an online Instagram web viewer

#pavilion medias

Photos

And it’s done! It just needs a bit of cleaning and sprucing up, and the pavers set in place as a step up. @stevelinebarger does spectacular work! #heworkshard #pavilion #ifyougiveamomanemptyroom #thewholedanghouse #theoutsidetoo #stayinghereforthelonghaul #trexdecking
Kenapa ESP ni hot selling?
.
Tak sempat nak buat stock sendiri, dah disambar oleh customer hehe. 😂 Esp ni memang takkan pernah nak melekat kat rumah.
.
So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda.
.
Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat!
.
💁 Kelebihan ESP:
💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
💚Mengatasi masalah gusi berdarah
.
Nabby sendiri dah nak masuk tahun ke-4 konsisten dengan ESP! Sampaikan orang luar sendiri yang nampak kesan positif kulit nabby 😍
.
Order bulan ni, beli 5 tong dan 1 vitamins shaklee dapat voucher rm50! Untungkan? Klik link di bio untuk order ok?🤗
.

#SayaJualShaklee #ShakleeMelawati #ShakleeKemensah #ShakleeKLCC #ShakleeZooNegara #KulitCantik #VivixKL #SetKurusKL #SayaNakCantik #jk1m #PromoShaklee #Jerawat #KualaLumpur #ShakleeKeramat #ShakleeSetiawangsa #Pavilion #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #setkurusshaklee#esp#espshaklee #kusam #jeragat #jerawatbatu #parutjerawat #milkbooster #sethamilshaklee #fattzura #nakkurus
Kenapa ESP ni hot selling? . Tak sempat nak buat stock sendiri, dah disambar oleh customer hehe. 😂 Esp ni memang takkan pernah nak melekat kat rumah. . So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda. . Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat! . 💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu 💚Pudarkan parut 💚Mengawal pertumbuhan jerawat 💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💚Menghalang penyakit batu karang 💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat 💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 💚Meningkatkan sistem imunisasi badan 💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung 💚Mengatasi masalah gusi berdarah . Nabby sendiri dah nak masuk tahun ke-4 konsisten dengan ESP! Sampaikan orang luar sendiri yang nampak kesan positif kulit nabby 😍 . Order bulan ni, beli 5 tong dan 1 vitamins shaklee dapat voucher rm50! Untungkan? Klik link di bio untuk order ok?🤗 . #SayaJualShaklee  #ShakleeMelawati  #ShakleeKemensah  #ShakleeKLCC  #ShakleeZooNegara  #KulitCantik  #VivixKL  #SetKurusKL  #SayaNakCantik  #jk1m  #PromoShaklee  #Jerawat  #KualaLumpur  #ShakleeKeramat  #ShakleeSetiawangsa  #Pavilion  #shakleeputrajaya  #shakleecyberjaya  #setkurusshaklee #esp #espshaklee  #kusam  #jeragat  #jerawatbatu  #parutjerawat  #milkbooster  #sethamilshaklee  #fattzura  #nakkurus 
Kenapa ESP ni hot selling?
.
Tak sempat nak buat stock sendiri, dah disambar oleh customer hehe. 😂 Esp ni memang takkan pernah nak melekat kat rumah.
.
So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda.
.
Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat!
.
💁 Kelebihan ESP:
💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
💚Mengatasi masalah gusi berdarah
.
Nabby sendiri dah nak masuk tahun ke-4 konsisten dengan ESP! Sampaikan orang luar sendiri yang nampak kesan positif kulit nabby 😍
.
Order bulan ni, beli 5 tong dan 1 vitamins shaklee dapat voucher rm50! Untungkan? Klik link di bio untuk order ok?🤗
.

#SayaJualShaklee #ShakleeMelawati #ShakleeKemensah #ShakleeKLCC #ShakleeZooNegara #KulitCantik #VivixKL #SetKurusKL #SayaNakCantik #jk1m #PromoShaklee #Jerawat #KualaLumpur #ShakleeKeramat #ShakleeSetiawangsa #Pavilion #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #setkurusshaklee#esp#espshaklee #kusam #jeragat #jerawatbatu #parutjerawat #milkbooster #sethamilshaklee #fattzura #nakkurus
Kenapa ESP ni hot selling? . Tak sempat nak buat stock sendiri, dah disambar oleh customer hehe. 😂 Esp ni memang takkan pernah nak melekat kat rumah. . So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda. . Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat! . 💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu 💚Pudarkan parut 💚Mengawal pertumbuhan jerawat 💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💚Menghalang penyakit batu karang 💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat 💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 💚Meningkatkan sistem imunisasi badan 💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung 💚Mengatasi masalah gusi berdarah . Nabby sendiri dah nak masuk tahun ke-4 konsisten dengan ESP! Sampaikan orang luar sendiri yang nampak kesan positif kulit nabby 😍 . Order bulan ni, beli 5 tong dan 1 vitamins shaklee dapat voucher rm50! Untungkan? Klik link di bio untuk order ok?🤗 . #SayaJualShaklee  #ShakleeMelawati  #ShakleeKemensah  #ShakleeKLCC  #ShakleeZooNegara  #KulitCantik  #VivixKL  #SetKurusKL  #SayaNakCantik  #jk1m  #PromoShaklee  #Jerawat  #KualaLumpur  #ShakleeKeramat  #ShakleeSetiawangsa  #Pavilion  #shakleeputrajaya  #shakleecyberjaya  #setkurusshaklee #esp #espshaklee  #kusam  #jeragat  #jerawatbatu  #parutjerawat  #milkbooster  #sethamilshaklee  #fattzura  #nakkurus 
Kenapa ESP ni hot selling?
.
Tak sempat nak buat stock sendiri, dah disambar oleh customer hehe. 😂 Esp ni memang takkan pernah nak melekat kat rumah.
.
So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda.
.
Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat!
.
💁 Kelebihan ESP:
💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
💚Mengatasi masalah gusi berdarah
.
Nabby sendiri dah nak masuk tahun ke-4 konsisten dengan ESP! Sampaikan orang luar sendiri yang nampak kesan positif kulit nabby 😍
.
Order bulan ni, beli 5 tong dan 1 vitamins shaklee dapat voucher rm50! Untungkan? Klik link di bio untuk order ok?🤗
.

#SayaJualShaklee #ShakleeMelawati #ShakleeKemensah #ShakleeKLCC #ShakleeZooNegara #KulitCantik #VivixKL #SetKurusKL #SayaNakCantik #jk1m #PromoShaklee #Jerawat #KualaLumpur #ShakleeKeramat #ShakleeSetiawangsa #Pavilion #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #setkurusshaklee#esp#espshaklee #kusam #jeragat #jerawatbatu #parutjerawat #milkbooster #sethamilshaklee #fattzura #nakkurus
Kenapa ESP ni hot selling? . Tak sempat nak buat stock sendiri, dah disambar oleh customer hehe. 😂 Esp ni memang takkan pernah nak melekat kat rumah. . So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda. . Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat! . 💁 Kelebihan ESP: 💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu 💚Pudarkan parut 💚Mengawal pertumbuhan jerawat 💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat 💚Menghalang penyakit batu karang 💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat 💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 💚Meningkatkan sistem imunisasi badan 💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung 💚Mengatasi masalah gusi berdarah . Nabby sendiri dah nak masuk tahun ke-4 konsisten dengan ESP! Sampaikan orang luar sendiri yang nampak kesan positif kulit nabby 😍 . Order bulan ni, beli 5 tong dan 1 vitamins shaklee dapat voucher rm50! Untungkan? Klik link di bio untuk order ok?🤗 . #SayaJualShaklee  #ShakleeMelawati  #ShakleeKemensah  #ShakleeKLCC  #ShakleeZooNegara  #KulitCantik  #VivixKL  #SetKurusKL  #SayaNakCantik  #jk1m  #PromoShaklee  #Jerawat  #KualaLumpur  #ShakleeKeramat  #ShakleeSetiawangsa  #Pavilion  #shakleeputrajaya  #shakleecyberjaya  #setkurusshaklee #esp #espshaklee  #kusam  #jeragat  #jerawatbatu  #parutjerawat  #milkbooster  #sethamilshaklee  #fattzura  #nakkurus 
Night out with this lad 👌💪 #sydney #life #livin #night #out #sydneylife #me #love #pavilion #coogee #mates
Perfect day for a Kayak we say!

Kayak around the peninsula to one of our private beaches, Mohei Bay, and we’ll set up a picnic lunch at the pavilion for you 🌼
.
.
.
.
#kayak #perfection #seaside #water #moheibay #otara #pavilion #beach #private #privatebeach #home #yours #picoftheday #potd #picnic #fancy #luxury #travel #beauty #smoothsailing #paddle #views #northland #newzealand #helenabaylodge #relaischateaux  #luxurylodgesnz #purenz
Perfect day for a Kayak we say! Kayak around the peninsula to one of our private beaches, Mohei Bay, and we’ll set up a picnic lunch at the pavilion for you 🌼 . . . . #kayak  #perfection  #seaside  #water  #moheibay  #otara  #pavilion  #beach  #private  #privatebeach  #home  #yours  #picoftheday  #potd  #picnic  #fancy  #luxury  #travel  #beauty  #smoothsailing  #paddle  #views  #northland  #newzealand  #helenabaylodge  #relaischateaux  #luxurylodgesnz  #purenz 
http://andreskina.blogspot.com.ar/

Propuesta concurso Pabellones Temáticos 2017 - Argentina - Gutierrez / Kina ¨La Muselina¨

El pabellón de patrimonio cultural consiste en un techo ondulado que emerge desde el suelo de la Plaza del Vaticano generando en el transeúnte la sensación de ver una tela liviana en movimiento, dando a entender que la plaza cobra vida y el sitio es la cubierta de los subsuelos del Teatro Colón. 
Su forma genera en el interior un recorrido con 3 entradas exhibiendo al visitante una ¨línea del tiempo¨. De acuerdo por el lado que entre podrá observar desde el presente al pasado como al revés el paso del tiempo de la zona de Tribunales y su herencia cultural mediante paneles. La espacialidad interior es flexible y se puede modificar de acuerdo a las necesidades. 
El pabellón se ubica en proximidad al Teatro Colón abriéndose a la calle Viamonte, con la intención de generar una expansión exterior que interactúe con el mobiliario existente de la plaza. Hacia el Teatro, la malla se cierra y se transforma en mobiliario convirtiendo ese sector en un sitio de contemplación y descanso frente a una de las fachadas de gran riqueza arquitectónica. 
La Muselina podrá funcionar en todo momento. Por la noche podrá servir como un objeto escultórico que ilumine la plaza del Vaticano. 
Al utilizar elementos estructurales prefabricados y materiales de fácil instalación el pabellón tendrá un aspecto de carácter temporal.
Por donde se la observe, varia tanto su altura como el ancho generando una forma plástica que llama la atención del transeúnte invitándolo al pabellón a conocerlo y recorrerlo.

#planta #floorplan #arquitectura #architecture #pabellon #pavilion #concurso #competition #concursodearquitectura #architecturecompetition #concursopabellonestematicos #pabellondepatrimoniocultural #plazadelvaticano #barriodesannicolas #buenosaires #argentina
http://andreskina.blogspot.com.ar/ Propuesta concurso Pabellones Temáticos 2017 - Argentina - Gutierrez / Kina ¨La Muselina¨ El pabellón de patrimonio cultural consiste en un techo ondulado que emerge desde el suelo de la Plaza del Vaticano generando en el transeúnte la sensación de ver una tela liviana en movimiento, dando a entender que la plaza cobra vida y el sitio es la cubierta de los subsuelos del Teatro Colón. Su forma genera en el interior un recorrido con 3 entradas exhibiendo al visitante una ¨línea del tiempo¨. De acuerdo por el lado que entre podrá observar desde el presente al pasado como al revés el paso del tiempo de la zona de Tribunales y su herencia cultural mediante paneles. La espacialidad interior es flexible y se puede modificar de acuerdo a las necesidades. El pabellón se ubica en proximidad al Teatro Colón abriéndose a la calle Viamonte, con la intención de generar una expansión exterior que interactúe con el mobiliario existente de la plaza. Hacia el Teatro, la malla se cierra y se transforma en mobiliario convirtiendo ese sector en un sitio de contemplación y descanso frente a una de las fachadas de gran riqueza arquitectónica. La Muselina podrá funcionar en todo momento. Por la noche podrá servir como un objeto escultórico que ilumine la plaza del Vaticano. Al utilizar elementos estructurales prefabricados y materiales de fácil instalación el pabellón tendrá un aspecto de carácter temporal. Por donde se la observe, varia tanto su altura como el ancho generando una forma plástica que llama la atención del transeúnte invitándolo al pabellón a conocerlo y recorrerlo. #planta  #floorplan  #arquitectura  #architecture  #pabellon  #pavilion  #concurso  #competition  #concursodearquitectura  #architecturecompetition  #concursopabellonestematicos  #pabellondepatrimoniocultural  #plazadelvaticano  #barriodesannicolas  #buenosaires  #argentina 
Barcelona, you’ve been sooo beautiful
Barcelona, you’ve been sooo beautiful
Concept prototype Sukkah by Arch 101 Design Build Studio #architecture #sanfrancisco #designstudent #design #ccsf_arch
But, my dear, this is not wonderland and you're not Alice 🌲🌙 #summervibes #germany #photography #canon #books #outside #pavilion #forest #nature #summer #bayern #allgäu
Remembering the #tournaments, #travel #teams, #leagues and high school.  Playing in #pauley #pavilion and playing with with some of the #best at the time,  shout out to @chefneezy & @karimkristen . Great Times !
Project name: SANAA Glass Pavilion in Toledo
Architects: SANAA
Located in Toledo, Ohio’s fourth largest city, this glass pavilion was designed by Japanese office SANAA, wishing to create a glass pavilion housing exhibition spaces, two hotspots and several additional workshops. Toledo used to be famous for its glass-manufacturing industry, which today has disappeared. Rectangular in plan, SANAA sub-divided the pavilion into circular glass spaces housing different occupations. In between each pods are corridors which serve as circulation spaces, adding a level of insulate nature through this double layer. By using glass as the main material here, SANAA have achieved a high level of transparency, putting emphasis on the surrounding landscape and nature, a feature commonly found in their architecture.
All the servicing for the hotspurs and other requirements of the building have been buried underground and within the thick floor slab, in order to allow free circulation and fluidity in plan. In this way, glass takes a prominent position in this pavilion and creates sub-spaces between these pods.
Sources: ArchDaily, Domus.
Image credits: SANAA / Iwan Baan
Project name: SANAA Glass Pavilion in Toledo Architects: SANAA Located in Toledo, Ohio’s fourth largest city, this glass pavilion was designed by Japanese office SANAA, wishing to create a glass pavilion housing exhibition spaces, two hotspots and several additional workshops. Toledo used to be famous for its glass-manufacturing industry, which today has disappeared. Rectangular in plan, SANAA sub-divided the pavilion into circular glass spaces housing different occupations. In between each pods are corridors which serve as circulation spaces, adding a level of insulate nature through this double layer. By using glass as the main material here, SANAA have achieved a high level of transparency, putting emphasis on the surrounding landscape and nature, a feature commonly found in their architecture. All the servicing for the hotspurs and other requirements of the building have been buried underground and within the thick floor slab, in order to allow free circulation and fluidity in plan. In this way, glass takes a prominent position in this pavilion and creates sub-spaces between these pods. Sources: ArchDaily, Domus. Image credits: SANAA / Iwan Baan
The only royal residence in the US, Iolani Palace was built in 1882 by King David Kalakaua. It was home to Hawaiian royalty until the monarchy was overthrown in 1893.
•
From Equus, drive 10-15 minutes or take any bus going downtown.
•
Guided tours are $21.75 for adults and $6 for children under 12. Self-led audio tours are $14.75 for adults and $6 for children.
The only royal residence in the US, Iolani Palace was built in 1882 by King David Kalakaua. It was home to Hawaiian royalty until the monarchy was overthrown in 1893. • From Equus, drive 10-15 minutes or take any bus going downtown. • Guided tours are $21.75 for adults and $6 for children under 12. Self-led audio tours are $14.75 for adults and $6 for children.
Was a great weekend with the boys rode Friday after work and camped over night at palmyra then Saturday afternoon rode more and did pretty good at pavillion on Sunday. #enojunglenest #hammockcamping #palmyra #hogbackhill #fgl #campfire #pavilion #motocross #yamaha #yz250 #yz #twostroke
#Repost @parametric.architecture with @get_repost
・・・
(Snapchat: #paarchitecture )
3d printed models of Visual Communications students (ARC1022) at the University of #Toronto .
📸 by Brady Peters & @uoftdaniels .
Please follow us 👇🏼👇🏼👇🏼
@parametric.architecture 
@parametric.architecture 
@parametric.architecture
.
#uoftarchitecture #3dprint #3dprinting #pavilion #fabrication #digitalfabrication #fabricate #digitaldesign #design #designer #parametric #grasshopper3d #rhinoceros3d #parametricarchitecture #parametricdesign #parametricism #architecture #architect #architectureporn #mimar #mimarlik 
#mathematical #algorithm #algorithmicdesign
#Repost  @parametric.architecture with @get_repost ・・・ (Snapchat: #paarchitecture  ) 3d printed models of Visual Communications students (ARC1022) at the University of #Toronto  . 📸 by Brady Peters & @uoftdaniels . Please follow us 👇🏼👇🏼👇🏼 @parametric.architecture @parametric.architecture @parametric.architecture . #uoftarchitecture  #3dprint  #3dprinting  #pavilion  #fabrication  #digitalfabrication  #fabricate  #digitaldesign  #design  #designer  #parametric  #grasshopper3d  #rhinoceros3d  #parametricarchitecture  #parametricdesign  #parametricism  #architecture  #architect  #architectureporn  #mimar  #mimarlik  #mathematical  #algorithm  #algorithmicdesign 
38years have been passed....
38years have been passed....
We had a fun skating session this morning at the #Pavilion!  The older kids have had a great time with the Learn to Skate 8-week-lesson program they offer. I’ve loved watching their progress.  With Sabba here I was able to join them on the ice since he was willing to read to the Little Guy. #homeschool #grandparentsarethebest #iceskating #learntoskate #learntoskateusa #yeahthatgreenville #exersise
FICA 2018
Felicidades a @to_arquitectura por un extraordinario uso de la transparencia, de la sombra, de la estructura a tensión, de la estructura a compresión, de la geometría, de la composición, del espacio y del uso de una pirámide truncada exquisitamente contemporanea...
#fica2018 #architecturephotography #contemporaryarchitecture #light #shadow #pavilion #canopy #architecture #mexico #imperfect
Steel in and next rough plumbing before we shoot this baby!! Take a look at the last picture, showing the design! Vanishing edge out,pergola changed to an elaborate pavilion! Going to be an amazing space and pool!! #liquidscapes #pool #pools #swimming #swimmingpool #custom #custompools #customdesign #firepit #pavilion #pooldecking #outdoorliving #waterfeature #luxurylifestyle #luxuryliving #luxurydesign #luxurypool #landscape #landscapearchitecture #custompoolbuilder #design #vision #commitmenttoexcellence
Steel in and next rough plumbing before we shoot this baby!! Take a look at the last picture, showing the design! Vanishing edge out,pergola changed to an elaborate pavilion! Going to be an amazing space and pool!! #liquidscapes  #pool  #pools  #swimming  #swimmingpool  #custom  #custompools  #customdesign  #firepit  #pavilion  #pooldecking  #outdoorliving  #waterfeature  #luxurylifestyle  #luxuryliving  #luxurydesign  #luxurypool  #landscape  #landscapearchitecture  #custompoolbuilder  #design  #vision  #commitmenttoexcellence 
Some of the wonderful princesses we met when we were in Disneyland Paris, I was so paranoid I wasn't going to meet snow white and then met her twice 😂 met her the first day we were there and I flat out cried 😂 I was not expecting it 😂 also met her the second day we were there and I was in my snow white disney bound so it was fab to get some pictures when I was less overwhelmed, she also said remembered us in the parade later that day which made my year 😄 met aurora twice aswell and she was equally as lovely both times her dress was amazing and she was just gorgeous 😄💖
Some of the wonderful princesses we met when we were in Disneyland Paris, I was so paranoid I wasn't going to meet snow white and then met her twice 😂 met her the first day we were there and I flat out cried 😂 I was not expecting it 😂 also met her the second day we were there and I was in my snow white disney bound so it was fab to get some pictures when I was less overwhelmed, she also said remembered us in the parade later that day which made my year 😄 met aurora twice aswell and she was equally as lovely both times her dress was amazing and she was just gorgeous 😄💖
Goria Multi Functional Structure by Nüvist • Our new project Goria Multi-use Structure has been inspired by smooth forms and curvy lines found on anatomical structures such as bones and muscles. These gorgeous anatomical forms and lines are transformed to an spectacular form to bring life and identity. Goria is inviting users and visitors to see and explore endless possibilities lines of a floating form.  Goria also provides an private isolation area from its environment so it is for multi-purpose use such as events, concerts or meetings for indoor or outdoor spaces. • For more please visit nuvist.com • © nuvist
•
•
•
•
•
•
#superstructure #interior #exterior #design #exhibition  #structure  #architecture #meeting #modern  #contemporary #mimarlik #icmimari #tasarim #pavilion
Goria Multi Functional Structure by Nüvist • Our new project Goria Multi-use Structure has been inspired by smooth forms and curvy lines found on anatomical structures such as bones and muscles. These gorgeous anatomical forms and lines are transformed to an spectacular form to bring life and identity. Goria is inviting users and visitors to see and explore endless possibilities lines of a floating form. Goria also provides an private isolation area from its environment so it is for multi-purpose use such as events, concerts or meetings for indoor or outdoor spaces. • For more please visit nuvist.com • © nuvist
•
•
•
•
• •
#superstructure  #interior  #exterior  #design  #exhibition  #structure  #architecture  #meeting  #modern  #contemporary  #mimarlik  #icmimari  #tasarim  #pavilion 
Doubling down on Durer:  It may not seem like much is happening in our Parallax pavilion, but from this single point of view in the landscape, the shed seems impossibly flat and depthless.  Deceptively simple.  As you move around the property, different perspectival games are played, sometimes making the shed seem foreshortened, sometimes oddly warped in another direction.  You wonder if you’re seeing things correctly... #durer #illusion  #perspective #warped #pavilion #sierrafoothills #goldcountry #parallax #architecture #design
Doubling down on Durer: It may not seem like much is happening in our Parallax pavilion, but from this single point of view in the landscape, the shed seems impossibly flat and depthless. Deceptively simple. As you move around the property, different perspectival games are played, sometimes making the shed seem foreshortened, sometimes oddly warped in another direction. You wonder if you’re seeing things correctly... #durer  #illusion  #perspective  #warped  #pavilion  #sierrafoothills  #goldcountry  #parallax  #architecture  #design 
Шатер Звезда 😍
Вперед за покупками 😊
Аренда шатра, продажа шатра. Киев. Доставка по Украине и по всему миру. 
Спешите заказать 👇
zebra5.com.ua

#шатры #арендашатра #арендакиев #шатрольвів #шатро #тент #намет #canopy #event #lviv #odessa #latvia #usa #litva #herson #zatoka #fest #pavilion #закат #minsk #ebay #america #расвет #tbilisi #kiteschool #свадьба
#шатер #белыйшатер #арендашатра #арендакиев #арендальвов #арендаодесса
Шатер Звезда 😍 Вперед за покупками 😊 Аренда шатра, продажа шатра. Киев. Доставка по Украине и по всему миру. Спешите заказать 👇 zebra5.com.ua #шатры  #арендашатра  #арендакиев  #шатрольвів  #шатро  #тент  #намет  #canopy  #event  #lviv  #odessa  #latvia  #usa  #litva  #herson  #zatoka  #fest  #pavilion  #закат  #minsk  #ebay  #america  #расвет  #tbilisi  #kiteschool  #свадьба  #шатер  #белыйшатер  #арендашатра  #арендакиев  #арендальвов  #арендаодесса 
Planchas de acero corten permiten transformar las ruinas de una granja levantada en el siglo XVIII en el estudio de un artista. “Dos pabellones” por @carmodygroarke 📷 por #johandehlin  #architecture #arquitectura #reformas #pavilion #pabellones #remodelaciones #architettura #acerocorten #fachadas #disupmagazine
Bold and Beautiful. 🔥🤩💦
Bold and Beautiful. 🔥🤩💦
Celebrating Earth Day in the Pacific Garden at the Washington Park Arboretum with 300 other ivy pulling, blackberry ripping and holly yanking volunteers!
Celebrating Earth Day in the Pacific Garden at the Washington Park Arboretum with 300 other ivy pulling, blackberry ripping and holly yanking volunteers!
Music Monday! Flashback to last year Labor Day weekend, performing at @artsbeatseatsroyaloak One of my originals, “Don’t Let Me Win” (find it at my website in bio 🎧)#singersongwriter #music #livemusic #artsbeatseats #detroitmusic #michiganmusic #acoustic #girlswithguitars #outdoors #pavilion #royaloak #katejablonski #singer #originalmusic #originalsong #stage #instamusic #flashback #throwback #stripped #solo
cafe breakfast ✔️
Pavilion and pier ✔️
time for a picnic dinner and chill 😎 #brighton #pavilion #brightonpier
A few edits from Pavilion MX, tag the others please, perfect weekend of racing! ✊ I will be at Area 51 next weekend #onairphotography #moto #mx #pavilion
One for the bucket list! @brighton_dome .
.
.
.
.
.
#brighton #brightondome #tokiomyers #gigshot #bucketlist #showtime #excited #pavilion @tokiomyersworld @lebeauxmusic
Shopping bag. 🛒
Shopping bag. 🛒
Fashionable cafe in Nakameguro☕️
中目黒のオシャレなカフェ☕️
デザートを食べたくて、中目黒駅をウロウロしてたら…発見‼︎
店内もオシャレ😍
メニューもネイミングセンスもオシャレ🤔
今回食べたデザートは…
キャラメルナッツのカッサータ
リッチカカオの58℃ガトーショコラ

#food#yum#yummy#munchies#getinmybelly#yumyum#delicious#eat#dinner#beautiful#love#sharefood#homemade#smile#stuffed#beautiful#cute#favorite#eating#foodgasm#foodpics#followme#follow#good#happy #love#中目黒#pavilion#パビリオン
Fashionable cafe in Nakameguro☕️ 中目黒のオシャレなカフェ☕️ デザートを食べたくて、中目黒駅をウロウロしてたら…発見‼︎ 店内もオシャレ😍 メニューもネイミングセンスもオシャレ🤔 今回食べたデザートは… キャラメルナッツのカッサータ リッチカカオの58℃ガトーショコラ #food #yum #yummy #munchies #getinmybelly #yumyum #delicious #eat #dinner #beautiful #love #sharefood #homemade #smile #stuffed #beautiful #cute #favorite #eating #foodgasm #foodpics #followme #follow #good #happy  #love #中目黒 #pavilion #パビリオン 
...
Temple of the Golden Pavilion 🇯🇵
... Temple of the Golden Pavilion 🇯🇵
入り方わからなくてドキドキした🤙📞#中目黒 #PAVILION #サカナクション
Brion Cemetery Water Pavilion by Carlo Scarpa. Photo by ⠀
@federico.covre Browse Carlo Scarpa's work on divisare.com #divisare #architecture #architecturalphotography #photography #carloscarpa #italy #italianarchitect #master #sanvitodialtivole #garden #italiangardens #italiangarden #pavilion #cemetery #funerary