an online Instagram web viewer

#selamatharirayaadiladha medias

Photos

Tengok gambar ni rasa mcm nk jilatkan hahaha jangan macam tu. Anda sendiri boleh masak dengan keenakannya dijamin..hanya menggunakan RIBB dan panggang ..senang je kan? #sedapboh #selamatharirayaadiladha #warisanturuntemurun #originalganu #sayangtokma #rugitakcuba
Maaf stok kehabisan untuk sementara waktu tapi yang pasti nya lusa kami akan mengambil order lagi. Sabar yee #sabarituseparuhdaripadaiman #originalganu #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha #promosihariraya #sedapboh
Tak sabar nak makan daging lembu dengan RIBB ni confirm sedap  #sedapboh #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha #originalganu #promosihariraya
Alhamdulillah setelah kami membuat jualan kecil kecilan menggunakan RIBB(Rempah Ikan Bakar Bonda) telah menjadi viral syukur #syukurselalu #originalganu #selamatharirayaadiladha #sedapboh #warisanturuntemurun
Selamat hari raya Aidiladha...mesti sedap kan masak daging lembu ni dngan rempah ni btw order dibuka selepas raya  #sedapboh #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha #originalganu
Nantikan harga promosi Hari Raya Aidiladha yang akan tiba tidak lama lagi #selenagomez  #originalganu #sedapboh #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha
#selamatharirayaadiladha baru nk throwback #salamkosong2๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kita manusia tak ada butang "delete" untuk memadam kenangan lampau. Tapi kita ada butang "edit" untuk mengubah kehidupan kita menjadi lebih baik.โœŒ๐ŸผโœŒ๐Ÿผ๏ธ #selamatharirayaadiladha
Kita manusia tak ada butang "delete" untuk memadam kenangan lampau. Tapi kita ada butang "edit" untuk mengubah kehidupan kita menjadi lebih baik.โœŒ๐ŸผโœŒ๐Ÿผ๏ธ #selamatharirayaadiladha 
Girls I know you're pretty but if allah nak tarik balik anytime je..jgn KUTOK OK! #selamatharirayaadiladha
Pemburu Lembu Sejati

#selamatharirayaadiladha
My darling Inspektor Rayyan ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜„
#muhammahafiqrayyan16 
#selamatharirayaadiladha 
#2/9/2017
selamat hari raya aidil adha semua... maaf kalau ada salah dan silap selama ini.. maaf zahir dan batin.. kali ini balik kampung mak dekat negeri sembilan berdua je dengan mak coz ayah tak berapa sihat.. balik kampung pun sebab kakak kita nak kenalkan bakal abang ipar dan along pulak kenalkan bakal kakak ipar.. inshaa allah along dan kakak bakal bertunang pada tahun depan.. amin.. makcik2 negeri sembilan sebok tanya aku bila nak bertunang?

haha,kalau amy bertunang ataupun kahwin sape pulak nak jaga ayah,so buat masa ini lepaskan along dan kakak dulu je.. amy korbankan waktu muda amy untuk menjaga ayah dulu.. ada jodoh tak kemana kan.. betul tak?

kalau dapat wanita yang faham keluarga kita ini tak apa,kalau dapat wanita yang tak faham macam mana pulak.. nanti wanita tu dok sebok kata jaga ayah boleh je ,hati kita sape nak jaga.. lagi pening kepala dibuatnya..haha

#selamatharirayaadiladha
#2k17 #korbankanmasamuda #demiayah #ayahadatersayang #insta #instagram #instagood #instafamily #instasize #instamystory #intsaselfie #instastory #newfamily #bakalkakakipar #bakalabangipar #inshaallah #instavscocam #instavsco #vsco #vscocam #mzt #menfitness #menshair #mensfashion #alhamdulillah #senyum #happy
selamat hari raya aidil adha semua... maaf kalau ada salah dan silap selama ini.. maaf zahir dan batin.. kali ini balik kampung mak dekat negeri sembilan berdua je dengan mak coz ayah tak berapa sihat.. balik kampung pun sebab kakak kita nak kenalkan bakal abang ipar dan along pulak kenalkan bakal kakak ipar.. inshaa allah along dan kakak bakal bertunang pada tahun depan.. amin.. makcik2 negeri sembilan sebok tanya aku bila nak bertunang? haha,kalau amy bertunang ataupun kahwin sape pulak nak jaga ayah,so buat masa ini lepaskan along dan kakak dulu je.. amy korbankan waktu muda amy untuk menjaga ayah dulu.. ada jodoh tak kemana kan.. betul tak? kalau dapat wanita yang faham keluarga kita ini tak apa,kalau dapat wanita yang tak faham macam mana pulak.. nanti wanita tu dok sebok kata jaga ayah boleh je ,hati kita sape nak jaga.. lagi pening kepala dibuatnya..haha #selamatharirayaadiladha  #2k17  #korbankanmasamuda  #demiayah  #ayahadatersayang  #insta  #instagram  #instagood  #instafamily  #instasize  #instamystory  #intsaselfie  #instastory  #newfamily  #bakalkakakipar  #bakalabangipar  #inshaallah  #instavscocam  #instavsco  #vsco  #vscocam  #mzt  #menfitness  #menshair  #mensfashion  #alhamdulillah  #senyum  #happy 
Kusi masih kosong sutir lagi di #somadhaircut_barbershop 
Berminat datng mari singoh jembe ke kedai deret dehh..
Mahir / separoh mahir / semagat nk belajor pon boleh.. #gohedslowslow #kepuasanandaambeutamakan #kedaiorangkampungje #kemah #rezekidariilahi #selamatharirayaadiladha
Ado ko spoยฒ nk palo lembu... Kalu ado pm sye๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#selamatharirayaadiladha
Repost ๐Ÿ“ธ;@wnazriel__
Happy Eid Adha๐Ÿƒ
#selamatharirayaadiladha #panas #solo#merdekaftraya#ownerxhensem
Selamat malam geng

#selamatharirayaadiladha
FIC wishing all Muslims Selamat Hari Raya Aidiladha & happy holidays to the everyone. Enjoy your time with your kids for the coming break.

Background pic: Coconut KeyLime Cake

#fiveinchcake #salamaidiladha #happyholiday #selamatharirayaadiladha
Hari ni adik mok membodek kakak abg dia ...
.
padahal hari jadi abg dia..adik dia pulak yg melebih๐Ÿ˜
.
#SelamatHariRayaAdilAdha
Hari ni adik mok membodek kakak abg dia ... . padahal hari jadi abg dia..adik dia pulak yg melebih๐Ÿ˜ . #SelamatHariRayaAdilAdha 
jom p makan lauk raye kt umh org๐Ÿคฃ

#takbalikkampung #selamatharirayaadiladha 
#izfamily