an online Instagram web viewer

#tantrum medias

Photos

Is it cool to share some cool stuff i’m learning?  Okay, awesome.
.
Our sense of smell has a strong bearing on our emotions.  Did you know that a scent can comfort and soothe or bring up old negative feelings?  What we smell can negatively or positively affect our mood and brain waves, which makes it super important we are sniffing high quality oils. So I want to talk for a minute about White Angelica Essential Oil. .
I got this one for free in my monthly wellness box a few months ago and, admittedly, I didn’t know how amazing it was at the time!  White Angelica has a sweet, warm, and floral fragrance, and is an exotic blend of oils from around the world!
.
White Angelica is good for: - Building confidence
- Dealing with feelings of negativity, shame, rejection, greed, loneliness or weakness
- Creating a peaceful and comforting environment
- Promoting feeling strong, protected, and whole
- Helping you feel relaxed, soothed, uplifted, calm and inspired
- Helping you get or stay grounded
- Helping you release grief

Here are some fun ways to use White Angelica:
- Inside forearms to keep negative energy away - Mix with Joy for a lovely perfume blend
- Diffuse with Release when you really need to let something or someone go.
- Put a drop on the crown of your head (or your child) to ward off bad dreams and promote bravery at night
- Though its best known for emotional support, it can also be great for skin and can be added to your favorite moisturizer for skin-beautifying benefits
- Add it to a roller bottle with Stress Away to make a Tantrum Tamer blend (10 drops each)

#selfcare #whiteangelica #facts #oils #themoreyouknow #oileducation #calm #Peace #wholeness #holistic #wellness #emotional #emotionalhealing #letgo #shame #greed #lonely #toddler #tantrum #nightmares #baddreams #sleepgood #perfume #joy
Is it cool to share some cool stuff i’m learning? Okay, awesome. . Our sense of smell has a strong bearing on our emotions. Did you know that a scent can comfort and soothe or bring up old negative feelings? What we smell can negatively or positively affect our mood and brain waves, which makes it super important we are sniffing high quality oils. So I want to talk for a minute about White Angelica Essential Oil. . I got this one for free in my monthly wellness box a few months ago and, admittedly, I didn’t know how amazing it was at the time! White Angelica has a sweet, warm, and floral fragrance, and is an exotic blend of oils from around the world! . White Angelica is good for: - Building confidence - Dealing with feelings of negativity, shame, rejection, greed, loneliness or weakness - Creating a peaceful and comforting environment - Promoting feeling strong, protected, and whole - Helping you feel relaxed, soothed, uplifted, calm and inspired - Helping you get or stay grounded - Helping you release grief Here are some fun ways to use White Angelica: - Inside forearms to keep negative energy away - Mix with Joy for a lovely perfume blend - Diffuse with Release when you really need to let something or someone go. - Put a drop on the crown of your head (or your child) to ward off bad dreams and promote bravery at night - Though its best known for emotional support, it can also be great for skin and can be added to your favorite moisturizer for skin-beautifying benefits - Add it to a roller bottle with Stress Away to make a Tantrum Tamer blend (10 drops each) #selfcare  #whiteangelica  #facts  #oils  #themoreyouknow  #oileducation  #calm  #Peace  #wholeness  #holistic  #wellness  #emotional  #emotionalhealing  #letgo  #shame  #greed  #lonely  #toddler  #tantrum  #nightmares  #baddreams  #sleepgood  #perfume  #joy 
I couldn't sleep last night great can't wait to fall asleep in all my classes today
I couldn't sleep last night great can't wait to fall asleep in all my classes today
Because ain't nobody got time for mom rage OR toddler rage!
I love #bloodsugar balancing little pink drink! It's pink from #beets and sweetened with #stevia 💜💜💜 #chromium #balancebloodsugar #aintnobodygottimeforthat #toddlerlife #momlife #tantrum #temper #moody #hormones #naturalingredients #nongmo #nosugar #keto #paleo #whole30 #healthy #family #balance #allnatural #plantbased #poweredbyplants #health #wellness #mood #happy
Ngajak anak berbuka puasa bersama teman-teman, boleh boleh saja.... .
.
Tapi, lalu bagaimana kalau anak tiba-tiba 'ngambek' di tempat umum ? .
.
.
Berikut tips nya 👆🏻 .
.
.

Dear Parents, Teachers, dan Kakak-kakak-nya..., .
semoga Tips A - B - C ini bisa bermanfaat yaa 🙂 .
.
.
Kuncinya harus TENANG, KONSISTEN dan orang dewasa (orang tua, caregiver, guru, kakak-kakak) harus lebih cerdik mengelola emosi... .
.
.
Segemas apapun Anda..., .
jangan mengeluarkan kata atau sikap kasar pada anak saat anak tantrum dan jangan juga menuruti semua kemauannya -- jika tidak ingin bahwa perilaku #tantrum anak akan semakin menjadi - jadi di kemudian hari....😉 .
.
.
Selamat mempraktekkannya.... 😊 .
.
.
Happy Kids, Happy You 🌹 .
.
.
.
.
.
.
👤 Mellissa Grace, M.Psi., Psikolog .
.
@Mellissa_Grace .
.
.
.
#TantrumMG #Psikoedukasi #PsikoedukasiMG #PolaAsuh #PolaAsuhMG
#Psikolog #PsikologKlinis 
#PsikologiAnak #Parenting #Parentips #SmartParenting #ParentingCerdas 
#MellissaGrace #AskMG #TanyaPsikolog #KataPsikolog #Emosi #EmosiMG #EmosiAnak #AnakEmosi #AnakTantrum #Ngambek #AnakNgambek #Psikologi
.
.
Ngajak anak berbuka puasa bersama teman-teman, boleh boleh saja.... . . Tapi, lalu bagaimana kalau anak tiba-tiba 'ngambek' di tempat umum ? . . . Berikut tips nya 👆🏻 . . . Dear Parents, Teachers, dan Kakak-kakak-nya..., . semoga Tips A - B - C ini bisa bermanfaat yaa 🙂 . . . Kuncinya harus TENANG, KONSISTEN dan orang dewasa (orang tua, caregiver, guru, kakak-kakak) harus lebih cerdik mengelola emosi... . . . Segemas apapun Anda..., . jangan mengeluarkan kata atau sikap kasar pada anak saat anak tantrum dan jangan juga menuruti semua kemauannya -- jika tidak ingin bahwa perilaku #tantrum  anak akan semakin menjadi - jadi di kemudian hari....😉 . . . Selamat mempraktekkannya.... 😊 . . . Happy Kids, Happy You 🌹 . . . . . . . 👤 Mellissa Grace, M.Psi., Psikolog . . @Mellissa_Grace . . . . #TantrumMG  #Psikoedukasi  #PsikoedukasiMG  #PolaAsuh  #PolaAsuhMG  #Psikolog  #PsikologKlinis  #PsikologiAnak  #Parenting  #Parentips  #SmartParenting  #ParentingCerdas  #MellissaGrace  #AskMG  #TanyaPsikolog  #KataPsikolog  #Emosi  #EmosiMG  #EmosiAnak  #AnakEmosi  #AnakTantrum  #Ngambek  #AnakNgambek  #Psikologi  . .
Boat session the other day 🚤
Those tantrums start to work 🌪
Shit #weather but awesome #crew 🤟
Thanks for the 📷&📹: @loreleieieieiei 
#wakeweeks #wakeboarding #ronix #spaceblanket #rxt #malibu #malibuboats #lake #lakelife #boat #tantrum #goodmorning #switzerland 
#deseppwärstolz
Inverting out the weekend!! Epic cable work @jorgegill and Thank you @mark.osm for the support and snap 📸 #invert #wakelife #lakelife #happy #therapy #tantrum #cablejunkie #sunny #sunday #skins #kicker #slider #air #splash #crash #ronix #maximumeffort #superdry #ronix
Kemasan baru B King

Brainking plus hadir dengan kemasan baru B King - Nutrisi lengkap untuk otak. - Membantu fokus dan konsentrasi anak. - cocok diperuntukkan bagi anak dengan gangguan konsentrasi
- membantu anak dengan speech delay

Yang sekedar mau tanya tanya, cari info, atau mau langsung order, silahkan pilih salah satu contact 
WA 085261230077
Line g.na-olshop
IG nana_andriana_

#bking #brainking #brainkingplus #bigking #bigkingscience #autis #autisme #motorik #tumbuhkembang #PDD-NOS #ADHD #ABK #tantrum #speechdelay
Kemasan baru B King Brainking plus hadir dengan kemasan baru B King - Nutrisi lengkap untuk otak. - Membantu fokus dan konsentrasi anak. - cocok diperuntukkan bagi anak dengan gangguan konsentrasi - membantu anak dengan speech delay Yang sekedar mau tanya tanya, cari info, atau mau langsung order, silahkan pilih salah satu contact WA 085261230077 Line g.na-olshop IG nana_andriana_ #bking  #brainking  #brainkingplus  #bigking  #bigkingscience  #autis  #autisme  #motorik  #tumbuhkembang  #PDD -NOS #ADHD  #ABK  #tantrum  #speechdelay 
Kemasan baru B King

Brainking plus hadir dengan kemasan baru B King - Nutrisi lengkap untuk otak. - Membantu fokus dan konsentrasi anak. - cocok diperuntukkan bagi anak dengan gangguan konsentrasi
- membantu anak dengan speech delay

Yang sekedar mau tanya tanya, cari info, atau mau langsung order, silahkan pilih salah satu contact 
WA 085261230077
Line g.na-olshop
IG nana_andriana_

#bking #brainking #brainkingplus #bigking #bigkingscience #autis #autisme #motorik #tumbuhkembang #PDD-NOS #ADHD #ABK #tantrum #speechdelay
Kemasan baru B King Brainking plus hadir dengan kemasan baru B King - Nutrisi lengkap untuk otak. - Membantu fokus dan konsentrasi anak. - cocok diperuntukkan bagi anak dengan gangguan konsentrasi - membantu anak dengan speech delay Yang sekedar mau tanya tanya, cari info, atau mau langsung order, silahkan pilih salah satu contact WA 085261230077 Line g.na-olshop IG nana_andriana_ #bking  #brainking  #brainkingplus  #bigking  #bigkingscience  #autis  #autisme  #motorik  #tumbuhkembang  #PDD -NOS #ADHD  #ABK  #tantrum  #speechdelay 
Kemasan baru B King

Brainking plus hadir dengan kemasan baru B King - Nutrisi lengkap untuk otak. - Membantu fokus dan konsentrasi anak. - cocok diperuntukkan bagi anak dengan gangguan konsentrasi
- membantu anak dengan speech delay

Yang sekedar mau tanya tanya, cari info, atau mau langsung order, silahkan pilih salah satu contact 
WA 085261230077
Line g.na-olshop
IG nana_andriana_

#bking #brainking #brainkingplus #bigking #bigkingscience #autis #autisme #motorik #tumbuhkembang #PDD-NOS #ADHD #ABK #tantrum #speechdelay
Kemasan baru B King Brainking plus hadir dengan kemasan baru B King - Nutrisi lengkap untuk otak. - Membantu fokus dan konsentrasi anak. - cocok diperuntukkan bagi anak dengan gangguan konsentrasi - membantu anak dengan speech delay Yang sekedar mau tanya tanya, cari info, atau mau langsung order, silahkan pilih salah satu contact WA 085261230077 Line g.na-olshop IG nana_andriana_ #bking  #brainking  #brainkingplus  #bigking  #bigkingscience  #autis  #autisme  #motorik  #tumbuhkembang  #PDD -NOS #ADHD  #ABK  #tantrum  #speechdelay 
.
👉 Cf-rub.
.
🌸Bantu kurangkan selesema
🌸Bantu cairkan kahak
🌸Bantu melegakan athma
🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam

Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. Yang penting 100% NATURAL&  SELAMAT.
.
Untuk mama yang nak dapatkan balm CF-rub boleh whatsapp 010-3410923 @ DM kaksha okey 😊
. 👉 Cf-rub. . 🌸Bantu kurangkan selesema 🌸Bantu cairkan kahak 🌸Bantu melegakan athma 🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. Yang penting 100% NATURAL& SELAMAT. . Untuk mama yang nak dapatkan balm CF-rub boleh whatsapp 010-3410923 @ DM kaksha okey 😊
Ohh..☺️ My little one is growing every day. Kids are budding genius with their own style which mesmerize adults. 
Sometimes i go crazy too. But all is well..☺️
.
.
.
.
.#momlife ,#mom,#diary,#dailylife,#smile#angry#glad #mischievous, #kid #toddler #preschool #momlove #tantrum#young mother's diary#youngmothers#youngmothersdiary#youngmother
Special Edition Baby set available. Top and bottom sold separately as well. FREE shipping on all orders $35 and up.
Special Edition Baby set available. Top and bottom sold separately as well. FREE shipping on all orders $35 and up.
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 .

So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun .

Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang .

Untuk tempahan : .

Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .

#tasneemnaturel #minyakpati #essentialoil #balmbayi #balmbudak #minyaktelon #kembung #sembelit #babykuning #ciritbirit #tantrum #meragam #selsema #berona #batukkahak #setiapanakberbeza #demam #berdukung #dropshipwanted #youarewanted
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya  ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 . So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun . Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang . Untuk tempahan : . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . #tasneemnaturel  #minyakpati  #essentialoil  #balmbayi  #balmbudak  #minyaktelon  #kembung  #sembelit  #babykuning  #ciritbirit  #tantrum  #meragam  #selsema  #berona  #batukkahak  #setiapanakberbeza  #demam  #berdukung  #dropshipwanted  #youarewanted 
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 .

So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun .

Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang .

Untuk tempahan : .

Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .

#tasneemnaturel #minyakpati #essentialoil #balmbayi #balmbudak #minyaktelon #kembung #sembelit #babykuning #ciritbirit #tantrum #meragam #selsema #berona #batukkahak #setiapanakberbeza #demam #berdukung #dropshipwanted #youarewanted
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya  ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 . So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun . Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang . Untuk tempahan : . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . #tasneemnaturel  #minyakpati  #essentialoil  #balmbayi  #balmbudak  #minyaktelon  #kembung  #sembelit  #babykuning  #ciritbirit  #tantrum  #meragam  #selsema  #berona  #batukkahak  #setiapanakberbeza  #demam  #berdukung  #dropshipwanted  #youarewanted 
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 .

So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun .

Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang .

Untuk tempahan : .

Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .

#tasneemnaturel #minyakpati #essentialoil #balmbayi #balmbudak #minyaktelon #kembung #sembelit #babykuning #ciritbirit #tantrum #meragam #selsema #berona #batukkahak #setiapanakberbeza #demam #berdukung #dropshipwanted #youarewanted
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya  ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 . So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun . Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang . Untuk tempahan : . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . #tasneemnaturel  #minyakpati  #essentialoil  #balmbayi  #balmbudak  #minyaktelon  #kembung  #sembelit  #babykuning  #ciritbirit  #tantrum  #meragam  #selsema  #berona  #batukkahak  #setiapanakberbeza  #demam  #berdukung  #dropshipwanted  #youarewanted 
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 .

So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun .

Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang .

Untuk tempahan : .

Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .

#tasneemnaturel #minyakpati #essentialoil #balmbayi #balmbudak #minyaktelon #kembung #sembelit #babykuning #ciritbirit #tantrum #meragam #selsema #berona #batukkahak #setiapanakberbeza #demam #berdukung #dropshipwanted
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya  ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 . So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun . Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang . Untuk tempahan : . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . #tasneemnaturel  #minyakpati  #essentialoil  #balmbayi  #balmbudak  #minyaktelon  #kembung  #sembelit  #babykuning  #ciritbirit  #tantrum  #meragam  #selsema  #berona  #batukkahak  #setiapanakberbeza  #demam  #berdukung  #dropshipwanted 
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 .

So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun .

Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang .

Untuk tempahan : .

Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .
Whatsapp +6017 984 5321 .

#tasneemnaturel #minyakpati #essentialoil #balmbayi #balmbudak #minyaktelon #kembung #sembelit #babykuning #ciritbirit #tantrum #meragam #selsema #berona #batukkahak #setiapanakberbeza #demam #berdukung #dropshipwanted
4 sebab kenapa korang WAJIB MEMINANG #TNBoxRaya  ni . ❤ Lengkap dengan 4 balm yang menjadi KIT KECEMASAN SI KECIL . ❤ Kotak Purple yang eksklusif menawan hati meruntun jiwa yang memilikinya. Limited edition untuk 2018 je tau . ❤ Dapat 2 free gift iaitu Pouch Pink yang boleh jadi tempat menyimpan balm. Dan sabun dari Geranium yang sangat berkesan untuk kulit . ❤ Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Gelang Emas dan Cincin Emas 916 . So korang rasa berbaloi tak untuk korang rembat offer ni. Harga? Sudah tentu ada 10% diskaun . Kalau dah berhajat,jom la masuk meminang . Untuk tempahan : . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . Whatsapp +6017 984 5321 . #tasneemnaturel  #minyakpati  #essentialoil  #balmbayi  #balmbudak  #minyaktelon  #kembung  #sembelit  #babykuning  #ciritbirit  #tantrum  #meragam  #selsema  #berona  #batukkahak  #setiapanakberbeza  #demam  #berdukung  #dropshipwanted 
i throw a tantrum every time i have to leave the park 😤😤😤
i throw a tantrum every time i have to leave the park 😤😤😤
A little tantrum
A little tantrum
Had a little talk that he is not to save all his attitude for daddy and I. He can share it with his teachers too. He said, “yeah”. Let’s hope he stays true to his word. #momlife#tantrum#cantwaitforbed
Had a little talk that he is not to save all his attitude for daddy and I. He can share it with his teachers too. He said, “yeah”. Let’s hope he stays true to his word. #momlife #tantrum #cantwaitforbed 
Black River Paintball brought home 2 golds today in D4 and D5, couldn’t have been a better first comeback tournament with the Boyz! #BRBoyz #BR #blackriver #epl #gisportz #planeteclipse #tantrum
My little sour patch kid...pretty sure this was shortly after he threw a shoe at me. 😐 #momlife #toddlerlife #emo #stillcute #tantrum #fun
Looking for that smart/casual look? I think we’ve got you something😉 
New Chiffon Sleeved Laced Blouse looks stunning on Steph👌🏽 What do you guys think? 
Available in S,M,L,XL 🔥
Worldwide Shipping 🌏
DM for Price 🌟

#smallbusiness #smart #ootd #instagood #instafashion #insta #womenempowerment #womensfashion #summer #picoftheday #picturesque #fashion #netflix #followforfollow #fashionblogger #Tantrum
2016 balm #tasneemnaturel ada 4 jenis je.
Mula 2018 balm dah bertambah satu fungsi lain jadi 5 balm

Masa 2016 ramai mak mak yang grab 1 set/ 4balm untuk settlekan semua masalah anak yang biasa jadi. Contoh selsema batuk kahak.

Sekarang dah ada 5 balm. Balm ke 5 untuk anak kulit sensitif, gatal2, ruam, eczema.

Jadi sekarang cukup lengkap lah balm untuk masalah anak2.

Senang tak payah nak campur2 jenama.

Tasneem naturel 100% organik, ada not kkm, tiada paraben dan sls

Promosi 5 balm ni masih ada diskaun 10% tau. Jom dapatkan sekarang😊

Dm sekaranggg
#tasneemnaturel
#tasneemklang
#batuk#selsema#kahak#demam#tantrum#babyctdk#babyninja
2016 balm #tasneemnaturel  ada 4 jenis je. Mula 2018 balm dah bertambah satu fungsi lain jadi 5 balm Masa 2016 ramai mak mak yang grab 1 set/ 4balm untuk settlekan semua masalah anak yang biasa jadi. Contoh selsema batuk kahak. Sekarang dah ada 5 balm. Balm ke 5 untuk anak kulit sensitif, gatal2, ruam, eczema. Jadi sekarang cukup lengkap lah balm untuk masalah anak2. Senang tak payah nak campur2 jenama. Tasneem naturel 100% organik, ada not kkm, tiada paraben dan sls Promosi 5 balm ni masih ada diskaun 10% tau. Jom dapatkan sekarang😊 Dm sekaranggg #tasneemnaturel  #tasneemklang  #batuk #selsema #kahak #demam #tantrum #babyctdk #babyninja 
Kenapa la asik menangis? sampai dah tak tahu nak buat apa lagi..
.
Selalu melalui saat ini? Terutama dgn baby yg baru lahir, jgn panic boleh cube balm #tasneemnaturel
.
Kalau baby sakit perut, kite ade #tummybalm
.
Kalau baby batuk/selesema, kite ade #coughflubalm
.
Kalau baby merengek, kite ade #calmtime #calmbalm
.
Kalau baby susah tidur, kite ade #sleepbalm
.
Nak cuba x? Boleh whats app saye 0126802979
.
#balmviral #balmbayi #agentwanted #tasneemfeedback #babybalm #susahtidur #ubatbatuk #batukselsemabayi #tantrum #naturalremidy #naturalproducts #naturalremedies #sayajualtasneemnaturel #sayajualbarangbayi #seremban #seremban2 #desawangsakeramat #barangbaby #balmtidur #theyusufiskandar #jihanmuse #saharulridzwan #laraalana
Kenapa la asik menangis? sampai dah tak tahu nak buat apa lagi.. . Selalu melalui saat ini? Terutama dgn baby yg baru lahir, jgn panic boleh cube balm #tasneemnaturel  . Kalau baby sakit perut, kite ade #tummybalm  . Kalau baby batuk/selesema, kite ade #coughflubalm  . Kalau baby merengek, kite ade #calmtime  #calmbalm  . Kalau baby susah tidur, kite ade #sleepbalm  . Nak cuba x? Boleh whats app saye 0126802979 . #balmviral  #balmbayi  #agentwanted  #tasneemfeedback  #babybalm  #susahtidur  #ubatbatuk  #batukselsemabayi  #tantrum  #naturalremidy  #naturalproducts  #naturalremedies  #sayajualtasneemnaturel  #sayajualbarangbayi  #seremban  #seremban2  #desawangsakeramat  #barangbaby  #balmtidur  #theyusufiskandar  #jihanmuse  #saharulridzwan  #laraalana 
Make a pinata, they said. It'll be fun, they said. "They" didn't account for an utter and epic meltdown from a 4 year old who got scared by skeleton art. Argh. Oh, and my husband says this outfit doesn't match, but everyone else is just grateful I managed to get dressed today. The event enjoyment was a fail (not their fault, even though they wanted us to leave), but check out this cool little free library. I got some books to save the day and we're now home safely. The pinata workshop is such a cool idea, loved it. It just wasn't our day to do this. Sorry about that. 
#meltdown #thisis4 #borderxbrewing #pinata #pinatamaking #pinataworkshop #woman #art #birb #bird #brewery #barriologan #breakdown #epic #tacos #library @wayreading #wayreading #littlelibrary #homesafely #home #fail #books #loganave #skeleton #smoke #blow #rainbow #color #ceiling #tantrum @cheeksholove
Make a pinata, they said. It'll be fun, they said. "They" didn't account for an utter and epic meltdown from a 4 year old who got scared by skeleton art. Argh. Oh, and my husband says this outfit doesn't match, but everyone else is just grateful I managed to get dressed today. The event enjoyment was a fail (not their fault, even though they wanted us to leave), but check out this cool little free library. I got some books to save the day and we're now home safely. The pinata workshop is such a cool idea, loved it. It just wasn't our day to do this. Sorry about that. #meltdown  #thisis4  #borderxbrewing  #pinata  #pinatamaking  #pinataworkshop  #woman  #art  #birb  #bird  #brewery  #barriologan  #breakdown  #epic  #tacos  #library  @wayreading #wayreading  #littlelibrary  #homesafely  #home  #fail  #books  #loganave  #skeleton  #smoke  #blow  #rainbow  #color  #ceiling  #tantrum  @cheeksholove
I take selfies with kids in the middle of their tantrums. How are gonna cry at Great Wolf Lodge? #shewasnothappy #tantrum #idonotcare
This is one of my favorite pictures I want it on my wall but I'm not sure if they even have a poster for it jfhfx
This is one of my favorite pictures I want it on my wall but I'm not sure if they even have a poster for it jfhfx
Anak mama-mama suka tantrum? Kalian ga sendiri mom, untuk mama-mama yang punya anak usia 15 bulan - 4 tahun bahkan 5 tahun pasti lagi mengalaminya. Bagaimana menghadapi anak tantrum dan apa penyebabnya? Sedikit berbagi tips ya mom 😊

Penyebab terjadinya temper tantrum biasanya adalah terhalangnya keinginan anak dalam mendapatkan sesuatu, ketika tidak berhasil memenuhi keinginannya maka kemungkinan anak melakukan beberapa ekspresi-ekspresi kemarahan, selain itu temper tantrum dapat disebabkan oleh ketidakmampuan anak dalam mengungkapkan keinginan dirinya sehingga si anak menuntut kita (orangtua) untuk memahaminya. Saat sedang tantrum, tak ada yang benar menurutnya. Ia marah, frustasi, atau merengek. Setelah tantrumnya reda, biasanya anak akan memiliki mood lebih baik. Nah, saat itu lah mama baru dekati dan bicara baik-baik, karena kalau selagi tantrum sudah pasti anak semakin mengamuk dan mama bisa ikut emosi jiwa 🙄.
Sejujurnya, I am so blessed to be surrounded by these two amazing kids everyday. If there is one thing I've learned in our daily routine is that, life is so much better when you have someone to share your emotions and loves with. ❤
#tantrum #tempertantrum #kidsemotions #motherhood #parentingtips
Anak mama-mama suka tantrum? Kalian ga sendiri mom, untuk mama-mama yang punya anak usia 15 bulan - 4 tahun bahkan 5 tahun pasti lagi mengalaminya. Bagaimana menghadapi anak tantrum dan apa penyebabnya? Sedikit berbagi tips ya mom 😊 Penyebab terjadinya temper tantrum biasanya adalah terhalangnya keinginan anak dalam mendapatkan sesuatu, ketika tidak berhasil memenuhi keinginannya maka kemungkinan anak melakukan beberapa ekspresi-ekspresi kemarahan, selain itu temper tantrum dapat disebabkan oleh ketidakmampuan anak dalam mengungkapkan keinginan dirinya sehingga si anak menuntut kita (orangtua) untuk memahaminya. Saat sedang tantrum, tak ada yang benar menurutnya. Ia marah, frustasi, atau merengek. Setelah tantrumnya reda, biasanya anak akan memiliki mood lebih baik. Nah, saat itu lah mama baru dekati dan bicara baik-baik, karena kalau selagi tantrum sudah pasti anak semakin mengamuk dan mama bisa ikut emosi jiwa 🙄. Sejujurnya, I am so blessed to be surrounded by these two amazing kids everyday. If there is one thing I've learned in our daily routine is that, life is so much better when you have someone to share your emotions and loves with. ❤ #tantrum  #tempertantrum  #kidsemotions  #motherhood  #parentingtips 
Melihat anak yang menangis tersedu-sedu sampai tantrum saat keinginannya tidak dipenuhi, memang menjadi tantangan tersendiri bagi #WonderParent dalam menanganinya. Kali ini kita tilik bagaimana #WonderMom Nagita Slavina @raffinagita1717 ketika menangani putra tercinta Rafathar ketika keinginannya membeli mainan tidak terpenuhi.

#wonderbee #family #parenting #millenial #children #tantrum #anaktantrum #raffiahmad #rafathar #nagitaslavina #indonesia #love
When you come back home after a long day at work and you have to deal with a toddler tantrum 😂😭
But hey...who said parenting would be an easy thing? 🙈🙈🙈
#toddler #tantrum #omg #icantakeitafterlongdayatwork #mummyneedswine #dziecko #foch #dzieckonafochu #histeria #cozadzień
Is that a #new #sauce I see!?!? Sweet Pepper Sauce... I can't for you to try it on the #QuesadillaBurger at #tantrum #tonight #southloop #chicago #energy w/ @smallworldcollective #foodie #foodporn #foodie #chicagofood  #chigram #simplydeliciouschi
"I am not against discipline! I am against public humiliation!" Shaming kids online can actually change a child's development, putting undue stress on the brain. Anxiety and depression later in life can stem from a shaming incident during childhood. Some kids even suffer post-traumatic stress disorder after being shamed by a parent, or worse yet, commit suicide. Not only is shaming potentially damaging, it places kids in danger. Child predators go online and look for insecure kids with low self-esteem. A parent who publicly shames a child also makes him a target for bullies at school. After all, anyone can view what's shared online..
#bullying #shamingkidsonline #shamingkids #humiliatingchildren #childabuse #kidscrying #kidcrying #discipline #disciplining #tantrum
"I am not against discipline! I am against public humiliation!" Shaming kids online can actually change a child's development, putting undue stress on the brain. Anxiety and depression later in life can stem from a shaming incident during childhood. Some kids even suffer post-traumatic stress disorder after being shamed by a parent, or worse yet, commit suicide. Not only is shaming potentially damaging, it places kids in danger. Child predators go online and look for insecure kids with low self-esteem. A parent who publicly shames a child also makes him a target for bullies at school. After all, anyone can view what's shared online.. #bullying  #shamingkidsonline  #shamingkids  #humiliatingchildren  #childabuse  #kidscrying  #kidcrying  #discipline  #disciplining  #tantrum 
Trying to get Asher to leave the beach wasn’t easy 😂. We had such a nice holiday but it’s nice to be home and enjoy some home comforts. #instamum #holiday #hpbhenllys #wales #llanddona #tantrum #beach #sunshine #familygoals #selfie
In the start: why don't I take my bow out more often this is so calming! I feel great.
In the end: WHY DO I EVEN HAVE THIS SHIT!! GAHH! *throwing a tantrum  when everything goes to shit!* STUPID SHIT! 
#shit #archery #loveit #hateit #itscomplicated #bow #biwandarrow #workout #training #inthesun #sunshine #magical #warm #liveit #tantrum
Dahlia was mad she couldn't have a cake pop before lunch so she took off her clothes to protest. After being ignored, she calmed down, ate her lunch, and redressed herself. Then enjoyed a cake pop. Haha! #twoyearsold #tantrum #only2for2weekssofar #evilsmile
Dahlia was mad she couldn't have a cake pop before lunch so she took off her clothes to protest. After being ignored, she calmed down, ate her lunch, and redressed herself. Then enjoyed a cake pop. Haha! #twoyearsold  #tantrum  #only2for2weekssofar  #evilsmile 
Wear sexy pj’s, you never know who you might meet in your dreams 👀

What do you guys think? 
Available in S,M,L,XL 🔥
Worldwide Shipping 🌏
DM for Price 🌟

#outfitoftheday #ootd #sexy #nude #silk #instagood #instafashion #vintage #fashionblogger #fashionista #stylish #womenempowerment #womensfashion #followforfollow #chill #netflix #fashionlover #trendy #sleepover #sleepy #Tantrum
what do you think girls? the colour is amazing isn’t it😍

Available in S,M,L,XL 🔥
Worldwide Shipping 🌏
DM for Price 🌟

Available in S,M,L,XL

#summer #nude #followforfollow bikini #beach #lingeriemodel #squats #legsfordays #legs #buttworkout #butt #tan #instagood #picoftheday #sexy #netflix #chill #fashion #blonde #lingeriesexy #elegant #thongbikini #bikinimodel #Tantrum
Even if don't like cat-box why was I not loaded up & taken to @nigellalawson last night?
#listentothepaw not a thing? #tantrum
Even if don't like cat-box why was I not loaded up & taken to @nigellalawson last night? #listentothepaw  not a thing? #tantrum