an online Instagram web viewer

#proucell medias

Photos

DAPAT PODIUM
""""""""""""""""""""""""""" Katanya "Proucell hebat. Tak penat naik bukit ooo... macam x rasa apa2. BestπŸ‘  Akhirnya dapat juga naik podium".
.
.
Thanks tuan Jason kerana suka dgn produk Proucell ni.
Tuan pon "best!" sebab sudi share result naik podium.
Orgnya kebal, sbb tu titik 40 titis proucell.. So jgn tanya banyak2😜
.
Btw kami sangat2 happy dpt membantu.πŸ™‹
.
.
Telah ramai yg akui keberkesanan Proucell apabila mencubanya. Amalkan secara konsisten untuk kesan terbaik.
Jangan tunggu lagi... DAPATKANNYA SEKARANG!
.
Untuk lebih info dan bantuan konsultan kami cik yaya, Klik link di bawah πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Different!

#proucell #proucellusers #proumaxxusers #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikemalaysia #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
DAPAT PODIUM """"""""""""""""""""""""""" Katanya "Proucell hebat. Tak penat naik bukit ooo... macam x rasa apa2. BestπŸ‘ Akhirnya dapat juga naik podium". . . Thanks tuan Jason kerana suka dgn produk Proucell ni. Tuan pon "best!" sebab sudi share result naik podium. Orgnya kebal, sbb tu titik 40 titis proucell.. So jgn tanya banyak2😜 . Btw kami sangat2 happy dpt membantu.πŸ™‹ . . Telah ramai yg akui keberkesanan Proucell apabila mencubanya. Amalkan secara konsisten untuk kesan terbaik. Jangan tunggu lagi... DAPATKANNYA SEKARANG! . Untuk lebih info dan bantuan konsultan kami cik yaya, Klik link di bawah πŸ‘‡ . . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Different! #proucell  #proucellusers  #proumaxxusers  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikemalaysia  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent

Proucell adalah pior mineral yang diproses dalam bentuk cecair, badan manusia 70% adalah air.. maka secara tidak langsung proucell mudah diserap ke dalam badan atau darah kita.. Sumber mineral dan zat yang mudah diserap amat penting bagi setiap individu yang bersukan. Ini akan memberi kelebihan pada badan untuk MENJANA TENAGA segera serta untuk membekal garam mineral, zat & oksigen kepada otot dengan CEPAT KEMBALI BERTENAGA... .
.
P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ‘πŸ’ͺ
.
.
www.wasap.my/+6738155388/InfoProucell .
.
The world's no 1 energy drinks pH 9.8
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucelluser #proumaxxusers #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent  Proucell adalah pior mineral yang diproses dalam bentuk cecair, badan manusia 70% adalah air.. maka secara tidak langsung proucell mudah diserap ke dalam badan atau darah kita.. Sumber mineral dan zat yang mudah diserap amat penting bagi setiap individu yang bersukan. Ini akan memberi kelebihan pada badan untuk MENJANA TENAGA segera serta untuk membekal garam mineral, zat & oksigen kepada otot dengan CEPAT KEMBALI BERTENAGA... . . P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ‘πŸ’ͺ . . www.wasap.my/+6738155388/InfoProucell . . The world's no 1 energy drinks pH 9.8 "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucelluser  #proumaxxusers  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
"42km run with Proucell & Proumaxx
Allhamdulilah sampai ke garisan penamat tak ada krem and energy pun POWER."
.
Alhamdulillah.. thanks dear customer aka ejen Brunei.
Thanks 4 ur support.😘
.
Dapatkan sekarang produk Bio'sunnah Energy and Recovery.
.
Berminat?
www.wasap.my/+6738155388/SuplimentAntiKremEnergy
. "Drink Proucell Ride Like Pro,😎 Plus Proumaxx To Be Awesome"!πŸ’ͺ
.
P/s : Mulakan hari anda dengan amalkan pengambilan Proumaxx + Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari dan sepanjang lakukan aktiviti!πŸ˜‰
.
Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!😎
.
#proucell #proumaxx #bruneirunner #proucellaktifbertenaga #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
"42km run with Proucell & Proumaxx Allhamdulilah sampai ke garisan penamat tak ada krem and energy pun POWER." . Alhamdulillah.. thanks dear customer aka ejen Brunei. Thanks 4 ur support.😘 . Dapatkan sekarang produk Bio'sunnah Energy and Recovery. . Berminat? www.wasap.my/+6738155388/SuplimentAntiKremEnergy . "Drink Proucell Ride Like Pro,😎 Plus Proumaxx To Be Awesome"!πŸ’ͺ . P/s : Mulakan hari anda dengan amalkan pengambilan Proumaxx + Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari dan sepanjang lakukan aktiviti!πŸ˜‰ . Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different!😎 . #proucell  #proumaxx  #bruneirunner  #proucellaktifbertenaga  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Every race is a war. Every race is a fight. If you don't go into every event with that belief, you will never achieve your goals.

Fabian Cancellara
.
.
P/s : Mulakan hari anda dengan #Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga! πŸ‘πŸ’ͺ #proucell #proucelluser #proumaxxusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikemalaysia #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #brunicyclingteam #cyclingteam #futsalbrunei
Every race is a war. Every race is a fight. If you don't go into every event with that belief, you will never achieve your goals. Fabian Cancellara . . P/s : Mulakan hari anda dengan #Proucell  untuk kekal cergas dan bertenaga! πŸ‘πŸ’ͺ #proucell  #proucelluser  #proumaxxusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikemalaysia  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #brunicyclingteam  #cyclingteam  #futsalbrunei 
TAK TAKUT KEJANG! "Haa bila guna proucell ni.. tak takut langsung kejang. Henjut selagi mampuπŸ˜πŸ‘. Terbaikk."
.
.
Awesome kan testimoni ni?.πŸ˜‰
Selagi ada energy XTRA, selagi tu dia henjutπŸ˜‚
.
Syukur kerana Proucell dapat membantu masalah kejang yg dialami selama ini.
Teruskan konsisten okey!πŸ’ͺ🏻
.
Anda nak rasa pengalaman hebat ni? Klik link di bawah πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/+6738155388
.
.
Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different! 😎

#proucell #proucelluser #proumaxxusers #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
TAK TAKUT KEJANG! "Haa bila guna proucell ni.. tak takut langsung kejang. Henjut selagi mampuπŸ˜πŸ‘. Terbaikk." . . Awesome kan testimoni ni?.πŸ˜‰ Selagi ada energy XTRA, selagi tu dia henjutπŸ˜‚ . Syukur kerana Proucell dapat membantu masalah kejang yg dialami selama ini. Teruskan konsisten okey!πŸ’ͺ🏻 . Anda nak rasa pengalaman hebat ni? Klik link di bawah πŸ‘‡ . . www.wasap.my/+6738155388 . . Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different! 😎 #proucell  #proucelluser  #proumaxxusers  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
Just before you bite the dust! Proumaxx Gel !! Even Benjamin Dybal needs Proumaxx

www.wasap.my/+6738155388/Proumaxx

#yellowjc #pinkjc #gc #tourofthailand #proumaxx #proucell #energygel #allout #race #stgccteam #stgeorgecontinentalcyclingteam #pardus #pardusaustralia #teamroadbike #rudy #rudyproject #shimano #maxxis #duraace #teamwork #success #podium 
courtesy picture from tour of thailand 2018
Drink Proucell Ride Like Pro "Last weekend tu saya memang all out.. Alhamdulillah takde rasa nak cramp. 2 weeks before that saya kayuh naik Genting Sempah & Janda Baik...same results jugak." Alhamdulillah...syukur. Lagi pengalaman hebat pengguna Proucell yg dpt yaya kongsi. Semoga terus konsisten dan mencapai kepuasan dlm setiap kayuhan. 😊πŸ’ͺ Anda nak rasa pengalaman hebat seperti  Zaimi? Klik link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different! 😎

#proucell #proumaxxusers #proucelluser #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #brunicyclingteam
Drink Proucell Ride Like Pro "Last weekend tu saya memang all out.. Alhamdulillah takde rasa nak cramp. 2 weeks before that saya kayuh naik Genting Sempah & Janda Baik...same results jugak." Alhamdulillah...syukur. Lagi pengalaman hebat pengguna Proucell yg dpt yaya kongsi. Semoga terus konsisten dan mencapai kepuasan dlm setiap kayuhan. 😊πŸ’ͺ Anda nak rasa pengalaman hebat seperti Zaimi? Klik link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different! 😎 #proucell  #proumaxxusers  #proucelluser  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #brunicyclingteam 
Gud night, see u all tomorrow!!! πŸ˜œπŸ‘Œ #scklm2018 #mpro #brooks #brooksglicerin14 #adidas #proucell
Merehatkan minda

Aktiviti berbasikal juga berkesan dalam merehatkan minda terutama jika kita berbasikal pada awal pagi atau lewat malam. Hembusan udara yang segar pada kedua-dua waktu ini mampu menenangkan fikiran sekali gus mengusir stress yang sedang dialami. Dalam masa yang sama ia turut meningkatkan kepekaan dan daya konsentrasi individu.

Sharing is caring πŸ˜‰
.
.
P/s : Mulakan hari anda dengan #Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga! πŸ‘πŸ’ͺ #proucell #proucelluser #proumaxxuser #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingbuddies #futsalbrunei
Merehatkan minda Aktiviti berbasikal juga berkesan dalam merehatkan minda terutama jika kita berbasikal pada awal pagi atau lewat malam. Hembusan udara yang segar pada kedua-dua waktu ini mampu menenangkan fikiran sekali gus mengusir stress yang sedang dialami. Dalam masa yang sama ia turut meningkatkan kepekaan dan daya konsentrasi individu. Sharing is caring πŸ˜‰ . . P/s : Mulakan hari anda dengan #Proucell  untuk kekal cergas dan bertenaga! πŸ‘πŸ’ͺ #proucell  #proucelluser  #proumaxxuser  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingbuddies  #futsalbrunei 
PROUCELL TERBAIK! "Every game Saip bagi teammates minum air (titisan) Proucell. Terbaik gila, seriously." Alhamdulillah.. sesuai utk semua aktiviti sukan. Kali ni yaya kongsikan testimoni penggunaan Proucell dlm sukan bola baling. Seronok bila pengguna puas hati. Semoga terus success! 😎πŸ’ͺ
.
.
Untuk lebih info dan bantuan konsultan kami cik yaya, Klik link di bawah πŸ‘‡
.
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell&Proumaxx
.
.
Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Different!

#proucell #proucelluser #proumaxxusers #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
PROUCELL TERBAIK! "Every game Saip bagi teammates minum air (titisan) Proucell. Terbaik gila, seriously." Alhamdulillah.. sesuai utk semua aktiviti sukan. Kali ni yaya kongsikan testimoni penggunaan Proucell dlm sukan bola baling. Seronok bila pengguna puas hati. Semoga terus success! 😎πŸ’ͺ . . Untuk lebih info dan bantuan konsultan kami cik yaya, Klik link di bawah πŸ‘‡ . . www.wasap.my/+6738155388/Proucell&Proumaxx . . Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Different! #proucell  #proucelluser  #proumaxxusers  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
.
#Friendship
A good friendship requires two things.
To find similarities & To respect differences. 
hehehe.. Late post ltdl 2018. 
_______________________________
#RBR #proucell #proumaxx
#HeroMalaya #DaddyCool 
#ClassOf76 #Kawan #Geng 
#cycling #cyclist #idol #dslr
#qoutes #happy #life #bff 
#friends #inspiration #LTdL2018 
#Nikon #photography by @aidit.nurfan
KAMI TAHU PUNCA KREM DAN CARA MENGATASINYA
.
Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp!
.
.
FUNGSI UTAMA PROUCELL ialah menghalang KEKEJANGAN OTOT & PEMULIHAN (recovery). Antara kandungan PROUCELL yang dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi.
.
PROUCELL juga mengandungi 84 MINERAL terbaik & VITAMIN C yang diperlukan oleh badan kita setiap hari.
.
Anda perlukan info lanjut.? sila klik link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
Extra Energy..
No Cramps..
Fast Recovery...
Feel The Difference!😎 World's No.1 Energy Drinks pH 9.8
.
#proucell #proucellusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei #tekwandoo #muataiboxing
KAMI TAHU PUNCA KREM DAN CARA MENGATASINYA . Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp! . . FUNGSI UTAMA PROUCELL ialah menghalang KEKEJANGAN OTOT & PEMULIHAN (recovery). Antara kandungan PROUCELL yang dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi. . PROUCELL juga mengandungi 84 MINERAL terbaik & VITAMIN C yang diperlukan oleh badan kita setiap hari. . Anda perlukan info lanjut.? sila klik link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . Extra Energy.. No Cramps.. Fast Recovery... Feel The Difference!😎 World's No.1 Energy Drinks pH 9.8 . #proucell  #proucellusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei  #tekwandoo  #muataiboxing 
KAMI TAHU PUNCA KREM DAN CARA MENGATASINYA
.
Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp!
.
FUNGSI UTAMA PROUCELL ialah menghalang KEKEJANGAN OTOT & PEMULIHAN (recovery). Antara kandungan PROUCELL yang dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi.
.
PROUCELL juga mengandungi 84 MINERAL terbaik & VITAMIN C yang diperlukan oleh badan kita setiap hari.
.
Haish... mana nak dapat mineral yg banyak dlm 1 produk je... Acu pkπŸ€”
.
#proucell
#kremOK
#GoutOK
#EnergyOK
KAMI TAHU PUNCA KREM DAN CARA MENGATASINYA . Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp! . FUNGSI UTAMA PROUCELL ialah menghalang KEKEJANGAN OTOT & PEMULIHAN (recovery). Antara kandungan PROUCELL yang dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi. . PROUCELL juga mengandungi 84 MINERAL terbaik & VITAMIN C yang diperlukan oleh badan kita setiap hari. . Haish... mana nak dapat mineral yg banyak dlm 1 produk je... Acu pkπŸ€” . #proucell  #kremOK  #GoutOK  #EnergyOK 
Tahniah TSG❀

Art Of Cycling ~ Sometime Being A Brother Is Even Better Than A Superhero ~ Last Stage LTdL 2018 ~ 
Cc : Aidit Nurfan

#ride #cycling # #roadbike #race #racingteam #cyclingmalaysia #ltdl #maxxis #kabuto  #shimano #lappiere #shimano #proucell #proumaxx #kabuto #rudyproject #ltdl2018 #podium #bestrider #tsg #coolingzone #brother #thesamsengbrother #moment #soul #friendship #success #teamwork
Art Of Cycling ~Be A Game Changer ~Congrate Benjamin Dyball Rider St.George Continental Cycling Team For Individual General Classification By Time Second Runner Up LTdL 2018 ~ #ride #cycling #stgeorge #pink #roadbike #race #racingteam #cyclingmalaysia #ltdl #maxxis #kabuto #shimano #pardus #australia #proucell #proumaxx #rudy #rudyproject #ltdl2018 #podium #bestrider #yellowjersey #coolingzone #stgccteam #pardusaustralia
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent
.
.
BERALKALI - Apabila bersukan atau berkayuh.. badan akan mengasilkan asid β€˜lektik’ berlebihan dan kayuhan akan terganggu, kaki seolah-olah kebas dan kaku. Dalam sukan berbasikal asid β€˜laktik’ ini banyak terkumpul di otot-otot terutama di pangkal lutut ke peha. Adanya mineral yang tinggi dan sifat alkali dalam PROUCELL InsyaAllah dapat  membantu meneutralkan semula asid β€˜laktik’ yang berlebihan itu dan melancarkan semula kayuhan anda.
.
.
P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰πŸ’ͺ Anda berminat dengan Proucell, sila klik link di bawah.πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/proucell "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellusers #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #footballbrunei
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent  . . BERALKALI - Apabila bersukan atau berkayuh.. badan akan mengasilkan asid β€˜lektik’ berlebihan dan kayuhan akan terganggu, kaki seolah-olah kebas dan kaku. Dalam sukan berbasikal asid β€˜laktik’ ini banyak terkumpul di otot-otot terutama di pangkal lutut ke peha. Adanya mineral yang tinggi dan sifat alkali dalam PROUCELL InsyaAllah dapat membantu meneutralkan semula asid β€˜laktik’ yang berlebihan itu dan melancarkan semula kayuhan anda. . . P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰πŸ’ͺ Anda berminat dengan Proucell, sila klik link di bawah.πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/proucell "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellusers  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam  #footballbrunei 
Art Of Cycling ~ And Through Teamwork,We Move Faster Towards Innovation. #ride #cycling #stgeorge #pink #roadbike #race #racingteam #cyclingmalaysia #ltdl #maxxis #kabuto #shimano #pardus #australia #proucell #proumaxx #rudy #rudyproject #ltdl2018
Memang Terbaiklah PROUCELL!
.
"Training relek je.. Pernafasan pon terkawal sekarang. Still steady even kawan2 dah penat.
Boleh repeat order hujung bulan ni.."πŸ˜‰πŸ‘
.
Lagi maklum balas dari pengguna.
Sebelum ni cepat penat..main bola minit ke 70 - 75 mesti krem.. Lepas cuba Proucell, alhamdulillah...nampak ketara perbezaannya. Kami tumpang gembira. 😊
.
.
Anda nak try?
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
.
The world's no 1 energy drinks pH 9.8

#proucell #proucellusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
Memang Terbaiklah PROUCELL! . "Training relek je.. Pernafasan pon terkawal sekarang. Still steady even kawan2 dah penat. Boleh repeat order hujung bulan ni.."πŸ˜‰πŸ‘ . Lagi maklum balas dari pengguna. Sebelum ni cepat penat..main bola minit ke 70 - 75 mesti krem.. Lepas cuba Proucell, alhamdulillah...nampak ketara perbezaannya. Kami tumpang gembira. 😊 . . Anda nak try? Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . . The world's no 1 energy drinks pH 9.8 #proucell  #proucellusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Testimoni. "Alhamdulillah ok, x krem dah. 4 5 bukit boleh layan lagi.. banyak beza.. lutut pon dah x sengal2".
.
.
Syukur. Lagi feedback yg baik dari customer. Lepas habis Proucell, pasti akan terus2an order.
.
Thanks percayakan kami...
And thanks support Proucell😘
.
.
Anda nak try ?
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
Testimoni. "Alhamdulillah ok, x krem dah. 4 5 bukit boleh layan lagi.. banyak beza.. lutut pon dah x sengal2". . . Syukur. Lagi feedback yg baik dari customer. Lepas habis Proucell, pasti akan terus2an order. . Thanks percayakan kami... And thanks support Proucell😘 . . Anda nak try ? Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
FIRST TIME GUNA
.
Alhamdulillah, testimoni customer lagi...
First time guna Proucell dah boleh dapat tempat ke 14 dari 750 org. Energy bertambah dan xde krem lagi kata beliau. Boleh henjut sampai penamatπŸ˜„πŸ‘
.
Terbaikkan.?
Jom atasi pelbagai masalah anda dalam bidang sukan.
Try Proucell kerana ianya TERBUKTIπŸ˜‰
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicycling #cyclingteam #futsalbrunei #bruneirunners #footballbrunei
FIRST TIME GUNA . Alhamdulillah, testimoni customer lagi... First time guna Proucell dah boleh dapat tempat ke 14 dari 750 org. Energy bertambah dan xde krem lagi kata beliau. Boleh henjut sampai penamatπŸ˜„πŸ‘ . Terbaikkan.? Jom atasi pelbagai masalah anda dalam bidang sukan. Try Proucell kerana ianya TERBUKTIπŸ˜‰ . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicycling  #cyclingteam  #futsalbrunei  #bruneirunners  #footballbrunei 
Tahniah bos Timbir
.
" ALHAMDULILLAH...
SYUKUR PD ALLAH...
.
A MILLION THANKS 
ST. GEORGE CONTINENTAL
TEAM AUSTRALIA
.
TRUSTED OUR PROUMAXX 
PERFORMANCE GEL.....!!! "
.
#LTDL2018
#PROUCELL
#PROUMAXX
#PERFORMANCEGEL
Tahniah bos Timbir . " ALHAMDULILLAH... SYUKUR PD ALLAH... . A MILLION THANKS ST. GEORGE CONTINENTAL TEAM AUSTRALIA . TRUSTED OUR PROUMAXX PERFORMANCE GEL.....!!! " . #LTDL2018  #PROUCELL  #PROUMAXX  #PERFORMANCEGEL 
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent
.
.
Menghalang KEKEJANGAN OTOT/ PEMULIHAN (recovery) - Faktor utama proucell dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi... proucell juga terdiri dari 84 mineral & vitamin C yang mana badan perlukannya setiap hari.. .
.
P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ‘πŸ’ͺ Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila klik link di bawah.πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/proucell "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicycling #cyclingteam #futsalbrunei #sepaktakraw #silatbrunei #futsalbrunei
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent  . . Menghalang KEKEJANGAN OTOT/ PEMULIHAN (recovery) - Faktor utama proucell dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi... proucell juga terdiri dari 84 mineral & vitamin C yang mana badan perlukannya setiap hari.. . . P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ‘πŸ’ͺ Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila klik link di bawah.πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/proucell "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicycling  #cyclingteam  #futsalbrunei  #sepaktakraw  #silatbrunei  #futsalbrunei 
Khasiat Ekstrak Amber Dan Kristal Hunza Dalam Proucell
================================= Kaum Hunza yang hidup di bahagian utara Pakistan atau yang menghuni di lembah antara Hindu Kush dan Karakorum iaitu di kaki gunung Himalaya, Asia Tengah. Kaum ini dikatakan memiliki purata umur terpanjang di dunia dengan rata-rata dari mereka berusia lanjut antara 120 hingga 140 tahun.

Hasil daripada kajian dan penyelidikan saintifik yang dilakukan di kawasan tersebut sungguh mengejutkan. Rahsia umur panjang kaum Hunza ini dikaitkan dengan faktor AIR YANG MEREKA MINUM! Keadaan ini berlaku adalah kerana punca air yang diminum oleh kaum Hunza tersebut terdapat di atas gunung yang dikelilingi oleh pohon cypress. Akar-akar pokok cypress memasuki telaga kaum Hunza manakala buah dan amber cypress iaitu resin atau getah pokok cypress didapati terendam di dalam air telaga tersebut. Air minuman tersebut memiliki ramuan garam mineral dan rendaman buah serta akar cypress yang menyebabkan molekul air yang diminum oleh mereka sangat kecil serta amat berkhasiat.

Kajian yang telah dilakukan oleh Dr. Patrick Flanagan mendapati molekul air yang diminum oleh mereka sangat kecil hingga mencapai 5 nanometer iaitu 2000 kali ganda lebih kecil dari sel darah merah. Molekul air yang sangat kecil ini mempunyai gelombang tenaga bertidakbalas dengan molekul hidrogen dan oksigen hingga membentuk struktur kristal yang memudahkan penyerapan hingga ke dalam sel tubuh paling kecil.

Semoga info ini bermanfaat!πŸ˜‰
.
.
Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila klik link  di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
.
The world's no 1 energy drinks pH 9.8

#proucell #proucelluser #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicycling #cyclingteam #futsalbrunei
Khasiat Ekstrak Amber Dan Kristal Hunza Dalam Proucell ================================= Kaum Hunza yang hidup di bahagian utara Pakistan atau yang menghuni di lembah antara Hindu Kush dan Karakorum iaitu di kaki gunung Himalaya, Asia Tengah. Kaum ini dikatakan memiliki purata umur terpanjang di dunia dengan rata-rata dari mereka berusia lanjut antara 120 hingga 140 tahun. Hasil daripada kajian dan penyelidikan saintifik yang dilakukan di kawasan tersebut sungguh mengejutkan. Rahsia umur panjang kaum Hunza ini dikaitkan dengan faktor AIR YANG MEREKA MINUM! Keadaan ini berlaku adalah kerana punca air yang diminum oleh kaum Hunza tersebut terdapat di atas gunung yang dikelilingi oleh pohon cypress. Akar-akar pokok cypress memasuki telaga kaum Hunza manakala buah dan amber cypress iaitu resin atau getah pokok cypress didapati terendam di dalam air telaga tersebut. Air minuman tersebut memiliki ramuan garam mineral dan rendaman buah serta akar cypress yang menyebabkan molekul air yang diminum oleh mereka sangat kecil serta amat berkhasiat. Kajian yang telah dilakukan oleh Dr. Patrick Flanagan mendapati molekul air yang diminum oleh mereka sangat kecil hingga mencapai 5 nanometer iaitu 2000 kali ganda lebih kecil dari sel darah merah. Molekul air yang sangat kecil ini mempunyai gelombang tenaga bertidakbalas dengan molekul hidrogen dan oksigen hingga membentuk struktur kristal yang memudahkan penyerapan hingga ke dalam sel tubuh paling kecil. Semoga info ini bermanfaat!πŸ˜‰ . . Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila klik link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . . The world's no 1 energy drinks pH 9.8 #proucell  #proucelluser  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicycling  #cyclingteam  #futsalbrunei 
Saya siap boleh follow rb tu..
Proucell memang terbaik!
Tak rugi saya beli, krem pon dah hilang terus.

i ❀ Proucell! ☺

Bila dah cuba, anda takkan menyesal.. Yang penting selalu konsisten πŸ‘ŒπŸ˜‰ Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri??
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #runner #proucellusers #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #cyclingteam #futsalbrunei
Saya siap boleh follow rb tu.. Proucell memang terbaik! Tak rugi saya beli, krem pon dah hilang terus. i ❀ Proucell! ☺ Bila dah cuba, anda takkan menyesal.. Yang penting selalu konsisten πŸ‘ŒπŸ˜‰ Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri?? . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #runner  #proucellusers  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #cyclingteam  #futsalbrunei 
Tudm junior ketagori tertutup dapat no 10...πŸ˜‰
Alhamdulillah masa kayuh x krem dan rasa bertenaga.
Terima kasih Proucell!πŸ‘ "Fast Recovery,
Fast Energy".. Rasai sendiri perbezaannya!! Tunggu lama2 habis stok nanti.. P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #cyclingteam #futsalmalaysia
Tudm junior ketagori tertutup dapat no 10...πŸ˜‰ Alhamdulillah masa kayuh x krem dan rasa bertenaga. Terima kasih Proucell!πŸ‘ "Fast Recovery, Fast Energy".. Rasai sendiri perbezaannya!! Tunggu lama2 habis stok nanti.. P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰ . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #cyclingteam  #futsalmalaysia 
PRODUK YG TELAH BANYAK MEMBANTU MASALAH CRAMP CYCLIST TEGAR. .
Anda cepat cramp? .
Tahukah anda cramp disebabkan oleh pengecutan otot yang tidak terkawal seterusnya menyebabkan ia tidak dapat berehat secara normal. Dalam keadaan normal, otot akan mengecut dan berehat secara sekata. Namun, tindakan otot yang mengecut secara tiba-tiba menyebabkan terjadinya kekejangan. Itulah yang terjadi pada kita yang baru tiba-tiba nak bersenam bila kawan ajak. Terkejut otot!
.
Punca berlakunya kekejangan juga adalah disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ni keluar bila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp!
.
Sesetengah orang akan mengalami dalam tempoh beberapa saat atau beberapa minit. Pun begitu, ada juga yang mengalaminya dalam tempoh yang agak lama. Cramp yang lama mungkin satu petanda kepada kesihatan tubuh badan yang sudah menyusut. Bagaimana cara nak mengatasi cramp?
.
.
Juga sesuai untuk semua jenis aktiviti sukan.
.
.
Sila Inbox/DM or Whtsp to www.wasap.my/+6738155388/proucell

#Proucell #proucelluser #runner #bruneicyclingteam #bruneirunners #silatbrunei #gymbrunei #healtylife #mountainbike #mountainbikebrunei #hiking #activelife
PRODUK YG TELAH BANYAK MEMBANTU MASALAH CRAMP CYCLIST TEGAR. . Anda cepat cramp? . Tahukah anda cramp disebabkan oleh pengecutan otot yang tidak terkawal seterusnya menyebabkan ia tidak dapat berehat secara normal. Dalam keadaan normal, otot akan mengecut dan berehat secara sekata. Namun, tindakan otot yang mengecut secara tiba-tiba menyebabkan terjadinya kekejangan. Itulah yang terjadi pada kita yang baru tiba-tiba nak bersenam bila kawan ajak. Terkejut otot! . Punca berlakunya kekejangan juga adalah disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ni keluar bila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp! . Sesetengah orang akan mengalami dalam tempoh beberapa saat atau beberapa minit. Pun begitu, ada juga yang mengalaminya dalam tempoh yang agak lama. Cramp yang lama mungkin satu petanda kepada kesihatan tubuh badan yang sudah menyusut. Bagaimana cara nak mengatasi cramp? . . Juga sesuai untuk semua jenis aktiviti sukan. . . Sila Inbox/DM or Whtsp to www.wasap.my/+6738155388/proucell #Proucell  #proucelluser  #runner  #bruneicyclingteam  #bruneirunners  #silatbrunei  #gymbrunei  #healtylife  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #hiking  #activelife 
I'll go [racing] until my body won't let me any more. Someone said to me: "The day you stop, you won't be able to get back on the same way as when you did as a pro." I want to delay that kiss goodbye as long as possible.

David Millar
.
.
P/s : Awas.. guna #Proucell boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺ😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicycling #futsalbrunei
I'll go [racing] until my body won't let me any more. Someone said to me: "The day you stop, you won't be able to get back on the same way as when you did as a pro." I want to delay that kiss goodbye as long as possible. David Millar . . P/s : Awas.. guna #Proucell  boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺ😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicycling  #futsalbrunei 
Tudm junior ketagori tertutup dapat no 10...πŸ˜‰
Alhamdulillah masa kayuh tidak krem dan rasa bertenaga.
Terima kasih Proucell!πŸ‘ "Fast Recovery,
Fast Energy".. Rasai sendiri perbezaannya!! Tunggu lama2 habis stok nanti..
Meh nak bagi free postage utk sape2 yg amik 3 botol...
Ulang.. 3 botol. OkeyπŸ€—

P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
Tudm junior ketagori tertutup dapat no 10...πŸ˜‰ Alhamdulillah masa kayuh tidak krem dan rasa bertenaga. Terima kasih Proucell!πŸ‘ "Fast Recovery, Fast Energy".. Rasai sendiri perbezaannya!! Tunggu lama2 habis stok nanti.. Meh nak bagi free postage utk sape2 yg amik 3 botol... Ulang.. 3 botol. OkeyπŸ€— P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰ . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Alhamdulillah 
Lagi maklum balas positif dari pengguna. Sentiasa continue guna Proucell dah masuk botol ke 3. Hasilnya, jarak kayuhan semakin jauh, tidak mudah krem dan semakin bertenaga. "Produk bagus saya memang akan guna" katanya. πŸ˜‰

Teruskan konsisten semoga terus success dan mantap. Anda pula bagaimana? Nak mantapkan kayuhan..nak rasa pengalaman macam "Pro Cyclist"?
Cubalah #Proucell hari ini!
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #cyclingteam #futsalbrunei
Alhamdulillah Lagi maklum balas positif dari pengguna. Sentiasa continue guna Proucell dah masuk botol ke 3. Hasilnya, jarak kayuhan semakin jauh, tidak mudah krem dan semakin bertenaga. "Produk bagus saya memang akan guna" katanya. πŸ˜‰ Teruskan konsisten semoga terus success dan mantap. Anda pula bagaimana? Nak mantapkan kayuhan..nak rasa pengalaman macam "Pro Cyclist"? Cubalah #Proucell  hari ini! . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #cyclingteam  #futsalbrunei 
TERUS SEGOR!!! Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Difference! 
The World's No 1 Energy Drinks pH 9.8

Anda BERMINAT?! WhatsApp www.wasap.my/+6738155388/Proucell

#proucell #bruneirunner #silat #marathonbrunei #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
2 kali pakai, 2 kali jamboree.
Alhamdulillah..untuk elak dari krem.
.
Pernafasan dan energy skrg ok...dulu naik bukit tolak.. skrg dah boleh kayuh naik.
.
.
See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri??
.
Call @ WhatsApp segera di talian www.wasap.my/+6738155388/Proucell

Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!😎 #bybintegrated #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
2 kali pakai, 2 kali jamboree. Alhamdulillah..untuk elak dari krem. . Pernafasan dan energy skrg ok...dulu naik bukit tolak.. skrg dah boleh kayuh naik. . . See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri?? . Call @ WhatsApp segera di talian www.wasap.my/+6738155388/Proucell Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different!😎 #bybintegrated  #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Sesuai untuk anak2 di musim panas

Cuaca panas dan kering membuatkan tubuh kita letih, lesu dan tidak bertenaga..
Keadaan ini akan mempercepatkan kekeringan air dan kekurangan oksigen di dalam badan jika tidak minum air yang banyak..
Adakah dengan meminum air kosong atau mineral sudah mencukupi untuk menyerap ke seluruh sel tubuh kita.. Proucell ada jawapanya...
Air mineral biasa atau air bertapis belum mampu menembusi seluruh sel badan dengan cepat. 
Apa yang perlu anda buat..
Titiskan Proucell kedalam minuman anda sebaiknya air mineral atau bertapis.. Apa yang Proucell lakukan..
Proucell akan melarutkan atau menghalusi molekul air menjadi lagi kecil bersama oksigen dan zat bagi menembusi seluruh sel badan dengan cepat dan berkesan.
Ia akan membuatkan sel tubuh badan sentiasa mencukupi air dan bertenaga sepanjang hari..
Sel yang mencukupi air akan membantu tubuh kita sentiasa sihat.

Amalkan Proucell setiap hari untuk kesihatan yang lebih baik.
Hanya 7-10titik setiap pagi dan petang.. Murah.. mudah..berkesan.. P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰ Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila Whtsp no di bawah.

www.wasap.my/+6738155388/proucell

#bruneirunner
#proucell
#improvenergy
#fastrecovery 
#rejuvanationcell 
#mountainbike 
#mountainbikebrunei
#active 
#roadbike 
#roadbikebrunei
#sports 
#riders 
#cyclingadventures 
#sportlife 
#activelife 
#healtylife
#bruneicyclingteam
#futsalbruni
Sesuai untuk anak2 di musim panas Cuaca panas dan kering membuatkan tubuh kita letih, lesu dan tidak bertenaga.. Keadaan ini akan mempercepatkan kekeringan air dan kekurangan oksigen di dalam badan jika tidak minum air yang banyak.. Adakah dengan meminum air kosong atau mineral sudah mencukupi untuk menyerap ke seluruh sel tubuh kita.. Proucell ada jawapanya... Air mineral biasa atau air bertapis belum mampu menembusi seluruh sel badan dengan cepat. Apa yang perlu anda buat.. Titiskan Proucell kedalam minuman anda sebaiknya air mineral atau bertapis.. Apa yang Proucell lakukan.. Proucell akan melarutkan atau menghalusi molekul air menjadi lagi kecil bersama oksigen dan zat bagi menembusi seluruh sel badan dengan cepat dan berkesan. Ia akan membuatkan sel tubuh badan sentiasa mencukupi air dan bertenaga sepanjang hari.. Sel yang mencukupi air akan membantu tubuh kita sentiasa sihat. Amalkan Proucell setiap hari untuk kesihatan yang lebih baik. Hanya 7-10titik setiap pagi dan petang.. Murah.. mudah..berkesan.. P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga!πŸ˜‰ Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila Whtsp no di bawah. www.wasap.my/+6738155388/proucell #bruneirunner  #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbruni 
MASALAH SAKIT LUTUT

Alhamdulillah.. dengan Proucell mmg ada perbezaan.. Masalah sakit lutut dapat diatasi.
Memang terbaik la.
Habis nanti kena repeat order la jawabnya 😁😁😁
.
.
Lagi feedback +ve dari customer.
Syukur kerana dapat membantu mereka dlm menyelesaikan masalah yg dihadapi.

#Proucell dari adunan pemakanan sunnah, gunakan tanpa was2. πŸ€—
.
.
Untuk lebih info dan bantuan Whtsp πŸ‘‡
www.wasap.my/+6738155388/proucell
.
.
The world's no 1 energy drinks pH 9.8

#proucell #proumaxxuser #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #bruneirunner
MASALAH SAKIT LUTUT Alhamdulillah.. dengan Proucell mmg ada perbezaan.. Masalah sakit lutut dapat diatasi. Memang terbaik la. Habis nanti kena repeat order la jawabnya 😁😁😁 . . Lagi feedback +ve dari customer. Syukur kerana dapat membantu mereka dlm menyelesaikan masalah yg dihadapi. #Proucell  dari adunan pemakanan sunnah, gunakan tanpa was2. πŸ€— . . Untuk lebih info dan bantuan Whtsp πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/proucell . . The world's no 1 energy drinks pH 9.8 #proucell  #proumaxxuser  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam  #bruneirunner 
Traning bersama NIRO indoor je.. Mood dah sampai ni. Newbie mencari rentak kayuhan.. Koyak gak 1jam 30min ni. Fuh rindunya kayuh.. #mountainbiker #mpro #proucell #bujoesystem #ridelikepro #newbie #indoor #FATvsFIT #osem #okngam
Selamat Tahun Baru Cina 2018.

GONG XI FA CAI.....Wishing all of  you A Prosperous Year, with a great health and happiness throughout the year. 😊

#proucell #happychinesenewyear
Selamat Tahun Baru Cina 2018. GONG XI FA CAI.....Wishing all of you A Prosperous Year, with a great health and happiness throughout the year. 😊 #proucell  #happychinesenewyear 
CARA MINUM PROUCELL βœ” 10-15 titis ke dalam 350 - 500 ml air mineral. βœ” Cadangan minum sebelum, semasa dan selepas aktiviti sukan. βœ” Jika rasa nak krem, boleh guna 5 hingga 8 titik Proucell titik di atas lidah dan minum air seteguk serta telan perlahan lahan. πŸ˜€

P/s : Awas.. guna #Proucell boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Directly Whtsp to www.wasap.my/+6738155388/proucell
. .
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #cyclingteam
CARA MINUM PROUCELL βœ” 10-15 titis ke dalam 350 - 500 ml air mineral. βœ” Cadangan minum sebelum, semasa dan selepas aktiviti sukan. βœ” Jika rasa nak krem, boleh guna 5 hingga 8 titik Proucell titik di atas lidah dan minum air seteguk serta telan perlahan lahan. πŸ˜€ P/s : Awas.. guna #Proucell  boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Directly Whtsp to www.wasap.my/+6738155388/proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam  #cyclingteam 
Alhamdulillah New Stock Product Bio Sunnah Proucell and Proumaxx

Directly whtsp to www.wasap.my/+6738155388/Proucell&Proumaxx

Instocks at:
πŸ‘‰Cube Stop Sengkurong Sebaris ATM BIBD 
Cube No.B34
Open at 1030am to 0900pm πŸ‘‰Madang Cube
Cube No. M05
Open at 0745am to 0900pm πŸ‘‰Qube Box Petani Mall Hua Ho Tutong 
Cube No.B1
Open at 0900am to 0900pm

#bruneicyclingteam #bruneirunner
#mountainbike #marathonbrunei #silat #football #footballbrunei #ironman #proumaxx #proumaxxuser #Proucell #futsalbrunei
Alhamdulillah New Stock Product Bio Sunnah Proucell and Proumaxx Directly whtsp to www.wasap.my/+6738155388/Proucell&Proumaxx Instocks at: πŸ‘‰Cube Stop Sengkurong Sebaris ATM BIBD Cube No.B34 Open at 1030am to 0900pm πŸ‘‰Madang Cube Cube No. M05 Open at 0745am to 0900pm πŸ‘‰Qube Box Petani Mall Hua Ho Tutong Cube No.B1 Open at 0900am to 0900pm #bruneicyclingteam  #bruneirunner  #mountainbike  #marathonbrunei  #silat  #football  #footballbrunei  #ironman  #proumaxx  #proumaxxuser  #Proucell  #futsalbrunei 
Proucell.
.
Cube M05
.
.
.
.
.
Shopping NOW! 😍😍 @madangcube DAPAT EMAS !!!😍
.
.
.
βœ”Syarat nya membeli sehingga $50 keatas untuk menyertai LUCKY DRAW
βœ”ONLY Membali arah Cube yg ada STICKER EMAS!
.
.
.
AVAILABLE @madangcube :
Madang Kompleks
Kampung Madang
(Dakat Masjid Madang warna Pink, sebarang Kadai Goldmyne warna Oren, sebalah restaurant Satay Madang).
.
.
.
Open Everyday
7.45am-9pm
Closed Friday 
12pm-2pm
.
.
.
Hurry up while stock still available! 😍
.
.
.
#bruneionlineshop
#proucell
#bruneishopping 
#bruneishoppingonline 
#bruneishoppinglover 
#bruneishoppinglovers 
#brudirectsale 
#brudirectbrunei 
#brudirectfm 
#bruneifm 
#cubeshop 
#cubebwn 
#cubemadang
#bwncube
#bwnadverts 
#onlinesellerbn 
#onlineshopping 
#onlineshop
#al
Proucell. . Cube M05 . . . . . Shopping NOW! 😍😍 @madangcube DAPAT EMAS !!!😍 . . . βœ”Syarat nya membeli sehingga $50 keatas untuk menyertai LUCKY DRAW βœ”ONLY Membali arah Cube yg ada STICKER EMAS! . . . AVAILABLE @madangcube : Madang Kompleks Kampung Madang (Dakat Masjid Madang warna Pink, sebarang Kadai Goldmyne warna Oren, sebalah restaurant Satay Madang). . . . Open Everyday 7.45am-9pm Closed Friday 12pm-2pm . . . Hurry up while stock still available! 😍 . . . #bruneionlineshop  #proucell  #bruneishopping  #bruneishoppingonline  #bruneishoppinglover  #bruneishoppinglovers  #brudirectsale  #brudirectbrunei  #brudirectfm  #bruneifm  #cubeshop  #cubebwn  #cubemadang  #bwncube  #bwnadverts  #onlinesellerbn  #onlineshopping  #onlineshop  #al 
#Repost @proucellbrunei with @get_repost
・・・
Ada perisa Apple dan Strawberry. HalalπŸ’―

Kelebihan Proumaxx Energy Gel: 
1.Menambah dan meningkatkan tenaga.
2.Meningkatkan oksigen dalam badan.
3.Menghalang kekeringan bendalir dalam badan.
4.Menghalang kekejangan otot.
5.Pemulihan tenaga yang cepat (Fast Recovery). Terbaik!πŸ˜„ #proucellbrunei #proumaxxbrunei #proumaxxgel #proucell #teambrunei #proucellpct #positivibes #proumaxxusers #proucellusers #bruneimarathon #bruneitriultra #bruneiathletes #bruneirunners #bruneidarussalam #goodforhealth #bebaskimia #fastrecovery #proucell2018
#Repost  @proucellbrunei with @get_repost ・・・ Ada perisa Apple dan Strawberry. HalalπŸ’― Kelebihan Proumaxx Energy Gel: 1.Menambah dan meningkatkan tenaga. 2.Meningkatkan oksigen dalam badan. 3.Menghalang kekeringan bendalir dalam badan. 4.Menghalang kekejangan otot. 5.Pemulihan tenaga yang cepat (Fast Recovery). Terbaik!πŸ˜„ #proucellbrunei  #proumaxxbrunei  #proumaxxgel  #proucell  #teambrunei  #proucellpct  #positivibes  #proumaxxusers  #proucellusers  #bruneimarathon  #bruneitriultra  #bruneiathletes  #bruneirunners  #bruneidarussalam  #goodforhealth  #bebaskimia  #fastrecovery  #proucell2018 
PUNCA KREM DAN CARA MENGATASINYA
.
Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp!
.
.
FUNGSI UTAMA PROUCELL ialah menghalang KEKEJANGAN OTOT & PEMULIHAN (recovery). Antara kandungan PROUCELL yang dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi.
.
PROUCELL juga mengandungi 84 MINERAL terbaik & VITAMIN C yang diperlukan oleh badan kita setiap hari.
.
Sila whtsp terus ke www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
Extra Energy..
No Cramps..
Fast Recovery...
Feel The Difference!😎 World's No.1 Energy Drinks pH 9.8
.
#proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikemalaysia #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
PUNCA KREM DAN CARA MENGATASINYA . Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp! . . FUNGSI UTAMA PROUCELL ialah menghalang KEKEJANGAN OTOT & PEMULIHAN (recovery). Antara kandungan PROUCELL yang dapat membantu badan menghalang otot dari KEKEJANGAN ialah sodium, magnesium, phosporus, calsium, V.D serta mineral yang tinggi. . PROUCELL juga mengandungi 84 MINERAL terbaik & VITAMIN C yang diperlukan oleh badan kita setiap hari. . Sila whtsp terus ke www.wasap.my/+6738155388/Proucell . Extra Energy.. No Cramps.. Fast Recovery... Feel The Difference!😎 World's No.1 Energy Drinks pH 9.8 . #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikemalaysia  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
ALHAMDULILLAH 😊

Proucell terbukti berkesan
#FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference

Sehingga ke hari ini Produk Proucell telah digunakan di serata Malaysia termasuk Sabah & Sarawak dan juga Brunei serta Singapura.

Suka diingatkan Proucell adalah dari 100% bahan semulajadi dan sememangnya bebas dari sebarang bahan terlarang. Ia lebih kepada adunan pemakanan sunnah, dijamin bersih, halal, selamat dan tiada kesan sampingan. Antara kandungan utama proucell ialah, zam2 , Mineral semulajadi, zafran dan extract amber sejenis pokok herba.

PROUCELL Cuma salah satu prouduk yang ANDA boleh jadikan sebagai β€˜TEMAN’ kayuhan dan masa riadah anda semua untuk mencapai KEPUASAN dalam setiap aktiviti anda. Proucell ini tidak menjadikan seseorang itu β€˜SUPERSONIC’.. DAN PROUCELL JUGA TIDAK MENJANJIKAN KEJAYAAN BUAT ANDA AKAN TETAPI PROUCELL MENJANJIKAN KECERGASAN UNTUK MEMBANTU ANDA MENCAPAI KEJAYAAN INSYAALLAH.☺
.
.
Untuk lebih info klik link ni πŸ‘‡
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #bruneimarathon #bruneirunner #silat footballbrunei #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
ALHAMDULILLAH 😊 Proucell terbukti berkesan #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference  Sehingga ke hari ini Produk Proucell telah digunakan di serata Malaysia termasuk Sabah & Sarawak dan juga Brunei serta Singapura. Suka diingatkan Proucell adalah dari 100% bahan semulajadi dan sememangnya bebas dari sebarang bahan terlarang. Ia lebih kepada adunan pemakanan sunnah, dijamin bersih, halal, selamat dan tiada kesan sampingan. Antara kandungan utama proucell ialah, zam2 , Mineral semulajadi, zafran dan extract amber sejenis pokok herba. PROUCELL Cuma salah satu prouduk yang ANDA boleh jadikan sebagai β€˜TEMAN’ kayuhan dan masa riadah anda semua untuk mencapai KEPUASAN dalam setiap aktiviti anda. Proucell ini tidak menjadikan seseorang itu β€˜SUPERSONIC’.. DAN PROUCELL JUGA TIDAK MENJANJIKAN KEJAYAAN BUAT ANDA AKAN TETAPI PROUCELL MENJANJIKAN KECERGASAN UNTUK MEMBANTU ANDA MENCAPAI KEJAYAAN INSYAALLAH.☺ . . Untuk lebih info klik link ni πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #bruneimarathon  #bruneirunner  #silat  footballbrunei #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
ALHAMDULILLAH 😊

Proucell terbukti berkesan
#FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference

Selepas 2x percubaan akhirnya tiada lagi sakit dan krem. Time pon jadi lagi best dari sebelumnya.. Insya Allah next race lagi best ya!Tq Proucell! πŸ‘πŸ˜Ž Ramai yg telah rasai kehebatan penangan PROUCELL.. Anda bila lagi?

Anda BERMINAT?! Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Different!

#proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
ALHAMDULILLAH 😊 Proucell terbukti berkesan #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference  Selepas 2x percubaan akhirnya tiada lagi sakit dan krem. Time pon jadi lagi best dari sebelumnya.. Insya Allah next race lagi best ya!Tq Proucell! πŸ‘πŸ˜Ž Ramai yg telah rasai kehebatan penangan PROUCELL.. Anda bila lagi? Anda BERMINAT?! Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . Fast Recovery...Fast Energy...Feel The Different! #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Ada perisa Apple dan Strawberry. HalalπŸ’―

Kelebihan Proumaxx Energy Gel: 
1.Menambah dan meningkatkan tenaga.
2.Meningkatkan oksigen dalam badan.
3.Menghalang kekeringan bendalir dalam badan.
4.Menghalang kekejangan otot.
5.Pemulihan tenaga yang cepat (Fast Recovery). Terbaik!πŸ˜„ #proucellbrunei #proumaxxbrunei #proumaxxgel #proucell #teambrunei #proucellpct #positivibes #proumaxxusers #proucellusers #bruneimarathon #bruneitriultra #bruneiathletes #bruneirunners #bruneidarussalam #goodforhealth #bebaskimia #fastrecovery #proucell2018
Ada perisa Apple dan Strawberry. HalalπŸ’― Kelebihan Proumaxx Energy Gel: 1.Menambah dan meningkatkan tenaga. 2.Meningkatkan oksigen dalam badan. 3.Menghalang kekeringan bendalir dalam badan. 4.Menghalang kekejangan otot. 5.Pemulihan tenaga yang cepat (Fast Recovery). Terbaik!πŸ˜„ #proucellbrunei  #proumaxxbrunei  #proumaxxgel  #proucell  #teambrunei  #proucellpct  #positivibes  #proumaxxusers  #proucellusers  #bruneimarathon  #bruneitriultra  #bruneiathletes  #bruneirunners  #bruneidarussalam  #goodforhealth  #bebaskimia  #fastrecovery  #proucell2018 
My strength was that I am more balanced and calmer than most other riders.

Miguel Indurain
.
.
P/s : Awas.. guna #Proucell boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Instocks at:
πŸ‘‰Cube Stop Sengkurong Sebaris ATM BIBD 
Cube No.B34
Open at 1030am to 0900pm πŸ‘‰Madang Cube
Cube No. M05
Open at 0745am to 0900pm πŸ‘‰Qube Box Petani Mall Hua Ho Tutong 
Cube No.B1
Open at 0900am to 0900pm

www.wasap.my/+6738155388/Proucell

#proucell #bruneirunner #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
My strength was that I am more balanced and calmer than most other riders. Miguel Indurain . . P/s : Awas.. guna #Proucell  boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Instocks at: πŸ‘‰Cube Stop Sengkurong Sebaris ATM BIBD Cube No.B34 Open at 1030am to 0900pm πŸ‘‰Madang Cube Cube No. M05 Open at 0745am to 0900pm πŸ‘‰Qube Box Petani Mall Hua Ho Tutong Cube No.B1 Open at 0900am to 0900pm www.wasap.my/+6738155388/Proucell #proucell  #bruneirunner  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga! 😎πŸ’ͺ Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!πŸ˜‰ #proucell #bruneirunner #marathon #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
Alhamdulillah PROUCELL Untuk Semua

Proucell bukan sekadar anti krem, tapi boleh dimanfaatkan untuk pelbagai masalah dan keadaan. Ia berakali dan bersifat anti chemical. Proucell adalah dari bahan semulajadi dan tanpa kesan sampingan. Sangat baik diamalkan untuk kesihatan dan kecergasan tubuh kita.
.
.
"Selalu senak perut bila minum tu selalu sendawa lega katanya keluar angin"

Alhamdulillah... Ibu puan Norlela antara pengamal proucell dan ianya membantu dlm masalah kesihatan beliau. Yaya pun tumpang gembira. 😊

Gunakan tanpa WasWas! πŸ€—
.
.
Untuk lebih info sila whtsp to www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
The world's no 1 energy drinks pH 9.8

#proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
Alhamdulillah PROUCELL Untuk Semua Proucell bukan sekadar anti krem, tapi boleh dimanfaatkan untuk pelbagai masalah dan keadaan. Ia berakali dan bersifat anti chemical. Proucell adalah dari bahan semulajadi dan tanpa kesan sampingan. Sangat baik diamalkan untuk kesihatan dan kecergasan tubuh kita. . . "Selalu senak perut bila minum tu selalu sendawa lega katanya keluar angin" Alhamdulillah... Ibu puan Norlela antara pengamal proucell dan ianya membantu dlm masalah kesihatan beliau. Yaya pun tumpang gembira. 😊 Gunakan tanpa WasWas! πŸ€— . . Untuk lebih info sila whtsp to www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . The world's no 1 energy drinks pH 9.8 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
1jam main futsal x rasa penat. Memang membantu dr segi krem, pernafasan dan energy.πŸ’ͺ
.
Proucell ok sangat, terbaikkk! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
See.. Bila dah cuba, anda takkan menyesal. Yang penting selalu konsisten πŸ‘ŒπŸ˜‰
.
Customer kami dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Malah terasa berlebih energy lg walaupon dah tamat GAME.
Anda ingin alami sendiri??
.
WhatsApp www.wasap.my/+673815588/Proucell
.
.
Proucell bukan biasa2...tapi luar biasa!
Feel the difference! πŸ’ͺ
.
.
P/s : Bertenaga sepanjang hari dengan proucell πŸ˜‰πŸ‘
.
.
#proucell #improvenergy #bruneirunner #ironman #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #silat #sepaktakraw #football #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
1jam main futsal x rasa penat. Memang membantu dr segi krem, pernafasan dan energy.πŸ’ͺ . Proucell ok sangat, terbaikkk! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . See.. Bila dah cuba, anda takkan menyesal. Yang penting selalu konsisten πŸ‘ŒπŸ˜‰ . Customer kami dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Malah terasa berlebih energy lg walaupon dah tamat GAME. Anda ingin alami sendiri?? . WhatsApp www.wasap.my/+673815588/Proucell . . Proucell bukan biasa2...tapi luar biasa! Feel the difference! πŸ’ͺ . . P/s : Bertenaga sepanjang hari dengan proucell πŸ˜‰πŸ‘ . . #proucell  #improvenergy  #bruneirunner  #ironman  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #silat  #sepaktakraw  #football  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
.
dok tgk apa lg??
pi tidoq la woiii!!
esok nak kayuh.. photo by @cyclingimage

GOOD NIGHT

#goodnight #cyclingphotography #cyclinglife #kayuhbasikal #jomkayuh #proumaxx #proucell
SERONOK KAYUH SEBAB TAK KEJANG
.
Train Powerman xde prob. Dari awal sampai abes xkejang. Boleh setel.
Member pun cakap seronok kayuh sebab x kejang. Nice result.
.
.
Antara pengalaman pengguna Proucell.. Seronok Yaya dengar. Anda macam mana?
Jom alaminya sendiriπŸ˜‰
.
Ingin mencuba???
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/Poucell
.
Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!😎 #proucell #bruneirunner #football #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
SERONOK KAYUH SEBAB TAK KEJANG . Train Powerman xde prob. Dari awal sampai abes xkejang. Boleh setel. Member pun cakap seronok kayuh sebab x kejang. Nice result. . . Antara pengalaman pengguna Proucell.. Seronok Yaya dengar. Anda macam mana? Jom alaminya sendiriπŸ˜‰ . Ingin mencuba??? Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/Poucell . Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different!😎 #proucell  #bruneirunner  #football  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
.
Burn makan semalam punya πŸ˜….
mana korang? hawau betul.

#cyclingphotography #cyclinglife #kayuhbasikal #basikal #cyclingwoman #melaka #monton #shimano #proumaxx #proucell
Alhamdulillah 😊

Sebelum guna proucell ni main apa pun mesti saya cepat letih.. Sekarang alhamdulillah dah kurang rasa letih.

Memang terbaik...nanti saya nak order lagi.πŸ‘πŸ‘ See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri?? Jom cuba Proucell hari ini.πŸ˜„ Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/proucell
. 
Wasap PCELL dan kami hantar details.

Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!😎 #bybintegrated #proucell #bruneirunner #sepaktakraw #silat footballbrunei #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikemalaysia #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
Alhamdulillah 😊 Sebelum guna proucell ni main apa pun mesti saya cepat letih.. Sekarang alhamdulillah dah kurang rasa letih. Memang terbaik...nanti saya nak order lagi.πŸ‘πŸ‘ See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri?? Jom cuba Proucell hari ini.πŸ˜„ Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/proucell . Wasap PCELL dan kami hantar details. Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different!😎 #bybintegrated  #proucell  #bruneirunner  #sepaktakraw  #silat  footballbrunei #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikemalaysia  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
ALHAMDULILLAH 😊

Proucell terbukti berkesan
#FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference

Sehingga ke hari ini Produk Proucell telah digunakan di serata Malaysia termasuk Sabah & Sarawak dan juga Brunei serta Singapura.

Suka diingatkan Proucell adalah dari 100% bahan semulajadi dan sememangnya bebas dari sebarang bahan terlarang. Ia lebih kepada adunan pemakanan sunnah, dijamin bersih, halal, selamat dan tiada kesan sampingan. Antara kandungan utama proucell ialah, zam2 , Mineral semulajadi, zafran dan extract amber sejenis pokok herba.

PROUCELL Cuma salah satu prouduk yang ANDA boleh jadikan sebagai β€˜TEMAN’ kayuhan dan masa riadah anda semua untuk mencapai KEPUASAN dalam setiap aktiviti anda. Proucell ini tidak menjadikan seseorang itu β€˜SUPERSONIC’.. DAN PROUCELL JUGA TIDAK MENJANJIKAN KEJAYAAN BUAT ANDA AKAN TETAPI PROUCELL MENJANJIKAN KECERGASAN UNTUK MEMBANTU ANDA MENCAPAI KEJAYAAN INSYAALLAH.☺
.
.Klik Link ni πŸ‘‡
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #bruneimarathon #bruneirunner #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikemalaysia #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #cyclingteam
ALHAMDULILLAH 😊 Proucell terbukti berkesan #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference  Sehingga ke hari ini Produk Proucell telah digunakan di serata Malaysia termasuk Sabah & Sarawak dan juga Brunei serta Singapura. Suka diingatkan Proucell adalah dari 100% bahan semulajadi dan sememangnya bebas dari sebarang bahan terlarang. Ia lebih kepada adunan pemakanan sunnah, dijamin bersih, halal, selamat dan tiada kesan sampingan. Antara kandungan utama proucell ialah, zam2 , Mineral semulajadi, zafran dan extract amber sejenis pokok herba. PROUCELL Cuma salah satu prouduk yang ANDA boleh jadikan sebagai β€˜TEMAN’ kayuhan dan masa riadah anda semua untuk mencapai KEPUASAN dalam setiap aktiviti anda. Proucell ini tidak menjadikan seseorang itu β€˜SUPERSONIC’.. DAN PROUCELL JUGA TIDAK MENJANJIKAN KEJAYAAN BUAT ANDA AKAN TETAPI PROUCELL MENJANJIKAN KECERGASAN UNTUK MEMBANTU ANDA MENCAPAI KEJAYAAN INSYAALLAH.☺ . .Klik Link ni πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/Proucell . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #bruneimarathon  #bruneirunner  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikemalaysia  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam  #cyclingteam 
Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp!
.
.
Kelebihan PROUCELL : - Menambah dan meningkatkan tenaga
- Meningkatkan oksigen dalam badan
- Menghalang kekeringan air dalam badan (Rehydrate)
- Menghalang dari kekejangan otot (krem)
- Pemulihan yang cepat (Recovery)
- Eletrolite
- Beralkali
.
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell .
.
Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!😎
.
#proucell #bruneirunner #bruneimaathon #proucellcyclingteam #anticramp #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #cyclingteam
Kekejangan @ krem disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ini keluar apabila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh cramp! . . Kelebihan PROUCELL : - Menambah dan meningkatkan tenaga - Meningkatkan oksigen dalam badan - Menghalang kekeringan air dalam badan (Rehydrate) - Menghalang dari kekejangan otot (krem) - Pemulihan yang cepat (Recovery) - Eletrolite - Beralkali . . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different!😎 . #proucell  #bruneirunner  #bruneimaathon  #proucellcyclingteam  #anticramp  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam  #cyclingteam 
DAH TAK CRAMP LAGI

Alhamdulillah. Rasa improve la bila kayuh. Kaki lambat dah tak cramp lagi. πŸ‘
.
.
Lagi perkembangan positif dari pengguna..syukur alhamdulillah. Kepuasan anda keutamaan kami. Semoga proucell dpt membantu lebih ramai lagi terutama bg mereka yg aktif dan mengamalkan cara hidup sihat. 😊
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
.
www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
P/s : Bertenaga sepanjang hari dengan proucell πŸ˜‰πŸ’ͺ
.
.
#proucell #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
DAH TAK CRAMP LAGI Alhamdulillah. Rasa improve la bila kayuh. Kaki lambat dah tak cramp lagi. πŸ‘ . . Lagi perkembangan positif dari pengguna..syukur alhamdulillah. Kepuasan anda keutamaan kami. Semoga proucell dpt membantu lebih ramai lagi terutama bg mereka yg aktif dan mengamalkan cara hidup sihat. 😊 . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ . www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . P/s : Bertenaga sepanjang hari dengan proucell πŸ˜‰πŸ’ͺ . . #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Otot

Manusia mempunyai beberapa ratus otot, yang telah digunakan secara teratur untuk mengekalkan kecergasan dan kesihatan. Seminggu tidak aktif mengurangkan kekuatan sistem otot sebanyak 50% dan boleh membahayakan mereka jangka panjang. Ini amat benar bagi orang-orang yang lebih tua sebagai penuaan menyebabkan otot mengecut.

Semasa berbasikal, kebanyakan otot badan diaktifkan. Otot kaki bertanggungjawab bagi pergerakan mengayuh; otot abdomen dan belakang menstabilkan badan pada kitaran dan mengurangkan pengaruh luar; dan sistem-otot lengan bahu menyokong badan di hendal. Semua ini kereta api dan mengetatkan sistem otot, menjadikan ia lebih kukuh dan dapat berfungsi dengan cekap.

Sharing is caring πŸ˜‰
.
.
P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga! 😎

Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila klik no dibawah ⬇⬇⬇ www.wasap.my/+6738155388/Proucell

#proucell #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikbrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
Otot Manusia mempunyai beberapa ratus otot, yang telah digunakan secara teratur untuk mengekalkan kecergasan dan kesihatan. Seminggu tidak aktif mengurangkan kekuatan sistem otot sebanyak 50% dan boleh membahayakan mereka jangka panjang. Ini amat benar bagi orang-orang yang lebih tua sebagai penuaan menyebabkan otot mengecut. Semasa berbasikal, kebanyakan otot badan diaktifkan. Otot kaki bertanggungjawab bagi pergerakan mengayuh; otot abdomen dan belakang menstabilkan badan pada kitaran dan mengurangkan pengaruh luar; dan sistem-otot lengan bahu menyokong badan di hendal. Semua ini kereta api dan mengetatkan sistem otot, menjadikan ia lebih kukuh dan dapat berfungsi dengan cekap. Sharing is caring πŸ˜‰ . . P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga! 😎 Untuk free consultation dan tips berkaitan produk dan penggunaan Proucell, sila klik no dibawah ⬇⬇⬇ www.wasap.my/+6738155388/Proucell #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikbrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
Memperbaiki mood

Seperti senaman lain, berbasikal akan mengeluarkan hormon endorphin sekali gus mengusir keluar segala perasaan negatif terutama stress yang ada dalam diri. Perembesan keluar endorphin bukan hanya memperbaiki mood dan mengawal keseimbangan hormon individu bahkan menjadikan mereka lebih positif dalam menjalani kehidupan.
.
.
P/s : Awas.. guna #Proucell boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #proucell #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
Memperbaiki mood Seperti senaman lain, berbasikal akan mengeluarkan hormon endorphin sekali gus mengusir keluar segala perasaan negatif terutama stress yang ada dalam diri. Perembesan keluar endorphin bukan hanya memperbaiki mood dan mengawal keseimbangan hormon individu bahkan menjadikan mereka lebih positif dalam menjalani kehidupan. . . P/s : Awas.. guna #Proucell  boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei 
ALHAMDULILLAH 😊

Proucell terbukti berkesan
#FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference

Proucell memang terbaik.. Saya baru dalam bidang cycling ni.. kayuh baru 10 km without Proucell kaki akan sakit, lenguh dan akan kadang2 kejang otot. Tp alhamdulillah selepas guna Proucell kayuh 50 km pun masih ok.. Proucell memang terbaik, sangat berbaloi. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg tak disangka2. Anda ingin rasainya sendiri??
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBN
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikemalaysia #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
#bruneirunner #bruneifootball #silat
ALHAMDULILLAH 😊 Proucell terbukti berkesan #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifference  Proucell memang terbaik.. Saya baru dalam bidang cycling ni.. kayuh baru 10 km without Proucell kaki akan sakit, lenguh dan akan kadang2 kejang otot. Tp alhamdulillah selepas guna Proucell kayuh 50 km pun masih ok.. Proucell memang terbaik, sangat berbaloi. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg tak disangka2. Anda ingin rasainya sendiri?? . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBN . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikemalaysia  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei  #bruneirunner  #bruneifootball  #silat 
Tanpa Rasa Penat @ Kejang

Alhamdulillah selepas menggunakan Proucell saya boleh berlari sejauh 5 km tanpa rasa penat @ kejang berbanding sebelum ini cuma boleh berlari sejauh 2 km sahaja. Produk ni memang πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Lagi perkembangan positif dari pengguna..anda pula bagaimana? Ada mengalami masalah energy atau krem?
.
Jom cuba Proucell.πŸ˜‰
.
Directly Whtsp toπŸ‘‰www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBn
.
Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different! 😎

#proucell #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikemalaysia #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
Tanpa Rasa Penat @ Kejang Alhamdulillah selepas menggunakan Proucell saya boleh berlari sejauh 5 km tanpa rasa penat @ kejang berbanding sebelum ini cuma boleh berlari sejauh 2 km sahaja. Produk ni memang πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Lagi perkembangan positif dari pengguna..anda pula bagaimana? Ada mengalami masalah energy atau krem? . Jom cuba Proucell.πŸ˜‰ . Directly Whtsp toπŸ‘‰www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBn . Fast Recovery..Fast Energy.. Fell The Different! 😎 #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikemalaysia  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
P/s : Mulakan hari anda dengan Proucell untuk kekal cergas dan bertenaga! 😎πŸ’ͺ Fast Recovery..Fast Energy..
Fell The Different!πŸ˜‰ #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #runner #bruneirunner
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent
.
.
REHIDRAT – Pengambilan proucell dapat membantu menstabilkan sistem badan seseorang. MINERAL DAN ZAT yang tinggi merupakan makanan utama sel-sel dalam badan manusia. Apabila sel-sel dalam badan mendapat makanan yang cukup maka segala system dalam badan dapat berfungsi dengan baik antaranya badan mampu mengawal KEKERINGAN AIR dari badan secara berlebihan. Apabila badan dapat mengawal kekeringan air dari badan dengan baik maka seseoarang itu tidak mengalami KELETIHAN dengan cepat semasa bersukan atau berbasikal. Maka secara tak langsung dapat mengekalkan perestasi anda semasa berbasikal.
.
.
P/s : Awas.. guna #Proucell boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Klik link www.wasap.my/+6738155388/Proucell
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam #bruneirunner
KENAPA PROUCELL ... ?? #FastRecoveryFastEnergyFeelTheDifferent  . . REHIDRAT – Pengambilan proucell dapat membantu menstabilkan sistem badan seseorang. MINERAL DAN ZAT yang tinggi merupakan makanan utama sel-sel dalam badan manusia. Apabila sel-sel dalam badan mendapat makanan yang cukup maka segala system dalam badan dapat berfungsi dengan baik antaranya badan mampu mengawal KEKERINGAN AIR dari badan secara berlebihan. Apabila badan dapat mengawal kekeringan air dari badan dengan baik maka seseoarang itu tidak mengalami KELETIHAN dengan cepat semasa bersukan atau berbasikal. Maka secara tak langsung dapat mengekalkan perestasi anda semasa berbasikal. . . P/s : Awas.. guna #Proucell  boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ . Klik link www.wasap.my/+6738155388/Proucell . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam  #bruneirunner 
SANGAT MEMUASKAN 😎

Terbaik kak, 56 km kayuh non stop jalan off road berliku2...sangat memuaskan memang nampak kesan dan saya puas hati...nanti saya akan buat order lagi. πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri??
.
.
Klik je link di bawah πŸ‘‡
www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBN
.
.
"Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei #footballbrunei #bruneirunner
SANGAT MEMUASKAN 😎 Terbaik kak, 56 km kayuh non stop jalan off road berliku2...sangat memuaskan memang nampak kesan dan saya puas hati...nanti saya akan buat order lagi. πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ See.. Sudah ramai yg dpt rasai perubahan stamina yg x disangka2. Anda ingin rasainya sendiri?? . . Klik je link di bawah πŸ‘‡ www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBN . . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 #proucell  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei  #footballbrunei  #bruneirunner 
Assalammualikum salam Jummat Al-Mubarak

KHASIAT ALMANNA DALAM PROUCELL ========================= Manna merupakan satu bentuk Fibre 100% serat yang terlarut di dunia. Ia merupakan sebahagian dari tumbuhan yang tidak mengandungi kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan.

Info menarik:

Epal telah diwar-warkan mempunyai serat pemakanan terlarut tertinggi dikalangan semua tumbuhan semulajadi, tetapi kajian telah membuktikan dengan kuantiti berat yang sama, didapati:

Epal – 2.3% serat terlarut

Manna – 86.6% serat terlarut.

100g susu lembu segar mempunyai 125mg Kalsium

100g Manna mempunyai 1117mg Kalsium. * Di mana susu lembu segar MEMPUNYAI lemak dan kolestrol serta TIADA serat terlarut.

Manna (Buah penghidupan)  MEMPUNYAI serat terlarut yang tinggi serta TIADA kolestrol dan lemak.

Jadi sekarang anda tahu..Proucell juga dapat membuang toxin dalam badan dengan sangat efektif!! Semoga info ini bermanfaat!πŸ˜‰
.
.
Directly why's to:
.
www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBn

#proucell #proucellcyclingteam #anticramp #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #sportlife #cyclingadventures  #activelife #healtylife #futsalbrunei #bruneicyclingteam
Assalammualikum salam Jummat Al-Mubarak KHASIAT ALMANNA DALAM PROUCELL ========================= Manna merupakan satu bentuk Fibre 100% serat yang terlarut di dunia. Ia merupakan sebahagian dari tumbuhan yang tidak mengandungi kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan. Info menarik: Epal telah diwar-warkan mempunyai serat pemakanan terlarut tertinggi dikalangan semua tumbuhan semulajadi, tetapi kajian telah membuktikan dengan kuantiti berat yang sama, didapati: Epal – 2.3% serat terlarut Manna – 86.6% serat terlarut. 100g susu lembu segar mempunyai 125mg Kalsium 100g Manna mempunyai 1117mg Kalsium. * Di mana susu lembu segar MEMPUNYAI lemak dan kolestrol serta TIADA serat terlarut. Manna (Buah penghidupan) MEMPUNYAI serat terlarut yang tinggi serta TIADA kolestrol dan lemak. Jadi sekarang anda tahu..Proucell juga dapat membuang toxin dalam badan dengan sangat efektif!! Semoga info ini bermanfaat!πŸ˜‰ . . Directly why's to: . www.wasap.my/+6738155388/MinzShopBn #proucell  #proucellcyclingteam  #anticramp  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #sportlife  #cyclingadventures  #activelife  #healtylife  #futsalbrunei  #bruneicyclingteam 
KHASIAT AIR ZAM ZAM DALAM PROUCELL
=============================== Dalam penyelidikan ilmiah yang dilakukan di laboratorium Eropah, terbukti bahawa air zamzam memang lain dari yang lain. Kandungan airnya berbeza dengan telaga-telaga yang ada di sekitar Makah.

1. Kadar Kalsium dan garam Magnesiumnya lebih tinggi dibanding telaga lain, berkhasiat untuk menghilangkan rasa haus dan kesan penyembuhan.

2. Air Zam-zam juga mengandungi zat fluorida yang berkhasiat memusnahkan kuman-kuman yang terdapat dalam kandungan airnya.

3. Yang juga menakjubkan adalah tidak ada sedikit pun lumut di telaga ini. Air Zam-zam sentiasa bebas dari pencemaran kuman.

4. Ajaibnya lagi, pada masa semua telaga air di sekitar Mekah dalam keadaan kering, telaga air zam-zam tetap berair. Dan air zam-zam memang tidak pernah kering sepanjang zaman.

Beberapa ulama fiqah mencadangkan agar jemaah haji membawa air zam-zam ketika pulang ke negaranya kerana air zam-zam boleh jadi sebagai ubat untuk penyembuhan.

Ini terbukti ramai jemaah dari negara umat Islam mahupun negara lain yang pernah merasakan keajaiban air zam-zam.

Semoga info ini bermanfaat! πŸ˜‰
.
.
P/s : Awas.. guna #Proucell boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Directly why's to www.wasp.my/+6738155388/MinzShopBn . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 Feel the difference! πŸ’ͺ 
#proucell #proucellcyclingteam #improvenergy #fastrecovery #rejuvanationcell #mountainbike #mountainbikebrunei #active #roadbike #roadbikebrunei #sports #riders #cyclingadventures #sportlife #activelife #healtylife #bruneicyclingteam #futsalbrunei
KHASIAT AIR ZAM ZAM DALAM PROUCELL =============================== Dalam penyelidikan ilmiah yang dilakukan di laboratorium Eropah, terbukti bahawa air zamzam memang lain dari yang lain. Kandungan airnya berbeza dengan telaga-telaga yang ada di sekitar Makah. 1. Kadar Kalsium dan garam Magnesiumnya lebih tinggi dibanding telaga lain, berkhasiat untuk menghilangkan rasa haus dan kesan penyembuhan. 2. Air Zam-zam juga mengandungi zat fluorida yang berkhasiat memusnahkan kuman-kuman yang terdapat dalam kandungan airnya. 3. Yang juga menakjubkan adalah tidak ada sedikit pun lumut di telaga ini. Air Zam-zam sentiasa bebas dari pencemaran kuman. 4. Ajaibnya lagi, pada masa semua telaga air di sekitar Mekah dalam keadaan kering, telaga air zam-zam tetap berair. Dan air zam-zam memang tidak pernah kering sepanjang zaman. Beberapa ulama fiqah mencadangkan agar jemaah haji membawa air zam-zam ketika pulang ke negaranya kerana air zam-zam boleh jadi sebagai ubat untuk penyembuhan. Ini terbukti ramai jemaah dari negara umat Islam mahupun negara lain yang pernah merasakan keajaiban air zam-zam. Semoga info ini bermanfaat! πŸ˜‰ . . P/s : Awas.. guna #Proucell  boleh menyebabkan anda bertenaga sepanjang hari.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Directly why's to www.wasp.my/+6738155388/MinzShopBn . "Drink Proucell Ride Like Pro"😎 Feel the difference! πŸ’ͺ #proucell  #proucellcyclingteam  #improvenergy  #fastrecovery  #rejuvanationcell  #mountainbike  #mountainbikebrunei  #active  #roadbike  #roadbikebrunei  #sports  #riders  #cyclingadventures  #sportlife  #activelife  #healtylife  #bruneicyclingteam  #futsalbrunei