an online Instagram web viewer

#rosyessence medias

Photos

#shockingsale #rosybeautyboosteressence tinggal beberapa hari je lagi hampaa. 
Memang Wowww sangat bila #rosybeautyboosteressence pujaan ramai ni on sale! Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
#shockingsale  #rosybeautyboosteressence  tinggal beberapa hari je lagi hampaa. Memang Wowww sangat bila #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai ni on sale! Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai tinggal 11 HARI LAGI! 
Ruginya hampa tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
#shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai tinggal 11 HARI LAGI! Ruginya hampa tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
Dua benda favourite akak. #skindetoxfacerange & #rosybeautyboosteressence. Dua2 berasaskan bahan2 organik.
.
.
Bahan2 asasnya hanya pati tumbuhan2 dah kami utamakan extract bunga2 serta extract buah2 berries yg di import dari luar negara. .
.
Nak dapat kesan WOW kenala KONSISTEN. Benda baik akak kena kongsi dengan hampa. ๐Ÿ˜
.
.
#ProdukOrganik #sayajual #rosyessence #salemalaysia #ruangrezekihanania #rosyessenceserum #serum #primer #moisturiser #organik #natural #produkmesrawudhu #teamskindetox 
#skindetoxfacerange #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #naturalproducts #nomercury #noparaben #kkmapproved #lokalah  #tempatanfest #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox
Dua benda favourite akak. #skindetoxfacerange  & #rosybeautyboosteressence . Dua2 berasaskan bahan2 organik. . . Bahan2 asasnya hanya pati tumbuhan2 dah kami utamakan extract bunga2 serta extract buah2 berries yg di import dari luar negara. . . Nak dapat kesan WOW kenala KONSISTEN. Benda baik akak kena kongsi dengan hampa. ๐Ÿ˜ . . #ProdukOrganik  #sayajual  #rosyessence  #salemalaysia  #ruangrezekihanania  #rosyessenceserum  #serum  #primer  #moisturiser  #organik  #natural  #produkmesrawudhu  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #beauty  #health  #naturalproducts  #nomercury  #noparaben  #kkmapproved  #lokalah  #tempatanfest  #skincareforwomenandmen  #sayagunasayajual  #dywanzsskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence .
.
Dengan penggunaan konsisten #serumajaib, hampa dah boleh say good bye to jerawat dan kulit kusam.๐Ÿ™Œ. Ramai dah cuba. Hampa bila lagi? Kata nak cantik sebelom raya kan. ๐Ÿ™†
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #rejuvenatebar #skindetox #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Dengan penggunaan konsisten #serumajaib , hampa dah boleh say good bye to jerawat dan kulit kusam.๐Ÿ™Œ. Ramai dah cuba. Hampa bila lagi? Kata nak cantik sebelom raya kan. ๐Ÿ™† . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #rejuvenatebar  #skindetox  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah 
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
BAHAN2 YANG TERKANDUNG DALAM BEAUTY BOOSTER ESSENCE SERUM DAN KEBAIKANNYA ๐ŸŒน Rose Extract - anti-oksida terbaik utk kulit
-mencerahkan dan melembabkan kulit
-memperbaiki sel2 kulit yg rosak .
 Vitamin E
- Dapat membantu kulit kelihatan lebih muda.
- Membantu mencerahkan kulit.
- Membantu proses penyembuhan kulit
.
๐ŸŠ Vitamin C - Perlindungan dari sinar matahari.
- Mencegah perubahan warna kulit
.
๐ŸŒผEkstrak Bunga Chamomile
- Pelembab yang efektif dan memperlambat proses penuaan kulit.
-Mencerahkan kulit sehingga nampak sehat dan bercahaya
.
๐ŸŒฐ Argan oil
- Menghilangkan Bekas Luka
- Merawat Jerawat dan Jerawat
.
๐ŸƒAloe Vera Extract
- Membantu kulit untuk sentiasa kelihatan lembab-
 Kulit tidak akan kering
- Memberikan wajah berasa fresh dan cool
- Membantu menghilangkan panau dan kesan sunburn ๐Ÿ‹Lemon extract
- Membantu kulit untuk kelihatan lebih glowing
-Mencerahkan kulit
- Melambatkan proses penuaan kulit
- Mengelakkan kulit dari kusam
.
๐Ÿ Apple Stemcell
- Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
- Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit. - Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka
.
.
Kelebihan Beauty Booster Essence:
โœ… membantu merawat masalah jerawat & parut
โœ… membantu merawat masalah jeragat
โœ…membantu merawat masalah kulit kusam, gelap dan selaran (sunburn)
โœ… Mencerahkan kulit tanpan menghakis
โœ…Melembabkan kulit
โœ… Anti-penuaan, anti-oksida & anti radang
โœ… Menyembuhkan luka kecil pada kulit .
.
Nak cuba, boleh klik ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60197151621
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
BAHAN2 YANG TERKANDUNG DALAM BEAUTY BOOSTER ESSENCE SERUM DAN KEBAIKANNYA ๐ŸŒน Rose Extract - anti-oksida terbaik utk kulit -mencerahkan dan melembabkan kulit -memperbaiki sel2 kulit yg rosak . Vitamin E - Dapat membantu kulit kelihatan lebih muda. - Membantu mencerahkan kulit. - Membantu proses penyembuhan kulit . ๐ŸŠ Vitamin C - Perlindungan dari sinar matahari. - Mencegah perubahan warna kulit . ๐ŸŒผEkstrak Bunga Chamomile - Pelembab yang efektif dan memperlambat proses penuaan kulit. -Mencerahkan kulit sehingga nampak sehat dan bercahaya . ๐ŸŒฐ Argan oil - Menghilangkan Bekas Luka - Merawat Jerawat dan Jerawat . ๐ŸƒAloe Vera Extract - Membantu kulit untuk sentiasa kelihatan lembab- Kulit tidak akan kering - Memberikan wajah berasa fresh dan cool - Membantu menghilangkan panau dan kesan sunburn ๐Ÿ‹Lemon extract - Membantu kulit untuk kelihatan lebih glowing -Mencerahkan kulit - Melambatkan proses penuaan kulit - Mengelakkan kulit dari kusam . ๐Ÿ Apple Stemcell - Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. - Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit. - Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka . . Kelebihan Beauty Booster Essence: โœ… membantu merawat masalah jerawat & parut โœ… membantu merawat masalah jeragat โœ…membantu merawat masalah kulit kusam, gelap dan selaran (sunburn) โœ… Mencerahkan kulit tanpan menghakis โœ…Melembabkan kulit โœ… Anti-penuaan, anti-oksida & anti radang โœ… Menyembuhkan luka kecil pada kulit . . Nak cuba, boleh klik ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#serumajaib fav ramai. ๐Ÿ™† Dengan pembelian 1 botol hampa akan JIMAT RM 6, tapi beli 3 botol hampa dapat JIMAT RM 35. Sapa cepat dia dapat
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100

EXC POSTAGE
.
.
Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
#serumajaib  fav ramai. ๐Ÿ™† Dengan pembelian 1 botol hampa akan JIMAT RM 6, tapi beli 3 botol hampa dapat JIMAT RM 35. Sapa cepat dia dapat . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE . . Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
๐ŸŒนROSY BEAUTY BOOSTER ESSENCE๐ŸŒน

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi :

Ingredients : Glycerine,  Rosa Damascena & Rosa Centifolia extract (pure rose extracts) Matricaria Chamomile extract (chamomile extract), Argania (pure argan oil), Aloe Barbadensis extract (aloe vera), Malus Domestica (green apple extract), Citrus extract, Parfume, natural colorant ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
๐ŸŒนROSY BEAUTY BOOSTER ESSENCE๐ŸŒน Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi : Ingredients : Glycerine, Rosa Damascena & Rosa Centifolia extract (pure rose extracts) Matricaria Chamomile extract (chamomile extract), Argania (pure argan oil), Aloe Barbadensis extract (aloe vera), Malus Domestica (green apple extract), Citrus extract, Parfume, natural colorant ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
Selamat pagi hampa! Salam jumaat. Ada good news utk #skindetoxlovers ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†
.
.
Big boss announced #shockingsale untuk #rosybeautyboosteressence / #serumajaib.
.
.
Harga JIMAT BANYAK

HARGA NORMAL: RM 45 EXC POSTAGE

HARGA SALE:
๐Ÿ‘‰1 RM 39 EXC POSTAGE (JIMAT RM6)
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE (JIMAT RM 35)
.
.
*#shockingsale sampai habis stok.. Sapa cepat dia dapat. Stok habis, #shockingsale tamat.๐Ÿ™Œ
.

WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Selamat pagi hampa! Salam jumaat. Ada good news utk #skindetoxlovers  ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™† . . Big boss announced #shockingsale  untuk #rosybeautyboosteressence  / #serumajaib . . . Harga JIMAT BANYAK HARGA NORMAL: RM 45 EXC POSTAGE HARGA SALE: ๐Ÿ‘‰1 RM 39 EXC POSTAGE (JIMAT RM6) ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE (JIMAT RM 35) . . *#shockingsale  sampai habis stok.. Sapa cepat dia dapat. Stok habis, #shockingsale  tamat.๐Ÿ™Œ . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. 
Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja
Sbb essence ni bersifat organic

Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit

Organic+ organic = superb bff !
Organic + hard chemical = arch nemesis !

#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence  ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja Sbb essence ni bersifat organic Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit Organic+ organic = superb bff ! Organic + hard chemical = arch nemesis ! #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Apa beza #rosybeautyboosteressence dengan serum lain? Ni ha hampaa, sebab #serumajaib
ni lain dari yang lain.
.
.
๐ŸŒนTak berminyak
๐ŸŒนCepat meresap
๐ŸŒนBau buah honeydew
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Apa beza #rosybeautyboosteressence  dengan serum lain? Ni ha hampaa, sebab #serumajaib  ni lain dari yang lain. . . ๐ŸŒนTak berminyak ๐ŸŒนCepat meresap ๐ŸŒนBau buah honeydew ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.

PARUT CIKENPOX HILANG?? ๐Ÿ˜ฑ

Skin Detox dah ghaibkan semua parut ciken pop sy sis ! 
Seluruh muka sis lekat parut ciken pop haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D 
Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis โ™ก .
.
 #organicskincare #RosyEssence 
#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #dywanzscollection #beauty #health #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk #produkbebaskimia #skincareselamat #teamskindetox #skindetoxfacerange #skindetox#skincareforwomenandmen
#testimoniskindetoxfacerange  . . PARUT CIKENPOX HILANG?? ๐Ÿ˜ฑ Skin Detox dah ghaibkan semua parut ciken pop sy sis ! Seluruh muka sis lekat parut ciken pop haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange  ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis โ™ก . . #organicskincare  #RosyEssence  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skincare  #naturalproducts  #noparaben  #nomercury  #kkmapproved  #lokalah  #dywanzsskindetox  #dywanzscollection  #beauty  #health  #salesmalaysia  #tempatanfest  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #produkmesrawudhuk  #produkbebaskimia  #skincareselamat  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #skindetox #skincareforwomenandmen 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Woahh, Dulu kulit kering, sekarang dah tak lagi. Jerawat pon senang kecut, dah tak perlu nak picit jerawat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Akak โค sangat serum #rosybeautyboosteressence ni. ๐Ÿ˜‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Woahh, Dulu kulit kering, sekarang dah tak lagi. Jerawat pon senang kecut, dah tak perlu nak picit jerawat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Akak โค sangat serum #rosybeautyboosteressence  ni. ๐Ÿ˜‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
#serumajaib favourite ramai ni. Bau dia je dah boleh buat rasa nak makan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Syok sangat bila once hampa dah start apply. Melembabkan kulit muka hampa, merawat dan boleh dijadikan primer sebelum makeup, so makeup hampa maintain smpai petang. ๐Ÿ˜‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
#serumajaib  favourite ramai ni. Bau dia je dah boleh buat rasa nak makan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Syok sangat bila once hampa dah start apply. Melembabkan kulit muka hampa, merawat dan boleh dijadikan primer sebelum makeup, so makeup hampa maintain smpai petang. ๐Ÿ˜‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Eh #rosybeautyboosteressence pon dah ada new face tau hampa! Exclusive sangat, untuk #skindetoxlovers . ๐Ÿ˜. Kuantiti masih sama, harga yang sama, menggunakan bahan2 yang sama. Harga pon mampu milik. ๐Ÿ˜‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Eh #rosybeautyboosteressence  pon dah ada new face tau hampa! Exclusive sangat, untuk #skindetoxlovers  . ๐Ÿ˜. Kuantiti masih sama, harga yang sama, menggunakan bahan2 yang sama. Harga pon mampu milik. ๐Ÿ˜‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Simple COMBO ๐Ÿ˜Ž.
.
.
Combo ni memang sesuai untuk korang yg x suka sapu krim siang malam tp nk kulit cantik flawless ๐Ÿ˜. 1 Rossy Essence .
1 Dianz Vitamin .

Free Pouch Bag
Free Lipmatte 
Free tissu Dianz .
.
#RosyEssence 
#Dianzbangi 
#Dianzkajang 
#Dianzvitamin
Simple COMBO ๐Ÿ˜Ž. . . Combo ni memang sesuai untuk korang yg x suka sapu krim siang malam tp nk kulit cantik flawless ๐Ÿ˜. 1 Rossy Essence . 1 Dianz Vitamin . Free Pouch Bag Free Lipmatte Free tissu Dianz . . #RosyEssence  #Dianzbangi  #Dianzkajang  #Dianzvitamin 
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE
.
.
โ— cuci muka dengan #Rejuvenate Bar, keringkan wajah dgn tuala b Essence & oleskn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap
โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 sapu nipis Magic Night Cream
โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved #tempatanfest 
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebyskindetox  #skinbooster #newbabyskindetox
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE . . โ— cuci muka dengan #Rejuvenate  Bar, keringkan wajah dgn tuala b Essence & oleskn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 sapu nipis Magic Night Cream โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜ . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #tempatanfest  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #skinbooster  #newbabyskindetox 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Patut la ramai repeat oder !

1 set skincare Skin Detox harga tak sampai RM80 tapi tahan 2bulan lebih ๐Ÿ˜
.
.

Krim 10g puas pakai tak payah jimat jimat colet sikit sikit. 
Krim semuanya berasaskan air, tumbuhan & organik. 100% natural tanpa kimia โ™ก 
Dah la berkesan, TAK BERMINYAK pulak tu ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Eh bestnya! ๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualskincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #skindetox #slowlybutsurely #terpaksacantik #skincareorganik #beauty #health #natural #organik #salemalaysia #lokalah #tempatanfest #ruangrezekihanania #ddcream #rejuvenatebar #rosyessence #magicnightcream #SkincareBotanikal
#SkinDetoxFaceRange
#TeamSkinDetox
Patut la ramai repeat oder ! 1 set skincare Skin Detox harga tak sampai RM80 tapi tahan 2bulan lebih ๐Ÿ˜ . . Krim 10g puas pakai tak payah jimat jimat colet sikit sikit. Krim semuanya berasaskan air, tumbuhan & organik. 100% natural tanpa kimia โ™ก Dah la berkesan, TAK BERMINYAK pulak tu ๐Ÿ˜ƒ . . Eh bestnya! ๐Ÿ˜ . . #sayajual  #sayajualskincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #skindetox  #slowlybutsurely  #terpaksacantik  #skincareorganik  #beauty  #health  #natural  #organik  #salemalaysia  #lokalah  #tempatanfest  #ruangrezekihanania  #ddcream  #rejuvenatebar  #rosyessence  #magicnightcream  #SkincareBotanikal  #SkinDetoxFaceRange  #TeamSkinDetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib #skindetox ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib  #skindetox  ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Hai! Hari ni akak nak share my night routine dengan hampa. ๐Ÿ˜ƒ
.
.
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ Refer gambar ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ
.
.
#sayajual #nightroutine #skindetox #teamskindetox #skindetoxfacerange #magicnightcream #rosyessence #rosybeautyboosteressence #dywanzsskindetox #organik #organicskincare #lokalah #tempatanfest #beauty #foodforskin #flawless #serum #nightcream #natural
Selamat pagi ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ‘‰Wajah baru serum  #rosybeautyboosteressence by skindetox
.
.
๐Ÿ‘‰Berat: 15 ML
๐Ÿ‘‰ Mengandungi: Argan oil, vit c, vit e, chamomile, apple extract, mix fruits extract, mix flower extract
๐Ÿ‘‰ Sesuai utk semua jenis kulit: From normal to super sensitif-blemished skin
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #serumjerawat #flawless #organicserum
Selamat pagi ๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ‘‰Wajah baru serum #rosybeautyboosteressence  by skindetox . . ๐Ÿ‘‰Berat: 15 ML ๐Ÿ‘‰ Mengandungi: Argan oil, vit c, vit e, chamomile, apple extract, mix fruits extract, mix flower extract ๐Ÿ‘‰ Sesuai utk semua jenis kulit: From normal to super sensitif-blemished skin . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #serumjerawat  #flawless  #organicserum 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
#rosyessence 
#skindetoxfacerange
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat #rosyessence  #skindetoxfacerange 
Dua benda favourite akak. #skindetoxfacerange & #rosyessence. Dua2 berasaskan bahan2 organik.
.
.
Bahan2 asasnya hanya pati tumbuhan2 dah kami utamakan extract bunga2 serta extract buah2 berries yg di import dari luar negara. .
.
Nak dapat kesan WOW kenala KONSISTEN. Benda baik akak kena kongsi dengan hampa. ๐Ÿ˜
.
.
#ProdukOrganik #sayajual #rosyessence #salemalaysia #ruangrezekihanania #rosyessenceserum #serum #primer #moisturiser #organik #natural #produkmesrawudhu #teamskindetox 
#skindetoxfacerange #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #naturalproducts #nomercury #noparaben #kkmapproved #lokalah  #tempatanfest #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox
Dua benda favourite akak. #skindetoxfacerange  & #rosyessence . Dua2 berasaskan bahan2 organik. . . Bahan2 asasnya hanya pati tumbuhan2 dah kami utamakan extract bunga2 serta extract buah2 berries yg di import dari luar negara. . . Nak dapat kesan WOW kenala KONSISTEN. Benda baik akak kena kongsi dengan hampa. ๐Ÿ˜ . . #ProdukOrganik  #sayajual  #rosyessence  #salemalaysia  #ruangrezekihanania  #rosyessenceserum  #serum  #primer  #moisturiser  #organik  #natural  #produkmesrawudhu  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #beauty  #health  #naturalproducts  #nomercury  #noparaben  #kkmapproved  #lokalah  #tempatanfest  #skincareforwomenandmen  #sayagunasayajual  #dywanzsskindetox 
LAST CALL pada yang nak cantik masa beraya, mai grab 
#saleramadhanrayaskindetox
.
.
STOK dah almost SOLD OUT ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Penangan hampa yang nak cantik.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. โญSET SKIN DETOX FACE RANGE  atau
โญSET SKIN DETOX FACE RANGE & ROSY ESSENCE
.
.
dan hampa boleh dapat FREE SHAWL. ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
.
.
Jom cantik di hari raya dengan #skindetox ๐Ÿ˜‰
.
.
WHATSAPP : 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection #ramadhanrayasale #terpaksacantik #sayagunasayajual #botanikal #organik #kkmaproved
LAST CALL pada yang nak cantik masa beraya, mai grab #saleramadhanrayaskindetox  . . STOK dah almost SOLD OUT ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Penangan hampa yang nak cantik.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . โญSET SKIN DETOX FACE RANGE atau โญSET SKIN DETOX FACE RANGE & ROSY ESSENCE . . dan hampa boleh dapat FREE SHAWL. ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ . . Jom cantik di hari raya dengan #skindetox  ๐Ÿ˜‰ . . WHATSAPP : 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection  #ramadhanrayasale  #terpaksacantik  #sayagunasayajual  #botanikal  #organik  #kkmaproved 
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ
ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. 
Yg paling best, #RosyEssenceSerum ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV
- Mengurangkan kedutan
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan jerawat
- Melembabkan wajah
- Mengurangi minyak berlebihan
- Menghilangkan mata panda
- Menghilangkan sel kulit mati
- Meremajakan Kulit
- Melembutkan kulit

#organic #OrganicBotanikalSkincare #noalkohol #nomercury #nochemicals #noparabens #sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #dywanzscollection #dywanzsskindetox#beauty #health #nature #organik #skincareorganik #natural #booster #skinbooster  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #teamskindetox
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. Yg paling best, #RosyEssenceSerum  ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV - Mengurangkan kedutan - Mencerahkan kulit - Menghilangkan jerawat - Melembabkan wajah - Mengurangi minyak berlebihan - Menghilangkan mata panda - Menghilangkan sel kulit mati - Meremajakan Kulit - Melembutkan kulit #organic  #OrganicBotanikalSkincare  #noalkohol  #nomercury  #nochemicals  #noparabens  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #natural  #booster  #skinbooster  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #teamskindetox 
Iye sis, sempat lagi nk rawat kulit tu sebelum raya ni. Skrg beli fullset dapat free shawl dan free pos. Untung kan? ๐Ÿ˜Š Salam Ramadhan 14 ๐ŸŒ™#SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa โ™ก

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak maha bedill org kate โ™ก

#SerumOrganicPower !

#skindetoxfacerange 
#teamskindetox 
#rosyessenceserum 
#botanicalskincare
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . ๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Yes! Sekarang HQ Skin Detox tengah buat *PROMOSI RAMADHAN RAYA* besar besaran tau.

HQ nak bagi *SHAWL RAYA PERCUMA* dgn setiap pembelian set Skin Detox๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik 
untuk info/order screenshot
Dan Whatsapp +6017 4894365
Good morning hampa! .
.
Nak makeup tahan lama? Tak crack?
.
.
Akak pakai #rossyessence as base makeup untuk makeup tahan lama, tak bercapuk, dan tak crack. ๐Ÿ˜
.
.
Nak cuba? WHATSAPP: 019-7151621 .
.
#ProdukOrganik #sayajual #rosyessence #salemalaysia #ruangrezekihanania #rosyessenceserum #serum #primer #moisturiser #organik #natural #produkmesrawudhu #teamskindetox 
#skindetoxfacerange #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #naturalproducts #kkmapproved #lokalah  #tempatanfest #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox
Good morning hampa! . . Nak makeup tahan lama? Tak crack? . . Akak pakai #rossyessence  as base makeup untuk makeup tahan lama, tak bercapuk, dan tak crack. ๐Ÿ˜ . . Nak cuba? WHATSAPP: 019-7151621 . . #ProdukOrganik  #sayajual  #rosyessence  #salemalaysia  #ruangrezekihanania  #rosyessenceserum  #serum  #primer  #moisturiser  #organik  #natural  #produkmesrawudhu  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #beauty  #health  #naturalproducts  #kkmapproved  #lokalah  #tempatanfest  #skincareforwomenandmen  #sayagunasayajual  #dywanzsskindetox 
"Memberikan sedikit tekanan pada kulit ketika menepuk-nepuk lembut dengan essence akan membantu kulit Anda menyerap dengan cepat"
.
So lepas ni nk sapu #RosyEssence ni tepuk2 manja sikit deh.๐Ÿ˜˜
.
#tipsSkinDetox
#cikros
#serumRossyEssence
#skincareorganik
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni

#SkinDetoxFaceRange 
#botanicalskincare
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni #SkinDetoxFaceRange  #botanicalskincare 
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni

#Skindetox 
#teamskindetox 
#botanicalskincare
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni #Skindetox  #teamskindetox  #botanicalskincare 
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . ๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Good morning hampa ๐Ÿ˜
.
.
Hari ni akak nak share cara pakai #rosyessence + #skindetoxfacerange
.
.
Simple steps ja hampa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE
โ— cuci muka dengan #Rejuvenate Bar, keringkan wajah dgn tuala bersih. Pastu picit 1 pam Rosy Essence & oleakn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap
โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 pam Rosy Essence & sapu nipis Magic Night Cream
โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved #tempatanfest 
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebyskindetox  #skinbooster #newbabyskindetox
Good morning hampa ๐Ÿ˜ . . Hari ni akak nak share cara pakai #rosyessence  + #skindetoxfacerange  . . Simple steps ja hampa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE โ— cuci muka dengan #Rejuvenate  Bar, keringkan wajah dgn tuala bersih. Pastu picit 1 pam Rosy Essence & oleakn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 pam Rosy Essence & sapu nipis Magic Night Cream โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜ . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #tempatanfest  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #skinbooster  #newbabyskindetox 
Hilang terus jerawat dan parut2 jerawat! 
PUAS HATI! Cantik nyaaa KULIT. Natural je nampak. 
Jealous tgok. Korg tak nak kulit sihat mcm ni ke? Rugi tak cuba! Meh PM ๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป #SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik 
untuk info/order screenshot
Dan Whatsapp +6017 4894365
#testimoniskindetoxfacerange
.
.
Ramai tegur kulit makin lawa?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Alhamdulillah, berkat sabaq dan konsisten pasti memberikan hasil yang baik ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
#CikRosy  #rosyessence #rosyessencebyskindetox #testimoniskindetox #ruangrezekihanania #skincare #skindetoxfacerange #sayajual #sayajualskincare  #sayajualonline #skindetoxfacerange #skindetox #skincarebotanikal #dywanzscollection #dywanzsskindetox #skincareforwomenandmen #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #igshop #igshopmalaysia #lokalah #teamskindetox #noparaben #beauty #naturalproducts
#testimoniskindetoxfacerange  . . Ramai tegur kulit makin lawa?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Alhamdulillah, berkat sabaq dan konsisten pasti memberikan hasil yang baik ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . #CikRosy  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #testimoniskindetox  #ruangrezekihanania  #skincare  #skindetoxfacerange  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincarebotanikal  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #skincareforwomenandmen  #bazaarpaknil  #bazaaronlinemalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #noparaben  #beauty  #naturalproducts 
Kenapa cikros ni aka #RosyEssence sangat istimewa..?
.
Jom tengok bahan dia,,๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.๐ŸŒนvit c
.๐ŸŒนAstaxanthine
.๐ŸŒนExtract rose
.๐ŸŒนextract berries
.๐ŸŒนextract apple
.๐ŸŒนextract lemon
.๐ŸŒนaha
.๐ŸŒนargan oil
.๐ŸŒนpapermint
.๐ŸŒนcooling
.๐ŸŒนcollagent
.
Nampak tak istimewanyaaa bahan2 dalam cikros kita๐Ÿ˜
Harga dia RM45 exc pos
.
TAPI HARGA PENGENALAN DIA CUMA RM39 ONLYโ—๏ธ
Kenapa cikros ni aka #RosyEssence  sangat istimewa..? . Jom tengok bahan dia,,๐Ÿ‘‡๐Ÿป . .๐ŸŒนvit c .๐ŸŒนAstaxanthine .๐ŸŒนExtract rose .๐ŸŒนextract berries .๐ŸŒนextract apple .๐ŸŒนextract lemon .๐ŸŒนaha .๐ŸŒนargan oil .๐ŸŒนpapermint .๐ŸŒนcooling .๐ŸŒนcollagent . Nampak tak istimewanyaaa bahan2 dalam cikros kita๐Ÿ˜ Harga dia RM45 exc pos . TAPI HARGA PENGENALAN DIA CUMA RM39 ONLYโ—๏ธ
Kandungan Rosy Essence #SkinDetox
.
โค๏ธvit c โค๏ธAstaxanthine
โค๏ธExtract rose
โค๏ธextract berries
โค๏ธextract apple
โค๏ธextract lemon
โค๏ธAHA
โค๏ธargan oil
โค๏ธpapermint
โค๏ธcooling
โค๏ธcollagen
.
HARGA PROMOSI RM39 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ exc post
Postage paling cepat adalah KHAMIS ESOKKKKKK
๐Ÿ˜ sapu setiap malam, esok pagi bangun rasa WOW

#SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik 
untuk info/order screenshot
Dan Whatsapp +6017 4894365
Kandungan Rosy Essence #SkinDetox  . โค๏ธvit c โค๏ธAstaxanthine โค๏ธExtract rose โค๏ธextract berries โค๏ธextract apple โค๏ธextract lemon โค๏ธAHA โค๏ธargan oil โค๏ธpapermint โค๏ธcooling โค๏ธcollagen . HARGA PROMOSI RM39 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ exc post Postage paling cepat adalah KHAMIS ESOKKKKKK ๐Ÿ˜ sapu setiap malam, esok pagi bangun rasa WOW #SkinDetoxFaceRange  #RosyEssence  #sayajualskincare  #bazaarpaknil  #bajukurungmurah  #SkincareBotanikal  #rahsiakulitflawless  #sayamahukulitcantik  untuk info/order screenshot Dan Whatsapp +6017 4894365
ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#rosy  #RosyEssence #RosyEssenceSerum #organic #organico #organics #organicskincare #skincareorganik #detox #detoxwater #detoxskin #skindetoxfacerange
ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #rosy  #RosyEssence  #RosyEssenceSerum  #organic  #organico  #organics  #organicskincare  #skincareorganik  #detox  #detoxwater  #detoxskin  #skindetoxfacerange 
4 ketul berries yg kaya dengan anti-oxidant diadun dlm #RosyEssence
.
Berries extract ni kaya dengan :
Anthocyanin (pigment warna buah berries) yg khas utk merawat masalah kuliy rosak akibat radikal bebas
.
Ellagic Acid, bahan anti-oxidant yg melindungi kulit dari kerosakan matahari
.
Essential Fatty Acid, khas utk improve kelembutan & kelembapan kulit, disamping sbgai anti-radang. So kulit yg luka2 merah2 tu mmg bagus la sapu cik Rosy ni
.
Vitamin C, rase semua dah tau vitamin C ni sgt2 la bagus utk kulit. Utk lindung kulit dr sisa radikal bebas, melembabkan kulit dan meningkatkan penghasilan kollagen semulajadi kulit.
.
Nah, power kan extract berries dalam #RosyEssence ni? Memang bertuah kulit awak kalau awak rajin sapu Rosy ni hari2 โ™ก
#RosyEssenceSerum
#OrganicSkincare
#SkinDetox
#teamsisIda
4 ketul berries yg kaya dengan anti-oxidant diadun dlm #RosyEssence  . Berries extract ni kaya dengan : Anthocyanin (pigment warna buah berries) yg khas utk merawat masalah kuliy rosak akibat radikal bebas . Ellagic Acid, bahan anti-oxidant yg melindungi kulit dari kerosakan matahari . Essential Fatty Acid, khas utk improve kelembutan & kelembapan kulit, disamping sbgai anti-radang. So kulit yg luka2 merah2 tu mmg bagus la sapu cik Rosy ni . Vitamin C, rase semua dah tau vitamin C ni sgt2 la bagus utk kulit. Utk lindung kulit dr sisa radikal bebas, melembabkan kulit dan meningkatkan penghasilan kollagen semulajadi kulit. . Nah, power kan extract berries dalam #RosyEssence  ni? Memang bertuah kulit awak kalau awak rajin sapu Rosy ni hari2 โ™ก #RosyEssenceSerum  #OrganicSkincare  #SkinDetox  #teamsisIda 
MANE SEMUA JERAWAT BATU AWAK?? .
Haritu tengok penuh beriok2 jerawat batu kat dagu awak. Beso2 pulak tu. Ehh skarang dah licin dah eh??
.
Habis #SkinDetox sapu licin jerawat batu yg beranak pinak kt dagu dia. Lepas tu x tumbuh2 dah. Dah licin muka baru konfiden kan?
.
#TestimoniSkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#RosyEssence
#teamsisIda
Pakai skincare, makan suppliment, diet nk kurus ke TAK AKAN MENJADI kalau awak x konsisten & bersungguh2
.
Skincare pakai jarang2 
Suppliment mkn jarang2
Nak diet tp senam stahun skali
Tak akan berkesan diknonnnn oi. Ape2 pun yg kita amalkan mesti rajin & sentiasa konsisten. Jgn tinggal2 jgn malas2! Nak cantik kena rajin. .
Lain la kalau dah jenis keturunan cantik cuci muka pakai sabun popinjey pon dah lawa, x pernah makan suppliment pun kulit dah cantik, melantak mcm gajah pun tubuh langsing. Haaaa itu lain la kan. Tp kite ni beli produk kecantikan bagai sbb kita bukan ketegori yg cantik dr kecik kn, so kena la usaha sungguh2 ya sayang โ˜บ๏ธ
.
#TipsNakJadiLawa
#SkinDetox
#RosyEssence
#ManjaDaraPremiumHerbs
Pakai skincare, makan suppliment, diet nk kurus ke TAK AKAN MENJADI kalau awak x konsisten & bersungguh2 . Skincare pakai jarang2 Suppliment mkn jarang2 Nak diet tp senam stahun skali Tak akan berkesan diknonnnn oi. Ape2 pun yg kita amalkan mesti rajin & sentiasa konsisten. Jgn tinggal2 jgn malas2! Nak cantik kena rajin. . Lain la kalau dah jenis keturunan cantik cuci muka pakai sabun popinjey pon dah lawa, x pernah makan suppliment pun kulit dah cantik, melantak mcm gajah pun tubuh langsing. Haaaa itu lain la kan. Tp kite ni beli produk kecantikan bagai sbb kita bukan ketegori yg cantik dr kecik kn, so kena la usaha sungguh2 ya sayang โ˜บ๏ธ . #TipsNakJadiLawa  #SkinDetox  #RosyEssence  #ManjaDaraPremiumHerbs 
Bakal disunting๐ŸŒน
.
Amboi,,,selalu je repeat order ni mesti nak gojess nati raya kan..anak 2 tp mcm anak dara ๐Ÿ˜
.
#RosyEssence #skincareorganik #SkinDetoxFaceRange #bebaskimia #lulusKKM #lulusujianChemist
MANE SEMUA JERAWAT BATU AWAK?? .
.
Haritu tengok penuh  jerawat batu kat dagu awak. Besaq2 pulak tu. Ehh skarang dah licin dah eh?? Habis #SkinDetox sapu licin jerawat batu yg beranak pinak kt dagu dia. Lepas tu x tumbuh2 dah. Dah licin muka baru konfiden kan?
.
.
.
#CikRosy  #rosyessence #rosyessencebyskindetox #testimoniskindetox #ruangrezekihanania #skincare #skindetoxfacerange #sayajual #sayajualskincare  #sayajualonline #sayajualmurah #skindetoxfacerange #skindetox #skincarebotanikal #dywanzscollection #dywanzsskindetox #skincareforwomenandmen #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #igshop #igshopmalaysia #lokalah #teamskindetox #noparaben #beauty #naturalproducts
MANE SEMUA JERAWAT BATU AWAK?? . . Haritu tengok penuh jerawat batu kat dagu awak. Besaq2 pulak tu. Ehh skarang dah licin dah eh?? Habis #SkinDetox  sapu licin jerawat batu yg beranak pinak kt dagu dia. Lepas tu x tumbuh2 dah. Dah licin muka baru konfiden kan? . . . #CikRosy  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #testimoniskindetox  #ruangrezekihanania  #skincare  #skindetoxfacerange  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #sayajualmurah  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincarebotanikal  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #skincareforwomenandmen  #bazaarpaknil  #bazaaronlinemalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #noparaben  #beauty  #naturalproducts