an online Instagram web viewer

#princesshairsalon medias

Photos

Spoil yourself with a royal hair treatment at #PrincessHairSalon in #ForestHillCity ๐Ÿ‘‘ 
#HairSalon #Hair #HairTreatment #Spoils #RoyalTreatment
Bigger and  better salon coming soon @Centurionmall... Keep checking out our social media pages for  updates... #Bringingyouthebest ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‡๐Ÿ’…#Princesshairsalon ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‡๐Ÿ’…
Bigger and better salon coming soon @Centurionmall... Keep checking out our social media pages for updates... #Bringingyouthebest  ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‡๐Ÿ’…#Princesshairsalon  ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‡๐Ÿ’…
.
"Wangi.. Bau Tahan Lame.. Tak Melekit N..... Rambut Lembut!"
.
.
Siapa Yang Patut Cuba Princess ???
๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
๐ŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam
๐ŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh...Euww
๐ŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk
๐ŸŒ‚Kulit kepala berminyak
๐ŸŒ‚Rambut bercabang
๐ŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus
๐ŸŒ‚Rambut mudah gugur
. "Wangi.. Bau Tahan Lame.. Tak Melekit N..... Rambut Lembut!" . . Siapa Yang Patut Cuba Princess ??? ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ . ๐ŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam ๐ŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh...Euww ๐ŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk ๐ŸŒ‚Kulit kepala berminyak ๐ŸŒ‚Rambut bercabang ๐ŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus ๐ŸŒ‚Rambut mudah gugur
.
๐Ÿ‘ธ๐ŸปKebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
๐ŸŒธ PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
๐ŸŒธ MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
๐ŸŒธ TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
๐ŸŒธ ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
๐ŸŒธ LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
๐ŸŒธ UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
๐ŸŒธ 100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
๐ŸŒธ NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
. ๐Ÿ‘ธ๐ŸปKebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME . ๐ŸŒธ PERFUME Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari. . ๐ŸŒธ MOISTURIZE Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari. . ๐ŸŒธ TREATMENT Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip . ๐ŸŒธ ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung. . ๐ŸŒธ LONG LASTING Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung . . ๐ŸŒธ UV PROTECTION Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak . ๐ŸŒธ 100% ORGANIC Bahan2 dirumus khas semulajadi. . ๐ŸŒธ NO CHEMICAL Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
1st Testimoni Dah BOOM!!!
" Smpi Blik Umah Pon Bau Dok Ada"...
.
๐ŸŒนPrincess Hair Mist๐ŸŒน
.
Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
๐Ÿ’Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak...
๐Ÿ’ Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar
๐Ÿ’Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus
๐Ÿ’Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari
๐Ÿ’Melindungi dari asap rokok dan persekitaran
๐Ÿ’Melindungi rambut dari Sinaran UV
๐Ÿ’Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
๐Ÿ’Kulit kepala lebih bersih dan sihat
๐Ÿ’Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
๐Ÿ’Rambut bercabang akan kembali sihat.
.

Harga : Rm89 (Tidak Termasuk Postage)
. 1st Testimoni Dah BOOM!!! " Smpi Blik Umah Pon Bau Dok Ada"... . ๐ŸŒนPrincess Hair Mist๐ŸŒน . Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ... ๐Ÿ’Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak... ๐Ÿ’ Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar ๐Ÿ’Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ๐Ÿ’Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari ๐Ÿ’Melindungi dari asap rokok dan persekitaran ๐Ÿ’Melindungi rambut dari Sinaran UV ๐Ÿ’Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari ๐Ÿ’Kulit kepala lebih bersih dan sihat ๐Ÿ’Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran ๐Ÿ’Rambut bercabang akan kembali sihat. . Harga : Rm89 (Tidak Termasuk Postage)
Testimoni panas dari Oven . Macam mana PRINCESS berfungsi utk rambut korang . .
.
Rambut cepat panjang jgn dtg mengadu kat kami tau letih nak gunting โ˜บ๏ธ
.
.
Cikda
011 3558 5678
Testimoni panas dari Oven . Macam mana PRINCESS berfungsi utk rambut korang . . . Rambut cepat panjang jgn dtg mengadu kat kami tau letih nak gunting โ˜บ๏ธ . . Cikda 011 3558 5678
Feedback PRINCESS HAIR MIST
.
โ˜‘ Kawan tanya pakai apa wangi sangat
โ˜‘ Kami sukaaaa

Cikda
011 3558 5678
Feedback PRINCESS HAIR MIST . โ˜‘ Kawan tanya pakai apa wangi sangat โ˜‘ Kami sukaaaa Cikda 011 3558 5678
Feedback PRINCESS HAIR MIST
.
โ˜‘ Rambut kemas dan lembut
โ˜‘ Dah tak gatal lagi

Cikda
011 3558 5678
Feedback PRINCESS HAIR MIST . โ˜‘ Rambut kemas dan lembut โ˜‘ Dah tak gatal lagi Cikda 011 3558 5678
Ade ramai geng2x ibu Gojes mengeluh rambut gugur bergenggam2x lepas bertarung nyawa melahirkan anak . Why ??
.
.
๐Ÿ‚Percaya @ tidak segala nutrisi ibu dipindahkan pada baby . Betapa dasyatnya perngorbanan ibu . .
.
Tapi bukanlah disebbkan itu , ibu2 Gojes kena sedih menangis depan cermin . Hehe !! Princess Hairmist kan ada . Kerana awaklah Princess hebat buat anak2x awak . .
.
Princess Hairmist membantu awak :- .
.
๐ŸƒMenguatkan akar rambut .
๐ŸŒธMemastikan rambut segar dan wangi sepanjang hari .
๐ŸƒMemberikan kesegaran pada kulit kepala agar sihat dan tidak gatal .
๐ŸŒธMengurangkan masalah rambut gugur malah mengamgalakkan pertumbuhan rambut baru .
๐ŸƒMelembutkan rambut dan memastikan rambut ckup nutrisi penting
.
๐ŸŒธMembasmi bakteria/fungus punca kulit kepala gatal dan kelemumur .
๐ŸƒMerawat masalah rambut bercabang .
.
So dengan 1 spray setiap hari , ibu2x Gojes boleh senyum manis seperti anak dara kembali . Jgn sedih2x lagi tau ! .
.
Harga investment rambut idaman : Rm89 , 50ml utk penggunaan 2 bulan .
Ade ramai geng2x ibu Gojes mengeluh rambut gugur bergenggam2x lepas bertarung nyawa melahirkan anak . Why ?? . . ๐Ÿ‚Percaya @ tidak segala nutrisi ibu dipindahkan pada baby . Betapa dasyatnya perngorbanan ibu . . . Tapi bukanlah disebbkan itu , ibu2 Gojes kena sedih menangis depan cermin . Hehe !! Princess Hairmist kan ada . Kerana awaklah Princess hebat buat anak2x awak . . . Princess Hairmist membantu awak :- . . ๐ŸƒMenguatkan akar rambut . ๐ŸŒธMemastikan rambut segar dan wangi sepanjang hari . ๐ŸƒMemberikan kesegaran pada kulit kepala agar sihat dan tidak gatal . ๐ŸŒธMengurangkan masalah rambut gugur malah mengamgalakkan pertumbuhan rambut baru . ๐ŸƒMelembutkan rambut dan memastikan rambut ckup nutrisi penting . ๐ŸŒธMembasmi bakteria/fungus punca kulit kepala gatal dan kelemumur . ๐ŸƒMerawat masalah rambut bercabang . . So dengan 1 spray setiap hari , ibu2x Gojes boleh senyum manis seperti anak dara kembali . Jgn sedih2x lagi tau ! . . Harga investment rambut idaman : Rm89 , 50ml utk penggunaan 2 bulan .
Hari tu tengok citer Wanita Hari Ini tajuk bikin seram "Tak Nak Suami Cari Lain" . Kite yang tengok ni pun berdiri bulu roma ๐Ÿ˜…
.
.
Diantara info POWER yang saya kutip adalah , Wanita time bercinta memang ada perasaan M A L U . So time nak keluar dating tu , memang berhias kaw2x untuk bakal suami . .
.
Tapi bila dah kawen , perasaan malu hilang kerana dah terlalu rapat dengan suami . Jadi segala keburukkan dan cacat cela makin terdedah . .
.
Contohnya , perut berlipat , badan berbau , muka nampak letih berminyak , rambut tak terurus dan tiada fesyen di rumah .
.
.
So , penceramah tu pun ajar step by step macam mana nak maintain WOW depan suami . Salah satu contoh yang saya ingat , .
.
- wanita WAJIB berfesyen dalam rumah . Jangan sesekali pakai baju warna kusam seperti gray , brown @ dark brown . Warna kusam mampu buat seorang wanita kelihatan BUSUK . (bukan bau busuk .tapi nampak busuk dow) .
.
.
- muka WAJIB berhias dengan  3 asas penting iaitu celak , lipstick dan bedak . Dorang highlite WAJIB tau. Padahal bini2x banyak pakai 3 benda ni time nak keluar rumah je . Ko rasa ? .
.
- Rambut HARUS terurus , dan MESTILAH WANGI .
.
KENAPA ???? .
.
Ramai wanita berada dalam zon SELESA apabila suami itu MILIKNYA . Tetapi sudah menjadi fitrah seorang lelaki , sukakan apa saja yang cantik cantik . .
.
Dan sifat seorang lelaki inginkan wanita yang mampu meransang keterujaanya . Dan pesanan penceramah Wanita Hari Ini tu , CEGAHLAH  SEBELUM BERLAKU .
.
.
Dan sekiranya sudah berlaku , RAWATLAH .Jangan hanya suka menuding jari kesalahan tersebut kepada pihak lain .
.
.
Ni bukan saya REKa tau . 300% intipati chanel tu . .
.
Lelaki juga harus PEKA !! Bukan PEKAK .Nak bini cantik ??? Investlah .
.
.
Macam beli PRINCESS ni lah . Kesian si isteri yag tak bekerja tu . Nak kumpul beli PRINCESS terpaksa skip beli susu anak . Camne tu ? Padahal dia nak kita always look PRINCESS depan dia kan ?
Hari tu tengok citer Wanita Hari Ini tajuk bikin seram "Tak Nak Suami Cari Lain" . Kite yang tengok ni pun berdiri bulu roma ๐Ÿ˜… . . Diantara info POWER yang saya kutip adalah , Wanita time bercinta memang ada perasaan M A L U . So time nak keluar dating tu , memang berhias kaw2x untuk bakal suami . . . Tapi bila dah kawen , perasaan malu hilang kerana dah terlalu rapat dengan suami . Jadi segala keburukkan dan cacat cela makin terdedah . . . Contohnya , perut berlipat , badan berbau , muka nampak letih berminyak , rambut tak terurus dan tiada fesyen di rumah . . . So , penceramah tu pun ajar step by step macam mana nak maintain WOW depan suami . Salah satu contoh yang saya ingat , . . - wanita WAJIB berfesyen dalam rumah . Jangan sesekali pakai baju warna kusam seperti gray , brown @ dark brown . Warna kusam mampu buat seorang wanita kelihatan BUSUK . (bukan bau busuk .tapi nampak busuk dow) . . . - muka WAJIB berhias dengan 3 asas penting iaitu celak , lipstick dan bedak . Dorang highlite WAJIB tau. Padahal bini2x banyak pakai 3 benda ni time nak keluar rumah je . Ko rasa ? . . - Rambut HARUS terurus , dan MESTILAH WANGI . . KENAPA ???? . . Ramai wanita berada dalam zon SELESA apabila suami itu MILIKNYA . Tetapi sudah menjadi fitrah seorang lelaki , sukakan apa saja yang cantik cantik . . . Dan sifat seorang lelaki inginkan wanita yang mampu meransang keterujaanya . Dan pesanan penceramah Wanita Hari Ini tu , CEGAHLAH SEBELUM BERLAKU . . . Dan sekiranya sudah berlaku , RAWATLAH .Jangan hanya suka menuding jari kesalahan tersebut kepada pihak lain . . . Ni bukan saya REKa tau . 300% intipati chanel tu . . . Lelaki juga harus PEKA !! Bukan PEKAK .Nak bini cantik ??? Investlah . . . Macam beli PRINCESS ni lah . Kesian si isteri yag tak bekerja tu . Nak kumpul beli PRINCESS terpaksa skip beli susu anak . Camne tu ? Padahal dia nak kita always look PRINCESS depan dia kan ?
.
Princesshairmist Travel, lepas ni uloss da takde alasan susah nak bawa princess ni kemaneยฒ .. sebab princess travel ni 30ml je sayunkยฒ ... beg comel macam mane pun muat tau uolsss ...
.
Anytime boleh sembur princess okey !!! ... ๐Ÿ˜Ž
.
.
Kotak pun kerrlassss sangat uols .

Mari dapatkan hair mist princess dri cikda
. Princesshairmist Travel, lepas ni uloss da takde alasan susah nak bawa princess ni kemaneยฒ .. sebab princess travel ni 30ml je sayunkยฒ ... beg comel macam mane pun muat tau uolsss ... . Anytime boleh sembur princess okey !!! ... ๐Ÿ˜Ž . . Kotak pun kerrlassss sangat uols . Mari dapatkan hair mist princess dri cikda
PRINCESS HAIR MIST with TREATMENT
.
๐ŸŒธ PERFUME

Wangian rambut dengan aroma BUNGA SAKURA tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari
.
๐ŸŒธ PELEMBAP

Formula ROSEHIP yang terkandung di dalamnya mampu melembapkan dan melembutkan rambut anda
.
๐ŸŒธ RAWATAN

MINYAK ARGAN akan memberikan rawatan yang terbaik untuk rambut anda
.
๐ŸŒธ ANTI BAKTERIA DAN KULAT

Bersifat sebagai anti bakteria untuk wanita bertudung. Bahan yang terkandung mampu membunuh bacteria yang terhasil akibat berpeluh
.
๐ŸŒธ TAHAN LAMA

Haruman SAKURA akan membuat rambut anda sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung
.
๐ŸŒธ PERLINDUNGAN MATAHARI

Bersifat sebagai pelindung kepada rambut dan kulit kepala anda apabila berada dibawah matahari
.
๐ŸŒธ 100% ORGANIK

Menggunakan bahan bahan organik yang dirumus khas untuk rambut anda
.
๐ŸŒธ TIADA BAHAN KIMIA

Tiada mempunyai bahan kimia yang terlarang.
PRINCESS HAIR MIST with TREATMENT . ๐ŸŒธ PERFUME Wangian rambut dengan aroma BUNGA SAKURA tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari . ๐ŸŒธ PELEMBAP Formula ROSEHIP yang terkandung di dalamnya mampu melembapkan dan melembutkan rambut anda . ๐ŸŒธ RAWATAN MINYAK ARGAN akan memberikan rawatan yang terbaik untuk rambut anda . ๐ŸŒธ ANTI BAKTERIA DAN KULAT Bersifat sebagai anti bakteria untuk wanita bertudung. Bahan yang terkandung mampu membunuh bacteria yang terhasil akibat berpeluh . ๐ŸŒธ TAHAN LAMA Haruman SAKURA akan membuat rambut anda sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung . ๐ŸŒธ PERLINDUNGAN MATAHARI Bersifat sebagai pelindung kepada rambut dan kulit kepala anda apabila berada dibawah matahari . ๐ŸŒธ 100% ORGANIK Menggunakan bahan bahan organik yang dirumus khas untuk rambut anda . ๐ŸŒธ TIADA BAHAN KIMIA Tiada mempunyai bahan kimia yang terlarang.
PRINCESS HAIR MIST
.
Mempunyai 3 fungsi hanya dalam satu semburan!
.
โœจ PEWANGI RAMBUT
โœจ SENSUAL AROMATHERAPY
โœจ PERAWATAN RAMBUT ROSAK
.
Mempunyai 4 formula ORGANIK iaitu ๐Ÿ‘‰
Argan, Rosehip, Vitamin E dan Ekstrak Sakura

Manfaat PRINCESS HAIR MIST pada rambut anda ๐Ÿ‘‰
.
โœ” Merawat masalah keguguran rambut
โœ”๏ธ Merawat masalah rambut bercabang
โœ”๏ธ Mengurangkan kegatalan kulit kepala
โœ” Membantu menstabilkan pH kulit kepala
โœ” ๏ธMerawat masalah rambut bercabang dan kelimumur
โœ”๏ธ Memberikan nutrisi penting pada setiap helaian rambut
โœ”๏ธ Menjadikan rambut mudah diurus dan lembut
โœ” Menghalang bacteria dan fungus berkumpul di folikel rambut
โœ” ๏ธMenghilangkan masalah rambut berbau akibat peluh dan persekitaran yang kotor
PRINCESS HAIR MIST . Mempunyai 3 fungsi hanya dalam satu semburan! . โœจ PEWANGI RAMBUT โœจ SENSUAL AROMATHERAPY โœจ PERAWATAN RAMBUT ROSAK . Mempunyai 4 formula ORGANIK iaitu ๐Ÿ‘‰ Argan, Rosehip, Vitamin E dan Ekstrak Sakura Manfaat PRINCESS HAIR MIST pada rambut anda ๐Ÿ‘‰ . โœ” Merawat masalah keguguran rambut โœ”๏ธ Merawat masalah rambut bercabang โœ”๏ธ Mengurangkan kegatalan kulit kepala โœ” Membantu menstabilkan pH kulit kepala โœ” ๏ธMerawat masalah rambut bercabang dan kelimumur โœ”๏ธ Memberikan nutrisi penting pada setiap helaian rambut โœ”๏ธ Menjadikan rambut mudah diurus dan lembut โœ” Menghalang bacteria dan fungus berkumpul di folikel rambut โœ” ๏ธMenghilangkan masalah rambut berbau akibat peluh dan persekitaran yang kotor
Ekstrak Sakura yang terkandung di dalam PRINCESS telah diimport khas daripada Jepun dan ia bersifat aromaterapi.
.
Haruman bunga Sakura ini akan memberikan anda perasaan ๐Ÿ‘‰
.
๐Ÿ’‹Exhilarating iaitu anda akan berasa lebih gembira setelah menghidu haruman ini
.
๐Ÿ’‹Sensual, perasaan ghairah!
.
๐Ÿ’‹Anti Depressant! Ha, stress pun hilang tau lepas bau Sakura ni
.
๐Ÿ’‹Anti Anxiety ni maksudnya awak selalu nervous, resah, gelisah. Ha, bau Sakura ni boleh selesaikan!
.
๐Ÿ’‹Mood Uplifter iaitu membangkitkan mood yang sensasi.
.
๐Ÿ’‹Emotional Balance bermaksud lepas awak bau haruman Sakura ni terus emosi stabil.
Ekstrak Sakura yang terkandung di dalam PRINCESS telah diimport khas daripada Jepun dan ia bersifat aromaterapi. . Haruman bunga Sakura ini akan memberikan anda perasaan ๐Ÿ‘‰ . ๐Ÿ’‹Exhilarating iaitu anda akan berasa lebih gembira setelah menghidu haruman ini . ๐Ÿ’‹Sensual, perasaan ghairah! . ๐Ÿ’‹Anti Depressant! Ha, stress pun hilang tau lepas bau Sakura ni . ๐Ÿ’‹Anti Anxiety ni maksudnya awak selalu nervous, resah, gelisah. Ha, bau Sakura ni boleh selesaikan! . ๐Ÿ’‹Mood Uplifter iaitu membangkitkan mood yang sensasi. . ๐Ÿ’‹Emotional Balance bermaksud lepas awak bau haruman Sakura ni terus emosi stabil.
3 botol dah customer repeat wakkk !! Buakan calang2x dah ni . Cuba awak fikir , kalau result tak letop takkan lah sampai 3 botol wakkkkkkk customer punya setia . .
.
Bagusnya Argan , Rosehip ni menyerap terusss sampai ke akar . Kite repair akar dlu . Yang tinggal hanyalah rambut kuat , lembut dan paling penting sekali sihat dan cepat panjang .
3 botol dah customer repeat wakkk !! Buakan calang2x dah ni . Cuba awak fikir , kalau result tak letop takkan lah sampai 3 botol wakkkkkkk customer punya setia . . . Bagusnya Argan , Rosehip ni menyerap terusss sampai ke akar . Kite repair akar dlu . Yang tinggal hanyalah rambut kuat , lembut dan paling penting sekali sihat dan cepat panjang .
Ahhhhhh cantikkkknyaaaaaaaaaaaaaa megah di atas dulang hantaran tu !! .
.
Ini lah namanya pasangan very the memahami . Bukan takat jaga muka je tapi rambut tu WAJIB tau . .
.
Syahduuuuu je rambut wangi . Paling best buat kite rasa nakkkkk dekat je sokmo . Memang hantaran paling best kalau ada PRINCESS ni tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Ahhhhhh cantikkkknyaaaaaaaaaaaaaa megah di atas dulang hantaran tu !! . . Ini lah namanya pasangan very the memahami . Bukan takat jaga muka je tapi rambut tu WAJIB tau . . . Syahduuuuu je rambut wangi . Paling best buat kite rasa nakkkkk dekat je sokmo . Memang hantaran paling best kalau ada PRINCESS ni tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Yeee sayang !! Lelaki perempuan boleh pakai . Jangan risau . Isteri spraykan kat suami , suami spraykan kat isteri . .
.
Bile lagi nak manja2x ?? Dah sah kan ??
.
.
Wangi PRINCESS bukan je buat awak tenang tau tapi yang cium tu pun rasa tenang sangat !! .
.
Meransang ketenangan dan kedamaian . Baru ngam spray kat rambut !! Bukan takat nak rambut sihat je . Wangi pun harus lah kannn ...... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Yeee sayang !! Lelaki perempuan boleh pakai . Jangan risau . Isteri spraykan kat suami , suami spraykan kat isteri . . . Bile lagi nak manja2x ?? Dah sah kan ?? . . Wangi PRINCESS bukan je buat awak tenang tau tapi yang cium tu pun rasa tenang sangat !! . . Meransang ketenangan dan kedamaian . Baru ngam spray kat rambut !! Bukan takat nak rambut sihat je . Wangi pun harus lah kannn ...... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Kenapa best sangat PRINCESS ni sayang ?? I tell u yaaaa baby ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿช Rambut awak lembut sangat .
๐Ÿช Yang kasar dah jadi halus dan lembut . .
๐Ÿช Takde dah masalab rambut kepam berbau busuk tu walaupun kerap syampoo . .
๐Ÿช Rambut bercabang dah takde . .
๐Ÿช Rambut jadi lebih kuat . Kurang dah masalah gugur tu . .
๐Ÿช Rambut jadi cepat panjang . .
.
Isk !! Banyak lagi sebenarnya sayang . Sayang cuba dlu !! Kompom tangkap cintan . .
.
Harga ?? Rm89 FREE POSTAGE SM/SS . Tapi sekarang kita tengah OFFER RM80 sajaa sayang ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
Kenapa best sangat PRINCESS ni sayang ?? I tell u yaaaa baby ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . ๐Ÿช Rambut awak lembut sangat . ๐Ÿช Yang kasar dah jadi halus dan lembut . . ๐Ÿช Takde dah masalab rambut kepam berbau busuk tu walaupun kerap syampoo . . ๐Ÿช Rambut bercabang dah takde . . ๐Ÿช Rambut jadi lebih kuat . Kurang dah masalah gugur tu . . ๐Ÿช Rambut jadi cepat panjang . . . Isk !! Banyak lagi sebenarnya sayang . Sayang cuba dlu !! Kompom tangkap cintan . . . Harga ?? Rm89 FREE POSTAGE SM/SS . Tapi sekarang kita tengah OFFER RM80 sajaa sayang ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
SIAPA YANG PATUT CUBA PRINCESS?
.
Wanita, Lelaki ataupun Kanak Kanak yang mempunyai masalah rambut ๐Ÿ‘‰
.
๐ŸŒ‚ Bercabang
๐ŸŒ‚ Berminyak
๐ŸŒ‚ Mudah gugur
๐ŸŒ‚ Berkelemumur
๐ŸŒ‚ Kasar dan tidak terurus
๐ŸŒ‚ Berbau busuk dan kepam
.
Ada masalah macam kat atas ni?

Terus whatsapp +6011 3558 5678
SIAPA YANG PATUT CUBA PRINCESS? . Wanita, Lelaki ataupun Kanak Kanak yang mempunyai masalah rambut ๐Ÿ‘‰ . ๐ŸŒ‚ Bercabang ๐ŸŒ‚ Berminyak ๐ŸŒ‚ Mudah gugur ๐ŸŒ‚ Berkelemumur ๐ŸŒ‚ Kasar dan tidak terurus ๐ŸŒ‚ Berbau busuk dan kepam . Ada masalah macam kat atas ni? Terus whatsapp +6011 3558 5678
๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ๐Ÿ’‡โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’…
#PrincessHairSalon
#SanjuanSta.Ana
#morning ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
#morning  ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
Happy hair, happy life โœ”
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077
.
.
Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back
.
.
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy hair, happy life โœ” . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 . . Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back . . #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 .
.
.
#monday
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 . . . #monday  #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Tq Sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__
 Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Tq Sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
#Repost from @princebarbershop_bsp by repost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
"PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA "

@princesshairsalon_my
@princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. "
.
Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami..
.
"..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2,
"Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
#Repost  from @princebarbershop_bsp by repost_app โ€ขโ€ขโ€ข "PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA " @princesshairsalon_my @princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. " . Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami.. . "..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2, "Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Jumaat Sahaja!!
Jumaat Sahaja!! Dengan setiap pembelian produk Prince Barbershop, Akan dapat gunting FREE ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Jumaat Sahaja!! Jumaat Sahaja!! Dengan setiap pembelian produk Prince Barbershop, Akan dapat gunting FREE ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
Selamat Tahun Baru 2018 ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ˆABS Prince Barbershop ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘

Boleh Pergi Cawangan2 Berhampiran ๐Ÿ˜

1. ABS Prince Barbershop - Serdang
2. ABS Prince Barbershop - Seri Kembangan
3. ABS Prince Barbershop - Wangsa Maju
4. ABS Prince Barbershop - Puchong
5. ABS Prince Barbershop - Cheras
6. ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra
7. ABS Prince Barbershop - Senawang
8. ABS Prince Barbershop - Semenyih
9. ABS Prince Barbershop - Kajang
10. ABS Prince Barbershop - Ipoh
11. ABS Prince Barbershop - Taman Medan PJ
12. ABS Prince Barbershop - Kelana Jaya
13. ABS Prince Barbershop - Desa Pandan
14. ABS Prince Barbershop - Bukit Jelutung
(Premium Outlet) ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ

1. Princess Hair Salon - Bandar Saujana Putra
2. Princess Hair Salon - Bukit Jelutong (Premium Outlet) ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘

1. Gadget Prince - Desa Pandan

www.princebarbershopmalaysia.com โ€ข Pursuit Of Perfection โ€ข

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Selamat Tahun Baru 2018 ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ˆABS Prince Barbershop ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘ Boleh Pergi Cawangan2 Berhampiran ๐Ÿ˜ 1. ABS Prince Barbershop - Serdang 2. ABS Prince Barbershop - Seri Kembangan 3. ABS Prince Barbershop - Wangsa Maju 4. ABS Prince Barbershop - Puchong 5. ABS Prince Barbershop - Cheras 6. ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra 7. ABS Prince Barbershop - Senawang 8. ABS Prince Barbershop - Semenyih 9. ABS Prince Barbershop - Kajang 10. ABS Prince Barbershop - Ipoh 11. ABS Prince Barbershop - Taman Medan PJ 12. ABS Prince Barbershop - Kelana Jaya 13. ABS Prince Barbershop - Desa Pandan 14. ABS Prince Barbershop - Bukit Jelutung (Premium Outlet) ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ 1. Princess Hair Salon - Bandar Saujana Putra 2. Princess Hair Salon - Bukit Jelutong (Premium Outlet) ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘ 1. Gadget Prince - Desa Pandan www.princebarbershopmalaysia.com โ€ข Pursuit Of Perfection โ€ข #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
Salun Dandanan Rambut Wanita
============================
โ€ข
Pembukaan Princess Hair Salon :-
โ€ข
Secara rasminya akan dibuka esok hari bersamaan 23 Disember 2017
โ€ข
Bertempat di lokasi yang sama dengan 
ABS Princess Barbershop - Bandar Saujana Putra
โ€ข
Ruangan MUSLIMAH Disediakan ๐Ÿ˜
โ€ข
Promosi Pembukaan
=================
โ€ข
Tarikh Promosi: 23-24 Disember 2017 (Sabtu dan Ahad) + Masa Promosi: 11.30 am -10pm + 50% harga bagi semua jenis Hair Cut bagi Salun Wanita. Servis-servis lain yang ditawarkan :- โ€ข Female Hair Cut
โ€ข Kid Hair Cut
โ€ข Wash + Blow
โ€ข Blow Curl โ€ข Colour One Tone
โ€ข High Light โ€ข Digital Perm โ€ข Rebonding โ€ข Hair Spa Treatment
โ€ข Scalp Treatment

Sempena pembukaan ini juga, 
ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra turut serta memberikan Promosi 50% harga Hair Cut bagi jejaka

Jemput datang beramai-ramai seisi keluarga besok ya!

LIKE , TAG & SHARE Bagi Manfaat Sahabat2 Lain ๐Ÿ˜

Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia
#barberlife #lelaki #muslimah #wanita #bspavenue #bspskypark
#tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
#absprincebarbershop
Salun Dandanan Rambut Wanita ============================ โ€ข Pembukaan Princess Hair Salon :- โ€ข Secara rasminya akan dibuka esok hari bersamaan 23 Disember 2017 โ€ข Bertempat di lokasi yang sama dengan ABS Princess Barbershop - Bandar Saujana Putra โ€ข Ruangan MUSLIMAH Disediakan ๐Ÿ˜ โ€ข Promosi Pembukaan ================= โ€ข Tarikh Promosi: 23-24 Disember 2017 (Sabtu dan Ahad) + Masa Promosi: 11.30 am -10pm + 50% harga bagi semua jenis Hair Cut bagi Salun Wanita. Servis-servis lain yang ditawarkan :- โ€ข Female Hair Cut โ€ข Kid Hair Cut โ€ข Wash + Blow โ€ข Blow Curl โ€ข Colour One Tone โ€ข High Light โ€ข Digital Perm โ€ข Rebonding โ€ข Hair Spa Treatment โ€ข Scalp Treatment Sempena pembukaan ini juga, ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra turut serta memberikan Promosi 50% harga Hair Cut bagi jejaka Jemput datang beramai-ramai seisi keluarga besok ya! LIKE , TAG & SHARE Bagi Manfaat Sahabat2 Lain ๐Ÿ˜ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #barberlife  #lelaki  #muslimah  #wanita  #bspavenue  #bspskypark  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon  #absprincebarbershop 
Hair Traditions for Mamasita, Hair by Joe at Princess Hair Salon in Milford 
He's the bomb diggity, bomb.com, one cool ๐Ÿ˜Ž dude and sweetheart - the Italian Hair Stud... If you want some entertainment and fun come see Joe!

#princesshairsalon #milfordct #mamasitahaircut #connecticut #dementiaschmentia #dementia #tradition #oldschool #haircut #hair #ageisjustanumber
Your beauty is our duty , we help bring your inner beauty out - we await your visit at any of our branches ๐Ÿ˜#princesshairsalon #youknowhowedo ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Your beauty is our duty , we help bring your inner beauty out - we await your visit at any of our branches ๐Ÿ˜#princesshairsalon  #youknowhowedo  ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Definitely one of the things I miss most about Brooklyn. #TwinklePlayspace #princesshairsalon
New hairstyle ๐Ÿ’๐Ÿ˜Š Yay, I finally got my hair styled at a salon after such a long break! I went to Princess Hair Salon in Centurion and I was quiet happy with their service ๐Ÿ‘Œ #newhair #locstyle #locs #naturalhair #princesshairsalon #frochic
Fresh cut for the holidays! @princesshairsalon #princesshairsalon #haircut #barber #retrocut #fade #david.the.barber
*Young girl wanted a design * I never did one before
* probably shouldn't be done with a wahl trimmer/peanut * but I did it * was pretty damn close to the picture she showed me * I know it's not perfect but I was proud of myself for trying and I think it came out pretty good for my first time and winging it ๐Ÿ™๐Ÿผ ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ’‡๐Ÿป #aliciashairart #hairstylist #hairart #princesshairsalon  #happyclient #happystylist #theresalwaysafirst #thanksabbyforlettingmegetcreative #nevertoogoodtolearnmore #learnsomethingneweveryday #loveMyJob 
#instahair
*Young girl wanted a design * I never did one before * probably shouldn't be done with a wahl trimmer/peanut * but I did it * was pretty damn close to the picture she showed me * I know it's not perfect but I was proud of myself for trying and I think it came out pretty good for my first time and winging it ๐Ÿ™๐Ÿผ ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ’‡๐Ÿป #aliciashairart  #hairstylist  #hairart  #princesshairsalon  #happyclient  #happystylist  #theresalwaysafirst  #thanksabbyforlettingmegetcreative  #nevertoogoodtolearnmore  #learnsomethingneweveryday  #loveMyJob  #instahair 
New hair for my born day friend ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ’๐Ÿผ
#hairstylist #princesshairsalon #balayage @lizmarus
A gift from my niece --maybe I'll put more purple in my hair! #daymade #princesshairsalon
He asked me to chop it all off, so I did! What a transformation. @lawrence1221 #princesshairsalon #barber #barbershop #davidthebarber #haircut #barbershopconnect
Love love love this color! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜Žโค๏ธโœ‚๏ธ๐Ÿ’ฏโ™ฅ๏ธ #vibrant#bold#sassy#rich#red#redHairAndSheDontCare#GetItGirl#AliciasArt#PrincessHairSalon#highlights#NoSuchThingAsTooManyShadesOfRed#ColorSync#Matrix#goldwell#noFilter
Fresh Cut by me @davidshamami @brandon_juju @princesshairsalon #3283_da_barber  #davethebarber1981 #princesshairsalon #barber #barbershop
โœ‚๐Ÿ’ˆโœ‚๐Ÿ’ˆ#barber #davethebarber1981 #3283_da_barber #princesshairsalon #barbershop ๐Ÿ’ˆโœ‚๐Ÿ’ˆโœ‚
#ombre#AliciasArt#PrincessHairSalon#happyClient#happyStylist#LoveMyJob#LoveMyClients#jamison#gorgeousHairToGoWIthHerBeautifulFace๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‡๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
This lovely young girl is a college student who had dyed her hair black a few times she then came to me and said she wanted to get back to her natural color which is a dirty blonde .. But she wanted a few highlights but nothing that would need to be touched up/something that would grow out fairly natural looking bc she would be off to college for months.  So of course I suggested balayage. It's the perfect way to grow in your natural color ๐Ÿ˜The b4 picture is after bleaching the black out. For the final step I did a full head of honey balayage highlights๐Ÿ’‡๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
#HairTransformation#HairChallenge#balayage#Wellite#goldwell#ColorSync#PrincessHairSalon#DownTownMilford#AliciasArt#before#after#happyClient#happyStylist#equalsBiggerTip#AndHappyBoss#LOL#noFilter
This lovely young girl is a college student who had dyed her hair black a few times she then came to me and said she wanted to get back to her natural color which is a dirty blonde .. But she wanted a few highlights but nothing that would need to be touched up/something that would grow out fairly natural looking bc she would be off to college for months. So of course I suggested balayage. It's the perfect way to grow in your natural color ๐Ÿ˜The b4 picture is after bleaching the black out. For the final step I did a full head of honey balayage highlights๐Ÿ’‡๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ #HairTransformation #HairChallenge #balayage #Wellite #goldwell #ColorSync #PrincessHairSalon #DownTownMilford #AliciasArt #before #after #happyClient #happyStylist #equalsBiggerTip #AndHappyBoss #LOL #noFilter