an online Instagram web viewer

#rosechan medias

Photos

hae guys... jadi ku pen buat FF di Wattpad  tntg Chanrose tp aku blm ada judul jadi tolong komen ya😊😆😉 , sama komen buat judul FF aku di ig selanjutnya abis FF MNMH (My Neightbour My Husband) .
.
.
Komen 2 judul yak😉
.
.
.
btw kalau ada yg komen trs kalian suka judulnya ikutan replay komen org itu juga ya😉...
.
.
.
-Owner Tata
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
hae guys... jadi ku pen buat FF di Wattpad tntg Chanrose tp aku blm ada judul jadi tolong komen ya😊😆😉 , sama komen buat judul FF aku di ig selanjutnya abis FF MNMH (My Neightbour My Husband) . . . Komen 2 judul yak😉 . . . btw kalau ada yg komen trs kalian suka judulnya ikutan replay komen org itu juga ya😉... . . . -Owner Tata tag(s):#chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol 
•Random meme•
Another tutor nganu...
.
.
.
.
.
.
.
.
Cara cash hape maksudnya hehe...
.
.
.
.
.
.
.
Hiburan buat yg UN ,pdhl kan mau UN kok masih di hibur ya???gila harusnya gua kasih semangat ckck...
Semangat yg UN...
KALau kalian UN yg like foto aku dikit loh😋😂
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanye
•Random meme• Another tutor nganu... . . . . . . . . Cara cash hape maksudnya hehe... . . . . . . . Hiburan buat yg UN ,pdhl kan mau UN kok masih di hibur ya???gila harusnya gua kasih semangat ckck... Semangat yg UN... KALau kalian UN yg like foto aku dikit loh😋😂 . . . -r🌛 tag(s):#chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanye 
Nice melodies with good impressions.. #melodies #impression Happy weekend Guys 💜 #july #nasiayamorange #rosechan
Bentar lagi nikah uye...
Ff my neightobour my husband chapter 27 [#ffchanrose1st]
570like?up.
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Alurnya aku cepatin ya guys:*
btw jan ngehate lg dong. Aku kan mau buat ff bru jadi yg ini aku selesaiin
Ff my neightobour my husband chapter 26 [#ffchanrose1st]
500like?up.
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
SAENGIL CHUKKAE URI MAKNAE IN EXO (SEHUN) 
sebenarnya gwa udh ucapin di ig rl si but it's okay
Ff my neightobour my husband chapter 25 [#ffchanrose1st]
500like?up.
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Sorry ya bosen liat ff gua yg pertama tp gua janji pas ini udh selesai trs buat ff baru pasti bagua
Ff my neightobour my husband chapter 24 [#ffchanrose1st]
Hari ini double up oke karena chapter 24 gaada pemeran utamanya
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
I’m extremely excited to present to you my new merch!!! I worked really hard on these ☺️ Shirts in every size and totes in black and white, plus stickers and badges. Hit me up to place an order or come to a show to get some!!! Artwork by Rose Chan (me)👩🏻‍✈️👩🏻‍✈️ #okinosan #okinosanmerch #merch #bandmerch #tshirt #shirt #totebag #badge #sticker #rosechan #blur #getsome
•Random meme•
oh iya aku mau nanya kok belakang ini like nya menurun ya ,yg liat video jg dikit. apa kalian bosen sm akun ini? cmn mastiin aja kok. aku jdinya ga semangat gini btw aku ttp positif thinking aja kok kalau misalkan pada lagi ujian 😊
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Btw Jihyo promosi di lapak gue nih😑 wkwk canda2 gais aku juga ONCE kok
Oh iya si Irene itu dr dl suka sm Cy tapi ga seperti itu sebaliknya oke
Ff my neightobour my husband chapter 23 [#ffchanrose1st]
500 likes bru up.
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
In the first ever Miss Burlesque Queensland one of my acts was a tribute act to Rose Chan, Malaysia’s first Burlesque star (the costume is a reproduction from one of her pictures in the colours of the Malaysian flag). The act sorta fell apart and nobody got the reference but oh well. I found the costume again after 8 years - I seem to have gone up a boob size but this still seems pretty good? #burlesque #malaysia #rosechan #costume
In the first ever Miss Burlesque Queensland one of my acts was a tribute act to Rose Chan, Malaysia’s first Burlesque star (the costume is a reproduction from one of her pictures in the colours of the Malaysian flag). The act sorta fell apart and nobody got the reference but oh well. I found the costume again after 8 years - I seem to have gone up a boob size but this still seems pretty good? #burlesque  #malaysia  #rosechan  #costume 
Coba komen judul yang paling cocok untuk mereka yg mana😋😛😝😜🤪(slide ke brp?)
.
.
.
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Chanrosefacts• #Chanroseareafacts
Mereka cocok banget sih, knp gk lgsg nikah aja
.
.
.
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Coba komen judul yang paling cocok untuk mereka yg mana😋😛😝😜🤪(slide ke brp?)
.
.
.
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Itu Mingyu,Sehun sama Irene cemburu???
Btw yeol cepet bgt atu😄😂
Ff my neightobour my husband chapter 22 [#ffchanrose1st]
Ps: Irene itu guru di Sekolah mereka yang suka sama Chanyeol...
450 likes bru up.
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
Pen ku bacok...
Tapi syg...
Kan ganteng hehe...
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Jadi...
Udh poteq blm???
Gila ga si...
Pas Rose blg kalau ia ingin Chanyeol dalam dua waktu...Itu bener2 baper woi
Btw..yg ketabrak mobil itu si cy nya ada di mimpi Rose ya bukan asli...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chapter:21
Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong ,
Kadang ada tokoh tambahan ya .
Doyeon= org yg suka sm Chanyeol
Sehun= org yg suka sm Doyeon
Pak Guanlin=walikelas mrk.
Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya.
Sungjae=Pamannya Chanyeol
Jihyo = temen lama Joy
Mingyu= org yg suka sm Rose diem2
Somi = yg suka sm Guanlin
.

Ff: My neightbour My Husband.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Jadi... Udh poteq blm??? Gila ga si... Pas Rose blg kalau ia ingin Chanyeol dalam dua waktu...Itu bener2 baper woi Btw..yg ketabrak mobil itu si cy nya ada di mimpi Rose ya bukan asli... . . . . . . . . . . Chapter:21 Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong , Kadang ada tokoh tambahan ya . Doyeon= org yg suka sm Chanyeol Sehun= org yg suka sm Doyeon Pak Guanlin=walikelas mrk. Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya. Sungjae=Pamannya Chanyeol Jihyo = temen lama Joy Mingyu= org yg suka sm Rose diem2 Somi = yg suka sm Guanlin . Ff: My neightbour My Husband. Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol 
•Chanrose facts•
[#chanroseareafacts]
ya ampun celana gitu doang harganya segitu 😌, chanrose mah bebas yakk...
Btw warnanya kembaran loo
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
❤💛💚 #我的2R #RainLee #RoseChan #2R
•Random meme•
Sindiran keras bagi org2 yg mengaku jadi istri sah Chanyeol,btw mamanya Rose cantik ya^^
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
MEME special april mop,ini aku post skrg karena besok udh bukan april mop lagi hehe.
Daritadi udah buat ini meme cmn baru post jam segini:"
Special Tag : #aprilfools
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Chanrosearea [ #chanroseareafacts ]
Tapi hari ini udh bulan April jadinya owner sm admin gajadi nutup IG nih😂
Canda2 ga mungkin juga kali kita ninggalin IG ini gitu aja
Si Caplang ga rela Rose sm Mingyu gaes jadi mereka gajadi kencan mwhmwhmwh #happyaprilfoolsday.
.
.
.
-R🌛
.
Menurut kalian bagus gk kita buat ginian?
.
.
.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Chanrosearea [ #chanroseareafacts  ] Tapi hari ini udh bulan April jadinya owner sm admin gajadi nutup IG nih😂 Canda2 ga mungkin juga kali kita ninggalin IG ini gitu aja Si Caplang ga rela Rose sm Mingyu gaes jadi mereka gajadi kencan mwhmwhmwh #happyaprilfoolsday . . . . -R🌛 . Menurut kalian bagus gk kita buat ginian? . . . Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol 
•Chanrosearea [ #Chanroseareafacts]
Karena Rose marah si caplang gak jdi nikah sama wendy yorobun, si caplang kan takut sama rose😂😂 #happyfoolsday.
.
.
.
-J🐾
*mimin is back yorobun, ada yg inget gak ya sama mimin? 😊 (bagi followers baru, aku ini baru hiatus & yg biasanya ngepost akhir" ini owner, dan ini pertama kali ngepost setlah sekian lama)
.
Menurut kalian bagus gk kita buat ginian?
.
.
.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Chanrosearea [ #Chanroseareafacts ] Karena Rose marah si caplang gak jdi nikah sama wendy yorobun, si caplang kan takut sama rose😂😂 #happyfoolsday . . . . -J🐾 *mimin is back yorobun, ada yg inget gak ya sama mimin? 😊 (bagi followers baru, aku ini baru hiatus & yg biasanya ngepost akhir" ini owner, dan ini pertama kali ngepost setlah sekian lama) . Menurut kalian bagus gk kita buat ginian? . . . Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol 
Baper saya mazzz
•fake chat•
Another fake chat by me
[#chanroseareaFC]
.
.
.
-r🌛
.
.
.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Rose kamu gaboleh mati dlu😭😢,Chanyeol juga jangan menyerah dlu . Kalian pasti bisa 😢
[#ffchanrose1st]
400++likes up chap 21
mianhae rada telat ngepostnya^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chapter:20
Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong ,
Kadang ada tokoh tambahan ya .
Doyeon= org yg suka sm Chanyeol
Sehun= org yg suka sm Doyeon
Pak Guanlin=walikelas mrk.
Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya.
Sungjae=Pamannya Chanyeol
Jihyo = temen lama Joy
Mingyu= org yg suka sm Rose diem2
Somi = yg suka sm Guanlin
.

Ff: My neightbour My Husband.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Rose kamu gaboleh mati dlu😭😢,Chanyeol juga jangan menyerah dlu . Kalian pasti bisa 😢 [#ffchanrose1st ] 400++likes up chap 21 mianhae rada telat ngepostnya^^ . . . . . . . . . . Chapter:20 Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong , Kadang ada tokoh tambahan ya . Doyeon= org yg suka sm Chanyeol Sehun= org yg suka sm Doyeon Pak Guanlin=walikelas mrk. Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya. Sungjae=Pamannya Chanyeol Jihyo = temen lama Joy Mingyu= org yg suka sm Rose diem2 Somi = yg suka sm Guanlin . Ff: My neightbour My Husband. Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol 
•Chanrose facts•
[#chanroseareafacts]
Suka ga klo kita buat kayak ginian? Sebenarnya dari lama pen buat gini tapi baru sempet sekarang🤗,gapercaya?tanya admin deh.
Insp : @fyi.korea .
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
Sindiran keras bagi org2 yg mengaku jadi istrinya Chanyeol😂
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
Untung cantik ya kan Chan @real__pcy 😭☺️😂
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Baper saya mazzz
•fake chat•
Tapi fake chatnya kek beda gmn gt 
Menurutku sih bagusan gini
Kalian suka ga 
Kalau ga aku g bakal post lagi😊
[#chanroseareaFC]
.
.
.
-r🌛
.
.
.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Waw rose itu emg cocok dan pantes banget buat jadi calon ibu dari anak2 tapi kira2 siapa ya yg lebih cocok? [#ffchanrose1st]
350+likes up chap 20
mianhae rada telat ngepostnya^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chapter:19
Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong ,
Kadang ada tokoh tambahan ya .
Doyeon= org yg suka sm Chanyeol
Sehun= org yg suka sm Doyeon
Pak Guanlin=walikelas mrk.
Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya.
Sungjae=Pamannya Chanyeol
Jihyo = temen lama Joy
Mingyu= org yg suka sm Rose diem2
.

Ff: My neightbour My Husband.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol #mingrose #sehun #oohsehun #doyeon #kimdoyeon #hunrose
Waw rose itu emg cocok dan pantes banget buat jadi calon ibu dari anak2 tapi kira2 siapa ya yg lebih cocok? [#ffchanrose1st ] 350+likes up chap 20 mianhae rada telat ngepostnya^^ . . . . . . . . . . Chapter:19 Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong , Kadang ada tokoh tambahan ya . Doyeon= org yg suka sm Chanyeol Sehun= org yg suka sm Doyeon Pak Guanlin=walikelas mrk. Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya. Sungjae=Pamannya Chanyeol Jihyo = temen lama Joy Mingyu= org yg suka sm Rose diem2 . Ff: My neightbour My Husband. Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol  #mingrose  #sehun  #oohsehun  #doyeon  #kimdoyeon  #hunrose 
Random meme
.
.
Park Chanyeol kalo ngegombal bisanya jeplak HAHAHA
.
#chanrose #rosechan #chanyeol #rose #ffchanyeol #ffrose
•Random meme•
Kali ini ada Mingyunya btw memenya ko ngakak ya😂😂
Kasian Mingyu hehe
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol #kimmingyu #mingyu #seventeen #mingrose
•Random meme•
CHANYEOL GA BOLEH SELINGKU SAMA SANA!!!
"Ka ko banyak bat ya yg buat meme kyk gini"
Ini meme insp by siapapun yg udh buat ini karna yg pernah buat ini bukan cmn 1/2 org saja ☺
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Doyeon sama Mingyu ngerencanain apa ya kira2? [#ffchanrose1st]
200+++ likes up chapter 19.
mianhae rada telat ngepostnya^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chapter:18
Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong ,
Kadang ada tokoh tambahan ya .
Doyeon= org yg suka sm Chanyeol
Sehun= org yg suka sm Doyeon
Pak Guanlin=walikelas mrk.
Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya.
Sungjae=Pamannya Chanyeol
Jihyo = temen lama Joy
Mingyu= org yg suka sm Rose diem2
.

Ff: My neightbour My Husband.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol #mingrose
Doyeon sama Mingyu ngerencanain apa ya kira2? [#ffchanrose1st ] 200+++ likes up chapter 19. mianhae rada telat ngepostnya^^ . . . . . . . . . . Chapter:18 Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong , Kadang ada tokoh tambahan ya . Doyeon= org yg suka sm Chanyeol Sehun= org yg suka sm Doyeon Pak Guanlin=walikelas mrk. Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya. Sungjae=Pamannya Chanyeol Jihyo = temen lama Joy Mingyu= org yg suka sm Rose diem2 . Ff: My neightbour My Husband. Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol  #mingrose 
Hmmm hati2 Rose bisa suka sm Mingyu jadinya Chanyeol dilupain [#ffchanrose1st]
Ps: slide terakhir itu Rosenya bilang "kalau kek gini gua bingung mau sama Chanyeol atau sm Mingyu"
200+++ likes up chapter 18.
mianhae rada telat ngepostnya^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chapter:17
Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong ,
Kadang ada tokoh tambahan ya .
Doyeon= org yg suka sm Chanyeol
Sehun= org yg suka sm Doyeon
Pak Guanlin=walikelas mrk.
Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya.
Sungjae=Pamannya Chanyeol
Jihyo = temen lama Joy
Mingyu= org yg suka sm Rose diem2
.

Ff: My neightbour My Husband.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol #mingrose
Hmmm hati2 Rose bisa suka sm Mingyu jadinya Chanyeol dilupain [#ffchanrose1st ] Ps: slide terakhir itu Rosenya bilang "kalau kek gini gua bingung mau sama Chanyeol atau sm Mingyu" 200+++ likes up chapter 18. mianhae rada telat ngepostnya^^ . . . . . . . . . . Chapter:17 Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong , Kadang ada tokoh tambahan ya . Doyeon= org yg suka sm Chanyeol Sehun= org yg suka sm Doyeon Pak Guanlin=walikelas mrk. Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya. Sungjae=Pamannya Chanyeol Jihyo = temen lama Joy Mingyu= org yg suka sm Rose diem2 . Ff: My neightbour My Husband. Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol  #mingrose 
•Random meme•
Kasian Rosenya kecapean😂
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
 Hati2 diabetes chan liatin Rose trs:)
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Wih Jihyo aja udh punya pacar masa iya Joy blm punya pacar 😏 [#ffchanrose1st]
200+++ likes up chapter 17.
mianhae rada telat ngepostnya^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chapter:16
Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong ,
Kadang ada tokoh tambahan ya .
Doyeon= org yg suka sm Chanyeol
Sehun= org yg suka sm Doyeon
Pak Guanlin=walikelas mrk.
Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya.
Sungjae=Pamannya Chanyeol
Jihyo = temen lama Joy
.

Ff: My neightbour My Husband.
Tag(s) : #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Wih Jihyo aja udh punya pacar masa iya Joy blm punya pacar 😏 [#ffchanrose1st ] 200+++ likes up chapter 17. mianhae rada telat ngepostnya^^ . . . . . . . . . . Chapter:16 Tokoh fanfict : Park Chanyeol and Park Chayeong , Kadang ada tokoh tambahan ya . Doyeon= org yg suka sm Chanyeol Sehun= org yg suka sm Doyeon Pak Guanlin=walikelas mrk. Joy= Tantenya Rose bukan mamanya ya. Sungjae=Pamannya Chanyeol Jihyo = temen lama Joy . Ff: My neightbour My Husband. Tag(s) : #chanrose  #chanyeol  #exo  #chanyeolexo  #rose  #roseblackpink  #blackpink  #blackexo  #chanyeong  #parkchanyeol  #pcy  #chayeong  #chanyeolchayeong  #chanyeolrose  #rosechan  #rosechanyeol 
•Random meme•
Receh wkwkw...
Kasihan woi jadi Rose,jan lupa tag tmn kalian ya yg humornya sebatas gini😂
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
Sabar rose jan ngatain suami sendiri 😂
Coba komen siapa yg kek gitu atau tag temen kalian;)
Komen 150 likes up meme:)
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
•Random meme•
Hahaha iya juga ya;)
Coba komen siapa yg kek gitu atau tag temen kalian;)
Komen 150 likes up meme:)
.
.
.
-r🌛
tag(s):#chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
Random meme
-r🌛
.
.
Btw kasihan ya Rosenya yg sabar2 rose yg tabah😂😂😂.
Tag(s): #chanrose #chanyeol #exo #chanyeolexo #rose #roseblackpink #blackpink #blackexo #chanyeong #parkchanyeol #pcy #chayeong #chanyeolchayeong #chanyeolrose #rosechan #rosechanyeol
OCTB
3 disc end

Harga 6rb/ disc
BOLEH REQUEST JUDUL 😁
WA +6283822739720
BBM D5DDF7D9
LINE @oor6074j
LINE PC gipsy_wizard

TANYA2 KOMEN 😊
#OCTB #jordanchan #dannychan #samlee #kenwong #rosechan #justicecheung #detective #police #action #thriller #crime #justice #chinesedrama #chinesetelevisionseries #serialaksimandarin #jualdvdmandarin #jualdvdaksimandarin #jualandvd #jualdvdmurah #dvd #dvdmurahbandung #bandung
Heading to Big Mountain 💓🧒🏻🌈 วันนี้คุณพ่อพานะนะจังมาเที่ยวตจว.ครั้งแรก @ginkoh 
#nanamoment
#nana1month10daysold
#tripadvisor 
#Thaifood
#roseheartmoment 
#kinlag #wongnai #bigmountain #homemade#thai#epl#bpl#blackandwhite#myone#rememberme#tripadvisor#koreanstyle#loverosie#rosechan#fittime#dc#ohmyvenus#whiteday#thaigirl#nov1#blackwhiteday#Thursdayfunday#loveisallaround#familyouting#blessingfromheaven #lionking
Heading to Big Mountain 💓🧒🏻🌈 วันนี้คุณพ่อพานะนะจังมาเที่ยวตจว.ครั้งแรก @ginkoh #nanamoment  #nana1month10daysold  #tripadvisor  #Thaifood  #roseheartmoment  #kinlag  #wongnai  #bigmountain  #homemade #thai #epl #bpl #blackandwhite #myone #rememberme #tripadvisor #koreanstyle #loverosie #rosechan #fittime #dc #ohmyvenus #whiteday #thaigirl #nov1 #blackwhiteday #Thursdayfunday #loveisallaround #familyouting #blessingfromheaven  #lionking 
DAMN STRAIGHT! 
Also, if you’ve been keeping up with #rainbownews, following the start of our workshop on Friday, the end of our workshop yesterday, Sunday, was marked by another set of double rainbows. 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 #performanceworkshop #art #kuching #methodandmadness #sharing #firsttimecollaborations #rosechan #rosechanscreentest #discoveries #art #Gaulier #meisner @murphydominic #film #theatre
***When your materials and medium is people. When your art is people***
The best present! When your “students” get it, when they give you cold hard cash or better yet, homemade, personalised coupons (here is a selection of the tame ones). A 3 day workshop for creatives and those who don’t call themselves artists was beyond a success. 
Thank you to all! We can grow, create and flourish in poop!
#kuching #methodandmadness #performanceworkshop #sharing #firsttimecollaborations #rosechan #rosechanscreentest #discoveries #art #Gaulier #meisner @murphydominic #film #theatre
***When your materials and medium is people. When your art is people*** The best present! When your “students” get it, when they give you cold hard cash or better yet, homemade, personalised coupons (here is a selection of the tame ones). A 3 day workshop for creatives and those who don’t call themselves artists was beyond a success. Thank you to all! We can grow, create and flourish in poop! #kuching  #methodandmadness  #performanceworkshop  #sharing  #firsttimecollaborations  #rosechan  #rosechanscreentest  #discoveries  #art  #Gaulier  #meisner  @murphydominic #film  #theatre 
🎄🎅🏻Last Christmas xoxo😛@ginkoh 🐻💞🙉
#rosechan 
#roseheartmoment
#lastchristmas 
#2015 #ginkoh
Rose Chan doll #rosechan#doll#collection
Rose Chan doll #rosechan#doll#collection
My latest Doll Collectible: Rose Chan Peranakan Doll 2017 😍😍😍 #rosechan #rosechandoll #rosechandoll2017 #mycollectibles #mycollectibleworld #mycollectible #mycollectibledolls 🌹 
ROSE-CHAN PERANAKAN 2017
Born 1959, Rose Chan debuted in Singapore 1994 as the “Valentine Rose”. This 2017, she dons the Peranakan Kebaya and Sarong in appreciation of this centuries old culture.
Rose Chan’s Kebaya, is embroidered by master tailors in florals that reflect her gentle nature. The Javanese dyed Batik Sarong of bold colours represent Chinese culture with peony flowers, while her intricately beaded slippers polish off this elegant look.
Altogether, this outfit of varying elements come in a melodious display of cultural symphony that transcends generations. ~ https://www.takashimaya.com.sg/about-us/rose-chan/
My latest Doll Collectible: Rose Chan Peranakan Doll 2017 😍😍😍 #rosechan  #rosechandoll  #rosechandoll2017  #mycollectibles  #mycollectibleworld  #mycollectible  #mycollectibledolls  🌹 ROSE-CHAN PERANAKAN 2017 Born 1959, Rose Chan debuted in Singapore 1994 as the “Valentine Rose”. This 2017, she dons the Peranakan Kebaya and Sarong in appreciation of this centuries old culture. Rose Chan’s Kebaya, is embroidered by master tailors in florals that reflect her gentle nature. The Javanese dyed Batik Sarong of bold colours represent Chinese culture with peony flowers, while her intricately beaded slippers polish off this elegant look. Altogether, this outfit of varying elements come in a melodious display of cultural symphony that transcends generations. ~ https://www.takashimaya.com.sg/about-us/rose-chan/
คุณแม่ปลื้มมากกกกก😍😍😍 กลิ่นไม่ฉุนครีมทากันรอยแตกลายหน้าท้อง ของยี่ห้อ a'PURA 💋👏🏻👧🏼
#Organic #BodyLotion
โลชั่นออร์แกนิค 100% ที่ได้รับการรับรองจาก USDA  และ CERES Certified 🔥Hot ช่วงนี้โปรโมชั่น 1 แถม 1

ติดต่อได้ที่ Facebook 🌈เพจ the a'pura 🌈เลยนะคะแม่ๆทั้งหลาย “อะไรดี โรสก็บอกว่าดี” #theapura
#organic
#certifiedorganic
#USDA
#cerescertified
#rosechan
#37weeksbabygirl 👧🏼💓
คุณแม่ปลื้มมากกกกก😍😍😍 กลิ่นไม่ฉุนครีมทากันรอยแตกลายหน้าท้อง ของยี่ห้อ a'PURA 💋👏🏻👧🏼 #Organic  #BodyLotion  โลชั่นออร์แกนิค 100% ที่ได้รับการรับรองจาก USDA และ CERES Certified 🔥Hot ช่วงนี้โปรโมชั่น 1 แถม 1 ติดต่อได้ที่ Facebook 🌈เพจ the a'pura 🌈เลยนะคะแม่ๆทั้งหลาย “อะไรดี โรสก็บอกว่าดี” #theapura  #organic  #certifiedorganic  #USDA  #cerescertified  #rosechan  #37weeksbabygirl  👧🏼💓
A newspaper ad for legendary exotic dancer Rose Chan in Nanyang Shang Pau, circa 1956. In some ways, Singapore was so much more open half a century ago 📷 @wei_lim #rosechan #exoticdancers #50s #siren #newspaper #ad #sexsymbol #bodyofwork #striptease
#RoseChan
1378 So Happy!
What fascinates me apart from Rose Chan's larger than life personality is the aesthetics of beauty back then. There was no plastic surgery, photoshop or Face Tune in the fifties. Would Rose Chan still be considered beautiful today?
It is said that the song Rose Rose, I Love You by Frankie Laine, was based on her. It's about a sailor who has to leave his "Flower of Malaya" and return home to the West. Although it quite a cute, quaint and upbeat song, i find it essentially Orientalist and racist in how it views the Eastern beauty as exotic. Ah, the early days of yellow fever! This brings me to the end of my Rose Chan series for now. Thanks for the likes and comments!
.
(Continued from previous post)
In her lifetime, Rose Chan had five husbands, two sons and four daughters (one of whom was adopted).
Chan was diagnosed with breast cancer around 1980, and after a long battle with the disease, died at the age of 62 on 26 May 1987 in her home in Butterworth, Penang.
.
.
#rosechan #watercolour #watercolor #cabaret #singapore #malaysia #happyworld #gayworld #lancinggirls #sgart #sgartist #sgnostalgia #roseroseiloveyou #portrait #painting #art #retrosingapore #retromalaysia
What fascinates me apart from Rose Chan's larger than life personality is the aesthetics of beauty back then. There was no plastic surgery, photoshop or Face Tune in the fifties. Would Rose Chan still be considered beautiful today? It is said that the song Rose Rose, I Love You by Frankie Laine, was based on her. It's about a sailor who has to leave his "Flower of Malaya" and return home to the West. Although it quite a cute, quaint and upbeat song, i find it essentially Orientalist and racist in how it views the Eastern beauty as exotic. Ah, the early days of yellow fever! This brings me to the end of my Rose Chan series for now. Thanks for the likes and comments! . (Continued from previous post) In her lifetime, Rose Chan had five husbands, two sons and four daughters (one of whom was adopted). Chan was diagnosed with breast cancer around 1980, and after a long battle with the disease, died at the age of 62 on 26 May 1987 in her home in Butterworth, Penang. . . #rosechan  #watercolour  #watercolor  #cabaret  #singapore  #malaysia  #happyworld  #gayworld  #lancinggirls  #sgart  #sgartist  #sgnostalgia  #roseroseiloveyou  #portrait  #painting  #art  #retrosingapore  #retromalaysia 
Channelling my inner Rose Chan as I endure another day of itchy weepy rash, insomnia, and the sound of road hacking outside my window at home. It's school holidays now but I can get no peace at home. Construction in Singapore is truly relentless..
.
(Continued from previous post)
Controversies aside, Chan was also known for her generosity. She would donate some of the proceeds from her shows to charities, including those benefiting children, old folks, tuberculosis patients and the blind. She was dubbed the “Charity Queen” for her charitable acts.
She also raised together with other dance hostesses, $13,000 for the Nanyang University building fund. Back in 1953, this was no small sum. Can you imagine that the university we went to was built on the contributions of dance hostesses? How amazing is that?
.
.
#rosechan #watercolour #watercolor #cabaret #singapore #malaysia #happyworld #gayworld #lancinggirls #sgart #sgartist #sgnostalgia #roseroseiloveyou #portrait #painting #art #retrosingapore #retromalaysia
Channelling my inner Rose Chan as I endure another day of itchy weepy rash, insomnia, and the sound of road hacking outside my window at home. It's school holidays now but I can get no peace at home. Construction in Singapore is truly relentless.. . (Continued from previous post) Controversies aside, Chan was also known for her generosity. She would donate some of the proceeds from her shows to charities, including those benefiting children, old folks, tuberculosis patients and the blind. She was dubbed the “Charity Queen” for her charitable acts. She also raised together with other dance hostesses, $13,000 for the Nanyang University building fund. Back in 1953, this was no small sum. Can you imagine that the university we went to was built on the contributions of dance hostesses? How amazing is that? . . #rosechan  #watercolour  #watercolor  #cabaret  #singapore  #malaysia  #happyworld  #gayworld  #lancinggirls  #sgart  #sgartist  #sgnostalgia  #roseroseiloveyou  #portrait  #painting  #art  #retrosingapore  #retromalaysia 
If you're wondering why I keep painting Rose Chan, it's cos I'm practising some watercolour techniques I picked up recently (pardon the warped paper on this one). Any excuse I can find to paint pretty girls! I think her larger-than-life personality made for a rich life story, even as society had a strong stigma against dance hostesses. Back when career opportunities for women were few, many who joined the cabaret came from disadvantaged and challenging backgrounds. Without much education, cabaret was one way they could attain financial independence. However, though their original intention may have been to simply earn a living, it was hard not to get sucked into the seedier side of the job.
.
(Continued from previous post)
However, while Chan’s suggestive acts brought her much success, they also caused her to have several run-ins with the law. In 1967, she was banned from performing in Kuala Lumpur, Malaysia, after a police raid on her revue at Bukit Bintang Amusement Park found that she had gone against her no-stripping promise made when she applied for her performing licence. Chan was then arrested for performing indecently in public in Perth, Australia, in September 1970, but was acquitted. A month later, again in Perth, she was found guilty of accepting money for sex at a massage parlour. She was fined A$60. By 1973, her performing licence in Malaysia had been taken away by the authorities. Undaunted, Chan continued performing until 1976, when she performed her last striptease in Kuala Lumpur.
- from NLB's Singapore infopedia.
.
.
#rosechan #watercolour #watercolor #cabaret #singapore #malaysia #happyworld #gayworld #lancinggirls #sgart #sgartist #sgnostalgia #roseroseiloveyou #portrait #painting #art #retrosingapore #retromalaysia #pinupgirl #pinup
If you're wondering why I keep painting Rose Chan, it's cos I'm practising some watercolour techniques I picked up recently (pardon the warped paper on this one). Any excuse I can find to paint pretty girls! I think her larger-than-life personality made for a rich life story, even as society had a strong stigma against dance hostesses. Back when career opportunities for women were few, many who joined the cabaret came from disadvantaged and challenging backgrounds. Without much education, cabaret was one way they could attain financial independence. However, though their original intention may have been to simply earn a living, it was hard not to get sucked into the seedier side of the job. . (Continued from previous post) However, while Chan’s suggestive acts brought her much success, they also caused her to have several run-ins with the law. In 1967, she was banned from performing in Kuala Lumpur, Malaysia, after a police raid on her revue at Bukit Bintang Amusement Park found that she had gone against her no-stripping promise made when she applied for her performing licence. Chan was then arrested for performing indecently in public in Perth, Australia, in September 1970, but was acquitted. A month later, again in Perth, she was found guilty of accepting money for sex at a massage parlour. She was fined A$60. By 1973, her performing licence in Malaysia had been taken away by the authorities. Undaunted, Chan continued performing until 1976, when she performed her last striptease in Kuala Lumpur. - from NLB's Singapore infopedia. . . #rosechan  #watercolour  #watercolor  #cabaret  #singapore  #malaysia  #happyworld  #gayworld  #lancinggirls  #sgart  #sgartist  #sgnostalgia  #roseroseiloveyou  #portrait  #painting  #art  #retrosingapore  #retromalaysia  #pinupgirl  #pinup 
Rose Chan with her two pythons, Abdul and Boh Sia (which means 'no sound' in the Hokkien dialect). I had a lot of fun painting the snakes 🐍 and of course the lovely Rose. Once while performing, she almost got squeezed to death by Abdul. It took ten men to uncoil Abdul and drag him off her. Apparently he had been startled by some firecrackers before the show.
.
(Continued from previous post) 
As Chan was already a highly popular cabaret girl, she formed her own dance company, The Rose Chan Revue, in 1951 and toured the whole of Malaya. It was in 1952 that her career really took off. That year, her bra snapped while she was performing at the Majestic Theatre in Ipoh, and the audience responded with thunderous applause. The audience’s favourable response led her to change her routine from then on, as she made her name for herself as the “Queen of Striptease”. As she famously said, “Everybody clapped very hard, and I thought, ‘Here I dance all night and sweat so much and nobody claps. My bra breaks and they clap”. Chan’s new stage act was revolutionary, including daring deeds such as bending iron rods using the base of her throat, having motorcycles ride over planks placed across her body, and the “Python Act”, where she wrestled with a large python, even coiling it provocatively around herself. - from NLB's Singapore Infopedia.
.
.
#rosechan #watercolour #watercolor #cabaret #singapore #malaysia #happyworld #gayworld #lancinggirls #sgart #sgartist #sgnostalgia #roseroseiloveyou #portrait #painting #art #retrosingapore #retromalaysia #python
Rose Chan with her two pythons, Abdul and Boh Sia (which means 'no sound' in the Hokkien dialect). I had a lot of fun painting the snakes 🐍 and of course the lovely Rose. Once while performing, she almost got squeezed to death by Abdul. It took ten men to uncoil Abdul and drag him off her. Apparently he had been startled by some firecrackers before the show. . (Continued from previous post) As Chan was already a highly popular cabaret girl, she formed her own dance company, The Rose Chan Revue, in 1951 and toured the whole of Malaya. It was in 1952 that her career really took off. That year, her bra snapped while she was performing at the Majestic Theatre in Ipoh, and the audience responded with thunderous applause. The audience’s favourable response led her to change her routine from then on, as she made her name for herself as the “Queen of Striptease”. As she famously said, “Everybody clapped very hard, and I thought, ‘Here I dance all night and sweat so much and nobody claps. My bra breaks and they clap”. Chan’s new stage act was revolutionary, including daring deeds such as bending iron rods using the base of her throat, having motorcycles ride over planks placed across her body, and the “Python Act”, where she wrestled with a large python, even coiling it provocatively around herself. - from NLB's Singapore Infopedia. . . #rosechan  #watercolour  #watercolor  #cabaret  #singapore  #malaysia  #happyworld  #gayworld  #lancinggirls  #sgart  #sgartist  #sgnostalgia  #roseroseiloveyou  #portrait  #painting  #art  #retrosingapore  #retromalaysia  #python 
Breathing some colour into a black and white photo of Rose Chan.
.
At the age of six, Chan was taken from Suzhou to Kuala Lumpur by her adoptive mother. While she knew who her birth mother was, she would only say to a newspaper, the New Sunday Times, “I know who my mother is, but I don't want to say”. Chan had no formal schooling, except for a brief eight months at the age of 12, and took on various jobs in Malaya, such as working at a shop making buttons out of coconut shells. At 16, she was married off to a Singaporean harbour contractor, who was more than thrice her age, as his fourth wife. However, the marriage ended after her mother made frequent monetary demands on Chan's husband, asking for $1,000 to $2,000 at a time.
.
Chan's failed marriage led her to become a cabaret dancer at the Happy World (later renamed Gay World) amusement park in Geylang to earn some much-needed income. She was an accomplished dancer, as shown by her runner-up placement in the All-Women's Ballroom Dancing Championship in 1949. Her beauty was also evident as she finished runner-up in the Miss Singapore beauty contest the following year - from NLB's Singapore infopedia.
.
.
#rosechan #watercolour #watercolor #cabaret #singapore #malaysia #happyworld #gayworld #lancinggirls #sgart #sgartist #sgnostalgia #roseroseiloveyou #portrait #painting #art #retrosingapore #singaporegirl
Breathing some colour into a black and white photo of Rose Chan. . At the age of six, Chan was taken from Suzhou to Kuala Lumpur by her adoptive mother. While she knew who her birth mother was, she would only say to a newspaper, the New Sunday Times, “I know who my mother is, but I don't want to say”. Chan had no formal schooling, except for a brief eight months at the age of 12, and took on various jobs in Malaya, such as working at a shop making buttons out of coconut shells. At 16, she was married off to a Singaporean harbour contractor, who was more than thrice her age, as his fourth wife. However, the marriage ended after her mother made frequent monetary demands on Chan's husband, asking for $1,000 to $2,000 at a time. . Chan's failed marriage led her to become a cabaret dancer at the Happy World (later renamed Gay World) amusement park in Geylang to earn some much-needed income. She was an accomplished dancer, as shown by her runner-up placement in the All-Women's Ballroom Dancing Championship in 1949. Her beauty was also evident as she finished runner-up in the Miss Singapore beauty contest the following year - from NLB's Singapore infopedia. . . #rosechan  #watercolour  #watercolor  #cabaret  #singapore  #malaysia  #happyworld  #gayworld  #lancinggirls  #sgart  #sgartist  #sgnostalgia  #roseroseiloveyou  #portrait  #painting  #art  #retrosingapore  #singaporegirl 
Breathing some colour into a black and white photo of Rose Chan. Inspired by the book "Lancing Girls of a Happy World" by Adeline Foo and @ethosbooks and the walking tour by @geylangadventures
.
Rose Chan (b. 1925, Suzhou, China d. 1987, Penang, Malaysia) was born Chan Wai Chang into a family of acrobats. She became famous throughout Malaysia as the “Queen of Striptease” in the 1950s for her sensational acts, which included a stunt known as the “Python Act” where she wrestled with a python. For her generosity, she also gained another moniker – the “Charity Queen”. - from NLB's Singapore infopedia.
.
.
#rosechan #watercolour #watercolor #cabaret #singapore #malaysia #happyworld #gayworld #lancinggirls #sgart #sgartist #sgnostalgia #roseroseiloveyou #portrait #painting #art #retrosingapore
Breathing some colour into a black and white photo of Rose Chan. Inspired by the book "Lancing Girls of a Happy World" by Adeline Foo and @ethosbooks and the walking tour by @geylangadventures . Rose Chan (b. 1925, Suzhou, China d. 1987, Penang, Malaysia) was born Chan Wai Chang into a family of acrobats. She became famous throughout Malaysia as the “Queen of Striptease” in the 1950s for her sensational acts, which included a stunt known as the “Python Act” where she wrestled with a python. For her generosity, she also gained another moniker – the “Charity Queen”. - from NLB's Singapore infopedia. . . #rosechan  #watercolour  #watercolor  #cabaret  #singapore  #malaysia  #happyworld  #gayworld  #lancinggirls  #sgart  #sgartist  #sgnostalgia  #roseroseiloveyou  #portrait  #painting  #art  #retrosingapore 
正面入り口なのに、雑な置き方で可哀想😢
#高島屋 #ローズちゃん #岡山高島屋 #rosechan #k2rosec