an online Instagram web viewer

#sogo medias

Photos

6D500根👉🏻喜歡有妝感的人可以參考6D/山茶花這種多根行的款式唷😗
.
.
✅5.4月預約已開放 歡迎詢問
.
⏰可預約時間12:00--20:00
🔎預約請加Line :@zqv2474c (含@)
或點選首頁網址即可加入Line@
.
.
#台北#芝山站##接睫毛#補睫毛#6D接睫#偽素顏#日式睫毛#山茶花睫毛#石牌#士林#劍潭#天母#天母接睫毛#天母sogo#台北接睫毛#士林接睫毛 #天母商圈 #石牌睫毛#芝山捷運站 #士林夜市 #sogo#taipe#taimu #2018#eyelashs#eyelashextension#makeup#lashes#eyelashsalon
6D500根👉🏻喜歡有妝感的人可以參考6D/山茶花這種多根行的款式唷😗 . . ✅5.4月預約已開放 歡迎詢問 . ⏰可預約時間12:00--20:00 🔎預約請加Line :@zqv2474c (含@) 或點選首頁網址即可加入Line@ . . #台北 #芝山站 ##接睫毛 #補睫毛 #6D接睫 #偽素顏 #日式睫毛 #山茶花睫毛 #石牌 #士林 #劍潭 #天母 #天母接睫毛 #天母sogo #台北接睫毛 #士林接睫毛  #天母商圈  #石牌睫毛 #芝山捷運站  #士林夜市  #sogo #taipe #taimu  #2018 #eyelashs #eyelashextension #makeup #lashes #eyelashsalon 
CHOCO JAR serendah harga RM 6 sahaja uolls 😱😋😋 Asyik makan coklat biasa2 je jom la try CHOCO JAR yang ni pulakkk 😍😝 .
.
READY TO POST 23/04
COD 24/04

WHATSAPP 01128672527
WHATSAPP 01128672527
WHATSAPP 01128672527

FOLLOW @the_izz.co @jamilatulizzati_

#chocojar #bubblerice #bubblericechoc
#hantaran #doorgift #doorgiftmurah #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarkl #chocojarmalaysia #chocojarklangvalley #sogo #kl #cod #codccj  #chocojarmalaysia #chocorice #jalantar #codmakanan #codkepong #codpetalingjaya #codbatucave #hadiahhariguru #hadiahbirthday #hadiahhariibu
CHOCO JAR serendah harga RM 6 sahaja uolls 😱😋😋 Asyik makan coklat biasa2 je jom la try CHOCO JAR yang ni pulakkk 😍😝 . . READY TO POST 23/04 COD 24/04 WHATSAPP 01128672527 WHATSAPP 01128672527 WHATSAPP 01128672527 FOLLOW @the_izz.co @jamilatulizzati_ #chocojar  #bubblerice  #bubblericechoc  #hantaran  #doorgift  #doorgiftmurah  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarkl  #chocojarmalaysia  #chocojarklangvalley  #sogo  #kl  #cod  #codccj  #chocojarmalaysia  #chocorice  #jalantar  #codmakanan  #codkepong  #codpetalingjaya  #codbatucave  #hadiahhariguru  #hadiahbirthday  #hadiahhariibu 
Another challenge 🥂🍾🎉🎉
。
我們在SOGO設置了期間限定店,有最新獨家圖案手袋系列,及新款飾品,快點去睇下吧🤗🤗
。
Find us at :
📍旺角朗豪坊Langham Place 11/F
📍尖沙咀 TST K11 3/F
📍銅鑼灣誠品 Hysan Place Eslite Store10/F
📍銅鑼灣崇光期間限定店 3/F
。
。
@shuki.design 
@shuki.element 。
。
#shukidesignhk #handbag #design #selectshop #handmadeaccessories #手袋設計 #香港設計  #popupstore #手作飾物 #shukidesign #Sogo #崇光百貨
Another challenge 🥂🍾🎉🎉 。 我們在SOGO設置了期間限定店,有最新獨家圖案手袋系列,及新款飾品,快點去睇下吧🤗🤗 。 Find us at : 📍旺角朗豪坊Langham Place 11/F 📍尖沙咀 TST K11 3/F 📍銅鑼灣誠品 Hysan Place Eslite Store10/F 📍銅鑼灣崇光期間限定店 3/F 。 。 @shuki.design @shuki.element 。 。 #shukidesignhk  #handbag  #design  #selectshop  #handmadeaccessories  #手袋設計  #香港設計  #popupstore  #手作飾物  #shukidesign  #Sogo  #崇光百貨 
Bougas Lovers.  Jom Dapatkan Bougas Beauty Serum.. Kesan Seawal 3 hari sahaja..Fast Respond & Fast delivery..
.
COD AREA 👇🏻
🚗 Kuala Selangor
🚗 IJok
🚗 Meru
🚗 Jeram
🚗 Kg.Bkt Kuching
🚗 Parit Mahang
🚗 Bukit Hijau
🚗 Kuala Lumpur
🚗 Sunway Putra
🚗 SOGO
🚗 Aswara
🚗 Setia Alam
🚗 Atau Mana-mana kawasan yang anda inginkan.
.
Berminat Jana Pendapatan dengan Bougas Beauty Serum? Jom Join Team kami! Zero Modal sahaja..
.
Berminat? Boleh terus 👇
📲www.wasap.my/60122135542
📲www.wasap.my/60122135542
Bougas Lovers. Jom Dapatkan Bougas Beauty Serum.. Kesan Seawal 3 hari sahaja..Fast Respond & Fast delivery.. . COD AREA 👇🏻 🚗 Kuala Selangor 🚗 IJok 🚗 Meru 🚗 Jeram 🚗 Kg.Bkt Kuching 🚗 Parit Mahang 🚗 Bukit Hijau 🚗 Kuala Lumpur 🚗 Sunway Putra 🚗 SOGO 🚗 Aswara 🚗 Setia Alam 🚗 Atau Mana-mana kawasan yang anda inginkan. . Berminat Jana Pendapatan dengan Bougas Beauty Serum? Jom Join Team kami! Zero Modal sahaja.. . Berminat? Boleh terus 👇 📲www.wasap.my/60122135542 📲www.wasap.my/60122135542
Di gas terus Ampe pagi
@pramana0626 
@ferry_ardiansyah014 
@arkananta09 
@renoyyajeh 
@awpunay 
@bunk_day_blues 
@awpunay_23 
@maya
@mamoy_seleboarr27
@toufikhidayat66 
#sogo
#pasukansogokuy 
#blakspeedhighperformance
@pramana0626 
@awpunay 
#sogo
#race
台北『點水樓』SOGO店で食べる小籠包の話のつづき…
・
メニューを見ると…
全部10個から… 10個って… 多くない?😓
・
とりあえず頼んだオリジナルスタンダードな小籠包10個。一口、一口、一口…😋… バクバクバクバク😍✨
・
3分後… いや…2分後???
目の前から小籠包が跡形もなく消えた…
・
「本番の小籠包は!飲み物です!!!」😆💕✨
・
10個とか!全然足りない!!!
・
#台湾 #台北 #Taiwan #Taipei #trip #旅 #台湾旅行 #喫茶店 #喫茶店巡り #朝食 #小籠包 #海外 #クマさま #lineスタンプ #台湾料理 #sogo #太平洋 #點水樓 #dumpling #美味しい
#グルメ
・
Lineスタンプで検索orプロフィールのアドレスから⤴️
🐻🐷🐰
『しろクマの純喫茶巡り 冬』
『クマさまと純喫茶で待合わせ』
『ぶたちんの純喫茶巡り』
『メンヘラうさぎのメヘさん』
"Junkissa cafe Sticker" "Kuma Sama"line sticker is out, too!
台北『點水樓』SOGO店で食べる小籠包の話のつづき… ・ メニューを見ると… 全部10個から… 10個って… 多くない?😓 ・ とりあえず頼んだオリジナルスタンダードな小籠包10個。一口、一口、一口…😋… バクバクバクバク😍✨ ・ 3分後… いや…2分後??? 目の前から小籠包が跡形もなく消えた… ・ 「本番の小籠包は!飲み物です!!!」😆💕✨ ・ 10個とか!全然足りない!!! ・ #台湾  #台北  #Taiwan  #Taipei  #trip  #旅  #台湾旅行  #喫茶店  #喫茶店巡り  #朝食  #小籠包  #海外  #クマさま  #lineスタンプ  #台湾料理  #sogo  #太平洋  #點水樓  #dumpling  #美味しい  #グルメ  ・ Lineスタンプで検索orプロフィールのアドレスから⤴️ 🐻🐷🐰 『しろクマの純喫茶巡り 冬』 『クマさまと純喫茶で待合わせ』 『ぶたちんの純喫茶巡り』 『メンヘラうさぎのメヘさん』 "Junkissa cafe Sticker" "Kuma Sama"line sticker is out, too!
Soğuk küvet (not söylenilen saatte paylaşılamadı bundan ötürü özür dilerim) #kolera #kolerap #kolo #sagopakajmer #sogo #sagopa #soğukküvet @sagopakajmer_resmi @kolerap
Не устает радовать этот яркий фаленопсис. Цветет с трех цветоносов, периодически наращивает новые бутоны и ответвления! Сфотографировала в компании с Пиноккио. Phal. Sogo David x Dtps. (Sogo Vivien x Little Gem Stripes) 🌸🌸🌸 Paph. Pinocchio #phalaenopsisorchid #sogo #фаленопсис #ниднябезорхидей #orquideas #phalaenopsis #orchidee #flowerlovers #flowermagic #flowerpower #instaflower #flowersofinstagram #flowersmoments  #flowersphotography #orchidshow #americanorchidsociety #фаленоп_непелорик #PaphiopedilumPinochio #PaphPinocchio #Пафиопедилум #PaphiopedilumPinocchio #Пафиопедилюм  #Башмак #башмачок #Paphiopedilum #ВенеринБашмачок #БАШМАКИ_не_ОБУВЬ
Не устает радовать этот яркий фаленопсис. Цветет с трех цветоносов, периодически наращивает новые бутоны и ответвления! Сфотографировала в компании с Пиноккио. Phal. Sogo David x Dtps. (Sogo Vivien x Little Gem Stripes) 🌸🌸🌸 Paph. Pinocchio #phalaenopsisorchid  #sogo  #фаленопсис  #ниднябезорхидей  #orquideas  #phalaenopsis  #orchidee  #flowerlovers  #flowermagic  #flowerpower  #instaflower  #flowersofinstagram  #flowersmoments  #flowersphotography  #orchidshow  #americanorchidsociety  #фаленоп_непелорик  #PaphiopedilumPinochio  #PaphPinocchio  #Пафиопедилум  #PaphiopedilumPinocchio  #Пафиопедилюм  #Башмак  #башмачок  #Paphiopedilum  #ВенеринБашмачок  #БАШМАКИ_не_ОБУВЬ 
ДОРОГИЕ ДЕВУШКИ КРАСАВИЦЫ‼️‼️‼️ У НАС ПОСТУПЛЕНИЯ НОВОГО ТОВАРА💃🏻🙆🏻‍♀️ 🔴 В НАЛИЧИИ❕❕❕❕🆕🆒 🙌🙌🙌ДОСТАВКА ПО ГОРОДУ БЕСПЛАТНО. 
ВНИМАНИЕ❗️❗️❗️❗️❗️ Размер уточняйте по телефону 📞89184403179 .
.
.
.
✔ Размеры: 48-54
✔  По всем вопросам в ⏩директ⏪
✔ Магазин находится по адресу ФМР  ул. ТУРГЕНЕВА 145, на против замка🏰
✔ Отличное качество, на рынке продаж более 5 лет.🔝есть безналичный расчет.
🕙 время работы с 10:00 до 20:00. Без перерыва и выходных.📣📣📣
✔📲📞79184403179
WhatsApp/Viber/звонок😊💌📱☎
#Краснодар#моднаяодежда#красота#тургенева#NEWLOOK#осень#пораутепляться#модныеженщины#большиеразмеры#oversizeload#одеждадляполных #галерея #магазинкаприз#kapris#джинсы#платья#платья2018😍 #свитшот#брендылюкс#sogo#турецкаяодежда#новаяколлекция#новаяколлекция#стильнаяодежда
ДОРОГИЕ ДЕВУШКИ КРАСАВИЦЫ‼️‼️‼️ У НАС ПОСТУПЛЕНИЯ НОВОГО ТОВАРА💃🏻🙆🏻‍♀️ 🔴 В НАЛИЧИИ❕❕❕❕🆕🆒 🙌🙌🙌ДОСТАВКА ПО ГОРОДУ БЕСПЛАТНО. ВНИМАНИЕ❗️❗️❗️❗️❗️ Размер уточняйте по телефону 📞89184403179 . . . . ✔ Размеры: 48-54 ✔ По всем вопросам в ⏩директ⏪ ✔ Магазин находится по адресу ФМР ул. ТУРГЕНЕВА 145, на против замка🏰 ✔ Отличное качество, на рынке продаж более 5 лет.🔝есть безналичный расчет. 🕙 время работы с 10:00 до 20:00. Без перерыва и выходных.📣📣📣 ✔📲📞79184403179 WhatsApp/Viber/звонок😊💌📱☎ #Краснодар #моднаяодежда #красота #тургенева #NEWLOOK #осень #пораутепляться #модныеженщины #большиеразмеры #oversizeload #одеждадляполных  #галерея  #магазинкаприз #kapris #джинсы #платья #платья2018 😍 #свитшот #брендылюкс #sogo #турецкаяодежда #новаяколлекция #новаяколлекция #стильнаяодежда 
Bebe oinks🐷🐷😂
#sogo
Bebe oinks🐷🐷😂 #sogo 
“These moments with you, these flavors coloring the world, everything about today is but a fragment of love.” 💙
—Koi no Kakera, MEZZO 💙💜, Idolish7

#today #instadaily #instamood #storm #clouds #gradients #nature #instaedit #instafilter #rain #i7 #ainana #mezzo #tamaki #sogo #city #citylife #lifeincity
敬青春也敬友誼,
一年雖然只見面一次,
但心中永遠有你們的地位!
#goodfriends 
#忠孝復興美食 
#sogo
#下次有機會一定要再去 
#trastevere 
#cp值高
#小碗一定要幸福
#芝麻也是
Day 2 took a ferry to Hong Kong and we decided to walk down to SOGO shopping mall ..
#magnificentscenery #hongkong #sogo #shopping #travelislife #travelphotography #cityofdreams #starferrypier
Vionic sandal yang nyaman # i love vionic#sogo kokas
Vionic sandal yang nyaman # i love vionic#sogo  kokas
⚜️НОВИНКИ ⚜️
⚜️Юбка  AMN
⚜️Топ SOGO!!!
⚜️ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!
📦📦📦Отправка в день оплаты!
📲Для заказа Direct, или Viber +380662018502
#amnукраина#sogoукраинакупить#sogo#турецкаяодежда
⚜️НОВИНКИ ⚜️
⚜️Юбка  AMN
⚜️Топ SOGO!!!
⚜️ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!
📦📦📦Отправка в день оплаты!
📲Для заказа Direct, или Viber +380662018502
#amnукраина#sogoукраинакупить#sogo#турецкаяодежда
⚜️НОВИНКИ ⚜️
⚜️Штаны трикотаж с декором из пайеток AMN
⚜️Топ SOGO!!!
⚜️ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!
📦📦📦Отправка в день оплаты!
📲Для заказа Direct, или Viber +380662018502
#amnукраина#sogoукраинакупить#sogo#турецкаяодежда
⚜️НОВИНКИ ⚜️
⚜️Штаны трикотаж с декором из пайеток AMN
⚜️Топ SOGO!!!
⚜️ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!
📦📦📦Отправка в день оплаты!
📲Для заказа Direct, или Viber +380662018502
#amnукраина#sogoукраинакупить#sogo#турецкаяодежда
⚜️НОВИНКИ ⚜️
⚜️Штаны трикотаж с декором из пайеток AMN
⚜️Топ SOGO!!!
⚜️ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!
📦📦📦Отправка в день оплаты!
📲Для заказа Direct, или Viber +380662018502
#amnукраина#sogoукраинакупить#sogo#турецкаяодежда
⚜️НОВИНКИ ⚜️
⚜️Штаны трикотаж с декором из пайеток AMN
⚜️Топ SOGO!!!
⚜️ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!
📦📦📦Отправка в день оплаты!
📲Для заказа Direct, или Viber +380662018502
#amnукраина#sogoукраинакупить#sogo#турецкаяодежда
神戸ビュートリアムに行っていつもの井澤さんにカットしてもらいました👋😃
その前に、腹ごしらえでSOGOの大井肉店へ!
並んでやっと食べれたサイコロ弁当💕
#神戸ビュートリアム 
#神戸
#カット
#夏の頭⁉
#ボーイッシュ
#サイコロ弁当
#大井肉店
#SOGO
#美味しかった
#次はどんなヘア
#次回のカットが楽しみ
Hi everyone! Come and join us for SOGO’s 2nd year anniversary bootcamp tomorrow! 😆✨💪 https://www.facebook.com/groups/SOGOTKO/permalink/1622218577832092/ #sogo #sunsoutgunsout #fitnessgroup #fitness #social #運動 #団体 #みんなで #楽しく運動  #楽しい #ピクニック #sunfit #sunfitsisters
🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!!
Топ Sogo - S M L 
Юбка AMN - 25 26 27 29- 
Обувь 🔮📦📦Отправка в день оплаты
—————————
Viber/Whatsapp +380662018502
amn-shop.com.ua
###amn#джинсы#брендыукраина#женскаяодеждаукраина#магазинодежды amn#sogo#доставкаповсемумиру#amn_shop#турецкаяодеждаукраина#турция🔮raw#sogo#шорты#костюмы#amn#sogo,Доставкаповсемумиру#
🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!! Топ Sogo - S M L 
Юбка AMN - 25 26 27 29- 
Обувь 🔮📦📦Отправка в день оплаты ————————— Viber/Whatsapp +380662018502 amn-shop.com.ua ###amn #джинсы #брендыукраина #женскаяодеждаукраина #магазинодежды  amn#sogo #доставкаповсемумиру #amn_shop #турецкаяодеждаукраина #турция 🔮raw#sogo #шорты #костюмы #amn #sogo ,Доставкаповсемумиру#
🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!!
Топ Sogo - S M L 
Юбка AMN - 25 26 27 29- 
Обувь 🔮📦📦Отправка в день оплаты
—————————
Viber/Whatsapp +380662018502
amn-shop.com.ua
###amn#джинсы#брендыукраина#женскаяодеждаукраина#магазинодежды amn#sogo#доставкаповсемумиру#amn_shop#турецкаяодеждаукраина#турция🔮raw#sogo#шорты#костюмы#amn#sogo,Доставкаповсемумиру#
🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!! Топ Sogo - S M L 
Юбка AMN - 25 26 27 29- 
Обувь 🔮📦📦Отправка в день оплаты ————————— Viber/Whatsapp +380662018502 amn-shop.com.ua ###amn #джинсы #брендыукраина #женскаяодеждаукраина #магазинодежды  amn#sogo #доставкаповсемумиру #amn_shop #турецкаяодеждаукраина #турция 🔮raw#sogo #шорты #костюмы #amn #sogo ,Доставкаповсемумиру#
Топ Sogo - S M L 
Брюки AMN - S M L XL
🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ. 🔮📦📦Отправка в день оплаты
—————————
Viber/Whatsapp +380662018502
amn-shop.com.ua
###amn#джинсы#брендыукраина#женскаяодеждаукраина#магазинодежды amn#sogo#доставкаповсемумиру#amn_shop#турецкаяодеждаукраина#турция🔮raw#sogo#шорты#костюмы#amn#sogo,Доставкаповсемумиру#
Топ Sogo - S M L 
Брюки AMN - S M L XL
🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ. 🔮📦📦Отправка в день оплаты ————————— Viber/Whatsapp +380662018502 amn-shop.com.ua ###amn #джинсы #брендыукраина #женскаяодеждаукраина #магазинодежды  amn#sogo #доставкаповсемумиру #amn_shop #турецкаяодеждаукраина #турция 🔮raw#sogo #шорты #костюмы #amn #sogo ,Доставкаповсемумиру#
НОВИНКИ SOGO и AMN 🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!!🔮📦📦Отправка в день оплаты
—————————
Viber/Whatsapp +380662018502
amn-shop.com.ua
###amn#джинсы#брендыукраина#женскаяодеждаукраина#магазинодежды amn#sogo#доставкаповсемумиру#amn_shop#турецкаяодеждаукраина#турция🔮raw#sogo#шорты#костюмы#amn#sogo,Доставкаповсемумиру#
НОВИНКИ SOGO и AMN 🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!!🔮📦📦Отправка в день оплаты ————————— Viber/Whatsapp +380662018502 amn-shop.com.ua ###amn #джинсы #брендыукраина #женскаяодеждаукраина #магазинодежды  amn#sogo #доставкаповсемумиру #amn_shop #турецкаяодеждаукраина #турция 🔮raw#sogo #шорты #костюмы #amn #sogo ,Доставкаповсемумиру#
НОВИНКИ SOGO и AMN 🔮📦📦Отправка в день оплаты
—————————
Viber/Whatsapp +380662018502
amn-shop.com.ua
###amn#джинсы#брендыукраина#женскаяодеждаукраина#магазинодежды amn#sogo#доставкаповсемумиру#amn_shop#турецкаяодеждаукраина#турция🔮raw#sogo#шорты#костюмы#amn#sogo,Доставкаповсемумиру#
НОВИНКИ SOGO и AMN 🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!!
🔮📦📦Отправка в день оплаты
—————————
Viber/Whatsapp +380662018502
amn-shop.com.ua
###amn#джинсы#брендыукраина#женскаяодеждаукраина#магазинодежды amn#sogo#доставкаповсемумиру#amn_shop#турецкаяодеждаукраина#турция🔮raw#sogo#шорты#костюмы#amn#sogo,Доставкаповсемумиру#
НОВИНКИ SOGO и AMN 🌸ВСЕ В НАЛИЧИИ!!!! 🔮📦📦Отправка в день оплаты ————————— Viber/Whatsapp +380662018502 amn-shop.com.ua ###amn #джинсы #брендыукраина #женскаяодеждаукраина #магазинодежды  amn#sogo #доставкаповсемумиру #amn_shop #турецкаяодеждаукраина #турция 🔮raw#sogo #шорты #костюмы #amn #sogo ,Доставкаповсемумиру#
[出し忘れ投稿]
ずんだのたい焼き🐟
ずんだって何にでも合うな。
ずんだ力。
.
.
.
#鯛きち #ずんだたい焼き #宮城 #宮城県の物産と観光展 #ずんだ #たい焼き #デザート #スイーツ #おやつ #miyagi #japan #dessert #sweets #chiba #instafood #instagram #food #そごう千葉店 #そごう #sogo #千葉かなこ
Nyummmm sedap sangat tuuu
Jom cepat try sape yg minat samgat coklat tuuu

Jom join postage 23/04 😘

WHATSAPP 01128672527
WHATSAPP 01128672527
WHATSAPP 01128672527

FOLLOW @the_izz.co @jamilatulizzati_

#chocojar #bubblerice #bubblericechoc
#hantaran #doorgift #doorgiftmurah #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarkl #chocojarmalaysia #chocojarklangvalley #sogo #kl #cod #codccj  #chocojarmalaysia #chocorice #jalantar #codmakanan #codkepong #codpetalingjaya #codbatucave
Nyummmm sedap sangat tuuu Jom cepat try sape yg minat samgat coklat tuuu Jom join postage 23/04 😘 WHATSAPP 01128672527 WHATSAPP 01128672527 WHATSAPP 01128672527 FOLLOW @the_izz.co @jamilatulizzati_ #chocojar  #bubblerice  #bubblericechoc  #hantaran  #doorgift  #doorgiftmurah  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #chocojarkl  #chocojarmalaysia  #chocojarklangvalley  #sogo  #kl  #cod  #codccj  #chocojarmalaysia  #chocorice  #jalantar  #codmakanan  #codkepong  #codpetalingjaya  #codbatucave 
Banyak sangt jobs facial di kl ni.. Sehari x cukup.. Kan best kalau dapat tinggal sini banyak bolh facial org lagi.. Dapat lepas rindu dgn masjid india hari ni 😆😆😆 #sayaperluteamramaidiKL #sogo #sambilshopping #hakaksukafacial #1000dinarholistik  @ Kuala Lumpur
[#MIMPIATAUREALITI]AWAT LAGU NI BETUL KA NI MUKA CEQ

Bangun pagi tekejut tengok muka sendiri hang tau tak pasaipa?Ni ha ceq nk habaq mai kat hagpa semua ceq suka stalker kawan ceq ni ceq pelik la tgok muka dia makin hari makin peloles ceq pon apa lagi korek rahsia dia.Nasib baik dia tak kedekot dia share ngan ceq..Ceq pon apalagi terus beli la baru guna 2 mggu ja kesan nya sungguh power muka ceq yg dulu kusam sudah ceria putih dan bersih bedak pon xpkai dah eh..kawan² pon dok tegoq muka ceq putih ceq baru cuba trial dia ja itu pon belum habis..nak tau dak ceq pakai apa?Oppkoss la cantiqa skincare.Ceq fallin love dengannya

Apa hagpa nak jugak
WA 0175776847

#serumwhitening #serum#bangi #putrajaya #nilai #wangsamaju #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #bandarsriputra #bukitmahkota #bangilama #cyberjaya #setapak #jpj #setiawangsa #sogo #masjidjamek #bukitbintang #brunei#skin #cantiqaskincare #cod #cosmetics
[#MIMPIATAUREALITI ]AWAT LAGU NI BETUL KA NI MUKA CEQ Bangun pagi tekejut tengok muka sendiri hang tau tak pasaipa?Ni ha ceq nk habaq mai kat hagpa semua ceq suka stalker kawan ceq ni ceq pelik la tgok muka dia makin hari makin peloles ceq pon apa lagi korek rahsia dia.Nasib baik dia tak kedekot dia share ngan ceq..Ceq pon apalagi terus beli la baru guna 2 mggu ja kesan nya sungguh power muka ceq yg dulu kusam sudah ceria putih dan bersih bedak pon xpkai dah eh..kawan² pon dok tegoq muka ceq putih ceq baru cuba trial dia ja itu pon belum habis..nak tau dak ceq pakai apa?Oppkoss la cantiqa skincare.Ceq fallin love dengannya Apa hagpa nak jugak WA 0175776847 #serumwhitening  #serum #bangi  #putrajaya  #nilai  #wangsamaju  #gombak  #ampang  #keramat  #kelantan  #perak  #ipoh  #penang  #bandarsriputra  #bukitmahkota  #bangilama  #cyberjaya  #setapak  #jpj  #setiawangsa  #sogo  #masjidjamek  #bukitbintang  #brunei #skin  #cantiqaskincare  #cod  #cosmetics 
[#MIMPIATAUREALITI]AWAT LAGU NI BETUL KA NI MUKA CEQ

Bangun pagi tekejut tengok muka sendiri hang tau tak pasaipa?Ni ha ceq nk habaq mai kat hagpa semua ceq suka stalker kawan ceq ni ceq pelik la tgok muka dia makin hari makin peloles ceq pon apa lagi korek rahsia dia.Nasib baik dia tak kedekot dia share ngan ceq..Ceq pon apalagi terus beli la baru guna 2 mggu ja kesan nya sungguh power muka ceq yg dulu kusam sudah ceria putih dan bersih bedak pon xpkai dah eh..kawan² pon dok tegoq muka ceq putih ceq baru cuba trial dia ja itu pon belum habis..nak tau dak ceq pakai apa?Oppkoss la cantiqa skincare.Ceq fallin love dengannya

Apa hagpa nak jugak
WA 0175776847

#serumwhitening #serum#bangi #putrajaya #nilai #wangsamaju #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #bandarsriputra #bukitmahkota #bangilama #cyberjaya #setapak #jpj #setiawangsa #sogo #masjidjamek #bukitbintang #brunei#skin #cantiqaskincare #cod #cosmetics
[#MIMPIATAUREALITI ]AWAT LAGU NI BETUL KA NI MUKA CEQ Bangun pagi tekejut tengok muka sendiri hang tau tak pasaipa?Ni ha ceq nk habaq mai kat hagpa semua ceq suka stalker kawan ceq ni ceq pelik la tgok muka dia makin hari makin peloles ceq pon apa lagi korek rahsia dia.Nasib baik dia tak kedekot dia share ngan ceq..Ceq pon apalagi terus beli la baru guna 2 mggu ja kesan nya sungguh power muka ceq yg dulu kusam sudah ceria putih dan bersih bedak pon xpkai dah eh..kawan² pon dok tegoq muka ceq putih ceq baru cuba trial dia ja itu pon belum habis..nak tau dak ceq pakai apa?Oppkoss la cantiqa skincare.Ceq fallin love dengannya Apa hagpa nak jugak WA 0175776847 #serumwhitening  #serum #bangi  #putrajaya  #nilai  #wangsamaju  #gombak  #ampang  #keramat  #kelantan  #perak  #ipoh  #penang  #bandarsriputra  #bukitmahkota  #bangilama  #cyberjaya  #setapak  #jpj  #setiawangsa  #sogo  #masjidjamek  #bukitbintang  #brunei #skin  #cantiqaskincare  #cod  #cosmetics 
[#MIMPIATAUREALITI]AWAT LAGU NI BETUL KA NI MUKA CEQ

Bangun pagi tekejut tengok muka sendiri hang tau tak pasaipa?Ni ha ceq nk habaq mai kat hagpa semua ceq suka stalker kawan ceq ni ceq pelik la tgok muka dia makin hari makin peloles ceq pon apa lagi korek rahsia dia.Nasib baik dia tak kedekot dia share ngan ceq..Ceq pon apalagi terus beli la baru guna 2 mggu ja kesan nya sungguh power muka ceq yg dulu kusam sudah ceria putih dan bersih bedak pon xpkai dah eh..kawan² pon dok tegoq muka ceq putih ceq baru cuba trial dia ja itu pon belum habis..nak tau dak ceq pakai apa?Oppkoss la cantiqa skincare.Ceq fallin love dengannya

Apa hagpa nak jugak
WA 0175776847

#serumwhitening #serum#bangi #putrajaya #nilai #wangsamaju #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #bandarsriputra #bukitmahkota #bangilama #cyberjaya #setapak #jpj #setiawangsa #sogo #masjidjamek #bukitbintang #brunei#skin #cantiqaskincare #cod #cosmetics
[#MIMPIATAUREALITI ]AWAT LAGU NI BETUL KA NI MUKA CEQ Bangun pagi tekejut tengok muka sendiri hang tau tak pasaipa?Ni ha ceq nk habaq mai kat hagpa semua ceq suka stalker kawan ceq ni ceq pelik la tgok muka dia makin hari makin peloles ceq pon apa lagi korek rahsia dia.Nasib baik dia tak kedekot dia share ngan ceq..Ceq pon apalagi terus beli la baru guna 2 mggu ja kesan nya sungguh power muka ceq yg dulu kusam sudah ceria putih dan bersih bedak pon xpkai dah eh..kawan² pon dok tegoq muka ceq putih ceq baru cuba trial dia ja itu pon belum habis..nak tau dak ceq pakai apa?Oppkoss la cantiqa skincare.Ceq fallin love dengannya Apa hagpa nak jugak WA 0175776847 #serumwhitening  #serum #bangi  #putrajaya  #nilai  #wangsamaju  #gombak  #ampang  #keramat  #kelantan  #perak  #ipoh  #penang  #bandarsriputra  #bukitmahkota  #bangilama  #cyberjaya  #setapak  #jpj  #setiawangsa  #sogo  #masjidjamek  #bukitbintang  #brunei #skin  #cantiqaskincare  #cod  #cosmetics 
U know ur city government is financially bankrupt & its officials morally so when ur street signs are sponsored by motels aka love hotels/motels :-P

#motel #motels #lovemotel #lovehotel #lovehotels #sogo #sogohotel #victoriacourt #vc #caloocan #caloocancity #corrupt #corruption #bankrupt #morallybankrupt #nomorals #nomoral
U know ur city government is financially bankrupt & its officials morally so when ur street signs are sponsored by motels aka love hotels/motels :-P

#motel #motels #lovemotel #lovehotel #lovehotels #sogo #sogohotel #victoriacourt #vc #caloocan #caloocancity #corrupt #corruption #bankrupt #morallybankrupt #nomorals #nomoral