an online Instagram web viewer

#penang medias

Photos

비오는 날은 달팽이 찾으러 가는날 🐌
세라에게 저거 먹을수있냐고 물으니
난감한 반응을ㅋㅋㅋㅋㅋ🙊
#malaysia#penang#순수함을잃은에미나이#먹을궁리#ㅉㅉ#날씨좋다#가을늬낌#이런날은#쏘주🍶인데#그나저나#달팽이많다#snail🐌#달팽이컴백홈#seeuagain❤️
KARPET TOTO PATCHWORK 
Hari Raya kurang sebulan lagi..
Ramai tetamu bakal berkunjung meraikan hari raya bersama. Sanak saudara yang jauh pula akan bermalam di rumah menyerikan malam raya.

Risaukan keselesaan tidur mereka?Selaku tuan rumah pastinya menyediakan yang termampu untuk meraikan tetamu😊

Karpet toto patchwork ni sangat sesuai dan praktikal untuk Hari Raya.

KELEBIHAN TOTO PATCHWORK ======================== 🌹 Material cotton 🌹 Ketebalan 2.5inci 🌹 Sesuai di bentang di hadapan tv, bilik tidur anak-anak atau ruang mainan anak-anak 🌹 Mudah di bawak travel terutama gi holiday homestay..balik kampung 🌹 Saudara mara bermalam di rumah tak cukup toto.. Bentang je karpet toto patchwork. 🌹 Ada getah anti slip di bahagian bawah untuk elak licin

#Misspatch
KARPET TOTO PATCHWORK Hari Raya kurang sebulan lagi.. Ramai tetamu bakal berkunjung meraikan hari raya bersama. Sanak saudara yang jauh pula akan bermalam di rumah menyerikan malam raya. Risaukan keselesaan tidur mereka?Selaku tuan rumah pastinya menyediakan yang termampu untuk meraikan tetamu😊 Karpet toto patchwork ni sangat sesuai dan praktikal untuk Hari Raya. KELEBIHAN TOTO PATCHWORK ======================== 🌹 Material cotton 🌹 Ketebalan 2.5inci 🌹 Sesuai di bentang di hadapan tv, bilik tidur anak-anak atau ruang mainan anak-anak 🌹 Mudah di bawak travel terutama gi holiday homestay..balik kampung 🌹 Saudara mara bermalam di rumah tak cukup toto.. Bentang je karpet toto patchwork. 🌹 Ada getah anti slip di bahagian bawah untuk elak licin #Misspatch 
Today inspiration

Tag your friend to inspire them .

Follow 
@hijab_inspira 
@hijab_inspira 
@hijab_inspira .

#kebayaindonesia #tunangan #kebaya #kebayamodern #wanita #batik #batikcouple #inspirasikebaya #indonesia_photography #batikmodern #kebayanikah #kebayawisuda #jogja #semarang #jawa #jakarta #medan #surakarta #surabaya #aceh #padang #bali #fashionstyle #hijabstyle #hijab #fashion #fashionblogger #hijabfashion #penang
.
.
.
.
PN-983 , 10K MAH  GAIS!🔥
.
serious warna turqoise ni mengancam gila khenn.😍😍
.
Ramai yang suka warna ni tau. Tapi ada warna pink,kuning,daj putih jugak.
.
Sementara min masih bagi harga promo.ni, meh grab cepat!
.
Tekan link di bio okay!
.
#pinengmalaysia #pineng #pinengpowerbank #pinengmurah #originalpinengpowerbank #originalpineng#powerbank #powerbankmurah #powerbankoriginalmurah #powerbankpinengmurahmalaysia @dr.powerbank_ #penang #kedah #perlis #perak #selangor #kualalumpur #kelantan #pahang #terengganu #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak
PN-983 , 10K MAH GAIS!🔥 . serious warna turqoise ni mengancam gila khenn.😍😍 . Ramai yang suka warna ni tau. Tapi ada warna pink,kuning,daj putih jugak. . Sementara min masih bagi harga promo.ni, meh grab cepat! . Tekan link di bio okay! . #pinengmalaysia  #pineng  #pinengpowerbank  #pinengmurah  #originalpinengpowerbank  #originalpineng #powerbank  #powerbankmurah  #powerbankoriginalmurah  #powerbankpinengmurahmalaysia  @dr.powerbank_ #penang  #kedah  #perlis  #perak  #selangor  #kualalumpur  #kelantan  #pahang  #terengganu  #melaka  #negerisembilan  #johor  #sabah  #sarawak 
Today inspiration

Tag your friend to inspire them .

Follow 
@hijab_inspira 
@hijab_inspira 
@hijab_inspira .

#kebayaindonesia #tunangan #kebaya #kebayamodern #wanita #batik #batikcouple #inspirasikebaya #indonesia_photography #batikmodern #kebayanikah #kebayawisuda #jogja #semarang #jawa #jakarta #medan #surakarta #surabaya #aceh #padang #bali #fashionstyle #hijabstyle #hijab #fashion #fashionblogger #hijabfashion #penang
.
.
.
.
Today inspiration

Tag your friend to inspire them .

Follow 
@hijab_inspira 
@hijab_inspira 
@hijab_inspira .

#kebayaindonesia #tunangan #kebaya #kebayamodern #wanita #batik #batikcouple #inspirasikebaya #indonesia_photography #batikmodern #kebayanikah #kebayawisuda #jogja #semarang #jawa #jakarta #medan #surakarta #surabaya #aceh #padang #bali #fashionstyle #hijabstyle #hijab #fashion #fashionblogger #hijabfashion #penang
.
.
.
.
RAMADAN KAREEM
significant to light up the pelita to boost up the environment mood. May Allah Bless everyone who reading this especially in this Holy month. Ramadan Kareem. Amin. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#ramadan2018  #ramadanmubarak #Malaysia #Penang #ShawalBakalTiba #AppleIphone #ishootraw #malaysiatrulyasia 
#lightroommobile #LightroomCC #ShotOnIphone7Plus #RedProduct
the space filled with full of spirituality.

#herb #spice #garden #holiday 
#trip #travel #traveling #traveller #journey #penang #island #malaysia #refresh #botanical
Don’t be afraid your life will end; be afraid that it will never begin. ~  Grace Hansen
.
In Frame @syahirasyamelia.
.
Location Bangunan Lama Perda.
.
#Portrait #Portraiture #portraiturephotography #wedding #malaywedding #weddingphotography #engangement #malayweddingphotographer #utara #sungaipetani #kedah #penang #Perda #BandarPerda #pulaupinang #Nikon #nikonian #D800 #nikonmalaysia
27.05.2018 ; 鹹蛋排骨飯
.
.
Cost : $8.00 + $0.80 egg
Pretty good portion size for the price you pay for. The amount of salted egg sauce is just nice to cover every bits of the pork ribs. Flavours are great, towards my liking. Their sunny side up is always served with a runny yoke and crispy sides. 
Nothing beats this after a long day out!
.
.
#food #foodpornsg #chinese #chinesefood #asianfood #asian #eggs #saltedegg #porkribs #鹹蛋 #排骨 #鹹蛋排骨 #鹹蛋排骨飯 #sunnysideup #overeasy #aljunied #singapore #dinner #tzechar #煮炒 #penang #foodcoma
27.05.2018 ; 鹹蛋排骨飯 . . Cost : $8.00 + $0.80 egg Pretty good portion size for the price you pay for. The amount of salted egg sauce is just nice to cover every bits of the pork ribs. Flavours are great, towards my liking. Their sunny side up is always served with a runny yoke and crispy sides. Nothing beats this after a long day out! . . #food  #foodpornsg  #chinese  #chinesefood  #asianfood  #asian  #eggs  #saltedegg  #porkribs  #鹹蛋  #排骨  #鹹蛋排骨  #鹹蛋排骨飯  #sunnysideup  #overeasy  #aljunied  #singapore  #dinner  #tzechar  #煮炒  #penang  #foodcoma 
Hibiscus, Malaysia's national flower.
#nature #hibiscus #flower #penang
Once a month outdoor service in the beach under the tree followed by scrumptious breakfast ❤️😍#penangfellowship #penangchurch #cccpenang #outdoorsundayservice #penang
You know is a great start with the beautiful colour hue in the sky. 
#Penang #nofilter #cuti2malaysia #dusk #makan2 #heritage
Raincoats # cuz you dont know when it rains in #penang (Dot Dot)
Raincoats # cuz you dont know when it rains in #penang  (Dot Dot)
Having ID showcase at EcoWorld. We had a great experience and met great people. Definitely a good exposure for our company. 
#goh #brothers #ecoworld #ecomeadows #event #interiordesign #jgiconcept #penang #goodvibes
@komichiteahouse_penang 
#tea #lover #penang
JOM KURUS SEBELUM RAYA
.
HARGA MAMPU MILIK
SET COMBO RM40
.
PENGGUNAAN YANG SANGAT SANGAT MUDAH
LEMAK AIR
LEMAK DAGING
LEMAK DEGIL
LEMAK LEMAK LEMAK
SEMUA TEATOX NI BANTU KIKIS
.
YANG PENTING SEKARANG USAHA...
.
KALAU ADA USAHA PASTI ADA KESAN POSITIF..
.
Jom dapatkan TEATOX by MEDINA DESIRE
.
SLIMMING DETOX TEA™
RM15
. 
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG)
RM25
. 
COMBO SET
RM 40
. 
POSTAGE ADD
RM8 (SM)
RM12 (SS)
.
.
#detoxmurah#tehkurus#detoxtea#slimtea#skinnytea#kuruscepat#produkkurus#jomkurus#slimmingproducts#detoxslim#skinnytea#detoxtea#kempisperut#kurus#langsingbadan#ubatkurusberkesan#dietsihat#buanglemak#nakkurus#atasimasalahgemuk#kakicantiqtea#buangtoksin#pinggangramping#kecilkanpeha#perutbuncit#perutkempis#fabulousfit#sembelit#fattzura#johor#penang
JOM KURUS SEBELUM RAYA . HARGA MAMPU MILIK SET COMBO RM40 . PENGGUNAAN YANG SANGAT SANGAT MUDAH LEMAK AIR LEMAK DAGING LEMAK DEGIL LEMAK LEMAK LEMAK SEMUA TEATOX NI BANTU KIKIS . YANG PENTING SEKARANG USAHA... . KALAU ADA USAHA PASTI ADA KESAN POSITIF.. . Jom dapatkan TEATOX by MEDINA DESIRE . SLIMMING DETOX TEA™ RM15 . KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) RM25 . COMBO SET RM 40 . POSTAGE ADD RM8 (SM) RM12 (SS) . . #detoxmurah #tehkurus #detoxtea #slimtea #skinnytea #kuruscepat #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #detoxslim #skinnytea #detoxtea #kempisperut #kurus #langsingbadan #ubatkurusberkesan #dietsihat #buanglemak #nakkurus #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #perutbuncit #perutkempis #fabulousfit #sembelit #fattzura #johor #penang 
PN-963 , 10K MAH GAIS! 🔥
.
Design dia sama macam PN-969 (20K MAH) yang paling laris dalam stock @dr.powerbank_  tu. 🔥🎉
.
Memang penggemar 10K MAH suka dengan PN-963 ni.
.
Leper, sangat ringan, tekstur body yang nais gila, ada digital display, tak lebar, dan memang syantikk.😍
.
Untuk details tekan link di bio!
.
#pinengmalaysia #pineng #pinengpowerbank #pinengmurah #originalpinengpowerbank #originalpineng#powerbank #powerbankmurah #powerbankoriginalmurah #powerbankpinengmurahmalaysia @dr.powerbank_ #penang #kedah #perlis #perak #selangor #kualalumpur #kelantan #pahang #terengganu #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak
PN-963 , 10K MAH GAIS! 🔥 . Design dia sama macam PN-969 (20K MAH) yang paling laris dalam stock @dr.powerbank_ tu. 🔥🎉 . Memang penggemar 10K MAH suka dengan PN-963 ni. . Leper, sangat ringan, tekstur body yang nais gila, ada digital display, tak lebar, dan memang syantikk.😍 . Untuk details tekan link di bio! . #pinengmalaysia  #pineng  #pinengpowerbank  #pinengmurah  #originalpinengpowerbank  #originalpineng #powerbank  #powerbankmurah  #powerbankoriginalmurah  #powerbankpinengmurahmalaysia  @dr.powerbank_ #penang  #kedah  #perlis  #perak  #selangor  #kualalumpur  #kelantan  #pahang  #terengganu  #melaka  #negerisembilan  #johor  #sabah  #sarawak 
Celebrating @thatfluffpuff’s birthday at @ilbacaropenang🍝Thanks for being such a wonderful friend💖#foodfriends #welovemeat #cheesealso #andtheoddmartini
What a great place to spend a fun family day in fresh air, without a gadget in sight. Well, just snap a few pics. When in Penang with kids, do go! 👍 Full review to follow soon! 
#escapepenang #penang #penangtrip  #waterpark #malaysiatravel #malaysiatourism #travelwithkids #familydayout #familyblog
💥NEW COLOR FELOLES MINISKIRT💥
.
.
HARGA: 1 helai RM29 tak termasuk postage**
.
**Postage RM8sm/ RM12ss
.
Material: HIGH QUALITY COMO CREPE
.
✅ TAK JARANG
✅ TAK PANAS (lembut dan selesa)
✅ TAK MUDAH BERKEDUT
✅ TAK MELEKAT PADA BADAN
✅ MATERIAL HIGH QUALITY (flowy terletak)
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link di bio untuk direct whatsapp tanpa save number ❤️
.
#MiniskirtFelolesByAsca #penjawatawam #cikgucikgi  #cikgucikgu #cikgumalaysia #selamathariguru #malaysiabaharu #ge14 #pru14 #malaysia #malaysiamemilih #perak #kedah #selangor #putrajaya #penang #perlis #johor #kelantan #terengganu #n9 #kl #melaka #aurainsta #aurainstabatch16 #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaarraya #bazarramadhan
💥NEW COLOR FELOLES MINISKIRT💥 . . HARGA: 1 helai RM29 tak termasuk postage** . **Postage RM8sm/ RM12ss . Material: HIGH QUALITY COMO CREPE . ✅ TAK JARANG ✅ TAK PANAS (lembut dan selesa) ✅ TAK MUDAH BERKEDUT ✅ TAK MELEKAT PADA BADAN ✅ MATERIAL HIGH QUALITY (flowy terletak) . Nak order? 📲Whatsapp 019 496 0583 📲Whatsapp 019 496 0583 📲Whatsapp 019 496 0583 . Atau klik link di bio untuk direct whatsapp tanpa save number ❤️ . #MiniskirtFelolesByAsca  #penjawatawam  #cikgucikgi  #cikgucikgu  #cikgumalaysia  #selamathariguru  #malaysiabaharu  #ge14  #pru14  #malaysia  #malaysiamemilih  #perak  #kedah  #selangor  #putrajaya  #penang  #perlis  #johor  #kelantan  #terengganu  #n9  #kl  #melaka  #aurainsta  #aurainstabatch16  #ajimaura  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #bazaarraya  #bazarramadhan 
SAPU MOISTURIZER SEBELUM TIDUR
.
sememangnya elok bila uolls sapu aqua eye balm sebelum tidur supaya ia boleh menyerap sehingga ke kulit dan waktu pagi kulit segar
.
Whatsapp Firza
0196987299
.
#aquaeyebalm #candylipsbalm #magicscrub #BNEhq #BNEstokiskapar #BNEcodkapar #BNEcodmeru 
#BNEcodpoliteknikshahalam
#BNEcodkualaselangor #BNEcodpelabuhanklang #sayajual #bazarpaknil #shahalam #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #penang #perak #terengganu #pahang #langkawi #malaysia #sabah #sarawak
SAPU MOISTURIZER SEBELUM TIDUR . sememangnya elok bila uolls sapu aqua eye balm sebelum tidur supaya ia boleh menyerap sehingga ke kulit dan waktu pagi kulit segar . Whatsapp Firza 0196987299 . #aquaeyebalm  #candylipsbalm  #magicscrub  #BNEhq  #BNEstokiskapar  #BNEcodkapar  #BNEcodmeru  #BNEcodpoliteknikshahalam  #BNEcodkualaselangor  #BNEcodpelabuhanklang  #sayajual  #bazarpaknil  #shahalam  #kualalumpur  #johor  #melaka  #kelantan  #penang  #perak  #terengganu  #pahang  #langkawi  #malaysia  #sabah  #sarawak 
[20/3/18]
I want to takes picture of roads as the main focus.
[20/3/18] I want to takes picture of roads as the main focus.
#tb #丢回 #penang #like4like 
有朋至远方来 一定要带她来排队
Hottttttttt🕶
°
°
°

#littleindia #littleindiapenang #penang #malaysia 🇱🇷
colors of #penang 🇲🇾
Touring through Penang on a strict seafood diet. I sea food, then I eat it.
.
.
.
 #vsco #vscocam #potd #penang #foodie #foodislife #foodislove
‧ 可爱超萌兔兔眼罩❤️ ‧
可以直接到台湾网站下单哦!
现货 7564 艾妮拉拉 韩系卡通舒眠眼罩 【RM83.78】
⚠ Exclude Postage
Size:Free
白色、深蓝、灰色
For more product details and fastest way to purchase pls visit our website 
更快速下单请到我们的台湾网站自助下单:
https://www.my-bras.com/
‧ ‧
For inquiries pls contact 任何下单问题请联系:
🔎 Facebook:mybramy
✉ PM code:7564
‧
Follow @mybra_my 看更多台湾商品
‧
#myBRA_MY
#bra #lingerie
#taiwan #fashion #stylish #ootd #kualalumpur #ootn #beautiful #ipoh #penang #follow4follow #yolo
‧ 可爱超萌兔兔眼罩❤️ ‧ 可以直接到台湾网站下单哦! 现货 7564 艾妮拉拉 韩系卡通舒眠眼罩 【RM83.78】 ⚠ Exclude Postage Size:Free 白色、深蓝、灰色 For more product details and fastest way to purchase pls visit our website 更快速下单请到我们的台湾网站自助下单: https://www.my-bras.com/ ‧ ‧ For inquiries pls contact 任何下单问题请联系: 🔎 Facebook:mybramy ✉ PM code:7564 ‧ Follow @mybra_my 看更多台湾商品 ‧ #myBRA_MY  #bra  #lingerie  #taiwan  #fashion  #stylish  #ootd  #kualalumpur  #ootn  #beautiful  #ipoh  #penang  #follow4follow  #yolo 
[20/3/18]
Temples are honestly so beautiful.
[20/3/18] Temples are honestly so beautiful.
#kurunglace menjadi salah satu trend fesyen #raya2018 . Kami memiliki 2 koleksi kurung lace yang cantik lagi menawan & yang penting potongan yang tidak mengikut susuk tubuh. Anda pilih sama ada #marissaexclusive atau #kurunghaura untuk digayakan pada #hariraya nanti.
.
========================
🌷 MARISSA EXCLUSIVE 🌷
========================
.
⚘ Material : POLYCREPE & LACE
⚘ Material yang SELESA & exclusive
⚘ Potongan #kurungmoden & kain A cut. Pinggang kain half getah
⚘ NURSING & WUDHU' FRIENDLY
⚘ 6 pilihan WARNA terkini
⚘ SIZE : XS ~ 2XL
.
❗COLOR MIGHT BE DIFFER FUE TO LIGHTING & EDITING❗
.
HARGA ⏩ RM159.00
.
📮 FREE POSTAGE SM & ADDITIONAL RM5.00 FOR SS 📮
.
Berminat? Terus whatsapp 019-7041466 untuk tempahan
.
#kurungmodern #bajukurung #bajurayacantik #bajuraya #bajukurungmoden #bajucantik #meletop #busanamuslimahzarith #sayajualbajuraya #terapiinstagram #ajimaura #projekstg #jsd #dyxy #hudabeauty #bilaaidiladafitri #neelofa #aydajebat #noradanish #ctdk #cikgusekolah #penang #ipoh #shahalam
#kurunglace  menjadi salah satu trend fesyen #raya2018  . Kami memiliki 2 koleksi kurung lace yang cantik lagi menawan & yang penting potongan yang tidak mengikut susuk tubuh. Anda pilih sama ada #marissaexclusive  atau #kurunghaura  untuk digayakan pada #hariraya  nanti. . ======================== 🌷 MARISSA EXCLUSIVE 🌷 ======================== . ⚘ Material : POLYCREPE & LACE ⚘ Material yang SELESA & exclusive ⚘ Potongan #kurungmoden  & kain A cut. Pinggang kain half getah ⚘ NURSING & WUDHU' FRIENDLY ⚘ 6 pilihan WARNA terkini ⚘ SIZE : XS ~ 2XL . ❗COLOR MIGHT BE DIFFER FUE TO LIGHTING & EDITING❗ . HARGA ⏩ RM159.00 . 📮 FREE POSTAGE SM & ADDITIONAL RM5.00 FOR SS 📮 . Berminat? Terus whatsapp 019-7041466 untuk tempahan . #kurungmodern  #bajukurung  #bajurayacantik  #bajuraya  #bajukurungmoden  #bajucantik  #meletop  #busanamuslimahzarith  #sayajualbajuraya  #terapiinstagram  #ajimaura  #projekstg  #jsd  #dyxy  #hudabeauty  #bilaaidiladafitri  #neelofa  #aydajebat  #noradanish  #ctdk  #cikgusekolah  #penang  #ipoh  #shahalam 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Johor#Kedah#Kelantan#Melaka#NegeriSembilan#Pahang#Perak#Perlis#PulauPinang#Sabah#Sarawak#Selangor#Terengganu#KualaLumpur#Labuan#Putrajaya#klate#penang#kedahdarulaman#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
#FeedbackCustomerPHH ❤️
.
.
Kepada yang berminat tu kalau nak beli boleh.... insyallah kami trusted seller. Boleh tgok feedback customer kami di FB Nur Afiq atau IG @nura.fiq
.
.
Dekat boleh COD jauh kena pos la noh😄... tapi kalau mau pihak kami poskan hamster sampai ke destinasi tu kena standby duit lebih sikit la untuk urusan pengeposan 😅. *Harga hamster dan pos lain2 noh*. Rage harga pos daripada rm 25 hingga rm 40 bergantung kepada tempat dan lokasi yang akan dipos. 😉
.
.
Berminat dengan hamster PHH sama ada nak beli sekoq, sepasang atau borong dan nak beli #PenangHamsterHomemadeMixFood ? 
Boleh... PM / DM
Fb - Nur Afiq
Ig - @nura.fiq
WS - (Paling Cepat respond)
http://www.wasap.my/60174590309
.
.
Tq 😘
.
.
#FeedbackCustomerPHH
#PenangHomebreedHamster #PHH
#hamster #hamstermalaysia #lovehamster #cutehamster #hamsterpenang  #homebreedhamster #hamsterbreeder #smallpet #hamsterforsell  #hamsterlover #malaysiahamster #penanghamster #dwarfhamster #hamsterseller #hamsterlove #petlover #pet #hamsterutara #hamstergram #hamstergramer #penang #utara
#FeedbackCustomerPHH  ❤️ . . Kepada yang berminat tu kalau nak beli boleh.... insyallah kami trusted seller. Boleh tgok feedback customer kami di FB Nur Afiq atau IG @nura.fiq . . Dekat boleh COD jauh kena pos la noh😄... tapi kalau mau pihak kami poskan hamster sampai ke destinasi tu kena standby duit lebih sikit la untuk urusan pengeposan 😅. *Harga hamster dan pos lain2 noh*. Rage harga pos daripada rm 25 hingga rm 40 bergantung kepada tempat dan lokasi yang akan dipos. 😉 . . Berminat dengan hamster PHH sama ada nak beli sekoq, sepasang atau borong dan nak beli #PenangHamsterHomemadeMixFood  ? Boleh... PM / DM Fb - Nur Afiq Ig - @nura.fiq WS - (Paling Cepat respond) http://www.wasap.my/60174590309 . . Tq 😘 . . #FeedbackCustomerPHH  #PenangHomebreedHamster  #PHH  #hamster  #hamstermalaysia  #lovehamster  #cutehamster  #hamsterpenang  #homebreedhamster  #hamsterbreeder  #smallpet  #hamsterforsell  #hamsterlover  #malaysiahamster  #penanghamster  #dwarfhamster  #hamsterseller  #hamsterlove  #petlover  #pet  #hamsterutara  #hamstergram  #hamstergramer  #penang  #utara 
I went to Penang in search for a new Pai—a place where I can express myself, create my own art and be surrounded by positive people who lift each other and encourage each other. But Penang is no Pai. The place where I went to fulfill my artist dreams had its share of worst nightmares and terrible illusions. It taught me that no two places are the same. No two places hold the same magic. No two places teach the same lesson. No two places have the same people. Penang was not perfect, and I have to stop searching for perfect places and instead, embrace the pain. Embrace the imperfection, and be glad for lessons that hurt. I am thankful for everybody who has been part of my Penang journey—for the people who believed in the flat broke artist who crashed in a hostel couch, for the Filipino family that welcomed me to the island's Filipino community, for my best friends @jonraffi and @dana.molzhigit who were there at my best and at my worst, for my Race girls who found me a space to fully express myself and planted seeds of faith in this non-religious heart, for every tourist or passerby that asked about my art and praised this amateur for her use of color and her concepts, for the locals I met on the beach, in Antarabangsa or even on the street, for the shitty people who taught me that not everybody you meet in travel will be kind, respectful and understanding, for everyone who gave this aspiring creator a chance to fulfill her dreams. Thank you, thank you, a million times, thank you, and till we all meet again. #travel #travellife #Penang #Malaysia #lifelessons #experience #wanderlust #explore #art #streetart #artist #traveler #backpacking #solotravel #gapyear #dreams #travelphotography #happiness #TrulyAsia #happy #goodbye #instatravel #instapassport #igtravel #igpassport #travelersnotebook #thankful #Asia #SoutheastAsia
I went to Penang in search for a new Pai—a place where I can express myself, create my own art and be surrounded by positive people who lift each other and encourage each other. But Penang is no Pai. The place where I went to fulfill my artist dreams had its share of worst nightmares and terrible illusions. It taught me that no two places are the same. No two places hold the same magic. No two places teach the same lesson. No two places have the same people. Penang was not perfect, and I have to stop searching for perfect places and instead, embrace the pain. Embrace the imperfection, and be glad for lessons that hurt. I am thankful for everybody who has been part of my Penang journey—for the people who believed in the flat broke artist who crashed in a hostel couch, for the Filipino family that welcomed me to the island's Filipino community, for my best friends @jonraffi and @dana.molzhigit who were there at my best and at my worst, for my Race girls who found me a space to fully express myself and planted seeds of faith in this non-religious heart, for every tourist or passerby that asked about my art and praised this amateur for her use of color and her concepts, for the locals I met on the beach, in Antarabangsa or even on the street, for the shitty people who taught me that not everybody you meet in travel will be kind, respectful and understanding, for everyone who gave this aspiring creator a chance to fulfill her dreams. Thank you, thank you, a million times, thank you, and till we all meet again. #travel  #travellife  #Penang  #Malaysia  #lifelessons  #experience  #wanderlust  #explore  #art  #streetart  #artist  #traveler  #backpacking  #solotravel  #gapyear  #dreams  #travelphotography  #happiness  #TrulyAsia  #happy  #goodbye  #instatravel  #instapassport  #igtravel  #igpassport  #travelersnotebook  #thankful  #Asia  #SoutheastAsia 
Джорджтаун был нашим вторым городом а азиатском приключении (после одного дня в Бангкоке) и первым в Малайзии. Находится на небольшом острове, с западной стороны Малаккского полуострова, входит в список ЮНЕСКО. Приятно по ходить по  улочкам, искать объекты стрит арта в переулках (они все казаны на картах, таких как maps.me), город можно открывать с разных сторон. Известен как один из лучших городов в мире с точки зрения гастрономических направлений. #georgetown#malaysia#penang#travel#asiatrip2017#earth#worldexplore
Джорджтаун был нашим вторым городом а азиатском приключении (после одного дня в Бангкоке) и первым в Малайзии. Находится на небольшом острове, с западной стороны Малаккского полуострова, входит в список ЮНЕСКО. Приятно по ходить по улочкам, искать объекты стрит арта в переулках (они все казаны на картах, таких как maps.me), город можно открывать с разных сторон. Известен как один из лучших городов в мире с точки зрения гастрономических направлений. #georgetown #malaysia #penang #travel #asiatrip2017 #earth #worldexplore 
PN-968 , 10K MAH gais! 🔥
.
Powerbank paling kecik molek. Nak letak dalam poket pun boleh. Senang!
.
Ada 2 charging ports, digital display dengan tekstur body yang umphh!  Tengok gambar.🎉
.
Sekarang tengah buat promo #Lelong2Ramadhan , so jangan terlepas okeh? 😘
.
Tekan link di bio!
.
#pinengmalaysia #pineng #pinengpowerbank #pinengmurah #originalpinengpowerbank #originalpineng#powerbank #powerbankmurah #powerbankoriginalmurah #powerbankpinengmurahmalaysia @dr.powerbank_ #penang #kedah #perlis #perak #selangor #kualalumpur #kelantan #pahang #terengganu #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak
PN-968 , 10K MAH gais! 🔥 . Powerbank paling kecik molek. Nak letak dalam poket pun boleh. Senang! . Ada 2 charging ports, digital display dengan tekstur body yang umphh! Tengok gambar.🎉 . Sekarang tengah buat promo #Lelong2Ramadhan  , so jangan terlepas okeh? 😘 . Tekan link di bio! . #pinengmalaysia  #pineng  #pinengpowerbank  #pinengmurah  #originalpinengpowerbank  #originalpineng #powerbank  #powerbankmurah  #powerbankoriginalmurah  #powerbankpinengmurahmalaysia  @dr.powerbank_ #penang  #kedah  #perlis  #perak  #selangor  #kualalumpur  #kelantan  #pahang  #terengganu  #melaka  #negerisembilan  #johor  #sabah  #sarawak 
Kelebihan Cubremi Foundation
✔️ Melawan garis halus & tanda penuaan
✔️ Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+)
✔️ Tidak bercapuk & tahan lama
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ Mengurangkan penampilan pori pori terbuka
✔️ Teksture lebih ringan & mudah digunakan
✔️ Anti rekahan
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Tidak menjadikan kulit berminyak & melekit
.
.
Pakai Cubremi je tapi dah flawless habis macam pakai foundation mahal 😍
.
PAKAI CUBREMI FOUNDATION CONFIRM GOJES
RM28
Postage RM8 sm RM11 ss
.
Klik link dekat bio untuk order 📩
.
#sobella | #sayajualmurah | #eyeshadow | #sayapakaisayajual | #bazarpaknilmurah |
#parut | #flawlessmakeup | #bazaaronline | #bazarpaknil | #sayajualprodukkecantikan |
#promosi | #foundation | #makeuptutorial |
#makeupartist | #foundationmurah | #jerawat | #produktempatan | #neelofa | #fattzura | #giftreview | #aurainstabatch6 | #ipoh | #kualalumpur | #manjung |#penang | #perak | #uitm | #unikl | #makeuplover
Kelebihan Cubremi Foundation ✔️ Melawan garis halus & tanda penuaan ✔️ Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) ✔️ Tidak bercapuk & tahan lama ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Mengurangkan penampilan pori pori terbuka ✔️ Teksture lebih ringan & mudah digunakan ✔️ Anti rekahan ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Tidak menjadikan kulit berminyak & melekit . . Pakai Cubremi je tapi dah flawless habis macam pakai foundation mahal 😍 . PAKAI CUBREMI FOUNDATION CONFIRM GOJES RM28 Postage RM8 sm RM11 ss . Klik link dekat bio untuk order 📩 . #sobella  | #sayajualmurah  | #eyeshadow  | #sayapakaisayajual  | #bazarpaknilmurah  | #parut  | #flawlessmakeup  | #bazaaronline  | #bazarpaknil  | #sayajualprodukkecantikan  | #promosi  | #foundation  | #makeuptutorial  | #makeupartist  | #foundationmurah  | #jerawat  | #produktempatan  | #neelofa  | #fattzura  | #giftreview  | #aurainstabatch6  | #ipoh  | #kualalumpur  | #manjung  |#penang  | #perak  | #uitm  | #unikl  | #makeuplover 
#sayajual #preloved

Forevor Young By Nealofarhijab

Price : 1 Pair RM 15 (exclude postage)

Colour : Dusty Brown : Black

#sayajual #preloveditem #prelovedmalaysia#sayajualpreloved
#penang#georgetown
#Nealofarhijab
#Original
#puashati
在这里看到了会走路的鱼 😲
#blue #penang #holiday #family #ootd #throwback #environment
.
NAK CANTIK & SEKSI SEBELUM RAYA NI?
.
Dapatkan Punggung Yang Seksi, Montok & Mantap Seawal 7 HARI Hanya Dengan SUPERQUEEN.
.
🤗Tanpa perlu pembedahan.
🤗Tanpa perlu urutan.
🤗Tanpa perlu suntikan yang merbahaya.
.
Hanya perlu makan Dua biji sehari & U'olls semua akan dapat breast & punggung yang bulat serta menawan 😍.
.
SUPERQUEEN mampu membuat kulit cantik, halus serta badan yang montok dan menggoda. Pasti raya ni u'olls mesti cun melecun 😘🙈.
.
Whatsapp kami 📱013-7696948☎️.
.
#beauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik  #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor
. NAK CANTIK & SEKSI SEBELUM RAYA NI? . Dapatkan Punggung Yang Seksi, Montok & Mantap Seawal 7 HARI Hanya Dengan SUPERQUEEN. . 🤗Tanpa perlu pembedahan. 🤗Tanpa perlu urutan. 🤗Tanpa perlu suntikan yang merbahaya. . Hanya perlu makan Dua biji sehari & U'olls semua akan dapat breast & punggung yang bulat serta menawan 😍. . SUPERQUEEN mampu membuat kulit cantik, halus serta badan yang montok dan menggoda. Pasti raya ni u'olls mesti cun melecun 😘🙈. . Whatsapp kami 📱013-7696948☎️. . #beauvineen  #hanteam  #cantik  #cantikalami  #jomcantik  #putihgebu  #putihalami  #montok  #seksi  #payudaramontok  #payudarakendur  #punggungmontok  #punggungcantik  #payudaraleper  #payudarabulat  #isteri  #projekmemikatsuami  #bulanmadu  #pengantinbaru  #penang  #shahalam  #sarawak  #sabah  #jaybee  #jubahcantik  #kurungmoden  #kebayamodern  #pulaupangkor 
Minggu ni #PenangHamsterHomemadeFood selamat sampai ke Kelantan dan selamat COD kat USM. Thanks Aqilah, Farez n Zul sbb support kami. Alhamdullilah 😊
.
.
Kepada yang berminat tu kalau nak beli hamster saja pon boleh, botoi ayaq saja pon boleh, makanan saja ja pon boleh kalau nk beli semua pon lagilah boleh 😊.... insyallah kami trusted seller. Boleh tgok feedback customer kami di FB Nur Afiq atau IG @nura.fiq
.
.
Dekat boleh COD jauh kena pos la noh😄... tapi kalau mau pihak kami poskan hamster sampai ke destinasi tu kena standby duit lebih sikit la untuk urusan pengeposan 😅. *Harga hamster dan pos lain2 noh*. Rage harga pos daripada rm 25 hingga rm 40 bergantung kepada tempat dan lokasi yang akan dipos. 😉
.
.
Berminat dengan hamster PHH sama ada nak beli sekoq, sepasang atau borong dan nak beli #PenangHamsterHomemadeMixFood atau botoi ayaq ?
Boleh... PM / DM
Fb - Nur Afiq
Ig - @nura.fiq
WS - (Paling Cepat respond)
http://www.wasap.my/60174590309
.
.
Tq 😘
.
.
#FeedbackCustomerPHH
#PenangHomebreedHamster #PHH
#hamster #hamstermalaysia #lovehamster #cutehamster #hamsterpenang  #homebreedhamster #hamsterbreeder #smallpet #hamsterforsell  #hamsterlover #malaysiahamster #penanghamster #dwarfhamster #hamsterseller #hamsterlove #petlover #pet #hamsterutara #hamstergram #hamstergramer #penang #utara
Minggu ni #PenangHamsterHomemadeFood  selamat sampai ke Kelantan dan selamat COD kat USM. Thanks Aqilah, Farez n Zul sbb support kami. Alhamdullilah 😊 . . Kepada yang berminat tu kalau nak beli hamster saja pon boleh, botoi ayaq saja pon boleh, makanan saja ja pon boleh kalau nk beli semua pon lagilah boleh 😊.... insyallah kami trusted seller. Boleh tgok feedback customer kami di FB Nur Afiq atau IG @nura.fiq . . Dekat boleh COD jauh kena pos la noh😄... tapi kalau mau pihak kami poskan hamster sampai ke destinasi tu kena standby duit lebih sikit la untuk urusan pengeposan 😅. *Harga hamster dan pos lain2 noh*. Rage harga pos daripada rm 25 hingga rm 40 bergantung kepada tempat dan lokasi yang akan dipos. 😉 . . Berminat dengan hamster PHH sama ada nak beli sekoq, sepasang atau borong dan nak beli #PenangHamsterHomemadeMixFood  atau botoi ayaq ? Boleh... PM / DM Fb - Nur Afiq Ig - @nura.fiq WS - (Paling Cepat respond) http://www.wasap.my/60174590309 . . Tq 😘 . . #FeedbackCustomerPHH  #PenangHomebreedHamster  #PHH  #hamster  #hamstermalaysia  #lovehamster  #cutehamster  #hamsterpenang  #homebreedhamster  #hamsterbreeder  #smallpet  #hamsterforsell  #hamsterlover  #malaysiahamster  #penanghamster  #dwarfhamster  #hamsterseller  #hamsterlove  #petlover  #pet  #hamsterutara  #hamstergram  #hamstergramer  #penang  #utara 
.
NAK CANTIK & SEKSI SEBELUM RAYA NI?
.
Dapatkan Punggung Yang Seksi, Montok & Mantap Seawal 7 HARI Hanya Dengan SUPERQUEEN.
.
🤗Tanpa perlu pembedahan.
🤗Tanpa perlu urutan.
🤗Tanpa perlu suntikan yang merbahaya.
.
Hanya perlu makan Dua biji sehari & U'olls semua akan dapat breast & punggung yang bulat serta menawan 😍.
.
SUPERQUEEN mampu membuat kulit cantik, halus serta badan yang montok dan menggoda. Pasti raya ni u'olls mesti cun melecun 😘🙈.
.
Whatsapp kami 📱013-7696948☎️.
.
#beauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik  #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor
. NAK CANTIK & SEKSI SEBELUM RAYA NI? . Dapatkan Punggung Yang Seksi, Montok & Mantap Seawal 7 HARI Hanya Dengan SUPERQUEEN. . 🤗Tanpa perlu pembedahan. 🤗Tanpa perlu urutan. 🤗Tanpa perlu suntikan yang merbahaya. . Hanya perlu makan Dua biji sehari & U'olls semua akan dapat breast & punggung yang bulat serta menawan 😍. . SUPERQUEEN mampu membuat kulit cantik, halus serta badan yang montok dan menggoda. Pasti raya ni u'olls mesti cun melecun 😘🙈. . Whatsapp kami 📱013-7696948☎️. . #beauvineen  #hanteam  #cantik  #cantikalami  #jomcantik  #putihgebu  #putihalami  #montok  #seksi  #payudaramontok  #payudarakendur  #punggungmontok  #punggungcantik  #payudaraleper  #payudarabulat  #isteri  #projekmemikatsuami  #bulanmadu  #pengantinbaru  #penang  #shahalam  #sarawak  #sabah  #jaybee  #jubahcantik  #kurungmoden  #kebayamodern  #pulaupangkor 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
Happiness during a drizzle at dusk is a clear brolly. Makes me feel like a kid all over again ! #penang #ropewalk #clearumbrella #ironart #penangstreetart
NEW READYSTOCK!
.
Balqis kurung
.
Price :
RM145 add RM5 (SS)
.
Material :
Strechable denim cotton and skirt with net
.
Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
.
Measurement (in inch) :
.
Size S|M Label M
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tangan :22
Labuh baju :26
Pinggang :24 
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
Size L|XL Label XL
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tangan :23
Labuh baju :26
Pinggang :29 
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
#onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa #trend
NEW READYSTOCK! . Balqis kurung . Price : RM145 add RM5 (SS) . Material : Strechable denim cotton and skirt with net . Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve . Measurement (in inch) : . Size S|M Label M Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tangan :22 Labuh baju :26 Pinggang :24 Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . Size L|XL Label XL Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tangan :23 Labuh baju :26 Pinggang :29 Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . #onlineseller  #sayajual  #sayajualmurah  #begmurahcantik  #begmurahonline  #begmurah  #ootd  #trustedseller  #vendorswanted  #vendorneeded  #aor  #pen  #handbagonline  #handbagmurahmurah  #handbagcantik  #bajumurah  #bajucantik  #bajuonline  #hipster  #hijabers  #hijab  #bajurayamurah  #bajuraya2018  #bajuraya  #bajumurah  #kedah  #penang  #tulleskirt  #tulle  #skirtlawa  #trend 
Code: GM

GRAND 69 BACKPACK ✅READY STOK (slgi stok ada)
✅BACKPACK
✅ADA 1 COLOUR ✅MATERIAL:  PU Leather .
❤️PRICE: RM52 SM/ RM57 to SS 🌼Free postage
.
Cara Order :
Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#terapiinstagram 
#assalamualaikum 
#bagpackmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#koreanbag
#bagmurah
#bagcantik
#beg
#uitm
#upm
#usm
#utm
#utem
#unikl
#johorbaharu
#melaka
#penang
#politeknik
#uitmshahalam
#ukm
#handbagmurah
#bagonline
#bazaaronline 
#wanyhasrita
#comelpipimerah
#ctdk
#neelofa
Code: GM GRAND 69 BACKPACK ✅READY STOK (slgi stok ada) ✅BACKPACK ✅ADA 1 COLOUR ✅MATERIAL: PU Leather . ❤️PRICE: RM52 SM/ RM57 to SS 🌼Free postage . Cara Order : Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737 . . #terapiinstagram  #assalamualaikum  #bagpackmurah  #backpackmurah  #backpackmalaysia  #koreanbag  #bagmurah  #bagcantik  #beg  #uitm  #upm  #usm  #utm  #utem  #unikl  #johorbaharu  #melaka  #penang  #politeknik  #uitmshahalam  #ukm  #handbagmurah  #bagonline  #bazaaronline  #wanyhasrita  #comelpipimerah  #ctdk  #neelofa 
Golden hour at this century-old jetty 💎 
นั่งห้อยขาเพลินๆ
Golden hour at this century-old jetty 💎 นั่งห้อยขาเพลินๆ
Jom Bergaya Raya Nanti😘 ☝🏻Converse All Star Red
Sedondon Raya 2018💋

Kualiti ? Memang Cun❤😍
Harga ? Nak Bgi harga bertuah buat siapa pm plg cpt😘
Berminat Tekan Link Di Bio💋

#gshockoriginal #casiomalaysia #casiocopyori #dramamonalisa
 #rempit
 #bazarpaknilmurah #ramadhan2018
 #sayajual 
#sayajualonline 
#jammurah
 #matrempit 
#budaklajak 
#rempit 
#kapcaimalaya 
#kapcaisado
 #videolawak 
#kitaok
 #ikutcarakita #igersmalaysia 
#penang 
#kualalumpur
 #neelofa
 #pencintaduaroda #meletop #jamtanganmurahmalaysia
#sayajualkasut
#kasutmurah
#raya2018
#sayajualjam
Jom Bergaya Raya Nanti😘 ☝🏻Converse All Star Red Sedondon Raya 2018💋 Kualiti ? Memang Cun❤😍 Harga ? Nak Bgi harga bertuah buat siapa pm plg cpt😘 Berminat Tekan Link Di Bio💋 #gshockoriginal  #casiomalaysia  #casiocopyori  #dramamonalisa  #rempit  #bazarpaknilmurah  #ramadhan2018  #sayajual  #sayajualonline  #jammurah  #matrempit  #budaklajak  #rempit  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #videolawak  #kitaok  #ikutcarakita  #igersmalaysia  #penang  #kualalumpur  #neelofa  #pencintaduaroda  #meletop  #jamtanganmurahmalaysia  #sayajualkasut  #kasutmurah  #raya2018  #sayajualjam