an online Instagram web viewer

#pori medias

Photos

8-viikon startter takana. Nyt se vasta alkaa. #voimaaon #ryhmässä #hallussa #tfw4life #tfwpori #pori #fitness
#Rensta #Repost: @priyapaluvayi via @renstapp ···
“ frustrated telangana pori...#telanganapori  #telangana #pori  #insta ”
@aholateppo kävi napsimassa pari kuvaa eiliseltä @leostillman keikalta. Kiitos vierailusta Porissa. Ensi viikon lauantaina TERO VAARA!  #tbr #tbrpori #terracebarandrestaurant #leo #leostillman #pori #live #keikka
Tiesitkö, että WellGo Training Centeriltä löytyy myös alkuperäiset MantaRay ja StingRay avustimet niska- ja etukyykkyyn. Apua niiden käytössä saat tietenkin respasta 😊
#parassali #kuntosali #kuntosaliporissa #pori #gym #wellgotrainingcenter #squats #legtraining
Thank you Pori and our brothers in Heavy! Today we’ll end the tour in Turku. Also with Spear Flowers. See you in @tvoturku 📷 by @tuhojuha #Sunniva #SunnivaDoom #Live #Pori #Baarikaappi #Radien #Ward #SpearFlowers #AmplifierWorship #Riffage #NWOFH #Patasydän
Nak bersiap pergi jamuan kahwin ke? Meh M share tips nak bagi foundation nampak lawa dan dewy persis artist Korea. Campurkan 1-2 titik MORA Calissa Oil atau Argan Oil ke 1 pump foundation. Blend kan campuran itu kemudian pakai foundation menggunakan berus makeup atau sponge. Ia akan memberikan effect dewy dan fresh. Selamat mencuba!.
.
.

Haa pm hani lelajuu🌷😍0109107433😍
#sayajual
#MORAessential #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit
#MalaysiaProdukSkincare
#MORAagents
#moraessential #moracalissaoil
#penjagaanmukabadansaya
#andabilalagi?
#serumcantik #parutjerawat #serumjerawat #sunburn #pori #moraagent
Nak bersiap pergi jamuan kahwin ke? Meh M share tips nak bagi foundation nampak lawa dan dewy persis artist Korea. Campurkan 1-2 titik MORA Calissa Oil atau Argan Oil ke 1 pump foundation. Blend kan campuran itu kemudian pakai foundation menggunakan berus makeup atau sponge. Ia akan memberikan effect dewy dan fresh. Selamat mencuba!. . . Haa pm hani lelajuu🌷😍0109107433😍 #sayajual  #MORAessential  #moraarganoil  #moraargancleanser  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #MalaysiaProdukSkincare  #MORAagents  #moraessential  #moracalissaoil  #penjagaanmukabadansaya  #andabilalagi ? #serumcantik  #parutjerawat  #serumjerawat  #sunburn  #pori  #moraagent 
Prisma Mikkolassa olisi ilmapalloja jaossa Pesäkarhujen kesätyöntekijöiden jakamina! Tulehan poikkeamaan! @porinprismat #Pesäkarhut #olemukana #Pori #pesis #nallepesis #korttelipesis
Prisma Mikkolassa olisi ilmapalloja jaossa Pesäkarhujen kesätyöntekijöiden jakamina! Tulehan poikkeamaan! @porinprismat #Pesäkarhut #olemukana #Pori #pesis #nallepesis #korttelipesis
Here we are for today and tomorrow! Welcome!

Galleria 3H+K (Itsenäisyydenkatu 47, Pori) 
LA 21.4. klo 12-16
SU 22.4. klo 12-16

Olemme itse paikalla koko viikonlopun, joten tervetuloa juttelemaan, varaamaan kuvausaikaa tai hankkimaan lahjakortteja.

@galleria3hk #wetplate #exhibition #pori #visitpori #wetplatecollodion #portrait  #blackandwhite #collodion #vintage #vintagephotography #tintype #largeformat #alternativephotography  #thestudio1851 #studio1851
Painetaan avajaisviikonloppua nippuun @kodinterrapori tervetuloa avajaispöhinään. Huomenna muun muassa possujuna, hattaraa, ilmapalloja ja pomppulinna perheen pienimmille ja 500 lippua jaossa ensi viikonlopun piha-, puutarha- ja rakennusmessuille Karhuhalliin. Nähdään! #kodinterrapori #messut #juontaja #host #pori #paikallinen #jullekallio #pihapuutarharakennusmessut #paikallinen
Veikkojen kamppailu, Turun Weikot - Toejoen Veikot Raunistulassa. Tilanne 0-1. Hyvä ToVe! #toejoenveikot #tove #pori #toejoki #turunweikot #tuwe #raunistula #turku #åbo
Oh my.. I have not been this happy in an asian restaurant for so long. #foodporn #pori
Oh my.. I have not been this happy in an asian restaurant for so long. #foodporn  #pori 
Voittamaton Salama opastaa tulevia supersankareita. #porinkirjasto #porinsarjakuvafestivaalit #pori #sarjakuvafestivaali #supersankarinaamiotyöpaja
@priyapaluvayi -  frustrated telangana pori...#telanganapori  #telangana #pori  #insta
Yö juhlisti 35-vuotista uraansa upealla 35-vuotisjuhlakonsertilla viime joulukuussa Espoon Metro Areenassa. Keikalla kuultiin klassikoita ja myös uudempia biisejä🎸🎸❤️❤️❤️😉😉💖#yö#puolettaivaastapuolethelvetistä#35vuotisjuhlakonsertti#ollilindholm#pori#1980-luku
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
Qui ho provato la #blackboom ovvero una #blackmask per pulire affondo il viso e ridurre quei maledetti #pori 😩
MODO D’USO
Applico la maschera su tutto il viso ( o in base alle vostre esigenze ) e la lascio agire 5-7 min 
Successivamente vado a risciacquare e BOOM 💥 : quando passerete l’acqua sul vostro viso si formermanno taaante piccole bolle scoppiettanti che lasceranno la vostra pelle liscissima ! 
Io amo le black mask e questa mi è piaciuta un sacco ma .... ve ne parlo meglio sul canale quindi andate a vedere l’ultimo video 💪🏼❤️
_________________________________________  #fashionblogger #makeupreview #swatch #review #makeuppost #mascheratessuto #makeup #skincare #maschera #black #elizavecca#boommask#skincare
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ Qui ho provato la #blackboom  ovvero una #blackmask  per pulire affondo il viso e ridurre quei maledetti #pori  😩 MODO D’USO Applico la maschera su tutto il viso ( o in base alle vostre esigenze ) e la lascio agire 5-7 min Successivamente vado a risciacquare e BOOM 💥 : quando passerete l’acqua sul vostro viso si formermanno taaante piccole bolle scoppiettanti che lasceranno la vostra pelle liscissima ! Io amo le black mask e questa mi è piaciuta un sacco ma .... ve ne parlo meglio sul canale quindi andate a vedere l’ultimo video 💪🏼❤️ _________________________________________ #fashionblogger  #makeupreview  #swatch  #review  #makeuppost  #mascheratessuto  #makeup  #skincare  #maschera  #black  #elizavecca #boommask #skincare 
Swipe Left!!! Duo best seller 💕💕💕
.
Ladies, wajah kamu kusam dan berminyak?
Kamu suka banget masker-masker mahal seperti glamglow, himalayan charcoal Body Shop, atau Lush magnaminty?
tapi dompet  kamu nangis kalo kamu beli masker mahal?
.
Tenang ladies, disini PRIMROSEE menghadirkan solusi buat kamu yang concern dengan kualitas produk perawatan tapi punya budget limited! Yap, PRIMROSEE AFTER LONG DAY MASK. 💕
.
Masker yang berbahan dasar Kaolin Clay ini mengandung organic spirulina, activated charcoal, witch hazel ekstract, lavender oil, dan peppermint oil yang efektif untuk membersihkan pori secara mendalam dan mengangkat sel-sel kulit mati. .
Witch hazel merupakan astringent alami yang berfungsi untuk membantu mengonrol jerawat, meredakan inflamasi, mengurangi minyak di wajah, dan mengecilkan pori-pori.
.
Perpaduan peppermint oil dan lavender oil dalam masker ini akan memberikan sensasi dingin saat diaplikasikan pada wajah, memperlancar aliran darah, memberikan efek relaxing dan membantu kamu mengurangi rasa lelah.
.
Tim kami sangat merekomendasikan menggunakan masker ini pada malam hari setelah kalian beraktifitas seharian. benar-benar solusi perawatan dan relaksasi yang praktis dan ekonomis.
.
Plus, setelah maskernya dibilas, wajah kamu bakal langsung kenyal dan glowing secara alami. WOW banget kan ladies..
.
Nih mimin tambahin curhatan salah satu konsumen yang bakal bikin kamu mikir berkali buat beli yang mahal- mahal 😆. Swipe left ya!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#primrosee #primroseeverdeen #primrose  #eveningprimrose #skincare #skincareroutine #skincarenatural #skincareorganik #localproduct #detox #mask #beautymask #facemask #maskerwajah #masker #maskermurah #maskerjerawat #acnemask #oilcontrol #beautiful #beauty #jerawat #acne #acnemask #pori #komedo
Swipe Left!!! Duo best seller 💕💕💕 . Ladies, wajah kamu kusam dan berminyak? Kamu suka banget masker-masker mahal seperti glamglow, himalayan charcoal Body Shop, atau Lush magnaminty? tapi dompet kamu nangis kalo kamu beli masker mahal? . Tenang ladies, disini PRIMROSEE menghadirkan solusi buat kamu yang concern dengan kualitas produk perawatan tapi punya budget limited! Yap, PRIMROSEE AFTER LONG DAY MASK. 💕 . Masker yang berbahan dasar Kaolin Clay ini mengandung organic spirulina, activated charcoal, witch hazel ekstract, lavender oil, dan peppermint oil yang efektif untuk membersihkan pori secara mendalam dan mengangkat sel-sel kulit mati. . Witch hazel merupakan astringent alami yang berfungsi untuk membantu mengonrol jerawat, meredakan inflamasi, mengurangi minyak di wajah, dan mengecilkan pori-pori. . Perpaduan peppermint oil dan lavender oil dalam masker ini akan memberikan sensasi dingin saat diaplikasikan pada wajah, memperlancar aliran darah, memberikan efek relaxing dan membantu kamu mengurangi rasa lelah. . Tim kami sangat merekomendasikan menggunakan masker ini pada malam hari setelah kalian beraktifitas seharian. benar-benar solusi perawatan dan relaksasi yang praktis dan ekonomis. . Plus, setelah maskernya dibilas, wajah kamu bakal langsung kenyal dan glowing secara alami. WOW banget kan ladies.. . Nih mimin tambahin curhatan salah satu konsumen yang bakal bikin kamu mikir berkali buat beli yang mahal- mahal 😆. Swipe left ya!! . . . . . . . . . . . . . . #primrosee  #primroseeverdeen  #primrose  #eveningprimrose  #skincare  #skincareroutine  #skincarenatural  #skincareorganik  #localproduct  #detox  #mask  #beautymask  #facemask  #maskerwajah  #masker  #maskermurah  #maskerjerawat  #acnemask  #oilcontrol  #beautiful  #beauty  #jerawat  #acne  #acnemask  #pori  #komedo 
TONER TIMUN UNTUK MUKA BREAKOUT
.
.

Toner timun ni sangat sesuai untuk kecutkan  En J yang berleluasa kat muka tu. Dan paling best. Toner timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? .
.

Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai toner timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. .
.

Kalau ada masalah kulit berminyak. Boleh perah sedikit lemon. Lomon ni nanti akan serap minyak minyak kat muka hampa. Kat bawah aku share bahan dan cara penyediaan.
.
.

Bahan-bahan 
1/2 Timun
1/2 Lemon
Penapis air teh 
Penyagat

Cara penyediaan
.
.

Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. .
.
Amik air timun , campur dengan perahan lemon. Khas untuk kulit berminyak sahaja. Kalau kulit tak berminyak. Tak perlu lemon na. .
.

Masukkan dalam botol. Simpan dalam
peti ais sebelum guna. Toner timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. .
.

Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam
sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka breakout lagi. 
Good luck ---------------------------
NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA?

Komen ''SAYA NAK! “  #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
TONER TIMUN UNTUK MUKA BREAKOUT . . Toner timun ni sangat sesuai untuk kecutkan En J yang berleluasa kat muka tu. Dan paling best. Toner timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? . . Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai toner timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. . . Kalau ada masalah kulit berminyak. Boleh perah sedikit lemon. Lomon ni nanti akan serap minyak minyak kat muka hampa. Kat bawah aku share bahan dan cara penyediaan. . . Bahan-bahan 1/2 Timun 1/2 Lemon Penapis air teh Penyagat Cara penyediaan . . Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. . . Amik air timun , campur dengan perahan lemon. Khas untuk kulit berminyak sahaja. Kalau kulit tak berminyak. Tak perlu lemon na. . . Masukkan dalam botol. Simpan dalam peti ais sebelum guna. Toner timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. . . Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka breakout lagi. Good luck --------------------------- NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA? Komen ''SAYA NAK! “ #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
Kaunis uusi paikka #pori #kuma Voi suositella
Kaunis uusi paikka #pori  #kuma  Voi suositella
Vaihteeksi mun Pori- ja treenipäiväni. Kuntosalin sijaan maisemakuvaa kehiin. Upea päivä 😍 #treenipäivä #pori #puisto #itäpuisto #pientäshoppailua #kevät #upeailma
Porista Karhun kanssa katsomaan Pietarin Kakspäistä Kotkaa #pori #karhu #pietari #kakspäinen kotka
Muutto kävi sujuvasti, joten harjoittelemme uusissa tiloissa toimintaa heti maanantaista alkaen, jotta keskiviikkona on sitten kaikki viimeisen päälle iskussa. Eli tervetuloa käymään maanantaina klo 9:stä eteenpäin. #aninkainenfi #pori #kiinteistönvälitys #prismamikkola #muutto #uuttajakiiltävää
BB Cushion Pore Control With Refill
BB Cushion Semi-matte dengan hasil akhir yang halus dan alami. 1. Kontrol Pori Pore Purifying Complex™ (Kompleks Pemurni Pori) memperhalus pori-pori dan menguatkan ketahanan alami kulit. 2.Semi-matt Finish Mengandung Formula Bubuk Ganda kuat yang membuat kulit tetap lembut dan halus saat disentuh dengan lapis akhir semi-matte yang tahan lama. 3. Tahan Lama Bubuk anti gelap membuat formula ini tetap pada warna aslinya walau dipakai selama apa pun. 4. Perlindungan dari UV Formula SPF 50+ PA+++ melindungi kulit dari sinar UV. 5. Sensasi Dingin Efek mendinginkan menyegarkan kulit segera setelah digunakan. 6. Cakupan Pori Elastomer Silikon yang elastis dan Soft Focus Powder (Bubuk Fokus Lembut) menutupi pori-pori. 2-dalam-1 (Perlindungan dari UV dengan SPF 50+ PA+++, mencerahkan)

#laneige #bb #cushion #pore #control #ivory #beige #sand #memperhalus #menutup #pori-pori #semi #matte #spf50 #happybeautyid
BB Cushion Pore Control With Refill BB Cushion Semi-matte dengan hasil akhir yang halus dan alami. 1. Kontrol Pori Pore Purifying Complex™ (Kompleks Pemurni Pori) memperhalus pori-pori dan menguatkan ketahanan alami kulit. 2.Semi-matt Finish Mengandung Formula Bubuk Ganda kuat yang membuat kulit tetap lembut dan halus saat disentuh dengan lapis akhir semi-matte yang tahan lama. 3. Tahan Lama Bubuk anti gelap membuat formula ini tetap pada warna aslinya walau dipakai selama apa pun. 4. Perlindungan dari UV Formula SPF 50+ PA+++ melindungi kulit dari sinar UV. 5. Sensasi Dingin Efek mendinginkan menyegarkan kulit segera setelah digunakan. 6. Cakupan Pori Elastomer Silikon yang elastis dan Soft Focus Powder (Bubuk Fokus Lembut) menutupi pori-pori. 2-dalam-1 (Perlindungan dari UV dengan SPF 50+ PA+++, mencerahkan) #laneige  #bb  #cushion  #pore  #control  #ivory  #beige  #sand  #memperhalus  #menutup  #pori -pori #semi  #matte  #spf50  #happybeautyid 
22:00··· Plugi pres. Analoque LIVE Bilestream @ Pori (Dj's Ojis, Matlåck, Karl Henrik)
Category: LIVE partystream
Genre: techno

#kaaosradio #netradio #streaming #livestreaming #party #partystreaming #techno #technomusic #pori #finland #music #dj #djing
‪Meidät löytää tänään Porin sarjakuvafestivaaleilta, tule moikkaamaan ja ostamaan Nippori-kassi sekä -pinssi!! (๑╹ω╹๑ )‬
#nipporipori #porinsarjakuvafestivaalit #pori #sarjakuva
Selalu apply makeup punca whitehead & blackhead semakin banyak .😣
.
.
.
Apa nak buat???
Jom rawat #pori anda secara #organic.
👇👇👇
.
.
.
Kombinasi #ScrubCoffee & #QunyitMasker membantu menghilangkan blackhead & whitehead.. mengecilkan liang pori & atasi masalah kulit berminyak... Gabungan mantap untuk rawatan kulit muka anda😘😘😘 Rawat sebelum terlambat!!!!! www.wasap.my/60174019758

#teamcikniesaa
#qunyitmasker 
#qunyitgoldcleanser
#scrscrub #leeyabeauty
#stokiswanted #agentwanted
Selalu apply makeup punca whitehead & blackhead semakin banyak .😣 . . . Apa nak buat??? Jom rawat #pori  anda secara #organic . 👇👇👇 . . . Kombinasi #ScrubCoffee  & #QunyitMasker  membantu menghilangkan blackhead & whitehead.. mengecilkan liang pori & atasi masalah kulit berminyak... Gabungan mantap untuk rawatan kulit muka anda😘😘😘 Rawat sebelum terlambat!!!!! www.wasap.my/60174019758 #teamcikniesaa  #qunyitmasker  #qunyitgoldcleanser  #scrscrub  #leeyabeauty  #stokiswanted  #agentwanted 
Kiinteistökauppa voi alkaa 👍.... viimeiset asennukset tehty aamusta .....#timmeri #pori #teippaukset #mainokset
Kotimainen luomutuotettu makealupiinijauho tänään esittelyssä ja maistatuksessa K-Citymarket Pori Mikkolassa Iha liki-lähiruokatapahtumassa. 
#lupiinijauho #makealupiinijauho #luomu #vegaaninen #kotimainen #citymarket #ihaliki #porimikkola #pori #hyvääsuomesta
Esteiden tutkinta kestää viikon ja se on voimassa neljä kuukautta. Paperi annetaan vihkijälle. Keskustekisteristä saat myös vihkiraamatun.
#häät #esteidentutkinta #laki #myösverkossa
#mukirkkosomes #kirkkosuomessa #pori
-Tuija Kruus
frustrated telangana pori...#telanganapori  #telangana #pori  #insta
Joko bogasit meidät Lapsimessuilta osastolta 6h9🍋meiltä löytyy mm. Izipizi aurinkolasit, Play&Go leikkialustat ja Choomee ruokailutarvikkeet! Tägää meidät lapsimessuaiheiseen kuvaan ja osallistut tämän Choomee setin arvontaan! Arvonta tänään lauantaina klo 17! 
#lapsimessut2018 #lapsimessut #tiitiainenjatyllero #tiitiäinentyllerö #sitruunahommia #yrittäjä #kivijalka #verkkokauppa #pori #satakunta #lastenlifestyle #arvonta
Ihana aamu sateen jälkeen. 
Hyvää viikonloppua! 
#pori #suomi #finland #björneborg #kevät #spring #town #nature #maisema #luonto #sky #taivas #aurinko #sun #raindrops #aamu
Hello gewd afternunn loveliessss 😻💖
.
.
This is our best seller product tau. Exfoliating mask ni sangat sangat lah bagus. Bukan nak sembang kari. I swear. This product is da bomb 💥
.
.
Nak tau tak apa kebaikan dia??? Okay. Gini ye uolls
.
.
☀️special ingredients like acid fruit blend of key lime extract, grape extract, alpha hydroxy acids and honey untuk bagi muka uolls youthful glow.
.
.
☀️Mask ni membolehkan product kecantikan lain meresap dengan lebih baik without dead skin barrier
.
. ☀️Selepas sapu je, sel sel kulit yang baharu akan menggantikan dead skin sel korang. (P/s with consistent application 😘)
.
.
☀️Bentonite clay yang terkandung dalam exfoliating mask ni akan control korang punya minyak dekat muka k. No more super shiny face 🚫🚫🚫
.
.
☀️Exfoliating mask ni also contain aloe vera and horsetail extract. Ingredient ni lah yang akan soothe korang punya acne and reduce the appearance of acne dekat muka uolls.
.
. 
Jom datang ke @hannansignature_publika untuk grab this precious product 💫💫. .
.
. 
#mask #beauty #oily #exfoliating #exfoliate #drhannan #drshahida #naklawa #flawless #pores #acne #pori #pimples #oilyskin #oil #oily #bentonite #clay #aloe #aloevera #keylime #glowing #youth #shiny
Hello gewd afternunn loveliessss 😻💖 . . This is our best seller product tau. Exfoliating mask ni sangat sangat lah bagus. Bukan nak sembang kari. I swear. This product is da bomb 💥 . . Nak tau tak apa kebaikan dia??? Okay. Gini ye uolls . . ☀️special ingredients like acid fruit blend of key lime extract, grape extract, alpha hydroxy acids and honey untuk bagi muka uolls youthful glow. . . ☀️Mask ni membolehkan product kecantikan lain meresap dengan lebih baik without dead skin barrier . . ☀️Selepas sapu je, sel sel kulit yang baharu akan menggantikan dead skin sel korang. (P/s with consistent application 😘) . . ☀️Bentonite clay yang terkandung dalam exfoliating mask ni akan control korang punya minyak dekat muka k. No more super shiny face 🚫🚫🚫 . . ☀️Exfoliating mask ni also contain aloe vera and horsetail extract. Ingredient ni lah yang akan soothe korang punya acne and reduce the appearance of acne dekat muka uolls. . . Jom datang ke @hannansignature_publika untuk grab this precious product 💫💫. . . . #mask  #beauty  #oily  #exfoliating  #exfoliate  #drhannan  #drshahida  #naklawa  #flawless  #pores  #acne  #pori  #pimples  #oilyskin  #oil  #oily  #bentonite  #clay  #aloe  #aloevera  #keylime  #glowing  #youth  #shiny 
.
.
Yezzzaaa!
.
Matte Lady Lip Colour in SEXY
.
Matte Lady Lip Colour da available tau! Meh sape2 yg dah book nnt zai wasap blk ye.
.
Uolsss yg belum book tu boleh wasap zai utk pembelian ye. Kalau lambat nnt tak dpt, kena tunggu zai restock lain.
.
💕 Sweety
💕 Sexy
💕 Nude
💕 Venus
💕 Missrose
💕 Glam
💕 Bronze (next week)
.
Matte Lady Lip Colour. Mmg best sangat. Nape best sangat tu?
.
Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC:
.
1. Tidak mengeringkan bibir. 
2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari.
3. Warna yang “pigmented” dan menarik.
4. Tidak melekit.
5. Tidak menghitamkan bibir.
6.  Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
7. Tidak berketul dan mudah digunakan.
.
Aduhai. Mmg rugi uolsss tak grab
. . Yezzzaaa! . Matte Lady Lip Colour in SEXY . Matte Lady Lip Colour da available tau! Meh sape2 yg dah book nnt zai wasap blk ye. . Uolsss yg belum book tu boleh wasap zai utk pembelian ye. Kalau lambat nnt tak dpt, kena tunggu zai restock lain. . 💕 Sweety 💕 Sexy 💕 Nude 💕 Venus 💕 Missrose 💕 Glam 💕 Bronze (next week) . Matte Lady Lip Colour. Mmg best sangat. Nape best sangat tu? . Kelebihan MATTE LADY LIP COLOUR ELYSIAN COSMETIC: . 1. Tidak mengeringkan bibir. 2. Ringan dan selesa di gunakan sepanjang hari. 3. Warna yang “pigmented” dan menarik. 4. Tidak melekit. 5. Tidak menghitamkan bibir. 6. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 7. Tidak berketul dan mudah digunakan. . Aduhai. Mmg rugi uolsss tak grab
Dah grab ke blm.. Cepat2 ye..beli hage combo lg murah tau.. Apa best nya serum ialah blh hilangkan jeragat tau..❗ #MyleaFrecklesSerum
#serum #wajah #jeragat #jerawat #kusam#parutjerawat #pori #terbuka
#harga #combo #jimat #berbaloi
.
MAHUKAN SKIN SIHAT DAN BERSIH TANPA CELA SEAWAL 3HARI?? 😱😍
.
.
KESAN/KEBAIKKAN BBS
_________________________
🔥Mengecutkan Jerawat seawal 1hari
🔥Memudarkan Parut & Menghilangkan Parut
🔥Melicinkan & Menghaluskan Kulit Muka
🔥Pipi Menjadi Pinkish
🔥Mencerahkan Wajah
🔥Mengecilkan Pori - Pori 🔥Merawat Kulit Kusam
🔥Melembabkan Kulit Kering /Berminyak
🔥Memudarkan Jeragat
🔥Menganjalkan Punggung & Payudara
🔥Serum Pertama Yang Dapat Memancungkan Hidung, Membentuk Muka @ Bahagian Anggota Lain Dengan Urutan Yang Kerap Dan Betul.
.
.
💯PEMPUAN/LELAKI SESUAI DIGUNAKAN💯
.
.
⭐Clinically Proven
⭐Halal
⭐Lulus KKM
.
.
.
Untuk details. Klik link di Bio ye
.
.
#yanko #yankomalaysia #yankohydra #yankoplatinum #magictoner #boosterbotoxserum #jerawat #mukacantik #comelpipimerah #demi #bebasjerawat #pori #jerawatbatu #mukarosak #putih #gebu #yankoskincaremalaysia #setpenjagaanmuka #botox #kulitberminyak #kulitkering #awetmuda #krimmukaselamat #raya2018 #pelembabmuka #kulitkendur #kulittegang #kulitsihat #glowing
. MAHUKAN SKIN SIHAT DAN BERSIH TANPA CELA SEAWAL 3HARI?? 😱😍 . . KESAN/KEBAIKKAN BBS _________________________ 🔥Mengecutkan Jerawat seawal 1hari 🔥Memudarkan Parut & Menghilangkan Parut 🔥Melicinkan & Menghaluskan Kulit Muka 🔥Pipi Menjadi Pinkish 🔥Mencerahkan Wajah 🔥Mengecilkan Pori - Pori 🔥Merawat Kulit Kusam 🔥Melembabkan Kulit Kering /Berminyak 🔥Memudarkan Jeragat 🔥Menganjalkan Punggung & Payudara 🔥Serum Pertama Yang Dapat Memancungkan Hidung, Membentuk Muka @ Bahagian Anggota Lain Dengan Urutan Yang Kerap Dan Betul. . . 💯PEMPUAN/LELAKI SESUAI DIGUNAKAN💯 . . ⭐Clinically Proven ⭐Halal ⭐Lulus KKM . . . Untuk details. Klik link di Bio ye . . #yanko  #yankomalaysia  #yankohydra  #yankoplatinum  #magictoner  #boosterbotoxserum  #jerawat  #mukacantik  #comelpipimerah  #demi  #bebasjerawat  #pori  #jerawatbatu  #mukarosak  #putih  #gebu  #yankoskincaremalaysia  #setpenjagaanmuka  #botox  #kulitberminyak  #kulitkering  #awetmuda  #krimmukaselamat  #raya2018  #pelembabmuka  #kulitkendur  #kulittegang  #kulitsihat  #glowing 
Heyy , I just want to let you know yang barang from Dahlians adalah readystok. Tak perlu tunggu 2-3 minggu untuk dapatkan barangan cantikkan kulit ni.
.
Bayar harini, inshaAllah 2-4 hari masa bekerja akan sampai di rumah awak.
.
FREE GIFT 🎁 pasti diberi juga. Jom terus WhatsApp Sha untuk berubah jadi lebih cantik dan gojessss 😍
.
Let's beauty with The Beauty Hacks
.
Whatsapp 📲 014-7946576
Postage RM8 SM | RM12 SS 📬
COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras
.
#dahliansandco #teamdahlians #thebeautyhacks #sabunkunyit #facescrub #facemask #facecream #skincare #bodycare #sunburn #scrub #mask #cream #jerawat #jeragat #kusam #pori #kering #berminyak #visitmyig #tips #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral
#thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #belofa #befaz #fattzura
Heyy , I just want to let you know yang barang from Dahlians adalah readystok. Tak perlu tunggu 2-3 minggu untuk dapatkan barangan cantikkan kulit ni. . Bayar harini, inshaAllah 2-4 hari masa bekerja akan sampai di rumah awak. . FREE GIFT 🎁 pasti diberi juga. Jom terus WhatsApp Sha untuk berubah jadi lebih cantik dan gojessss 😍 . Let's beauty with The Beauty Hacks . Whatsapp 📲 014-7946576 Postage RM8 SM | RM12 SS 📬 COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras . #dahliansandco  #teamdahlians  #thebeautyhacks  #sabunkunyit  #facescrub  #facemask  #facecream  #skincare  #bodycare  #sunburn  #scrub  #mask  #cream  #jerawat  #jeragat  #kusam  #pori  #kering  #berminyak  #visitmyig  #tips  #sistholipmatte  #lipmattemurah  #lipmattebest  #lipmatteviral  #thebeautyhackskl  #thebeautyhacksselangor  #belofa  #befaz  #fattzura 
Taekwondo photoshoot @yyteri beach Pori #taekwondo #taekwondophotography #pori #yyteri #valokuvaus #photography #art #yyteri #surfing
Alhamdulillah. Thank you sis Alia dapatkan Mora beauty kit 2 ( Mora chocolate scrub)gigih hani COD mlm semalam di benta, kuala lipis untuk customer tersayang. Payment dah buat lama dah. Tq tunggu brg sampai. Ni On the way balik ke kampung hehe. Haa yg area lipis arini siapa nk boleh lg pm hani🌷Thank you dik, nanti share feedback yee🌷 so siapa yg nk dapatkan set produk Mora boleh amik box beauty kit ni tau. Lagi jimat rm15 dari beli loose item. Haa pm hani lelajuu🌷😍0109107433😍
#sayajual
#MORAessential #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit
#MalaysiaProdukSkincare
#MORAagents
#moraessential #moracalissaoil
#penjagaanmukabadansaya
#andabilalagi?
#serumcantik #parutjerawat #serumjerawat #sunburn #pori #moraagent
Alhamdulillah. Thank you sis Alia dapatkan Mora beauty kit 2 ( Mora chocolate scrub)gigih hani COD mlm semalam di benta, kuala lipis untuk customer tersayang. Payment dah buat lama dah. Tq tunggu brg sampai. Ni On the way balik ke kampung hehe. Haa yg area lipis arini siapa nk boleh lg pm hani🌷Thank you dik, nanti share feedback yee🌷 so siapa yg nk dapatkan set produk Mora boleh amik box beauty kit ni tau. Lagi jimat rm15 dari beli loose item. Haa pm hani lelajuu🌷😍0109107433😍 #sayajual  #MORAessential  #moraarganoil  #moraargancleanser  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #MalaysiaProdukSkincare  #MORAagents  #moraessential  #moracalissaoil  #penjagaanmukabadansaya  #andabilalagi ? #serumcantik  #parutjerawat  #serumjerawat  #sunburn  #pori  #moraagent 
#testimoniYanko
.
Dah tak perlu ber foundation dah sekarang.
Tetap maintain cantik.
.
.
Tak perlu makeup tebal dah.
.
.
Best ke idokk?
.
.
Untuk details. Klik link Bio
.
.
#yanko #yankomalaysia #yankohydra #yankoplatinum #magictoner #boosterbotoxserum #jerawat #mukacantik #comelpipimerah #demi #bebasjerawat #pori #jerawatbatu #mukarosak #putih #gebu #yankoskincaremalaysia #setpenjagaanmuka #botox #kulitberminyak #kulitkering #awetmuda #krimmukaselamat #raya2018 #pelembabmuka #kulitkendur #kulittegang #kulitsihat #glowing
#testimoniYanko  . Dah tak perlu ber foundation dah sekarang. Tetap maintain cantik. . . Tak perlu makeup tebal dah. . . Best ke idokk? . . Untuk details. Klik link Bio . . #yanko  #yankomalaysia  #yankohydra  #yankoplatinum  #magictoner  #boosterbotoxserum  #jerawat  #mukacantik  #comelpipimerah  #demi  #bebasjerawat  #pori  #jerawatbatu  #mukarosak  #putih  #gebu  #yankoskincaremalaysia  #setpenjagaanmuka  #botox  #kulitberminyak  #kulitkering  #awetmuda  #krimmukaselamat  #raya2018  #pelembabmuka  #kulitkendur  #kulittegang  #kulitsihat  #glowing 
Amalkan minum air lobak merah untuk kulit wajah yang lebih sihat. .
.
Lobak merah mempunyai sifat membersih yang kuat serta amat berkesan untuk merawat jerawat yang disebabkan oleh toksin daripada darah.
.
.
Selain itu, ia juga berguna untuk merawat tona kulit tidak sekata disebabkan oleh pigmentasi. Vitamin A dan nutrisi lain yang terkandung dalam lobak merah adalah sangat berkesan untuk menyuburkan kulit, mencegah kulit kering dan mencegah kecacatan kulit yang lain.
.
.
 #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
Amalkan minum air lobak merah untuk kulit wajah yang lebih sihat. . . Lobak merah mempunyai sifat membersih yang kuat serta amat berkesan untuk merawat jerawat yang disebabkan oleh toksin daripada darah. . . Selain itu, ia juga berguna untuk merawat tona kulit tidak sekata disebabkan oleh pigmentasi. Vitamin A dan nutrisi lain yang terkandung dalam lobak merah adalah sangat berkesan untuk menyuburkan kulit, mencegah kulit kering dan mencegah kecacatan kulit yang lain. . . #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
GEL TIMUN UNTUK DPT KULIT MACAM PUTIH TELUR

Gel timun ni sangat sesuai untuk dapatkan kulit kilat kilat macam ni sebelum raya.  Kalau ada jerawat yang berleluasa kat muka tu pon boleh cuba pakai gel timun ni. Dan paling best. Gel timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? 
Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai gel timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. 
Bahan-bahan 
1/2 Timun
Alovera beli kat watson @ guardian
Penyagat

Cara penyediaan

Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. 
Amik air timun , campur dengan alovera.

Masukkan dalam bekas. Simpan dalam
peti ais sebelum guna. Gel timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. 
Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam
sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka tak flowless lagi. 
Good luck
.
.
 #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
GEL TIMUN UNTUK DPT KULIT MACAM PUTIH TELUR Gel timun ni sangat sesuai untuk dapatkan kulit kilat kilat macam ni sebelum raya. Kalau ada jerawat yang berleluasa kat muka tu pon boleh cuba pakai gel timun ni. Dan paling best. Gel timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai gel timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. Bahan-bahan 1/2 Timun Alovera beli kat watson @ guardian Penyagat Cara penyediaan Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. Amik air timun , campur dengan alovera. Masukkan dalam bekas. Simpan dalam peti ais sebelum guna. Gel timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka tak flowless lagi. Good luck . . #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
Amalkan seminggu sekali. Lumurkan getah pisang ni seluruh muka. Biarkan kering. Kemudian cuci sehingga bersih. .
.
Wajah akan lebih halus & parut juga akan cepat hilang. .
.
 #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat