an online Instagram web viewer

#sasa medias

Photos

面膜控又出沒啦!今次一於試下近日開架大賣😍,連范冰冰都大愛嘅泰國妝蕾(RAY)泰國蠶絲面膜...小妹決定金色同銀色都體驗曬再向大家報告啦!📑 不過小妹有好康情報...依家莎莎萬寧等都係$7X就已經有10片,啱曬日日敷嘅朋友入手啦😆!記得認住個方形QR Code防偽標籤同16個位防偽碼先係正貨😉

#RAY面膜  #RAYmask  #RAY面膜真偽
#RAY面膜真假 #RAY面膜香港 #RAYmask真假 #妝蕾 #SASA #莎莎 #ABOUTHAI 
#阿布泰國生活百貨
#mask #thailand #thaibeauty #beauty #maskholic #hkig #masklover
面膜控又出沒啦!今次一於試下近日開架大賣😍,連范冰冰都大愛嘅泰國妝蕾(RAY)泰國蠶絲面膜...小妹決定金色同銀色都體驗曬再向大家報告啦!📑 不過小妹有好康情報...依家莎莎萬寧等都係$7X就已經有10片,啱曬日日敷嘅朋友入手啦😆!記得認住個方形QR Code防偽標籤同16個位防偽碼先係正貨😉 #RAY面膜  #RAYmask  #RAY面膜真偽  #RAY面膜真假  #RAY面膜香港  #RAYmask真假  #妝蕾  #SASA  #莎莎  #ABOUTHAI  #阿布泰國生活百貨  #mask  #thailand  #thaibeauty  #beauty  #maskholic  #hkig  #masklover 
A cat’s Saturday life...
#allDaysLazy #sasa #weekend #instacat
Hye dolls , now admin perlukan agent2 untuk original makeup trial di negeri 👇 ✅ perak ✅ kuala lumpur ✅ johor ✅ melaka ✅ negeri sembila ✅ serawak 
Setiap negeri admin perlukan 5 orang agent sahaja .. Pendaftaran rm50
FREE SET KENING ( TARTE + NYX ) 
Terus whassap no dibawah JGN LEPASKAN PELUANG original makeup trial banyak manfaat kami sediakan untuk anda menjana income dgn team kami 🙋 
#teamnisa 
#teamnisapower 
#originalmekaptrial 
#sasa 
#mac 
#lauramerciertintedmoisturizer
Hye dolls , now admin perlukan agent2 untuk original makeup trial di negeri 👇 ✅ perak ✅ kuala lumpur ✅ johor ✅ melaka ✅ negeri sembila ✅ serawak Setiap negeri admin perlukan 5 orang agent sahaja .. Pendaftaran rm50 FREE SET KENING ( TARTE + NYX ) Terus whassap no dibawah JGN LEPASKAN PELUANG original makeup trial banyak manfaat kami sediakan untuk anda menjana income dgn team kami 🙋 #teamnisa  #teamnisapower  #originalmekaptrial  #sasa  #mac  #lauramerciertintedmoisturizer 
colorcombos日本にないからゲットできてうれぴ💄💋
次は自分の足で行きたいな

#香港 #sasa #colorcombos #cosme 
#lips #cheeks #love #elipsはまた今度 #売り切れわず
واللى قل معايا قلة هافتكرله ألف ذلة والجدع يعرف يسد
#Sasa.
واللى قل معايا قلة هافتكرله ألف ذلة والجدع يعرف يسد #Sasa .
Penangan BCCREAM DYXY ni makin hebat, makin hari makin banyak penggunaannya.. Banyak permintaan.. 😍😍 👍 Muka tak nampak pucat 😊😊
👍 Jerawat kecut 👍 Bagi vitamin untuk kulit 😘😘
👍 Tak keringkan kulit muka
👍 Muka tak nampak berminyak 😉😉
👍 Siapa tak nak kan, jimat untuk 3-4 bln
👍 Serius talk, ada yang repeat oder 3kali katanya buat stock
.
.
To order:
📲 011 25525381
.
.

#dyxycosmetics
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxyselangor
#muaselangor
#muashahalam
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxylipstick
#teambieena
#teamfl
#cantik
#menawan
#simple
#jimat
#promo
#tahanlama
#uitmshahalam
#uitm
#sephora
#sasa
#mudah
#cepat
#berbaloi
Penangan BCCREAM DYXY ni makin hebat, makin hari makin banyak penggunaannya.. Banyak permintaan.. 😍😍 👍 Muka tak nampak pucat 😊😊 👍 Jerawat kecut 👍 Bagi vitamin untuk kulit 😘😘 👍 Tak keringkan kulit muka 👍 Muka tak nampak berminyak 😉😉 👍 Siapa tak nak kan, jimat untuk 3-4 bln 👍 Serius talk, ada yang repeat oder 3kali katanya buat stock . . To order: 📲 011 25525381 . . #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #muaselangor  #muashahalam  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #teambieena  #teamfl  #cantik  #menawan  #simple  #jimat  #promo  #tahanlama  #uitmshahalam  #uitm  #sephora  #sasa  #mudah  #cepat  #berbaloi 
من لا يـهتم با مـرگ لأ تـهـتـم بـامره , فـالحـب جمـيل ولـڪـن الـڪــرامة اجــمـل ..🌸😉👌 #SASA ✋👌
من لا يـهتم با مـرگ لأ تـهـتـم بـامره , فـالحـب جمـيل ولـڪـن الـڪــرامة اجــمـل ..🌸😉👌 #SASA  ✋👌
Here we go with some more colour!
Handgenäht von Sabrina Splendore für papuni 😍

#fashion #handmade #style #dress #skirt #sasa #splendore #mixandmatch #red #pink #green blue #design #papuni #cool #dress #shirt #combinations #instagood #photooftheday #basel #instadaily #trend #conceptstore #frame #spring #oberwil #laufen #dittingen #annasajdok
LIPKISS RINGAN DAN BEST SEBAB MERAWAT BIBIR 💋
.

Alhamdulillah, bestttt ke bestt? Lipkiss ni sambil cantikkan bibir kita dia juga merawat jadi tak perlu risau kalau berLIPKISS!!
. 
#EHPSdihati #LipskissViral #Lipsmatte #Matte #cantiksambilmerawat #merawatbibir #bibircantik #Lipsticklover #selfie #ajimaura #terapiinstagram #kualalumpur #malaysia #tiadabahankimia #selamat #love #like4like #igers #sicomelpipimerah #nars #mac #Sephora #sasa #takmelekit #likeforfollow #cod #murah #dropshipdiperlukan #janaduit
#EHPSdihati
LIPKISS RINGAN DAN BEST SEBAB MERAWAT BIBIR 💋 . Alhamdulillah, bestttt ke bestt? Lipkiss ni sambil cantikkan bibir kita dia juga merawat jadi tak perlu risau kalau berLIPKISS!! . #EHPSdihati  #LipskissViral  #Lipsmatte  #Matte  #cantiksambilmerawat  #merawatbibir  #bibircantik  #Lipsticklover  #selfie  #ajimaura  #terapiinstagram  #kualalumpur  #malaysia  #tiadabahankimia  #selamat  #love  #like4like  #igers  #sicomelpipimerah  #nars  #mac  #Sephora  #sasa  #takmelekit  #likeforfollow  #cod  #murah  #dropshipdiperlukan  #janaduit  #EHPSdihati 
3 BENDA WAJIB uoolllsss try dan pakai  hari2 sebelum keluar 😍💕
.
Ke hulur ke hilir boleh bawak 🙆.
Senang gilerrr bila dah ade DYXY BCCREAM FOUNDATION + DYXY GREEN TEA FACEMIST + DYXY BRUSH
.
Sekarang tak payah rumit2 nak pakai banyak benda kat muka ni tebal2 dah. ❌NO MORE DAY CREAM
❌NO MORE SUNBLOCK
❌NO MORE LOOSE/COMPACT  POWDER
.
Yang penting makeup kat muka ni langsung tak nampk tebal & nampk natural je uolssss👍🏻😍 Dengan DYXY awak tak perlu jadi pro pun untuk bermakeup. 
Guna DYXY Cosmetic je, awak dah kelihatan cantik berseri seri macam di makeup oleh professional MUA. ❣️BC Cream akan buat muka kita nampak flawless dan bersih. ❣️Berus DYXY akan buat foundation kita lebih kemas dan sekata. ❣️Mist Spray Green Tea akan buat makeup kita tahan lebih lama dan muka kita nampak segar walaupun tidur hanya 3 jam. 
Hebat kan gabungan DYXY Cosmetic. Mari membeli. 😆
.
.
To order:
📲 011 25525381
.
.

#dyxycosmetics
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxyselangor
#muaselangor
#muashahalam
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxylipstick
#teambieena
#teamfl
#cantik
#menawan
#simple
#jimat
#promo
#tahanlama
#uitmshahalam
#uitm
#sephora
#sasa
#mudah
#cepat
#berbaloi
3 BENDA WAJIB uoolllsss try dan pakai hari2 sebelum keluar 😍💕 . Ke hulur ke hilir boleh bawak 🙆. Senang gilerrr bila dah ade DYXY BCCREAM FOUNDATION + DYXY GREEN TEA FACEMIST + DYXY BRUSH . Sekarang tak payah rumit2 nak pakai banyak benda kat muka ni tebal2 dah. ❌NO MORE DAY CREAM ❌NO MORE SUNBLOCK ❌NO MORE LOOSE/COMPACT POWDER . Yang penting makeup kat muka ni langsung tak nampk tebal & nampk natural je uolssss👍🏻😍 Dengan DYXY awak tak perlu jadi pro pun untuk bermakeup. Guna DYXY Cosmetic je, awak dah kelihatan cantik berseri seri macam di makeup oleh professional MUA. ❣️BC Cream akan buat muka kita nampak flawless dan bersih. ❣️Berus DYXY akan buat foundation kita lebih kemas dan sekata. ❣️Mist Spray Green Tea akan buat makeup kita tahan lebih lama dan muka kita nampak segar walaupun tidur hanya 3 jam. Hebat kan gabungan DYXY Cosmetic. Mari membeli. 😆 . . To order: 📲 011 25525381 . . #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #muaselangor  #muashahalam  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #teambieena  #teamfl  #cantik  #menawan  #simple  #jimat  #promo  #tahanlama  #uitmshahalam  #uitm  #sephora  #sasa  #mudah  #cepat  #berbaloi 
お客様Style
blond系 
Nexusでは一緒に働いてくれるスタッフを募集してます!

店長候補、スタイリスト、アシスタント募集!

Nexusでワイワイしてくれる仲間お待ちしております!

0662268505
#Nexus #hair #hairsalon #extention #hairsalonNexus #ネクサス #心斎橋 #ミナミ #シールエクステ #プレミアムシールエクステ #Wカラー #ダブルカラー #外国人風カラー #エクステ #グラデーション #カラー #グラデ #ギャル #イメチェン #ハイライト #SASA #北新地 #美容学生 #バレイヤージュ #美容師求人 #新店美容室 #NO加工
お客様Style blond系 Nexusでは一緒に働いてくれるスタッフを募集してます! 店長候補、スタイリスト、アシスタント募集! Nexusでワイワイしてくれる仲間お待ちしております! 0662268505 #Nexus  #hair  #hairsalon  #extention  #hairsalonNexus  #ネクサス  #心斎橋  #ミナミ  #シールエクステ  #プレミアムシールエクステ  #Wカラー  #ダブルカラー  #外国人風カラー  #エクステ  #グラデーション  #カラー  #グラデ  #ギャル  #イメチェン  #ハイライト  #SASA  #北新地  #美容学生  #バレイヤージュ  #美容師求人  #新店美容室  #NO加工
PRODUCT BERKUALITI MAMPU MILIK,BOLEH CANTIK SEPANTAS 3MINIT
.
.

Bahagia naw naw kan bila bangun tidur rasa kulit muka segar macam embun pagi. .
.

Bila sentuh muka pun rasa licin dan bebas jerawat sana sini.😍
.
.

Kalau lewat nak pergi kerja tak payah kalut mekap sana sini. Cukup sparay #FaceMistDyxy dan dap dap #BcCreamDyxy nipis nipis pun dah berseri.
.
.

Dengan Set Dyxy Kosmetik semua benda jadi mudah. Sebab uols boleh jimat masa hari hari.
Mudah jerr, Kalau tak sempat kat rumah, kat tempat kerja pun boleh calit lagi.😉
.
.

rugi naw naw sape xgrab harga PROMOSI sekarang, stock laku keras, lagi best dapat FREEGIFT EXCLUSIVE lagi tau😍
.
.
To order:
📲 011 25525381
.
.

#dyxycosmetics
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxyselangor
#muaselangor
#muashahalam
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxylipstick
#teambieena
#teamfl
#cantik
#menawan
#simple
#jimat
#promo
#tahanlama
#uitmshahalam
#uitm
#sephora
#sasa
#mudah
#cepat
#berbaloi
PRODUCT BERKUALITI MAMPU MILIK,BOLEH CANTIK SEPANTAS 3MINIT . . Bahagia naw naw kan bila bangun tidur rasa kulit muka segar macam embun pagi. . . Bila sentuh muka pun rasa licin dan bebas jerawat sana sini.😍 . . Kalau lewat nak pergi kerja tak payah kalut mekap sana sini. Cukup sparay #FaceMistDyxy  dan dap dap #BcCreamDyxy  nipis nipis pun dah berseri. . . Dengan Set Dyxy Kosmetik semua benda jadi mudah. Sebab uols boleh jimat masa hari hari. Mudah jerr, Kalau tak sempat kat rumah, kat tempat kerja pun boleh calit lagi.😉 . . rugi naw naw sape xgrab harga PROMOSI sekarang, stock laku keras, lagi best dapat FREEGIFT EXCLUSIVE lagi tau😍 . . To order: 📲 011 25525381 . . #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #muaselangor  #muashahalam  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #teambieena  #teamfl  #cantik  #menawan  #simple  #jimat  #promo  #tahanlama  #uitmshahalam  #uitm  #sephora  #sasa  #mudah  #cepat  #berbaloi 
لا استطيع التوقف عن سماع صوتها في راسي، للاسف مازلت احبها وهيا لا تعرف ذلك 💔
#sasa
لا استطيع التوقف عن سماع صوتها في راسي، للاسف مازلت احبها وهيا لا تعرف ذلك 💔 #sasa 
A later present for you @starswithnames 
#drawing #digitaldrawing #digitalpainting #paint #sasa #fanart #art
Dia yang Introvert 
#shaliha#sasa#
HOT ITEM ❗️ EXCLUSIVE DYXY MASCARA 💋
Apa yang best sangat DYXY MASCARA ni❓ ✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
✔️Bulu mata SENANG NMPK PANJANG
✔️Mata lebih nampak cantik
✔️Mata lebih nampak bulat
✔️Dah tak perlu guna BULU MATA PALSU
✔️Sesuai dipakai pada bila-bila masa
✔️Mata tak gatal
✔️Sesuai pakai even mata pakai color lens
✔️Nampak bulu mata macam naturally panjang
.
.
To order:
📲 011 25525381
.
.

#dyxycosmetics
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxyselangor
#muaselangor
#muashahalam
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxylipstick
#teambieena
#teamfl
#cantik
#menawan
#simple
#jimat
#promo
#tahanlama
#uitmshahalam
#uitm
#sephora
#sasa
#mudah
#cepat
#berbaloi
HOT ITEM ❗️ EXCLUSIVE DYXY MASCARA 💋 Apa yang best sangat DYXY MASCARA ni❓ ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata ✔️Bulu mata SENANG NMPK PANJANG ✔️Mata lebih nampak cantik ✔️Mata lebih nampak bulat ✔️Dah tak perlu guna BULU MATA PALSU ✔️Sesuai dipakai pada bila-bila masa ✔️Mata tak gatal ✔️Sesuai pakai even mata pakai color lens ✔️Nampak bulu mata macam naturally panjang . . To order: 📲 011 25525381 . . #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #muaselangor  #muashahalam  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #teambieena  #teamfl  #cantik  #menawan  #simple  #jimat  #promo  #tahanlama  #uitmshahalam  #uitm  #sephora  #sasa  #mudah  #cepat  #berbaloi 
You can now own a Barik poster for only Php 550.00. It comes in a large (22” X 18”) outdoor sticker format.

Barik Supremo Lambanog
-------------------------------------
#barik #barikph #supremo #lambanog #bariksupremolambanog #supreme #surfph #quezon #tradition #filipinocuisine  #manilamassive #hypefeast #heroes_are_not_saints #travelph #philippines ⚡️🇵🇭⚡️ #phharvest #deptofagriculture #lambanog #filipinofood #filipinospirit #hsbites #solidsoul #localloveph #poblacion #andresbonifacio #kalayaan #baybayin #ophir #nipa #sasa ⚡️📸⚡️
You can now own a Barik poster for only Php 550.00. It comes in a large (22” X 18”) outdoor sticker format. Barik Supremo Lambanog ------------------------------------- #barik  #barikph  #supremo  #lambanog  #bariksupremolambanog  #supreme  #surfph  #quezon  #tradition  #filipinocuisine  #manilamassive  #hypefeast  #heroes_are_not_saints  #travelph  #philippines  ⚡️🇵🇭⚡️ #phharvest  #deptofagriculture  #lambanog  #filipinofood  #filipinospirit  #hsbites  #solidsoul  #localloveph  #poblacion  #andresbonifacio  #kalayaan  #baybayin  #ophir  #nipa  #sasa  ⚡️📸⚡️
Wireless Mouse TOPELEK
Gamelec 2.4G 2400 DPI Optical Wireless 6 Button Wireless Mouse with Nano Receiver, with Side Buttons, 5 Adjustable DPI (800/1200/1600/2000/2400 – Energy Saving Sleep Mode
25 euro
Wireless Mouse TOPELEK Gamelec 2.4G 2400 DPI Optical Wireless 6 Button Wireless Mouse with Nano Receiver, with Side Buttons, 5 Adjustable DPI (800/1200/1600/2000/2400 – Energy Saving Sleep Mode 25 euro
اغرق في بحر احزاني ولا اجد مرسي
اتعلم لعبه النسيان فانسي انني انسي#sasa
اغرق في بحر احزاني ولا اجد مرسي اتعلم لعبه النسيان فانسي انني انسي#sasa 
Crepes and henna in Met A at 6:00pm today! Come out and enjoy some sweet treats! #risd #sasa #risdsasa #henna #crepe #hennaandcrepenight
25 Euro 
Gaming Mouse, Primacc 7200dpi USB Wired LED Gaming Mouse Mouse Ergonomic Mouse Programmable DPI (Standard/1200/2400/3500 5500 7200 with 5 Adjustable DPI 7 Buttons For Pro Gamer Player
25 Euro Gaming Mouse, Primacc 7200dpi USB Wired LED Gaming Mouse Mouse Ergonomic Mouse Programmable DPI (Standard/1200/2400/3500 5500 7200 with 5 Adjustable DPI 7 Buttons For Pro Gamer Player
LAPTOP BACKPACK 17 INCH Shock Proof Light Weight Hiking Daypack ScanSmart TSA Friendly Water Resistant Travel Bag # -- 5 Star Rated Product # in the USA
65€
LAPTOP BACKPACK 17 INCH Shock Proof Light Weight Hiking Daypack ScanSmart TSA Friendly Water Resistant Travel Bag # -- 5 Star Rated Product # in the USA 65€
Galería de fotos del capítulo 26 de #Çukur #Yamaç #Idris #Vartolu #Sultana #Selim #Sena #Saadet #Medet #Emrah #sasa
no one but kam shit crazy “friends” #sasa
no one but kam shit crazy “friends” #sasa 
Mohh c'est mignon ♥️ @satine_walle 
#satine #satinewalle #wallesatine #sasa #satinette 
C'est tellement mignon 😭♥️
##Sasa##sushi##thebestcolleagues❤️ ##party##🔝🔝🔝🥂🥂🥂‼️
Tante #sasa uh😙😙😍
Repost dm e☝ endors promot dm👍 free😘
Tante #sasa  uh😙😙😍 Repost dm e☝ endors promot dm👍 free😘
‪.‬
‪■🎙番組出演/‬ササ⚡️■.‬
『DaigoTheBeasTV プレゼンツ#映画 #9road 特別試写会』にて司会を務めさせていただきました🎤〃.
.
ササはアナウンサー役としても少し出演しています。格ゲー界注目の映画。公開されましたら是非ご覧ください!🎬.
【9road公式ページ】.
project9road9.wixsite.com/9road .
【トレイラーURL】.
youtu.be/0pdUg2Hl5iw .
.
.
#アナウンサー 役 #movie#RedBull#RedBullGamingSphereTokyo
#Twitch#RedBullGamingSphere.
.
〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓.
🌱What’s#ACTP🗝.
🎙#commentator#Caster#GameCaster#実況#解説#司会#EventHost/🎮#eSports#eスポーツ#GAME🕹#FGC#格闘ゲーム FPS🃏CardGame ⚽️🚙etc.../📡#broadcast#イベント#event/📍#tokyo#japan.
〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓.
🌱ACTPmember💠.
■Aru/papatiwawa[アール].
■yamato[大和].
■#SASA[ササ].
〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓.
🎪twitch.tv/A_C_T_P .
〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓.
‪.‬ ‪■🎙番組出演/‬ササ⚡️■.‬ 『DaigoTheBeasTV プレゼンツ#映画  #9road  特別試写会』にて司会を務めさせていただきました🎤〃. . ササはアナウンサー役としても少し出演しています。格ゲー界注目の映画。公開されましたら是非ご覧ください!🎬. 【9road公式ページ】. project9road9.wixsite.com/9road . 【トレイラーURL】. youtu.be/0pdUg2Hl5iw . . . #アナウンサー  役 #movie #RedBull #RedBullGamingSphereTokyo  #Twitch #RedBullGamingSphere . . 〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓. 🌱What’s#ACTP 🗝. 🎙#commentator #Caster #GameCaster #実況 #解説 #司会 #EventHost /🎮#eSports #eスポーツ #GAME 🕹#FGC #格闘ゲーム  FPS🃏CardGame ⚽️🚙etc.../📡#broadcast #イベント #event /📍#tokyo #japan . 〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓. 🌱ACTPmember💠. ■Aru/papatiwawa[アール]. ■yamato[大和]. ■#SASA [ササ]. 〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓. 🎪twitch.tv/A_C_T_P . 〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓.
My baby is one year old today! 🌸
#sasa
#cute
#kitten
#babygirl
#pinko
#love
#sassy
#mylove 
#snowgirl 
#happybirthday
🔘 Cmimi: 20€
🔘 Porosit ne insta-direct
🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀
🔘 Shqiperi posta 3€
🔘 Cmimi: 20€ 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€
What a day... Btw, I wish you all happy birthday. You guys just make my life more colorful. Thank you for being a part of my journey. Best luck to you. 😘 💓
.
.
.
.
#instagram #instalike #birthday #party #sasa #tut #happy #cake #beautiful #girls
代官山駅すぐのハンバーガーSASA
ベーコンチーズバーガー

#sasa
#hamburger
#bacon
#cheese
#potato
#ハンバーガー
#バーガー
#ベーコン
#ポテト
#代官山
Music❤️❤️❤️ #trumpet #sasa #jazz #trumpetplayer
💕jovani💕
style number:33175

اين لباس جهت سفارش موجود مى باشد

Be Glamorous🎀 ✨ساساارائه دهنده ي لباس هاي مجلسي كوتاه و بلند✨

For information about pricing: 
Call: 0313-655-0210📞

Telegram/Whatsapp: +98 935 255 3563📲

Or comment below 👇🏼👇🏼
@sasawomenswear 
@sasawomenswear
💕jovani💕 style number:33175 اين لباس جهت سفارش موجود مى باشد Be Glamorous🎀 ✨ساساارائه دهنده ي لباس هاي مجلسي كوتاه و بلند✨ For information about pricing: Call: 0313-655-0210📞 Telegram/Whatsapp: +98 935 255 3563📲 Or comment below 👇🏼👇🏼 @sasawomenswear @sasawomenswear
Chuppp! Sapa lagi nak merasa pengalaman macam ni? 3 hari ja dah kecut kecut, pastu pakai HBV macam tak pakai pape tapi muka ada perubahan. Syok ka tak syok? Magic tau HBV ni. Sebab tu la hot selling. 
Nak try meh whatsapp akak. Cepat tau tengah sales ni 😍
#infinihoneybeevenom
#mua #serum #makeupartist #madefromkorea #facecream #cream #skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura #sephora #sasa #thebalm #malaysia #Cosmetics #loreal #snailcream #hopegirl
Chuppp! Sapa lagi nak merasa pengalaman macam ni? 3 hari ja dah kecut kecut, pastu pakai HBV macam tak pakai pape tapi muka ada perubahan. Syok ka tak syok? Magic tau HBV ni. Sebab tu la hot selling. Nak try meh whatsapp akak. Cepat tau tengah sales ni 😍 #infinihoneybeevenom  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #facecream  #cream  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura  #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia  #Cosmetics  #loreal  #snailcream  #hopegirl 
It's Summer, Bitches ! ☀️🌹 .
.
.
.
.
#Sarah #Sasa #LaLoca #2018 #2K18 #ItsSummerBitches #ItsSummer #Summer #Summertime #Summerfeeling #GoodVibes #GoodLife #GoodFeelings #ootd #OutfitOfTheDay #☀️ #🌹
Drink good coffee @santaritacoffee @kaffeemacher @spring_roasters @projectbocadelobo and read 😊#barista #filterkaffee #aeropress #swissbrewerscup #ocd #coffeeman #sasa #sasasestic
舊照出土,五味雜陳…………
#sasa
舊照出土,五味雜陳………… #sasa