an online Instagram web viewer

#pemborongkosmetikmurah medias

Photos

Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!!
.
❌ DIET
❌ PANTANG
❌ EXERCISE
.
✅ MAKAN MACAM BIASA
✅ HIDUP SPT BIASA
✅ PERUBAHAN LUAR BIASA
.
Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl 😱😂
.
1️⃣ BOX RM75 EXC POS
.
Nak kurus sebelum raya kan 💕
.
Grab cepat sementara stok ada lagi . .
Whatsapp sis 0194315779 (atau boleh klik link kat bio)
.
#lovelieekl #lovelieecodkl #lovelieeborong #lovelieemurah#hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah#hellopeachpleasekl #hellopeachpleasebyasyallie#hellopeachpleasebyasyalliee #hppkl #hppasyallie#hellopeachpleaseagent #lovelieeagentkl #sisluvagent #asyallieagent #kualalumpur #klseller  #pemborongkosmetik#pemborongkosmetikmurah #lovebabesagent #lovebabeagent#pemborongkosmetiktermurah #pemborongkecantikan#teammommyasya #LUVliees #luvbabes
Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!! . ❌ DIET ❌ PANTANG ❌ EXERCISE . ✅ MAKAN MACAM BIASA ✅ HIDUP SPT BIASA ✅ PERUBAHAN LUAR BIASA . Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl 😱😂 . 1️⃣ BOX RM75 EXC POS . Nak kurus sebelum raya kan 💕 . Grab cepat sementara stok ada lagi . . Whatsapp sis 0194315779 (atau boleh klik link kat bio) . #lovelieekl  #lovelieecodkl  #lovelieeborong  #lovelieemurah #hellopeachplease  #lovebabeagent  #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasekl  #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee  #hppkl  #hppasyallie #hellopeachpleaseagent  #lovelieeagentkl  #sisluvagent  #asyallieagent  #kualalumpur  #klseller   #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah  #lovebabesagent  #lovebabeagent #pemborongkosmetiktermurah  #pemborongkecantikan #teammommyasya  #LUVliees  #luvbabes 
Kulit gelap ??kusam ??berjerawat dan jeragat ??lebih teruk sunburn x hilang ??daki x tanggal ??hmmm stress nya kn ??daa mcm2 mkn suppliment tapi masih xde kesan ??hmm mcm mne yaa ??apa kata cuba rwt dri luar jugak 😍
.
Rawat dari luar ?ape tu ??haa jomm cuba @sparklesoap_official ..sental2 shja boom putih berseri 😍
.
.
Urmm btol ke ni ?ok apa kata tolak tepi dulu soalan tu ..kita cuba dulu ..belum cuba belum tahu ..daa ramai yg berjaya dgn sparkle soap taw 😘
.
.
Sparkle soap kini tampil dgn wajah baru dan formula baru ..apa bhn dlm sabun tu ??
Bahan utama ialah madu asli yg mmg bagus untk mncrhkn klit dan mrwt plbagai mslh kulit ..selain itu ekstrak bunga lavender yg mampu menghilangkn peluh dan bau badan ..dn yg best nya esktrak 24k gold yg blh menganjalkan dan menegangkn kulit uolss ..haa awet mude gitu 😋
.
.
Nak cuba jugak ??nak cantik nk putih ??LELAKI DAN PEREMPUAN 😍
Lets try this guyss ..
@sparklesoap_official
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih 
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikorigina
#perlashine#glutapanacea#perlaking#suplementpemutih
#suplementkulit#ibuputih#foundation#vitaminkulit#glutax
#glucogen#lipstickmurah#blushermurah#cepatputih
#pemutihbadan#pemutihketiak 
#hijab#hijabcantik#hijabindonesia
Kulit gelap ??kusam ??berjerawat dan jeragat ??lebih teruk sunburn x hilang ??daki x tanggal ??hmmm stress nya kn ??daa mcm2 mkn suppliment tapi masih xde kesan ??hmm mcm mne yaa ??apa kata cuba rwt dri luar jugak 😍 . Rawat dari luar ?ape tu ??haa jomm cuba @sparklesoap_official ..sental2 shja boom putih berseri 😍 . . Urmm btol ke ni ?ok apa kata tolak tepi dulu soalan tu ..kita cuba dulu ..belum cuba belum tahu ..daa ramai yg berjaya dgn sparkle soap taw 😘 . . Sparkle soap kini tampil dgn wajah baru dan formula baru ..apa bhn dlm sabun tu ?? Bahan utama ialah madu asli yg mmg bagus untk mncrhkn klit dan mrwt plbagai mslh kulit ..selain itu ekstrak bunga lavender yg mampu menghilangkn peluh dan bau badan ..dn yg best nya esktrak 24k gold yg blh menganjalkan dan menegangkn kulit uolss ..haa awet mude gitu 😋 . . Nak cuba jugak ??nak cantik nk putih ??LELAKI DAN PEREMPUAN 😍 Lets try this guyss .. @sparklesoap_official . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina  #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih  #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax  #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih  #pemutihbadan #pemutihketiak  #hijab #hijabcantik #hijabindonesia 
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍
.
.
Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️
.
APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN SPARKLE SOAP
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗
.
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG 
KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI 
@sparklesoap_official
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍 . . Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️ . APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔 . . KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗 . . Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI @sparklesoap_official . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
Kulit gelap ??kusam ??berjerawat dan jeragat ??lebih teruk sunburn x hilang ??daki x tanggal ??hmmm stress nya kn ??daa mcm2 mkn suppliment tapi masih xde kesan ??hmm mcm mne yaa ??apa kata cuba rwt dri luar jugak 😍
.
Rawat dari luar ?ape tu ??haa jomm cuba @sparklesoap_official ..sental2 shja boom putih berseri 😍
.
.
Urmm btol ke ni ?ok apa kata tolak tepi dulu soalan tu ..kita cuba dulu ..belum cuba belum tahu ..daa ramai yg berjaya dgn sparkle soap taw 😘
.
.
Sparkle soap kini tampil dgn wajah baru dan formula baru ..apa bhn dlm sabun tu ??
Bahan utama ialah madu asli yg mmg bagus untk mncrhkn klit dan mrwt plbagai mslh kulit ..selain itu ekstrak bunga lavender yg mampu menghilangkn peluh dan bau badan ..dn yg best nya esktrak 24k gold yg blh menganjalkan dan menegangkn kulit uolss ..haa awet mude gitu 😋
.
.
Nak cuba jugak ??nak cantik nk putih ??LELAKI DAN PEREMPUAN 😍
Lets try this guyss ..
@sparklesoap_official
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih 
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikorigina
#perlashine#glutapanacea#perlaking#suplementpemutih
#suplementkulit#ibuputih#foundation#vitaminkulit#glutax
#glucogen#lipstickmurah#blushermurah#cepatputih
#pemutihbadan#pemutihketiak 
#hijab#hijabcantik#hijabindonesia
Kulit gelap ??kusam ??berjerawat dan jeragat ??lebih teruk sunburn x hilang ??daki x tanggal ??hmmm stress nya kn ??daa mcm2 mkn suppliment tapi masih xde kesan ??hmm mcm mne yaa ??apa kata cuba rwt dri luar jugak 😍 . Rawat dari luar ?ape tu ??haa jomm cuba @sparklesoap_official ..sental2 shja boom putih berseri 😍 . . Urmm btol ke ni ?ok apa kata tolak tepi dulu soalan tu ..kita cuba dulu ..belum cuba belum tahu ..daa ramai yg berjaya dgn sparkle soap taw 😘 . . Sparkle soap kini tampil dgn wajah baru dan formula baru ..apa bhn dlm sabun tu ?? Bahan utama ialah madu asli yg mmg bagus untk mncrhkn klit dan mrwt plbagai mslh kulit ..selain itu ekstrak bunga lavender yg mampu menghilangkn peluh dan bau badan ..dn yg best nya esktrak 24k gold yg blh menganjalkan dan menegangkn kulit uolss ..haa awet mude gitu 😋 . . Nak cuba jugak ??nak cantik nk putih ??LELAKI DAN PEREMPUAN 😍 Lets try this guyss .. @sparklesoap_official . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina  #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih  #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax  #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih  #pemutihbadan #pemutihketiak  #hijab #hijabcantik #hijabindonesia 
BLINK2 GITUU 😍😍😍
New packaging ..new formula ..tp masih kekalkan bau dan warna yg asal ..juga masih menggunakan bahan semulajadi sbagai bhan asas iaitu madu asli dan bau sudah semestinya kekalkn bau lavender yg digilai rmai 😍😍
Habiss tuu apa yg lain nya ??
Kami menambahkan ekstrak 24k gold untk kesan lebih super duper wow dan warna kotak yg lebih funky dan cantikk 😋😜
.
.
Best ke x best ??mesti laa best ..yg ini dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan uolss ..permintaan sgt3 tinggi 😍😍
Masing2 nk cerah dan putih berseri kn ..haa jom serikan diri anda semua dgn sparkle soap 😍
.
.
Keyakinan anda bermula di sini 
@sparklesoap.kl
Sental2 jee boom putih bersih 😍
Rugi wehh kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih 
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikorigina
#perlashine#glutapanacea#perlaking#suplementpemutih
#suplementkulit#ibuputih#foundation#vitaminkulit#glutax
#glucogen#lipstickmurah#blushermurah#cepatputih
#pemutihbadan#pemutihketiak 
#hijab#hijabcantik#hijabindonesia
BLINK2 GITUU 😍😍😍 New packaging ..new formula ..tp masih kekalkan bau dan warna yg asal ..juga masih menggunakan bahan semulajadi sbagai bhan asas iaitu madu asli dan bau sudah semestinya kekalkn bau lavender yg digilai rmai 😍😍 Habiss tuu apa yg lain nya ?? Kami menambahkan ekstrak 24k gold untk kesan lebih super duper wow dan warna kotak yg lebih funky dan cantikk 😋😜 . . Best ke x best ??mesti laa best ..yg ini dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan uolss ..permintaan sgt3 tinggi 😍😍 Masing2 nk cerah dan putih berseri kn ..haa jom serikan diri anda semua dgn sparkle soap 😍 . . Keyakinan anda bermula di sini @sparklesoap.kl Sental2 jee boom putih bersih 😍 Rugi wehh kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina  #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih  #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax  #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih  #pemutihbadan #pemutihketiak  #hijab #hijabcantik #hijabindonesia 
JAMU KACIP MALAM
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM33 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Sakit senggugut berkurang.
💥Menguatkan tenaga batin.
💥Payudara & bibir miss v kembali tegang.
💥Mudah mengeluarkan angin dalam badan.
💥Peredaran darah semakin lancar.
💥Perut kempis dan badan terasa ringan.
💥Sakit tumit dan lutut hilang.
💥Wajah sentiasa awet muda.
💥Keputihan hilang.
💥Miss V semakin sempit dan ketat.
💥Menawan hati suami di ranjang.
💥Gatal-gatal di miss v hilang.
💥Peredaran haid semakin lancar.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
📌Untuk wanita dah berkahwin.
➡️2 biji kapsul sama ada selepas sarapan pagi @ sebelum masuk tidur.
📌Untuk wanita belum berkahwin.
➡️1 biji kapsul sama ada selepas sarapan pagi @ sebelum masuk tidur.
📌Untuk wanita berpantang
➡️2 kapsul sebelum tidur. .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #jamukacipmalam#jamukacipmalammurah#jamukacipmalamborong#jamukacipmalamborongmurah#jamukacipmalammurahborong#jamuperapat#jamuperapatmurah#ellsyabeauty#jamuyounggold#jamuamirna#jsdfemininewash#jsdmurah#kacipmalam#kacipmalammurah#kacipmalamborong#igkosmetikmurah#pemborongshahalam#pemborongkosmetikmurah#bazaarpaknil
JAMU KACIP MALAM 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM33 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KELEBIHAN DAN MANFAAT 💥Sakit senggugut berkurang. 💥Menguatkan tenaga batin. 💥Payudara & bibir miss v kembali tegang. 💥Mudah mengeluarkan angin dalam badan. 💥Peredaran darah semakin lancar. 💥Perut kempis dan badan terasa ringan. 💥Sakit tumit dan lutut hilang. 💥Wajah sentiasa awet muda. 💥Keputihan hilang. 💥Miss V semakin sempit dan ketat. 💥Menawan hati suami di ranjang. 💥Gatal-gatal di miss v hilang. 💥Peredaran haid semakin lancar. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN 📌Untuk wanita dah berkahwin. ➡️2 biji kapsul sama ada selepas sarapan pagi @ sebelum masuk tidur. 📌Untuk wanita belum berkahwin. ➡️1 biji kapsul sama ada selepas sarapan pagi @ sebelum masuk tidur. 📌Untuk wanita berpantang ➡️2 kapsul sebelum tidur. . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #jamukacipmalamborong #jamukacipmalamborongmurah #jamukacipmalammurahborong #jamuperapat #jamuperapatmurah #ellsyabeauty #jamuyounggold #jamuamirna #jsdfemininewash #jsdmurah #kacipmalam #kacipmalammurah #kacipmalamborong #igkosmetikmurah #pemborongshahalam #pemborongkosmetikmurah #bazaarpaknil 
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM48 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Menghilangkan kegatalan
💥Membunuh bakteria dan kulat
💥Merawat keputihan
💥Mengetatkan faraj
💥Memulihkan luka selepas bersalin
💥Memberi haruman 24jam sepanjang hari
💥Mencegah kegatalan, kulat serta ketidakselesaan
💥Mencegah bau yang kurang enak.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
➡️Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung .
➡️Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau.
➡️Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
➡️Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
➡️Time period Tak digalakkan untuk Spray
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#hunnybunnymissvperfume
#hunnybunnymissvperfumemurah
#hunnybunnymissvperfumemurahborong
#hunnybunnymissvperfumeborongmurah
#missvperfumemurah #missvperfumewangi #missvperfumeborong #missvperfume
#perfumemissv #bazarpaknil
#onlineshopmurah #onlinemurah #igkosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM48 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Menghilangkan kegatalan 💥Membunuh bakteria dan kulat 💥Merawat keputihan 💥Mengetatkan faraj 💥Memulihkan luka selepas bersalin 💥Memberi haruman 24jam sepanjang hari 💥Mencegah kegatalan, kulat serta ketidakselesaan 💥Mencegah bau yang kurang enak. #Ellsyabeauty  🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN ➡️Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. ➡️Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung . ➡️Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. ➡️Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu. ➡️Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau. ➡️Time period Tak digalakkan untuk Spray 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #hunnybunnymissvperfume  #hunnybunnymissvperfumemurah  #hunnybunnymissvperfumemurahborong  #hunnybunnymissvperfumeborongmurah  #missvperfumemurah  #missvperfumewangi  #missvperfumeborong  #missvperfume  #perfumemissv  #bazarpaknil  #onlineshopmurah  #onlinemurah  #igkosmetikmurah  #pemborongkosmetikmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkosmetik  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurah  #produkkesihatan  #trustedseller  #jualborong  #kosmetikmalaysia  #igkosmetikmurah  #igshopmalaysia  🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki dan perempuan
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih 
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikorigina
#perlashine#glutapanacea#perlaking#suplementpemutih
#suplementkulit#ibuputih#foundation#vitaminkulit#glutax
#glucogen#lipstickmurah#blushermurah#cepatputih
#pemutihbadan#pemutihketiak 
#hijab#hijabcantik#hijabindonesia
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki dan perempuan . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina  #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih  #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax  #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih  #pemutihbadan #pemutihketiak  #hijab #hijabcantik #hijabindonesia 
HEBAT NYA MADU ASLI !!! Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗

Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝
✔️mengurangkan alergik serta asma
✔️mencegah bakteria
✔️menurunkan berat badan
✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki
✔️mencerahkan kulit
✔️melembabkan kulit
✔️merawat sunburn
✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat
✔️menjaga kelembutan kulit
✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak
✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit
✔️mampu mengubati kurap dan gatal
✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah

Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍

HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih 
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikorigina
#perlashine#glutapanacea#perlaking#suplementpemutih
#suplementkulit#ibuputih#foundation#vitaminkulit#glutax
#glucogen#lipstickmurah#blushermurah#cepatputih
#pemutihbadan#pemutihketiak 
#hijab#hijabcantik#hijabindonesia
HEBAT NYA MADU ASLI !!! Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗 Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝 ✔️mengurangkan alergik serta asma ✔️mencegah bakteria ✔️menurunkan berat badan ✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki ✔️mencerahkan kulit ✔️melembabkan kulit ✔️merawat sunburn ✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat ✔️menjaga kelembutan kulit ✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak ✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit ✔️mampu mengubati kurap dan gatal ✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍 HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina  #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih  #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax  #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih  #pemutihbadan #pemutihketiak  #hijab #hijabcantik #hijabindonesia 
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID
✔ Berperisa BERRY (masam masam manis)
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas
✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
✔ Selamat dan berkesan
✔ Tiada gelatin dan 100% halal
✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP
✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC)

#dianz #lipstick #lipsmatte #foundation #eyeshadow #eyeliner #eyebrows #eyelashes #blusher #makeup #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupborong #instashop #igshop #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #pemborongmurah #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #visitmyig
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID ✔ Berperisa BERRY (masam masam manis) ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas ✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi ✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif ✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang ✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku ✔ Selamat dan berkesan ✔ Tiada gelatin dan 100% halal ✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP ✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC) #dianz  #lipstick  #lipsmatte  #foundation  #eyeshadow  #eyeliner  #eyebrows  #eyelashes  #blusher  #makeup  #makeupmalaysia  #makeupmurah  #makeupborong  #instashop  #igshop  #bazarpaknilmurah  #bazarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknilkosmetik  #pemborongmurah  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #visitmyig 
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID
✔ Berperisa BERRY (masam masam manis)
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas
✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
✔ Selamat dan berkesan
✔ Tiada gelatin dan 100% halal
✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP
✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC)

#dianz #lipstick #lipsmatte #foundation #eyeshadow #eyeliner #eyebrows #eyelashes #blusher #makeup #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupborong #instashop #igshop #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #pemborongmurah #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #visitmyig
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID ✔ Berperisa BERRY (masam masam manis) ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas ✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi ✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif ✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang ✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku ✔ Selamat dan berkesan ✔ Tiada gelatin dan 100% halal ✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP ✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC) #dianz  #lipstick  #lipsmatte  #foundation  #eyeshadow  #eyeliner  #eyebrows  #eyelashes  #blusher  #makeup  #makeupmalaysia  #makeupmurah  #makeupborong  #instashop  #igshop  #bazarpaknilmurah  #bazarmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknilkosmetik  #pemborongmurah  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #visitmyig 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yippii msuk dan msukk lagii haa feedback sparkle soap 😍
Produk viral smestinya sparkle soap bakal mrubah drii anda brtmbh yakinn utk brdpn dgn orgg ..yg pstii tiade lagii ejekan2 dr tmn2 ..tmpil cerahh berserii dgn sparkle soap ..haa gituu ..lihat gmbr pn daa nmpk prubhan tuu kn ..smpai nmpk urat hijau tuu uolss ..sparkle soap mmg trbukti berkesan 👍
.
Sental2 shaja boom putih berseri
Pasti puas hati 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Yippii msuk dan msukk lagii haa feedback sparkle soap 😍 Produk viral smestinya sparkle soap bakal mrubah drii anda brtmbh yakinn utk brdpn dgn orgg ..yg pstii tiade lagii ejekan2 dr tmn2 ..tmpil cerahh berserii dgn sparkle soap ..haa gituu ..lihat gmbr pn daa nmpk prubhan tuu kn ..smpai nmpk urat hijau tuu uolss ..sparkle soap mmg trbukti berkesan 👍 . Sental2 shaja boom putih berseri Pasti puas hati 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Assalamualaikum semua 🌸 HI HI HI , annyeonggg 😘😘
.

Harini ramadhan keberapa yeee ? Dah prepare for Raya ? Atau ada yg wktu raya nii dah jadi #rajasehari ? #eday kee ? .

Jomm tgk kosmetik yg sis jual 🔥 HOT SELLING 🔥 terbakar bakar . Bersinar sinar mata tgk tauu 👍👍 mana tak nya ? Mascara yg viral tu boleh dapat dkt sini tauu . Harga setanding dgn produk . Mahal tetapi berbaloi 💞 takut scammer ? Tipu ? Inshallah tak sygg . Boleh tgk feedback2 sy yg lepas . #trustedseller yunk 😘😘 awak puas hati beli sis lagi laa terlebih puas hati tau 😍😍 .

Postage setiap barang RM8.00 . Ada yang tanya kalau beli banyak sampai RM50 keatas tak dapat kurang ke sis ? Dapattt lerrr . Sis sgt sgt suka nak bagi free gift tau 😘😘 byk sgt ds sis. Borong byk2 jual area dorang . Jual cod dekat kawasan dorang 🌸👍 kena rajin , minat smuanya berjalan lancar tauuu 🌸 .

Jom whatsapp whatsapp chat chat , kite sembang pasal makeup . Uolss nak kongsi tipss ? .

COME COME COME ‼ di jemput sgt tauu 😍😘
.

www.wasap.my/60172181483
www.wasap.my/60172181483 .

#kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmelaka #kosmetiktampin #pemborongkosmetikmurah
Assalamualaikum semua 🌸 HI HI HI , annyeonggg 😘😘 . Harini ramadhan keberapa yeee ? Dah prepare for Raya ? Atau ada yg wktu raya nii dah jadi #rajasehari  ? #eday  kee ? . Jomm tgk kosmetik yg sis jual 🔥 HOT SELLING 🔥 terbakar bakar . Bersinar sinar mata tgk tauu 👍👍 mana tak nya ? Mascara yg viral tu boleh dapat dkt sini tauu . Harga setanding dgn produk . Mahal tetapi berbaloi 💞 takut scammer ? Tipu ? Inshallah tak sygg . Boleh tgk feedback2 sy yg lepas . #trustedseller  yunk 😘😘 awak puas hati beli sis lagi laa terlebih puas hati tau 😍😍 . Postage setiap barang RM8.00 . Ada yang tanya kalau beli banyak sampai RM50 keatas tak dapat kurang ke sis ? Dapattt lerrr . Sis sgt sgt suka nak bagi free gift tau 😘😘 byk sgt ds sis. Borong byk2 jual area dorang . Jual cod dekat kawasan dorang 🌸👍 kena rajin , minat smuanya berjalan lancar tauuu 🌸 . Jom whatsapp whatsapp chat chat , kite sembang pasal makeup . Uolss nak kongsi tipss ? . COME COME COME ‼ di jemput sgt tauu 😍😘 . www.wasap.my/60172181483 www.wasap.my/60172181483 . #kosmetikmurah  #kosmetik  #kosmetikmelaka  #kosmetiktampin  #pemborongkosmetikmurah 
Aloe Vera Lip Balm

RM 4/pcs

nak borong pon bole jugak tau.lagi banyak lagi murah.💃 postage sm RM8 ss RM11

COD area KL

harga murah2 je sis bagi ni tau 💁🏻 Cepat2 ws sis 0182499454

#lipmattemurah  #lipglossmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #makeupsponge #mascara #mascaramurah #sponngebeautyblender #softsponge #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah
Makeup Sponge Beauty Blender

RM 6/pcs

nak borong pon bole jugak tau.lagi banyak lagi murah.💃 postage sm RM8 ss RM11

COD area KL

harga murah2 je sis bagi ni tau 💁🏻 Cepat2 ws sis 0182499454

#lipmattemurah  #lipglossmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #makeupsponge #mascara #sponngebeautyblender #softsponge #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah
Skinny Mascara 
RM 7/pcs

nak borong pon bole jugak tau.lagi banyak lagi murah.💃 postage sm RM8 ss RM11

COD area KL

harga murah2 je sis bagi ni tau 💁🏻 Cepat2 ws sis 0182499454

#lipmattemurah  #lipglossmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #mascara #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah
Mascara Tarte

RM 6/pcs

nak borong pon bole jugak tau.lagi banyak lagi murah.💃 postage sm RM8 ss RM11

COD area KL

harga murah2 je sis bagi ni tau 💁🏻 Cepat2 ws sis 0182499454

#lipmattemurah  #lipglossmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah
2 in 1 Eyebrow Duo Brush

RM 5/pcs

nak borong pon bole jugak tau.lagi banyak lagi murah.💃 postage sm RM8 ss RM11

COD area KL

harga murah2 je sis bagi ni tau 💁🏻 Cepat2 ws sis 0182499454

#lipmattemurah  #lipglossmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah