an online Instagram web viewer

#skincaretanpabahankimia medias

Photos

Mungkin ramai yang tak tahu apa kelebihan putih korea ni. So guyss sini la sis nak bagitau😘
.
🌸PUTIH KOREA🌸
👉Mencerahkan kulit
👉Menjadikan kulit lebih anjal
👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead
👉Menghilangkan sunburn
👉Mnejadikan tona kulit sekata
👉Minyak muka berkurang
👉Flawless
👉Membuang toksin dalam badan 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Sesuai untuk semua peringkat umur
🌹Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu dan berpantang 🌸RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉PREMIUM QUALITY
👉LULUS LABTEST
.
Whatsapp 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Mungkin ramai yang tak tahu apa kelebihan putih korea ni. So guyss sini la sis nak bagitau😘 . 🌸PUTIH KOREA🌸 👉Mencerahkan kulit 👉Menjadikan kulit lebih anjal 👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead 👉Menghilangkan sunburn 👉Mnejadikan tona kulit sekata 👉Minyak muka berkurang 👉Flawless 👉Membuang toksin dalam badan 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Sesuai untuk semua peringkat umur 🌹Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu dan berpantang 🌸RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉PREMIUM QUALITY 👉LULUS LABTEST . Whatsapp 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
#testimoninormalset

As i said!!!! Normal set ni power👍 kulit kering, jerawat, breakout tuu pakai je normal set ni haaa. Memang puas hati laa
.
100% selamat ye. Dibuat drpd bahan yg organik je👍so jgn risau la memang selamat dan berkesan.
.
RM64 SAHAJA SATU SET😘
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoninormalset  As i said!!!! Normal set ni power👍 kulit kering, jerawat, breakout tuu pakai je normal set ni haaa. Memang puas hati laa . 100% selamat ye. Dibuat drpd bahan yg organik je👍so jgn risau la memang selamat dan berkesan. . RM64 SAHAJA SATU SET😘 👉TAHAN SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Good morning beauty❤
.
So harini ada sesiapa nak grab LOOSE ITEM tak?🙈
.
👉PINKISH CREAM
👉DAY CREAM (NORMAL SET)
👉NIGHT CREAM MAYLA
👉DAY CREAM MAYLA
👉GEL SOAP MAYLA
.
Jangan risau kalau item kat atas habis. Boleh beli yg LOOSE🎉 so tak payah dah nak grab one set😊
.
WHATSAPP 📱0109107015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Good morning beauty❤ . So harini ada sesiapa nak grab LOOSE ITEM tak?🙈 . 👉PINKISH CREAM 👉DAY CREAM (NORMAL SET) 👉NIGHT CREAM MAYLA 👉DAY CREAM MAYLA 👉GEL SOAP MAYLA . Jangan risau kalau item kat atas habis. Boleh beli yg LOOSE🎉 so tak payah dah nak grab one set😊 . WHATSAPP 📱0109107015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
💥PUTIH KOREA💥
.
Tengok ni tengok tengok tengok😍 PENUH BOTOL gaisss😍
.
Mana nak cari yg penuh satu botol macam ni? Supplemen sekarang kebanyakannya tahan SEBULAN JE!
.
TAPI!! PUTIH KOREA 100 GRAM TAHAN LEBIH SATU BULAN😍 terlajak jimat uolsss😋
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉LULUS LABTEST
👉TIADA GULA TAMBAHAN
👉SELAMAT
👉TIADA KESAN SAMPINGAN
.
WHATSAPP
📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
💥PUTIH KOREA💥 . Tengok ni tengok tengok tengok😍 PENUH BOTOL gaisss😍 . Mana nak cari yg penuh satu botol macam ni? Supplemen sekarang kebanyakannya tahan SEBULAN JE! . TAPI!! PUTIH KOREA 100 GRAM TAHAN LEBIH SATU BULAN😍 terlajak jimat uolsss😋 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉LULUS LABTEST 👉TIADA GULA TAMBAHAN 👉SELAMAT 👉TIADA KESAN SAMPINGAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Selamat pagi!! Inginkan kulit muka seperti kakak manis di atas?? Cubalahh Normal Set Pinkish White dr The Junni 💕 pasti tak menyesal 😊
.
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu tau. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍
.
Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍wangi lagi 😍 rugi tak cuba😅
.
RM64 SAHAJA SATU SET
👉TAHAN SATU BULAN

WHATSAPP 📱0173568858 📱 🌸PEMBELIAN SET DAPAT FREEGIFT 🌸

#legacyeffyelisha #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #melaka #codmelaka #thejunniskincare #bazarpaknil #raya #cantiksebelumraya #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah  #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller
Selamat pagi!! Inginkan kulit muka seperti kakak manis di atas?? Cubalahh Normal Set Pinkish White dr The Junni 💕 pasti tak menyesal 😊 . Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu tau. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍 . Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍wangi lagi 😍 rugi tak cuba😅 . RM64 SAHAJA SATU SET 👉TAHAN SATU BULAN WHATSAPP 📱0173568858 📱 🌸PEMBELIAN SET DAPAT FREEGIFT 🌸 #legacyeffyelisha  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #melaka  #codmelaka  #thejunniskincare  #bazarpaknil  #raya  #cantiksebelumraya  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller 
#testimoniputihkorea "MUKA JE PUTIH TAPI TANGAN HITAM"
Arghhhh tak suka kan bila orang cakap macam tu? Memang kemurungan satu minggu😂😂
.
TAPI TAPI TAPI!!
Dengan PUTIH KOREA takde lagi la masalah muka putih tangan hitam tu😘 PUTIH KOREA dapat rawat dari luar dan dalam tau. Memng PUTIH GEBU SELURUH BADAN la siapa yg consume putih korea ni😋😋
.
💥RM75 SAHAJA💥
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉LULUS LABTEST
👉TIADA GULA TAMBAHAN
👉TIADA KESAN SAMPINGAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
#testimoniputihkorea  "MUKA JE PUTIH TAPI TANGAN HITAM" Arghhhh tak suka kan bila orang cakap macam tu? Memang kemurungan satu minggu😂😂 . TAPI TAPI TAPI!! Dengan PUTIH KOREA takde lagi la masalah muka putih tangan hitam tu😘 PUTIH KOREA dapat rawat dari luar dan dalam tau. Memng PUTIH GEBU SELURUH BADAN la siapa yg consume putih korea ni😋😋 . 💥RM75 SAHAJA💥 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉LULUS LABTEST 👉TIADA GULA TAMBAHAN 👉TIADA KESAN SAMPINGAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Ramai girls suka pink kan?😍 sama laaa i pun suka pink😋
.
NORMAL SET sesuai untuk kulit yg kering😘 so yg mana kulit kering tu sapu je PINKISH CREAM. Bukan setakat kulit jadi lembap. Jadi PINKISH jugak tau😋cantiknyaa kulit putih pinkish.
.
RM64 SAHAJA
👉KKM APPROVED
👉TAHAN SATU BULAN
👉BEBAS BAHAN KIMIA
👉SELAMAT DIGUNAKAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Ramai girls suka pink kan?😍 sama laaa i pun suka pink😋 . NORMAL SET sesuai untuk kulit yg kering😘 so yg mana kulit kering tu sapu je PINKISH CREAM. Bukan setakat kulit jadi lembap. Jadi PINKISH jugak tau😋cantiknyaa kulit putih pinkish. . RM64 SAHAJA 👉KKM APPROVED 👉TAHAN SATU BULAN 👉BEBAS BAHAN KIMIA 👉SELAMAT DIGUNAKAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
MORNING❤❤ So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍
.
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
MORNING❤❤ So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍 . ✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨ ➡ VITAMIN C (BUAH OREN) ➡ VITAMIN E (BUAH KIWI) ➡PATI BIJI ANGGUR ➡SERBUK MUTIARA ➡SERBUK ROSESHIP ➡AHA ➡GLUTATHIONE ➡ASTAXANTHIN . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
YANKO SKINCARE⠀
⠀
Mengandungi agen pelembab yang kaya ⠀
dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA,⠀
Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit.⠀
⠀
KELEBIHAN⠀
~ mencantikkan kulit dgn cepat⠀
~ menghilangkan bintik2 hitam⠀
~ menghilangkan bekas jerawat⠀
~ menghilangkan jeragat⠀
~ menghilangkan pigmentasi⠀
~ merawat kulit berjerawat⠀
~ membunuh bakteria pada kulit⠀
~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn⠀
~ memudarkan parut jerawat⠀
~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi⠀
~ mengandungi SPF yang tinggi⠀
~ kulit glowing wlupn tanpa mekap Made in Taiwan with technology Germany⠀
Dijamin HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 □100% original⠀
□100% bebas bahan kimia⠀
⠀
Whatsapp⠀
0175464214⠀
⠀
#yankoskincareoriginalfromtaiwan ⠀
#yankoskincareoriginal ⠀
#yanko ⠀
#produkkecantikan⠀
#skincaretanpabahankimia
YANKO SKINCARE⠀ ⠀ Mengandungi agen pelembab yang kaya ⠀ dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA,⠀ Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit.⠀ ⠀ KELEBIHAN⠀ ~ mencantikkan kulit dgn cepat⠀ ~ menghilangkan bintik2 hitam⠀ ~ menghilangkan bekas jerawat⠀ ~ menghilangkan jeragat⠀ ~ menghilangkan pigmentasi⠀ ~ merawat kulit berjerawat⠀ ~ membunuh bakteria pada kulit⠀ ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn⠀ ~ memudarkan parut jerawat⠀ ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi⠀ ~ mengandungi SPF yang tinggi⠀ ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap Made in Taiwan with technology Germany⠀ Dijamin HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 □100% original⠀ □100% bebas bahan kimia⠀ ⠀ Whatsapp⠀ 0175464214⠀ ⠀ #yankoskincareoriginalfromtaiwan  ⠀ #yankoskincareoriginal  ⠀ #yanko  ⠀ #produkkecantikan ⠀ #skincaretanpabahankimia 
Tahukah anda bahawa MAYLA SKINCARE TIDAK MENGANDUNGI MERKURI, PARABEN DAN HYDROQUINONE??
.
Mayla adalah skincare yg sangat selamat😊 amat sesuai tau untuk kulit muka yg berminyak tu. So siapa ada oily skin tu cepat la grab mayla sebelum minyak tu boleh diperah buat goreng ikan😅😅hehe takde la sampai goreng ikan😝
.
Harga sangat berbaloi gais. Sangat murah kalau dibandingkan dengan skincare banyak MERKURI!!!!
.
MAYLA SKINCARE RM75
👉TAHAN 1 BULAN

MAYLA ADVANCE RM106
👉TAHAN 2 BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Tahukah anda bahawa MAYLA SKINCARE TIDAK MENGANDUNGI MERKURI, PARABEN DAN HYDROQUINONE?? . Mayla adalah skincare yg sangat selamat😊 amat sesuai tau untuk kulit muka yg berminyak tu. So siapa ada oily skin tu cepat la grab mayla sebelum minyak tu boleh diperah buat goreng ikan😅😅hehe takde la sampai goreng ikan😝 . Harga sangat berbaloi gais. Sangat murah kalau dibandingkan dengan skincare banyak MERKURI!!!! . MAYLA SKINCARE RM75 👉TAHAN 1 BULAN MAYLA ADVANCE RM106 👉TAHAN 2 BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Set Kawaii Collagen by @secretskinwhitekawaii_hq  tidak pernah dibuat dlm bentuk tablet & terus dikekalkan dlm bentuk serbuk kerana molekul nano  lebih mudah diserap ke salur darah seterusnya memberi kesan yang efektif pada kulit. #kawaiicollagen juga berfungsi utk mensintesis kolagen semulajadi kulit, merangsang pengeluaran elastin, biotin, hyaluronic asid semulajadi kulit & banyak lagi khasiat lain.
.
Sekarang admin buat promosi 60% Stok terhad. Dapatkan sekarang. ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq owner insta @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #setkawaiicollagen
#setjihanmuse 
#setkawaiijihan 
#kawaiicollagenjihanmuse
#kawaiicollagenjihan
#jihanmuse  #babyctdk #comelpipimerah
#cikguseo #ajimaura #assalamualaikum #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Set Kawaii Collagen by @secretskinwhitekawaii_hq tidak pernah dibuat dlm bentuk tablet & terus dikekalkan dlm bentuk serbuk kerana molekul nano lebih mudah diserap ke salur darah seterusnya memberi kesan yang efektif pada kulit. #kawaiicollagen  juga berfungsi utk mensintesis kolagen semulajadi kulit, merangsang pengeluaran elastin, biotin, hyaluronic asid semulajadi kulit & banyak lagi khasiat lain. . Sekarang admin buat promosi 60% Stok terhad. Dapatkan sekarang. ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq owner insta @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #setkawaiicollagen  #setjihanmuse  #setkawaiijihan  #kawaiicollagenjihanmuse  #kawaiicollagenjihan  #jihanmuse  #babyctdk  #comelpipimerah  #cikguseo  #ajimaura  #assalamualaikum  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Siapa nanti nak tunang, kawin or nak pegi kenduri sedara mara nanti bulan 5, 6, 7?? Mesti nak cantik kan?😂 jumpa orang ramai of course nak nampak berseri😍
.
Haaa sempat lagi la uolsss nak grab #putihkorea ni❤ tak terlambat hokeyyy. Tak perlu la buat injection tu sakit awak oi😂
.
RM75 SEBOTOL 
Tahan LEBIH sebulan❗
.
Nak harga lagi best dan special? Jom rebut peluang ni😍
Jom dm or whatsapp sy 📱0109147015📱
TEKAN LINK DI BIO📲

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #whiteningbooster
Siapa nanti nak tunang, kawin or nak pegi kenduri sedara mara nanti bulan 5, 6, 7?? Mesti nak cantik kan?😂 jumpa orang ramai of course nak nampak berseri😍 . Haaa sempat lagi la uolsss nak grab #putihkorea  ni❤ tak terlambat hokeyyy. Tak perlu la buat injection tu sakit awak oi😂 . RM75 SEBOTOL Tahan LEBIH sebulan❗ . Nak harga lagi best dan special? Jom rebut peluang ni😍 Jom dm or whatsapp sy 📱0109147015📱 TEKAN LINK DI BIO📲 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #whiteningbooster 
Ingat senang nk dapat kulit licin camni dengan hanya satu produk? PREMIUM QUALITY BUT HARGA TAK SAMPAI RM100 SATU BOTOL!
.
BIAR BETUL?😱 yaa betul la i'm not kidding sayang😘 kemam je putih korea konfem putih seluruh badan. Bukan tu je. Jerawat parut tu semua hilang! Kulit licin ploles gaissss😍
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉LULUS LABTEST
.
Whatsapp 📱0109147015📱
.
Special price untuk yg wassap sis dengan segera😋
.
#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Ingat senang nk dapat kulit licin camni dengan hanya satu produk? PREMIUM QUALITY BUT HARGA TAK SAMPAI RM100 SATU BOTOL! . BIAR BETUL?😱 yaa betul la i'm not kidding sayang😘 kemam je putih korea konfem putih seluruh badan. Bukan tu je. Jerawat parut tu semua hilang! Kulit licin ploles gaissss😍 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉LULUS LABTEST . Whatsapp 📱0109147015📱 . Special price untuk yg wassap sis dengan segera😋 . #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Ready stock❤
Haa ni lah set laku keras tu😍 NORMAL SET ni memang jadi kegilaan ramai tau😋
.
Amat sesuai untuk kulit yg kering. Sapu je pinkish cream tu terus kulit jadi lembap ploles pinkish gitu sayang😋😍
.
100% takde bahan kimia ye😘 don't worry. Dengan the junni takde la muke nak breakout❤
.
RM60 SAHAJA (PROMO)
👉TAHAN SATU BULAN
👉KKM APPROVED
👉BEBAS BAHAN KIMIA
👉100% SELAMAT
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Ready stock❤ Haa ni lah set laku keras tu😍 NORMAL SET ni memang jadi kegilaan ramai tau😋 . Amat sesuai untuk kulit yg kering. Sapu je pinkish cream tu terus kulit jadi lembap ploles pinkish gitu sayang😋😍 . 100% takde bahan kimia ye😘 don't worry. Dengan the junni takde la muke nak breakout❤ . RM60 SAHAJA (PROMO) 👉TAHAN SATU BULAN 👉KKM APPROVED 👉BEBAS BAHAN KIMIA 👉100% SELAMAT . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
Semua yg ada dalam putih korea adalah badan yg selamat👍
.
Whatsapp 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨ ➡ VITAMIN C (BUAH OREN) ➡ VITAMIN E (BUAH KIWI) ➡PATI BIJI ANGGUR ➡SERBUK MUTIARA ➡SERBUK ROSESHIP ➡AHA ➡GLUTATHIONE ➡ASTAXANTHIN . Semua yg ada dalam putih korea adalah badan yg selamat👍 . Whatsapp 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
#testimoniputihkorea

Plolesnyaaaaaa😭 jeles rasa. Haa tu la awak. Sikit sikit nak jeles😒 pastu terfikir nak pegi buat injection la ape la.
.
Awk tahu tak dia ni consume putih korea je dah boleh putih satu badan, gebu, ploles!! 😋😍 tak perlu buat injection pun. Beauty with no pain👍
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉LULUS LABTEST
👉SELAMAT
👉TIADA GULA TAMBAHAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
#testimoniputihkorea  Plolesnyaaaaaa😭 jeles rasa. Haa tu la awak. Sikit sikit nak jeles😒 pastu terfikir nak pegi buat injection la ape la. . Awk tahu tak dia ni consume putih korea je dah boleh putih satu badan, gebu, ploles!! 😋😍 tak perlu buat injection pun. Beauty with no pain👍 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉LULUS LABTEST 👉SELAMAT 👉TIADA GULA TAMBAHAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
PROMO🎉PROMO🎉PROMO🎉
.
SPECIAL UNTUK UOLSS❤
.
Stock sangat terhad gaisss😭 Sesuai sangat tau untuk kulit yg kering, kusam, jerawat, breakout, gelap. Ajum ramai2 TRY NORMAL SET😍
.
RM60 SAHAJA SATU SET💥😱
👉TAHAN SATU BULAN
👉NO MERKURI
👉NO PARABEN
👉NO HYDROQUINONE
👉KKM APPROVED
👉100% SELAMAT
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
PROMO🎉PROMO🎉PROMO🎉 . SPECIAL UNTUK UOLSS❤ . Stock sangat terhad gaisss😭 Sesuai sangat tau untuk kulit yg kering, kusam, jerawat, breakout, gelap. Ajum ramai2 TRY NORMAL SET😍 . RM60 SAHAJA SATU SET💥😱 👉TAHAN SATU BULAN 👉NO MERKURI 👉NO PARABEN 👉NO HYDROQUINONE 👉KKM APPROVED 👉100% SELAMAT . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Mungkin ramai yang tak tahu apa kelebihan putih korea ni. So guyss sini la sis nak bagitau😘
.
🌸PUTIH KOREA🌸
👉Mencerahkan kulit
👉Menjadikan kulit lebih anjal
👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead
👉Menghilangkan sunburn
👉Mnejadikan tona kulit sekata
👉Minyak muka berkurang
👉Flawless
👉Membuang toksin dalam badan 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Sesuai untuk semua peringkat umur
🌹Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu dan berpantang 🌸RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉PREMIUM QUALITY
👉LULUS LABTEST
.
Whatsapp 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Mungkin ramai yang tak tahu apa kelebihan putih korea ni. So guyss sini la sis nak bagitau😘 . 🌸PUTIH KOREA🌸 👉Mencerahkan kulit 👉Menjadikan kulit lebih anjal 👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead 👉Menghilangkan sunburn 👉Mnejadikan tona kulit sekata 👉Minyak muka berkurang 👉Flawless 👉Membuang toksin dalam badan 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Sesuai untuk semua peringkat umur 🌹Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu dan berpantang 🌸RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉PREMIUM QUALITY 👉LULUS LABTEST . Whatsapp 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Hii assalamualaikum, Cantik kan Nur Risteena? Pengguna setia set skincare phytostemcell. Dulu penuh jerawat kini Bebas jerawat, parut dan cela. Sentiasa yakin dengan diri setelah masalah selesai. Dapatkan segera! 
www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ @ummi_mall  @secretskinwhitekawaii_hq ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #kawaiicollagen #Assalamualaikum #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
@zofeabeauty_hq
Hii assalamualaikum, Cantik kan Nur Risteena? Pengguna setia set skincare phytostemcell. Dulu penuh jerawat kini Bebas jerawat, parut dan cela. Sentiasa yakin dengan diri setelah masalah selesai. Dapatkan segera! www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ @ummi_mall @secretskinwhitekawaii_hq ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #kawaiicollagen  #Assalamualaikum  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema  @zofeabeauty_hq
Petang guysss😘
.
So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍
.
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Petang guysss😘 . So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍 . ✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨ ➡ VITAMIN C (BUAH OREN) ➡ VITAMIN E (BUAH KIWI) ➡PATI BIJI ANGGUR ➡SERBUK MUTIARA ➡SERBUK ROSESHIP ➡AHA ➡GLUTATHIONE ➡ASTAXANTHIN . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
#testimoniputihkorea 
Muka yang burn sampai berbelang camtu pun boleh PUTIH SEKATA😱 OMG HOW??
.
Of course dengan kemam PUTIH KOREA dah boleh putih gebu tau. Bukan putihkan muka je. PUTIHKAN SELURUH BADAN😍so lepas ni takde la masalah MUKA PUTIH TANGAN HITAM😝
.
🌸RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉LULUS LABTEST
👉PREMIUM QUALITY
👉TIADA GULA TAMBAHAN
👉100% SELAMAT
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
AND GET THE BEST PEICE FROM ME❤

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
#testimoniputihkorea  Muka yang burn sampai berbelang camtu pun boleh PUTIH SEKATA😱 OMG HOW?? . Of course dengan kemam PUTIH KOREA dah boleh putih gebu tau. Bukan putihkan muka je. PUTIHKAN SELURUH BADAN😍so lepas ni takde la masalah MUKA PUTIH TANGAN HITAM😝 . 🌸RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉LULUS LABTEST 👉PREMIUM QUALITY 👉TIADA GULA TAMBAHAN 👉100% SELAMAT . WHATSAPP 📱0109147015📱 AND GET THE BEST PEICE FROM ME❤ #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Ada tak kawan2 Ayu yg jenis suka pakai skincare?
Tp  tak suka pakai pakai 1 set?

Nk beli..
👉 Cleanser+cream mlm shj 👉 Cleanser+Serum shj 
atau ikut suka hati nk cmpur.. Tp dpt harga ahli..
Pilih2 dr skincare iChantique ni.. Boleh campur2 tau.
.
Jom cantik 😍😎 Beli 2 jugak dapat berpeluang Menang CASH.. Nama korang nanti masuk dlm balang Cabutan Bertuah.. #IChantique
#skincareichantique
#skincaretanpabahankimia
#stokiskotabharu
#codareakotabharu
Ada tak kawan2 Ayu yg jenis suka pakai skincare? Tp tak suka pakai pakai 1 set? Nk beli.. 👉 Cleanser+cream mlm shj 👉 Cleanser+Serum shj atau ikut suka hati nk cmpur.. Tp dpt harga ahli.. Pilih2 dr skincare iChantique ni.. Boleh campur2 tau. . Jom cantik 😍😎 Beli 2 jugak dapat berpeluang Menang CASH.. Nama korang nanti masuk dlm balang Cabutan Bertuah.. #IChantique  #skincareichantique  #skincaretanpabahankimia  #stokiskotabharu  #codareakotabharu 
Hi #assalamualaikum,Nak #undi parti mana pun I tak kisah. Tapi, jika  Nak kulit lembab, glowing, bebas cela, sila pilih produk dari Zofea Beauty. Sekarang admin buat promosi set skincare Stacy Anam. Dapatkan harga promosi ni segera. Stok terhad.

www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ instashop @ummi_mall @ronellamy @secretskinwhitekawaii_hq
owner insta @alimi
*all insta shop are being manage by seminary ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #bazaarpaknil #kawaiicollagen  #pru14 #awekcendol
@zofeabeauty_hq  #shopwithinstastyle n  #skincarefuraiha #kawaiicollagen 
#ajimaura #zahirtakterucap
#cikguseo #babyctdk #comelpipimerah  #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Hi #assalamualaikum ,Nak #undi  parti mana pun I tak kisah. Tapi, jika Nak kulit lembab, glowing, bebas cela, sila pilih produk dari Zofea Beauty. Sekarang admin buat promosi set skincare Stacy Anam. Dapatkan harga promosi ni segera. Stok terhad. www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ instashop @ummi_mall @ronellamy @secretskinwhitekawaii_hq owner insta @alimi *all insta shop are being manage by seminary ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #bazaarpaknil  #kawaiicollagen  #pru14  #awekcendol  @zofeabeauty_hq #shopwithinstastyle  n #skincarefuraiha  #kawaiicollagen  #ajimaura  #zahirtakterucap  #cikguseo  #babyctdk  #comelpipimerah  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
VIRAL💥VIRAL💥VIRAL💥

PUTIH SATU BADAN😱
JERAWAT HILANG😱
PARUT HILANG😱
MASLAH MUKA SEMUANYA DAPAT DIATASI😱 🌸PUTIH KOREA🌸 👉Mencerahkan kulit
👉Menjadikan kulit lebih anjal
👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead
👉Menghilangkan sunburn
👉Mnejadikan tona kulit sekata
👉Minyak muka berkurang
👉Flawless
👉Membuang toksin dalam badan 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Sesuai untuk semua peringkat umur
🌹Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu dan berpantang 🌸RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉PREMIUM QUALITY
👉LULUS LABTEST

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
VIRAL💥VIRAL💥VIRAL💥 PUTIH SATU BADAN😱 JERAWAT HILANG😱 PARUT HILANG😱 MASLAH MUKA SEMUANYA DAPAT DIATASI😱 🌸PUTIH KOREA🌸 👉Mencerahkan kulit 👉Menjadikan kulit lebih anjal 👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead 👉Menghilangkan sunburn 👉Mnejadikan tona kulit sekata 👉Minyak muka berkurang 👉Flawless 👉Membuang toksin dalam badan 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Sesuai untuk semua peringkat umur 🌹Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu dan berpantang 🌸RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉PREMIUM QUALITY 👉LULUS LABTEST #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
• • •
Peraturan yang paling penting untuk diikuti apabila berkenaan dengan serum jangan terlalu banyak menggunakan produk. Cukup sekadar cleanser, toner, serum dan moisturiser #teoraserum
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
#ronella #trustedsellerRonella  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
• • • Peraturan yang paling penting untuk diikuti apabila berkenaan dengan serum jangan terlalu banyak menggunakan produk. Cukup sekadar cleanser, toner, serum dan moisturiser #teoraserum  . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #ronella  #trustedsellerRonella  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Ingat senang nk dapat kulit licin camni dengan hanya satu produk? PREMIUM QUALITY BUT HARGA TAK SAMPAI RM100 SATU BOTOL!
.
BIAR BETUL?😱 yaa betul la i'm not kidding sayang😘 kemam je putih korea konfem putih seluruh badan. Bukan tu je. Jerawat parut tu semua hilang! Kulit licin ploles gaissss😍
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉LULUS LABTEST
.
Whatsapp 📱0109147015📱
.
Special price untuk yg wassap sis dengan segera😋
.
#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Ingat senang nk dapat kulit licin camni dengan hanya satu produk? PREMIUM QUALITY BUT HARGA TAK SAMPAI RM100 SATU BOTOL! . BIAR BETUL?😱 yaa betul la i'm not kidding sayang😘 kemam je putih korea konfem putih seluruh badan. Bukan tu je. Jerawat parut tu semua hilang! Kulit licin ploles gaissss😍 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN 👉LULUS LABTEST . Whatsapp 📱0109147015📱 . Special price untuk yg wassap sis dengan segera😋 . #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
Ronella ada dua minyak Jojoba. Jojoba Gold adalah istimewa kerana lebih organik dari Jojoba Black.
.
Antara manfaatnya; -> sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak membuat pori-pori tersumbat
-> antibakteria dan bantu atasi masalah jangkitan kulit
-> hilangkan garisan halus, parut dan selulit
-> boleh menanggalkan mekap
-> hilangkan kelumumur
-> kuatkan folikel rambut
-> menggalakkan pertumbuhan rambut.
-> rambut bersinar & lembut
-> pelembab bibir yang baik -> membantu melegakan kesan 'sunburn'. .
Harga Jojoba Oil Ronella. Jojoba Black: RM49. Jojoba Gold: RM79 .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
#essentialoil #ronella #carrieroil #diffuser #malaysia #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda re #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Ronella ada dua minyak Jojoba. Jojoba Gold adalah istimewa kerana lebih organik dari Jojoba Black. . Antara manfaatnya; -> sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak membuat pori-pori tersumbat -> antibakteria dan bantu atasi masalah jangkitan kulit -> hilangkan garisan halus, parut dan selulit -> boleh menanggalkan mekap -> hilangkan kelumumur -> kuatkan folikel rambut -> menggalakkan pertumbuhan rambut. -> rambut bersinar & lembut -> pelembab bibir yang baik -> membantu melegakan kesan 'sunburn'. . Harga Jojoba Oil Ronella. Jojoba Black: RM49. Jojoba Gold: RM79 . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #essentialoil  #ronella  #carrieroil  #diffuser  #malaysia  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  re #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Stock yg ada pun makin hari makin sikit😅 pencinta putih korea ni sekali beli 2,3 botol haa buat stock. Kenapa? Sebab ni produk laku keras😘
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Stock yg ada pun makin hari makin sikit😅 pencinta putih korea ni sekali beli 2,3 botol haa buat stock. Kenapa? Sebab ni produk laku keras😘 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Petang guysss😘
.
So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍
.
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
Petang guysss😘 . So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍 . ✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨ ➡ VITAMIN C (BUAH OREN) ➡ VITAMIN E (BUAH KIWI) ➡PATI BIJI ANGGUR ➡SERBUK MUTIARA ➡SERBUK ROSESHIP ➡AHA ➡GLUTATHIONE ➡ASTAXANTHIN . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
#testimoninormalset 
Kulit makin putih dan parut makin pudar😋 memang ni pun kulit idaman korang kan?
.
Jangan ingat normal set ni skincare biasa2 je. Luar biasa lah sayang😍 tanpa bahan kimia pun boleh jadikan muka kita cantik dengan sihat lagi👍
.
RM64 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoninormalset  Kulit makin putih dan parut makin pudar😋 memang ni pun kulit idaman korang kan? . Jangan ingat normal set ni skincare biasa2 je. Luar biasa lah sayang😍 tanpa bahan kimia pun boleh jadikan muka kita cantik dengan sihat lagi👍 . RM64 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Apaaaaaaa? Putih korea dah nak habis?😱 eh eh ehh jom jom grab 2 botol terus ler. RM150 SAHAJA tau😘
.
FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL❤ siapa je yg taknak benda free😂 sementara ada peomo freepostage ni jom la rebut sekarang
.
TEKAN LINK DI BIO📲
.
#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #freepostage #putihkoreafreepostage
Apaaaaaaa? Putih korea dah nak habis?😱 eh eh ehh jom jom grab 2 botol terus ler. RM150 SAHAJA tau😘 . FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL❤ siapa je yg taknak benda free😂 sementara ada peomo freepostage ni jom la rebut sekarang . TEKAN LINK DI BIO📲 . #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #freepostage  #putihkoreafreepostage 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
#testimonimaylaskincare #testimoniputihkorea .

Putih korea dengan mayla skincare je gaiss. Tapi hasilnya macam pakai produk RM500 satu set!!! Eh tapi skincare yg RM500 tu pun belum tentu boleh lawan produk the junni tau😋😘
.
Murah, selamat, berkesan👍 tak cuba tak tahu. Dah cuba nanti confirm jatuh cinta oii😋
.
👉FREEPOSTAGE
👉FREEGIFT SPECIAL
👉HARGA JIMAT
.
Whatsapp 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimonimaylaskincare  #testimoniputihkorea  . Putih korea dengan mayla skincare je gaiss. Tapi hasilnya macam pakai produk RM500 satu set!!! Eh tapi skincare yg RM500 tu pun belum tentu boleh lawan produk the junni tau😋😘 . Murah, selamat, berkesan👍 tak cuba tak tahu. Dah cuba nanti confirm jatuh cinta oii😋 . 👉FREEPOSTAGE 👉FREEGIFT SPECIAL 👉HARGA JIMAT . Whatsapp 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
PUTIH KOREA READY STOCK😘
.
Yg tak cuba lagi putih korea tu ajum cuba sekarang. Sempat lagi uolsss nak bersinar nanti raya nanti kenduri😋 siapa grab 2 botol ke atas sis bagi harga super special tau😘
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
TEKAN LINK DI BIO📲

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
PUTIH KOREA READY STOCK😘 . Yg tak cuba lagi putih korea tu ajum cuba sekarang. Sempat lagi uolsss nak bersinar nanti raya nanti kenduri😋 siapa grab 2 botol ke atas sis bagi harga super special tau😘 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . TEKAN LINK DI BIO📲 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
#testimoninormalset #testimoniputihkorea 
SWIPE❗
Haa ni la set combo laku keras😍 PUTIH KOREA + NORMAL SET RM140 sahaja uolss. FREEPOSTAGE + FREEGIFT lagi😋
.
Nak kulit lawa licin gebu tak boleh kedekut ye sayang😫 jom grab set combo laku keras ni😋
.
👉PUTIH KOREA TAHAN LEBIH SEBULAN
👉NORMAL SET TAHAN SEBULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller
#testimoninormalset  #testimoniputihkorea  SWIPE❗ Haa ni la set combo laku keras😍 PUTIH KOREA + NORMAL SET RM140 sahaja uolss. FREEPOSTAGE + FREEGIFT lagi😋 . Nak kulit lawa licin gebu tak boleh kedekut ye sayang😫 jom grab set combo laku keras ni😋 . 👉PUTIH KOREA TAHAN LEBIH SEBULAN 👉NORMAL SET TAHAN SEBULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller 
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍
.
Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍wangi lagi 😍 rugi tak cuba😅
.
RM64 SAHAJA SATU SET
👉TAHAN SATU BULAN

WHATSAPP 📱0173568858 📱 🌸PEMBELIAN SET DAPAT FREEGIFT 🌸

#legacyeffyelisha #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #melaka #codmelaka #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah  #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍 . Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍wangi lagi 😍 rugi tak cuba😅 . RM64 SAHAJA SATU SET 👉TAHAN SATU BULAN WHATSAPP 📱0173568858 📱 🌸PEMBELIAN SET DAPAT FREEGIFT 🌸 #legacyeffyelisha  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #melaka  #codmelaka  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller 
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍
.
Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍 rugi tak cuba😅
.
RM64 SAHAJA SATU SET
👉TAHAN SATU BULAN

WHATSAPP 📱0109147015📱 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA SUPER JIMAT + FREEPOSTAGE + SUPERR FREEGIFT YANG BEST🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍 . Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍 rugi tak cuba😅 . RM64 SAHAJA SATU SET 👉TAHAN SATU BULAN WHATSAPP 📱0109147015📱 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA SUPER JIMAT + FREEPOSTAGE + SUPERR FREEGIFT YANG BEST🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller 
PUTIH KOREA READY STOCK❤
.
Sekarang tinggal beberapa botol je lagi. Seram sis hah sebab sorg sekali beli 2,3 botol😅 sebab apa?
.
Sebab beli 2 botol FREEPOSTAGE🎉 lagi jimat duit uolsss. Dah la satu botol tu tahan lebih satu bulan
.
#putihkorea sesuai untuk
💕Semua peringkat umur
💕Lelaki dan wanita
💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu
💕Yang mempunyai masalah muka
💕Kulit gelap
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
PUTIH KOREA READY STOCK❤ . Sekarang tinggal beberapa botol je lagi. Seram sis hah sebab sorg sekali beli 2,3 botol😅 sebab apa? . Sebab beli 2 botol FREEPOSTAGE🎉 lagi jimat duit uolsss. Dah la satu botol tu tahan lebih satu bulan . #putihkorea  sesuai untuk 💕Semua peringkat umur 💕Lelaki dan wanita 💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu 💕Yang mempunyai masalah muka 💕Kulit gelap . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Makin hari makin flawless. Suami pun selalu puji "CANTIK LA SAYANG NI".. Sejuk wehhh hati suami balik kerja tengok muka isteri berseri bersinar!!😍
.
So tunggu apa lagi gais? JOM KITA CANTIK BERSAMA💪😂 putih gebu seluruh badan 😋😋
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
Whatsapp ya sayang semua❤
📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Makin hari makin flawless. Suami pun selalu puji "CANTIK LA SAYANG NI".. Sejuk wehhh hati suami balik kerja tengok muka isteri berseri bersinar!!😍 . So tunggu apa lagi gais? JOM KITA CANTIK BERSAMA💪😂 putih gebu seluruh badan 😋😋 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . Whatsapp ya sayang semua❤ 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
MORNING KESAYANGAN SEMUA❤ have a nice day😘
.
So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍
.
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster
MORNING KESAYANGAN SEMUA❤ have a nice day😘 . So korang dah cuba belum putih korea ni? Kalau belum jom la cuba😍 BERIBU RIBU TESTIMONI BERJAYA👍 . ✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨ ➡ VITAMIN C (BUAH OREN) ➡ VITAMIN E (BUAH KIWI) ➡PATI BIJI ANGGUR ➡SERBUK MUTIARA ➡SERBUK ROSESHIP ➡AHA ➡GLUTATHIONE ➡ASTAXANTHIN . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #whiteningbooster 
#testimoniputihkorea
#testimoninormalset

Pakai normal set dengan putih korea je gais. Tapi result memang letopssssss😍 kalah weh produk yg rm500 satu set. Hebat tak hebat haaa produk the junni😘
.
NORMAL SET + PUTIH KOREA RM140 SM / RM145 SS
👉FREEPOSTAGE
👉FREEGIFT
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoniputihkorea  #testimoninormalset  Pakai normal set dengan putih korea je gais. Tapi result memang letopssssss😍 kalah weh produk yg rm500 satu set. Hebat tak hebat haaa produk the junni😘 . NORMAL SET + PUTIH KOREA RM140 SM / RM145 SS 👉FREEPOSTAGE 👉FREEGIFT . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Kulit berminyak? Jerawat? Parut?😱😱😱 dah cuba macam2 tapi tak menjadi jugak? Muka makin teruk?😱😭
.
Sini sini❗sini ada skincare yg sesuai untuk kulit berminyak😋 mayla ni berasaskan aqua dan ekstrak delima. Best tau pakai. Krimnya tu mudah menyerap dalam kulit😘
.
100% selamat tau sayang. Takde bahan kimia❗
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Kulit berminyak? Jerawat? Parut?😱😱😱 dah cuba macam2 tapi tak menjadi jugak? Muka makin teruk?😱😭 . Sini sini❗sini ada skincare yg sesuai untuk kulit berminyak😋 mayla ni berasaskan aqua dan ekstrak delima. Best tau pakai. Krimnya tu mudah menyerap dalam kulit😘 . 100% selamat tau sayang. Takde bahan kimia❗ . RM75 SAHAJA 👉TAHAN SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Clearance Stock. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/ummibeauty ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ insta  @ummi_mall 01128509986 @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #satinskinz2u  #satinskin #cikguseo #bazaarpaknil #dherbs #quputeh #ephyra #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #ephyradealers #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa  #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif 
#tsyabeauty #tsya #tsyabeautyskincare #tsyahmi
Clearance Stock. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/ummibeauty ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #satinskinz2u  #satinskin  #cikguseo  #bazaarpaknil  #dherbs  #quputeh  #ephyra  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #ephyradealers  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #tsyabeauty  #tsya  #tsyabeautyskincare  #tsyahmi 
Clearance Stock Dherbs. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/ummibeauty ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ insta  @ummi_mall 01128509986 @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #lelongmurah #lelong #lelonglelong #ajimaura #kosmetik  #ummi_mall 
#cikguseo #dherbs #vasia #furaiha #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #kosmetikmurah #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kosmetikkorea
Clearance Stock Dherbs. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/ummibeauty ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #lelongmurah  #lelong  #lelonglelong  #ajimaura  #kosmetik  #ummi_mall  #cikguseo  #dherbs  #vasia  #furaiha  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #kosmetikmurah  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kosmetikkorea 
Percaya ke gambar kat bawah dah transform? Haaa inilah salah satu daripada testimoni yang diterima dari pihak kami 😍
Best kan betul tak?
.
.
Hi assalamualaikum, Sekarang admin buat promosi. Stok terhad. Dapatkan sekarang. www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ .
.
#sutra il #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema  #satinskinzglutatabs #babyctdk
#satinskinz #satinskinz2u  #terapiinstagram #cikguseo follow insta @Babyseries_Ronella  too #ajimaura  #perlaking #ephyra #perlashine #kcolly
Percaya ke gambar kat bawah dah transform? Haaa inilah salah satu daripada testimoni yang diterima dari pihak kami 😍 Best kan betul tak? . . Hi assalamualaikum, Sekarang admin buat promosi. Stok terhad. Dapatkan sekarang. www.facebook.com/kulitcerah ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ . . #sutra  il #rahsiaawetmuda  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema  #satinskinzglutatabs  #babyctdk  #satinskinz  #satinskinz2u  #terapiinstagram  #cikguseo  follow insta @Babyseries_Ronella too #ajimaura  #perlaking  #ephyra  #perlashine  #kcolly 
Stock yg ada pun makin hari makin sikit😅 pencinta putih korea ni sekali beli 2,3 botol haa buat stock. Kenapa? Sebab ni produk laku keras😘
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Stock yg ada pun makin hari makin sikit😅 pencinta putih korea ni sekali beli 2,3 botol haa buat stock. Kenapa? Sebab ni produk laku keras😘 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Teora* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya terdiri daripada *Cocoa Butter, Avocado, Jojoba, Geranium, Frankincense, Lavender, Tea Tree, Cedarwood, Helichrysum *Cara penggunaan* Skin Serum Teora :
➡️ Letakkan 3 titis serum
➡️ Urut muka *EXTRA TIPS* ❤️ Urut muka dari bawah ke atas banyak-banyak kali.
❤️ Pipi jadi berkilat sebab darah berjalan lancar.
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #IMpreneur #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Teora* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya terdiri daripada *Cocoa Butter, Avocado, Jojoba, Geranium, Frankincense, Lavender, Tea Tree, Cedarwood, Helichrysum *Cara penggunaan* Skin Serum Teora : ➡️ Letakkan 3 titis serum ➡️ Urut muka *EXTRA TIPS* ❤️ Urut muka dari bawah ke atas banyak-banyak kali. ❤️ Pipi jadi berkilat sebab darah berjalan lancar. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #IMpreneur  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Ready stock❤
Haa ni lah set laku keras tu😍 NORMAL SET ni memang jadi kegilaan ramai tau😋
.
Amat sesuai untuk kulit yg kering. Sapu je pinkish cream tu terus kulit jadi lembap ploles pinkish gitu sayang😋😍
.
100% takde bahan kimia ye😘 don't worry. Dengan the junni takde la muke nak breakout❤
.
RM64 SAHAJA
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Ready stock❤ Haa ni lah set laku keras tu😍 NORMAL SET ni memang jadi kegilaan ramai tau😋 . Amat sesuai untuk kulit yg kering. Sapu je pinkish cream tu terus kulit jadi lembap ploles pinkish gitu sayang😋😍 . 100% takde bahan kimia ye😘 don't worry. Dengan the junni takde la muke nak breakout❤ . RM64 SAHAJA 👉TAHAN SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
insta review :- • • •
OFFER LIMITED TIME ONLY..!! Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/ummibeauty ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ insta  @ummi_mall 01128509986 @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #lelongmurah #lelong #lelonglelong #ajimaura #kosmetik  #ummi_mall 
#cikguseo #dherbs #vasia #furaiha #rahsiaawetmuda #skincareroutine #comelpipimerah i#tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #kosmetikmurah #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kosmetikkorea
insta review :- • • • OFFER LIMITED TIME ONLY..!! Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/ummibeauty ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ insta @ummi_mall 01128509986 @alimi_othman ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #lelongmurah  #lelong  #lelonglelong  #ajimaura  #kosmetik  #ummi_mall  #cikguseo  #dherbs  #vasia  #furaiha  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #comelpipimerah  i#tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #kosmetikmurah  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kosmetikkorea 
Di sini putih. Di sana putih. Gebunyaaa😍 eh eh😂
.
Tak lama dah nak puasa ni kan? Dan tak lama jugak nak raya😍 baju raya dah beli ke semua? Ajum beli PUTIH KOREA pulak😋 sempat lagi okey nak berseri bersinar time hari raya😍
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
Whatsapo dengan pantas tau. NAK BAGI BEST PRICE🎉🔥🔥 #lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Di sini putih. Di sana putih. Gebunyaaa😍 eh eh😂 . Tak lama dah nak puasa ni kan? Dan tak lama jugak nak raya😍 baju raya dah beli ke semua? Ajum beli PUTIH KOREA pulak😋 sempat lagi okey nak berseri bersinar time hari raya😍 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 Whatsapo dengan pantas tau. NAK BAGI BEST PRICE🎉🔥🔥 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #babyctdk #ronella #comelpipimerah #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #babyctdk  #ronella  #comelpipimerah  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
#testimoniputihkorea 
Percaya atau tak ni lah hasil penggunaan putih korea😊 parut makin pudar dan muka pun makin cerah. Oh yaaa bukan muka sahaja tau. Seluruh badan pun boleh putih😋
.
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
Ni semua bahan yang selamat yaa sayang😘
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN!
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoniputihkorea  Percaya atau tak ni lah hasil penggunaan putih korea😊 parut makin pudar dan muka pun makin cerah. Oh yaaa bukan muka sahaja tau. Seluruh badan pun boleh putih😋 . ✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨ ➡ VITAMIN C (BUAH OREN) ➡ VITAMIN E (BUAH KIWI) ➡PATI BIJI ANGGUR ➡SERBUK MUTIARA ➡SERBUK ROSESHIP ➡AHA ➡GLUTATHIONE ➡ASTAXANTHIN . Ni semua bahan yang selamat yaa sayang😘 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN! . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Tahukah anda bahawa MAYLA SKINCARE TIDAK MENGANDUNGI MERKURI, PARABEN DAN HYDROQUINONE??
.
Mayla adalah skincare yg sangat selamat😊 amat sesuai tau untuk kulit muka yg berminyak tu. So siapa ada oily skin tu cepat la grab mayla sebelum minyak tu boleh diperah buat goreng ikan😅😅hehe takde la sampai goreng ikan😝
.
Harga sangat berbaloi gais. Sangat murah kalau dibandingkan dengan skincare banyak MERKURI!!!!
.
MAYLA SKINCARE RM75
👉TAHAN 1 BULAN

MAYLA ADVANCE RM106
👉TAHAN 2 BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Tahukah anda bahawa MAYLA SKINCARE TIDAK MENGANDUNGI MERKURI, PARABEN DAN HYDROQUINONE?? . Mayla adalah skincare yg sangat selamat😊 amat sesuai tau untuk kulit muka yg berminyak tu. So siapa ada oily skin tu cepat la grab mayla sebelum minyak tu boleh diperah buat goreng ikan😅😅hehe takde la sampai goreng ikan😝 . Harga sangat berbaloi gais. Sangat murah kalau dibandingkan dengan skincare banyak MERKURI!!!! . MAYLA SKINCARE RM75 👉TAHAN 1 BULAN MAYLA ADVANCE RM106 👉TAHAN 2 BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Nyum nyum nyumm banyaknyaa PUTIH KOREA😍😋 nampak banyak kan? Tapi kejap je licin!!
.
#putihkorea sesuai untuk
💕Semua peringkat umur
💕Lelaki dan wanita
💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu
💕Yang mempunyai masalah muka
💕Kulit gelap
.
Whatsapp 📱0109147015📱
.

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #putihkoreareadystock
Nyum nyum nyumm banyaknyaa PUTIH KOREA😍😋 nampak banyak kan? Tapi kejap je licin!! . #putihkorea  sesuai untuk 💕Semua peringkat umur 💕Lelaki dan wanita 💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu 💕Yang mempunyai masalah muka 💕Kulit gelap . Whatsapp 📱0109147015📱 . #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #putihkoreareadystock 
#testimoniputihkorea

Yang tak pernah cuba tu memang tak tahu la kan macam mana hebatnya putih korea ni😘
.
#putihkorea sesuai untuk
💕Semua peringkat umur
💕Lelaki dan wanita
💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu
💕Yang mempunyai masalah muka
💕Kulit gelap
.
Sebotol RM75
👉TAHAN LEBIH SEBULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoniputihkorea  Yang tak pernah cuba tu memang tak tahu la kan macam mana hebatnya putih korea ni😘 . #putihkorea  sesuai untuk 💕Semua peringkat umur 💕Lelaki dan wanita 💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu 💕Yang mempunyai masalah muka 💕Kulit gelap . Sebotol RM75 👉TAHAN LEBIH SEBULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Ready stock❤
Haa ni lah set laku keras tu😍 NORMAL SET ni memang jadi kegilaan ramai tau😋
.
Amat sesuai untuk kulit yg kering. Sapu je pinkish cream tu terus kulit jadi lembap ploles pinkish gitu sayang😋😍
.
100% takde bahan kimia ye😘 don't worry. Dengan the junni takde la muke nak breakout❤
.
RM64 SAHAJA
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Ready stock❤ Haa ni lah set laku keras tu😍 NORMAL SET ni memang jadi kegilaan ramai tau😋 . Amat sesuai untuk kulit yg kering. Sapu je pinkish cream tu terus kulit jadi lembap ploles pinkish gitu sayang😋😍 . 100% takde bahan kimia ye😘 don't worry. Dengan the junni takde la muke nak breakout❤ . RM64 SAHAJA 👉TAHAN SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Skin Serum Teora kita ni sejenis face oil sebab diblend dengan 100% pure carrier oil bersama-sama 100% pure Essential Oil. Bukan ekstrak biasa macam serum oil base yang lain. Walaweh, best ooooo. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
Parut kat dahi pun pudar. .
*Teora* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya terdiri daripada *Cocoa Butter, Avocado, Jojoba, Geranium, Frankincense, Lavender, Tea Tree, Cedarwood, Helichrysum *Cara penggunaan* Skin Serum Teora :
➡️ Letakkan 3 titis serum
➡️ Urut muka *EXTRA TIPS* ❤️ Urut muka dari bawah ke atas banyak-banyak kali.
❤️ Pipi jadi berkilat sebab darah berjalan lancar.
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #IMpreneur #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
Parut kat dahi pun pudar. . *Teora* ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya terdiri daripada *Cocoa Butter, Avocado, Jojoba, Geranium, Frankincense, Lavender, Tea Tree, Cedarwood, Helichrysum *Cara penggunaan* Skin Serum Teora : ➡️ Letakkan 3 titis serum ➡️ Urut muka *EXTRA TIPS* ❤️ Urut muka dari bawah ke atas banyak-banyak kali. ❤️ Pipi jadi berkilat sebab darah berjalan lancar. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #IMpreneur  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema 
MORNING KESAYANGAN PUTIH KOREA❤
.
So how? Rasa ploles tak pagi ni lepas semalam consume putih korea😍 yang belum cuba tu jpm la dapatkan sekarang😘 freegift banyak ni😍
.
#putihkorea sesuai untuk
💕Semua peringkat umur
💕Lelaki dan wanita
💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu
💕Yang mempunyai masalah muka
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
MORNING KESAYANGAN PUTIH KOREA❤ . So how? Rasa ploles tak pagi ni lepas semalam consume putih korea😍 yang belum cuba tu jpm la dapatkan sekarang😘 freegift banyak ni😍 . #putihkorea  sesuai untuk 💕Semua peringkat umur 💕Lelaki dan wanita 💕Ibu mengandung,berpantang dan menyusu 💕Yang mempunyai masalah muka . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
#testimoninormalset 
Seminggu pakai normal set dan ini lah hasilnya😍 kulit makin putih dan parut makin pudar😋 memang ni pun kulit idaman korang kan?
.
Jangan ingat normal set ni skincare biasa2 je. Luar biasa lah sayang😍 tanpa bahan kimia pun boleh jadikan muka kita cantik dengan sihat lagi👍
.
RM64 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoninormalset  Seminggu pakai normal set dan ini lah hasilnya😍 kulit makin putih dan parut makin pudar😋 memang ni pun kulit idaman korang kan? . Jangan ingat normal set ni skincare biasa2 je. Luar biasa lah sayang😍 tanpa bahan kimia pun boleh jadikan muka kita cantik dengan sihat lagi👍 . RM64 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
PROMO SET COMBO FREEPOSTAGE + FREEGIFT NAK TAMAT DAH TAU. 2,3 HARI JE LAGI😅
.
So gaisss jom grab set ni. Jimat gilerrr tau😘
.
RM145 SM / RM150 SS
👉FREEPOSTAGE
👉FREEGIFT SPECIAL
👉TAHAN 2 BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
PROMO SET COMBO FREEPOSTAGE + FREEGIFT NAK TAMAT DAH TAU. 2,3 HARI JE LAGI😅 . So gaisss jom grab set ni. Jimat gilerrr tau😘 . RM145 SM / RM150 SS 👉FREEPOSTAGE 👉FREEGIFT SPECIAL 👉TAHAN 2 BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Stock mendarat dah gaisss😍 ni kejap je licin ni. So uolss nak putih korea ready stock cari i ok😂
.
Grab 2 botol sis bagi freepostage + freegift special tau😍 bukan beshe beshe😋
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Stock mendarat dah gaisss😍 ni kejap je licin ni. So uolss nak putih korea ready stock cari i ok😂 . Grab 2 botol sis bagi freepostage + freegift special tau😍 bukan beshe beshe😋 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
#testimoniputihkorea 
Cantik tanpa filter😏 tak semua org ada keyakinan nak guna camera without filter kan? Kenapa? Ok first sebab muka tu kusam hmm.
.
Muka kusam dapat menjadikan kita hilang confident😭 bila orang tengok nanti ada yg mengata. Sekali dua takpa ni kalau dah selalu memang naik panas la hati ni kan?.
.
Dah la tak payah risau. Even kena kutuk sekalipun no need pegi cucuk sane cucuk sini. Sakit la😭 cuba #putihkorea confirm dapat kulit gebu licin je tau😍
.
RM75 SAHAJA SEBOTOL
.
Whatsapp 📱0109147015📱
TEKAN LINK DI BIO📲

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoniputihkorea  Cantik tanpa filter😏 tak semua org ada keyakinan nak guna camera without filter kan? Kenapa? Ok first sebab muka tu kusam hmm. . Muka kusam dapat menjadikan kita hilang confident😭 bila orang tengok nanti ada yg mengata. Sekali dua takpa ni kalau dah selalu memang naik panas la hati ni kan?. . Dah la tak payah risau. Even kena kutuk sekalipun no need pegi cucuk sane cucuk sini. Sakit la😭 cuba #putihkorea  confirm dapat kulit gebu licin je tau😍 . RM75 SAHAJA SEBOTOL . Whatsapp 📱0109147015📱 TEKAN LINK DI BIO📲 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
🌸PUTIH KOREA🌸

The supplemen ever ni😍 serius sedap. Bukan sy je cakap tau. Habis pengguna #putihkorea cakap macam tu😏
.
Takde gula tambahan ya sayang😊 even takde gula rasanya tetap manis. Manis masam buah yg digunakan😍😍😍 bahan dalam ni semua bahan TERBAIK okeyy😘
.
RM75 SAHAJA SEBOTOL
Dm or whatsapp 📱0109147015📱
TEKAN LINK DI BIO📲

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
🌸PUTIH KOREA🌸 The supplemen ever ni😍 serius sedap. Bukan sy je cakap tau. Habis pengguna #putihkorea  cakap macam tu😏 . Takde gula tambahan ya sayang😊 even takde gula rasanya tetap manis. Manis masam buah yg digunakan😍😍😍 bahan dalam ni semua bahan TERBAIK okeyy😘 . RM75 SAHAJA SEBOTOL Dm or whatsapp 📱0109147015📱 TEKAN LINK DI BIO📲 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
#testimoninormalset

As i said!!!! Noemal set ni power👍 kulit kering, jerawat, breakout tuu pakai je normal set ni haaa. Memang puas hati laa
.
100% selamat ye. Dibuat drpd bahan yg organik je👍so jgn risau la memang selamat dan berkesan.
.
RM64 SAHAJA SATU SET😘
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoninormalset  As i said!!!! Noemal set ni power👍 kulit kering, jerawat, breakout tuu pakai je normal set ni haaa. Memang puas hati laa . 100% selamat ye. Dibuat drpd bahan yg organik je👍so jgn risau la memang selamat dan berkesan. . RM64 SAHAJA SATU SET😘 👉TAHAN SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Haaa ni set paling laku keras tau so memang rugi la kalau uolss tak grab this one😥
.
Pinkish cream tu power giler wehh😋 boleh jadikan muka lembap and kecitkan jerawat. Sesuai lerr untuk uolss yg kulit kering tu haa👍
.
SET COMBO HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL❤
.
NORMAL SET + PINKISH CREAM RM100 SM N RM105 SS
👉TAHAN 1 BULAN LEBIH
.
TEKAN LINK DI BIO📲

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Haaa ni set paling laku keras tau so memang rugi la kalau uolss tak grab this one😥 . Pinkish cream tu power giler wehh😋 boleh jadikan muka lembap and kecitkan jerawat. Sesuai lerr untuk uolss yg kulit kering tu haa👍 . SET COMBO HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL❤ . NORMAL SET + PINKISH CREAM RM100 SM N RM105 SS 👉TAHAN 1 BULAN LEBIH . TEKAN LINK DI BIO📲 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Stock yg ada pun makin hari makin sikit😅 pencinta putih korea ni sekali beli 2,3 botol haa buat stock. Kenapa? Sebab ni produk laku keras😘
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
Stock yg ada pun makin hari makin sikit😅 pencinta putih korea ni sekali beli 2,3 botol haa buat stock. Kenapa? Sebab ni produk laku keras😘 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Selamat Petang
• • •
Pernah cuba Geranium Essential Oil dari Ronella? Pada yang belum, dan ingin tahu lebih lanjut tentang Minyak geranium, jom admin sharekan malam ni. .
Ia boleh membantu menghalang tindak balas keradangan dalam kulit. Ia juga dapat membantu tubuh anda untuk melawan banyak masalah kesihatan. Sebagai contoh, radang sendi adalah keradangan sendi, dan penyakit jantung adalah keradangan pada arteri. .
Ada Satu kajian pada tahun 2013 dari Johns Hopkins Sinus Center, Johns Hopkins Medicine, Baltimore, Maryland 21287-0910, USA. mendapati bahawa minyak geranium adalah bahan yang lebih selamat dan lebih berkesan untuk ubat anti-inflamasi.

Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
 #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #skincaremurah #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #essentialoilmalaysia
Selamat Petang • • • Pernah cuba Geranium Essential Oil dari Ronella? Pada yang belum, dan ingin tahu lebih lanjut tentang Minyak geranium, jom admin sharekan malam ni. . Ia boleh membantu menghalang tindak balas keradangan dalam kulit. Ia juga dapat membantu tubuh anda untuk melawan banyak masalah kesihatan. Sebagai contoh, radang sendi adalah keradangan sendi, dan penyakit jantung adalah keradangan pada arteri. . Ada Satu kajian pada tahun 2013 dari Johns Hopkins Sinus Center, Johns Hopkins Medicine, Baltimore, Maryland 21287-0910, USA. mendapati bahawa minyak geranium adalah bahan yang lebih selamat dan lebih berkesan untuk ubat anti-inflamasi. Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #krashkozz  #trustedsellerRonella  #ummi_mall  #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #skincaremurah  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #essentialoilmalaysia 
Apaaaaaaa? Putih korea dah nak habis?😱 eh eh ehh jom jom grab 2 botol terus ler. RM150 SAHAJA tau😘
.
FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL❤ siapa je yg taknak benda free😂 sementara ada peomo freepostage ni jom la rebut sekarang
.
TEKAN LINK DI BIO📲
.
#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #freepostage #putihkoreafreepostage
Apaaaaaaa? Putih korea dah nak habis?😱 eh eh ehh jom jom grab 2 botol terus ler. RM150 SAHAJA tau😘 . FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL❤ siapa je yg taknak benda free😂 sementara ada peomo freepostage ni jom la rebut sekarang . TEKAN LINK DI BIO📲 . #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa  #freepostage  #putihkoreafreepostage 
#testimoninormalset 
Seminggu pakai normal set dan ini lah hasilnya😍 kulit makin putih dan parut makin pudar😋 memang ni pun kulit idaman korang kan?
.
Jangan ingat normal set ni skincare biasa2 je. Luar biasa lah sayang😍 tanpa bahan kimia pun boleh jadikan muka kita cantik dengan sihat lagi👍
.
RM64 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoninormalset  Seminggu pakai normal set dan ini lah hasilnya😍 kulit makin putih dan parut makin pudar😋 memang ni pun kulit idaman korang kan? . Jangan ingat normal set ni skincare biasa2 je. Luar biasa lah sayang😍 tanpa bahan kimia pun boleh jadikan muka kita cantik dengan sihat lagi👍 . RM64 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
PUTIH KOREA serbuk kemam putih gebu seluruh badan😍 bukan setakat putih muka je. Habis seluruh badan terus putih hah!😋
.
Tak lama dah nak puasa. Lepas puasa raya😍 sempat lagi ni sayang kalau nak cantik ploles masa hati raya😘
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller
PUTIH KOREA serbuk kemam putih gebu seluruh badan😍 bukan setakat putih muka je. Habis seluruh badan terus putih hah!😋 . Tak lama dah nak puasa. Lepas puasa raya😍 sempat lagi ni sayang kalau nak cantik ploles masa hati raya😘 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller 
#testimonimaylaskincare #testimoniputihkorea .
Putih korea dengan mayla skincare je gaiss. Tapi hasilnya macam pakai produk RM500 satu set!!! Eh tapi skincare yg RM500 tu pun belum tentu boleh lawan produk the junni tau😋😘
.
Murah, selamat, berkesan👍 tak cuba tak tahu. Dah cuba nanti confirm jatuh cinta oii😋
.
RM150 SAHAJA tau😋
👉FREEPOSTAGE
👉FREEGIFT SPECIAL
.
Whatsapp 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimonimaylaskincare  #testimoniputihkorea  . Putih korea dengan mayla skincare je gaiss. Tapi hasilnya macam pakai produk RM500 satu set!!! Eh tapi skincare yg RM500 tu pun belum tentu boleh lawan produk the junni tau😋😘 . Murah, selamat, berkesan👍 tak cuba tak tahu. Dah cuba nanti confirm jatuh cinta oii😋 . RM150 SAHAJA tau😋 👉FREEPOSTAGE 👉FREEGIFT SPECIAL . Whatsapp 📱0109147015📱 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa 
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍
.
Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍 rugi tak cuba😅
.
RM64 SAHAJA SATU SET
👉TAHAN SATU BULAN

WHATSAPP 📱0109147015📱 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA SUPER JIMAT + FREEPOSTAGE + SUPERR FREEGIFT YANG BEST🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller
Normal set yg berasaskan buah strawberi ni amat bagus untuk kulit muka awak yg kering tu. Kalau muka breakout sebab salah pilih produk dulu pun sesuai tau😍 . Set ni la set yg laku kerass😍 pinkish cream tu ya Allah sangatlah best tau😍 rugi tak cuba😅 . RM64 SAHAJA SATU SET 👉TAHAN SATU BULAN WHATSAPP 📱0109147015📱 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA SUPER JIMAT + FREEPOSTAGE + SUPERR FREEGIFT YANG BEST🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller 
Ramai diantara kita yang sering sahaja complain tentang kulit wajah yang menggerutu, tak sekata, jerawat, jeragat dan sebagainya. Tetapi cuba anda fikir balik adakah anda betul-betul menitik beratkan soal penjagaan kulit wajah? Atau hanya sekadar suka complain sahaja? .
Kami sangat memahami situasi seperti dia atas, disebabkan itu kami percaya, dengan penjagaan muka dengan hanya mengamalkan pemakaian serum sahaja, anda boleh mendapatkan kulit yang anda idamkan.
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.  #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #jojobaoil #rahsiaawetmuda #skincareroutine #skincare #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #dherbs #furaiha #nuraysa #bazaarpaknil #mua #muasubang #muashahalam #muaputrajaya #kulitsensitif #ekzema
#carrieroil #diffuser #comelpipimerah #quotesoftheday
Ramai diantara kita yang sering sahaja complain tentang kulit wajah yang menggerutu, tak sekata, jerawat, jeragat dan sebagainya. Tetapi cuba anda fikir balik adakah anda betul-betul menitik beratkan soal penjagaan kulit wajah? Atau hanya sekadar suka complain sahaja? . Kami sangat memahami situasi seperti dia atas, disebabkan itu kami percaya, dengan penjagaan muka dengan hanya mengamalkan pemakaian serum sahaja, anda boleh mendapatkan kulit yang anda idamkan. . Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babyseries_ronella agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 . #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #jojobaoil  #rahsiaawetmuda  #skincareroutine  #skincare  #tipspenjagaankulit  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #skincaretanpabahankimia  #skincaretanpakimia  #skincaretanpamerkuri  #dherbs  #furaiha  #nuraysa  #bazaarpaknil  #mua  #muasubang  #muashahalam  #muaputrajaya  #kulitsensitif  #ekzema  #carrieroil  #diffuser  #comelpipimerah  #quotesoftheday 
#testimoniputihkorea

Consume putih korea ni parut degil tu pun boleh hilang😍 muka pun makin putih tauu😘
.
Tak lama dah nak raya ni awak pun runsing lahi ke muka tu breakout? Dah dah laa jom cuba putih korea ni😋
.
RM75 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱
.
🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa
#testimoniputihkorea  Consume putih korea ni parut degil tu pun boleh hilang😍 muka pun makin putih tauu😘 . Tak lama dah nak raya ni awak pun runsing lahi ke muka tu breakout? Dah dah laa jom cuba putih korea ni😋 . RM75 SAHAJA 👉TAHAN LEBIH SATU BULAN . WHATSAPP 📱0109147015📱 . 🌸PEMBELIAN SET COMBO DAPAT HARGA JIMAT + FREEPOSTAGE + FREEGIFT SPECIAL🌸 #lovebeautylegacy  #normalsetthejunni  #normalset  #thejunnimayla  #thejunninormalset  #thejunniskincare  #skincarethejunni  #skincaremurah  #skincaremurahmalaysia  #produkviral  #produkmurah  #putihkoreaviral  #putihpinkish  #putihkorea  #serbukkemamputihkorea  #serbukkemamputihseluruhbadan  #supplemenputihkulit  #supplementmurahmalaysia  #makeupkitthejunni  #makeupsetmurah  #thejunnimakeupkit  #makeupkit  #thejunnimalaysia  #skincareselamat  #skincaretanpamerkuri  #skincaretanpabahankimia  #acnekiller  #luarbiasa