an online Instagram web viewer

#shakleejohor medias

Photos

🍃SHAKLEE YOUTH AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF50🍃
.
❤️ Melindungi kulit anda dari sinaran matahari dengan spektrum luas SPF50 UVA / UVB tanpa menyumbatkan liang pori anda.
.
❤️ Diformulasikan utk melembapkan kult anda pada siang hari.
.
❤️ Melindungi dari sebarang pencemaran.
.
❤ Antioksidan yang melindungi daripada radikal bebas.
.
❤ Memberi nutrisi pada kulit
.
❤ Melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan keseluruhan dengan menjadikan tona kulit sekata
.
Bahan-bahan utama :
.
✅ Muscadine Grape - mengandungi polifenol utk melindungi & membaiki DNA sambil menghalang kolagen & elastin dari kerosakan.
.
✅ Laminara (Alga Hijau) - melegakan & memberi oksigen pada kulit.
.
✅ Alteromonas (Alga Hijau) - memainkan peranan penting utk memperbaiki dan meremajakan kulit serta bertindak sebagai penghalang utk melindungi kulit.
.
✅ Kacang Pis - memelihara protease daripada mendegradasi protein kulit seperti kolagen & elastin, menjadikan kulit anda lebih tegang & anjal.
.
Dapatkan YOUTH skincare anda sekarang, whatsapp 019-3443650
.
#youthskincareshakleebyzai
#youthshaklee
#youthskincare
#youthskincareshaklee
#sayajualyouthshaklee
#myshakleeyouth
#myshakleebeauty
#lookyoungerlonger
#shakleeyouth
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#shakleeipoh
#codshakleeipoh
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#codyouthshaklee
#shakleeskincare
#skincareshaklee
#sayajual
#sayajualshaklee
#sayajualskincare
#skincaremalaysia
#teamzinniaaura
#bazaarpaknil
🍃SHAKLEE YOUTH AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF50🍃 . ❤️ Melindungi kulit anda dari sinaran matahari dengan spektrum luas SPF50 UVA / UVB tanpa menyumbatkan liang pori anda. . ❤️ Diformulasikan utk melembapkan kult anda pada siang hari. . ❤️ Melindungi dari sebarang pencemaran. . ❤ Antioksidan yang melindungi daripada radikal bebas. . ❤ Memberi nutrisi pada kulit . ❤ Melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan keseluruhan dengan menjadikan tona kulit sekata . Bahan-bahan utama : . ✅ Muscadine Grape - mengandungi polifenol utk melindungi & membaiki DNA sambil menghalang kolagen & elastin dari kerosakan. . ✅ Laminara (Alga Hijau) - melegakan & memberi oksigen pada kulit. . ✅ Alteromonas (Alga Hijau) - memainkan peranan penting utk memperbaiki dan meremajakan kulit serta bertindak sebagai penghalang utk melindungi kulit. . ✅ Kacang Pis - memelihara protease daripada mendegradasi protein kulit seperti kolagen & elastin, menjadikan kulit anda lebih tegang & anjal. . Dapatkan YOUTH skincare anda sekarang, whatsapp 019-3443650 . #youthskincareshakleebyzai  #youthshaklee  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #sayajualyouthshaklee  #myshakleeyouth  #myshakleebeauty  #lookyoungerlonger  #shakleeyouth  #shakleemalaysia  #shakleebrunei  #shakleeipoh  #codshakleeipoh  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #codyouthshaklee  #shakleeskincare  #skincareshaklee  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayajualskincare  #skincaremalaysia  #teamzinniaaura  #bazaarpaknil 
Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. .
.
Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu?
.
🔥LECITHIN
- memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit
.
🔥OMEGAGUARD
- membakar lemak degil dalam badan (termasuk turunkan kolesterol tinggi)
- membantu kawal selera makan
- meningkatkan metabolisme .
.
🔥ALFALFA
- agen detox yang membantu menyingkir toksin berlebihan .
- juga membantu membuang lemak2 yang telah dipecahkan keluar dari badan .
- membantu perkumuhan menjadi lebih lawas
- kategori fiber yang memberi rasa kenyang .
.
Berminat?? Roger zai okay.
WhatsApp 019 344 3650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. . . Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu? . 🔥LECITHIN - memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit . 🔥OMEGAGUARD - membakar lemak degil dalam badan (termasuk turunkan kolesterol tinggi) - membantu kawal selera makan - meningkatkan metabolisme . . 🔥ALFALFA - agen detox yang membantu menyingkir toksin berlebihan . - juga membantu membuang lemak2 yang telah dipecahkan keluar dari badan . - membantu perkumuhan menjadi lebih lawas - kategori fiber yang memberi rasa kenyang . . Berminat?? Roger zai okay. WhatsApp 019 344 3650 . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. .
.
Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu?
.
🔥LECITHIN
- memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit
.
🔥OMEGAGUARD
- membakar lemak degil dalam badan (termasuk turunkan kolesterol tinggi)
- membantu kawal selera makan
- meningkatkan metabolisme .
.
🔥ALFALFA
- agen detox yang membantu menyingkir toksin berlebihan .
- juga membantu membuang lemak2 yang telah dipecahkan keluar dari badan .
- membantu perkumuhan menjadi lebih lawas
- kategori fiber yang memberi rasa kenyang .
.
Berminat?? Roger zai okay.
WhatsApp 019 344 3650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. . . Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu? . 🔥LECITHIN - memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit . 🔥OMEGAGUARD - membakar lemak degil dalam badan (termasuk turunkan kolesterol tinggi) - membantu kawal selera makan - meningkatkan metabolisme . . 🔥ALFALFA - agen detox yang membantu menyingkir toksin berlebihan . - juga membantu membuang lemak2 yang telah dipecahkan keluar dari badan . - membantu perkumuhan menjadi lebih lawas - kategori fiber yang memberi rasa kenyang . . Berminat?? Roger zai okay. WhatsApp 019 344 3650 . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
RAWAT KULIT KERING DENGAN ESP SHAKLEE
-
-
Apa sebab kulit kering ya?
-
-
✅ Badan kita kekurangan protein
✅ Badan kita kekurangan air secukupnya
-
-
Yes ! Penting sangat tau protein dalam badan kalau nak kulit cantik. Fa nak share satu analogi tentang PROTEIN ☺-
-
-
Kenapa PROTEIN penting sangat untuk kulit cantik?
-
-
Senangggg jeeee!
-
-
Sebab protein lah yang hasilkan sel dan tisu kulit!Contohnya macam ni lah :
-
-
🌸 Protein--> Batu bata
🌸 Kulit--> Rumah
-
-
Nak bina rumah kena ada batu bata betul tak? Kalau nak buat rumah tapi tak cukup batu-bata surely rumah akan lompong kan? Tak kukuh dan tak cantik 😱
-
-
Tapi bila batu bata cukup, rumah pun kukuh. Cantik. Boleh dibina seperti yang kita idamkan. Sama lah jugak dengan kulit kita...
-
-
Kalau dah namanya PROTEIN sebagai bahan binaan sel kulit, tapi protein pulak tak cukup. Sebab tu jangan hairan kalau kulit tak cukup cantik. Tak cukup licin. Berlubang-lubang dengan parut. Sebab PROTEIN tak cukup !
-
-
And buat yang kata cukuplah sekadar ambil protein dari ayam dan ikan.
-
-
Korang cukup yakin ke kandungan protein yang korang ambil seharian tu cukup untuk tampung keperluan protein badan korang?
-
-
Dengan ESP, InshaAllah CUKUP ! Sebab ESP mengandungi 9 jenis asid amino penting yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN SENDIRI OLEH BADAN hehehe
-
-
Dapat sesuatu? 😘
-
-
First time nak cuba esp shaklee ?
Jom whatsapp Fa
-
-
Waffa | 017 5800532
Supervisor Shaklee
RAWAT KULIT KERING DENGAN ESP SHAKLEE - - Apa sebab kulit kering ya? - - ✅ Badan kita kekurangan protein ✅ Badan kita kekurangan air secukupnya - - Yes ! Penting sangat tau protein dalam badan kalau nak kulit cantik. Fa nak share satu analogi tentang PROTEIN ☺- - - Kenapa PROTEIN penting sangat untuk kulit cantik? - - Senangggg jeeee! - - Sebab protein lah yang hasilkan sel dan tisu kulit!Contohnya macam ni lah : - - 🌸 Protein--> Batu bata 🌸 Kulit--> Rumah - - Nak bina rumah kena ada batu bata betul tak? Kalau nak buat rumah tapi tak cukup batu-bata surely rumah akan lompong kan? Tak kukuh dan tak cantik 😱 - - Tapi bila batu bata cukup, rumah pun kukuh. Cantik. Boleh dibina seperti yang kita idamkan. Sama lah jugak dengan kulit kita... - - Kalau dah namanya PROTEIN sebagai bahan binaan sel kulit, tapi protein pulak tak cukup. Sebab tu jangan hairan kalau kulit tak cukup cantik. Tak cukup licin. Berlubang-lubang dengan parut. Sebab PROTEIN tak cukup ! - - And buat yang kata cukuplah sekadar ambil protein dari ayam dan ikan. - - Korang cukup yakin ke kandungan protein yang korang ambil seharian tu cukup untuk tampung keperluan protein badan korang? - - Dengan ESP, InshaAllah CUKUP ! Sebab ESP mengandungi 9 jenis asid amino penting yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN SENDIRI OLEH BADAN hehehe - - Dapat sesuatu? 😘 - - First time nak cuba esp shaklee ? Jom whatsapp Fa - - Waffa | 017 5800532 Supervisor Shaklee
.
PERFORMANCE DRINK merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA kerana TIDAK ADA KARBONAT dan kandungan GULA YANG SANGAT MINIMA
.
Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.
.
.
Beberapa golongan di bawah ini disarankan untuk mengambil Performance Drink:
.
🍹Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah)
🍹Ibu yang menyusukan anak
.
🍹Mereka yang aktif bersukan
🍹Mereka yang kurang minum air
.
🍹Mereka yang berpuasa
🍹Mereka yang kerap sakit kepala
.
🍹Mereka yang kurang sihat (demam, selsema dsb)
🍹Kanak-kanak yang demam
🍹Mereka yang gemar minuman isotonik (alternatif yang lebih sihat)
.
.
Jom order Performance Drink dengan Uni jomm 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#performancedrink #performancedrinkshaklee #sahurdenganshaklee #sahurdenganperformancedrink #energy #energybooster #gym #workout #active #isotonic #tambahtenaga #shaklee #shakleejohor #shakleeonline #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang
. PERFORMANCE DRINK merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA kerana TIDAK ADA KARBONAT dan kandungan GULA YANG SANGAT MINIMA . Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak. . . Beberapa golongan di bawah ini disarankan untuk mengambil Performance Drink: . 🍹Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah) 🍹Ibu yang menyusukan anak . 🍹Mereka yang aktif bersukan 🍹Mereka yang kurang minum air . 🍹Mereka yang berpuasa 🍹Mereka yang kerap sakit kepala . 🍹Mereka yang kurang sihat (demam, selsema dsb) 🍹Kanak-kanak yang demam 🍹Mereka yang gemar minuman isotonik (alternatif yang lebih sihat) . . Jom order Performance Drink dengan Uni jomm 💗 . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #performancedrink  #performancedrinkshaklee  #sahurdenganshaklee  #sahurdenganperformancedrink  #energy  #energybooster  #gym  #workout  #active  #isotonic  #tambahtenaga  #shaklee  #shakleejohor  #shakleeonline  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang 
.
KELEBIHAN DAN KEHEBATAN SET BERPUASA SHAKLEE
.
.
🔹 Energizing Soy Protein (ESP)
.
Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang akan membuatkan anda rasa bertenaga dan kenyang yang lebih tahan lama
.
Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
.
🔹 Meal Shakes
.
Sumber multivitamin dan fiber yang terbaik . Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi tau
.
Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi
.
Dalam masa yang sama, kita dapat mengatasi masalah sembelit . Ramai yang alami masalah sembelit ketika berpuasa kerana kurang makan dan kurang minum air
.
.
🔹 Performance Drinks
Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas.
Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air
.
Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga
.
Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga
.
.
Sempena bulan ramadhan ini , Shaklee telah adakan promosi special untuk penggemar supplement shaklee
.
.
Ini lah masa yang tepat untuk grab . Anda berpeluang untuk dapatkan DISCOUNT sebanyak 10% dan special ECO PACK & GO BAG bila anda daftar sebagai ahli dan juga belian promo set ramadhan ini
.
Jangan malu jangan segan jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee
. KELEBIHAN DAN KEHEBATAN SET BERPUASA SHAKLEE . . 🔹 Energizing Soy Protein (ESP) . Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang akan membuatkan anda rasa bertenaga dan kenyang yang lebih tahan lama . Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa . . 🔹 Meal Shakes . Sumber multivitamin dan fiber yang terbaik . Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi tau . Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi . Dalam masa yang sama, kita dapat mengatasi masalah sembelit . Ramai yang alami masalah sembelit ketika berpuasa kerana kurang makan dan kurang minum air . . 🔹 Performance Drinks Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air . Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga . Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga . . Sempena bulan ramadhan ini , Shaklee telah adakan promosi special untuk penggemar supplement shaklee . . Ini lah masa yang tepat untuk grab . Anda berpeluang untuk dapatkan DISCOUNT sebanyak 10% dan special ECO PACK & GO BAG bila anda daftar sebagai ahli dan juga belian promo set ramadhan ini . Jangan malu jangan segan jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut :) . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleekotaputeri  #shakleemegahria  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleenusadamai  #shakleekotamasai  #shakleecahayamasai  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setmilkboostershaklee  #espshaklee  #mealshakesshaklee  #pdshaklee  #performancedrinkshaklee 
.
Adakah anda tergolong dalam kategori yang memerlukan SET PUASA SHAKLEE?
.
.
🔹 Ibu mengandung yang sering keletihan dan risau akan zat serta nutrisi yang tidak cukup buat bayi dalam kandungan
.
🔹 Ibu yang sedang menyusukan bayi yang risau susu merudum dan tak tahan lapar / dahaga selepas menyusu
.
🔹 Anda yang bekerja berat iaitu menggunakan tenaga fizikal
.
🔹 Anda yang cepat penat , lemah dan tak bermaya serta alami masalah tiada selera untuk makan
.
🔹 Kanak-kanak yang sedang belajar untuk berpuasa dan mendapat zat serta nutrisi yang mencukupi
.
🔹 Remaja dan pelajar yang perlu memberi tumpuan pada pelajaran
.
🔹 Anda yang sering berada di luar bangunan dan terdedah kepada cuaca panas
.
🔹 Anda yang mahu bersahur dengan cara ringkas dan mudah tetapi kekal sihat
.
🔹 Anda yang mempunyai masalah gastrik yang teruk .
🔹 Anda yang ingin tampil sihat , cantik , slim dan menawan di hari raya nanti
.
.
Jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut. COD dan POS setiap hari :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee
. Adakah anda tergolong dalam kategori yang memerlukan SET PUASA SHAKLEE? . . 🔹 Ibu mengandung yang sering keletihan dan risau akan zat serta nutrisi yang tidak cukup buat bayi dalam kandungan . 🔹 Ibu yang sedang menyusukan bayi yang risau susu merudum dan tak tahan lapar / dahaga selepas menyusu . 🔹 Anda yang bekerja berat iaitu menggunakan tenaga fizikal . 🔹 Anda yang cepat penat , lemah dan tak bermaya serta alami masalah tiada selera untuk makan . 🔹 Kanak-kanak yang sedang belajar untuk berpuasa dan mendapat zat serta nutrisi yang mencukupi . 🔹 Remaja dan pelajar yang perlu memberi tumpuan pada pelajaran . 🔹 Anda yang sering berada di luar bangunan dan terdedah kepada cuaca panas . 🔹 Anda yang mahu bersahur dengan cara ringkas dan mudah tetapi kekal sihat . 🔹 Anda yang mempunyai masalah gastrik yang teruk . 🔹 Anda yang ingin tampil sihat , cantik , slim dan menawan di hari raya nanti . . Jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut. COD dan POS setiap hari :) . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleekotaputeri  #shakleemegahria  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleenusadamai  #shakleekotamasai  #shakleecahayamasai  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setmilkboostershaklee  #espshaklee  #mealshakesshaklee  #pdshaklee  #performancedrinkshaklee  #setpuasashaklee  #setramadhanshaklee  #setsahurshaklee 
#testimonibysyafa #testimoniesp
-
-
Antara feedback customer yang consume ESP 👇👇
-
-
✔Berat berkurang
-
-
✔Sunburn hilang
-
-
✔Sarapan express, kejap je bancuh
-
-
✔Parut jerawat cepat pudar
-
-
✔Kulit muka semakin kurang berminyak
-
-
✔Kulit muka rasa makin lembut
-
-
✔Susu badan lebih banyak & pekat
-
-
✔Masalah gastrik dapat diatasi
-
-
Dan banyak lagi lah sebenarnya tau manfaat yang customer dapat asbab consume ESP ✨
-
-
Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio ❤
-
-
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
-
-
#shaklee
#shakleeutm
#shakleeuitm
#shakleeump
#shakleeupm
#shakleeumk
#shakleeukm
#shakleepahang
#shakleetemerloh
#shakleementakab
#shakleekuantan
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleesingapura
#shakleejohor
#shakleeselangor
#shakleesubang
#shakleekajang
#shakleeshahalam
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#shakleekedah
#shakleepenang
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeterengganu
#shakleeperak
#shakleeperlis
#testimonibysyafa  #testimoniesp  - - Antara feedback customer yang consume ESP 👇👇 - - ✔Berat berkurang - - ✔Sunburn hilang - - ✔Sarapan express, kejap je bancuh - - ✔Parut jerawat cepat pudar - - ✔Kulit muka semakin kurang berminyak - - ✔Kulit muka rasa makin lembut - - ✔Susu badan lebih banyak & pekat - - ✔Masalah gastrik dapat diatasi - - Dan banyak lagi lah sebenarnya tau manfaat yang customer dapat asbab consume ESP ✨ - - Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio ❤ - - Syafa | 0145344858 Syafa | 0145344858 Syafa | 0145344858 - - #shaklee  #shakleeutm  #shakleeuitm  #shakleeump  #shakleeupm  #shakleeumk  #shakleeukm  #shakleepahang  #shakleetemerloh  #shakleementakab  #shakleekuantan  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleesingapura  #shakleejohor  #shakleeselangor  #shakleesubang  #shakleekajang  #shakleeshahalam  #shakleemalaysia  #shakleekelantan  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeterengganu  #shakleeperak  #shakleeperlis 
.
ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA 😊
.
.
❣️Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
❣️Untuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu
.
❣️Yang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang
.
❣️Untuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut
.
❣️Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
❣️Ini semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee
.
❣️Boleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya.
.
.
Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee
. ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA 😊 . . ❣️Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka . ❣️Untuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu . ❣️Yang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang . ❣️Untuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut . ❣️Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa . ❣️Ini semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee . ❣️Boleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya. . . Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :) . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleekotaputeri  #shakleemegahria  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleenusadamai  #shakleekotamasai  #shakleecahayamasai  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setmilkboostershaklee  #espshaklee  #pdshaklee  #performancedrinkshaklee  #mealshakesshaklee  #setpuasashaklee  #setramadhanshaklee  #setsahurshaklee 
.
ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA 😊
.
.
❣️Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
❣️Untuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu
.
❣️Yang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang
.
❣️Untuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut
.
❣️Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
❣️Ini semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee
.
❣️Boleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya.
.
.
Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee
. ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA 😊 . . ❣️Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka . ❣️Untuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu . ❣️Yang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang . ❣️Untuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut . ❣️Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa . ❣️Ini semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee . ❣️Boleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya. . . Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :) . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleekotaputeri  #shakleemegahria  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleenusadamai  #shakleekotamasai  #shakleecahayamasai  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setmilkboostershaklee  #espshaklee  #pdshaklee  #performancedrinkshaklee  #mealshakesshaklee  #setpuasashaklee  #setramadhanshaklee  #setsahurshaklee 
.
GABUNGAN ESP & PERFORMANCE DRINK MEMANG MENJADI PILIHAN RAMAI DI BULAN RAMADHAN ‼️
.
.
🍊 PERFORMANCE DRINK 🍊
.
Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas.
Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air
.
Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga
.
Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga
.
.
🔸 ESP SHAKLEE 🔸
.
Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
Sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah GASTRIK dan juga mereka yang tak sempat bersahur
.
.
Kedua supplement ini sangat sesuai untuk ibu hamil , menyusu dan sesiapa saja yang ingin kekal sihat , cergas , bertenaga sepanjang berpuasa 😊
.
.
Jom dapatkan kedua-dua supplement ini sementara harga promosi masih ada :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #setpuasashaklee #setsahurshaklee #setramadhanshaklee
. GABUNGAN ESP & PERFORMANCE DRINK MEMANG MENJADI PILIHAN RAMAI DI BULAN RAMADHAN ‼️ . . 🍊 PERFORMANCE DRINK 🍊 . Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air . Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga . Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga . . 🔸 ESP SHAKLEE 🔸 . Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka . Sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah GASTRIK dan juga mereka yang tak sempat bersahur . . Kedua supplement ini sangat sesuai untuk ibu hamil , menyusu dan sesiapa saja yang ingin kekal sihat , cergas , bertenaga sepanjang berpuasa 😊 . . Jom dapatkan kedua-dua supplement ini sementara harga promosi masih ada :) . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleekotaputeri  #shakleemegahria  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleenusadamai  #shakleekotamasai  #shakleecahayamasai  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setmilkboostershaklee  #espshaklee  #mealshakesshaklee  #pdshaklee  #performancedrinkshaklee  #setpuasashaklee  #setsahurshaklee  #setramadhanshaklee 
.
Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:
.
😊Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
😃Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
😁Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
😄Para pesakit yang menghidap gout.
.
☺Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
😉Anak-anak yang demam.
.
😀Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
😘Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💕
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#performancedrink #performancedrinkshaklee #setsahurshaklee #setramadhanshaklee #setpuasashaklee #sahurdenganperformancedrink #sahurdenganshaklee #energybooster #energybooster #workout #gout #isotonic #active #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang
. Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah: . 😊Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother). 😃Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan. . 😁Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka. 😄Para pesakit yang menghidap gout. . ☺Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi. Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain. 😉Anak-anak yang demam. . 😀Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam. 😘Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan . . Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💕 . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #performancedrink  #performancedrinkshaklee  #setsahurshaklee  #setramadhanshaklee  #setpuasashaklee  #sahurdenganperformancedrink  #sahurdenganshaklee  #energybooster  #energybooster  #workout  #gout  #isotonic  #active  #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang 
.
CADANGAN SET BERPUASA OPTIMUM SHAKLEE ❤
.
✔ MEAL SHAKES.
.
Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.
.
✔ PERFORMANCE DRINK.
.
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.
.
✔ ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.
.
.
Jom whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 😉
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#mealshakesshaklee #espshaklee #performancedrinkshaklee #pdshaklee #setsahurshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleesierraperdana #shakleenusadamai #shakleescientex #shakleecahayamasai #shakleekotamasai
. CADANGAN SET BERPUASA OPTIMUM SHAKLEE ❤ . ✔ MEAL SHAKES. . Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla. . ✔ PERFORMANCE DRINK. . Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren. . ✔ ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) . Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla. . . Jom whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 😉 . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  . #mealshakesshaklee  #espshaklee  #performancedrinkshaklee  #pdshaklee  #setsahurshaklee  #setpuasashaklee  #setramadhanshaklee  #shaklee  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleesierraperdana  #shakleenusadamai  #shakleescientex  #shakleecahayamasai  #shakleekotamasai 
Semalam saya share tentang #cinchteamix teh power bagi tak lemau sepanjang berpuasa.. ok malam ni nak share pula 1 testimoni.. jemput baca yerr

ok nak zzz dulu esok nak bangun masak sahur🤗

0137443003#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
#shakleejb
Semalam saya share tentang #cinchteamix  teh power bagi tak lemau sepanjang berpuasa.. ok malam ni nak share pula 1 testimoni.. jemput baca yerr ok nak zzz dulu esok nak bangun masak sahur🤗 0137443003#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes  #shakleejb 
Semalam saya share tentang #cinchteamix teh power bagi tak lemau sepanjang berpuasa.. ok malam ni nak share pula 1 testimoni.. jemput baca yerr

ok nak zzz dulu esok nak bangun masak sahur🤗

0137443003#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
#shakleejb
Semalam saya share tentang #cinchteamix  teh power bagi tak lemau sepanjang berpuasa.. ok malam ni nak share pula 1 testimoni.. jemput baca yerr ok nak zzz dulu esok nak bangun masak sahur🤗 0137443003#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes  #shakleejb