an online Instagram web viewer

#sabundelima medias

Photos

KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊

Berminat boleh wsp saya terus k👇👇👇
http://www.wasap.my/60143604505/kc
http://www.wasap.my/60143604505/kc

#karismacosmetik
#stokiskarisma
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊 Berminat boleh wsp saya terus k👇👇👇 http://www.wasap.my/60143604505/kc http://www.wasap.my/60143604505/kc #karismacosmetik  #stokiskarisma 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊

Berminat boleh wsp saya terus k👇👇👇
http://www.wasap.my/60143604505/kc
http://www.wasap.my/60143604505/kc

#karismacosmetik
#stokiskarisma
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊 Berminat boleh wsp saya terus k👇👇👇 http://www.wasap.my/60143604505/kc http://www.wasap.my/60143604505/kc #karismacosmetik  #stokiskarisma 
Dah mandi belum?jangan lupa cuci muka dgn #sabundelima
#sabunkunyit #sabunkayumanis lepas tu letak #serum
#serumdelima bertambah2 #fresh  nanti.#NauraEssentials #HomemadeNaturalSkincare #cantikdansihat #girl
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Jom dapatkan..
👇👇👇👇👇👇 Klik 
http://www.wasap.my/60173412594
🚛📮✈Satu Malaysia
Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Jom dapatkan.. 👇👇👇👇👇👇 Klik http://www.wasap.my/60173412594 🚛📮✈Satu Malaysia Pasti...Chantikkk Sangatt!!
Ishh geng mana dok mai lepak kat pipi sikit kat dagu sikit .Leceh betul nanti tinggal jejak lattew !

TAK SUKANYA JERAWAT NI 😭 
Ohh sabar sabar , jangan guna kuku picit semua geng geng tu ! bahaya babe . nanti dia lagi mengganas . 
First cuci muka dulu dengan #sabundelima untuk buang segala kotoran yang ada lepastu serang !!!! Ehh tempek #scrubmelour untuk bunuh semua geng geng ni . Dan boleh tenguk mereka ni beransur tinggalkan kawasan tanpa jejak ! hikss

Belum cuba belum tau tau ! power ka tak power melour sceub ni 🔥🔥 😏 📲0111-6859450
Ishh geng mana dok mai lepak kat pipi sikit kat dagu sikit .Leceh betul nanti tinggal jejak lattew ! TAK SUKANYA JERAWAT NI 😭 Ohh sabar sabar , jangan guna kuku picit semua geng geng tu ! bahaya babe . nanti dia lagi mengganas . First cuci muka dulu dengan #sabundelima  untuk buang segala kotoran yang ada lepastu serang !!!! Ehh tempek #scrubmelour  untuk bunuh semua geng geng ni . Dan boleh tenguk mereka ni beransur tinggalkan kawasan tanpa jejak ! hikss Belum cuba belum tau tau ! power ka tak power melour sceub ni 🔥🔥 😏 📲0111-6859450
PROMOSI FREE POSTAGE

Hah cepat korang 2 hari lagi sebelum tamat promo jimat RM8 duit postage. 
Yang mana masih tercari skincare y ok, nak rawat kulit breakout ke, takut atau malas berskincare y krim2 ni, korang kena try #sabundelima dengan #topengkunyitasshuhadaherbs ni. 
Gabungan mantap untuk dapatkan kulit y ploles cantik cerah dan gebu. 
So apa lagi lets la grab. 
Wassup je ej
Www.wassup.my/60196609097

#sabunpenyeriwajah
#topengkunyitcantikploles
#sabundelima
#kunyitberaskayumanisperawatwajah
#mohcantikploleskankulit
#cantikluaranbersihdalamantampingmenawan
PROMOSI FREE POSTAGE Hah cepat korang 2 hari lagi sebelum tamat promo jimat RM8 duit postage. Yang mana masih tercari skincare y ok, nak rawat kulit breakout ke, takut atau malas berskincare y krim2 ni, korang kena try #sabundelima  dengan #topengkunyitasshuhadaherbs  ni. Gabungan mantap untuk dapatkan kulit y ploles cantik cerah dan gebu. So apa lagi lets la grab. Wassup je ej Www.wassup.my/60196609097 #sabunpenyeriwajah  #topengkunyitcantikploles  #sabundelima  #kunyitberaskayumanisperawatwajah  #mohcantikploleskankulit  #cantikluaranbersihdalamantampingmenawan 
💞 *PUTEH PINK SOAP* 💞
👰AS-SHUHADA👰

PUTEH PINK SOAP memiliki aroma buah Delima yang wangi dan memiliki fungsi untuk mencerahkan kulit atau tubuh dengan anti-oksidan yang berfungsi untuk meremajakan kulit.

Produk Lulusan Kkm 💯 ORGANIK & NATURAL *MERAWAT*, *MELEMBUT* & *MENCERAHKAN* *KULIT* *ANDA* *SECARA* *SEMULAJADI*

Khasiat buah Delima: 💐Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat merangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
💐 Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu.
💐 Delima juga dapat menghilangkan jerawat dan parut jerawat.

Cara Penggunaan: *Gunakan minimum 2 kali sehari sebagai pencuci wajah dan lihatlah hasil yang mengagumkan dalam 1 ~ 2 minggu 📤BERAT: 50 GRAM
💲HARGA: RM25
📮POSTAGE: RM8 SM RM12 SS

Berminat meh wassup
Www.wassup.my/60196609097

#putihpinksoap
#sabunpenyeriwajah
#sabunbaubaby
#sabundelima
#cantikluaranbersihdalamanrampingmenawan
💞 *PUTEH PINK SOAP* 💞 👰AS-SHUHADA👰 PUTEH PINK SOAP memiliki aroma buah Delima yang wangi dan memiliki fungsi untuk mencerahkan kulit atau tubuh dengan anti-oksidan yang berfungsi untuk meremajakan kulit. Produk Lulusan Kkm 💯 ORGANIK & NATURAL *MERAWAT*, *MELEMBUT* & *MENCERAHKAN* *KULIT* *ANDA* *SECARA* *SEMULAJADI* Khasiat buah Delima: 💐Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat merangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. 💐 Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu. 💐 Delima juga dapat menghilangkan jerawat dan parut jerawat. Cara Penggunaan: *Gunakan minimum 2 kali sehari sebagai pencuci wajah dan lihatlah hasil yang mengagumkan dalam 1 ~ 2 minggu 📤BERAT: 50 GRAM 💲HARGA: RM25 📮POSTAGE: RM8 SM RM12 SS Berminat meh wassup Www.wassup.my/60196609097 #putihpinksoap  #sabunpenyeriwajah  #sabunbaubaby  #sabundelima  #cantikluaranbersihdalamanrampingmenawan 
Nak rambut cantik guna HAWAA HAIR SERUM...
Nak muka anjal guna MIRACLE SERUM... Nak hilangkan resdung guna SABUN RESDUNG... Nak muka comel guna SABUN DELIMA... WHATSAPP 011-29864123

#dropship
#HAWAAHAIRSERUM
#MIRACLESERUM
#SABUNRESDUNG
#SABUNDELIMA
ANDA ADA MASALAH JERAWAT, JERAGAT, PARUT JERAWAT,
JERAGAT, BLACKHEAD, DAN WHITE HEAD,
INGIN MILIKI WAJAH YANG CANTIK, GEBU, HALUS DAN LICIN

MIRACLE SERUM BOTOX DAPAT MEMBANTU ANDA

ANTARA FUGSI DAN KELEBIHAN MIRACLE SERUM BOTOX: 💕menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 💕melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 💕 mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 💕mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 💕merawat jerawat serta jeragat 💕 mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 💕membantu memulihkan  masalah bibir.. ===================== WHATSAPP 011-29864123
#dropship
#hawaahairserum
#MIRACLESERUM
#sabunressung
#sabundelima
ANDA ADA MASALAH JERAWAT, JERAGAT, PARUT JERAWAT, JERAGAT, BLACKHEAD, DAN WHITE HEAD, INGIN MILIKI WAJAH YANG CANTIK, GEBU, HALUS DAN LICIN MIRACLE SERUM BOTOX DAPAT MEMBANTU ANDA ANTARA FUGSI DAN KELEBIHAN MIRACLE SERUM BOTOX: 💕menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 💕melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 💕 mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 💕mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 💕merawat jerawat serta jeragat 💕 mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 💕membantu memulihkan masalah bibir.. ===================== WHATSAPP 011-29864123 #dropship  #hawaahairserum  #MIRACLESERUM  #sabunressung  #sabundelima 
🍎SABUN DELIMA COLLAGEN🍎 ✔RM 9 💙asid folat & antioksida dlm buah delima memberi kesan  merangsang. menyahtoksid, meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
💙kandungan gula dlm buah delima bertindak sebagai bahan scrub dlm menyingkirkan kulit2 mati
💙menghilangkan jerawat & parut jerawat 🍓whatsapp = 011-1695 3452

ORIGINAL 💯👍🏻jaminan.
↔↔❤ waktu operasi  online⤵⤵ 💋Kami terima ORDER = ✔AHAD - KHAMIS , waktu ni yerr 👇🏻
10 :00pagi - 6:00ptg &  9:00malam - 11:00malam. ✔Jumaat Offday.😉
✔Sabtu pukul 2:00Ptg - 10 :00 mlm tau😘

Alaaa...jangan intai je, jom beli jom beli ...😘👏🏻 #sabundelima #dwlimacollagenmurah #handbag #cnkoriginalmurah
🍎SABUN DELIMA COLLAGEN🍎 ✔RM 9 💙asid folat & antioksida dlm buah delima memberi kesan merangsang. menyahtoksid, meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. 💙kandungan gula dlm buah delima bertindak sebagai bahan scrub dlm menyingkirkan kulit2 mati 💙menghilangkan jerawat & parut jerawat 🍓whatsapp = 011-1695 3452 ORIGINAL 💯👍🏻jaminan. ↔↔❤ waktu operasi  online⤵⤵ 💋Kami terima ORDER = ✔AHAD - KHAMIS , waktu ni yerr 👇🏻 10 :00pagi - 6:00ptg &  9:00malam - 11:00malam. ✔Jumaat Offday.😉 ✔Sabtu pukul 2:00Ptg - 10 :00 mlm tau😘 Alaaa...jangan intai je, jom beli jom beli ...😘👏🏻 #sabundelima  #dwlimacollagenmurah  #handbag  #cnkoriginalmurah 
🌹 MIRACLE SERUM 🌹 
MIRACLE SERUM 👀 Digunakan untuk kegunaan harian dan sebagai prime supaya mekap tahan lebih lama 👀 Menghasilkan solekan yang lebih glowing serta flawless
👀 Sesuai utk dijadikan primer pada bibir supaya lipstik/liptint tahan lebih lama 👀 Pelembab pada muka

Lagi? Yg penting MIRACLE SERUM dapat: 🍏MEMUDARKAN PARUT 🍏MELEMBUTKAN KULIT 🍏MERAWAT JERAWAT SERTA JERAGAT 🍏MENCERAHKAN KULIT TANPA 🍏MEMBUATKAN MAKE UPTAHAN LEBIH LAMA 🍏MEMBUATKAN MUKA SEMAKIN FLAWLESS

WHATSAPP 011-29864123
#dropship
#hawaahairserum
#MIRACLESERUM
#sabunresdung
#sabundelima
🌹 MIRACLE SERUM 🌹 MIRACLE SERUM 👀 Digunakan untuk kegunaan harian dan sebagai prime supaya mekap tahan lebih lama 👀 Menghasilkan solekan yang lebih glowing serta flawless 👀 Sesuai utk dijadikan primer pada bibir supaya lipstik/liptint tahan lebih lama 👀 Pelembab pada muka Lagi? Yg penting MIRACLE SERUM dapat: 🍏MEMUDARKAN PARUT 🍏MELEMBUTKAN KULIT 🍏MERAWAT JERAWAT SERTA JERAGAT 🍏MENCERAHKAN KULIT TANPA 🍏MEMBUATKAN MAKE UPTAHAN LEBIH LAMA 🍏MEMBUATKAN MUKA SEMAKIN FLAWLESS WHATSAPP 011-29864123 #dropship  #hawaahairserum  #MIRACLESERUM  #sabunresdung  #sabundelima 
Kelebihan sabun delima 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat
🌷membantu pembentukan tisu kulit
🌷menyembuhkan luka
🌷melancarkan peredaran darah pada kulit
🌷membantu menguatkan lapisan kulit
🌷melindungi kulit daripada sun burn
🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari
🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser
🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit
🌷melambatkan proses penuaan
🌷mengurangkan bintik-bintik hitam
🌷mengurangkan garis-garis halus
🌷melembutkan kulit
🌷menganjalkan kulit
🌷memulihkan kulit yang kering
🌷mengekalkan kelembapan kulit
🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan
🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat
🌷mengurangkan parut jerawat

WHATSAPP 011-29864123
#DROPSHIP
#hawaahairserum
#miracleserum
#sabunresdung
#SABUNDELIMA
Kelebihan sabun delima 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat 🌷membantu pembentukan tisu kulit 🌷menyembuhkan luka 🌷melancarkan peredaran darah pada kulit 🌷membantu menguatkan lapisan kulit 🌷melindungi kulit daripada sun burn 🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari 🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser 🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit 🌷melambatkan proses penuaan 🌷mengurangkan bintik-bintik hitam 🌷mengurangkan garis-garis halus 🌷melembutkan kulit 🌷menganjalkan kulit 🌷memulihkan kulit yang kering 🌷mengekalkan kelembapan kulit 🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan 🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat 🌷mengurangkan parut jerawat WHATSAPP 011-29864123 #DROPSHIP  #hawaahairserum  #miracleserum  #sabunresdung  #SABUNDELIMA 
BUY 5 FREE 1
*sabun percuma blh pilih sendiri atau random.
*sementara stock masih ada

SABUN BERAS ASLI
SABUN GLUTA
SABUN TANAKA ROSE
SABUN TANAKA MADU
SABUN DELIMA
SABUN SUSU KAMBING

WHATSAPP 0105415587

#sabunberasthailand #sabunberas #sabunberasmurah #sabunsusukambing #sabuntanaka #sabungluta #sabundelima #whiteningsoap #facesoap #ricesoap
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
JOM AMBIK MASA SEDIKIT UTK INFO BERSAMA👇

Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit .. 👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah... Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!👸 #kunyitpegijepunponttpwrnakuning
#karismacosmetic
#pakaidulubrukondembeb
#serupatapitaksama

#TeamKCEzah 
#dropshipstokisezah
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? JOM AMBIK MASA SEDIKIT UTK INFO BERSAMA👇 Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah... Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!👸 #kunyitpegijepunponttpwrnakuning  #karismacosmetic  #pakaidulubrukondembeb  #serupatapitaksama  #TeamKCEzah  #dropshipstokisezah 
Sabun delima...Melembutkan kulit muka..sesuai untuk semua jenis kulit Asia
#sabundelima#sabunmuka#pomagranate
Bukan setakat muka ja dapat kesan dari penggunaan sabun homemade ni..tangan pun dapat sekali tau.sebelum guna nampak kering,berkedut bagai.tapi bila dah guna,nampak kelembapan kat situ.

#bazarpaknil #igshopmurah #sabundelima #kulitlembap
Bukan setakat muka ja dapat kesan dari penggunaan sabun homemade ni..tangan pun dapat sekali tau.sebelum guna nampak kering,berkedut bagai.tapi bila dah guna,nampak kelembapan kat situ. #bazarpaknil  #igshopmurah  #sabundelima  #kulitlembap 
Hubungi stokis dan agen-agen kami yg berdekatan dgn anda..
Saleena Perfect Beauty
Watsapp0126761543
#sabundelima
#minyakargan
#walnutshell
#kolagen
Blh ke mcm ni ?huhu gmbr curi by beloved 💞😒😅
#hizabeauty #sabundelima #kosmetikmurah #bbysiter
Blh dh kan nk jdi model ..hihihi blh ke idokk ni ? 😁🙈
#hizabeauty #sabundelima #kosmetikmurah #bbysiter #popiacheesesedap #popianestumsedap
Sabun kbrother pelbagai pilihan. 1 rm1.50 1pc, kecuali sabun thanaka rm1.60 1pc

Apa2 boleh wassap 0138656448 yaya
Utk pembelian selamat sila layari shopee shop kami di profile. Klik pada laman web tersebut. Pelbagai lagi barangan readystock boleh dipilih.

#sabunkbrother #sabunkbrothers #sabunsusuberas #sabunsusukambing #sabundelima #sabunthanaka #readystock #readystockstore #sabunalphaarbutin
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
JOM AMBIK MASA SEDIKIT UTK INFO BERSAMA👇

Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit .. 👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah... Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!👸 #kunyitpegijepunponttpwrnakuning
#karismacosmetic
#pakaidulubrukondembeb
#serupatapitaksama
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? JOM AMBIK MASA SEDIKIT UTK INFO BERSAMA👇 Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah... Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!👸 #kunyitpegijepunponttpwrnakuning  #karismacosmetic  #pakaidulubrukondembeb  #serupatapitaksama 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit .. 👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah... Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!👸
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah... Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!👸
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat
🌸kulit tidak sekata
🌸 kulit berpori besar
🌸kulit kusam dan tidak berseri
🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah.

Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare #produkterbaik #glow #glowfoundation #sabundelima #pencucimuka #pembersihmuka #foundation #cecair #glowingskin #masalahmuka #masalahkulit
😭😭sedih dengan kulit muka😔.. Dah try macam² prodk dah try mcm skincare😢tapi tetap tiada hasil,🤓mehh sini sis nk cerita sikit pasal Dyfa beauty ni😊jangan sedih😢dan jangan ragu ragu🤗meh sini sis nak crta skit pasl kelebihan DYFA BEAUTY ni😍yang dekat kita rapat²kan👏🏻yang jauh kita dekat² kan😁😘 ✍🏻SET DYFA BEAUTY DAPAT MENGATASI MASALAH. 🌸 kulit berjeragat. 🌸kulit berminyak serta cenderung berjerawat 🌸kulit tidak sekata 🌸 kulit berpori besar 🌸kulit kusam dan tidak berseri 🌸garisan kedutan 🌸parut jerawat serta ketidak rataan kulit wajah. Dgn harga RM50 anda dh boleh cantik dgn dyfa beauty,Tak mampu yg mahal,kita sediakan set trial hanya RM35 shj,boleh whtsapp-01114920048.. #skincare  #produkterbaik  #glow  #glowfoundation  #sabundelima  #pencucimuka  #pembersihmuka  #foundation  #cecair  #glowingskin  #masalahmuka  #masalahkulit 
Feedback dari #RegularCustomer. Bermula dengan diri sendiri pakai, pastu adik-adik di kampung pun pakai, kemudian anak-anak pun pakai. Bila dah serasi sangat dengan kulit masing-masing, terus jadi dropship😊. #SabunDelima menduduki carta teratas dalam kalangan preggy mom dan juga menjadi pilihan ibu/mama/umi/emak/mami untuk si cilik. Sangat bagussss untuk gatal-gatal pada kulit. Alhamdulillah dengan izin Allah jua.
.
.
Yang dah guna sabun ni pakat cakap kulit lembuttttt😍😍..
.
.
RM23/pc(50gm) exclude postage
.
.
Awak yg berhampiran Alor Setar boleh dapatkannya di vendor boutique #AireneBoutique:
No. 2512B Pekan Pumpong(Berhadapan Medan Selera Pumpong). Lokasi: berhampiran dengan Wisma Darulaman, KMC dan Pusat Kerajaan Anak Bukit a.k.a Muadzam Shah.
.
.
#TestimoniNauraEssentials #FeedbackNauraEssentials #TestimoniProdukOrganik #TestimoniProdukHomemade #TestimoniProdukSemulajadi
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #HomemadeNaturalSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #AllNatural #SkincareRoutine
Feedback dari #RegularCustomer . Bermula dengan diri sendiri pakai, pastu adik-adik di kampung pun pakai, kemudian anak-anak pun pakai. Bila dah serasi sangat dengan kulit masing-masing, terus jadi dropship😊. #SabunDelima  menduduki carta teratas dalam kalangan preggy mom dan juga menjadi pilihan ibu/mama/umi/emak/mami untuk si cilik. Sangat bagussss untuk gatal-gatal pada kulit. Alhamdulillah dengan izin Allah jua. . . Yang dah guna sabun ni pakat cakap kulit lembuttttt😍😍.. . . RM23/pc(50gm) exclude postage . . Awak yg berhampiran Alor Setar boleh dapatkannya di vendor boutique #AireneBoutique : No. 2512B Pekan Pumpong(Berhadapan Medan Selera Pumpong). Lokasi: berhampiran dengan Wisma Darulaman, KMC dan Pusat Kerajaan Anak Bukit a.k.a Muadzam Shah. . . #TestimoniNauraEssentials  #FeedbackNauraEssentials  #TestimoniProdukOrganik  #TestimoniProdukHomemade  #TestimoniProdukSemulajadi  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #HomemadeNaturalSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #AllNatural  #SkincareRoutine 
Yuk !! kembalikan kesegaran tubuh dan pikiranmu, dengan berendam bersama Persian Pomegranate Foaming Bath.
.
.
kandungan Mineral, Vitamin dan kalium yang terdapat dalam buah delima merah akan membantu meregenerasi sel kulit, kolagen dan elastisitas kulitmu. Dipadu juga dengan aroma lembutnya minyak almond dan segarnya daun teh hijau yang akan memberikan efek menenangkan.
.
.
kulit akan kembali sehat ternutrisi sembari kamu merasakan rileksasi yang sesungguhnya.
Yuk !! kembalikan kesegaran tubuh dan pikiranmu, dengan berendam bersama Persian Pomegranate Foaming Bath. . . kandungan Mineral, Vitamin dan kalium yang terdapat dalam buah delima merah akan membantu meregenerasi sel kulit, kolagen dan elastisitas kulitmu. Dipadu juga dengan aroma lembutnya minyak almond dan segarnya daun teh hijau yang akan memberikan efek menenangkan. . . kulit akan kembali sehat ternutrisi sembari kamu merasakan rileksasi yang sesungguhnya.
COMING SOON
HOMEMADE ORGANIC POMEGRANATE SOAP AND SCRUB

Delima oh Delima
Setiap kali production jus delima untuk @pomlovedelima maka berguni-guni kulit dibuang

Memang lama dah plan nak jemur, keringkan dan buat sabun dan scrub
Dah jemur separuh jalan hujan pulak
Ni dah start musim panas
Harap kering dan cantik lah kulit delima ni

#homemadeskincare #consumercakna #sabundelima #scrubdelima #pomlovesoap
COMING SOON HOMEMADE ORGANIC POMEGRANATE SOAP AND SCRUB Delima oh Delima Setiap kali production jus delima untuk @pomlovedelima maka berguni-guni kulit dibuang Memang lama dah plan nak jemur, keringkan dan buat sabun dan scrub Dah jemur separuh jalan hujan pulak Ni dah start musim panas Harap kering dan cantik lah kulit delima ni #homemadeskincare  #consumercakna  #sabundelima  #scrubdelima  #pomlovesoap 
Morning uolls ..semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik .,
#hizabeauty #sabundelima
Sabun scrub delima
RM3
POSTAGE 
SM RM5
SS RM8
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sabunkopi #sabundelima #ootd #cantik
Sekali tengok bintik2 tu mcm geli kan.jgn geli sbb ni la tambahan khasiat #sabundelima ni.biji2 yg di kisar sekali dgn isi delima untuk menghasilkan sabun.
Rm23 exc postage

Banyak khasiat tp antara feedback yg dpt dari customer,dpt lembapkan kulit,pudarkan parut hitam, kurangkan muka berminyak,hilangkan jerawat pasir,hilangkan wajah kusam dan kecilkan jerawat batu.

Di buat dari bahan semulajadi tanpa kimia berbahaya,tanpa paraben dan hanya bertahan untuk tempoh 6 bulan ja.sbb tiada pengawet yg mampu membuatkan sabun ni tahan lama.

Wssup 0174894089
Area kedah boleh maklumkan tinggal kt mana.sbb mungkin boleh cod. 😀

#mukaberminyak #jerawatpasir  #homemade #organik #ramuanasli #tanpaparaben #followforfollow #kulitkusam #bazarmalaysia
Sekali tengok bintik2 tu mcm geli kan.jgn geli sbb ni la tambahan khasiat #sabundelima  ni.biji2 yg di kisar sekali dgn isi delima untuk menghasilkan sabun. Rm23 exc postage Banyak khasiat tp antara feedback yg dpt dari customer,dpt lembapkan kulit,pudarkan parut hitam, kurangkan muka berminyak,hilangkan jerawat pasir,hilangkan wajah kusam dan kecilkan jerawat batu. Di buat dari bahan semulajadi tanpa kimia berbahaya,tanpa paraben dan hanya bertahan untuk tempoh 6 bulan ja.sbb tiada pengawet yg mampu membuatkan sabun ni tahan lama. Wssup 0174894089 Area kedah boleh maklumkan tinggal kt mana.sbb mungkin boleh cod. 😀 #mukaberminyak  #jerawatpasir  #homemade  #organik  #ramuanasli  #tanpaparaben  #followforfollow  #kulitkusam  #bazarmalaysia 
Sabun Delima 4pcs RM10
Postage RM7 Semenanjung
RM12 Sabah/Sarawak
•
Berminat Sila Whatsapp Sis Okay Dear 😁
+60165319696 atau Klik Link Di Bio
•
Cod Available di Lot 21 & 62 Up Town Telok Chempedak , Kuantan Pahang
•
#kosmetik #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #makeuptutorial #lipstickmurahmalaysia #barangmakeupmurah #macmalaysia #narsmalaysia #hudabeautymalaysia #vaselinemalaysia #glowglowingmalaysia #maskmalaysia #dyxymalaysia #tatiskincaremurah #dyxymalaysiamurah #kbrothers #sabundelimamurah #sabundelima
Sabun Delima 4pcs RM10 Postage RM7 Semenanjung RM12 Sabah/Sarawak • Berminat Sila Whatsapp Sis Okay Dear 😁 +60165319696 atau Klik Link Di Bio • Cod Available di Lot 21 & 62 Up Town Telok Chempedak , Kuantan Pahang • #kosmetik  #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #sayajualmakeup  #sayajualmakeupmurah  #makeuptutorial  #lipstickmurahmalaysia  #barangmakeupmurah  #macmalaysia  #narsmalaysia  #hudabeautymalaysia  #vaselinemalaysia  #glowglowingmalaysia  #maskmalaysia  #dyxymalaysia  #tatiskincaremurah  #dyxymalaysiamurah  #kbrothers  #sabundelimamurah  #sabundelima 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
Ws 0148190357
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Ws 0148190357
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Jom dapatkan..
👇👇👇👇👇👇 Klik 
http://www.wasap.my/60173412594
🚛📮✈Satu Malaysia
Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Jom dapatkan.. 👇👇👇👇👇👇 Klik http://www.wasap.my/60173412594 🚛📮✈Satu Malaysia Pasti...Chantikkk Sangatt!!
Xsabar nk tnggu ni siap ..Semoga dipermudahkan segalanya 
#sabundelima #kosmetikmurah
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. Ini adalah uji kata yg telah dilakukan terhadap produk Karisma Cosmetic. Dengan menggunakan sudu bersih yg belum pernah digunakan,ambil sedikit krim layur di atas api. Supaya keluli itu bertindak balas dgn haba. Ingat ye bukannya MEMBAKAR terus krim tersebut.. Kalau bakar buah epal pn hitam kan😂😂🤘Semua krim karisma itu tetap tidak bertukar menjadi hitam tanda krim karisma tidak mempunyai merkuri. Sebaliknya hanya mencair elok. Sekiranya bertukar menjadi hitam itu tanda yg sangat tidak baik kpd kulit anda. Jadi buatlah pilihan bijak ok

#karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! ⭐️kalo nk buat mcm nie mohon test produk KC yg ori yea uolss..kalo test yg fake hasilnye lain👯
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. Ini adalah uji kata yg telah dilakukan terhadap produk Karisma Cosmetic. Dengan menggunakan sudu bersih yg belum pernah digunakan,ambil sedikit krim layur di atas api. Supaya keluli itu bertindak balas dgn haba. Ingat ye bukannya MEMBAKAR terus krim tersebut.. Kalau bakar buah epal pn hitam kan😂😂🤘Semua krim karisma itu tetap tidak bertukar menjadi hitam tanda krim karisma tidak mempunyai merkuri. Sebaliknya hanya mencair elok. Sekiranya bertukar menjadi hitam itu tanda yg sangat tidak baik kpd kulit anda. Jadi buatlah pilihan bijak ok #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! ⭐️kalo nk buat mcm nie mohon test produk KC yg ori yea uolss..kalo test yg fake hasilnye lain👯
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. Ini adalah uji kata yg telah dilakukan terhadap produk Karisma Cosmetic. Dengan menggunakan sudu bersih yg belum pernah digunakan,ambil sedikit krim layur di atas api. Supaya keluli itu bertindak balas dgn haba. Ingat ye bukannya MEMBAKAR terus krim tersebut.. Kalau bakar buah epal pn hitam kan😂😂🤘Semua krim karisma itu tetap tidak bertukar menjadi hitam tanda krim karisma tidak mempunyai merkuri. Sebaliknya hanya mencair elok. Sekiranya bertukar menjadi hitam itu tanda yg sangat tidak baik kpd kulit anda. Jadi buatlah pilihan bijak ok

#karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! ⭐️kalo nk buat mcm nie mohon test produk KC yg ori yea uolss..kalo test yg fake hasilnye lain👯
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. Ini adalah uji kata yg telah dilakukan terhadap produk Karisma Cosmetic. Dengan menggunakan sudu bersih yg belum pernah digunakan,ambil sedikit krim layur di atas api. Supaya keluli itu bertindak balas dgn haba. Ingat ye bukannya MEMBAKAR terus krim tersebut.. Kalau bakar buah epal pn hitam kan😂😂🤘Semua krim karisma itu tetap tidak bertukar menjadi hitam tanda krim karisma tidak mempunyai merkuri. Sebaliknya hanya mencair elok. Sekiranya bertukar menjadi hitam itu tanda yg sangat tidak baik kpd kulit anda. Jadi buatlah pilihan bijak ok #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! ⭐️kalo nk buat mcm nie mohon test produk KC yg ori yea uolss..kalo test yg fake hasilnye lain👯
Tester untuk Masker scrub habis dah na . Semua yang dalam gambar ni 1 tuan ja . Nasib sayur ayam pa kak ina tak jual . Kalau dak habis beliau borong . Keke gurau .

Siappp
2 masker scrub
2 rose water
#SabunDelima 20 pcs
#SabunResdung 20 pcs untuk orang #Terengganu .

Masker scrub buka untuk rebrand sahaja ya . Serendah 1kg .

Laku gak masker ni . Bukan tu ja , yang paling best . Cust dok keciwi pegang muka . Sebab rasa licin halus lepas pakai . Haha Jangan la pegang selalu ya muka tu . Nanti naik cik j plak . Haruuu

Mak kak ina lak kata macam pakai simen .
Ada yang nak tolong promot . Ada yang cakap biji2 halus kat muka dah ranap . Ai kadang2 risau gak takut cust kata kak ina letak merkuri la pa bagai . Wahaaha dak na..dak na.. Demi Allah dak 😂

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Tester untuk Masker scrub habis dah na . Semua yang dalam gambar ni 1 tuan ja . Nasib sayur ayam pa kak ina tak jual . Kalau dak habis beliau borong . Keke gurau . Siappp 2 masker scrub 2 rose water #SabunDelima  20 pcs #SabunResdung  20 pcs untuk orang #Terengganu  . Masker scrub buka untuk rebrand sahaja ya . Serendah 1kg . Laku gak masker ni . Bukan tu ja , yang paling best . Cust dok keciwi pegang muka . Sebab rasa licin halus lepas pakai . Haha Jangan la pegang selalu ya muka tu . Nanti naik cik j plak . Haruuu Mak kak ina lak kata macam pakai simen . Ada yang nak tolong promot . Ada yang cakap biji2 halus kat muka dah ranap . Ai kadang2 risau gak takut cust kata kak ina letak merkuri la pa bagai . Wahaaha dak na..dak na.. Demi Allah dak 😂 Wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #HomemadeBox  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Tester untuk Masker scrub habis dah na . Semua yang dalam gambar ni 1 tuan ja . Nasib sayur ayam pa kak ina tak jual . Kalau dak habis beliau borong . Keke gurau .

Siappp
2 masker scrub
2 rose water
#SabunDelima 20 pcs
#SabunResdung 20 pcs untuk orang #Terengganu .

Masker scrub buka untuk rebrand sahaja ya . Serendah 1kg .

Laku gak masker ni . Bukan tu ja , yang paling best . Cust dok keciwi pegang muka . Sebab rasa licin halus lepas pakai . Haha Jangan la pegang selalu ya muka tu . Nanti naik cik j plak . Haruuu

Mak kak ina lak kata macam pakai simen .
Ada yang nak tolong promot . Ada yang cakap biji2 halus kat muka dah ranap . Ai kadang2 risau gak takut cust kata kak ina letak merkuri la pa bagai . Wahaaha dak na..dak na.. Demi Allah dak 😂

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Tester untuk Masker scrub habis dah na . Semua yang dalam gambar ni 1 tuan ja . Nasib sayur ayam pa kak ina tak jual . Kalau dak habis beliau borong . Keke gurau . Siappp 2 masker scrub 2 rose water #SabunDelima  20 pcs #SabunResdung  20 pcs untuk orang #Terengganu  . Masker scrub buka untuk rebrand sahaja ya . Serendah 1kg . Laku gak masker ni . Bukan tu ja , yang paling best . Cust dok keciwi pegang muka . Sebab rasa licin halus lepas pakai . Haha Jangan la pegang selalu ya muka tu . Nanti naik cik j plak . Haruuu Mak kak ina lak kata macam pakai simen . Ada yang nak tolong promot . Ada yang cakap biji2 halus kat muka dah ranap . Ai kadang2 risau gak takut cust kata kak ina letak merkuri la pa bagai . Wahaaha dak na..dak na.. Demi Allah dak 😂 Wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #HomemadeBox  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Merahnya mak ngah😂 tqvm order #SabunDelima 20 pcs . Semoga serasi lah ya . Boleh repeat lagi . Kikiki

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Alhamdulillah order masuk lg ..thank you order lida 😊 siap transfer dh ..insha-Allah petang nti sy post ..
#jomgrabsekarang #lida #jamunenek #sabundelima #maskerkunyit #vitgemok #ubtgemok #pm
Sabun delima merupakan produk pertama Naura Essentials bersama sabun kulit kayu manis & garam bukit. Satu-satunya sabun yang berasaskan buah dan juga paling popular dalam kalangan preggy mom dan baby😊
.
.
Ingredients:
Fresh Pomegranate, Pomegranate Seeds, Pomegranate Oil, Aloe Vera Extract, Essential Oil Rose, and Licorice Extract.
.
.
👉jerawat 👉parut jerawat 👉kulit sun burn 👉bintik-bintik hitam 👉melembutkan kulit 👉menganjalkan kulit 👉minyak muka berlebihan 👉melembapkan kulit 👉kulit kering 👉garis-garis halus
.
.
feedback tambahan dari penggunaa: 👉ruam peluh/ruam baby/ruam perubahan hormon preggy mom
👉chicken pox(parut pudar dan tak pedih) 👉gatal-gatal/ekzema 👉kulit kusam 👉kanak-kanak kulit sensitif/radang kulit
.
.
#NauraEssentials
#HomemadeNaturalSkincare #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NaturalSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunDelima #PomegranateSoap
#AllNatural #SkincareRoutine  #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare
Sabun delima merupakan produk pertama Naura Essentials bersama sabun kulit kayu manis & garam bukit. Satu-satunya sabun yang berasaskan buah dan juga paling popular dalam kalangan preggy mom dan baby😊 . . Ingredients: Fresh Pomegranate, Pomegranate Seeds, Pomegranate Oil, Aloe Vera Extract, Essential Oil Rose, and Licorice Extract. . . 👉jerawat 👉parut jerawat 👉kulit sun burn 👉bintik-bintik hitam 👉melembutkan kulit 👉menganjalkan kulit 👉minyak muka berlebihan 👉melembapkan kulit 👉kulit kering 👉garis-garis halus . . feedback tambahan dari penggunaa: 👉ruam peluh/ruam baby/ruam perubahan hormon preggy mom 👉chicken pox(parut pudar dan tak pedih) 👉gatal-gatal/ekzema 👉kulit kusam 👉kanak-kanak kulit sensitif/radang kulit . . #NauraEssentials  #HomemadeNaturalSkincare  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NaturalSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare 
Like & SHARE banyak2 video nieee 😍

Nak bagi RM50 + 2 KOTAK FREE kat pemenang bertuah!!! 😱

Full video kat FB *Nur Khairun Nisa*

Follow @neysabeauty_hq 🌸

#NeysaSkincare 
#SabunDelima 
#KrimSiangSpf50
Like & SHARE banyak2 video nieee 😍 Nak bagi RM50 + 2 KOTAK FREE kat pemenang bertuah!!! 😱 Full video kat FB *Nur Khairun Nisa* Follow @neysabeauty_hq 🌸 #NeysaSkincare  #SabunDelima  #KrimSiangSpf50 
Like & SHARE banyak2 video nieee 😍

Nak bagi RM50 + 2 KOTAK FREE kat pemenang bertuah!!! 😱

Full video kat FB *Nur Khairun Nisa*

Follow @neysabeauty_hq 🌸

#NeysaSkincare 
#SabunDelima 
#KrimSiangSpf50
Like & SHARE banyak2 video nieee 😍 Nak bagi RM50 + 2 KOTAK FREE kat pemenang bertuah!!! 😱 Full video kat FB *Nur Khairun Nisa* Follow @neysabeauty_hq 🌸 #NeysaSkincare  #SabunDelima  #KrimSiangSpf50 
Rasakan Manfaat Sabun Delima yang dipadu dengan ekstrak Manggis dan Tomat dalam ” Persian Pomegranate hand and body cleanser”
.
.
Sifatnya yang Anti-aging dan Anti-oksidan  mampu mempercepat regenerasi kulit baru yang lebih sehat. Membuat kulitmu tampak lebih cerah, halus dan lembut alami.
Rasakan Manfaat Sabun Delima yang dipadu dengan ekstrak Manggis dan Tomat dalam ” Persian Pomegranate hand and body cleanser” . . Sifatnya yang Anti-aging dan Anti-oksidan mampu mempercepat regenerasi kulit baru yang lebih sehat. Membuat kulitmu tampak lebih cerah, halus dan lembut alami.