an online Instagram web viewer

#sabuncute medias

Photos

NAK KURUS SEBELUM RAYA!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Yang mana berazam nak pakai baju kebaya Hari Raya ni, wajib beli sabun halia lengkuas ni ๐Ÿคญ

Sebab sabun halia lengkuas ni berfungsi untuk bakar lemak. Selain itu, lengkuas juga berfungsi mematikan fungus panau bagi yang ada panau di badan ๐Ÿ˜‰

Let's kurusss ๐Ÿ˜‹

#sabunhandmade #sabuncute #sabunzindagibeauty #sabunnatural
NAK KURUS SEBELUM RAYA!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Yang mana berazam nak pakai baju kebaya Hari Raya ni, wajib beli sabun halia lengkuas ni ๐Ÿคญ Sebab sabun halia lengkuas ni berfungsi untuk bakar lemak. Selain itu, lengkuas juga berfungsi mematikan fungus panau bagi yang ada panau di badan ๐Ÿ˜‰ Let's kurusss ๐Ÿ˜‹ #sabunhandmade  #sabuncute  #sabunzindagibeauty  #sabunnatural 
Sabun Tomato dari Zindagi Beauty ๐Ÿ…

#sabunhandmade #sabuncomel #sabuncute #sabunzindagibeauty
Sabun cute promosi April

3biji RM5
7biji RM10

Harga asal sebiji RM2 *Harga tidak termasuk postage

Berminat boleh whatsapp +60194779661(pn.Adibah)

#SabunCute #SAUPOR #teamSaupor #SabunHomeMade #ProdukLulusKkm
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat.

Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi.

Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat. Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi. Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain:

Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu.

Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang ye๐Ÿ˜‰

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain: Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu. Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang ye๐Ÿ˜‰ #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Saupor ada buat PROMOSI laa๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
3 biji RM5
7 biji RM10
.
Tidak termasuk pos
.
Wahh jimat banyak๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarangโ€ผ๏ธ
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109
.
www.wasap.my/60136545109/sabuncute
.
#teamsaupor
#sabuncute
#promosiapril
Saupor ada buat PROMOSI laa๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 3 biji RM5 7 biji RM10 . Tidak termasuk pos . Wahh jimat banyak๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarangโ€ผ๏ธ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109 . www.wasap.my/60136545109/sabuncute . #teamsaupor  #sabuncute  #promosiapril 
Kulit terlalu berminyak boleh pakai sabun tomato ni. Paling best, sejuk je bila pakai sabun ni.

Nak order? Whatsapp 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute
Sabun madu sesuai untuk kulit kering, jerawat tak banyak.

Nak order?
WHATSAPP 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun kayu manis

Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan jeragat. Juga boleh pudarkan parut di wajah.

Order?
WHATSAPP 0184631804
#sabunhomemalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun cute diperbuat dari bahan alami. Rasai kesegaran selepas mencuci muka dengan sabun cute ni. Muka makin bersih dan lembap.

Sebiji rm2. 3 biji rm5. 7 biji rm10.

Postage rm8 untuk 1 hingga 10 biji โ˜บ๏ธ #saupor #teamSaupor #sabuncute #handmadesoap
Sabun cute diperbuat dari bahan alami. Rasai kesegaran selepas mencuci muka dengan sabun cute ni. Muka makin bersih dan lembap. Sebiji rm2. 3 biji rm5. 7 biji rm10. Postage rm8 untuk 1 hingga 10 biji โ˜บ๏ธ #saupor  #teamSaupor  #sabuncute  #handmadesoap 
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. 
Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. 
#teamsaupor #sabuncute #sabuncutedelima
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. #teamsaupor  #sabuncute  #sabuncutedelima 
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu.

Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam.

Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif.

#TeamSaupor #sabuncute
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu. Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam. Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute  pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif. #TeamSaupor  #sabuncute 
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu?
Ada delima *merah*
Ada kopi *hitam*
Ada madu *kuning cair*
Ada oat *koko*

#sabuncute #teamsaupor
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu? Ada delima *merah* Ada kopi *hitam* Ada madu *kuning cair* Ada oat *koko* #sabuncute  #teamsaupor 
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. 
Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya.  Jom cuba sabun cute tomato.  #teamsaupor #sabuncute #saupor
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya. Jom cuba sabun cute tomato. #teamsaupor  #sabuncute  #saupor 
7 jenis sabun cute , bahan2 dan juga kegunaan.
.
.
Setiap bahan ada fungsi masing2.
.
.
Boleh campur2 nak selesaikan masalah kulit muka kita.
.
.
Apa yg ada perlukan adalah sedikit kesabaran. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunbebaskimia
7 jenis sabun cute , bahan2 dan juga kegunaan. . . Setiap bahan ada fungsi masing2. . . Boleh campur2 nak selesaikan masalah kulit muka kita. . . Apa yg ada perlukan adalah sedikit kesabaran. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunbebaskimia 
Masalah bau badan
.
Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun.  Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi ni.  Terbaik untuk hilangkan bau badan.  #sabuncuteKopi keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa.
.
Sabun cute Kopi
.
Kandungan :gliserin, kopi, pewangi
.
Berat : 10 gram
.
Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki
.
Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun.  Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air
.
#sabuncutekopi 
#homemadesoap 
#sabuncute
#teamsaupor
#sauporkotatinggi
Masalah bau badan . Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun. Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi  ni. Terbaik untuk hilangkan bau badan. #sabuncuteKopi  keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa. . Sabun cute Kopi . Kandungan :gliserin, kopi, pewangi . Berat : 10 gram . Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki . Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun. Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air . #sabuncutekopi  #homemadesoap  #sabuncute  #teamsaupor  #sauporkotatinggi 
Siapa dah cuba sabun cute ni????
.
.
.
Kini ada keluaran terbaru ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sabun cute kunyit.
.
.
.
Yeayy.
Jom cuba.
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #bebaskimia
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
Berminat? 
Direct wassap Ummi Ira ๐Ÿ“ฒ 0136258351

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. Berminat? Direct wassap Ummi Ira ๐Ÿ“ฒ 0136258351 #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Best pakai sabun cute.  Sampaikan sanggup order dari Mesir.  Banyak bagi manfaat katanya.
.
Sekarang sabun cute ada 7jenis semuanya. Jom whatsapp no tertera untuk tahu sabun mana paling sesuai dengan kulit anda.
.
.
๐Ÿ“ฒ013-6545109
.
.
#sabuncute #sabuncutebysaupor #merawatjerawatjeragat #merawatkulitkusam #mencerahkankulit #mengurangkaneyebag #merawatkulitkering #melembapkankulit #mengurangkankulitberminyak #kotatinggi
Sabun Cute ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tak rugi bersabun cute.  Jerawat pasir cepat kecut.  Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. .
. .
Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji.  Tahan seminggu pulak tu.  Sebulan kos rm8 jee. .
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #testimonisaupor
Sabun Cute ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Tak rugi bersabun cute. Jerawat pasir cepat kecut. Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. . . . Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji. Tahan seminggu pulak tu. Sebulan kos rm8 jee. . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #testimonisaupor 
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. .
.
Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung.
.
.
.
Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. .
.
Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead.
.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #oat #skrubmuka #ciknurrul
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. . . Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung. . . . Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. . . Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead. . #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #oat  #skrubmuka  #ciknurrul 
Selamat pagi dan happy weekend semua. .
.
.
Pagi ni cuci muka dgn apa tu?
Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor?
.
.
Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air.
.
.
Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜
. 
#bebasjerawat #saupor #sabuncute #kayumanis #nhmartt #ciknurrul
Selamat pagi dan happy weekend semua. . . . Pagi ni cuci muka dgn apa tu? Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor? . . Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air. . . Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ . #bebasjerawat  #saupor  #sabuncute  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
PUNCA BIBIR GELAP
.
1.kesan pancaran matahari belebihan.
.
2.reaksi terhadap alahan tertentu.
.
3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti.
.
4.kesan merokok.
.
5.pengambilan kafein keterlaluan.
.
6.ketidakseimbangan hormon.
.
.
Jom rawat bibir dengan #lipsbalm dari #saupor. Selamat menggunakan bahan alami. โคโคโค
.
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute
PUNCA BIBIR GELAP . 1.kesan pancaran matahari belebihan. . 2.reaksi terhadap alahan tertentu. . 3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti. . 4.kesan merokok. . 5.pengambilan kafein keterlaluan. . 6.ketidakseimbangan hormon. . . Jom rawat bibir dengan #lipsbalm  dari #saupor . Selamat menggunakan bahan alami. โคโคโค . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute 
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering.
.
Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun.
.
Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan.
.
Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu.
.
Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor.
#sabuncute #sabunmadu #nhmartt #ciknurrul #teamsaupor
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering. . Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun. . Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan. . Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu. . Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. #sabuncute  #sabunmadu  #nhmartt  #ciknurrul  #teamsaupor 
SABUN CUTE SESUAI DIJADIKAN HADIAH.
.
tak lama lagi birthday orang tersayang. Tak tahu nak bagi hadiah apa. Jam, baju semua dah selalu sangat bagi.
.
Apa kata bagi hadiah #sabuCute. Letak dalam kotak, bungkus cantik cantik.
.
Mesti dia rasa happy. Sebab bukan je comel sabun ni, tapi merawat kulit. Bestkan? ๐Ÿ˜
.
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul
SABUN CUTE SESUAI DIJADIKAN HADIAH. . tak lama lagi birthday orang tersayang. Tak tahu nak bagi hadiah apa. Jam, baju semua dah selalu sangat bagi. . Apa kata bagi hadiah #sabuCute . Letak dalam kotak, bungkus cantik cantik. . Mesti dia rasa happy. Sebab bukan je comel sabun ni, tapi merawat kulit. Bestkan? ๐Ÿ˜ . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar.
.
Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah.
.
Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya ๐Ÿ˜
.
Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar. . Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah. . Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya ๐Ÿ˜ . Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni. . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
KEMBALI โค
.
.
Alhamdulillah, semakin baik. 
Macam2 try bahan alami untuk setelkan #breakout yg teruk masa 2015 dulu.Nak tengok teruk yer camne?? Nnti kalau ada kekentalan NH sharekan ya..๐Ÿ‘€
.
.
.
Ada lah dalam 2 3 4 produk guna. Sejak akhir #2016 jumpa #sabuncute sampai sekarang pakai. .๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š
.

Tak nak curang. 
Serasi sudah dgn 6 ketul cute tu.๐Ÿ’–
.
.
.
 #nofilters #sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkayumanis #sabunmuka #saupor
KEMBALI โค . . Alhamdulillah, semakin baik. Macam2 try bahan alami untuk setelkan #breakout  yg teruk masa 2015 dulu.Nak tengok teruk yer camne?? Nnti kalau ada kekentalan NH sharekan ya..๐Ÿ‘€ . . . Ada lah dalam 2 3 4 produk guna. Sejak akhir #2016  jumpa #sabuncute  sampai sekarang pakai. .๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š . Tak nak curang. Serasi sudah dgn 6 ketul cute tu.๐Ÿ’– . . . #nofilters  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkayumanis  #sabunmuka  #saupor 
Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati.
.
Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Happy weekends gaisss!!!
#nhmartt #saupor #sabuncute
Assalamualaikum dan selamat pagi. . Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati. . Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Happy weekends gaisss!!! #nhmartt  #saupor  #sabuncute 
"SABUN MADU DAN KAYU MANIS"
.
.
Kebaikan sabun ni dapat โ™ฅ๏ธ memudarkan parut jerawat
โ™ฅ๏ธ merawat jerawat dan resdung
โ™ฅ๏ธmenaikan seri wajah
โ™ฅ๏ธmelambatkan penuaan
.
Hanya rm10 untuk saiz 50g macam dalam gambar ni.
.
Tahan untuk sebulan.
#nhmartt #sabuncute #kayumanis #madu #sabunmuka ##ciknurrul
"SABUN MADU DAN KAYU MANIS" . . Kebaikan sabun ni dapat โ™ฅ๏ธ memudarkan parut jerawat โ™ฅ๏ธ merawat jerawat dan resdung โ™ฅ๏ธmenaikan seri wajah โ™ฅ๏ธmelambatkan penuaan . Hanya rm10 untuk saiz 50g macam dalam gambar ni. . Tahan untuk sebulan. #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis  #madu  #sabunmuka  ##ciknurrul 
Yeaah akhirnya bisa review ๐Ÿ™Œ

Jd kemaren menang giveaway dr @alanisbypgf dn sebelum tahun baru udah nyampe rumah tp after 1 januari baru bisa dipakai๐Ÿ˜™. Ini sabun cocok banget buat aku yg benar2 sibuk ๐Ÿ˜‚ semalam kuliah ampe tgl 30 des belum lagi UAS yg sampai tgl 13 januari ntar ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ง. #capeakutuh
.
.

Yg aku suka dr sabun ini adalah : โœ”wanginya enak banget bikin relax, wanginya tuh gak bikin enek/mual. โœ”Trus cantik banget kek cake. Akutuh sempet gak tega buat pakenya. โœ”tebel dn gede banget ... jd kalian yg beli pasti gak akan rugi.
Pokoknya aku suka ... udah gitu aja adminya juga fast respon. Pokoknya recomen banget๐Ÿ’ฏ. .
.
Buat kalian yg ingin cobain sabun yg hand made tanpa sls dn zat kimia yg berbahaya buat kuliat dn lingkungan wajib order di @alanisbypgf
.
Dan buat @alanisbypgf thx udah milih aku dan moga nanti makin banyak GA biar aku ikut lagi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰ #sabun #sabunhandmade #sabuncake #sabuncute
Yeaah akhirnya bisa review ๐Ÿ™Œ Jd kemaren menang giveaway dr @alanisbypgf dn sebelum tahun baru udah nyampe rumah tp after 1 januari baru bisa dipakai๐Ÿ˜™. Ini sabun cocok banget buat aku yg benar2 sibuk ๐Ÿ˜‚ semalam kuliah ampe tgl 30 des belum lagi UAS yg sampai tgl 13 januari ntar ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ง. #capeakutuh  . . Yg aku suka dr sabun ini adalah : โœ”wanginya enak banget bikin relax, wanginya tuh gak bikin enek/mual. โœ”Trus cantik banget kek cake. Akutuh sempet gak tega buat pakenya. โœ”tebel dn gede banget ... jd kalian yg beli pasti gak akan rugi. Pokoknya aku suka ... udah gitu aja adminya juga fast respon. Pokoknya recomen banget๐Ÿ’ฏ. . . Buat kalian yg ingin cobain sabun yg hand made tanpa sls dn zat kimia yg berbahaya buat kuliat dn lingkungan wajib order di @alanisbypgf . Dan buat @alanisbypgf thx udah milih aku dan moga nanti makin banyak GA biar aku ikut lagi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰ #sabun  #sabunhandmade  #sabuncake  #sabuncute 
Sabun cute ๐Ÿ˜ ai try pakai sabun tomato utk muka berminyak and sabun kayu manis utk jerawat halus2 kat dahi ๐Ÿ˜… baru berapa hari belum seminggu tau ai pakai.. Best sgat.. Lembut muka lepas cuci muka pakai sabun cute ni.. Sabun delima and sabun oat ai belum try ๐Ÿ˜… Ai dah jatuh cinta dengan organik2 produk ni ๐Ÿ˜˜ TQ @cikeha ๐Ÿ˜‰ #sabuncute
Sabun cute ๐Ÿ˜ ai try pakai sabun tomato utk muka berminyak and sabun kayu manis utk jerawat halus2 kat dahi ๐Ÿ˜… baru berapa hari belum seminggu tau ai pakai.. Best sgat.. Lembut muka lepas cuci muka pakai sabun cute ni.. Sabun delima and sabun oat ai belum try ๐Ÿ˜… Ai dah jatuh cinta dengan organik2 produk ni ๐Ÿ˜˜ TQ @cikeha ๐Ÿ˜‰ #sabuncute 
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis.
.
Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat :
โค merawat masalah jerawat
โคmemudarkan parut jerawat
โคmerawat masalah resdung
โคmemudarkan jeragat di wajah.
.
Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja.
.
Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. 
#sabuncute #sabunmuka #kayumanis #nhmartt  #ciknurrul
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis. . Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat : โค merawat masalah jerawat โคmemudarkan parut jerawat โคmerawat masalah resdung โคmemudarkan jeragat di wajah. . Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja. . Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. #sabuncute  #sabunmuka  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
#sabuncuteoat yang dapat merawat kulit yang berjerawat.. #sabunCute
Setiap orang mahukan kulit yang berseri. Mereka akan cuba pelbagai jenis kosmetik di pasaran.

Tapi bahan semulajadi juga yang terbaik. Buah dan sayur boleh guna untuk kecantikan.

Contohnya tomato. Adalah sejenis sayuran yang bagus untuk kulit. 
Amalan mengosok buah tomato ke wajah buat kulit lebih berseri. Sebab ada vitamin c dalam tomato ni.

Kalau guna #sabun_cute_tomato pun boleh dapat manfaat yang sama. Sebab ada tomato dalam sabun ni.

Lebih mudah nak konsisten. Tetiap hari boleh guna. Yela, kalau simpan buah tomato cepat rosak kan.. Guna sabun cute lebih mudah dan jimat.
#sabuncute
Setiap orang mahukan kulit yang berseri. Mereka akan cuba pelbagai jenis kosmetik di pasaran. Tapi bahan semulajadi juga yang terbaik. Buah dan sayur boleh guna untuk kecantikan. Contohnya tomato. Adalah sejenis sayuran yang bagus untuk kulit. Amalan mengosok buah tomato ke wajah buat kulit lebih berseri. Sebab ada vitamin c dalam tomato ni. Kalau guna #sabun_cute_tomato  pun boleh dapat manfaat yang sama. Sebab ada tomato dalam sabun ni. Lebih mudah nak konsisten. Tetiap hari boleh guna. Yela, kalau simpan buah tomato cepat rosak kan.. Guna sabun cute lebih mudah dan jimat. #sabuncute 
Alhamdullullilah klau dah rezeki tu tak kmna
Jual la apa pun yg penting sikap panjual itu sndri 
Mak jugak pasti ni rezeki anak mak jgak
Tak bnyak pun tak apa janji bhagia nak tlong msalah orng lain... #rznbeauty
#sabuncute
#sabarituindah
#rezekianakituluas
#ikhlasjujuritupenting
Khasiat oat menurut kajian antarabangsa telah membuktikan ia makanan yang berkhasiat dengan kebaikannya tersendiri serta disarankan untuk semua peringkat umur.

TAPI...
oat jgak baik utk kulit anda
#sabuncute 
#cute
Khasiat oat menurut kajian antarabangsa telah membuktikan ia makanan yang berkhasiat dengan kebaikannya tersendiri serta disarankan untuk semua peringkat umur. TAPI... oat jgak baik utk kulit anda #sabuncute  #cute 
Cube bagi ni mase time nikah dulu. 
Mak buka je bekas cincin tu,  mesti terkejut coz cincinnya tiada. Uang ade cume #sabunCute
Cube bagi ni mase time nikah dulu. Mak buka je bekas cincin tu, mesti terkejut coz cincinnya tiada. Uang ade cume #sabunCute 
#sabuncute 
Dah cuba baru tahu 
Belum cuba belum tahu
#sabuncute
Kenapa sabun cute ni saiz kecil je? Sebab korang boleh beli sikit2 dulu untuk cuba.  Kan sabun ni banyak jenis. Ada sabun madu, kayu manis, tomato, delima , oat dan kopi.  Tak tahu mana yang paling sesuai dengan korang kan?. Jadi boleh beli satu biji setiap jenis dulu. Bila dah try, rasa nak repeat order tu boleh beli saiz besar. 
Ada ramai yang macam ni. Mula2 je rasa ragu2 nak try. 
Sekali dah cuba terus repeat order beli saiz besar. Memang ada saiz besar 50g. Jangan risau ye. ๐Ÿ˜Š

#sabuncute
Kenapa sabun cute ni saiz kecil je? Sebab korang boleh beli sikit2 dulu untuk cuba. Kan sabun ni banyak jenis. Ada sabun madu, kayu manis, tomato, delima , oat dan kopi. Tak tahu mana yang paling sesuai dengan korang kan?. Jadi boleh beli satu biji setiap jenis dulu. Bila dah try, rasa nak repeat order tu boleh beli saiz besar. Ada ramai yang macam ni. Mula2 je rasa ragu2 nak try. Sekali dah cuba terus repeat order beli saiz besar. Memang ada saiz besar 50g. Jangan risau ye. ๐Ÿ˜Š #sabuncute 
Simple naturel for your skin
#sabuncute
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS

Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. 
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.

Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.

#SabunCuteBySaupor

01112561593

RM 10โฉโฉโฉ 5 pcs

RM10โฉโฉโฉ 5 Pcs
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. #SabunCuteBySaupor  01112561593 RM 10โฉโฉโฉ 5 pcs RM10โฉโฉโฉ 5 Pcs
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.
.
Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu.
.
Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute
.
#SabunCuteBySaupor
#sauporkotatinggi
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. . Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. . Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute  . #SabunCuteBySaupor  #sauporkotatinggi 
Buah delima mengandungi antioksidan. 
Fungsi Antioksidan : melawan radikal bebas yang dapat merosakkan sel. 
Jika digunakan pada kulit dapat mencegah penuaan dan kedutan pada wajah. 
Sebab tu kalau nak AWET MUDA, cucilah muka dengan #sabunCute delima. Mudah kan nak cantik?

#sabuncutebysauporโ˜˜
Buah delima mengandungi antioksidan. Fungsi Antioksidan : melawan radikal bebas yang dapat merosakkan sel. Jika digunakan pada kulit dapat mencegah penuaan dan kedutan pada wajah. Sebab tu kalau nak AWET MUDA, cucilah muka dengan #sabunCute  delima. Mudah kan nak cantik? #sabuncutebysaupor โ˜˜
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS

Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. 
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.

Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.

#SabunCuteBySaupor

Untuk odee
01112561593
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. #SabunCuteBySaupor  Untuk odee 01112561593
Setiap pembelian Lesanda Sweet Foundation
2 PCS RM 56
POSTAGE RM 8
Freegift #kissbeautyMATTELIPSTICK + #SABUNCUTE 1 PCS

#EmpireEzza
01112561593
A9233
#AGENTLESANDACOSMETIC

#EMPIREDONUTKAYU

P/S makin byk grab ..makin byk freegift..
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin

Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah.

Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute kayu manis untuk buat facial.

Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. 
Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya. ๐Ÿ˜‰

#sauporNaturalProduk
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah. Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute  kayu manis untuk buat facial. Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya. ๐Ÿ˜‰ #sauporNaturalProduk 
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin
.
Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah.
.
Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute kayu manis untuk buat facial.
.
Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain.
.
Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya.๐Ÿ˜‰
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin . Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah. . Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute  kayu manis untuk buat facial. . Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. . Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya.๐Ÿ˜‰ . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari.
.
Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka.
.
Langsung tak sama dengan #sabunCute tomato ni. Teksture  halus dan ringan untuk dipakai setiap hari.
.
Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari. . Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka. . Langsung tak sama dengan #sabunCute  tomato ni. Teksture halus dan ringan untuk dipakai setiap hari. . Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.

Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. 
Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute

01112561593

#sabuncutebysaupor
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute  01112561593 #sabuncutebysaupor 
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari.

Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka.

Langsung tak sama dengan #sabunCute tomato ni. Teksture  halus dan ringan untuk dipakai setiap hari.

Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.

#sabuncutebysaupor
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari. Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka. Langsung tak sama dengan #sabunCute  tomato ni. Teksture halus dan ringan untuk dipakai setiap hari. Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi. #sabuncutebysaupor 
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS
.
Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni.
.
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.
.
Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.
.
#SabunCuteBySaupor
#sauporkotatinggi
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS . Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. . Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. . Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. . #SabunCuteBySaupor  #sauporkotatinggi 
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! ๐Ÿ˜
.
Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. .
.
.
Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan.
.
Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin.
.
.
Awesome kan? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #oat #sabunmuka #bebaskimia
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! ๐Ÿ˜ . Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. . . . Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan. . Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin. . . Awesome kan? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #oat  #sabunmuka  #bebaskimia 
Khasiat Delima โš˜Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral โš˜Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. โš˜Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. โš˜Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. โš˜ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi

#sabuncute delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni

#Saupor
#teamsaupor
#Saupor
#SabunCute

01112561593
Khasiat Delima โš˜Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral โš˜Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. โš˜Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. โš˜Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. โš˜ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi #sabuncute  delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni #Saupor  #teamsaupor  #Saupor  #SabunCute  01112561593
Yummy-yummy... Ada serupa dengan cool blog tak? Opps jangan makan taw, ini scrub badan yang dapat memberi ketenangan & kelegaan mood kita apabila kita apply ke badan kita. โšœ๏ธ
โšœ๏ธ
โšœ๏ธ
#teamsaupor #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #scrubBodyLavender
Jangan stress okay. Sebab stress ni boleh mempengaruhi kecantikan. Terutamanya kulit. Wanita yang stress akan dapat kulit yang kusam dan tak bermaya.
.
Elakkan stress dan sentiasa bertenang dalam apa jua situasi.
.
Opss. Tapi ada jerawat lah pulak. But ladies.. Jerawat tumbuh sebulan sekali itu normal. Cuci lah muka dengan #SabunCute kayu manis.
.
Dapat kecutkan jerawat dengan cepat. Tanpa perlu stress lagi.
.
Jom order sabun kayu manis๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
#merawatjerawat
Jangan stress okay. Sebab stress ni boleh mempengaruhi kecantikan. Terutamanya kulit. Wanita yang stress akan dapat kulit yang kusam dan tak bermaya. . Elakkan stress dan sentiasa bertenang dalam apa jua situasi. . Opss. Tapi ada jerawat lah pulak. But ladies.. Jerawat tumbuh sebulan sekali itu normal. Cuci lah muka dengan #SabunCute  kayu manis. . Dapat kecutkan jerawat dengan cepat. Tanpa perlu stress lagi. . Jom order sabun kayu manis๐Ÿ˜Š . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-6545109 . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi  #merawatjerawat 
Hebat betul herba bernama kayu manis ni. Selain digunakan dalam masakan, boleh disapu pada kulit. Tapi pastikan jenis ceylon bukan cassia.
.
Yang selalu kita jumpa dan murah tu adalah cassia ye. Kalau nak tengok gambar.
.
Sabun cute guna yang jenis ceylon . Sebab tu sangat bagus untuk merawat jerawat dan parut.
.
Jadi jangan pelik kalau korang try buat di rumah dan tak berkesan. Lebih baik guna je #sabunCute kayu manis. Mudah, jimat dan berkesan.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Hebat betul herba bernama kayu manis ni. Selain digunakan dalam masakan, boleh disapu pada kulit. Tapi pastikan jenis ceylon bukan cassia. . Yang selalu kita jumpa dan murah tu adalah cassia ye. Kalau nak tengok gambar. . Sabun cute guna yang jenis ceylon . Sebab tu sangat bagus untuk merawat jerawat dan parut. . Jadi jangan pelik kalau korang try buat di rumah dan tak berkesan. Lebih baik guna je #sabunCute  kayu manis. Mudah, jimat dan berkesan. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Kopi dapat menghilangkan mata panda. Mata yang sembap akan ganggu penampilan diri anda. Boleh saja sapu serbuk kopi yang dah dicampur air disekitar bawah mata. Biarkan selama 15 minit. Dengan #sabunCute kopi , hanya sapu buih sabun ni bawah mata seama 15 minit untuk hilangkan mata panda.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi 
#teamsaupor
Kopi dapat menghilangkan mata panda. Mata yang sembap akan ganggu penampilan diri anda. Boleh saja sapu serbuk kopi yang dah dicampur air disekitar bawah mata. Biarkan selama 15 minit. Dengan #sabunCute  kopi , hanya sapu buih sabun ni bawah mata seama 15 minit untuk hilangkan mata panda. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi  #teamsaupor 
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato ๐Ÿ˜Š
.
#teamsaupor
#sauporkotatinggi 
#sabuncutebysaupor
Untuk kulit berminyak biasanya berpunca dari masalah pori terbuka. Amalan sapu jus tomato setiap hari dapat atasi masalah ni.

Nak senang, konsisten cuci muka dengan #sabunCute tomato. In shaa Allah pori makin mengecil dan minyak pun kurang๐Ÿ˜Š

#teamsabuncutebysaupor๐Ÿ€
Untuk kulit berminyak biasanya berpunca dari masalah pori terbuka. Amalan sapu jus tomato setiap hari dapat atasi masalah ni. Nak senang, konsisten cuci muka dengan #sabunCute  tomato. In shaa Allah pori makin mengecil dan minyak pun kurang๐Ÿ˜Š #teamsabuncutebysaupor ๐Ÿ€
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabun #bebaskimia
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor. 
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.

Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.

Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor . Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
. . 
#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. . . #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.

#TEAMSABUNCUTEBYSAUPOR๐Ÿ€
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. #TEAMSABUNCUTEBYSAUPOR ๐Ÿ€