an online Instagram web viewer

#sukusukuseparuh medias

Photos

Segak menawan! .
Bento paling laris tahun ni. RM18 satu . Ada 4 kaler menarik. .
Sila2 Jamu mata. Bekenan habaq mai kat mama cun. .
Ready stock . .
โ˜Ž๏ธ012-3772635
#mamacun #moorlifepeelis #projekbuatduit #shakleeperlis #bentobox #bento #moorlife #kalermenarik #bekalanak #sukusukuseparuh #freesudu
Nasi putih + Mackerel Grill + Broccoli + Salad + Tomato + Timun
#throwback
#diet #lowcarb #lowcalorie #foodie #jk1m #eatcleanmalaysia #ilovediet #healthyfood #weightloss #bento #eatclean #food #foodporn #foodphotography
Kenapa perlu join team kami..?!
.
โœ”๏ธbisnes tanpa modal
โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank
โœ”๏ธpulangan lumayan
โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat
.
Whatsapp SEGERA !
๐Ÿ“ฒ0164564826
๐Ÿ“ฒ0164564826
.
Whatsapp sekarang !
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #tupperware #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #tupperware #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat
Kenapa perlu join team kami..?! . โœ”๏ธbisnes tanpa modal โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank โœ”๏ธpulangan lumayan โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat . Whatsapp SEGERA ! ๐Ÿ“ฒ0164564826 ๐Ÿ“ฒ0164564826 . Whatsapp sekarang ! . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #tupperware  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #tupperware  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat 
Day47๐ŸŒบ
Lunch td:1/2cup brown rice,ikan sardin bakar,ulamans+smbal blacan sihat
#eatclean
#sukusukuseparuh 
#stayhealthy 
#fitnfab 
#myjourney 
#alhamdulillahkenyang๐Ÿ˜
We don't have to be smarter than the rest.
.
We have to be more DISCIPLINED than the rest. .
#sukusukuseparuh #eatcleanmalaysia #misikurus #jomdiet #menusihat #dietkalori #dietmakannasi #dietkalorimenu #makansihat #dietmalaysia #makansihat
Kenapa perlu join team kami..?!
.
โœ”๏ธbisnes tanpa modal
โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank
โœ”๏ธpulangan lumayan
โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat
.
Whatsapp SEGERA !
๐Ÿ“ฒ0164564826
๐Ÿ“ฒ0164564826
.
Whatsapp sekarang !
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #tupperware #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #tupperware #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat
Kenapa perlu join team kami..?! . โœ”๏ธbisnes tanpa modal โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank โœ”๏ธpulangan lumayan โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat . Whatsapp SEGERA ! ๐Ÿ“ฒ0164564826 ๐Ÿ“ฒ0164564826 . Whatsapp sekarang ! . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #tupperware  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #tupperware  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat 
Lunch:
๐Ÿš 1/2 cup nasi
๐Ÿ— Ayam bakar
๐Ÿฅ— Carrot, Zucchini, Kacang panjang
๐ŸŒถ๏ธ Sambal belacan
.
#sukusukuseparuh 
#menujomkurusaainaa
#eatcleanmalaysia 
#misikurus
Nak kurus tapi tak boleh kalau tak makan nasi?๐Ÿ˜ฉ Siapa kata kalau nak kurus JANGAN makan nasi.Banyak tips dan teknik pemakanan yang betul utk turun berat badan.
 Follow ig coach @eyfasoleh
@eyfasoleh
@eyfasoleh
@eyfasoleh
@eyfasoleh
 bagi yang serius nak kurus sebelum raya
.
#coacheyfa #kurus #kurusselamat #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurussebelumkawin 
#kurussebelumraya2018 
#paidreviewrm5 #langsing #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomsihat #sukusukuseparuh #makannasi #ontakon #onxon #avengers #laparnasi #gym #tipsmakan #tipssihat #tipsdiet #tipsdietsihat #amalansihat
Nak kurus tapi tak boleh kalau tak makan nasi?๐Ÿ˜ฉ Siapa kata kalau nak kurus JANGAN makan nasi.Banyak tips dan teknik pemakanan yang betul utk turun berat badan. Follow ig coach @eyfasoleh @eyfasoleh @eyfasoleh @eyfasoleh @eyfasoleh bagi yang serius nak kurus sebelum raya . #coacheyfa  #kurus  #kurusselamat  #kurussebelumraya  #kurussebelumnikah  #kurussebelumkawin  #kurussebelumraya2018  #paidreviewrm5  #langsing  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jomsihat  #sukusukuseparuh  #makannasi  #ontakon  #onxon  #avengers  #laparnasi  #gym  #tipsmakan  #tipssihat  #tipsdiet  #tipsdietsihat  #amalansihat 
Lunch hari ni , Alhamdulillah

Grilled Salmon ( marinated with Cajun & black pepper )
Sambal Petai ikan bilis
Sup Bayam 
ACV tu memang sedap ,macam nak minum setiap masa ๐Ÿ˜Š

#nakmknbacabismillah 
#ShaMakanMinum
#sukusukuseparuh
#acv
Ahad 22.4.18
.
Lunch โค 
Sbbkn hari Ni Ada sukan sekolah,so Kita mkn kt kedai je la..x kose hakak nk masak..๐Ÿ˜ 1 senduk Nasi
Ikan keli berlado
Sayur kacang botol
Sepotong nenas

Snacking 
Aiskrim Tropicana (57kcal)
Sepotong Sengkuang sos merah (kongsi dgn husband)
.
.
.
#lunch #dyadietjourney #sukusukuseparuh #bfeedmom #weightloss #dietcalori #flexibledieting #misi55kg
Lunch mamaks gaiss.. .
.

snack am tadi, makan fitbar kat kelas.. .
.
#sukusukuseparuh
Lunch mamaks gaiss.. . . snack am tadi, makan fitbar kat kelas.. . . #sukusukuseparuh 
22 APRIL 2018 | 30/365
First Intervention Suku-Suku Separuh & Cergas Program at Tanjong Karang , Selangor.
. 
Organized by:
Malaysian Association for the Study of Obesity (MASO)
. 
Collaboration with:
Nutrition Society of Malaysia (NSM)
Malaysian Dietitians' Association (MDA) 
Ministry of Health Malaysia 
MySihat
. 
Thanks to all selected participants for joining ours program. I'm very impressed with them. They are very proactive, friendly and always keep asking questions during talk session. I could see their intentions , enthusiasm and eagerness to change their previous behaviour and lifestyle. Hopefully after 6 months intervention , I wish to all of them can achieve what they are dreams to be.
.
#sukusukuseparuh #pemakanan #jomsihat #jomkurus #3sc #bahagianpemakanan #igers #igersmy #igersmalaysia #igkelantan #instagood #instadaily #instalike #igkelantan #ikutcarakita #kelantanese #nutritionist #nutrition #food #fierce #ootd #my_genggua #my_ig_lah #snapseed #sport #fierce
22 APRIL 2018 | 30/365 First Intervention Suku-Suku Separuh & Cergas Program at Tanjong Karang , Selangor. . Organized by: Malaysian Association for the Study of Obesity (MASO) . Collaboration with: Nutrition Society of Malaysia (NSM) Malaysian Dietitians' Association (MDA) Ministry of Health Malaysia MySihat . Thanks to all selected participants for joining ours program. I'm very impressed with them. They are very proactive, friendly and always keep asking questions during talk session. I could see their intentions , enthusiasm and eagerness to change their previous behaviour and lifestyle. Hopefully after 6 months intervention , I wish to all of them can achieve what they are dreams to be. . #sukusukuseparuh  #pemakanan  #jomsihat  #jomkurus  #3sc  #bahagianpemakanan  #igers  #igersmy  #igersmalaysia  #igkelantan  #instagood  #instadaily  #instalike  #igkelantan  #ikutcarakita  #kelantanese  #nutritionist  #nutrition  #food  #fierce  #ootd  #my_genggua  #my_ig_lah  #snapseed  #sport  #fierce 
Slmt tghari...menu akk arini...ikan bawal emas grill rempah + ulam seminggu yg sm jer + sambal sihat...alhamdulillah...
#makantengahari 
#menutengahari 
#menusihat 
#menubujang 
#sukusukuseparuh 
#pinggansihatmalaysia 
#eatcleanmalaysia 
#eatclean 
#healtyfood 
#azuepinggansihat
perut dah start bunyi-bunyi ke?๐Ÿ˜… nak lunch ni, kawal nafsu ye. makan #sukusukuseparuh dah cukup, kata nak sihat?

ni contoh pinggan sihat Malaysia. tak kisah nak ambil lauk apa, masak lemak cili padi? gulai? sambal? boleh belaka! cuma jangan ambil kuah ๐Ÿ˜‰ kuah yang lekat kat lauk tu dah cukup 
tak suka makan sayur banyak-banyak? ganti dengan ulam atau buah. sambal belacan/cili bagus untuk tingkatkan metabolisme. sapa kata nak kurus dan sihat tak boleh makan sedap?

happy lunch all!

kredit gambar dari Google
perut dah start bunyi-bunyi ke?๐Ÿ˜… nak lunch ni, kawal nafsu ye. makan #sukusukuseparuh  dah cukup, kata nak sihat? ni contoh pinggan sihat Malaysia. tak kisah nak ambil lauk apa, masak lemak cili padi? gulai? sambal? boleh belaka! cuma jangan ambil kuah ๐Ÿ˜‰ kuah yang lekat kat lauk tu dah cukup tak suka makan sayur banyak-banyak? ganti dengan ulam atau buah. sambal belacan/cili bagus untuk tingkatkan metabolisme. sapa kata nak kurus dan sihat tak boleh makan sedap? happy lunch all! kredit gambar dari Google
day 132
๐Ÿ“Œbrunch
toasted oat
mango
caramelized banana

alhamdulillah
sedap & sedaplah!๐Ÿ˜
klau pkai @c.o.and.co
sure lebih sedap!
me blom bl lg hehe

cc:husband n anak @onlynime_
next month beday tlg hadiahkan kan k!๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ thanks alot to @mom.learns.to.cook for the recipe!!โค
me suka sgt!!
#eathealthy #eatcleandiet #balancediet #healthyfood #eatcleanmalaysia #resepidiet #weightlossjourney #eatclean 
#menudiet #nnjourneytofit #dietmalaysia #eatcleanfood #eatrealfood #misi55kg #dietseimbang #dietkalori #misikurus #sukusukuseparuh #kurussihat #toastedoatmeal
day 132 ๐Ÿ“Œbrunch toasted oat mango caramelized banana alhamdulillah sedap & sedaplah!๐Ÿ˜ klau pkai @c.o.and.co sure lebih sedap! me blom bl lg hehe cc:husband n anak @onlynime_ next month beday tlg hadiahkan kan k!๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ thanks alot to @mom.learns.to.cook for the recipe!!โค me suka sgt!! #eathealthy  #eatcleandiet  #balancediet  #healthyfood  #eatcleanmalaysia  #resepidiet  #weightlossjourney  #eatclean  #menudiet  #nnjourneytofit  #dietmalaysia  #eatcleanfood  #eatrealfood  #misi55kg  #dietseimbang  #dietkalori  #misikurus  #sukusukuseparuh  #kurussihat  #toastedoatmeal 
Kaki jemah ase mcm nk trcabut, adoii keletihan masih blom abis.. hadap yg mudah dn simple je la.. moh lunch.. .
.
#sukusukuseparuh .
#ResepiJemah ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Hastag #diejaisback #diejaontrack #diejanakkurus
.
Dieja move to #phase4 #maintainancephase #lowcarb #eatclean .
.
#happytummy 
#easylowcarb 
#roadto55kg .
.
Semoga d beri kesihatan yg baik.. Jomm jomm.. !! #fattofit #jemahweightlost #myinchloss #myjourney #happydinner #happylunch #happybreakfast #happyexcersice #healthy #plainwater #food#happyweightloss #mybentobox #bento
Kaki jemah ase mcm nk trcabut, adoii keletihan masih blom abis.. hadap yg mudah dn simple je la.. moh lunch.. . . #sukusukuseparuh  . #ResepiJemah  ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Hastag #diejaisback  #diejaontrack  #diejanakkurus  . Dieja move to #phase4  #maintainancephase  #lowcarb  #eatclean  . . #happytummy  #easylowcarb  #roadto55kg  . . Semoga d beri kesihatan yg baik.. Jomm jomm.. !! #fattofit  #jemahweightlost  #myinchloss  #myjourney  #happydinner  #happylunch  #happybreakfast  #happyexcersice  #healthy  #plainwater  #food #happyweightloss  #mybentobox  #bento 
Less is more right? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Do whatsapp*click link on bio* to order ๐Ÿ˜˜ 
Today last day open order yeaa.
Regrann from @nnjourneytofit -  day 87
๐Ÿ“Œpuasa sunat isnin
1st meal๐Ÿ™‚
kiwi
banana with choconuts @farahsgourmet

alhamdulillah
selamat berbuka puasa pada semua yg berpuasa๐Ÿค—

#eathealthy #eatcleandiet #balancediet #healthyfood #eatcleanmalaysia #resepidiet #weightlossjourney #eatclean 
#menudiet #nnjourneytofit #dietmalaysia #eatcleanfood #eatrealfood #misi55kg #dietseimbang #dietkalori #misikurus #sukusukuseparuh #kurussihat #puasasunatfarahsgourmet
Less is more right? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Do whatsapp*click link on bio* to order ๐Ÿ˜˜ Today last day open order yeaa. Regrann from @nnjourneytofit - day 87 ๐Ÿ“Œpuasa sunat isnin 1st meal๐Ÿ™‚ kiwi banana with choconuts @farahsgourmet alhamdulillah selamat berbuka puasa pada semua yg berpuasa๐Ÿค— #eathealthy  #eatcleandiet  #balancediet  #healthyfood  #eatcleanmalaysia  #resepidiet  #weightlossjourney  #eatclean  #menudiet  #nnjourneytofit  #dietmalaysia  #eatcleanfood  #eatrealfood  #misi55kg  #dietseimbang  #dietkalori  #misikurus  #sukusukuseparuh  #kurussihat  #puasasunatfarahsgourmet 
Just follow this campaign, then you will fit and healthy... In Shaa Allah... Plus do exercise regularly and control sugar intake...
#kementeriankesihatanmalaysia
#pinggansihatmalaysia 
#sukusukuseparuh
Awak ingat awak akan berdiet bulan ramadhan nanti, tapi lain jadinya pula.

Baik dapatkan awal- awal mamam the diet plate supaya makanan awak bersukat, last- last awak juga yang hepi sebab badan dah slim u ols.

Dm/wasap 014.9686603

#mamam #sukusukuseparuh #dietplan #pinggansihat #pinggandiet #kkm #ajimaura #ramadhan #puasa #terapiinstagram #kualalumpur #klcc #dietplate #jomkurus1malaysia #juskurus #plussize
Ingat lg video ni tak? Kalo ingat TAG kwn2 yg sezaman yg tgk video ni
.
Jom follow @pinggansihat utk tips2 kurus dan sihat ๐Ÿ˜Ž
.
#sukusukuseparuh #pinggansihat #carakurus #kurusbadan #nakkurus #kuruskanbadan #nakcantik #jomsihat #jk1m #azamkurus2018 #mamamthedietplate
Day47๐ŸŒบ
Breakfast: Egg sandwich
#eatclean
#sukusukuseparuh 
#stayhealthy 
#fitnfab 
#myjourney 
#alhamdulillahkenyang๐Ÿ˜
Awak ingat awak akan berdiet bulan ramadhan nanti, tapi lain jadinya pula. Baik dapatkan awal- awal mamam the diet plate supaya makanan awak bersukat, last- last awak juga yang hepi sebab badan dah slim u ols.
.
Jom follow @pinggansihat utk tips2 kurus dan sihat ๐Ÿ˜Ž
.
#sukusukuseparuh #pinggansihat #carakurus #kurusbadan #nakkurus #kuruskanbadan #nakcantik #jomsihat #jk1m #azamkurus2018 #mamamthedietplate
Kenapa perlu join team kami..?!
.
โœ”๏ธbisnes tanpa modal
โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank
โœ”๏ธpulangan lumayan
โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat
.
Whatsapp SEGERA !
๐Ÿ“ฒ0164564826
๐Ÿ“ฒ0164564826
.
Whatsapp sekarang !
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #tupperware #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #tupperware #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat
Kenapa perlu join team kami..?! . โœ”๏ธbisnes tanpa modal โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank โœ”๏ธpulangan lumayan โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat . Whatsapp SEGERA ! ๐Ÿ“ฒ0164564826 ๐Ÿ“ฒ0164564826 . Whatsapp sekarang ! . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #tupperware  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #tupperware  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat 
Best selling ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
2 biji Luna untuk cod โ˜บ๏ธ
.
Sapa sangka,
Jual set bento rm18 je pun,
Tapi buleh dapat extra income 3-4 angka !
.
Macam mana tu..?!
Nak juga extra income..?!
.
Whatsapp sekarang !
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #tupperware #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #tupperware #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat
Best selling ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . 2 biji Luna untuk cod โ˜บ๏ธ . Sapa sangka, Jual set bento rm18 je pun, Tapi buleh dapat extra income 3-4 angka ! . Macam mana tu..?! Nak juga extra income..?! . Whatsapp sekarang ! . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #tupperware  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #tupperware  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat 
Kenapa perlu join team kami..?!
.
โœ”๏ธbisnes tanpa modal
โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank
โœ”๏ธpulangan lumayan
โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat
.
Whatsapp SEGERA !
๐Ÿ“ฒ0164564826
๐Ÿ“ฒ0164564826
.
Whatsapp sekarang !
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #tupperware #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #tupperware #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat
Kenapa perlu join team kami..?! . โœ”๏ธbisnes tanpa modal โœ”๏ธtak perlu simpan stok โœ”๏ธtak perlu buat loan bank โœ”๏ธpulangan lumayan โœ”๏ธbimbingan daripada Leader hebat . Whatsapp SEGERA ! ๐Ÿ“ฒ0164564826 ๐Ÿ“ฒ0164564826 . Whatsapp sekarang ! . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #tupperware  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #tupperware  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat 
One hour of intensive #workouts. My weekend routine. #fitforlife ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
.
.
.
#zumba#zumbafitness#healthy#fit#aerobic#sukusukuseparuh
Apa yang penting? Istiqamah dalam setiap perbuatan, niat yg betul dan set target yang jelas dan logik akal!
Ramai org bertanya, โ€œtak makan nasi ke?โ€. Persepsi negatif ini membuatkan ramai xsanggup nak diet. Untuk weight loss journey, ilmu juga perlu ada, kalau tidak anda akan tumpas di pertengahan jalan. 
Anda tak boleh buat seorang diri, kena dikelilingi oleh kawan2 yang mempunyai misi yang sama dengan anda, masa tu anda akan lebih bersemangat dan support each other bila anda lossss.

Misi 7series semakin hampir. 
#weightlossjourney #jk1m #jomkurus #spartansemenyih #healthyfood #healtylife #eatclean #diet #weightloss #kurus #healthy #kurus #sukusukuseparuh #jomdiet #hidupsihat #mindacergas
Apa yang penting? Istiqamah dalam setiap perbuatan, niat yg betul dan set target yang jelas dan logik akal! Ramai org bertanya, โ€œtak makan nasi ke?โ€. Persepsi negatif ini membuatkan ramai xsanggup nak diet. Untuk weight loss journey, ilmu juga perlu ada, kalau tidak anda akan tumpas di pertengahan jalan. Anda tak boleh buat seorang diri, kena dikelilingi oleh kawan2 yang mempunyai misi yang sama dengan anda, masa tu anda akan lebih bersemangat dan support each other bila anda lossss. Misi 7series semakin hampir. #weightlossjourney  #jk1m  #jomkurus  #spartansemenyih  #healthyfood  #healtylife  #eatclean  #diet  #weightloss  #kurus  #healthy  #kurus  #sukusukuseparuh  #jomdiet  #hidupsihat  #mindacergas 
Alhamdulillah. Akhirnya.
Sebelum ni abam selalu dgn tagline gemuk is awesome. Maksud dia memang bukan nak suruh org lain gemuk. Maksud dia nak bagitahu orang gemuk pun bleh berjaya, sama je macam org kurus. High confidence kena tinggi wpun fizikal besar.

Cuma sampai waktu kita kena sedar gemuk ni bleh menyebabkan banyak penyakit lain. Utk dapatkan baby pun agak sukar. Jadi ketika masih muda ni, masih banyak tenaga untuk buat senaman selain jaga makan. 
Keep it up abam!!
Semoga berjaya misi abam utk lebih sihat. .
.
#abambocey #greensmoothies 
#kelaseatclean #healthydiet
#kelaseatcleankakyaya #coffeelover #cookwithlove #babyctdk #jkm1m #resepieatcleanmalaysia #eatcleanrecipi #eatcleangetlean #eatclean #detox #detoxtea #healthyrecipe #eathealthy #tehkurus #sukusukuseparuh #realfood #foodie #kevinzahari #eatcleanclassmalaysia  #jomkurus1malaysia #instafood #foodporn #foodphotography #kebaya2018 #bajurayawanita2018
Alhamdulillah. Akhirnya. Sebelum ni abam selalu dgn tagline gemuk is awesome. Maksud dia memang bukan nak suruh org lain gemuk. Maksud dia nak bagitahu orang gemuk pun bleh berjaya, sama je macam org kurus. High confidence kena tinggi wpun fizikal besar. Cuma sampai waktu kita kena sedar gemuk ni bleh menyebabkan banyak penyakit lain. Utk dapatkan baby pun agak sukar. Jadi ketika masih muda ni, masih banyak tenaga untuk buat senaman selain jaga makan. Keep it up abam!! Semoga berjaya misi abam utk lebih sihat. . . #abambocey  #greensmoothies  #kelaseatclean  #healthydiet  #kelaseatcleankakyaya  #coffeelover  #cookwithlove  #babyctdk  #jkm1m  #resepieatcleanmalaysia  #eatcleanrecipi  #eatcleangetlean  #eatclean  #detox  #detoxtea  #healthyrecipe  #eathealthy  #tehkurus  #sukusukuseparuh  #realfood  #foodie  #kevinzahari  #eatcleanclassmalaysia  #jomkurus1malaysia  #instafood  #foodporn  #foodphotography  #kebaya2018  #bajurayawanita2018 
Mungkin uols ingat yang uols akan berjaya berdiet bulan Ramadhan nanti, tapi lain pula jadinya. .
Baik dapatkan Mamam the Diet Plate  a.k.a PINGGAN SUKU SUKU SEPARUH sekarang supaya makanan awak bersukat.
.
Jangan terkejut nanti raya awak juga yang hepi sebab badan dah slim uols.
.
#sukusukuseparuh #eatcleanmalaysia #misikurus #jomdiet #menusihat #dietkalori #dietmakannasi #dietkalorimenu #makansihat #dietmalaysia #makanansihat
This parcel belong to putri from kl. Tq so much putri this one 3rd parcel ordered from her.

Putri ordered
1. Bunbun
2. Fluffy bun
3. Chacha sauce
4. Konjac noodles ๐Ÿ˜ Tq so much dear
.
.
amazing product amazing taste
eat more lose more
.
๐Ÿ†“๏ธ sugar free
๐Ÿ†“๏ธ gluten free
๐Ÿ†“๏ธ grain free
๐Ÿ†“๏ธ rice free
โœ” low-carb
โœ” low-calory
๐Ÿค— friendly for ketodiet, paleo diet, atkin diet, primal
.
to place order, call us ๐Ÿ“ž

0182909005
0182909005
0182909005
0105524025
0105524025
0105524025
.
.
.
eatslim
the more u eat the more u lose
.
.

#eatslim #addauwais  #eatslimlifestyle #healthyliving #eatnslim #eatmorelosemore #makanmakantakgemok #justdoit #vegan #paleodiet #mealplan #ketosis #loseweight #ketokl #lowcarb #lowcarbdiet #guiltfree #ketodiet #motivation #ketomalaysia #jomjadikurus #sugarfree #eatclean #chachasauce #bunbun #fluffybun #glutenfree #sukusukuseparuh  #makantanparasabersalah
This parcel belong to putri from kl. Tq so much putri this one 3rd parcel ordered from her. Putri ordered 1. Bunbun 2. Fluffy bun 3. Chacha sauce 4. Konjac noodles ๐Ÿ˜ Tq so much dear . . amazing product amazing taste eat more lose more . ๐Ÿ†“๏ธ sugar free ๐Ÿ†“๏ธ gluten free ๐Ÿ†“๏ธ grain free ๐Ÿ†“๏ธ rice free โœ” low-carb โœ” low-calory ๐Ÿค— friendly for ketodiet, paleo diet, atkin diet, primal . to place order, call us ๐Ÿ“ž 0182909005 0182909005 0182909005 0105524025 0105524025 0105524025 . . . eatslim the more u eat the more u lose . . #eatslim  #addauwais  #eatslimlifestyle  #healthyliving  #eatnslim  #eatmorelosemore  #makanmakantakgemok  #justdoit  #vegan  #paleodiet  #mealplan  #ketosis  #loseweight  #ketokl  #lowcarb  #lowcarbdiet  #guiltfree  #ketodiet  #motivation  #ketomalaysia  #jomjadikurus  #sugarfree  #eatclean  #chachasauce  #bunbun  #fluffybun  #glutenfree  #sukusukuseparuh  #makantanparasabersalah 
Aglio olio Slimpasta by @eatnslim_mealplan is Japanese low-carb noodles design for those who want to lose weight and diabetes patient.

Gluten free
Sugar free
vegan
Low-carb diet
Ketodiet
Atkin diet

Per serving 100gm
18kcal
1.7g carb
.
.
amazing product amazing taste
eat more lose more
.
๐Ÿ†“๏ธ sugar free
๐Ÿ†“๏ธ gluten free
๐Ÿ†“๏ธ grain free
๐Ÿ†“๏ธ rice free
โœ” low-carb
โœ” low-calory
๐Ÿค— friendly for ketodiet, paleo diet, atkin diet, primal
.
to place order, call us ๐Ÿ“ž

0182909005
0182909005
0182909005
0105524025
0105524025
0105524025
.
.
.
eatslim
the more u eat the more u lose
.
.

#eatslim #addauwais  #eatslimlifestyle #healthyliving #eatnslim #eatmorelosemore #makanmakantakgemok #justdoit #vegan #paleodiet #mealplan #ketosis #loseweight #ketokl #lowcarb #lowcarbdiet #guiltfree #ketodiet #motivation #ketomalaysia #jomjadikurus #sugarfree #eatclean #chachasauce #bunbun #fluffybun #glutenfree #sukusukuseparuh  #makantanparasabersalah
Aglio olio Slimpasta by @eatnslim_mealplan is Japanese low-carb noodles design for those who want to lose weight and diabetes patient. Gluten free Sugar free vegan Low-carb diet Ketodiet Atkin diet Per serving 100gm 18kcal 1.7g carb . . amazing product amazing taste eat more lose more . ๐Ÿ†“๏ธ sugar free ๐Ÿ†“๏ธ gluten free ๐Ÿ†“๏ธ grain free ๐Ÿ†“๏ธ rice free โœ” low-carb โœ” low-calory ๐Ÿค— friendly for ketodiet, paleo diet, atkin diet, primal . to place order, call us ๐Ÿ“ž 0182909005 0182909005 0182909005 0105524025 0105524025 0105524025 . . . eatslim the more u eat the more u lose . . #eatslim  #addauwais  #eatslimlifestyle  #healthyliving  #eatnslim  #eatmorelosemore  #makanmakantakgemok  #justdoit  #vegan  #paleodiet  #mealplan  #ketosis  #loseweight  #ketokl  #lowcarb  #lowcarbdiet  #guiltfree  #ketodiet  #motivation  #ketomalaysia  #jomjadikurus  #sugarfree  #eatclean  #chachasauce  #bunbun  #fluffybun  #glutenfree  #sukusukuseparuh  #makantanparasabersalah 
Morning.. telor ayam kampung .. .
.
.
#sukusukuseparuh .
#ResepiJemah ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Hastag #diejaisback #diejaontrack #diejanakkurus
.
Dieja move to #phase4 #maintainancephase #lowcarb #eatclean .
.
#happytummy 
#easylowcarb 
#roadto55kg .
.
Semoga d beri kesihatan yg baik.. Jomm jomm.. !! #fattofit #jemahweightlost #myinchloss #myjourney #happydinner #happylunch #happybreakfast #happyexcersice #healthy #plainwater #food#happyweightloss #mybentobox #bento
Morning.. telor ayam kampung .. . . . #sukusukuseparuh  . #ResepiJemah  ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Hastag #diejaisback  #diejaontrack  #diejanakkurus  . Dieja move to #phase4  #maintainancephase  #lowcarb  #eatclean  . . #happytummy  #easylowcarb  #roadto55kg  . . Semoga d beri kesihatan yg baik.. Jomm jomm.. !! #fattofit  #jemahweightlost  #myinchloss  #myjourney  #happydinner  #happylunch  #happybreakfast  #happyexcersice  #healthy  #plainwater  #food #happyweightloss  #mybentobox  #bento 
Best selling ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Sapa sangka,
Jual set bento rm18 je pun,
Tapi buleh dapat extra income 3-4 angka !
.
Macam mana tu..?!
Nak juga extra income..?!
.
Whatsapp sekarang !
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #tupperware #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #tupperware #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat
Best selling ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Sapa sangka, Jual set bento rm18 je pun, Tapi buleh dapat extra income 3-4 angka ! . Macam mana tu..?! Nak juga extra income..?! . Whatsapp sekarang ! . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #tupperware  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #tupperware  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat 
๐Ÿ€DAY 17 ๐Ÿ€DINNER
Sabtu 21.04.2018
Actually lebih dari ini, sebab ada makan makan lepas tu di rumah lain. 
#sukusukuseparuh
๐Ÿ€DAY 17 ๐Ÿ€DINNER Sabtu 21.04.2018 Actually lebih dari ini, sebab ada makan makan lepas tu di rumah lain. #sukusukuseparuh 
.
Dinner 
21 April 2018
#jhdietjourney 
#menudietdapurjh .
.
.
Ramen goreng 
Sis dah rindu nak makan mee hehe maka smggu ni misi habis kan ramen mee yer .
.
#dietseimbang 
#sukusukuseparuh
KORANG NAK BADAN MACAM EN A ATAU EN B
.
Semua orang nak badan sado macam EN B kan!DAH agak dah!๐Ÿ’ช
.
Mari kita kaji cara2 nak jadi sado
๐Ÿ‹ Serapan mustahak diubah,pilih yang tinggi protein,rendah karbo.
๐Ÿ‹ Makan tengahari ikut #sukusukuseparuh.
Makan nasi no problem,tapi ikut Portion.Cara masak mustahak,kalau masak gulai lemak cili padi hari2,tu nak ternak lemak nampaknya.
๐Ÿ‹ Makan malam sebelum maghrib,kalau suka makan lewat malam lepas tu tidur,jadi le En B.
.
Belajar sesuatu mari amalkan,nak kami pantau lunch mari masuk group coaching #getfitnowonline,pendaftaran bulan Mei dibuka.Tapi untuk perempuan shj.
.
Suriati0125894671
KORANG NAK BADAN MACAM EN A ATAU EN B . Semua orang nak badan sado macam EN B kan!DAH agak dah!๐Ÿ’ช . Mari kita kaji cara2 nak jadi sado ๐Ÿ‹ Serapan mustahak diubah,pilih yang tinggi protein,rendah karbo. ๐Ÿ‹ Makan tengahari ikut #sukusukuseparuh . Makan nasi no problem,tapi ikut Portion.Cara masak mustahak,kalau masak gulai lemak cili padi hari2,tu nak ternak lemak nampaknya. ๐Ÿ‹ Makan malam sebelum maghrib,kalau suka makan lewat malam lepas tu tidur,jadi le En B. . Belajar sesuatu mari amalkan,nak kami pantau lunch mari masuk group coaching #getfitnowonline ,pendaftaran bulan Mei dibuka.Tapi untuk perempuan shj. . Suriati0125894671
Day46๐ŸŒบ
Dinner:Eggs salad
#eatclean
#sukusukuseparuh 
#stayhealthy 
#fitnfab
#myjourney 
#alhamdulillahkenyang๐Ÿ˜
Slmt ptg...menu akk arini campak2 jer...xtau nk bg nm apa aym ni...serbuk kari + sos tiram + sos + serbuk cili + tomato + brokoli...siap..aym tu akk grill ngn kunyit grm n madu...alhamdulillah...siap campak2...
#menutengahari 
#menubujang 
#makantengahari 
#menusihat 
#sukusukuseparuh 
#pinggansihatmalaysia 
#healtyfood 
#eatcleanmalaysia 
#eatclean 
#azuepinggansihat
Geng ex-Texas Instruments..
Mak anak 3 vs Mak anak 1.
Geng ex-Texas Instruments.. Mak anak 3 vs Mak anak 1.