an online Instagram web viewer

#qaralyana medias

Photos

Bila kita tahu... dia akan menjauh dari kita 😭😭😭 #Repost @dramatvpopular (@get_repost)
・・・
Kesian Helena :(
Episod 14

#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku
Can't wait for next episode! πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§
πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§
πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’§
πŸ’§πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’§πŸ’§πŸ’§ .
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Can't wait for next episode! πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§ πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’” πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’” πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§ πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’§ πŸ’§πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’§πŸ’§πŸ’§ . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
@Regranned from @zilz_dramacraze -  Awal-awal kaku sikit biasa la.. Berlakon setahun sekali... Tapi actually tak nampak kaku sangat sebab wataknya memang ala-ala minah blur hehehe... Overall, I enjoy watching #RedvelvetDrama ❀
.
@Regrann from @redvelvetdrama_megadrama -  KOMEN PENULIS NOVEL RED VELVET mengenai lakonan @neelofa sebagai Helena.Kalau penulis novel sendiri pun enjoy tengok rasanya tak ada sebab lagi nak katakan watak Helena tak berjaya dibawa dengan baik oleh Neelofa.Mungkin ada kurang dimata orang sbb kita takboleh nak puaskan hati orang lain tapi yg pastinya #teamredvelvetdrama dah berikan yang terbaik.Mari sama-sama tengok dulu sebelum kritik apa-apa sbb slalunya yang kritik tu langsung tak tengok pun.
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku - #regrann
@Regranned from @zilz_dramacraze - Awal-awal kaku sikit biasa la.. Berlakon setahun sekali... Tapi actually tak nampak kaku sangat sebab wataknya memang ala-ala minah blur hehehe... Overall, I enjoy watching #RedvelvetDrama  ❀ . @Regrann from @redvelvetdrama_megadrama - KOMEN PENULIS NOVEL RED VELVET mengenai lakonan @neelofa sebagai Helena.Kalau penulis novel sendiri pun enjoy tengok rasanya tak ada sebab lagi nak katakan watak Helena tak berjaya dibawa dengan baik oleh Neelofa.Mungkin ada kurang dimata orang sbb kita takboleh nak puaskan hati orang lain tapi yg pastinya #teamredvelvetdrama  dah berikan yang terbaik.Mari sama-sama tengok dulu sebelum kritik apa-apa sbb slalunya yang kritik tu langsung tak tengok pun. . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku  - #regrann 
Awal-awal kaku sikit biasa la.. Berlakon setahun sekali... Tapi actually tak nampak kaku sangat sebab wataknya memang ala-ala minah blur hehehe... Overall, I enjoy watching #RedvelvetDrama ❀
.
@Regrann from @redvelvetdrama_megadrama -  KOMEN PENULIS NOVEL RED VELVET mengenai lakonan @neelofa sebagai Helena.Kalau penulis novel sendiri pun enjoy tengok rasanya tak ada sebab lagi nak katakan watak Helena tak berjaya dibawa dengan baik oleh Neelofa.Mungkin ada kurang dimata orang sbb kita takboleh nak puaskan hati orang lain tapi yg pastinya #teamredvelvetdrama dah berikan yang terbaik.Mari sama-sama tengok dulu sebelum kritik apa-apa sbb slalunya yang kritik tu langsung tak tengok pun.
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Awal-awal kaku sikit biasa la.. Berlakon setahun sekali... Tapi actually tak nampak kaku sangat sebab wataknya memang ala-ala minah blur hehehe... Overall, I enjoy watching #RedvelvetDrama  ❀ . @Regrann from @redvelvetdrama_megadrama - KOMEN PENULIS NOVEL RED VELVET mengenai lakonan @neelofa sebagai Helena.Kalau penulis novel sendiri pun enjoy tengok rasanya tak ada sebab lagi nak katakan watak Helena tak berjaya dibawa dengan baik oleh Neelofa.Mungkin ada kurang dimata orang sbb kita takboleh nak puaskan hati orang lain tapi yg pastinya #teamredvelvetdrama  dah berikan yang terbaik.Mari sama-sama tengok dulu sebelum kritik apa-apa sbb slalunya yang kritik tu langsung tak tengok pun. . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
Don't forget tonight 10pm Episode 2 Astro Ria βœ¨πŸŽΆπŸ’ƒ
@Regranned from @izzathelena_redvelvet -  Kuza so comel πŸ’‹ Alamak Aida takde macam mana nak siapkan order ni?
@naszsally
@alifsatar
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Don't forget tonight 10pm Episode 2 Astro Ria βœ¨πŸŽΆπŸ’ƒ @Regranned from @izzathelena_redvelvet - Kuza so comel πŸ’‹ Alamak Aida takde macam mana nak siapkan order ni? @naszsally @alifsatar . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
Hye semua.. jangan lupa saksikan #perangotaiandam ya.. Tajaan pakaian dari #mywardrobe kepada pelakon #qaralyana