an online Instagram web viewer

#temerloh medias

Photos

Wondercheese 📢
Wondercheese 📢
Wondercheese 📢
Wondercheese 📢
Wondercheese 📢
Rm25/balang
600g
COD #jengka #chenor #temerloh #jerantut #maran 
COD depan pintu rumah 
#pahang 
#wondercheese
#wondercheesejengka
#wondercheesetemerloh 
#wondercheesejerantut 
#wondercheesechenor 
#wondercheesepahang
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? .
.
KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) .
.
"Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah".
.
Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai.

Sarung Silang Siap

Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 .
.
CARA ORDER :
=============
1⃣ Klik di link bio dan mesej :
👉 Bellize

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. 
TAPI..
TAPI.. .
.
(UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS)
** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺

LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺

FB Page:
https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers

Instagram:
https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/

#WOWrayabersamaSITIMURNI
#instantshawl #tudungSITIMURNI #tudungexpress #terengganu #luvlyteamSITIMURNI #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #kuantan #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #muslimahapparel #vendormalaysia #sale #Singapore #ejendiperlukan #janapendapatan #tudungviral #shawl #raya2018
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? . . KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) . . "Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah". . Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai. Sarung Silang Siap Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 . . CARA ORDER : ============= 1⃣ Klik di link bio dan mesej : 👉 Bellize TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. TAPI.. TAPI.. . . (UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS) ** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺ LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺ FB Page: https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers Instagram: https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/ #WOWrayabersamaSITIMURNI  #instantshawl  #tudungSITIMURNI  #tudungexpress  #terengganu  #luvlyteamSITIMURNI  #putrajaya  #temerloh  #hijab  #ttdi  #johor  #kemaman  #kuantan  #kedah  #hijabfesyen  #pahang  #perak  #bazaaronline  #melaka  #muslimahapparel  #vendormalaysia  #sale  #Singapore  #ejendiperlukan  #janapendapatan  #tudungviral  #shawl  #raya2018 
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? .
.
KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) .
.
"Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah".
.
Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai.

Sarung Silang Siap

Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 .
.
CARA ORDER :
=============
1⃣ Klik di link bio dan mesej :
👉 Laurel

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. 
TAPI..
TAPI.. .
.
(UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS)
** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺

LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺

FB Page:
https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers

Instagram:
https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/

#WOWrayabersamaSITIMURNI
#instantshawl #tudungSITIMURNI #tudungexpress #terengganu #luvlyteamSITIMURNI #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #kuantan #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #muslimahapparel #vendormalaysia #sale #Singapore #ejendiperlukan #janapendapatan #tudungviral #shawl #raya2018
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? . . KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) . . "Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah". . Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai. Sarung Silang Siap Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 . . CARA ORDER : ============= 1⃣ Klik di link bio dan mesej : 👉 Laurel TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. TAPI.. TAPI.. . . (UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS) ** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺ LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺ FB Page: https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers Instagram: https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/ #WOWrayabersamaSITIMURNI  #instantshawl  #tudungSITIMURNI  #tudungexpress  #terengganu  #luvlyteamSITIMURNI  #putrajaya  #temerloh  #hijab  #ttdi  #johor  #kemaman  #kuantan  #kedah  #hijabfesyen  #pahang  #perak  #bazaaronline  #melaka  #muslimahapparel  #vendormalaysia  #sale  #Singapore  #ejendiperlukan  #janapendapatan  #tudungviral  #shawl  #raya2018 
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? .
.
KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) .
.
"Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah".
.
Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai.

Sarung Silang Siap

Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 .
.
CARA ORDER :
=============
1⃣ Klik di link bio dan mesej :
👉 Audrey

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. 
TAPI..
TAPI.. .
.
(UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS)
** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺

LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺

FB Page:
https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers

Instagram:
https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/

#WOWrayabersamaSITIMURNI
#instantshawl #tudungSITIMURNI #tudungexpress #terengganu #luvlyteamSITIMURNI #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #kuantan #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #muslimahapparel #vendormalaysia #sale #Singapore #ejendiperlukan #janapendapatan #tudungviral #shawl #raya2018
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? . . KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) . . "Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah". . Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai. Sarung Silang Siap Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 . . CARA ORDER : ============= 1⃣ Klik di link bio dan mesej : 👉 Audrey TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. TAPI.. TAPI.. . . (UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS) ** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺ LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺ FB Page: https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers Instagram: https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/ #WOWrayabersamaSITIMURNI  #instantshawl  #tudungSITIMURNI  #tudungexpress  #terengganu  #luvlyteamSITIMURNI  #putrajaya  #temerloh  #hijab  #ttdi  #johor  #kemaman  #kuantan  #kedah  #hijabfesyen  #pahang  #perak  #bazaaronline  #melaka  #muslimahapparel  #vendormalaysia  #sale  #Singapore  #ejendiperlukan  #janapendapatan  #tudungviral  #shawl  #raya2018 
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? .
.
KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) .
.
"Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah".
.
Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai.

Sarung Silang Siap

Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 .
.
CARA ORDER :
=============
1⃣ Klik di link bio dan mesej :
👉 Copper

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. 
TAPI..
TAPI.. .
.
(UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS)
** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺

LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺

FB Page:
https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers

Instagram:
https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/

#WOWrayabersamaSITIMURNI
#instantshawl #tudungSITIMURNI #tudungexpress #terengganu #luvlyteamSITIMURNI #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #kuantan #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #muslimahapparel #vendormalaysia #sale #Singapore #ejendiperlukan #janapendapatan #tudungviral #shawl #raya2018
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? . . KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) . . "Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah". . Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai. Sarung Silang Siap Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 . . CARA ORDER : ============= 1⃣ Klik di link bio dan mesej : 👉 Copper TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. TAPI.. TAPI.. . . (UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS) ** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺ LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺ FB Page: https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers Instagram: https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/ #WOWrayabersamaSITIMURNI  #instantshawl  #tudungSITIMURNI  #tudungexpress  #terengganu  #luvlyteamSITIMURNI  #putrajaya  #temerloh  #hijab  #ttdi  #johor  #kemaman  #kuantan  #kedah  #hijabfesyen  #pahang  #perak  #bazaaronline  #melaka  #muslimahapparel  #vendormalaysia  #sale  #Singapore  #ejendiperlukan  #janapendapatan  #tudungviral  #shawl  #raya2018 
T-shirt murrrr murrrr jek awak awak 
1helai = Rm10.00
3helai = Rm25.00

Whatsapp sis laju 
www.wasap.my/601117934880 . #bajubudak #Bajuraya #raya2018 #bajukurung #englishcotton #temerloh #bajubudak #rayacollection2018  #borongbaju #bajurayabudak #bajumurah #Temerloh #makanmakantemerloh #ikanpatintempoyak #temerlohraya
•••
.
#Testimoni #SrVitaCPlus
.
#ShakleeEffect #Shaklee
.
🍊Guna teknologi Sustained release
🌴Pelepasan secara berperingkat ke dalam badan jadi vitamin c yang kita ambil tak membazir.
.
🍊 Ada bioflavoined
🌴Memudahkan ia diserap dalam badan
.
🍊 Tahan berbulan-bulan
.
⭐KEBAIKAN VITAMIN C⭐
.
🌺Anti oksidan semulajadi
🌺Mencerah, menegang & menyegarkan muka
🌺Membantu mengurangkan simpton alergik
🌺Mengecilkan pori-pori
🌺Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot & salur darah supaya sihat
🌺Melembap & melembutkan kulit
🌺Menjaga ketahanan badan dari selsema
.
😘Orang yang suka ambil vitamin c ni bukan saja untuk cantik tapi untuk tingkat sistem imun juga.
.
😘Dan kalau nak tahu badan kita tak dapat hasilkan vitamin C ni jadi kita kena ambil dari makanan.
.
😘Vitamin C juga senang susut dari badan sebab tu kalau nak kulit cantik kena topup selalu vitamin C.
.
Trusted SID
Seha
017-9208706
••• . #Testimoni  #SrVitaCPlus  . #ShakleeEffect  #Shaklee  . 🍊Guna teknologi Sustained release 🌴Pelepasan secara berperingkat ke dalam badan jadi vitamin c yang kita ambil tak membazir. . 🍊 Ada bioflavoined 🌴Memudahkan ia diserap dalam badan . 🍊 Tahan berbulan-bulan . ⭐KEBAIKAN VITAMIN C⭐ . 🌺Anti oksidan semulajadi 🌺Mencerah, menegang & menyegarkan muka 🌺Membantu mengurangkan simpton alergik 🌺Mengecilkan pori-pori 🌺Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot & salur darah supaya sihat 🌺Melembap & melembutkan kulit 🌺Menjaga ketahanan badan dari selsema . 😘Orang yang suka ambil vitamin c ni bukan saja untuk cantik tapi untuk tingkat sistem imun juga. . 😘Dan kalau nak tahu badan kita tak dapat hasilkan vitamin C ni jadi kita kena ambil dari makanan. . 😘Vitamin C juga senang susut dari badan sebab tu kalau nak kulit cantik kena topup selalu vitamin C. . Trusted SID Seha 017-9208706
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? .
.
KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) .
.
"Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah".
.
Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai.

Sarung Silang Siap

Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 .
.
CARA ORDER :
=============
1⃣ Klik di link bio dan mesej :
👉 Raven

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. 
TAPI..
TAPI.. .
.
(UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS)
** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺

LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺

FB Page:
https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers

Instagram:
https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/

#WOWrayabersamaSITIMURNI
#instantshawl #tudungSITIMURNI #tudungexpress #terengganu #luvlyteamSITIMURNI #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #kuantan #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #muslimahapparel #vendormalaysia #sale #Singapore #ejendiperlukan #janapendapatan #tudungviral #shawl #raya2018
KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? . . KLASIK POLOS EDISI LABUH. (*JOM TAG & SHARE dengan famili, geng ofis, bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!) . . "Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya. Nak nampak lain drp yang lain di Aidilfitri kan.. lepas raya pon boleh pakai ianya juga sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah". . Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai. Sarung Silang Siap Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya 👍👍 . . CARA ORDER : ============= 1⃣ Klik di link bio dan mesej : 👉 Raven TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ TUNGGU! ✋ Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. TAPI.. TAPI.. . . (UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS) ** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺ LIKE & FOLLOW sekarang kalau tak nak terlepas update terbaru☺ FB Page: https://m.facebook.com/Tudungsitimurnilovers Instagram: https://www.instagram.com/tudungsitimurnilovers/ #WOWrayabersamaSITIMURNI  #instantshawl  #tudungSITIMURNI  #tudungexpress  #terengganu  #luvlyteamSITIMURNI  #putrajaya  #temerloh  #hijab  #ttdi  #johor  #kemaman  #kuantan  #kedah  #hijabfesyen  #pahang  #perak  #bazaaronline  #melaka  #muslimahapparel  #vendormalaysia  #sale  #Singapore  #ejendiperlukan  #janapendapatan  #tudungviral  #shawl  #raya2018 
Happy Mother’s Day 🌸

Terima kasih pilih kami BalloonPalaceTemerloh 👑 ------------------------------------------
Contact Us : 📞013-808 9950 Sue
📞017-906 6898 Lily .
. ⛱ No.33, Jalan Dagang2, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang ( Belakang Papparich ) 
#BalloonPalaceTemerloh 
#belonTemerloh
#belonhelium
#belonmurah
#temerloh
#mentakab
#jerantut
#meletop
#SurpriseTemerloh
#surpriseplanner
Wow!! 20kg lost uolls 😍 tengok tu nampak makin muda kn. Cantik nya customer ni lps lost 20kg. Jus sw ni mmg lepas minum terus jd awek muda ya 😍.
.
Nak mcm ni tak?? Cepat order jus slimmewhite sementara harga tgh promosi kaw2 ni 😘
.
Uolls nak result mcm customer ni tak? Jom wasap sis 📲 019 767 0073. Sis akan bantu uolls 😉
.
019 767 0073
019 767 0073
019 767 0073
#kurusmudah #kurusselamat #fitness #kurus #kurusdenganmudah #putihseluruhbadan #pakejperkhawinan #pakejherbalife #jomkurus #jomkurus1malaysia #kulitkusam #jubahbesar #tudung #bajubesar #sizebesar #tipssihat #eatclean #tipskuruscepat #tipsputih #saizbesarmalaysia #nakkuruskanbadan #pahang #temerloh #mentakab
Wow!! 20kg lost uolls 😍 tengok tu nampak makin muda kn. Cantik nya customer ni lps lost 20kg. Jus sw ni mmg lepas minum terus jd awek muda ya 😍. . Nak mcm ni tak?? Cepat order jus slimmewhite sementara harga tgh promosi kaw2 ni 😘 . Uolls nak result mcm customer ni tak? Jom wasap sis 📲 019 767 0073. Sis akan bantu uolls 😉 . 019 767 0073 019 767 0073 019 767 0073 #kurusmudah  #kurusselamat  #fitness  #kurus  #kurusdenganmudah  #putihseluruhbadan  #pakejperkhawinan  #pakejherbalife  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #kulitkusam  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #sizebesar  #tipssihat  #eatclean  #tipskuruscepat  #tipsputih  #saizbesarmalaysia  #nakkuruskanbadan  #pahang  #temerloh  #mentakab 
Happy Mother’s Day 🌸

Terima kasih pilih kami BalloonPalaceTemerloh 👑 ------------------------------------------
Contact Us : 📞013-808 9950 Sue
📞017-906 6898 Lily .
. ⛱ No.33, Jalan Dagang2, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang ( Belakang Papparich ) 
#BalloonPalaceTemerloh 
#belonTemerloh
#belonhelium
#belonmurah
#temerloh
#mentakab
#jerantut
#meletop
#SurpriseTemerloh
#surpriseplanner
Alhamdulillah ♥️ FEEDBACK ODESSA 💄 Odessa Matte Lipstick
1 pcs Rm 25(+free gift) 🎁🔥
Buy now 😘 #codmentakabtemerloh#codmentakab#odessa#odessaoriginalmalaysia#temerloh#temerlohpahang#temerlohjaya#mentakab
Alhamdulillah ♥️ FEEDBACK ODESSA 💄 Odessa Matte Lipstick
1 pcs Rm 25(+free gift) 🎁🔥
Buy now 😘 #codmentakabtemerloh#codmentakab#odessa#odessaoriginalmalaysia#temerloh#temerlohpahang#temerlohjaya#mentakab
Alhamdulillah ♥️ FEEDBACK ODESSA 💄 Odessa Matte Lipstick
1 pcs Rm 25(+free gift) 🎁🔥
Buy now 😘 #codmentakabtemerloh#codmentakab#odessa#odessaoriginalmalaysia#temerloh#temerlohpahang#temerlohjaya#mentakab
dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . 
mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆
. 
wassap saya 👉01155031342
wassap saya 👉01155031342
. 
on dm 📲 on dm 📲
. 
#dyxycosmetics
#bandarpusatjengka
#jengka 
#makeuptutorial 
#pahang 
#teamfl
#kuantan 
#kualalipis 
#jerantut 
#temerloh
#mentakab
#maran 
#raub
Lost 5kg dengan sebotol jus slimmewhite bkn tu jer kulit pn semakin cerahh 😍.
.
Seronok uolls berat turun kulit cerah hanya dengan minum jus sw shj 💃. Nak cantik bkn susah pn amal jer jus sw uolls 😘.
.
Uolls nak result mcm customer ni tak? Jom wasap sis 📲 019 767 0073. Sis akan bantu uolls 😉
.
019 767 0073
019 767 0073
019 767 0073
#kurusmudah #kurusselamat #fitness #kurus #kurusdenganmudah #putihseluruhbadan #pakejperkhawinan #pakejherbalife #jomkurus #jomkurus1malaysia #kulitkusam #jubahbesar #tudung #bajubesar #sizebesar #tipssihat #eatclean #tipskuruscepat #tipsputih #saizbesarmalaysia #nakkuruskanbadan #pahang #temerloh #mentakab
Lost 5kg dengan sebotol jus slimmewhite bkn tu jer kulit pn semakin cerahh 😍. . Seronok uolls berat turun kulit cerah hanya dengan minum jus sw shj 💃. Nak cantik bkn susah pn amal jer jus sw uolls 😘. . Uolls nak result mcm customer ni tak? Jom wasap sis 📲 019 767 0073. Sis akan bantu uolls 😉 . 019 767 0073 019 767 0073 019 767 0073 #kurusmudah  #kurusselamat  #fitness  #kurus  #kurusdenganmudah  #putihseluruhbadan  #pakejperkhawinan  #pakejherbalife  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #kulitkusam  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #sizebesar  #tipssihat  #eatclean  #tipskuruscepat  #tipsputih  #saizbesarmalaysia  #nakkuruskanbadan  #pahang  #temerloh  #mentakab 
Mayang Sari

Dah tengok video tutorial kan , jadi boleh lar grab mana2 warna untuk dipakai Raya ni ☺️
_

1 helai = RM 79

2 helai = RM 150 [Jimat RM8]
_

Boleh klik link di bio ok 😉 
#tudunglabuh #instantshawl #khimar #tudungriben #properhijab #bawalinstant #bidangbesar #tudung #shawl  #tudungraya #omma #dsph #temerloh #hoshas #pahang #raya2018
ATTENTION !! OPEN ORDER UNTUK AREA TEMERLOH , KUALA KRAU DAN SEWAKTU DENGANNYA .

THE CRISPY CHOCOJAR YOU'LL EVER HAVE

Mana nak cari harga murah gini wehh . So siapa yang belum cuba tu cepat cepat order. Stok sangat sangat terhad.  Siapa nak order , boleh klik je link biru kat bio tu . Tq 
CRISPY CHOCOJAR 🍫BIG - RM 8 🍫SMALL - RM6

#chocojar #crispychocojarmurah #murah #codputrajaya #chocojarputrajaya 
#openorderccj #ccj #adeliciousz
#adeliciouszagent #ccjbyadeliciousz #selfpickup #codpuchong
#serikembangan
#ccjmurah
#chocojarsedap
#chocojartemerloh
#ccjtemerloh 
#temerloh
#kualakrau 
#jerantut
ATTENTION !! OPEN ORDER UNTUK AREA TEMERLOH , KUALA KRAU DAN SEWAKTU DENGANNYA . THE CRISPY CHOCOJAR YOU'LL EVER HAVE Mana nak cari harga murah gini wehh . So siapa yang belum cuba tu cepat cepat order. Stok sangat sangat terhad. Siapa nak order , boleh klik je link biru kat bio tu . Tq CRISPY CHOCOJAR 🍫BIG - RM 8 🍫SMALL - RM6 #chocojar  #crispychocojarmurah  #murah  #codputrajaya  #chocojarputrajaya  #openorderccj  #ccj  #adeliciousz  #adeliciouszagent  #ccjbyadeliciousz  #selfpickup  #codpuchong  #serikembangan  #ccjmurah  #chocojarsedap  #chocojartemerloh  #ccjtemerloh  #temerloh  #kualakrau  #jerantut 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
🌻🌻KURUNG RAFEENA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻
🌸Harga: RM109 inc postage🌸
🌺#FREEBROOCH
🌸#FREEPOSTAGE

MATERIAL COMO CREPE
🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus
🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼Kombinasi dua warna elegen
🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung
🌼Fabric como crepe exclusive dan classy
🌼12 warna menarik

KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly
✔Wudhu friendly (mudah disinsing)
✔Mudah disarung
✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai
✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗

BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW📲 +60165010037

#kurungrafeena #rafeenabynfh #kebarungmoden #kurungmodenmurah #rafena #raya2018 #promosiraya #upsi #uum #taiping #ipoh #putrajaya #cyberjaya #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurtamurah #specialraya #syawal #jubah #jubahlace #jubahmoden #peplum #temerloh #sale
🌻🌻KURUNG RAFEENA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖🌻🌻 🌸Harga: RM109 inc postage🌸 🌺#FREEBROOCH  🌸#FREEPOSTAGE  MATERIAL COMO CREPE 🌸Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 🌺Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. 🌸Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 🌺Cutting untuk kelihatan kurus 🌸Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 12 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼Kombinasi dua warna elegen 🌼Design kurung moden ala-ala kebaya 🌼Labuh menutupi punggung 🌼Fabric como crepe exclusive dan classy 🌼12 warna menarik KEISTIMEWAAN: ✔Breatsfeed friendly ✔Wudhu friendly (mudah disinsing) ✔Mudah disarung ✔Gabungan warna menarik ✔Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai ✔Free set broach bagi setiap pasang pembelian RAFEENA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) STOK SENTIASA RUNNING YE. JANGAN PELIK YE JIKA MESEJ TODAY, ESOKNYA DAH SOLD OUT❗ BERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW 📲 +60165010037 #kurungrafeena  #rafeenabynfh  #kebarungmoden  #kurungmodenmurah  #rafena  #raya2018  #promosiraya  #upsi  #uum  #taiping  #ipoh  #putrajaya  #cyberjaya  #bajuraya  #kebarung  #bajusedondong  #bajuanakmurah  #kurtamurah  #specialraya  #syawal  #jubah  #jubahlace  #jubahmoden  #peplum  #temerloh  #sale 
Dah dapatkan set?  Sementara harga promosi mari ramai ramai beli 🤗 .
Dyxy menyediakan pelbagai barang costemtics tau 😘 .
Lisptik Matte yang mempunyai warna yang menarik 💋
.
Gabungan foundatoin, bedak, concealer yang mempunyai SPF 50✨
.
brush gebu lagi gemuk yang amat lembut 😍
.
Dan yang paling best spray face mist green tea yang amat segar, wangi 💞
.
Ada yang baru 😱 MASCARA DYXY yang tak menanggalkan buluh mata dan tidak menggatal
.
Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat 😉
.
Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342
Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342
.
On DM 📲 On DM 📲
. 
#dyxylipstikmatte  #dyxyfoundation  #dyxyspraymistgreentea #dyxybrush  #pahang 
#jengka 
#teamflonly 
#flawlessalways 
#dyxycosmetic
#kuantan
#kualalipis 
#bandarpusatjengka 
#jerantut
#temerloh
#mentakab
Dah dapatkan set? Sementara harga promosi mari ramai ramai beli 🤗 . Dyxy menyediakan pelbagai barang costemtics tau 😘 . Lisptik Matte yang mempunyai warna yang menarik 💋 . Gabungan foundatoin, bedak, concealer yang mempunyai SPF 50✨ . brush gebu lagi gemuk yang amat lembut 😍 . Dan yang paling best spray face mist green tea yang amat segar, wangi 💞 . Ada yang baru 😱 MASCARA DYXY yang tak menanggalkan buluh mata dan tidak menggatal . Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat 😉 . Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342 Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxylipstikmatte  #dyxyfoundation  #dyxyspraymistgreentea  #dyxybrush  #pahang  #jengka  #teamflonly  #flawlessalways  #dyxycosmetic  #kuantan  #kualalipis  #bandarpusatjengka  #jerantut  #temerloh  #mentakab 
M2 SMARTWATCH HEALTH BRACELET. Boleh imbas denyutan jantung👍🏻
⠀⠀⠀⠀
FUNGSI:
- Standard Watch (paparan jam/waktu semasa)
- Pedometer (paparan jumlah langkah setiap hari)
- Mileage (paparan jarak perjalanan anda setiap hari)
- Calorie Burn (jumlah kalori di bakar setiap perjalanan seharian)
- Heart Rate Reader (imbas kadar denyutan jantung/nadi)
- Battery status. (status bateri jam)
- Bluetooth call, sms, whatsapp
- Colours: black, red, grey, blue
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM69
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#smartwatchmurahmalaysia
#alorgajah
#jammurahmalaysia
#jerteh
#jammurahgila
#kuantan
#bangi
#fitnessmalaysia
#pulaupinang
#jammurahonline
#jammurahgiler
#smartwatchmurah
#jumaat
#mersing
#kevinzahri
#kualalumpur
#puchong
#jammalaysiamurah
#petalingjaya
#smartwatchmurahmalaysia
#serdang
#kuantan
#batupahat
#jerantut
#temerloh
#seremban
#alorsetar
#ipoh
#johorbharu
#miri
M2 SMARTWATCH HEALTH BRACELET. Boleh imbas denyutan jantung👍🏻 ⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: - Standard Watch (paparan jam/waktu semasa) - Pedometer (paparan jumlah langkah setiap hari) - Mileage (paparan jarak perjalanan anda setiap hari) - Calorie Burn (jumlah kalori di bakar setiap perjalanan seharian) - Heart Rate Reader (imbas kadar denyutan jantung/nadi) - Battery status. (status bateri jam) - Bluetooth call, sms, whatsapp - Colours: black, red, grey, blue ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM69 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smartwatchmurahmalaysia  #alorgajah  #jammurahmalaysia  #jerteh  #jammurahgila  #kuantan  #bangi  #fitnessmalaysia  #pulaupinang  #jammurahonline  #jammurahgiler  #smartwatchmurah  #jumaat  #mersing  #kevinzahri  #kualalumpur  #puchong  #jammalaysiamurah  #petalingjaya  #smartwatchmurahmalaysia  #serdang  #kuantan  #batupahat  #jerantut  #temerloh  #seremban  #alorsetar  #ipoh  #johorbharu  #miri 
V8 SMARTWATCH. Kecil tapi banyak fungsi!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi V8:
👉Boleh buat call
👉Boleh terima call
👉Boleh hantar mesej
👉Boleh balas mesej
👉Boleh sync phonebook
👉Boleh dengar lagu
👉Boleh tengok video
👉Boleh tahu phone jauh dri kita
👉Boleh kira langkah dalam sehari
👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
👉Boleh tangkap gambar
👉Boleh rakam video
👉Boleh rakam suara
👉Boleh pakai sim & memory
👉Boleh dengar radio
👉Boleh tgk log panggilan
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM75 
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dm/ whatsapp 016-8373102
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#johorbharu
#smartwatchmurahmalaysia
#alorgajah
#petalingjaya
#kuantan
#jammurahmalaysia
#fitnessmalaysia
#jammurahgila
#jammurahonline
#bangi
#seremban
#jammurahgiler
#smartwatchmurah
#mersing
#kotatinggi
#kevinzahri
#kualalumpur
#puchong
#jammalaysiamurah
#labuan
#smartwatchmurahmalaysia
#shahalam
#jerantut
#serdang
#cheras
#batupahat
#ipoh
#temerloh
#miri
#alorsetar
V8 SMARTWATCH. Kecil tapi banyak fungsi!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Fungsi V8: 👉Boleh buat call 👉Boleh terima call 👉Boleh hantar mesej 👉Boleh balas mesej 👉Boleh sync phonebook 👉Boleh dengar lagu 👉Boleh tengok video 👉Boleh tahu phone jauh dri kita 👉Boleh kira langkah dalam sehari 👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp 👉Boleh tangkap gambar 👉Boleh rakam video 👉Boleh rakam suara 👉Boleh pakai sim & memory 👉Boleh dengar radio 👉Boleh tgk log panggilan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PACKAGE INCLUDE *1 X SMARTWATCH *1 X MICRO USB CABLE *1 X MANUAL USER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM75 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dm/ whatsapp 016-8373102 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #johorbharu  #smartwatchmurahmalaysia  #alorgajah  #petalingjaya  #kuantan  #jammurahmalaysia  #fitnessmalaysia  #jammurahgila  #jammurahonline  #bangi  #seremban  #jammurahgiler  #smartwatchmurah  #mersing  #kotatinggi  #kevinzahri  #kualalumpur  #puchong  #jammalaysiamurah  #labuan  #smartwatchmurahmalaysia  #shahalam  #jerantut  #serdang  #cheras  #batupahat  #ipoh  #temerloh  #miri  #alorsetar 
Reban Itik telur Dan Ayam Kampung sedang disiapkan utk kapasiti 1000 ekor itik penelur Dan 1000 ekor ayam kampung. Reban beroperasi minggu hadapan!!! #ayamkampung #itik #agriculture #agrotourism #pertanian #visitpahang #temerloh #pahangdarulmakmur #pahangtourism #pahang #hogohpahanghogoh
NEW ARRIVAL! #BraveSlickPomade GOLD EDITION
.
Water based
150gram
Perfume Scent
Xtra Heavy Hold
Medium Shine
Made in Malaysia
RM40 only! 
Poslaju add RM8
.
WhatsApp 017-987 3210 atau terus kunjungi kami
.
#ODVconceptStore #ODVTemerloh #ODV28000 #ODV #YourFavLokalstore #LokalStoreKegemaran #Temerloh #KoiOrangTemerloh #PatinCity #SemantanWalk #DynatonBukitAngin #Iktbnt #uitmjengkalifornia #jengkalifornia #uitmpahang #PatinCityComrades #Lokalah #LokalBrandStore #Lokalbrand #Lokalah #SapotLokal #PomadeShop #PomadeStore #PomadeMalaysia #PomadeLokal #PomadeMurah #CariPomade #60BJalanIbrahim #WaterBasePomade #kronisme
NEW ARRIVAL! #BraveSlickPomade  GOLD EDITION . Water based 150gram Perfume Scent Xtra Heavy Hold Medium Shine Made in Malaysia RM40 only! Poslaju add RM8 . WhatsApp 017-987 3210 atau terus kunjungi kami . #ODVconceptStore  #ODVTemerloh  #ODV28000  #ODV  #YourFavLokalstore  #LokalStoreKegemaran  #Temerloh  #KoiOrangTemerloh  #PatinCity  #SemantanWalk  #DynatonBukitAngin  #Iktbnt  #uitmjengkalifornia  #jengkalifornia  #uitmpahang  #PatinCityComrades  #Lokalah  #LokalBrandStore  #Lokalbrand  #Lokalah  #SapotLokal  #PomadeShop  #PomadeStore  #PomadeMalaysia  #PomadeLokal  #PomadeMurah  #CariPomade  #60BJalanIbrahim  #WaterBasePomade  #kronisme 
NEW ARRIVAL! #BraveSlickPomade GOLD EDITION
.
Water based
150gram
Perfume Scent
Xtra Heavy Hold
Medium Shine
Made in Malaysia
RM40 only! 
Poslaju add RM8
.
WhatsApp 017-987 3210 atau terus kunjungi kami
.
#ODVconceptStore #ODVTemerloh #ODV28000 #ODV #YourFavLokalstore #LokalStoreKegemaran #Temerloh #KoiOrangTemerloh #PatinCity #SemantanWalk #DynatonBukitAngin #Iktbnt #uitmjengkalifornia #jengkalifornia #uitmpahang #PatinCityComrades #Lokalah #LokalBrandStore #Lokalbrand #Lokalah #SapotLokal #PomadeShop #PomadeStore #PomadeMalaysia #PomadeLokal #PomadeMurah #CariPomade #60BJalanIbrahim #WaterBasePomade #kronisme
NEW ARRIVAL! #BraveSlickPomade  GOLD EDITION . Water based 150gram Perfume Scent Xtra Heavy Hold Medium Shine Made in Malaysia RM40 only! Poslaju add RM8 . WhatsApp 017-987 3210 atau terus kunjungi kami . #ODVconceptStore  #ODVTemerloh  #ODV28000  #ODV  #YourFavLokalstore  #LokalStoreKegemaran  #Temerloh  #KoiOrangTemerloh  #PatinCity  #SemantanWalk  #DynatonBukitAngin  #Iktbnt  #uitmjengkalifornia  #jengkalifornia  #uitmpahang  #PatinCityComrades  #Lokalah  #LokalBrandStore  #Lokalbrand  #Lokalah  #SapotLokal  #PomadeShop  #PomadeStore  #PomadeMalaysia  #PomadeLokal  #PomadeMurah  #CariPomade  #60BJalanIbrahim  #WaterBasePomade  #kronisme 
V8 SMARTWATCH. Kecil tapi banyak fungsi!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi V8:
👉Boleh buat call
👉Boleh terima call
👉Boleh hantar mesej
👉Boleh balas mesej
👉Boleh sync phonebook
👉Boleh dengar lagu
👉Boleh tengok video
👉Boleh tahu phone jauh dri kita
👉Boleh kira langkah dalam sehari
👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
👉Boleh tangkap gambar
👉Boleh rakam video
👉Boleh rakam suara
👉Boleh pakai sim & memory
👉Boleh dengar radio
👉Boleh tgk log panggilan
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM75 
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dm/ whatsapp 016-8373102
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#johorbharu
#smartwatchmurahmalaysia
#alorgajah
#petalingjaya
#kuantan
#jammurahmalaysia
#fitnessmalaysia
#jammurahgila
#jammurahonline
#bangi
#seremban
#jammurahgiler
#smartwatchmurah
#mersing
#kotatinggi
#kevinzahri
#kualalumpur
#puchong
#jammalaysiamurah
#labuan
#smartwatchmurahmalaysia
#shahalam
#jerantut
#serdang
#cheras
#batupahat
#ipoh
#temerloh
#miri
#alorsetar
V8 SMARTWATCH. Kecil tapi banyak fungsi!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Fungsi V8: 👉Boleh buat call 👉Boleh terima call 👉Boleh hantar mesej 👉Boleh balas mesej 👉Boleh sync phonebook 👉Boleh dengar lagu 👉Boleh tengok video 👉Boleh tahu phone jauh dri kita 👉Boleh kira langkah dalam sehari 👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp 👉Boleh tangkap gambar 👉Boleh rakam video 👉Boleh rakam suara 👉Boleh pakai sim & memory 👉Boleh dengar radio 👉Boleh tgk log panggilan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PACKAGE INCLUDE *1 X SMARTWATCH *1 X MICRO USB CABLE *1 X MANUAL USER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM75 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dm/ whatsapp 016-8373102 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #johorbharu  #smartwatchmurahmalaysia  #alorgajah  #petalingjaya  #kuantan  #jammurahmalaysia  #fitnessmalaysia  #jammurahgila  #jammurahonline  #bangi  #seremban  #jammurahgiler  #smartwatchmurah  #mersing  #kotatinggi  #kevinzahri  #kualalumpur  #puchong  #jammalaysiamurah  #labuan  #smartwatchmurahmalaysia  #shahalam  #jerantut  #serdang  #cheras  #batupahat  #ipoh  #temerloh  #miri  #alorsetar 
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? .
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 .
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Wassap saya 👉01155031342
Wassap saya 👉01155031342
. 
On DM 📲 On DM 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri
#Jengka 
#bandarpusatjengka 
#Teamfl 
#temerloh 
#jerantut
#mentakab 
#kulaulipis 
#raub
#kuantan 
#pahang
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? . Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya 👉01155031342 Wassap saya 👉01155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxycosmetics  #feedbacksendiri  #Jengka  #bandarpusatjengka  #Teamfl  #temerloh  #jerantut  #mentakab  #kulaulipis  #raub  #kuantan  #pahang 
NEW ARRIVAL! #BraveSlickPomade GOLD EDITION
.
Water based
150gram
Perfume Scent
Xtra Heavy Hold
Medium Shine
Made in Malaysia
RM40 only! 
Poslaju add RM8
.
WhatsApp 017-987 3210 atau terus kunjungi kami
.
#ODVconceptStore #ODVTemerloh #ODV28000 #ODV #YourFavLokalstore #LokalStoreKegemaran #Temerloh #KoiOrangTemerloh #PatinCity #SemantanWalk #DynatonBukitAngin #Iktbnt #uitmjengkalifornia #jengkalifornia #uitmpahang #PatinCityComrades #Lokalah #LokalBrandStore #Lokalbrand #Lokalah #SapotLokal #PomadeShop #PomadeStore #PomadeMalaysia #PomadeLokal #PomadeMurah #CariPomade #60BJalanIbrahim #WaterBasePomade #kronisme
NEW ARRIVAL! #BraveSlickPomade  GOLD EDITION . Water based 150gram Perfume Scent Xtra Heavy Hold Medium Shine Made in Malaysia RM40 only! Poslaju add RM8 . WhatsApp 017-987 3210 atau terus kunjungi kami . #ODVconceptStore  #ODVTemerloh  #ODV28000  #ODV  #YourFavLokalstore  #LokalStoreKegemaran  #Temerloh  #KoiOrangTemerloh  #PatinCity  #SemantanWalk  #DynatonBukitAngin  #Iktbnt  #uitmjengkalifornia  #jengkalifornia  #uitmpahang  #PatinCityComrades  #Lokalah  #LokalBrandStore  #Lokalbrand  #Lokalah  #SapotLokal  #PomadeShop  #PomadeStore  #PomadeMalaysia  #PomadeLokal  #PomadeMurah  #CariPomade  #60BJalanIbrahim  #WaterBasePomade  #kronisme 
•••
.
Tahu tak dalam bulan ni #Shaklee buat #promosi untuk SR Vita-C Plus & Coq-Trol😍
.
💚SR VITAMIN-C PLUS💚
.
🍊Guna teknologi Sustained release
🌴Pelepasan secara berperingkat ke dalam badan jadi vitamin c yang kita ambil tak membazir.
.
🍊 Ada bioflavoined
🌴Memudahkan ia diserap dalam badan
.
🍊 Tahan berbulan-bulan
.
⭐KEBAIKAN VITAMIN C⭐
.
🌺Anti oksidan semulajadi
🌺Mencerah, menegang & menyegarkan muka
🌺Membantu mengurangkan simpton alergik
🌺Mengecilkan pori-pori
🌺Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot & salur darah supaya sihat
🌺Melembap & melembutkan kulit
🌺Menjaga ketahanan badan dari selsema
.
😘Orang yang suka ambil vitamin c ni bukan saja untuk cantik tapi untuk tingkat sistem imun juga.
.
😘Dan kalau nak tahu badan kita tak dapat hasilkan vitamin C ni jadi kita kena ambil dari makanan.
.
😘Vitamin C juga senang susut dari badan sebab tu kalau nak kulit cantik kena topup selalu vitamin C.
.
💛COQ-TROL💛
.
CoQtrol Plus sesuai untuk:
.
✅ mereka yang inginkan zuriat
✅ mereka yang inginkan jantung yg sihat & pengguna statin
✅ mereka yang ingin mengekalkan ketajaman minda
✅ mereka yang ingin mengekalkan kulit sihat berseri
✅ mereka yg mengamalkan gaya hidup aktif
.
Lebih details? pm je Seha okay. Free consultation untuk awak yang berminat dengan Shaklee 😘
.
Trusted SID
Seha
017-9208706
••• . Tahu tak dalam bulan ni #Shaklee  buat #promosi  untuk SR Vita-C Plus & Coq-Trol😍 . 💚SR VITAMIN-C PLUS💚 . 🍊Guna teknologi Sustained release 🌴Pelepasan secara berperingkat ke dalam badan jadi vitamin c yang kita ambil tak membazir. . 🍊 Ada bioflavoined 🌴Memudahkan ia diserap dalam badan . 🍊 Tahan berbulan-bulan . ⭐KEBAIKAN VITAMIN C⭐ . 🌺Anti oksidan semulajadi 🌺Mencerah, menegang & menyegarkan muka 🌺Membantu mengurangkan simpton alergik 🌺Mengecilkan pori-pori 🌺Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot & salur darah supaya sihat 🌺Melembap & melembutkan kulit 🌺Menjaga ketahanan badan dari selsema . 😘Orang yang suka ambil vitamin c ni bukan saja untuk cantik tapi untuk tingkat sistem imun juga. . 😘Dan kalau nak tahu badan kita tak dapat hasilkan vitamin C ni jadi kita kena ambil dari makanan. . 😘Vitamin C juga senang susut dari badan sebab tu kalau nak kulit cantik kena topup selalu vitamin C. . 💛COQ-TROL💛 . CoQtrol Plus sesuai untuk: . ✅ mereka yang inginkan zuriat ✅ mereka yang inginkan jantung yg sihat & pengguna statin ✅ mereka yang ingin mengekalkan ketajaman minda ✅ mereka yang ingin mengekalkan kulit sihat berseri ✅ mereka yg mengamalkan gaya hidup aktif . Lebih details? pm je Seha okay. Free consultation untuk awak yang berminat dengan Shaklee 😘 . Trusted SID Seha 017-9208706
dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . 
mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆
. 
wassap saya 👉01155031342
wassap saya 👉01155031342
. 
on dm 📲 on dm 📲
. 
#dyxycosmetics
#bandarpusatjengka
#jengka 
#makeuptutorial 
#pahang 
#teamfl
#kuantan 
#kualalipis 
#jerantut 
#temerloh
#mentakab
#maran 
#raub
#36b #38b TRIUMPH INTERNATIONAL BATCH #38
.
NEW ITEM & READY STOCK 👍
📱012 7067503/juz click link di bio galleryhanie😍
.
❌Fussy buyer
❌Backout buyer ✔Limited item. Sapa cepat dia dapat😊
➡️Book in 24hours with payment. .
✔ADD RM8(1-4item) for postage (semenanjung| sabah| sarawak)
✔NO COD/SELF PICKUP sebab barang dari luar
.
📌Item adalah OVERRUN FACTORY/REJECT ITEM. Nak tau lebih lanjut.. leh je dm/wa kami 😁
.
#bratriumph
#bramalaysia
#triumphbra
#bra
#bramurah
#bratriumphoverrunfactory
#kualalumpur
#putrajaya
#cyberjaya
#melaka
#johor
#selangor
#perak
#pantiesmurah
#sale2018
#bazarpaknil
#bratriumphhargakilang
#bajuraya2018
#girdlemurah
#barangmurah
#prelovedmalaysia
#dengkil 
#temerloh 
#bidor
#36b  #38b  TRIUMPH INTERNATIONAL BATCH #38  . NEW ITEM & READY STOCK 👍 📱012 7067503/juz click link di bio galleryhanie😍 . ❌Fussy buyer ❌Backout buyer ✔Limited item. Sapa cepat dia dapat😊 ➡️Book in 24hours with payment. . ✔ADD RM8(1-4item) for postage (semenanjung| sabah| sarawak) ✔NO COD/SELF PICKUP sebab barang dari luar . 📌Item adalah OVERRUN FACTORY/REJECT ITEM. Nak tau lebih lanjut.. leh je dm/wa kami 😁 . #bratriumph  #bramalaysia  #triumphbra  #bra  #bramurah  #bratriumphoverrunfactory  #kualalumpur  #putrajaya  #cyberjaya  #melaka  #johor  #selangor  #perak  #pantiesmurah  #sale2018  #bazarpaknil  #bratriumphhargakilang  #bajuraya2018  #girdlemurah  #barangmurah  #prelovedmalaysia  #dengkil  #temerloh  #bidor 
HEALTH SMART BRACELET ✊🏻✊🏻
⠀
Makin senanglah korang nak detect berapa jarak berjalan / berjogging dah lepas ni. The best part korang boleh dapat juga detect sms, WhatsApp, call yang masuk ✊🏻 Memang style habis lah kalau korang guna ni! 😎😎😎
⠀
🔛❌🔛 RM 85 free postage! WhatsApp admin di (0168373102) atau klik link di bio ‼️‼️‼️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#johorbharu
#smartwatchmurahmalaysia
#alorgajah
#petalingjaya
#kuantan
#jammurahmalaysia
#fitnessmalaysia
#jammurahgila
#jammurahonline
#bangi
#seremban
#jammurahgiler
#smartwatchmurah
#mersing
#kotatinggi
#kevinzahri
#kualalumpur
#puchong
#jammalaysiamurah
#labuan
#smartwatchmurahmalaysia
#shahalam
#jerantut
#serdang
#cheras
#batupahat
#ipoh
#temerloh
#miri
#alorsetar
HEALTH SMART BRACELET ✊🏻✊🏻 ⠀ Makin senanglah korang nak detect berapa jarak berjalan / berjogging dah lepas ni. The best part korang boleh dapat juga detect sms, WhatsApp, call yang masuk ✊🏻 Memang style habis lah kalau korang guna ni! 😎😎😎 ⠀ 🔛❌🔛 RM 85 free postage! WhatsApp admin di (0168373102) atau klik link di bio ‼️‼️‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #johorbharu  #smartwatchmurahmalaysia  #alorgajah  #petalingjaya  #kuantan  #jammurahmalaysia  #fitnessmalaysia  #jammurahgila  #jammurahonline  #bangi  #seremban  #jammurahgiler  #smartwatchmurah  #mersing  #kotatinggi  #kevinzahri  #kualalumpur  #puchong  #jammalaysiamurah  #labuan  #smartwatchmurahmalaysia  #shahalam  #jerantut  #serdang  #cheras  #batupahat  #ipoh  #temerloh  #miri  #alorsetar 
Brownies keduitttt mmg sedak sgt klu dpt mkn lps bbukeee.. Muroh plok tu.. RM4/slice!
Cekelat tabur pon byk ats brownies ni haa.. #poksedak wehhh... Moh bbuka di Cozyshackcafe!

#cozyshacktemerloh #cozyshackcafe #temerloh #smokedbbqgrill #homemadebbqsauce #desserts #poksedak
His Highness Prince Fahd visiting Temerloh, the  6th destination of the #temenggongramadantour2018. His Highness visited the needy handing out supplies and donation as part of the #iftar programme in #temerloh 
YAM Tengku Arif Temenggong Pahang melawat #kampungbadok di Temerloh Sebastian daripada program #kembararamadantemenggong2018. Lawatan YAM Tengku ke #rumahasnaf sempena program ini  untuk menghulurkan bantuan.
#kembararamadantemenggong #temenggongramadantour #saset #sasetpahang #ramadan #kembararamadan #princefahdpahang #bukapuasa
His Highness Prince Fahd visiting Temerloh, the 6th destination of the #temenggongramadantour2018 . His Highness visited the needy handing out supplies and donation as part of the #iftar  programme in #temerloh  YAM Tengku Arif Temenggong Pahang melawat #kampungbadok  di Temerloh Sebastian daripada program #kembararamadantemenggong2018 . Lawatan YAM Tengku ke #rumahasnaf  sempena program ini untuk menghulurkan bantuan. #kembararamadantemenggong  #temenggongramadantour  #saset  #sasetpahang  #ramadan  #kembararamadan  #princefahdpahang  #bukapuasa 
Dah dapatkan set?  Sementara harga promosi mari ramai ramai beli 🤗 .
Dyxy menyediakan pelbagai barang costemtics tau 😘 .
Lisptik Matte yang mempunyai warna yang menarik 💋
.
Gabungan foundatoin, bedak, concealer yang mempunyai SPF 50✨
.
brush gebu lagi gemuk yang amat lembut 😍
.
Dan yang paling best spray face mist green tea yang amat segar, wangi 💞
.
Ada yang baru 😱 MASCARA DYXY yang tak menanggalkan buluh mata dan tidak menggatal
.
Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat 😉
.
Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342
Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342
.
On DM 📲 On DM 📲
. 
#dyxylipstikmatte  #dyxyfoundation  #dyxyspraymistgreentea #dyxybrush  #pahang 
#jengka 
#teamflonly 
#flawlessalways 
#dyxycosmetic
#kuantan
#kualalipis 
#bandarpusatjengka 
#jerantut
#temerloh
#mentakab
Dah dapatkan set? Sementara harga promosi mari ramai ramai beli 🤗 . Dyxy menyediakan pelbagai barang costemtics tau 😘 . Lisptik Matte yang mempunyai warna yang menarik 💋 . Gabungan foundatoin, bedak, concealer yang mempunyai SPF 50✨ . brush gebu lagi gemuk yang amat lembut 😍 . Dan yang paling best spray face mist green tea yang amat segar, wangi 💞 . Ada yang baru 😱 MASCARA DYXY yang tak menanggalkan buluh mata dan tidak menggatal . Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat 😉 . Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342 Wassap saya 👉http://www.wasap.my/601155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxylipstikmatte  #dyxyfoundation  #dyxyspraymistgreentea  #dyxybrush  #pahang  #jengka  #teamflonly  #flawlessalways  #dyxycosmetic  #kuantan  #kualalipis  #bandarpusatjengka  #jerantut  #temerloh  #mentakab 
M2 SMARTWATCH HEALTH BRACELET. Boleh imbas denyutan jantung👍🏻
⠀⠀⠀⠀
FUNGSI:
- Standard Watch (paparan jam/waktu semasa)
- Pedometer (paparan jumlah langkah setiap hari)
- Mileage (paparan jarak perjalanan anda setiap hari)
- Calorie Burn (jumlah kalori di bakar setiap perjalanan seharian)
- Heart Rate Reader (imbas kadar denyutan jantung/nadi)
- Battery status. (status bateri jam)
- Bluetooth call, sms, whatsapp
- Colours: black, red, grey, blue
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM69
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#smartwatchmurahmalaysia
#alorgajah
#jammurahmalaysia
#jerteh
#jammurahgila
#kuantan
#bangi
#fitnessmalaysia
#pulaupinang
#jammurahonline
#jammurahgiler
#smartwatchmurah
#jumaat
#mersing
#kevinzahri
#kualalumpur
#puchong
#jammalaysiamurah
#petalingjaya
#smartwatchmurahmalaysia
#serdang
#kuantan
#batupahat
#jerantut
#temerloh
#seremban
#alorsetar
#ipoh
#johorbharu
#miri
M2 SMARTWATCH HEALTH BRACELET. Boleh imbas denyutan jantung👍🏻 ⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: - Standard Watch (paparan jam/waktu semasa) - Pedometer (paparan jumlah langkah setiap hari) - Mileage (paparan jarak perjalanan anda setiap hari) - Calorie Burn (jumlah kalori di bakar setiap perjalanan seharian) - Heart Rate Reader (imbas kadar denyutan jantung/nadi) - Battery status. (status bateri jam) - Bluetooth call, sms, whatsapp - Colours: black, red, grey, blue ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM69 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smartwatchmurahmalaysia  #alorgajah  #jammurahmalaysia  #jerteh  #jammurahgila  #kuantan  #bangi  #fitnessmalaysia  #pulaupinang  #jammurahonline  #jammurahgiler  #smartwatchmurah  #jumaat  #mersing  #kevinzahri  #kualalumpur  #puchong  #jammalaysiamurah  #petalingjaya  #smartwatchmurahmalaysia  #serdang  #kuantan  #batupahat  #jerantut  #temerloh  #seremban  #alorsetar  #ipoh  #johorbharu  #miri 
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? .
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 .
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Wassap saya 👉01155031342
Wassap saya 👉01155031342
. 
On DM 📲 On DM 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri
#Jengka 
#bandarpusatjengka 
#Teamfl 
#temerloh 
#jerantut
#mentakab 
#kulaulipis 
#raub
#kuantan 
#pahang
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? . Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya 👉01155031342 Wassap saya 👉01155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxycosmetics  #feedbacksendiri  #Jengka  #bandarpusatjengka  #Teamfl  #temerloh  #jerantut  #mentakab  #kulaulipis  #raub  #kuantan  #pahang 
BANTAL RAYA !!!
BATIK Theme Back Pillow.
RM25.90/pc
Beli kombo harga lain tau tau tau 😉
.
.
Nak order?
Whatsapp link di profile.
Or you can text to this number @kaison.ps
0173654880.
.
.
.
#kpsPillow
.
.
.
#pskaison #personalshopperkaison #kaisonpersonalshopper #kakideko #sayasukadeko  #ideadekorasi #kaisonlover #ikeaterengganu #homedecormalaysia #kaisonkedah #dekobajet #dekoraya #rumahraya  #ikeakedah#kaisonpenang #ikeaperlis #scandinavianmalaysia #minimalismalaysia #minimalistmalaysia #joho #terengganu #seremban #temerloh #segamat #codchukai #codkemaman #mesramall #banting #rumahkusyurgaku
BANTAL RAYA !!! BATIK Theme Back Pillow. RM25.90/pc Beli kombo harga lain tau tau tau 😉 . . Nak order? Whatsapp link di profile. Or you can text to this number @kaison.ps 0173654880. . . . #kpsPillow  . . . #pskaison  #personalshopperkaison  #kaisonpersonalshopper  #kakideko  #sayasukadeko  #ideadekorasi  #kaisonlover  #ikeaterengganu  #homedecormalaysia  #kaisonkedah  #dekobajet  #dekoraya  #rumahraya  #ikeakedah #kaisonpenang  #ikeaperlis  #scandinavianmalaysia  #minimalismalaysia  #minimalistmalaysia  #joho  #terengganu  #seremban  #temerloh  #segamat  #codchukai  #codkemaman  #mesramall  #banting  #rumahkusyurgaku 
Ada tak geng macam saya??
Saya suka pakai yg halus2 macam ni aje.
Nak bergaya tak perlu mahal kan
Semua ni bawah RM30 aje tau.
Ni harga ⤵️
1. RM26
2.RM18
3.RM20
4.RM26
5.RM20
Place order sini》www.wasap.my/60199080915
Ada tak geng macam saya?? Saya suka pakai yg halus2 macam ni aje. Nak bergaya tak perlu mahal kan Semua ni bawah RM30 aje tau. Ni harga ⤵️ 1. RM26 2.RM18 3.RM20 4.RM26 5.RM20 Place order sini》www.wasap.my/60199080915
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Wechat : drtinggiherbal
📞Ws : +60169506685
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Wechat : drtinggiherbal
📞Ws : +60169506685
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Wechat : drtinggiherbal
📞Ws : +60169506685
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Wechat : drtinggiherbal
📞Ws : +60169506685
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Wechat : drtinggiherbal
📞Ws : +60169506685
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia