an online Instagram web viewer

#serumterbaik medias

Photos

Black pearl ni bagi org2 zaman dulu melambangkan prosperity & kekayaan.
.
Black Pearls berasal dalam & sekitar perairan French Polynesia & digelar TAHITIAN BLACK PEARLS. Ni lah bahan utama di dalam Mary Kay Lumivie Brightening Serum 😍
.
Pelik kan KENAPA Black Pearl?🤔
.
Dia mmpunyai fungsi yg pelbagai! Dari Fungsi palingg utama adalah untuk MENCERAH kulit, serlahkan kulit GLOWING,  anti aging, memudakan lagi kulit, kaya dgn antioxidant, hinggalah kepada fungsi MERAWAT kulit , mempercepatkan proses utk renew sel kulit baru yang lebih sihat & glow 😱😍
.
Tak payah pergi French Polysenia nak cari black pearl, Lumivie Serum kan ada 😍
.
Sy dah jatuh cinta berkali2 dengan skincare Mary Kay! Semua benda nak pakai 😂

Awak bila lagi?😘 Hana Ismadi | 019-2039469

#serummarykay 
#serumterbaik #marykayhanaismadi #beautyconsultantmarykay #kulitkusam #cerahberseri #cantik #cantikdenganmarykay #kulitberminyakdanberjerawat #kulitberjeragat #jeragat #bebasjeragat #poriporiterbuka #skincaremarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykayshahalam #marykayklang #marykaysungaibuloh #marykaysungaibesar #bebaskimia #rawatankulit #raya2018 #fattzura #meletop #neelofar
Black pearl ni bagi org2 zaman dulu melambangkan prosperity & kekayaan. . Black Pearls berasal dalam & sekitar perairan French Polynesia & digelar TAHITIAN BLACK PEARLS. Ni lah bahan utama di dalam Mary Kay Lumivie Brightening Serum 😍 . Pelik kan KENAPA Black Pearl?🤔 . Dia mmpunyai fungsi yg pelbagai! Dari Fungsi palingg utama adalah untuk MENCERAH kulit, serlahkan kulit GLOWING, anti aging, memudakan lagi kulit, kaya dgn antioxidant, hinggalah kepada fungsi MERAWAT kulit , mempercepatkan proses utk renew sel kulit baru yang lebih sihat & glow 😱😍 . Tak payah pergi French Polysenia nak cari black pearl, Lumivie Serum kan ada 😍 . Sy dah jatuh cinta berkali2 dengan skincare Mary Kay! Semua benda nak pakai 😂 Awak bila lagi?😘 Hana Ismadi | 019-2039469 #serummarykay  #serumterbaik  #marykayhanaismadi  #beautyconsultantmarykay  #kulitkusam  #cerahberseri  #cantik  #cantikdenganmarykay  #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitberjeragat  #jeragat  #bebasjeragat  #poriporiterbuka  #skincaremarykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaypuncakalam  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykaysungaibuloh  #marykaysungaibesar  #bebaskimia  #rawatankulit  #raya2018  #fattzura  #meletop  #neelofar 
ELYSIAN BOLEH BERJANGKIT!

Susah nak kata.. sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. mesti akan terkena penyakit berjangkit Elysian.LAGI SEKARANG TENGAH SALE RAYA!

Mana taknya.. mula mula beli set basic saja... dah dapat kesan yang terbaik dengan produk Elysian.. baru lah percaya untuk guna foundation.. toner.. day cream.. night cream dan sebagainya! Sungguh kami tak tipu.

Ini pengalaman dan kejujuran. Customer sendiri yang dah buktikan. Lebih parah lagi terpaksa rela mengaku Elysian ni terbukti berkesan.

Khas untuk yang dah lama tercari cari produk yang berkualiti dengan formulasi bertaraf antarabangsa, berilah peluang untuk kulit anda rasai sendiri perubahan dengan produk Elysian.
.
 Whatsapp ain utk order🤗 http://www.wasap.my/60197007837
.
#elysiankluang #elysianmalaysia #elysianpasirgudang #elysianterbaik #utm #uitm #setruby #rubyskincare #elysiancosmetic #lipmatteelysian #foundationelysian #serumboosterelysian #serumterbaik #lipmattetakkeringbibir #lipmatteantibibirgelap #skincaremalaysia #skincareterbaik #skincarebagus #skincareluluskkm
ELYSIAN BOLEH BERJANGKIT! Susah nak kata.. sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. mesti akan terkena penyakit berjangkit Elysian.LAGI SEKARANG TENGAH SALE RAYA! Mana taknya.. mula mula beli set basic saja... dah dapat kesan yang terbaik dengan produk Elysian.. baru lah percaya untuk guna foundation.. toner.. day cream.. night cream dan sebagainya! Sungguh kami tak tipu. Ini pengalaman dan kejujuran. Customer sendiri yang dah buktikan. Lebih parah lagi terpaksa rela mengaku Elysian ni terbukti berkesan. Khas untuk yang dah lama tercari cari produk yang berkualiti dengan formulasi bertaraf antarabangsa, berilah peluang untuk kulit anda rasai sendiri perubahan dengan produk Elysian. . Whatsapp ain utk order🤗 http://www.wasap.my/60197007837 . #elysiankluang  #elysianmalaysia  #elysianpasirgudang  #elysianterbaik  #utm  #uitm  #setruby  #rubyskincare  #elysiancosmetic  #lipmatteelysian  #foundationelysian  #serumboosterelysian  #serumterbaik  #lipmattetakkeringbibir  #lipmatteantibibirgelap  #skincaremalaysia  #skincareterbaik  #skincarebagus  #skincareluluskkm 
[ KULIT DAH TAK BERMINYAK ]
.
Dulu si amira ni ada masalah kulit berminyak yg boleh dikate kritikal, setiap kali keluar rumah pasti kulit akan jadi berminyak
.
Siapa suka kulit berminyak kan ? Nak keluar pun rimas.. Sis sangat prihatin tentang masalah si amira ni
.
Alhamdulillah seminggu selepas menggunakan serum Airishe, kulit amira kurang berminyak dan Sis bersyukur dapat membantu orang mcm si amira ni
.
Airishe Serum
RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
[ KULIT DAH TAK BERMINYAK ] . Dulu si amira ni ada masalah kulit berminyak yg boleh dikate kritikal, setiap kali keluar rumah pasti kulit akan jadi berminyak . Siapa suka kulit berminyak kan ? Nak keluar pun rimas.. Sis sangat prihatin tentang masalah si amira ni . Alhamdulillah seminggu selepas menggunakan serum Airishe, kulit amira kurang berminyak dan Sis bersyukur dapat membantu orang mcm si amira ni . Airishe Serum RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata 
[ REAL RESULT ] - "Serum kaisya Boleh mengurangkan EYEBAG sebakul 👁 serta menganjalkan lagi kulit untuk lebihh menawan 😍" Ini memang super meletop u olls.. Mata penat Tidak cukup tidur boleh menyebabkan mata yang cantik menjadi kolam hitam iaitu eyebag 😱 !! NOW serum kaisya by charms da membuktikan  eyebag tadi boleh dikurangkan . Anda wajib cuba tau 😀!! Berminat terus wssp 
013 6357842 
013 6357842 
013 6357842 
#treaplus #charmsmalaysia #charmspasirgudang #charmsmasai #charmsmelaka #charms #charmskuim #charmsbangi #charmskl #charmhalal #mesrawuduk #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #makeupskincare #foundationterbaik #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills
[ REAL RESULT ] - "Serum kaisya Boleh mengurangkan EYEBAG sebakul 👁 serta menganjalkan lagi kulit untuk lebihh menawan 😍" Ini memang super meletop u olls.. Mata penat Tidak cukup tidur boleh menyebabkan mata yang cantik menjadi kolam hitam iaitu eyebag 😱 !! NOW serum kaisya by charms da membuktikan eyebag tadi boleh dikurangkan . Anda wajib cuba tau 😀!! Berminat terus wssp 013 6357842 013 6357842 013 6357842 #treaplus  #charmsmalaysia  #charmspasirgudang  #charmsmasai  #charmsmelaka  #charms  #charmskuim  #charmsbangi  #charmskl  #charmhalal  #mesrawuduk  #charmsglow  #charmsfoundationmalaysia  #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills 
[ REAL RESULT ] - " Berkat kesabaran pakai charms dengan penuh konsisten mendatangkn hasil yg WOW super tiptop gitu 😱 bukan palsu tau ! Tpi , ia nyaa benar2 WOW 😱😘 ! " .
.
Setiap perempuan mesti ada keinginan untuk muka cantik , wajah licin kan 😉 ? So , apa tunggu lagi , mai dapat kn produk charms daripada stokis / agen kami di seluruh malaysia 😻💋 Berminat terus wssp
 013 6357842 
013 6357842 
013 6357842 
#treaplus #charmsmalaysia #charmspasirgudang #charmsmasai #charmsmelaka #charms #charmskuim #charmsbangi #charmskl #charmhalal #mesrawuduk #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #makeupskincare #foundationterbaik #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #charmsmalaysia
[ REAL RESULT ] - " Berkat kesabaran pakai charms dengan penuh konsisten mendatangkn hasil yg WOW super tiptop gitu 😱 bukan palsu tau ! Tpi , ia nyaa benar2 WOW 😱😘 ! " . . Setiap perempuan mesti ada keinginan untuk muka cantik , wajah licin kan 😉 ? So , apa tunggu lagi , mai dapat kn produk charms daripada stokis / agen kami di seluruh malaysia 😻💋 Berminat terus wssp 013 6357842 013 6357842 013 6357842 #treaplus  #charmsmalaysia  #charmspasirgudang  #charmsmasai  #charmsmelaka  #charms  #charmskuim  #charmsbangi  #charmskl  #charmhalal  #mesrawuduk  #charmsglow  #charmsfoundationmalaysia  #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #charmsmalaysia 
Muka break out habes!Mujur ada Pamo.. eh..ade BOUGAS BEAUTY SERUM! 
KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY
.
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi ✅Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat
.
------------------------------------------------ ✔DIIKTIRAF OLEH KKM
✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
✔MESRA WUDHUK
✔POS DALAM MASA 24 JAM

#bougasserum #bougasserumjb #bougasbeauty #bougaslover #bougasjb #viral #cantik #serumno1 #serumterbaik
Muka break out habes!Mujur ada Pamo.. eh..ade BOUGAS BEAUTY SERUM! KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY . ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased ✅ Membantu merawat kulit kusam ✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin ✅ Mengawal lebihan minyak di muka ✅ Mengecilkan pori pori dimuka ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Awet muda ✅ Bau yang sangat wangi ✅Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat . ------------------------------------------------ ✔DIIKTIRAF OLEH KKM ✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP ✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA ✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI ✔MESRA WUDHUK ✔POS DALAM MASA 24 JAM #bougasserum  #bougasserumjb  #bougasbeauty  #bougaslover  #bougasjb  #viral  #cantik  #serumno1  #serumterbaik 
Customer repeat 5 set combo terus weyh❗Semua nak cantik sebelum raya katanya😆

Untuk sesiapa yg nak cuba try test rasa penangan hebat produk organik ni, boleh wasap 📲 0134489548 @ direct klik link di bio oage okeyhhh 😊😊😊
.
Harga serendah RM 35 sahaja, korang dah boleh cantik sambil merawat kulit dalam satu masa taw 😍😍😍
.
.
.
#chanteqserumbyhs🍋 
#serum 
#serumwajah 
#serumterbaik 
#HannahbyHS 
#foundation 
#foundationterbaik
#foundationviral 
#cantiksambilmerawat 
#bestfoundation 
#makeuplovers
#beauty 
#codkl
#codtaiping
Customer repeat 5 set combo terus weyh❗Semua nak cantik sebelum raya katanya😆 Untuk sesiapa yg nak cuba try test rasa penangan hebat produk organik ni, boleh wasap 📲 0134489548 @ direct klik link di bio oage okeyhhh 😊😊😊 . Harga serendah RM 35 sahaja, korang dah boleh cantik sambil merawat kulit dalam satu masa taw 😍😍😍 . . . #chanteqserumbyhs 🍋 #serum  #serumwajah  #serumterbaik  #HannahbyHS  #foundation  #foundationterbaik  #foundationviral  #cantiksambilmerawat  #bestfoundation  #makeuplovers  #beauty  #codkl  #codtaiping 
TREAPLUS..
Apa yg special sangat? .
❌NO COLLAGEN
❌NO BAHAN PENGAWET

Fokus utama Treaplus adalah PENCERAHAN KULIT SECARA SEMULAJADI..
Mcm mana boleh semulajadi?

RASA BUAH BERRIES bukan sia2..Dia yg merembeskan aktioksidan dlm badan..Dia adalah alternatif kepada Bahan Chemical yg direct sprt Hydroquinone.. _
BUAH BERRIES tu yg bertindak sebagai bahan BOTANICAL kepada Hydroquinone dan Collagen Yg mencerahkan tu.. PENUH VIT C..Thats why laju dan cepat cerah akibat dr SUN DAMAGE.. ye hari2 kulit kt ada damage..semakin kt biar semakin ber pigment (jeragat)

SAKURA, RICE CERAMIDE DAN TREABEAU..ni la BOOSTER WHITENING.. whitening ni elok ke? 
_
Kalau tak elok..kt tak buat..kenapa nak whitening? Sbb kt taknak RADIKAL BEBAS dlm kulit penyebab kanser.. RADIKAL tu yg menggelapkan..
_
Radikal tu yg merosakkan.. BAHAN2 DLM TREAPLUS LAWAN dan bantu tingkatkan immune system utk lawan RADIKAL tu.. NAH KT KONGSI BERSAMA MANFAAT TREAPLUS.
CERAH SBB NAK SIHAT..
CERAH DAN CANTIK SIHAT..
..
3 botol hanya Rm175 shj (DISKAUN RM20) .
_ 
WHATSAPP TO ORDER

ATAU klik saja link biru 💙 di bio .

#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmsdengkil
#charmssalaktinggi
#charmsnilai
TREAPLUS.. Apa yg special sangat? . ❌NO COLLAGEN ❌NO BAHAN PENGAWET Fokus utama Treaplus adalah PENCERAHAN KULIT SECARA SEMULAJADI.. Mcm mana boleh semulajadi? RASA BUAH BERRIES bukan sia2..Dia yg merembeskan aktioksidan dlm badan..Dia adalah alternatif kepada Bahan Chemical yg direct sprt Hydroquinone.. _ BUAH BERRIES tu yg bertindak sebagai bahan BOTANICAL kepada Hydroquinone dan Collagen Yg mencerahkan tu.. PENUH VIT C..Thats why laju dan cepat cerah akibat dr SUN DAMAGE.. ye hari2 kulit kt ada damage..semakin kt biar semakin ber pigment (jeragat) SAKURA, RICE CERAMIDE DAN TREABEAU..ni la BOOSTER WHITENING.. whitening ni elok ke? _ Kalau tak elok..kt tak buat..kenapa nak whitening? Sbb kt taknak RADIKAL BEBAS dlm kulit penyebab kanser.. RADIKAL tu yg menggelapkan.. _ Radikal tu yg merosakkan.. BAHAN2 DLM TREAPLUS LAWAN dan bantu tingkatkan immune system utk lawan RADIKAL tu.. NAH KT KONGSI BERSAMA MANFAAT TREAPLUS. CERAH SBB NAK SIHAT.. CERAH DAN CANTIK SIHAT.. .. 3 botol hanya Rm175 shj (DISKAUN RM20) . _ WHATSAPP TO ORDER ATAU klik saja link biru 💙 di bio . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmsdengkil  #charmssalaktinggi  #charmsnilai 
Semua produk sudah BPOM dan pabrik pembuatan sudah memiliki sertifikat halal dari MUI

ARISCHA BEAUTY SECRET dijamin bebas merkuri dan hidroquinon

#crystalx #kolagen #stockistnasa #membernasa #sabunherbal #meremajakan #colagen #facial #bebasflek #bebasflekhitam #kulitwajahbersih #bebaskusam #lecitin #cantiksehat #creamtemulawak #obatjerawat #creamaman #creambpom #olshopbandung #whitening #krimwajah #pencerah #creamcantik #krimsehat #antijerawat #oras #jomcantikmenawan #antijeragat #antipenuaan #serumterbaik
.

Order langsung hubungi nomor di BIO/PROFILE kami yaa 
follow kami untuk mendapatkan INFO PROMO, DISKON dan GIVEAWAY yang akan kami adakan
Semua produk sudah BPOM dan pabrik pembuatan sudah memiliki sertifikat halal dari MUI ARISCHA BEAUTY SECRET dijamin bebas merkuri dan hidroquinon #crystalx  #kolagen  #stockistnasa  #membernasa  #sabunherbal  #meremajakan  #colagen  #facial  #bebasflek  #bebasflekhitam  #kulitwajahbersih  #bebaskusam  #lecitin  #cantiksehat  #creamtemulawak  #obatjerawat  #creamaman  #creambpom  #olshopbandung  #whitening  #krimwajah  #pencerah  #creamcantik  #krimsehat  #antijerawat  #oras  #jomcantikmenawan  #antijeragat  #antipenuaan  #serumterbaik  . Order langsung hubungi nomor di BIO/PROFILE kami yaa follow kami untuk mendapatkan INFO PROMO, DISKON dan GIVEAWAY yang akan kami adakan
LASER XTREAM SERUM X3
Kelebihan laser xtream serum
*memudarkan parut jerawat/jeragat
*memperbaiki kulit dr kesan jeragat
*menutupi pori yg terbuka
*mengecutkan jerawat
*memberi mekap tahan lama dan jdkan kulit glowing
😍harga RM29.90 shj (tidak termasuk postage)

Whtsapp 👉 01140273042

#serumlaser #serumwajah
#serumterbaik #serum #serummurah #serumlasermurah #serumlaserno1malaysia #serumxtream #agenlaserxtreamserumx3 #nakserum #serummalaysiaterbaik
LASER XTREAM SERUM X3
Kelebihan laser xtream serum
*memudarkan parut jerawat/jeragat
*memperbaiki kulit dr kesan jeragat
*menutupi pori yg terbuka
*mengecutkan jerawat
*memberi mekap tahan lama dan jdkan kulit glowing
😍harga RM29.90 shj (tidak termasuk postage)

Whtsapp 👉 01140273042

#serumlaser #serumwajah
#serumterbaik #serum #serummurah #serumlasermurah #serumlaserno1malaysia #serumxtream #agenlaserxtreamserumx3 #nakserum #serummalaysiaterbaik
Alhamdulillah ☺️☺️ Fuhh..nak share pic nih bukan nya satu keputusan yg mudah tau..diri sendiri pun tak sanggup nak tenguk gambar lama 😂

Tak nak cerita banyak, biar gambar yang berbicara 😚
.
.
🌺 Gambar kiri tu sebelum menggunakan vit c serum + vit c tablet 1000mg
.
.
🌺 Aduhai kulit kusam je, whitehead/blackhead jgn cakap la, merata tempat, jerawat pn same jgk berhuhuhu je dia kt muka kita..tak dekat pipi, dahi, semua tempat lah.
.
.
. 🌺 Tu belum lagi jerawat pasir dekat dahi, tu lagi la stress..macam nk tonyoh je dgn kertas pasir 😭
.
.
.
🌹 Gambar yg belah kanan tu, Alhamdulillah xde la cantik macam artis tapi ckup jadi diri sendiri, confident di pagi raya 😍
.
.
. 🌹sis xde la make up tebal2 pn..set make up pn xde..sekadar cuci muka mcm biase, then sapu vit c serum + cream safi + bedak miami + blusher sikit + maskara sikit + eyeshadow sikit + liptint sikit..simple di pagi raya 😚

Tu jaa 😍😍
Alhamdulillah ☺️☺️ Fuhh..nak share pic nih bukan nya satu keputusan yg mudah tau..diri sendiri pun tak sanggup nak tenguk gambar lama 😂 Tak nak cerita banyak, biar gambar yang berbicara 😚 . . 🌺 Gambar kiri tu sebelum menggunakan vit c serum + vit c tablet 1000mg . . 🌺 Aduhai kulit kusam je, whitehead/blackhead jgn cakap la, merata tempat, jerawat pn same jgk berhuhuhu je dia kt muka kita..tak dekat pipi, dahi, semua tempat lah. . . . 🌺 Tu belum lagi jerawat pasir dekat dahi, tu lagi la stress..macam nk tonyoh je dgn kertas pasir 😭 . . . 🌹 Gambar yg belah kanan tu, Alhamdulillah xde la cantik macam artis tapi ckup jadi diri sendiri, confident di pagi raya 😍 . . . 🌹sis xde la make up tebal2 pn..set make up pn xde..sekadar cuci muka mcm biase, then sapu vit c serum + cream safi + bedak miami + blusher sikit + maskara sikit + eyeshadow sikit + liptint sikit..simple di pagi raya 😚 Tu jaa 😍😍
Satu2 kesan best pde skin customer lepas pakai Serum MS 2.0 ni. Smlm Feedback customer lepas pakai sehari, Jerawat terus kecut. Harini Ms 2.0 ni blh jadi SUNBLOCK pulak pade skin. Dah xpayah susah nak beli asing. All in ONE . Jenis skin Berminyak pun bagus sgt apply serum ni.  Kulit korang pun nanti xhade lah belang hitam putih kalau yg selalu naik motor ke travel pegi pantai ke kann. Lagi yg Kerja Outside tu. Girls kene ingat. Skin kena jagaaa 😉 Jgn sampai confident down sbb kite xjage skin kita. Nasihat kasih syg ni. take it or leave it? huhu 🌸 .

#Feedbackms2.0
#serumterbaik 
#MultifunctionSkincare 
#multifunctionserum
Satu2 kesan best pde skin customer lepas pakai Serum MS 2.0 ni. Smlm Feedback customer lepas pakai sehari, Jerawat terus kecut. Harini Ms 2.0 ni blh jadi SUNBLOCK pulak pade skin. Dah xpayah susah nak beli asing. All in ONE . Jenis skin Berminyak pun bagus sgt apply serum ni. Kulit korang pun nanti xhade lah belang hitam putih kalau yg selalu naik motor ke travel pegi pantai ke kann. Lagi yg Kerja Outside tu. Girls kene ingat. Skin kena jagaaa 😉 Jgn sampai confident down sbb kite xjage skin kita. Nasihat kasih syg ni. take it or leave it? huhu 🌸 . #Feedbackms2 .0 #serumterbaik  #MultifunctionSkincare  #multifunctionserum 
Satu2 kesan best pde skin customer lepas pakai Serum MS 2.0 ni. Smlm Feedback customer lepas pakai sehari, Jerawat terus kecut. Harini Ms 2.0 ni blh jadi SUNBLOCK pulak pade skin. Dah xpayah susah nak beli asing. All in ONE . Jenis skin Berminyak pun bagus sgt apply serum ni.  Kulit korang pun nanti xhade lah belang hitam putih kalau yg selalu naik motor ke travel pegi pantai ke kann. Lagi yg Kerja Outside tu. Girls kene ingat. Skin kena jagaaa 😉 Jgn sampai confident down sbb kite xjage skin kita. Nasihat kasih syg ni. take it or leave it? huhu 🌸 .

#Feedbackms2.0
#serumterbaik 
#MultifunctionSkincare 
#multifunctionserum
Satu2 kesan best pde skin customer lepas pakai Serum MS 2.0 ni. Smlm Feedback customer lepas pakai sehari, Jerawat terus kecut. Harini Ms 2.0 ni blh jadi SUNBLOCK pulak pade skin. Dah xpayah susah nak beli asing. All in ONE . Jenis skin Berminyak pun bagus sgt apply serum ni. Kulit korang pun nanti xhade lah belang hitam putih kalau yg selalu naik motor ke travel pegi pantai ke kann. Lagi yg Kerja Outside tu. Girls kene ingat. Skin kena jagaaa 😉 Jgn sampai confident down sbb kite xjage skin kita. Nasihat kasih syg ni. take it or leave it? huhu 🌸 . #Feedbackms2 .0 #serumterbaik  #MultifunctionSkincare  #multifunctionserum 
Morning kesayangan hati 😘

Dah berChomella ke belum ter ?

Ha kalu belum jom cuba #mygoldenoilserum .. Lembut diwajah u olls 😍

#produkviralmalaysia #serumterbaik #serumchomella #mygoldenoilserum #sesuaiuntuksemuagolongan #merawatkulitkering #meresapkekulit #codmulong #codkb #codareakelantan #codandpostage
Assalammualaikum darlingss2 semua🤗 Tengah buat ape tu?? Haa ni sis nak bagitahu 9hb June 2018 adalah TARIKH LAST PENGEPOSAN taw kalau nak AINAA CLEANSER & AINAA SERUM sampai kat darlingss2 semua sebelum HARI RAYA AIDILFITRI‼️😱😨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So cepat2 ORDER sekarang darlingss2 kalau nak kulit LAWA+SIHAT+CANTIK sebelum HARI RAYA ni😍 Kalau tak, lepas HARI RAYA AIDILFITRI la darlingss2 semua dapat pakai AINAA CLEANSER & AINAA SERUM 😢
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So ape tunggu lagi?? GRAB NOW guyss sementara ada PROMO ni🤩Special GIFTS 🎁 untuk setiap BOTOL‼️😱 Wasap cepat +60136430785. FREE CONSULTATION😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nsabeauty
#nsabeautyserum
#ainaaserum 
#serumterbaik
Assalammualaikum darlingss2 semua🤗 Tengah buat ape tu?? Haa ni sis nak bagitahu 9hb June 2018 adalah TARIKH LAST PENGEPOSAN taw kalau nak AINAA CLEANSER & AINAA SERUM sampai kat darlingss2 semua sebelum HARI RAYA AIDILFITRI‼️😱😨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So cepat2 ORDER sekarang darlingss2 kalau nak kulit LAWA+SIHAT+CANTIK sebelum HARI RAYA ni😍 Kalau tak, lepas HARI RAYA AIDILFITRI la darlingss2 semua dapat pakai AINAA CLEANSER & AINAA SERUM 😢 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So ape tunggu lagi?? GRAB NOW guyss sementara ada PROMO ni🤩Special GIFTS 🎁 untuk setiap BOTOL‼️😱 Wasap cepat +60136430785. FREE CONSULTATION😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #nsabeauty  #nsabeautyserum  #ainaaserum  #serumterbaik 
😊Alhamdulillah😊
.
.

MASALAH JERAWAT ?
PARUT JERAWAT ?
.
.
kini u gaiss x perlu risau  dengan adanya #bougasbeautyserum masalah u gaiss boleh diselesaikan dengan mudah 👑
.
.
Tunggu apa lagi gaisss !! CEPAT dapatkan bougas beauty serum sekarang 😘
.
.

ramai dah jdi pengguna BBS then repeat lagi sebab memang best gler💕💕💕 dah cuba nanti baru tahu best ke tak hihi 😁
.
.

serum ni sangatlah jimat sebab pakai 2 titis shj cukup untuk 1 muka😊
.
.

DM / whatsapp sekarang 📲 click link at my bio👆 (011 27505567)
.
.

lme nk tnggu abg posmen by pos ?? hah !! kmi akn COD smpai ke pintu rumh anda 😘

#serumviral #cantikhanyatigatitik
#bougasbeauty #bougasserum
#bougasbeautyserum #syapakaisyajual
#serumviralno1 #serumterbaik
#bougasbeautyJB #bougasbeautyjohor
#agentbbsareaJB #agentbougasjohor
#testimonibougasbeautyserum
#bougasbeauty_rabie
#bougas #preloved
#baranglakukeras #bbsangles
#ernibougas #teamAana
#misicantiksebelumraya
#misicantikpagiraya
😊Alhamdulillah😊 . . MASALAH JERAWAT ? PARUT JERAWAT ? . . kini u gaiss x perlu risau dengan adanya #bougasbeautyserum  masalah u gaiss boleh diselesaikan dengan mudah 👑 . . Tunggu apa lagi gaisss !! CEPAT dapatkan bougas beauty serum sekarang 😘 . . ramai dah jdi pengguna BBS then repeat lagi sebab memang best gler💕💕💕 dah cuba nanti baru tahu best ke tak hihi 😁 . . serum ni sangatlah jimat sebab pakai 2 titis shj cukup untuk 1 muka😊 . . DM / whatsapp sekarang 📲 click link at my bio👆 (011 27505567) . . lme nk tnggu abg posmen by pos ?? hah !! kmi akn COD smpai ke pintu rumh anda 😘 #serumviral  #cantikhanyatigatitik  #bougasbeauty  #bougasserum  #bougasbeautyserum  #syapakaisyajual  #serumviralno1  #serumterbaik  #bougasbeautyJB  #bougasbeautyjohor  #agentbbsareaJB  #agentbougasjohor  #testimonibougasbeautyserum  #bougasbeauty_rabie  #bougas  #preloved  #baranglakukeras  #bbsangles  #ernibougas  #teamAana  #misicantiksebelumraya  #misicantikpagiraya 
Serum awet muda & Vitamin C SERINAARA ini dapat menganjalkan dan menggantikan sel-sel kulit mati. .
Serum ini boleh dipakai oleh semua jenis kulit dan mudah diserap.
Fungi formula anti-penuaan ini adalah untuk meregenerasi kulit dengan cepat dan melembapkan kulit. Dalam masa 11 hari, kulit akan terhidrasi dan garis-garis kedutan wajah dapat dikurangkan. Perubahan pada wajah akan dilihat pada wajah anda, dimana pada waktu yang singkat, kulit anda akan lebih anjal dan fleksibel.
.
.
Berminat? Boleh dapatkan dengan saya sekarang di 019 560 5129! 
#sempurnaaskin
#serigroup
#serinaara
#serumno1
#serumterbaik
#serumterlaris
#serumtomato
#produklakukeras
Serum awet muda & Vitamin C SERINAARA ini dapat menganjalkan dan menggantikan sel-sel kulit mati. . Serum ini boleh dipakai oleh semua jenis kulit dan mudah diserap. Fungi formula anti-penuaan ini adalah untuk meregenerasi kulit dengan cepat dan melembapkan kulit. Dalam masa 11 hari, kulit akan terhidrasi dan garis-garis kedutan wajah dapat dikurangkan. Perubahan pada wajah akan dilihat pada wajah anda, dimana pada waktu yang singkat, kulit anda akan lebih anjal dan fleksibel. . . Berminat? Boleh dapatkan dengan saya sekarang di 019 560 5129! #sempurnaaskin  #serigroup  #serinaara  #serumno1  #serumterbaik  #serumterlaris  #serumtomato  #produklakukeras 
Tak sangka betul ramai yg suka serum #honeykissserum  ni...hihi🙊...kalut ja depa pakat dok tanya sebab nk repeat order...😍😗
Serum ni best gila tau..sebab 🌹🐝bau dia wangi, 🌹🐝cept serap,
🌹🐝sejuk² gitu,
🌹🐝muka jadi cekang,
🌹🐝jerawat cepat kecut,
🌹🐝parut makin pudar,
🌹🐝blackhead/whitehead 🌹🐝makin kurang,
🌹🐝garis halus makin hilang,
🌹🐝minyak pun berkurang,
🌹🐝muka sentiasa lembab,
🌹🐝bibir pn lembab,
🌹🐝make up tak bercapuk,
🌹🐝make up tahan lama
.
Wahhh..best kan dengar...haa sapa yang belum try tu ,,meh try meh.. confirm jatuh cinta😍😘..jom cantik raya nanti dengan #honeykissserum 
Calit² je terus peloless💕
.
#honeykissserum #agenthoneykiss #agenthoneykissserumpenang #serumno1malaysia #serumterbaik #terbaikabadini #serumparut #serumwajah #serumkulitkusam #serumkulitberminyak #serumsejuk #serumjerawat #hksdihati❤ #penangmalaysia #brunie #singapura #🍯
😗😘
Tak sangka betul ramai yg suka serum #honeykissserum  ni...hihi🙊...kalut ja depa pakat dok tanya sebab nk repeat order...😍😗 Serum ni best gila tau..sebab 🌹🐝bau dia wangi, 🌹🐝cept serap, 🌹🐝sejuk² gitu, 🌹🐝muka jadi cekang, 🌹🐝jerawat cepat kecut, 🌹🐝parut makin pudar, 🌹🐝blackhead/whitehead 🌹🐝makin kurang, 🌹🐝garis halus makin hilang, 🌹🐝minyak pun berkurang, 🌹🐝muka sentiasa lembab, 🌹🐝bibir pn lembab, 🌹🐝make up tak bercapuk, 🌹🐝make up tahan lama . Wahhh..best kan dengar...haa sapa yang belum try tu ,,meh try meh.. confirm jatuh cinta😍😘..jom cantik raya nanti dengan #honeykissserum  Calit² je terus peloless💕 . #honeykissserum  #agenthoneykiss  #agenthoneykissserumpenang  #serumno1malaysia  #serumterbaik  #terbaikabadini  #serumparut  #serumwajah  #serumkulitkusam  #serumkulitberminyak  #serumsejuk  #serumjerawat  #hksdihati ❤ #penangmalaysia  #brunie  #singapura  #🍯 😗😘
eid mubarak promo 😵😱
.
buy 1 free 1. suka la heynonalovers kalau macam ni!!!
.
jangan lepaskan peluang guys. dan yang pasti promo ni tak kan diulang lagi dalam masa terdekat. atau selamanya. ini kali lah. kita mesti beli!!
.
cepat klik link whatsapp di profile ig‼️
.
#heynona 
#serumheynona 
#serumorganik
#serumterbaik 
#heynonalovers
eid mubarak promo 😵😱 . buy 1 free 1. suka la heynonalovers kalau macam ni!!! . jangan lepaskan peluang guys. dan yang pasti promo ni tak kan diulang lagi dalam masa terdekat. atau selamanya. ini kali lah. kita mesti beli!! . cepat klik link whatsapp di profile ig‼️ . #heynona  #serumheynona  #serumorganik  #serumterbaik  #heynonalovers 
hye guys jangan lupa dapatkan #vitcglutaserum dgn harga promosi hanya RM25 sahaja !!!! ..
..
😘 hanya rm8 untuk pos ke sm & rm12 untuk ss .
🍓 016-7692276
..
.. #serum #serums #serumwajah #serummurah #serumviral #serumviralmalaysia #serumterhebattermurah #serumterbaik #terbaik #serumvitcmurah #vitc #vitcgluta #vitcglutaserum #vitcglutaserummurah #vitcglutaserumbybsob #gluta #glutaserum
Klik 👉 #VCSTestimoni for more feedback 💕🍊
Klik 👉 #VCSTestimoni for more feedback 💕🍊
Klik 👉 #VCSTestimoni for more feedback 💕🍊
TERCARI-CARI SCRUB YG DAPAT BANTU PUDARKAN PARUT JERAWAT,JERAGAT DAN BG EFFECT FLAWLESS??!
.
Penggunaan 2x seminggu STARGLOW LASER SCRUB mampu memperbaiki sel kulit mati agar sentiasa lembut dan mulus
.
.
Tak perlu lagi belanja besar nak rawat parut & kawah berlubang, hanya dgn Starglow Vit C!
.
Nak tahu ape lg yg special dgn SCRUB BUAH OREN ni? 
Jom tekan link kat bawah ni laju2 👇👇👇
.
☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub
☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub
☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub
.
.

#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
TERCARI-CARI SCRUB YG DAPAT BANTU PUDARKAN PARUT JERAWAT,JERAGAT DAN BG EFFECT FLAWLESS??! . Penggunaan 2x seminggu STARGLOW LASER SCRUB mampu memperbaiki sel kulit mati agar sentiasa lembut dan mulus . . Tak perlu lagi belanja besar nak rawat parut & kawah berlubang, hanya dgn Starglow Vit C! . Nak tahu ape lg yg special dgn SCRUB BUAH OREN ni? Jom tekan link kat bawah ni laju2 👇👇👇 . ☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub ☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub ☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub . . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema 
TERCARI-CARI SCRUB YG DAPAT BANTU PUDARKAN PARUT JERAWAT,JERAGAT DAN BG EFFECT FLAWLESS??!
.
Penggunaan 2x seminggu STARGLOW LASER SCRUB mampu memperbaiki sel kulit mati agar sentiasa lembut dan mulus
.
.
Tak perlu lagi belanja besar nak rawat parut & kawah berlubang, hanya dgn Starglow Vit C!
.
Nak tahu ape lg yg special dgn SCRUB BUAH OREN ni? 
Jom tekan link kat bawah ni laju2 👇👇👇
.
☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub
☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub
☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub
.
.

#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
TERCARI-CARI SCRUB YG DAPAT BANTU PUDARKAN PARUT JERAWAT,JERAGAT DAN BG EFFECT FLAWLESS??! . Penggunaan 2x seminggu STARGLOW LASER SCRUB mampu memperbaiki sel kulit mati agar sentiasa lembut dan mulus . . Tak perlu lagi belanja besar nak rawat parut & kawah berlubang, hanya dgn Starglow Vit C! . Nak tahu ape lg yg special dgn SCRUB BUAH OREN ni? Jom tekan link kat bawah ni laju2 👇👇👇 . ☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub ☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub ☎️ www.wasap.my/601132540512/StarglowScrub . . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema 
JGN SEDIH YG XMENANG 50 UNIT STARGLOW TU SEBAB MOMMY BAGI DISKAUN 50%NI..
.
Yg penting mcm buat rawatan laser.. Xcaye boleh tgk testimoni2 mcm mana lubang2 parut jerawat yg lama boleh naik dan sekata dgn kulit dulu.. Seyes xtipu..
.
Siapa nak order Klik aje link ni 👇🏻👇🏻👇🏻
—> www.wasap.my/601132540512
.
.
Layari website 👇🏻👇🏻👇🏻
🌎website: www.charms.my
. .
Jom Subscribe Laman You Tube Kami 👇🏻👇🏻👇🏻
⛔http://youtube.com/c/CharmsStarglowMalaysia?sub_confirmation=1
.

#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
JGN SEDIH YG XMENANG 50 UNIT STARGLOW TU SEBAB MOMMY BAGI DISKAUN 50%NI.. . Yg penting mcm buat rawatan laser.. Xcaye boleh tgk testimoni2 mcm mana lubang2 parut jerawat yg lama boleh naik dan sekata dgn kulit dulu.. Seyes xtipu.. . Siapa nak order Klik aje link ni 👇🏻👇🏻👇🏻 —> www.wasap.my/601132540512 . . Layari website 👇🏻👇🏻👇🏻 🌎website: www.charms.my . . Jom Subscribe Laman You Tube Kami 👇🏻👇🏻👇🏻 ⛔http://youtube.com/c/CharmsStarglowMalaysia?sub_confirmation=1 . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema 
JGN SEDIH YG XMENANG 50 UNIT STARGLOW TU SEBAB MOMMY BAGI DISKAUN 50%NI..
.
Yg penting mcm buat rawatan laser.. Xcaye boleh tgk testimoni2 mcm mana lubang2 parut jerawat yg lama boleh naik dan sekata dgn kulit dulu.. Seyes xtipu..
.
Siapa nak order Klik aje link ni 👇🏻👇🏻👇🏻
—> www.wasap.my/601132540512
.
.
Layari website 👇🏻👇🏻👇🏻
🌎website: www.charms.my
. .
Jom Subscribe Laman You Tube Kami 👇🏻👇🏻👇🏻
⛔http://youtube.com/c/CharmsStarglowMalaysia?sub_confirmation=1
.

#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
JGN SEDIH YG XMENANG 50 UNIT STARGLOW TU SEBAB MOMMY BAGI DISKAUN 50%NI.. . Yg penting mcm buat rawatan laser.. Xcaye boleh tgk testimoni2 mcm mana lubang2 parut jerawat yg lama boleh naik dan sekata dgn kulit dulu.. Seyes xtipu.. . Siapa nak order Klik aje link ni 👇🏻👇🏻👇🏻 —> www.wasap.my/601132540512 . . Layari website 👇🏻👇🏻👇🏻 🌎website: www.charms.my . . Jom Subscribe Laman You Tube Kami 👇🏻👇🏻👇🏻 ⛔http://youtube.com/c/CharmsStarglowMalaysia?sub_confirmation=1 . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema 
❤Kebaikan Nufayla Serum❤
.
✔Melembapkan Kulit
✔Melembutkan Kulit
✔Merawat Parut
✔Melicinkan Kulit
✔Mencerahkan Kulit
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menengangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
Wasap👇
.
0134655477
.
#nufaylaserum #nufaylaexpertserum #serumhapusjerawat #serum #serums #serumkulit #serumwajahmurah #serummurah #serummurahmalaysia #serumjerawatmurah #serumjerawatterbaik #serumkulit #serumkulitkusam #serumkulitkering #serumkulitcantik #serumkulitberminyak #serumterbaik #serumterbaikmalaysia #serumjeragatno1malaysia #serumjeragatmalaysia #serumjerawatmurah #serumjerawatterbaik #agent #agentdungun #agentpaka
❤Kebaikan Nufayla Serum❤ . ✔Melembapkan Kulit ✔Melembutkan Kulit ✔Merawat Parut ✔Melicinkan Kulit ✔Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔Menghilangkan Masalah Kulit Kering . Wasap👇 . 0134655477 . #nufaylaserum  #nufaylaexpertserum  #serumhapusjerawat  #serum  #serums  #serumkulit  #serumwajahmurah  #serummurah  #serummurahmalaysia  #serumjerawatmurah  #serumjerawatterbaik  #serumkulit  #serumkulitkusam  #serumkulitkering  #serumkulitcantik  #serumkulitberminyak  #serumterbaik  #serumterbaikmalaysia  #serumjeragatno1malaysia  #serumjeragatmalaysia  #serumjerawatmurah  #serumjerawatterbaik  #agent  #agentdungun  #agentpaka 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
[ MANFAAT AIR MASAK ]

Bangunlah pagi-pagi dan minum kira-kira 4 gelas air suam ketika perut kosong. Jangan makan apa-apa 45 minit selepas itu.
Anda mungkin tidak dapat meminum 4 gelas pada awalnya, tetapi perlahan-lahan anda akan dapat melakukannya..Terapi air suam akan menyelesaikan isu-isu kesihatan dalam tempoh yang sewajarnya: 👇
👉 Diabetes dalam 30 hari
👉 Tekanan darah dalam masa 30 hari
👉 isu-isu yang berkaitan perut dalam masa 10 hari
👉 Semua jenis kanser dalam 9 bulan
👉 Urat tersumbat dalam 6 bulan
👉 Kurang selera makan. Dalam tempoh 10 hari
👉 Rahim dan penyakit yang berkaitan dalam tempoh 10 hari
👉 Masalah Hidung, Telinga & Tekak dalam 10 hari.
👉 Masalah Wanita. Dalam masa 15 hari,
👉 penyakit jantung dalam 30 hari
👉 Sakit kepala / Migrain dalam 3 hari
👉 Tekanan darah rendah dalam 30 hari.
👉 Kolesterol dalam 4 bulan
👉 Epilepsi dan lumpuh secara berterusan dalam 9 bulan
👉 Asma dalam 4 bulan
.
Airishe Serum
RM 50 exc postage
30ml tahan lebih sebulan
.
WhatsApp 011-10839181
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
[ MANFAAT AIR MASAK ] Bangunlah pagi-pagi dan minum kira-kira 4 gelas air suam ketika perut kosong. Jangan makan apa-apa 45 minit selepas itu. Anda mungkin tidak dapat meminum 4 gelas pada awalnya, tetapi perlahan-lahan anda akan dapat melakukannya..Terapi air suam akan menyelesaikan isu-isu kesihatan dalam tempoh yang sewajarnya: 👇 👉 Diabetes dalam 30 hari 👉 Tekanan darah dalam masa 30 hari 👉 isu-isu yang berkaitan perut dalam masa 10 hari 👉 Semua jenis kanser dalam 9 bulan 👉 Urat tersumbat dalam 6 bulan 👉 Kurang selera makan. Dalam tempoh 10 hari 👉 Rahim dan penyakit yang berkaitan dalam tempoh 10 hari 👉 Masalah Hidung, Telinga & Tekak dalam 10 hari. 👉 Masalah Wanita. Dalam masa 15 hari, 👉 penyakit jantung dalam 30 hari 👉 Sakit kepala / Migrain dalam 3 hari 👉 Tekanan darah rendah dalam 30 hari. 👉 Kolesterol dalam 4 bulan 👉 Epilepsi dan lumpuh secara berterusan dalam 9 bulan 👉 Asma dalam 4 bulan . Airishe Serum RM 50 exc postage 30ml tahan lebih sebulan . WhatsApp 011-10839181 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata 
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik.

Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍

Whatsapp: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik. Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍 Whatsapp: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik.

Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍

Whatsapp: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik. Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍 Whatsapp: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik.

Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍

Whatsapp: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik. Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍 Whatsapp: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANGKU! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT

Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..💤💤💤 So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? 🙋

Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara nie👇👇👇 Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF)
~~~~~~~~~~~~~~~~
✔ merupakan makeup skincare
✔ dalam bentuk matte cream
✔ medium - full coverage
✔ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari
✔ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍
✔ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat.

Hydra Fresh Cream (HFC)
~~~~~~~~~~~~~~~~
✔ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap
✔ tiada pengelupasan
✔ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit
✔ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit

#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputih
[SHARING IS CARING] - 2 ITEM INI MENYEMPURNAKAN SIANGKU! MAKEUP DAN DALAM MASA YG SAMA MERAWAT Nak tau kenapa dan apa kelebihannya?uols pasti teruja 😍😍😍 Kebiasaannya kita dengar untuk perawatan kulit kena pakai krim malam atau treatment cream yg penggunaannya juga adalah pada waktu malam.. TETAPI..tak ramai sebenarnya yg rajin untuk penjagaan wajah waktu malam..especially mommies yg ada anak2 kecil..betul tak?..dah letih seharian di office..balik rumah berkejar dengan anak2 pulak..tidurkan anak2..kita pun terus bammm..tidur..💤💤💤 So krim malam???jadi pekasam?kadang2 pakai..kadang2 tak ingat..kadang2 malas..hehe..sape mcm ni? 🙋 Jangan risau..setiap masalah mesti ada penyelesaiannya..😍😍😍 jom ikut cara nie👇👇👇 Charms Foundation (CF) & Hydra Fresh Cream (HFC) merupakan perawatan di waktu siang yg panjang.. Charms Foundation (CF) ~~~~~~~~~~~~~~~~ ✔ merupakan makeup skincare ✔ dalam bentuk matte cream ✔ medium - full coverage ✔ makeup yg dapat membantu dalam merawat wajah terutamanya di siang hari ✔ sesuai utk anda yg nak simple, nak cepat, malas nak pakai night cream malam2..so siang2 pun boleh merawat..😍😍😍 ✔ mengandungi MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN Ramai yg ingat kalau ada minyak2..bertambh minyak la muka kita..TIDAK SAMA SEKALI syg2 ku...Minyak2 tu sbnrnya penuh dgn SERAT & VITAMIN khas utk kulit wajah..Terbukti dlm membantu dlm merawat jerawat & parutnya..dan menjadikan kulit kita bertambah sihat. Hydra Fresh Cream (HFC) ~~~~~~~~~~~~~~~~ ✔ dalam bentuk liquid - sangat lembut, wangi dan mudah meresap ✔ tiada pengelupasan ✔ ada ekstrak aloe vera dan keladi utk memberikan oksigen pada kulit ✔ juga mengandungi MINYAK ZAITUN yang tidak akan menyumbatkan pori2 kulit #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputih 
Ok. Malam ni turn mask BE. Saya suka saya suka😍 (gaya meimei cakap 😝)
.
.

Mask ni best sebab ade biji-biji halus boleh dijadikan scrub muka. Kulit kita akan tumbuh sel kulit baru dalam masa 48jam. So, sapa tak amalkan scrub/mask muka, tersangatlah rugi. So, bila sel kulit mati nak buang? 🤔 .
.

Kalau pakai serum paling mahal sekalipon, camne serum tu nak serap dalam kulit kita sebaiknya. Ibarat pokok nak letak baja tapi atas tanah dipenuhi sampah. Camne baja tu nak sampai ke akar kan. 😚.
.
.
Jom kite bermasker mulai sekarang. Mask be antara favourite hakak. 😘😍
.
.
Nk cuba, meh klik link
Www.wasap.my/601127232665

#maskbe
#botanicaleffect
Ok. Malam ni turn mask BE. Saya suka saya suka😍 (gaya meimei cakap 😝) . . Mask ni best sebab ade biji-biji halus boleh dijadikan scrub muka. Kulit kita akan tumbuh sel kulit baru dalam masa 48jam. So, sapa tak amalkan scrub/mask muka, tersangatlah rugi. So, bila sel kulit mati nak buang? 🤔 . . Kalau pakai serum paling mahal sekalipon, camne serum tu nak serap dalam kulit kita sebaiknya. Ibarat pokok nak letak baja tapi atas tanah dipenuhi sampah. Camne baja tu nak sampai ke akar kan. 😚. . . Jom kite bermasker mulai sekarang. Mask be antara favourite hakak. 😘😍 . . Nk cuba, meh klik link Www.wasap.my/601127232665 #maskbe  #botanicaleffect 
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang .
/ /
🙅JERAWAT
🙅JERAGAT
🙅PARUT
🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN
🙅PORI TERBUKA
🙅GARIS HALUS
🙅TONA TAK SEKATA

Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. 
Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. 
Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. 
WHATSAPP:
📲+60172686781
📲+60172686781
📲+60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi #feedbacktbs
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang . / / 🙅JERAWAT 🙅JERAGAT 🙅PARUT 🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN 🙅PORI TERBUKA 🙅GARIS HALUS 🙅TONA TAK SEKATA Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. WHATSAPP: 📲+60172686781 📲+60172686781 📲+60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi  #feedbacktbs 
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang .
/ /
🙅JERAWAT
🙅JERAGAT
🙅PARUT
🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN
🙅PORI TERBUKA
🙅GARIS HALUS
🙅TONA TAK SEKATA

Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. 
Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. 
Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. 
WHATSAPP:
📲+60172686781
📲+60172686781
📲+60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi #feedbacktbs
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang . / / 🙅JERAWAT 🙅JERAGAT 🙅PARUT 🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN 🙅PORI TERBUKA 🙅GARIS HALUS 🙅TONA TAK SEKATA Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. WHATSAPP: 📲+60172686781 📲+60172686781 📲+60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi  #feedbacktbs 
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang .
/ /
🙅JERAWAT
🙅JERAGAT
🙅PARUT
🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN
🙅PORI TERBUKA
🙅GARIS HALUS
🙅TONA TAK SEKATA

Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. 
Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. 
Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. 
WHATSAPP:
📲+60172686781
📲+60172686781
📲+60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi #feedbacktbs
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang . / / 🙅JERAWAT 🙅JERAGAT 🙅PARUT 🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN 🙅PORI TERBUKA 🙅GARIS HALUS 🙅TONA TAK SEKATA Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. WHATSAPP: 📲+60172686781 📲+60172686781 📲+60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi  #feedbacktbs 
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang .
/ /
🙅JERAWAT
🙅JERAGAT
🙅PARUT
🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN
🙅PORI TERBUKA
🙅GARIS HALUS
🙅TONA TAK SEKATA

Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. 
Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. 
Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. 
WHATSAPP:
📲+60172686781
📲+60172686781
📲+60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi #feedbacktbs
Formula khas untuk menghapuskan segala masalah yang digeruni ramai orang . / / 🙅JERAWAT 🙅JERAGAT 🙅PARUT 🙅KULIT KUSAM, BERMINYAK, KERING . 🙅SUNBURN 🙅PORI TERBUKA 🙅GARIS HALUS 🙅TONA TAK SEKATA Dengan kandungan bahan seperti Argan oil, Aloevera, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, Glutahione, Kolagen 24K Gold dan Rose Essence akan merawat kulit uolls dari dalam akibat memakai produk merkuri. Ramai da berjaya dapatkan kulit idaman. Ramai da repeat berbotol botol. Uolls bila lagi. Jom raya dengan kulit cantik boleh selpie tanpa filter. Grab sekarang dengan harga mesra wallet jimat sehingga RM60. Stok terhad. Jangan tunggu. WHATSAPP: 📲+60172686781 📲+60172686781 📲+60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi  #feedbacktbs 
Apa ada dalam SET BASIC ni?
✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER
.
Dengan SET BASIC:
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Jerawat makin kecut
✔️ Parut makin pudar
✔️ Kulit makin tegang
✔️ Garis halus makin hilang
✔️ Jeragat makin pudar
.
Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland.
.
💲PROMO RAYA RM130
❤️Free Gift
❤️Free Consultation
.
📲013-3953509
Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER . Dengan SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar . Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. . 💲PROMO RAYA RM130 ❤️Free Gift ❤️Free Consultation . 📲013-3953509
7ml tu kecil cili padi tahu. nampak je kecil. tapi boleh tahan sampai 2 bulan. itu pun kalau pakai setiap hari. siang malam. sekali pakai 2-3 titis. sapukan rata pada muka. buat urutan secara naik ke atas atau bulatan ke atas. sangat mudah rupanya nak jaga kulit kalau demgan produk dan cara yang betul. 😉
.
jom order serum. sila klik link whatsapp di profile ig
.
#heynona 
#serumheynona 
#serumorganik
#serumterbaik 
#heynonalovers
7ml tu kecil cili padi tahu. nampak je kecil. tapi boleh tahan sampai 2 bulan. itu pun kalau pakai setiap hari. siang malam. sekali pakai 2-3 titis. sapukan rata pada muka. buat urutan secara naik ke atas atau bulatan ke atas. sangat mudah rupanya nak jaga kulit kalau demgan produk dan cara yang betul. 😉 . jom order serum. sila klik link whatsapp di profile ig . #heynona  #serumheynona  #serumorganik  #serumterbaik  #heynonalovers 
Apa ada dalam SET BASIC ni?
✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER
.
Dengan SET BASIC:
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Jerawat makin kecut
✔️ Parut makin pudar
✔️ Kulit makin tegang
✔️ Garis halus makin hilang
✔️ Jeragat makin pudar
.
Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland.
.
💲PROMO RAYA RM130
❤️Free Gift
❤️Free Consultation
.
📲013-3953509
Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER . Dengan SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar . Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. . 💲PROMO RAYA RM130 ❤️Free Gift ❤️Free Consultation . 📲013-3953509
" KELEBIHAN LAIN MEERACLE GEMSTONE SERUM " .
Hah meh sini Sis nak bagitahu meeracle ni bukan hanya untuk muka sahaja tau boleh guna tapi seluruh badan taw...
.
Mana badan yang ada parut dan bermacam2 lagi masalah.. Boleh la apply meeracle ni kesan yang amat ketara 👍🏻😍 .
Belom cuba belom tahu taw kalau dah cuba terus jatuh cinta ika gerenti 100% taw..
.
jom whatsapp kak sri 0194528538  untuk dapatkan meeracle 
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleserum
#meeraclecleanser
#serumterbaik
#agentwanted
#hilangkanjerawat
#hilangkanruambaby
#hilangkanjeragat
#hilangkanparut
#meeraclebanting
#meeraclejenjarom
#meeracletelokpanglimagarang
#meeraclesijangkang
#meeraclejohansetia
#meeraclejalankebun
#meeraclebukittinggi
#meeraclebandarbotanik
#meeraclebandarparkland
#meeracleklang
#meeraclekotakemuning
" KELEBIHAN LAIN MEERACLE GEMSTONE SERUM " . Hah meh sini Sis nak bagitahu meeracle ni bukan hanya untuk muka sahaja tau boleh guna tapi seluruh badan taw... . Mana badan yang ada parut dan bermacam2 lagi masalah.. Boleh la apply meeracle ni kesan yang amat ketara 👍🏻😍 . Belom cuba belom tahu taw kalau dah cuba terus jatuh cinta ika gerenti 100% taw.. . jom whatsapp kak sri 0194528538 untuk dapatkan meeracle #meeraclegemstonebeauty  #meeracleserum  #meeraclecleanser  #serumterbaik  #agentwanted  #hilangkanjerawat  #hilangkanruambaby  #hilangkanjeragat  #hilangkanparut  #meeraclebanting  #meeraclejenjarom  #meeracletelokpanglimagarang  #meeraclesijangkang  #meeraclejohansetia  #meeraclejalankebun  #meeraclebukittinggi  #meeraclebandarbotanik  #meeraclebandarparkland  #meeracleklang  #meeraclekotakemuning 
SET MEERACLE SANGAT SELAMAT UNTUK WANITA KETIKA HAMIL..
.
Jangan risau.. ketika hamil pun boleh kelihatan cantik dan menawan...
.
TETAPI ingat.. harus dengan MEERACLE... Tiada bahan kimia terlarang.. Ia mengandungi ekstrak batu permata spt Ruby, Pearl dan Diomand.. Mewahkan.. Eksklusif gitewww... .
CUBALAH.. 📲www.wasap.my/60194528538

#meeraclegemstonebeauty
#meeracleserum
#meeraclecleanser
#serumterbaik
#agentwanted
#hilangkanjerawat
#hilangkanruambaby
#hilangkanjeragat
#hilangkanparut
#meeraclebanting
#meeraclejenjarom
#meeracletelokpanglimagarang
#meeraclesijangkang
#meeraclejohansetia
#meeraclejalankebun
#meeraclebukittinggi
#meeraclebandarbotanik
#meeraclebandarparkland
#meeracleklang
#meeraclekotakemuning
SET MEERACLE SANGAT SELAMAT UNTUK WANITA KETIKA HAMIL.. . Jangan risau.. ketika hamil pun boleh kelihatan cantik dan menawan... . TETAPI ingat.. harus dengan MEERACLE... Tiada bahan kimia terlarang.. Ia mengandungi ekstrak batu permata spt Ruby, Pearl dan Diomand.. Mewahkan.. Eksklusif gitewww... . CUBALAH.. 📲www.wasap.my/60194528538 #meeraclegemstonebeauty  #meeracleserum  #meeraclecleanser  #serumterbaik  #agentwanted  #hilangkanjerawat  #hilangkanruambaby  #hilangkanjeragat  #hilangkanparut  #meeraclebanting  #meeraclejenjarom  #meeracletelokpanglimagarang  #meeraclesijangkang  #meeraclejohansetia  #meeraclejalankebun  #meeraclebukittinggi  #meeraclebandarbotanik  #meeraclebandarparkland  #meeracleklang  #meeraclekotakemuning 
kulit ibu pun jadi lembap tau. bila kulit dah tak kering. boleh hilang garis-garis halus tau. amalkan pakai setiap pagi dan malam. boleh tengok sendiri hasilnya. keduta. semakin pudar!
.
apa tunggu lagi. cepat klik link whatsapp di profile ig sekarang 👏🏻👏🏻👏🏻
.
#heynona 
#serumheynona 
#serumorganik
#serumterbaik 
#heynonalovers
kulit ibu pun jadi lembap tau. bila kulit dah tak kering. boleh hilang garis-garis halus tau. amalkan pakai setiap pagi dan malam. boleh tengok sendiri hasilnya. keduta. semakin pudar! . apa tunggu lagi. cepat klik link whatsapp di profile ig sekarang 👏🏻👏🏻👏🏻 . #heynona  #serumheynona  #serumorganik  #serumterbaik  #heynonalovers 
Bentar lagi...
Klinik kecantikan antriiiii 
Mau pada perawatan buat tampil cantik di hari Raya
Haduhh hari gini masih buang waktu aja buat antrii.

Nih,,ada yang simple lhoo
Hasilnya ga kalah sama yg Rutin Perawatan 
Yakin ga Mau nihh
Ga hanya dapat Cantik tapi Sehat juga
Double manfaatnya kann

SELAGI PROMO......free SERUM Lumina
.
.
Info Lanjut KLIK LINK DI BIO .
---------
.
#serumwajah #serumjerawat #serum#serumglowing #serumpemutih #serumwhitening#serummuka #serumantiaging #serumroyaljelly#serummurah #serumvitaminc #serumjafra#serums #creamwajah #serumpemutihwajah#kulitputih #serumvitc #serumajaib #serumviral#jualserum #serumcantik #serumvampire#creamdokter #kosmetik #serummurahmalaysia#serumterbaik #serummoment #momentjakarta #momentbogor
Bentar lagi... Klinik kecantikan antriiiii  Mau pada perawatan buat tampil cantik di hari Raya Haduhh hari gini masih buang waktu aja buat antrii. Nih,,ada yang simple lhoo Hasilnya ga kalah sama yg Rutin Perawatan  Yakin ga Mau nihh Ga hanya dapat Cantik tapi Sehat juga Double manfaatnya kann SELAGI PROMO......free SERUM Lumina . . Info Lanjut KLIK LINK DI BIO . --------- . #serumwajah  #serumjerawat  #serum #serumglowing  #serumpemutih  #serumwhitening #serummuka  #serumantiaging  #serumroyaljelly #serummurah  #serumvitaminc  #serumjafra #serums  #creamwajah  #serumpemutihwajah #kulitputih  #serumvitc  #serumajaib  #serumviral #jualserum  #serumcantik  #serumvampire #creamdokter  #kosmetik  #serummurahmalaysia #serumterbaik  #serummoment  #momentjakarta  #momentbogor 
SERUM WHITE LUMINA MOMENT
.
Serum ini bukan serum biasa.
Tech helix pada serum ini sudah digunakan oleh para selebriti dunia. Sebut saja Paris Hilton, Kim Kardashian, Brooke Shield, David Beckham, Madonna dan masih banyak lagi yang lain
.
Sebelum dipasarkan, serum ini sudah melalui uji coba (test) ke 100 orang dan 95℅ lebih menyampaikan ada perubahan yang signifikan.
.
Serum ini bersifat sangat konsentrat, jadi penggunaannya hanya perlu sedikit saja. 
Kira-kira sebesar kacang polong.
.
Serum terdiri dari gel transparan dan bahan aktif yang berbentuk helix (lingkaran).
Fungsinya adalah :
- Serum WHITE LUMINA lebih untuk mencerahkan dan whitening
- Mampu mengembalikan warna kulit yg tidak merata/flek-flek pada wajah.
.
Silahkan yang pingin kulitnya bersih dan awet muda
KLIK LINK DI BIO
_______________________________________

#serumwajah #serumjerawat #serum#serumglowing #serumpemutih #serumwhitening#serummuka #serumantiaging #serumroyaljelly#serummurah #serumvitaminc #serumjafra#serums #creamwajah #serumpemutihwajah#kulitputih #serumvitc #serumajaib #serumviral#jualserum #serumcantik #serumvampire#creamdokter #kosmetik #serummurahmalaysia#serumterbaik #serummoment #momentjakarta #momentbogor
SERUM WHITE LUMINA MOMENT . Serum ini bukan serum biasa. Tech helix pada serum ini sudah digunakan oleh para selebriti dunia. Sebut saja Paris Hilton, Kim Kardashian, Brooke Shield, David Beckham, Madonna dan masih banyak lagi yang lain . Sebelum dipasarkan, serum ini sudah melalui uji coba (test) ke 100 orang dan 95℅ lebih menyampaikan ada perubahan yang signifikan. . Serum ini bersifat sangat konsentrat, jadi penggunaannya hanya perlu sedikit saja.  Kira-kira sebesar kacang polong. . Serum terdiri dari gel transparan dan bahan aktif yang berbentuk helix (lingkaran). Fungsinya adalah : - Serum WHITE LUMINA lebih untuk mencerahkan dan whitening - Mampu mengembalikan warna kulit yg tidak merata/flek-flek pada wajah. . Silahkan yang pingin kulitnya bersih dan awet muda KLIK LINK DI BIO _______________________________________ #serumwajah  #serumjerawat  #serum #serumglowing  #serumpemutih  #serumwhitening #serummuka  #serumantiaging  #serumroyaljelly #serummurah  #serumvitaminc  #serumjafra #serums  #creamwajah  #serumpemutihwajah #kulitputih  #serumvitc  #serumajaib  #serumviral #jualserum  #serumcantik  #serumvampire #creamdokter  #kosmetik  #serummurahmalaysia #serumterbaik  #serummoment  #momentjakarta  #momentbogor