an online Instagram web viewer

#scrubbadan medias

Photos

#Repost @sosxleolascrub_hq
• • •
EH LAKI TAK BOLEH PAKAI SCRUB LA! .
.
siapa ckp laki tak Boleh pakai scrub??? Siapa ?? Actually LELAKI pun kena pakai scrub dorang pun manusia ade skin jugak. .
.
PERASAN TAK LELAKI MUKA CLEAR TAPI SELALU ADE BLACK HEAD OR WHITE HEAD? .
.
Dah la tak kuasa nak basuh Muka at least pakai la scrub. Mcm @hairstylist_hilmi ni. Mmg elok bila jumpa depan2 .. mmg bagus nya scrub ni org LELAKI ke Perempuan ke semua Boleh pakai. Kalau ade scar yang gelap2 tu lagi elok pakai scrub lama kelamaan you Boleh hilang kan parut tu
.
.
Abg hot tak lepas ber”sos” kulit and lips sekali! Mesti elok kulit Nnt
.
.
Ingridients yang A list pun mmg ade dalam scrub ni
.
Kelebihan scrub :
🍬Membuang sel kulit mati & membersihnan pori-pori kulit yang tersumbat
🍬 Menghilangkan kedutan atau garis halus di muka
🍬  Mencerahkan kulit serta membuat pipi merah gebu secara semulajadi.
🍬Menghilangkan selulit dan rekahan kulit pada bahagian yang berlemak. .
SOSxLeolaScrub ni best sangat sebab dia ada bahan anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! Pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. Bahan yang digunakan natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! Dan boleh guna untuk muka & badan ye uolss
.
.
Oh and jgn lupa ade promo now! Better grab! .
.
#glow #glowscrub #pink 
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubs #bestscrubever #brighteningscrub #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub 
#sosxleolascrub #sosreview #sosscrub #bestscrubinmalaysia #scrubmuka #scrubbadan
#Repost  @sosxleolascrub_hq • • • EH LAKI TAK BOLEH PAKAI SCRUB LA! . . siapa ckp laki tak Boleh pakai scrub??? Siapa ?? Actually LELAKI pun kena pakai scrub dorang pun manusia ade skin jugak. . . PERASAN TAK LELAKI MUKA CLEAR TAPI SELALU ADE BLACK HEAD OR WHITE HEAD? . . Dah la tak kuasa nak basuh Muka at least pakai la scrub. Mcm @hairstylist_hilmi ni. Mmg elok bila jumpa depan2 .. mmg bagus nya scrub ni org LELAKI ke Perempuan ke semua Boleh pakai. Kalau ade scar yang gelap2 tu lagi elok pakai scrub lama kelamaan you Boleh hilang kan parut tu . . Abg hot tak lepas ber”sos” kulit and lips sekali! Mesti elok kulit Nnt . . Ingridients yang A list pun mmg ade dalam scrub ni . Kelebihan scrub : 🍬Membuang sel kulit mati & membersihnan pori-pori kulit yang tersumbat 🍬 Menghilangkan kedutan atau garis halus di muka 🍬 Mencerahkan kulit serta membuat pipi merah gebu secara semulajadi. 🍬Menghilangkan selulit dan rekahan kulit pada bahagian yang berlemak. . SOSxLeolaScrub ni best sangat sebab dia ada bahan anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! Pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. Bahan yang digunakan natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! Dan boleh guna untuk muka & badan ye uolss . . Oh and jgn lupa ade promo now! Better grab! . . #glow  #glowscrub  #pink  #facescrub  #facescrubviral  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #facescrubs  #bestscrubever  #brighteningscrub  #makeup  #facial  #global  #pomegranate  #fruity  #bubblegum  #leadingscrubbrandinmalaysia  #leadingscrub  #viralscrub2018  #seductivescrub  #sosxleolascrub  #sosreview  #sosscrub  #bestscrubinmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan 
Repost #sosxleolascrub_hq ・・・
EH LAKI TAK BOLEH PAKAI SCRUB LA! .
.
siapa ckp laki tak Boleh pakai scrub??? Siapa ?? Actually LELAKI pun kena pakai scrub dorang pun manusia ade skin jugak. .
.
PERASAN TAK LELAKI MUKA CLEAR TAPI SELALU ADE BLACK HEAD OR WHITE HEAD? .
.
Dah la tak kuasa nak basuh Muka at least pakai la scrub. Mcm @hairstylist_hilmi ni. Mmg elok bila jumpa depan2 .. mmg bagus nya scrub ni org LELAKI ke Perempuan ke semua Boleh pakai. Kalau ade scar yang gelap2 tu lagi elok pakai scrub lama kelamaan you Boleh hilang kan parut tu
.
.
Abg hot tak lepas ber”sos” kulit and lips sekali! Mesti elok kulit Nnt
.
.
Ingridients yang A list pun mmg ade dalam scrub ni
.
Kelebihan scrub :
🍬Membuang sel kulit mati & membersihnan pori-pori kulit yang tersumbat
🍬 Menghilangkan kedutan atau garis halus di muka
🍬  Mencerahkan kulit serta membuat pipi merah gebu secara semulajadi.
🍬Menghilangkan selulit dan rekahan kulit pada bahagian yang berlemak. .
SOSxLeolaScrub ni best sangat sebab dia ada bahan anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! Pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. Bahan yang digunakan natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! Dan boleh guna untuk muka & badan ye uolss
.
.
Oh and jgn lupa ade promo now! Better grab! .
.
#glow #glowscrub #pink 
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubs #bestscrubever #brighteningscrub #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub 
#sosxleolascrub #sosreview #sosscrub #bestscrubinmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #skincareformen #scrubformen
Repost #sosxleolascrub_hq  ・・・ EH LAKI TAK BOLEH PAKAI SCRUB LA! . . siapa ckp laki tak Boleh pakai scrub??? Siapa ?? Actually LELAKI pun kena pakai scrub dorang pun manusia ade skin jugak. . . PERASAN TAK LELAKI MUKA CLEAR TAPI SELALU ADE BLACK HEAD OR WHITE HEAD? . . Dah la tak kuasa nak basuh Muka at least pakai la scrub. Mcm @hairstylist_hilmi ni. Mmg elok bila jumpa depan2 .. mmg bagus nya scrub ni org LELAKI ke Perempuan ke semua Boleh pakai. Kalau ade scar yang gelap2 tu lagi elok pakai scrub lama kelamaan you Boleh hilang kan parut tu . . Abg hot tak lepas ber”sos” kulit and lips sekali! Mesti elok kulit Nnt . . Ingridients yang A list pun mmg ade dalam scrub ni . Kelebihan scrub : 🍬Membuang sel kulit mati & membersihnan pori-pori kulit yang tersumbat 🍬 Menghilangkan kedutan atau garis halus di muka 🍬 Mencerahkan kulit serta membuat pipi merah gebu secara semulajadi. 🍬Menghilangkan selulit dan rekahan kulit pada bahagian yang berlemak. . SOSxLeolaScrub ni best sangat sebab dia ada bahan anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! Pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. Bahan yang digunakan natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! Dan boleh guna untuk muka & badan ye uolss . . Oh and jgn lupa ade promo now! Better grab! . . #glow  #glowscrub  #pink  #facescrub  #facescrubviral  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #facescrubs  #bestscrubever  #brighteningscrub  #makeup  #facial  #global  #pomegranate  #fruity  #bubblegum  #leadingscrubbrandinmalaysia  #leadingscrub  #viralscrub2018  #seductivescrub  #sosxleolascrub  #sosreview  #sosscrub  #bestscrubinmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan  #skincareformen  #scrubformen 
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤
.
Hai sayang sayang semua 😊 
haaa muka sayang berjerawat? 😭
Ade parut? 😭
Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 
Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍
.
*100% organik
*lulus ujian makmal
*bahan berkualiti premium
*bahan-bahan import dari US
.
.
bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
☕Raw sugar
☕Jojoba oil
☕Argan oil
☕Olive oil
☕Vanilla extract
☕Cocoa butter
.
#produkcantik #produkviral #produklakukeras #produkgojes #jomcantik #produkhalal #produkterboek #produkterbaik #scrubberkualiti #scrubbadan #scrubmuka #jomcantik #scrubbody #scrubmurah #scrubbuangdaki #scrubhapusjerawat #scrubhilangparut
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤ . Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭 Ade parut? 😭 Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍 . *100% organik *lulus ujian makmal *bahan berkualiti premium *bahan-bahan import dari US . . bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ☕Raw sugar ☕Jojoba oil ☕Argan oil ☕Olive oil ☕Vanilla extract ☕Cocoa butter . #produkcantik  #produkviral  #produklakukeras  #produkgojes  #jomcantik  #produkhalal  #produkterboek  #produkterbaik  #scrubberkualiti  #scrubbadan  #scrubmuka  #jomcantik  #scrubbody  #scrubmurah  #scrubbuangdaki  #scrubhapusjerawat  #scrubhilangparut 
WHITENING BODY SCRUB
-
-
Assalamualaikum semua❤️
Jangan lupa scrub badan sebelum pergi kerja, baru ada semangat nak mulakan kerja.. No more monday blueeees! 😁
..
Badan banyak daki-daki tu, kita bagi dia bersih selembut kulit bayi dan warna kulit jadi sekata🙆‍♀️
..
📲 Whatsapp Kak Kopi : 018-4714755
📮 Available setiap hari
🛵 Ampang | Cheras | Station LRT area KL | Selayang | Rawang
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #TemyracleAmpang #TemyracleCheras #TemyracleKualaLumpur #TemyracleRawang #TemyracleSelayang #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #whiteningbodyscrub #bodyscrub #tomato #milkyogurt #mixfruit #scrubbadan #sayajualscrubmurah #scrubmurah #homemadeproduct #produkkecantikan #kulithalus #badanberdaki #badansegar #monday #positivevibes #loveyourself #ghadisnachooral #terapiinstagram #mineralsalt #vitamins #scrub
WHITENING BODY SCRUB - - Assalamualaikum semua❤️ Jangan lupa scrub badan sebelum pergi kerja, baru ada semangat nak mulakan kerja.. No more monday blueeees! 😁 .. Badan banyak daki-daki tu, kita bagi dia bersih selembut kulit bayi dan warna kulit jadi sekata🙆‍♀️ .. 📲 Whatsapp Kak Kopi : 018-4714755 📮 Available setiap hari 🛵 Ampang | Cheras | Station LRT area KL | Selayang | Rawang - - #Temyracle  #Teamnabilaa  #TemyracleAmpang  #TemyracleCheras  #TemyracleKualaLumpur  #TemyracleRawang  #TemyracleSelayang  #Temyraclesayamesticari  #Temyracleagents  #whiteningbodyscrub  #bodyscrub  #tomato  #milkyogurt  #mixfruit  #scrubbadan  #sayajualscrubmurah  #scrubmurah  #homemadeproduct  #produkkecantikan  #kulithalus  #badanberdaki  #badansegar  #monday  #positivevibes  #loveyourself  #ghadisnachooral  #terapiinstagram  #mineralsalt  #vitamins  #scrub 
.
If susah sangat nak jumpa yang baik-baik, so why not kita mulakan dari diri sndiri?
—
Yerpp, change for your ownself. Tak salah kan? .
___
♥️
. If susah sangat nak jumpa yang baik-baik, so why not kita mulakan dari diri sndiri? — Yerpp, change for your ownself. Tak salah kan? . ___ ♥️
Ada masalah blackhead? whitehead? muka berminyak? berjerawat? resdung? Dan lain2?  Dah cuba macam2 tapi still tak berjaya?  Haa uolls meh grab Lulurflawless ni ❤ rm15 1botol all in one body and skin 100g tu jimat 2-3 bulan! Tak payah nak keluar duit beli produk mahal2 sedangkan yg murah mampu hilangkan segala yg bertakung diwajah tu. 
Pembeliam bersama beautydust akan menikmati free postage 🌸.
Wasap liza to order. ☎018-7763721
Ada masalah blackhead? whitehead? muka berminyak? berjerawat? resdung? Dan lain2? Dah cuba macam2 tapi still tak berjaya? Haa uolls meh grab Lulurflawless ni ❤ rm15 1botol all in one body and skin 100g tu jimat 2-3 bulan! Tak payah nak keluar duit beli produk mahal2 sedangkan yg murah mampu hilangkan segala yg bertakung diwajah tu. Pembeliam bersama beautydust akan menikmati free postage 🌸. Wasap liza to order. ☎018-7763721
TERCARI-CARI SCRUB BOLEH RAWAT MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD?
.
.
Magic Scrub je sayang. Magic scrub keluaran BNE boleh selesaikan masalah blackhead korang tu. Dari yang kritikal sampailah yang biasa. Coppp! Bukan tu jee. Kalau ada jerawat, jerawat pasir, jeragat ke parut dan macam-macam lagi masalah boleh dibantu hanya dengan scrub ni tau.
.
Scrub ni mudah kalau nak bawak travel jugak. Paling best bila korang konsisten. Boleh cerahkan kulit! Sebab dalam ni ada extra whitening.
.
Whatsapp 011-39033959
.
magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #scrubbest #BneHq #BNE #glowing #flawless #sayapakaisayajual#magicscrubbybne #magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubmurah #scrubwajah #scrubbadan #scrubmalaysia #melembutkankulit #melembapkankulit #memutihkankulit #jerawatpasir #jerawat #jeragathilang #jeragat
TERCARI-CARI SCRUB BOLEH RAWAT MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD? . . Magic Scrub je sayang. Magic scrub keluaran BNE boleh selesaikan masalah blackhead korang tu. Dari yang kritikal sampailah yang biasa. Coppp! Bukan tu jee. Kalau ada jerawat, jerawat pasir, jeragat ke parut dan macam-macam lagi masalah boleh dibantu hanya dengan scrub ni tau. . Scrub ni mudah kalau nak bawak travel jugak. Paling best bila korang konsisten. Boleh cerahkan kulit! Sebab dalam ni ada extra whitening. . Whatsapp 011-39033959 . magicscrubbne #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #scrubbest  #BneHq  #BNE  #glowing  #flawless  #sayapakaisayajual #magicscrubbybne  #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubbadan  #scrubmalaysia  #melembutkankulit  #melembapkankulit  #memutihkankulit  #jerawatpasir  #jerawat  #jeragathilang  #jeragat 
Ape yang korang perlu tahu pada magic scrub ni. Paling best bila korang dah guna, korang akan in love sangat dengan skin korang. .
MAGIC SCRUB NEW LOOK

LEBIH HALUS, LEBIH POWER ☘ KEBAIKAN ☘
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan kulit
8) Membuatkan kulit tegang
9) Menghilangkan garisan halus di muka
.
🌱 BAHAN-BAHAN🌱
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Tea Tree (penjagaan jerawat)
3) Arbutin (utk memutihkan)
4) Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
5) Peppermint (menyejukkan)
6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan)
7) Bird Nest Collagen (collagen sarang burung)
8) serta bahan bahan yg dibenarkan
.
Whatsapp 011-39033959
.
magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #scrubbest #BneHq #BNE #glowing #flawless #sayapakaisayajual#magicscrubbybne #magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubmurah #scrubwajah #scrubbadan #scrubmalaysia #melembutkankulit #melembapkankulit #memutihkankulit #jerawatpasir #jerawat #jeragathilang #jeragat #parutjerawat #ptsb
Ape yang korang perlu tahu pada magic scrub ni. Paling best bila korang dah guna, korang akan in love sangat dengan skin korang. . MAGIC SCRUB NEW LOOK LEBIH HALUS, LEBIH POWER ☘ KEBAIKAN ☘ 1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 2) Mengecilkan liang pori 3) Menyingkirkan sel kulit mati 4) Mengecutkan jerawat 5) Mengurangkan parut jerawat 6) Memutihkan & melembutkan kulit 7) Melembabkan kulit 8) Membuatkan kulit tegang 9) Menghilangkan garisan halus di muka . 🌱 BAHAN-BAHAN🌱 1) Vitamin C 2) Vitamin E 3) Tea Tree (penjagaan jerawat) 3) Arbutin (utk memutihkan) 4) Ekstrak Yeast (utk melembabkan) 5) Peppermint (menyejukkan) 6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan) 7) Bird Nest Collagen (collagen sarang burung) 8) serta bahan bahan yg dibenarkan . Whatsapp 011-39033959 . magicscrubbne #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #scrubbest  #BneHq  #BNE  #glowing  #flawless  #sayapakaisayajual #magicscrubbybne  #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubbadan  #scrubmalaysia  #melembutkankulit  #melembapkankulit  #memutihkankulit  #jerawatpasir  #jerawat  #jeragathilang  #jeragat  #parutjerawat  #ptsb 
MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK RAWAT MASALAH WAJAH DARI BLACKHEAD, WHITEHEAD DAN JERAWAT DARI JADI MAKIN PARAH.
.
Sekarang bila belek muka dekat cermin bahagia je rasa. Kalau dulu, belek muka rasa sebak je. Inilah sebabnya ramai pilih #MAGICSCRUB sebagai scrub pilihan.
.
Bukan sekadar scrub yang boleh hilangkan masalah blackhead dan whitehead je. Jerawat, parut dan kulit kusam pun boleh. Kalau berjemur tengah panas, kulit sunburn. Magic scrub boleh mencerahkan jugak. Sebab dalam MS ada EXTRA WHITENING.
.
Whatsapp 011-39033959
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #scrubbest #BneHq #BNE #glowing #flawless #sayapakaisayajual#magicscrubbybne #magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubmurah #scrubwajah #scrubbadan #scrubmalaysia #melembutkankulit #melembapkankulit #memutihkankulit #jerawatpasir #jerawat #jeragathilang #jeragat #parutjerawat
MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK RAWAT MASALAH WAJAH DARI BLACKHEAD, WHITEHEAD DAN JERAWAT DARI JADI MAKIN PARAH. . Sekarang bila belek muka dekat cermin bahagia je rasa. Kalau dulu, belek muka rasa sebak je. Inilah sebabnya ramai pilih #MAGICSCRUB  sebagai scrub pilihan. . Bukan sekadar scrub yang boleh hilangkan masalah blackhead dan whitehead je. Jerawat, parut dan kulit kusam pun boleh. Kalau berjemur tengah panas, kulit sunburn. Magic scrub boleh mencerahkan jugak. Sebab dalam MS ada EXTRA WHITENING. . Whatsapp 011-39033959 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #scrubbest  #BneHq  #BNE  #glowing  #flawless  #sayapakaisayajual #magicscrubbybne  #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubbadan  #scrubmalaysia  #melembutkankulit  #melembapkankulit  #memutihkankulit  #jerawatpasir  #jerawat  #jeragathilang  #jeragat  #parutjerawat 
.
Set body loofah khas untuk spa di rumah! Aktiviti weekend yang jimat masa, tenaga dan wang anda..Sekarang dah tak perlu pergi SPA 😍 .
1) Loofah Body cleanser .
✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! .
.
2) Deo spritzer : .
✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi.
.
3) Nourishing Body lotion : .
✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit
-
Amalina
☎️ 013-6456318
Click link on bio ♥️ #marykay #loofah #loofahset #scrub #bodyspray #bodymist #deoderant #lotionbadan #scrubbadan
. Set body loofah khas untuk spa di rumah! Aktiviti weekend yang jimat masa, tenaga dan wang anda..Sekarang dah tak perlu pergi SPA 😍 . 1) Loofah Body cleanser . ✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! . . 2) Deo spritzer : . ✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. . 3) Nourishing Body lotion : . ✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit - Amalina ☎️ 013-6456318 Click link on bio ♥️ #marykay  #loofah  #loofahset  #scrub  #bodyspray  #bodymist  #deoderant  #lotionbadan  #scrubbadan 
Siapa bilang kulit cowo gak perlu dirawat?? Jawabannya perlu banget,

Karena muka berminyak bisa bikin jerawat dan kulit makin kusam... gak perlu nyalon juga kok..
Cukup lakukan perawatan di rumah, simple, tp penampilan tetep oke 😍

Mau tau caranya.. tonton videonya yuuuk 😉 #testimudmask
#testimudmaskjafra

Buat para ladies, mulai perhatikan org2 yg kamu sayangi dgn menjaga kebersihan dan kesehatan kulit mereka juga yaaa 🌸

Mulai sekarang bareng-bareng-bareng pake' Mudmask Jafra yuuuk.. biar kompakan dan sama2 punya kulit cerah, bersih dan bebas dari jerawat 😍

Order & Konsultasi
Winda_leaderjafra
Wa: 085742308002
.
.
#produkspa #jafracosmetic #jafrapekalonganmurah #jafrapekalonganbarat
#jafrapekalongan #scrubbadan #penghilanglipatanhitam #kulitkusam #kulitcerahalami #kulitsegar #jafraindonesiamurah #jafraindonesia #jafra #jafrabatang #jafrapemalang #jafrapurwokerto #jafrapurwodadi #jafrategal #jafrabrebes #jafrajateng #jafrakendal #jafraweleri #jafrasemarangmurah #jafrasemarang #jafrakudus #jafrasolo #jafrademak
Siapa bilang kulit cowo gak perlu dirawat?? Jawabannya perlu banget, Karena muka berminyak bisa bikin jerawat dan kulit makin kusam... gak perlu nyalon juga kok.. Cukup lakukan perawatan di rumah, simple, tp penampilan tetep oke 😍 Mau tau caranya.. tonton videonya yuuuk 😉 #testimudmask  #testimudmaskjafra  Buat para ladies, mulai perhatikan org2 yg kamu sayangi dgn menjaga kebersihan dan kesehatan kulit mereka juga yaaa 🌸 Mulai sekarang bareng-bareng-bareng pake' Mudmask Jafra yuuuk.. biar kompakan dan sama2 punya kulit cerah, bersih dan bebas dari jerawat 😍 Order & Konsultasi Winda_leaderjafra Wa: 085742308002 . . #produkspa  #jafracosmetic  #jafrapekalonganmurah  #jafrapekalonganbarat  #jafrapekalongan  #scrubbadan  #penghilanglipatanhitam  #kulitkusam  #kulitcerahalami  #kulitsegar  #jafraindonesiamurah  #jafraindonesia  #jafra  #jafrabatang  #jafrapemalang  #jafrapurwokerto  #jafrapurwodadi  #jafrategal  #jafrabrebes  #jafrajateng  #jafrakendal  #jafraweleri  #jafrasemarangmurah  #jafrasemarang  #jafrakudus  #jafrasolo  #jafrademak 
Tua itu pasti, tapi siapa sih yang mau keliatan tua?
Nah untuk kamu - kamu yang mau kulit wajahnya tetep kencang dan kenyal seperti masa muda, kamu butuh banget ini.
.
Ini dia SOLUSI-nya - TRU FACE ESSENCE ULTRA
Serum mutiara yang MANFAATnya LUAR BIASA BANGET!
.
Salah satunya :
- Membantu mengencangkan kulit wajah , jadinya ya keliatan lebih muda
- Membantu menyamarkan keriput pada wajah
- Menutrisi wajah lapis demi lapisan kulit sehinggal kenyal lagi
.
Jadi tunggu apa lagi, @bika.skincare raih kulit sehat dan kenyal dengan Tru Face Essence Ultra
.
Untuk hasil yang lebih maksimal bisa di tambah dengan menggunakan galvanic face spa ya.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
WA : 082168047911
line : @bikagrosir (pake @)
*GRATIS KONSULTASI*
.
#lulurmandi #luluralami #liquidbodylufra #lufra #mencerahkankulit #nuskinmalaysia #bikaciel #nuskinindonesia #nuskinpekanbarumurah #scrublembut #scrubbadan #lulurbadan #luluran #lulur #butiranhalus #Lufra #liquidbodylufra #mencerahkanwarnakulit
Tua itu pasti, tapi siapa sih yang mau keliatan tua? Nah untuk kamu - kamu yang mau kulit wajahnya tetep kencang dan kenyal seperti masa muda, kamu butuh banget ini. . Ini dia SOLUSI-nya - TRU FACE ESSENCE ULTRA Serum mutiara yang MANFAATnya LUAR BIASA BANGET! . Salah satunya : - Membantu mengencangkan kulit wajah , jadinya ya keliatan lebih muda - Membantu menyamarkan keriput pada wajah - Menutrisi wajah lapis demi lapisan kulit sehinggal kenyal lagi . Jadi tunggu apa lagi, @bika.skincare raih kulit sehat dan kenyal dengan Tru Face Essence Ultra . Untuk hasil yang lebih maksimal bisa di tambah dengan menggunakan galvanic face spa ya. . ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON) WA : 082168047911 line : @bikagrosir (pake @) *GRATIS KONSULTASI* . #lulurmandi  #luluralami  #liquidbodylufra  #lufra  #mencerahkankulit  #nuskinmalaysia  #bikaciel  #nuskinindonesia  #nuskinpekanbarumurah  #scrublembut  #scrubbadan  #lulurbadan  #luluran  #lulur  #butiranhalus  #Lufra  #liquidbodylufra  #mencerahkanwarnakulit 
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤
Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭Ade parut? 😭Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍
*100% organik
*lulus ujian makmal
*bahan berkualiti premium
*bahan-bahan import dari US
.
.
bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
☕Raw sugar
☕Jojoba oil
☕Argan oil
☕Olive oil
☕Vanilla extract
☕Cocoa butter
.
#produkcantik #produkviral #produklakukeras #produkgojes #jomcantik #produkhalal #produkterboek #produkterbaik #scrubberkualiti #scrubbadan #scrubmuka #jomcantik #scrubbody #scrubmurah #scrubbuangdaki #scrubhapusjerawat #scrubhilangparut
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤ Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭Ade parut? 😭Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍 *100% organik *lulus ujian makmal *bahan berkualiti premium *bahan-bahan import dari US . . bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ☕Raw sugar ☕Jojoba oil ☕Argan oil ☕Olive oil ☕Vanilla extract ☕Cocoa butter . #produkcantik  #produkviral  #produklakukeras  #produkgojes  #jomcantik  #produkhalal  #produkterboek  #produkterbaik  #scrubberkualiti  #scrubbadan  #scrubmuka  #jomcantik  #scrubbody  #scrubmurah  #scrubbuangdaki  #scrubhapusjerawat  #scrubhilangparut 
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤
Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭Ade parut? 😭Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍
*100% organik
*lulus ujian makmal
*bahan berkualiti premium
*bahan-bahan import dari US
.
.
bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
☕Raw sugar
☕Jojoba oil
☕Argan oil
☕Olive oil
☕Vanilla extract
☕Cocoa butter
.
#produkcantik #produkviral #produklakukeras #produkgojes #jomcantik #produkhalal #produkterboek #produkterbaik #scrubberkualiti #scrubbadan #scrubmuka #jomcantik #scrubbody #scrubmurah #scrubbuangdaki #scrubhapusjerawat #scrubhilangparut
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤ Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭Ade parut? 😭Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍 *100% organik *lulus ujian makmal *bahan berkualiti premium *bahan-bahan import dari US . . bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ☕Raw sugar ☕Jojoba oil ☕Argan oil ☕Olive oil ☕Vanilla extract ☕Cocoa butter . #produkcantik  #produkviral  #produklakukeras  #produkgojes  #jomcantik  #produkhalal  #produkterboek  #produkterbaik  #scrubberkualiti  #scrubbadan  #scrubmuka  #jomcantik  #scrubbody  #scrubmurah  #scrubbuangdaki  #scrubhapusjerawat  #scrubhilangparut 
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤
Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭Ade parut? 😭Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍
*100% organik
*lulus ujian makmal
*bahan berkualiti premium
*bahan-bahan import dari US
.
.
bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
☕Raw sugar
☕Jojoba oil
☕Argan oil
☕Olive oil
☕Vanilla extract
☕Cocoa butter
.
#produkcantik #produkviral #produklakukeras #produkgojes #jomcantik #produkhalal #produkterboek #produkterbaik #scrubberkualiti #scrubbadan #scrubmuka #jomcantik #scrubbody #scrubmurah #scrubbuangdaki #scrubhapusjerawat #scrubhilangparut
Assalamualaikum. Bismillah hirrohma nirrohim.. DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.. ❤ Hai sayang sayang semua 😊 haaa muka sayang berjerawat? 😭Ade parut? 😭Banyak daki kat leher, badan, celah2? 😭 Mehh try produk ni .. insyaallah boleh mengubat semua masalah tu.. 🌷👍👍👍 *100% organik *lulus ujian makmal *bahan berkualiti premium *bahan-bahan import dari US . . bahan bahan dalam premium coffe scrub : 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ☕Raw sugar ☕Jojoba oil ☕Argan oil ☕Olive oil ☕Vanilla extract ☕Cocoa butter . #produkcantik  #produkviral  #produklakukeras  #produkgojes  #jomcantik  #produkhalal  #produkterboek  #produkterbaik  #scrubberkualiti  #scrubbadan  #scrubmuka  #jomcantik  #scrubbody  #scrubmurah  #scrubbuangdaki  #scrubhapusjerawat  #scrubhilangparut 
BLACKSCRUB 
Bermanfaat :
Dengan butiran kasarnya mampu menghilangkan kotoran / daki yang menebal, ketiak hitam, jerawat dan komedo membandel, kulit kusam, menipiskan selulite dan strechmark, mengatasi bau badan tak sedap, menghaluskan pantat yang kasar, memerahkan bibir.
Membuat kulit jadi halus, lembut dan cerah.

Untuk jenis kulit normal cenderung berminyak.
Semua usia

Bahan :
Beras ketan, jeruk nipis

Aman bagi bayi, ibu menyusui dan ibu hamil.

Harga Rp. 55.000 (kemasan jar)
Netto 150gr
Harga Rp. 33.000 (kemasan bag)
Netto 100gr

#scrub #scrubherbal #scrubajaib #scrubhitam #scrubbadan #scrubwajah #bodyscrub #lipscrub #scruborganik #scrubalami #scrubalam #scrub #lulur #lulurhitam #luluralami #lulurindonesia #lulurwajah #lulurbadan #luluran #lulurketiak #lulurselangkangan #lulurmandi #lulurorganik #jualscrub #jualscrubalami #jualscruborganik #jualscrubwajah #jualscrubbibir #jualscrubbadanherbal #jualscrubbadan #jualscrubherbal
BLACKSCRUB Bermanfaat : Dengan butiran kasarnya mampu menghilangkan kotoran / daki yang menebal, ketiak hitam, jerawat dan komedo membandel, kulit kusam, menipiskan selulite dan strechmark, mengatasi bau badan tak sedap, menghaluskan pantat yang kasar, memerahkan bibir. Membuat kulit jadi halus, lembut dan cerah. Untuk jenis kulit normal cenderung berminyak. Semua usia Bahan : Beras ketan, jeruk nipis Aman bagi bayi, ibu menyusui dan ibu hamil. Harga Rp. 55.000 (kemasan jar) Netto 150gr Harga Rp. 33.000 (kemasan bag) Netto 100gr #scrub  #scrubherbal  #scrubajaib  #scrubhitam  #scrubbadan  #scrubwajah  #bodyscrub  #lipscrub  #scruborganik  #scrubalami  #scrubalam  #scrub  #lulur  #lulurhitam  #luluralami  #lulurindonesia  #lulurwajah  #lulurbadan  #luluran  #lulurketiak  #lulurselangkangan  #lulurmandi  #lulurorganik  #jualscrub  #jualscrubalami  #jualscruborganik  #jualscrubwajah  #jualscrubbibir  #jualscrubbadanherbal  #jualscrubbadan  #jualscrubherbal 
#READYSTOCK Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #scrubdistrict ni !!! .
.
.
WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS
.
Apricot Essence .  Brown Sugar . Rock Salt . Concentrated whitening ingredients.
.
.
#scrubdistrict BENEFIT =====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
♥♥♥♥♥
PRICE : RM 62
.
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ SM RM 8 |SS RM 12
♥♥♥♥♥
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
#READYSTOCK  Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #scrubdistrict  ni !!! . . . WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS . Apricot Essence .  Brown Sugar . Rock Salt . Concentrated whitening ingredients. . . #scrubdistrict  BENEFIT ===================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ♥♥♥♥♥ PRICE : RM 62 . POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ SM RM 8 |SS RM 12 ♥♥♥♥♥ . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #ejendiperlukan  #stokisdiperlukan  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
#READYSTOCK Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #scrubdistrict ni !!! .
.
.
WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS
.
Apricot Essence .  Brown Sugar . Rock Salt . Concentrated whitening ingredients.
.
.
#scrubdistrict BENEFIT =====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
♥♥♥♥♥
PRICE : RM 62
.
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ SM RM 8 |SS RM 12
♥♥♥♥♥
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
#READYSTOCK  Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #scrubdistrict  ni !!! . . . WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS . Apricot Essence .  Brown Sugar . Rock Salt . Concentrated whitening ingredients. . . #scrubdistrict  BENEFIT ===================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ♥♥♥♥♥ PRICE : RM 62 . POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ SM RM 8 |SS RM 12 ♥♥♥♥♥ . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #ejendiperlukan  #stokisdiperlukan  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
#READYSTOCK Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #scrubdistrict ni !!! .
.
.
WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS
.
Apricot Essence .  Brown Sugar . Rock Salt . Concentrated whitening ingredients.
.
.
#scrubdistrict BENEFIT =====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
♥♥♥♥♥
PRICE : RM 62
.
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ SM RM 8 |SS RM 12
♥♥♥♥♥
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
#READYSTOCK  Semakin menjadi jadi nampaknya penangan #scrubdistrict  ni !!! . . . WHITENING FACIAL SCRUB INGREDIENTS . Apricot Essence .  Brown Sugar . Rock Salt . Concentrated whitening ingredients. . . #scrubdistrict  BENEFIT ===================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ♥♥♥♥♥ PRICE : RM 62 . POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ SM RM 8 |SS RM 12 ♥♥♥♥♥ . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #ejendiperlukan  #stokisdiperlukan  #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
Selamat malam..
.
.
Semangat!!! .
Besok senin... Mulai berkutat lagi dengan tugas-tugas rutinitas... Hadapi besok dengan semangat yukk.. Dengan Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full.
.
Dan lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori-pori, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek.. Pokoknya must have item!!! .
.
Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet-pencet jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aja dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dengan normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... .
.
.
. ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤
.

More info by Ani Purwanti
Whatsapp 0895-8012-10760
,
.
#mudmask #jafrajakarta #jafracosmetic #skincareaman #skincareherbal #kosmetikamanbumil #kosmetikhalal #bebasmercury #scrubmuka #scrubwajah #lipscrub #scrubbadan #scrubbing #scrubalami #scrublife #scruborganik #facescrub #bodyscrub #scrubjafra #putihbersih #putihbersihsehat #putihbersihberkilau #cerah #cerahalami #cantikalami #cantikdanglowingdihariraya #CANTIK #CANTIKPUTIHSEHAT
Selamat malam.. . . Semangat!!! . Besok senin... Mulai berkutat lagi dengan tugas-tugas rutinitas... Hadapi besok dengan semangat yukk.. Dengan Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full. . Dan lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori-pori, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek.. Pokoknya must have item!!! . . Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet-pencet jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aja dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dengan normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... . . . . ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤ . More info by Ani Purwanti Whatsapp 0895-8012-10760 , . #mudmask  #jafrajakarta  #jafracosmetic  #skincareaman  #skincareherbal  #kosmetikamanbumil  #kosmetikhalal  #bebasmercury  #scrubmuka  #scrubwajah  #lipscrub  #scrubbadan  #scrubbing  #scrubalami  #scrublife  #scruborganik  #facescrub  #bodyscrub  #scrubjafra  #putihbersih  #putihbersihsehat  #putihbersihberkilau  #cerah  #cerahalami  #cantikalami  #cantikdanglowingdihariraya  #CANTIK  #CANTIKPUTIHSEHAT 
Selamat malam..
.
.
Semangat!!! .
Besok senin... Mulai berkutat lagi dengan tugas-tugas rutinitas... Hadapi besok dengan semangat yukk.. Dengan Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full.
.
Dan lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori-pori, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek.. Pokoknya must have item!!! .
.
Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet-pencet jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aja dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dengan normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... .
.
.
. ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤
.

More info by Ani Purwanti
Whatsapp 0895-8012-10760
,
.
#mudmask #jafrajakarta #jafracosmetic #skincareaman #skincareherbal #kosmetikamanbumil #kosmetikhalal #bebasmercury #scrubmuka #scrubwajah #lipscrub #scrubbadan #scrubbing #scrubalami #scrublife #scruborganik #facescrub #bodyscrub #scrubjafra #putihbersih #putihbersihsehat #putihbersihberkilau #cerah #cerahalami #cantikalami #cantikdanglowingdihariraya #CANTIK #CANTIKPUTIHSEHAT
Selamat malam.. . . Semangat!!! . Besok senin... Mulai berkutat lagi dengan tugas-tugas rutinitas... Hadapi besok dengan semangat yukk.. Dengan Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full. . Dan lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori-pori, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek.. Pokoknya must have item!!! . . Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet-pencet jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aja dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dengan normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... . . . . ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤ . More info by Ani Purwanti Whatsapp 0895-8012-10760 , . #mudmask  #jafrajakarta  #jafracosmetic  #skincareaman  #skincareherbal  #kosmetikamanbumil  #kosmetikhalal  #bebasmercury  #scrubmuka  #scrubwajah  #lipscrub  #scrubbadan  #scrubbing  #scrubalami  #scrublife  #scruborganik  #facescrub  #bodyscrub  #scrubjafra  #putihbersih  #putihbersihsehat  #putihbersihberkilau  #cerah  #cerahalami  #cantikalami  #cantikdanglowingdihariraya  #CANTIK  #CANTIKPUTIHSEHAT 
Selamat malam..
.
.
Semangat!!! .
Besok senin... Mulai berkutat lagi dengan tugas-tugas rutinitas... Hadapi besok dengan semangat yukk.. Dengan Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full.
.
Dan lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori-pori, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek.. Pokoknya must have item!!! .
.
Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet-pencet jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aja dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dengan normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... .
.
.
. ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤
.

More info by Ani Purwanti
Whatsapp 0895-8012-10760
,
.
#mudmask #jafrajakarta #jafracosmetic #skincareaman #skincareherbal #kosmetikamanbumil #kosmetikhalal #bebasmercury #scrubmuka #scrubwajah #lipscrub #scrubbadan #scrubbing #scrubalami #scrublife #scruborganik #facescrub #bodyscrub #scrubjafra #putihbersih #putihbersihsehat #putihbersihberkilau #cerah #cerahalami #cantikalami #cantikdanglowingdihariraya #CANTIK #CANTIKPUTIHSEHAT
Selamat malam.. . . Semangat!!! . Besok senin... Mulai berkutat lagi dengan tugas-tugas rutinitas... Hadapi besok dengan semangat yukk.. Dengan Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full. . Dan lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori-pori, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek.. Pokoknya must have item!!! . . Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet-pencet jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aja dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dengan normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... . . . . ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤ . More info by Ani Purwanti Whatsapp 0895-8012-10760 , . #mudmask  #jafrajakarta  #jafracosmetic  #skincareaman  #skincareherbal  #kosmetikamanbumil  #kosmetikhalal  #bebasmercury  #scrubmuka  #scrubwajah  #lipscrub  #scrubbadan  #scrubbing  #scrubalami  #scrublife  #scruborganik  #facescrub  #bodyscrub  #scrubjafra  #putihbersih  #putihbersihsehat  #putihbersihberkilau  #cerah  #cerahalami  #cantikalami  #cantikdanglowingdihariraya  #CANTIK  #CANTIKPUTIHSEHAT 
NAK TERLAJAK CANTIK RAYE NANTI. JOMM DPTKAN #Scrubdistrict .
Fair Flawless Fabulous mestilah hari² dengan #ScrubDistrict 💯. Num.1 MAGIC SCRUB VIRAL di Instagram 💯. Kenapa viral sangat scrub ni??
Sebab customer pakai jerawat hilang, sebab berkesan sayang²ku, sebab berebut² bila stok sampai terus licin, sebab customer tak boleh nak tunggu, nak COD secepat mungkin 😉. #ScrubDistrict ❤NAK CANTIK JANGAN TUNGGU
❤READY STOCK
❤SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) .
.

LOKASI COD:-.
KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang
.
.
Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12
Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak
.
.
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ? .
.
Dapatkan 2 jar #scrubdistrict sekarang, #freegift menanti anda!!!
.
.
Contact  Sis Noor SEKARANG !
.
Whatsapp 📱013.706.9901
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor.
.
Berminat join #Dropship / #Agen di alu alukan.
💰💰💰
.
.
#sayajual #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal # #scrubdistrictkelantan
#scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan  #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis #codpasirmas #codkubangkerian #codkotabharu #codpengkalanchepa #codrantaupanjang #codtumpat
NAK TERLAJAK CANTIK RAYE NANTI. JOMM DPTKAN #Scrubdistrict  . Fair Flawless Fabulous mestilah hari² dengan #ScrubDistrict  💯. Num.1 MAGIC SCRUB VIRAL di Instagram 💯. Kenapa viral sangat scrub ni?? Sebab customer pakai jerawat hilang, sebab berkesan sayang²ku, sebab berebut² bila stok sampai terus licin, sebab customer tak boleh nak tunggu, nak COD secepat mungkin 😉. #ScrubDistrict  ❤NAK CANTIK JANGAN TUNGGU ❤READY STOCK ❤SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) . . LOKASI COD:-. KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang . . Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12 Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak . . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . . Dapatkan 2 jar #scrubdistrict  sekarang, #freegift  menanti anda!!! . . Contact Sis Noor SEKARANG ! . Whatsapp 📱013.706.9901 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor. . Berminat join #Dropship  / #Agen  di alu alukan. 💰💰💰 . . #sayajual  #scrubdistrict  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  # #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu  #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis  #codpasirmas  #codkubangkerian  #codkotabharu  #codpengkalanchepa  #codrantaupanjang  #codtumpat 
.
Bila sebut "Skrub", apa yang terlintas di fikiran korang?
.
✅ Tekstur kasar
✅ Kulit kering lepas skrub
✅ Pedih muka kalau tonyoh kuat
✅ Leceh kene campur air dulu sebelum skrub
✅ Kulit muka sensitif jadi merah
. 
Kebanyakan skrub kat pasaran memang jenis macam tu. Ade yang jenis macam garam, tekstur kasar. Pastu yang jenis serbuk kering kene sapu air dulu. Leceh kan?

Tapi, dengan Greentea Mint Face Scrub a.k.a #SkrubSejukViral ni korang tak perlu risau dah. Skrub ni tekstur dia sangatlah lembut. Soooo creamy! Tonyoh kuat ke still muka tak rasa pedih langsung. Even kulit sensitif pun boleh pakai tau. Takde masalah.

Paling best skali, effect cooling sejukk dia tuu. Memang takder kat mana2 skrub lain. Fuhh rasa macam letak ais batu kat muka weh lepas sapu skrub tu. Rasa dingin sejuk die tuu memang best sangat! Korang konfem fall in love pakai skrub ni. Seriyus cikDy cakap.

Lagi satu, lepas skrub kulit muka kita tak rasa kering tau. Still rasa lembap jee sebab skrub ni ada bahan minyak argan yang bantu lembapkan kulit kita.

Biji2 kat skrub tu biji walnut. Teh hijau korang tau kan die antioksidan yang bagus merawat kulit muka sebab tu jerawat boleh kecut tau. Peppermint pulak untuk kecutkan liang2 pori kat muka. Pergh mana nak dapat skrub yang ada bahan2 berkualiti terbaik dengan harga yang murah?

1 bekas hanya RM38 tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau. Bekas isi 50gram tauu. Banyak giler. Dahla besar bekas dia, rasa-rasa berbaloi tak nak compare dengan skrub lain yang takde kesan best macam skrub sejuk ni? 😉

Nak order sebekas meh picit link kat bio Profile keh. CikDy tunggu 😘 -
. Bila sebut "Skrub", apa yang terlintas di fikiran korang? . ✅ Tekstur kasar ✅ Kulit kering lepas skrub ✅ Pedih muka kalau tonyoh kuat ✅ Leceh kene campur air dulu sebelum skrub ✅ Kulit muka sensitif jadi merah . Kebanyakan skrub kat pasaran memang jenis macam tu. Ade yang jenis macam garam, tekstur kasar. Pastu yang jenis serbuk kering kene sapu air dulu. Leceh kan? Tapi, dengan Greentea Mint Face Scrub a.k.a #SkrubSejukViral  ni korang tak perlu risau dah. Skrub ni tekstur dia sangatlah lembut. Soooo creamy! Tonyoh kuat ke still muka tak rasa pedih langsung. Even kulit sensitif pun boleh pakai tau. Takde masalah. Paling best skali, effect cooling sejukk dia tuu. Memang takder kat mana2 skrub lain. Fuhh rasa macam letak ais batu kat muka weh lepas sapu skrub tu. Rasa dingin sejuk die tuu memang best sangat! Korang konfem fall in love pakai skrub ni. Seriyus cikDy cakap. Lagi satu, lepas skrub kulit muka kita tak rasa kering tau. Still rasa lembap jee sebab skrub ni ada bahan minyak argan yang bantu lembapkan kulit kita. Biji2 kat skrub tu biji walnut. Teh hijau korang tau kan die antioksidan yang bagus merawat kulit muka sebab tu jerawat boleh kecut tau. Peppermint pulak untuk kecutkan liang2 pori kat muka. Pergh mana nak dapat skrub yang ada bahan2 berkualiti terbaik dengan harga yang murah? 1 bekas hanya RM38 tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau. Bekas isi 50gram tauu. Banyak giler. Dahla besar bekas dia, rasa-rasa berbaloi tak nak compare dengan skrub lain yang takde kesan best macam skrub sejuk ni? 😉 Nak order sebekas meh picit link kat bio Profile keh. CikDy tunggu 😘 -
Jom berspa!

Perkhidmatan di Spa Teratak Seri: ● Scrub Seri Muka
● Scrub Badan Menawan
● Sauna Kurus Segar
● Tangas Kurus Jelita
● Mandi Aura Bunga

Waktu operasi:
>Isnin - Jumaat 
8pm - 10 pm
>Sabtu dan ahad
9am - 10 pm

Spa Teratak Seri terletak di Telok Menegon Seksyen 36 Shah Alam sempadan Klang.

Anda boleh goggle map atau waze : Teratak Healing

Hubungi kami untuk appointment ya.

Kami juga menawarkan perkhidmatan "MOBILE SPA". Anda tunggu dirumah, dan kami akan ke rumah anda.  Sempena pembukaan spa, kami menawarkan "Harga PROMOSI Pembukaan". Bermula pada 21 April sehingga 30 Mei 2018.

Untuk harga boleh DM kami ya.  Sebarang pertanyaan boleh pm atau call.☺ 0173886140

@spateratakseri 
#Klang #ShahAlam #Selangor #Kecantikan #Sauna #Wanita #Bertangas #MandiBunga #ScrubBadan #ScrubMuka #Tradisional #BahanNatural #Cantik #Jelita #Perempuan #bertangas #SpaMuslimah #bahanalami #organik
Jom berspa! Perkhidmatan di Spa Teratak Seri: ● Scrub Seri Muka ● Scrub Badan Menawan ● Sauna Kurus Segar ● Tangas Kurus Jelita ● Mandi Aura Bunga Waktu operasi: >Isnin - Jumaat 8pm - 10 pm >Sabtu dan ahad 9am - 10 pm Spa Teratak Seri terletak di Telok Menegon Seksyen 36 Shah Alam sempadan Klang. Anda boleh goggle map atau waze : Teratak Healing Hubungi kami untuk appointment ya. Kami juga menawarkan perkhidmatan "MOBILE SPA". Anda tunggu dirumah, dan kami akan ke rumah anda. Sempena pembukaan spa, kami menawarkan "Harga PROMOSI Pembukaan". Bermula pada 21 April sehingga 30 Mei 2018. Untuk harga boleh DM kami ya. Sebarang pertanyaan boleh pm atau call.☺ 0173886140 @spateratakseri #Klang  #ShahAlam  #Selangor  #Kecantikan  #Sauna  #Wanita  #Bertangas  #MandiBunga  #ScrubBadan  #ScrubMuka  #Tradisional  #BahanNatural  #Cantik  #Jelita  #Perempuan  #bertangas  #SpaMuslimah  #bahanalami  #organik 
Kami adalah spa muslimah menggunakan cara tradisional dan bahan natural serta organik dalam setiap servis kami.

Supaya anda kelihatan jelita dan cantik berseri serta sihat dari dalam!

Jom berspa!

Perkhidmatan di Spa Teratak Seri: ● Scrub Seri Muka
● Scrub Badan Menawan
● Sauna Kurus Segar
● Tangas Kurus Jelita
● Mandi Aura Bunga

Waktu operasi:
>Isnin - Jumaat 
8pm - 10 pm
>Sabtu dan ahad
9am - 10 pm

Spa Teratak Seri terletak di Telok Menegon Seksyen 36 Shah Alam sempadan Klang.

Anda boleh goggle map atau waze : Teratak Healing

Hubungi kami untuk appointment ya.

Kami juga menawarkan perkhidmatan "MOBILE SPA". Anda tunggu dirumah, dan kami akan ke rumah anda.  Sempena pembukaan spa, kami menawarkan "Harga PROMOSI Pembukaan". Bermula pada 21 April sehingga 30 Mei 2018.

Untuk harga boleh DM kami ya.  Sebarang pertanyaan boleh pm atau call.☺ 0173886140

@spateratakseri 
#Klang #ShahAlam #Selangor #Kecantikan #Sauna #Wanita #Bertangas #MandiBunga #ScrubBadan #ScrubMuka #Tradisional #BahanNatural #Cantik #Jelita #Perempuan #bertangas #SpaMuslimah #bahanalami #organik
Kami adalah spa muslimah menggunakan cara tradisional dan bahan natural serta organik dalam setiap servis kami. Supaya anda kelihatan jelita dan cantik berseri serta sihat dari dalam! Jom berspa! Perkhidmatan di Spa Teratak Seri: ● Scrub Seri Muka ● Scrub Badan Menawan ● Sauna Kurus Segar ● Tangas Kurus Jelita ● Mandi Aura Bunga Waktu operasi: >Isnin - Jumaat 8pm - 10 pm >Sabtu dan ahad 9am - 10 pm Spa Teratak Seri terletak di Telok Menegon Seksyen 36 Shah Alam sempadan Klang. Anda boleh goggle map atau waze : Teratak Healing Hubungi kami untuk appointment ya. Kami juga menawarkan perkhidmatan "MOBILE SPA". Anda tunggu dirumah, dan kami akan ke rumah anda. Sempena pembukaan spa, kami menawarkan "Harga PROMOSI Pembukaan". Bermula pada 21 April sehingga 30 Mei 2018. Untuk harga boleh DM kami ya. Sebarang pertanyaan boleh pm atau call.☺ 0173886140 @spateratakseri #Klang  #ShahAlam  #Selangor  #Kecantikan  #Sauna  #Wanita  #Bertangas  #MandiBunga  #ScrubBadan  #ScrubMuka  #Tradisional  #BahanNatural  #Cantik  #Jelita  #Perempuan  #bertangas  #SpaMuslimah  #bahanalami  #organik 
.
Cara pakai lulur flawless
.
1) body scrub💞 *( pakai hari2 pon boleh )* Lembapkan badan dengan air, Sapu lulur dekat badan. Then , gosok kuat2 sikit ( sental yang mane berkerak ). Biar selama 5- 10 minit. Basuh.
.
2) face scrub💞 ( *pakai 2 - 3 kali seminggu ( selang seli* )

Ambil sedikit lulur flawless, letak kat tapak tangan. Letak sedikit air. Sapu kat muka ( macam tepek bedak sejuk ). Biar lulur kat muka paling kurang 30 minit ke atas. Then basuh.

P/s : nak pakai lulur sampai pagi pom takpe, nanti katil bersepah sikit dengan lulur😂 *take note* 
Lulur flawless 100 gram
Tahan 2-3 bulan
Rm15 sm/ rm20 ss *Exclude postage*
Postage sm rm8, ss rm12. (Muat 3-4 botol) 
COD UTHM & TESCO PARIT RAJA. 🌸
. Cara pakai lulur flawless . 1) body scrub💞 *( pakai hari2 pon boleh )* Lembapkan badan dengan air, Sapu lulur dekat badan. Then , gosok kuat2 sikit ( sental yang mane berkerak ). Biar selama 5- 10 minit. Basuh. . 2) face scrub💞 ( *pakai 2 - 3 kali seminggu ( selang seli* ) Ambil sedikit lulur flawless, letak kat tapak tangan. Letak sedikit air. Sapu kat muka ( macam tepek bedak sejuk ). Biar lulur kat muka paling kurang 30 minit ke atas. Then basuh. P/s : nak pakai lulur sampai pagi pom takpe, nanti katil bersepah sikit dengan lulur😂 *take note* Lulur flawless 100 gram Tahan 2-3 bulan Rm15 sm/ rm20 ss *Exclude postage* Postage sm rm8, ss rm12. (Muat 3-4 botol) COD UTHM & TESCO PARIT RAJA. 🌸
Semangat!!! Besok senin... Mulai berkutat lg dg tugas2 rutinitas... Hadapi besok dg semangat yuu..dg Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full en lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori2, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek..pokoknya must have item!!! Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet2 jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aj dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dg normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... .
. ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤
.

More info whatsapp yah 0838.7406.5788
,
.
#mudmask #jafrajakarta #jafracosmetic #skincareaman #skincareherbal #kosmetikamanbumil #kosmetikhalal #bebasmercury #scrubmuka #scrubwajah  #lipscrub#scrubbadan #scrubbing #scrubalami #scrublife #scruborganik #facescrub#bodyscrub #scrubjafra
Semangat!!! Besok senin... Mulai berkutat lg dg tugas2 rutinitas... Hadapi besok dg semangat yuu..dg Wajah bersih, sehat dan cerah.. Mumpung masih ada waktu kita bersih2 kulit dg SCRUB yg juaranya ngangkat sel kulit mati dan bantu ngeluarin komedo yg ketahan selama seminggu full en lanjutkan si Masker Hijau MUDMASK yg membantu mempercepat detoks dikulit, ngurangin minyak berlebih dan kilab, ngecilin pori2, ngusir jerawat dan bantu nyamarin bekasnya termasuk nipisin flek..pokoknya must have item!!! Perawatan mingguan ini wajib kamu lakukan agar sel kulitmu selalu terbarukan.. Klo udah punya si Scrub dan masker ini ga perlu lagi ke salon untuk facial maksa komedo kamu kluar, ga perlu lagi pencet2 jerawat dan komedo yg bikin kulitmu merah2 dan tersiksa.. Lakuin aj dirumah.. Biarlah komedo dan jerawat yg merupakan kotoran dari kulitmu keluar dg normalitas kulit kita ga usah dipaksa apalagi sampe menyiksa kulit!!! Klo bisa dilakukan dengan nyaman kenapa harus cari yg menyiksa kulit mu.. Cobain yukk 😘😘 Aku bisa habiskan Gentle exfloating scrub ini sd 6 bulanan lohh.. Dann si Jumbo Mudmask ini saya bisa habiskan dalam 9 bulanan.. Haha kyk hamil aja yah.. Super hemat pokoknya... . . ❤❤MUST HAVE ITEMS ❤❤ . More info whatsapp yah 0838.7406.5788 , . #mudmask  #jafrajakarta  #jafracosmetic  #skincareaman  #skincareherbal  #kosmetikamanbumil  #kosmetikhalal  #bebasmercury  #scrubmuka  #scrubwajah  #lipscrub #scrubbadan  #scrubbing  #scrubalami  #scrublife  #scruborganik  #facescrub #bodyscrub  #scrubjafra 
Siapa bilang kulit cowo gak perlu dirawat?? Jawabannya perlu banget,

Karena muka berminyak bisa bikin jerawat dan kulit makin kusam... gak perlu nyalon juga kok..
Cukup lakukan perawatan di rumah, simple, tapi penampilan tetep oke 😍

Mau tau caranya.. tonton videonya yuuuk 😉

Buat para ladies, mulai perhatikan org2 yg kamu sayangi dgn menjaga kebersihan dan kesehatan kulit mereka juga yaaa 🌸

Mulai sekarang bareng-bareng-bareng pake' Mudmask Jafra yuuuk.. biar kompakan dan sama2 punya kulit cerah, bersih dan bebas dari jerawat 😍

Order & Konsultasi
Winda_leaderjafra
Wa: 085742308002
.
.
#produkspa #jafracosmetic #jafrapekalonganmurah #jafrapekalonganbarat
#jafrapekalongan #scrubbadan #penghilanglipatanhitam #kulitkusam #kulitcerahalami #kulitsegar #jafraindonesiamurah #jafraindonesia #jafra #jafrabatang #jafrapemalang #jafrapurwokerto #jafrapurwodadi #jafrategal #jafrabrebes #jafrajateng #jafrakendal #jafraweleri #jafrasemarangmurah #jafrasemarang #jafrakudus #jafrasolo #jafrademak
Siapa bilang kulit cowo gak perlu dirawat?? Jawabannya perlu banget, Karena muka berminyak bisa bikin jerawat dan kulit makin kusam... gak perlu nyalon juga kok.. Cukup lakukan perawatan di rumah, simple, tapi penampilan tetep oke 😍 Mau tau caranya.. tonton videonya yuuuk 😉 Buat para ladies, mulai perhatikan org2 yg kamu sayangi dgn menjaga kebersihan dan kesehatan kulit mereka juga yaaa 🌸 Mulai sekarang bareng-bareng-bareng pake' Mudmask Jafra yuuuk.. biar kompakan dan sama2 punya kulit cerah, bersih dan bebas dari jerawat 😍 Order & Konsultasi Winda_leaderjafra Wa: 085742308002 . . #produkspa  #jafracosmetic  #jafrapekalonganmurah  #jafrapekalonganbarat  #jafrapekalongan  #scrubbadan  #penghilanglipatanhitam  #kulitkusam  #kulitcerahalami  #kulitsegar  #jafraindonesiamurah  #jafraindonesia  #jafra  #jafrabatang  #jafrapemalang  #jafrapurwokerto  #jafrapurwodadi  #jafrategal  #jafrabrebes  #jafrajateng  #jafrakendal  #jafraweleri  #jafrasemarangmurah  #jafrasemarang  #jafrakudus  #jafrasolo  #jafrademak 
Siapa hayo yang masih suka malas pakai toner? Kalo beli kosmetik tonernya ngga dibeli 😆😄 Padahal toner punya manfaat kunci untuk keberhasilan skincare sehari-hari lho! Siapa yang pori-porinya melebar? Atau ada ngga yg suka ngerasa ngga nyaman kulitnya jadi kering setelah memakai cleanser? Atau nih ada ngga yang kulitnya banyak komedo padahal udah rajin bersihin muka? Kalo jawabannya iya semua, bisa jadi karena selama ini melewatkan tahap penggunaan toner ini. Yuk dicatat deh 3 manfaat utama toner :
1. Toner membantu meringkas pori - pori yang melebar setelah penggunaan clenser
2. Toner membantu membersihkan sisa cleanser
3. Toner membantu mengembalikan kelembaban kulit seketika setelah penggunaan toner 
Nah, penting banget ka manfaat toner? Ngga kalah sama manfaat skincare yang lain seperti clenser dan moisturizer. So mulai sekarang pake lengkap deh skincare nya jangan dipilih - pilih, karena skincare seperti cleanser, toner, moisturizer, scrub dan masker punya fungsi dan manfaat sendiri - sendiri. Yuk ah mulai lengkapi skincaremu di rumah dan gunakan skincare yang aman, alami, dan kualitas bahan yang baik. .
.
RAHMA
Wa/Line :  0896 6451 7225
@jafrarahma_ .
.
.
#jafra #jafrakarawang #jafrajogja #JafraAwesome #JafraFreedomToBeYou #joinjafra #bisniskeren#jafra#bisnisrumahan #mudmask#mudmaskjafra #joinjafra #konsultanjafra#jualserum #serumroyaljelly #kulitkenyal #kulitcerah #kulitbersih #kulitkencang #kosmetikaman #bodyscrub #kosmetikherbal #scrubbadan #jafragarut #jafraskincare #kosmetikibuhamil #readystock #like4like
Siapa hayo yang masih suka malas pakai toner? Kalo beli kosmetik tonernya ngga dibeli 😆😄 Padahal toner punya manfaat kunci untuk keberhasilan skincare sehari-hari lho! Siapa yang pori-porinya melebar? Atau ada ngga yg suka ngerasa ngga nyaman kulitnya jadi kering setelah memakai cleanser? Atau nih ada ngga yang kulitnya banyak komedo padahal udah rajin bersihin muka? Kalo jawabannya iya semua, bisa jadi karena selama ini melewatkan tahap penggunaan toner ini. Yuk dicatat deh 3 manfaat utama toner : 1. Toner membantu meringkas pori - pori yang melebar setelah penggunaan clenser 2. Toner membantu membersihkan sisa cleanser 3. Toner membantu mengembalikan kelembaban kulit seketika setelah penggunaan toner Nah, penting banget ka manfaat toner? Ngga kalah sama manfaat skincare yang lain seperti clenser dan moisturizer. So mulai sekarang pake lengkap deh skincare nya jangan dipilih - pilih, karena skincare seperti cleanser, toner, moisturizer, scrub dan masker punya fungsi dan manfaat sendiri - sendiri. Yuk ah mulai lengkapi skincaremu di rumah dan gunakan skincare yang aman, alami, dan kualitas bahan yang baik. . . RAHMA Wa/Line : 0896 6451 7225 @jafrarahma_ . . . #jafra  #jafrakarawang  #jafrajogja  #JafraAwesome  #JafraFreedomToBeYou  #joinjafra  #bisniskeren #jafra #bisnisrumahan  #mudmask #mudmaskjafra  #joinjafra  #konsultanjafra #jualserum  #serumroyaljelly  #kulitkenyal  #kulitcerah  #kulitbersih  #kulitkencang  #kosmetikaman  #bodyscrub  #kosmetikherbal  #scrubbadan  #jafragarut  #jafraskincare  #kosmetikibuhamil  #readystock  #like4like 
Sebelum guna apa² skincare Better scrub dulu muka dengan Detox Mask by temyracle supaya segala kekotoran di dalam wajah dapat dikeluarkan.. So baru la pakai apa² skincare pon senang nk meresap. .
.
.
Jom cantik sebelum raya dengan menggunakan scrub by temyracle
.
.
.
#cantiksebelumraya #sama²cantik #scrubbadan #scrubmurah #pilihanramai #pilihanno1 #dijaminselamat #halalguys #semuabolehbeli #semuabolehbeli #scrubhomemade
Selamat sore lacan cans aku lagi ada DISKON lho bulan ini yangg masih bingung sama flek hitam bekas jerawat brutusan bkin wajah kalian cerah tanpa ada komedo minyak berlebihan aku ada solusinya pake masker jelita bahan organic ampuh berbabgai jenis wajah 😍😍😍😍yuk buruan sebelum kehabisan 😍😍😍 #maskerjerawat#maskerpemutih#maskerbadan#maskerwajah#pemutihbadan#scrub#scrubbadan#
Selamat sore lacan cans aku lagi ada DISKON lho bulan ini yangg masih bingung sama flek hitam bekas jerawat brutusan bkin wajah kalian cerah tanpa ada komedo minyak berlebihan aku ada solusinya pake masker jelita bahan organic ampuh berbabgai jenis wajah 😍😍😍😍yuk buruan sebelum kehabisan 😍😍😍 #maskerjerawat #maskerpemutih #maskerbadan #maskerwajah #pemutihbadan #scrub #scrubbadan #
We are so proud of how far our Scrub has made it through the hearts of our Girls ♥️ Thanks for all the Love . Yes being recognized as the NUM 1 magical treatment scrub 💯 .

Yes girls thanks for your amazing feedbacks #scrubdistrictfeedback 
We are over the moon GREATFUL with all of your skin transformations ♥️ .

Flawless skin is possible & Thanks to you my magic Scrub 💯 Hope you love our  JAR SCRUB as much as we do.
Fair Flawless Fabulous our days with ScrubDistrict
.

WhatsApp 📱+60132983668 
POSLAJU/ COD available
.
.
.

#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan  #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka
#agentwantedmalaysia  #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam  #parut #kulitlicin
We are so proud of how far our Scrub has made it through the hearts of our Girls ♥️ Thanks for all the Love . Yes being recognized as the NUM 1 magical treatment scrub 💯 . Yes girls thanks for your amazing feedbacks #scrubdistrictfeedback  We are over the moon GREATFUL with all of your skin transformations ♥️ . Flawless skin is possible & Thanks to you my magic Scrub 💯 Hope you love our JAR SCRUB as much as we do. Fair Flawless Fabulous our days with ScrubDistrict . WhatsApp 📱+60132983668 POSLAJU/ COD available . . . #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #jerawat  #jeragat  #teamdatinsumelodi  #skincaremalaysia  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserikembangan  #jeragathilang  #scrubmurah  #scrubbadan   #scrubmuka  #kulitkusam  #jerawatpasir  #skincarejerawat  #skincaremurah  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #pencucimuka  #agentwantedmalaysia   #parutjerawat  #skincareterbaik  #scrubmalaysia  #parutpudar  #kulitcantik  #kulitkusam   #parut  #kulitlicin 
Lotion yg bisa bikin kulit km makin cerah,lembab, halus & wangi sepanjang hari?!! Yach Primeskin HBL dear...😊😊 Wangi soya nya bikin kamu makin betah & percaya diri dekat" sm orang😘😘 Yuks dear buruan kepoin produknya.

Tanya Produk dan Bisnis
👯Frisca Dist Verified (1996009)
📌IG 1 :kinclong_badai_boo
🍒IG 2 : kurus_cetar_membahenol
🌽Line : majumundurcantik 📞 klik langsung chat WA
Http://api.whatsapp.com/send?Phone=6281320715696&text=halo%20saya%20mau%20tau%20tentang%20produk%20dan%20bisnisnya 
#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwipakam #hwijakarta #hwijambi #hwibandung #hwisurabaya #hwisemarang #hwimedan #hwisiantar #hwitebingtinggi #hwicihuyb
Lotion yg bisa bikin kulit km makin cerah,lembab, halus & wangi sepanjang hari?!! Yach Primeskin HBL dear...😊😊 Wangi soya nya bikin kamu makin betah & percaya diri dekat" sm orang😘😘 Yuks dear buruan kepoin produknya. Tanya Produk dan Bisnis 👯Frisca Dist Verified (1996009) 📌IG 1 :kinclong_badai_boo 🍒IG 2 : kurus_cetar_membahenol 🌽Line : majumundurcantik 📞 klik langsung chat WA Http://api.whatsapp.com/send?Phone=6281320715696&text=halo%20saya%20mau%20tau%20tentang%20produk%20dan%20bisnisnya #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #lotionaman  #scrubalami  #primeskinlotion  #primeskinscrub  #semprotherbal  #hwipakam  #hwijakarta  #hwijambi  #hwibandung  #hwisurabaya  #hwisemarang  #hwimedan  #hwisiantar  #hwitebingtinggi  #hwicihuyb 
Usia boleh bertambah kulit musti dirawat biar awet muda donk 😍

Rahasia cantik alami mamak2 masakini 😚
Semua testimoni di foto ini, bukan gambar editan lho. 100 % Asli original !!
(tidak dipercantik pakai kamera beauty plus) 😁

Sejak ada Primeskin Phytocell serum, jadi sulit bedain mana anak muda dan mana yg sudah tidak muda lagi, karna mukanya jadi seperti "Abg" semua 😍😍😍😍😍 Awet muda dan cantik alami,
Gak pakai ribet, cukup semprot2 Primeskin Phytocell serum aja.

Harga terjangkau👍 
Isi 120ml, hemat untuk pemakaian selama 4-6 bulan.

Order 👇👇👇. 👉Pipit Distributor ᴴᵂᴵ TERVERIFIED👈
💐 Wa 085764112550 💐
🏵 Ig @Nesv_ARAShop 🏵

RESELLER WELCOME 😘 
#hwigilabetul. 
#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwipakam #hwijakarta #hwijambi #hwibandung #hwisurabaya #hwisemarang #hwimedan #hwisiantar #hwitebingtinggi #muabalikpapan #muapalembang
Usia boleh bertambah kulit musti dirawat biar awet muda donk 😍 Rahasia cantik alami mamak2 masakini 😚 Semua testimoni di foto ini, bukan gambar editan lho. 100 % Asli original !! (tidak dipercantik pakai kamera beauty plus) 😁 Sejak ada Primeskin Phytocell serum, jadi sulit bedain mana anak muda dan mana yg sudah tidak muda lagi, karna mukanya jadi seperti "Abg" semua 😍😍😍😍😍 Awet muda dan cantik alami, Gak pakai ribet, cukup semprot2 Primeskin Phytocell serum aja. Harga terjangkau👍 Isi 120ml, hemat untuk pemakaian selama 4-6 bulan. Order 👇👇👇. 👉Pipit Distributor ᴴᵂᴵ TERVERIFIED👈 💐 Wa 085764112550 💐 🏵 Ig @Nesv_ARAShop 🏵 RESELLER WELCOME 😘 #hwigilabetul . #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #lotionaman  #scrubalami  #primeskinlotion  #primeskinscrub  #semprotherbal  #hwipakam  #hwijakarta  #hwijambi  #hwibandung  #hwisurabaya  #hwisemarang  #hwimedan  #hwisiantar  #hwitebingtinggi  #muabalikpapan  #muapalembang 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀
.
.
🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼
1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap
2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap
.
.
Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya :
1. Menenangkan Pikiran
2. Membawa semangat positif
3. Meningkatkan energi baik
.
.
Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍
.
.
Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya...
💌 Dm: Ok👌
💌 WA : 0899-9177-142
Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia
.
.
Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍
"We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕
.
.
.
.
.
.
.#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Lohaa genggss.. Are you matcha lovers? Ini dia nih sabun must to have jaman NOW!! 😀😀 . . 🌼 N'Pure Brightening Bar Soap 🌼 1. N'Pure Matcha Brightening Bar Soap 2. N'Pure Mocha Brightening Bar Soap . . Nah buat kalian para matcha lovers mesti tau  nihh beberapa manfaat baik dari matcha, diantaranya : 1. Menenangkan Pikiran 2. Membawa semangat positif 3. Meningkatkan energi baik . . Yang palinggg bikin happy lagii adalah sabun N'Pure ini mengandung natural exfoliator dari biji kopi robusta dan daun teh camellia asli serta memiliki kandungan glutathione dan arbutin yang dijaminn bikin kulit kamu cerahh seketika 😍😍 . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 💌 WA : 0899-9177-142 Free ongkir? ❤Shopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra😍 "We know it smell delicious, but try not to eat it" 😋😘💋💓💕 . . . . . . .#npure  #npuresabun  #sabunmandi  #npureskincare  #npurebeauty  #npurescrub  #scrubmurah  #sabunpemutihbpom  #pemutihbpom  #npure  #npurecosmetic  #npureskincare  #jualnpure  #npuremurah  #jualpemutihbadan  #sabunnpure  #sabunbpom  #npurejakarta  #sabunpemutih   #jualpemutihkorea  #juallulurmurah  #juallulurbadan  #scrubbadan  #sugarscrubbadan  #pemutihaman  #pemutihalami  #scrubbpom  #lulurbpom 
Alasan kenapa kita kudu wajib sadar diri akan bau badan adalah ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ
ㅤ👉Terkadang ada teman yang tersiksa sama bau kita kak... ingin jujur mengatakan pada kita tapi dia takut kita tersinggung, takut kita jdi malu dan minder sama bau badan kita 😢 tapi....tapi... kalau gak disampaikan langsung pada kita, dianya tersiksa cium bau kita terus menerus 😢kasihan kan dianya. karna kita ga peka dianya kesiksaㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ
ㅤ👉Ada teman yang katanya temen tapi suka ngata-ngatai kita. di depan baik, eh dibalakng gunjingin kita ke orang lain. atau mungkin dia hiperpola hingga tersebar rumor kalau kita keteknya bau banget. orang jdi berpikiran negatif ke kita. kita terkenal si bau badan 😡ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ👉Dan lebih parahnya sih ini. Nanti kita di kenang jadi "temen yang bau badan"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤkita sendiri pasti pernah denger atau bahkan ikutan nimbrung ngata-ngatai orang giniㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Si A bau banget yah?"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"iyaa.. bau keteknya yah?? gila haha sesek nafas gue duduk deket dia"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Duh B kalau lewat jarak 10 meter aja baunya masih tinggal"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Gue juga punya temen kerja, namanya C. gilaa bau banget itu badannya. apa lagi kalau udah keringgatan beuhhhh. pusing gue cium baunya. mana dia ga peka sama bau badannya"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"gue juga punya temen dulu jaman SMA. dia duduk deket jendela. itu kalau angin masuk dari jendela yang itu. udah deh, satu kelas langsung tutup idung pake kerudung masing-masing wkwkwk" ㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤ

Kan kita harus sadar diri kak, daripada jadi bahan olokan mendingan langsung aja deh cobain Scrub kita yang ampuh ngusir bau keti 
#pemutihkulit #pemutihtangan #pemutihkaki #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan #scrubwajah #scrubbadan #lulurmandi #obatketiak #pemutihketiak #natural #pemutihwajah #penghilangflek #maganiscrub #sabunmagani #maganiscrub #maganisoap #maganisabun
Alasan kenapa kita kudu wajib sadar diri akan bau badan adalah ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ ㅤ👉Terkadang ada teman yang tersiksa sama bau kita kak... ingin jujur mengatakan pada kita tapi dia takut kita tersinggung, takut kita jdi malu dan minder sama bau badan kita 😢 tapi....tapi... kalau gak disampaikan langsung pada kita, dianya tersiksa cium bau kita terus menerus 😢kasihan kan dianya. karna kita ga peka dianya kesiksaㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ ㅤ👉Ada teman yang katanya temen tapi suka ngata-ngatai kita. di depan baik, eh dibalakng gunjingin kita ke orang lain. atau mungkin dia hiperpola hingga tersebar rumor kalau kita keteknya bau banget. orang jdi berpikiran negatif ke kita. kita terkenal si bau badan 😡ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ👉Dan lebih parahnya sih ini. Nanti kita di kenang jadi "temen yang bau badan"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤkita sendiri pasti pernah denger atau bahkan ikutan nimbrung ngata-ngatai orang giniㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Si A bau banget yah?"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"iyaa.. bau keteknya yah?? gila haha sesek nafas gue duduk deket dia"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Duh B kalau lewat jarak 10 meter aja baunya masih tinggal"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Gue juga punya temen kerja, namanya C. gilaa bau banget itu badannya. apa lagi kalau udah keringgatan beuhhhh. pusing gue cium baunya. mana dia ga peka sama bau badannya"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"gue juga punya temen dulu jaman SMA. dia duduk deket jendela. itu kalau angin masuk dari jendela yang itu. udah deh, satu kelas langsung tutup idung pake kerudung masing-masing wkwkwk" ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ Kan kita harus sadar diri kak, daripada jadi bahan olokan mendingan langsung aja deh cobain Scrub kita yang ampuh ngusir bau keti #pemutihkulit  #pemutihtangan  #pemutihkaki  #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan  #scrubwajah  #scrubbadan  #lulurmandi  #obatketiak  #pemutihketiak  #natural  #pemutihwajah  #penghilangflek  #maganiscrub  #sabunmagani  #maganiscrub  #maganisoap  #maganisabun 
Alasan kenapa kita kudu wajib sadar diri akan bau badan adalah ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ
ㅤ👉Terkadang ada teman yang tersiksa sama bau kita kak... ingin jujur mengatakan pada kita tapi dia takut kita tersinggung, takut kita jdi malu dan minder sama bau badan kita 😢 tapi....tapi... kalau gak disampaikan langsung pada kita, dianya tersiksa cium bau kita terus menerus 😢kasihan kan dianya. karna kita ga peka dianya kesiksaㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ
ㅤ👉Ada teman yang katanya temen tapi suka ngata-ngatai kita. di depan baik, eh dibalakng gunjingin kita ke orang lain. atau mungkin dia hiperpola hingga tersebar rumor kalau kita keteknya bau banget. orang jdi berpikiran negatif ke kita. kita terkenal si bau badan 😡ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ👉Dan lebih parahnya sih ini. Nanti kita di kenang jadi "temen yang bau badan"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤkita sendiri pasti pernah denger atau bahkan ikutan nimbrung ngata-ngatai orang giniㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Si A bau banget yah?"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"iyaa.. bau keteknya yah?? gila haha sesek nafas gue duduk deket dia"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Duh B kalau lewat jarak 10 meter aja baunya masih tinggal"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Gue juga punya temen kerja, namanya C. gilaa bau banget itu badannya. apa lagi kalau udah keringgatan beuhhhh. pusing gue cium baunya. mana dia ga peka sama bau badannya"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"gue juga punya temen dulu jaman SMA. dia duduk deket jendela. itu kalau angin masuk dari jendela yang itu. udah deh, satu kelas langsung tutup idung pake kerudung masing-masing wkwkwk" ㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤ

Kan kita harus sadar diri kak, daripada jadi bahan olokan mendingan langsung aja deh cobain Scrub kita yang ampuh ngusir bau keti 
#pemutihkulit #pemutihtangan #pemutihkaki #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan #scrubwajah #scrubbadan #lulurmandi #obatketiak #pemutihketiak #natural #pemutihwajah #penghilangflek #maganiscrub #sabunmagani #maganiscrub #maganisoap #maganisabun
Alasan kenapa kita kudu wajib sadar diri akan bau badan adalah ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ ㅤ👉Terkadang ada teman yang tersiksa sama bau kita kak... ingin jujur mengatakan pada kita tapi dia takut kita tersinggung, takut kita jdi malu dan minder sama bau badan kita 😢 tapi....tapi... kalau gak disampaikan langsung pada kita, dianya tersiksa cium bau kita terus menerus 😢kasihan kan dianya. karna kita ga peka dianya kesiksaㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ ㅤ👉Ada teman yang katanya temen tapi suka ngata-ngatai kita. di depan baik, eh dibalakng gunjingin kita ke orang lain. atau mungkin dia hiperpola hingga tersebar rumor kalau kita keteknya bau banget. orang jdi berpikiran negatif ke kita. kita terkenal si bau badan 😡ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ👉Dan lebih parahnya sih ini. Nanti kita di kenang jadi "temen yang bau badan"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤkita sendiri pasti pernah denger atau bahkan ikutan nimbrung ngata-ngatai orang giniㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Si A bau banget yah?"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"iyaa.. bau keteknya yah?? gila haha sesek nafas gue duduk deket dia"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Duh B kalau lewat jarak 10 meter aja baunya masih tinggal"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Gue juga punya temen kerja, namanya C. gilaa bau banget itu badannya. apa lagi kalau udah keringgatan beuhhhh. pusing gue cium baunya. mana dia ga peka sama bau badannya"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"gue juga punya temen dulu jaman SMA. dia duduk deket jendela. itu kalau angin masuk dari jendela yang itu. udah deh, satu kelas langsung tutup idung pake kerudung masing-masing wkwkwk" ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ Kan kita harus sadar diri kak, daripada jadi bahan olokan mendingan langsung aja deh cobain Scrub kita yang ampuh ngusir bau keti #pemutihkulit  #pemutihtangan  #pemutihkaki  #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan  #scrubwajah  #scrubbadan  #lulurmandi  #obatketiak  #pemutihketiak  #natural  #pemutihwajah  #penghilangflek  #maganiscrub  #sabunmagani  #maganiscrub  #maganisoap  #maganisabun 
Alasan kenapa kita kudu wajib sadar diri akan bau badan adalah ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ
ㅤ👉Terkadang ada teman yang tersiksa sama bau kita kak... ingin jujur mengatakan pada kita tapi dia takut kita tersinggung, takut kita jdi malu dan minder sama bau badan kita 😢 tapi....tapi... kalau gak disampaikan langsung pada kita, dianya tersiksa cium bau kita terus menerus 😢kasihan kan dianya. karna kita ga peka dianya kesiksaㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ
ㅤ👉Ada teman yang katanya temen tapi suka ngata-ngatai kita. di depan baik, eh dibalakng gunjingin kita ke orang lain. atau mungkin dia hiperpola hingga tersebar rumor kalau kita keteknya bau banget. orang jdi berpikiran negatif ke kita. kita terkenal si bau badan 😡ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ👉Dan lebih parahnya sih ini. Nanti kita di kenang jadi "temen yang bau badan"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤkita sendiri pasti pernah denger atau bahkan ikutan nimbrung ngata-ngatai orang giniㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Si A bau banget yah?"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"iyaa.. bau keteknya yah?? gila haha sesek nafas gue duduk deket dia"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Duh B kalau lewat jarak 10 meter aja baunya masih tinggal"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"Gue juga punya temen kerja, namanya C. gilaa bau banget itu badannya. apa lagi kalau udah keringgatan beuhhhh. pusing gue cium baunya. mana dia ga peka sama bau badannya"ㅤㅤㅤ  ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤ"gue juga punya temen dulu jaman SMA. dia duduk deket jendela. itu kalau angin masuk dari jendela yang itu. udah deh, satu kelas langsung tutup idung pake kerudung masing-masing wkwkwk" ㅤㅤㅤㅤㅤ  ㅤ

Kan kita harus sadar diri kak, daripada jadi bahan olokan mendingan langsung aja deh cobain Scrub kita yang ampuh ngusir bau keti 
#pemutihkulit #pemutihtangan #pemutihkaki #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan #scrubwajah #scrubbadan #lulurmandi #obatketiak #pemutihketiak #natural #pemutihwajah #penghilangflek #maganiscrub #sabunmagani #maganiscrub #maganisoap #maganisabun
Alasan kenapa kita kudu wajib sadar diri akan bau badan adalah ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ ㅤ👉Terkadang ada teman yang tersiksa sama bau kita kak... ingin jujur mengatakan pada kita tapi dia takut kita tersinggung, takut kita jdi malu dan minder sama bau badan kita 😢 tapi....tapi... kalau gak disampaikan langsung pada kita, dianya tersiksa cium bau kita terus menerus 😢kasihan kan dianya. karna kita ga peka dianya kesiksaㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ ㅤ👉Ada teman yang katanya temen tapi suka ngata-ngatai kita. di depan baik, eh dibalakng gunjingin kita ke orang lain. atau mungkin dia hiperpola hingga tersebar rumor kalau kita keteknya bau banget. orang jdi berpikiran negatif ke kita. kita terkenal si bau badan 😡ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ👉Dan lebih parahnya sih ini. Nanti kita di kenang jadi "temen yang bau badan"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤkita sendiri pasti pernah denger atau bahkan ikutan nimbrung ngata-ngatai orang giniㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Si A bau banget yah?"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"iyaa.. bau keteknya yah?? gila haha sesek nafas gue duduk deket dia"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Duh B kalau lewat jarak 10 meter aja baunya masih tinggal"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"Gue juga punya temen kerja, namanya C. gilaa bau banget itu badannya. apa lagi kalau udah keringgatan beuhhhh. pusing gue cium baunya. mana dia ga peka sama bau badannya"ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ"gue juga punya temen dulu jaman SMA. dia duduk deket jendela. itu kalau angin masuk dari jendela yang itu. udah deh, satu kelas langsung tutup idung pake kerudung masing-masing wkwkwk" ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤ Kan kita harus sadar diri kak, daripada jadi bahan olokan mendingan langsung aja deh cobain Scrub kita yang ampuh ngusir bau keti #pemutihkulit  #pemutihtangan  #pemutihkaki  #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan  #scrubwajah  #scrubbadan  #lulurmandi  #obatketiak  #pemutihketiak  #natural  #pemutihwajah  #penghilangflek  #maganiscrub  #sabunmagani  #maganiscrub  #maganisoap  #maganisabun 
Haiiiiii cantik" / ganteng" kok bau badan sih?? Malu loh kalo lg bareng temen" nya trus sampe kecium bau keti 😌
.
Magani Body scrub tidak hanya memutihkan saja loh, scrub ini mampu melindungi tubuh kamu dari bau badan atau keti loh, Magani menjaga kamu agar tetap segar dan wangi karena kopi premium yang di olah dg bahan organik premium lainnya yang mebuaat Magani mmpu menetralkan bau keti atau badan pd tubuhmu.
.
Gunakan Magani scrub secukupnya pada bagian keti juga bs menjadi pengganti deodorant mu loh, jadi bau badan tetap wangi dan tidak bau 😍

#pemutihkulit #pemutihtangan #pemutihkaki #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan #scrubwajah #scrubbadan #lulurmandi #obatketiak #pemutihketiak #natural #pemutihwajah #penghilangflek #maganiscrub #sabunmagani #maganiscrub #maganisoap #maganisabun
Haiiiiii cantik" / ganteng" kok bau badan sih?? Malu loh kalo lg bareng temen" nya trus sampe kecium bau keti 😌 . Magani Body scrub tidak hanya memutihkan saja loh, scrub ini mampu melindungi tubuh kamu dari bau badan atau keti loh, Magani menjaga kamu agar tetap segar dan wangi karena kopi premium yang di olah dg bahan organik premium lainnya yang mebuaat Magani mmpu menetralkan bau keti atau badan pd tubuhmu. . Gunakan Magani scrub secukupnya pada bagian keti juga bs menjadi pengganti deodorant mu loh, jadi bau badan tetap wangi dan tidak bau 😍 #pemutihkulit  #pemutihtangan  #pemutihkaki  #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan  #scrubwajah  #scrubbadan  #lulurmandi  #obatketiak  #pemutihketiak  #natural  #pemutihwajah  #penghilangflek  #maganiscrub  #sabunmagani  #maganiscrub  #maganisoap  #maganisabun 
Haiiiiii cantik" / ganteng" kok bau badan sih?? Malu loh kalo lg bareng temen" nya trus sampe kecium bau keti 😌
.
Magani Body scrub tidak hanya memutihkan saja loh, scrub ini mampu melindungi tubuh kamu dari bau badan atau keti loh, Magani menjaga kamu agar tetap segar dan wangi karena kopi premium yang di olah dg bahan organik premium lainnya yang mebuaat Magani mmpu menetralkan bau keti atau badan pd tubuhmu.
.
Gunakan Magani scrub secukupnya pada bagian keti juga bs menjadi pengganti deodorant mu loh, jadi bau badan tetap wangi dan tidak bau 😍

#pemutihkulit #pemutihtangan #pemutihkaki #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan #scrubwajah #scrubbadan #lulurmandi #obatketiak #pemutihketiak #natural #pemutihwajah #penghilangflek #maganiscrub #sabunmagani #maganiscrub #maganisoap #maganisabun
Haiiiiii cantik" / ganteng" kok bau badan sih?? Malu loh kalo lg bareng temen" nya trus sampe kecium bau keti 😌 . Magani Body scrub tidak hanya memutihkan saja loh, scrub ini mampu melindungi tubuh kamu dari bau badan atau keti loh, Magani menjaga kamu agar tetap segar dan wangi karena kopi premium yang di olah dg bahan organik premium lainnya yang mebuaat Magani mmpu menetralkan bau keti atau badan pd tubuhmu. . Gunakan Magani scrub secukupnya pada bagian keti juga bs menjadi pengganti deodorant mu loh, jadi bau badan tetap wangi dan tidak bau 😍 #pemutihkulit  #pemutihtangan  #pemutihkaki  #luluralami  #lulurbadan  #penghilangbaubadan  #scrubwajah  #scrubbadan  #lulurmandi  #obatketiak  #pemutihketiak  #natural  #pemutihwajah  #penghilangflek  #maganiscrub  #sabunmagani  #maganiscrub  #maganisoap  #maganisabun 
#gingerandseasaltbodyrub by Jafra wanginya enak dan tahan lama, sukses bnget bikin kulit badan seger dan lebih cerah. 
Cobain juga yuk, jadikan waktu mandi kamu jadi semewah mandi di spa, hemat waktu, biaya dan lebih efisien 💞

#scrubbadan #lulurbadan #perawatantubuh #jafraspa #spajafra #jualanlulurbadan #jafrabandung #jafraindonesia #jafraprabumulih
BFF DITUDUH SEBAB MCM PAKAI “susuk” lepas pakai scrub .
.
.
Tapi ni share lagi satu  Cerita pasal scrub ni..Kalau nak la... Nak tau tak? Nak tau? Ke tak nak. Ok la .. ok la .. .
.
Sebenarnya bila u ajak bff ke husband ke kawan ke lagi bagus .. Sebab??? 2-2 pun sempat cantik and bila cantkk org semua pun suka
.
.
Since bulan ramadhan ni, admin Rajin skit bercerita. Ok nak cerita perihal Ain ni. Dia ni mmg susah nak scrub Muka Sebab dgr mcm2 dongeng pasal scrub, Antara nya bila scrub Muka , Muka Jadi rosak la... so benda ni Jadi berterusan Sampai satu hari Muka Ain ni best friend dia tegur. Kenapa Ain Ko ni Putih. Tapi kusam Je
.
.
So Ain ni jawab la dia tak pernah scrub Muka. Kawan dia Macam seriuslllyyyy? Ko tak pernah scrub . Jom try scrub ni. Best Gila. Kalau Ko tak suka Ko pulang kan balik Kat Aku. Ain Pun try and bila try semakin hari Muka dia nampak bersih and glowing Sampai ade org Tegur Ko “memakai” eh! .
.
.
.

SIAPA CKP TAK BOLEH OR TAKDE MASA NAK SCRUB MUKA?? Semua org Ada 24 jam. Antara nak dgn tak
.
.
Ha nak cut story short Mulai hari tu Ain terus Jadi Team #sossquad Sebab mmg nmpk and Bantu balik bff dia yang lain
.
.
Uols dah try blm? Kalau belum jom try.. banyak benefit scrub ni! .
.
And Kalau nak Boleh Order terus dgn Ain, dia bolehCOD  seluruh area ampang, Kl
.
.
Jom follow 
@sosxleolascrub_kl_ampang ! .
.
Dorang ade promo pulak tu! Cuba tag bff anda! Mane tau same2 cantik di hari Raya! .
.
.
.

Oh and jgn lupa ade promo now! Better grab! .
.
#glow #glowscrub #pink 
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubs #bestscrubever #brighteningscrub #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub 
#sosxleolascrub #sosreview #sosscrub #bestscrubinmalaysia #scrubmuka #scrubbadan
BFF DITUDUH SEBAB MCM PAKAI “susuk” lepas pakai scrub . . . Tapi ni share lagi satu Cerita pasal scrub ni..Kalau nak la... Nak tau tak? Nak tau? Ke tak nak. Ok la .. ok la .. . . Sebenarnya bila u ajak bff ke husband ke kawan ke lagi bagus .. Sebab??? 2-2 pun sempat cantik and bila cantkk org semua pun suka . . Since bulan ramadhan ni, admin Rajin skit bercerita. Ok nak cerita perihal Ain ni. Dia ni mmg susah nak scrub Muka Sebab dgr mcm2 dongeng pasal scrub, Antara nya bila scrub Muka , Muka Jadi rosak la... so benda ni Jadi berterusan Sampai satu hari Muka Ain ni best friend dia tegur. Kenapa Ain Ko ni Putih. Tapi kusam Je . . So Ain ni jawab la dia tak pernah scrub Muka. Kawan dia Macam seriuslllyyyy? Ko tak pernah scrub . Jom try scrub ni. Best Gila. Kalau Ko tak suka Ko pulang kan balik Kat Aku. Ain Pun try and bila try semakin hari Muka dia nampak bersih and glowing Sampai ade org Tegur Ko “memakai” eh! . . . . SIAPA CKP TAK BOLEH OR TAKDE MASA NAK SCRUB MUKA?? Semua org Ada 24 jam. Antara nak dgn tak . . Ha nak cut story short Mulai hari tu Ain terus Jadi Team #sossquad  Sebab mmg nmpk and Bantu balik bff dia yang lain . . Uols dah try blm? Kalau belum jom try.. banyak benefit scrub ni! . . And Kalau nak Boleh Order terus dgn Ain, dia bolehCOD seluruh area ampang, Kl . . Jom follow @sosxleolascrub_kl_ampang ! . . Dorang ade promo pulak tu! Cuba tag bff anda! Mane tau same2 cantik di hari Raya! . . . . Oh and jgn lupa ade promo now! Better grab! . . #glow  #glowscrub  #pink  #facescrub  #facescrubviral  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #facescrubs  #bestscrubever  #brighteningscrub  #makeup  #facial  #global  #pomegranate  #fruity  #bubblegum  #leadingscrubbrandinmalaysia  #leadingscrub  #viralscrub2018  #seductivescrub  #sosxleolascrub  #sosreview  #sosscrub  #bestscrubinmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan 
@arianna_natasha Fabulous slayin with her magical #scrubdistrict 🌈 Start early spend your early years working on your beauty prepping your skin . .
.
And yes its never too late start now . Beautiful skin needs hard work girls ♥️ Fair Flawless Fabulous our Life with scrubdistrict
.
.
Lets order NOW!
WhatsApp 📱+60132983668
.
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan  #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka
#agentwantedmalaysia  #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam  #parut #kulitlicin
@arianna_natasha Fabulous slayin with her magical #scrubdistrict  🌈 Start early spend your early years working on your beauty prepping your skin . . . And yes its never too late start now . Beautiful skin needs hard work girls ♥️ Fair Flawless Fabulous our Life with scrubdistrict . . Lets order NOW! WhatsApp 📱+60132983668 . . . #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #jerawat  #jeragat  #teamdatinsumelodi  #skincaremalaysia  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserikembangan  #jeragathilang  #scrubmurah  #scrubbadan   #scrubmuka  #kulitkusam  #jerawatpasir  #skincarejerawat  #skincaremurah  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #pencucimuka  #agentwantedmalaysia   #parutjerawat  #skincareterbaik  #scrubmalaysia  #parutpudar  #kulitcantik  #kulitkusam   #parut  #kulitlicin 
RM15 sm / RM20 ss❤️
Masalah jerawat, kulit gelap, parut dan sebagainya hilang🤤. 💯 homemade. Bahan sihat utk skin hampa cantik. Cepat PM 😘👍🏻
.
Setiap pembelian ada free gift 🎁
#lulurflawless #naabeauty_hq #scrubmuka #scrubbadan
RM15 sm / RM20 ss❤️ Masalah jerawat, kulit gelap, parut dan sebagainya hilang🤤. 💯 homemade. Bahan sihat utk skin hampa cantik. Cepat PM 😘👍🏻 . Setiap pembelian ada free gift 🎁 #lulurflawless  #naabeauty_hq  #scrubmuka  #scrubbadan 
Baru pakai 4 hariiii , memang best scrub ni . Dapat bantu menghilangkan & mengecah jerawatt . Kalau nak kulit flawless , memang kena scrub supaya product lain yang korang pakai senang absorb into your skin!! 🌸🔥👌🏻👍🏻💘😝
.
#scrubdistrict #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmuka #scrubputih #scrubbadan #flawlessskin #scrubdistrictKL #hilangkanjerawat #putihmuka #buangblackhead #buangwhitehead #hilangparut #kulitcantik #koreanskincare #koreamurah #koreanskin #scrubkorea #malaysiaskincare #malaysiakorea #koreanproduct #koreanmurah #koreanbeauty #koreanbeautyproduct #malaysiabeauty #bajurayamurah #bajuraya #bajukurungmoden #kurungmoden #teambarbiefaa
Baru pakai 4 hariiii , memang best scrub ni . Dapat bantu menghilangkan & mengecah jerawatt . Kalau nak kulit flawless , memang kena scrub supaya product lain yang korang pakai senang absorb into your skin!! 🌸🔥👌🏻👍🏻💘😝 . #scrubdistrict  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #scrubputih  #scrubbadan  #flawlessskin  #scrubdistrictKL  #hilangkanjerawat  #putihmuka  #buangblackhead  #buangwhitehead  #hilangparut  #kulitcantik  #koreanskincare  #koreamurah  #koreanskin  #scrubkorea  #malaysiaskincare  #malaysiakorea  #koreanproduct  #koreanmurah  #koreanbeauty  #koreanbeautyproduct  #malaysiabeauty  #bajurayamurah  #bajuraya  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #teambarbiefaa 
#Repost @scrubdistrict_bandarkuantan (@get_repost)
・・・
BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#ScrubDistrict  #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka
#Repost  @scrubdistrict_bandarkuantan (@get_repost) ・・・ BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT  . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . #ScrubDistrict  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubputih  #ScrubPemutih  #ScrubJerawat  #Scrub  #Scrubbadan  #ScrubMuka 
BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
.
SD PINK JAR : RM62 exc postage .
Every purchase will receive free sd paperbag . .
.
For more enquiries boleh whatsapp eraa 014-2150113 / boleh click link whatsapp di bio 🍭 .
.
COD AREA : .
- SELURUH BANDAR KUANTAN
- COD CHARGES RM5
.
#scrubdistrict #scrubdistrictkuantan #scrubmuka #scrubbadan #scrubjerawat #scrubputih #scrubgaram #scrubaprikot #scrublemon #scrubmurah #scruborganik #moodrepublik #vscofest #bazaarpaknil #jualanmurah #sale2018 #codbandarkuantan #codkuantan #scrubdistrictfeedback .
#ScrubDistrict  #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka
BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT  . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . . SD PINK JAR : RM62 exc postage . Every purchase will receive free sd paperbag . . . For more enquiries boleh whatsapp eraa 014-2150113 / boleh click link whatsapp di bio 🍭 . . COD AREA : . - SELURUH BANDAR KUANTAN - COD CHARGES RM5 . #scrubdistrict  #scrubdistrictkuantan  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubjerawat  #scrubputih  #scrubgaram  #scrubaprikot  #scrublemon  #scrubmurah  #scruborganik  #moodrepublik  #vscofest  #bazaarpaknil  #jualanmurah  #sale2018  #codbandarkuantan  #codkuantan  #scrubdistrictfeedback  . #ScrubDistrict  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubputih  #ScrubPemutih  #ScrubJerawat  #Scrub  #Scrubbadan  #ScrubMuka 
Tau kaaan.. Phytocell Serum.. Perwatan berkelas yg paling direkomendasi di sluruh dunia..
Biasanya dijual dalam kemasan imut 5-30ml seharga JUTAAN RUPIAH 😱😭 Pasti lgsg tepok jidat.. Sedih gabisa perawatan cantik krn mahall😢😵😭 Hettttttss ehhhh HWI keluarin product dg kandungan Phytocell dari stemcell apel swiss, anggur, & mawar daaaaaaannn
Hargganya? Gaaakkk ada jutaan
Isi 120ml
Bisa d pake 3-6 bulan cuuyy😎😎
Bisa tetep perawatan cantik deh.. Biar lebih untung? Bisa ikut jualin or ikutan bisnisnya lohh 
Yeaaahh 
Supperr untungg!

Info produk dan bisnis : 😍sunarti distributor HWI😍

wa : 08979938248
fb : sunarti sung
#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #phytoserumhwi #phytoserumasli #phytoserumori #phytocell #phytocellserum #phytocellhwi #phytocelltec #primeskin #primeskinhwi #primeskinserum #primeskinmurah #serumhwi #antiaging #antiagingalami #serumajaip #serummurah #juallipstik
Tau kaaan.. Phytocell Serum.. Perwatan berkelas yg paling direkomendasi di sluruh dunia.. Biasanya dijual dalam kemasan imut 5-30ml seharga JUTAAN RUPIAH 😱😭 Pasti lgsg tepok jidat.. Sedih gabisa perawatan cantik krn mahall😢😵😭 Hettttttss ehhhh HWI keluarin product dg kandungan Phytocell dari stemcell apel swiss, anggur, & mawar daaaaaaannn Hargganya? Gaaakkk ada jutaan Isi 120ml Bisa d pake 3-6 bulan cuuyy😎😎 Bisa tetep perawatan cantik deh.. Biar lebih untung? Bisa ikut jualin or ikutan bisnisnya lohh Yeaaahh Supperr untungg! Info produk dan bisnis : 😍sunarti distributor HWI😍 wa : 08979938248 fb : sunarti sung #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #phytoserumhwi  #phytoserumasli  #phytoserumori  #phytocell  #phytocellserum  #phytocellhwi  #phytocelltec  #primeskin  #primeskinhwi  #primeskinserum  #primeskinmurah  #serumhwi  #antiaging  #antiagingalami  #serumajaip  #serummurah  #juallipstik 
SALAM CANTIK BUAT SEMUANYA.. PERKENALKAN PRODUK YANG BISA MENGHILANGKAN MUKA KUSAM DAN KERIPUT! »Prime Skin Phyto Cell Serum HWI adalah produk kecantikan berupa serum atau semprot yang siap menjadikan penampilan Anda lebih muda dari umur aslinya. Wajah tidak kusam, halus dan terlihat cantik setiap saat. 
Prime Skin Phyto Cell Serum HWI ini dihadirkan untuk memenuhi kebutuhan kaum sosialita masa kini yang ingin selalu tampilan sempurna.

Manfaat Prime Skin Phyto Cell Serum HWI :
➢ mencegah jerawat
➢ mencegah penuaan dini
➢ menghilangkan flek hitam
➢ menjadikan kulit lebih cerah
➢ menghilangkan kulit kusam dan kering
➢ membuat kulit wajah menjadi lebih awet muda
➢ melindungi kulit wajah dari paparan sinar ultraviolet
➢ menyimpan air sehingga kulit wajah terus terasa lembab
➢ membentuk kolagen sehingga kulit wajah lebih kenyal, halus dan lembut.
.
Cara Pakai :
Bersihkan wajah terlebih dahulu. Semprotkan prime Skin Phyto Cell Serum pagi hari sebelum memakai make up, dan malam hari sebelum tidur.

Bisa digunakan untuk wanita maupun Pria.

Info bisnis & produk: 😍sunarti distributor HWI😍

wa : 08979938248
fb : sunarti sung
#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #phytoserumhwi #phytoserumasli #phytoserumori #phytocell #phytocellserum #phytocellhwi #phytocelltec #primeskin #primeskinhwi #primeskinserum #primeskinmurah #serumhwi #antiaging #antiagingalami #serumajaip #serummurah #juallipstik
SALAM CANTIK BUAT SEMUANYA.. PERKENALKAN PRODUK YANG BISA MENGHILANGKAN MUKA KUSAM DAN KERIPUT! »Prime Skin Phyto Cell Serum HWI adalah produk kecantikan berupa serum atau semprot yang siap menjadikan penampilan Anda lebih muda dari umur aslinya. Wajah tidak kusam, halus dan terlihat cantik setiap saat. Prime Skin Phyto Cell Serum HWI ini dihadirkan untuk memenuhi kebutuhan kaum sosialita masa kini yang ingin selalu tampilan sempurna. Manfaat Prime Skin Phyto Cell Serum HWI : ➢ mencegah jerawat ➢ mencegah penuaan dini ➢ menghilangkan flek hitam ➢ menjadikan kulit lebih cerah ➢ menghilangkan kulit kusam dan kering ➢ membuat kulit wajah menjadi lebih awet muda ➢ melindungi kulit wajah dari paparan sinar ultraviolet ➢ menyimpan air sehingga kulit wajah terus terasa lembab ➢ membentuk kolagen sehingga kulit wajah lebih kenyal, halus dan lembut. . Cara Pakai : Bersihkan wajah terlebih dahulu. Semprotkan prime Skin Phyto Cell Serum pagi hari sebelum memakai make up, dan malam hari sebelum tidur. Bisa digunakan untuk wanita maupun Pria. Info bisnis & produk: 😍sunarti distributor HWI😍 wa : 08979938248 fb : sunarti sung #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #phytoserumhwi  #phytoserumasli  #phytoserumori  #phytocell  #phytocellserum  #phytocellhwi  #phytocelltec  #primeskin  #primeskinhwi  #primeskinserum  #primeskinmurah  #serumhwi  #antiaging  #antiagingalami  #serumajaip  #serummurah  #juallipstik 
ALHAMDULILLAH RAMADAN TIBA PENUH DENGAN KEBERKATAN.. DAN, DI BULAN RAMADAN JUGA FLAVOUR PEACH BY DYAS SCRUB KINI BERADA DI PASARAN!!! 😍😍😍
.
.
Ramai tak sabar nak mandi bersalutkan aroma buah peach kan? Jangan ketinggalan untuk rasai kesegaran dan keunikan aroma buah Peach! Aci kerat jari, satu toilet akan berbau Peach nanti!
.
.
Dyas Scrub Peach ini mempunyai kandungan yang kaya dengan anti-oksida then boleh menyelamatkan skin wajah anda dari sebarang kerosakan! Fuhh, lepasni siapa nak remajakan kulit makin bertambah pening la nak pilih flavour mana kan? Nak cantik raya ni, beli jer semua flavour! Eh! .
.
.
Info :
Flavour peach ni didatangkan dgn dua jenis botol tau. Botol besar RM35 (200g) dan botol kecil RM14 (50g). On tak on? Pilih yang paling berbaloi k.
.
.
Paling best, setiap pembelian akan dapat FREE LIPSCRUB SWEETMANGO❗️ Yes FREE!! FREE dan BERBALO‼️ .
.
.
Nak order?
Click link Whatsapp dekat profile bio.
Atau komen PM.
Nanti sis PM ye!
.
.
#dyasscrub #dyasnewflavours #dyasscrubofficial #peachscrub #scrubpeach #scrub3in1 #scrubmuka #scrubbadan #dyasscrubselangor #dyasscrubbangi #dyasscrubkajang #dyasscrubputrajaya #parutjerawat #jerawat #scrubwajah #scrubserbuk #ukm #upm #unitenbangi #produkkecantikan #nakcantik #scrubviral
ALHAMDULILLAH RAMADAN TIBA PENUH DENGAN KEBERKATAN.. DAN, DI BULAN RAMADAN JUGA FLAVOUR PEACH BY DYAS SCRUB KINI BERADA DI PASARAN!!! 😍😍😍 . . Ramai tak sabar nak mandi bersalutkan aroma buah peach kan? Jangan ketinggalan untuk rasai kesegaran dan keunikan aroma buah Peach! Aci kerat jari, satu toilet akan berbau Peach nanti! . . Dyas Scrub Peach ini mempunyai kandungan yang kaya dengan anti-oksida then boleh menyelamatkan skin wajah anda dari sebarang kerosakan! Fuhh, lepasni siapa nak remajakan kulit makin bertambah pening la nak pilih flavour mana kan? Nak cantik raya ni, beli jer semua flavour! Eh! . . . Info : Flavour peach ni didatangkan dgn dua jenis botol tau. Botol besar RM35 (200g) dan botol kecil RM14 (50g). On tak on? Pilih yang paling berbaloi k. . . Paling best, setiap pembelian akan dapat FREE LIPSCRUB SWEETMANGO❗️ Yes FREE!! FREE dan BERBALO‼️ . . . Nak order? Click link Whatsapp dekat profile bio. Atau komen PM. Nanti sis PM ye! . . #dyasscrub  #dyasnewflavours  #dyasscrubofficial  #peachscrub  #scrubpeach  #scrub3in1  #scrubmuka  #scrubbadan  #dyasscrubselangor  #dyasscrubbangi  #dyasscrubkajang  #dyasscrubputrajaya  #parutjerawat  #jerawat  #scrubwajah  #scrubserbuk  #ukm  #upm  #unitenbangi  #produkkecantikan  #nakcantik  #scrubviral 
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI.
.
.
PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI.
.
.
SCRUB.DISTRICT BENEFIT
====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
........................
HARGA⤵⤵⤵
☑ RM 62
.........................
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS)
.
.

Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis#kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI. . . PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI. . . SCRUB.DISTRICT BENEFIT ==================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ........................ HARGA⤵⤵⤵ ☑ RM 62 ......................... POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS) . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI.
.
.
PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI.
.
.
SCRUB.DISTRICT BENEFIT
====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
........................
HARGA⤵⤵⤵
☑ RM 62
.........................
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS)
.
.

Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis#kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI. . . PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI. . . SCRUB.DISTRICT BENEFIT ==================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ........................ HARGA⤵⤵⤵ ☑ RM 62 ......................... POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS) . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI.
.
.
PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI.
.
.
SCRUB.DISTRICT BENEFIT
====================
💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat.
💓Hilangkan whitehead blackhead.
💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat.
💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang.
💓Hilangkan jerawat belakang badan.
💓Menjamin kulit lebih flawless.
💓Putih seawal 3 hari.
.
.
........................
HARGA⤵⤵⤵
☑ RM 62
.........................
POSTAGE⤵⤵⤵
☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS)
.
.

Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ?
.
HUBUNGI #ArissaBeautyHub
.
WhatsApp 📲 019.901.1469
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis.
.
.
#Dropship / #Agen di alu-alukan.
.
.
.
#sayajual#scrubdistrict #scrubdistrictwhitening #facialscrub#whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback#scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal#scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu#scrubdistrictpasirmas #sayajual#scrubdistrictwhiteningfacialscrub#whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan#kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar#produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis#kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat#kulitgebu
KULIT KUSAM KEMBALI CERAH DAN FLAWLES HANYA DENGAN PENGGUNAAN DALAM TEMPOH SESINGKAT 3 HARI. . . PASTI LEBIH BERSERI DAN LEBIH BERKEYAKINAN DI PAGI SYAWAL NANTI. . . SCRUB.DISTRICT BENEFIT ==================== 💓Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat. 💓Hilangkan whitehead blackhead. 💓Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat. 💓Merawat rashes & excema . 💓Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang. 💓Hilangkan jerawat belakang badan. 💓Menjamin kulit lebih flawless. 💓Putih seawal 3 hari. . . ........................ HARGA⤵⤵⤵ ☑ RM 62 ......................... POSTAGE⤵⤵⤵ ☑ RM 8 (SM) | ☑ RM 12 (SS) . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . HUBUNGI #ArissaBeautyHub  . WhatsApp 📲 019.901.1469 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis. . . #Dropship  / #Agen  di alu-alukan. . . . #sayajual #scrubdistrict  #scrubdistrictwhitening  #facialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis #kulitcantik  #kulitberminyak  #kulitsihat #kulitgebu 
Are your PORES really clean? 
Washing is NOT enough & membasuh muka dengan foam cleanser saja tak cukup untuk betul2 bersihkan muka 💯 DEEP cleansing
.
SCRUBBING is essential for FLAWLESS skin
.
Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead .
Are your PORES really clean? 
Washing is NOT enough & membasuh muka dengan foam cleanser saja tak cukup untuk betul2 bersihkan muka 💯 DEEP cleansing
.
SCRUBBING is essential for FLAWLESS skin
.
Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead .
Jom try now😊
.
Whatsapp untuk order
Click link biru di bio ⤵ www.wasap.my/60193920028
.
#ScrubDistrict#ScrubMuka#ScrubBadan#WhiteningScrub#Skrub#KulitCerah#SkrubMuka#SkrubBadan#ScrubBerkesan#Jerawat#Blackhead#Jeragat#WhiteHead#KulitKusam#KulitBerminyak#KetiakHitam#Skincare#FeedbacksScrubdistrict#TestimoniScrubdistrict#Raya2018#MalaysianIgers#kulitcerah#skrubmurah#scrubmurah#upsi#bazaaronline#skincareberkesan#bazaarpakni#moodrepublik#karnivalteratakglam
Are your PORES really clean? Washing is NOT enough & membasuh muka dengan foam cleanser saja tak cukup untuk betul2 bersihkan muka 💯 DEEP cleansing . SCRUBBING is essential for FLAWLESS skin . Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead . Are your PORES really clean? Washing is NOT enough & membasuh muka dengan foam cleanser saja tak cukup untuk betul2 bersihkan muka 💯 DEEP cleansing . SCRUBBING is essential for FLAWLESS skin . Dekat pores lah bermulanya segala jerawat2 whitehead & blackhead . Jom try now😊 . Whatsapp untuk order Click link biru di bio ⤵ www.wasap.my/60193920028 . #ScrubDistrict #ScrubMuka #ScrubBadan #WhiteningScrub #Skrub #KulitCerah #SkrubMuka #SkrubBadan #ScrubBerkesan #Jerawat #Blackhead #Jeragat #WhiteHead #KulitKusam #KulitBerminyak #KetiakHitam #Skincare #FeedbacksScrubdistrict #TestimoniScrubdistrict #Raya2018 #MalaysianIgers #kulitcerah #skrubmurah #scrubmurah #upsi #bazaaronline #skincareberkesan #bazaarpakni #moodrepublik #karnivalteratakglam 
HOW TO HIGHLIGHT BROWS:
.
.
Tips to Remember:
.
.
You can go with simple makeup or a bolder look— your brows can handle either—but to make sure you’re brushing them through as not to take on a “stencil” look.
.
.
To create the most natural look, grab two different colors for your brows, whether that’s taupe or brown. On the inside of the brow closest to your face,  to apply the lighter brown color. The darker shade should be used to highlight the arch and you should set the entire look with gel to keep it in place.
.
.
Once you’ve drawn on your brow, you’ll work to highlight underneath on the brow bone. Blend a shimmer in either a champagne tone for those with fair to medium skin tone or a gold tone for those with medium to dark skin tone under the arch of the brow, use that same color in the inside corners of the eye to finish off the look and bring a cohesiveness to the eye
.
.
glow #glowscrub #pink 
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubs #bestscrubever #brighteningscrub #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub 
#sosxleolascrub #sosreview #sosscrub #bestscrubinmalaysia #scrubmuka #scrubbadan
HOW TO HIGHLIGHT BROWS: . . Tips to Remember: . . You can go with simple makeup or a bolder look— your brows can handle either—but to make sure you’re brushing them through as not to take on a “stencil” look. . . To create the most natural look, grab two different colors for your brows, whether that’s taupe or brown. On the inside of the brow closest to your face, to apply the lighter brown color. The darker shade should be used to highlight the arch and you should set the entire look with gel to keep it in place. . . Once you’ve drawn on your brow, you’ll work to highlight underneath on the brow bone. Blend a shimmer in either a champagne tone for those with fair to medium skin tone or a gold tone for those with medium to dark skin tone under the arch of the brow, use that same color in the inside corners of the eye to finish off the look and bring a cohesiveness to the eye . . glow #glowscrub  #pink  #facescrub  #facescrubviral  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #facescrubs  #bestscrubever  #brighteningscrub  #makeup  #facial  #global  #pomegranate  #fruity  #bubblegum  #leadingscrubbrandinmalaysia  #leadingscrub  #viralscrub2018  #seductivescrub  #sosxleolascrub  #sosreview  #sosscrub  #bestscrubinmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan 
#scrubdistrictfeedback 💕
.
More feedbacks on our magical scrub and everybody yang dah try SCRUB DISTRICT loved every bit of .
.
.
Because our scrub is totally different from other scrubs.
Only 5 minutes a day and you will see the amazing results in less than a week!
.
.
To place your order 
WhatsApp 📱+6013-2983668
.
or just click link kat bio di atas untuk direct WhatsApp💕
.
Fair Flawless Fabulous our days with scrubdistrict
.
.
.

#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan  #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka
#agentwantedmalaysia  #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam  #parut #kulitlicin
#scrubdistrictfeedback  💕 . More feedbacks on our magical scrub and everybody yang dah try SCRUB DISTRICT loved every bit of . . . Because our scrub is totally different from other scrubs. Only 5 minutes a day and you will see the amazing results in less than a week! . . To place your order WhatsApp 📱+6013-2983668 . or just click link kat bio di atas untuk direct WhatsApp💕 . Fair Flawless Fabulous our days with scrubdistrict . . . #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #jerawat  #jeragat  #teamdatinsumelodi  #skincaremalaysia  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserikembangan  #jeragathilang  #scrubmurah  #scrubbadan   #scrubmuka  #kulitkusam  #jerawatpasir  #skincarejerawat  #skincaremurah  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #pencucimuka  #agentwantedmalaysia   #parutjerawat  #skincareterbaik  #scrubmalaysia  #parutpudar  #kulitcantik  #kulitkusam   #parut  #kulitlicin