an online Instagram web viewer

#sayajualshaklee medias

Photos

TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️
.
Seriously, sangat sangat berbaloi untuk dapatkan SET BASIC KECANTIKAN  dari Shaklee. Order masuk bertubi-tubi.
.
Dan, jadi kelaziman SET BASIC KECANTIKAN nie lah HOT SET SETIAP BULAN! 😍
.
SET BASIC KECANTIKAN TERDIRI DARIPADA 👇🏻
.
ESP :
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat
🌸 Mencegah penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga yang berpanjangan
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka
🌸 Melindungi & menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
VITAMIN C PLUS :
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Jom place your order NOW‼️
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN Shaklee harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️ . Seriously, sangat sangat berbaloi untuk dapatkan SET BASIC KECANTIKAN dari Shaklee. Order masuk bertubi-tubi. . Dan, jadi kelaziman SET BASIC KECANTIKAN nie lah HOT SET SETIAP BULAN! 😍 . SET BASIC KECANTIKAN TERDIRI DARIPADA 👇🏻 . ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yang berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . VITAMIN C PLUS : 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Jom place your order NOW‼️ . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN Shaklee harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️
.
#feedbacksetbasickecantikanshaklee
.
Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE 👏🏻
.
Alhamdulillah,
✔️ Kulit muka semakin sihat
✔️ Kulit cerah dan berseri-seri
✔️ Kulit bebas jerawat
✔️ Parut jerawat semakin pudar
.
Nak dapat kesan positif macam sis nie? Jom dapatkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini!
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setbasickecantikanshaklee
#promosishaklee
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️ . #feedbacksetbasickecantikanshaklee  . Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE 👏🏻 . Alhamdulillah, ✔️ Kulit muka semakin sihat ✔️ Kulit cerah dan berseri-seri ✔️ Kulit bebas jerawat ✔️ Parut jerawat semakin pudar . Nak dapat kesan positif macam sis nie? Jom dapatkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini! . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setbasickecantikanshaklee  #promosishaklee 
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️
.
#feedbacksetbasickecantikanshaklee
.
Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE 👏🏻
.
Alhamdulillah,
✔️ Kulit muka semakin sihat
✔️ Kulit cerah dan berseri-seri
✔️ Kulit bebas jerawat
.
Nak dapat kesan positif macam sis nie? Jom dapatkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini!
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setbasickecantikanshaklee
#promosishaklee
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️ . #feedbacksetbasickecantikanshaklee  . Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE 👏🏻 . Alhamdulillah, ✔️ Kulit muka semakin sihat ✔️ Kulit cerah dan berseri-seri ✔️ Kulit bebas jerawat . Nak dapat kesan positif macam sis nie? Jom dapatkan SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini! . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setbasickecantikanshaklee  #promosishaklee 
Shaklee safe&proven .
.
Vita c Plus Shaklee tgh hangat PROMO tau ! .
JON GRAB VITA C HARI NI !
.
===============
Promotion May 2018 . Only in this month 🔥🔥
.
Grab your twinpack dapat 10% diskaun gaisss . Promo bukan biasa2
.
Grab your Shaklee suplemen while still available at @vita_flo
.
#shakleelovers #shakleeonline #shakleesarawak #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleepromosi #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleesandakan #shakleebintulu #sayajualshaklee #igshopmurahonline #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #malaysiaku #sarawakmalaysia #sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakians #sarawakonlineshopping #sihatdancantik #produkkecantikan #kecantikankulit #sayajualprodukkecantikan #setkecantikan #suplemenmurah #suplemenkurus #suplemenkulit
Shaklee safe&proven . . Vita c Plus Shaklee tgh hangat PROMO tau ! . JON GRAB VITA C HARI NI ! . =============== Promotion May 2018 . Only in this month 🔥🔥 . Grab your twinpack dapat 10% diskaun gaisss . Promo bukan biasa2 . Grab your Shaklee suplemen while still available at @vita_flo . #shakleelovers  #shakleeonline  #shakleesarawak  #shakleeoriginal  #shakleeeffect  #shakleepromosi  #shakleeterbaik  #shakleemurahmalaysia  #shakleesandakan  #shakleebintulu  #sayajualshaklee  #igshopmurahonline  #igshopmurahmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #igshoponlinemalaysia  #malaysiaku  #sarawakmalaysia  #sarawakian  #sarawakonlineshop  #sarawakians  #sarawakonlineshopping  #sihatdancantik  #produkkecantikan  #kecantikankulit  #sayajualprodukkecantikan  #setkecantikan  #suplemenmurah  #suplemenkurus  #suplemenkulit 
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
Faismail/ 014-9301585
Your Favourite SID SHAKLEE
.
.
#shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat #codshaklee #pengedarshaklee #collagenpowder #ampangputeri #princecourt #columbiaasia #shakleeukaybistari
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk . . Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 . . Raya-rata testimoni kan, . • Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan • Kulit lebih moist and glowing naturally • Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut • Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak • Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth • Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat • Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh . . . Order & pertanyaan, boleh terus contact . Faismail/ 014-9301585 Your Favourite SID SHAKLEE . . #shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleewangsamaju  #shakleeampang  #shakleemelawati  #shakleeukayperdana  #shakleebukitantarabangsa  #shakleekeramat  #codshaklee  #pengedarshaklee  #collagenpowder  #ampangputeri  #princecourt  #columbiaasia  #shakleeukaybistari 
Korang ada anak yang tengah belajar berpuasa?

Korang ada anak yang picky eaters? Sayur tak makan, ikan tak makan. Sampai tak tau nak bagi makan apa dah.

Anak korang selalu sembelit? Asal nak membuang je nangis.

Korang ada anak yang berat dia underweight?

Semua masalah di atas ini, mommies semua boleh ikhtiar dengan beri minum air MEAL SHAKES.

Meal Shakes sangat tinggi dengan kandungan nutrient.

Anak yang baru belajar berpuasa boleh jadi lebih bertenaga dan kurang rasa lapar sepanjang berpuasa.

Meal Shakes tengah PROMO sekarang ni. Beli 2tong, Diskaun sebanyak 10%. Sah sehingga 31 Mei ini.

Yout Trusted SID
farahnothman
📲 017-2802380 atau klik link di bio
.
.
.
.
.
#AgentshakleeN9 #AgentshakleePD #shakleeNegeriSembilan #shakleePortDickson #shakleeseremban #shakleecodpd #sayajualshaklee #shakleelukut #shakleemalaysia #mealshake #kenyanglebihlama #setkanakkanakshaklee #sembelit #anaksembelit #pickyeaters #asidfolic #puasaramadhan2018 #promomealshake #anakaktif #underweight #codshakleeportdickson
Korang ada anak yang tengah belajar berpuasa? Korang ada anak yang picky eaters? Sayur tak makan, ikan tak makan. Sampai tak tau nak bagi makan apa dah. Anak korang selalu sembelit? Asal nak membuang je nangis. Korang ada anak yang berat dia underweight? Semua masalah di atas ini, mommies semua boleh ikhtiar dengan beri minum air MEAL SHAKES. Meal Shakes sangat tinggi dengan kandungan nutrient. Anak yang baru belajar berpuasa boleh jadi lebih bertenaga dan kurang rasa lapar sepanjang berpuasa. Meal Shakes tengah PROMO sekarang ni. Beli 2tong, Diskaun sebanyak 10%. Sah sehingga 31 Mei ini. Yout Trusted SID farahnothman 📲 017-2802380 atau klik link di bio . . . . . #AgentshakleeN9  #AgentshakleePD  #shakleeNegeriSembilan  #shakleePortDickson  #shakleeseremban  #shakleecodpd  #sayajualshaklee  #shakleelukut  #shakleemalaysia  #mealshake  #kenyanglebihlama  #setkanakkanakshaklee  #sembelit  #anaksembelit  #pickyeaters  #asidfolic  #puasaramadhan2018  #promomealshake  #anakaktif  #underweight  #codshakleeportdickson 
.
💥PROMOSI MEAL SHAKES HARGA MURAH💥
.
💥PROMOSI MEAL SHAKES HARGA MURAH💥
.
.
WOOW❗❗
.
WOOW❗❗
.
DENGAN MEAL SHAKES ↘↘
.
▶▶SELERA MAKAN BERTAMBAH❗
.
HEPINYA MUMMY 💋💋
.
TERBAIKLAH 👍👍
.
KORANG ADA ANAK YANG SUSAH NAK MEMBUANG❓KURANG SELERA MAKAN❓
.
HAA.. JOM BAGI ANAK KORANG MINUM MEAL SHAKES SHAKLEE NI.. MEMANG PUAS HATI LAH 👍👍
.
Wassap Suzana tau untuk dapatkan pada harga MURAH❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#shakleeklang#vivixmurah#mealshakesshakleemurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#testimonimealshakeshaklee#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. 💥PROMOSI MEAL SHAKES HARGA MURAH💥 . 💥PROMOSI MEAL SHAKES HARGA MURAH💥 . . WOOW❗❗ . WOOW❗❗ . DENGAN MEAL SHAKES ↘↘ . ▶▶SELERA MAKAN BERTAMBAH❗ . HEPINYA MUMMY 💋💋 . TERBAIKLAH 👍👍 . KORANG ADA ANAK YANG SUSAH NAK MEMBUANG❓KURANG SELERA MAKAN❓ . HAA.. JOM BAGI ANAK KORANG MINUM MEAL SHAKES SHAKLEE NI.. MEMANG PUAS HATI LAH 👍👍 . Wassap Suzana tau untuk dapatkan pada harga MURAH❗ . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #shakleeklang #vivixmurah #mealshakesshakleemurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #testimonimealshakeshaklee #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
#promovitamincshaklee .
Salam dan selamat petang semua😊
.
Ade yang masih tak tahu bulan nie promo ape?,ok bulan nie promo best sangat-sangat tau, #promovitamincshaklee rugi tak grab vitamin c bulan ni,jimat sangat tau,boleh buat stok sampai tahun depan kot sebab exp dia tahun 2019,klau tak nak buat stok pun boleh kongsi dengan adik beradik atau kawan-kawan,beli 3 dapat less 10%,berbaloi-baloi beli promo bulan ni.
.
Kebaikan vitamin c pun banyak jika kita amalkan hari-hari tanpa skip vit ni,muka bebas jerawat,parut jerawat,malah kulit makin puteh sekata ok👍😊,haa!! Boleh la nak cantik sebelum raya nie.
.
Ok cepat-cepat order vitamin c sekarang,sebab susah tau nak dapat promo vitamin c yang pemes nie,promo sah sehingga hujung bulan ini sahaja tau,jangan terlambat untuk dapatkan promo bulan ni👍😊.
.
#vitamincshakleeterbaik 
#vitamincshakleemurah 
#vitamincshakleeoriginal 
#vitamincshakleemurahmalaysia 
#sayajualshaklee 
#sayagunashaklee 
#sayajualvitamincshaklee 
#testimonivitaminc .
Berminat untuk dapatkan promo bulan ni boleh terus wasap ayu😊
.
http://www.wasap0179250496.my/
#promovitamincshaklee  . Salam dan selamat petang semua😊 . Ade yang masih tak tahu bulan nie promo ape?,ok bulan nie promo best sangat-sangat tau, #promovitamincshaklee  rugi tak grab vitamin c bulan ni,jimat sangat tau,boleh buat stok sampai tahun depan kot sebab exp dia tahun 2019,klau tak nak buat stok pun boleh kongsi dengan adik beradik atau kawan-kawan,beli 3 dapat less 10%,berbaloi-baloi beli promo bulan ni. . Kebaikan vitamin c pun banyak jika kita amalkan hari-hari tanpa skip vit ni,muka bebas jerawat,parut jerawat,malah kulit makin puteh sekata ok👍😊,haa!! Boleh la nak cantik sebelum raya nie. . Ok cepat-cepat order vitamin c sekarang,sebab susah tau nak dapat promo vitamin c yang pemes nie,promo sah sehingga hujung bulan ini sahaja tau,jangan terlambat untuk dapatkan promo bulan ni👍😊. . #vitamincshakleeterbaik  #vitamincshakleemurah  #vitamincshakleeoriginal  #vitamincshakleemurahmalaysia  #sayajualshaklee  #sayagunashaklee  #sayajualvitamincshaklee  #testimonivitaminc  . Berminat untuk dapatkan promo bulan ni boleh terus wasap ayu😊 . http://www.wasap0179250496.my/
[LIKE POST NI UTK PELUANG MEMENANGI CASH & MAKEUP]
.
Testimoni customer ambil vitamin c+ collagen powder shaklee.
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
Faismail/ 014-9301585
Your Favourite SID SHAKLEE
.
.
#shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat #codshaklee #pengedarshaklee #collagenpowder #shakleeukaybistari #ukaybistari  #ukayperdana  #bukitantarabangsa  #uitm  #uitmshahalam #uiagombak
[LIKE POST NI UTK PELUANG MEMENANGI CASH & MAKEUP] . Testimoni customer ambil vitamin c+ collagen powder shaklee. . Order & pertanyaan, boleh terus contact . Faismail/ 014-9301585 Your Favourite SID SHAKLEE . . #shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleewangsamaju  #shakleeampang  #shakleemelawati  #shakleeukayperdana  #shakleebukitantarabangsa  #shakleekeramat  #codshaklee  #pengedarshaklee  #collagenpowder  #shakleeukaybistari  #ukaybistari  #ukayperdana  #bukitantarabangsa  #uitm  #uitmshahalam  #uiagombak 
CANTIK, CERAH DAN FLAWLESS

korang yang impikan boleh keluar rumah tanpa mekap atau pon kalau bermekap sekadar naikkan seri wajib amalkan set cantik shaklee. Kalau korang perasan geng2 shaklee ni ramai yang tampak jelita walaupun tanpa mekap. sebabnya diorang cantik dari dalam. 
ok saya explain sikit tentang fungsi2 produk dalam set cantik ni 💧💧💧💧💧💧
ESP-VITA C - VITA E
.
ESP (tahan dua bulan)
~ memperbaiki parut
~ memperbaharui sel kulit rosak
~ melembabkan kulit
~ mencerahkan kulit
~ menjadikan tona kulit sekata .
.
Vitamin C (tahan enam bulan)
~ menghasilkan kolagen
~ mengecutkan jerawat
~ menghalang sinaran UV
~ anti penuaan melambatkan kedutan
~ mengurangkan  kesan sunburn
~ menyembuhkan luka
~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
~ menjadikan kulit flawless
.
Vitamin E (tahan empat bulan)
~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan
~ membaiki kulit rosak
~ menghalang jeragat
~ mengurangkan eyebag
~ menjadikan kulit pinkish
~ melembabkan kulit
.
.
.
#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #setcantik #setcantikshaklee #setkulitshaklee #jerawat #jeragat #nakflawless #gebugebas #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleelover #sayajualshaklee
CANTIK, CERAH DAN FLAWLESS korang yang impikan boleh keluar rumah tanpa mekap atau pon kalau bermekap sekadar naikkan seri wajib amalkan set cantik shaklee. Kalau korang perasan geng2 shaklee ni ramai yang tampak jelita walaupun tanpa mekap. sebabnya diorang cantik dari dalam. ok saya explain sikit tentang fungsi2 produk dalam set cantik ni 💧💧💧💧💧💧 ESP-VITA C - VITA E . ESP (tahan dua bulan) ~ memperbaiki parut ~ memperbaharui sel kulit rosak ~ melembabkan kulit ~ mencerahkan kulit ~ menjadikan tona kulit sekata . . Vitamin C (tahan enam bulan) ~ menghasilkan kolagen ~ mengecutkan jerawat ~ menghalang sinaran UV ~ anti penuaan melambatkan kedutan ~ mengurangkan kesan sunburn ~ menyembuhkan luka ~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung ~ menjadikan kulit flawless . Vitamin E (tahan empat bulan) ~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan ~ membaiki kulit rosak ~ menghalang jeragat ~ mengurangkan eyebag ~ menjadikan kulit pinkish ~ melembabkan kulit . . . #chikjanshaklee_0195623138  #chikjanshaklee  #imiracle  #miraclebymrr  #setcantik  #setcantikshaklee  #setkulitshaklee  #jerawat  #jeragat  #nakflawless  #gebugebas  #espshaklee  #vitcshaklee  #viteshaklee  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleekedahperlis  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #shakleelover  #sayajualshaklee 
CANTIK, CERAH DAN FLAWLESS

korang yang impikan boleh keluar rumah tanpa mekap atau pon kalau bermekap sekadar naikkan seri wajib amalkan set cantik shaklee. Kalau korang perasan geng2 shaklee ni ramai yang tampak jelita walaupun tanpa mekap. sebabnya diorang cantik dari dalam. 
ok saya explain sikit tentang fungsi2 produk dalam set cantik ni 💧💧💧💧💧💧
ESP-VITA C - VITA E
.
ESP (tahan dua bulan)
~ memperbaiki parut
~ memperbaharui sel kulit rosak
~ melembabkan kulit
~ mencerahkan kulit
~ menjadikan tona kulit sekata .
.
Vitamin C (tahan enam bulan)
~ menghasilkan kolagen
~ mengecutkan jerawat
~ menghalang sinaran UV
~ anti penuaan melambatkan kedutan
~ mengurangkan  kesan sunburn
~ menyembuhkan luka
~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
~ menjadikan kulit flawless
.
Vitamin E (tahan empat bulan)
~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan
~ membaiki kulit rosak
~ menghalang jeragat
~ mengurangkan eyebag
~ menjadikan kulit pinkish
~ melembabkan kulit
.
.
.
#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #setcantik #setcantikshaklee #setkulitshaklee #jerawat #jeragat #nakflawless #gebugebas #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleelover #sayajualshaklee
CANTIK, CERAH DAN FLAWLESS korang yang impikan boleh keluar rumah tanpa mekap atau pon kalau bermekap sekadar naikkan seri wajib amalkan set cantik shaklee. Kalau korang perasan geng2 shaklee ni ramai yang tampak jelita walaupun tanpa mekap. sebabnya diorang cantik dari dalam. ok saya explain sikit tentang fungsi2 produk dalam set cantik ni 💧💧💧💧💧💧 ESP-VITA C - VITA E . ESP (tahan dua bulan) ~ memperbaiki parut ~ memperbaharui sel kulit rosak ~ melembabkan kulit ~ mencerahkan kulit ~ menjadikan tona kulit sekata . . Vitamin C (tahan enam bulan) ~ menghasilkan kolagen ~ mengecutkan jerawat ~ menghalang sinaran UV ~ anti penuaan melambatkan kedutan ~ mengurangkan kesan sunburn ~ menyembuhkan luka ~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung ~ menjadikan kulit flawless . Vitamin E (tahan empat bulan) ~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan ~ membaiki kulit rosak ~ menghalang jeragat ~ mengurangkan eyebag ~ menjadikan kulit pinkish ~ melembabkan kulit . . . #chikjanshaklee_0195623138  #chikjanshaklee  #imiracle  #miraclebymrr  #setcantik  #setcantikshaklee  #setkulitshaklee  #jerawat  #jeragat  #nakflawless  #gebugebas  #espshaklee  #vitcshaklee  #viteshaklee  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleekedahperlis  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #shakleelover  #sayajualshaklee 
CANTIK, CERAH DAN FLAWLESS

korang yang impikan boleh keluar rumah tanpa mekap atau pon kalau bermekap sekadar naikkan seri wajib amalkan set cantik shaklee. Kalau korang perasan geng2 shaklee ni ramai yang tampak jelita walaupun tanpa mekap. sebabnya diorang cantik dari dalam. 
ok saya explain sikit tentang fungsi2 produk dalam set cantik ni 💧💧💧💧💧💧
ESP-VITA C - VITA E
.
ESP (tahan dua bulan)
~ memperbaiki parut
~ memperbaharui sel kulit rosak
~ melembabkan kulit
~ mencerahkan kulit
~ menjadikan tona kulit sekata .
.
Vitamin C (tahan enam bulan)
~ menghasilkan kolagen
~ mengecutkan jerawat
~ menghalang sinaran UV
~ anti penuaan melambatkan kedutan
~ mengurangkan  kesan sunburn
~ menyembuhkan luka
~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
~ menjadikan kulit flawless
.
Vitamin E (tahan empat bulan)
~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan
~ membaiki kulit rosak
~ menghalang jeragat
~ mengurangkan eyebag
~ menjadikan kulit pinkish
~ melembabkan kulit
.
.
.
#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #setcantik #setcantikshaklee #setkulitshaklee #jerawat #jeragat #nakflawless #gebugebas #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleelover #sayajualshaklee
CANTIK, CERAH DAN FLAWLESS korang yang impikan boleh keluar rumah tanpa mekap atau pon kalau bermekap sekadar naikkan seri wajib amalkan set cantik shaklee. Kalau korang perasan geng2 shaklee ni ramai yang tampak jelita walaupun tanpa mekap. sebabnya diorang cantik dari dalam. ok saya explain sikit tentang fungsi2 produk dalam set cantik ni 💧💧💧💧💧💧 ESP-VITA C - VITA E . ESP (tahan dua bulan) ~ memperbaiki parut ~ memperbaharui sel kulit rosak ~ melembabkan kulit ~ mencerahkan kulit ~ menjadikan tona kulit sekata . . Vitamin C (tahan enam bulan) ~ menghasilkan kolagen ~ mengecutkan jerawat ~ menghalang sinaran UV ~ anti penuaan melambatkan kedutan ~ mengurangkan kesan sunburn ~ menyembuhkan luka ~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung ~ menjadikan kulit flawless . Vitamin E (tahan empat bulan) ~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan ~ membaiki kulit rosak ~ menghalang jeragat ~ mengurangkan eyebag ~ menjadikan kulit pinkish ~ melembabkan kulit . . . #chikjanshaklee_0195623138  #chikjanshaklee  #imiracle  #miraclebymrr  #setcantik  #setcantikshaklee  #setkulitshaklee  #jerawat  #jeragat  #nakflawless  #gebugebas  #espshaklee  #vitcshaklee  #viteshaklee  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleekedahperlis  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #shakleelover  #sayajualshaklee 
🧚‍♀️ FULL SET KULIT CANTIK 🧚‍♀️
•
Mahukan kulit cantik flawless dan cerah berseri? Zai boleh bantu anda dapat kulit cun dengan produk shaklee yg famous ni! Selalu try macam2 skincare tapi kulit muka still sama kan?
•
Jom mulakan dari dalam dulu, barulah luar cantik! Dengan set ni, bukan je muka cantik, satu badan cantik tau!
•
Jom zai bagitau satu2 fungsi produk ni ok 😘
•
✅ESP (tahan 1-2 bulan) :
🌸nak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya!
🌸manjadikan kulit PUTIH & ANJAL
🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan
•
✅SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) :
🌸meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA
🌸MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi
🌸mengecilkan PORI MUKA
•
✅VITAMIN E (tahan 4 bulan) :
🌸mengurangkan PARUT JERAWAT
🌸mengurangkan KESAN JERAGAT
🌸menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi
🌸sesuai untuk KULIT KERING/ BERSISIK
🌸menjadikan kulit AWET MUDA & FLAWLESS
•
Berminat?
Nak order?
•
Contact zai ok 🤙
ZAI - 0193443650
•
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
🧚‍♀️ FULL SET KULIT CANTIK 🧚‍♀️ • Mahukan kulit cantik flawless dan cerah berseri? Zai boleh bantu anda dapat kulit cun dengan produk shaklee yg famous ni! Selalu try macam2 skincare tapi kulit muka still sama kan? • Jom mulakan dari dalam dulu, barulah luar cantik! Dengan set ni, bukan je muka cantik, satu badan cantik tau! • Jom zai bagitau satu2 fungsi produk ni ok 😘 • ✅ESP (tahan 1-2 bulan) : 🌸nak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya! 🌸manjadikan kulit PUTIH & ANJAL 🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan • ✅SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) : 🌸meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN 🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA 🌸MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi 🌸mengecilkan PORI MUKA • ✅VITAMIN E (tahan 4 bulan) : 🌸mengurangkan PARUT JERAWAT 🌸mengurangkan KESAN JERAGAT 🌸menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi 🌸sesuai untuk KULIT KERING/ BERSISIK 🌸menjadikan kulit AWET MUDA & FLAWLESS • Berminat? Nak order? • Contact zai ok 🤙 ZAI - 0193443650 • #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
🧚‍♀️ FULL SET KULIT CANTIK 🧚‍♀️
•
Mahukan kulit cantik flawless dan cerah berseri? Zai boleh bantu anda dapat kulit cun dengan produk shaklee yg famous ni! Selalu try macam2 skincare tapi kulit muka still sama kan?
•
Jom mulakan dari dalam dulu, barulah luar cantik! Dengan set ni, bukan je muka cantik, satu badan cantik tau!
•
Jom zai bagitau satu2 fungsi produk ni ok 😘
•
✅ESP (tahan 1-2 bulan) :
🌸nak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya!
🌸manjadikan kulit PUTIH & ANJAL
🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan
•
✅SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) :
🌸meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA
🌸MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi
🌸mengecilkan PORI MUKA
•
✅VITAMIN E (tahan 4 bulan) :
🌸mengurangkan PARUT JERAWAT
🌸mengurangkan KESAN JERAGAT
🌸menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi
🌸sesuai untuk KULIT KERING/ BERSISIK
🌸menjadikan kulit AWET MUDA & FLAWLESS
•
Berminat?
Nak order?
•
Contact zai ok 🤙
ZAI - 0193443650
•
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
🧚‍♀️ FULL SET KULIT CANTIK 🧚‍♀️ • Mahukan kulit cantik flawless dan cerah berseri? Zai boleh bantu anda dapat kulit cun dengan produk shaklee yg famous ni! Selalu try macam2 skincare tapi kulit muka still sama kan? • Jom mulakan dari dalam dulu, barulah luar cantik! Dengan set ni, bukan je muka cantik, satu badan cantik tau! • Jom zai bagitau satu2 fungsi produk ni ok 😘 • ✅ESP (tahan 1-2 bulan) : 🌸nak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya! 🌸manjadikan kulit PUTIH & ANJAL 🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan • ✅SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) : 🌸meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN 🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA 🌸MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi 🌸mengecilkan PORI MUKA • ✅VITAMIN E (tahan 4 bulan) : 🌸mengurangkan PARUT JERAWAT 🌸mengurangkan KESAN JERAGAT 🌸menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi 🌸sesuai untuk KULIT KERING/ BERSISIK 🌸menjadikan kulit AWET MUDA & FLAWLESS • Berminat? Nak order? • Contact zai ok 🤙 ZAI - 0193443650 • #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
NAK CANTIK MASA RAYA ATAU NAK SIHAT LUAR DALAM?
.
Haaa, pentingnya dua2 tuu ialah untuk meningkatkan keyakinan diri korng sndiri. Makan Vita-C dan set Shaklee secara konsisten korang akan dapat kesan positif, bukan luaran jee cantik, dalaman pun terjaga, best kan? 2 in 1 gituuu
.
Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Korang bila lagi nak cuba? Tengah promo ni, terlajak murah weyy, 10% less walaweyy dh laa jarang Vitamin C Shaklee ni nak ada promo 😎 jgn ckp sis tk cakap okeyy.

Nak cantik kenalah usaha sikit, betul ke idok? Hihihi
.
dm @ whatsapp fitrah untuk order 📲
011-26658290
011-26658290

#shaklee #shakleebyfitrah #shakleemalaysia #shakleehalal #vitaminCshaklee #nakkulitcantik #nakkulitsihat #SayaJualShaklee #kulitcantik #shakleemurah #putihberseri #setkulitcantik #kulitputih #loffatah #berkualiti #pendaftaranagentdibuka #dropship #shakleeeffect #promoshaklee #antiaging #kurusshaklee #kurus #perutbuncit #rahsiakurus #kurusputih #ramadhan #rahsiacantik #shakleecod #shakleetbs #shakleesungaibesi
NAK CANTIK MASA RAYA ATAU NAK SIHAT LUAR DALAM? . Haaa, pentingnya dua2 tuu ialah untuk meningkatkan keyakinan diri korng sndiri. Makan Vita-C dan set Shaklee secara konsisten korang akan dapat kesan positif, bukan luaran jee cantik, dalaman pun terjaga, best kan? 2 in 1 gituuu . Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Korang bila lagi nak cuba? Tengah promo ni, terlajak murah weyy, 10% less walaweyy dh laa jarang Vitamin C Shaklee ni nak ada promo 😎 jgn ckp sis tk cakap okeyy. Nak cantik kenalah usaha sikit, betul ke idok? Hihihi . dm @ whatsapp fitrah untuk order 📲 011-26658290 011-26658290 #shaklee  #shakleebyfitrah  #shakleemalaysia  #shakleehalal  #vitaminCshaklee  #nakkulitcantik  #nakkulitsihat  #SayaJualShaklee  #kulitcantik  #shakleemurah  #putihberseri  #setkulitcantik  #kulitputih  #loffatah  #berkualiti  #pendaftaranagentdibuka  #dropship  #shakleeeffect  #promoshaklee  #antiaging  #kurusshaklee  #kurus  #perutbuncit  #rahsiakurus  #kurusputih  #ramadhan  #rahsiacantik  #shakleecod  #shakleetbs  #shakleesungaibesi 
BADAN AWAK DEHIDRATED? MUDAH RASA DAHAGA MELAMPAU?
.
Try amik PERFORMANCE DRINK ni k. Memang terbaik untuk rehidrasi semula badan dengan PERFORMANCE DRINK ni 👍🏻
.
Ni Nisa highlight sikit antara MANFAAT PERFORMANCE DRINK:
✔Mencegah PENYAHIDRATAN
✔Mengurangkan rasa HAUS
✔Mengelakkan DEHIDRASI
✔Melembapkan kulit
✔Membekalkan TENAGA
✔Mengimbangi CECAIR dalam tubuh badan
✔Mengimbangi METABOLISME badan supaya kekal BERTENAGA sepanjang hari
✔Meningkatkan DAYA TAHAN badan
✔Mengekalkan PARAS GULA
✔Menstabilkan paras gula untuk mempercepatkan proses PENYEMBUHAN
.
Orders & Consultation,
Nisa Shaklee | 0174873635
.
#performancedrink #dehidrasi #sayajualshaklee #shakleemalaysia #NisaShaklee
BADAN AWAK DEHIDRATED? MUDAH RASA DAHAGA MELAMPAU? . Try amik PERFORMANCE DRINK ni k. Memang terbaik untuk rehidrasi semula badan dengan PERFORMANCE DRINK ni 👍🏻 . Ni Nisa highlight sikit antara MANFAAT PERFORMANCE DRINK: ✔Mencegah PENYAHIDRATAN ✔Mengurangkan rasa HAUS ✔Mengelakkan DEHIDRASI ✔Melembapkan kulit ✔Membekalkan TENAGA ✔Mengimbangi CECAIR dalam tubuh badan ✔Mengimbangi METABOLISME badan supaya kekal BERTENAGA sepanjang hari ✔Meningkatkan DAYA TAHAN badan ✔Mengekalkan PARAS GULA ✔Menstabilkan paras gula untuk mempercepatkan proses PENYEMBUHAN . Orders & Consultation, Nisa Shaklee | 0174873635 . #performancedrink  #dehidrasi  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #NisaShaklee 
BADAN AWAK DEHIDRATED? MUDAH RASA DAHAGA MELAMPAU?
.
Try amik PERFORMANCE DRINK ni k. Memang terbaik untuk rehidrasi semula badan dengan PERFORMANCE DRINK ni 👍🏻
.
Ni Nisa highlight sikit antara MANFAAT PERFORMANCE DRINK:
✔Mencegah PENYAHIDRATAN
✔Mengurangkan rasa HAUS
✔Mengelakkan DEHIDRASI
✔Melembapkan kulit
✔Membekalkan TENAGA
✔Mengimbangi CECAIR dalam tubuh badan
✔Mengimbangi METABOLISME badan supaya kekal BERTENAGA sepanjang hari
✔Meningkatkan DAYA TAHAN badan
✔Mengekalkan PARAS GULA
✔Menstabilkan paras gula untuk mempercepatkan proses PENYEMBUHAN
.
Orders & Consultation,
Nisa Shaklee | 0174873635
.
#performancedrink #dehidrasi #sayajualshaklee #shakleemalaysia #NisaShaklee
BADAN AWAK DEHIDRATED? MUDAH RASA DAHAGA MELAMPAU? . Try amik PERFORMANCE DRINK ni k. Memang terbaik untuk rehidrasi semula badan dengan PERFORMANCE DRINK ni 👍🏻 . Ni Nisa highlight sikit antara MANFAAT PERFORMANCE DRINK: ✔Mencegah PENYAHIDRATAN ✔Mengurangkan rasa HAUS ✔Mengelakkan DEHIDRASI ✔Melembapkan kulit ✔Membekalkan TENAGA ✔Mengimbangi CECAIR dalam tubuh badan ✔Mengimbangi METABOLISME badan supaya kekal BERTENAGA sepanjang hari ✔Meningkatkan DAYA TAHAN badan ✔Mengekalkan PARAS GULA ✔Menstabilkan paras gula untuk mempercepatkan proses PENYEMBUHAN . Orders & Consultation, Nisa Shaklee | 0174873635 . #performancedrink  #dehidrasi  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #NisaShaklee 
NAK CANTIK MASA RAYA ATAU NAK SIHAT LUAR DALAM?
.
Haaa, pentingnya dua2 tuu ialah untuk meningkatkan keyakinan diri korng sndiri. Makan Vita-C dan set Shaklee secara konsisten korang akan dapat kesan positif, bukan luaran jee cantik, dalaman pun terjaga, best kan? 2 in 1 gituuu
.
Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Korang bila lagi nak cuba? Tengah promo ni, terlajak murah weyy, 10% less walaweyy dh laa jarang Vitamin C Shaklee ni nak ada promo 😎 jgn ckp sis tk cakap okeyy.

Nak cantik kenalah usaha sikit, betul ke idok? Hihihi
.
dm @ whatsapp fitrah untuk order 📲
011-26658290
011-26658290

#shaklee #shakleebyfitrah #shakleemalaysia #shakleehalal #vitaminCshaklee #nakkulitcantik #nakkulitsihat #SayaJualShaklee #kulitcantik #shakleemurah #putihberseri #setkulitcantik #kulitputih #loffatah #berkualiti #pendaftaranagentdibuka #dropship #shakleeeffect #promoshaklee #antiaging #kurusshaklee #kurus #perutbuncit #rahsiakurus #kurusputih #ramadhan #rahsiacantik #shakleecod #shakleetbs #shakleesungaibesi
NAK CANTIK MASA RAYA ATAU NAK SIHAT LUAR DALAM? . Haaa, pentingnya dua2 tuu ialah untuk meningkatkan keyakinan diri korng sndiri. Makan Vita-C dan set Shaklee secara konsisten korang akan dapat kesan positif, bukan luaran jee cantik, dalaman pun terjaga, best kan? 2 in 1 gituuu . Artis-artis & instafamous pun ramai amalkan Vitamin C Shaklee ni tau. Korang bila lagi nak cuba? Tengah promo ni, terlajak murah weyy, 10% less walaweyy dh laa jarang Vitamin C Shaklee ni nak ada promo 😎 jgn ckp sis tk cakap okeyy. Nak cantik kenalah usaha sikit, betul ke idok? Hihihi . dm @ whatsapp fitrah untuk order 📲 011-26658290 011-26658290 #shaklee  #shakleebyfitrah  #shakleemalaysia  #shakleehalal  #vitaminCshaklee  #nakkulitcantik  #nakkulitsihat  #SayaJualShaklee  #kulitcantik  #shakleemurah  #putihberseri  #setkulitcantik  #kulitputih  #loffatah  #berkualiti  #pendaftaranagentdibuka  #dropship  #shakleeeffect  #promoshaklee  #antiaging  #kurusshaklee  #kurus  #perutbuncit  #rahsiakurus  #kurusputih  #ramadhan  #rahsiacantik  #shakleecod  #shakleetbs  #shakleesungaibesi 
[LIKE SETIAP POST UNTUK MENANG] .
TANDA-TANDA KEHILANGAN KOLAGEN .
.
✅Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur. .
✅Gusi yang tidak sihat. .
✅Garis halus kelihatan pada leher. .
✅Payudara dan punggung kendur. .
✅Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan. .
✅Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung. .
✅Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan. .
✅Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan. .
✅Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. .
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
.
🔥Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma .
🔥Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit .
🔥Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat .
🔥Mengembalikan keanjalan .
🔥Meningkatkan pergerakan .
🔥Menyubur .
🔥Menegang payu dara dan punggung
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
Faismail/ 014-9301585
Your Favourite SID SHAKLEE
.
.
#shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat #codshaklee #pengedarshaklee #collagenpowder #shakleeukaybistari #ukaybistari  #ukayperdana  #bukitantarabangsa  #uitm  #uitmshahalam #uiagombak
[LIKE SETIAP POST UNTUK MENANG] . TANDA-TANDA KEHILANGAN KOLAGEN . . ✅Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur. . ✅Gusi yang tidak sihat. . ✅Garis halus kelihatan pada leher. . ✅Payudara dan punggung kendur. . ✅Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan. . ✅Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung. . ✅Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan. . ✅Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan. . ✅Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. . . Kebaikan Collagen Powder Shaklee . 🔥Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma . 🔥Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit . 🔥Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat . 🔥Mengembalikan keanjalan . 🔥Meningkatkan pergerakan . 🔥Menyubur . 🔥Menegang payu dara dan punggung . Order & pertanyaan, boleh terus contact . Faismail/ 014-9301585 Your Favourite SID SHAKLEE . . #shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleewangsamaju  #shakleeampang  #shakleemelawati  #shakleeukayperdana  #shakleebukitantarabangsa  #shakleekeramat  #codshaklee  #pengedarshaklee  #collagenpowder  #shakleeukaybistari  #ukaybistari  #ukayperdana  #bukitantarabangsa  #uitm  #uitmshahalam  #uiagombak 
PANASNYA CUACA SEKARANG NIH KAN? DAH LA PUASA NI 😌
.
Tiba-tiba terfikir kemain panas kan cuaca sekarang ni. Meh Nisa nak share sikit berkenaan PERFORMANCE DRINK!
.
Performance drink ni ada imbangan elektrolit yang sempurna untuk cegah dehidrasi tau. Ianya juga membantu pelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalakn keupayaan tenaga, insyallah tak terlalu letih puasa nanti 😊
.
KENAPA PERLU PILIH PERFORMENCE DRINK?
• Bebas gas / tidak berkarbonat
• Mencegah penghidratan
• Mengekalkan paras gula
• Meningkatkan daya tahan badan
• Membekalkan tenaga & ketahanan daya fizikal
.
SIAPA YANG PERLU PERFORMANCE DRINK?
• Ibu hamil
• Mereka yang aktif & mengamalkan cara hidup sihat
• Individu yang berpuasa
• Individu yang kurang minum air & mudah dehidrasi
• Individu yang sering sakit kepala & demam
.

ORDER & PERTANYAAN 👇
.
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
.
🎀 Whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
🛍 COD JITRA & SEKITAR
.
#SayaJualShaklee
#ShakleeKedah 
#ShakleeJitra 
#ShakleeAlorStar 
#ShakleeTunjang 
#ShakleeTunjang 
#ShakleeChanglun
#ESPShakleeKedah
#ShakleeLangkawi
#ShakleeHosba
#ShakleeNapoh
#ShakleeIPG
#ShakleeIPDA
#PerformanceDrinkShaklee
#MealshakeShaklee
#MakananTambahanRamadhan
#SetRamadhanShaklee
#NisaShaklee
#VitCShaklee
#VitEShaklee
#PerformanceDrinkShaklee
#SetRamadhanShaklee
PANASNYA CUACA SEKARANG NIH KAN? DAH LA PUASA NI 😌 . Tiba-tiba terfikir kemain panas kan cuaca sekarang ni. Meh Nisa nak share sikit berkenaan PERFORMANCE DRINK! . Performance drink ni ada imbangan elektrolit yang sempurna untuk cegah dehidrasi tau. Ianya juga membantu pelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalakn keupayaan tenaga, insyallah tak terlalu letih puasa nanti 😊 . KENAPA PERLU PILIH PERFORMENCE DRINK? • Bebas gas / tidak berkarbonat • Mencegah penghidratan • Mengekalkan paras gula • Meningkatkan daya tahan badan • Membekalkan tenaga & ketahanan daya fizikal . SIAPA YANG PERLU PERFORMANCE DRINK? • Ibu hamil • Mereka yang aktif & mengamalkan cara hidup sihat • Individu yang berpuasa • Individu yang kurang minum air & mudah dehidrasi • Individu yang sering sakit kepala & demam . ORDER & PERTANYAAN 👇 . @diari_sihat_nisa 0174873635 @diari_sihat_nisa 0174873635 @diari_sihat_nisa 0174873635 . 🎀 Whatsapp for fast respon . 📮 POS SELURUH MALAYSIA . 🛍 COD JITRA & SEKITAR . #SayaJualShaklee  #ShakleeKedah  #ShakleeJitra  #ShakleeAlorStar  #ShakleeTunjang  #ShakleeTunjang  #ShakleeChanglun  #ESPShakleeKedah  #ShakleeLangkawi  #ShakleeHosba  #ShakleeNapoh  #ShakleeIPG  #ShakleeIPDA  #PerformanceDrinkShaklee  #MealshakeShaklee  #MakananTambahanRamadhan  #SetRamadhanShaklee  #NisaShaklee  #VitCShaklee  #VitEShaklee  #PerformanceDrinkShaklee  #SetRamadhanShaklee 
JOM BACA MANFAAT ESP:
.
❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Whatsapp 0113-7458808 untuk order🌸
 #shaklee #Esp
#vitaminc
#testimonishaklee
#sayajualshaklee
#shakleehargamurah #espmurahshaklee#shakleehargajimat#gebugebas#flawlessskin#gastrik#kulitcerah#shakleesarawak#shakleetermurah#trustedseller#shakleehargamurah#shakleemurahmalaysia#slimshaklee#fattzura
JOM BACA MANFAAT ESP: . ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . Whatsapp 0113-7458808 untuk order🌸 #shaklee  #Esp  #vitaminc  #testimonishaklee  #sayajualshaklee  #shakleehargamurah  #espmurahshaklee #shakleehargajimat #gebugebas #flawlessskin #gastrik #kulitcerah #shakleesarawak #shakleetermurah #trustedseller #shakleehargamurah #shakleemurahmalaysia #slimshaklee #fattzura 
ESP MINUMAN YANG BEST! .
.
💚 CEPAT , MUDAH , LAZAT & BERKHASIAT 💚
.
Sangat sesuai untuk korang yang tak sempat dan selalu rushing nak pergi kerja , class or even mummy daddy yang nak hantar anak sekolah pun boleh . .
.
Nak tau apa lagi kelebihan ESP ni ?
.
1) Rahsia Awet Muda / Anti Penuaan.
.
2) Memperbetulkan Fungsi Hormon Wanita . .
3) Rahsia Kulit Cantik , Cerah & Anjal.
.
4) Mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut.
.
5) Terbukti berkesan dalam memulih dan memberi tenaga segera untuk individu yang aktif , ibu menyusu dan mereka yang berpuasa .
.
6) Memberikan Rasa Kenyang yang lama dan berpanjangan .
.
7) Jawapan Kepada Masalah 
Pigmentasi dan Parut degil . .
.
8 ) Membantu menurunkan berat badan dan mencapai berat badan yang ideal .
.
9) Membantu merangsang pengeluaran susu badan buat ibu menyusu . .
.
10) Rasa yang sangat sedap dan mudah disediakan . 
Korang nak rasa juga kehebatan ESP SHAKLEE ? .
.
Jom jom whatsapp Gee sekarang untuk dapatkan HARGA SUPER DUPER SPECIAL ESP BULAN NI! .
.
Gee Shaklee
013-5707812
Trusted Seller Shaklee since 2015
.
.
#espshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#sayajualshaklee
#shakleejohor 
#shakleeselangor 
#shakleesarawak 
#shakleesabah 
#shakleekelantan 
#shakleekl 
#shakleesibu 
#Shakleebygee 
#shakleebintulu 
#shakleekuching 
#setkecantikanshaklee .
ESP MINUMAN YANG BEST! . . 💚 CEPAT , MUDAH , LAZAT & BERKHASIAT 💚 . Sangat sesuai untuk korang yang tak sempat dan selalu rushing nak pergi kerja , class or even mummy daddy yang nak hantar anak sekolah pun boleh . . . Nak tau apa lagi kelebihan ESP ni ? . 1) Rahsia Awet Muda / Anti Penuaan. . 2) Memperbetulkan Fungsi Hormon Wanita . . 3) Rahsia Kulit Cantik , Cerah & Anjal. . 4) Mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut. . 5) Terbukti berkesan dalam memulih dan memberi tenaga segera untuk individu yang aktif , ibu menyusu dan mereka yang berpuasa . . 6) Memberikan Rasa Kenyang yang lama dan berpanjangan . . 7) Jawapan Kepada Masalah Pigmentasi dan Parut degil . . . 8 ) Membantu menurunkan berat badan dan mencapai berat badan yang ideal . . 9) Membantu merangsang pengeluaran susu badan buat ibu menyusu . . . 10) Rasa yang sangat sedap dan mudah disediakan . Korang nak rasa juga kehebatan ESP SHAKLEE ? . . Jom jom whatsapp Gee sekarang untuk dapatkan HARGA SUPER DUPER SPECIAL ESP BULAN NI! . . Gee Shaklee 013-5707812 Trusted Seller Shaklee since 2015 . . #espshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #shakleejohor  #shakleeselangor  #shakleesarawak  #shakleesabah  #shakleekelantan  #shakleekl  #shakleesibu  #Shakleebygee  #shakleebintulu  #shakleekuching  #setkecantikanshaklee  .
Pengedar sah shaklee 
Dapatkan produk shaklee dengan JacQ 📲 http://Quelyneyusof.wasap.my
📲 011-16007112

#polluxbiz #polluxsabah #PolluxFamily #pengedarshakleesipitang #dapatkansegera #potonganharga #murah2 #joinahlishaklee #sayajualshaklee #sayamakanvitaminshaklee #shakleethebestsupplement
.
❗WOOW❗
.
❗WOOW❗
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni:
.
🔹Anak susah nak makan
🔹Anak tak suka makan sayur
🔹Anak selalu demam dan selesema
🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus
🔹Anak mengalami asma atau lelah
🔹Anak yang batuk
🔹Kegunaan untuk seisi keluarga
.
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: .
♦Sarapan segera penuh berkhasiat
♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan
♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak
♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium
♦Rasa vanilla yang lazat
.
Berminat❓
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗
.
Wassap Suzana tau😉
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#mealshakesshakleemurah#vivixmurah#mealshakesmurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#shakleepromo2018#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. ❗WOOW❗ . ❗WOOW❗ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni: . 🔹Anak susah nak makan 🔹Anak tak suka makan sayur 🔹Anak selalu demam dan selesema 🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus 🔹Anak mengalami asma atau lelah 🔹Anak yang batuk 🔹Kegunaan untuk seisi keluarga . Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: . ♦Sarapan segera penuh berkhasiat ♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan ♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak ♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa ♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium ♦Rasa vanilla yang lazat . Berminat❓ . Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗ . Wassap Suzana tau😉 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #mealshakesshakleemurah #vivixmurah #mealshakesmurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #shakleepromo2018 #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur.

Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#expobaby #barangbaby #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleekotadamansara #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #youthshaklee #vivixmurah #skincare #kotadamansara #sgbuloh
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur. Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #expobaby  #barangbaby  #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleekotadamansara  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #youthshaklee  #vivixmurah  #skincare  #kotadamansara  #sgbuloh 
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur.

Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#expobaby #barangbaby #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleekotadamansara #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #youthshaklee #vivixmurah #skincare #kotadamansara #sgbuloh
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur. Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #expobaby  #barangbaby  #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleekotadamansara  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #youthshaklee  #vivixmurah  #skincare  #kotadamansara  #sgbuloh 
[LIKE SETIAP POST UNTUK MENANG] .
TANDA-TANDA KEHILANGAN KOLAGEN .
.
✅Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur. .
✅Gusi yang tidak sihat. .
✅Garis halus kelihatan pada leher. .
✅Payudara dan punggung kendur. .
✅Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan. .
✅Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung. .
✅Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan. .
✅Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan. .
✅Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. .
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
.
🔥Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma .
🔥Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit .
🔥Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat .
🔥Mengembalikan keanjalan .
🔥Meningkatkan pergerakan .
🔥Menyubur .
🔥Menegang payu dara dan punggung
.
Order & pertanyaan, boleh terus contact .
Faismail/ 014-9301585
Your Favourite SID SHAKLEE
.
.
#shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat #codshaklee #pengedarshaklee #collagenpowder #shakleeukaybistari #ukaybistari  #ukayperdana  #bukitantarabangsa  #uitm  #uitmshahalam #uiagombak
[LIKE SETIAP POST UNTUK MENANG] . TANDA-TANDA KEHILANGAN KOLAGEN . . ✅Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur. . ✅Gusi yang tidak sihat. . ✅Garis halus kelihatan pada leher. . ✅Payudara dan punggung kendur. . ✅Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan. . ✅Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung. . ✅Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan. . ✅Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan. . ✅Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. . . Kebaikan Collagen Powder Shaklee . 🔥Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma . 🔥Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit . 🔥Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat . 🔥Mengembalikan keanjalan . 🔥Meningkatkan pergerakan . 🔥Menyubur . 🔥Menegang payu dara dan punggung . Order & pertanyaan, boleh terus contact . Faismail/ 014-9301585 Your Favourite SID SHAKLEE . . #shakleemalaysa  #shakleemelawati  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleekl  #shakleeselangor  #shakleewangsamaju  #shakleeampang  #shakleemelawati  #shakleeukayperdana  #shakleebukitantarabangsa  #shakleekeramat  #codshaklee  #pengedarshaklee  #collagenpowder  #shakleeukaybistari  #ukaybistari  #ukayperdana  #bukitantarabangsa  #uitm  #uitmshahalam  #uiagombak 
.
❗WOOW❗
.
❗WOOW❗
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni:
.
🔹Anak susah nak makan
🔹Anak tak suka makan sayur
🔹Anak selalu demam dan selesema
🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus
🔹Anak mengalami asma atau lelah
🔹Anak yang batuk
🔹Kegunaan untuk seisi keluarga
.
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: .
♦Sarapan segera penuh berkhasiat
♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan
♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak
♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium
♦Rasa vanilla yang lazat
.
Berminat❓
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗
.
Wassap Suzana tau😉
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#mealshakesshakleemurah#vivixmurah#mealshakesmurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#shakleepromo2018#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. ❗WOOW❗ . ❗WOOW❗ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni: . 🔹Anak susah nak makan 🔹Anak tak suka makan sayur 🔹Anak selalu demam dan selesema 🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus 🔹Anak mengalami asma atau lelah 🔹Anak yang batuk 🔹Kegunaan untuk seisi keluarga . Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: . ♦Sarapan segera penuh berkhasiat ♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan ♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak ♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa ♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium ♦Rasa vanilla yang lazat . Berminat❓ . Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗ . Wassap Suzana tau😉 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #mealshakesshakleemurah #vivixmurah #mealshakesmurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #shakleepromo2018 #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
THE SHAKLEE EFFECT : Nutrisi Untuk Bantu Anda Turunkan Berat Badan
.
.
Dalam Nutrisi Shaklee yang ini kita ada konsep DETOKS, BAKAR & BINA:
🔥Detoks: Untuk singkirkan toksin daripada badan supaya proses pembakaran lemak lebih mudah berlaku
🔥Bakar: Untuk bakar lemak dan kolestrol jahat dalam badan
🔥Bina: Untuk bina semula tisu-tisu otot supaya kulit tidak mengeleber
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#budgetslummingset #tipskurus #diet #dietsihat #slimmingset #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #nutrisishaklee #esp #alfalfa #omegaguard #minyakikan #herblax #detoks #detox #cinchshake #leucine #lecithin #soyprotein #omegaguard #omega3 #dha #epa #kurusdenganshaklee #dietcoach
THE SHAKLEE EFFECT : Nutrisi Untuk Bantu Anda Turunkan Berat Badan . . Dalam Nutrisi Shaklee yang ini kita ada konsep DETOKS, BAKAR & BINA: 🔥Detoks: Untuk singkirkan toksin daripada badan supaya proses pembakaran lemak lebih mudah berlaku 🔥Bakar: Untuk bakar lemak dan kolestrol jahat dalam badan 🔥Bina: Untuk bina semula tisu-tisu otot supaya kulit tidak mengeleber . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit . . Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Nana Shaklee 018-2301077 . . #budgetslummingset  #tipskurus  #diet  #dietsihat  #slimmingset  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #nutrisishaklee  #esp  #alfalfa  #omegaguard  #minyakikan  #herblax  #detoks  #detox  #cinchshake  #leucine  #lecithin  #soyprotein  #omegaguard  #omega3  #dha  #epa  #kurusdenganshaklee  #dietcoach 
ESP bukan saja boleh buat Kak Fana kenyang lebih lama malah ia boleh bantu rawat kulit muka  yang kusam ni.
.
.
Ini adalah antara Kebaikan & Manfaat lain ESP:-
🌻 Mencerahkan kulit dengan sekata
🌻 Menghilangkan jeragat
🌻 Menghilangkan parut
🌻 Beri rasa kenyang berpanjangan
🌻 Kulit halus & mulus bak bayi
🌻 Mempercepatkan penyembuhan luka operation
🌻 Mengatasi masalah letih & lesu
🌻 Mengatasi gastrik
🌻 Menstabilkan bacaan gula dalam darah bagi penyakit diabetis
🌻 Rendah lemak & zero kolestrol
.
.
Whatsapp Kak Fana untuk order. 📲 017-3223974
.
.
.
.
.
#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleePD #shakleeportdickson #shakleeseremban #shakleecodpd #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #agentdropshipwanted  #produkorganik
#awetmuda
#espshaklee
#esplover
#kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat
#hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee
ESP bukan saja boleh buat Kak Fana kenyang lebih lama malah ia boleh bantu rawat kulit muka yang kusam ni. . . Ini adalah antara Kebaikan & Manfaat lain ESP:- 🌻 Mencerahkan kulit dengan sekata 🌻 Menghilangkan jeragat 🌻 Menghilangkan parut 🌻 Beri rasa kenyang berpanjangan 🌻 Kulit halus & mulus bak bayi 🌻 Mempercepatkan penyembuhan luka operation 🌻 Mengatasi masalah letih & lesu 🌻 Mengatasi gastrik 🌻 Menstabilkan bacaan gula dalam darah bagi penyakit diabetis 🌻 Rendah lemak & zero kolestrol . . Whatsapp Kak Fana untuk order. 📲 017-3223974 . . . . . #pengedarsahshaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleePD  #shakleeportdickson  #shakleeseremban  #shakleecodpd  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #agentdropshipwanted  #produkorganik  #awetmuda  #espshaklee  #esplover  #kulitberseri  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  #kulitflawless  #jerawathilang  #pudarjeragat  #hilangjeragat  #kulitcerah  #setcantikshaklee 
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur.

Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#expobaby #barangbaby #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleekotadamansara #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #youthshaklee #vivixmurah #skincare #kotadamansara #sgbuloh
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur. Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #expobaby  #barangbaby  #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleekotadamansara  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #youthshaklee  #vivixmurah  #skincare  #kotadamansara  #sgbuloh 
Ramai customers yang tanya Tehar kalau mereka under budget suplemen mana yang paling penting untuk mereka consume.
.
Jawapan Tehar of coslah VITAMIN C PLUS yang paling penting dan sebenarnya yang paling JIMAT! Sebotol ada 180 biji, which means untuk penggunaan 6 bulan yer. .
Manfaat Vitamin C Plus:
.
Kelebihan Vitamin C Plus
☘perlindungan daripada sinar UV
☘mengurangkan kesan sunburn
☘membantu prevent masalah jerawat
☘tona kulit menjadi lebih sekata
☘menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
☘mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka je tau)
☘membantu masalah kulit sensitif seperti eczema dan resdung
☘membantu mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
☘mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
☘membantu menghasilkan kolagen dalam badan
☘kulit lebih glowing dan radiant
.
Untuk Whatsapp klik link di bio
.
Your Most Wanted Shaklee Independent Dist
TEHAR
011-3728 7876

#bieyshaklee #sayajualshaklee #ubatparut #suplemencantik #vitamincshakleemurah #vitamincshaklee #cerahseluruhtubuh #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleepasirputeh #pudarkanparut #mrgrey #pudarkanjerawat #setjerawat #setcantik #setflawless
Ramai customers yang tanya Tehar kalau mereka under budget suplemen mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Tehar of coslah VITAMIN C PLUS yang paling penting dan sebenarnya yang paling JIMAT! Sebotol ada 180 biji, which means untuk penggunaan 6 bulan yer. . Manfaat Vitamin C Plus: . Kelebihan Vitamin C Plus ☘perlindungan daripada sinar UV ☘mengurangkan kesan sunburn ☘membantu prevent masalah jerawat ☘tona kulit menjadi lebih sekata ☘menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ☘mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka je tau) ☘membantu masalah kulit sensitif seperti eczema dan resdung ☘membantu mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi ☘mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ☘membantu menghasilkan kolagen dalam badan ☘kulit lebih glowing dan radiant . Untuk Whatsapp klik link di bio . Your Most Wanted Shaklee Independent Dist TEHAR 011-3728 7876 #bieyshaklee  #sayajualshaklee  #ubatparut  #suplemencantik  #vitamincshakleemurah  #vitamincshaklee  #cerahseluruhtubuh  #shakleemachang  #shakleetanahmerah  #shakleepasirputeh  #pudarkanparut  #mrgrey  #pudarkanjerawat  #setjerawat  #setcantik  #setflawless 
ESP sangat rendah GI. Setiap 1 hidangan bersamaan 28g ESP, GI hanyalah 39.

Lebih rendah GI, lebih lama kita akan rasa kenyang.

ESP bukan saja boleh buat Kak Fana kenyang lebih lama malah ia boleh bantu rawat kulit muka  yang kusam ni.

Whatsapp Kak Fana untuk order. 📲 017-3223974
.
.
.
.
.
#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleePD #shakleeportdickson #shakleeseremban #shakleecodpd #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #agentdropshipwanted  #produkorganik
#awetmuda
#espshaklee
#esplover
#kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat
#hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee
ESP sangat rendah GI. Setiap 1 hidangan bersamaan 28g ESP, GI hanyalah 39. Lebih rendah GI, lebih lama kita akan rasa kenyang. ESP bukan saja boleh buat Kak Fana kenyang lebih lama malah ia boleh bantu rawat kulit muka yang kusam ni. Whatsapp Kak Fana untuk order. 📲 017-3223974 . . . . . #pengedarsahshaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleePD  #shakleeportdickson  #shakleeseremban  #shakleecodpd  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #agentdropshipwanted  #produkorganik  #awetmuda  #espshaklee  #esplover  #kulitberseri  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  #kulitflawless  #jerawathilang  #pudarjeragat  #hilangjeragat  #kulitcerah  #setcantikshaklee 
VITA C FOR ALL 💕
.
Still dilemma nak try Vita C ke tak? Sini Aishah share tolong yakinkan korang dengan promotion~ 😋😂
.
Shaklee tengah buat promo Vita-C ni~ Ini la masa nya you guys yang ragu2 tu untuk cuba Vita C now! .
Tau tak yg Vita C ni pun boleh jadi mask tau~ Saving betul takyah beli mask dah, pakai Vita C je~ 🤑
.
If you guys nak cuba, jgn segan silu boleh je ws kita anytime~ Kita guide awak sampai habis~ 🤗
.
DM me for special FREE consultation by clicking the link at my bio or contact me at:
.
🌸Aishah (01123852575)
🌸Aishah (01123852575)
🌸Aishah (01123852575)
.
#healthbysha
#healthbyshavitac
VITA C FOR ALL 💕 . Still dilemma nak try Vita C ke tak? Sini Aishah share tolong yakinkan korang dengan promotion~ 😋😂 . Shaklee tengah buat promo Vita-C ni~ Ini la masa nya you guys yang ragu2 tu untuk cuba Vita C now! . Tau tak yg Vita C ni pun boleh jadi mask tau~ Saving betul takyah beli mask dah, pakai Vita C je~ 🤑 . If you guys nak cuba, jgn segan silu boleh je ws kita anytime~ Kita guide awak sampai habis~ 🤗 . DM me for special FREE consultation by clicking the link at my bio or contact me at: . 🌸Aishah (01123852575) 🌸Aishah (01123852575) 🌸Aishah (01123852575) . #healthbysha  #healthbyshavitac 
ESP bukan saja boleh buat Kak Fana kenyang lebih lama malah ia boleh bantu rawat kulit muka  yang kusam ni.
.
.
Ini adalah antara Kebaikan & Manfaat lain ESP:-
🌻 Mencerahkan kulit dengan sekata
🌻 Menghilangkan jeragat
🌻 Menghilangkan parut
🌻 Beri rasa kenyang berpanjangan
🌻 Kulit halus & mulus bak bayi
🌻 Mempercepatkan penyembuhan luka operation
🌻 Mengatasi masalah letih & lesu
🌻 Mengatasi gastrik
🌻 Menstabilkan bacaan gula dalam darah bagi penyakit diabetis
🌻 Rendah lemak & zero kolestrol
.
.
Whatsapp Kak Fana untuk order. 📲 017-3223974
.
.
.
.
.
#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleePD #shakleeportdickson #shakleeseremban #shakleecodpd #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #agentdropshipwanted  #produkorganik
#awetmuda
#espshaklee
#esplover
#kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat
#hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee
ESP bukan saja boleh buat Kak Fana kenyang lebih lama malah ia boleh bantu rawat kulit muka yang kusam ni. . . Ini adalah antara Kebaikan & Manfaat lain ESP:- 🌻 Mencerahkan kulit dengan sekata 🌻 Menghilangkan jeragat 🌻 Menghilangkan parut 🌻 Beri rasa kenyang berpanjangan 🌻 Kulit halus & mulus bak bayi 🌻 Mempercepatkan penyembuhan luka operation 🌻 Mengatasi masalah letih & lesu 🌻 Mengatasi gastrik 🌻 Menstabilkan bacaan gula dalam darah bagi penyakit diabetis 🌻 Rendah lemak & zero kolestrol . . Whatsapp Kak Fana untuk order. 📲 017-3223974 . . . . . #pengedarsahshaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleePD  #shakleeportdickson  #shakleeseremban  #shakleecodpd  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #agentdropshipwanted  #produkorganik  #awetmuda  #espshaklee  #esplover  #kulitberseri  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  #kulitflawless  #jerawathilang  #pudarjeragat  #hilangjeragat  #kulitcerah  #setcantikshaklee 
.
❗WOOW❗
.
❗WOOW❗
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni:
.
🔹Anak susah nak makan
🔹Anak tak suka makan sayur
🔹Anak selalu demam dan selesema
🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus
🔹Anak mengalami asma atau lelah
🔹Anak yang batuk
🔹Kegunaan untuk seisi keluarga
.
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: .
♦Sarapan segera penuh berkhasiat
♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan
♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak
♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium
♦Rasa vanilla yang lazat
.
Berminat❓
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗
.
Wassap Suzana tau😉
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#mealshakesshakleemurah#vivixmurah#mealshakesmurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#shakleepromo2018#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. ❗WOOW❗ . ❗WOOW❗ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni: . 🔹Anak susah nak makan 🔹Anak tak suka makan sayur 🔹Anak selalu demam dan selesema 🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus 🔹Anak mengalami asma atau lelah 🔹Anak yang batuk 🔹Kegunaan untuk seisi keluarga . Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: . ♦Sarapan segera penuh berkhasiat ♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan ♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak ♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa ♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium ♦Rasa vanilla yang lazat . Berminat❓ . Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗ . Wassap Suzana tau😉 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #mealshakesshakleemurah #vivixmurah #mealshakesmurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #shakleepromo2018 #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
.
❗WOOW❗
.
❗WOOW❗
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni:
.
🔹Anak susah nak makan
🔹Anak tak suka makan sayur
🔹Anak selalu demam dan selesema
🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus
🔹Anak mengalami asma atau lelah
🔹Anak yang batuk
🔹Kegunaan untuk seisi keluarga
.
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: .
♦Sarapan segera penuh berkhasiat
♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan
♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak
♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium
♦Rasa vanilla yang lazat
.
Berminat❓
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗
.
Wassap Suzana tau😉
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#mealshakesshakleemurah#vivixmurah#mealshakesmurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#shakleepromo2018#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. ❗WOOW❗ . ❗WOOW❗ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni: . 🔹Anak susah nak makan 🔹Anak tak suka makan sayur 🔹Anak selalu demam dan selesema 🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus 🔹Anak mengalami asma atau lelah 🔹Anak yang batuk 🔹Kegunaan untuk seisi keluarga . Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: . ♦Sarapan segera penuh berkhasiat ♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan ♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak ♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa ♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium ♦Rasa vanilla yang lazat . Berminat❓ . Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗ . Wassap Suzana tau😉 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #mealshakesshakleemurah #vivixmurah #mealshakesmurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #shakleepromo2018 #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
YOUTH Skincare produk terbaru daripada Shaklee, baru dilancarkan di Malaysia pada 1 March 2018! 🎉
.
Sebelum ni, Shaklee ada 2 category skincare iaitu Nutriwhite utk kulit normal & Enfuselle utk kulit sensitif. Both skincare ni telah digantikan dgn Youth Skincare!
. 
Youth Skincare ni dibuktikan sesuai & selamat utk semua jenis kulit! Berminyak, kering, jeragat, jerawat, kusam dan lain2, semuanya boleh menggunakan Youth! 😎
.
Youth Skincare dilancarkan dgn 1set iaitu :
.
1️⃣ Intensive Treatment & Repair Set : .
💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
💞 Youth Perfecting Skin Toner
💞 Youth Activating Serum
💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
💞 Youth Radiance C+E*
.
Untuk sebarang pertanyaan lanjut & pembelian, boleh hubungi Nanie terus ya. I’m here to assist you 😊
.
@nanie.skincare
Your Most Wanted Shaklee Distributor
016-9609141
#nanieliashaklee
.
#kulitcantik #kulitcantikgebu #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleeselangor #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah #hantarantunang #hantaranpernikahan #hantarankawin #sayajualshaklee #shakleepromo #shakleecheras #shakleeshahalam #shakleebrunei
YOUTH Skincare produk terbaru daripada Shaklee, baru dilancarkan di Malaysia pada 1 March 2018! 🎉 . Sebelum ni, Shaklee ada 2 category skincare iaitu Nutriwhite utk kulit normal & Enfuselle utk kulit sensitif. Both skincare ni telah digantikan dgn Youth Skincare! . Youth Skincare ni dibuktikan sesuai & selamat utk semua jenis kulit! Berminyak, kering, jeragat, jerawat, kusam dan lain2, semuanya boleh menggunakan Youth! 😎 . Youth Skincare dilancarkan dgn 1set iaitu : . 1️⃣ Intensive Treatment & Repair Set : . 💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser 💞 Youth Perfecting Skin Toner 💞 Youth Activating Serum 💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50 💞 Youth Advanced Renewal Night Cream 💞 Youth Radiance C+E* . Untuk sebarang pertanyaan lanjut & pembelian, boleh hubungi Nanie terus ya. I’m here to assist you 😊 . @nanie.skincare Your Most Wanted Shaklee Distributor 016-9609141 #nanieliashaklee  . #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #shakleeterengganu  #sayajualshaklee  #shakleeselangor  #hantaran  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah  #hantarantunang  #hantaranpernikahan  #hantarankawin  #sayajualshaklee  #shakleepromo  #shakleecheras  #shakleeshahalam  #shakleebrunei 
.
❗WOOW❗
.
❗WOOW❗
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni:
.
🔹Anak susah nak makan
🔹Anak tak suka makan sayur
🔹Anak selalu demam dan selesema
🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus
🔹Anak mengalami asma atau lelah
🔹Anak yang batuk
🔹Kegunaan untuk seisi keluarga
.
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: .
♦Sarapan segera penuh berkhasiat
♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan
♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak
♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium
♦Rasa vanilla yang lazat
.
Berminat❓
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗
.
Wassap Suzana tau😉
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#mealshakesshakleemurah#vivixmurah#mealshakesmurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#shakleepromo2018#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. ❗WOOW❗ . ❗WOOW❗ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni: . 🔹Anak susah nak makan 🔹Anak tak suka makan sayur 🔹Anak selalu demam dan selesema 🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus 🔹Anak mengalami asma atau lelah 🔹Anak yang batuk 🔹Kegunaan untuk seisi keluarga . Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: . ♦Sarapan segera penuh berkhasiat ♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan ♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak ♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa ♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium ♦Rasa vanilla yang lazat . Berminat❓ . Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗ . Wassap Suzana tau😉 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #mealshakesshakleemurah #vivixmurah #mealshakesmurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #shakleepromo2018 #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
.
❗WOOW❗
.
❗WOOW❗
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni:
.
🔹Anak susah nak makan
🔹Anak tak suka makan sayur
🔹Anak selalu demam dan selesema
🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus
🔹Anak mengalami asma atau lelah
🔹Anak yang batuk
🔹Kegunaan untuk seisi keluarga
.
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: .
♦Sarapan segera penuh berkhasiat
♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan
♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak
♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium
♦Rasa vanilla yang lazat
.
Berminat❓
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗
.
Wassap Suzana tau😉
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee#espmurah#espshakleemurah#espbest#vitcshaklee#vitcshakleemurah#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleepromo#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#mealshakesshakleemurah#vivixmurah#mealshakesmurah#shakleeselangor#setcantikshakleemurah#vitcshakleemurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargaspecial#vivixshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleeconfirmmurah#shakleepromo2018#shakleehargaruntuh#shakleeterlajaklaris#likeforlike#instagram
. ❗WOOW❗ . ❗WOOW❗ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROMOSI MEAL SHAKES BUY 2 GET 10% OFF❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Siapa yang perlukan Meal Shakes Shaklee ni: . 🔹Anak susah nak makan 🔹Anak tak suka makan sayur 🔹Anak selalu demam dan selesema 🔹Anak yang kurus atau anda yang kurus 🔹Anak mengalami asma atau lelah 🔹Anak yang batuk 🔹Kegunaan untuk seisi keluarga . Keistimewaan Meal Shakes Shaklee: . ♦Sarapan segera penuh berkhasiat ♦Sajian yang lazat,murah dan cepat disediakan ♦Makanan segera untuk dinikmati oleh semua terutama kanak-kanak ♦Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa ♦Sajian ideal yang rendah kolestrol,lemak dan nutrium ♦Rasa vanilla yang lazat . Berminat❓ . Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang juga❗ . Wassap Suzana tau😉 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #mealshakesshaklee #espmurah #espshakleemurah #espbest #vitcshaklee #vitcshakleemurah #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleepromo #shakleeeffect #lecithinshakleemurah #mealshakesshakleemurah #vivixmurah #mealshakesmurah #shakleeselangor #setcantikshakleemurah #vitcshakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #vivixshakleemurah #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleeconfirmmurah #shakleepromo2018 #shakleehargaruntuh #shakleeterlajaklaris #likeforlike #instagram 
Assalamualaikum & Salam Ramadhan 💖
.
.
Nak cantik?
Nak flawless?
Nak kulit berseri Ramadhan Raya 2018?
Nak kurangkan JERAWAT di pagi SYAWAL?
Nak berseri-seri Ramadhan Raya 2018?
.
.
Fikah ada jawapannya 😍
.
. 
JAWAPANNYA IALAH VITAMIN C PLUS SHAKLEE
.
.
VITAMIN C PLUS PALING TOP TOP MELETOP DI MALAYSIA 🎉
.
.
 BULAN MEI NI VITAMIN C PLUS BUAT PROMOSI BELI 3 BOTOL ANDA DAPAT MENIKMATI 10% DISKAUN 21-31 MEI 2018 .  Hebat tak?
.
. 
Antara kelebihan VITAMIN C PLUS ialah :
. ✅Merangsang pembentukan kolagen ✅Menguatkan immune sistem ✅Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅Mengatasi masalah insomnia ✅Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema
✅Memperbaiki sistem pendarahan
✅Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
✅Mencerahkan kulit secara semula jadi
✅Memberikan tenaga ✅Membantu penyerapan iron
✅Mengekalkan penyerapan iron ✅Mengekalkan kolesterol yang sihat ✅Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
✅Mengelakkan katarak ✅Mengawal masalah kulit berminyak
✅Mengecilkan pori muka ✅Membantu melindungi badan dari radikal bebas ✅Mengurangkan asid untuk pesakit gout ✅Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH 
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum & Salam Ramadhan 💖 . . Nak cantik? Nak flawless? Nak kulit berseri Ramadhan Raya 2018? Nak kurangkan JERAWAT di pagi SYAWAL? Nak berseri-seri Ramadhan Raya 2018? . . Fikah ada jawapannya 😍 . . JAWAPANNYA IALAH VITAMIN C PLUS SHAKLEE . . VITAMIN C PLUS PALING TOP TOP MELETOP DI MALAYSIA 🎉 . . BULAN MEI NI VITAMIN C PLUS BUAT PROMOSI BELI 3 BOTOL ANDA DAPAT MENIKMATI 10% DISKAUN 21-31 MEI 2018 . Hebat tak? . . Antara kelebihan VITAMIN C PLUS ialah : . ✅Merangsang pembentukan kolagen ✅Menguatkan immune sistem ✅Membantu mengekalkan kulit yang awet muda ✅Mengatasi masalah insomnia ✅Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema ✅Memperbaiki sistem pendarahan ✅Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi ✅Mencerahkan kulit secara semula jadi ✅Memberikan tenaga ✅Membantu penyerapan iron ✅Mengekalkan penyerapan iron ✅Mengekalkan kolesterol yang sihat ✅Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal ✅Mengelakkan katarak ✅Mengawal masalah kulit berminyak ✅Mengecilkan pori muka ✅Membantu melindungi badan dari radikal bebas ✅Mengurangkan asid untuk pesakit gout ✅Mengawal paras gula dalam darah . . . NURUL SYAFIQAH 017-8732674 Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Ini resepi Mealshake bersama oreo.

Mealshake sangat sesuai untuk diminum ketika sahur kerana ia membantu mengurangkan rasa lapar kepada anak2.

Jom grab promo sehingga 31 Mei ini. Beli 2 Diskaun 10%. Whatsapp
📲 017-2802380

#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleePD #shakleeportdickson #shakleeseremban #shakleecodpd #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #agentdropshipwanted  #produkorganik
#mealshake #sembelit #anaksembelit #anakmemilihmakan #mealshakeshaklee #tambahberatbadan
Ini resepi Mealshake bersama oreo. Mealshake sangat sesuai untuk diminum ketika sahur kerana ia membantu mengurangkan rasa lapar kepada anak2. Jom grab promo sehingga 31 Mei ini. Beli 2 Diskaun 10%. Whatsapp 📲 017-2802380 #pengedarsahshaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleePD  #shakleeportdickson  #shakleeseremban  #shakleecodpd  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #agentdropshipwanted  #produkorganik  #mealshake  #sembelit  #anaksembelit  #anakmemilihmakan  #mealshakeshaklee  #tambahberatbadan 
.
MANFAAT & KEBAIKAN ESP
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: .
.
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM .
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem.  Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat .
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat .
✅ Mempercepat penyembuhan luka .
✅ Memberi rasa kenyang lebih lama .
✅ Menganjalkan payu dara & punggung .
✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
✅ Memberikan lebih tenaga .
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
✅ Menyihatkan kuku & rambut .
✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah .
✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor 
016-9609141 .
#nanieliashaklee
.
#shakleetermurah #shakleeterengganu #shakleekl #shakleekuantan #shakleekualaterengganu #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohor #sayajualshaklee #shakleehargastudent #shakleeterbaik #shakleekl #shakleecyberjaya
. MANFAAT & KEBAIKAN ESP . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 . #nanieliashaklee  . #shakleetermurah  #shakleeterengganu  #shakleekl  #shakleekuantan  #shakleekualaterengganu  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeselangor  #shakleejohor  #sayajualshaklee  #shakleehargastudent  #shakleeterbaik  #shakleekl  #shakleecyberjaya 
Nih antara Slimming Nutrition yang paling lariss nana jual yer. And memang ramai yang berpuas hati sangat sangat dengan hasilnya. Harga pun amat sangatlah AFFORDABLE!❤
.
.
Manfaat OMEGA GUARD:
🍃Menyingkirkan kolestrol dari badan
🍃Mencegah penyakit saluran darah dan strok
🍃Meningkatkan sistem imun
🍃Menentang cancer paru-paru, payudara, prostat dan kolon
🍃Memelihara fungsi-fungsi sendi(arthritis)
🍃Membantu perkembangan otak janin
🍃Kandungan DHA yang tinggi membantu meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran
.
.
Manfaat HERBLAX:
🍃Pembersihan najis yang tersekat di usus
🍃Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
🍃Membantu mengatasi masalah sembelit
🍃Mengempiskan perut
🍃Ia membantu dalam memberi kepejalan kepada perut, sesuai diambil seperti biasa atau dicampur ke dalam air panas sebagai minuman teh herba
.
.
Untuk pertanyaan atau order boleh contact/whatsapp nana yek!😊
.
.
Your Health & Beauty Consultant,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#slimmingset #setkurus #setkurusshaklee #kurus #diet #omegaguard #herblax #shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleenana
Nih antara Slimming Nutrition yang paling lariss nana jual yer. And memang ramai yang berpuas hati sangat sangat dengan hasilnya. Harga pun amat sangatlah AFFORDABLE!❤ . . Manfaat OMEGA GUARD: 🍃Menyingkirkan kolestrol dari badan 🍃Mencegah penyakit saluran darah dan strok 🍃Meningkatkan sistem imun 🍃Menentang cancer paru-paru, payudara, prostat dan kolon 🍃Memelihara fungsi-fungsi sendi(arthritis) 🍃Membantu perkembangan otak janin 🍃Kandungan DHA yang tinggi membantu meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran . . Manfaat HERBLAX: 🍃Pembersihan najis yang tersekat di usus 🍃Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita 🍃Membantu mengatasi masalah sembelit 🍃Mengempiskan perut 🍃Ia membantu dalam memberi kepejalan kepada perut, sesuai diambil seperti biasa atau dicampur ke dalam air panas sebagai minuman teh herba . . Untuk pertanyaan atau order boleh contact/whatsapp nana yek!😊 . . Your Health & Beauty Consultant, Nana Shaklee 018-2301077 . . #slimmingset  #setkurus  #setkurusshaklee  #kurus  #diet  #omegaguard  #herblax  #shaklee  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleenana 
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur.

Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#expobaby #barangbaby #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleekotadamansara #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #youthshaklee #vivixmurah #skincare #kotadamansara #sgbuloh
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur. Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #expobaby  #barangbaby  #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleekotadamansara  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #youthshaklee  #vivixmurah  #skincare  #kotadamansara  #sgbuloh 
selamat berpuasa semua
.
umiiesya nak bagitahu yang 
PROMO DASYAT !!! VITAMIN C SHAKLEE TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI .
.
Beli 3 vitamin c dapat 10% !
.
Beli 3 coq trol dapat 10% !
.
Jom dapatkan promosi hebat ni sebelum harga mahal mcm biasa balikkkk.
.
Boleh hadiahkan pada mak ayah kita 😘😘😘
.
.
Cepat whatsapp umiiesya 01110095889 dengan  harga  terbaik. 
#ajimaura
#terapiinstagram
#instafamous
#bazarpaknil
#igsokongan
#igshop
#shakleekl
#sayajualshaklee
#kulitcantik
#fattzura
#youthshaklee
#youthskincare
#codpasirgudang
#vitaminc 
#promovitaminc 
#kulitcantik 
#sihatdancantik 
#shakleepasirgudang
#codshakleepasirgudang
#shakleejb
selamat berpuasa semua . umiiesya nak bagitahu yang PROMO DASYAT !!! VITAMIN C SHAKLEE TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI . . Beli 3 vitamin c dapat 10% ! . Beli 3 coq trol dapat 10% ! . Jom dapatkan promosi hebat ni sebelum harga mahal mcm biasa balikkkk. . Boleh hadiahkan pada mak ayah kita 😘😘😘 . . Cepat whatsapp umiiesya 01110095889 dengan harga terbaik. #ajimaura  #terapiinstagram  #instafamous  #bazarpaknil  #igsokongan  #igshop  #shakleekl  #sayajualshaklee  #kulitcantik  #fattzura  #youthshaklee  #youthskincare  #codpasirgudang  #vitaminc  #promovitaminc  #kulitcantik  #sihatdancantik  #shakleepasirgudang  #codshakleepasirgudang  #shakleejb 
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur.

Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#expobaby #barangbaby #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleekotadamansara #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #youthshaklee #vivixmurah #skincare #kotadamansara #sgbuloh
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur. Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #expobaby  #barangbaby  #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleekotadamansara  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #youthshaklee  #vivixmurah  #skincare  #kotadamansara  #sgbuloh 
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu?

Tangan kaki dah gigil-gigil?

Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong?

Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee.

InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉

Sesuai untuk seisi keluarga.

Promo berbaki 7 hari je lagi!

#PD #ESPmurah #Mealshakes #PerformanceDrink #pengedarsahshaklee #shakleelover #shakleerantaupanjang #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirmas #shakleeguamusang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#energetic #demam #lesssugar #letihlesu #puasa #ibuhamil #ibumenyusu #aktif #lasak #bertenaga
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu? Tangan kaki dah gigil-gigil? Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong? Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee. InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉 Sesuai untuk seisi keluarga. Promo berbaki 7 hari je lagi! #PD  #ESPmurah  #Mealshakes  #PerformanceDrink  #pengedarsahshaklee  #shakleelover  #shakleerantaupanjang  #shakleekotabharu  #shakleetumpat  #shakleepasirmas  #shakleeguamusang  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #energetic  #demam  #lesssugar  #letihlesu  #puasa  #ibuhamil  #ibumenyusu  #aktif  #lasak  #bertenaga 
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur.

Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#expobaby #barangbaby #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleekotadamansara #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #youthshaklee #vivixmurah #skincare #kotadamansara #sgbuloh
So siapa patut ambil collagen? ✅wanita selepas umur 30 tahun untuk lewatkan proses penuaan. ✅wanita lepas bersalin normal atau ceaser. ✅wanita yang payudara dan punggung mula kendur. ✅ingin merapatkan semula alat wanita selepas bersalin. ✅lelaki yang ingin lambat tua. ✅nak kulit gebu dan halus. Bebas kedutan. ✅nak hilangkan lebam di mata. ✅nak lebatkan rambut. ✅nak badan anjal dan montok semula. ✅sunburn teruk, nak kulit cerah dan glowing, pinkish. ✅sakit lutut. ✅lantai pelvis lemah dan kendur. Husna Kamilen | 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #expobaby  #barangbaby  #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleekotadamansara  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #youthshaklee  #vivixmurah  #skincare  #kotadamansara  #sgbuloh 
Anak2 korang mesti teruja kalau kita bagi mereka minum macam ni.

Jom daoatkan MealShake sekarang sementara tengah promo ni.

Beli 2, Diskaun 10%. Whatsapp
017-3223974

#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleePD #shakleeportdickson #shakleeseremban #shakleecodpd #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #agentdropshipwanted  #produkorganik
#mealshake #sembelit #anaksembelit #anakmemilihmakan #mealshakeshaklee #tambahberatbadan
Anak2 korang mesti teruja kalau kita bagi mereka minum macam ni. Jom daoatkan MealShake sekarang sementara tengah promo ni. Beli 2, Diskaun 10%. Whatsapp 017-3223974 #pengedarsahshaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleePD  #shakleeportdickson  #shakleeseremban  #shakleecodpd  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #agentdropshipwanted  #produkorganik  #mealshake  #sembelit  #anaksembelit  #anakmemilihmakan  #mealshakeshaklee  #tambahberatbadan 
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu?

Tangan kaki dah gigil-gigil?

Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong?

Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee.

InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉

Sesuai untuk seisi keluarga.

Promo berbaki 7 hari je lagi!

#PD #ESPmurah #Mealshakes #PerformanceDrink #pengedarsahshaklee #shakleelover #shakleerantaupanjang #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirmas #shakleeguamusang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#energetic #demam #lesssugar #letihlesu #puasa #ibuhamil #ibumenyusu #aktif #lasak #bertenaga
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu? Tangan kaki dah gigil-gigil? Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong? Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee. InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉 Sesuai untuk seisi keluarga. Promo berbaki 7 hari je lagi! #PD  #ESPmurah  #Mealshakes  #PerformanceDrink  #pengedarsahshaklee  #shakleelover  #shakleerantaupanjang  #shakleekotabharu  #shakleetumpat  #shakleepasirmas  #shakleeguamusang  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #energetic  #demam  #lesssugar  #letihlesu  #puasa  #ibuhamil  #ibumenyusu  #aktif  #lasak  #bertenaga 
Bagi yang baru nk mengenali ESP,meh kita tgk antara kebaikannya sesuai untuk......
SIAPA YANG....................
♥ nak KURUS- ESP mengawal selera makan..
♥ nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari
♥ nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu
♥ nak CANTIK- ESP
menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
♥ nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
♥ kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby
♥ nak PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim, membekalkan tenaga
.
.
.
#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018 #espshaklee #espshakleemurah #espshakleebest #setkulitcantik #setkulitshaklee #setcantik #setcantikshaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleelover #sayajualshaklee
Bagi yang baru nk mengenali ESP,meh kita tgk antara kebaikannya sesuai untuk...... SIAPA YANG.................... ♥ nak KURUS- ESP mengawal selera makan.. ♥ nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari ♥ nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu ♥ nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit ♥ nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.. ♥ kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby ♥ nak PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim, membekalkan tenaga . . . #chikjanshaklee_0195623138  #chikjanshaklee  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018  #espshaklee  #espshakleemurah  #espshakleebest  #setkulitcantik  #setkulitshaklee  #setcantik  #setcantikshaklee  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleekedahperlis  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #shakleelover  #sayajualshaklee 
KEBAIKAN ESP SHAKLEE
.
🍥Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
🍥Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita.
.
🍥Untuk wanita yang sedang pregnant:  ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🍥Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
🍥Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🍥Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang.
.
🍥Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah.
.
🍥Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan bagi sebagai ujian.
.
.
Klik link di bio👆 untuk info dan order, atau whatsapp Killa direct ya..
.
018-4095663
@syakillaazam .
#espshaklee 
#ESPbest 
#shaklee 
#shakleemaysia 
#sayajualshaklee 
#kulitputih 
#kulitkering 
#parutjerawat 
#kurus 
#GASTRIK 
#ibumengandung 
#ibuberpantang #shakleekemaman #shakleeterengganu #shakleekualaberang #shakleejohor #shakleepasirgudang
KEBAIKAN ESP SHAKLEE . 🍥Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you! . 🍥Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita. . 🍥Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 🍥Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 🍥Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 🍥Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. . 🍥Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah. . 🍥Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan bagi sebagai ujian. . . Klik link di bio👆 untuk info dan order, atau whatsapp Killa direct ya.. . 018-4095663 @syakillaazam . #espshaklee  #ESPbest  #shaklee  #shakleemaysia  #sayajualshaklee  #kulitputih  #kulitkering  #parutjerawat  #kurus  #GASTRIK  #ibumengandung  #ibuberpantang  #shakleekemaman  #shakleeterengganu  #shakleekualaberang  #shakleejohor  #shakleepasirgudang 
Bagi yang baru nk mengenali ESP,meh kita tgk antara kebaikannya sesuai untuk......
SIAPA YANG....................
♥ nak KURUS- ESP mengawal selera makan..
♥ nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari
♥ nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu
♥ nak CANTIK- ESP
menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
♥ nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
♥ kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby
♥ nak PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim, membekalkan tenaga
.
.
.
#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018 #espshaklee #espshakleemurah #espshakleebest #setkulitcantik #setkulitshaklee #setcantik #setcantikshaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleelover #sayajualshaklee
Bagi yang baru nk mengenali ESP,meh kita tgk antara kebaikannya sesuai untuk...... SIAPA YANG.................... ♥ nak KURUS- ESP mengawal selera makan.. ♥ nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari ♥ nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu ♥ nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit ♥ nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.. ♥ kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby ♥ nak PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim, membekalkan tenaga . . . #chikjanshaklee_0195623138  #chikjanshaklee  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018  #espshaklee  #espshakleemurah  #espshakleebest  #setkulitcantik  #setkulitshaklee  #setcantik  #setcantikshaklee  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleekedahperlis  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #shakleelover  #sayajualshaklee 
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu?

Tangan kaki dah gigil-gigil?

Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong?

Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee.

InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉

Sesuai untuk seisi keluarga.

Promo berbaki 7 hari je lagi!

#PD #ESPmurah #Mealshakes #PerformanceDrink #pengedarsahshaklee #shakleelover #shakleerantaupanjang #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirmas #shakleeguamusang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#energetic #demam #lesssugar #letihlesu #puasa #ibuhamil #ibumenyusu #aktif #lasak #bertenaga
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu? Tangan kaki dah gigil-gigil? Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong? Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee. InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉 Sesuai untuk seisi keluarga. Promo berbaki 7 hari je lagi! #PD  #ESPmurah  #Mealshakes  #PerformanceDrink  #pengedarsahshaklee  #shakleelover  #shakleerantaupanjang  #shakleekotabharu  #shakleetumpat  #shakleepasirmas  #shakleeguamusang  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #energetic  #demam  #lesssugar  #letihlesu  #puasa  #ibuhamil  #ibumenyusu  #aktif  #lasak  #bertenaga 
Bagi yang baru nk mengenali ESP,meh kita tgk antara kebaikannya sesuai untuk......
SIAPA YANG....................
♥ nak KURUS- ESP mengawal selera makan..
♥ nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari
♥ nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu
♥ nak CANTIK- ESP
menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
♥ nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
♥ kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby
♥ nak PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim, membekalkan tenaga
.
.
.
#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018 #espshaklee #espshakleemurah #espshakleebest #setkulitcantik #setkulitshaklee #setcantik #setcantikshaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleelover #sayajualshaklee
Bagi yang baru nk mengenali ESP,meh kita tgk antara kebaikannya sesuai untuk...... SIAPA YANG.................... ♥ nak KURUS- ESP mengawal selera makan.. ♥ nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari ♥ nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu ♥ nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit ♥ nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.. ♥ kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby ♥ nak PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim, membekalkan tenaga . . . #chikjanshaklee_0195623138  #chikjanshaklee  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018  #espshaklee  #espshakleemurah  #espshakleebest  #setkulitcantik  #setkulitshaklee  #setcantik  #setcantikshaklee  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleekedahperlis  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #shakleelover  #sayajualshaklee 
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu?

Tangan kaki dah gigil-gigil?

Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong?

Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee.

InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉

Sesuai untuk seisi keluarga.

Promo berbaki 7 hari je lagi!

#PD #ESPmurah #Mealshakes #PerformanceDrink #pengedarsahshaklee #shakleelover #shakleerantaupanjang #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirmas #shakleeguamusang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#energetic #demam #lesssugar #letihlesu #puasa #ibuhamil #ibumenyusu #aktif #lasak #bertenaga
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu? Tangan kaki dah gigil-gigil? Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong? Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee. InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉 Sesuai untuk seisi keluarga. Promo berbaki 7 hari je lagi! #PD  #ESPmurah  #Mealshakes  #PerformanceDrink  #pengedarsahshaklee  #shakleelover  #shakleerantaupanjang  #shakleekotabharu  #shakleetumpat  #shakleepasirmas  #shakleeguamusang  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #energetic  #demam  #lesssugar  #letihlesu  #puasa  #ibuhamil  #ibumenyusu  #aktif  #lasak  #bertenaga 
🔥🔥NUTRISI UNTUK BANTU ANDA SLIMMING🔥🔥
.
.
Antara set slimming yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan secara SIHAT DAN BERKESAN. Meh nana share apa kebaikan dan manfaat setiap satu produk dalam set slimming nih!
.
.
ESP: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #ESP #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat
🔥🔥NUTRISI UNTUK BANTU ANDA SLIMMING🔥🔥 . . Antara set slimming yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan secara SIHAT DAN BERKESAN. Meh nana share apa kebaikan dan manfaat setiap satu produk dalam set slimming nih! . . ESP: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. . . OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK . . LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU . . HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus . . ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin . . Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊 . . Nana Shaklee | 018-2301077, YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT . . #setkurus  #kurus  #slimming  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #slimmingset  #diet  #ESP  #omegaguard  #lecithin  #esp  #herblax  #detoks  #alfalfacomplex  #kurus  #tipskurus  #obesiti  #masalahberatbadan  #lemaktepu  #tipssihat 
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu?

Tangan kaki dah gigil-gigil?

Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong?

Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee.

InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉

Sesuai untuk seisi keluarga.

Promo berbaki 7 hari je lagi!

#PD #ESPmurah #Mealshakes #PerformanceDrink #pengedarsahshaklee #shakleelover #shakleerantaupanjang #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirmas #shakleeguamusang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#energetic #demam #lesssugar #letihlesu #puasa #ibuhamil #ibumenyusu #aktif #lasak #bertenaga
Belum pun tengahari puasa dah rasa letih lesu? Tangan kaki dah gigil-gigil? Perot tak berenti menyanyi lagu keroncong? Meh huda kenalkan korang dengan set ramadhan shaklee. InshaAllah masalah-masalah yang biasa korang alami sepanjang hari puasa dapat diatasi 😉 Sesuai untuk seisi keluarga. Promo berbaki 7 hari je lagi! #PD  #ESPmurah  #Mealshakes  #PerformanceDrink  #pengedarsahshaklee  #shakleelover  #shakleerantaupanjang  #shakleekotabharu  #shakleetumpat  #shakleepasirmas  #shakleeguamusang  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #bazaaronline  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #jualanmurah  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #energetic  #demam  #lesssugar  #letihlesu  #puasa  #ibuhamil  #ibumenyusu  #aktif  #lasak  #bertenaga 
Jom sama sama road to kulit shantek 😍⠀⠀
Barulahh confiden raya nanti nak jumpa kawan2, sedara mara kan? Bila dalaman shantik, luaran tk perlu risau lagi, insyaAllah lagi shantik.⠀
⠀
Promo Vitamin C Shaklee berbaki 8 hari lagi!!!! Harga super duper jimar 😍⠀
⠀
Dm or whatsapp fitrah ⠀
📲011-26658290⠀
📲011-26658290⠀
⠀
#shaklee #shakleebyfitrah #shakleemalaysia #shakleehalal #vitaminCshaklee #nakkulitcantik #nakkulitsihat #SayaJualShaklee #kulitcantik #shakleemurah #putihberseri #setkulitcantik #kulitputih #loffatah #berkualiti #pendaftaranagentdibuka #dropship #shakleeeffect #promoshaklee #antiaging #kurusshaklee #kurus #perutbuncit #rahsiakurus #kurusputih #ramadhan #rahsiacantik #shakleecod #shakleetbs #shakleesungaibesi
Jom sama sama road to kulit shantek 😍⠀⠀ Barulahh confiden raya nanti nak jumpa kawan2, sedara mara kan? Bila dalaman shantik, luaran tk perlu risau lagi, insyaAllah lagi shantik.⠀ ⠀ Promo Vitamin C Shaklee berbaki 8 hari lagi!!!! Harga super duper jimar 😍⠀ ⠀ Dm or whatsapp fitrah ⠀ 📲011-26658290⠀ 📲011-26658290⠀ ⠀ #shaklee  #shakleebyfitrah  #shakleemalaysia  #shakleehalal  #vitaminCshaklee  #nakkulitcantik  #nakkulitsihat  #SayaJualShaklee  #kulitcantik  #shakleemurah  #putihberseri  #setkulitcantik  #kulitputih  #loffatah  #berkualiti  #pendaftaranagentdibuka  #dropship  #shakleeeffect  #promoshaklee  #antiaging  #kurusshaklee  #kurus  #perutbuncit  #rahsiakurus  #kurusputih  #ramadhan  #rahsiacantik  #shakleecod  #shakleetbs  #shakleesungaibesi 
.
TESTIMONI PERFORMANCE DRINK
.
RASA BERTENAGA DI BULAN RAMADHAN, TIADA RASA KERING TEKAK👍👍👍
.
Ada yang nak cuba❓
.
Nak dapatkan pada harga MURAH❓
.
Wassap Suzana yer 😍
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ORDER HERE 📲 013.6289.100
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleehargamurah#sayajualshakleepalingmurah#shakleehargaahli#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleetermurahmalaysia#shakleeterlajakmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeconfirmmurah#shakleemurahselangor#shakleemurahcarisaya#shakleemurahoriginal#performancedrinkshakleemurah#setpuasashaklee#espshakleemurahsangat#settenagashaklee#igiklan#igmalaysia#bazarinsta#bazarmurahmalaysia#instalike#likeforlike#followmyig#testimoniperformancedrinkshaklee
. TESTIMONI PERFORMANCE DRINK . RASA BERTENAGA DI BULAN RAMADHAN, TIADA RASA KERING TEKAK👍👍👍 . Ada yang nak cuba❓ . Nak dapatkan pada harga MURAH❓ . Wassap Suzana yer 😍 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ORDER HERE 📲 013.6289.100 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #sayajualshaklee #sayajualmurah #sayajualshakleehargamurah #sayajualshakleepalingmurah #shakleehargaahli #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleetermurahmalaysia #shakleeterlajakmurah #shakleeterlajaklaris #shakleeconfirmmurah #shakleemurahselangor #shakleemurahcarisaya #shakleemurahoriginal #performancedrinkshakleemurah #setpuasashaklee #espshakleemurahsangat #settenagashaklee #igiklan #igmalaysia #bazarinsta #bazarmurahmalaysia #instalike #likeforlike #followmyig #testimoniperformancedrinkshaklee 
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️
.
Seriously, sangat sangat berbaloi untuk dapatkan SET BASIC KECANTIKAN  dari Shaklee. Order masuk bertubi-tubi.
.
Dan, jadi kelaziman SET BASIC KECANTIKAN nie lah HOT SET SETIAP BULAN! 😍
.
SET BASIC KECANTIKAN TERDIRI DARIPADA 👇🏻
.
ESP :
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat
🌸 Mencegah penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga yang berpanjangan
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka
🌸 Melindungi & menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
VITAMIN C PLUS :
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Jom place your order NOW‼️
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN Shaklee harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
TIADA LAGI KULIT GELAP & KUSAM‼️ . Seriously, sangat sangat berbaloi untuk dapatkan SET BASIC KECANTIKAN dari Shaklee. Order masuk bertubi-tubi. . Dan, jadi kelaziman SET BASIC KECANTIKAN nie lah HOT SET SETIAP BULAN! 😍 . SET BASIC KECANTIKAN TERDIRI DARIPADA 👇🏻 . ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yang berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . VITAMIN C PLUS : 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Jom place your order NOW‼️ . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET BASIC KECANTIKAN Shaklee harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement
Testimoni 💕
.
25% daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN. Contohnya, seperti kuku, otot-otot sebenarnya berasal daripada PROTEIN. Percaya atau tidak, itulah kenyaataanya.
.
Ringkasnya, struktur dalam tubuh manusia dibina daeipada susunan berikut
.
SEL ⏩ TISU ⏩ ORGAN ⏩ SISTEM
.
Stuktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali orag-organ membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan PROTEIN.
.
Kelebihan PROTEIN dalam ESP SHAKLEE
• Kulit menjadi lebiha anjal dan gebu
•Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat dan bayi cepat rasa kenyang
•Pudarkan parut
• Mengawal pertumbuhan jerawat
•Menguatkan akar rambut dan kurangkan keguguran rambut
•Mempertingkat fungsi hormon wanita •Kulit lebih tegang dan sihat
•Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. •Sesuai untuk mereka yang ingin kurangkan berat badan
• Mengatasi masalah gastrik dan pedih ulu hati
•Membantu menstabilkan paras gula glukosa dalam darah
•Mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
•Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru •Meningkatkan kesuburan dan menguatkan rahim
• Milk booster bagi ibu menyusu
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@diari_sihat_nisa
0174873635
Trusted SID
.
#SayaJualShaklee
#ShakleeKedah 
#ShakleeJitra 
#ShakleeAlorStar 
#ShakleeTunjang 
#ShakleeTunjang 
#ShakleeChanglun
#ESPShakleeKedah
#NisaShaklee
Testimoni 💕 . 25% daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN. Contohnya, seperti kuku, otot-otot sebenarnya berasal daripada PROTEIN. Percaya atau tidak, itulah kenyaataanya. . Ringkasnya, struktur dalam tubuh manusia dibina daeipada susunan berikut . SEL ⏩ TISU ⏩ ORGAN ⏩ SISTEM . Stuktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali orag-organ membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan PROTEIN. . Kelebihan PROTEIN dalam ESP SHAKLEE • Kulit menjadi lebiha anjal dan gebu •Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat dan bayi cepat rasa kenyang •Pudarkan parut • Mengawal pertumbuhan jerawat •Menguatkan akar rambut dan kurangkan keguguran rambut •Mempertingkat fungsi hormon wanita •Kulit lebih tegang dan sihat •Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. •Sesuai untuk mereka yang ingin kurangkan berat badan • Mengatasi masalah gastrik dan pedih ulu hati •Membantu menstabilkan paras gula glukosa dalam darah •Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) •Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru •Meningkatkan kesuburan dan menguatkan rahim • Milk booster bagi ibu menyusu . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @diari_sihat_nisa 0174873635 Trusted SID . #SayaJualShaklee  #ShakleeKedah  #ShakleeJitra  #ShakleeAlorStar  #ShakleeTunjang  #ShakleeTunjang  #ShakleeChanglun  #ESPShakleeKedah  #NisaShaklee 
Yang bertanyakan pada Nisa, ESP shaklee nih apa lah yang best sangat pum pang pum pang dok share setiap hari setiap jam! .
Tahu tak, protein yang ada dalam ESP nih bagus untuk sesiapa yang mengalami simptom-simpton :
.
💕 Lemah dan tidak bertenaga
💕 Kulit wajah yang kusam
💕 Bekas gigitan nyamuk, yang akhirnya menjadi kudis dan tinggalkan kesan
💕 Rambut sering gugur lagi lagi lepas melahirkan
.
Kalau nak tahu, ini semua berpunca daripada kekurangan protein.
💋 Nak kulit cantik, gebu
💋 Nak bentuk badan cantik
💋 Nak kuku dan rambut cantik
💋 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
💋 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih
.
Tubuh badan kita nih secara keseleruhannya semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba check balik daily food yang kita makan, cukup ke kandungan protein? Buat yang kata dah cukup dah ambil ayam, ikan anda betul betul yakin tak kandungan protein tu cukupuntuk tampung  keperluan protein untuk badan?
.
Sebabnya bila protein tak cukup tidak hairanlah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang tu.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT TANPA CELA, make sure anda consume enough protein ya. Semestinya ESP yang terbaik.
.
Antara Manfaat & Kebaikan ESP :
.
1. Mencerahkan kulit secara sekata
2. Pudarkan jeragat
3. Membantu hilangkan parut
4. Menjadikan kulit muka lebih halus, gebu, mulus
5. Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6. Memberi rasa kenyang yang lebih lama
7. Menganjalkan payudara & punggung
8. Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9. Mengatasi rasa letih dan lesu
10. Milkbooster
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
.
🎀 Whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
🛍 COD JITRA & SEKITAR
.
#SayaJualShaklee
#ShakleeKedah 
#ShakleeJitra 
#ShakleeAlorStar 
#ShakleeTunjang 
#ShakleeTunjang 
#ShakleeChanglun
#ESPShakleeKedah
#ShakleeLangkawi
#ShakleeHosba
#ShakleeNapoh
#ShakleeIPG
#ShakleeIPDA
#SetKecantikanShaklee
#ESPshakleeKedah
#VitaminCShakleeKedah
#VitaminEShakleeKedah
#NisaShaklee
Yang bertanyakan pada Nisa, ESP shaklee nih apa lah yang best sangat pum pang pum pang dok share setiap hari setiap jam! . Tahu tak, protein yang ada dalam ESP nih bagus untuk sesiapa yang mengalami simptom-simpton : . 💕 Lemah dan tidak bertenaga 💕 Kulit wajah yang kusam 💕 Bekas gigitan nyamuk, yang akhirnya menjadi kudis dan tinggalkan kesan 💕 Rambut sering gugur lagi lagi lepas melahirkan . Kalau nak tahu, ini semua berpunca daripada kekurangan protein. 💋 Nak kulit cantik, gebu 💋 Nak bentuk badan cantik 💋 Nak kuku dan rambut cantik 💋 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 💋 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih . Tubuh badan kita nih secara keseleruhannya semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba check balik daily food yang kita makan, cukup ke kandungan protein? Buat yang kata dah cukup dah ambil ayam, ikan anda betul betul yakin tak kandungan protein tu cukupuntuk tampung keperluan protein untuk badan? . Sebabnya bila protein tak cukup tidak hairanlah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang tu. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT TANPA CELA, make sure anda consume enough protein ya. Semestinya ESP yang terbaik. . Antara Manfaat & Kebaikan ESP : . 1. Mencerahkan kulit secara sekata 2. Pudarkan jeragat 3. Membantu hilangkan parut 4. Menjadikan kulit muka lebih halus, gebu, mulus 5. Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation 6. Memberi rasa kenyang yang lebih lama 7. Menganjalkan payudara & punggung 8. Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati 9. Mengatasi rasa letih dan lesu 10. Milkbooster . ORDER & PERTANYAAN 👇 . @diari_sihat_nisa 0174873635 @diari_sihat_nisa 0174873635 @diari_sihat_nisa 0174873635 . 🎀 Whatsapp for fast respon . 📮 POS SELURUH MALAYSIA . 🛍 COD JITRA & SEKITAR . #SayaJualShaklee  #ShakleeKedah  #ShakleeJitra  #ShakleeAlorStar  #ShakleeTunjang  #ShakleeTunjang  #ShakleeChanglun  #ESPShakleeKedah  #ShakleeLangkawi  #ShakleeHosba  #ShakleeNapoh  #ShakleeIPG  #ShakleeIPDA  #SetKecantikanShaklee  #ESPshakleeKedah  #VitaminCShakleeKedah  #VitaminEShakleeKedah  #NisaShaklee