an online Instagram web viewer

#sendayutinggimalaysia medias

Photos

harga promosi RM15 sahaja 😽
.
.
.
siapa yg x berkesempatan nak singgah outlet2 sendayu tinggi.. boleh order dengan saya ye ❤️
.
.
.
.
*semua customer saya, akan dpt harga member ☺️ #sendayutinggi#sendayutinggimalaysia#sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggisungaibesar #sendayutinggimakeuptutorial#sendayutinggisabakbernam #sendayutinggisekinchan
harga promosi cuma RM10 🙀🙀
.
.
.
siapa yg x berkesempatan nak singgah outlet2 sendayu tinggi.. boleh order dengan saya ye ❤️
.
.
.
.
*semua customer saya, akan dpt harga member ☺️ #sendayutinggi#sendayutinggimalaysia#sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggisungaibesar #sendayutinggimakeuptutorial #sendayutinggisekinchan#sendayutinggisabakbernam
promosi hanya RM5 sahaja 👍👍
.
.
.
siapa yg x berkesempatan nak singgah outlet2 sendayu tinggi.. boleh order dengan saya ye ❤️
.
.
.
.
*semua customer saya, akan dpt harga member ☺️ #sendayutinggi#sendayutinggimalaysia#sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggisungaibesar #sendayutinggimakeuptutorial
Sesi penghantaran. Tengahari tadi Golden Herb Soap dah selamat bertukar tangan di Inspen. Nie tengah tunggu customer di Presint 18 pulak.

Whatsapp 019-3204516 untuk pertanyaan / pembelian.

#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #sendayutinggimurah #sendayutinggidealer #sendayutinggisepang #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggiklia #sendayutinggimy #sendayutinggibangi #sendayutinggicheras #sendayutinggicyberjaya
Sesi penghantaran. Tengahari tadi Golden Herb Soap dah selamat bertukar tangan di Inspen. Nie tengah tunggu customer di Presint 18 pulak. Whatsapp 019-3204516 untuk pertanyaan / pembelian. #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggimurah  #sendayutinggidealer  #sendayutinggisepang  #sendayutinggiputrajaya  #sendayutinggionlinedealer  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggiklia  #sendayutinggimy  #sendayutinggibangi  #sendayutinggicheras  #sendayutinggicyberjaya 
Kulit kering susah nak dapatkan solekan halus. Mekap senang bercapuk, berkuping dan hilang. Jika anda jenis suka yg ringan dan natural, UV Defense Hydrating Tinted Sunscreen sgt sesuai. Ia melembap, merawat, mencerah & melindungi kulit
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#tintedmoisturizer #tintedsunscreen
Kulit kering susah nak dapatkan solekan halus. Mekap senang bercapuk, berkuping dan hilang. Jika anda jenis suka yg ringan dan natural, UV Defense Hydrating Tinted Sunscreen sgt sesuai. Ia melembap, merawat, mencerah & melindungi kulit . 🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia) #sendayutinggi  #jrm  #jamuratumalaya  #jrmmurah  #sendayutinggimalaysia  #dealersendayutinggi  #sendayutinggimurah  #sendayutinggionline  #agensendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #sayajualmurah  #sayajual  #yatiesendayutinggi  #onlinedealersendayutinggi  #tintedmoisturizer  #tintedsunscreen 
HARGA RUNTUH!!!! 😱😱
....
🎀 PROMOSI RAMADHAN (24-28 MEI 2018)
.
📌 Selagi stok masih ada.. siapa cepat, dia dapat!! 🤗 🤗📌 Tertakluk terma dan syarat
📌 Harga tidak termasuk postage dan service charge.. .
.
.

Untuk maklumat lanjut whatsapp me 📲0196623914.. atau nak cepat boleh klik link di bio.. 👆🏻
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #promo #promosiramadhan #personalshopperast #murah #hargaruntuh #lelong
HARGA RUNTUH!!!! 😱😱 .... 🎀 PROMOSI RAMADHAN (24-28 MEI 2018) . 📌 Selagi stok masih ada.. siapa cepat, dia dapat!! 🤗 🤗📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Harga tidak termasuk postage dan service charge.. . . . Untuk maklumat lanjut whatsapp me 📲0196623914.. atau nak cepat boleh klik link di bio.. 👆🏻 . . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #promo  #promosiramadhan  #personalshopperast  #murah  #hargaruntuh  #lelong 
DISKAUN 15% !!!! 😱😱
....
🎀 PROMOSI RAMADHAN (24-28 MEI 2018)
.
📌 Selagi stok masih ada.. siapa cepat, dia dapat!! 🤗 🤗📌 Tertakluk terma dan syarat
📌 Harga tidak termasuk postage dan service charge.. .
.
.

Untuk maklumat lanjut whatsapp me 📲0196623914.. atau nak cepat boleh klik link di bio.. 👆🏻
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #promo #promosiramadhan #personalshopperast #murah #hargaruntuh #lelong
DISKAUN 15% !!!! 😱😱 .... 🎀 PROMOSI RAMADHAN (24-28 MEI 2018) . 📌 Selagi stok masih ada.. siapa cepat, dia dapat!! 🤗 🤗📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Harga tidak termasuk postage dan service charge.. . . . Untuk maklumat lanjut whatsapp me 📲0196623914.. atau nak cepat boleh klik link di bio.. 👆🏻 . . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #promo  #promosiramadhan  #personalshopperast  #murah  #hargaruntuh  #lelong 
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
Why Cocoa Collagen?
▪kesan awal dpt dilihat seawal sekotak penggunaan
▪sumber kolagen terbaik
▪rasa yg sedap
▪bukan hanya memperbaiki/menyihatkan/mencerahkan kulit, tetapi baik utk rambut, kuku, sendi
▪lelaki dan wanita boleh amalkan termasuk ibu mengandung
▪TETAPI ... yg ada masalah cyst atau fibroid, mmg kami x galakkan pengambilan collagen. .

Jangan terpedaya dengan kandungan jumlah collagen yg terlalu tinggi kerana tubuh kita sebenarnya terhad kepada certain amount of collagen. why? collagen berlebihan, boleh menyebabkan kegemukan. Hope info ini membantu... .
.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#collagen
#cocoacollagen
#healthyhair
#healthyskin
#joints
#cleanskin
#skinfairness
#sendayutinggimy 
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggikotakinabalu 
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan 
#sendayutinggisarawak 
#sendayutinggisepang 
#sendayutinggikotawarisan 
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil
#Repost  @sendayutinggimy (@get_repost) ・・・ Why Cocoa Collagen? ▪kesan awal dpt dilihat seawal sekotak penggunaan ▪sumber kolagen terbaik ▪rasa yg sedap ▪bukan hanya memperbaiki/menyihatkan/mencerahkan kulit, tetapi baik utk rambut, kuku, sendi ▪lelaki dan wanita boleh amalkan termasuk ibu mengandung ▪TETAPI ... yg ada masalah cyst atau fibroid, mmg kami x galakkan pengambilan collagen. . Jangan terpedaya dengan kandungan jumlah collagen yg terlalu tinggi kerana tubuh kita sebenarnya terhad kepada certain amount of collagen. why? collagen berlebihan, boleh menyebabkan kegemukan. Hope info ini membantu... . . PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu. #collagen  #cocoacollagen  #healthyhair  #healthyskin  #joints  #cleanskin  #skinfairness  #sendayutinggimy  #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionline  #sendayutinggisabah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggikk  #sendayutinggikaramunsing  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitambunan  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggisarawak  #sendayutinggisepang  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggiklia  #sendayutinggibrunei  #baazarpaknil 
HARGA RUNTUH!!!! 😱😱 .... 🎀 PROMOSI RAMADHAN (24-28 MEI 2018) . 📌 Selagi stok masih ada.. siapa cepat, dia dapat!! 🤗 🤗📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Harga tidak termasuk postage dan service charge.. . . . Untuk maklumat lanjut whatsapp me 📲0196623914.. atau nak cepat boleh klik link di bio.. 👆🏻 . . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggipahang  #sendayutinggikuantan  #sendayutinggimaran  #sendayutinggichenor  #sendayutinggigambang  #sendayutinggimalaysia  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersendayutinggipahang  #chenor  #maran  #temerloh  #pahang  #kuantan  #gambang  #sayajual  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #promo  #promosiramadhan  #personalshopperast  #murah  #hargaruntuh  #lelong 
#Repost @ravishingobsession (@get_repost)
・・・
Hi semuaaa ❤ Tiba² mood baik nak buat giveaway kecik. Hihi mini giveaway la awk. Kami nak bagi free dekat 2 pemenang 😆
.
👉 follow @ravishingobsession
👉 REPOST @ LIKE post @ravishingobsession
👉comment DONE dibawah
.
Korang boleh pilih nak repost atau nak like je. Okay this giveaway OPEN for Malaysians only ❤ Giveaway tamat bila² masa⏰ So join cepat okeh ✌
.
P/S: Colour tak boleh pilih naa. Terima apa adanya 😘
#giveaway #giveawaymalaysia #sendayutinggimalaysia #sendayutinggilovers #sendayutinggionlinedealer #dealerstonline #sendayutinggipenang #like4like #likeforlike #sendayutinggiseberangjaya
#Repost  @ravishingobsession (@get_repost) ・・・ Hi semuaaa ❤ Tiba² mood baik nak buat giveaway kecik. Hihi mini giveaway la awk. Kami nak bagi free dekat 2 pemenang 😆 . 👉 follow @ravishingobsession 👉 REPOST @ LIKE post @ravishingobsession 👉comment DONE dibawah . Korang boleh pilih nak repost atau nak like je. Okay this giveaway OPEN for Malaysians only ❤ Giveaway tamat bila² masa⏰ So join cepat okeh ✌ . P/S: Colour tak boleh pilih naa. Terima apa adanya 😘 #giveaway  #giveawaymalaysia  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggilovers  #sendayutinggionlinedealer  #dealerstonline  #sendayutinggipenang  #like4like  #likeforlike  #sendayutinggiseberangjaya 
siapa yg x berkesempatan nak singgah outlet2 sendayu tinggi.. boleh order dengan saya ye ❤️
.
.
.
.
*semua customer saya, akan dpt harga member ☺️ #sendayutinggi#sendayutinggimalaysia#sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggisungaibesar #sendayutinggimakeuptutorial
siapa yg x berkesempatan nak singgah outlet2 sendayu tinggi.. boleh order dengan saya ye ❤️
.
.
.
.
*semua customer saya, akan dpt harga member ☺️ #sendayutinggi#sendayutinggimalaysia#sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggisungaibesar #sendayutinggimakeuptutorial
siapa yg x berkesempatan nak singgah outlet2 sendayu tinggi.. boleh order dengan saya ye ❤️
.
.
.
.
*semua customer saya, akan dpt harga member ☺️ #sendayutinggi#sendayutinggimalaysia#sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggisungaibesar #sendayutinggimakeuptutorial
❤️SENDAYU TINGGI❤️
.

ARGAN OIL PRIMER
.
🌹Digunakan sebelum menyapu bedak asas sebelum bersolek yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk
🌹Ia mengekalkan solekan yang lebih berseri, tidak kering dan berbelak sepanjang hari terutama kulit normal, kering, sensitif dan kombinasi
🌹Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melebapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. Ia menjadikan solekan lebih kelihatan natural pada kulit
🌹Argan Oil terkenal dengan sifatnya yang tinggi antioksida, melewatkan penuaan, kedutan selain merawat wajah. .
.
.
TEA TREE PRIMER
.
🌷Digunakan sebelum menyapu bedak asas sebelum bersolek yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk
🌷Ia mengekalkan solekan yang lebih matte sepanjang hari terutama kulit berminyak, kombinasi, sensitif dan jerawat
🌷Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, mengecutkan jerawat serta merawat kulit yang kasar.
🌷Sifat nyah-kuman berupaya menyembuhkan jerawat tanpa rasa sakit dlm masa yg singkat
🌷Mengurangkan alahan / radang / iritasi pd kulit, sesuai utk penderita resdung.
🌷Memulih kulit terbakar, luka & gigitan serangga serta melegakan masalah eczema, psoriasis & kulit kering
.
Ready stock
.
📲 Whatsapp kak fad +60182757668
.
.

#sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggidealer #sendayutinggionline #jumcantik #bazaarpaknil #kulitcantik #pantaidalam #bangsar #codkualalumpur #codbangi #bestseller
❤️SENDAYU TINGGI❤️ . ARGAN OIL PRIMER . 🌹Digunakan sebelum menyapu bedak asas sebelum bersolek yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk 🌹Ia mengekalkan solekan yang lebih berseri, tidak kering dan berbelak sepanjang hari terutama kulit normal, kering, sensitif dan kombinasi 🌹Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melebapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. Ia menjadikan solekan lebih kelihatan natural pada kulit 🌹Argan Oil terkenal dengan sifatnya yang tinggi antioksida, melewatkan penuaan, kedutan selain merawat wajah. . . . TEA TREE PRIMER . 🌷Digunakan sebelum menyapu bedak asas sebelum bersolek yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk 🌷Ia mengekalkan solekan yang lebih matte sepanjang hari terutama kulit berminyak, kombinasi, sensitif dan jerawat 🌷Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, mengecutkan jerawat serta merawat kulit yang kasar. 🌷Sifat nyah-kuman berupaya menyembuhkan jerawat tanpa rasa sakit dlm masa yg singkat 🌷Mengurangkan alahan / radang / iritasi pd kulit, sesuai utk penderita resdung. 🌷Memulih kulit terbakar, luka & gigitan serangga serta melegakan masalah eczema, psoriasis & kulit kering . Ready stock . 📲 Whatsapp kak fad +60182757668 . . #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggidealer  #sendayutinggionline  #jumcantik  #bazaarpaknil  #kulitcantik  #pantaidalam  #bangsar  #codkualalumpur  #codbangi  #bestseller 
#Repost @ravishingobsession (@get_repost)
・・・
Hi semuaaa ❤ Tiba² mood baik nak buat giveaway kecik. Hihi mini giveaway la awk. Kami nak bagi free dekat 2 pemenang 😆
.
👉 follow @ravishingobsession
👉 REPOST @ LIKE post @ravishingobsession
👉comment DONE dibawah
.
Korang boleh pilih nak repost atau nak like je. Okay this giveaway OPEN for Malaysians only ❤ Giveaway tamat bila² masa⏰ So join cepat okeh ✌
.
P/S: Colour tak boleh pilih naa. Terima apa adanya 😘
#giveaway #giveawaymalaysia #sendayutinggimalaysia #sendayutinggilovers #sendayutinggionlinedealer #dealerstonline #sendayutinggipenang #like4like #likeforlike #sendayutinggiseberangjaya
#Repost  @ravishingobsession (@get_repost) ・・・ Hi semuaaa ❤ Tiba² mood baik nak buat giveaway kecik. Hihi mini giveaway la awk. Kami nak bagi free dekat 2 pemenang 😆 . 👉 follow @ravishingobsession 👉 REPOST @ LIKE post @ravishingobsession 👉comment DONE dibawah . Korang boleh pilih nak repost atau nak like je. Okay this giveaway OPEN for Malaysians only ❤ Giveaway tamat bila² masa⏰ So join cepat okeh ✌ . P/S: Colour tak boleh pilih naa. Terima apa adanya 😘 #giveaway  #giveawaymalaysia  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggilovers  #sendayutinggionlinedealer  #dealerstonline  #sendayutinggipenang  #like4like  #likeforlike  #sendayutinggiseberangjaya