an online Instagram web viewer

#parabenfree medias

Photos

Good morning Boutiquers. It's #Friday.  I know that it's not October but this week l've heard of the passing of 2 people l know to this terrible disease and been to the funeral of someone l grew up with. And this very day last year my uncle passed away suddenly with prostate cancer. So l urge you all to dig deep and donate ALL YEAR ROUND! Get cancer to do one!!
.
.
.
Just £2 donation will help with further research and save lives. Many woman have been affected by this terrible disease and cancer now affects 1 in 2 people. I'm sure we all know somebody who has battled and lost the fight. .
.
Get your pink ribbon and donate here https://shop.breastcancercare.org.uk
.
.
#breastcancerawareness #Cancer #pink #ribbon #brownbeauty #beauty #greenbeauty  #flawless #parabenfree #crueltyfree #products #bbloggers #thoughtoftheday #quote #qotd #dailymantra #positivity #miracles #greenbeautyblogger #londonblog #50plusblogger #thebrownbeautyboutique
Good morning Boutiquers. It's #Friday . I know that it's not October but this week l've heard of the passing of 2 people l know to this terrible disease and been to the funeral of someone l grew up with. And this very day last year my uncle passed away suddenly with prostate cancer. So l urge you all to dig deep and donate ALL YEAR ROUND! Get cancer to do one!! . . . Just £2 donation will help with further research and save lives. Many woman have been affected by this terrible disease and cancer now affects 1 in 2 people. I'm sure we all know somebody who has battled and lost the fight. . . Get your pink ribbon and donate here https://shop.breastcancercare.org.uk . . #breastcancerawareness  #Cancer  #pink  #ribbon  #brownbeauty  #beauty  #greenbeauty  #flawless  #parabenfree  #crueltyfree  #products  #bbloggers  #thoughtoftheday  #quote  #qotd  #dailymantra  #positivity  #miracles  #greenbeautyblogger  #londonblog  #50plusblogger  #thebrownbeautyboutique 
20% off Andalou Naturals ends this weekend. Use code AND20 at checkout.
If you love the smell of roses, these two are for you! Good size, good price, great ingredients including rosehip and argan oils which are stars in natural skincare. Buy them both while on sale and we will throw in a FREE natural lip balm for you to try too 😉 while stocks last. 
Afterpay and free shipping available. 
#afterpayit #naturalbeauty #naturalskincare #andalounaturals #naturalmummma #nonasties #parabenfree #slsfree #pregnancy
20% off Andalou Naturals ends this weekend. Use code AND20 at checkout. If you love the smell of roses, these two are for you! Good size, good price, great ingredients including rosehip and argan oils which are stars in natural skincare. Buy them both while on sale and we will throw in a FREE natural lip balm for you to try too 😉 while stocks last. Afterpay and free shipping available. #afterpayit  #naturalbeauty  #naturalskincare  #andalounaturals  #naturalmummma  #nonasties  #parabenfree  #slsfree  #pregnancy 
Calendula (gălbenele) flori medicinale nelipsite din cosmeticele ce redau strălucirea și limpezimea pielii🌻💛🌻
#VivaNatura
#NaturallyEfficient
#LeonardRadutzFormula
#beauty #health #cosmetics #naturalingredients #coldprocessed #parabenFREE #crueltyFREE #dermatology #makeup #models #beautyblogger
BAKEL PURE ACT OIL ผลิตภัณฑ์สำหรับเช็ดทำความสะอาดเครื่องสำอางคอย่างอ่อนโยน บริเวณใบหน้า รอบดวงตา แนวขนตา และริมฝีปาก ด้วยสูตรพิเศษจากการปกป้องชั้นผิวด้วยสารสกัดจากธรรมชาติ ไม่ทำลายผิว โดยการทำงานแบบ “similar dissolves similar” เนื่องจากเครื่องสำอางคที่เราใช้กันอยู่ในชีวิตประจำวันจะมีส่วนประกอบของน้ำมันซ่อนอยู่ BAKEL จึงออกแบบผลิตภัณฑ์ที่เหมาะสมและสามารถเช็ดทำความสะอาดเครื่องสำอางคและสิ่งสกปรกออกได้อย่างหมดจด ด้วยส่วนผสมของPURE ACT OIL ทำให้สามารถจับกับน้ำมันและทำความสะอาดได้อย่างง่ายดาย ซึ่งมี hydro-lipic film ช่วยในการปกป้องชั้นผิว 
ด้วยส่วนผสมจากสารสกัดธรรมชาติ
🌱Oryza Sativa(Rice) Bran Oil ช่วยในการบำรุงผิวและต่อต้านสารอนุมูลอิสระ 🌱Avena Sativa(Ot) Bran Extract ให้ความรู้สึกอ่อนโยนต่อผิว 🌱Retinyl Palmitate ทำให้ฟื้นฟูสภาพผิวจากการโดนทำลายและต่อต้านสารอนุมูลอิสระ

ผลลัพธ์จากส่วนผสมทั้งหมดทำให้: 👉🏻ช่วยบำรุง และฟื้นฟูสภาพผิวให้กลับมาแข็งแรง
👉🏻อ่อนโยนต่อผิว ไม่ทำลายผิว
👉🏻ชะลอการเกิดริ้วรอยหรือผิวแห้งเสียก่อนวัย

ปริมาณ 150 ml.ราคา 2,050 บาท

ช็อปวันนี้ ผ่านช่องทางออนไลน์: www.klaireorganic.com
หรือ App for android: klaireorganic
สอบถาม line📲: @klaireorganic(มี@นำหน้าID นะคะ)

#klaireorganic #klairebakel#bakelthailand #skincarecancerprevention #toxicfree #nontoxicbeauty #parabenfree #petrochemicalfree #talcfree #zerouselesssubstances #healthyskin #healthybeauty #loveyourskin #besteyecream #antiaging #antiagingskincare #
BAKEL PURE ACT OIL ผลิตภัณฑ์สำหรับเช็ดทำความสะอาดเครื่องสำอางคอย่างอ่อนโยน บริเวณใบหน้า รอบดวงตา แนวขนตา และริมฝีปาก ด้วยสูตรพิเศษจากการปกป้องชั้นผิวด้วยสารสกัดจากธรรมชาติ ไม่ทำลายผิว โดยการทำงานแบบ “similar dissolves similar” เนื่องจากเครื่องสำอางคที่เราใช้กันอยู่ในชีวิตประจำวันจะมีส่วนประกอบของน้ำมันซ่อนอยู่ BAKEL จึงออกแบบผลิตภัณฑ์ที่เหมาะสมและสามารถเช็ดทำความสะอาดเครื่องสำอางคและสิ่งสกปรกออกได้อย่างหมดจด ด้วยส่วนผสมของPURE ACT OIL ทำให้สามารถจับกับน้ำมันและทำความสะอาดได้อย่างง่ายดาย ซึ่งมี hydro-lipic film ช่วยในการปกป้องชั้นผิว ด้วยส่วนผสมจากสารสกัดธรรมชาติ 🌱Oryza Sativa(Rice) Bran Oil ช่วยในการบำรุงผิวและต่อต้านสารอนุมูลอิสระ 🌱Avena Sativa(Ot) Bran Extract ให้ความรู้สึกอ่อนโยนต่อผิว 🌱Retinyl Palmitate ทำให้ฟื้นฟูสภาพผิวจากการโดนทำลายและต่อต้านสารอนุมูลอิสระ ผลลัพธ์จากส่วนผสมทั้งหมดทำให้: 👉🏻ช่วยบำรุง และฟื้นฟูสภาพผิวให้กลับมาแข็งแรง 👉🏻อ่อนโยนต่อผิว ไม่ทำลายผิว 👉🏻ชะลอการเกิดริ้วรอยหรือผิวแห้งเสียก่อนวัย ปริมาณ 150 ml.ราคา 2,050 บาท ช็อปวันนี้ ผ่านช่องทางออนไลน์: www.klaireorganic.com หรือ App for android: klaireorganic สอบถาม line📲: @klaireorganic(มี@นำหน้าID นะคะ) #klaireorganic  #klairebakel #bakelthailand  #skincarecancerprevention  #toxicfree  #nontoxicbeauty  #parabenfree  #petrochemicalfree  #talcfree  #zerouselesssubstances  #healthyskin  #healthybeauty  #loveyourskin  #besteyecream  #antiaging  #antiagingskincare  #
This shake is amazing and a must for your daily routine! Check out everything that’s in it! Message me to get yours!
Get a head start on your summer glow. Now through Monday get a free Travel Cleansing Balm or a full-size Body Butter when you spend $125+ USD/$150+ CAD.
Get a head start on your summer glow. Now through Monday get a free Travel Cleansing Balm or a full-size Body Butter when you spend $125+ USD/$150+ CAD.
AIRIZ CLEAR CLEANSER 3 in 1 💞CLEANSER
🍃pembersih utk membuang kotoran di muka
🍃membantu masalah pigmentasi
🍃membantutkan pertumbuhan jerawat 💕MAKE UP REMOVER
🍃Membantu menanggalkan mekap tanpa perlu menggunakan tisu mekap remover yg mengandungi lebihan bahan kimia
🍃tidak merosakkan kulit
🍃tidak membuat kulit jd kemerah merahan dan nipis
🍃melembapkan kulit 💞SCRUB
🍃menghilangkan blackhead & whitehead
🍃membantu menanggalkan sel kulit mati
🍃mengecilkan liang pori

http://www.wasap.my/+60139800539

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
AIRIZ CLEAR CLEANSER 3 in 1 💞CLEANSER 🍃pembersih utk membuang kotoran di muka 🍃membantu masalah pigmentasi 🍃membantutkan pertumbuhan jerawat 💕MAKE UP REMOVER 🍃Membantu menanggalkan mekap tanpa perlu menggunakan tisu mekap remover yg mengandungi lebihan bahan kimia 🍃tidak merosakkan kulit 🍃tidak membuat kulit jd kemerah merahan dan nipis 🍃melembapkan kulit 💞SCRUB 🍃menghilangkan blackhead & whitehead 🍃membantu menanggalkan sel kulit mati 🍃mengecilkan liang pori http://www.wasap.my/+60139800539 #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
AIRIZ CLEAR CLEANSER 3 in 1 💞CLEANSER
🍃pembersih utk membuang kotoran di muka
🍃membantu masalah pigmentasi
🍃membantutkan pertumbuhan jerawat 💕MAKE UP REMOVER
🍃Membantu menanggalkan mekap tanpa perlu menggunakan tisu mekap remover yg mengandungi lebihan bahan kimia
🍃tidak merosakkan kulit
🍃tidak membuat kulit jd kemerah merahan dan nipis
🍃melembapkan kulit 💞SCRUB
🍃menghilangkan blackhead & whitehead
🍃membantu menanggalkan sel kulit mati
🍃mengecilkan liang pori

http://www.wasap.my/+60139800539

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
AIRIZ CLEAR CLEANSER 3 in 1 💞CLEANSER 🍃pembersih utk membuang kotoran di muka 🍃membantu masalah pigmentasi 🍃membantutkan pertumbuhan jerawat 💕MAKE UP REMOVER 🍃Membantu menanggalkan mekap tanpa perlu menggunakan tisu mekap remover yg mengandungi lebihan bahan kimia 🍃tidak merosakkan kulit 🍃tidak membuat kulit jd kemerah merahan dan nipis 🍃melembapkan kulit 💞SCRUB 🍃menghilangkan blackhead & whitehead 🍃membantu menanggalkan sel kulit mati 🍃mengecilkan liang pori http://www.wasap.my/+60139800539 #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
AIRIZ CLEAR CLEANSER 3 in 1 💞CLEANSER
🍃pembersih utk membuang kotoran di muka
🍃membantu masalah pigmentasi
🍃membantutkan pertumbuhan jerawat 💕MAKE UP REMOVER
🍃Membantu menanggalkan mekap tanpa perlu menggunakan tisu mekap remover yg mengandungi lebihan bahan kimia
🍃tidak merosakkan kulit
🍃tidak membuat kulit jd kemerah merahan dan nipis
🍃melembapkan kulit 💞SCRUB
🍃menghilangkan blackhead & whitehead
🍃membantu menanggalkan sel kulit mati
🍃mengecilkan liang pori

http://www.wasap.my/+60139800539

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
AIRIZ CLEAR CLEANSER 3 in 1 💞CLEANSER 🍃pembersih utk membuang kotoran di muka 🍃membantu masalah pigmentasi 🍃membantutkan pertumbuhan jerawat 💕MAKE UP REMOVER 🍃Membantu menanggalkan mekap tanpa perlu menggunakan tisu mekap remover yg mengandungi lebihan bahan kimia 🍃tidak merosakkan kulit 🍃tidak membuat kulit jd kemerah merahan dan nipis 🍃melembapkan kulit 💞SCRUB 🍃menghilangkan blackhead & whitehead 🍃membantu menanggalkan sel kulit mati 🍃mengecilkan liang pori http://www.wasap.my/+60139800539 #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
สดใส ท้าแดด ท้าฝน ด้วย Skinterest CC cream หลอดเดียวจบที่เป็นทั้ง เบส รองพื้น กันแดด สารปรับสีผิว ที่จะทำให้การแต่งหน้าในทุกๆวันเป็นเรื่องง่ายสำหรับสาวๆ
🎯 ปรับสีผิวให้สม่ำเสมอ
🎯 คุมมัน กันเหงื่อ
🎯 ช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนาน
🎯 ไม่เป็นคราบระหว่างวัน
สอบถามรายละเอียดสินค้าหรือสั่งซื้อได้ที่
FB : m.me/skinterestthailand.
Line ID : @skinterest (มี @ ข้างหน้าด้วยนะคะ)
#skinterest_thailand #pamperbynature #allaboutskin #beautiaddict #skincare #parabenfree #musttry #buynow #musthave #เปิดไฟให้หน้า #เติมออร่าให้ผิว #ของมันต้องมี #มงลงผิว
สดใส ท้าแดด ท้าฝน ด้วย Skinterest CC cream หลอดเดียวจบที่เป็นทั้ง เบส รองพื้น กันแดด สารปรับสีผิว ที่จะทำให้การแต่งหน้าในทุกๆวันเป็นเรื่องง่ายสำหรับสาวๆ 🎯 ปรับสีผิวให้สม่ำเสมอ 🎯 คุมมัน กันเหงื่อ 🎯 ช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนาน 🎯 ไม่เป็นคราบระหว่างวัน สอบถามรายละเอียดสินค้าหรือสั่งซื้อได้ที่ FB : m.me/skinterestthailand. Line ID : @skinterest (มี @ ข้างหน้าด้วยนะคะ) #skinterest_thailand  #pamperbynature  #allaboutskin  #beautiaddict  #skincare  #parabenfree  #musttry  #buynow  #musthave  #เป ิดไฟให้หน้า #เต ิมออร่าให้ผิว #ของม ันต้องมี #มงลงผ ิว
🤗 Airiz Translucent powder 🤗
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau!
.
Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.

#LEADERSTOKISAIRIZ
#AIRIZSKINZ
#AIRIZTRANSLUCENTPOWDER
#04L/04P

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
🤗 Airiz Translucent powder 🤗 . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau! . Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍 . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘 . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚 . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. #LEADERSTOKISAIRIZ  #AIRIZSKINZ  #AIRIZTRANSLUCENTPOWDER  #04L /04P #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
I know when that HIGHLIGHT bling! ✨✨✨ I'm Glowing Creamy Stick Luminizer || Price: Rs. 799/- | Shop online, link in the bio
#palladiobeautyindia .
.
.
#palladiobeauty #highlighter #glowbaby #glow #highlighter #bronzed #makeup #makeupjunkie #makeupforlife #countouring #baking #herbalcosmetics #parabenfree #organic
🤗 Airiz Translucent powder 🤗
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau!
.
Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.

#LEADERSTOKISAIRIZ
#AIRIZSKINZ
#AIRIZTRANSLUCENTPOWDER
#04L/04P

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
🤗 Airiz Translucent powder 🤗 . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau! . Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍 . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘 . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚 . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. #LEADERSTOKISAIRIZ  #AIRIZSKINZ  #AIRIZTRANSLUCENTPOWDER  #04L /04P #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
🤗 Airiz Translucent powder 🤗
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau!
.
Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.

#LEADERSTOKISAIRIZ
#AIRIZSKINZ
#AIRIZTRANSLUCENTPOWDER
#04L/04P

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
🤗 Airiz Translucent powder 🤗 . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau! . Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍 . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘 . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚 . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. #LEADERSTOKISAIRIZ  #AIRIZSKINZ  #AIRIZTRANSLUCENTPOWDER  #04L /04P #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
🤗 Airiz Translucent powder 🤗
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau!
.
Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.

#LEADERSTOKISAIRIZ
#AIRIZSKINZ
#AIRIZTRANSLUCENTPOWDER
#04L/04P

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
🤗 Airiz Translucent powder 🤗 . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau! . Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍 . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘 . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚 . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. #LEADERSTOKISAIRIZ  #AIRIZSKINZ  #AIRIZTRANSLUCENTPOWDER  #04L /04P #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
🤗 Airiz Translucent powder 🤗
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau!
.
Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.

#LEADERSTOKISAIRIZ
#AIRIZSKINZ
#AIRIZTRANSLUCENTPOWDER
#04L/04P

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
🤗 Airiz Translucent powder 🤗 . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau! . Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍 . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘 . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚 . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. #LEADERSTOKISAIRIZ  #AIRIZSKINZ  #AIRIZTRANSLUCENTPOWDER  #04L /04P #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
🤗 Airiz Translucent powder 🤗
.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau!
.
Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚
.
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
.
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.

#LEADERSTOKISAIRIZ
#AIRIZSKINZ
#AIRIZTRANSLUCENTPOWDER
#04L/04P

#makeupbyshahidalee
#makeupmalaysia
#foundationmalaysia
#lipmattemalaysia
#translucentpowdermalaysia
#moisturizermalaysia
#cleansermalaysia
#scrubmalaysia
#bazarpaknil
#kosmetikhalalmalaysia
#lulusKKM
#mekapviral
#serumfoundationmalaysia
#tanpabahankimia
#parabenfree
#spf50
#airiz
#airizskinz
#cantiksambilmerawat
#teamminahsado
#removermekapmalaysia
#makeupproductmalaysia
🤗 Airiz Translucent powder 🤗 . Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang masa kini tau! . Sebab apa tau, sebab uollss tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! 👍 . So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.😘 . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!😚 . Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! . Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. #LEADERSTOKISAIRIZ  #AIRIZSKINZ  #AIRIZTRANSLUCENTPOWDER  #04L /04P #makeupbyshahidalee  #makeupmalaysia  #foundationmalaysia  #lipmattemalaysia  #translucentpowdermalaysia  #moisturizermalaysia  #cleansermalaysia  #scrubmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetikhalalmalaysia  #lulusKKM  #mekapviral  #serumfoundationmalaysia  #tanpabahankimia  #parabenfree  #spf50  #airiz  #airizskinz  #cantiksambilmerawat  #teamminahsado  #removermekapmalaysia  #makeupproductmalaysia 
.
Untuk abang abang kakak kakak adik adik yang mempunyai masalah rambut atau tak ada masalah pun boleh try shampoo santan ni.👌
.
Lagipun penggunaan santan dalam penjagaan rambut memang tak asing lagi bagi orang dulu dulu. Ini memang petua mujarab.👍👍
.
Shampoo Santan ni selain menggunakan SANTAN turut di perkaya dengan VITAMIN E, VITAMIN PRO B5, MINYAK BIJI MATAHARI, PATI PUDINA, MINYAK ROSMARY, MINYAK KELAPA dan MINYAK OREN.😱😱 .
.
.
Berminat boleh terus Klik Link di bio😊
OK BOLEH WHATSAPP untuk info ye.
📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.
Pos dan Cod setiap hari. 😊👍
.
.
#shampoosantanFresh
#shampoosantanNatural #produkselamat #shampoosantan #shampooselamat #shampoosihat #naturalbasedproduct #safeproduct #hairshampoo #hairoil #wonderhairoil #myhomelab #slsfree #parabenfree #siliconefree #btho #berkeruping #postageseluruhMalaysia#shampoosantanbalakong #shampoosantancheras #shampoosantanbtho#shampoosantan#syampusantan#syampukelapa
#salamramadhan #shampoosantanmyhomelab
. Untuk abang abang kakak kakak adik adik yang mempunyai masalah rambut atau tak ada masalah pun boleh try shampoo santan ni.👌 . Lagipun penggunaan santan dalam penjagaan rambut memang tak asing lagi bagi orang dulu dulu. Ini memang petua mujarab.👍👍 . Shampoo Santan ni selain menggunakan SANTAN turut di perkaya dengan VITAMIN E, VITAMIN PRO B5, MINYAK BIJI MATAHARI, PATI PUDINA, MINYAK ROSMARY, MINYAK KELAPA dan MINYAK OREN.😱😱 . . . Berminat boleh terus Klik Link di bio😊 OK BOLEH WHATSAPP untuk info ye. 📲012-3172362 📲012-3172362 📲012-3172362 . Pos dan Cod setiap hari. 😊👍 . . #shampoosantanFresh  #shampoosantanNatural  #produkselamat  #shampoosantan  #shampooselamat  #shampoosihat  #naturalbasedproduct  #safeproduct  #hairshampoo  #hairoil  #wonderhairoil  #myhomelab  #slsfree  #parabenfree  #siliconefree  #btho  #berkeruping  #postageseluruhMalaysia #shampoosantanbalakong  #shampoosantancheras  #shampoosantanbtho #shampoosantan #syampusantan #syampukelapa  #salamramadhan  #shampoosantanmyhomelab