an online Instagram web viewer

#serummuka medias

Photos

📢 Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3minggu.!
.
📢 Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu.Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda!
.
📢 Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. .
.
Dapatkan Sekarang❗❗
Komen "DM" atau direct whatsapp Kod "ASS" ke no 013 237 2712 utk order. .
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanismurah #ubatparut #ubatscar #ubatjerawat #serumajaib #hilangkanparut #serummuka #serumwajah #sayajualmurah
📢 Pudarkan Parut Tanpa Rawatan Laser. Hanya dengan teknologi serum, kesan sepantas 3minggu.! . 📢 Sapukan titisan Azanis Scar Serum pada parut sejurus selepas anda membersihkan permukaan itu.Ulang langkah ini pada pagi serta malam dan lihat kehebatan teknologi kami dalam membantu anda! . 📢 Azanis Scar Serum telah menerima testimoni-testimoni yang luar biasa dari seluruh lapisan masyarakat di Malaysia. . . Dapatkan Sekarang❗❗ Komen "DM" atau direct whatsapp Kod "ASS" ke no 013 237 2712 utk order. . #azanis  #azanisscarserum  #azanisoriginal  #azanismurah  #ubatparut  #ubatscar  #ubatjerawat  #serumajaib  #hilangkanparut  #serummuka  #serumwajah  #sayajualmurah 
🔊 Azanis Scar Serum adalah salah satu produk yang dijamin dapat memudarkan parut jerawat pada kulit anda! Ia memberi kesan seawal 48 jam atau wang anda akan dikembalikan.. Money back guarantee!!
.
✅ Tidak menipiskan kulit ‼
✅ Tiada Pengelupasan kulit!
✅ Dijamin selamat & halal!
✅ Tanpa bahan kimia merbahaya!
✅ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan!
✅ Hanya sains yang luar biasa!
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu sahaja pada parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yang dapat manfaatnya. InsyaAllah!
.
Dapatkan Sekarang❗❗
Komen "DM" atau direct whatsapp Kod "ASS" ke no 013 237 2712 utk order. .
🔊 Free postage !
🔊 No GST !
🔊 Freegift !
Banyak sgt yang free ni! Cepat selit order!
Stok promosi sangat terhad!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanismurah #ubatparut #ubatscar #ubatjerawat #serumajaib #hilangkanparut #serummuka #serumwajah #sayajualmurah
🔊 Azanis Scar Serum adalah salah satu produk yang dijamin dapat memudarkan parut jerawat pada kulit anda! Ia memberi kesan seawal 48 jam atau wang anda akan dikembalikan.. Money back guarantee!! . ✅ Tidak menipiskan kulit ‼ ✅ Tiada Pengelupasan kulit! ✅ Dijamin selamat & halal! ✅ Tanpa bahan kimia merbahaya! ✅ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan! ✅ Hanya sains yang luar biasa! . Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu sahaja pada parut mengikut aturan yang disediakan. . Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yang dapat manfaatnya. InsyaAllah! . Dapatkan Sekarang❗❗ Komen "DM" atau direct whatsapp Kod "ASS" ke no 013 237 2712 utk order. . 🔊 Free postage ! 🔊 No GST ! 🔊 Freegift ! Banyak sgt yang free ni! Cepat selit order! Stok promosi sangat terhad! . #azanis  #azanisscarserum  #azanisoriginal  #azanismurah  #ubatparut  #ubatscar  #ubatjerawat  #serumajaib  #hilangkanparut  #serummuka  #serumwajah  #sayajualmurah 
Jom dapatkan skin yang bebas masalah bebas kusam! 
Dengan bougas beauty serum, semua masalah yang korang ada boleh selesai tau! 
Dm sekarang ❤❤ 📲 WHATSAPP : Dyaa 011 27489987
📲 WHATSAPP : Dyaa 011 27489987
📲 WHATSAPP : Dyaa 011 27489987

#serum
#bougasbeautyserum #serumbougas #serumbougasbeauty
#hilangkanjerawat
#kulitglowing
#serumjerawat #serummalaysia #serumkulitkering #bougasserumshahalam #rahsiakulitcantik #kulitkusam #susumaaezmurah #bougasbeauty #rahsiakulitputih #perlaking #serummuka #uitmshhalam #uitm #ukm #bougasbeauty #magandaglow #jemaimabeauty #whiteningboostermurah #rahsiakulitflawless #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan
Jom dapatkan skin yang bebas masalah bebas kusam! Dengan bougas beauty serum, semua masalah yang korang ada boleh selesai tau! Dm sekarang ❤❤ 📲 WHATSAPP : Dyaa 011 27489987 📲 WHATSAPP : Dyaa 011 27489987 📲 WHATSAPP : Dyaa 011 27489987 #serum  #bougasbeautyserum  #serumbougas  #serumbougasbeauty  #hilangkanjerawat  #kulitglowing  #serumjerawat  #serummalaysia  #serumkulitkering  #bougasserumshahalam  #rahsiakulitcantik  #kulitkusam  #susumaaezmurah  #bougasbeauty  #rahsiakulitputih  #perlaking  #serummuka  #uitmshhalam  #uitm  #ukm  #bougasbeauty  #magandaglow  #jemaimabeauty  #whiteningboostermurah  #rahsiakulitflawless  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #agentdiperlukan  #agentdropshipdiperlukan 
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓
#serummurah#serummurahtapiberkesan#serum#serumwajah #serummuka
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓 #serummurah #serummurahtapiberkesan #serum #serumwajah  #serummuka 
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓
#serummurah#serummurahtapiberkesan#serum#serumwajah #serummuka
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓 #serummurah #serummurahtapiberkesan #serum #serumwajah  #serummuka 
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓
#serummurah#serummurahtapiberkesan#serum#serumwajah #serummuka
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓 #serummurah #serummurahtapiberkesan #serum #serumwajah  #serummuka 
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓
#serummurah#serummurahtapiberkesan#serum#serumwajah #serummuka
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓 #serummurah #serummurahtapiberkesan #serum #serumwajah  #serummuka 
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓
#serummurah#serummurahtapiberkesan#serum#serumwajah #serummuka
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓 #serummurah #serummurahtapiberkesan #serum #serumwajah  #serummuka 
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓
#serummurah#serummurahtapiberkesan#serum#serumwajah #serummuka
Nk raya ?☹takckup bajet nak beli serum mahal? 😫sini ii shaa ad jual PERFECT GLOW SERUM 🌸brape? RM10 je exc pos okay 😝Semua masalah uolls bleh dy selesaikan tau ✨yg pnting KKM approved ❤ cpat-ii grab sbelum harga promosi ni tamat ye uolss😍 nak order terus klik link di bio okeyh💓 #serummurah #serummurahtapiberkesan #serum #serumwajah  #serummuka 
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!!
.
Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀
. 
wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊
.
🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 .
🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus
🌸Membaiki struktur kulit
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸Merawat kulit terbakar (sunburn)
🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi
🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead
🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputeh #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherbs #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!! . Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀 . wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊 . 🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 . 🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jeragat 🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi 🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah . #serumviral  #serum  #serumbotox  #vitaminc  #serumvitaminc  #serumvitc  #skincare  #masalahkulit  #pencerahkulit  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #quputeh  #rahsiakulitputih  #serumviral  #serummuka  #dherbs  #terlajaklaris  #whiteningserum  #glowglowing  #meletop  #fattzura  #whiteningserum  #produkviral  #dropshipneeded  #scarserum 
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!!
.
Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀
. 
wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊
.
🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 .
🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus
🌸Membaiki struktur kulit
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸Merawat kulit terbakar (sunburn)
🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi
🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead
🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputeh #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherbs #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!! . Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀 . wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊 . 🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 . 🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jeragat 🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi 🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah . #serumviral  #serum  #serumbotox  #vitaminc  #serumvitaminc  #serumvitc  #skincare  #masalahkulit  #pencerahkulit  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #quputeh  #rahsiakulitputih  #serumviral  #serummuka  #dherbs  #terlajaklaris  #whiteningserum  #glowglowing  #meletop  #fattzura  #whiteningserum  #produkviral  #dropshipneeded  #scarserum 
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!!
.
Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀
. 
wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊
.
🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 .
🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus
🌸Membaiki struktur kulit
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸Merawat kulit terbakar (sunburn)
🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi
🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead
🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputeh #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherbs #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!! . Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀 . wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊 . 🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 . 🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jeragat 🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi 🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah . #serumviral  #serum  #serumbotox  #vitaminc  #serumvitaminc  #serumvitc  #skincare  #masalahkulit  #pencerahkulit  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #quputeh  #rahsiakulitputih  #serumviral  #serummuka  #dherbs  #terlajaklaris  #whiteningserum  #glowglowing  #meletop  #fattzura  #whiteningserum  #produkviral  #dropshipneeded  #scarserum 
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!!
.
Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀
. 
wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊
.
🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 .
🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus
🌸Membaiki struktur kulit
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸Merawat kulit terbakar (sunburn)
🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi
🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead
🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputeh #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherbs #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum
RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!! . Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀 . wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊 . 🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 . 🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jeragat 🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi 🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah . #serumviral  #serum  #serumbotox  #vitaminc  #serumvitaminc  #serumvitc  #skincare  #masalahkulit  #pencerahkulit  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #quputeh  #rahsiakulitputih  #serumviral  #serummuka  #dherbs  #terlajaklaris  #whiteningserum  #glowglowing  #meletop  #fattzura  #whiteningserum  #produkviral  #dropshipneeded  #scarserum 
Lain muka lain effect
.
.
Meh baca info bedak mary kayDalam  Mary Kay ada 4 jenis Powder :
.
.
1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER
🌸sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
🌸serap minyak unttuk kekal segar sepanjang hari
🌸effect shining / flawless / glowing
🌸ade serbuk mutiara dan mineral
🌸non comodegenic
.
.
2.MINERAL POWDER FOUNDATION
🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine)
🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah
🌸 formula dia tak mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian
🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari
🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.
.
.
3. SHEER MINERAL PRESSED POWDER
🌸Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE
🌸mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
🌸Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
.
4.CREME TO POWDER FOUNDATION
🌸2 dalam 1, foundation & bedak!
🌸bedak yang high coverage & 
lebih gebu & FLAWLESS
🌸Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) sama macam kita pakai bedak.
🌸lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🌸Oil control & boleh tutup cela
🌸texture ringan
.
.
Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas
📲0132744885 (Link at bio) 
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaypeneng #marykayperlis #marykaykl #marykayselangor #marykayipoh #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan  #marykayjb #codjb #codjhorbahru #readystock #timewisemarykay #timewiserepair #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics
#lipstickmarykay #lipscrub #serummuka #antiagingserum #serumcmarykay #skinvigoratebrush
Lain muka lain effect . . Meh baca info bedak mary kayDalam Mary Kay ada 4 jenis Powder : . . 1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🌸sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🌸serap minyak unttuk kekal segar sepanjang hari 🌸effect shining / flawless / glowing 🌸ade serbuk mutiara dan mineral 🌸non comodegenic . . 2.MINERAL POWDER FOUNDATION 🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah 🌸 formula dia tak mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian 🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari 🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat. . . 3. SHEER MINERAL PRESSED POWDER 🌸Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🌸mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! 🌸Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. . . 4.CREME TO POWDER FOUNDATION 🌸2 dalam 1, foundation & bedak! 🌸bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🌸Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) sama macam kita pakai bedak. 🌸lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🌸Oil control & boleh tutup cela 🌸texture ringan . . Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas 📲0132744885 (Link at bio) #marykay  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykaypeneng  #marykayperlis  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykayjb  #codjb  #codjhorbahru  #readystock  #timewisemarykay  #timewiserepair  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #lipstickmarykay  #lipscrub  #serummuka  #antiagingserum  #serumcmarykay  #skinvigoratebrush 
'ONE SHADE FIT FOR ALL'
.
.
Translucent loose Powder .
.
Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder.
.
.
❤️Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya.
.
.
❤️Apakah Kelebihan Translucent Loose Powder? 
1. Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit.
 2. Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari.
 3. Menyingkirkan keperluan pemadanan warna.
 4. Berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit : Sesuai untuk Kulit Sensitif.
 5. Diuji oleh Ahli Dermatologi.
 6. Bebas wangian.
.
.
Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas
📲0132744885 (Link at bio) 
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaypeneng #marykayperlis #marykaykl #marykayselangor #marykayipoh #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan  #marykayjb #codjb #codjhorbahru #readystock #timewisemarykay #timewiserepair #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics
#lipstickmarykay #lipscrub #serummuka #antiagingserum #serumcmarykay #skinvigoratebrush #translucentloosepowdermarykay
'ONE SHADE FIT FOR ALL' . . Translucent loose Powder . . Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder. . . ❤️Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya. . . ❤️Apakah Kelebihan Translucent Loose Powder? 1. Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit. 2. Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari. 3. Menyingkirkan keperluan pemadanan warna. 4. Berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit : Sesuai untuk Kulit Sensitif. 5. Diuji oleh Ahli Dermatologi. 6. Bebas wangian. . . Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas 📲0132744885 (Link at bio) #marykay  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykaypeneng  #marykayperlis  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykayjb  #codjb  #codjhorbahru  #readystock  #timewisemarykay  #timewiserepair  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #lipstickmarykay  #lipscrub  #serummuka  #antiagingserum  #serumcmarykay  #skinvigoratebrush  #translucentloosepowdermarykay 
Yeappy! It's here dolls
The lipsticks that love YOU BACK!
💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan!
.
.
Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉
.
.
💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus.
💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam.
💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang!
💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
.
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
.
Selamat ber-SemiShine. Happy smooching.
.
.
Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas
📲0132744885 (Link at bio) 
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaypeneng #marykayperlis #marykaykl #marykayselangor #marykayipoh #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan  #marykayjb #codjb #codjhorbahru #readystock #timewisemarykay #timewiserepair #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics
#lipstickmarykay #lipscrub #serummuka #antiagingserum #serumcmarykay #skinvigoratebrush
Yeappy! It's here dolls The lipsticks that love YOU BACK! 💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan! . . Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉 . . 💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus. 💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam. 💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir! 💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir. 💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang! 💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir. . . 💋 Luminous Lilac 💋 Tranquil Toffee 💋 Romantic Pink 💋 Scarlet Red 💋 Rosewood 💋 Haute Pink 💋 Mod Pink 💋 Red Smolder 💋 Raspberry Ice . . Selamat ber-SemiShine. Happy smooching. . . Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas 📲0132744885 (Link at bio) #marykay  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykaypeneng  #marykayperlis  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykayjb  #codjb  #codjhorbahru  #readystock  #timewisemarykay  #timewiserepair  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #lipstickmarykay  #lipscrub  #serummuka  #antiagingserum  #serumcmarykay  #skinvigoratebrush 
Yeappy! It's here dolls
The lipsticks that love YOU BACK!
💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan!
.
.
Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉
.
.
💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus.
💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam.
💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang!
💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
.
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
.
Selamat ber-SemiShine. Happy smooching.
.
.
Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas
📲0132744885 (Link at bio) 
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaypeneng #marykayperlis #marykaykl #marykayselangor #marykayipoh #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan  #marykayjb #codjb #codjhorbahru #readystock #timewisemarykay #timewiserepair #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics
#lipstickmarykay #lipscrub #serummuka #antiagingserum #serumcmarykay #skinvigoratebrush
Yeappy! It's here dolls The lipsticks that love YOU BACK! 💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan! . . Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉 . . 💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus. 💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam. 💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir! 💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir. 💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang! 💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir. . . 💋 Luminous Lilac 💋 Tranquil Toffee 💋 Romantic Pink 💋 Scarlet Red 💋 Rosewood 💋 Haute Pink 💋 Mod Pink 💋 Red Smolder 💋 Raspberry Ice . . Selamat ber-SemiShine. Happy smooching. . . Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas 📲0132744885 (Link at bio) #marykay  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykaypeneng  #marykayperlis  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykayjb  #codjb  #codjhorbahru  #readystock  #timewisemarykay  #timewiserepair  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #lipstickmarykay  #lipscrub  #serummuka  #antiagingserum  #serumcmarykay  #skinvigoratebrush 
Yeappy! It's here dolls
The lipsticks that love YOU BACK!
💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan!
.
.
Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉
.
.
💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus.
💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam.
💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang!
💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
.
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
.
Selamat ber-SemiShine. Happy smooching.
.
.
Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas
📲0132744885 (Link at bio) 
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaypeneng #marykayperlis #marykaykl #marykayselangor #marykayipoh #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan  #marykayjb #codjb #codjhorbahru #readystock #timewisemarykay #timewiserepair #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics
#lipstickmarykay #lipscrub #serummuka #antiagingserum #serumcmarykay #skinvigoratebrush
Yeappy! It's here dolls The lipsticks that love YOU BACK! 💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan! . . Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉 . . 💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus. 💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam. 💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir! 💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir. 💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang! 💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir. . . 💋 Luminous Lilac 💋 Tranquil Toffee 💋 Romantic Pink 💋 Scarlet Red 💋 Rosewood 💋 Haute Pink 💋 Mod Pink 💋 Red Smolder 💋 Raspberry Ice . . Selamat ber-SemiShine. Happy smooching. . . Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas 📲0132744885 (Link at bio) #marykay  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykaypeneng  #marykayperlis  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykayjb  #codjb  #codjhorbahru  #readystock  #timewisemarykay  #timewiserepair  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #lipstickmarykay  #lipscrub  #serummuka  #antiagingserum  #serumcmarykay  #skinvigoratebrush 
Yeappy! It's here dolls
The lipsticks that love YOU BACK!
💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan!
.
.
Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉
.
.
💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus.
💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam.
💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang!
💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
.
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
.
Selamat ber-SemiShine. Happy smooching.
.
.
Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas
📲0132744885 (Link at bio) 
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaypeneng #marykayperlis #marykaykl #marykayselangor #marykayipoh #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan  #marykayjb #codjb #codjhorbahru #readystock #timewisemarykay #timewiserepair #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics
#lipstickmarykay #lipscrub #serummuka #antiagingserum #serumcmarykay #skinvigoratebrush
Yeappy! It's here dolls The lipsticks that love YOU BACK! 💋NEW! Gel Semi-Shine Lipstick. Lipstick untuk bibir yang super cantik dan of course lah sangat menawan! . . Apa special lipstick ni? Apa beza dengan Gel Semi-Matte Lipstick? Jom kita lihat technology apa pulak kali ni. 😉 . . 💄 Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus. 💄 Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam. 💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir! 💄 Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir. 💄 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang! 💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir. . . 💋 Luminous Lilac 💋 Tranquil Toffee 💋 Romantic Pink 💋 Scarlet Red 💋 Rosewood 💋 Haute Pink 💋 Mod Pink 💋 Red Smolder 💋 Raspberry Ice . . Selamat ber-SemiShine. Happy smooching. . . Pm sis untuk consultation. Sis akan guide awak okay? 👱🏻‍♀️Ain Syafinas 📲0132744885 (Link at bio) #marykay  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykaypeneng  #marykayperlis  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykelantan  #marykayjb  #codjb  #codjhorbahru  #readystock  #timewisemarykay  #timewiserepair  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #lipstickmarykay  #lipscrub  #serummuka  #antiagingserum  #serumcmarykay  #skinvigoratebrush 
Free gift berlambak 😍😍 #serums #serummuka #serumviral #serummurahdanberkesan
Awak awak sekalian pejam celik pejam celik kejap je da masuk minggu ke 2 puasa. Maknanya tinggal lagi 2 minggu kita nak beraya. 
Risau pulak dengan kulit muka yang tak berapa nak berseri ni. Nampak kusam dan parut berjemaah reramai pulak. /
/
Ada tak produk yang bole setelkan masalah macam ni? Haruslah ada. #TreatmentBoosterSerum boleh setelkan masalah macam. Lebih dari tu uolls boleh dapat. Bukan setakat serikan kulit yang kusam dan berparut tapi uolls akan dapat kulit extra mulus, gebus, licin bak kulit artis korea. /
/
Opps! Bukan tu je tau. #TreatmentBoosterSerum boleh jadi primer mekap. Nak raya nanti opkos nak mekap kan? Sebelum mekap uolls tepek je #TreatmentBoosterSerum dan baru mekap. Uolls tengok hasilnya memang meletop. Mekap tahan lama dan tak bercapuk. Kulit nampak licin je. 
Elok sangatla tu sekarang pulak ada sale shantik raya. Harga memang mesra wallet. Siapa tak grab memang rugi terok. Jimat sehingga RM60 tau. /
/
Jangan tunggu lagi cepat whatsapp +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Awak awak sekalian pejam celik pejam celik kejap je da masuk minggu ke 2 puasa. Maknanya tinggal lagi 2 minggu kita nak beraya. Risau pulak dengan kulit muka yang tak berapa nak berseri ni. Nampak kusam dan parut berjemaah reramai pulak. / / Ada tak produk yang bole setelkan masalah macam ni? Haruslah ada. #TreatmentBoosterSerum  boleh setelkan masalah macam. Lebih dari tu uolls boleh dapat. Bukan setakat serikan kulit yang kusam dan berparut tapi uolls akan dapat kulit extra mulus, gebus, licin bak kulit artis korea. / / Opps! Bukan tu je tau. #TreatmentBoosterSerum  boleh jadi primer mekap. Nak raya nanti opkos nak mekap kan? Sebelum mekap uolls tepek je #TreatmentBoosterSerum  dan baru mekap. Uolls tengok hasilnya memang meletop. Mekap tahan lama dan tak bercapuk. Kulit nampak licin je. Elok sangatla tu sekarang pulak ada sale shantik raya. Harga memang mesra wallet. Siapa tak grab memang rugi terok. Jimat sehingga RM60 tau. / / Jangan tunggu lagi cepat whatsapp +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
Bila jerawat tak naik rasa happy sangat-sangat. Tak payah pikir nak kutil nak kecutkan nak hilangkan cepat-cepat. Biasa la jerawat ni musuh utama wanita ⚔️. Hihi
.
Parut pun makin pudar. Dalam FULL SET SKINCARE ada Booster Serum dan Ruby Skincare. Booster Serum ada formulasi Liftonin Expert untuk bantu tegangkan muka. Cellactive White pun bantu muka lagi cerah berseri. Waaaahhhh ❤️
Senang kan nak cantik peloles tanpa sakit? 😍
.
📲013-3953509
Bila jerawat tak naik rasa happy sangat-sangat. Tak payah pikir nak kutil nak kecutkan nak hilangkan cepat-cepat. Biasa la jerawat ni musuh utama wanita ⚔️. Hihi . Parut pun makin pudar. Dalam FULL SET SKINCARE ada Booster Serum dan Ruby Skincare. Booster Serum ada formulasi Liftonin Expert untuk bantu tegangkan muka. Cellactive White pun bantu muka lagi cerah berseri. Waaaahhhh ❤️ Senang kan nak cantik peloles tanpa sakit? 😍 . 📲013-3953509
Awak awak sekalian pejam celik pejam celik kejap je da masuk minggu ke 2 puasa. Maknanya tinggal lagi 2 minggu kita nak beraya. 
Risau pulak dengan kulit muka yang tak berapa nak berseri ni. Nampak kusam dan parut berjemaah reramai pulak. /
/
Ada tak produk yang bole setelkan masalah macam ni? Haruslah ada. #TreatmentBoosterSerum boleh setelkan masalah macam. Lebih dari tu uolls boleh dapat. Bukan setakat serikan kulit yang kusam dan berparut tapi uolls akan dapat kulit extra mulus, gebus, licin bak kulit artis korea. /
/
Opps! Bukan tu je tau. #TreatmentBoosterSerum boleh jadi primer mekap. Nak raya nanti opkos nak mekap kan? Sebelum mekap uolls tepek je #TreatmentBoosterSerum dan baru mekap. Uolls tengok hasilnya memang meletop. Mekap tahan lama dan tak bercapuk. Kulit nampak licin je. 
Elok sangatla tu sekarang pulak ada sale shantik raya. Harga memang mesra wallet. Siapa tak grab memang rugi terok. Jimat sehingga RM60 tau. /
/
Jangan tunggu lagi cepat whatsapp +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Awak awak sekalian pejam celik pejam celik kejap je da masuk minggu ke 2 puasa. Maknanya tinggal lagi 2 minggu kita nak beraya. Risau pulak dengan kulit muka yang tak berapa nak berseri ni. Nampak kusam dan parut berjemaah reramai pulak. / / Ada tak produk yang bole setelkan masalah macam ni? Haruslah ada. #TreatmentBoosterSerum  boleh setelkan masalah macam. Lebih dari tu uolls boleh dapat. Bukan setakat serikan kulit yang kusam dan berparut tapi uolls akan dapat kulit extra mulus, gebus, licin bak kulit artis korea. / / Opps! Bukan tu je tau. #TreatmentBoosterSerum  boleh jadi primer mekap. Nak raya nanti opkos nak mekap kan? Sebelum mekap uolls tepek je #TreatmentBoosterSerum  dan baru mekap. Uolls tengok hasilnya memang meletop. Mekap tahan lama dan tak bercapuk. Kulit nampak licin je. Elok sangatla tu sekarang pulak ada sale shantik raya. Harga memang mesra wallet. Siapa tak grab memang rugi terok. Jimat sehingga RM60 tau. / / Jangan tunggu lagi cepat whatsapp +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
SLIDE TEPI🙈🤤
.
.
Dilah share feedback yang customers berbunga bunga hati dorang lepas je guna produk produk #vitamincseries .
.

Masih sempat untuk dapatkan muka floles raya nanti😍 jadi 50 orang yang terawal untuk dapatkan promosi “TIGA SERUM SERATUS”🔥🔥
.
bertindak sekarang atau sesal kemudian?🤗
.
#serummuka #serumvitaminc #serumhilangparut #serumhilangjerawat #serummalaysia #serumbyannona #serumvitamincmurah #bazarpaknil #sayajualserum #VCSAnnona #VitaminCSeries
SLIDE TEPI🙈🤤 . . Dilah share feedback yang customers berbunga bunga hati dorang lepas je guna produk produk #vitamincseries  . . Masih sempat untuk dapatkan muka floles raya nanti😍 jadi 50 orang yang terawal untuk dapatkan promosi “TIGA SERUM SERATUS”🔥🔥 . bertindak sekarang atau sesal kemudian?🤗 . #serummuka  #serumvitaminc  #serumhilangparut  #serumhilangjerawat  #serummalaysia  #serumbyannona  #serumvitamincmurah  #bazarpaknil  #sayajualserum  #VCSAnnona  #VitaminCSeries 
Jerawat pun tak nak keluar dah bila akak kita ni pakai FULL SET SKINCARE. Paling best keluar rumah dah tak pakai makeup. Tak payah nak cover beria segala jerawat, parut bila semua hilang lepas konsisten guna Elysian. Seronok kannn? 💕
.
📲013-3953509
Jerawat pun tak nak keluar dah bila akak kita ni pakai FULL SET SKINCARE. Paling best keluar rumah dah tak pakai makeup. Tak payah nak cover beria segala jerawat, parut bila semua hilang lepas konsisten guna Elysian. Seronok kannn? 💕 . 📲013-3953509
TRU FACE ESSENCE ULTRA / Serum Mutiara dengan teknologi ageLOC menargetkan langsung ke sumber penuaan, Kandungan Ethocyn nya Teruji klinis meningkatkan elastin yang mampu mengencangkan kulit
dan kandungan Anti oxidant nya Membantu melindungi kulit dari pengaruh buruk radikal bebas.

Kenapa harus SERUM MUTIARA ? • Langsung menyerap
• Mengencangkan wajah
• Mengencangkan area sekitar mata, leher, dagu, payudara dan bokong
• Menghilangkan kerutan
• Menyegarkan wajah
• Mencerahkan wajah
• Menghaluskan wajah

Info lengkap dan Pemesanan :

CP / WA : 081399083819
Line : @yogitamaki
.
#agelocpearl #trufaceoriginal #trufacemurah #trufaceessenceultra #produkkecantikan #produkperawatan #perawatawajah #serum #serumwajah #serummuka #serummutiara #trufaceessenceultra #trufacenuskin 
#Skincare #SkinCareMurah #SkincarePromo #SkinCareNuSkin #CreamNuSkin #CreamPencerah #PencerahWajah #CreamPemutih #SkinCareAman #MaskerPencerah #MaskerPemutih #ObatJerawat #SerumWajah #SerumPencerah #PenghilangFlek #ObatFlek
TRU FACE ESSENCE ULTRA / Serum Mutiara dengan teknologi ageLOC menargetkan langsung ke sumber penuaan, Kandungan Ethocyn nya Teruji klinis meningkatkan elastin yang mampu mengencangkan kulit dan kandungan Anti oxidant nya Membantu melindungi kulit dari pengaruh buruk radikal bebas. Kenapa harus SERUM MUTIARA ? • Langsung menyerap • Mengencangkan wajah • Mengencangkan area sekitar mata, leher, dagu, payudara dan bokong • Menghilangkan kerutan • Menyegarkan wajah • Mencerahkan wajah • Menghaluskan wajah Info lengkap dan Pemesanan : CP / WA : 081399083819 Line : @yogitamaki . #agelocpearl  #trufaceoriginal  #trufacemurah  #trufaceessenceultra  #produkkecantikan  #produkperawatan  #perawatawajah  #serum  #serumwajah  #serummuka  #serummutiara  #trufaceessenceultra  #trufacenuskin  #Skincare  #SkinCareMurah  #SkincarePromo  #SkinCareNuSkin  #CreamNuSkin  #CreamPencerah  #PencerahWajah  #CreamPemutih  #SkinCareAman  #MaskerPencerah  #MaskerPemutih  #ObatJerawat  #SerumWajah  #SerumPencerah  #PenghilangFlek  #ObatFlek 
Suka dia bila pakai FULL SET SKINCARE muka dah tak kering. Muka rasa lembap dan segar. Katanya dah jatuh cinta kedebuk dekat ELYSIAN ni ❤️
.
Alhamdullillah dah macam-macam feedback Elysian dapat lepas customer guna Elysian. Walaupun kesan lambat sikit, tapi berbaloi bila muka makin sihat dan pelolesssss 💕
.
📲013-3953509
Suka dia bila pakai FULL SET SKINCARE muka dah tak kering. Muka rasa lembap dan segar. Katanya dah jatuh cinta kedebuk dekat ELYSIAN ni ❤️ . Alhamdullillah dah macam-macam feedback Elysian dapat lepas customer guna Elysian. Walaupun kesan lambat sikit, tapi berbaloi bila muka makin sihat dan pelolesssss 💕 . 📲013-3953509
#testimoniserumlumina
#serumhelixd
#serumwajah 
#serummuka 
#serumherbal 
#serummoment
#serummurah 
Order or konsultasi :
💎 Heni Purnamasari
 WA 082112219204  Fb. Heni Purnamasari
🔛 Gojes Raya Sale 🔛
24/05/2018 - 12/07/2018
1 pcs -  Rm 35.00
2 pcs -  Rm 70.00
3 pcs -  Rm 100.00
.

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
🔛 Gojes Raya Sale 🔛 24/05/2018 - 12/07/2018 1 pcs - Rm 35.00 2 pcs - Rm 70.00 3 pcs - Rm 100.00 . KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
🔛 Gojes Raya Sale 🔛
24/05/2018 - 12/07/2018
1 pcs -  Rm 35.00
2 pcs -  Rm 70.00
3 pcs -  Rm 100.00
.

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
🔛 Gojes Raya Sale 🔛 24/05/2018 - 12/07/2018 1 pcs - Rm 35.00 2 pcs - Rm 70.00 3 pcs - Rm 100.00 . KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
🔛 Gojes Raya Sale 🔛
24/05/2018 - 12/07/2018
1 pcs -  Rm 35.00
2 pcs -  Rm 70.00
3 pcs -  Rm 100.00
.

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
🔛 Gojes Raya Sale 🔛 24/05/2018 - 12/07/2018 1 pcs - Rm 35.00 2 pcs - Rm 70.00 3 pcs - Rm 100.00 . KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
Kulit makin bersih dan licin selepas konsisten menggunakan Ainaa Serum. Siapa yang tak happy bila dapat kulit yang diidamkan kan? Hehe
-
Korg tunggu apa lagi? Saper yang ada masalah yang sama, cepat whatsapp sis now, FREE CONSULTATION, niat sis nak bantu ramai lagi orang yang mengalami masalah kulit 😌
-
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
-
-
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian
Kulit makin bersih dan licin selepas konsisten menggunakan Ainaa Serum. Siapa yang tak happy bila dapat kulit yang diidamkan kan? Hehe - Korg tunggu apa lagi? Saper yang ada masalah yang sama, cepat whatsapp sis now, FREE CONSULTATION, niat sis nak bantu ramai lagi orang yang mengalami masalah kulit 😌 - Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 - - #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian 
#testimoniserumlumina
#serumhelixd
#serumwajah 
#serummuka 
#serumherbal 
#serummoment
#serummurah 
Order or konsultasi :
💎 Heni Purnamasari
 WA 082112219204  Fb. Heni Purnamasari
Order di  @glossybeautystore - ( ORIGINAL CEK VIDEO KAMI ! )
KETERANGAN PRODUK:
Red Serum ini memberikan efek anti aging, mencerahkan dan mengencangkan kulit wajah juga menghilangkan noda hitam pada wajah.
Cek google / review youtube Sudah banyak yang membuktikannya^^
Rasakan & bandingkan  pemakaian hanya dalam 5 hari. Red Serum dapat menjawab semua keluhan para wanita.
-Mencerahkan
-Memudarkan kerutan
-Melembabkan
-Menenangkan
-Mengontrol kelenjar minyak *RED-PROGRAMMING (Memogram kulit anda dengan Red Serum) 
_______________________________
ORDER FAST RESPON:
*Whatsapp : 0895.0900.8873
*Line official : @zxd4449a (pakai @)
_______________________________
#skinandlab 
#skinandlabredserum 
#skinandlabindonesia 
#skinandlabmurah 
#skinlab
#skinlabmurah 
#skinlabredserum 
#skinlabredcream 
#skinlabindonesia 
#skinlabserum
. 
#redserum 
#redserummurah 
#jualskinandlab 
#jualskinandlabmurah 
#jualskinlab 
#jualskinlabredserum 
#jualskinlabkorea 
#jualredserum 
#jualserum
#serumkorea .
#serummuka - #regrann
Order di @glossybeautystore - ( ORIGINAL CEK VIDEO KAMI ! ) KETERANGAN PRODUK: Red Serum ini memberikan efek anti aging, mencerahkan dan mengencangkan kulit wajah juga menghilangkan noda hitam pada wajah. Cek google / review youtube Sudah banyak yang membuktikannya^^ Rasakan & bandingkan pemakaian hanya dalam 5 hari. Red Serum dapat menjawab semua keluhan para wanita. -Mencerahkan -Memudarkan kerutan -Melembabkan -Menenangkan -Mengontrol kelenjar minyak *RED-PROGRAMMING (Memogram kulit anda dengan Red Serum) _______________________________ ORDER FAST RESPON: *Whatsapp : 0895.0900.8873 *Line official : @zxd4449a (pakai @) _______________________________ #skinandlab  #skinandlabredserum  #skinandlabindonesia  #skinandlabmurah  #skinlab  #skinlabmurah  #skinlabredserum  #skinlabredcream  #skinlabindonesia  #skinlabserum  . #redserum  #redserummurah  #jualskinandlab  #jualskinandlabmurah  #jualskinlab  #jualskinlabredserum  #jualskinlabkorea  #jualredserum  #jualserum  #serumkorea  . #serummuka  - #regrann 
Testimoni dari our lady boss @ernibougas 😍
Dari wajah yang kusam, berjerawat & tona kulit tak sekata alhamdulillah wajah founder bougas beauty skrg glowing & flawless. Siapa taknak kan? Hanya calit calit saja dah boleh cantik macam lady boss kite 🤗
.
.
#misicantiksebelumraya 
#serummuka
#serummagic 
#serumviral 
#serumcantik 
#serumjerawat 
#serumjeragat 
#serumparut 
#serumsunburn 
#serumputih 
#serumglowing 
#serummekap 
#serumselamat 
#serumkkm 
#serummurah 
#raya2018
#cantikhanyatigatitik
#serumno1malaysia
#bougastestimoni
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum 
#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasempire 
#bougaslover 
#bbs
Testimoni dari our lady boss @ernibougas 😍 Dari wajah yang kusam, berjerawat & tona kulit tak sekata alhamdulillah wajah founder bougas beauty skrg glowing & flawless. Siapa taknak kan? Hanya calit calit saja dah boleh cantik macam lady boss kite 🤗 . . #misicantiksebelumraya  #serummuka  #serummagic  #serumviral  #serumcantik  #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumsunburn  #serumputih  #serumglowing  #serummekap  #serumselamat  #serumkkm  #serummurah  #raya2018  #cantikhanyatigatitik  #serumno1malaysia  #bougastestimoni  #bougasfeedback  #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougasserum  #bougasempire  #bougaslover  #bbs 
Alalala comelnyaaa kita pnya ladyboss @ernibougas 😍😍😍
-
Ladyboss dah tunjuk tu cara2 pakai bougas serum
-
Tapi klau korang nak tau cara pakai serum untuk lain2 jenis kulit.. meh whatsapp Fira, nnti Fira bgtau ❤
-
COD AVAILABLE
SELF PICKUP AVAILABLE
POSTAGE EVERYDAY
-
#misicantiksebelumraya 
#serummuka
#serummagic 
#serumviral 
#serumcantik 
#serumjerawat 
#serumjeragat 
#serumparut 
#serumsunburn 
#serumputih 
#serumglowing 
#serummekap 
#serumselamat 
#serumkkm 
#serummurah 
#raya2018
#cantikhanyatigatitik
#serumno1malaysia
#bougastestimoni
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum 
#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasempire 
#bougaslover 
#bbs
Alalala comelnyaaa kita pnya ladyboss @ernibougas 😍😍😍 - Ladyboss dah tunjuk tu cara2 pakai bougas serum - Tapi klau korang nak tau cara pakai serum untuk lain2 jenis kulit.. meh whatsapp Fira, nnti Fira bgtau ❤ - COD AVAILABLE SELF PICKUP AVAILABLE POSTAGE EVERYDAY - #misicantiksebelumraya  #serummuka  #serummagic  #serumviral  #serumcantik  #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumsunburn  #serumputih  #serumglowing  #serummekap  #serumselamat  #serumkkm  #serummurah  #raya2018  #cantikhanyatigatitik  #serumno1malaysia  #bougastestimoni  #bougasfeedback  #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougasserum  #bougasempire  #bougaslover  #bbs 
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa.
.
Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan?
.
Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu
.
So apa lagi, jom kita beli Aina Serum okayy ???
.
Whatsapp 011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas 👆🏻
-
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa. . Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan? . Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu . So apa lagi, jom kita beli Aina Serum okayy ??? . Whatsapp 011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas 👆🏻 - #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian 
WOWSKIN ni, dia punya tugas untuk membantu membaiki sel kulit kita dgn lebih baik 😍
.
SEBAB, dalam #WOWSKIN ni ada 5 JENIS VITAMIN + 11 BAHAN BOOSTERS.
.
.
Kebaikkan WOWSKIN uolls akan dapat 3 MANFAAT dalam 1 Set Vitamin Serum ni.
.
.
✔ Merawat Wajah Lebih Baik
✔ Memulihkan Wajah Lebih Sempurna
✔ Mencantikkan Wajah Lebih Semulajadi
.
.
Siapa boleh guna WOWSKIN?
.
.
Semua orang boleh guna WOWSKIN, termasuklah lelaki. .
.
WOWSKIN bukan dikhususkan khas untuk wanita sahaja. Ia dibuat untuk semua orang.
.
.
DAN WOWSKIN juga ia sesuai untuk semua jenis kulit muka.
.
.
TERMASUKLAH mereka yang memerlukan rawatan SEGERA, dengan pemulihan wajah secara SEMULAJADI.
.
.
Uolls jangan risau, WOWSKIN bukan jenis cream. .
.
Ia cecair VITAMIN + Boosters terdiri daripada extract bahan organic bersama Vitamin serta bahan asas dalam dunia kecantikkan yang telah disahkan selamat.

Pastikan pilih produk yg bukan saja merawat masalah kulit tp produk yg berkualiti & menyihatkan kulit secara semula jadi 😉 .

Nak una bantu masalah skin awak? Meh pm una. Dm/whatsapp +60196544702 . Atau klik je link kat bio, lagi senang. 😉

#bazaarpaknil #dropshipneeded #wowskinserumvitamin #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinvitaminserum #wowskinserum #serummalaysia #serumvitamin #serumwajah #serumviral #serummuka #serumjerawat #serumpemutih #serumwhitening #serumglowing #serumajaib #serumparutjerawat #serumjeragat
WOWSKIN ni, dia punya tugas untuk membantu membaiki sel kulit kita dgn lebih baik 😍 . SEBAB, dalam #WOWSKIN  ni ada 5 JENIS VITAMIN + 11 BAHAN BOOSTERS. . . Kebaikkan WOWSKIN uolls akan dapat 3 MANFAAT dalam 1 Set Vitamin Serum ni. . . ✔ Merawat Wajah Lebih Baik ✔ Memulihkan Wajah Lebih Sempurna ✔ Mencantikkan Wajah Lebih Semulajadi . . Siapa boleh guna WOWSKIN? . . Semua orang boleh guna WOWSKIN, termasuklah lelaki. . . WOWSKIN bukan dikhususkan khas untuk wanita sahaja. Ia dibuat untuk semua orang. . . DAN WOWSKIN juga ia sesuai untuk semua jenis kulit muka. . . TERMASUKLAH mereka yang memerlukan rawatan SEGERA, dengan pemulihan wajah secara SEMULAJADI. . . Uolls jangan risau, WOWSKIN bukan jenis cream. . . Ia cecair VITAMIN + Boosters terdiri daripada extract bahan organic bersama Vitamin serta bahan asas dalam dunia kecantikkan yang telah disahkan selamat. Pastikan pilih produk yg bukan saja merawat masalah kulit tp produk yg berkualiti & menyihatkan kulit secara semula jadi 😉 . Nak una bantu masalah skin awak? Meh pm una. Dm/whatsapp +60196544702 . Atau klik je link kat bio, lagi senang. 😉 #bazaarpaknil  #dropshipneeded  #wowskinserumvitamin  #wowskin  #wowskinmalaysia  #wowskinvitaminserum  #wowskinserum  #serummalaysia  #serumvitamin  #serumwajah  #serumviral  #serummuka  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumwhitening  #serumglowing  #serumajaib  #serumparutjerawat  #serumjeragat 
Sorry sy bz sgt hari iniii 🙏🏻. Alhamdulillahhh rezeki yg dicari yg sekian lama menyepi skang muncul kembali. Dr smlm sampai la mlm ni. Tak siap lg 😢. Semoga supplier simpan la semua stock kaler sy 🙄. Kehabisan stock skang ni 😬. Dari bilik sampai ke ruang tamu abis brg2 sy bersepah 😉. Sorry En Suami..blk2 je sy xsempat masak berbuka...sbb gas abis 😓😭. .
.
.
.
Disebabkan fb page ni link dgn ig..so sy hrp sgt2 korang terus wasap sy klu xnak save num sy juz klik link yg sy beri tu. Sbb sy kdg2 xsempat tgk page 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Ampunnnnnn.. Semoga rezeki ni kte dpt share sama2. Aaminnnn. 
#teambizfamili
#tudung #tudungmurah #bawal #bawaltudung #tudungbawal #tudungsatin #bawalsatin #bawal #bawalbatu #pemborongtudung #serum #serummuka #serumwajah .
.
.
#misiganti💻
#mcbookpro 
#apple 
#honeymoon
#prezenanniversaries
Sorry sy bz sgt hari iniii 🙏🏻. Alhamdulillahhh rezeki yg dicari yg sekian lama menyepi skang muncul kembali. Dr smlm sampai la mlm ni. Tak siap lg 😢. Semoga supplier simpan la semua stock kaler sy 🙄. Kehabisan stock skang ni 😬. Dari bilik sampai ke ruang tamu abis brg2 sy bersepah 😉. Sorry En Suami..blk2 je sy xsempat masak berbuka...sbb gas abis 😓😭. . . . . Disebabkan fb page ni link dgn ig..so sy hrp sgt2 korang terus wasap sy klu xnak save num sy juz klik link yg sy beri tu. Sbb sy kdg2 xsempat tgk page 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Ampunnnnnn.. Semoga rezeki ni kte dpt share sama2. Aaminnnn. #teambizfamili  #tudung  #tudungmurah  #bawal  #bawaltudung  #tudungbawal  #tudungsatin  #bawalsatin  #bawal  #bawalbatu  #pemborongtudung  #serum  #serummuka  #serumwajah  . . . #misiganti 💻 #mcbookpro  #apple  #honeymoon  #prezenanniversaries 
“NAK RAYA TAPI TUMBUH JERAWAT , CAMNA NIHH OHHH NO 📢📢📢” .
alamak buntu ? tatau nak buat apa ? 
Aina ada satu jawapannyaa,tapi korang kena konsisten lahh yeee , 😘 baruuu lah result kedabommmm🤪
.
#misicantiksebelumraya 
#serummuka
#serummagic 
#serumviral 
#serumcantik 
#serumjerawat 
#serumjeragat 
#serumparut 
#serumsunburn 
#serumputih 
#serumglowing 
#serummekap 
#serumselamat 
#serumkkm 
#serummurah 
#raya2018
#cantikhanyatigatitik
#serumno1malaysia
#bougastestimoni
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum 
#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasempire 
#bougaslover 
#bbs
“NAK RAYA TAPI TUMBUH JERAWAT , CAMNA NIHH OHHH NO 📢📢📢” . alamak buntu ? tatau nak buat apa ? Aina ada satu jawapannyaa,tapi korang kena konsisten lahh yeee , 😘 baruuu lah result kedabommmm🤪 . #misicantiksebelumraya  #serummuka  #serummagic  #serumviral  #serumcantik  #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumsunburn  #serumputih  #serumglowing  #serummekap  #serumselamat  #serumkkm  #serummurah  #raya2018  #cantikhanyatigatitik  #serumno1malaysia  #bougastestimoni  #bougasfeedback  #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougasserum  #bougasempire  #bougaslover  #bbs 
HARGA : 55.000,- / Box (isi 10)
Wa : 0838-3226-2667

V-C INJECTION 100% Pure Vitamin C Ampul Asam askorbat & Anti-Aging isi 10 ampul.
V-C adalah murni vitamin C untuk di gunakan pada kulit bagian luar saja. 
V-C membantu untuk memutihkan kulit dan mencerahkan warna kulit serta menghaluskan kulit. 
Di jamin 100% keliatan hasilnya dalam 3 minggu pemakaian. 
Cocok untuk semua jenis kulit. dapat di gunakan dgn cara di sntk langsung ataupun dicampur dengan krim wajah / bubuk masker / pemutih lutut, siku sista Dapat juga di gunakan dengan mencampurkan ke facial foam sebagai pembersih muka dan jerawat Penyimpanan : Jauhkan dari tempat yang terkena sinar matahari langsung dan suhu yg tidak melebihi 25 derajat celcius Cara Pemakaian : 
1. Untuk sntk : 1 ampul setiap minggu, 1x seminggu 
2. Untuk yang takut sntk bisa juga dengan : - Di Campurkan krim wajah, kemudian gunakan 1 ampul (ngak perlu bilas). cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan facial foam (1 ampul) kemudian gunakan seperti facial foam biasanya, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan masker, untuk wajah cukup 1 ampul, kalo untuk seluruh tubuh 2-3 ampul, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan cream armpit ( 1 ampul) di oleskan ke siku, lutut, ketiak, selangkangan, dll, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan Lotion : (1 ampul), tuangkan lotion yg mau di pake ke tangan secukupnya kemudian campurkan dgn VC, kemudian pake lotion seperti biasa, cukup 2x seminggu Jauhkan dari jangkauan anak-anak. 
Larangan / tidak boleh di pake untuk : - Penyakit Hypertensi - Penyakit Jantung - Penyakit Kronis - Bumil dan Busui Ingredients: Setiap ampul berisi Ascorbic Acid (Vitamin C) 500 mg

#vcinjection #vcinjections #vcinjectionmurah #vcinjectionthailand #vcinjectionoriginal #vcinjectionori #vcinjectionasli #vcinjectiongrosir #vcinjectionbandung #vcinjectionjakarta #vcinjectiontesti #vcinjectiontermurah #vcinjectionterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #serumpemutih #serumwajah #serummuka #serumbadan #vcinjection #lfl #likeforlike #like4like
HARGA : 55.000,- / Box (isi 10) Wa : 0838-3226-2667 V-C INJECTION 100% Pure Vitamin C Ampul Asam askorbat & Anti-Aging isi 10 ampul. V-C adalah murni vitamin C untuk di gunakan pada kulit bagian luar saja. V-C membantu untuk memutihkan kulit dan mencerahkan warna kulit serta menghaluskan kulit. Di jamin 100% keliatan hasilnya dalam 3 minggu pemakaian. Cocok untuk semua jenis kulit. dapat di gunakan dgn cara di sntk langsung ataupun dicampur dengan krim wajah / bubuk masker / pemutih lutut, siku sista Dapat juga di gunakan dengan mencampurkan ke facial foam sebagai pembersih muka dan jerawat Penyimpanan : Jauhkan dari tempat yang terkena sinar matahari langsung dan suhu yg tidak melebihi 25 derajat celcius Cara Pemakaian : 1. Untuk sntk : 1 ampul setiap minggu, 1x seminggu 2. Untuk yang takut sntk bisa juga dengan : - Di Campurkan krim wajah, kemudian gunakan 1 ampul (ngak perlu bilas). cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan facial foam (1 ampul) kemudian gunakan seperti facial foam biasanya, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan masker, untuk wajah cukup 1 ampul, kalo untuk seluruh tubuh 2-3 ampul, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan cream armpit ( 1 ampul) di oleskan ke siku, lutut, ketiak, selangkangan, dll, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan Lotion : (1 ampul), tuangkan lotion yg mau di pake ke tangan secukupnya kemudian campurkan dgn VC, kemudian pake lotion seperti biasa, cukup 2x seminggu Jauhkan dari jangkauan anak-anak. Larangan / tidak boleh di pake untuk : - Penyakit Hypertensi - Penyakit Jantung - Penyakit Kronis - Bumil dan Busui Ingredients: Setiap ampul berisi Ascorbic Acid (Vitamin C) 500 mg #vcinjection  #vcinjections  #vcinjectionmurah  #vcinjectionthailand  #vcinjectionoriginal  #vcinjectionori  #vcinjectionasli  #vcinjectiongrosir  #vcinjectionbandung  #vcinjectionjakarta  #vcinjectiontesti  #vcinjectiontermurah  #vcinjectionterbaik  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihkulit  #serumpemutih  #serumwajah  #serummuka  #serumbadan  #vcinjection  #lfl  #likeforlike  #like4like 
HARGA : 55.000,- / Box (isi 10)
Wa : 0838-3226-2667

V-C INJECTION 100% Pure Vitamin C Ampul Asam askorbat & Anti-Aging isi 10 ampul.
V-C adalah murni vitamin C untuk di gunakan pada kulit bagian luar saja. 
V-C membantu untuk memutihkan kulit dan mencerahkan warna kulit serta menghaluskan kulit. 
Di jamin 100% keliatan hasilnya dalam 3 minggu pemakaian. 
Cocok untuk semua jenis kulit. dapat di gunakan dgn cara di sntk langsung ataupun dicampur dengan krim wajah / bubuk masker / pemutih lutut, siku sista Dapat juga di gunakan dengan mencampurkan ke facial foam sebagai pembersih muka dan jerawat Penyimpanan : Jauhkan dari tempat yang terkena sinar matahari langsung dan suhu yg tidak melebihi 25 derajat celcius Cara Pemakaian : 
1. Untuk sntk : 1 ampul setiap minggu, 1x seminggu 
2. Untuk yang takut sntk bisa juga dengan : - Di Campurkan krim wajah, kemudian gunakan 1 ampul (ngak perlu bilas). cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan facial foam (1 ampul) kemudian gunakan seperti facial foam biasanya, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan masker, untuk wajah cukup 1 ampul, kalo untuk seluruh tubuh 2-3 ampul, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan cream armpit ( 1 ampul) di oleskan ke siku, lutut, ketiak, selangkangan, dll, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan Lotion : (1 ampul), tuangkan lotion yg mau di pake ke tangan secukupnya kemudian campurkan dgn VC, kemudian pake lotion seperti biasa, cukup 2x seminggu Jauhkan dari jangkauan anak-anak. 
Larangan / tidak boleh di pake untuk : - Penyakit Hypertensi - Penyakit Jantung - Penyakit Kronis - Bumil dan Busui Ingredients: Setiap ampul berisi Ascorbic Acid (Vitamin C) 500 mg

#vcinjection #vcinjections #vcinjectionmurah #vcinjectionthailand #vcinjectionoriginal #vcinjectionori #vcinjectionasli #vcinjectiongrosir #vcinjectionbandung #vcinjectionjakarta #vcinjectiontesti #vcinjectiontermurah #vcinjectionterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #serumpemutih #serumwajah #serummuka #serumbadan #vcinjection #lfl #likeforlike #like4like
HARGA : 55.000,- / Box (isi 10) Wa : 0838-3226-2667 V-C INJECTION 100% Pure Vitamin C Ampul Asam askorbat & Anti-Aging isi 10 ampul. V-C adalah murni vitamin C untuk di gunakan pada kulit bagian luar saja. V-C membantu untuk memutihkan kulit dan mencerahkan warna kulit serta menghaluskan kulit. Di jamin 100% keliatan hasilnya dalam 3 minggu pemakaian. Cocok untuk semua jenis kulit. dapat di gunakan dgn cara di sntk langsung ataupun dicampur dengan krim wajah / bubuk masker / pemutih lutut, siku sista Dapat juga di gunakan dengan mencampurkan ke facial foam sebagai pembersih muka dan jerawat Penyimpanan : Jauhkan dari tempat yang terkena sinar matahari langsung dan suhu yg tidak melebihi 25 derajat celcius Cara Pemakaian : 1. Untuk sntk : 1 ampul setiap minggu, 1x seminggu 2. Untuk yang takut sntk bisa juga dengan : - Di Campurkan krim wajah, kemudian gunakan 1 ampul (ngak perlu bilas). cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan facial foam (1 ampul) kemudian gunakan seperti facial foam biasanya, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan masker, untuk wajah cukup 1 ampul, kalo untuk seluruh tubuh 2-3 ampul, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan cream armpit ( 1 ampul) di oleskan ke siku, lutut, ketiak, selangkangan, dll, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan Lotion : (1 ampul), tuangkan lotion yg mau di pake ke tangan secukupnya kemudian campurkan dgn VC, kemudian pake lotion seperti biasa, cukup 2x seminggu Jauhkan dari jangkauan anak-anak. Larangan / tidak boleh di pake untuk : - Penyakit Hypertensi - Penyakit Jantung - Penyakit Kronis - Bumil dan Busui Ingredients: Setiap ampul berisi Ascorbic Acid (Vitamin C) 500 mg #vcinjection  #vcinjections  #vcinjectionmurah  #vcinjectionthailand  #vcinjectionoriginal  #vcinjectionori  #vcinjectionasli  #vcinjectiongrosir  #vcinjectionbandung  #vcinjectionjakarta  #vcinjectiontesti  #vcinjectiontermurah  #vcinjectionterbaik  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihkulit  #serumpemutih  #serumwajah  #serummuka  #serumbadan  #vcinjection  #lfl  #likeforlike  #like4like 
Malam nie sis nak share sikit perubahan ketara terhadap kulit pengguna setia Ainaa Serum 💕
-
Consistency is the key!! If korg keep konsisten amalkan Ainaa Serum nie. Insyallah korg pon akan dapat kulit macam akak manis nie, terus jatuh cinta gituu 😍
-
Korg tunggu apa lagi? Saper yang ada masalah yang sama, cepat whatsapp sis now, FREE CONSULTATION, niat sis nak bantu ramai lagi orang yang mengalami masalah kulit 😌
-
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
-
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian
Malam nie sis nak share sikit perubahan ketara terhadap kulit pengguna setia Ainaa Serum 💕 - Consistency is the key!! If korg keep konsisten amalkan Ainaa Serum nie. Insyallah korg pon akan dapat kulit macam akak manis nie, terus jatuh cinta gituu 😍 - Korg tunggu apa lagi? Saper yang ada masalah yang sama, cepat whatsapp sis now, FREE CONSULTATION, niat sis nak bantu ramai lagi orang yang mengalami masalah kulit 😌 - Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 - #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian 
HARGA : 55.000,- / Box (isi 10)
Wa : 0838-3226-2667

V-C INJECTION 100% Pure Vitamin C Ampul Asam askorbat & Anti-Aging isi 10 ampul.
V-C adalah murni vitamin C untuk di gunakan pada kulit bagian luar saja. 
V-C membantu untuk memutihkan kulit dan mencerahkan warna kulit serta menghaluskan kulit. 
Di jamin 100% keliatan hasilnya dalam 3 minggu pemakaian. 
Cocok untuk semua jenis kulit. dapat di gunakan dgn cara di sntk langsung ataupun dicampur dengan krim wajah / bubuk masker / pemutih lutut, siku sista Dapat juga di gunakan dengan mencampurkan ke facial foam sebagai pembersih muka dan jerawat Penyimpanan : Jauhkan dari tempat yang terkena sinar matahari langsung dan suhu yg tidak melebihi 25 derajat celcius Cara Pemakaian : 
1. Untuk sntk : 1 ampul setiap minggu, 1x seminggu 
2. Untuk yang takut sntk bisa juga dengan : - Di Campurkan krim wajah, kemudian gunakan 1 ampul (ngak perlu bilas). cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan facial foam (1 ampul) kemudian gunakan seperti facial foam biasanya, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan masker, untuk wajah cukup 1 ampul, kalo untuk seluruh tubuh 2-3 ampul, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan cream armpit ( 1 ampul) di oleskan ke siku, lutut, ketiak, selangkangan, dll, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan Lotion : (1 ampul), tuangkan lotion yg mau di pake ke tangan secukupnya kemudian campurkan dgn VC, kemudian pake lotion seperti biasa, cukup 2x seminggu Jauhkan dari jangkauan anak-anak. 
Larangan / tidak boleh di pake untuk : - Penyakit Hypertensi - Penyakit Jantung - Penyakit Kronis - Bumil dan Busui Ingredients: Setiap ampul berisi Ascorbic Acid (Vitamin C) 500 mg

#vcinjection #vcinjections #vcinjectionmurah #vcinjectionthailand #vcinjectionoriginal #vcinjectionori #vcinjectionasli #vcinjectiongrosir #vcinjectionbandung #vcinjectionjakarta #vcinjectiontesti #vcinjectiontermurah #vcinjectionterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #serumpemutih #serumwajah #serummuka #serumbadan #vcinjection #lfl #likeforlike #like4like
HARGA : 55.000,- / Box (isi 10) Wa : 0838-3226-2667 V-C INJECTION 100% Pure Vitamin C Ampul Asam askorbat & Anti-Aging isi 10 ampul. V-C adalah murni vitamin C untuk di gunakan pada kulit bagian luar saja. V-C membantu untuk memutihkan kulit dan mencerahkan warna kulit serta menghaluskan kulit. Di jamin 100% keliatan hasilnya dalam 3 minggu pemakaian. Cocok untuk semua jenis kulit. dapat di gunakan dgn cara di sntk langsung ataupun dicampur dengan krim wajah / bubuk masker / pemutih lutut, siku sista Dapat juga di gunakan dengan mencampurkan ke facial foam sebagai pembersih muka dan jerawat Penyimpanan : Jauhkan dari tempat yang terkena sinar matahari langsung dan suhu yg tidak melebihi 25 derajat celcius Cara Pemakaian : 1. Untuk sntk : 1 ampul setiap minggu, 1x seminggu 2. Untuk yang takut sntk bisa juga dengan : - Di Campurkan krim wajah, kemudian gunakan 1 ampul (ngak perlu bilas). cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan facial foam (1 ampul) kemudian gunakan seperti facial foam biasanya, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan masker, untuk wajah cukup 1 ampul, kalo untuk seluruh tubuh 2-3 ampul, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan cream armpit ( 1 ampul) di oleskan ke siku, lutut, ketiak, selangkangan, dll, cukup 1 minggu 2 kali - Di campurkan dengan Lotion : (1 ampul), tuangkan lotion yg mau di pake ke tangan secukupnya kemudian campurkan dgn VC, kemudian pake lotion seperti biasa, cukup 2x seminggu Jauhkan dari jangkauan anak-anak. Larangan / tidak boleh di pake untuk : - Penyakit Hypertensi - Penyakit Jantung - Penyakit Kronis - Bumil dan Busui Ingredients: Setiap ampul berisi Ascorbic Acid (Vitamin C) 500 mg #vcinjection  #vcinjections  #vcinjectionmurah  #vcinjectionthailand  #vcinjectionoriginal  #vcinjectionori  #vcinjectionasli  #vcinjectiongrosir  #vcinjectionbandung  #vcinjectionjakarta  #vcinjectiontesti  #vcinjectiontermurah  #vcinjectionterbaik  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihkulit  #serumpemutih  #serumwajah  #serummuka  #serumbadan  #vcinjection  #lfl  #likeforlike  #like4like 
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik.

Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍

Whatsapp: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik. Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍 Whatsapp: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik.

Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍

Whatsapp: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik. Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍 Whatsapp: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik.

Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍

Whatsapp: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #serummuka #sunburn #pigmentasi
Hai uolls 🙋 siapa yang lambat grab TBS time sale ni memang rugi besar. Inilah masanya nak berjimat cermat sambil dapat kulit cantik. Yihaa! Mesti syok raya ni kulit berseri seri cantik mulus gebus ploles duit pun jimat. Bukan jimat sikit tapi jimat RM60. Wah!! Makin seronoklah raya tahun ni boleh senyum lebar😍 Whatsapp: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #pigmentation  #scar  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #serummuka  #sunburn  #pigmentasi 
Tak bahaya ke sapu Niqrees Hydrogel dekat sekitar mata⁉️ Ada side effect tak" 🙋‍♀🙋‍♀ Tak semua produk selamat kat bahagian sensitif ni tau sebab kulit di kawasan tu sangat2 nipis berbanding kawasan lain muka.

Kena extra hati-hati, Sebab ada sesetengah produk tu boleh sebabkan kulit terasa sangat pedih sebab kandungan bahan kimianya yang tinggi.

But Niqrees dah jalani ujian klinikal tiada bahan kimia yang merbahaya digunakan. Ia memang selamat, 98% kandungan adalah H2O . 
Sebab tu, best sangat bila pakai, rasa sejuk je muka. Tak melekit dan berminyak langsung.

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
Tak bahaya ke sapu Niqrees Hydrogel dekat sekitar mata⁉️ Ada side effect tak" 🙋‍♀🙋‍♀ Tak semua produk selamat kat bahagian sensitif ni tau sebab kulit di kawasan tu sangat2 nipis berbanding kawasan lain muka. Kena extra hati-hati, Sebab ada sesetengah produk tu boleh sebabkan kulit terasa sangat pedih sebab kandungan bahan kimianya yang tinggi. But Niqrees dah jalani ujian klinikal tiada bahan kimia yang merbahaya digunakan. Ia memang selamat, 98% kandungan adalah H2O . Sebab tu, best sangat bila pakai, rasa sejuk je muka. Tak melekit dan berminyak langsung. Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #botoxserum #botoxserumoriginal #arsyabeaute #serumviral #serumwajah #serummuka #jerawat #serumjeragat #serumjerawat #serumbotox #sayajualserum #sayajualserummurah #serums #fattzura #serummurah #serumpemutih #serummalaysia #serum #jeragat #serumbotoxkkm #sayajual #serumajaib #putihgebu #nakputih #nakcantik #kulitlembut #pigmentasi #parut #awetmuda #kulitkusam 
🔛 Gojes Raya Sale 🔛
24/05/2018 - 12/07/2018
1 pcs -  Rm 35.00
2 pcs -  Rm 70.00
3 pcs -  Rm 100.00
.

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
🔛 Gojes Raya Sale 🔛 24/05/2018 - 12/07/2018 1 pcs - Rm 35.00 2 pcs - Rm 70.00 3 pcs - Rm 100.00 . KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
🔛 Gojes Raya Sale 🔛
24/05/2018 - 12/07/2018
1 pcs -  Rm 35.00
2 pcs -  Rm 70.00
3 pcs -  Rm 100.00
.

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
🔛 Gojes Raya Sale 🔛 24/05/2018 - 12/07/2018 1 pcs - Rm 35.00 2 pcs - Rm 70.00 3 pcs - Rm 100.00 . KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
🔛 Gojes Raya Sale 🔛
24/05/2018 - 12/07/2018
1 pcs -  Rm 35.00
2 pcs -  Rm 70.00
3 pcs -  Rm 100.00
.

KEBAIKAN #NufaylaSerum
.
🌸 Melembutkan kulit muka
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Memudarkan parut jerawat & luka
🌸 Kulit muka GLOWING
🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🌸 Menghilangkan masalah kulit kering
🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam
🌸 Makeup tahan lebih lama
🌸 Tona kulit sekata
.
📩 Dm / 📱Whatsapp Alia :
+60133762699
.
🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu
.
📦 Postage : Isnin - Sabtu
.
.
.
#serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumflawless #serummuka #serumwajah #serum #serumglowing #serumcantik #serumorganik #serumterbaik #serumviral #serumkecantikan #serummalaysia #serumnufayla #nufaylaserumbatangkali #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #sunburn #blackhead #liangpori #batangkali #codbatangkali
🔛 Gojes Raya Sale 🔛 24/05/2018 - 12/07/2018 1 pcs - Rm 35.00 2 pcs - Rm 70.00 3 pcs - Rm 100.00 . KEBAIKAN #NufaylaSerum  . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumjerawat  #serumjeragat  #serumparut  #serumflawless  #serummuka  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serumcantik  #serumorganik  #serumterbaik  #serumviral  #serumkecantikan  #serummalaysia  #serumnufayla  #nufaylaserumbatangkali  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #sunburn  #blackhead  #liangpori  #batangkali  #codbatangkali 
RAYA DAH HAMPIR TIBA. JOM FLAWLESS! MELARAM SAKAN NANTI MASA LEBARAN🤗
.
RAMADHAN KAREEM PROMOTION❤️
.
RM50sm/RM55ss 20ml
Rm75sm/rm80ss 40ml
.
2 rm95/rm100 (20ml)
2 rm140/rm145 (40ml)
.
Combo SERUM + CLEANSER
.
Rm95sm/rm100ss (20ml)
Rm120sm/rm125ss (40ml)
.
BERMINAT NAK CUBA❓KAMIRA AKAN JADI BEAUTY CONSULTANT ..GUIDE KORANG TAU. SAMPAI DAPAT KULIT SIHAT!  JGN MALU MALU❤️
.
TEKAN LINK BIO UNTUK ORDER/0139002306🛍🛍🛍
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁🎁
.
FREE COD. FREE GIFT🚗🚚💨💨💨
.
COD KUANTAN
.
POSTAGE EVERYDAY
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox -#cleanser #cleansermurah #cleanserbieanne #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #serumwajah
RAYA DAH HAMPIR TIBA. JOM FLAWLESS! MELARAM SAKAN NANTI MASA LEBARAN🤗 . RAMADHAN KAREEM PROMOTION❤️ . RM50sm/RM55ss 20ml Rm75sm/rm80ss 40ml . 2 rm95/rm100 (20ml) 2 rm140/rm145 (40ml) . Combo SERUM + CLEANSER . Rm95sm/rm100ss (20ml) Rm120sm/rm125ss (40ml) . BERMINAT NAK CUBA❓KAMIRA AKAN JADI BEAUTY CONSULTANT ..GUIDE KORANG TAU. SAMPAI DAPAT KULIT SIHAT! JGN MALU MALU❤️ . TEKAN LINK BIO UNTUK ORDER/0139002306🛍🛍🛍 . SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁🎁 . FREE COD. FREE GIFT🚗🚚💨💨💨 . COD KUANTAN . POSTAGE EVERYDAY . #beautytips  #tipkecantikan  #tipkesihatan  #detox  -#cleanser  #cleansermurah  #cleanserbieanne  #buangtoxin  #airdetox  #serumviral  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #bieanneserum  #teamkamira  #bieannehq  #serumviral  #serumbieanne  #serumbieannekl  #serumbieanneselangor  #serumwajah 
RAYA DAH HAMPIR TIBA. JOM FLAWLESS! MELARAM SAKAN NANTI MASA LEBARAN🤗
.
RAMADHAN KAREEM PROMOTION❤️
.
RM50sm/RM55ss 20ml
Rm75sm/rm80ss 40ml
.
2 rm95/rm100 (20ml)
2 rm140/rm145 (40ml)
.
Combo SERUM + CLEANSER
.
Rm95sm/rm100ss (20ml)
Rm120sm/rm125ss (40ml)
.
BERMINAT NAK CUBA❓KAMIRA AKAN JADI BEAUTY CONSULTANT ..GUIDE KORANG TAU. SAMPAI DAPAT KULIT SIHAT!  JGN MALU MALU❤️
.
TEKAN LINK BIO UNTUK ORDER/0139002306🛍🛍🛍
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁🎁
.
FREE COD. FREE GIFT🚗🚚💨💨💨
.
COD KUANTAN
.
POSTAGE EVERYDAY
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox -#cleanser #cleansermurah #cleanserbieanne #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #serumwajah
RAYA DAH HAMPIR TIBA. JOM FLAWLESS! MELARAM SAKAN NANTI MASA LEBARAN🤗 . RAMADHAN KAREEM PROMOTION❤️ . RM50sm/RM55ss 20ml Rm75sm/rm80ss 40ml . 2 rm95/rm100 (20ml) 2 rm140/rm145 (40ml) . Combo SERUM + CLEANSER . Rm95sm/rm100ss (20ml) Rm120sm/rm125ss (40ml) . BERMINAT NAK CUBA❓KAMIRA AKAN JADI BEAUTY CONSULTANT ..GUIDE KORANG TAU. SAMPAI DAPAT KULIT SIHAT! JGN MALU MALU❤️ . TEKAN LINK BIO UNTUK ORDER/0139002306🛍🛍🛍 . SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁🎁 . FREE COD. FREE GIFT🚗🚚💨💨💨 . COD KUANTAN . POSTAGE EVERYDAY . #beautytips  #tipkecantikan  #tipkesihatan  #detox  -#cleanser  #cleansermurah  #cleanserbieanne  #buangtoxin  #airdetox  #serumviral  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #bieanneserum  #teamkamira  #bieannehq  #serumviral  #serumbieanne  #serumbieannekl  #serumbieanneselangor  #serumwajah 
RAYA DAH HAMPIR TIBA. JOM FLAWLESS! MELARAM SAKAN NANTI MASA LEBARAN🤗
.
RAMADHAN KAREEM PROMOTION❤️
.
RM50sm/RM55ss 20ml
Rm75sm/rm80ss 40ml
.
2 rm95/rm100 (20ml)
2 rm140/rm145 (40ml)
.
Combo SERUM + CLEANSER
.
Rm95sm/rm100ss (20ml)
Rm120sm/rm125ss (40ml)
.
BERMINAT NAK CUBA❓KAMIRA AKAN JADI BEAUTY CONSULTANT ..GUIDE KORANG TAU. SAMPAI DAPAT KULIT SIHAT!  JGN MALU MALU❤️
.
TEKAN LINK BIO UNTUK ORDER/0139002306🛍🛍🛍
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁🎁
.
FREE COD. FREE GIFT🚗🚚💨💨💨
.
COD KUANTAN
.
POSTAGE EVERYDAY
.
#beautytips #tipkecantikan #tipkesihatan #detox -#cleanser #cleansermurah #cleanserbieanne #buangtoxin #airdetox #serumviral #serummurah #serummuka #serumjerawat #bieanneserum #teamkamira #bieannehq #serumviral #serumbieanne #serumbieannekl #serumbieanneselangor #serumwajah
RAYA DAH HAMPIR TIBA. JOM FLAWLESS! MELARAM SAKAN NANTI MASA LEBARAN🤗 . RAMADHAN KAREEM PROMOTION❤️ . RM50sm/RM55ss 20ml Rm75sm/rm80ss 40ml . 2 rm95/rm100 (20ml) 2 rm140/rm145 (40ml) . Combo SERUM + CLEANSER . Rm95sm/rm100ss (20ml) Rm120sm/rm125ss (40ml) . BERMINAT NAK CUBA❓KAMIRA AKAN JADI BEAUTY CONSULTANT ..GUIDE KORANG TAU. SAMPAI DAPAT KULIT SIHAT! JGN MALU MALU❤️ . TEKAN LINK BIO UNTUK ORDER/0139002306🛍🛍🛍 . SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁🎁 . FREE COD. FREE GIFT🚗🚚💨💨💨 . COD KUANTAN . POSTAGE EVERYDAY . #beautytips  #tipkecantikan  #tipkesihatan  #detox  -#cleanser  #cleansermurah  #cleanserbieanne  #buangtoxin  #airdetox  #serumviral  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #bieanneserum  #teamkamira  #bieannehq  #serumviral  #serumbieanne  #serumbieannekl  #serumbieanneselangor  #serumwajah 
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka  . GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM . Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab. . Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut. . WA 019-2233573/ 014-3859731 . #terlajaklaris  #fattzura  #missfazura  #fattahamin  #serumwajah  #serummuka  #serumjerawat  #serumantikedut  #serumrawatmuka  #goldserum  #miracleserum  #serumputih  #serummurah  #neelofa  #serummalaysia  #pembekalskincare  #abangnaktegur  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmurah  #kosmetikjenamaanda  #produkjenamasendiri  #produkjenamaanda  #produkjenamasendirihalal  #produkmalaysia  #malaysiabrand  #lokalah  #sayajualonline 
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka  . GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM . Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab. . Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut. . WA 019-2233573/ 014-3859731 . #terlajaklaris  #fattzura  #missfazura  #fattahamin  #serumwajah  #serummuka  #serumjerawat  #serumantikedut  #serumrawatmuka  #goldserum  #miracleserum  #serumputih  #serummurah  #neelofa  #serummalaysia  #pembekalskincare  #abangnaktegur  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmurah  #kosmetikjenamaanda  #produkjenamasendiri  #produkjenamaanda  #produkjenamasendirihalal  #produkmalaysia  #malaysiabrand  #lokalah  #sayajualonline 
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka  . GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM . Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab. . Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut. . WA 019-2233573/ 014-3859731 . #terlajaklaris  #fattzura  #missfazura  #fattahamin  #serumwajah  #serummuka  #serumjerawat  #serumantikedut  #serumrawatmuka  #goldserum  #miracleserum  #serumputih  #serummurah  #neelofa  #serummalaysia  #pembekalskincare  #abangnaktegur  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmurah  #kosmetikjenamaanda  #produkjenamasendiri  #produkjenamaanda  #produkjenamasendirihalal  #produkmalaysia  #malaysiabrand  #lokalah  #sayajualonline 
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka  . GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM . Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab. . Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut. . WA 019-2233573/ 014-3859731 . #terlajaklaris  #fattzura  #missfazura  #fattahamin  #serumwajah  #serummuka  #serumjerawat  #serumantikedut  #serumrawatmuka  #goldserum  #miracleserum  #serumputih  #serummurah  #neelofa  #serummalaysia  #pembekalskincare  #abangnaktegur  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmurah  #kosmetikjenamaanda  #produkjenamasendiri  #produkjenamaanda  #produkjenamasendirihalal  #produkmalaysia  #malaysiabrand  #lokalah  #sayajualonline 
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline
SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka  . GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM . Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab. . Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut. . WA 019-2233573/ 014-3859731 . #terlajaklaris  #fattzura  #missfazura  #fattahamin  #serumwajah  #serummuka  #serumjerawat  #serumantikedut  #serumrawatmuka  #goldserum  #miracleserum  #serumputih  #serummurah  #neelofa  #serummalaysia  #pembekalskincare  #abangnaktegur  #kosmetikjenamasendiri  #kosmetikmurah  #kosmetikjenamaanda  #produkjenamasendiri  #produkjenamaanda  #produkjenamasendirihalal  #produkmalaysia  #malaysiabrand  #lokalah  #sayajualonline 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #botoxserum #botoxserumoriginal #arsyabeaute #serumviral #serumwajah #serummuka #jerawat #serumjeragat #serumjerawat #serumbotox #sayajualserum #sayajualserummurah #serums #fattzura #serummurah #serumpemutih #serummalaysia #serum #jeragat #serumbotoxkkm #sayajual #serumajaib #putihgebu #nakputih #nakcantik #kulitlembut #pigmentasi #parut #awetmuda #kulitkusam 
BERL BODY LIGHTENING SERUM
✔️POM NA: 18160104479 ✔PREVENT &TREATMENT
✔netto 160 ml
MENCERAHKAN KULIT TUBUH HINGGA LIPATAN KULITMU,AREA SEL*NGKANG*N &KETI MU😲WOW
TIDAK PUTIH SEPERTI CAT,TEKSTUR CREAMMY LEMBUT&WANGI. ➡Manfaat B ERL WoW Lightening Body SeRum :
- Mencerahkan kulit tubuh dari dalam dan luar dan menjadikan tampak bersih karena kandungan WoW Capsule dan Alpha Arbutin dan Zea Mays (Corn) Starch
- Berfungsi sebagai SunBlock
- Melindungi dari sinar UV & radikal bebas
- Meratakan warna kulit tubuh
- Menjaga kelembapan kulit
- Mengangkat sel kulit mati
- Menghaluskan kulit tubuh
- Menghilangkan keriput sekaligus mengencangkan kulit
- Menyamarkan noda-noda pada kulit tubuh
- Menyamarkan bekas luka atau gigitan serangga secara bertahap
- Menyamarkan streatmark
- Mencerahkan Bagian-bagian tubuh yang tersembunyi ➡Cara pakai B ERL Wow Lightening Body Serum : 
Oleskan Body Serum secara merata ke seluruh tubuh termasuk ketiak, selangkangan yang cenderung lebih gelap, untuk hasil maksimal pakailah B ERL Wow Lightening Body Serum secara rutin setiap pagi dan malam.
.
.
IDR 140.000 
Order : 087883049525
.
#berl#berlcosmetics#berlcosmeticsjakarta#Berllighteningserum#Serumwhitening#Serumwajah#Faceserum#Serumberl#BERLserum#serummuka#serum#lipmatte#berllipmatte#creamdokter#agenberl#agenberlcosmetics#berlbeauty#berlcreamwajah#creamberl#berlcreammuka#creamdokter#serumbpom#kosmetik#jakarta#ownerberl#lotionpemutih#lipstikberl#berllipstik#bodyserumlightening#bodyserumberl
BERL BODY LIGHTENING SERUM ✔️POM NA: 18160104479 ✔PREVENT &TREATMENT ✔netto 160 ml MENCERAHKAN KULIT TUBUH HINGGA LIPATAN KULITMU,AREA SEL*NGKANG*N &KETI MU😲WOW TIDAK PUTIH SEPERTI CAT,TEKSTUR CREAMMY LEMBUT&WANGI. ➡Manfaat B ERL WoW Lightening Body SeRum : - Mencerahkan kulit tubuh dari dalam dan luar dan menjadikan tampak bersih karena kandungan WoW Capsule dan Alpha Arbutin dan Zea Mays (Corn) Starch - Berfungsi sebagai SunBlock - Melindungi dari sinar UV & radikal bebas - Meratakan warna kulit tubuh - Menjaga kelembapan kulit - Mengangkat sel kulit mati - Menghaluskan kulit tubuh - Menghilangkan keriput sekaligus mengencangkan kulit - Menyamarkan noda-noda pada kulit tubuh - Menyamarkan bekas luka atau gigitan serangga secara bertahap - Menyamarkan streatmark - Mencerahkan Bagian-bagian tubuh yang tersembunyi ➡Cara pakai B ERL Wow Lightening Body Serum : Oleskan Body Serum secara merata ke seluruh tubuh termasuk ketiak, selangkangan yang cenderung lebih gelap, untuk hasil maksimal pakailah B ERL Wow Lightening Body Serum secara rutin setiap pagi dan malam. . . IDR 140.000 Order : 087883049525 . #berl #berlcosmetics #berlcosmeticsjakarta #Berllighteningserum #Serumwhitening #Serumwajah #Faceserum #Serumberl #BERLserum #serummuka #serum #lipmatte #berllipmatte #creamdokter #agenberl #agenberlcosmetics #berlbeauty #berlcreamwajah #creamberl #berlcreammuka #creamdokter #serumbpom #kosmetik #jakarta #ownerberl #lotionpemutih #lipstikberl #berllipstik #bodyserumlightening #bodyserumberl 
Mahu Rasai Serum Tidak Meleleh & Cepat Meresap

Jerawat subur dan tak tahu nak ikhtiarkan kecutkan ia

Dah pernah guna macam-macam produk. Risau tak berkualiti dan bagi kesan sampingan 
Telah di gunakan oleh berjuta pengguna dari lebih 20 buah negara. 
Kini, di datangkan dari Rome , Italy. Jenama 47 tahun ini sudah berkembang di Malaysia.

Kami mahu anda dapatkan dengan harga berbaloi.

Tempah sekarang. .

www.wasap.my/+60125225419/promodrlauranneramadhan/

Sementara stok masih ada.

#drlaurannemalaysia 
#behindYourBeauty 
#justperfectblemish 
#serummuka 
#serumkecantikan 
#serumitaly 
#mampumilik 
#jerawat 
#jerawathilang 
#kulitcerah 
#kulitsehat
Mahu Rasai Serum Tidak Meleleh & Cepat Meresap Jerawat subur dan tak tahu nak ikhtiarkan kecutkan ia Dah pernah guna macam-macam produk. Risau tak berkualiti dan bagi kesan sampingan Telah di gunakan oleh berjuta pengguna dari lebih 20 buah negara. Kini, di datangkan dari Rome , Italy. Jenama 47 tahun ini sudah berkembang di Malaysia. Kami mahu anda dapatkan dengan harga berbaloi. Tempah sekarang. . www.wasap.my/+60125225419/promodrlauranneramadhan/ Sementara stok masih ada. #drlaurannemalaysia  #behindYourBeauty  #justperfectblemish  #serummuka  #serumkecantikan  #serumitaly  #mampumilik  #jerawat  #jerawathilang  #kulitcerah  #kulitsehat 
Sabun wajah zaitun.
Sabun yang dibuat khusus untuk mengatasi masalah kulit normal sampai paling sensitif, bisa untuk ibu hamil dan menyusui , semua bahan aman🍃
Tidak ada kandungan pewangi / no fragrance . Komposisi 
Coconut oil, palm oil, zaitun extract virgin oil,olive oil 
Harga : 25.000💐 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#sabunalami #sabunajaib #maskerwajah #perawatanwajah #perawatan #perawatanmuka #lulurmurah #lulursurabaya #handbodymurah #handbodyaman #pemutihamanhalal #scrubbibir #scrubbibirmurah 
#serumbulumata #serumalis #serumwajah #serumwajahaman #serummuka #serumaman #perawatanalami #perawatanmuka #wajahcerah #wajahglowing #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihaman #handbodywhitening #handbodyaman #sabunmuka #sabunwajah #sabunbumil #perawatanbumilbusui
Sabun wajah zaitun. Sabun yang dibuat khusus untuk mengatasi masalah kulit normal sampai paling sensitif, bisa untuk ibu hamil dan menyusui , semua bahan aman🍃 Tidak ada kandungan pewangi / no fragrance . Komposisi Coconut oil, palm oil, zaitun extract virgin oil,olive oil Harga : 25.000💐 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #sabunalami  #sabunajaib  #maskerwajah  #perawatanwajah  #perawatan  #perawatanmuka  #lulurmurah  #lulursurabaya  #handbodymurah  #handbodyaman  #pemutihamanhalal  #scrubbibir  #scrubbibirmurah  #serumbulumata  #serumalis  #serumwajah  #serumwajahaman  #serummuka  #serumaman  #perawatanalami  #perawatanmuka  #wajahcerah  #wajahglowing  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihaman  #handbodywhitening  #handbodyaman  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunbumil  #perawatanbumilbusui 
TRU FACE ESSENCE ULTRA / Serum Mutiara dengan teknologi ageLOC menargetkan langsung ke sumber penuaan, Kandungan Ethocyn nya Teruji klinis meningkatkan elastin yang mampu mengencangkan kulit
dan kandungan Anti oxidant nya Membantu melindungi kulit dari pengaruh buruk radikal bebas.

Kenapa harus SERUM MUTIARA ? • Langsung menyerap
• Mengencangkan wajah
• Mengencangkan area sekitar mata, leher, dagu, payudara dan bokong
• Menghilangkan kerutan
• Menyegarkan wajah
• Mencerahkan wajah
• Menghaluskan wajah

Info lengkap dan Pemesanan :

CP / WA : 081399083819
Line : @yogitamaki
.
#agelocpearl #trufaceoriginal #trufacemurah #trufaceessenceultra #produkkecantikan #produkperawatan #perawatawajah #serum #serumwajah #serummuka #serummutiara #trufaceessenceultra #trufacenuskin 
#Skincare #SkinCareMurah #SkincarePromo #SkinCareNuSkin #CreamNuSkin #CreamPencerah #PencerahWajah #CreamPemutih #SkinCareAman #MaskerPencerah #MaskerPemutih #ObatJerawat #SerumWajah #SerumPencerah #PenghilangFlek #ObatFlek
TRU FACE ESSENCE ULTRA / Serum Mutiara dengan teknologi ageLOC menargetkan langsung ke sumber penuaan, Kandungan Ethocyn nya Teruji klinis meningkatkan elastin yang mampu mengencangkan kulit dan kandungan Anti oxidant nya Membantu melindungi kulit dari pengaruh buruk radikal bebas. Kenapa harus SERUM MUTIARA ? • Langsung menyerap • Mengencangkan wajah • Mengencangkan area sekitar mata, leher, dagu, payudara dan bokong • Menghilangkan kerutan • Menyegarkan wajah • Mencerahkan wajah • Menghaluskan wajah Info lengkap dan Pemesanan : CP / WA : 081399083819 Line : @yogitamaki . #agelocpearl  #trufaceoriginal  #trufacemurah  #trufaceessenceultra  #produkkecantikan  #produkperawatan  #perawatawajah  #serum  #serumwajah  #serummuka  #serummutiara  #trufaceessenceultra  #trufacenuskin  #Skincare  #SkinCareMurah  #SkincarePromo  #SkinCareNuSkin  #CreamNuSkin  #CreamPencerah  #PencerahWajah  #CreamPemutih  #SkinCareAman  #MaskerPencerah  #MaskerPemutih  #ObatJerawat  #SerumWajah  #SerumPencerah  #PenghilangFlek  #ObatFlek 
JANGAN MAKAN BERLEBIHAN MASA BERBUKA TAU❤️
.
.
Awak yakin ke kulit dah cukup Vitamin C?
.
Jangan ingat badan kita je yang perlu cukup segala vitamin. Kulit pun kena cukup vitamin jugak tau!
.
Awak tau tak kulit yang tak cukup vitamin C akan mengundang masalah jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit kusam, gelap, kering dan tidak sihat
.
Macam badan kita la, apa akan jadi kalau tak cukup vitamin C? Imun badan lemah kan? Penyakit pun senang menyerang kan? Haa..macam tu la jugak dengan kulit kita perlukan vitamin C untuk mengelak dari skin damage
.
Kulit jugak perlukan makanan okay! Bukan perut yang lapar je perlukan makanan
.
korang boleh order dengan dilah sekarang🤤🤤 takyah susah susah save nombor, tekan je link kat bio tu❤️
.
bertindak sekarang atau sesal kemudian?🤗
.
#serummuka #serumvitaminc #serumhilangparut #serumhilangjerawat #serummalaysia #serumbyannona #serumvitamincmurah #bazarpaknil #sayajualserum #VCSAnnona #VitaminCSeries
JANGAN MAKAN BERLEBIHAN MASA BERBUKA TAU❤️ . . Awak yakin ke kulit dah cukup Vitamin C? . Jangan ingat badan kita je yang perlu cukup segala vitamin. Kulit pun kena cukup vitamin jugak tau! . Awak tau tak kulit yang tak cukup vitamin C akan mengundang masalah jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit kusam, gelap, kering dan tidak sihat . Macam badan kita la, apa akan jadi kalau tak cukup vitamin C? Imun badan lemah kan? Penyakit pun senang menyerang kan? Haa..macam tu la jugak dengan kulit kita perlukan vitamin C untuk mengelak dari skin damage . Kulit jugak perlukan makanan okay! Bukan perut yang lapar je perlukan makanan . korang boleh order dengan dilah sekarang🤤🤤 takyah susah susah save nombor, tekan je link kat bio tu❤️ . bertindak sekarang atau sesal kemudian?🤗 . #serummuka  #serumvitaminc  #serumhilangparut  #serumhilangjerawat  #serummalaysia  #serumbyannona  #serumvitamincmurah  #bazarpaknil  #sayajualserum  #VCSAnnona  #VitaminCSeries 
Bougas beauty serum ♥️♥️♥️ .
.
KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY.
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak .
✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi .
✅Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat

Wassap ☎️ 011 27489987

#serum
#bougasbeautyserum #serumbougas #serumbougasbeauty
#hilangkanjerawat
#kulitglowing
#serumjerawat #serummalaysia #serumkulitkering #bougasserumshahalam #rahsiakulitcantik #kulitkusam #susumaaezmurah #bougasbeauty #rahsiakulitputih #perlaking #serummuka #uitmshhalam #uitm #ukm #usm #magandaglow #jemaimabeauty #whiteningboostermurah #rahsiakulitflawless #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan
Bougas beauty serum ♥️♥️♥️ . . KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY. ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Tidak berminyak . ✅ 100% Waterbased ✅ Membantu merawat kulit kusam ✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin ✅ Mengawal lebihan minyak di muka ✅ Mengecilkan pori pori dimuka ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Awet muda ✅ Bau yang sangat wangi . ✅Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat Wassap ☎️ 011 27489987 #serum  #bougasbeautyserum  #serumbougas  #serumbougasbeauty  #hilangkanjerawat  #kulitglowing  #serumjerawat  #serummalaysia  #serumkulitkering  #bougasserumshahalam  #rahsiakulitcantik  #kulitkusam  #susumaaezmurah  #bougasbeauty  #rahsiakulitputih  #perlaking  #serummuka  #uitmshhalam  #uitm  #ukm  #usm  #magandaglow  #jemaimabeauty  #whiteningboostermurah  #rahsiakulitflawless  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #agentdiperlukan  #agentdropshipdiperlukan 
B Erl WOW Lightening Face Serum adalah serum pencerah wajah dengan kandungan partikel bahan aktif WOW Capsule, nutrisi, vitamin, dan UV Protection untuk membantu mencerahkan sekaligus merawat dan melindungi kulit wajah anda. Teskturnya yang ringan membuat serum ini mudah menyerap ke dalam lapisan kulit terdalam, sehingga proses perawatan akan lebih cepat. B Erl Facial Serum tidak menimbulkan efek samping sehingga aman untuk semua jenis kulit wajah pria maupun wanita, juga aman digunakan oleh ibu hamil dan menyusui.

Kandungan-kandungan zat di dalamnya akan membuat kulit wajah pemakai face serum ini menjadi tampak lebih kenyal dan cerah berseri.

Manfaat B Erl Face Serum :
✔ Mencerahkan kulit wajah secara alami
✔ Menghaluskan kulit wajah
✔ Sebagai Anti oksidan
✔ Menghilangkan flek hitam secara bertahap
✔ Menghilangkan bekas jerawat secara bertahap
✔ Merangsang pembentukan colagen
✔ Menyamarkan kerutan, kantung mata & lingkar hitam dibawah mata.
✔ Melembabkan kulit wajah
✔ Menyamarkan garis halus pada wajah
✔ Mengencangkan kulit wajah
✔ Meremajakan kulit (Anti Aging)
✔ Mencegah pengaruh buruk sinar UV
✔ Mengenyalkan & melenturkan kulit
✔ Membuat wajah menjadi glowing
✔ Mempercepat proses perawatan
✔ Mencegah jerawat datang kembali

#faceserum #berlfacialserum #facialserum #serumwajah #facialserumberl #serummuka
B Erl WOW Lightening Face Serum adalah serum pencerah wajah dengan kandungan partikel bahan aktif WOW Capsule, nutrisi, vitamin, dan UV Protection untuk membantu mencerahkan sekaligus merawat dan melindungi kulit wajah anda. Teskturnya yang ringan membuat serum ini mudah menyerap ke dalam lapisan kulit terdalam, sehingga proses perawatan akan lebih cepat. B Erl Facial Serum tidak menimbulkan efek samping sehingga aman untuk semua jenis kulit wajah pria maupun wanita, juga aman digunakan oleh ibu hamil dan menyusui. Kandungan-kandungan zat di dalamnya akan membuat kulit wajah pemakai face serum ini menjadi tampak lebih kenyal dan cerah berseri. Manfaat B Erl Face Serum : ✔ Mencerahkan kulit wajah secara alami ✔ Menghaluskan kulit wajah ✔ Sebagai Anti oksidan ✔ Menghilangkan flek hitam secara bertahap ✔ Menghilangkan bekas jerawat secara bertahap ✔ Merangsang pembentukan colagen ✔ Menyamarkan kerutan, kantung mata & lingkar hitam dibawah mata. ✔ Melembabkan kulit wajah ✔ Menyamarkan garis halus pada wajah ✔ Mengencangkan kulit wajah ✔ Meremajakan kulit (Anti Aging) ✔ Mencegah pengaruh buruk sinar UV ✔ Mengenyalkan & melenturkan kulit ✔ Membuat wajah menjadi glowing ✔ Mempercepat proses perawatan ✔ Mencegah jerawat datang kembali #faceserum  #berlfacialserum  #facialserum  #serumwajah  #facialserumberl  #serummuka