an online Instagram web viewer

#razifeezratravel medias

Photos

Menjadi seorg ibu yg bekerja agak susah nak handle anak dan suami. Balik keje penat. Makan belum tudung pun tak buka lg. Anak dah dtg dpn merengek nak menyusu. Mula la trasa nak marah. Marah dtg sebab penat keje penat, penat hadap jem dan perut lapar. Tak lrt nak lyn anak. Semlm Ibu dah tido dulu sblm ayah anak tido. Maafkan la kalau Ibu selalu marah2. Sebab Ibu penat balik keje lately ni selalu pening. Stress keje. 😒
. .
.
#naturephotography #naturelovers #razinzafran #motherandson #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
Menjadi seorg ibu yg bekerja agak susah nak handle anak dan suami. Balik keje penat. Makan belum tudung pun tak buka lg. Anak dah dtg dpn merengek nak menyusu. Mula la trasa nak marah. Marah dtg sebab penat keje penat, penat hadap jem dan perut lapar. Tak lrt nak lyn anak. Semlm Ibu dah tido dulu sblm ayah anak tido. Maafkan la kalau Ibu selalu marah2. Sebab Ibu penat balik keje lately ni selalu pening. Stress keje. 😒 . . . #naturephotography  #naturelovers  #razinzafran  #motherandson  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
You need to ignore what everyone else is doing and achieving. Your life is about breaking your own limits and outgrowing yourself to live your best life. You are not in competition with anyone else, plan to outdo your past, not other people. . .
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #photooftheday #wanderlust #worlderlust #city #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
You need to ignore what everyone else is doing and achieving. Your life is about breaking your own limits and outgrowing yourself to live your best life. You are not in competition with anyone else, plan to outdo your past, not other people. . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #city  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
My life should be filled with wonder, discoveries, and adventure. Take me outside. Let me get to know and love nature. I will remind you what it's like to see with a child's eyes and open heart. .
.
.
.
#candidchildhood #son #razinzafran #kidsfashion #nature_perfection  #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #adventure
My life should be filled with wonder, discoveries, and adventure. Take me outside. Let me get to know and love nature. I will remind you what it's like to see with a child's eyes and open heart. . . . . #candidchildhood  #son  #razinzafran  #kidsfashion  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #adventure 
Blessed is the one whose heart is so broken but still has the courage to be gentle and kind to others. Cherish such people. Learn from them. πŸ’
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #photooftheday #wanderlust #worlderlust #mural #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
Blessed is the one whose heart is so broken but still has the courage to be gentle and kind to others. Cherish such people. Learn from them. πŸ’ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #mural  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
Some days, you'll be angry. Some days, you'll be sad. That's how life goes. Don't let your feelings get the better of you. Keep your focus. πŸƒ
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #photooftheday #wanderlust #worlderlust #forest #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
Some days, you'll be angry. Some days, you'll be sad. That's how life goes. Don't let your feelings get the better of you. Keep your focus. πŸƒ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #forest  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
Tak penting pun pasangan kita kerja apa.. Yang penting dia berusaha mencari rezeki untuk keluarga kita dan janji kerja yang dia buat adalah kerja halal dan diredhai Allah.. #husbandandwife #couple
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #selfie #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #razifeezra
Tak penting pun pasangan kita kerja apa.. Yang penting dia berusaha mencari rezeki untuk keluarga kita dan janji kerja yang dia buat adalah kerja halal dan diredhai Allah.. #husbandandwife  #couple  . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #selfie  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #razifeezra 
I'm just a mom who's doing my best. I'm giving my kids my all and all I can hope is that every day they know that they are the greatest things to ever happen to me.. ☺️
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #razinzafran #son #candidchildhood #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #iphone #iphoneonly #iphoneography #iphonegraphy #iphonephotography #mobilemag #mobilephotography #razifeezratravel
I'm just a mom who's doing my best. I'm giving my kids my all and all I can hope is that every day they know that they are the greatest things to ever happen to me.. ☺️ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #razinzafran  #son  #candidchildhood  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #iphone  #iphoneonly  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphonephotography  #mobilemag  #mobilephotography  #razifeezratravel 
Kenal nama jea dari zaman sekolah sebab nama jea 1 kelas dan 1 sekolah tapi tak pernah bercakap. Sebab Ayah awak ni poyo Zafran. Budak skate yg anti perempuan. Dunia dia hanya skate. Ngn perempuan dia jarang2 bercakap. Selepas 6 tahun tak contact tiba2 Ayah awak ni rajin plak message Ibu dkat FB.. Time tu Ibu dah abis degree and Ayah pun dah keje. Rumah kitaorg dekat jea. 1 taman la katakan. Sblm ni kalau ternampak buat bodoh jea la sbb bukan knal sgt pun. Sejak yg message dkat FB tu bole plak Ayah awak nak ajak keluar. Ibu ok jea sebab rumah kitaorg dkat. Selalu keluar sama tapi sebagai kawan jea sbb Ayah awak ni suka menyakat ngn Ibu ni plak jnis kasar. Mmg menyampah benci masa kawan sbb Ayah awak ni bukan ada rupa pun pastu kering tapi hati baik. Betul la cakap org jgn di benci nanti cinta. Nasib skrg ni dah ada rupa sikit. πŸ˜‚ Alhamdulillah la perangai Ayah awak ni baik, pandai berusaha cari duit dan paling penting rajin tolong Ibu selain cuci berak awak Zafran. Most of the time kalau Ayah ada dekat rumah bole dikatakan 80% mmg Ayah yg byk uruskan awak. Pastu penat mane pun balik keje Ayah rajin urut kaki ngn badan Ibu kalau Ibu sakit. Sebab itu Ibu sayang Ayah @ajibflipladds 😘. Upahnya tu Ayah minta 1 bulan 1 trip memancing. πŸ˜‚ Berbaloi la ngan usaha tolong family dapat upah kan Ayah. 
#husbandandwife #couple
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #selfie #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #razifeezra
Kenal nama jea dari zaman sekolah sebab nama jea 1 kelas dan 1 sekolah tapi tak pernah bercakap. Sebab Ayah awak ni poyo Zafran. Budak skate yg anti perempuan. Dunia dia hanya skate. Ngn perempuan dia jarang2 bercakap. Selepas 6 tahun tak contact tiba2 Ayah awak ni rajin plak message Ibu dkat FB.. Time tu Ibu dah abis degree and Ayah pun dah keje. Rumah kitaorg dekat jea. 1 taman la katakan. Sblm ni kalau ternampak buat bodoh jea la sbb bukan knal sgt pun. Sejak yg message dkat FB tu bole plak Ayah awak nak ajak keluar. Ibu ok jea sebab rumah kitaorg dkat. Selalu keluar sama tapi sebagai kawan jea sbb Ayah awak ni suka menyakat ngn Ibu ni plak jnis kasar. Mmg menyampah benci masa kawan sbb Ayah awak ni bukan ada rupa pun pastu kering tapi hati baik. Betul la cakap org jgn di benci nanti cinta. Nasib skrg ni dah ada rupa sikit. πŸ˜‚ Alhamdulillah la perangai Ayah awak ni baik, pandai berusaha cari duit dan paling penting rajin tolong Ibu selain cuci berak awak Zafran. Most of the time kalau Ayah ada dekat rumah bole dikatakan 80% mmg Ayah yg byk uruskan awak. Pastu penat mane pun balik keje Ayah rajin urut kaki ngn badan Ibu kalau Ibu sakit. Sebab itu Ibu sayang Ayah @ajibflipladds 😘. Upahnya tu Ayah minta 1 bulan 1 trip memancing. πŸ˜‚ Berbaloi la ngan usaha tolong family dapat upah kan Ayah. #husbandandwife  #couple  . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #selfie  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #razifeezra 
Rasa kelakar bila org tegur ko gemuk tapi dia pun gemuk juga.. Hehe.. Sblm tegur org better cermin diri sndiri dulu.. Aku ok jea tak kisah sbb dulu aku kurus sgt mcm lidi ngn pipi cengkung.. Skrg ni baru ok tak nmpk mcm lidi lg.. Tapi org nmpk la perubahan bdn ko tu.. Sbb tu aku tak ksh sgt org ckp aku cmtu.. Tapi pada org lain kita tak tahu takut dia trasa hati.. So hati-hati la bila bercakap cmtu pada org.. Akan menyakitkan hati org lain.. Just be yourself.. Don't be so obsess with your body and push yourself over your limit.. Being comfortable in your own skin.. It's about knowing and accepting who you are.. ✌️
.
.
.
.
.
#naturelovers #relax #weekend #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
Rasa kelakar bila org tegur ko gemuk tapi dia pun gemuk juga.. Hehe.. Sblm tegur org better cermin diri sndiri dulu.. Aku ok jea tak kisah sbb dulu aku kurus sgt mcm lidi ngn pipi cengkung.. Skrg ni baru ok tak nmpk mcm lidi lg.. Tapi org nmpk la perubahan bdn ko tu.. Sbb tu aku tak ksh sgt org ckp aku cmtu.. Tapi pada org lain kita tak tahu takut dia trasa hati.. So hati-hati la bila bercakap cmtu pada org.. Akan menyakitkan hati org lain.. Just be yourself.. Don't be so obsess with your body and push yourself over your limit.. Being comfortable in your own skin.. It's about knowing and accepting who you are.. ✌️ . . . . . #naturelovers  #relax  #weekend  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel