an online Instagram web viewer

#sayapakaisayajual medias

Photos

.
.
. 
KULIT WAJAH GLOWING DENGAN SERUM ********************************** . 
Woweeee!!! Sapu serum pun mampu jadikan wajah muka glowing tau... tak percaya?? Cer baca testi yg akak beri ni... bukan akak buat tauuu... tapi ni sahih dari sheenlovers kami... 😍😍 . 
Nak tengok testimoni sheenlovers boleh click ------------------------------------------ https://www.facebook.com/pg/beautyfiveempire/photos/?tab=album&album_id=1869001010050601/ ------------------------------------------ . "Beauty skin is now Yours"💃🏻😘 . . 
WHATSAPP : 💘 Sheen Wati 📲 http://www.wasap.my/60129076797 . 💘 Sheen Qis 📲 http://www.wasap.my/60177215884 . 💘 Sheen Keen 📲 http://www.wasap.my/60137271611 . . .
#sheen #sheenmen #she#beauty5 #beauty #stemcellproduk #awetmuda #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #nakcantik #organik #produkhalal #gebu #flawless #sayapakaisayajual #sayajual #testimonisheen
. . . KULIT WAJAH GLOWING DENGAN SERUM ********************************** . Woweeee!!! Sapu serum pun mampu jadikan wajah muka glowing tau... tak percaya?? Cer baca testi yg akak beri ni... bukan akak buat tauuu... tapi ni sahih dari sheenlovers kami... 😍😍 . Nak tengok testimoni sheenlovers boleh click ------------------------------------------ https://www.facebook.com/pg/beautyfiveempire/photos/?tab=album&album_id=1869001010050601/ ------------------------------------------ . "Beauty skin is now Yours"💃🏻😘 . . WHATSAPP : 💘 Sheen Wati 📲 http://www.wasap.my/60129076797 . 💘 Sheen Qis 📲 http://www.wasap.my/60177215884 . 💘 Sheen Keen 📲 http://www.wasap.my/60137271611 . . . #sheen  #sheenmen  #she #beauty5  #beauty  #stemcellproduk  #awetmuda  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #hilangparut  #nakcantik  #organik  #produkhalal  #gebu  #flawless  #sayapakaisayajual  #sayajual  #testimonisheen 
Memang x leh move on tengok dd cushion nie, bekas pink macam nak makan.. casing yang cantik setanding berkualiti dengan teksturnya taw 😊😍
.
RM59 SAHAJA( SEMPENA RAMADHAN SAHAJA)
DM/WASSAP MIRA 0145114890
.
#squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod 
#squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #mrgrey #fendybakry #eyrahazali #sayapakaisayajual #muamalaysia #muajerantut #muaipoh #makeupmalaysia #makeuptutorial #makeup #lipmatte #lipcushion #eyeshadow #anasismrevival #muabellaz
Memang x leh move on tengok dd cushion nie, bekas pink macam nak makan.. casing yang cantik setanding berkualiti dengan teksturnya taw 😊😍 . RM59 SAHAJA( SEMPENA RAMADHAN SAHAJA) DM/WASSAP MIRA 0145114890 . #squadsyiera  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticscod  #squadsyiera  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticscod  #obsesscosmeticsagent  #obsesscosmeticsmalaysia  #mrgrey  #fendybakry  #eyrahazali  #sayapakaisayajual  #muamalaysia  #muajerantut  #muaipoh  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #makeup  #lipmatte  #lipcushion  #eyeshadow  #anasismrevival  #muabellaz 
Grab fast ladiesss. Yang mana nak bertandang raya cantik-cantik tu dapatkan segera dermacol foundation sebelum raya. Barulah lengkap raya anda 😋😋
#percayalahkulitsemuaorangtakperfect #cubadermacol #dermacoloriginal #dermacol #sayapakaisayajual
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Deep surge will repair the skin at the cell level
.
It will reduce appearance of dark spots at skin surface
.
With appliances during night, Deep surge will fasten the renewing skin process.
.
It will improve the skin tone back to optimum level,
.
Thus, the process is called Whitening & Glowing.
.
📱Whatsapp: 0194073810
.
💋Instagram: @skii.beauty
.
💋Facebook Page: Skii.beauty
.
#skii #skiimalaysia #skiibeauty  #trialset #skincare #skincareroutine #antiaging #flawlessset #flawlessskin #trialset #welcomeset #sephora #sephorasale  #bazaarpaknil  #sayapakaisayajual  #essence #serum #pitera #beauty #makeup #blusher #foundation #whitening #glowing #sales #beauty #basicset #completeset
Deep surge will repair the skin at the cell level . It will reduce appearance of dark spots at skin surface . With appliances during night, Deep surge will fasten the renewing skin process. . It will improve the skin tone back to optimum level, . Thus, the process is called Whitening & Glowing. . 📱Whatsapp: 0194073810 . 💋Instagram: @skii.beauty . 💋Facebook Page: Skii.beauty . #skii  #skiimalaysia  #skiibeauty  #trialset  #skincare  #skincareroutine  #antiaging  #flawlessset  #flawlessskin  #trialset  #welcomeset  #sephora  #sephorasale  #bazaarpaknil  #sayapakaisayajual  #essence  #serum  #pitera  #beauty  #makeup  #blusher  #foundation  #whitening  #glowing  #sales  #beauty  #basicset  #completeset 
Attention TD lovers!!!! Please take your time to read this notice.

We have decide last POSTAGE before raya is on 9th June 2018 (Friday). So sesiapa yang nak shopping accessories for Hari Raya dan nak barang sampai before Raya please make sure all your payment made before 9th June 2018 ok 😉

Thank you.

#sayajual #sayajualaccessories  #sayajualinaimerah  #sayajualteepatch  #sayajualpeeloffnailpolish #sayajualperfume #sayajualmakeupmurah  #followmefollowyou #sayapakaisayapromote  #sayapakaisayajual  #supportgombak #supportlocalbusiness
Attention TD lovers!!!! Please take your time to read this notice. We have decide last POSTAGE before raya is on 9th June 2018 (Friday). So sesiapa yang nak shopping accessories for Hari Raya dan nak barang sampai before Raya please make sure all your payment made before 9th June 2018 ok 😉 Thank you. #sayajual  #sayajualaccessories  #sayajualinaimerah  #sayajualteepatch  #sayajualpeeloffnailpolish  #sayajualperfume  #sayajualmakeupmurah  #followmefollowyou  #sayapakaisayapromote  #sayapakaisayajual  #supportgombak  #supportlocalbusiness 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
BESTNYEEE SIS KULIT PUTIH MELEPAK SELURUH BADAN 😍
.
Nak injection MAHAL! 😒
Nak makan pil TAK TERTELAN! 😭
.
Nasib ada The Junni PUTIH KOREA 💕
.
✔️Sesuai untuk semua peringkat umur
✔️Ibu mengandung
✔️Ibu menyusukan
✔️Ibu yang berpantang
.
🙋Further details :
📲 DM/Whatsapp 01110139368
🤗Fast response
🎁Freegift untuk setiap pembelian

#thejunnilovers #thejunninajah #thejunninegerisembilan #tjcodnegerisembilan #tjcodkualapilah #tjcodbahau #tjcodjempol #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #thejunninormalset #skincareviral2018 #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #kaliskasih #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #panamadance #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop
BESTNYEEE SIS KULIT PUTIH MELEPAK SELURUH BADAN 😍 . Nak injection MAHAL! 😒 Nak makan pil TAK TERTELAN! 😭 . Nasib ada The Junni PUTIH KOREA 💕 . ✔️Sesuai untuk semua peringkat umur ✔️Ibu mengandung ✔️Ibu menyusukan ✔️Ibu yang berpantang . 🙋Further details : 📲 DM/Whatsapp 01110139368 🤗Fast response 🎁Freegift untuk setiap pembelian #thejunnilovers  #thejunninajah  #thejunninegerisembilan  #tjcodnegerisembilan  #tjcodkualapilah  #tjcodbahau  #tjcodjempol  #thejunnireseller  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #organicskincare  #thejunninormalset  #skincareviral2018  #produkmuslim  #thejunniputihkorea  #putihkoreareseller  #putihtanpainjection  #putihkekal  #putihseawal7hari  #supplementkecantikan  #sayapakaisayajual  #kaliskasih  #dramamonalisa  #dramamrgrey  #7harimencintaiku  #panamadance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #igshop 
PERHATIAN JOLLYVERS ❤️ Promo #rayaohsem memang sampai 11 June. Jollyvers semua masih berpeluang mendapat 1 FREE LENS dengan pembelian sebanyak 2 LENS. 
Tapi POSLAJU hanya akan terima bungkusan sampai 9 JUNE sahaja. Lebih daripada tarikh tersebut barang akan dipos selepas 18 JUNE (Sila SWIPE LEFT untuk keterangan lanjut) Aish macam mana nak beraya dengan contact lens baru kan 🙈 
So sesiapa nak mata cantik masa raya nanti CEPAT DM SEKARANG 🔥 Pada yang dah dm cepat cepat secure order awak semua ok 😘😘 Apa apa boleh dm saja. #baranganlokal #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlenskorea #matabulat #contactlensmurahmalaysia #sayajual #sayapakaisayajual #bazaarpaknilmurah #bazarpaknil #syedsaddiq #gayatrendy #fashionmurah #fashionmuslimah #warnawarni #like4like #likeforfollow #followforfollow #follow4follow #malaysia #jombeli #contactlenses #orangmalaysia #perempuan #ramadan #syantikdance #lagisyantikdance #lagisyantikchallenge
PERHATIAN JOLLYVERS ❤️ Promo #rayaohsem  memang sampai 11 June. Jollyvers semua masih berpeluang mendapat 1 FREE LENS dengan pembelian sebanyak 2 LENS. Tapi POSLAJU hanya akan terima bungkusan sampai 9 JUNE sahaja. Lebih daripada tarikh tersebut barang akan dipos selepas 18 JUNE (Sila SWIPE LEFT untuk keterangan lanjut) Aish macam mana nak beraya dengan contact lens baru kan 🙈 So sesiapa nak mata cantik masa raya nanti CEPAT DM SEKARANG 🔥 Pada yang dah dm cepat cepat secure order awak semua ok 😘😘 Apa apa boleh dm saja. #baranganlokal  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #contactlenskorea  #matabulat  #contactlensmurahmalaysia  #sayajual  #sayapakaisayajual  #bazaarpaknilmurah  #bazarpaknil  #syedsaddiq  #gayatrendy  #fashionmurah  #fashionmuslimah  #warnawarni  #like4like  #likeforfollow  #followforfollow  #follow4follow  #malaysia  #jombeli  #contactlenses  #orangmalaysia  #perempuan  #ramadan  #syantikdance  #lagisyantikdance  #lagisyantikchallenge 
Sebelum tidur consume dulu Putih Korea, bila korang tengah syokkk tidur baru lah Putih Korea berkerja dengan baik 😎
.
Sebab badan tengah berehat, perut kosong, memudahkan penyerapan serbuk kemam Putih Korea tu lagi okayyy 💕
.
🙋Further details :
📲 DM/Whatsapp 01110139368
🤗Fast response
🎁Freegift untuk setiap pembelian

#thejunnilovers #thejunninajah #thejunninegerisembilan #tjcodnegerisembilan #tjcodkualapilah #tjcodbahau #tjcodjempol #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #thejunninormalset #skincareviral2018 #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #kaliskasih #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #sayajualonline
Sebelum tidur consume dulu Putih Korea, bila korang tengah syokkk tidur baru lah Putih Korea berkerja dengan baik 😎 . Sebab badan tengah berehat, perut kosong, memudahkan penyerapan serbuk kemam Putih Korea tu lagi okayyy 💕 . 🙋Further details : 📲 DM/Whatsapp 01110139368 🤗Fast response 🎁Freegift untuk setiap pembelian #thejunnilovers  #thejunninajah  #thejunninegerisembilan  #tjcodnegerisembilan  #tjcodkualapilah  #tjcodbahau  #tjcodjempol  #thejunnireseller  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #organicskincare  #thejunninormalset  #skincareviral2018  #produkmuslim  #thejunniputihkorea  #putihkoreareseller  #putihtanpainjection  #putihkekal  #putihseawal7hari  #supplementkecantikan  #sayapakaisayajual  #kaliskasih  #dramamonalisa  #dramamrgrey  #7harimencintaiku  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #igshop  #sayajualonline 
Apa dah jadi? 😱 kulit flawlesss hanya dengan kemam serbuk PUTIH KOREA !! 😍 Jom sama2 cantik seperti adik comel ini hanya dengan PUTIH KOREA 😍
.
🙋Further details :
📲 DM/Whatsapp 01110139368
🤗Fast response
🎁Freegift untuk setiap pembelian

#thejunnilovers #thejunninajah #thejunninegerisembilan #tjcodnegerisembilan #tjcodkualapilah #tjcodbahau #tjcodjempol #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #thejunninormalset #skincareviral2018 #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #panamadance #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #sayajualonline
Apa dah jadi? 😱 kulit flawlesss hanya dengan kemam serbuk PUTIH KOREA !! 😍 Jom sama2 cantik seperti adik comel ini hanya dengan PUTIH KOREA 😍 . 🙋Further details : 📲 DM/Whatsapp 01110139368 🤗Fast response 🎁Freegift untuk setiap pembelian #thejunnilovers  #thejunninajah  #thejunninegerisembilan  #tjcodnegerisembilan  #tjcodkualapilah  #tjcodbahau  #tjcodjempol  #thejunnireseller  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #organicskincare  #thejunninormalset  #skincareviral2018  #produkmuslim  #thejunniputihkorea  #putihkoreareseller  #putihtanpainjection  #putihkekal  #putihseawal7hari  #supplementkecantikan  #sayapakaisayajual  #dramamonalisa  #dramamrgrey  #7harimencintaiku  #panamadance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #igshop  #sayajualonline 
Korang yang baru start pakai vsl dan dah habis tempoh peeling tu, kena amik tahu tentang penjagaan night cream ya. So penting 👇👇 ✔Seeloknya sentiasa letakkan krim malam dalam peti ais untuk kekalkan kualiti kandungannya .
✔Sekiranya krim malam sudah berubah warna dan berbau cuba elakkan memakainya untuk mengelakkan masalah pada muka .

Kenapa kena letak dalam peti ais👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ✅penggunaan mampu bertahan lebih dari 3bulan
✅kualiti kandungan & isiannya tidak berubah
✅sejuk ketika pakai & selesa
✅mengelakkan pembaziran.

Yang penting simpanVSL NIGHT CREAM dalam keadaan elok dan elakkan dr suhu panas.

sebelum tidur meh sapu-sapu lembut vsl night cream kat wajah korang tu. Bangun pagi sure cantik melecun. Only #vsl 😘 “ Love Guide “

Berminat..? Mai wsp dewi👇

www.wasap.my/60197188184/vsldewi

#vslbeautycaredewi
#vslbeautycarejb
#guidenevergiveup
#trustedseller
#vslteamtasya
#sayapakaisayajual 🚘 cod disediakan sekitar jb
📮Postage all in malaysia
Korang yang baru start pakai vsl dan dah habis tempoh peeling tu, kena amik tahu tentang penjagaan night cream ya. So penting 👇👇 ✔Seeloknya sentiasa letakkan krim malam dalam peti ais untuk kekalkan kualiti kandungannya . ✔Sekiranya krim malam sudah berubah warna dan berbau cuba elakkan memakainya untuk mengelakkan masalah pada muka . Kenapa kena letak dalam peti ais👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ✅penggunaan mampu bertahan lebih dari 3bulan ✅kualiti kandungan & isiannya tidak berubah ✅sejuk ketika pakai & selesa ✅mengelakkan pembaziran. Yang penting simpanVSL NIGHT CREAM dalam keadaan elok dan elakkan dr suhu panas. sebelum tidur meh sapu-sapu lembut vsl night cream kat wajah korang tu. Bangun pagi sure cantik melecun. Only #vsl  😘 “ Love Guide “ Berminat..? Mai wsp dewi👇 www.wasap.my/60197188184/vsldewi #vslbeautycaredewi  #vslbeautycarejb  #guidenevergiveup  #trustedseller  #vslteamtasya  #sayapakaisayajual  🚘 cod disediakan sekitar jb 📮Postage all in malaysia
Eeee teruknya muka awak! Besarnya jerawat! Banyaknya parut! Hitam2 pulak tu! 🤢🤢🤢
.
Siapa adik² sis ada masalah macam dalam gambar? 🙋
.
Jom yakinkan diri dengan Serbuk Kemam Putih Korea 🤗 inshaAllah membantu masalah wajah kita bersama dan terus kekal cantik 💕
.
🙋Further details :
📲 DM/Whatsapp 01110139368
🤗Fast response
🎁Freegift untuk setiap pembelian

#thejunnilovers #thejunninajah #thejunninegerisembilan #tjcodnegerisembilan #tjcodkualapilah #tjcodbahau #tjcodjempol #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #thejunninormalset #skincareviral2018 #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #panamadance #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #sayajualonline
Eeee teruknya muka awak! Besarnya jerawat! Banyaknya parut! Hitam2 pulak tu! 🤢🤢🤢 . Siapa adik² sis ada masalah macam dalam gambar? 🙋 . Jom yakinkan diri dengan Serbuk Kemam Putih Korea 🤗 inshaAllah membantu masalah wajah kita bersama dan terus kekal cantik 💕 . 🙋Further details : 📲 DM/Whatsapp 01110139368 🤗Fast response 🎁Freegift untuk setiap pembelian #thejunnilovers  #thejunninajah  #thejunninegerisembilan  #tjcodnegerisembilan  #tjcodkualapilah  #tjcodbahau  #tjcodjempol  #thejunnireseller  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #organicskincare  #thejunninormalset  #skincareviral2018  #produkmuslim  #thejunniputihkorea  #putihkoreareseller  #putihtanpainjection  #putihkekal  #putihseawal7hari  #supplementkecantikan  #sayapakaisayajual  #dramamonalisa  #dramamrgrey  #7harimencintaiku  #panamadance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #igshop  #sayajualonline 
[TERKURUS TANPA SENGAJA DENGAN PUTIH KOREA] 😱😱
.
Korang tahu tak yang Putih Korea ni pun boleh turunkan berat badan korang? 🤗
.
Ramai juga yang kasi feedback, diorang terkejut bila badan diorang dah susut sehingga 4 kg dengan hanya consume sebotol Putih Korea sahaja 😍🙊
.
Dah dapat kulit yang cantik putih seluruh badan, dapat pun body yang slim. Best kannn 😍😍
.
🙋Further details :
📲 DM/Whatsapp 01110139368
🤗Fast response
🎁Freegift untuk setiap pembelian

#thejunnilovers #thejunninajah #thejunninegerisembilan #tjcodnegerisembilan #tjcodkualapilah #tjcodbahau #tjcodjempol #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #thejunninormalset #skincareviral2018 #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #panamadance #bazaarpaknil 
#bazaaronline
[TERKURUS TANPA SENGAJA DENGAN PUTIH KOREA] 😱😱 . Korang tahu tak yang Putih Korea ni pun boleh turunkan berat badan korang? 🤗 . Ramai juga yang kasi feedback, diorang terkejut bila badan diorang dah susut sehingga 4 kg dengan hanya consume sebotol Putih Korea sahaja 😍🙊 . Dah dapat kulit yang cantik putih seluruh badan, dapat pun body yang slim. Best kannn 😍😍 . 🙋Further details : 📲 DM/Whatsapp 01110139368 🤗Fast response 🎁Freegift untuk setiap pembelian #thejunnilovers  #thejunninajah  #thejunninegerisembilan  #tjcodnegerisembilan  #tjcodkualapilah  #tjcodbahau  #tjcodjempol  #thejunnireseller  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #organicskincare  #thejunninormalset  #skincareviral2018  #produkmuslim  #thejunniputihkorea  #putihkoreareseller  #putihtanpainjection  #putihkekal  #putihseawal7hari  #supplementkecantikan  #sayapakaisayajual  #dramamonalisa  #dramamrgrey  #7harimencintaiku  #panamadance  #bazaarpaknil  #bazaaronline 
.
.
Have you heard about double cleansing before? If you haven’t heard before and wondering what is mean by double cleansing, let me share with you some tricks .
-
-
Double cleansing is when you wash and cleanse your face twice. First cleanse your face with Oil Cleanser & then followed with your normal cleanser . Why we need to cleanse our face twice ? .
-
-
Bcs it is a secret to have a supple, clean deep into pores and moisture our skin and this is the best solution for you who had super dry skin. This tricks is normally used by korean so no wonder why their skin looks purrfecttt! ❤️ .
-
-
Wanna try too? This is your chance to grab Organic Cleansing Oil with 20% Off! Price has been reduce and this promo will not last forever ✨
-
-
#sale #promo #discount #malaysia #skincare #natural #organic #adaniaraya20 #adanialovers #adaniaskincare #adania #adaniafaceoil #adaniaxmizznina #adaniaagent #adaniatrustedseller #adaniaregistereddistributor #adaniafamily #adaniaforyou #adaniakl #adaniamalaysia  #sayajualonline #sayanakcantik #sayapakaisayajual #cantiknatural #cantiksebelumraya
. . Have you heard about double cleansing before? If you haven’t heard before and wondering what is mean by double cleansing, let me share with you some tricks . - - Double cleansing is when you wash and cleanse your face twice. First cleanse your face with Oil Cleanser & then followed with your normal cleanser . Why we need to cleanse our face twice ? . - - Bcs it is a secret to have a supple, clean deep into pores and moisture our skin and this is the best solution for you who had super dry skin. This tricks is normally used by korean so no wonder why their skin looks purrfecttt! ❤️ . - - Wanna try too? This is your chance to grab Organic Cleansing Oil with 20% Off! Price has been reduce and this promo will not last forever ✨ - - #sale  #promo  #discount  #malaysia  #skincare  #natural  #organic  #adaniaraya20  #adanialovers  #adaniaskincare  #adania  #adaniafaceoil  #adaniaxmizznina  #adaniaagent  #adaniatrustedseller  #adaniaregistereddistributor  #adaniafamily  #adaniaforyou  #adaniakl  #adaniamalaysia  #sayajualonline  #sayanakcantik  #sayapakaisayajual  #cantiknatural  #cantiksebelumraya 
INNER SAILANG BYCHEFIZA

Material viscose
- Material viscose tau bukan cotton bukan juha lycra.
- Satu satu nya material yang serap peluh dan sejuk. Kain tidak nipis dan licin serta mengembang setelah dibasuh

Paling best inner ni bukan madu dua bukan juga madu tiga. Tapi madu empat. Eh silang empat. Hiks. Dan saiz setiap silang tidak besar.

So uolls tak perlu sesusah nak pakai shawl ke belakang sangat sampai terlondeh pulun nak bagi nampak silang empat kata kenss. 
Tali
- tali inner yang dijahit halus supaya tidak mencengkam bahagian telinga apabila diikat. 
Silang
- Saiz kepingan silang sedikit kecil supaya tidak nampak tebal dibahagian depan kepala. Setiap kepingan silang juga direka khas dan disusun untuk memberi efek V SHAPE

Jahitan - Lebihan kain bahagian persilangan belah dalam inner tidak akan bergulung dan tebal kerana kami menggunakan teknik jahitan "Top Seam"
- Jahitan pada bahagian persilangan inner juga nipis dan kemas

Ruang sanggul
- Untuk awk yang berambut tebal dan panjang tak perlu risau. Snowcap yang sepoloh hengget pun ada ruangan sanggul tau. Inikan pula inner sailang yang sangat exclusive.
INNER SAILANG BYCHEFIZA Material viscose - Material viscose tau bukan cotton bukan juha lycra. - Satu satu nya material yang serap peluh dan sejuk. Kain tidak nipis dan licin serta mengembang setelah dibasuh Paling best inner ni bukan madu dua bukan juga madu tiga. Tapi madu empat. Eh silang empat. Hiks. Dan saiz setiap silang tidak besar. So uolls tak perlu sesusah nak pakai shawl ke belakang sangat sampai terlondeh pulun nak bagi nampak silang empat kata kenss. Tali - tali inner yang dijahit halus supaya tidak mencengkam bahagian telinga apabila diikat. Silang - Saiz kepingan silang sedikit kecil supaya tidak nampak tebal dibahagian depan kepala. Setiap kepingan silang juga direka khas dan disusun untuk memberi efek V SHAPE Jahitan - Lebihan kain bahagian persilangan belah dalam inner tidak akan bergulung dan tebal kerana kami menggunakan teknik jahitan "Top Seam" - Jahitan pada bahagian persilangan inner juga nipis dan kemas Ruang sanggul - Untuk awk yang berambut tebal dan panjang tak perlu risau. Snowcap yang sepoloh hengget pun ada ruangan sanggul tau. Inikan pula inner sailang yang sangat exclusive.
INNER SAILANG BYCHEFIZA

Material viscose
- Material viscose tau bukan cotton bukan juha lycra.
- Satu satu nya material yang serap peluh dan sejuk. Kain tidak nipis dan licin serta mengembang setelah dibasuh

Paling best inner ni bukan madu dua bukan juga madu tiga. Tapi madu empat. Eh silang empat. Hiks. Dan saiz setiap silang tidak besar.

So uolls tak perlu sesusah nak pakai shawl ke belakang sangat sampai terlondeh pulun nak bagi nampak silang empat kata kenss. 
Tali
- tali inner yang dijahit halus supaya tidak mencengkam bahagian telinga apabila diikat. 
Silang
- Saiz kepingan silang sedikit kecil supaya tidak nampak tebal dibahagian depan kepala. Setiap kepingan silang juga direka khas dan disusun untuk memberi efek V SHAPE

Jahitan - Lebihan kain bahagian persilangan belah dalam inner tidak akan bergulung dan tebal kerana kami menggunakan teknik jahitan "Top Seam"
- Jahitan pada bahagian persilangan inner juga nipis dan kemas

Ruang sanggul
- Untuk awk yang berambut tebal dan panjang tak perlu risau. Snowcap yang sepoloh hengget pun ada ruangan sanggul tau. Inikan pula inner sailang yang sangat exclusive.
INNER SAILANG BYCHEFIZA Material viscose - Material viscose tau bukan cotton bukan juha lycra. - Satu satu nya material yang serap peluh dan sejuk. Kain tidak nipis dan licin serta mengembang setelah dibasuh Paling best inner ni bukan madu dua bukan juga madu tiga. Tapi madu empat. Eh silang empat. Hiks. Dan saiz setiap silang tidak besar. So uolls tak perlu sesusah nak pakai shawl ke belakang sangat sampai terlondeh pulun nak bagi nampak silang empat kata kenss. Tali - tali inner yang dijahit halus supaya tidak mencengkam bahagian telinga apabila diikat. Silang - Saiz kepingan silang sedikit kecil supaya tidak nampak tebal dibahagian depan kepala. Setiap kepingan silang juga direka khas dan disusun untuk memberi efek V SHAPE Jahitan - Lebihan kain bahagian persilangan belah dalam inner tidak akan bergulung dan tebal kerana kami menggunakan teknik jahitan "Top Seam" - Jahitan pada bahagian persilangan inner juga nipis dan kemas Ruang sanggul - Untuk awk yang berambut tebal dan panjang tak perlu risau. Snowcap yang sepoloh hengget pun ada ruangan sanggul tau. Inikan pula inner sailang yang sangat exclusive.
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Hari hari ada COD DYXY COSMETICS AREA SELANGOR ..
.
Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! 
Sha baik hati nak bagi khas utk customer harini FREE Gift makeup menarik utk uols 😍
.
Best ke Best? Beli Dyxy Dapat FREE Gift!!! .
.
COD AREA :-
🚗Saujana Putra
🚗Jalan Kebun Shah Alam
🚗Taman Medan (PJ)
🚗Kinrara Puchong
🚗Kota Kemuning
🚗Sijangkang
🚗Telok Panglima Garang
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗USJ
🚗Sri Kembangan
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
🚗Dengkil
.
Apa tunggu lagi  mehh whatsapp shaa cecepat !
0183676499
0183676499
0183676499
.
Tekan je link biru kt bio Now!!!
.
.
.
.

Berminat boleh dm/whatsapp 📲📲📲 0183676499
.
#dyxymalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstickmatte #dyxybrush #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxypuchong #dyxyputrajaya #dyxyjalankebun #dyxytelokpanglimagarang #dyxyjenjarom #dyxykinrara #dyxyusj #dyxysubangjaya #dyxyaeonbukittinggi #sayapakaisayajual #teamtiqah #teamfl #instafamous #sakab6 #ajimaura #mua #dyxytestimoni #dyxyselangor #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyviral #dyxybymekcha
Hari hari ada COD DYXY COSMETICS AREA SELANGOR .. . Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! Sha baik hati nak bagi khas utk customer harini FREE Gift makeup menarik utk uols 😍 . Best ke Best? Beli Dyxy Dapat FREE Gift!!! . . COD AREA :- 🚗Saujana Putra 🚗Jalan Kebun Shah Alam 🚗Taman Medan (PJ) 🚗Kinrara Puchong 🚗Kota Kemuning 🚗Sijangkang 🚗Telok Panglima Garang 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗USJ 🚗Sri Kembangan 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam 🚗Dengkil . Apa tunggu lagi mehh whatsapp shaa cecepat ! 0183676499 0183676499 0183676499 . Tekan je link biru kt bio Now!!! . . . . Berminat boleh dm/whatsapp 📲📲📲 0183676499 . #dyxymalaysia  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxylipstickmatte  #dyxybrush  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxypuchong  #dyxyputrajaya  #dyxyjalankebun  #dyxytelokpanglimagarang  #dyxyjenjarom  #dyxykinrara  #dyxyusj  #dyxysubangjaya  #dyxyaeonbukittinggi  #sayapakaisayajual  #teamtiqah  #teamfl  #instafamous  #sakab6  #ajimaura  #mua  #dyxytestimoni  #dyxyselangor  #dyxybccreambydyana  #dyxylovers  #dyxyviral  #dyxybymekcha 
#innerlekapantipanasMaryam
.
Kelebihan :-
🔹Tak mudah berbau.
 Material yang serap peluh. 100% Cotton viscose.
🔹FREE SIZE. Tak perlu risau dah muka kecik muka besar, boleh pakai.
🔹Tailormade. Dijahit oleh team tailor yang mahir bukan ambil daripada pemborong.
🔹Kualiti Premium. Jahitan dijamin kemas .
🔹Design melekap menghalang anak-anak rambut keluar ketika bertudung.
🔹Mesra Solat & mesra riadah
🔹Tidak menekan telinga
.
Harga normal : RM32
NOW still on PROMO : RM29
.
Siapa nak, boleh klik link kat bio. Esok kita ada pengeposan ye 😊

#innersejuk #innerhijab #innerninja #usim #umrah #uiagombak #uiamkuantan  #hijab #tudungruffle #pahang #terengganu #kelantan #gombak #keratong #segamat #sayapakaisayajual
#innerlekapantipanasMaryam  . Kelebihan :- 🔹Tak mudah berbau. Material yang serap peluh. 100% Cotton viscose. 🔹FREE SIZE. Tak perlu risau dah muka kecik muka besar, boleh pakai. 🔹Tailormade. Dijahit oleh team tailor yang mahir bukan ambil daripada pemborong. 🔹Kualiti Premium. Jahitan dijamin kemas . 🔹Design melekap menghalang anak-anak rambut keluar ketika bertudung. 🔹Mesra Solat & mesra riadah 🔹Tidak menekan telinga . Harga normal : RM32 NOW still on PROMO : RM29 . Siapa nak, boleh klik link kat bio. Esok kita ada pengeposan ye 😊 #innersejuk  #innerhijab  #innerninja  #usim  #umrah  #uiagombak  #uiamkuantan  #hijab  #tudungruffle  #pahang  #terengganu  #kelantan  #gombak  #keratong  #segamat  #sayapakaisayajual 
Done wrapping all parcels tonight. 2 sets of Ephyra Lipmatte + Free Ephyra Magic Pouch Makeup Bag Xclusive and 1 pc Whisper Nude for delivery. Dah jom tidur. Esok nak bangun sahur. 😴
.
Terus klik link di bio untuk order, atau
📱WhatsApp 'EPHYRA LIPS' to +60 17-373 6127📱
📱WhatsApp 'EPHYRA LIPS' to +60 17-373 6127📱
📱WhatsApp 'EPHYRA LIPS' to +60 17-373 6127📱

#ephyralips #ephyralipslover #rayakansebulan #selangor #damansara #floradamansara #bukitlanjan #damansaraperdana #mutiaradamansara #bandarutama #ttdi #phileodamansara #kotadamansara #petalingjaya #kelanajaya #subangbestari #subangperdana #kgmelayusubang #bukitsubang #denaialam #shahalam #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #readystock #sayapakaisayajual
Done wrapping all parcels tonight. 2 sets of Ephyra Lipmatte + Free Ephyra Magic Pouch Makeup Bag Xclusive and 1 pc Whisper Nude for delivery. Dah jom tidur. Esok nak bangun sahur. 😴 . Terus klik link di bio untuk order, atau 📱WhatsApp 'EPHYRA LIPS' to +60 17-373 6127📱 📱WhatsApp 'EPHYRA LIPS' to +60 17-373 6127📱 📱WhatsApp 'EPHYRA LIPS' to +60 17-373 6127📱 #ephyralips  #ephyralipslover  #rayakansebulan  #selangor  #damansara  #floradamansara  #bukitlanjan  #damansaraperdana  #mutiaradamansara  #bandarutama  #ttdi  #phileodamansara  #kotadamansara  #petalingjaya  #kelanajaya  #subangbestari  #subangperdana  #kgmelayusubang  #bukitsubang  #denaialam  #shahalam  #lipmattemalaysia  #lipmattemurah  #lipmatteviral  #readystock  #sayapakaisayajual 
.
Cari bisnes yang untungnya kecil tapi putaran nya laju lagi lagi dan lagi. Ada ke?

Repeat order pulak tinggi, ada ke?

Modalnya kecil, ada ke?

Lagi kelebihan lain??
Serbaguna 
Seisi famili boleh guna.
Dari bayi hingga orang tua.

Apa jawapannya??
.
#IVMIST
.
Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? Restok tak putus putus.
Cuba sebotol dan anda akan faham kenapa. Dah cuba ke?

Tawaran Ejen
Serendah RM190 - 10 unit

Siapa tak grab, rugiiiii amat. Sila nangis tepi bucu katil 😂
.
Kalau tak mampu, jadi dropship dengan harga RM36 je 😉
.
WhatsApp sekarang
📲 017-3538924 (Zahirah)

#ivmistteamzahirah #ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #bazaarmalaysia #bisnesonline #paknil #halalkanhatiyangkucuri #makcun4 #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisivmistipoh
. Cari bisnes yang untungnya kecil tapi putaran nya laju lagi lagi dan lagi. Ada ke? Repeat order pulak tinggi, ada ke? Modalnya kecil, ada ke? Lagi kelebihan lain?? Serbaguna Seisi famili boleh guna. Dari bayi hingga orang tua. Apa jawapannya?? . #IVMIST  . Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? Restok tak putus putus. Cuba sebotol dan anda akan faham kenapa. Dah cuba ke? Tawaran Ejen Serendah RM190 - 10 unit Siapa tak grab, rugiiiii amat. Sila nangis tepi bucu katil 😂 . Kalau tak mampu, jadi dropship dengan harga RM36 je 😉 . WhatsApp sekarang 📲 017-3538924 (Zahirah) #ivmistteamzahirah  #ivmist  #ivmistmujarab  #ivmistmurah  #sayapakaisayajual  #sayajualivmist  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #bazaarmalaysia  #bisnesonline  #paknil  #halalkanhatiyangkucuri  #makcun4  #dropshipdiperlukan  #ejendiperlukan  #stokisivmistipoh 
Timewise Miracle Set 🎀
.
Memang miracle sangat macam nama dia. Sesuai untuk yg berumur 24 tahun ke atas yg inginkan kulit cantik, cerah, muda dan bebas jerawat dan jeragat.
.
Ruginya tak grab promo ni valid untuk bulan May je, dapat free Night Solution tu yg berharga RM165 😱😭. Lepas ni dah habis promo harga dah macam biasa tau xde diskaun ni dah.
.
Jom cantik untuk raya sama2 😊😉 .
#sayapakaisayajual #penggunaMK #mkconsultant #mktimewise
Timewise Miracle Set 🎀 . Memang miracle sangat macam nama dia. Sesuai untuk yg berumur 24 tahun ke atas yg inginkan kulit cantik, cerah, muda dan bebas jerawat dan jeragat. . Ruginya tak grab promo ni valid untuk bulan May je, dapat free Night Solution tu yg berharga RM165 😱😭. Lepas ni dah habis promo harga dah macam biasa tau xde diskaun ni dah. . Jom cantik untuk raya sama2 😊😉 . #sayapakaisayajual  #penggunaMK  #mkconsultant  #mktimewise 
Terima kasih sisturrrrr!!! 👍😘
#testimonipelanggan
#cikinaminresourcescustomers
#cikinaminresourcescustomersharing
.
Menangis hakak tauuuu... Terharu dgn regular customer akak sorang ni. Dah la tak byk songeh. Beli banyak plak tu. Beli tudung brand AM, beli Anaqeen, beli Oyascarves... 😍😍😍 Tak mintak diskaun. Tak mintak free postage. Syukur sgt ada customer yg sangat memahami seller ciput mcm akak ni.
.
#aleynamiranda #amdropship #amtudungbawalcotton #amteamdropship #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #malaysian #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #tudungbawalprinted #bawalcotton #bawalprinted #trustedseller
Terima kasih sisturrrrr!!! 👍😘 #testimonipelanggan  #cikinaminresourcescustomers  #cikinaminresourcescustomersharing  . Menangis hakak tauuuu... Terharu dgn regular customer akak sorang ni. Dah la tak byk songeh. Beli banyak plak tu. Beli tudung brand AM, beli Anaqeen, beli Oyascarves... 😍😍😍 Tak mintak diskaun. Tak mintak free postage. Syukur sgt ada customer yg sangat memahami seller ciput mcm akak ni. . #aleynamiranda  #amdropship  #amtudungbawalcotton  #amteamdropship  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #malaysian  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #bawalcotton  #bawalprinted  #trustedseller 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Terima kasih sisturrrrr!!! 👍😘
#testimonipelanggan
#cikinaminresourcescustomers
#cikinaminresourcescustomersharing
.
Menangis hakak tauuuu... Terharu dgn regular customer akak sorang ni. Dah la tak byk songeh. Beli banyak plak tu. Beli tudung brand AM, beli Anaqeen, beli Oyascarves... 😍😍😍 Tak mintak diskaun. Tak mintak free postage. Syukur sgt ada customer yg sangat memahami seller ciput mcm akak ni.
.
#aleynamiranda #amdropship #amtudungbawalcotton #amteamdropship #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #malaysian #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #tudungbawalprinted #bawalcotton #bawalprinted #trustedseller
Terima kasih sisturrrrr!!! 👍😘 #testimonipelanggan  #cikinaminresourcescustomers  #cikinaminresourcescustomersharing  . Menangis hakak tauuuu... Terharu dgn regular customer akak sorang ni. Dah la tak byk songeh. Beli banyak plak tu. Beli tudung brand AM, beli Anaqeen, beli Oyascarves... 😍😍😍 Tak mintak diskaun. Tak mintak free postage. Syukur sgt ada customer yg sangat memahami seller ciput mcm akak ni. . #aleynamiranda  #amdropship  #amtudungbawalcotton  #amteamdropship  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #malaysian  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #bawalcotton  #bawalprinted  #trustedseller 
Selamat beristirehat!
.
Sudah penat seharian bekerja & berpuasa. Mari sembur sedikit perfumes SUGARBOMB. Wangian yang mampu menghadirkan ketenangan diri barulah tidur pun lena 😴
.
Jangan lupa bangun sahur esok 😉
.
#sugarbomb #sugarbombluarbiasa #sugarbombkajang #sugarbombdungun #schasugarbomb #motivasi #perfumes #sugarbombtroopers #sugarbombpremium #premiumquality #perfume #fragrance #hargamampumilik #sayajual #visitmyig #simplelegance #inspiredperfume #motivasisugarbomb ##motivation #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajualmurah #sayapakaisayajual #rayabersamasugarbomb
Selamat beristirehat! . Sudah penat seharian bekerja & berpuasa. Mari sembur sedikit perfumes SUGARBOMB. Wangian yang mampu menghadirkan ketenangan diri barulah tidur pun lena 😴 . Jangan lupa bangun sahur esok 😉 . #sugarbomb  #sugarbombluarbiasa  #sugarbombkajang  #sugarbombdungun  #schasugarbomb  #motivasi  #perfumes  #sugarbombtroopers  #sugarbombpremium  #premiumquality  #perfume  #fragrance  #hargamampumilik  #sayajual  #visitmyig  #simplelegance  #inspiredperfume  #motivasisugarbomb  ##motivation  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #rayabersamasugarbomb 
'NO-MAKEUP' MAKEUP KIT.
.
Best tak kalau ada 'pembantu peribadi' yang sangat MUDAH, CEPAT dan RINGKAS saja dah boleh tambahkan seri pada wajah awak semua.😍😍
.
Walaupun berpuasa tapi maintain gojes dan menawan sentiasa.Tak la pucat semacam je kan?😉😉
.
Hanya dengan 2 langkah ringkas sahaja!
.
Pastinya mampu buatkan awak semua tampil lebih berseri tapi masih mengekalkan kecantikan semulajadi.😉💕
.
Nak ke?Nak?
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆
.
.
#raniaempire #nameeroslancosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup
#AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit
#makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua
'NO-MAKEUP' MAKEUP KIT. . Best tak kalau ada 'pembantu peribadi' yang sangat MUDAH, CEPAT dan RINGKAS saja dah boleh tambahkan seri pada wajah awak semua.😍😍 . Walaupun berpuasa tapi maintain gojes dan menawan sentiasa.Tak la pucat semacam je kan?😉😉 . Hanya dengan 2 langkah ringkas sahaja! . Pastinya mampu buatkan awak semua tampil lebih berseri tapi masih mengekalkan kecantikan semulajadi.😉💕 . Nak ke?Nak? . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆 . . #raniaempire  #nameeroslancosmetics  #makeuplover  #simplemakeup  #naturalmakeup  #AreYouSelfieReady  #NoMakeupMakeupKit  #makeuptutorial  #expressmakeup  #naturallook  #selfie  #cantik  #makeupnomakeuproutine  #makeupbeginner  #cantiksemulajadi  #travelmakeupkit  #makeup  #foundation  #concealer  #lipmatte  #blusher  #freshmakeup  #nakcantik  #sayapakaisayajual  #mua 
Terima kasih sisturrrrr!!! 👍😘
#testimonipelanggan
#cikinaminresourcescustomers
#cikinaminresourcescustomersharing
.
Menangis hakak tauuuu... Terharu dgn regular customer akak sorang ni. Dah la tak byk songeh. Beli banyak plak tu. Beli tudung brand AM, beli Anaqeen, beli Oyascarves... 😍😍😍 Tak mintak diskaun. Tak mintak free postage. Syukur sgt ada customer yg sangat memahami seller ciput mcm akak ni.
.
#aleynamiranda #amdropship #amtudungbawalcotton #amteamdropship #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #malaysian #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #tudungbawalprinted #bawalcotton #bawalprinted #trustedseller
Terima kasih sisturrrrr!!! 👍😘 #testimonipelanggan  #cikinaminresourcescustomers  #cikinaminresourcescustomersharing  . Menangis hakak tauuuu... Terharu dgn regular customer akak sorang ni. Dah la tak byk songeh. Beli banyak plak tu. Beli tudung brand AM, beli Anaqeen, beli Oyascarves... 😍😍😍 Tak mintak diskaun. Tak mintak free postage. Syukur sgt ada customer yg sangat memahami seller ciput mcm akak ni. . #aleynamiranda  #amdropship  #amtudungbawalcotton  #amteamdropship  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #malaysian  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #bawalcotton  #bawalprinted  #trustedseller 
Happy tak kalau dah kulit baru??? Mestilah happy kan 😍😍 sebab NO MORE kulit kusam, jerawat, kulit lebih lembabbb bila pegang tu toinkkk toinkkk 💦
.
🌸PUTIH KOREA 🌸
✔️Sesuai untuk semua peringkat umur
✔️Ibu mengandung
✔️Ibu menyusukan
✔️Ibu yang berpantang
.
🙋Further details :
📲 DM/Whatsapp 0196513473 / tekan link dekat bio
🤗Fast response
🎁Freegift untuk setiap pembelian

#thejunnilovers #thejunninurhaniyana #thejunninegerisembilan #tjcodnegerisembilan #tjcodkualapilah #tjcodbahau #tjcodjempol #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #organicskincare #thejunninormalset #skincareviral2018 #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #panamadance #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #sayajualonline
Happy tak kalau dah kulit baru??? Mestilah happy kan 😍😍 sebab NO MORE kulit kusam, jerawat, kulit lebih lembabbb bila pegang tu toinkkk toinkkk 💦 . 🌸PUTIH KOREA 🌸 ✔️Sesuai untuk semua peringkat umur ✔️Ibu mengandung ✔️Ibu menyusukan ✔️Ibu yang berpantang . 🙋Further details : 📲 DM/Whatsapp 0196513473 / tekan link dekat bio 🤗Fast response 🎁Freegift untuk setiap pembelian #thejunnilovers  #thejunninurhaniyana  #thejunninegerisembilan  #tjcodnegerisembilan  #tjcodkualapilah  #tjcodbahau  #tjcodjempol  #thejunnireseller  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #organicskincare  #thejunninormalset  #skincareviral2018  #produkmuslim  #thejunniputihkorea  #putihkoreareseller  #putihtanpainjection  #putihkekal  #putihseawal7hari  #supplementkecantikan  #sayapakaisayajual  #dramamonalisa  #dramamrgrey  #7harimencintaiku  #panamadance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #igshop  #sayajualonline 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Alhamdulillah....selesai dh trawih, selesai juga COD VCGC kt adik manis kita... 😍😍😍
Nak order? Nk cuba? Meh ws ⬇⬇⬇⬇⬇
.
.
http://www.wasap.my/60176273754/VCSAnnona
.
.
#VCSAnnona
#VitaminCSerum
#VitaminCBeautyMist
#VitaminCMoisturisingCream
#VitaminCGentleCleanser
#AgentSahVCSAnnona 
#VCSTeamMissD
#VCSAnnonaSelangor
#10xVitaminC
#ProdukAhliFarmasi
#SayaPakaiSayaJual
#CantikTanpaSuntik
#RawatKulitDenganBetulDanSelamat
🌹🌹🌹*Tiga Sekawan *🌹🌹🌹 Bertindak untuk membaiki + memperbaharui +menyegarkan kulit wajah. Serta, untuk mendapatkan kulit yang bersih.

Yang pastinya akan memberikan penampilan yang sentiasa kelihatan segar dan berseri-seri tanpa make up.

Adania Luxe Natural Skin Defender  30 mL( RM 103.20 )
🌞Bertindak sebagai sun blok dengan pelindungan SPF 40
🌞Boleh dijadikan makeup based
🌞Membaiki struktur kulit dari dalaman
🌞Blend well dengan warna kulit dan tidak bercapuk-capuk.Kulit wajah lebih natural
🌞Tidak mengeringkan kulit.
🌞Tidak menyumbatkan liang pori dan "wudhuk friendly".
🌞Sesuai untuk semua jenis kulit wajah. 🌷ADANIA ROSE DIVINE FACE MIST 100ml ( RM 48)
🌷Bau yang sangat wangi seperti di taman bunga ros
🌷Menyecilkan pori-pori wajah
🌷Menyegarkan kulit wajah
🌷Mempunyai Vit C bertindak sebagai anti-oksidan
🌷Senang digunakan
🌷Melembutkan kulit wajah
🌷Sesuai untuk semua jenis kulit wajah ⭐Adania Luxurious Organic Face Oil 15ml / 50 ml( RM 48 / RM 88 ) ⭐Sebagai pelembab walaupun untuk kulit berminyak
⭐Mengawal dan menstabilkan pengeluaran minyak pada wajah
⭐Bertindak sebagai serum untuk membantu proses penyembuhan  kulit wajah, mengurangkan pigmentasi dan kedutan kulit
⭐Bertindak sebagai "based makeup"

DM / whatsapp ME  ataupn boleh beli drpd  my shopee online shop (https://shopee.com.my/azuinaziz12)

Stok terhad....sape cepat dia dapat dulu
.
P/s : Setiap pembelian RM150 ke atas akan dapat  FREE Exclusive ADANIA sampul duit raya.

Happy Shopping everyone! ❤

#whatsapp_awin0123179387
#adaniaawin #eusahawan #adaniatrusteddropship #mdec #produkorganik #adania #penjagaanwajahsemulajadi #organik #semulajadi #bebaskimia #malaysia  #bahansemulajadi #sayajualonline #sayapakaisayajual #lawralovers #marykay #adaniaapprentice  #teamadaniablossom ##bazaaronline bazarmalaysia #meletop #selamatdigunakan
#jualanmurah #promo #Diskaun#malaysia #skincare #adaniaraya20
🌹🌹🌹*Tiga Sekawan *🌹🌹🌹 Bertindak untuk membaiki + memperbaharui +menyegarkan kulit wajah. Serta, untuk mendapatkan kulit yang bersih. Yang pastinya akan memberikan penampilan yang sentiasa kelihatan segar dan berseri-seri tanpa make up. Adania Luxe Natural Skin Defender 30 mL( RM 103.20 ) 🌞Bertindak sebagai sun blok dengan pelindungan SPF 40 🌞Boleh dijadikan makeup based 🌞Membaiki struktur kulit dari dalaman 🌞Blend well dengan warna kulit dan tidak bercapuk-capuk.Kulit wajah lebih natural 🌞Tidak mengeringkan kulit. 🌞Tidak menyumbatkan liang pori dan "wudhuk friendly". 🌞Sesuai untuk semua jenis kulit wajah. 🌷ADANIA ROSE DIVINE FACE MIST 100ml ( RM 48) 🌷Bau yang sangat wangi seperti di taman bunga ros 🌷Menyecilkan pori-pori wajah 🌷Menyegarkan kulit wajah 🌷Mempunyai Vit C bertindak sebagai anti-oksidan 🌷Senang digunakan 🌷Melembutkan kulit wajah 🌷Sesuai untuk semua jenis kulit wajah ⭐Adania Luxurious Organic Face Oil 15ml / 50 ml( RM 48 / RM 88 ) ⭐Sebagai pelembab walaupun untuk kulit berminyak ⭐Mengawal dan menstabilkan pengeluaran minyak pada wajah ⭐Bertindak sebagai serum untuk membantu proses penyembuhan kulit wajah, mengurangkan pigmentasi dan kedutan kulit ⭐Bertindak sebagai "based makeup" DM / whatsapp ME  ataupn boleh beli drpd  my shopee online shop (https://shopee.com.my/azuinaziz12) Stok terhad....sape cepat dia dapat dulu . P/s : Setiap pembelian RM150 ke atas akan dapat  FREE Exclusive ADANIA sampul duit raya. Happy Shopping everyone! ❤ #whatsapp_awin0123179387  #adaniaawin  #eusahawan  #adaniatrusteddropship  #mdec  #produkorganik  #adania  #penjagaanwajahsemulajadi  #organik  #semulajadi  #bebaskimia  #malaysia   #bahansemulajadi  #sayajualonline  #sayapakaisayajual  #lawralovers  #marykay  #adaniaapprentice   #teamadaniablossom  ##bazaaronline  bazarmalaysia #meletop  #selamatdigunakan  #jualanmurah  #promo  #Diskaun #malaysia  #skincare  #adaniaraya20 
✔Vitamin c moisturising cream mempunyai SPF 30 yang melindungi kulit daripada sinaran UV. ✔ia adalah sejenis pelembap water based yg mana bila guna cepat meresap ke kulit.
✔Testurnya ringan dan tidak melekit. 
#sayapakaisayajual
#VCMC
#annona
✔Vitamin c moisturising cream mempunyai SPF 30 yang melindungi kulit daripada sinaran UV. ✔ia adalah sejenis pelembap water based yg mana bila guna cepat meresap ke kulit. ✔Testurnya ringan dan tidak melekit. #sayapakaisayajual  #VCMC  #annona 
Terima kasih 😘👍
#testimonipelanggan
#cikinaminresourcescustomers
#cikinaminresourcescustomersharing
.
PENGUMUMAN PENTING
24/05/2018
.
Update Stock Raya Release
Assalamualaikum kepada semua anaqeen lover,
.
Design raya release yang telah sold out :
❌ Melodi Syawal
❌ Puspita
❌ Grape Songket
❌ Elegengrey Songket
.
Design Raya 2018 yang lain buat masa ini masih lagi available utk order ya.
.
Klik katalog 👉 #rayaanaqeenmay2018
.
Price:
RM35/pc
Pos Rm8(sm)/Rm12(ss)
1-5pcs
.
Logo: Silver
Material: Cotton Poly Voile
Bidang: 46' (boleh dilaraskan sehingga 48')
.
👍 Kain cotton berkualiti
👍 Mudah dibentuk
👍 Tidak panas
👍 Tidak jarang
👍 Tutup bahagian dada dan belakang
👍 Harga mampu beli dan berpatutan
.
www.wasap.my/60122629090 👈 klik link direct to WA apps. (Link di bio ig)
.
#anaqeen #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #trusteddropshipper #tudungbawalcotton #cikinaminresources #bidang46 #bidang48 #cottonpolyvoile #silverlogo #rm35 #sayapakaisayajual #bawalcottonanaqeen #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysian #brunei #bruneionline #bruneidarulsalam
Terima kasih 😘👍 #testimonipelanggan  #cikinaminresourcescustomers  #cikinaminresourcescustomersharing  . PENGUMUMAN PENTING 24/05/2018 . Update Stock Raya Release Assalamualaikum kepada semua anaqeen lover, . Design raya release yang telah sold out : ❌ Melodi Syawal ❌ Puspita ❌ Grape Songket ❌ Elegengrey Songket . Design Raya 2018 yang lain buat masa ini masih lagi available utk order ya. . Klik katalog 👉 #rayaanaqeenmay2018  . Price: RM35/pc Pos Rm8(sm)/Rm12(ss) 1-5pcs . Logo: Silver Material: Cotton Poly Voile Bidang: 46' (boleh dilaraskan sehingga 48') . 👍 Kain cotton berkualiti 👍 Mudah dibentuk 👍 Tidak panas 👍 Tidak jarang 👍 Tutup bahagian dada dan belakang 👍 Harga mampu beli dan berpatutan . www.wasap.my/60122629090 👈 klik link direct to WA apps. (Link di bio ig) . #anaqeen  #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers  #anaqeentudungbawal  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #trustedseller  #trusteddropshipper  #tudungbawalcotton  #cikinaminresources  #bidang46  #bidang48  #cottonpolyvoile  #silverlogo  #rm35  #sayapakaisayajual  #bawalcottonanaqeen  #sayajualtudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #malaysia  #malaysian  #brunei  #bruneionline  #bruneidarulsalam 
Terima kasih 😘👍
#testimonipelanggan
#cikinaminresourcescustomers
#cikinaminresourcescustomersharing
.
PENGUMUMAN PENTING
24/05/2018
.
Update Stock Raya Release
Assalamualaikum kepada semua anaqeen lover,
.
Design raya release yang telah sold out :
❌ Melodi Syawal
❌ Puspita
❌ Grape Songket
❌ Elegengrey Songket
.
Design Raya 2018 yang lain buat masa ini masih lagi available utk order ya.
.
Klik katalog 👉 #rayaanaqeenmay2018
.
Price:
RM35/pc
Pos Rm8(sm)/Rm12(ss)
1-5pcs
.
Logo: Silver
Material: Cotton Poly Voile
Bidang: 46' (boleh dilaraskan sehingga 48')
.
👍 Kain cotton berkualiti
👍 Mudah dibentuk
👍 Tidak panas
👍 Tidak jarang
👍 Tutup bahagian dada dan belakang
👍 Harga mampu beli dan berpatutan
.
www.wasap.my/60122629090 👈 klik link direct to WA apps. (Link di bio ig)
.
#anaqeen #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #trusteddropshipper #tudungbawalcotton #cikinaminresources #bidang46 #bidang48 #cottonpolyvoile #silverlogo #rm35 #sayapakaisayajual #bawalcottonanaqeen #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysian #brunei #bruneionline #bruneidarulsalam
Terima kasih 😘👍 #testimonipelanggan  #cikinaminresourcescustomers  #cikinaminresourcescustomersharing  . PENGUMUMAN PENTING 24/05/2018 . Update Stock Raya Release Assalamualaikum kepada semua anaqeen lover, . Design raya release yang telah sold out : ❌ Melodi Syawal ❌ Puspita ❌ Grape Songket ❌ Elegengrey Songket . Design Raya 2018 yang lain buat masa ini masih lagi available utk order ya. . Klik katalog 👉 #rayaanaqeenmay2018  . Price: RM35/pc Pos Rm8(sm)/Rm12(ss) 1-5pcs . Logo: Silver Material: Cotton Poly Voile Bidang: 46' (boleh dilaraskan sehingga 48') . 👍 Kain cotton berkualiti 👍 Mudah dibentuk 👍 Tidak panas 👍 Tidak jarang 👍 Tutup bahagian dada dan belakang 👍 Harga mampu beli dan berpatutan . www.wasap.my/60122629090 👈 klik link direct to WA apps. (Link di bio ig) . #anaqeen  #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers  #anaqeentudungbawal  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #trustedseller  #trusteddropshipper  #tudungbawalcotton  #cikinaminresources  #bidang46  #bidang48  #cottonpolyvoile  #silverlogo  #rm35  #sayapakaisayajual  #bawalcottonanaqeen  #sayajualtudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #malaysia  #malaysian  #brunei  #bruneionline  #bruneidarulsalam 
Terima kasih 😘👍
#testimonipelanggan
#cikinaminresourcescustomers
#cikinaminresourcescustomersharing
.
PENGUMUMAN PENTING
24/05/2018
.
Update Stock Raya Release
Assalamualaikum kepada semua anaqeen lover,
.
Design raya release yang telah sold out :
❌ Melodi Syawal
❌ Puspita
❌ Grape Songket
❌ Elegengrey Songket
.
Design Raya 2018 yang lain buat masa ini masih lagi available utk order ya.
.
Klik katalog 👉 #rayaanaqeenmay2018
.
Price:
RM35/pc
Pos Rm8(sm)/Rm12(ss)
1-5pcs
.
Logo: Silver
Material: Cotton Poly Voile
Bidang: 46' (boleh dilaraskan sehingga 48')
.
👍 Kain cotton berkualiti
👍 Mudah dibentuk
👍 Tidak panas
👍 Tidak jarang
👍 Tutup bahagian dada dan belakang
👍 Harga mampu beli dan berpatutan
.
www.wasap.my/60122629090 👈 klik link direct to WA apps. (Link di bio ig)
.
#anaqeen #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #trusteddropshipper #tudungbawalcotton #cikinaminresources #bidang46 #bidang48 #cottonpolyvoile #silverlogo #rm35 #sayapakaisayajual #bawalcottonanaqeen #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysian #brunei #bruneionline #bruneidarulsalam
Terima kasih 😘👍 #testimonipelanggan  #cikinaminresourcescustomers  #cikinaminresourcescustomersharing  . PENGUMUMAN PENTING 24/05/2018 . Update Stock Raya Release Assalamualaikum kepada semua anaqeen lover, . Design raya release yang telah sold out : ❌ Melodi Syawal ❌ Puspita ❌ Grape Songket ❌ Elegengrey Songket . Design Raya 2018 yang lain buat masa ini masih lagi available utk order ya. . Klik katalog 👉 #rayaanaqeenmay2018  . Price: RM35/pc Pos Rm8(sm)/Rm12(ss) 1-5pcs . Logo: Silver Material: Cotton Poly Voile Bidang: 46' (boleh dilaraskan sehingga 48') . 👍 Kain cotton berkualiti 👍 Mudah dibentuk 👍 Tidak panas 👍 Tidak jarang 👍 Tutup bahagian dada dan belakang 👍 Harga mampu beli dan berpatutan . www.wasap.my/60122629090 👈 klik link direct to WA apps. (Link di bio ig) . #anaqeen  #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers  #anaqeentudungbawal  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #trustedseller  #trusteddropshipper  #tudungbawalcotton  #cikinaminresources  #bidang46  #bidang48  #cottonpolyvoile  #silverlogo  #rm35  #sayapakaisayajual  #bawalcottonanaqeen  #sayajualtudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #malaysia  #malaysian  #brunei  #bruneionline  #bruneidarulsalam 
JOM GRAB PROMO DARINA!😉
_
Siapa yang tak tahu lagi yang Darina ada buat promo best?✋🏻
_
Okey, kalau yang masih tak tahu tu, akak nak bagitau awak semua. Bila awak beli 3 botol Darina Shower Scrub, awak akan dapat percuma 1 botol Darina Perfume Lotion yang super best!😍
_
Time ni lah awak patut beli buat stok. Tapi kalau tak cukup budget, ajak mak, kakak, atau pun member untuk kongsi beli sama-sama. Losyen tu pandai-pandai la share okey.😜
_
Wasap:013-2083239
Ready stok
Postage seluruh malaysia

#darina
#darinashowerscrub
#darinaperfumelotion
#kulitkusam #kulitcantik 
#kulitputih #putihgebu 
#kulitcerah #bodyscrub
#sayapakaisayajual
JOM GRAB PROMO DARINA!😉 _ Siapa yang tak tahu lagi yang Darina ada buat promo best?✋🏻 _ Okey, kalau yang masih tak tahu tu, akak nak bagitau awak semua. Bila awak beli 3 botol Darina Shower Scrub, awak akan dapat percuma 1 botol Darina Perfume Lotion yang super best!😍 _ Time ni lah awak patut beli buat stok. Tapi kalau tak cukup budget, ajak mak, kakak, atau pun member untuk kongsi beli sama-sama. Losyen tu pandai-pandai la share okey.😜 _ Wasap:013-2083239 Ready stok Postage seluruh malaysia #darina  #darinashowerscrub  #darinaperfumelotion  #kulitkusam  #kulitcantik  #kulitputih  #putihgebu  #kulitcerah  #bodyscrub  #sayapakaisayajual 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Barang2 promosi bln ni... Esok hakak💃nk submit order utk brg2 promosi...
Yg bkn promosi pun blh🤗

Sape yg nmpk pic ni n nak order meh whatsapp hakak💃 meh... Www.wasap.my/60175766807 
Takut lambat2 kang... Habis uuuaaallls😱😱😱 #marykay
#marykaylover
#ilovemarykay
#marykayampang
#marykaygopeng
#marykaycheras
#marykaykl
#sayapakaisayajual
[RAMADHAN-RAYA SALE : 20% OFF]⠀
ZESTY BERGAMOT & LIME ALL NATURAL DEODORANT : RM36 (np: RM45)⠀
SURPRISE !⠀
.⠀
.⠀
• Dengan pembelian minimum RM150, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + FACE LOOFAH⠀
• Dengan pembelian minimum RM250, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah⠀
• Dengan pembelian minimum RM500, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah + Australian Clay Mask⠀
DEODORANT BUAT RASA GATAL & TAK SELESA?⠀
Tidak, dengan ADANIA Zesty Bergamot and Lime All Natural Deodorant! Memang selesa dan baunya yang ‘FRESH’ buat kita ADDICTED nak pakai. Ia bebas Aluminium, Paraben dan Alkohol, tau.⠀
.⠀
.⠀
“Review from @DenaBahrin Ia Menyahkan bau badan (detox bau) and Memutihkan bahagian ketiak (caranya,roll kan deodorant ni dicelahan badan like ketiak,peha,dan lengan.tunggu 3 hingga 5 minit ambil tissue lembut/span rub kan sehingga keluar kotoran,jangan lupa apply body bar dan body mist after that. “⠀
.⠀
Peluh dan toksik akan keluar lebih banyak daripada biasa pada awal penggunaan kerana deodorant ini membantu untuk detokskan toksik dan peluh, untuk perlindungan jangka masa panjang.⠀
.⠀
Ia didatangkan dengan packaging yang ECO-FRIENDLY and menarik. Mahal sangat? Tapi berbaloi tau. Rugi tak grab sekarang time sale ni. Whatsapp kami sekarang!⠀
• 017-5117303/013-5859027⠀
• 017-5117303/013-5859027⠀
• 017-5117303/013-5859027⠀
.⠀
.⠀
FREE COD AVAILABLE : IPOH, SEKITAR PETALING JAYA, KELANA JAYA SUNWAY, AIA JALAN AMPANG, MIDVALLEY, BANGI, KAJANG.⠀
.⠀
.⠀
#adaniaskincare #adania#face#skin #body #natural #organic#naturalskincare #organicskincare #vegan#crueltyfree #malaysia  #TeamAmethyst #RamadhanSale #RayaSale #AdaniaSale #AdaniaRegisteredDistributors#Adaniaville#sayajualadania#sayapakaisayajual#adaniaXmizznina #AdaniaLovers#SayaPakaiAdania #naturaldeodorant #deodorant #adaniaamethyst
[RAMADHAN-RAYA SALE : 20% OFF]⠀ ZESTY BERGAMOT & LIME ALL NATURAL DEODORANT : RM36 (np: RM45)⠀ SURPRISE !⠀ .⠀ .⠀ • Dengan pembelian minimum RM150, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + FACE LOOFAH⠀ • Dengan pembelian minimum RM250, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah⠀ • Dengan pembelian minimum RM500, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah + Australian Clay Mask⠀ DEODORANT BUAT RASA GATAL & TAK SELESA?⠀ Tidak, dengan ADANIA Zesty Bergamot and Lime All Natural Deodorant! Memang selesa dan baunya yang ‘FRESH’ buat kita ADDICTED nak pakai. Ia bebas Aluminium, Paraben dan Alkohol, tau.⠀ .⠀ .⠀ “Review from @DenaBahrin Ia Menyahkan bau badan (detox bau) and Memutihkan bahagian ketiak (caranya,roll kan deodorant ni dicelahan badan like ketiak,peha,dan lengan.tunggu 3 hingga 5 minit ambil tissue lembut/span rub kan sehingga keluar kotoran,jangan lupa apply body bar dan body mist after that. “⠀ .⠀ Peluh dan toksik akan keluar lebih banyak daripada biasa pada awal penggunaan kerana deodorant ini membantu untuk detokskan toksik dan peluh, untuk perlindungan jangka masa panjang.⠀ .⠀ Ia didatangkan dengan packaging yang ECO-FRIENDLY and menarik. Mahal sangat? Tapi berbaloi tau. Rugi tak grab sekarang time sale ni. Whatsapp kami sekarang!⠀ • 017-5117303/013-5859027⠀ • 017-5117303/013-5859027⠀ • 017-5117303/013-5859027⠀ .⠀ .⠀ FREE COD AVAILABLE : IPOH, SEKITAR PETALING JAYA, KELANA JAYA SUNWAY, AIA JALAN AMPANG, MIDVALLEY, BANGI, KAJANG.⠀ .⠀ .⠀ #adaniaskincare  #adania #face #skin  #body  #natural  #organic #naturalskincare  #organicskincare  #vegan #crueltyfree  #malaysia  #TeamAmethyst  #RamadhanSale  #RayaSale  #AdaniaSale  #AdaniaRegisteredDistributors #Adaniaville #sayajualadania #sayapakaisayajual #adaniaXmizznina  #AdaniaLovers #SayaPakaiAdania  #naturaldeodorant  #deodorant  #adaniaamethyst 
[RAMADHAN-RAYA SALE : 20% OFF]⠀
ZESTY BERGAMOT & LIME ALL NATURAL DEODORANT : RM36 (np: RM45)⠀
SURPRISE !⠀
.⠀
.⠀
• Dengan pembelian minimum RM150, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + FACE LOOFAH⠀
• Dengan pembelian minimum RM250, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah⠀
• Dengan pembelian minimum RM500, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah + Australian Clay Mask⠀
DEODORANT BUAT RASA GATAL & TAK SELESA?⠀
Tidak, dengan ADANIA Zesty Bergamot and Lime All Natural Deodorant! Memang selesa dan baunya yang ‘FRESH’ buat kita ADDICTED nak pakai. Ia bebas Aluminium, Paraben dan Alkohol, tau.⠀
.⠀
.⠀
“Review from @DenaBahrin Ia Menyahkan bau badan (detox bau) and Memutihkan bahagian ketiak (caranya,roll kan deodorant ni dicelahan badan like ketiak,peha,dan lengan.tunggu 3 hingga 5 minit ambil tissue lembut/span rub kan sehingga keluar kotoran,jangan lupa apply body bar dan body mist after that. “⠀
.⠀
Peluh dan toksik akan keluar lebih banyak daripada biasa pada awal penggunaan kerana deodorant ini membantu untuk detokskan toksik dan peluh, untuk perlindungan jangka masa panjang.⠀
.⠀
Ia didatangkan dengan packaging yang ECO-FRIENDLY and menarik. Mahal sangat? Tapi berbaloi tau. Rugi tak grab sekarang time sale ni. Whatsapp kami sekarang!⠀
• 017-5117303/013-5859027⠀
• 017-5117303/013-5859027⠀
• 017-5117303/013-5859027⠀
.⠀
.⠀
FREE COD AVAILABLE : IPOH, SEKITAR PETALING JAYA, KELANA JAYA SUNWAY, AIA JALAN AMPANG, MIDVALLEY, BANGI, KAJANG.⠀
.⠀
.⠀
#adaniaskincare #adania#face#skin #body #natural #organic#naturalskincare #organicskincare #vegan#crueltyfree #malaysia  #TeamAmethyst #RamadhanSale #RayaSale #AdaniaSale #AdaniaRegisteredDistributors#Adaniaville#sayajualadania#sayapakaisayajual#adaniaXmizznina #AdaniaLovers#SayaPakaiAdania #naturaldeodorant #deodorant #adaniaamethyst
[RAMADHAN-RAYA SALE : 20% OFF]⠀ ZESTY BERGAMOT & LIME ALL NATURAL DEODORANT : RM36 (np: RM45)⠀ SURPRISE !⠀ .⠀ .⠀ • Dengan pembelian minimum RM150, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + FACE LOOFAH⠀ • Dengan pembelian minimum RM250, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah⠀ • Dengan pembelian minimum RM500, PERCUMA Sampul Raya Eksklusif ADANIA + Body Loofah + Australian Clay Mask⠀ DEODORANT BUAT RASA GATAL & TAK SELESA?⠀ Tidak, dengan ADANIA Zesty Bergamot and Lime All Natural Deodorant! Memang selesa dan baunya yang ‘FRESH’ buat kita ADDICTED nak pakai. Ia bebas Aluminium, Paraben dan Alkohol, tau.⠀ .⠀ .⠀ “Review from @DenaBahrin Ia Menyahkan bau badan (detox bau) and Memutihkan bahagian ketiak (caranya,roll kan deodorant ni dicelahan badan like ketiak,peha,dan lengan.tunggu 3 hingga 5 minit ambil tissue lembut/span rub kan sehingga keluar kotoran,jangan lupa apply body bar dan body mist after that. “⠀ .⠀ Peluh dan toksik akan keluar lebih banyak daripada biasa pada awal penggunaan kerana deodorant ini membantu untuk detokskan toksik dan peluh, untuk perlindungan jangka masa panjang.⠀ .⠀ Ia didatangkan dengan packaging yang ECO-FRIENDLY and menarik. Mahal sangat? Tapi berbaloi tau. Rugi tak grab sekarang time sale ni. Whatsapp kami sekarang!⠀ • 017-5117303/013-5859027⠀ • 017-5117303/013-5859027⠀ • 017-5117303/013-5859027⠀ .⠀ .⠀ FREE COD AVAILABLE : IPOH, SEKITAR PETALING JAYA, KELANA JAYA SUNWAY, AIA JALAN AMPANG, MIDVALLEY, BANGI, KAJANG.⠀ .⠀ .⠀ #adaniaskincare  #adania #face #skin  #body  #natural  #organic #naturalskincare  #organicskincare  #vegan #crueltyfree  #malaysia  #TeamAmethyst  #RamadhanSale  #RayaSale  #AdaniaSale  #AdaniaRegisteredDistributors #Adaniaville #sayajualadania #sayapakaisayajual #adaniaXmizznina  #AdaniaLovers #SayaPakaiAdania  #naturaldeodorant  #deodorant  #adaniaamethyst 
Untuk mendapatkan kulit yang sentiasa sihat dan licin, gunakan #VEExfoliatingGel 2-3 kali seminggu untuk membuang sel-sel kulit mati, blackheads dan whiteheads. Sesuai untuk mereka yang berkulit normal, kombinasi atau kulit kering.

#cosmodermhalal #cosmodermklang #cosmoderm #halalskincare #halalpersonalcare #parabenfree #slsandslesfree #sayapakaisayajual #sayajualcosmoderm #klang #shahalam #codcosmodermklang #codklang #agentcosmodermklang #trustedseller #trustedbrand #trustedagent #ws01135122432 #moodrepublik #bazarpaknil #selangor
Untuk mendapatkan kulit yang sentiasa sihat dan licin, gunakan #VEExfoliatingGel  2-3 kali seminggu untuk membuang sel-sel kulit mati, blackheads dan whiteheads. Sesuai untuk mereka yang berkulit normal, kombinasi atau kulit kering. #cosmodermhalal  #cosmodermklang  #cosmoderm  #halalskincare  #halalpersonalcare  #parabenfree  #slsandslesfree  #sayapakaisayajual  #sayajualcosmoderm  #klang  #shahalam  #codcosmodermklang  #codklang  #agentcosmodermklang  #trustedseller  #trustedbrand  #trustedagent  #ws01135122432  #moodrepublik  #bazarpaknil  #selangor 
Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! .

WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! .

Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 .

#dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Ready Stock

Inner Snowcap Kekaboo RM12

Postage RM10

#kekaboolovers
#sayapakaisayajual
#kedaionlinesaya
#mazaya_wardrobe
Ready Stock

Inner Snowcap Kekaboo RM12

Postage RM10

#kekaboolovers
#sayapakaisayajual
#kedaionlinesaya
#mazaya_wardrobe
Ready Stock

Inner Snowcap Kekaboo RM12

Postage RM10

#kekaboolovers
#sayapakaisayajual
#kedaionlinesaya
#mazaya_wardrobe
Ready Stock

Plain Kekaboo RM18 
Postage RM10

#kekaboolovers
#sayapakaisayajual
#kedaionlinesaya
#mazaya_wardrobe
Tutu Skirt Viral (Ada Pearl)

Lawa weiii tutu skirt ni 
Ukuran Inci
Pinggang 22-42( fully getah)
Punggung 46
Panjang 33.5

Material : Chiffon
A cut shape

Jangan bimbang jarang ke apa korang pakai legging . Tip top lawa.

Harga Rm70
Wasap +60192173481 
#skirt
#skirtviral
#tutuskirtmurah
#tutuviral
#kain
#cantik
#raya2018
#bazaarpaknilmurah 
#rugitakbeli 
#sayajual
#sayapakaisayajual
#bazaaronlinemalaysia 
#cantik
Shawl by Naa Scarves ✨
.
Limited stock! 😱
.
💵Harga: RM10 exclude postage (PROMO PRICE)
.
✔Ukuran: 2m x 28"
✔Material: Heavy Chiffon
✔Tak jarang
✔Kain Lembut, tak panas
✔Boleh lilit macam macam gaya shawl
✔Lebih 25 warna yang menarik
✔Packaging yang cantik & kemas
.
📦Postage : SM RM8 / SS RM12
.
Belian atas 5 helai tudung FREE POSTAGE!!
.
🛵🚘COD Area Melaka sahaja
.
Wassap sekarang !! 👇🏻
.
📲 http://www.wasap.my/+601121203072/PMShawlbyNaa
.
#sayapakaisayajual #shawl #shawlbyNaa #byNaaScarves #qualityshawl #shawlmelaka #melaka #SBNS #byns
.
*The colour might be slightly different due to lighting.
Shawl by Naa Scarves ✨ . Limited stock! 😱 . 💵Harga: RM10 exclude postage (PROMO PRICE) . ✔Ukuran: 2m x 28" ✔Material: Heavy Chiffon ✔Tak jarang ✔Kain Lembut, tak panas ✔Boleh lilit macam macam gaya shawl ✔Lebih 25 warna yang menarik ✔Packaging yang cantik & kemas . 📦Postage : SM RM8 / SS RM12 . Belian atas 5 helai tudung FREE POSTAGE!! . 🛵🚘COD Area Melaka sahaja . Wassap sekarang !! 👇🏻 . 📲 http://www.wasap.my/+601121203072/PMShawlbyNaa . #sayapakaisayajual  #shawl  #shawlbyNaa  #byNaaScarves  #qualityshawl  #shawlmelaka  #melaka  #SBNS  #byns  . *The colour might be slightly different due to lighting.