an online Instagram web viewer

#ramadhanpromotion medias

Photos

RAMAI TANYA APA BEZA BENGKONG GOLD DAN MERMAID .

barang sama, kualiti sama, dua2 mempunyai 16 tulang,
bezanya jenama dan harga
bengkong gold RM110
bengkong mermaid RM89.90 .

terpulang customer nak yang mana satu mengikut saiz yang available 😊

SO HARGA DAH MURAH NI SIS!! tak ada alasan lagi harga mahal, siapa tak cukup bajet boleh ambil RM89.90, siapa peminat tegar sajat boleh ambil bengkong gold😂 benda sama sahaja. 
wp sis ☎️0136491866 or click link wp di bio insta sis!! #letsbengkonggold #letsgirdle #nursajat02 #rayapromotion #discounthebat #ramadhanpromotion #sayajualmurah #codkajang #codbangi #codputrajaya #perempuanfuhh #bengkungmermaid
RAMAI TANYA APA BEZA BENGKONG GOLD DAN MERMAID . barang sama, kualiti sama, dua2 mempunyai 16 tulang, bezanya jenama dan harga bengkong gold RM110 bengkong mermaid RM89.90 . terpulang customer nak yang mana satu mengikut saiz yang available 😊 SO HARGA DAH MURAH NI SIS!! tak ada alasan lagi harga mahal, siapa tak cukup bajet boleh ambil RM89.90, siapa peminat tegar sajat boleh ambil bengkong gold😂 benda sama sahaja. wp sis ☎️0136491866 or click link wp di bio insta sis!! #letsbengkonggold  #letsgirdle  #nursajat02  #rayapromotion  #discounthebat  #ramadhanpromotion  #sayajualmurah  #codkajang  #codbangi  #codputrajaya  #perempuanfuhh  #bengkungmermaid 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋
.
FLYKNIT RACER
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 36-45 EURO
🔸HARGA RM80
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#skls #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #kasutmalaysia #sneakersmurah #kasutfutsal #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya #hariraya #promosiramadhan #kasutraya #kasutmurah #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #kasutpromo #promokasut
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋 . FLYKNIT RACER ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 36-45 EURO 🔸HARGA RM80 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #skls  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #kasutmalaysia  #sneakersmurah  #kasutfutsal  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #hariraya  #promosiramadhan  #kasutraya  #kasutmurah  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #kasutpromo  #promokasut 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋
.
FLYKNIT RACER
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 36-45 EURO
🔸HARGA RM80
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#skls #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #kasutmalaysia #sneakersmurah #kasutfutsal #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya #hariraya #promosiramadhan #kasutraya #kasutmurah #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #kasutpromo #promokasut
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋 . FLYKNIT RACER ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 36-45 EURO 🔸HARGA RM80 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #skls  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #kasutmalaysia  #sneakersmurah  #kasutfutsal  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #hariraya  #promosiramadhan  #kasutraya  #kasutmurah  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #kasutpromo  #promokasut 
Lets shop our new collection bag. Cute and lovely but yet edgy!!! Mana nak cari?!! Pratical at the same time. 👜👝👛 Hanya di sini, Aura Fashion Studio!!! Round Weave Tassels Bag
Price : RM69.90
Material : PU
Color : Grey & Pink
#aurafashion #auracefashion #aurabagcollection #roundweavetasselsbag #auracollection #ramadhanpromotion #sismaibelibajuraya #bagforraya #livelovelife #eatpraylove #tagsforlikes #fashionbag #qoodqualitybag #tagsforfollow #lifeisbeautiful #sayaygpostawakygpanas #shantek #letops #pubag #puslingbag #maibelisis #belijgnxbeli #onlinestore #peniagajujur #mobilegraphy #storewide20% #tungguapalagi #letslookamazing #rayacollection2018
Lets shop our new collection bag. Cute and lovely but yet edgy!!! Mana nak cari?!! Pratical at the same time. 👜👝👛 Hanya di sini, Aura Fashion Studio!!! Round Weave Tassels Bag Price : RM69.90 Material : PU Color : Grey & Pink #aurafashion  #auracefashion  #aurabagcollection  #roundweavetasselsbag  #auracollection  #ramadhanpromotion  #sismaibelibajuraya  #bagforraya  #livelovelife  #eatpraylove  #tagsforlikes  #fashionbag  #qoodqualitybag  #tagsforfollow  #lifeisbeautiful  #sayaygpostawakygpanas  #shantek  #letops  #pubag  #puslingbag  #maibelisis  #belijgnxbeli  #onlinestore  #peniagajujur  #mobilegraphy  #storewide20 % #tungguapalagi  #letslookamazing  #rayacollection2018 
Thanks to our beloved customer 😍😍
#SHAMPOOSANTAN 
#ramadhanpromotion 
#promotionraya 
#nokimia
Next slot : Tuesday, 22nd May.
DM for booking 📬
.
Solo set : $3/box
Family set : $19/tray
*Ramadhan promotion 🎊🎉
.
#beefnachos #localbusiness #supportlocal #bruneivendors #bruneifoodies #beefnachosbrunei #ramadhanpromotion
Wowwww..Young Living mimpi apa ni bagi less 10% untuk Premium Starter Kit
.
Mungkin ramai yang dok tunggu harga tanpa gst less 6%..tapi kali ni YL bagi 10% terus 😱😱 Jimat banyakkkk

Sapa yang belum ada set ni..tolong la grab..memang tak rugi 
5hari saja tau..last register 6pm 25hb..lepas dari tu jangan dok mintak harga tak masuk akal ni lagi dah..x dapek akak nak nolong 😅😅 💝 FREE EO BAG
💝 FREE THIEVES SPRAY
💝 FREE EO BOTTLES
💝 FREE CONSULTATION & SUPPORT GROUP

Click http://yleoyanti.wasap.my

#premiumstarterkitreadystock 
#premiumstarterkitmurah
#younglivingmurah
#ramadhanpromotion 
#younglivingpromo
#essentialoilmalaysia 
#aromatherapy 
#younglivingpenang
#younglivingbayanbaru
#younglivingbayanlepas
#younglivingsungaipetani
#younglivingbalikpulau
#younglivingkulim
#younglivingkedah 
#younglivingutara
#younglivingbertam
#younglivingkepalabatas
Wowwww..Young Living mimpi apa ni bagi less 10% untuk Premium Starter Kit . Mungkin ramai yang dok tunggu harga tanpa gst less 6%..tapi kali ni YL bagi 10% terus 😱😱 Jimat banyakkkk Sapa yang belum ada set ni..tolong la grab..memang tak rugi 5hari saja tau..last register 6pm 25hb..lepas dari tu jangan dok mintak harga tak masuk akal ni lagi dah..x dapek akak nak nolong 😅😅 💝 FREE EO BAG 💝 FREE THIEVES SPRAY 💝 FREE EO BOTTLES 💝 FREE CONSULTATION & SUPPORT GROUP Click http://yleoyanti.wasap.my #premiumstarterkitreadystock  #premiumstarterkitmurah  #younglivingmurah  #ramadhanpromotion  #younglivingpromo  #essentialoilmalaysia  #aromatherapy  #younglivingpenang  #younglivingbayanbaru  #younglivingbayanlepas  #younglivingsungaipetani  #younglivingbalikpulau  #younglivingkulim  #younglivingkedah  #younglivingutara  #younglivingbertam  #younglivingkepalabatas 
Jom beli baju raya utk phone korang😊, mcm2 design ada, Custom casing hardcase ni murah, lawa, berkualiti dan hanya terdapat di @casestudio.co😎
====================================
Available for almost all phone😆
. 
Apple | Samsung | Blackberry | HTC | Sony | Xiaomi | Huawei | Lenovo | Oppo | Vivo | Miezu | OnePlus | Alcatel | Asus | Nokia
================================
✴️ @casestudio.co @casestudio.co ✴️
================================ #casingphone  #coverphone #casemurah #casingsmartphone #casingmurah #casingmalaysia #casingcustom #ramadhanpromotion #promosiRamadan #bts #fakelove #casing #phonecase #raya #puasa #berbuka #iftar #sahur #armymalaysia #malaysianarmy #casingsamsung #customcasing #designcasing #casingoppo #casinghuawei #coverphone #coveriphone  #casingdesign #casingvivo  #casingphonemalaysia
Jom beli baju raya utk phone korang😊, mcm2 design ada, Custom casing hardcase ni murah, lawa, berkualiti dan hanya terdapat di @casestudio.co😎 ==================================== Available for almost all phone😆 . Apple | Samsung | Blackberry | HTC | Sony | Xiaomi | Huawei | Lenovo | Oppo | Vivo | Miezu | OnePlus | Alcatel | Asus | Nokia ================================ ✴️ @casestudio.co @casestudio.co ✴️ ================================ #casingphone  #coverphone  #casemurah  #casingsmartphone  #casingmurah  #casingmalaysia  #casingcustom  #ramadhanpromotion  #promosiRamadan  #bts  #fakelove  #casing  #phonecase  #raya  #puasa  #berbuka  #iftar  #sahur  #armymalaysia  #malaysianarmy  #casingsamsung  #customcasing  #designcasing  #casingoppo  #casinghuawei  #coverphone  #coveriphone  #casingdesign  #casingvivo  #casingphonemalaysia 
Got this lovely custom made casing from @casestudio.co , cantik kan? ada banyak lagi design yang lawa lawa 😍 so kalau korang nak, jom follow @casestudio.co ramai ramai, tunggu apa lagi, grab yours now 💕💕💕
.
#casingphone  #coverphone #casemurah #casingsmartphone #casingmurah #casingmalaysia #casingcustom #ramadhanpromotion #promosiRamadan #bts #fakelove #casing #phonecase #raya #puasa #berbuka #iftar #sahur #armymalaysia #malaysianarmy #casingsamsung #customcasing #designcasing #casingoppo #casinghuawei #coverphone #coveriphone  #casingdesign #casingvivo  #casingphonemalaysia
Got this lovely custom made casing from @casestudio.co , cantik kan? ada banyak lagi design yang lawa lawa 😍 so kalau korang nak, jom follow @casestudio.co ramai ramai, tunggu apa lagi, grab yours now 💕💕💕 . #casingphone  #coverphone  #casemurah  #casingsmartphone  #casingmurah  #casingmalaysia  #casingcustom  #ramadhanpromotion  #promosiRamadan  #bts  #fakelove  #casing  #phonecase  #raya  #puasa  #berbuka  #iftar  #sahur  #armymalaysia  #malaysianarmy  #casingsamsung  #customcasing  #designcasing  #casingoppo  #casinghuawei  #coverphone  #coveriphone  #casingdesign  #casingvivo  #casingphonemalaysia 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co
, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋
.
Airmax Air Jordan 1 (AJ1) 🤾🏿‍♂️
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 41-45 EURO
🔸HARGA RM90
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#s #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #kasutmalaysia #sneakersmurah #kasutfutsal #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya #hariraya #promosiramadhan #kasutraya #kasutmurah #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #kasutpromo #promokasut
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co , mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋 . Airmax Air Jordan 1 (AJ1) 🤾🏿‍♂️ ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 41-45 EURO 🔸HARGA RM90 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #s  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #kasutmalaysia  #sneakersmurah  #kasutfutsal  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #hariraya  #promosiramadhan  #kasutraya  #kasutmurah  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #kasutpromo  #promokasut 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co
, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋
.
Airmax Air Jordan 1 (AJ1) 🤾🏿‍♂️
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 41-45 EURO
🔸HARGA RM90
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#s #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #kasutmalaysia #sneakersmurah #kasutfutsal #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya #hariraya #promosiramadhan #kasutraya #kasutmurah #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #kasutpromo #promokasut
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co , mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋 . Airmax Air Jordan 1 (AJ1) 🤾🏿‍♂️ ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 41-45 EURO 🔸HARGA RM90 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #s  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #kasutmalaysia  #sneakersmurah  #kasutfutsal  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #hariraya  #promosiramadhan  #kasutraya  #kasutmurah  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #kasutpromo  #promokasut 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co
, mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋
.
Airmax Air Jordan 1 (AJ1) 🤾🏿‍♂️
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 41-45 EURO
🔸HARGA RM90
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#s #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #kasutmalaysia #sneakersmurah #kasutfutsal #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya #hariraya #promosiramadhan #kasutraya #kasutmurah #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #kasutpromo #promokasut
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co , mcm2 jenis kasut lawa2 utk dipakai raya nanti 😍 cpt2 pm sebab stok terhad😋 . Airmax Air Jordan 1 (AJ1) 🤾🏿‍♂️ ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 41-45 EURO 🔸HARGA RM90 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #s  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #kasutmalaysia  #sneakersmurah  #kasutfutsal  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #hariraya  #promosiramadhan  #kasutraya  #kasutmurah  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #kasutpromo  #promokasut 
RAMADHAN PROMOTION!!😱 RAMADHAN PROMOTION!!😱 RAMADHAN PROMOTION!!😱 Jom lekaih kengkawan yang lama dah dok intai intai set PEEMIUM STARTER KIT.. Ada PROMOTION 21/5/2018 sehingga 25/5/2018.😍😍 Jom grab sekarang dengan harga RM680.40 sahaja. 
JIMAT 10% dari harga asal😱😱 Jarang jarang berlaku ni, tak percaya?? Tolong la percaya hokayyy.

wasap cikmie cepat cepat guyzzzz

www.wasap.my//60139702919
www.wasap.my//60139702919
www.wasap.my//60139702919

#premiumstarterkit
#ramadhanPromotion
#youngLivingEssentialOil
#thewiseoilers
RAMADHAN PROMOTION!!😱 RAMADHAN PROMOTION!!😱 RAMADHAN PROMOTION!!😱 Jom lekaih kengkawan yang lama dah dok intai intai set PEEMIUM STARTER KIT.. Ada PROMOTION 21/5/2018 sehingga 25/5/2018.😍😍 Jom grab sekarang dengan harga RM680.40 sahaja. JIMAT 10% dari harga asal😱😱 Jarang jarang berlaku ni, tak percaya?? Tolong la percaya hokayyy. wasap cikmie cepat cepat guyzzzz www.wasap.my//60139702919 www.wasap.my//60139702919 www.wasap.my//60139702919 #premiumstarterkit  #ramadhanPromotion  #youngLivingEssentialOil  #thewiseoilers 
[ 🔥 #SINGLESETJIMAT ] YES! Pertama kalinya kami memperkenalkan single set. Dengan hanya RM14.90 anda boleh menikmati 5 jenis makanan laut yang sesuai di jadikan pelbagai menu di sepanjang bulan RAMADAN!
.
Tidak perlu risau kami permudahkan urusan anda!
✔️Jimat masa
✔️Minyak kenderaan
✔️Tenaga
.
🦐🦀🐟🦑🐚 SINGLE SET
[ 1 PACK ] RM14.90 ONLY!
*excluded delivery charge.
*sah sehingga 14 JUNE 2018
.
✔️PARI
✔️KETAM
✔️UDANG
✔️SOTONG
✔️LALA
.
Walk-in ke HQ.
contact : 019-8561986
http://www.wasap.my/60198561986
.
Alamat : No 19, Jalan Puah Jaya, Off Jalan Pahang 53000 Setapak, Kuala Lumpur.
.
Landmarks : Restoren Sup Zaiton Hussin & Popiah Setapak.
.
Hubungi Stockist Berhampiran Anda.
We Make It Easy For You! ❤️
.
#leenyslobster #singleset #promotion #ramadhanpromotion #seafood #premium #freshnessguarentee #highquality #wearefamily #weunite #seasquad #seafoodhomedeliver #wholesaler #malaysia
[ 🔥 #SINGLESETJIMAT  ] YES! Pertama kalinya kami memperkenalkan single set. Dengan hanya RM14.90 anda boleh menikmati 5 jenis makanan laut yang sesuai di jadikan pelbagai menu di sepanjang bulan RAMADAN! . Tidak perlu risau kami permudahkan urusan anda! ✔️Jimat masa ✔️Minyak kenderaan ✔️Tenaga . 🦐🦀🐟🦑🐚 SINGLE SET [ 1 PACK ] RM14.90 ONLY! *excluded delivery charge. *sah sehingga 14 JUNE 2018 . ✔️PARI ✔️KETAM ✔️UDANG ✔️SOTONG ✔️LALA . Walk-in ke HQ. contact : 019-8561986 http://www.wasap.my/60198561986 . Alamat : No 19, Jalan Puah Jaya, Off Jalan Pahang 53000 Setapak, Kuala Lumpur. . Landmarks : Restoren Sup Zaiton Hussin & Popiah Setapak. . Hubungi Stockist Berhampiran Anda. We Make It Easy For You! ❤️ . #leenyslobster  #singleset  #promotion  #ramadhanpromotion  #seafood  #premium  #freshnessguarentee  #highquality  #wearefamily  #weunite  #seasquad  #seafoodhomedeliver  #wholesaler  #malaysia 
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz?  KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @duniaaherbal
@duniaaherbal
@duniaaherbal 
JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +6285241929707 #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #iphonemalaysia#ramadhanmalaysia#ramadhanpromotion #ramadhansale
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @duniaaherbal @duniaaherbal @duniaaherbal JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +6285241929707 #Tinggibadan  #PeninggiBadan  #Peninggi  #PeninggiMurah  #PeninggiBadanMalaysia  #PeninggiBadanHerbal  #PeninggiTiens  #supplementmalaysia  #obattinggi  #ubattinggi  #olshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #heightupmurah  #heightupmalaysia  #heightuporiginal  #igreview  #igreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #iphonemalaysia #ramadhanmalaysia #ramadhanpromotion  #ramadhansale 
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz?  KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @duniaaherbal
@duniaaherbal
@duniaaherbal 
JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +6285241929707 #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #iphonemalaysia#ramadhanmalaysia#ramadhanpromotion #ramadhansale
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @duniaaherbal @duniaaherbal @duniaaherbal JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +6285241929707 #Tinggibadan  #PeninggiBadan  #Peninggi  #PeninggiMurah  #PeninggiBadanMalaysia  #PeninggiBadanHerbal  #PeninggiTiens  #supplementmalaysia  #obattinggi  #ubattinggi  #olshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #heightupmurah  #heightupmalaysia  #heightuporiginal  #igreview  #igreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #iphonemalaysia #ramadhanmalaysia #ramadhanpromotion  #ramadhansale 
Sempena Ramadhan, @doctorkejaptinggi.me Adakan Promosi Promosi Yg Menarik. . Dapatkan Ubat Tinggi (HI-cal&zinc plus) Dengan Harga Discount 30Bermula Hari Ni. . Whatsapp : +60 11-5151 8540 . . #ramadhansale #ramadhanpromotion #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
Sempena Ramadhan, @doctorkejaptinggi.me Adakan Promosi Promosi Yg Menarik. . Dapatkan Ubat Tinggi (HI-cal&zinc plus) Dengan Harga Discount 30Bermula Hari Ni. . Whatsapp : +60 11-5151 8540 . . #ramadhansale #ramadhanpromotion #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz?  KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +60 11-5151 8540. #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #iphonemalaysia#ramadhanmalaysia#ramadhanpromotion #ramadhansale
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +60 11-5151 8540. #Tinggibadan  #PeninggiBadan  #Peninggi  #PeninggiMurah  #PeninggiBadanMalaysia  #PeninggiBadanHerbal  #PeninggiTiens  #supplementmalaysia  #obattinggi  #ubattinggi  #olshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #heightupmurah  #heightupmalaysia  #heightuporiginal  #igreview  #igreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #iphonemalaysia #ramadhanmalaysia #ramadhanpromotion  #ramadhansale 
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz?  KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +60 11-5151 8540. #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #iphonemalaysia#ramadhanmalaysia#ramadhanpromotion #ramadhansale
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +60 11-5151 8540. #Tinggibadan  #PeninggiBadan  #Peninggi  #PeninggiMurah  #PeninggiBadanMalaysia  #PeninggiBadanHerbal  #PeninggiTiens  #supplementmalaysia  #obattinggi  #ubattinggi  #olshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #heightupmurah  #heightupmalaysia  #heightuporiginal  #igreview  #igreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #iphonemalaysia #ramadhanmalaysia #ramadhanpromotion  #ramadhansale 
Sempena Ramadhan, @doctorkejaptinggi.me Adakan Promosi Promosi Yg Menarik. . Dapatkan Ubat Tinggi (HI-cal&zinc plus) Dengan Harga Discount 30Bermula Hari Ni. . Whatsapp : +60 11-5151 8540 . . #ramadhansale #ramadhanpromotion #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
Sempena Ramadhan, @doctorkejaptinggi.me Adakan Promosi Promosi Yg Menarik. . Dapatkan Ubat Tinggi (HI-cal&zinc plus) Dengan Harga Discount 30Bermula Hari Ni. . Whatsapp : +60 11-5151 8540 . . #ramadhansale #ramadhanpromotion #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz?  KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +60 11-5151 8540. #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #iphonemalaysia#ramadhanmalaysia#ramadhanpromotion #ramadhansale
RAMADHAN PROMOTION !!! . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me @doctorkejaptinggi.me JOM ORDER TENGAH ADE PROMOTION RAMADHAN 📱ws : +60 11-5151 8540. #Tinggibadan  #PeninggiBadan  #Peninggi  #PeninggiMurah  #PeninggiBadanMalaysia  #PeninggiBadanHerbal  #PeninggiTiens  #supplementmalaysia  #obattinggi  #ubattinggi  #olshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #heightupmurah  #heightupmalaysia  #heightuporiginal  #igreview  #igreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #iphonemalaysia #ramadhanmalaysia #ramadhanpromotion  #ramadhansale 
Sempena Ramadhan, @doctorkejaptinggi.me Adakan Promosi Promosi Yg Menarik. . Dapatkan Ubat Tinggi (HI-cal&zinc plus) Dengan Harga Discount 30Bermula Hari Ni. . Whatsapp : +60 11-5151 8540 . . #ramadhansale #ramadhanpromotion #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
UPDATE :  3 solo set left! DM for booking 😄
.
#ramadhanpromotion #bruneifoodies #bruneivendors #supportlocal #localbusiness #beefnachos
No worries if you dont have the time to reheat the sauce, because you can still enjoy it even when its cold. Hehe thankyou ☺️ #sweetmessbnreview #beefnachosbrunei #bruneifoodies #bruneivendors #supportlocal #localbusiness #ramadhanpromotion
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉
.
🔥Airmax white black🔥
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 36-45 EURO
🔸HARGA RM85
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#skls #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #sneakersmurah #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya  #promosiramadhan #kasutraya  #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #bts #fakelove #armymalaysia #malaysianarmy
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉 . 🔥Airmax white black🔥 ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 36-45 EURO 🔸HARGA RM85 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #skls  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #sneakersmurah  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #promosiramadhan  #kasutraya  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #bts  #fakelove  #armymalaysia  #malaysianarmy 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉
.
🔥ZOOM BLACK EDITION🔥
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 41-45 EURO
🔸HARGA RM90
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#skls #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #sneakersmurah #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya  #promosiramadhan #kasutraya  #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #bts #fakelove #armymalaysia #malaysianarmy
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉 . 🔥ZOOM BLACK EDITION🔥 ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 41-45 EURO 🔸HARGA RM90 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #skls  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #sneakersmurah  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #promosiramadhan  #kasutraya  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #bts  #fakelove  #armymalaysia  #malaysianarmy 
[ 🔥 #FAMILYSETJIMAT ] Seperti yang dijanjikan! Family set dengan hanya RM99 anda boleh menikmati 5 jenis makanan laut bersama keluarga yang sesuai di jadikan juadah menu di sepanjang bulan RAMADAN!
.
Tidak perlu risau kami permudahkan urusan anda! ✔️Jimat masa
✔️Minyak kenderaan
✔️Tenaga
.
🦐🦀🐟🦑🐚 SERANGKAI SET FAMILY JIMAT.
[ 6/8 PACK ] RM99 ONLY!
*excluded delivery charge.
*sah sehingga 14 JUNE 2018.
.
✔️SIAKAP
✔️CRAYFISH
✔️SOTONG XL
✔️KETAM BUNGA
✔️WHITE LALA
.
Walk-in ke HQ.
contact : 019-8561986
http://www.wasap.my/60198561986
.
Alamat : No 19, Jalan Puah Jaya, Off Jalan Pahang 53000 Setapak, Kuala Lumpur.
.
Landmarks : Restoren Sup Zaiton Hussin & Popiah Setapak.
.
Hubungi Stockist Berhampiran Anda.
We Make It Easy For You! ❤️
.
#leenyslobster #familyset #promotion #ramadhanpromotion #seafood #premium #freshnessguarentee #highquality #wearefamily #weunite #seasquad #seafoodhomedeliver #wholesaler #malaysia
[ 🔥 #FAMILYSETJIMAT  ] Seperti yang dijanjikan! Family set dengan hanya RM99 anda boleh menikmati 5 jenis makanan laut bersama keluarga yang sesuai di jadikan juadah menu di sepanjang bulan RAMADAN! . Tidak perlu risau kami permudahkan urusan anda! ✔️Jimat masa ✔️Minyak kenderaan ✔️Tenaga . 🦐🦀🐟🦑🐚 SERANGKAI SET FAMILY JIMAT. [ 6/8 PACK ] RM99 ONLY! *excluded delivery charge. *sah sehingga 14 JUNE 2018. . ✔️SIAKAP ✔️CRAYFISH ✔️SOTONG XL ✔️KETAM BUNGA ✔️WHITE LALA . Walk-in ke HQ. contact : 019-8561986 http://www.wasap.my/60198561986 . Alamat : No 19, Jalan Puah Jaya, Off Jalan Pahang 53000 Setapak, Kuala Lumpur. . Landmarks : Restoren Sup Zaiton Hussin & Popiah Setapak. . Hubungi Stockist Berhampiran Anda. We Make It Easy For You! ❤️ . #leenyslobster  #familyset  #promotion  #ramadhanpromotion  #seafood  #premium  #freshnessguarentee  #highquality  #wearefamily  #weunite  #seasquad  #seafoodhomedeliver  #wholesaler  #malaysia 
Ramadhan promotion...ape tunggu lagi cepat booking appointment dgn mas...
Jom cantik sebelum raya

DM/WA 0175851778

Facial for ladies
Muslimah facial home spa

#jomfacial
#muslimahfacialhomespa 
#klselangormobilespa 
#ramadhanpromotion 
#maszirabeautycartel 
#imsuperstar
REVIEWS 
Thank you for your support. We appreciate your thoughts and we will make better improvements to ensure our guests’ comfort. 
Come and stay with us this Ramadhan. You can enjoy the promotion rates on all room types. We are looking forward to seeing you soon 😊

#ramadhankareem🌙 #ramadhanpromo #ramadhanpromotion #specialtreats #boutiquehotels #hotels #budgethotel #hotelmurah #travelandtours #holidays #weekend #weekendgetaway #business #leisure #shopping #malaysia #kualalumpur #putrajaya #bangisentral #klcc #klia #upm #uniten #bookingcom #agoda #traveloka #expedia
REVIEWS Thank you for your support. We appreciate your thoughts and we will make better improvements to ensure our guests’ comfort. Come and stay with us this Ramadhan. You can enjoy the promotion rates on all room types. We are looking forward to seeing you soon 😊 #ramadhankareem 🌙 #ramadhanpromo  #ramadhanpromotion  #specialtreats  #boutiquehotels  #hotels  #budgethotel  #hotelmurah  #travelandtours  #holidays  #weekend  #weekendgetaway  #business  #leisure  #shopping  #malaysia  #kualalumpur  #putrajaya  #bangisentral  #klcc  #klia  #upm  #uniten  #bookingcom  #agoda  #traveloka  #expedia 
Today’s order are ready for pickup 😊 DM for more info #beefnachosbrunei #localbusiness #supportlocal #ramadhanpromotion #bruneifoodies
Terimakasih Mdm intan Alia.. Dah menjadi first custmer for our ramadhan promo... 💝💝
#javaneseheritagespa
#jhsmobilespa 
#ramadhanpromotionpackage 
#ramadhanpromotion 
#ramadhankareem
Dapatkan promosi Faragello Gold sepanjang Ramadhan ini di Parkson Foodpark, 
M Square Mall, Millennia City, 
Jalan DM 2, Taman Desa Millennia Puchong
.
Selamat berbuka dengan Faragello Gold minuman yang menyegarkan 😊
.
#faragellogold #faragellogoldmalaysia #sayajualjus #jusarab #ramadhanpromotion #parkson
Jom beli baju raya utk phone korang😊, mcm2 design ada, Custom casing hardcase ni murah, lawa, berkualiti dan hanya terdapat di @casestudio.co😎
====================================
Available for almost all phone😆
. 
Apple | Samsung | Blackberry | HTC | Sony | Xiaomi | Huawei | Lenovo | Oppo | Vivo | Miezu | OnePlus | Alcatel | Asus | Nokia
====================================
✴️✴️NOMBOR WHATSAPP ADA DKT BIO✴️✴️
==================================== #casingphone  #coverphone #casemurah #casingsmartphone #casingmurah #casingmalaysia #casingcustom #ramadhanpromotion #promosiRamadan #bts #fakelove #casing #phonecase #raya #puasa #berbuka #iftar #sahur #armymalaysia #malaysianarmy #casingsamsung #customcasing #designcasing #casingoppo #casinghuawei #coverphone #coveriphone  #casingdesign #casingvivo  #casingphonemalaysia
Jom beli baju raya utk phone korang😊, mcm2 design ada, Custom casing hardcase ni murah, lawa, berkualiti dan hanya terdapat di @casestudio.co😎 ==================================== Available for almost all phone😆 . Apple | Samsung | Blackberry | HTC | Sony | Xiaomi | Huawei | Lenovo | Oppo | Vivo | Miezu | OnePlus | Alcatel | Asus | Nokia ==================================== ✴️✴️NOMBOR WHATSAPP ADA DKT BIO✴️✴️ ==================================== #casingphone  #coverphone  #casemurah  #casingsmartphone  #casingmurah  #casingmalaysia  #casingcustom  #ramadhanpromotion  #promosiRamadan  #bts  #fakelove  #casing  #phonecase  #raya  #puasa  #berbuka  #iftar  #sahur  #armymalaysia  #malaysianarmy  #casingsamsung  #customcasing  #designcasing  #casingoppo  #casinghuawei  #coverphone  #coveriphone  #casingdesign  #casingvivo  #casingphonemalaysia 
Sempena Ramadhan, @doctorkejaptinggi.me Adakan Promosi Promosi Yg Menarik. . Dapatkan Ubat Tinggi (HI-cal&zinc plus) Dengan Harga Discount 30Bermula Hari Ni. . Whatsapp : +60 11-5151 8540 . . #ramadhansale #ramadhanpromotion #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉
.
AirMax 270💨
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 40-45 EURO
🔸HARGA RM110
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#s #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #sneakersmurah #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya  #promosiramadhan #kasutraya  #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #bts #fakelove #armymalaysia #malaysianarmy
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉 . AirMax 270💨 ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 40-45 EURO 🔸HARGA RM110 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #s  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #sneakersmurah  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #promosiramadhan  #kasutraya  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #bts  #fakelove  #armymalaysia  #malaysianarmy 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉
.
AirMax 270💨
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 40-45 EURO
🔸HARGA RM110
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#s #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #sneakersmurah #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya  #promosiramadhan #kasutraya  #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #bts #fakelove #armymalaysia #malaysianarmy
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉 . AirMax 270💨 ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 40-45 EURO 🔸HARGA RM110 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #s  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #sneakersmurah  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #promosiramadhan  #kasutraya  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #bts  #fakelove  #armymalaysia  #malaysianarmy 
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉
.
AirMax 270💨
=======================
🔸READYSTOCK
🔸KUALITI TERBAIK 😍
🔸SIZE 40-45 EURO
🔸HARGA RM110
🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG
🔸SABAH SARAWAK +RM10

Nombor whatsapp ada di bio

#s #bola #kasutsneakers #giveawaymalaysia #giveaway #sneakersmalaysia #sneakersperempuan #giveawaykasut #ipoh  #kuantan #sneakersmurah #sneakerslelaki #ramadhanpromotion #ramadan #ramadhan2018 #puasa #raya  #promosiramadhan #kasutraya  #giveawaysneakers #bolasepak #kasutbola #kasutboot #kasutsukan #kasutfutsal #bts #fakelove #armymalaysia #malaysianarmy
Jom beli kasut raya dari kami @97empire.co, mcm2 design dn jenama ada 😍 lawa lawa belaka😉 . AirMax 270💨 ======================= 🔸READYSTOCK 🔸KUALITI TERBAIK 😍 🔸SIZE 40-45 EURO 🔸HARGA RM110 🔸POSTAGE FREE SEMENANJUNG 🔸SABAH SARAWAK +RM10 Nombor whatsapp ada di bio #s  #bola  #kasutsneakers  #giveawaymalaysia  #giveaway  #sneakersmalaysia  #sneakersperempuan  #giveawaykasut  #ipoh  #kuantan  #sneakersmurah  #sneakerslelaki  #ramadhanpromotion  #ramadan  #ramadhan2018  #puasa  #raya  #promosiramadhan  #kasutraya  #giveawaysneakers  #bolasepak  #kasutbola  #kasutboot  #kasutsukan  #kasutfutsal  #bts  #fakelove  #armymalaysia  #malaysianarmy 
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
.
‼️JUALAN HARGA RUNTUH..GILA PUNYA HARGA‼️
.
‼️BELI 2 BOTOL SERUM PEARL WHITENING DGN HARGA RM70... KORANG AKAN DAPAT 1 BOTOL SERUM PEARL WHITENING  FREE...‼️
.
🗣MEMANG JIMAT..RUGI KALAU TK CUBA🗣
.
🤗Buat apa kedekut sangat nk berbelanja utk muka sendiri..Dan jgn ingat kami juai murah produk tak bagus..Jgn ingat yg mahai ja yg bagus...belum cuba belum tau...🤗
.
.
.💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
‼️PERHATIAN SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT MUKA "BREAKOUT"AKIBAT SALAH GUNA PRODUK..‼️
.
💁Jerawat bernanah ?
💁Jerawat berpasir ?
💁Kulit kusam ?
💁Kulit gelap ?
.
KELEBIHAN SERUM PEARL WHITENING :
.
🌺Boleh mengecutkan jerawat 24jam
🌺Merawat&memudarkan parut jerawat
🌺Mencerahkan kulit wajah 3x ganda
🌺Mengecilkan liang pori diwajah
🌺Melembapkan kulit wajah
🌺Mengecutkan pori2 dimuka
🌺Merawat kulit kering
🌺Merawat garis penuaan diwajah
🌺Merawat masalah jeragat
🌺Mengatasi masalah kulit berminyak
🌺Sesuai dijadikan base make up.Sebelum guna foundation (makeup tahan lama dan muka jadi lembut)
🌺Menyerikan muka glowing
🌺Menaikkan pipi lebih anjal v shape
🌺Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
.
WHATSAPP 👉🏻0199553282👈🏻
.
#nakcantik
#serumvshape 
#serumviral 
#serummuka 
#serummurahmalaysia 
#serummurah 
#serumputihkankulit 
#serumjerawat
#ramadhanpromotion
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . . ‼️JUALAN HARGA RUNTUH..GILA PUNYA HARGA‼️ . ‼️BELI 2 BOTOL SERUM PEARL WHITENING DGN HARGA RM70... KORANG AKAN DAPAT 1 BOTOL SERUM PEARL WHITENING FREE...‼️ . 🗣MEMANG JIMAT..RUGI KALAU TK CUBA🗣 . 🤗Buat apa kedekut sangat nk berbelanja utk muka sendiri..Dan jgn ingat kami juai murah produk tak bagus..Jgn ingat yg mahai ja yg bagus...belum cuba belum tau...🤗 . . .💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . ‼️PERHATIAN SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT MUKA "BREAKOUT"AKIBAT SALAH GUNA PRODUK..‼️ . 💁Jerawat bernanah ? 💁Jerawat berpasir ? 💁Kulit kusam ? 💁Kulit gelap ? . KELEBIHAN SERUM PEARL WHITENING : . 🌺Boleh mengecutkan jerawat 24jam 🌺Merawat&memudarkan parut jerawat 🌺Mencerahkan kulit wajah 3x ganda 🌺Mengecilkan liang pori diwajah 🌺Melembapkan kulit wajah 🌺Mengecutkan pori2 dimuka 🌺Merawat kulit kering 🌺Merawat garis penuaan diwajah 🌺Merawat masalah jeragat 🌺Mengatasi masalah kulit berminyak 🌺Sesuai dijadikan base make up.Sebelum guna foundation (makeup tahan lama dan muka jadi lembut) 🌺Menyerikan muka glowing 🌺Menaikkan pipi lebih anjal v shape 🌺Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan . WHATSAPP 👉🏻0199553282👈🏻 . #nakcantik  #serumvshape  #serumviral  #serummuka  #serummurahmalaysia  #serummurah  #serumputihkankulit  #serumjerawat  #ramadhanpromotion 
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
.
‼️JUALAN HARGA RUNTUH..GILA PUNYA HARGA‼️
.
‼️BELI 2 BOTOL SERUM PEARL WHITENING DGN HARGA RM70... KORANG AKAN DAPAT 1 BOTOL SERUM PEARL WHITENING  FREE...‼️
.
🗣MEMANG JIMAT..RUGI KALAU TK CUBA🗣
.
🤗Buat apa kedekut sangat nk berbelanja utk muka sendiri..Dan jgn ingat kami juai murah produk tak bagus..Jgn ingat yg mahai ja yg bagus...belum cuba belum tau...🤗
.
.
.💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
‼️PERHATIAN SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT MUKA "BREAKOUT"AKIBAT SALAH GUNA PRODUK..‼️
.
💁Jerawat bernanah ?
💁Jerawat berpasir ?
💁Kulit kusam ?
💁Kulit gelap ?
.
KELEBIHAN SERUM PEARL WHITENING :
.
🌺Boleh mengecutkan jerawat 24jam
🌺Merawat&memudarkan parut jerawat
🌺Mencerahkan kulit wajah 3x ganda
🌺Mengecilkan liang pori diwajah
🌺Melembapkan kulit wajah
🌺Mengecutkan pori2 dimuka
🌺Merawat kulit kering
🌺Merawat garis penuaan diwajah
🌺Merawat masalah jeragat
🌺Mengatasi masalah kulit berminyak
🌺Sesuai dijadikan base make up.Sebelum guna foundation (makeup tahan lama dan muka jadi lembut)
🌺Menyerikan muka glowing
🌺Menaikkan pipi lebih anjal v shape
🌺Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
.
WHATSAPP 👉🏻0199553282👈🏻
.
#nakcantik
#serumvshape 
#serumviral 
#serummuka 
#serummurahmalaysia 
#serummurah 
#serumputihkankulit 
#serumjerawat
#ramadhanpromotion
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . . ‼️JUALAN HARGA RUNTUH..GILA PUNYA HARGA‼️ . ‼️BELI 2 BOTOL SERUM PEARL WHITENING DGN HARGA RM70... KORANG AKAN DAPAT 1 BOTOL SERUM PEARL WHITENING FREE...‼️ . 🗣MEMANG JIMAT..RUGI KALAU TK CUBA🗣 . 🤗Buat apa kedekut sangat nk berbelanja utk muka sendiri..Dan jgn ingat kami juai murah produk tak bagus..Jgn ingat yg mahai ja yg bagus...belum cuba belum tau...🤗 . . .💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . ‼️PERHATIAN SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT MUKA "BREAKOUT"AKIBAT SALAH GUNA PRODUK..‼️ . 💁Jerawat bernanah ? 💁Jerawat berpasir ? 💁Kulit kusam ? 💁Kulit gelap ? . KELEBIHAN SERUM PEARL WHITENING : . 🌺Boleh mengecutkan jerawat 24jam 🌺Merawat&memudarkan parut jerawat 🌺Mencerahkan kulit wajah 3x ganda 🌺Mengecilkan liang pori diwajah 🌺Melembapkan kulit wajah 🌺Mengecutkan pori2 dimuka 🌺Merawat kulit kering 🌺Merawat garis penuaan diwajah 🌺Merawat masalah jeragat 🌺Mengatasi masalah kulit berminyak 🌺Sesuai dijadikan base make up.Sebelum guna foundation (makeup tahan lama dan muka jadi lembut) 🌺Menyerikan muka glowing 🌺Menaikkan pipi lebih anjal v shape 🌺Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan . WHATSAPP 👉🏻0199553282👈🏻 . #nakcantik  #serumvshape  #serumviral  #serummuka  #serummurahmalaysia  #serummurah  #serumputihkankulit  #serumjerawat  #ramadhanpromotion 
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
.
‼️JUALAN HARGA RUNTUH..GILA PUNYA HARGA‼️
.
‼️BELI 2 BOTOL SERUM PEARL WHITENING DGN HARGA RM70... KORANG AKAN DAPAT 1 BOTOL SERUM PEARL WHITENING  FREE...‼️
.
🗣MEMANG JIMAT..RUGI KALAU TK CUBA🗣
.
🤗Buat apa kedekut sangat nk berbelanja utk muka sendiri..Dan jgn ingat kami juai murah produk tak bagus..Jgn ingat yg mahai ja yg bagus...belum cuba belum tau...🤗
.
.
.💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
‼️PERHATIAN SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT MUKA "BREAKOUT"AKIBAT SALAH GUNA PRODUK..‼️
.
💁Jerawat bernanah ?
💁Jerawat berpasir ?
💁Kulit kusam ?
💁Kulit gelap ?
.
KELEBIHAN SERUM PEARL WHITENING :
.
🌺Boleh mengecutkan jerawat 24jam
🌺Merawat&memudarkan parut jerawat
🌺Mencerahkan kulit wajah 3x ganda
🌺Mengecilkan liang pori diwajah
🌺Melembapkan kulit wajah
🌺Mengecutkan pori2 dimuka
🌺Merawat kulit kering
🌺Merawat garis penuaan diwajah
🌺Merawat masalah jeragat
🌺Mengatasi masalah kulit berminyak
🌺Sesuai dijadikan base make up.Sebelum guna foundation (makeup tahan lama dan muka jadi lembut)
🌺Menyerikan muka glowing
🌺Menaikkan pipi lebih anjal v shape
🌺Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
.
WHATSAPP 👉🏻0199553282👈🏻
.
#nakcantik
#serumvshape 
#serumviral 
#serummuka 
#serummurahmalaysia 
#serummurah 
#serumputihkankulit 
#serumjerawat
#ramadhanpromotion
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . . ‼️JUALAN HARGA RUNTUH..GILA PUNYA HARGA‼️ . ‼️BELI 2 BOTOL SERUM PEARL WHITENING DGN HARGA RM70... KORANG AKAN DAPAT 1 BOTOL SERUM PEARL WHITENING FREE...‼️ . 🗣MEMANG JIMAT..RUGI KALAU TK CUBA🗣 . 🤗Buat apa kedekut sangat nk berbelanja utk muka sendiri..Dan jgn ingat kami juai murah produk tak bagus..Jgn ingat yg mahai ja yg bagus...belum cuba belum tau...🤗 . . .💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . ‼️PERHATIAN SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT MUKA "BREAKOUT"AKIBAT SALAH GUNA PRODUK..‼️ . 💁Jerawat bernanah ? 💁Jerawat berpasir ? 💁Kulit kusam ? 💁Kulit gelap ? . KELEBIHAN SERUM PEARL WHITENING : . 🌺Boleh mengecutkan jerawat 24jam 🌺Merawat&memudarkan parut jerawat 🌺Mencerahkan kulit wajah 3x ganda 🌺Mengecilkan liang pori diwajah 🌺Melembapkan kulit wajah 🌺Mengecutkan pori2 dimuka 🌺Merawat kulit kering 🌺Merawat garis penuaan diwajah 🌺Merawat masalah jeragat 🌺Mengatasi masalah kulit berminyak 🌺Sesuai dijadikan base make up.Sebelum guna foundation (makeup tahan lama dan muka jadi lembut) 🌺Menyerikan muka glowing 🌺Menaikkan pipi lebih anjal v shape 🌺Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan . WHATSAPP 👉🏻0199553282👈🏻 . #nakcantik  #serumvshape  #serumviral  #serummuka  #serummurahmalaysia  #serummurah  #serumputihkankulit  #serumjerawat  #ramadhanpromotion 
Assalamualaikum wbt,
.
RAMADHAN DISCOUNTS!
.
Lebih banyak yang dibeli, lebih banyak diskaun! Bila lagi nak ada offer macam ni? Cepat-cepat pre-order baju raya sebelum 24/5 ni. Tinggal 5 hari je lagi! 😊.
.
Untuk order Whatsapp +60199897861 (link di bio)
Assalamualaikum wbt, . RAMADHAN DISCOUNTS! . Lebih banyak yang dibeli, lebih banyak diskaun! Bila lagi nak ada offer macam ni? Cepat-cepat pre-order baju raya sebelum 24/5 ni. Tinggal 5 hari je lagi! 😊. . Untuk order Whatsapp +60199897861 (link di bio)
NEW ITEMS 😍: SET
.
RM59 exc postage
POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS
.
whatsapp noona 0168879651 klau nk order 😉
.
#adidas #nike #chanel #champion #supreme #photography #swag #mobilephotography #noonachancouture #dropship #instashop #fashion #shoppingonline #instashopping #hoodiemurah #joggerpants #ootd #positivevibes #fashion #ramadhanpromotion
NEW ITEMS 😍: SET
.
RM59 exc postage
POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS
.
whatsapp noona 0168879651 klau nk order 😉
.
#adidas #nike #chanel #champion #supreme #photography #swag #mobilephotography #noonachancouture #dropship #instashop #fashion #shoppingonline #instashopping #hoodiemurah #joggerpants #ootd #positivevibes #fashion #ramadhanpromotion
NEW ITEMS 😍: SET
.
RM59 exc postage
POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS
.
whatsapp noona 0168879651 klau nk order 😉
.
#adidas #nike #chanel #champion #supreme #photography #swag #mobilephotography #noonachancouture #dropship #instashop #fashion #shoppingonline #instashopping #hoodiemurah #joggerpants #ootd #positivevibes #fashion #ramadhanpromotion
NEW ITEMS 😍: SET
.
RM59 exc postage
POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS
.
whatsapp noona 0168879651 klau nk order 😉
.
#adidas #nike #chanel #champion #supreme #photography #swag #mobilephotography #noonachancouture #dropship #instashop #fashion #shoppingonline #instashopping #hoodiemurah #joggerpants #ootd #positivevibes #fashion #ramadhanpromotion
NEW ITEMS 😍: SET
.
RM59 exc postage
POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS
.
whatsapp noona 0168879651 klau nk order 😉
.
#adidas #nike #chanel #champion #supreme #photography #swag #mobilephotography #noonachancouture #dropship #instashop #fashion #shoppingonline #instashopping #hoodiemurah #joggerpants #ootd #positivevibes #fashion #ramadhanpromotion
NEW ITEMS 😍: SET
.
RM59 exc postage
POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS
.
whatsapp noona 0168879651 klau nk order 😉
.
#adidas #nike #chanel #champion #supreme #photography #swag #mobilephotography #noonachancouture #dropship #instashop #fashion #shoppingonline #instashopping #hoodiemurah #joggerpants #ootd #positivevibes #fashion #ramadhanpromotion
If you're planning a Saturday Break Fasting with your family and friends, come by to #madamedelima and enjoy our special Ramadhan Packages : • Ramadhan Kareem IDR 750++ / 5 Pax. • Ramadhan Kareem IDR 950++ / 5 Pax.

Book your table now at (+62) 310 21 28 or whatsapp (+62) 813 6081 4028

#madamedelima #ramadhanpromotion  #ramadhancompleteset
#ramadhanpackage5person #authenticindonesianrestaurant
#indonesianfood #Foodgram #foodlovers #Foodies #Instafood #jakartafoodies #jktfoodbang #jktfooddestination #jktgo #explorejakarta #birthdayparty #kulinerjakarta #eatandtreat #infojkt #foophotography #jakartarestaurant #mentengrestaurant #cikinirestaurant #foodporn #foodie #finedining #jakartapremiumrestaurant
If you're planning a Saturday Break Fasting with your family and friends, come by to #madamedelima  and enjoy our special Ramadhan Packages : • Ramadhan Kareem IDR 750++ / 5 Pax. • Ramadhan Kareem IDR 950++ / 5 Pax. Book your table now at (+62) 310 21 28 or whatsapp (+62) 813 6081 4028 #madamedelima  #ramadhanpromotion  #ramadhancompleteset  #ramadhanpackage5person  #authenticindonesianrestaurant  #indonesianfood  #Foodgram  #foodlovers  #Foodies  #Instafood  #jakartafoodies  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #jktgo  #explorejakarta  #birthdayparty  #kulinerjakarta  #eatandtreat  #infojkt  #foophotography  #jakartarestaurant  #mentengrestaurant  #cikinirestaurant  #foodporn  #foodie  #finedining  #jakartapremiumrestaurant 
Spend your Buka Puasa with Shell Out 🦀 We have extended RM 99 Jumbo Set with limited Golden Bang sauce during Ramadhan month due to popular demand. Come and enjoyed it while it lasts! Call our outlets for reservation or pm us for more info. - Kota Damansara - 016 418 4616 / 03 74971137
- Setia Alam - 016 419 4616 / 03 5879 4394
- G-Village, Desa Pandan - 016 340 4616
- Publika - 016 305 4616
- Ayer8, Putrajaya - 016 275 4616 - Main Place, USJ - 016 284 4616
- Party Tray, Delivery - 016 288 4616

#ramadhanpromotion #bestseafoodintown #happyweekend #shellout
Spend your Buka Puasa with Shell Out 🦀 We have extended RM 99 Jumbo Set with limited Golden Bang sauce during Ramadhan month due to popular demand. Come and enjoyed it while it lasts! Call our outlets for reservation or pm us for more info. - Kota Damansara - 016 418 4616 / 03 74971137 - Setia Alam - 016 419 4616 / 03 5879 4394 - G-Village, Desa Pandan - 016 340 4616 - Publika - 016 305 4616 - Ayer8, Putrajaya - 016 275 4616 - Main Place, USJ - 016 284 4616 - Party Tray, Delivery - 016 288 4616 #ramadhanpromotion  #bestseafoodintown  #happyweekend  #shellout 
Kampung Ramadan Maxone Ascent Hotel Malang. With only IDR.65k/pax you can have your iftar more delightful and unforgetable.#ramadhan1439 #ramadhanpromotion #kampungramadhan #malangfoodies #foodpromotion
Beli 2 PERCUMA 2! Awak jimat RM68 tauuuu!
_
Okayyyy, baca 👇🏻
_
Sempena promo Gawai/Ramadahan semua produk Fever Glam yang letupsss kakak nak bagi awak beli pada harga promo!
_
Fever Glam Acne Fighting Foundation harga asal RM56. Tapi kakak nak awak cuma bayar RM50 sahaja!
_
Yang lagi buat jantung bergetar adalah apabila awak beli sekali dengan Double Design Mascara berharga RM43 (harga asal RM46), awak akan dapat Fever Glam Peel Off Eyeliner & Unicorn Blending Sponge secara PERCUMA!
_
Ya Tuhannnnn. Jimat RM68 boleh dapat baju gawai/raya sepasang!
_
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time! Hanya setahun sekali! Jadiii pantas klik link on our bio or whatsapp +60166541285! Boleh share dengan kengkawan!
_
#feverglammalaysia
#feverglamsarawak
#feverglammiri
#teamfgmyy
#teamironlady
#bibirglammereciks
#bulumataglammelentiks
#ramadhanpromotion
#gawaipromotion
Beli 2 PERCUMA 2! Awak jimat RM68 tauuuu! _ Okayyyy, baca 👇🏻 _ Sempena promo Gawai/Ramadahan semua produk Fever Glam yang letupsss kakak nak bagi awak beli pada harga promo! _ Fever Glam Acne Fighting Foundation harga asal RM56. Tapi kakak nak awak cuma bayar RM50 sahaja! _ Yang lagi buat jantung bergetar adalah apabila awak beli sekali dengan Double Design Mascara berharga RM43 (harga asal RM46), awak akan dapat Fever Glam Peel Off Eyeliner & Unicorn Blending Sponge secara PERCUMA! _ Ya Tuhannnnn. Jimat RM68 boleh dapat baju gawai/raya sepasang! _ Promo ni selagi stok masih ada dan limited time! Hanya setahun sekali! Jadiii pantas klik link on our bio or whatsapp +60166541285! Boleh share dengan kengkawan! _ #feverglammalaysia  #feverglamsarawak  #feverglammiri  #teamfgmyy  #teamironlady  #bibirglammereciks  #bulumataglammelentiks  #ramadhanpromotion  #gawaipromotion 
Beli 2 PERCUMA 2! Awak jimat RM68 tauuuu!
_
Okayyyy, baca 👇🏻
_
Sempena promo Gawai/Ramadahan semua produk Fever Glam yang letupsss kakak nak bagi awak beli pada harga promo!
_
Fever Glam Acne Fighting Foundation harga asal RM56. Tapi kakak nak awak cuma bayar RM50 sahaja!
_
Yang lagi buat jantung bergetar adalah apabila awak beli sekali dengan Double Design Mascara berharga RM43 (harga asal RM46), awak akan dapat Fever Glam Peel Off Eyeliner & Unicorn Blending Sponge secara PERCUMA!
_
Ya Tuhannnnn. Jimat RM68 boleh dapat baju gawai/raya sepasang!
_
Promo ni selagi stok masih ada dan limited time! Hanya setahun sekali! Jadiii pantas klik link on our bio or whatsapp +60166541285! Boleh share dengan kengkawan!
_
#feverglammalaysia
#feverglamsarawak
#feverglammiri
#teamfgmyy
#teamironlady
#bibirglammereciks
#bulumataglammelentiks
#ramadhanpromotion
#gawaipromotion
Beli 2 PERCUMA 2! Awak jimat RM68 tauuuu! _ Okayyyy, baca 👇🏻 _ Sempena promo Gawai/Ramadahan semua produk Fever Glam yang letupsss kakak nak bagi awak beli pada harga promo! _ Fever Glam Acne Fighting Foundation harga asal RM56. Tapi kakak nak awak cuma bayar RM50 sahaja! _ Yang lagi buat jantung bergetar adalah apabila awak beli sekali dengan Double Design Mascara berharga RM43 (harga asal RM46), awak akan dapat Fever Glam Peel Off Eyeliner & Unicorn Blending Sponge secara PERCUMA! _ Ya Tuhannnnn. Jimat RM68 boleh dapat baju gawai/raya sepasang! _ Promo ni selagi stok masih ada dan limited time! Hanya setahun sekali! Jadiii pantas klik link on our bio or whatsapp +60166541285! Boleh share dengan kengkawan! _ #feverglammalaysia  #feverglamsarawak  #feverglammiri  #teamfgmyy  #teamironlady  #bibirglammereciks  #bulumataglammelentiks  #ramadhanpromotion  #gawaipromotion 
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?!
_
Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah.
_
Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit!
_
Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu!
_
Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti!
_
Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks!
_
Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80!
_
Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni!
_
Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang!
_
#feverglammalysia
#feverglamsarawak
#feverglammiri
#teamfgmyy
#teamironlady
#bibirglammereciks
#bulumataglammelentiks
#ramadhanpromotion
#gawaipromotion
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?! _ Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah. _ Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit! _ Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu! _ Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti! _ Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks! _ Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80! _ Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni! _ Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang! _ #feverglammalysia  #feverglamsarawak  #feverglammiri  #teamfgmyy  #teamironlady  #bibirglammereciks  #bulumataglammelentiks  #ramadhanpromotion  #gawaipromotion 
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?!
_
Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah.
_
Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit!
_
Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu!
_
Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti!
_
Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks!
_
Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80!
_
Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni!
_
Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang!
_
#feverglammalysia
#feverglamsarawak
#feverglammiri
#teamfgmyy
#teamironlady
#bibirglammereciks
#bulumataglammelentiks
#ramadhanpromotion
#gawaipromotion
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?! _ Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah. _ Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit! _ Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu! _ Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti! _ Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks! _ Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80! _ Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni! _ Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang! _ #feverglammalysia  #feverglamsarawak  #feverglammiri  #teamfgmyy  #teamironlady  #bibirglammereciks  #bulumataglammelentiks  #ramadhanpromotion  #gawaipromotion 
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?!
_
Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah.
_
Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit!
_
Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu!
_
Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti!
_
Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks!
_
Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80!
_
Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni!
_
Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang!
_
#feverglammalysia
#feverglamsarawak
#feverglammiri
#teamfgmyy
#teamironlady
#bibirglammereciks
#bulumataglammelentiks
#ramadhanpromotion
#gawaipromotion
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?! _ Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah. _ Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit! _ Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu! _ Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti! _ Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks! _ Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80! _ Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni! _ Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang! _ #feverglammalysia  #feverglamsarawak  #feverglammiri  #teamfgmyy  #teamironlady  #bibirglammereciks  #bulumataglammelentiks  #ramadhanpromotion  #gawaipromotion 
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?!
_
Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah.
_
Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit!
_
Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu!
_
Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti!
_
Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks!
_
Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80!
_
Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni!
_
Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang!
_
#feverglammalysia
#feverglamsarawak
#feverglammiri
#teamfgmyy
#teamironlady
#bibirglammereciks
#bulumataglammelentiks
#ramadhanpromotion
#gawaipromotion
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?! _ Ada 2 jenis berus yang berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat yang teramat sangat gaissss! Confirm tabung ayam tak pecah. _ Yelahhh tak payah uolls susah payah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata yang melentiks sehingga ke atas langit! _ Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari tak nampak bulu terus nampak seperti telah digam dengan bulu mata palsu! _ Gawai/Raya nanti taklah berjam uolls nak bersiap semata mata nak melekat bulu mata palsu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara. Nahhhh uolls lah retis paling vogue di kampung nanti! _ Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hihiks! _ Sekarang ada promo tau! Harga asal RM46 sebatang. Sekarang uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja! Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80! _ Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36! Jimaattt tahap kenot brain dah ni! _ Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio or whatsapp +60166541285 sekarang! _ #feverglammalysia  #feverglamsarawak  #feverglammiri  #teamfgmyy  #teamironlady  #bibirglammereciks  #bulumataglammelentiks  #ramadhanpromotion  #gawaipromotion