an online Instagram web viewer

#seristars medias

Photos

Sebelum tidur, jangan lupa sapu serum Serinara yang best ni ye. Diperbuat daripada tomato dan lavende yang kaya dengan Vitamin C untuk anti aging, melembap dan merawat kulit anda .. 😊 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serinara
#Serisoap
#serum
#poribesar #cerah #putih #kering #kulitkering #kedut #cantik
#bellaammaralovers
*Eenie Meenie Lipcream* .
💄 5 warna dalam 1 harga
💄 Creamy but matte finishing
💄 Long-lasting
💄 Sangat-sangat murah/affordable
💄 Vanilla scent
💄 Boleh blend/ombre/experiment dengan 5 colors
💄 Gold lipcream boleh apply jadi eyeshadow
.
.
🔥 RM70 saja ❌ GST .
Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
*Eenie Meenie Lipcream* . 💄 5 warna dalam 1 harga 💄 Creamy but matte finishing 💄 Long-lasting 💄 Sangat-sangat murah/affordable 💄 Vanilla scent 💄 Boleh blend/ombre/experiment dengan 5 colors 💄 Gold lipcream boleh apply jadi eyeshadow . . 🔥 RM70 saja ❌ GST . Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
Raya tahun ni SUGARBELLE COSMETIC akan beraya dengan uolls.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
💋 Lipstick LIPCREAM
💋 Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
💋 Tidak heavy
💋 Tahan lama
💋 Tidak mengeringkan lips
.
🔥 RM70 saja ❌ GST .
Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
Raya tahun ni SUGARBELLE COSMETIC akan beraya dengan uolls. So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support  SB. Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal! . OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni! Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni. . 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream 💋 Lipstick LIPCREAM 💋 Tekstur yang sangat bes, tidak meleket 💋 Tidak heavy 💋 Tahan lama 💋 Tidak mengeringkan lips . 🔥 RM70 saja ❌ GST . Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
Raya tahun ni SUGARBELLE COSMETIC akan beraya dengan uolls.
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
💋 Lipstick LIPCREAM
💋 Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
💋 Tidak heavy
💋 Tahan lama
💋 Tidak mengeringkan lips
.
🔥 RM70 saja ❌ GST .
Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
Raya tahun ni SUGARBELLE COSMETIC akan beraya dengan uolls. . So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support  SB. Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal! . OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni! Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni. . 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream 💋 Lipstick LIPCREAM 💋 Tekstur yang sangat bes, tidak meleket 💋 Tidak heavy 💋 Tahan lama 💋 Tidak mengeringkan lips . 🔥 RM70 saja ❌ GST . Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
*Eenie Meenie Lipcream* .
💄 5 warna dalam 1 harga
💄 Creamy but matte finishing
💄 Long-lasting
💄 Sangat-sangat murah/affordable
💄 Vanilla scent
💄 Boleh blend/ombre/experiment dengan 5 colors
💄 Gold lipcream boleh apply jadi eyeshadow
.
.
🔥 RM70 saja ❌ GST .
Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
*Eenie Meenie Lipcream* . 💄 5 warna dalam 1 harga 💄 Creamy but matte finishing 💄 Long-lasting 💄 Sangat-sangat murah/affordable 💄 Vanilla scent 💄 Boleh blend/ombre/experiment dengan 5 colors 💄 Gold lipcream boleh apply jadi eyeshadow . . 🔥 RM70 saja ❌ GST . Whatapp 014-3386235 / tekan saja link di bio kami.. pstt~ FREE gift dgn setiap pembelian 2 box ke atas...
💕3 VCO ANTIOKSIDAN😊💕.
.
KEBAIKAN VCO + APRIKOT.
◆Aprikot sangat terkenal dengan anti-kanser
◆Untuk mereka yg ada darah tinggi
◆Pembersihan usus
◆Kesakitan sendi tulang
◆Memperbaiki fungsi buah pinggang
◆Memudahkan penurunan berat badan
◆Mengurangkan kedutan
◆Melembabkan kulit
◆Mengurangkan parut
◆Membuang sel kulit mati
◆Mencerah dan meremajakan kulit
◆Melembabkan rambut dan kulit kepala
◆Merangsang pengeluaran hormon seks estrogen
.
KEBAIKAN VCO + DELIMA .
◆  Kaya dengan Omega 5, menstabilkan gula dalam darah
◆Mengatasi masalah kulit kusam dan penuaan
◆Menstabilkan tekanan darah
◆Merawat paras kolestrol
◆Merawat masalah cacing dalam badan
◆Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular
◆Masalah jantung
◆Ekzema
◆Memperbaiki radang kulit dan kesan matahari
.
KEBAIKAN VCO + ARGAN .
◆Sesuai utk kecantikan seluruh badan
◆Merawat masalah jerawat dan parut
◆Meningkatkan taraf kesihatan
◆Merawat pertumbuhan rambut
◆Kaya dgn vitamin E
◆Melembutkan rambut kering dan bercabang
◆Memberi tenaga
◆Baik utk diet harian
.
#vco #seribella #seritoks  #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #dropship #srteam #chewabletablet #teamseristars #makanantambahan #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus
💕3 VCO ANTIOKSIDAN😊💕. . KEBAIKAN VCO + APRIKOT. ◆Aprikot sangat terkenal dengan anti-kanser ◆Untuk mereka yg ada darah tinggi ◆Pembersihan usus ◆Kesakitan sendi tulang ◆Memperbaiki fungsi buah pinggang ◆Memudahkan penurunan berat badan ◆Mengurangkan kedutan ◆Melembabkan kulit ◆Mengurangkan parut ◆Membuang sel kulit mati ◆Mencerah dan meremajakan kulit ◆Melembabkan rambut dan kulit kepala ◆Merangsang pengeluaran hormon seks estrogen . KEBAIKAN VCO + DELIMA . ◆ Kaya dengan Omega 5, menstabilkan gula dalam darah ◆Mengatasi masalah kulit kusam dan penuaan ◆Menstabilkan tekanan darah ◆Merawat paras kolestrol ◆Merawat masalah cacing dalam badan ◆Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular ◆Masalah jantung ◆Ekzema ◆Memperbaiki radang kulit dan kesan matahari . KEBAIKAN VCO + ARGAN . ◆Sesuai utk kecantikan seluruh badan ◆Merawat masalah jerawat dan parut ◆Meningkatkan taraf kesihatan ◆Merawat pertumbuhan rambut ◆Kaya dgn vitamin E ◆Melembutkan rambut kering dan bercabang ◆Memberi tenaga ◆Baik utk diet harian . #vco  #seribella  #seritoks  #supplement  #jamumoden  #vcoantioksidan  #agentvco  #agentseribella  #agentseritoks  #sayajual  #catalyst  #bellaammara  #bellealyahya  #supplementcantik  #supplementkulit  #trustedagent  #dropship  #srteam  #chewabletablet  #teamseristars  #makanantambahan  #seristars  #serigroup  #supplementkulitputih  #supplementdetox  #supplementkurus 
Hye guys 
Set Ennie Minnie tinggal berapa ketul jer 
Siapa lambat jangan nangis tepi katil ye 
Rm70 sahaja 
Berminat?
Wasap saya 
012-2842594 
#sayajual #sayajualmurah #nakcantik #nakcomel #carisaya #enniemennie #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellestars #seristars #serisugarbellestars #teamlylo
Mulakan dengan senyuman! Senyum pon satu bentuk sedekah paling mudah💓
.
#seristars 
#qotn
#quotes
#qotd
#selamatpagi 
#terapiinstagram 
#femininebeautystore 
#feminineconcept 
#behumble 
#beoriginal 
#bepositive✌
Hi semua 👋🏻👋🏻
Dah try ke Serum Serinara ni? Diperbuat daripada tomato, kaya dengan vitamin C untuk memastikan kulit sentiasa lembab, cerah dan berseri.. Yang paling penting, anti-aging ye 😉 Jom order sini 👇🏻 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serinara
#Serisoap
#serum
#poribesar #cerah #putih #kering #kulitkering #kedut #cantik
#bellaammaralovers
Selamat ke pakai SeriSoap ni? Lulus KKM ke SeriSoap ni? Soalan dan kerisauan yg selalu org tnya kpd kami.
.
Don’t worry ya. SeriSoap lulus KKM tau.
.
Blh guna dgn senang hati & confident😘
.
#serisoap #sabuntomato #seristars
Selamat ke pakai SeriSoap ni? Lulus KKM ke SeriSoap ni? Soalan dan kerisauan yg selalu org tnya kpd kami. . Don’t worry ya. SeriSoap lulus KKM tau. . Blh guna dgn senang hati & confident😘 . #serisoap  #sabuntomato  #seristars 
Susu formula khas untuk semua wanita terutama ibu mengandung, yang merancang mempunyai zuriat dan anak dara pun boleh untuk kesuburan.
.
Bahan istimewa yang terkandung di dalam Seriummi adalah:
• kurma
• barli
• labu
• safron
• tomato
• air kelapa
.
#serigroup #teambellabooom #teamstas #seristars #seriummi #susuformula #seriummifeedback #milkbooster #milkboostermurah #susuibu
DUO HEBAT (SERIBELLA + SERITOKS)
.
Bila kita buat detoks di mana toksin ini berjaya dikeluarkan, badan menjadi lebih mudah menyerap nutrisi contohnya dari suplemen SERIBELLA™.
Ia akan membantu melawan radikal bebas dan oksidasi di dalam badan. Jadi sebab itu kalau ambil Seribella™ tapi masih tak dapat kesan terbaik, silalah detoks dengan SERITOKS™
.
Jom dapatkan SERITOKS + SERIBELLA sekarang, Whatsapp Ika
012 7079569
(nak mudah, click je link kat Bio)
_
💳Price: RM89 *Exc postage
🎁FREE 1 Shiseido Mask
.
📮NAK JOIN POS HARI NI? JOM WHATSAPP IKA CEPAT2 📲
DUO HEBAT (SERIBELLA + SERITOKS) . Bila kita buat detoks di mana toksin ini berjaya dikeluarkan, badan menjadi lebih mudah menyerap nutrisi contohnya dari suplemen SERIBELLA™. Ia akan membantu melawan radikal bebas dan oksidasi di dalam badan. Jadi sebab itu kalau ambil Seribella™ tapi masih tak dapat kesan terbaik, silalah detoks dengan SERITOKS™ . Jom dapatkan SERITOKS + SERIBELLA sekarang, Whatsapp Ika 012 7079569 (nak mudah, click je link kat Bio) _ 💳Price: RM89 *Exc postage 🎁FREE 1 Shiseido Mask . 📮NAK JOIN POS HARI NI? JOM WHATSAPP IKA CEPAT2 📲
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
APA KELEBIHAN GOLD MASK SUGARBELLE ↘↙
.
▶ Menanggalkan whitehead dan blackhead
▶ Menanggalkan sel kulit mati ▶ Memudarkan parut jerawat
▶ Mencerahkan kulit
▶ Memperbaharui sel kulit mati
.

Hanya RM 39 sahaja . Nak order boleh klik link di bio atau Dm dira . .

#agentserisugarbellestarmachang #serisugarbellestarmachang #teamstars #sugarbellestars #seristars #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #bellaammara #bellayahya #peelofgoldmask #makeupmua #makeupartist
APA KELEBIHAN GOLD MASK SUGARBELLE ↘↙ . ▶ Menanggalkan whitehead dan blackhead ▶ Menanggalkan sel kulit mati ▶ Memudarkan parut jerawat ▶ Mencerahkan kulit ▶ Memperbaharui sel kulit mati . Hanya RM 39 sahaja . Nak order boleh klik link di bio atau Dm dira . . #agentserisugarbellestarmachang  #serisugarbellestarmachang  #teamstars  #sugarbellestars  #seristars  #sugarbellecosmetic  #sugarbellelovers  #bellaammara  #bellayahya  #peelofgoldmask  #makeupmua  #makeupartist 
TANDA-TANDA BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
.
🔥Kerap sakit kepala . . .
🔥Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen .
🔥Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab Susah bangun tidur. .
🔥Bahagian keliling mata gelap, bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit .
🔥Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi .
🔥Sinus .
🔥Berat badan meningkat .
🔥Selulit .
🔥Masalah jerawat dan banyak lagi
.
.
Korang ada masalah di atas,meh cepat whatsapp kakak 📲
Seritoks sedia membantu mengatasi masalah-masalah di atas! 🔥🔥🔥 .
.
#serigroup
#seritoks
#detoxno1
#tabletdetoxterbaik
#detoxpalingberkesan
#detoxpower
#licintoksin
#ususbersih 
#femininebeautystore 
#seristars
TANDA-TANDA BANYAK TOKSIN DALAM BADAN . 🔥Kerap sakit kepala . . . 🔥Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen . 🔥Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab Susah bangun tidur. . 🔥Bahagian keliling mata gelap, bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit . 🔥Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi . 🔥Sinus . 🔥Berat badan meningkat . 🔥Selulit . 🔥Masalah jerawat dan banyak lagi . . Korang ada masalah di atas,meh cepat whatsapp kakak 📲 Seritoks sedia membantu mengatasi masalah-masalah di atas! 🔥🔥🔥 . . #serigroup  #seritoks  #detoxno1  #tabletdetoxterbaik  #detoxpalingberkesan  #detoxpower  #licintoksin  #ususbersih  #femininebeautystore  #seristars 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars #cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #sabuntomato #sabunchiaseed #chiaseeds #tomato
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars  #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #sabuntomato  #sabunchiaseed  #chiaseeds  #tomato 
Serisoap diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA
.
Kelebihan Utama Serisoap
Membantu :
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit, mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv
🍅kulit lebih muda dan segar
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
#serigroup #seristars #teamstars #serisoap #sabuntomato
Serisoap diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA . Kelebihan Utama Serisoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit, mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv 🍅kulit lebih muda dan segar 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif . #serigroup  #seristars  #teamstars  #serisoap  #sabuntomato 
SERINAARA ini menggabungkan bahan terbaik seperti tomato, lavender, olive, vitamin C & E yang mana bertindak sebagai anti-penuaan dalam membantu penghasilan kolagen dan menghaluskan garis dan kedutan pada wajah.

Justeru, selain dari melindungi kulit, ia juga membantu menjaga keanjalan kulit supaya nampak lebih muda.

Harga serum ini berpatutan dan mampu milik hanya RM60 (20ML), namun mampu memberikan kesan yang sangat bagus.

Insya Allah jom kita berikhtiar dengan SeriNaara, mana tahu dapat membantu merawat concern kulit anda. Whatsapp alin 014-546 9262 untuk guide.

#serigroup #serinaara #seristars #serum #serummuka #serummurah #murahmurahje #bazarpaknil #muamalaysia
SERINAARA ini menggabungkan bahan terbaik seperti tomato, lavender, olive, vitamin C & E yang mana bertindak sebagai anti-penuaan dalam membantu penghasilan kolagen dan menghaluskan garis dan kedutan pada wajah. Justeru, selain dari melindungi kulit, ia juga membantu menjaga keanjalan kulit supaya nampak lebih muda. Harga serum ini berpatutan dan mampu milik hanya RM60 (20ML), namun mampu memberikan kesan yang sangat bagus. Insya Allah jom kita berikhtiar dengan SeriNaara, mana tahu dapat membantu merawat concern kulit anda. Whatsapp alin 014-546 9262 untuk guide. #serigroup  #serinaara  #seristars  #serum  #serummuka  #serummurah  #murahmurahje  #bazarpaknil  #muamalaysia 
Ok here is cara-cara menggunakan serum Serinara 😊 Selamat berserum 😉 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serinara
#Serisoap
#serum
#poribesar #cerah #putih #kering #kulitkering #kedut #cantik
#bellaammaralovers
Hi semua 👋🏻 Cuba share sikit korang apa masalah kulit?  Lagi2 to those yang dah nak masuk 30s ni 😂 Sebab kat sini, kte ade the latest Anti aging and Vitamin C serum yang boleh bantu selesaikan masalah korang 😊 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serinara
#Serisoap
#serum
#poribesar #cerah #putih #kering #kulitkering #kedut #cantik
#bellaammaralovers
Hanya RM29, untuk dapatkan khasiat Serisoap yang best ni 🍎🍅🍅🧖🏻‍♀️🧖🏻‍♀️ 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
Dalam Serisoap ni, ade chia seed taw..which will act like a scrub.. Best kan, sambil cuci muka, sambil scrub skali 😉 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
Basuh muka dengan Serisoap untuk dapatkan kulit bersih, lembap and cerah mcm model ni 😊 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
H O T  T E S T I M O N I🔥
SERISOAP🍅
.
Nak cuba??
WS : wasap.my/60127079569
RM29 shj!
.
#femininebeautystore 
#serisoap 
#seristars
Kalau pakai secara konsisten, confirm cantik kulit korang nanti. Satu family boleh pakai tau, ajak la mak, ayah, kakak, abang, adik, sepupu sepapat semualah.
.
Info lanjut terus tekan link di bio ye.
.
#serigroup #serigroupstockist #seristars #teamstars #serisoap #sabuntomato
Serisoap diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA
.
Kelebihan Utama Serisoap
Membantu :
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit, mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv
🍅kulit lebih muda dan segar
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
Info lanjut terus tekan link di bio ye.
.
#serigroup #serigroupstockist #seristars #teamstars #serisoap #sabuntomato
Serisoap diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA . Kelebihan Utama Serisoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit, mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv 🍅kulit lebih muda dan segar 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif . Info lanjut terus tekan link di bio ye. . #serigroup  #serigroupstockist  #seristars  #teamstars  #serisoap  #sabuntomato 
Sabun tomato no.1 di Malaysia. Mengandungi bahan yang terbaik untuk kulit seperti tomato, chia seed, graep seed dan walnut shell. Nak kulit cerah berseri, bebas cela, sunburn dan tanpa daki kotoran yang melekat? Jom dapatkan Serisoap!
.
Info lanjut terus tekan link di bio ye.
.
#serigroup #serigroupstockist #seristars #teamstars #serisoap #sabuntomato
Sabun tomato no.1 di Malaysia. Mengandungi bahan yang terbaik untuk kulit seperti tomato, chia seed, graep seed dan walnut shell. Nak kulit cerah berseri, bebas cela, sunburn dan tanpa daki kotoran yang melekat? Jom dapatkan Serisoap! . Info lanjut terus tekan link di bio ye. . #serigroup  #serigroupstockist  #seristars  #teamstars  #serisoap  #sabuntomato 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars 
.
Assalamualaikum 😊
.
#serisoap tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ;
.
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.
.
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
RM29
.
#cleansermaskerscrub #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptomato #seribella #bellaammaralovers #bellaammaralovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #facialfoam #facewash #beauty #facialspa #facialcare #seristars
. Assalamualaikum 😊 . #serisoap  tomatolah yang sis paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , pori terbuka makin mengecil, scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; . pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. . masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika. . scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . RM29 . #cleansermaskerscrub  #serisoap  #serisoapfeedback  #serisoaptomato  #seribella  #bellaammaralovers  #bellaammaralovers  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #facialfoam  #facewash  #beauty  #facialspa  #facialcare  #seristars 
Promo datang lagi!!! Lebih jimat, berbaloi-baloi. Nak cuba produk @serigroup , inilah masanya. Dapatkan segera!
.
.
#serigroupklang 
#serigroupshahalam
#serigroupsetiaalam
#serigroupmeru 
#serigrouplovers 
#serigroupproduct 
#serigroupselangor 
#serigroupagent 
#seristars
Kalau konsisten insyaAllah nampaklah hasilnye ye.kalau hari ni makan,esok tak makan luse makan..hurmmm memang la tak nampak kesan dia.Pastu nanti ckp product tak bagus.Padahal awak yang tak konsisten..
.
Jomla berjemaah cantik berseri-seri di pagi raya🤩
1 botol seribella rm60 jeerrrrr💃
Berminat bole whatsapp kakak k😚
.
#feedbackseribella #seribella #seribellabeauty #serigroupagent #seristars #beautyandhealth #letscantik #letshoppingwithme #femininebeautystore #johorean
Kalau konsisten insyaAllah nampaklah hasilnye ye.kalau hari ni makan,esok tak makan luse makan..hurmmm memang la tak nampak kesan dia.Pastu nanti ckp product tak bagus.Padahal awak yang tak konsisten.. . Jomla berjemaah cantik berseri-seri di pagi raya🤩 1 botol seribella rm60 jeerrrrr💃 Berminat bole whatsapp kakak k😚 . #feedbackseribella  #seribella  #seribellabeauty  #serigroupagent  #seristars  #beautyandhealth  #letscantik  #letshoppingwithme  #femininebeautystore  #johorean 
PUNCA JERAWAT UOLLS NAK MENETAP😩
.
Baca dan renungkan tau lepas tu kena lah cepat-cepat amalkan #SeriBella 😉
.
Nak dapatkan #SeriBella ??
📲Whatsapp Ika 012-7079569
.
COD JOHOR JAYA,KG MELAYU,SEKITAR BANDAR JB
.
#femininebeautystore 
#seristars 
#serigroup
Seriummi berperisa coklat ni memang sedap. Tak rasa macam susu pun. Siapa yang tak selera nak minum susu boleh cuba Seriummi ni.
.
#serigroup #susuibumengandung #teamstas #seristars #seriummi #susuformula #seriummifeedback #milkbooster #milkboostermurah #susuibu #susuibumenyusu #susuibuberpantang #susuibuikhtiarhamil
Hye guys 
Tidur yang cukup sebenarnya juga dapat membantu membuat wajah kitew cantik berseri tau 
Kalau kite tak cukup rehat atau terlebih tidur muka kite tak berseri 
Akan lesu sentiasa jadi kalau nak cantik jangan lupa mendapatkan tidur yang cukup ye 
#serigroup #sugarbelle #seristars #sugarbellestars #teamstars #sugarbelle #sugarbellecosmetics #serisugarbellestar #teamlylo
Hye guys 
Ennie Minnie akan release tak lama lagi 
Siapa yang berminat boleh wasap ye 
Tak sabar rasanya nak merelip mase raya nanti 
012-2842594 
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellestars #serigroup #seristars #serisugarbellestars #teamlylo
Hye guys 
Serigroup ada buat sales combo la 
Siapa yang berminat bley wasap saya ye 
012-2842594 
#sayajual #sayajualmurah #nakcantik #nakcomel #carisaya #serigroup #sugarbelle #seristars #sugarbellestars #serisugarbellestars #teamstars #teamlylo
Seritoks + mini seribella 
Semoga serasi bersama ya.thxs dear😍
Semoga murah rezeki selalu.Aamiin..
.
#femininebeautystore #seribella #seritoks #serigroup #sugarbelle #serigroupagent #seristars #johorean
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah.  Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi
.
.

Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit.
.
Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit
.
.

Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya.
.
.

Boleh klik link di bio atau dm Dira untuk info lanjut 😉
.
.

#agentserisugarbellestarmachang #agentmachang #teamstars #serisugarbellestarmachang #seristars #serigroups #serinaara #serumtomato #antiaging #serumterbaik
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah. Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi . . Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit. . Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit . . Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya. . . Boleh klik link di bio atau dm Dira untuk info lanjut 😉 . . #agentserisugarbellestarmachang  #agentmachang  #teamstars  #serisugarbellestarmachang  #seristars  #serigroups  #serinaara  #serumtomato  #antiaging  #serumterbaik 
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸
.
.
NORMAL PRICE :
SERIBELLA - RM60 & SERINAARA - RM60
.
.
NOW RM115 ONLY + FREE GIFT !!
.
.
WHATSAPP DAYAH 011-32728991
.
.
#vco #seribella #seritoks #serisoap #seriummi  #serift #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #sayajual #catalyst #bellaammara #energybooster #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #fatburner #srteam #teamseristars  #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #susucoklat #serum #serinaara
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸 . . NORMAL PRICE : SERIBELLA - RM60 & SERINAARA - RM60 . . NOW RM115 ONLY + FREE GIFT !! . . WHATSAPP DAYAH 011-32728991 . . #vco  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi   #serift  #supplement  #jamumoden  #vcoantioksidan  #agentvco  #agentseribella  #agentseritoks  #sayajual  #catalyst  #bellaammara  #energybooster  #supplementcantik  #supplementkulit  #trustedagent  #fatburner  #srteam  #teamseristars   #seristars  #serigroup  #supplementkulitputih  #supplementdetox  #supplementkurus  #susucoklat  #serum  #serinaara 
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸
.
.
NORMAL PRICE :
SERIUMMI - RM49 & SERIBELLA - RM60
.
.
NOW RM100 ONLY !! WHATSAPP DAYAH 011-32728991
.
.
#vco #seribella #seritoks #serisoap #seriummi  #serift #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #sayajual #catalyst #bellaammara #energybooster #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #fatburner #srteam #teamseristars  #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #susucoklat #serum #serinaara
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸 . . NORMAL PRICE : SERIUMMI - RM49 & SERIBELLA - RM60 . . NOW RM100 ONLY !! WHATSAPP DAYAH 011-32728991 . . #vco  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi   #serift  #supplement  #jamumoden  #vcoantioksidan  #agentvco  #agentseribella  #agentseritoks  #sayajual  #catalyst  #bellaammara  #energybooster  #supplementcantik  #supplementkulit  #trustedagent  #fatburner  #srteam  #teamseristars   #seristars  #serigroup  #supplementkulitputih  #supplementdetox  #supplementkurus  #susucoklat  #serum  #serinaara 
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸
.
.
NORMAL PRICE :
SERIBELLA - RM60 & SERIV - RM39
.
.
NOW RM90 ONLY !! WHATSAPP DAYAH 011-32728991
.
.
#vco #seribella #seritoks #serisoap #seriummi  #serift #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #sayajual #catalyst #bellaammara #energybooster #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #fatburner #srteam #teamseristars  #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #susucoklat #serum #serinaara
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸 . . NORMAL PRICE : SERIBELLA - RM60 & SERIV - RM39 . . NOW RM90 ONLY !! WHATSAPP DAYAH 011-32728991 . . #vco  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi   #serift  #supplement  #jamumoden  #vcoantioksidan  #agentvco  #agentseribella  #agentseritoks  #sayajual  #catalyst  #bellaammara  #energybooster  #supplementcantik  #supplementkulit  #trustedagent  #fatburner  #srteam  #teamseristars   #seristars  #serigroup  #supplementkulitputih  #supplementdetox  #supplementkurus  #susucoklat  #serum  #serinaara 
May promotion from Seri Group sempena Mother’s Day. From 1 May - 15 May 2018. Check this out girls.. 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift #tambahsusu #tambahsusuibu 
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
May promotion from Seri Group sempena Mother’s Day. From 1 May - 15 May 2018. Check this out girls.. 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift #tambahsusu #tambahsusuibu 
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
May promotion from Seri Group sempena Mother’s Day. From 1 May - 15 May 2018. Check this out girls.. 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift #tambahsusu #tambahsusuibu 
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
May promotion from Seri Group sempena Mother’s Day. From 1 May - 15 May 2018. Check this out girls.. 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift #tambahsusu #tambahsusuibu 
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸
.
.
NORMAL PRICE :
SERIUMMI - RM49 & SERIV - RM39
.
.
NOW RM80 ONLY !! WHATSAPP DAYAH 011-32728991
.
.
#vco #seribella #seritoks #serisoap #seriummi  #serift #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #sayajual #catalyst #bellaammara #energybooster #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #fatburner #srteam #teamseristars  #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #susucoklat #serum #serinaara
SET QUEEN OF MY HEART 👸👸👸 . . NORMAL PRICE : SERIUMMI - RM49 & SERIV - RM39 . . NOW RM80 ONLY !! WHATSAPP DAYAH 011-32728991 . . #vco  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi   #serift  #supplement  #jamumoden  #vcoantioksidan  #agentvco  #agentseribella  #agentseritoks  #sayajual  #catalyst  #bellaammara  #energybooster  #supplementcantik  #supplementkulit  #trustedagent  #fatburner  #srteam  #teamseristars   #seristars  #serigroup  #supplementkulitputih  #supplementdetox  #supplementkurus  #susucoklat  #serum  #serinaara 
May promotion from Seri Group sempena Mother’s Day. From 1 May - 15 May 2018. Check this out girls.. 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift #tambahsusu #tambahsusuibu 
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
May promotion from Seri Group sempena Mother’s Day. From 1 May - 15 May 2018. Check this out girls.. 📲0197873225
COD JB

#serigroup 
#seriproduct 
#seristars 
#codjb
#seribella 
#seribellajb 
#seritoks
#serisoap
#serift #tambahsusu #tambahsusuibu 
#seriummi #cerah #putih #putihberseri #cantik
Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Set Seribella, supplement kulit No.1 Malaysia dan SeriV, penyegar intim wanita yang sangat best. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang 🙂
.
.
Info lanjut, berminat? Boleh Ws 01139054930 atau dm pika. .
.
#serigroup #seristars #serigroupagent #serinaara #serinaaraserum #serum #serumantiaging #antiagingserum #antiaging #serumtomato #tomatoserum #seribella #lycopenetomato #crystaltomato #supplement #supplementkulit #seriv #freshener #femininewash #femininefreshener #pembersihwanita #pencuciwanitausuformula #susuformulaibu #milkbooster #serigroupselangor #serigroupklang #serigroupmeru #serigroupshahalam #serigroupsetiaalam #serigroupkapar
Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Set Seribella, supplement kulit No.1 Malaysia dan SeriV, penyegar intim wanita yang sangat best. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang 🙂 . . Info lanjut, berminat? Boleh Ws 01139054930 atau dm pika. . . #serigroup  #seristars  #serigroupagent  #serinaara  #serinaaraserum  #serum  #serumantiaging  #antiagingserum  #antiaging  #serumtomato  #tomatoserum  #seribella  #lycopenetomato  #crystaltomato  #supplement  #supplementkulit  #seriv  #freshener  #femininewash  #femininefreshener  #pembersihwanita  #pencuciwanitausuformula  #susuformulaibu  #milkbooster  #serigroupselangor  #serigroupklang  #serigroupmeru  #serigroupshahalam  #serigroupsetiaalam  #serigroupkapar 
Kenapa Serisoap Ni Sabun Tomato Yang Best? .
.
Bentuk bulat-bulat comel macam tomato! Dengan gabungan Chia Seed,  Grape Seed & Walnut Shell yang sememangnya terbaik bagi membantu mendapatkan kulit yang flawless & glowing! 😍✨
.
.
RM29 sekotak, gosok-gosok kulit hilang-hilang segala daki! 😚😚 READY STOCK🔥🔥 #serisoap 
#sabuntomato
#seristars
Kenapa Serisoap Ni Sabun Tomato Yang Best? . . Bentuk bulat-bulat comel macam tomato! Dengan gabungan Chia Seed, Grape Seed & Walnut Shell yang sememangnya terbaik bagi membantu mendapatkan kulit yang flawless & glowing! 😍✨ . . RM29 sekotak, gosok-gosok kulit hilang-hilang segala daki! 😚😚 READY STOCK🔥🔥 #serisoap  #sabuntomato  #seristars 
SWIPE LEFT! 😍
.
Sempena Hari Ibu ni kannn, weolls buat lagi promo untuk permaisuri hati kitaaa ❤️❤️
.
Harga memang murah & sangat berbaloi & mampu milik tauuu 🤤 Bolehh sangat jadikan hadiah untuk ibu-ibu chu’olls🧕
.
SeriBella x2 RM110 (np RM120)
SeriBella + SeriUmmi RM100 (np RM109)
SeriBella + SeriV RM109 (np RM99)
SeriBella + SeriNaara RM115 (np RM120)
SeriUmmi + SeriV RM80 (np RM88)
.
Nak order? Nak jadi Dropship?
DM or whatsapp SEKARANG ⤵
📲 012 7079569 (Ika)
SWIPE LEFT! 😍 . Sempena Hari Ibu ni kannn, weolls buat lagi promo untuk permaisuri hati kitaaa ❤️❤️ . Harga memang murah & sangat berbaloi & mampu milik tauuu 🤤 Bolehh sangat jadikan hadiah untuk ibu-ibu chu’olls🧕 . SeriBella x2 RM110 (np RM120) SeriBella + SeriUmmi RM100 (np RM109) SeriBella + SeriV RM109 (np RM99) SeriBella + SeriNaara RM115 (np RM120) SeriUmmi + SeriV RM80 (np RM88) . Nak order? Nak jadi Dropship? DM or whatsapp SEKARANG ⤵ 📲 012 7079569 (Ika)
S E R I B E L L A 🍅
berasaskan tomato,madu ,strawberry & olive..
So tak perlu risau ingrediant dia memang sangat bagus untuk kulit dan kesihatan.Semua orang pon tahu kan khasiat Tomato memang bagus untuk kulit.
.
So apa tunggu lagi,meh cuba sebotol😋
.
#seribella #seribellabeauty #beautyandhealth #serigroup #serigroupagent #seristars #instagood #instabeauty #instahealth #sugarbelle #teamstar #femininebeautystore #johorean #cantik #innerbeauty
Berita baik untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan wanita sekalian. Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Meletopsss kau raya nanti. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang.
.
Berminat? Boleh ws 01139054930 /dm .
#serigroup #seristars #serigroupstockist #serinaara #serinaaraserum #serum #serumantiaging #antiagingserum #antiaging #serumtomato #tomatoserum #seribella #lycopenetomato #crystaltomato #supplement #supplementkulit #seriummi #susuformula #susuformulaibu #milkbooster #serigroupselangor #serigroupklang #serigroupmeru #serigroupshahalam #serigroupsetiaalam #serigroupkapar #serigrouplovers
Berita baik untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan wanita sekalian. Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Meletopsss kau raya nanti. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang. . Berminat? Boleh ws 01139054930 /dm . #serigroup  #seristars  #serigroupstockist  #serinaara  #serinaaraserum  #serum  #serumantiaging  #antiagingserum  #antiaging  #serumtomato  #tomatoserum  #seribella  #lycopenetomato  #crystaltomato  #supplement  #supplementkulit  #seriummi  #susuformula  #susuformulaibu  #milkbooster  #serigroupselangor  #serigroupklang  #serigroupmeru  #serigroupshahalam  #serigroupsetiaalam  #serigroupkapar  #serigrouplovers 
"TAK BERCAPOK"
Review Foundation Matte by Sugarbelle😍
.
Ye memang makin lama makin flawless & glowing muka kita.Harga pon sangat berpatutan.Sesiapa nak try bole whatsapp kakak🤗
.
#femininebeautystore #foundationroutine #sugarbelle #makeupguru #makeupblogger #review #testimoni #feedbackcustomer #teamstar #seristars #johorean
Hai hai haiii nak cantik, nak flawless? Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Meletopsss kau raya nanti. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang + freegift lagi 💖
.
Info lanjut boleh tekan link di bio atau dm 😊
.
#serigroup #seristars #serigroupstockist #serinaara #serinaaraserum #serum #serumantiaging #antiagingserum #antiaging #serumtomato #tomatoserum #seribella #lycopenetomato #crystaltomato #supplement #supplementkulit #serigroupselangor #serigroupklang #serigroupmeru #serigroupshahalam #serigroupsetiaalam #serigroupkapar #serigrouplovers
Hai hai haiii nak cantik, nak flawless? Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Meletopsss kau raya nanti. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang + freegift lagi 💖 . Info lanjut boleh tekan link di bio atau dm 😊 . #serigroup  #seristars  #serigroupstockist  #serinaara  #serinaaraserum  #serum  #serumantiaging  #antiagingserum  #antiaging  #serumtomato  #tomatoserum  #seribella  #lycopenetomato  #crystaltomato  #supplement  #supplementkulit  #serigroupselangor  #serigroupklang  #serigroupmeru  #serigroupshahalam  #serigroupsetiaalam  #serigroupkapar  #serigrouplovers 
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah.  Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi
.
.

Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit.
.
Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit
.
.

Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya.
.
.

Boleh klik link di bio atau dm Dira untuk info lanjut 😉
.
.

#agentserisugarbellestarmachang #agentmachang #teamstars #serisugarbellestarmachang #seristars #serigroups #serinaara #serumtomato #antiaging #serumterbaik
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah. Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi . . Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit. . Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit . . Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya. . . Boleh klik link di bio atau dm Dira untuk info lanjut 😉 . . #agentserisugarbellestarmachang  #agentmachang  #teamstars  #serisugarbellestarmachang  #seristars  #serigroups  #serinaara  #serumtomato  #antiaging  #serumterbaik 
Ramai yang dah berpuas hati sangat dengan keberkesanan Seriummi ni. Jom jadikan Seriummi minuman harian.
.
#serigroup #serigroupagent #teamstas #seristars #seriummi #susuformula #susuibuikhtiarhamil #seriummifeedback #milkbooster #milkboostermurah #susuibu #susuibumenyusu #susuibumengandung #susuibumeriah
Hai hai haiii nak cantik, nak flawless? Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Meletopsss kau raya nanti. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang + freegift lagi 💖
.
Info lanjut boleh tekan link di bio atau dm 😊
.
#serigroup #seristars #serigroupstockist #serinaara #serinaaraserum #serum #serumantiaging #antiagingserum #antiaging #serumtomato #tomatoserum #seribella #lycopenetomato #crystaltomato #supplement #supplementkulit #serigroupselangor #serigroupklang #serigroupmeru #serigroupshahalam #serigroupsetiaalam #serigroupkapar #serigrouplovers
Hai hai haiii nak cantik, nak flawless? Jom dapatkan Promo Queen Of My Heart ni. Meletopsss kau raya nanti. Jangan ditunggu lagi, sila bertindak sekarang + freegift lagi 💖 . Info lanjut boleh tekan link di bio atau dm 😊 . #serigroup  #seristars  #serigroupstockist  #serinaara  #serinaaraserum  #serum  #serumantiaging  #antiagingserum  #antiaging  #serumtomato  #tomatoserum  #seribella  #lycopenetomato  #crystaltomato  #supplement  #supplementkulit  #serigroupselangor  #serigroupklang  #serigroupmeru  #serigroupshahalam  #serigroupsetiaalam  #serigroupkapar  #serigrouplovers 
"..Ada yang tanya kakak, jeragat boleh hilang ke kak kalau makan Seribella ni?.."
.
Haaa.. ini dia kakak share one of the feedback customer yang berjeragat & consume Seribella u olls boleh baca sendiri kesannyaaa.. .
.
Tapi...,kakak nak ingatkan ni!
Kalau keluar rumah kena pakai sunblock juga tau elakkan jeragat muncul.Daaannnn kena banyak minum air kosong sekurang-kurangnya 2liter.Kalau lebih lagi baik👍🏻
.
#serigroup
#seribella
#feedbackseribella 
#seristars 
#femininebeautystore 
#beautybloggers 
#beautynhealth 
#kulitsihat
#cantikluardandalam
"..Ada yang tanya kakak, jeragat boleh hilang ke kak kalau makan Seribella ni?.." . Haaa.. ini dia kakak share one of the feedback customer yang berjeragat & consume Seribella u olls boleh baca sendiri kesannyaaa.. . . Tapi...,kakak nak ingatkan ni! Kalau keluar rumah kena pakai sunblock juga tau elakkan jeragat muncul.Daaannnn kena banyak minum air kosong sekurang-kurangnya 2liter.Kalau lebih lagi baik👍🏻 . #serigroup  #seribella  #feedbackseribella  #seristars  #femininebeautystore  #beautybloggers  #beautynhealth  #kulitsihat  #cantikluardandalam 
Bagaimana Serisoap memberi lembapan & menghapuskan kekusaman pada kulit wajah? .

Dengan Chia Seed! Chia Seed bertindak sebagai agen skrub untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kekusaman dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing) 💓💓💓 .

Jom dapatkan Serisoap Sabun Tomato dengan hanya RM29 aje ! READY STOCK 😘💕 #serisoap
#sabuntomato
#seristars
Bagaimana Serisoap memberi lembapan & menghapuskan kekusaman pada kulit wajah? . Dengan Chia Seed! Chia Seed bertindak sebagai agen skrub untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kekusaman dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing) 💓💓💓 . Jom dapatkan Serisoap Sabun Tomato dengan hanya RM29 aje ! READY STOCK 😘💕 #serisoap  #sabuntomato  #seristars 
Assalamualaikum & Hii
.
Sapa ada masalah kulit?🙌
📌Kulit berminyak?
📌Jerawat & parut jerawat?
📌Jeragat?
📌Blackhead?
📌Kulit kusam?
📌Eczema?
.
Ika ada penyelesaiannya.Cubalah SERISOAP. Ramai yang telah cuba, anda tunggu apa lagi.
.
🍅 2 IN 1: CLEANSER & SCRUB 🍅
.
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.
.
Kelebihan Utama SeriSoap.
Membantu :
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi.
🍅mengimbangi lebihan minyak.
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam.
🍅mengecilkan pori terbuka.
🍅memberi lembapan pada kulit.
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit.
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif.
.
🎁FREE 1 Bekas Sabun dengan Setiap Pembelian 1 Serisoap
.
💊READY STOCK
.
👉Boleh DM/Whatsapp Ika📱012 7079569 (nak mudah, click je link kat Bio Ika)
.
#serigroup #serisoap #sabuntomato #skincare #seristars #beautyroutine #beautytips #femininebeautystore
Assalamualaikum & Hii . Sapa ada masalah kulit?🙌 📌Kulit berminyak? 📌Jerawat & parut jerawat? 📌Jeragat? 📌Blackhead? 📌Kulit kusam? 📌Eczema? . Ika ada penyelesaiannya.Cubalah SERISOAP. Ramai yang telah cuba, anda tunggu apa lagi. . 🍅 2 IN 1: CLEANSER & SCRUB 🍅 . * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. . Kelebihan Utama SeriSoap. Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi. 🍅mengimbangi lebihan minyak. 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam. 🍅mengecilkan pori terbuka. 🍅memberi lembapan pada kulit. 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit. 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif. . 🎁FREE 1 Bekas Sabun dengan Setiap Pembelian 1 Serisoap . 💊READY STOCK . 👉Boleh DM/Whatsapp Ika📱012 7079569 (nak mudah, click je link kat Bio Ika) . #serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #skincare  #seristars  #beautyroutine  #beautytips  #femininebeautystore