an online Instagram web viewer

#skincareandcosmetic medias

Photos

Maaf xleh senyum muka den ngah togang 😆😆
Ada yang tanya soalan ni ye...bukan saya buat-buat...haha 😆
.
.

Kenapa bila pakai charcoal mask akan ada certain kwasan yg jadi putih-putih??? 🤔
.
.

Tahukan one of components dalam #charcoalmask adalah #activecharcoal. So kwasan yg putih-putih tu adalah kawasan di mana #activecharcoal  memainkan peranan dengan menarik lebihan minyak pada wajah kita.
.
.

So bila muka hakak berbintang 🎆🎆 sana sini..ni la ubatnya...berani ko naik ye miss J...siap kau..siap..🙄
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Maaf xleh senyum muka den ngah togang 😆😆 Ada yang tanya soalan ni ye...bukan saya buat-buat...haha 😆 . . Kenapa bila pakai charcoal mask akan ada certain kwasan yg jadi putih-putih??? 🤔 . . Tahukan one of components dalam #charcoalmask  adalah #activecharcoal . So kwasan yg putih-putih tu adalah kawasan di mana #activecharcoal  memainkan peranan dengan menarik lebihan minyak pada wajah kita. . . So bila muka hakak berbintang 🎆🎆 sana sini..ni la ubatnya...berani ko naik ye miss J...siap kau..siap..🙄 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Jom hadiahkan sesuatu untuk yang begelar ibu,mak,mommy, and whoever as long as "she".
.
.

Set body pamper pon sgt sesuai untuk dijadikan hadiah buat tercinta. PROMO bulan April ni tau ❤❤
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom hadiahkan sesuatu untuk yang begelar ibu,mak,mommy, and whoever as long as "she". . . Set body pamper pon sgt sesuai untuk dijadikan hadiah buat tercinta. PROMO bulan April ni tau ❤❤ . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Bintang-bintang berkelipan 🎆🎆
Stress tau banyak bintang-bintang ni....
.
.

One of the secret is #clearproofacneserum mengandungi #salicylicacid yang bantu membersihkan kotoran di dalam liang pori yang menyebabkan sumbatan liang pori. Seterusnys menyebabkan jerawat dan juga blemish 😭😭
.
.

Next is #microdermibrasion set bagi membantu menghilangkan kesan parut degil dab juga parut berkawah tu.....opps 😆😆😆
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Bintang-bintang berkelipan 🎆🎆 Stress tau banyak bintang-bintang ni.... . . One of the secret is #clearproofacneserum  mengandungi #salicylicacid  yang bantu membersihkan kotoran di dalam liang pori yang menyebabkan sumbatan liang pori. Seterusnys menyebabkan jerawat dan juga blemish 😭😭 . . Next is #microdermibrasion  set bagi membantu menghilangkan kesan parut degil dab juga parut berkawah tu.....opps 😆😆😆 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Holla....semi matte colors ni siapa yang suka agaknya...
.
.

Jom join lipstick party nak tak??
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Pernah lihat tak macam rupa sel kulit mati pada wajah anda??
Ini merupkan sel kulit mati pada wajah anda sekiranya anda tidak menitikberatkan soal prmakaian mask dan juga cara cucian wajah dengan betul???
.
.

Jangan tanya kenapa wajah anda
😭kusam
😭 Dah pakai product antarabangsa sekalipon tapi tetap taj bermaya
😭 Make up tidak tahan lama
😭 Serum yang anda pakai tidak.menunjukkan effect yang optimum
😭 kulit wajah sentiasa menggelupas
😭kulit tidak sekata
.
.

Tahukan apa first impression bila kita berjumpa dengan someone. It's OURSELVES 🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Pernah lihat tak macam rupa sel kulit mati pada wajah anda?? Ini merupkan sel kulit mati pada wajah anda sekiranya anda tidak menitikberatkan soal prmakaian mask dan juga cara cucian wajah dengan betul??? . . Jangan tanya kenapa wajah anda 😭kusam 😭 Dah pakai product antarabangsa sekalipon tapi tetap taj bermaya 😭 Make up tidak tahan lama 😭 Serum yang anda pakai tidak.menunjukkan effect yang optimum 😭 kulit wajah sentiasa menggelupas 😭kulit tidak sekata . . Tahukan apa first impression bila kita berjumpa dengan someone. It's OURSELVES 🙈 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Ada yang tahu kenapa perlunya mask dalam pemakaian regimen penting kita ????
.
.

Sangat penting utk korang paham mask membantu membuang sel kulit matibpada wajah kita😃
.
.

Tak buang xpe ke??? Tentulah boleh...... tapi wajah anfa akan kekusaman, product yg anda gunakan terutamnya serum tidaknakan dpat memberikan kesan optimum vpada wajah anda. Make up yang anda gunakan kemungkinan juga tidak akan menghasilkan canvas yang cantik dan menarik 😆😆😆
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada yang tahu kenapa perlunya mask dalam pemakaian regimen penting kita ???? . . Sangat penting utk korang paham mask membantu membuang sel kulit matibpada wajah kita😃 . . Tak buang xpe ke??? Tentulah boleh...... tapi wajah anfa akan kekusaman, product yg anda gunakan terutamnya serum tidaknakan dpat memberikan kesan optimum vpada wajah anda. Make up yang anda gunakan kemungkinan juga tidak akan menghasilkan canvas yang cantik dan menarik 😆😆😆 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Sempena Labor Day yang bakal menjelma....
Jom grab special Mask dengan special benefit ini
.
.

Terdapat 3 jenis 😃 Formula 1 : Untuk kulit kering
😃 Formula 2 : Untuk kulit Normal
😃 Formula 3 : Untuk kulit berminyak
.
.

Mask merupakan regiman penting dalam basic penjagaan wajah kita ye 🤔
.
.

Mask jenis ini dikenali sebagai exfoliation mask yang membantu membuang sel kulit mati pada wajah kita dan membantu penyerapan product seterusnya kedalam kulit wajah kita 😃
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Sempena Labor Day yang bakal menjelma.... Jom grab special Mask dengan special benefit ini . . Terdapat 3 jenis 😃 Formula 1 : Untuk kulit kering 😃 Formula 2 : Untuk kulit Normal 😃 Formula 3 : Untuk kulit berminyak . . Mask merupakan regiman penting dalam basic penjagaan wajah kita ye 🤔 . . Mask jenis ini dikenali sebagai exfoliation mask yang membantu membuang sel kulit mati pada wajah kita dan membantu penyerapan product seterusnya kedalam kulit wajah kita 😃 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Timewise Cleanser 3-in-1
Kalau smalam code color die purple...now is pink..
.
.

Kalau uools tgk code pink ia adalah untuk Normal to Dry...
Maksudnya boleh digunakan untuk wajah yang jenis kulitnya normal & kering.
.
.

Satu tiub ni tahan dalam 4 hingga 6 bulan yang juga mempunyai 3 benefit dalam satu tiub. Membersih, menggelupas dan juga melembap.
.
. 🌸 Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Timewise Cleanser 3-in-1 Kalau smalam code color die purple...now is pink.. . . Kalau uools tgk code pink ia adalah untuk Normal to Dry... Maksudnya boleh digunakan untuk wajah yang jenis kulitnya normal & kering. . . Satu tiub ni tahan dalam 4 hingga 6 bulan yang juga mempunyai 3 benefit dalam satu tiub. Membersih, menggelupas dan juga melembap. . . 🌸 Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Mary Kay Timewise  Cleanser 💃

For Combination to Oily Skin Type
.
. 🌸 Non Comedegonic

Apa tu ye ? Bermaksud product yang tidak akan menyumbang dan meninggalkan kotoran pada liang pori kita 🌸 3 in 1 Cleanser

Membantu membersihkan  wajah
Disamping membantu membuang sel kulit mati secara halus denga mild scrub di dalamnya
Ianya juga turut memberi kelembapan pada kulit wajah
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Mary Kay Timewise Cleanser 💃 For Combination to Oily Skin Type . . 🌸 Non Comedegonic Apa tu ye ? Bermaksud product yang tidak akan menyumbang dan meninggalkan kotoran pada liang pori kita 🌸 3 in 1 Cleanser Membantu membersihkan wajah Disamping membantu membuang sel kulit mati secara halus denga mild scrub di dalamnya Ianya juga turut memberi kelembapan pada kulit wajah . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Nak keluar jumpa my cust and my beauty consultant today....🙈
.
.
yang pasti #marykayfaceprimer adalah asas yg wajib sy gunakan sebelum #foudation ataau #cc cream bagi mendapatkan wajah yg lebih flawless.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Nak keluar jumpa my cust and my beauty consultant today....🙈 . . yang pasti #marykayfaceprimer  adalah asas yg wajib sy gunakan sebelum #foudation  ataau #cc  cream bagi mendapatkan wajah yg lebih flawless. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Sis nak buang belakang sikit..
Zaman ni...ni la first time joint event Mary Kay...busuk2 balik keje..terus pergi event...🙈🙈
.
.

Then, what a surprise. Meet this superb humble National Senior Sale Director yang hebat kat USA ni..
.
.

Tinggi mana pon anda tiada apa boleh lawan #sisterhood yang ada dalam diri mereka. Sangat humble..and I adore both of them.Superb Mom inspire by his own daughter ❤
.
.

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Sis nak buang belakang sikit.. Zaman ni...ni la first time joint event Mary Kay...busuk2 balik keje..terus pergi event...🙈🙈 . . Then, what a surprise. Meet this superb humble National Senior Sale Director yang hebat kat USA ni.. . . Tinggi mana pon anda tiada apa boleh lawan #sisterhood  yang ada dalam diri mereka. Sangat humble..and I adore both of them.Superb Mom inspire by his own daughter ❤ . . https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
#throwback 2 days ago... Berskincare class dengan 54 peserta yang bakal mengubah penampilan mereka kearah yg lebih professional selepas ini 🙈
.
. 😃😃
.
. ❤ Hafizah Noh
Mk Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Dengan 4 code colours yang berbeza....
Cc crean membantu memberi canvas muka menyerlah....
.
.

Tak percaya...nanti kita kongsi tips or new method nak apply cc cream ni om 🙈🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Dengan 4 code colours yang berbeza.... Cc crean membantu memberi canvas muka menyerlah.... . . Tak percaya...nanti kita kongsi tips or new method nak apply cc cream ni om 🙈🙈 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Sapa nak cuba Semi-Matte Mary Kay Lipstick???? ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Kalau buat video just nampak coverage on our face je kan...
Kalau apply atas muka sendiri boleh dapat rasa tesktur CC Cream ni sendiri...
.
.

Sangat ringan and very moist atas kulit wajah kita ❤
.
. ❤ Hafizah Noh
Mk Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Kalau buat video just nampak coverage on our face je kan... Kalau apply atas muka sendiri boleh dapat rasa tesktur CC Cream ni sendiri... . . Sangat ringan and very moist atas kulit wajah kita ❤ . . ❤ Hafizah Noh Mk Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Bila pakai make up muka still rasa oily even dah pakai moisturizer....
.
.

Dah pernah cuba OIL FREE HYDRATING GEL???
.
.

Membantu mengawal pengekuaran minyak pada kulit wajah anda dan pada yang sama memberi kelembapan kepada selama 8-10 jam.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Bila pakai make up muka still rasa oily even dah pakai moisturizer.... . . Dah pernah cuba OIL FREE HYDRATING GEL??? . . Membantu mengawal pengekuaran minyak pada kulit wajah anda dan pada yang sama memberi kelembapan kepada selama 8-10 jam. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
I M.A.G.E or I.M.E.J
.
.

Secara dalaman mahupon luaran something yang wajib kita jagakan 🤔 Anda rasa??
.
.

Kebanyakan orang even kita pun akan buat PENILAIAN PERTAMA atas seseorang tu pada apa yang dipersembahkan kan ....
Woooow... CANTIK nya dia, KEMAS nya dia, TINGGI nya orang tu... dia nampak PROFESSIONAL, nampak FIRM, nampak GORGEOUS sangat-sangat.... seronokkan bila dapat POSITIVE FEEDBACK. Hari-hari anda akan ceria bak sakura nan mekar 😆😆😆
.
.

So Salam Jumaat yang Indah,make sure keluar rumah hari ni muka tak pucat. At least cali-calit CC CREAM and lipstick sikit. Dan jangan lupa the best make up is SMILE 😃
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
I M.A.G.E or I.M.E.J . . Secara dalaman mahupon luaran something yang wajib kita jagakan 🤔 Anda rasa?? . . Kebanyakan orang even kita pun akan buat PENILAIAN PERTAMA atas seseorang tu pada apa yang dipersembahkan kan .... Woooow... CANTIK nya dia, KEMAS nya dia, TINGGI nya orang tu... dia nampak PROFESSIONAL, nampak FIRM, nampak GORGEOUS sangat-sangat.... seronokkan bila dapat POSITIVE FEEDBACK. Hari-hari anda akan ceria bak sakura nan mekar 😆😆😆 . . So Salam Jumaat yang Indah,make sure keluar rumah hari ni muka tak pucat. At least cali-calit CC CREAM and lipstick sikit. Dan jangan lupa the best make up is SMILE 😃 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Awak buat Mary Kay ni MLM ke???
.
.

Alamak...MLM ke?? Jom pada cik akak cik abang kat luar tu nak tahu lebih tentang Mary Kay jom hadir ke FRESHIES DAY untuk lebih tahu tentang Mary Kay.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant

017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Awak buat Mary Kay ni MLM ke??? . . Alamak...MLM ke?? Jom pada cik akak cik abang kat luar tu nak tahu lebih tentang Mary Kay jom hadir ke FRESHIES DAY untuk lebih tahu tentang Mary Kay. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Apa perasaan anda bila anda mampu membuat orang lain tersenyum???? 💋
.
.

Kalau anda tanya saya, saya rasa something yang sy juat boleh cakap " SAYA RASA PUAS".SATISFIED !!!! 😊
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329262

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Apa perasaan anda bila anda mampu membuat orang lain tersenyum???? 💋 . . Kalau anda tanya saya, saya rasa something yang sy juat boleh cakap " SAYA RASA PUAS".SATISFIED !!!! 😊 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329262 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Mary Kay Botanical Set Formula 3 .
.

Diformulakan khas untuk anda yang mempunyai skin type BERMINYAK / OILY SKIN TYPE.
.
.

Jangan lepaskan April Promo ini sebab yang bestnya didatangkan dengan set LIPS SPA bagi membantu anda mendapat bibir yang sihat jua 💋
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.  #marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Mary Kay Botanical Set Formula 3 . . Diformulakan khas untuk anda yang mempunyai skin type BERMINYAK / OILY SKIN TYPE. . . Jangan lepaskan April Promo ini sebab yang bestnya didatangkan dengan set LIPS SPA bagi membantu anda mendapat bibir yang sihat jua 💋 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Bagaimana anda tentukan kulit wajah anda berada dalam kondisi normal??
.
.

Cuba anda lihat wajah anda menggunakan mata kasar bundar anda. Tetapi.......pastikan bebas dari sebarang make up ye 😊
.
.

Jika Saiz Pori anda JELAD KELIHATAN ( Dilated), kulit wajah anda adalah OILY TYPE.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Bagaimana anda tentukan kulit wajah anda berada dalam kondisi normal?? . . Cuba anda lihat wajah anda menggunakan mata kasar bundar anda. Tetapi.......pastikan bebas dari sebarang make up ye 😊 . . Jika Saiz Pori anda JELAD KELIHATAN ( Dilated), kulit wajah anda adalah OILY TYPE. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Tahukah anda???? Walaupon hanya sekadar "basic skin care" anda wajib mempunyai 5 regimen asas bagi mendapatkan kulit yang sihat 🙈
.
. ❤ Cleanser
❤ Mask
❤ Toner
❤ Moisturizer
❤ Uv Protection
.
.

Jom dapatkan nasihat regimen kecantikan untuk dapatkan kulit anda yang sihat dari saya 🙈
.
. 😃 Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Tahukah anda???? Walaupon hanya sekadar "basic skin care" anda wajib mempunyai 5 regimen asas bagi mendapatkan kulit yang sihat 🙈 . . ❤ Cleanser ❤ Mask ❤ Toner ❤ Moisturizer ❤ Uv Protection . . Jom dapatkan nasihat regimen kecantikan untuk dapatkan kulit anda yang sihat dari saya 🙈 . . 😃 Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Mary Kay Botanical Set Formula 1 .
.

Diformulakan khas untuk anda yang mempunyai skin type KERING.
.
.

Jangan lepaskan April Promo ini sebab yang bestnya didatangkan dengan set LIPS SPA bagi membantu anda mendapat bibir yang sihat jua 💋
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.  #marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Mary Kay Botanical Set Formula 1 . . Diformulakan khas untuk anda yang mempunyai skin type KERING. . . Jangan lepaskan April Promo ini sebab yang bestnya didatangkan dengan set LIPS SPA bagi membantu anda mendapat bibir yang sihat jua 💋 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Bagaimana anda tentukan kulit wajah anda berada dalam kondisi normal??
.
.

Cuba anda lihat wajah anda menggunakan mata kasar bundar anda. Tetapi.......pastikan bebas dari sebarang make up ye 😊
.
.

Jika Saiz Pori anda TIDAK KELIHATAN, kulit wajah anda adalah DRY TYPE.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Bagaimana anda tentukan kulit wajah anda berada dalam kondisi normal?? . . Cuba anda lihat wajah anda menggunakan mata kasar bundar anda. Tetapi.......pastikan bebas dari sebarang make up ye 😊 . . Jika Saiz Pori anda TIDAK KELIHATAN, kulit wajah anda adalah DRY TYPE. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Tahukah anda???? Walaupon hanya sekadar "basic skin care" anda wajib mempunyai 5 regimen asas bagi mendapatkan kulit yang sihat 🙈
.
. ❤ Cleanser
❤ Mask
❤ Toner
❤ Moisturizer
❤ Uv Protection
.
.

Jom dapatkan nasihat regimen kecantikan untuk dapatkan kulit anda yang sihat dari saya 🙈
.
. 😃 Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Tahukah anda???? Walaupon hanya sekadar "basic skin care" anda wajib mempunyai 5 regimen asas bagi mendapatkan kulit yang sihat 🙈 . . ❤ Cleanser ❤ Mask ❤ Toner ❤ Moisturizer ❤ Uv Protection . . Jom dapatkan nasihat regimen kecantikan untuk dapatkan kulit anda yang sihat dari saya 🙈 . . 😃 Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Mary Kay Botanical Set Formula 2 .
.

Diformulakan khas untuk anda yang mempunyai skin type NORMAL.
.
.

Jangan lepaskan April Promo ini sebab yang bestnya didatangkan dengan set LIPS SPA bagi membantu anda mendapat bibir yang sihat jua 💋
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.  #marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Mary Kay Botanical Set Formula 2 . . Diformulakan khas untuk anda yang mempunyai skin type NORMAL. . . Jangan lepaskan April Promo ini sebab yang bestnya didatangkan dengan set LIPS SPA bagi membantu anda mendapat bibir yang sihat jua 💋 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Bagaimana anda tentukan kulit wajah anda berada dalam kondisi normal??
.
.

Cuba anda lihat wajah anda menggunakan mata kasar bundar anda. Tetapi.......pastikan bebas dari sebarang make up ye 😊
.
.

Jika Saiz Pori anda berada dalam.keadaan sederhana, kulit wajah anda adalah NORMAL TYPE.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Bagaimana anda tentukan kulit wajah anda berada dalam kondisi normal?? . . Cuba anda lihat wajah anda menggunakan mata kasar bundar anda. Tetapi.......pastikan bebas dari sebarang make up ye 😊 . . Jika Saiz Pori anda berada dalam.keadaan sederhana, kulit wajah anda adalah NORMAL TYPE. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Tahukah anda???? Walaupon hanya sekadar "basic skin care" anda wajib mempunyai 5 regimen asas bagi mendapatkan kulit yang sihat 🙈
.
. ❤ Cleanser
❤ Mask
❤ Toner
❤ Moisturizer
❤ Uv Protection
.
.

Jom dapatkan nasihat regimen kecantikan untuk dapatkan kulit anda yang sihat dari saya 🙈
.
. 😃 Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Tahukah anda???? Walaupon hanya sekadar "basic skin care" anda wajib mempunyai 5 regimen asas bagi mendapatkan kulit yang sihat 🙈 . . ❤ Cleanser ❤ Mask ❤ Toner ❤ Moisturizer ❤ Uv Protection . . Jom dapatkan nasihat regimen kecantikan untuk dapatkan kulit anda yang sihat dari saya 🙈 . . 😃 Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Si purple terbang lagi 🎿🎿🎿
.
.

Alhamdulillah ...moga si dia berpuas hati denga si puple
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Colours......
.
.

Ada yang dah cuba #marykayeyeshadows ??.
.
.

Jom contact sy for any free #makeupclass
.
.

Regrann from @marykayhongkong - 【打造你專屬的iPalette】
有沒有遇過,預先組合好的眼影盤總有顏色未必是你的心水選擇,最後總有一些顏色完好無缺?剛推出的迷你自選彩妝盒,加上新推出的14色魅彩輕羽眼影,比你絕對的選擇權,可完全依照自己的喜好,打造專屬於你的彩妝盤。

#MaryKayHK #MaryKayHongKong #MaryKay #Chormafusion #EyeShadow #InstaMakeup #Palette - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Colours...... . . Ada yang dah cuba #marykayeyeshadows  ??. . . Jom contact sy for any free #makeupclass  . . Regrann from @marykayhongkong - 【打造你專屬的iPalette】 有沒有遇過,預先組合好的眼影盤總有顏色未必是你的心水選擇,最後總有一些顏色完好無缺?剛推出的迷你自選彩妝盒,加上新推出的14色魅彩輕羽眼影,比你絕對的選擇權,可完全依照自己的喜好,打造專屬於你的彩妝盤。 #MaryKayHK  #MaryKayHongKong  #MaryKay  #Chormafusion  #EyeShadow  #InstaMakeup  #Palette  - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Big thanks to Enactus UiTM Puncak Alam for having us for your grooming session 💖
.
.

Banyakkan belajar even nak shake hand with others pon ada ethics nya kan 🤔
.
.

Kasut, baju warna yang sesuai......
Tak habis satu hari nak belajar.
.
.

Ape yang best enactus calling us just for free without any fee charge 🙈
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass  #enactus
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakperdana
Big thanks to Enactus UiTM Puncak Alam for having us for your grooming session 💖 . . Banyakkan belajar even nak shake hand with others pon ada ethics nya kan 🤔 . . Kasut, baju warna yang sesuai...... Tak habis satu hari nak belajar. . . Ape yang best enactus calling us just for free without any fee charge 🙈 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #enactus  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana 
Alhamdulillah...her skin makin bertambah baik...
.
.

Moga terus istiqamah dan terus bersabar 🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada yang bertanya, Serum C ni ada kolagen ke??
.
.

Sayang-sayang Serum C mengandungi sumber asli Vitamin C (asid L askorbik) & adenosina termasuk ekstrak buah delima, kakadu plumm dan camu-camu.
.
. 🤩 Memperkuatkan kolagen baru
🤩 Mengekalkan kolagen lama supaya tidak terurai
🤩Mengandungi ramuan yang menyokong elastin, sejenis protein yang membekalkan keanjalan atau "spring" kulit. 🤩 Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru yang menegangkan dan memontokkan kulit.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada yang bertanya, Serum C ni ada kolagen ke?? . . Sayang-sayang Serum C mengandungi sumber asli Vitamin C (asid L askorbik) & adenosina termasuk ekstrak buah delima, kakadu plumm dan camu-camu. . . 🤩 Memperkuatkan kolagen baru 🤩 Mengekalkan kolagen lama supaya tidak terurai 🤩Mengandungi ramuan yang menyokong elastin, sejenis protein yang membekalkan keanjalan atau "spring" kulit. 🤩 Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru yang menegangkan dan memontokkan kulit. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Omma, unni, oppa, ahjumma, ajuhsshi....semua bermula dengan basic Mary Kay Botanical Skin Care
.
.

Regrann from @marykaykorea - [WEDNESDAY PM 2:00 #장바구램] 
미세먼지때문에 예민해진 내 피부를 위한 #장바구램
#착한식물에너지 로 순하게 케어 
#미세먼지핑계로가방에쏙 #겟했다그램
-
#착한식물에너지 #보태니컬이펙츠 #메리케이 #메리케이뷰티갤러리 #MarykayBeautyGallery - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252 .
.
#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Omma, unni, oppa, ahjumma, ajuhsshi....semua bermula dengan basic Mary Kay Botanical Skin Care . . Regrann from @marykaykorea - [WEDNESDAY PM 2:00 #장바구램 ] 미세먼지때문에 예민해진 내 피부를 위한 #장바구램  #착한식물에너지  로 순하게 케어 #미세먼지핑계로가방에쏙  #겟했다그램  - #착한식물에너지  #보태니컬이펙츠  #메리케이  #메리케이뷰티갤러리  #MarykayBeautyGallery  - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Regrann from @marykayus -  The perfect pair! 💗💗 Who’s always been like a sister to you? #SiblingsDay #MaryKay - #regrann ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Weekend is coming.... 🎿🎿
.
.

Apa korang buat ahad ni. Jom ikut kakak ke centre for beauty class....
.
.

A little colours on your face will give a huge difference in your day 😆
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ok girls....jom pilih warna lipstick kegemaran korang.... And jangan lupa "smile is the best makeup ever" ❤ .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Morning with ❤
.
.

Can anyone share with me....
Mana satu yang korang rasa sis aqilah gunakan foundation yang betul dengan kulit beliau?
.
. 💜 Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
11:30 pm baru sampai rumah....siap-siap mandi dan sebagainya dh sejam
.
.

Anda rasa saya ada masa nak bukak peti potong timun, tomato or rendam teh hijau untuk tepek2 dimata saya yg sepet ni 🙄
.
.

Thanks utk SOOTHING EYE GEL ni. Jimat masa sangat. ❤kandungan antioksida yg tinggi membantu mengurangkan penuaan 💜 ekstra tumbuhan yg membantu memberi kesegaran pada bahagian mata. Turut membantu mengurangkan bengkakan di bawah mata.

HAPPY EYE HAPPY PIJA
.
. 💖 Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
'  #marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
11:30 pm baru sampai rumah....siap-siap mandi dan sebagainya dh sejam . . Anda rasa saya ada masa nak bukak peti potong timun, tomato or rendam teh hijau untuk tepek2 dimata saya yg sepet ni 🙄 . . Thanks utk SOOTHING EYE GEL ni. Jimat masa sangat. ❤kandungan antioksida yg tinggi membantu mengurangkan penuaan 💜 ekstra tumbuhan yg membantu memberi kesegaran pada bahagian mata. Turut membantu mengurangkan bengkakan di bawah mata. HAPPY EYE HAPPY PIJA . . 💖 Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . ' #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Holaaa......special invitation to all my dearest ❤❤❤
.
.

Jom PM sy utk special event ni. Just for FREE......
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Before & After Skin Care Class...
.
.  Lagi nmpak perubahan lepas gunakan #botanicalmaskf2. So malam tadi pon kita apply #malacepserum & #serumc .
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Done my FREE SKIN CARE CLASS last night....
.
.

My main mission is to "educate" setiap wanita or jejaka di luar sana untuk lebih memahami setiap product yang anda gunakan.
.
.
Once you dah ada ilmu.....you know how to handle your skin....
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Done my FREE SKIN CARE CLASS last night.... . . My main mission is to "educate" setiap wanita or jejaka di luar sana untuk lebih memahami setiap product yang anda gunakan. . . Once you dah ada ilmu.....you know how to handle your skin.... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 . . #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
We learn. We share ❤
.
.

Setiap product suggestion yang kami suggest kan pada yg memerlukan adalah product yang...
🙈Di perlukan oleh kulit wajah anda
🙈 mengikut skin type & skin condition kulit wajah anda
.
.

Sangat penting utk kita faham how our skin react dengan fungsi tiap satu product yang kita gunakan taauuu 😃😃
.
.
So to anyone who ❤ to learn knowledge tentang skin jangan ragu-ragu utk pm me ok 🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
We learn. We share ❤ . . Setiap product suggestion yang kami suggest kan pada yg memerlukan adalah product yang... 🙈Di perlukan oleh kulit wajah anda 🙈 mengikut skin type & skin condition kulit wajah anda . . Sangat penting utk kita faham how our skin react dengan fungsi tiap satu product yang kita gunakan taauuu 😃😃 . . So to anyone who ❤ to learn knowledge tentang skin jangan ragu-ragu utk pm me ok 🙈 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
From Perlis to Shah Alam....
Gigihkan nak cari ilmu ni.....beza orang yang NAK & TAKNAK 😊
.
.

Goodluck DIQ Hajira.
.
.

Malam ni nak relax...esok dah kene kerja.before that jom #serumc #malacepserum and #gelmasks untuk muka kekal toing2 and hydrate.
.
. 💖Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
From Perlis to Shah Alam.... Gigihkan nak cari ilmu ni.....beza orang yang NAK & TAKNAK 😊 . . Goodluck DIQ Hajira. . . Malam ni nak relax...esok dah kene kerja.before that jom #serumc  #malacepserum  and #gelmasks  untuk muka kekal toing2 and hydrate. . . 💖Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
HOW TO MULTIMASKING???? IT'S POSSIBLE??
.
.

Regrann from @mieeyzaa -  Multimasking!
Use different masks to target different areas of your face to address specific skin needs all at once. The result? Complexion benefits created by a customized product combination!
.
.
💋Where to Multimask
First, determine which areas of your face are oilier and which are drier.
Oilier areas most likely include the T-zone – chin, nose, and lower forehead.
Drier areas are likely to include the cheeks, upper forehead and under the eyes.
.
.
💋How to Multimask
Use a clean liquid foundation brush to apply.
Apply Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask to the oily/acne-prone areas of your face.
Apply TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask to the drier areas of your face.
.
.
💋Expert Tips
Multimask before flying/traveling. Flying only augments problem skin areas, so be proactive by multimasking and getting ahead of the game.
Store moisture renewing gel mask in the refrigerator so it feels refreshingly cool when applied.
Choose one night a week to multimask, like on Sunday nights, so you can look forward to a little "me" time every week.
Source:https://www.marykay.com/en-us/tips-and-trends/how-tos/expert-tips/multimasking

#multimasking #metime #facial #eyespa #gelmask #charcoalmask #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #healthyskin #exfoliate #mask #sleepmask #clearproof #timewise #sayasukasayashare #freesamples #freetester #freegifts #freeconsultationforlife #skincareandcosmetic #top5 - #regrann
HOW TO MULTIMASKING???? IT'S POSSIBLE?? . . Regrann from @mieeyzaa - Multimasking! Use different masks to target different areas of your face to address specific skin needs all at once. The result? Complexion benefits created by a customized product combination! . . 💋Where to Multimask First, determine which areas of your face are oilier and which are drier. Oilier areas most likely include the T-zone – chin, nose, and lower forehead. Drier areas are likely to include the cheeks, upper forehead and under the eyes. . . 💋How to Multimask Use a clean liquid foundation brush to apply. Apply Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask to the oily/acne-prone areas of your face. Apply TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask to the drier areas of your face. . . 💋Expert Tips Multimask before flying/traveling. Flying only augments problem skin areas, so be proactive by multimasking and getting ahead of the game. Store moisture renewing gel mask in the refrigerator so it feels refreshingly cool when applied. Choose one night a week to multimask, like on Sunday nights, so you can look forward to a little "me" time every week. Source:https://www.marykay.com/en-us/tips-and-trends/how-tos/expert-tips/multimasking #multimasking  #metime  #facial  #eyespa  #gelmask  #charcoalmask  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #healthyskin  #exfoliate  #mask  #sleepmask  #clearproof  #timewise  #sayasukasayashare  #freesamples  #freetester  #freegifts  #freeconsultationforlife  #skincareandcosmetic  #top5  - #regrann 
Multimasking!
Use different masks to target different areas of your face to address specific skin needs all at once. The result? Complexion benefits created by a customized product combination!
.
.
💋Where to Multimask
First, determine which areas of your face are oilier and which are drier.
Oilier areas most likely include the T-zone – chin, nose, and lower forehead.
Drier areas are likely to include the cheeks, upper forehead and under the eyes.
.
.
💋How to Multimask
Use a clean liquid foundation brush to apply.
Apply Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask to the oily/acne-prone areas of your face.
Apply TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask to the drier areas of your face.
.
.
💋Expert Tips
Multimask before flying/traveling. Flying only augments problem skin areas, so be proactive by multimasking and getting ahead of the game.
Store moisture renewing gel mask in the refrigerator so it feels refreshingly cool when applied.
Choose one night a week to multimask, like on Sunday nights, so you can look forward to a little "me" time every week.
Source:https://www.marykay.com/en-us/tips-and-trends/how-tos/expert-tips/multimasking

#multimasking #metime #facial #eyespa #gelmask #charcoalmask #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #healthyskin #exfoliate #mask #sleepmask #clearproof #timewise #sayasukasayashare #freesamples #freetester #freegifts #freeconsultationforlife #skincareandcosmetic #top5
Multimasking! Use different masks to target different areas of your face to address specific skin needs all at once. The result? Complexion benefits created by a customized product combination! . . 💋Where to Multimask First, determine which areas of your face are oilier and which are drier. Oilier areas most likely include the T-zone – chin, nose, and lower forehead. Drier areas are likely to include the cheeks, upper forehead and under the eyes. . . 💋How to Multimask Use a clean liquid foundation brush to apply. Apply Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask to the oily/acne-prone areas of your face. Apply TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask to the drier areas of your face. . . 💋Expert Tips Multimask before flying/traveling. Flying only augments problem skin areas, so be proactive by multimasking and getting ahead of the game. Store moisture renewing gel mask in the refrigerator so it feels refreshingly cool when applied. Choose one night a week to multimask, like on Sunday nights, so you can look forward to a little "me" time every week. Source:https://www.marykay.com/en-us/tips-and-trends/how-tos/expert-tips/multimasking #multimasking  #metime  #facial  #eyespa  #gelmask  #charcoalmask  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #healthyskin  #exfoliate  #mask  #sleepmask  #clearproof  #timewise  #sayasukasayashare  #freesamples  #freetester  #freegifts  #freeconsultationforlife  #skincareandcosmetic  #top5 
Great bundle!!! now available in shopee!!! Authentic From Korea!!! One of the best dirt and make up cleanser Ive tried 😉It has a creamy formulation that gently removes make up and dirt. Available in snail, pomegranate, cucumber and collagen. Authentic from Korea! Valencia Gio Pure Cleansing Cream, best make up remover ever!!! 300 grams 😍 
Pomegranate- anti aging; helps minimize pores, helps treat skin inflammation, hydrates dry skin, whitening 
Cucumber- improve complexion, tightens open pores, hydrates skin, control oil secretion and acne 
plus

Valencia Gio Collagen Mascara (pls choose if youll get the one for volume or for length) its waterproof and smudge proof 😀 it also helps in growing your lashes bec it has collagen 
How to use: 
Take an appropriate amount and apply it in the face. Gently massage the face until skin impurities are completely dissolved. Wipe gently with cotton or tissue. Wash off with soap and Water. 
#sale #cheapfindsph  #FlawlessFaces #bigsale #valenciagioph #valenciagio #foreveryoung #skincareandcosmetic #skincare #koreanskincare #koreancosmetics #makeupremover #thecoolmomsshop #vdaygifts #freeshippingshopee #cashondelivery #mascara #collagen
Great bundle!!! now available in shopee!!! Authentic From Korea!!! One of the best dirt and make up cleanser Ive tried 😉It has a creamy formulation that gently removes make up and dirt. Available in snail, pomegranate, cucumber and collagen. Authentic from Korea! Valencia Gio Pure Cleansing Cream, best make up remover ever!!! 300 grams 😍 Pomegranate- anti aging; helps minimize pores, helps treat skin inflammation, hydrates dry skin, whitening Cucumber- improve complexion, tightens open pores, hydrates skin, control oil secretion and acne plus Valencia Gio Collagen Mascara (pls choose if youll get the one for volume or for length) its waterproof and smudge proof 😀 it also helps in growing your lashes bec it has collagen How to use: Take an appropriate amount and apply it in the face. Gently massage the face until skin impurities are completely dissolved. Wipe gently with cotton or tissue. Wash off with soap and Water. #sale  #cheapfindsph  #FlawlessFaces  #bigsale  #valenciagioph  #valenciagio  #foreveryoung  #skincareandcosmetic  #skincare  #koreanskincare  #koreancosmetics  #makeupremover  #thecoolmomsshop  #vdaygifts  #freeshippingshopee  #cashondelivery  #mascara  #collagen 
Authentic From Korea!!! One of the best dirt and make up cleanser Ive tried 😉It has a creamy formulation that gently removes make up and dirt. Available in snail, pomegranate, cucumber and collagen. Authentic from Korea! Valencia Gio Pure Cleansing Cream, best make up remover ever!!! 300 grams 😍 
Pomegranate- anti aging; helps minimize pores, helps treat skin inflammation, hydrates dry skin, whitening 
Cucumber- improve complexion, tightens open pores, hydrates skin, control oil secretion and acne 
Snail- anti aging, helps reduce fine lines, healing properties for acne prone skin, helps remove pimple scars and blemishes, whitening 
Collagen- best for anti aging, helps boost skins elasticity and thickness, helps remove pimple scars, helps in preventing saggy skin

plus
Valencia Gio Collagen Mascara (pls choose if youll get the one for volume or for length) its waterproof and smudge proof 😀 it also helps in growing your lashes bec it has collagen 
How to use: 
Take an appropriate amount and apply it in the face. Gently massage the face until skin impurities are completely dissolved. Wipe gently with cotton or tissue. Wash off with soap and Water. 
LINK ❤http://shopee.ph/charmille/118317430 .#brandnew #sale #cheapfindsph #shopeexmastimemuraph  #FlawlessFaces #bigsale #valenciagioph #valenciagio #foreveryoung #skincareandcosmetic #skincare #koreanskincare #koreancosmetics #makeupremover #thecoolmomsshop #makeupph #freeshippingshopee #cod
Authentic From Korea!!! One of the best dirt and make up cleanser Ive tried 😉It has a creamy formulation that gently removes make up and dirt. Available in snail, pomegranate, cucumber and collagen. Authentic from Korea! Valencia Gio Pure Cleansing Cream, best make up remover ever!!! 300 grams 😍 Pomegranate- anti aging; helps minimize pores, helps treat skin inflammation, hydrates dry skin, whitening Cucumber- improve complexion, tightens open pores, hydrates skin, control oil secretion and acne Snail- anti aging, helps reduce fine lines, healing properties for acne prone skin, helps remove pimple scars and blemishes, whitening Collagen- best for anti aging, helps boost skins elasticity and thickness, helps remove pimple scars, helps in preventing saggy skin plus Valencia Gio Collagen Mascara (pls choose if youll get the one for volume or for length) its waterproof and smudge proof 😀 it also helps in growing your lashes bec it has collagen How to use: Take an appropriate amount and apply it in the face. Gently massage the face until skin impurities are completely dissolved. Wipe gently with cotton or tissue. Wash off with soap and Water. LINK ❤http://shopee.ph/charmille/118317430 .#brandnew  #sale  #cheapfindsph  #shopeexmastimemuraph  #FlawlessFaces  #bigsale  #valenciagioph  #valenciagio  #foreveryoung  #skincareandcosmetic  #skincare  #koreanskincare  #koreancosmetics  #makeupremover  #thecoolmomsshop  #makeupph  #freeshippingshopee  #cod 
Flash Sale in Shopee ❤❤❤Authentic From Korea!!! One of the best dirt and make up cleanser Ive tried 😉It has a creamy formulation that gently removes make up and dirt. Available in snail, pomegranate, cucumber and collagen. Authentic from Korea! Valencia Gio Pure Cleansing Cream, best make up remover ever!!! 300 grams 😍 
Pomegranate- anti aging; helps minimize pores, helps treat skin inflammation, hydrates dry skin, whitening 
Cucumber- improve complexion, tightens open pores, hydrates skin, control oil secretion and acne 
Snail- anti aging, helps reduce fine lines, healing properties for acne prone skin, helps remove pimple scars and blemishes, whitening 
Collagen- best for anti aging, helps boost skins elasticity and thickness, helps remove pimple scars, helps in preventing saggy skin

plus
Valencia Gio Collagen Mascara (pls choose if youll get the one for volume or for length) its waterproof and smudge proof 😀 it also helps in growing your lashes bec it has collagen 
How to use: 
Take an appropriate amount and apply it in the face. Gently massage the face until skin impurities are completely dissolved. Wipe gently with cotton or tissue. Wash off with soap and Water. .#brandnew #sale #cheapfindsph #shopeexmastimemuraph  #FlawlessFaces #bigsale #valenciagioph #valenciagio #foreveryoung #skincareandcosmetic #skincare #koreanskincare #koreancosmetics #makeupremover #thecoolmomsshop #makeupph #freeshippingshopee #cod
Flash Sale in Shopee ❤❤❤Authentic From Korea!!! One of the best dirt and make up cleanser Ive tried 😉It has a creamy formulation that gently removes make up and dirt. Available in snail, pomegranate, cucumber and collagen. Authentic from Korea! Valencia Gio Pure Cleansing Cream, best make up remover ever!!! 300 grams 😍 Pomegranate- anti aging; helps minimize pores, helps treat skin inflammation, hydrates dry skin, whitening Cucumber- improve complexion, tightens open pores, hydrates skin, control oil secretion and acne Snail- anti aging, helps reduce fine lines, healing properties for acne prone skin, helps remove pimple scars and blemishes, whitening Collagen- best for anti aging, helps boost skins elasticity and thickness, helps remove pimple scars, helps in preventing saggy skin plus Valencia Gio Collagen Mascara (pls choose if youll get the one for volume or for length) its waterproof and smudge proof 😀 it also helps in growing your lashes bec it has collagen How to use: Take an appropriate amount and apply it in the face. Gently massage the face until skin impurities are completely dissolved. Wipe gently with cotton or tissue. Wash off with soap and Water. .#brandnew  #sale  #cheapfindsph  #shopeexmastimemuraph  #FlawlessFaces  #bigsale  #valenciagioph  #valenciagio  #foreveryoung  #skincareandcosmetic  #skincare  #koreanskincare  #koreancosmetics  #makeupremover  #thecoolmomsshop  #makeupph  #freeshippingshopee  #cod 
Ramai wanita yg masih tercari cari produk penjagaan kulit yang benar benar sesuai dgn mereka.Sudah ramai yang mencuba bermacam macam produk namun tidak mendapat hasil yang diinginkan. Sabtu ini,25 April saya sebagai salah seorang mentor akan berkongsi dengan anda tentang rangkaian produk penjagaan kulit dan kosmetik yang terdapat Mary Kay.Anda akan berpeluang merasai sendiri pemakaian setiap produk penjagaan kulit Mary Kay,seterusnya mempelajari sendiri teknik solekan asas dengan menggunakan jenama hebat ini.Pendaftarn masih dibuka sehingga esk.Hubungi saya 012 75556577 utk maklumat lanjut

#beautybyfatinhanani 
#skincareandcosmetic 
#productbotani
#productselamat
#makeupclass 
#syariahcompliance 
#kerjakanibadah
Ramai wanita yg masih tercari cari produk penjagaan kulit yang benar benar sesuai dgn mereka.Sudah ramai yang mencuba bermacam macam produk namun tidak mendapat hasil yang diinginkan. Sabtu ini,25 April saya sebagai salah seorang mentor akan berkongsi dengan anda tentang rangkaian produk penjagaan kulit dan kosmetik yang terdapat Mary Kay.Anda akan berpeluang merasai sendiri pemakaian setiap produk penjagaan kulit Mary Kay,seterusnya mempelajari sendiri teknik solekan asas dengan menggunakan jenama hebat ini.Pendaftarn masih dibuka sehingga esk.Hubungi saya 012 75556577 utk maklumat lanjut #beautybyfatinhanani  #skincareandcosmetic  #productbotani  #productselamat  #makeupclass  #syariahcompliance  #kerjakanibadah 
Mary Kay Leadership Conference 2015
Photo with General Manager En Nasution Abd Rahman 
PhotoWith Elite Emiritus National Sales Director Anne Newberry 😍 #marykaymysg #career#beautybyfatinhanani#skincareandcosmetic#meeting#recognition##salesupdate#bff#fun#inspiring