berhimpun? Jeragat muncul? Parut jerawat bersepah? Bawah mata gelap? Yes semua nya amalkan dengan kunyit dan jadikan masker. _ Mat salleh sekarang pun dah bersepah nak cantik dengan menggunakan kunyit tapi hampa masih kalut dan malas nak spend money untuk skincare yang baik. Betul tak? 🤢 _ So harini Raz nak share tips DIY masker untuk cerahkan bawah mata yang gelap hanya menggunakan kunyit dan serbuk dadih. Mix kan dua ni dan pakai 3 kali seminggu selama 15 minit. _ DIY masker di atas boleh di gantikan dengan Face Mask Kunyit yang mampu mencerahkan bawah mata dengan baik sebab FM Kunyit kita ada bahan asas seperti kunyit, kolagen, vitamin E dan akar kayu yang terbaik untuk merawat kulit wajah 💛 _ Lepas dah pakai Face mask Kunyit, jangan lupa apply Face mask Honey sebagai pengganti Eye cream untuk menyejukkan bawah mata, melembapkan serta mencerahkan bawah mata. _ Face mask Kunyit RM29 Face mask gel Honey RM45 Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Dah pantang makan sampai rasa kempunan nak makan sedap sedap. Jerawat tak hilang hilang muka pulak tambah kusam. Pernah tak rasa macam ni? Mesti pernahkan, sekarang ni tak payah nak pantang pantang. 
_
Pakai je Sabun beras dan Face Serum 2 kali sehari. Selepas mandi pakai dan mandi petang atau malam sebelum tidur. Itu saja, mudahkan? Lepastu minum air suam untuk detox dalam badan sekali 🌝
_
Sabun beras banyak kelebihannya: 
Mengecutkan jerawat pasir
Mengurangkan minyak berlebihan 
Mencerahkan kulit muka dan badan 
Melembutkan kulit muka
Mengatasi kekusaman kulit
RM12 (65gram)

_
Face Serum pula dapat membantu: 
Melembapkan kulit muka
Mengecilkan jerawat 
Mencerahkan muka
Memudarkan parut jerawat 
Meningkatkan penghidratan kulit 
Memberi keanjalan kulit
RM40 (10ml) RM110 (50ml)
_
Bila dah mula pakai TBH yang menggunakan bahan bahan dapur untuk menaikkan seri kecantikan, confirm yakin nak repeat order sebab keberkesanan nya 😊
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Dah pantang makan sampai rasa kempunan nak makan sedap sedap. Jerawat tak hilang hilang muka pulak tambah kusam. Pernah tak rasa macam ni? Mesti pernahkan, sekarang ni tak payah nak pantang pantang. _ Pakai je Sabun beras dan Face Serum 2 kali sehari. Selepas mandi pakai dan mandi petang atau malam sebelum tidur. Itu saja, mudahkan? Lepastu minum air suam untuk detox dalam badan sekali 🌝 _ Sabun beras banyak kelebihannya: Mengecutkan jerawat pasir Mengurangkan minyak berlebihan Mencerahkan kulit muka dan badan Melembutkan kulit muka Mengatasi kekusaman kulit RM12 (65gram) _ Face Serum pula dapat membantu: Melembapkan kulit muka Mengecilkan jerawat Mencerahkan muka Memudarkan parut jerawat Meningkatkan penghidratan kulit Memberi keanjalan kulit RM40 (10ml) RM110 (50ml) _ Bila dah mula pakai TBH yang menggunakan bahan bahan dapur untuk menaikkan seri kecantikan, confirm yakin nak repeat order sebab keberkesanan nya 😊 _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Drinking 8 glasses of water a day will help ur body flush out dangerous toxins that sit in ur body too long when enough water is not drank. Water flushes out toxins through our waste and sweat, opening up the pores and cleansing them out, leaving the skin looking glowing n fresh.
Drinking 8 glasses of water a day will help ur body flush out dangerous toxins that sit in ur body too long when enough water is not drank. Water flushes out toxins through our waste and sweat, opening up the pores and cleansing them out, leaving the skin looking glowing n fresh.
DIY MASKER MUDAH UNTUK MENGHILANGKAN BLACKHEAD DAN GLOWING PADA KULIT WAJAH ✨

_
Senang nya tengok dia buat cuma memerlukan kerajinan je 😍 Baru tengok dia pakai sekali terus nampak kulit glowing dan fresh. Memang sesuai lah nak raya nanti, boleh lah apply cara DIY ni dalam masa sebulan after solat Terawih. 
_
Lepas dah pakai DIY masker ni, terus apply Face Serum dan Face mask Honey. Confirm kulit rasa tegang, fresh, glowing dan berseri 😍

_
Semoga ia memberi manfaat!
DIY MASKER MUDAH UNTUK MENGHILANGKAN BLACKHEAD DAN GLOWING PADA KULIT WAJAH ✨ _ Senang nya tengok dia buat cuma memerlukan kerajinan je 😍 Baru tengok dia pakai sekali terus nampak kulit glowing dan fresh. Memang sesuai lah nak raya nanti, boleh lah apply cara DIY ni dalam masa sebulan after solat Terawih. _ Lepas dah pakai DIY masker ni, terus apply Face Serum dan Face mask Honey. Confirm kulit rasa tegang, fresh, glowing dan berseri 😍 _ Semoga ia memberi manfaat!
Oily Skin Tips
_
Exfoliate 2-3 Times a Week
Try a Homemade Face Mask
Use Tinted Moisturizer as Your Foundation
Use an Oil-Absorbing Pressed Powder w/Tea Tree Oil
Carry Oil-Absorbing Sheets With You and Use As Needed
Use an Oil-Free Moisturizer After Cleansing, Day and Night
Oily Skin Tips _ Exfoliate 2-3 Times a Week Try a Homemade Face Mask Use Tinted Moisturizer as Your Foundation Use an Oil-Absorbing Pressed Powder w/Tea Tree Oil Carry Oil-Absorbing Sheets With You and Use As Needed Use an Oil-Free Moisturizer After Cleansing, Day and Night
HYALUNORIC ACID✨
_
Apa itu hyaluronic acid. Kadang dengar perkataan acid je kita dah seram kan. Tapi hyaluronic acid ni tidak berbahaya dan fungsinya untuk mempertahankan kelembapan kulit kita.
_
Hyaluronic acid adalah bahan semulajadi yg terdapat dalam tubuh kita, namun akan semakin berkurangan bila usia semakin meningkat.
_
Hyalunoric acid ni boleh ditingkatkan kuantitinya dengan mengamalkan pemakanan sayuran hijau, sayuran berakar seperti lobak, kentang dan juga makanan yg tinggi estrogen (makanan berasaskan soya).
_
Tapi tak semua orang boleh makan sayur. Dan cara yang paling mudah ialah dengan menggunakan produk yang mengandungi hyaluronic acid. 
_
Semoga ia memberi anda manfaat untuk memilih produk yang lebih baik 😊
HYALUNORIC ACID✨ _ Apa itu hyaluronic acid. Kadang dengar perkataan acid je kita dah seram kan. Tapi hyaluronic acid ni tidak berbahaya dan fungsinya untuk mempertahankan kelembapan kulit kita. _ Hyaluronic acid adalah bahan semulajadi yg terdapat dalam tubuh kita, namun akan semakin berkurangan bila usia semakin meningkat. _ Hyalunoric acid ni boleh ditingkatkan kuantitinya dengan mengamalkan pemakanan sayuran hijau, sayuran berakar seperti lobak, kentang dan juga makanan yg tinggi estrogen (makanan berasaskan soya). _ Tapi tak semua orang boleh makan sayur. Dan cara yang paling mudah ialah dengan menggunakan produk yang mengandungi hyaluronic acid. _ Semoga ia memberi anda manfaat untuk memilih produk yang lebih baik 😊
Mix oatmeal with water for a wonderful facial Turmeric mask. Rinse with warm water and your skin will be glowing for hours! 💛

_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Mix oatmeal with water for a wonderful facial Turmeric mask. Rinse with warm water and your skin will be glowing for hours! 💛 _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Assalamualaikum. Ada yang tercari-cari foundation yang sesuai dipakai setiap hari dan hari raya nanti? 
_
Meh cuba sistho foundation. Sekarang ni ada special promotion. Less RM5 bagi setiap pembelian. Ada 2 kod iaitu light dan natural light.
_
Promosi sah sehingga 20 Mei 2018 dan ada special gift kita nak bagi. Cepat grab sebelum terlambat.
_
Apa yang best dengan Sistho Foundation ni?
_
🧡Buat Kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak.
🧡Ringan macam tak pakai foundation dekat muka.
🧡Full Coverage dan senang blend
🧡Ada perlindungan UV dengan SPF50
🧡Tak melekit .
🧡Effect glowing after apply sistho foundation
🧡Hanya RM55 (30ml) Harga promo: RM50 sahaja! 😍

_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Assalamualaikum. Ada yang tercari-cari foundation yang sesuai dipakai setiap hari dan hari raya nanti? _ Meh cuba sistho foundation. Sekarang ni ada special promotion. Less RM5 bagi setiap pembelian. Ada 2 kod iaitu light dan natural light. _ Promosi sah sehingga 20 Mei 2018 dan ada special gift kita nak bagi. Cepat grab sebelum terlambat. _ Apa yang best dengan Sistho Foundation ni? _ 🧡Buat Kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak. 🧡Ringan macam tak pakai foundation dekat muka. 🧡Full Coverage dan senang blend 🧡Ada perlindungan UV dengan SPF50 🧡Tak melekit . 🧡Effect glowing after apply sistho foundation 🧡Hanya RM55 (30ml) Harga promo: RM50 sahaja! 😍 _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Treat yourself to a spa day once in a while. Relax, rest and get a seriously awesome skin treatment that will make u feel like a new person
Treat yourself to a spa day once in a while. Relax, rest and get a seriously awesome skin treatment that will make u feel like a new person
GUYS! Lelaki pun dah mula risau kalau masa raya nanti kulit tak flawless, sihat dan bersih! 
_
Masih sempat lagi ni ha nak cantik dengan set beautycare The Beauty Hacks. Jangan tunggu lama lama, confirm menyesal. Boleh hilang mood nanti time Raya kalau kulit masih kusam, berjerawat, minyak berlebihan. Meh lah kita sama sama insaf dan mulakan perubahan baru 😭💝
.
 _
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
GUYS! Lelaki pun dah mula risau kalau masa raya nanti kulit tak flawless, sihat dan bersih! _ Masih sempat lagi ni ha nak cantik dengan set beautycare The Beauty Hacks. Jangan tunggu lama lama, confirm menyesal. Boleh hilang mood nanti time Raya kalau kulit masih kusam, berjerawat, minyak berlebihan. Meh lah kita sama sama insaf dan mulakan perubahan baru 😭💝 . _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS
.
1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal.
2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah.
3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu.
4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi.
5) Lap sehingga muka kering  dengan menggunakan tuala bersih.
.
Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub:
.
💕Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis.
💕Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu.
💕Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor.
.
#thebeautyhackshq
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS . 1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal. 2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah. 3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu. 4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi. 5) Lap sehingga muka kering  dengan menggunakan tuala bersih. . Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub: . 💕Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. 💕Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu. 💕Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. . #thebeautyhackshq 
Morning Checklist:
✓ Brush Teeth
✓ Cleanse
✓ Exfoliate
✓ Moisturize
✓ Drink Lemon Water
✓ Eat Breakfast
✓ Apply SPF
✓ Stretch/Exercise
Morning Checklist: ✓ Brush Teeth ✓ Cleanse ✓ Exfoliate ✓ Moisturize ✓ Drink Lemon Water ✓ Eat Breakfast ✓ Apply SPF ✓ Stretch/Exercise
SET ROSES FOR YOUR LOVED ONE 💛

_
Ada yang nak cantik time Raya? Boleh dapatkan Sistho Foundation dan Lipmatte yang buat Hari Raya anda lebih glamour and gorgeous 💝

_
Apa yang best dengan Sistho Foundation ni?
_
🧡Buat Kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak.
🧡Ringan macam tak pakai foundation dekat muka.
🧡Full Coverage dan senang blend
🧡Ada perlindungan UV dengan SPF50
🧡Tak melekit .
🧡Effect glowing after apply sistho foundation
🧡Hanya RM55 (30ml)
_
Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni?
_
🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau!
🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir
🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap
🌻 Warna tidak merekah
🌻 Ringan dipakai
🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum
🌻 Mudah dibersihkan
🌻 Bau wangi Honey Dew
🌻 Tekstur sangat lembut
🌻 Tidak menghitamkan bibir

_
Set ni hanya RM90 sahaja 💛
SET ROSES FOR YOUR LOVED ONE 💛 _ Ada yang nak cantik time Raya? Boleh dapatkan Sistho Foundation dan Lipmatte yang buat Hari Raya anda lebih glamour and gorgeous 💝 _ Apa yang best dengan Sistho Foundation ni? _ 🧡Buat Kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak. 🧡Ringan macam tak pakai foundation dekat muka. 🧡Full Coverage dan senang blend 🧡Ada perlindungan UV dengan SPF50 🧡Tak melekit . 🧡Effect glowing after apply sistho foundation 🧡Hanya RM55 (30ml) _ Apa best sangat yang korang #WAJIB  grab sistho Lipmatte ni? _ 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir _ Set ni hanya RM90 sahaja 💛
Testimoni using Whitening Lotion + Rice Set

#thebeautyhacks 
#thebeautyhackshq
SURPRISE GIFT WITH OUR SPECIAL BOXES 😍

_
Short video of TBH Boxes yang boleh jadikan gift untuk you guys yang dah plan nak bagi hadiah so kita akan provide Gift Magnetic Boxes ni sekali dengan pembelian korang yang lebih dari RM150 😍

_
Rugi besar dan teramat rugi kalau korang tak beli lebih dari RM150 sebab kita bagi Gift Magnetic Box ni secara percuma je uolls 😫

_
So pat pat, hari Ibu, Hari Guru, nak jadikan Raya Hampers for your loved one pun boleh sangat sangat. Ataupun nak bagi Birthday Gift pada girlfriend, your bestie forever pun tak menjadi masalah. Jangan buang masa tenung IG i lama lama, kalau rasa nak beli, terus je beli. Rugi kalau tertunggu tunggu lama lama, nanti merajuk pula kekasih love love kita tu. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah #thebeautyhacks #beautybox
SURPRISE GIFT WITH OUR SPECIAL BOXES 😍 _ Short video of TBH Boxes yang boleh jadikan gift untuk you guys yang dah plan nak bagi hadiah so kita akan provide Gift Magnetic Boxes ni sekali dengan pembelian korang yang lebih dari RM150 😍 _ Rugi besar dan teramat rugi kalau korang tak beli lebih dari RM150 sebab kita bagi Gift Magnetic Box ni secara percuma je uolls 😫 _ So pat pat, hari Ibu, Hari Guru, nak jadikan Raya Hampers for your loved one pun boleh sangat sangat. Ataupun nak bagi Birthday Gift pada girlfriend, your bestie forever pun tak menjadi masalah. Jangan buang masa tenung IG i lama lama, kalau rasa nak beli, terus je beli. Rugi kalau tertunggu tunggu lama lama, nanti merajuk pula kekasih love love kita tu. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah #thebeautyhacks  #beautybox 
You may think you're too young to need moisturizer or ur skin is too oily but all skin needs moisture. Moisturizers help keep skin from drying out. Use it daily no matter what skin type u have. Apply it while skin is still damp from washing or rinsing to help seal in moisture.
You may think you're too young to need moisturizer or ur skin is too oily but all skin needs moisture. Moisturizers help keep skin from drying out. Use it daily no matter what skin type u have. Apply it while skin is still damp from washing or rinsing to help seal in moisture.
MASALAH JERAGAT, KULIT KERING DAN KUSAM BAKAL HILANG DARI KAMUS HIDUP ANDA 🔥

_
Sebab kenapa? Sebab ada nya Face Scrub Gold iaitu second step dalam rutin skincare kita iaitu “exfoliate” untuk membuang sel sel kulit mati yang berpunca kulit kita kusam dan kering 🙇🏻‍♀️ _
Keistimewaan Face Scrub Gold ialah: 
_
Memudarkan jeragat
Melembapkan kulit kering
Mencerahkan kulit muka yang kusam
Membuang sel sel kulit mati 
Meremajakan kulit muka
RM33 (50gram) hanya pakai seminggu 2 atau 3 kali saja sebab face scrub mempunyai butiran halus untuk menyental kulit muka digantikan dengan kulit baru. 
Tidak sesuai untuk kulit berjerawat. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
MASALAH JERAGAT, KULIT KERING DAN KUSAM BAKAL HILANG DARI KAMUS HIDUP ANDA 🔥 _ Sebab kenapa? Sebab ada nya Face Scrub Gold iaitu second step dalam rutin skincare kita iaitu “exfoliate” untuk membuang sel sel kulit mati yang berpunca kulit kita kusam dan kering 🙇🏻‍♀️ _ Keistimewaan Face Scrub Gold ialah: _ Memudarkan jeragat Melembapkan kulit kering Mencerahkan kulit muka yang kusam Membuang sel sel kulit mati Meremajakan kulit muka RM33 (50gram) hanya pakai seminggu 2 atau 3 kali saja sebab face scrub mempunyai butiran halus untuk menyental kulit muka digantikan dengan kulit baru. Tidak sesuai untuk kulit berjerawat. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Am I the only one who feel like crying? We finally beat them. The power of change, we’re not kidding. Pakatan Harapan is a new goverment. A new hope. A fresh start. A beginning. Malaysia, let’s do this. #GE14 ALHAMDULILLAH SYUKUR 💛
Am I the only one who feel like crying? We finally beat them. The power of change, we’re not kidding. Pakatan Harapan is a new goverment. A new hope. A fresh start. A beginning. Malaysia, let’s do this. #GE14  ALHAMDULILLAH SYUKUR 💛
BILA KULIT KUSAM BERTUKAR KEPADA KULIT LEBIH CERAH DAN BERSINAR 🤑

_
Wow! Please mengaku, siapa nak dapatkan kulit macam dia, angkat tangan? 🙋🏻‍♀️ .
_

Pasti ramai yang idam idamkan kulit macam dia, so apa kata awak cuba Full set skincare The Beauty Hacks yang mempunyai cleanser, face scrub, moisturiser, serum and sunscreen. Antara skincare yang wajib yang kena pakai dalam rutin seharian hidup awak. 
_
Sebab kulit kita ni tak cukup sekadar cuci dengan pencuci muka biasa, sebab kelembapan pH kulit muka kita akan berkurang dan membuat kulit makin kering. Sebab tu kita perlukan serum dan pelembap. 
_
Dan untuk mengelakkan kulit muka cepat sunburn, awak WAJIB pakai sunscreen untuk melindungi kulit dari terikan panas matahari yang boleh memberi jeragat, kulit gelap, kusam dan juga kanser kulit kalau kerap sangat terdedah. 
_
Bila giliran anda nak cuba Full set skincare? Jangan tunggu lama lama, raya ni tak lama je lagi. Nak cantik kena ambil masa sebulan untuk dapatkan hasil yang mantap. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
BILA KULIT KUSAM BERTUKAR KEPADA KULIT LEBIH CERAH DAN BERSINAR 🤑 _ Wow! Please mengaku, siapa nak dapatkan kulit macam dia, angkat tangan? 🙋🏻‍♀️ . _ Pasti ramai yang idam idamkan kulit macam dia, so apa kata awak cuba Full set skincare The Beauty Hacks yang mempunyai cleanser, face scrub, moisturiser, serum and sunscreen. Antara skincare yang wajib yang kena pakai dalam rutin seharian hidup awak. _ Sebab kulit kita ni tak cukup sekadar cuci dengan pencuci muka biasa, sebab kelembapan pH kulit muka kita akan berkurang dan membuat kulit makin kering. Sebab tu kita perlukan serum dan pelembap. _ Dan untuk mengelakkan kulit muka cepat sunburn, awak WAJIB pakai sunscreen untuk melindungi kulit dari terikan panas matahari yang boleh memberi jeragat, kulit gelap, kusam dan juga kanser kulit kalau kerap sangat terdedah. _ Bila giliran anda nak cuba Full set skincare? Jangan tunggu lama lama, raya ni tak lama je lagi. Nak cantik kena ambil masa sebulan untuk dapatkan hasil yang mantap. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Drinking green tea is one of the easiest & most effective ways to potentially hack acne out of your life.
Drinking green tea is one of the easiest & most effective ways to potentially hack acne out of your life.
FAQ FACE SCRUB THE BEAUTY HACKS
_
"Sesuai tak orang yang berjerawat bernanah guna Face Scrub?"
_
Jawapannya tak sesuai dan diharamkan. Tolong jangan scrub muka yang tengah berjerawat bernanah. Sebab bila scrub atas jerawat nanah, jerawat akan pecah dan luka.
_
Bila jerawat bernanah luka, susah nak sembuh dan bekas jerawat yang luka akan jadi parut hitam. Susah nak hilangkan. So tunggu dulu jerawat mati atau kecut baru boleh scrub ya.
_
Lagi satu, bila jerawat nanah pecah, air jerawat yang pecah tu akan merebak masuk ke dalam pori-pori atau kulit muka yang lain ketika kita scrub. Kemudian akan menyebabkan berlakunya pertumbuhan jerawat baru. 
_
So pesan saya, pastikan jerawat kecut dan mati dulu baru scrub. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
FAQ FACE SCRUB THE BEAUTY HACKS _ "Sesuai tak orang yang berjerawat bernanah guna Face Scrub?" _ Jawapannya tak sesuai dan diharamkan. Tolong jangan scrub muka yang tengah berjerawat bernanah. Sebab bila scrub atas jerawat nanah, jerawat akan pecah dan luka. _ Bila jerawat bernanah luka, susah nak sembuh dan bekas jerawat yang luka akan jadi parut hitam. Susah nak hilangkan. So tunggu dulu jerawat mati atau kecut baru boleh scrub ya. _ Lagi satu, bila jerawat nanah pecah, air jerawat yang pecah tu akan merebak masuk ke dalam pori-pori atau kulit muka yang lain ketika kita scrub. Kemudian akan menyebabkan berlakunya pertumbuhan jerawat baru. _ So pesan saya, pastikan jerawat kecut dan mati dulu baru scrub. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
“Sis Raz, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order sis"
_
Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 
_
Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: 
_ .
🍑 Melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
_
Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: 
_
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Aloe vera
🍒 Kojic acid
🍒 Vitamin C
🍒 Olive oil
🍒 Arbutin
🍒 Lecithin
🍒 Glutathione
🍒 Linoleic acid
🍒 Water
🍒 Fragrance
_
Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Raz, tekan link di bio okay 😙
“Sis Raz, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order sis" _ Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 _ Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: _ . 🍑 Melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . _ Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: _ 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Aloe vera 🍒 Kojic acid 🍒 Vitamin C 🍒 Olive oil 🍒 Arbutin 🍒 Lecithin 🍒 Glutathione 🍒 Linoleic acid 🍒 Water 🍒 Fragrance _ Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Raz, tekan link di bio okay 😙
Guna face scrub sekali sekala memang rasa segar muka. Kadang tu ada perasan juga kulit jadi lembut, sel kulit mati hilang dan kulit pun makin anjal macam Mariah Carey tau. Hihi. -
Rupanya, ini la antara kebaikan face scrub ye. Kita pakai pun terikut jiran, terikut classmate pakai face scrub. Bila tahu #thebeautyhackshq ada buat #facescrubgold  dan #facescrubmilk rasa macam bahagia sangat sebab pihak #thebeautyhackshq akann guide kita satu satu masalah kulit kita. Nak guide dari dropship ke guide dari agent ke nak guide dari monster stokis pun boleh tau. Puas hati laaa. Dah la kita dapat consultant free harga pun cuma rm33 je. Aduhai memang patut la kulit makin cantik je sebab guna produk yang berbaloi baloi dan super bagus
Guna face scrub sekali sekala memang rasa segar muka. Kadang tu ada perasan juga kulit jadi lembut, sel kulit mati hilang dan kulit pun makin anjal macam Mariah Carey tau. Hihi. - Rupanya, ini la antara kebaikan face scrub ye. Kita pakai pun terikut jiran, terikut classmate pakai face scrub. Bila tahu #thebeautyhackshq  ada buat #facescrubgold  dan #facescrubmilk  rasa macam bahagia sangat sebab pihak #thebeautyhackshq  akann guide kita satu satu masalah kulit kita. Nak guide dari dropship ke guide dari agent ke nak guide dari monster stokis pun boleh tau. Puas hati laaa. Dah la kita dapat consultant free harga pun cuma rm33 je. Aduhai memang patut la kulit makin cantik je sebab guna produk yang berbaloi baloi dan super bagus
6 am pick up barang from Jalan Duta. Thank you The Beauty Hacks HQ 😍
_
Jom singgah rumah Raz, tolong Raz kira stok! 😂 Sambil sambil tu kita makan.
6 am pick up barang from Jalan Duta. Thank you The Beauty Hacks HQ 😍 _ Jom singgah rumah Raz, tolong Raz kira stok! 😂 Sambil sambil tu kita makan.
BIBIR PINKISH DAN LEMBAP, IDAMAN KAUM WANITA SELURUH DUNIA 💛

_
Siapa yang suka bila: 
_
Bibir merekah.. Kering dan suka menggelupas..
Lingkaran bibir gelap.. Pakai lipstick tapi tak sekata.. .
_
So apa kata awak scrub dulu bibir awak. Yes, bukan muka dan badan saja kena sental dengan butiran halus untuk buang sel sel kulit mati tapi bibir pun kena dititik berat juga sebab bibir pun salah satu first impression pada orang ramai. 
_
Lagipun sampai bila nak pakai lipstick 24 jam untuk cover kulit bibir kering dan merekah? So Raz galakkan awak cuba pakai Lip scrub Rose Lollypop yang boleh dijadikan sebagai balm selepas sental dengan butiran halus tu. Boleh apply sebelum pakai lipstick dan sebelum tidur dan biarkan semalaman. 
_
Confirm besok pagi tengok bibir mungil macam Kylie Jenner 😏 So sampai bila nak tunggu lagi, hanya keluarkan RM22 untuk awak invest for your beauty. Lip scrub kita ni tahan lama within 3-5 months depends pada cara penggunaan. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
BIBIR PINKISH DAN LEMBAP, IDAMAN KAUM WANITA SELURUH DUNIA 💛 _ Siapa yang suka bila: _ Bibir merekah.. Kering dan suka menggelupas.. Lingkaran bibir gelap.. Pakai lipstick tapi tak sekata.. . _ So apa kata awak scrub dulu bibir awak. Yes, bukan muka dan badan saja kena sental dengan butiran halus untuk buang sel sel kulit mati tapi bibir pun kena dititik berat juga sebab bibir pun salah satu first impression pada orang ramai. _ Lagipun sampai bila nak pakai lipstick 24 jam untuk cover kulit bibir kering dan merekah? So Raz galakkan awak cuba pakai Lip scrub Rose Lollypop yang boleh dijadikan sebagai balm selepas sental dengan butiran halus tu. Boleh apply sebelum pakai lipstick dan sebelum tidur dan biarkan semalaman. _ Confirm besok pagi tengok bibir mungil macam Kylie Jenner 😏 So sampai bila nak tunggu lagi, hanya keluarkan RM22 untuk awak invest for your beauty. Lip scrub kita ni tahan lama within 3-5 months depends pada cara penggunaan. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
People who eat a lot of fiber may see their acne improve. But doctors don’t know the exact reason. They do know that high-fiber diets can help control blood sugar, which is better for keeping acne away. Oatmeal, beans, apples, n carrots are easy ways to add fiber to your diet.
People who eat a lot of fiber may see their acne improve. But doctors don’t know the exact reason. They do know that high-fiber diets can help control blood sugar, which is better for keeping acne away. Oatmeal, beans, apples, n carrots are easy ways to add fiber to your diet.
RAMAI COMPLAIN KULIT GELAP DAN HITAM MENJADI MASALAH UTAMA WANITA🚨

_
Termasuk Raz sekali! Siapa tak segan kalau mana mana bahagian pelipat kita gelap kan? Tapi sebaik lah ada Body Scrub Rice yang mampu menyental segala kerak daki kat celah leher, ketiak, peha, lutut dan mana mana celah pelipat lah. 
_
Jadi TBH mengeluarkan Body Scrub Rice ni untuk membantu para wanita dapatkan kulit feloles bak Dato Siti Nurhaliza. Ha baru confident tinggi melangit bila berhadapan suami 😗

_
Beras tumbuk mempunyai keistimewaan yang dapat merawat kulit jadi lebih cerah, segar dan gebu. Selain tu body scrub Rice mampu: 
_
Membuang sel sel kulit mati
Membuat kulit badan lebih licin
Membuat kulit badan lembut
Mengatasi masalah kulit menggelupas
Sesuai untuk masalah kulit sunburn
Dapat atasi badan berbau
_
Jangan cakap wanita je boleh pakai. Lelaki pun ramai pakai.
Kebanyakan customer Raz beli, kata nya nak bagi suami pakai walaupun customer perempuan yang beli 😌

_
Sebekas Body scrub Rice hanya RM33 (400g) mana nak cari scrub yang murah dan banyak sampai 400 gram ni? Hanya ada di @dahlia.thebeautyhacks je tau 💁🏻‍♀️ .
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
RAMAI COMPLAIN KULIT GELAP DAN HITAM MENJADI MASALAH UTAMA WANITA🚨 _ Termasuk Raz sekali! Siapa tak segan kalau mana mana bahagian pelipat kita gelap kan? Tapi sebaik lah ada Body Scrub Rice yang mampu menyental segala kerak daki kat celah leher, ketiak, peha, lutut dan mana mana celah pelipat lah. _ Jadi TBH mengeluarkan Body Scrub Rice ni untuk membantu para wanita dapatkan kulit feloles bak Dato Siti Nurhaliza. Ha baru confident tinggi melangit bila berhadapan suami 😗 _ Beras tumbuk mempunyai keistimewaan yang dapat merawat kulit jadi lebih cerah, segar dan gebu. Selain tu body scrub Rice mampu: _ Membuang sel sel kulit mati Membuat kulit badan lebih licin Membuat kulit badan lembut Mengatasi masalah kulit menggelupas Sesuai untuk masalah kulit sunburn Dapat atasi badan berbau _ Jangan cakap wanita je boleh pakai. Lelaki pun ramai pakai. Kebanyakan customer Raz beli, kata nya nak bagi suami pakai walaupun customer perempuan yang beli 😌 _ Sebekas Body scrub Rice hanya RM33 (400g) mana nak cari scrub yang murah dan banyak sampai 400 gram ni? Hanya ada di @dahlia.thebeautyhacks je tau 💁🏻‍♀️ . _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Antara bahan bahan yang terdapat dalam skincare yang dapat mengecutkan jerawat, blackhead, whitehead dan jeragat 💛
Antara bahan bahan yang terdapat dalam skincare yang dapat mengecutkan jerawat, blackhead, whitehead dan jeragat 💛
“Sis, nak tanya, dropship tu macamana ya?” .

Hai assalamualaikum. So malam ni Raz nak explain sikit sistem dropship ni macamana bila dah join bisnes online. Sangat mudah semudah cendol dan ABC. 
_
Dropship ialah “menjual tanpa modal”. Dropship hanya memerlukan gambar, info tentang produk dan guidance untuk memulakan bisnes. Ada juga dropship yang hanya menjual tanpa ditunjuk ajar macamana nak berbisnes, tapi kalau masuk #teamthedahlians , Raz akan ajar korang satu persatu dari dropship sampailah jadi businesswoman yang berjaya (amin ya rabb alamin)

_

Setiap jualan yang dropship jual akan dapat keuntungan tapi tak banyak sebab korang tak perlu keluarkan kos untuk postage, tol minyak untuk ke Pos laju, tak perlu bungkus barang dan tak perlu tanggung kos modal barang. Korang cuma perlu order barang dengan owner IGSHOP yang korang sign up tu dan barang customer, kami yang pos. Ha mudahkan nak jadi dropship? Dropship yang berjaya hanya memerlukan kerajinan, konsistensi dan bersemangat. Sebab kenapa? Sebab nak mulakan bisnes akan makan berbulan bulan atau tahun untuk dapatkan pelanggan dengan mengunakan platform free cost marketing. 
_
Nak sales melonjak dengan cepat? Mestilah perlukan marketing berbayar seperti paid review dengan instafemes, swap review, edarkan flyers di kawasan rumah dan sebagainya. Dropship ialah sesuai untuk langkah pertama untuk belajar macamana nak mulakan bisnes kecilan. Bila dah expert, baru boleh jadi agent yang pegang modal. 
_
So sesiapa yang berminat nak buat sales kepuk kepuk dengan ada mentor yang akan guide korang satu persatu, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
“Sis, nak tanya, dropship tu macamana ya?” . Hai assalamualaikum. So malam ni Raz nak explain sikit sistem dropship ni macamana bila dah join bisnes online. Sangat mudah semudah cendol dan ABC. _ Dropship ialah “menjual tanpa modal”. Dropship hanya memerlukan gambar, info tentang produk dan guidance untuk memulakan bisnes. Ada juga dropship yang hanya menjual tanpa ditunjuk ajar macamana nak berbisnes, tapi kalau masuk #teamthedahlians  , Raz akan ajar korang satu persatu dari dropship sampailah jadi businesswoman yang berjaya (amin ya rabb alamin) _ Setiap jualan yang dropship jual akan dapat keuntungan tapi tak banyak sebab korang tak perlu keluarkan kos untuk postage, tol minyak untuk ke Pos laju, tak perlu bungkus barang dan tak perlu tanggung kos modal barang. Korang cuma perlu order barang dengan owner IGSHOP yang korang sign up tu dan barang customer, kami yang pos. Ha mudahkan nak jadi dropship? Dropship yang berjaya hanya memerlukan kerajinan, konsistensi dan bersemangat. Sebab kenapa? Sebab nak mulakan bisnes akan makan berbulan bulan atau tahun untuk dapatkan pelanggan dengan mengunakan platform free cost marketing. _ Nak sales melonjak dengan cepat? Mestilah perlukan marketing berbayar seperti paid review dengan instafemes, swap review, edarkan flyers di kawasan rumah dan sebagainya. Dropship ialah sesuai untuk langkah pertama untuk belajar macamana nak mulakan bisnes kecilan. Bila dah expert, baru boleh jadi agent yang pegang modal. _ So sesiapa yang berminat nak buat sales kepuk kepuk dengan ada mentor yang akan guide korang satu persatu, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
JANGAN PELIK KENAPA KULIT ORANG KOREAN LICIN DAN CERAH KERANA ASID! 
_
Asid yang Raz maksudkan ialah asid baik yang terdapat dalam ingredients skincare di Korea dan Jepun. Kecantikan dan wajah yang cerah gebu memang kesukaan wanita pada masa kini. Wajah yang cerah menambahkan lagi keyakinan setiap wanita yang memilikinya. Namun untuk mendapatkan kulit wajah yang cerah dan lembab, rutin harian dalam penjaaan kulit wajah perlulah dititikberatkan. 
_
Salah satu ingredient skincare Korean and Japanese ialah Asid Hyaluronik adalah bahan utama yang digunakan masa kini dalam produk kecantikan untuk menjadikan kulit lebih berseri. Penggunaan HA dalam bentuk kecantikan telah banyak membantu wanita kelihatan awet muda dan sekali gus menjadikan kulit lebih sihat, bertenaga dan lembab sepanjang masa. Ianya juga bertindak mengurangkan iritasi pada kulit wajah malahan merawat kulit yang terbakar akibat dari terdedah pada sinaran UV matahari.

_
Dan bukan sekadar HA sahaja tapi Citric Acid, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid dan L-Asortic Acid ialah antara acid yang baik untuk dapatkan kulit cantik.

_
Berita baik nya, produk The Beauty Hacks pun sertakan ingredients ni di dalam Face Cream Honey Aloevera, Face Serum dan Face mask gel Honey. Bukan The Beauty Hacks saja mengunakan ingredients ini malah skincare di drugstore seperti Watsons dan Guardian pun mengunakan ingredients ini untuk membantu para wanita di luar sana untuk dapatkan kulit cantik jelita macam K-pop 💛

_
The Beauty Hacks dan para seller takkan biarkan kulit customer kami diserang dengan kimia yang bahaya dan merosakkan kulit anda dan TBH juga didaftarkan di bawah NOT KKM dan mempunyai sijil GMP 💕
_
Semoga petikan ini dapat memberi anda manfaat! Sebarang pertanyaan, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
JANGAN PELIK KENAPA KULIT ORANG KOREAN LICIN DAN CERAH KERANA ASID! _ Asid yang Raz maksudkan ialah asid baik yang terdapat dalam ingredients skincare di Korea dan Jepun. Kecantikan dan wajah yang cerah gebu memang kesukaan wanita pada masa kini. Wajah yang cerah menambahkan lagi keyakinan setiap wanita yang memilikinya. Namun untuk mendapatkan kulit wajah yang cerah dan lembab, rutin harian dalam penjaaan kulit wajah perlulah dititikberatkan. _ Salah satu ingredient skincare Korean and Japanese ialah Asid Hyaluronik adalah bahan utama yang digunakan masa kini dalam produk kecantikan untuk menjadikan kulit lebih berseri. Penggunaan HA dalam bentuk kecantikan telah banyak membantu wanita kelihatan awet muda dan sekali gus menjadikan kulit lebih sihat, bertenaga dan lembab sepanjang masa. Ianya juga bertindak mengurangkan iritasi pada kulit wajah malahan merawat kulit yang terbakar akibat dari terdedah pada sinaran UV matahari. _ Dan bukan sekadar HA sahaja tapi Citric Acid, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid dan L-Asortic Acid ialah antara acid yang baik untuk dapatkan kulit cantik. _ Berita baik nya, produk The Beauty Hacks pun sertakan ingredients ni di dalam Face Cream Honey Aloevera, Face Serum dan Face mask gel Honey. Bukan The Beauty Hacks saja mengunakan ingredients ini malah skincare di drugstore seperti Watsons dan Guardian pun mengunakan ingredients ini untuk membantu para wanita di luar sana untuk dapatkan kulit cantik jelita macam K-pop 💛 _ The Beauty Hacks dan para seller takkan biarkan kulit customer kami diserang dengan kimia yang bahaya dan merosakkan kulit anda dan TBH juga didaftarkan di bawah NOT KKM dan mempunyai sijil GMP 💕 _ Semoga petikan ini dapat memberi anda manfaat! Sebarang pertanyaan, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
BERTUAH RAZ DAPAT CUSTOMER YANG SUPERB SUKA DENGAN THE BEAUTY HACKS 😍
_
Sebelum ni nak minta maaf sebab buat video special dan rekod perbualan kami but I just can’t stand dengan feedback yang dia bagi. 
_
Customer raz beli Body scrub Charcoal, dah sental beberapa kali, terus dapat hilangkan parut lama di badan! Macam tak percaya sangat tapi semua nya tak mungkin kalau rajin dan konsisten pakai 👏🏼😭 _
Selalunya kalau parut baru akan cepat pudar kalau parut lama akan take time sekurang kurangnya mesti 2 bulan ke atas. Apapun setiap individual adalah berbeza. Apapun jangan give up okay? 
_
Kebaikan Body scrub Charcoal: 
_
Membuang sel sel kulit mati
Mencerahkan kulit badan
Melicinkan kulit badan
Mengatasi badan berbau
Memudarkan parut di badan 
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
Boleh dipakai 3 kali seminggu sahaja
RM35 (400gram)
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
BERTUAH RAZ DAPAT CUSTOMER YANG SUPERB SUKA DENGAN THE BEAUTY HACKS 😍 _ Sebelum ni nak minta maaf sebab buat video special dan rekod perbualan kami but I just can’t stand dengan feedback yang dia bagi. _ Customer raz beli Body scrub Charcoal, dah sental beberapa kali, terus dapat hilangkan parut lama di badan! Macam tak percaya sangat tapi semua nya tak mungkin kalau rajin dan konsisten pakai 👏🏼😭 _ Selalunya kalau parut baru akan cepat pudar kalau parut lama akan take time sekurang kurangnya mesti 2 bulan ke atas. Apapun setiap individual adalah berbeza. Apapun jangan give up okay? _ Kebaikan Body scrub Charcoal: _ Membuang sel sel kulit mati Mencerahkan kulit badan Melicinkan kulit badan Mengatasi badan berbau Memudarkan parut di badan Sesuai untuk lelaki dan perempuan Boleh dipakai 3 kali seminggu sahaja RM35 (400gram) _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
PELIPAT CERAH SELEPAS PAKAI BODY SCRUB ARANG! 
Ha nampak Tak kuasa sihitam ini dalam menghapuskan kesan -kesan gelap Di Badan anda. 
Saya Dah anda? 😉

01126386456
01126386456
01126386456

#thebeautyhacksabakbernam #thebautyhacksseremban #thebeautyhackselangor #thebeautyhackshq #fatzura #belofa #innersilang
MENYESAL TAK JUMPA TBH MASA JERAWAT SEDANG BERJINAK DI ATAS MUKA 😞
_
Tapi alhamdulillah, tak sia sia customer kita ikhtiar pakai Set skincare yang mempunyai Soap bar turmeric, Face scrub Gold, Face Cream Aloevera dan Face mask gel honey 
_
Sebab set skincare ni memang sesuai untuk masalah kulit kusam, berminyak, jerawat dan jeragat. Walaupun tak habis pulih lagi tapi dalam masa 2 bulan, jerawat dah segan pilu nak naik atas muka. 
_
The Beauty Hacks tak pernah mejanjikan akan dapat kulit glowing basah berkilat tu tapi yang pasti kulit akan bebas jerawat, bersih, fresh and clean. 
_
Baru lah konfiden nak bersiar siar di taman tanpa make up yang tebal 💁🏻‍♀️ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
MENYESAL TAK JUMPA TBH MASA JERAWAT SEDANG BERJINAK DI ATAS MUKA 😞 _ Tapi alhamdulillah, tak sia sia customer kita ikhtiar pakai Set skincare yang mempunyai Soap bar turmeric, Face scrub Gold, Face Cream Aloevera dan Face mask gel honey _ Sebab set skincare ni memang sesuai untuk masalah kulit kusam, berminyak, jerawat dan jeragat. Walaupun tak habis pulih lagi tapi dalam masa 2 bulan, jerawat dah segan pilu nak naik atas muka. _ The Beauty Hacks tak pernah mejanjikan akan dapat kulit glowing basah berkilat tu tapi yang pasti kulit akan bebas jerawat, bersih, fresh and clean. _ Baru lah konfiden nak bersiar siar di taman tanpa make up yang tebal 💁🏻‍♀️ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
COMING SOON COMING SOON! 
_
BACA BETUL BETUL YA, BEKAS THE BEAUTY HACKS AKAN BERTUKAR WAJAH TIDAK LAMA LAGI! 
_
Sekarang kami masih pakai bekas warna nude black, bekas pink ni lama lagi nak keluar. Gambar ni gimik dari HQ saja. Untuk bagi kami dan anda sekali excited dengan wajah baru of The Beauty Hacks.

_
Walaupun bekas warna pink tapi ingredients tetap sama, kami masih menerapkan dan mengamalkan bahan bahan dari dapur untuk menjaga kecantikan hampa such as kunyit, beras, madu, aloevera, susu, arang dan lain lain lagi sebab itulah our signature. 
_
Paling penting, kita dah ada KKM dan Sijil GMP. Bahan yang kami pakai semua nya baik baik saja for your skin. Tak pernah lagi customer datang mengadu kulit makin breakout dan rosak kerana The Beauty Hacks, cuma ramai customer mengadu dan complain yang kulit depa makin cantik, bersih dan segar. Bukan bagi kulit glowing macam berminyak tu tau! 
_
Kalau nak kulit glowing tu, kena rajin minum air dan makan buah saja. So please stick with us, jadi big fans of The Beauty Hacks sebab kami banyak lagi surprise yang menanti anda okay?!
.
 _
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
COMING SOON COMING SOON! _ BACA BETUL BETUL YA, BEKAS THE BEAUTY HACKS AKAN BERTUKAR WAJAH TIDAK LAMA LAGI! _ Sekarang kami masih pakai bekas warna nude black, bekas pink ni lama lagi nak keluar. Gambar ni gimik dari HQ saja. Untuk bagi kami dan anda sekali excited dengan wajah baru of The Beauty Hacks. _ Walaupun bekas warna pink tapi ingredients tetap sama, kami masih menerapkan dan mengamalkan bahan bahan dari dapur untuk menjaga kecantikan hampa such as kunyit, beras, madu, aloevera, susu, arang dan lain lain lagi sebab itulah our signature. _ Paling penting, kita dah ada KKM dan Sijil GMP. Bahan yang kami pakai semua nya baik baik saja for your skin. Tak pernah lagi customer datang mengadu kulit makin breakout dan rosak kerana The Beauty Hacks, cuma ramai customer mengadu dan complain yang kulit depa makin cantik, bersih dan segar. Bukan bagi kulit glowing macam berminyak tu tau! _ Kalau nak kulit glowing tu, kena rajin minum air dan makan buah saja. So please stick with us, jadi big fans of The Beauty Hacks sebab kami banyak lagi surprise yang menanti anda okay?! . _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
SALAHKAN MATAHARI DEK KERANA TANGAN KU BERBELANG! 
_
Siapa yang pernah macamni? Balik rumah je salah kan matahari? Hehe sebenarnya salah kita yang tak pakai sunscreen sebab malas! 
_
Jangan malas malas kalau nak cantik uolls. Hanya sapukan Whitening Lotion ni saja je untuk lindungi kulit dari terikan panas matahari sinar menyinar tu. 
_
Sebab Whitening Lotion kita ada SPF50 serta mencerahkan kulit kita juga. Tak terbilang testimoni kita yang dah bangga dengan tangan nya makin cerah dek kerana Whitening Lotion ni. 
_
So gegirls mana yang nak jaga kulit sentiasa cerah gebus tu, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
SALAHKAN MATAHARI DEK KERANA TANGAN KU BERBELANG! _ Siapa yang pernah macamni? Balik rumah je salah kan matahari? Hehe sebenarnya salah kita yang tak pakai sunscreen sebab malas! _ Jangan malas malas kalau nak cantik uolls. Hanya sapukan Whitening Lotion ni saja je untuk lindungi kulit dari terikan panas matahari sinar menyinar tu. _ Sebab Whitening Lotion kita ada SPF50 serta mencerahkan kulit kita juga. Tak terbilang testimoni kita yang dah bangga dengan tangan nya makin cerah dek kerana Whitening Lotion ni. _ So gegirls mana yang nak jaga kulit sentiasa cerah gebus tu, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Wow dah grab ke?  Cepat jangan lambat-lambat 💓💓💓 #thebeautyhacksabakbernam #thebeautyhacks #thebeautyhackshq
RAHSIA BIBIR MERAH DELIMA AUTOMATIK 👄

_

Dah pakai Lip Scrub Rose Lollypop? Tapi saya tak janji dengan awak yang awak akan dapat bibir macam Kylie Jenner tapi bibir awak akan nampak pinkish natural gitu! 👄
_
Salah satu ingredient yang ada dalam Lip Scrub Rose Lollypop ialah Petroleum jelly yang merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. 
_
Petroleum Jelly dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus. Tekstur our Lips Scrub ni macam Vaseline tau. 
_
Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya.
_
Cara pakai nya sangat mudah dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap.
_
Kelebihan Lip scrub TBH: .
🎀Melembapkan bibir yang kering
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
🎀Boleh dijadikan sebagai scrub bibir
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
_
Harga nya cuma RM22 exc postage
Whatsapp, 013-314 2119 🤳🏼
Postage RM8 SM | RM12 SS 
COD area Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa dan Pasar Seni 😊
RAHSIA BIBIR MERAH DELIMA AUTOMATIK 👄 _ Dah pakai Lip Scrub Rose Lollypop? Tapi saya tak janji dengan awak yang awak akan dapat bibir macam Kylie Jenner tapi bibir awak akan nampak pinkish natural gitu! 👄 _ Salah satu ingredient yang ada dalam Lip Scrub Rose Lollypop ialah Petroleum jelly yang merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. _ Petroleum Jelly dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus. Tekstur our Lips Scrub ni macam Vaseline tau. _ Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya. _ Cara pakai nya sangat mudah dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap. _ Kelebihan Lip scrub TBH: . 🎀Melembapkan bibir yang kering 🎀Menghaluskan kulit bibir 🎀Bibir kelihatan merah semulajadi 🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir 🎀Boleh dijadikan sebagai scrub bibir 🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. _ Harga nya cuma RM22 exc postage Whatsapp, 013-314 2119 🤳🏼 Postage RM8 SM | RM12 SS COD area Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa dan Pasar Seni 😊
Jerawat merupakan satu penyakit yang ramai orang tidak suka lelaki atau pun perempuan. Ke awak suka simpan jerawat 😆 Jerawat dikatakan mencacat rupa paras seseorang. Pelbagai ikthiar dan cara kita guna untuk membuang jerawat samada secara tradisional atau moden. Kulit pisang dikatakan boleh mengatasi masalah kulit bermasalah seperti jerawat dan kulit kusam.
_
Pisang mempunyai banyak khasiat dan zat yang terbaik untuk kesihatan. Tapi mungkin tak ramai yang tahu kulit pisang juga mempunyai khasiat luar biasa untuk kecantikkan kulit wajah anda ✌🏻Jom cuba ♥️
_
Cara dia senang sahaja seperti dibawah : 
1️⃣Gosokkan kulit pisang pada wajah sehingga warna kulit menjadi hitam.
2️⃣Lakukan proses ini selama 10 minit ok
3️⃣Biarkan sisa-sisa kulit pisang tersebut melekat pada wajah untuk satu malam.
4️⃣Ulang setiap malam sebelum tidur.
_
Senangkan ? Anda hanya perlu rajin sahaja. Nak paling mudah calit je Face Cream Honey Aloevera 🤭 Jangan lupa tag sahabat anda yang lain sama sama share manfaat buah pisang ni
Jerawat merupakan satu penyakit yang ramai orang tidak suka lelaki atau pun perempuan. Ke awak suka simpan jerawat 😆 Jerawat dikatakan mencacat rupa paras seseorang. Pelbagai ikthiar dan cara kita guna untuk membuang jerawat samada secara tradisional atau moden. Kulit pisang dikatakan boleh mengatasi masalah kulit bermasalah seperti jerawat dan kulit kusam. _ Pisang mempunyai banyak khasiat dan zat yang terbaik untuk kesihatan. Tapi mungkin tak ramai yang tahu kulit pisang juga mempunyai khasiat luar biasa untuk kecantikkan kulit wajah anda ✌🏻Jom cuba ♥️ _ Cara dia senang sahaja seperti dibawah : 1️⃣Gosokkan kulit pisang pada wajah sehingga warna kulit menjadi hitam. 2️⃣Lakukan proses ini selama 10 minit ok 3️⃣Biarkan sisa-sisa kulit pisang tersebut melekat pada wajah untuk satu malam. 4️⃣Ulang setiap malam sebelum tidur. _ Senangkan ? Anda hanya perlu rajin sahaja. Nak paling mudah calit je Face Cream Honey Aloevera 🤭 Jangan lupa tag sahabat anda yang lain sama sama share manfaat buah pisang ni
Always keep a bottle of water bottle nearby. Hydration is 🔑, your skin will thank you!
Always keep a bottle of water bottle nearby. Hydration is 🔑, your skin will thank you!
Hey girls! My lil sister beli set The Beauty Hacks and buat video pendek about it. 
_
I’m so happy since dia suka sangat pakai TBH since 2017 until now. Walaupun pernah cuba nak pakai brand lain but she ended up using TBH juga sebab dah sesuai dengan her skin and tak pernah kulit breakout kalau pernah berhenti sekali pun cuma her skin dah rasa selesa dengan TBH, same goes to mine 👏🏼😂 .
_
So you guys jangan risau, it wont give you any harm for your skin malah you will love it so much once dah pakai dan dapat result. So apapun, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response kalau nak purchase dan kalau nak tanya tanya pun boleh no worries ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Hey girls! My lil sister beli set The Beauty Hacks and buat video pendek about it. _ I’m so happy since dia suka sangat pakai TBH since 2017 until now. Walaupun pernah cuba nak pakai brand lain but she ended up using TBH juga sebab dah sesuai dengan her skin and tak pernah kulit breakout kalau pernah berhenti sekali pun cuma her skin dah rasa selesa dengan TBH, same goes to mine 👏🏼😂 . _ So you guys jangan risau, it wont give you any harm for your skin malah you will love it so much once dah pakai dan dapat result. So apapun, Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response kalau nak purchase dan kalau nak tanya tanya pun boleh no worries ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
If a basic face cleanser doesn’t cut oiliness, try a product that includes an acid such as benzoyl peroxide, salicylic acid, glycolic acid, or beta-hydroxy acid. Products containing these acids are marketed as acne products. They’re great for acne but also fine for just oily skin
If a basic face cleanser doesn’t cut oiliness, try a product that includes an acid such as benzoyl peroxide, salicylic acid, glycolic acid, or beta-hydroxy acid. Products containing these acids are marketed as acne products. They’re great for acne but also fine for just oily skin
Sebelum Raz nak share pasal Face Serum ni, Raz nak gitau dengan korang kenapa kita perlu pakai serum dalam kehidupan harian kita. Kiranya ibarat macam rutin wajib lah. Mesti ada juga yang confuse kan, apa beza serum dengan pelembap kan? Betul tak? So uolls wajib baca info penting kat bawah ni 😗
_
KEBAIKAN SERUM DAN KENAPA KITA PERLU MENGGUNAKANNYA
_
1) Mengandungi Bahan Aktif yang Tinggi & Padat
Pelembap muka yang biasa hanya mengandungi sekitar 5-10 peratus bahan-bahan aktif. Serum pula mengandungi sehingga 70 peratus bahan-bahan aktif yang sangat bermanfaat untuk kulit.
_
2) Mudah Meresap Jauh ke dalam Kulit
Molekul dalam serum adalah lebih kecil daripada molekul pelembap biasa. Oleh sebab itu, serum boleh meresap jauh ke dasar kulit. Pelembap pula mempunyai molekul yang lebih besar dan hanya berfungsi pada lapisan pertama kulit.
_
3) Boleh Dipakai Bersama Produk Wajah Yang Lain
Serum melengkapkan penggunaan produk penjagaan wajah yang lain. Dengan sifat yang mudah meresap ke dasar kulit, serum akan menyediakan kulit untuk menerima produk lain dengan lebih efektif
_
4) Hanya Perlu Digunakan Dalam Kuantiti Yang Sedikit
Jangan terkejut apabila beli serum, botolnya kecil namun harganya mahal berbanding saiznya. Ini kerana serum hanya perlu digunakan dalam kuantiti yang sedikit untuk mendapat kesan yang maksimum. Sebagai contoh, Face Serum TBH hanya perlu dititiskan sekali picit sahaja untuk kesan rata seluruh muka.
_
5) Menangani Masalah Kulit Secara Spesifik. Setiap jenis serum dicipta untuk memberikan manfaat yang spesifik kepada kulit. Sesuaikan mengikut jenis kulit, umur dan keperluan kulit korang. Ada serum untuk berikan kelembapan, ada yang cerahkan kulit dan ada juga untuk mengurangkan kedutan wajah. Maka, wajar untuk kita pilih mengikut kesesuaian kehendak kulit masing-masing. 
_
Semoga info ini bermanfaat untuk uolls harini.
Sebelum Raz nak share pasal Face Serum ni, Raz nak gitau dengan korang kenapa kita perlu pakai serum dalam kehidupan harian kita. Kiranya ibarat macam rutin wajib lah. Mesti ada juga yang confuse kan, apa beza serum dengan pelembap kan? Betul tak? So uolls wajib baca info penting kat bawah ni 😗 _ KEBAIKAN SERUM DAN KENAPA KITA PERLU MENGGUNAKANNYA _ 1) Mengandungi Bahan Aktif yang Tinggi & Padat Pelembap muka yang biasa hanya mengandungi sekitar 5-10 peratus bahan-bahan aktif. Serum pula mengandungi sehingga 70 peratus bahan-bahan aktif yang sangat bermanfaat untuk kulit. _ 2) Mudah Meresap Jauh ke dalam Kulit Molekul dalam serum adalah lebih kecil daripada molekul pelembap biasa. Oleh sebab itu, serum boleh meresap jauh ke dasar kulit. Pelembap pula mempunyai molekul yang lebih besar dan hanya berfungsi pada lapisan pertama kulit. _ 3) Boleh Dipakai Bersama Produk Wajah Yang Lain Serum melengkapkan penggunaan produk penjagaan wajah yang lain. Dengan sifat yang mudah meresap ke dasar kulit, serum akan menyediakan kulit untuk menerima produk lain dengan lebih efektif _ 4) Hanya Perlu Digunakan Dalam Kuantiti Yang Sedikit Jangan terkejut apabila beli serum, botolnya kecil namun harganya mahal berbanding saiznya. Ini kerana serum hanya perlu digunakan dalam kuantiti yang sedikit untuk mendapat kesan yang maksimum. Sebagai contoh, Face Serum TBH hanya perlu dititiskan sekali picit sahaja untuk kesan rata seluruh muka. _ 5) Menangani Masalah Kulit Secara Spesifik. Setiap jenis serum dicipta untuk memberikan manfaat yang spesifik kepada kulit. Sesuaikan mengikut jenis kulit, umur dan keperluan kulit korang. Ada serum untuk berikan kelembapan, ada yang cerahkan kulit dan ada juga untuk mengurangkan kedutan wajah. Maka, wajar untuk kita pilih mengikut kesesuaian kehendak kulit masing-masing. _ Semoga info ini bermanfaat untuk uolls harini.
Resist touching, picking, and popping your acne. Popping a pimple may seem like the fastest way to clear it, but popping it can actually make things worse. Every time you touch, pick, or pop, you can worsen acne.
Resist touching, picking, and popping your acne. Popping a pimple may seem like the fastest way to clear it, but popping it can actually make things worse. Every time you touch, pick, or pop, you can worsen acne.
When you are out in the sun, even for small amounts of time, your skin is damaged. Short of living in your basement and only coming out at night, using sunscreen every time you venture outside is the best way to avoid the damage that the sun can cause.
When you are out in the sun, even for small amounts of time, your skin is damaged. Short of living in your basement and only coming out at night, using sunscreen every time you venture outside is the best way to avoid the damage that the sun can cause.
MINYAK, KOTORAN HABUK, MAKE UP YANG TAK DILAP PUNCA PORI TERSUMBAT 😠

_
Sebaik ada seketul Soap bar Charcoal yang dapat atasi kulit berminyak, dapat cuci sisa kotoran degil gila dari pori kulit muka. Sabun charcoal ni memang sesuai untuk masalah kulit berminyak berlebihan dan pori besar. So lepasni tak perlu pening pening kepala nak cari Sabun mana yang sesuai dengan hampa. 
_
Boleh swipe pic untuk tahu kelebihan sabun Charcoal. Seketul hanya RM23 je yunk. 120 gram. Memang tahan lama in sya Allah. Meh sini bagi Raz chance untuk pulihkan kulit muka awak! 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
MINYAK, KOTORAN HABUK, MAKE UP YANG TAK DILAP PUNCA PORI TERSUMBAT 😠 _ Sebaik ada seketul Soap bar Charcoal yang dapat atasi kulit berminyak, dapat cuci sisa kotoran degil gila dari pori kulit muka. Sabun charcoal ni memang sesuai untuk masalah kulit berminyak berlebihan dan pori besar. So lepasni tak perlu pening pening kepala nak cari Sabun mana yang sesuai dengan hampa. _ Boleh swipe pic untuk tahu kelebihan sabun Charcoal. Seketul hanya RM23 je yunk. 120 gram. Memang tahan lama in sya Allah. Meh sini bagi Raz chance untuk pulihkan kulit muka awak! _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Masih ramai lagi ke yang tercari cari produk yang selamat dengan bahan penjagaan kulit badan dan wajah dengan ekstrak yang baik seperti kunyit, beras, madu, arang dan lain lain lagi? 
_
Sebab kami dah sediakan produk yang selamat dan membuatkan ramai gadis dan teruna di luar sana suka dengan The Beauty Hacks. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Masih ramai lagi ke yang tercari cari produk yang selamat dengan bahan penjagaan kulit badan dan wajah dengan ekstrak yang baik seperti kunyit, beras, madu, arang dan lain lain lagi? _ Sebab kami dah sediakan produk yang selamat dan membuatkan ramai gadis dan teruna di luar sana suka dengan The Beauty Hacks. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
LEBIH BANYAK ANDA PURCHASE, LEBIH BANYAK FREE GIFT MENANTI ANDA 🎁 
_
Nampak tak Pinky Box di atas ni? Yes! Setiap pembelian more than RM150, Raz akan hadiahkan Pinky Magnetic Box ni + banyak Small Gift untuk customer yang beli dengan @dahlia.thebeautyhacks HAPPY TAK? 😍

_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
LEBIH BANYAK ANDA PURCHASE, LEBIH BANYAK FREE GIFT MENANTI ANDA 🎁 _ Nampak tak Pinky Box di atas ni? Yes! Setiap pembelian more than RM150, Raz akan hadiahkan Pinky Magnetic Box ni + banyak Small Gift untuk customer yang beli dengan @dahlia.thebeautyhacks HAPPY TAK? 😍 _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Green Tea is overflowing with good for you flavonoids. So fill a big thermos with green tea in the morning, and sip it all day.
Green Tea is overflowing with good for you flavonoids. So fill a big thermos with green tea in the morning, and sip it all day.
Dear person reading this, 
_
May Allah forgive all your sin. May He grant you and your family a beautiful home in Jannah.Amiin. 🌷
Dear person reading this, _ May Allah forgive all your sin. May He grant you and your family a beautiful home in Jannah.Amiin. 🌷
Follow a solid skincare routine every day and night to keep your skin looking refreshed, healthy, and rejuvenated. This means cleansing, moisturizing, and SPF daily and exfoliating at least 3 times a week and using a face mask at least once a week.
Follow a solid skincare routine every day and night to keep your skin looking refreshed, healthy, and rejuvenated. This means cleansing, moisturizing, and SPF daily and exfoliating at least 3 times a week and using a face mask at least once a week.
tips kecantikan sebelum tidur:
-membersihkan pori-pori
-minum air
-menggosok gigi
-krim malam
-lotion
-baju tidur longgar
-aroma terapi
tips kecantikan sebelum tidur: -membersihkan pori-pori -minum air -menggosok gigi -krim malam -lotion -baju tidur longgar -aroma terapi
WOW READY STOK SEMUA NYA DEPAN MATA DAN TINGGAL NAK POS UNTUK AWAK JE 😍

_
Girls, Raya tak lama je lagi. Mana yang nak cantikkan kulit wajah, nak cerahkan tiak, nak kulit cerah gebu, jangan segan pm Raz okay? Sebab Raz akan bantu uolls dapat kulit cantik. Asalkan uolls rajin dan konsisten pakai? 
_
Kesan penggunaan pakai The Beauty Hacks ni boleh nampak dalam masa sebulan ke atas kalau korang rajin pakai pagi malam, rajin minum air dan berpeluh. Rajin minum air lemon suam bagi toksin kotor keluar! Tu semua buat muka kita automatic glowing. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
WOW READY STOK SEMUA NYA DEPAN MATA DAN TINGGAL NAK POS UNTUK AWAK JE 😍 _ Girls, Raya tak lama je lagi. Mana yang nak cantikkan kulit wajah, nak cerahkan tiak, nak kulit cerah gebu, jangan segan pm Raz okay? Sebab Raz akan bantu uolls dapat kulit cantik. Asalkan uolls rajin dan konsisten pakai? _ Kesan penggunaan pakai The Beauty Hacks ni boleh nampak dalam masa sebulan ke atas kalau korang rajin pakai pagi malam, rajin minum air dan berpeluh. Rajin minum air lemon suam bagi toksin kotor keluar! Tu semua buat muka kita automatic glowing. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Whitening Lotion Gluta with Lemon Extract 🍋
_
🔮Apa itu Gluta yang ada dalam Whitening Lotion?
_
💎Agen pemutihan kulit .
💎Berperanan untuk menukarkan pigmentasi gelap kepada pigment yang lebih cerah. .
💎Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.
_
🔮Berapa lama untuk menampakkan hasil selepas menggunakan Whitening Lotion Gluta?
_
💎Sesiapa pun perlu memberikan sedikit masa untuk Gluta bertindak untuk menjadikan kulit lebih cerah. .
💎Proses pencerahan berlaku secara berperingkat seperti berikut: 🎐Kulit cerah hingga sawo matang: 1-3 bulan
🎐Kulit gelap: 3-6 bulan
_
🔮Adakah saya akan putih melepak?
_
💎Tidak, pengambilan Gluta tidak akan menjadikan anda putih melepak dalam sekelip mata selepas 1-2 minggu.
💎Kesannya berperingkat dan bukannya drastik.
💎Sangat mustahil kulit boleh bertukar drastic kepada putih melepak.
💎Jika ada produk yang menjanjikan pengguna bertukar menjadi putih melepak sekelip mata, kemungkinan besar produk tersebut mengandungi chemical berbahaya seperti Merkuri 
_
🔮Adakah kesan pencerahan ini berkekalan? Adakah kulit saya akan kembali gelap setelah berhenti menggunakan produk ini?
_
💎Kesan pemutihan adalah kekal sebab dalam Whitening Lotion Gluta kita ada SPF50 bagi mengelakkan kulit menjadi gelap walaupun terdedah dengan matahari
💎Penggunaan losyen badan adalah penting dan perlu dijadikan amalan setiap hari.
_
🔮Saya pakai Whitening Lotiong Gluta tetapi setiap hari terdedah dengan matahari, apa yang perlu saya lakukan?
_
💎Lakukan scrub badan sekurang-kurangnya sekali dalam seminggu bagi menyingkirkan sel kulit mati dan menyerlahkan warna kulit yang cerah & lembut.
_
Boleh Whatsapp raz cepat cepat, raz tak sabar nak bagi awak try Magic Lotion kita yang boleh bertukar warna kulit kita ni 👏🏻 _
Whatsapp, 013-314 2119 🤳🏼
Postage RM8 SM | RM12 SS 
COD area Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa dan Pasar Seni 😊
Whitening Lotion Gluta with Lemon Extract 🍋 _ 🔮Apa itu Gluta yang ada dalam Whitening Lotion? _ 💎Agen pemutihan kulit . 💎Berperanan untuk menukarkan pigmentasi gelap kepada pigment yang lebih cerah. . 💎Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari. _ 🔮Berapa lama untuk menampakkan hasil selepas menggunakan Whitening Lotion Gluta? _ 💎Sesiapa pun perlu memberikan sedikit masa untuk Gluta bertindak untuk menjadikan kulit lebih cerah. . 💎Proses pencerahan berlaku secara berperingkat seperti berikut: 🎐Kulit cerah hingga sawo matang: 1-3 bulan 🎐Kulit gelap: 3-6 bulan _ 🔮Adakah saya akan putih melepak? _ 💎Tidak, pengambilan Gluta tidak akan menjadikan anda putih melepak dalam sekelip mata selepas 1-2 minggu. 💎Kesannya berperingkat dan bukannya drastik. 💎Sangat mustahil kulit boleh bertukar drastic kepada putih melepak. 💎Jika ada produk yang menjanjikan pengguna bertukar menjadi putih melepak sekelip mata, kemungkinan besar produk tersebut mengandungi chemical berbahaya seperti Merkuri _ 🔮Adakah kesan pencerahan ini berkekalan? Adakah kulit saya akan kembali gelap setelah berhenti menggunakan produk ini? _ 💎Kesan pemutihan adalah kekal sebab dalam Whitening Lotion Gluta kita ada SPF50 bagi mengelakkan kulit menjadi gelap walaupun terdedah dengan matahari 💎Penggunaan losyen badan adalah penting dan perlu dijadikan amalan setiap hari. _ 🔮Saya pakai Whitening Lotiong Gluta tetapi setiap hari terdedah dengan matahari, apa yang perlu saya lakukan? _ 💎Lakukan scrub badan sekurang-kurangnya sekali dalam seminggu bagi menyingkirkan sel kulit mati dan menyerlahkan warna kulit yang cerah & lembut. _ Boleh Whatsapp raz cepat cepat, raz tak sabar nak bagi awak try Magic Lotion kita yang boleh bertukar warna kulit kita ni 👏🏻 _ Whatsapp, 013-314 2119 🤳🏼 Postage RM8 SM | RM12 SS COD area Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa dan Pasar Seni 😊
LAST PROMOSI! BELI ANY ITEMS FOR RM60 WILL GET FREE MOIST CHOCOLATE CAKE +SMALL GIFT FROM @dahlia.thebeautyhacks 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
LAST PROMOSI! BELI ANY ITEMS FOR RM60 WILL GET FREE MOIST CHOCOLATE CAKE +SMALL GIFT FROM @dahlia.thebeautyhacks _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Tak dapat dinafikan, lelaki juga ada selulit dan stretch mark. Stress weh nak hilangkan. Nak harapkan lidah buaya susah nak cari. Cuba guna solusi lain dengan produk dari #thebeautyhackshq cari #soapbarrice dengan #bodyscrubtamarind harha yang murah tidak mengecewakan dengan harga rm12 untuk rice soap bar. Murah kan? Bukan semata untuk badan je guna #soapbar tu, untuk muka pun boleh. Nak potong kecik kecikk share dengan adik, mak, isteri pun boleh. Berbaloi kann untuk penggunaan empat orang ? #sabunberas ni bolej diguna untuk semua jenis kulit.
-
Kalau nak kulit lagi cantik, cuba guna whitening lotion yang boleh memutihkan bahagian bermasalah. Ni nak pakai kat tangan pun boleh tau sebb ada spf yang tersendiri. Botol yang besar harga cuma rm43 je. Nak mudah pergi travel, beli botol kecik kecik kat mr diy yang harga cuma rm2.50 untuk dua botol sama size.
-
Bahagia kan bila dapat produk dicari cari😝
Tak dapat dinafikan, lelaki juga ada selulit dan stretch mark. Stress weh nak hilangkan. Nak harapkan lidah buaya susah nak cari. Cuba guna solusi lain dengan produk dari #thebeautyhackshq  cari #soapbarrice  dengan #bodyscrubtamarind  harha yang murah tidak mengecewakan dengan harga rm12 untuk rice soap bar. Murah kan? Bukan semata untuk badan je guna #soapbar  tu, untuk muka pun boleh. Nak potong kecik kecikk share dengan adik, mak, isteri pun boleh. Berbaloi kann untuk penggunaan empat orang ? #sabunberas  ni bolej diguna untuk semua jenis kulit. - Kalau nak kulit lagi cantik, cuba guna whitening lotion yang boleh memutihkan bahagian bermasalah. Ni nak pakai kat tangan pun boleh tau sebb ada spf yang tersendiri. Botol yang besar harga cuma rm43 je. Nak mudah pergi travel, beli botol kecik kecik kat mr diy yang harga cuma rm2.50 untuk dua botol sama size. - Bahagia kan bila dapat produk dicari cari😝
DIY UBI KENTANG ATASI MATA PANDA 🤓

_
Mesti kat luar sana ada yang fed up dengan mata panda, gelap bawah mata ni terjadi bila selalu tidur lewat dan penat bekerja. Tup tup besok pagi bangun, bawah mata dah mula gelap. 
_
So harini Raz kongsikan tips mudah. Tips nya awak cuma perlukan ubi kentang, potong nipis macam sis dalam video tu buat. Lepastu letak kat bawah mata. 
_
Sis dalam video ni kata dia dah try secara kerap dan nampak banyak perubahan.
Apapun kena rajin dan konsisten. Kalau buat sekali sebulan. Mimpi jawabnya 😏
_
Usaha tangga kejayaan! Cuba amalkan okay? Lepasni tak perlu conceal tebal tebal bila nak make up nanti sebab bawah mata dah sama tona kulit muka 🤗

_
Cuba lah tag dan comment kawan kawan awak. Mana tahu dia ada masalah yang sama dan cuba nak ikthiar.
DIY UBI KENTANG ATASI MATA PANDA 🤓 _ Mesti kat luar sana ada yang fed up dengan mata panda, gelap bawah mata ni terjadi bila selalu tidur lewat dan penat bekerja. Tup tup besok pagi bangun, bawah mata dah mula gelap. _ So harini Raz kongsikan tips mudah. Tips nya awak cuma perlukan ubi kentang, potong nipis macam sis dalam video tu buat. Lepastu letak kat bawah mata. _ Sis dalam video ni kata dia dah try secara kerap dan nampak banyak perubahan. Apapun kena rajin dan konsisten. Kalau buat sekali sebulan. Mimpi jawabnya 😏 _ Usaha tangga kejayaan! Cuba amalkan okay? Lepasni tak perlu conceal tebal tebal bila nak make up nanti sebab bawah mata dah sama tona kulit muka 🤗 _ Cuba lah tag dan comment kawan kawan awak. Mana tahu dia ada masalah yang sama dan cuba nak ikthiar.
SET SURPRISE KASIH SAYANG 🤗

_
Ha headline pun dah gimik kan? Hehe ni tagline untuk anak anak gadis yang nak surprise kan sempena Hari Ibu nak dekat. Boleh lah cuba bagi set ni. Set ni dah sediakan beautycare from Head to Toe. 
_
Apa yang awak akan dapat Set Surprise ni ialah: 
_
Sabun rice / turmeric RM12 each
Face scrub Milk / Gold RM33 each
Face Mask gel Honey RM45 each
Face Cream Honey Aloevera RM45 each
Whitening Lotion - RM43 each 
Body scrub Turmeric / Rice / Tamarind RM33 each
_
Set di atas kami akan bagi Gift Box secara percuma dan + 2 small Gift khas untuk pembelian lebih dari RM150 dan anda akan dapat discount RM5 juga 😍
SET SURPRISE KASIH SAYANG 🤗 _ Ha headline pun dah gimik kan? Hehe ni tagline untuk anak anak gadis yang nak surprise kan sempena Hari Ibu nak dekat. Boleh lah cuba bagi set ni. Set ni dah sediakan beautycare from Head to Toe. _ Apa yang awak akan dapat Set Surprise ni ialah: _ Sabun rice / turmeric RM12 each Face scrub Milk / Gold RM33 each Face Mask gel Honey RM45 each Face Cream Honey Aloevera RM45 each Whitening Lotion - RM43 each Body scrub Turmeric / Rice / Tamarind RM33 each _ Set di atas kami akan bagi Gift Box secara percuma dan + 2 small Gift khas untuk pembelian lebih dari RM150 dan anda akan dapat discount RM5 juga 😍
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU !
_
Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric? Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain?
_
Cara penggunaan:
1) Boleh mix dengan air, madu, yogurt, susu tepung, minyak kelapa 
2) Bancuh dalam 1 sudu besar bersama bahan pilihan
3) Tepek pada muka anda & biarkan kering kemudian bilas sehingga bersih .
Tips: Serbuk ini akan buatkan kulit sedikit kekuningan, tapi jangan risau. Gunakan bersama Face Scrub Milk @ Face Scrub Gold.
_
Apa yang SPECIALnya Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin.
_
KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
_
Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini !
_
Whatsapp Effah, 0193128986 atau click link bio diprofile untuk fast response.
_
Hanya RM29 + FREE GIFT.
_

Postage SM RM8 | SS RM12.
Cod area KLCC, KL SENTRAL, AMPANG PARK, MASJID JAMEK, DATARAN MERDEKA, PUTRAJAYA, CYBERJAYA.
_
#thebeautyhackshq #turmeric #facemask #kunyit #face #yellow #love #temyracle #thebeautyhacks #sisthocosmetic #sistholipmatte #codkl #codputrajaya #codcyberjaya
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU ! _ Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric? Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain? _ Cara penggunaan: 1) Boleh mix dengan air, madu, yogurt, susu tepung, minyak kelapa 2) Bancuh dalam 1 sudu besar bersama bahan pilihan 3) Tepek pada muka anda & biarkan kering kemudian bilas sehingga bersih . Tips: Serbuk ini akan buatkan kulit sedikit kekuningan, tapi jangan risau. Gunakan bersama Face Scrub Milk @ Face Scrub Gold. _ Apa yang SPECIALnya Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin. _ KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC 1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat 2. Mengatasi masalah kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi pigmentasi 5. Menghaluskan kulit muka 6. Mengangkat sel-sel kulit mati 7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 8. Meratakan tona kulit 9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut 10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah _ Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini ! _ Whatsapp Effah, 0193128986 atau click link bio diprofile untuk fast response. _ Hanya RM29 + FREE GIFT. _ Postage SM RM8 | SS RM12. Cod area KLCC, KL SENTRAL, AMPANG PARK, MASJID JAMEK, DATARAN MERDEKA, PUTRAJAYA, CYBERJAYA. _ #thebeautyhackshq  #turmeric  #facemask  #kunyit  #face  #yellow  #love  #temyracle  #thebeautyhacks  #sisthocosmetic  #sistholipmatte  #codkl  #codputrajaya  #codcyberjaya 
HAPUS JERAWAT DEGIL HANYA DENGAN 3 ITEMS TBH 🔥

_
Hanya gambar dapat berbicara sekarang. Penggunaan Face scrub Gold, Face Mask Honey dan Face Serum bukan sekadar dapat kecutkan jerawat, malah ia dapat mencerahkan kulit muka yang kusam menjadi lebih cerah dan bersih. 
_
Face scrub Gold mampu membuang sel kulit mati, mengatasi kulit kering dan kusam, membuat jerawat kecut dan pupus dari kulit muka. 
_
Face Serum yang mampu mengecutkan jerawat, membuat kulit lebih lembap dan glowing tanpa berminyak, meremajakan kulit serta membuat kulit muka lebih fresh. 
_
Face mask Honey yang bertindak sebagai pelembap dan make up base yang baik, mengatasi kulit kusam dan membuat kulit glowing fresh. 
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
HAPUS JERAWAT DEGIL HANYA DENGAN 3 ITEMS TBH 🔥 _ Hanya gambar dapat berbicara sekarang. Penggunaan Face scrub Gold, Face Mask Honey dan Face Serum bukan sekadar dapat kecutkan jerawat, malah ia dapat mencerahkan kulit muka yang kusam menjadi lebih cerah dan bersih. _ Face scrub Gold mampu membuang sel kulit mati, mengatasi kulit kering dan kusam, membuat jerawat kecut dan pupus dari kulit muka. _ Face Serum yang mampu mengecutkan jerawat, membuat kulit lebih lembap dan glowing tanpa berminyak, meremajakan kulit serta membuat kulit muka lebih fresh. _ Face mask Honey yang bertindak sebagai pelembap dan make up base yang baik, mengatasi kulit kusam dan membuat kulit glowing fresh. _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Keep your hands off your face. Avoid touching your face or propping your cheek or chin on your hands. Not only can you spread bacteria, you can also irritate the already inflamed facial skin. Never pick or pop pimples with your fingers, as it can lead to infection and scarring.
Keep your hands off your face. Avoid touching your face or propping your cheek or chin on your hands. Not only can you spread bacteria, you can also irritate the already inflamed facial skin. Never pick or pop pimples with your fingers, as it can lead to infection and scarring.
Jangan lupa swipe pic dan buka sound sekali tau sebab Raz ada bagi ucapan pendek pada customer Raz harini 😂😍
_
Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk purchase and fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Jangan lupa swipe pic dan buka sound sekali tau sebab Raz ada bagi ucapan pendek pada customer Raz harini 😂😍 _ Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk purchase and fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
NO MORE BIBIR GELAP ! NO MORE BIBIR MENGELUPAS!
_
Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸
_
Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah:
.
🎀Melembabkan bibir yang kering
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
_

Cuma RM22 (12gram) saja. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨
Postage SM RM8 | SS RM12 
Cod sekitar KL dan Selangor:
Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
NO MORE BIBIR GELAP ! NO MORE BIBIR MENGELUPAS! _ Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸 _ Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah: . 🎀Melembabkan bibir yang kering 🎀Menghaluskan kulit bibir 🎀Bibir kelihatan merah semulajadi 🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir 🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir 🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. _ Cuma RM22 (12gram) saja. Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah
Make sure you always (and we mean always) remove your makeup before hitting the sheets. The skin needs to breathe overnight. And makeup prevents that, as leaving it on overnight clogs the pores which may cause blemishes and/or blackheads.
Make sure you always (and we mean always) remove your makeup before hitting the sheets. The skin needs to breathe overnight. And makeup prevents that, as leaving it on overnight clogs the pores which may cause blemishes and/or blackheads.