an online Instagram web viewer

#oilyskin medias

Photos

Get that luminous glow with either one of these PCA products.  Detoxifying Masks has Japanese White Charcoal Which contains a variety of minerals and works to absorb oil and impurities from the skin. That’s just one the active ingredients in this amazing detox Mask. 
Meanwhile the pore refining treatment contains Mandelic acid which provides cellular exfoliation that leaves the skin bright! 
Call or email to schedule your illuminating facial just before that special event. 
Trust me... You’ll be glad you did!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#MiamiFacial#IlluminatingFacial#brighteningfacial#Skincare#Facial#Facials#MiamiSkincare#PCA#Detox#DetoxMask#bookyourappointment#bookme#FacialParty#Skincareparty#BackTreatment#BackFacial#pimplePopper#OilySkin#normalcombinationskin#skin#FaceCare#BabaasCosmetics
Get that luminous glow with either one of these PCA products. Detoxifying Masks has Japanese White Charcoal Which contains a variety of minerals and works to absorb oil and impurities from the skin. That’s just one the active ingredients in this amazing detox Mask. Meanwhile the pore refining treatment contains Mandelic acid which provides cellular exfoliation that leaves the skin bright! Call or email to schedule your illuminating facial just before that special event. Trust me... You’ll be glad you did! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #MiamiFacial #IlluminatingFacial #brighteningfacial #Skincare #Facial #Facials #MiamiSkincare #PCA #Detox #DetoxMask #bookyourappointment #bookme #FacialParty #Skincareparty #BackTreatment #BackFacial #pimplePopper #OilySkin #normalcombinationskin #skin #FaceCare #BabaasCosmetics 
لوسیون سیستین B6 بایورگا
CYSTINE B6 LOTION ANTI-CHUTE
لوسيون سيستين B6 ضد ریزش مو و محرک رشد مو است و باعث محافظ مو در برابر آسیب های خارجی مى شود.
•نوآوری با ترکیبات بسیار  مؤثر
•مهار آنزيم مؤثر در ريزش مو و تقويت پياز مو
•ويتامين  B6 –  پروسيستين (اجزای اصلی سازندۀ مو)
آرژينين – ليزين
•پيروكتون اُلامين (ضدالتهاب و کاهش تکثیر باکتری)
مصرف روزانه
موها را چرب یا چسبنده نمی کند
اثر خشکی به جا نمی گذارد
استفاده از آن بسیار آسان است
هیچگونه عوارضی ندارد
و تحمل پذیری اين محصول بسيار بالاست.

#Beauty#oilyskin#combination#makeup#makeup #remover #grime #cosmetic #skincare #beautiful #loveit #colorful #adventure #trip #france #paris
#زیبایی #عشق #پوست #سلامت #عشق #آرایش #گریم #سفر #ایران #سمنان
لوسیون سیستین B6 بایورگا CYSTINE B6 LOTION ANTI-CHUTE لوسيون سيستين B6 ضد ریزش مو و محرک رشد مو است و باعث محافظ مو در برابر آسیب های خارجی مى شود. •نوآوری با ترکیبات بسیار مؤثر •مهار آنزيم مؤثر در ريزش مو و تقويت پياز مو •ويتامين B6 – پروسيستين (اجزای اصلی سازندۀ مو) آرژينين – ليزين •پيروكتون اُلامين (ضدالتهاب و کاهش تکثیر باکتری) مصرف روزانه موها را چرب یا چسبنده نمی کند اثر خشکی به جا نمی گذارد استفاده از آن بسیار آسان است هیچگونه عوارضی ندارد و تحمل پذیری اين محصول بسيار بالاست. #Beauty #oilyskin #combination #makeup #makeup  #remover  #grime  #cosmetic  #skincare  #beautiful  #loveit  #colorful  #adventure  #trip  #france  #paris  #زیبایی  #عشق  #پوست  #سلامت  #عشق  #آرایش  #گریم  #سفر  #ایران  #سمنان 
[In stock] My Beauty Diary - Agropyron Cristatum ❄️
✅ Công dụng: Dưỡng ẩm, refresh da, làm dịu da giảm tiết dầu.
✅ Loại da: Da dầu, da nhạy cảm, da yếu đang gặp vấn đề kích ứng
✅ Giá: 260k sale còn 245k / hộp 8 miếng  140k sale còn 130k / 4 miếng
✅ Thành phần: - Chiết xuất cây Cỏ Băng quý giá từ vùng cực khan hiếm, giàu yếu tố bảo vệ da, giúp da chống lại sự thay đổi nhiệt độ.
- Cây húng quế làm giảm kích ứng cho da khi tiếp xúc trực tiếp với ánh nắng mặt trời, trong môi trường khô nóng, khắc nghiệt.
- Lá bạc hà, lô hội, chiết xuất cây phỉ làm mềm dịu da, cho làn da ẩm mượt và sảng khoái ngay tức thì
- Nụ hoa hướng dương, cúc vạn thọ, tảo biển góp phần phục hồi làn da từ sâu bên trong, “ngăn chặn” các dấu hiệu gây lão hoá sớm 
#MBD #MyBeautyDiary #MaskSheet #Skincare #mặtnạ #mặtnạĐàiLoan #mặtnạgiấy #chămsócda #mĩphẩm #ĐàiLoan #agropyroncristatum #oilyskin #sensitiveskin
[In stock] My Beauty Diary - Agropyron Cristatum ❄️ ✅ Công dụng: Dưỡng ẩm, refresh da, làm dịu da giảm tiết dầu. ✅ Loại da: Da dầu, da nhạy cảm, da yếu đang gặp vấn đề kích ứng ✅ Giá: 260k sale còn 245k / hộp 8 miếng 140k sale còn 130k / 4 miếng ✅ Thành phần: - Chiết xuất cây Cỏ Băng quý giá từ vùng cực khan hiếm, giàu yếu tố bảo vệ da, giúp da chống lại sự thay đổi nhiệt độ. - Cây húng quế làm giảm kích ứng cho da khi tiếp xúc trực tiếp với ánh nắng mặt trời, trong môi trường khô nóng, khắc nghiệt. - Lá bạc hà, lô hội, chiết xuất cây phỉ làm mềm dịu da, cho làn da ẩm mượt và sảng khoái ngay tức thì - Nụ hoa hướng dương, cúc vạn thọ, tảo biển góp phần phục hồi làn da từ sâu bên trong, “ngăn chặn” các dấu hiệu gây lão hoá sớm #MBD  #MyBeautyDiary  #MaskSheet  #Skincare  #mặtnạ  #mặtnạĐàiLoan  #mặtnạgiấy  #chămsócda  #mĩphẩm  #ĐàiLoan  #agropyroncristatum  #oilyskin  #sensitiveskin 
Cek IG seputar kehamilan. Mmbantu pasutri supaya cepat hamil/mempunyai momongan dengan metode relatif cepat & singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA, MIOM, SIKLUS HAID,TIDAK LANCAR,TUBA, FALOPI,OBESTAS/KEGEMUKAN, KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM, 
KELAINAN RAHIM, INFEKSI VAGINA (KEPUTIHAN),KURET BERULANG KALI,PCOS/PCO,ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL,TORCH (VIRUS/BAKTERI).
kami punya solusi yang tepat, cepat,efektif & sehat dengan tingkat 95% terbukti keberhasilannya.
konsultasi melalui via 👉WA : 087754585357

#indonesia #jakarta #medan #surabaya #bandung #jogja #makassar #bali #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #komunitas #mahasiswa #sumatera #fakta #dahsyat #unik #luarbiasa #viral #trending #amazing #indovidgram #dagelan #ngakakkocak #indomusikgram #memes #sarcastic #meme #people
Cek IG seputar kehamilan. Mmbantu pasutri supaya cepat hamil/mempunyai momongan dengan metode relatif cepat & singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA, MIOM, SIKLUS HAID,TIDAK LANCAR,TUBA, FALOPI,OBESTAS/KEGEMUKAN, KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM, KELAINAN RAHIM, INFEKSI VAGINA (KEPUTIHAN),KURET BERULANG KALI,PCOS/PCO,ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL,TORCH (VIRUS/BAKTERI). kami punya solusi yang tepat, cepat,efektif & sehat dengan tingkat 95% terbukti keberhasilannya. konsultasi melalui via 👉WA : 087754585357 #indonesia  #jakarta  #medan  #surabaya  #bandung  #jogja  #makassar  #bali  #aceh  #papua  #kalimantan  #sulawesi  #komunitas  #mahasiswa  #sumatera  #fakta  #dahsyat  #unik  #luarbiasa  #viral  #trending  #amazing  #indovidgram  #dagelan  #ngakakkocak  #indomusikgram  #memes  #sarcastic  #meme  #people 
Alhamdulillah.  Produk FK selalu bikin org tiap hari makin cinta, 💖😍
.
.
#produkaman #krimmoist #oilyskin #bestseller #viral #trending #booming #sehatbersamakefir
APA KELEBIHAN DUAL WET AND DRY FOUNDATION NI?.
.
Selain bertindak sebagai bedak muka, ianya juga mengandungi bahan yg membantu mengatasi masalah kulit berminyak/berjerawat.
.
Boleh digunakan dengan span basah utk litupan penuh atau dengan span kering utk litupan ringan.
.
Tekstur sgt halus menjadikan penampilan nampak natural dan hadir dalam 3 tona kulit wanita Asia.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayutinggimy @ady.ramon +60162038031.
.
#facepowder
#makeup
#oilyskin
#acneskin
#zincoxide
#stokisstsabah 
#stokist 
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggi
#sendayutinggikk
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggisabah
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggimynetworks
APA KELEBIHAN DUAL WET AND DRY FOUNDATION NI?. . Selain bertindak sebagai bedak muka, ianya juga mengandungi bahan yg membantu mengatasi masalah kulit berminyak/berjerawat. . Boleh digunakan dengan span basah utk litupan penuh atau dengan span kering utk litupan ringan. . Tekstur sgt halus menjadikan penampilan nampak natural dan hadir dalam 3 tona kulit wanita Asia. . Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayutinggimy @ady.ramon +60162038031. . #facepowder  #makeup  #oilyskin  #acneskin  #zincoxide  #stokisstsabah  #stokist  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggi  #sendayutinggikk  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggisabah  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggimynetworks 
This cracked me up😂 my skin doesn't even know what to do in the crazy weather lately. #oilyskin #stuggleisreal #Alabamaweather
Bunda mungkin sekarang ini sedang merasa putus asa untuk memiliki buah hati. Sudah banyak yang bunda korbankan baik itu waktu, harta, tenaga, pikiran karena bunda harus bolak balik promil (program hamil) dengan dokter dan bahkan mungkin sudah berganti–ganti dokter namun belum ada hasilnya.
Apakah bunda akan menyerah dan pasrah tanpa melakukan sesuatu padahal bunda masih memiliki kesempatan dan waktu? 
Yuuk kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini.
Sudah benarkah promil bunda selama ini? 
Apakah promil bunda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja?

Keluarga yang anda inginkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah bunda dan suami dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. 
Yuuk Maksimalkan Promil Bunda bersama Promil yang paling tepat, yang mengatasi hambatan kehamilan terlebih dahulu sekaligus meningkatkan kesuburan pada sistem reproduksi bunda
Wujudkan impian bunda untuk memiliki buah hati 
silahkan hubungi:

Wa: 087754585357

#oilyskin #eyemakeup #eyelin#eyeshadow #diy #wedding #bride #groom #beautiful #beauty #mua #makeupartist #makeup #dress #fashion #style #love #amazing #instagood #instadaily #photography #photooftheday #picoftheday #like4like #ragamkecantikan
Bunda mungkin sekarang ini sedang merasa putus asa untuk memiliki buah hati. Sudah banyak yang bunda korbankan baik itu waktu, harta, tenaga, pikiran karena bunda harus bolak balik promil (program hamil) dengan dokter dan bahkan mungkin sudah berganti–ganti dokter namun belum ada hasilnya. Apakah bunda akan menyerah dan pasrah tanpa melakukan sesuatu padahal bunda masih memiliki kesempatan dan waktu? Yuuk kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini. Sudah benarkah promil bunda selama ini? Apakah promil bunda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja? Keluarga yang anda inginkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah bunda dan suami dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Yuuk Maksimalkan Promil Bunda bersama Promil yang paling tepat, yang mengatasi hambatan kehamilan terlebih dahulu sekaligus meningkatkan kesuburan pada sistem reproduksi bunda Wujudkan impian bunda untuk memiliki buah hati silahkan hubungi: Wa: 087754585357 #oilyskin  #eyemakeup  #eyelin #eyeshadow  #diy  #wedding  #bride  #groom  #beautiful  #beauty  #mua  #makeupartist  #makeup  #dress  #fashion  #style  #love  #amazing  #instagood  #instadaily  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #like4like  #ragamkecantikan 
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!.. Untuk konsultasi, bisa hubungi ⇩⇩⇩ WA: 087754585357

#oilyskin #eyemakeup #eyelin#eyeshadow #diy #wedding #bride #groom #beautiful #beauty #mua #makeupartist #makeup #dress #fashion #style #love #amazing #instagood #instadaily #photography #photooftheday #picoftheday #like4like #ragamkecantikan
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!.. Untuk konsultasi, bisa hubungi ⇩⇩⇩ WA: 087754585357 #oilyskin  #eyemakeup  #eyelin #eyeshadow  #diy  #wedding  #bride  #groom  #beautiful  #beauty  #mua  #makeupartist  #makeup  #dress  #fashion  #style  #love  #amazing  #instagood  #instadaily  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #like4like  #ragamkecantikan 
Ciptakan kebahagiaan bersama suami dan anak-anak mu bundaku 😘😘😍
🔊
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. 
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ.
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT

Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas

WA: 087754585357

#oilyskin #eyemakeup #eyelin#eyeshadow #diy #wedding #bride #groom #beautiful #beauty #mua #makeupartist #makeup #dress #fashion #style #love #amazing #instagood #instadaily #photography #photooftheday #picoftheday #like4like #ragamkecantikan
Ciptakan kebahagiaan bersama suami dan anak-anak mu bundaku 😘😘😍 🔊 Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT Add konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas WA: 087754585357 #oilyskin  #eyemakeup  #eyelin #eyeshadow  #diy  #wedding  #bride  #groom  #beautiful  #beauty  #mua  #makeupartist  #makeup  #dress  #fashion  #style  #love  #amazing  #instagood  #instadaily  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #like4like  #ragamkecantikan 
Cek IG seputar kehamilan. Mmbantu pasutri supaya cepat hamil/mempunyai momongan dengan metode relatif cepat & singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA, MIOM, SIKLUS HAID,TIDAK LANCAR,TUBA, FALOPI,OBESTAS/KEGEMUKAN, KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM, 
KELAINAN RAHIM, INFEKSI VAGINA (KEPUTIHAN),KURET BERULANG KALI,PCOS/PCO,ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL,TORCH (VIRUS/BAKTERI).
kami punya solusi yang tepat, cepat,efektif & sehat dengan tingkat 95% terbukti keberhasilannya.
konsultasi melalui via 👉WA : 087754585357

#oilyskin #eyemakeup #eyelin#eyeshadow #diy #wedding #bride #groom #beautiful #beauty #mua #makeupartist #makeup #dress #fashion #style #love #amazing #instagood #instadaily #photography #photooftheday #picoftheday #like4like #ragamkecantikan
Cek IG seputar kehamilan. Mmbantu pasutri supaya cepat hamil/mempunyai momongan dengan metode relatif cepat & singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA, MIOM, SIKLUS HAID,TIDAK LANCAR,TUBA, FALOPI,OBESTAS/KEGEMUKAN, KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM, KELAINAN RAHIM, INFEKSI VAGINA (KEPUTIHAN),KURET BERULANG KALI,PCOS/PCO,ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL,TORCH (VIRUS/BAKTERI). kami punya solusi yang tepat, cepat,efektif & sehat dengan tingkat 95% terbukti keberhasilannya. konsultasi melalui via 👉WA : 087754585357 #oilyskin  #eyemakeup  #eyelin #eyeshadow  #diy  #wedding  #bride  #groom  #beautiful  #beauty  #mua  #makeupartist  #makeup  #dress  #fashion  #style  #love  #amazing  #instagood  #instadaily  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #like4like  #ragamkecantikan 
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil.? Atau mempunyai keluhan
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL
Yuk cek contac. Kami

Konsultasi gratis👇
👉Wa 087754585357

#oilyskin #eyemakeup #eyelin#eyeshadow #diy #wedding #bride #groom #beautiful #beauty #mua #makeupartist #makeup #dress #fashion #style #love #amazing #instagood #instadaily #photography #photooftheday #picoftheday #like4like #ragamkecantikan
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil.? Atau mempunyai keluhan KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Yuk cek contac. Kami Konsultasi gratis👇 👉Wa 087754585357 #oilyskin  #eyemakeup  #eyelin #eyeshadow  #diy  #wedding  #bride  #groom  #beautiful  #beauty  #mua  #makeupartist  #makeup  #dress  #fashion  #style  #love  #amazing  #instagood  #instadaily  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #like4like  #ragamkecantikan 
The location of your acne can tell you a lot about what’s going on internally. Acne does suck but if we know what’s causing it, it makes t that much easier to get rid of it! Lifestyle changes may be necessary for clear skin. 🤗🌸
The location of your acne can tell you a lot about what’s going on internally. Acne does suck but if we know what’s causing it, it makes t that much easier to get rid of it! Lifestyle changes may be necessary for clear skin. 🤗🌸
CLEO TOP 80 PICKS !😍 Bukan wanita saje boleh gunaaa , lelaki pon sangat sangat digalakkan mempunyai 1 Skinvigorate untuk kegunaan uolss sendiri ! , jari kita takkan mampu untuk cuci liang pori sebagus Skinvigorate 😘✨👍🏻.
.
Tips kecantikan 😍❤️. Jangan abaikan cara kita mencuci muka ya , especially yang suka make up ! Cuci bersih bersih okay 😍☺️. Lelaki yang nak kulit yang lebih sihat dan tak kusam pon boleh cuba ! 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
. 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Whatsapp for consultation and special offer 🎁🎁 #Marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaykl #neelofa
#jerawat #AME2018 #oilyskin #produkhilangkanjerawat #naklicin #nakflawless #jerawatbatu #marykaykualalumpur #brushmuka #facebrushmurah #naelofar #duckcosmetics #vivyyusof #fattzura 
#cetaphil #kekasihpaksarela #laraalana #marykaybrunei #marykaylimbang #sitiaafiyah
CLEO TOP 80 PICKS !😍 Bukan wanita saje boleh gunaaa , lelaki pon sangat sangat digalakkan mempunyai 1 Skinvigorate untuk kegunaan uolss sendiri ! , jari kita takkan mampu untuk cuci liang pori sebagus Skinvigorate 😘✨👍🏻. . Tips kecantikan 😍❤️. Jangan abaikan cara kita mencuci muka ya , especially yang suka make up ! Cuci bersih bersih okay 😍☺️. Lelaki yang nak kulit yang lebih sihat dan tak kusam pon boleh cuba ! 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 . 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari . . 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini . . 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas . . 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja . . 🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . . 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . . 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Whatsapp for consultation and special offer 🎁🎁 #Marykaymalaysia  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaykl  #neelofa  #jerawat  #AME2018  #oilyskin  #produkhilangkanjerawat  #naklicin  #nakflawless  #jerawatbatu  #marykaykualalumpur  #brushmuka  #facebrushmurah  #naelofar  #duckcosmetics  #vivyyusof  #fattzura  #cetaphil  #kekasihpaksarela  #laraalana  #marykaybrunei  #marykaylimbang  #sitiaafiyah 
Jangan biarkan kulit terlampau berminyak yang bole mengundang kepada banyak masalah kulit...uolls kena extra rajin cuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari...tu minimum...kalau sis mmg 3 kali...sbb bila kita kerap cuci , segala kotoron tak mudah hinggap...sbb semua jenis kotoran suka pada kulit yang oily ni😤...so kena rajinnn yaa...sayangi kulit anda😘😘
.
.
.
#oilyskin #cleanser #skincareroutine #yubodihati
Jangan biarkan kulit terlampau berminyak yang bole mengundang kepada banyak masalah kulit...uolls kena extra rajin cuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari...tu minimum...kalau sis mmg 3 kali...sbb bila kita kerap cuci , segala kotoron tak mudah hinggap...sbb semua jenis kotoran suka pada kulit yang oily ni😤...so kena rajinnn yaa...sayangi kulit anda😘😘 . . . #oilyskin  #cleanser  #skincareroutine  #yubodihati 
is typing... Q: yay or nay? [🌱fc:150
[🌼current mood:happy
[🌝follow me for more!]
[⌚use #glamskinandstylereposts]

#glamskinandstyle #glam #skin #style #makeup #guru #beautiful #beauty #skincare #facemask #lush #blackheads #oilyskin #dryskin #fashion #teen #clothes #clothing #trends #boho #trendy #chic #edgy
Alhamdulillah feedback puas hati.. . 
Matte Sunscreen #SendayuTinggi sesuai utk kulit oily/bjerawat . 
Berminat pm/dm
-click bio 👆👆
.
#sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggisipitang #sayajualsebabsayapunpakai #begorgeous #oilyskin #acneskin #combinationskin
Yea, Ik you can hardly see the cover but I CaN't RuIn ThE ThEmE lol sorry -🌺
-
Sarahah in bio!  Dm your routine or questions we'll happily help you out!
-
🍦Hashtags to ignore🍦
 #beauty #beautycare #beautyhacks #skincare #skincareroutine #haircare #hairroutine #haircareroutine #ogx #lush #bathbomb #bodywash #doggos #selfcare #selfhelp #workouts #hourglassbody #slimbody #makeup #makeuptutorial #dryskin #acneskin #oilyskin #acneproneskin #acne #acnecure #facemasks #drugstore #dryskincure #tbs
Yea, Ik you can hardly see the cover but I CaN't RuIn ThE ThEmE lol sorry -🌺 - Sarahah in bio! Dm your routine or questions we'll happily help you out! - 🍦Hashtags to ignore🍦 #beauty  #beautycare  #beautyhacks  #skincare  #skincareroutine  #haircare  #hairroutine  #haircareroutine  #ogx  #lush  #bathbomb  #bodywash  #doggos  #selfcare  #selfhelp  #workouts  #hourglassbody  #slimbody  #makeup  #makeuptutorial  #dryskin  #acneskin  #oilyskin  #acneproneskin  #acne  #acnecure  #facemasks  #drugstore  #dryskincure  #tbs 
Assalamualaikum... . 
Goooddd 🌄🙋 morning 🌎 . 
Sunday blues 😮 pagi pagi ni,  mai akak treat korang this one awesome testimony. . 
Yang mane ad masalah macam akk ni maybe boleh ikhtiar cara sama jugek 😉
. 
#queenmutiara #flawlessbeauty #oilyskin #acne #whitehead #dullskin #jeragat #jerawat #insta #viral #serumviral #kkmapproved
What’s your favourite setting spray?? 💦
I love the @urbandecaycosmetics setting sprays, but I’m biased because they’re the only ones I’ve tried. I don’t even want to try any other setting sprays because these are so good!!
I was going to write about how I don’t think the De-Slick Oil Control setting spray does anything to control my oils, but I just found out that I’ve been applying it wrong this whole time...sooo....there goes that rant 🤷🏻‍♀️
Apparently you’re supposed to apply this before you put on foundation AND after you apply foundation. I feel like that wastes so much more product though??? I’d rather just stick to my All Nighter, deal with the oils, and save my coins, but hey, that’s just me 🧐
I’ll test out the proper method for my last use of the De-Slick setting spray and let you guys know how my oils held up throughout the day in my next #empties post. But for now, I probably won’t repurchase it as I feel like it’s wasteful 😕
•
•
•
#urbandecay #urbandecaycosmetics #settingspray #makeup #allnighter #deslick #oilcontrol #oilyskin #comboskin #makeuplover #makeupjunkie #urbandecaysettingspray #beauty #beautylover #beautyjunkie #makeuptalk #makeupcommunity #beautycommunity #blogger #beautyblogger #makeuplife #makeupaddict #makeupartist #makeuptips #beautyaddict #productshot #sephora #sephorasale #sephoravibsale
What’s your favourite setting spray?? 💦 I love the @urbandecaycosmetics setting sprays, but I’m biased because they’re the only ones I’ve tried. I don’t even want to try any other setting sprays because these are so good!! I was going to write about how I don’t think the De-Slick Oil Control setting spray does anything to control my oils, but I just found out that I’ve been applying it wrong this whole time...sooo....there goes that rant 🤷🏻‍♀️ Apparently you’re supposed to apply this before you put on foundation AND after you apply foundation. I feel like that wastes so much more product though??? I’d rather just stick to my All Nighter, deal with the oils, and save my coins, but hey, that’s just me 🧐 I’ll test out the proper method for my last use of the De-Slick setting spray and let you guys know how my oils held up throughout the day in my next #empties  post. But for now, I probably won’t repurchase it as I feel like it’s wasteful 😕 • • • #urbandecay  #urbandecaycosmetics  #settingspray  #makeup  #allnighter  #deslick  #oilcontrol  #oilyskin  #comboskin  #makeuplover  #makeupjunkie  #urbandecaysettingspray  #beauty  #beautylover  #beautyjunkie  #makeuptalk  #makeupcommunity  #beautycommunity  #blogger  #beautyblogger  #makeuplife  #makeupaddict  #makeupartist  #makeuptips  #beautyaddict  #productshot  #sephora  #sephorasale  #sephoravibsale 
Am I the only one who could definitely benefit from these tips? .
Tag 2 friends who could also benefit from these amazingly easy tips ! .
@eveliacabezas creds to @beautyhacks.png for the repost and @gloupthread for the awesome tips ! Can’t wait to try them out! Stay tune for the glow up 💁🏽‍♀️
Am I the only one who could definitely benefit from these tips? . Tag 2 friends who could also benefit from these amazingly easy tips ! . @eveliacabezas creds to @beautyhacks.png for the repost and @gloupthread for the awesome tips ! Can’t wait to try them out! Stay tune for the glow up 💁🏽‍♀️
#SpringFlingChallenge
Day 21 💆🏽 Wellness
I found difficulty taking time for myself and focusing on my own needs. I try to have three mini ‘me sessions’ a day:
•A loose leaf brew 🍵 in the morning focusing on my specific needs that day
•Gym workout in the evening
•A very long shower followed by a body and face routine.
If I need an extra oomph I’ll throw in a guided meditation when I go to bed.
.
Skincare is about much more than my skin for me, it’s about taking care of my general well-being. Staying tuned in to my mind and body has improved my overall approach not just to skincare but to every day situations.
It’s fine putting other needs above your own and all but your own needs are also important. Don’t neglect yourself! ❤️ .
@my.strange.days inspired me to take the Hum Nutrition quiz, stay tuned for more on that. I think I’m gonna give it a try! The wellness journey continues!
.
Excerpt: The Sun and Her Flowers p215.
#SpringFlingChallenge  Day 21 💆🏽 Wellness I found difficulty taking time for myself and focusing on my own needs. I try to have three mini ‘me sessions’ a day: •A loose leaf brew 🍵 in the morning focusing on my specific needs that day •Gym workout in the evening •A very long shower followed by a body and face routine. If I need an extra oomph I’ll throw in a guided meditation when I go to bed. . Skincare is about much more than my skin for me, it’s about taking care of my general well-being. Staying tuned in to my mind and body has improved my overall approach not just to skincare but to every day situations. It’s fine putting other needs above your own and all but your own needs are also important. Don’t neglect yourself! ❤️ . @my.strange.days inspired me to take the Hum Nutrition quiz, stay tuned for more on that. I think I’m gonna give it a try! The wellness journey continues! . Excerpt: The Sun and Her Flowers p215.
Jenis-Jenis F1, F2 dan F3
.
BOTANICAL EFFECT FORMULA 1: KULIT KERING
.
🍃 Flaxseed extract - Kaya dengan asid lemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering
.
🍃 Sea Kelp extract (rumpai laut) - Sumber vitamin, mineral n asid lemak yang member kelembapan n keseimbangan pada kulit

BOTANICAL EFFECT FORMULA 2: KULIT NORMAL /KOMBINASI
.
🍃 Frangipani extract (bunga kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi
.
🍃 Water lily extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat
.
BOTANICAL EFFECT FORMULA 3: KULIT BERMINYAK
.
🍃 Kanuka extract (tea tree) - Terkenal dengan faedah penulenan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca jerawat
.
🍃 Guava extract (jambu batu) - Menyingkirkan sel kulit mati.
.
.
Ada masalah kulit kering,sensitif dan berminyak..??
Whatsapp iqin hanya klik link whatsapp di profile😊
.
.
#marykay #marykayskincare #botanical #dryskin #oilyskin #sensitifskin #marykaybrunei #marykaymiri #marykaybeautyconsultant #like4like #freecodmiri #facialspa #facialmassage #homespatreatment
Jenis-Jenis F1, F2 dan F3 . BOTANICAL EFFECT FORMULA 1: KULIT KERING . 🍃 Flaxseed extract - Kaya dengan asid lemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering . 🍃 Sea Kelp extract (rumpai laut) - Sumber vitamin, mineral n asid lemak yang member kelembapan n keseimbangan pada kulit BOTANICAL EFFECT FORMULA 2: KULIT NORMAL /KOMBINASI . 🍃 Frangipani extract (bunga kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi . 🍃 Water lily extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat . BOTANICAL EFFECT FORMULA 3: KULIT BERMINYAK . 🍃 Kanuka extract (tea tree) - Terkenal dengan faedah penulenan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca jerawat . 🍃 Guava extract (jambu batu) - Menyingkirkan sel kulit mati. . . Ada masalah kulit kering,sensitif dan berminyak..?? Whatsapp iqin hanya klik link whatsapp di profile😊 . . #marykay  #marykayskincare  #botanical  #dryskin  #oilyskin  #sensitifskin  #marykaybrunei  #marykaymiri  #marykaybeautyconsultant  #like4like  #freecodmiri  #facialspa  #facialmassage  #homespatreatment 
Clay mask is a go to product for oily skin and acne prone skin! 
#skincare #skincareroutine #claymask #oilyskin
24 Karat magic in the air ✨
.
The beautiful @missnorthphoenixaz came in today for her monthly facial to maintain her naturally beautiful skin, and what better way to treat her like the beauty queen she is than to do our casmara 24K gold mask!
.
Not only is this liquid gold so pretty, but it’s really doing magic in the skin too!
.
✨24K gold dust firms and tightens the pores and skin
✨Minerals treat the skin and help with anti-aging
✨Seaweed algae base cools and hydrates the skin
✨Amazing add on for after Dermalinfusion, Dermaplane or Microneedling 💛
.
#dermaplane #acnetips #spreadlove #instabeauty #zoesquad #chemicalpeel #beautygram #peels #glitter #skinspiration #oilyskin #scottsdale #skinceuticals #hydrafacial #antiaging #dermalinfusion #aesthetician #24k #beauty #qyksonic #exfoliation #microneedle #dehydration #dryskin #gold #peeloffmask
24 Karat magic in the air ✨ . The beautiful @missnorthphoenixaz came in today for her monthly facial to maintain her naturally beautiful skin, and what better way to treat her like the beauty queen she is than to do our casmara 24K gold mask! . Not only is this liquid gold so pretty, but it’s really doing magic in the skin too! . ✨24K gold dust firms and tightens the pores and skin ✨Minerals treat the skin and help with anti-aging ✨Seaweed algae base cools and hydrates the skin ✨Amazing add on for after Dermalinfusion, Dermaplane or Microneedling 💛 . #dermaplane  #acnetips  #spreadlove  #instabeauty  #zoesquad  #chemicalpeel  #beautygram  #peels  #glitter  #skinspiration  #oilyskin  #scottsdale  #skinceuticals  #hydrafacial  #antiaging  #dermalinfusion  #aesthetician  #24k  #beauty  #qyksonic  #exfoliation  #microneedle  #dehydration  #dryskin  #gold  #peeloffmask 
A new addition to my #skincare! I’ve been dealing with blemishes from stressed out skin lately, so I’m excited to try this #cosrx #centella ampule! #skincareroutine #skincarejunkie #skincareaddict #koreanskincare #kbeauty #kbeautyaddict #kbeautyusa #beautyaddict #ampoule #centellaasiatica #oilyskin #combinationskin #blemishes
Samples samples samples 😍 I love getting various samples from different brands to try out their products before I commit to the full size! However, some people think they are annoying .. which side are you on : for or against samples ? Let me know your thoughts in the comments ! .
.
.
.
#discoverunder1k #discoverunder500 #instaskincare #skincarecommunity #skincarejunkie #skincareobsessed #skincareaddict #skincareblog #skincareblogger #skincarelover #skincarediary #skincaretips #kbeautyblog #kbeautyaddict #kbeauty #kbeautyblogger #kbeautylover #sensitiveskin #oilyskin #acneprone #beautycommunity #beautyblogger #beautyblog #abcommunity #bblog #koreanskincare #sharemyshelf #samples #trialanderror
Samples samples samples 😍 I love getting various samples from different brands to try out their products before I commit to the full size! However, some people think they are annoying .. which side are you on : for or against samples ? Let me know your thoughts in the comments ! . . . . #discoverunder1k  #discoverunder500  #instaskincare  #skincarecommunity  #skincarejunkie  #skincareobsessed  #skincareaddict  #skincareblog  #skincareblogger  #skincarelover  #skincarediary  #skincaretips  #kbeautyblog  #kbeautyaddict  #kbeauty  #kbeautyblogger  #kbeautylover  #sensitiveskin  #oilyskin  #acneprone  #beautycommunity  #beautyblogger  #beautyblog  #abcommunity  #bblog  #koreanskincare  #sharemyshelf  #samples  #trialanderror 
hope this helps! •
•
•
•
•
#oilyskin #foundation #skincare #selfcare
My client has oily skin so I gave her a deep pore cleanse facial. After exfoliating her skin, I performed extractions clearing out whiteheads (oil, dirt & bacteria). I also did extractions on her cheeks & chin area so I finished her off with a soothing jelly mask with ingredients like green tea and cucumber to help calm any redness. At the end of her facial, my client’s skin was glowing ✨ 
______________________________

#glowing #goldskinesthetics #skincare #esthetician #newyorkesthetician #instaskincare #skincarespecialist #licensedesthetician #naturalskincare #skincareroutine #beauty #cleansing #facemasks #goldmask #exfoliate #extractions #toner #moisturize  #normalskin #dryskin #oilyskin #sensitiveskin #combinationskin #acneskin #acneprone #hyperpigmentation #suncreen #SPF #sunprotection
My client has oily skin so I gave her a deep pore cleanse facial. After exfoliating her skin, I performed extractions clearing out whiteheads (oil, dirt & bacteria). I also did extractions on her cheeks & chin area so I finished her off with a soothing jelly mask with ingredients like green tea and cucumber to help calm any redness. At the end of her facial, my client’s skin was glowing ✨ ______________________________ #glowing  #goldskinesthetics  #skincare  #esthetician  #newyorkesthetician  #instaskincare  #skincarespecialist  #licensedesthetician  #naturalskincare  #skincareroutine  #beauty  #cleansing  #facemasks  #goldmask  #exfoliate  #extractions  #toner  #moisturize  #normalskin  #dryskin  #oilyskin  #sensitiveskin  #combinationskin  #acneskin  #acneprone  #hyperpigmentation  #suncreen  #SPF  #sunprotection 
Fun fact : people with brown eyes are less likely to develop type 1 diabetes compared to individuals with light blue eyes.
Fun fact : people with brown eyes are less likely to develop type 1 diabetes compared to individuals with light blue eyes.
💜 Sunday is for self love ladies and we hope you’re giving yourself a good dose.
💜 Sunday is for self love ladies and we hope you’re giving yourself a good dose.
So much “lol”
So much “lol”
I love dogs
I love dogs
🙄
🙄
So excited to let you know that our NEWEST innovative product ACTIVE HYDRATION SERUM was just featured in the March 2018 issue of ELLE magazine in the section "Perfect Potions-Our Pick Of The Best New Buys". Dermatologist and co-founder of Rodan & Fields, Dr. Katie Rodan says "Beautiful skin really starts with hydration. Research shows that dehydrated skin not only looks older, but acts older. With age skin naturally gets drier, thinner and more sensitive. The 30's is the time you want to be taking better care of your skin. Preventative steps early on can help skin age better." So if you are 30 or older it's definitely time to START hydrating your skin.

Let's give your thirsty skin a drink of much needed MOISTURE!💗 #FreePress
#ELLEMagazine
#ActiveHydrationSerum
#HydrationIsEssential
#BreakThroughTechnology
#AllSkinTypes
#DrySkin
#OilySkin
#AcneProneSkin
#CombinationSkin
So excited to let you know that our NEWEST innovative product ACTIVE HYDRATION SERUM was just featured in the March 2018 issue of ELLE magazine in the section "Perfect Potions-Our Pick Of The Best New Buys". Dermatologist and co-founder of Rodan & Fields, Dr. Katie Rodan says "Beautiful skin really starts with hydration. Research shows that dehydrated skin not only looks older, but acts older. With age skin naturally gets drier, thinner and more sensitive. The 30's is the time you want to be taking better care of your skin. Preventative steps early on can help skin age better." So if you are 30 or older it's definitely time to START hydrating your skin. Let's give your thirsty skin a drink of much needed MOISTURE!💗 #FreePress  #ELLEMagazine  #ActiveHydrationSerum  #HydrationIsEssential  #BreakThroughTechnology  #AllSkinTypes  #DrySkin  #OilySkin  #AcneProneSkin  #CombinationSkin 
02’ but ik the 03 kids gonna come up in the comments upset so ima include y’all lmao -
-
-
#clearskin #oilyskin #oilyskinproblems #oilyskinsolution #cleanser #glowingskin #glowyskin #glowskincare #facecare #facecareroutine #dryskin #hair #edges 
#skincare #skincareroutine #skinthreads #skin #healthy #makeup #makeuptutorial #makeup-artist #makeuptalk #makeuplife #makeupgoals
Review of the Lush 'All you need is Love (and Peace)' bath bomb- limited edition to the Lush summit event (only limited numbers were made)❤️also, the first photo isn't mine but cred is already written on the photo 💕

Remember some things work for some people that don't work for others, everyone is different💓

#skincare #beauty #makeup #oilyskin #acne #hack #lifehacks #beautyhacks #thread #threads #beautythreads #health #selflove #selfcare #omgpage #explore #explorepage #oilyskincare #viral #trending #glowup #detox #detoxify #exercise #diet #yoga #lush #bathbomb
Review of the Lush 'All you need is Love (and Peace)' bath bomb- limited edition to the Lush summit event (only limited numbers were made)❤️also, the first photo isn't mine but cred is already written on the photo 💕 Remember some things work for some people that don't work for others, everyone is different💓 #skincare  #beauty  #makeup  #oilyskin  #acne  #hack  #lifehacks  #beautyhacks  #thread  #threads  #beautythreads  #health  #selflove  #selfcare  #omgpage  #explore  #explorepage  #oilyskincare  #viral  #trending  #glowup  #detox  #detoxify  #exercise  #diet  #yoga  #lush  #bathbomb 
Shout out to my @milkmakeup #blurstick for making me feel decent with no makeup on 👏👏 Threw only this on this morning, curled my lashes, and felt human enough to go out in public - this thing is like a blurring filter irl 🙃
It's a bit pricey but there's a ton of product so it lasts forever. Perfect as a primer for my #oilyskin friends 
#milk #milkblurstick #milkmakeup #sephora @Sephora  #blurringfilter #blur #porefiller #primer #nomakeup #motd
Two of my favorite setting sprays at the moment: NYX (@nyxcosmetics) Matte Finish and Milani (@milanicosmetics) Make It Last. .
I have oily skin, so I want a setting spray that will not make me look ‘wet’ and will make my makeup flawless ALL. DAY. LONG. They are both so affordable and completely worth purchasing! What’s your fav setting spray?!
Two of my favorite setting sprays at the moment: NYX (@nyxcosmetics) Matte Finish and Milani (@milanicosmetics) Make It Last. . I have oily skin, so I want a setting spray that will not make me look ‘wet’ and will make my makeup flawless ALL. DAY. LONG. They are both so affordable and completely worth purchasing! What’s your fav setting spray?!
My favorite package to get in the mail is always packages filled with Skincare!  New non-toxic Skincare just in time for Earth Day! 🌏
My favorite package to get in the mail is always packages filled with Skincare! New non-toxic Skincare just in time for Earth Day! 🌏
Love Nature Facial Kit Tea Tree (for oily skin)
.
.
The kit includes: Cleanser, Scrub, Face Massage Cream and Face Mask.With Tea Tree extracts to help control excess oil, balance and purify the skin, leaving it matte and healthy-looking. 4 pcs.

How to Use: 
1. Cleanse Get soft and glowing skin. Apply on wet skin to cleanse then rinse with water.

2. Scrub Deeply cleanse and exfoliate by massaging Scrub on wet face for 4-5 minutes. Rinse with water.

3. Massage Moisturise and soothe your skin by massaging Face Cream on dry face for 10-15 minutes. Gently wipe off.

4. Mask Intensely hydrate and revitalise skin by applying Face Mask. Leave on for 10-15 minutes then wipe off with wet tissue to remove
.
.
USAGE - 20-25 times per kit
.
.
MRP - 2400 Rs
Offer Price - 2200 Rs
.
.
DM me for order or Watsap us at 03049450157
.
.
 #oriflame  #oriflameproducts #oriflamebebeautiful #oriflamepakistan  #beauty #skin  #skincare  #glow  #natural  #teatree  #oilyskin
 #makeupkit
 #facialkit #Oriflamemyonlyhope
Love Nature Facial Kit Tea Tree (for oily skin) . . The kit includes: Cleanser, Scrub, Face Massage Cream and Face Mask.With Tea Tree extracts to help control excess oil, balance and purify the skin, leaving it matte and healthy-looking. 4 pcs. How to Use: 1. Cleanse Get soft and glowing skin. Apply on wet skin to cleanse then rinse with water. 2. Scrub Deeply cleanse and exfoliate by massaging Scrub on wet face for 4-5 minutes. Rinse with water. 3. Massage Moisturise and soothe your skin by massaging Face Cream on dry face for 10-15 minutes. Gently wipe off. 4. Mask Intensely hydrate and revitalise skin by applying Face Mask. Leave on for 10-15 minutes then wipe off with wet tissue to remove . . USAGE - 20-25 times per kit . . MRP - 2400 Rs Offer Price - 2200 Rs . . DM me for order or Watsap us at 03049450157 . . #oriflame  #oriflameproducts  #oriflamebebeautiful  #oriflamepakistan  #beauty  #skin  #skincare  #glow  #natural  #teatree  #oilyskin  #makeupkit  #facialkit  #Oriflamemyonlyhope 
NUTRIENTS GIVEAWAY 🌈// Yes, it’s that time again and we would like you to try our Rosette French Pink Clay Mask and our new Green GHASSOUL CLAY MASK- 1 full size for each winner. 4 lucky winners! .
.
.
All we ask you to do is to ✅ Comment with your skin type (Dry, Oily , Acne prone, Rosacea, Combination skin etc) and what you are looking for your skin care ✅ Post a photo of you with the face mask (optional here as I know it can be daunting ... 😘). .
.
.
.

#naturalskincare #organicskincareproducts #naturetonurture #naturalskinglow #giveaway#facemasks #pinkclaymask #ghassoulmask #oilyskin#radiantskin#nutrientlovers
NUTRIENTS GIVEAWAY 🌈// Yes, it’s that time again and we would like you to try our Rosette French Pink Clay Mask and our new Green GHASSOUL CLAY MASK- 1 full size for each winner. 4 lucky winners! . . . All we ask you to do is to ✅ Comment with your skin type (Dry, Oily , Acne prone, Rosacea, Combination skin etc) and what you are looking for your skin care ✅ Post a photo of you with the face mask (optional here as I know it can be daunting ... 😘). . . . . #naturalskincare  #organicskincareproducts  #naturetonurture  #naturalskinglow  #giveaway #facemasks  #pinkclaymask  #ghassoulmask  #oilyskin #radiantskin #nutrientlovers 
"My plans for tonight #netflixandMask 💁🏽‍♀️ I’ve been loving the Fango Mud for Delicate Dry Skin👌🏽" - @makeupwithmona #regram

Who else is down for a #NetflixandMask type of night? 🌚
"My plans for tonight #netflixandMask  💁🏽‍♀️ I’ve been loving the Fango Mud for Delicate Dry Skin👌🏽" - @makeupwithmona #regram  Who else is down for a #NetflixandMask  type of night? 🌚
Eherm Repleneshing Serum +C ranking nombor 1 dalam carta okeyyyyy ! .
.
Sebab apa kena pakai serum ni kak?
Simple aja jawapannya. Ibaratnya macam kita mencuci kereta. Pergi car wash, cuci kereta. Tapi kalau nak kesan kilat berkilau, sekali sekala kena keluarkan duit untuk polish kereta biar nampak berkilat bergemerlapan dari jarak 100 meter gitu.
.
.
Samalah juga macam kulit kita. Cuci muka, dah pakai mosturizer. Tapi nak kulit yang extravaganza, kena melaburlah duit lebih untuk supplement tambahan bagi kulit muka 😊
.
.
Hanah,
0193707155
.
.
#sharing #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayforlife #marykayskincare #neelofa #marykaykl #ctdk #marykayputrajaya #marykaybeauty #bisnes #peluangbisnes #marykaybeautyconsultant #skinvi #marykayserikembangan #viral #sayajualonline #produkkecantikan #cantik #makeup #oilyskin #antiaging #skincareterbaik #fattzura #peluangkerjaya #serum #vitaminC
Eherm Repleneshing Serum +C ranking nombor 1 dalam carta okeyyyyy ! . . Sebab apa kena pakai serum ni kak? Simple aja jawapannya. Ibaratnya macam kita mencuci kereta. Pergi car wash, cuci kereta. Tapi kalau nak kesan kilat berkilau, sekali sekala kena keluarkan duit untuk polish kereta biar nampak berkilat bergemerlapan dari jarak 100 meter gitu. . . Samalah juga macam kulit kita. Cuci muka, dah pakai mosturizer. Tapi nak kulit yang extravaganza, kena melaburlah duit lebih untuk supplement tambahan bagi kulit muka 😊 . . Hanah, 0193707155 . . #sharing  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayforlife  #marykayskincare  #neelofa  #marykaykl  #ctdk  #marykayputrajaya  #marykaybeauty  #bisnes  #peluangbisnes  #marykaybeautyconsultant  #skinvi  #marykayserikembangan  #viral  #sayajualonline  #produkkecantikan  #cantik  #makeup  #oilyskin  #antiaging  #skincareterbaik  #fattzura  #peluangkerjaya  #serum  #vitaminC 
Follow @skincarebabesxox for more!!
🥀🖤
Please DM me if you need any tips/advise!!
🖤🥀 #skincare #skintypes #selfhelp #selfcare #skintypesolutions #firstpost #l4l #dryskin #f4f #healthcare #likeforlike #oilyskin #combonationskin #followforfollow #explorepage #trending #sensitiveskin #skincarethread #skincareroutine
This one isn’t a surprise to any of us!!!! 😍So excited to let you know that our NEWEST innovative product ACTIVE HYDRATION SERUM was just featured in the March 2018 issue of ELLE magazine in the section "Perfect Potions-Our Pick Of The Best New Buys". 😃

Dermatologist and co-founder of Rodan & Fields, Dr. Katie Rodan says "Beautiful skin really starts with hydration. Research shows that dehydrated skin not only looks older, but acts older. With age skin naturally gets drier, thinner and more sensitive. The 30's is the time you want to be taking better care of your skin. Preventative steps early on can help skin age better." So if you are 30 or older it's definitely time to START hydrating your skin.

Let's give your thirsty skin a drink of much needed MOISTURE!💗 #FreePress
#ELLEMagazine
#ActiveHydrationSerum
#HydrationIsEssential
#BreakThroughTechnology
#AllSkinTypes
#DrySkin
#OilySkin
#AcneProneSkin
#CombinationSkin
This one isn’t a surprise to any of us!!!! 😍So excited to let you know that our NEWEST innovative product ACTIVE HYDRATION SERUM was just featured in the March 2018 issue of ELLE magazine in the section "Perfect Potions-Our Pick Of The Best New Buys". 😃 Dermatologist and co-founder of Rodan & Fields, Dr. Katie Rodan says "Beautiful skin really starts with hydration. Research shows that dehydrated skin not only looks older, but acts older. With age skin naturally gets drier, thinner and more sensitive. The 30's is the time you want to be taking better care of your skin. Preventative steps early on can help skin age better." So if you are 30 or older it's definitely time to START hydrating your skin. Let's give your thirsty skin a drink of much needed MOISTURE!💗 #FreePress  #ELLEMagazine  #ActiveHydrationSerum  #HydrationIsEssential  #BreakThroughTechnology  #AllSkinTypes  #DrySkin  #OilySkin  #AcneProneSkin  #CombinationSkin 
I hope this actually helps at least that one person that looks at this post!!
💘 not everything works for everyone 
#skincare #beauty #makeup #oilyskin #acne #hack #lifehacks #beautyhacks #thread #threads #beautythreads #health #selflove #selfcare #omgpage #explore #explorepage #oilyskincare #viral #trending #glowup #detox #detoxify #exercise #diet #yoga #gain #gainparty #loveyourself #mentalhealth 
Follow @selfcarebaddiesx for more!!💕
I hope this actually helps at least that one person that looks at this post!! 💘 not everything works for everyone #skincare  #beauty  #makeup  #oilyskin  #acne  #hack  #lifehacks  #beautyhacks  #thread  #threads  #beautythreads  #health  #selflove  #selfcare  #omgpage  #explore  #explorepage  #oilyskincare  #viral  #trending  #glowup  #detox  #detoxify  #exercise  #diet  #yoga  #gain  #gainparty  #loveyourself  #mentalhealth  Follow @selfcarebaddiesx for more!!💕
HOW TO GET GOOD GRADES IN SCHOOL🍯✨. Follow my new twitter @marvellous_skin 💫💫. •
•
•
This is my content! Here are a few tips and tricks how to get good grades in school 🐝!!... if you could support me and give me a follow that would be great!!✨✨. •
 #skincare #beautyhacks #oilyskin #beauty #makeup #thebodyshopuk #love #loveyourskin #weightloss #makeuptutorial #glowingskin #fitness #makeupartist #nailcare #couplegoals #nailart
Tired of your make up turning into a hot oily mess half way through your day in the hot months??! Well check out my latest blog post where I’m offering tips and tricks to keep your face looking flawless and BEAT TO THE GAWDSSS all spring and summer long! LINK IN BIO!!! #Blog #Blogger #BeautyBlogger #LifestyleBlogger #WellnessBlogger #Oilyskin #Matte #Foundation #MakeUp #Artist #Poet #MakeupCommunity #oilslick #Beauty
Have you ever tried this @elfcosmetics Perfect Finish HD Powder? If not, what are you waiting for? For only $6 you won’t find a better setting powder. Quick, visit a link in the bio and read my full review on it.
Oh, and it is #CrueltyFree and #Vegan

#playbeautifully #elf #elfcosmetics
#elfperfectfinishhdpowder #perfectfinishhdpowder #hdpowder #settingpowder #baking #oilyskin #oilyskincare #oilyskintips #oilyskinsolution
Microshading is best for oily and sensitive skin. Brown3 and brown 2 . The color will lighten 20-30% off of this picture now. When doing the perfection sesión in 4 weeks will be hold the color better . Will updated in 4weeks. Stay tuned. FREE CONSULTATION for microblading or their services. Taking appointments for May. #microblading #microshading #dallas#texas#addison#dfw #dfwhairstylist #explode#oilyskin #sensevitiveskin#plano#frisco#lovemyjob#microbladingbyalba
@Regrann from @itsme.ana - m o n d a y • m o o d ✨ so I’ve been wearing makeup nonstop for the last 2 weeks, today I did a nice skincare routine I think you guys will like!
DO YOU GUYS WEAR MAKEUP EVERYDAY?🤷🏽‍♀️let me know in the comments!
•
He estado utilizando bastante maquillaje durante las dos últimas semanas, hoy decidí hacer una super chevere rutina de cuidado de piel y espero les guste.
¿UDS USAN MAQUILLAJE TODOS LOS DÍAS O NO?🤷🏽‍♀️¡déjame saber en los comentarios!
_____
@wishformula Blackhead & Blackmask Home Spa Kit (leave on 10min/Déjalos por 10min)
@skyniceland Hydro Cool Firming Eye Gels (leave on 10min/Déjalos por 10min)
@glamglow GravityMud Firming Treatment (leave on 20min/Déjalos por 20min)
@aynarabeauty Orange Blossom Prickly Pear Elixir Mist
@purlisse Daily Lip Nourisher with Mango & Shea Butter
_____
🎼 @nocopyrightsounds Take it easy ft. Mia Vaile
#itsmedotana #oilyskin #diyremedies #masks #skincareroutine #skincareluxury #skincare #beautycare #skincareorganic #skincareblogger #pores #deadskin #skincarevideo #makeupfeed #naturalskin #naturalbeauties #nightskincareroutine #itsmedotana #goodskin #goodskincare #glamglow #mascarilla #mascarillas #cuidadodelapiel #wishformula #skyniceland #aynara #purlisse #blackheadremoval #blackheads
@Regrann from @itsme.ana - m o n d a y • m o o d ✨ so I’ve been wearing makeup nonstop for the last 2 weeks, today I did a nice skincare routine I think you guys will like! DO YOU GUYS WEAR MAKEUP EVERYDAY?🤷🏽‍♀️let me know in the comments! • He estado utilizando bastante maquillaje durante las dos últimas semanas, hoy decidí hacer una super chevere rutina de cuidado de piel y espero les guste. ¿UDS USAN MAQUILLAJE TODOS LOS DÍAS O NO?🤷🏽‍♀️¡déjame saber en los comentarios! _____ @wishformula Blackhead & Blackmask Home Spa Kit (leave on 10min/Déjalos por 10min) @skyniceland Hydro Cool Firming Eye Gels (leave on 10min/Déjalos por 10min) @glamglow GravityMud Firming Treatment (leave on 20min/Déjalos por 20min) @aynarabeauty Orange Blossom Prickly Pear Elixir Mist @purlisse Daily Lip Nourisher with Mango & Shea Butter _____ 🎼 @nocopyrightsounds Take it easy ft. Mia Vaile #itsmedotana  #oilyskin  #diyremedies  #masks  #skincareroutine  #skincareluxury  #skincare  #beautycare  #skincareorganic  #skincareblogger  #pores  #deadskin  #skincarevideo  #makeupfeed  #naturalskin  #naturalbeauties  #nightskincareroutine  #itsmedotana  #goodskin  #goodskincare  #glamglow  #mascarilla  #mascarillas  #cuidadodelapiel  #wishformula  #skyniceland  #aynara  #purlisse  #blackheadremoval  #blackheads 
Une nouvelle crème hydratante à tester avec celle là je pense avoir essayé presque toutes celles adaptée pour peaux grasses 🤔🙄 youna marre de l’excès de sébum ya ness je vois en donnerai de ces nouvelles d’ici quelques temps 😋 pour infos j’ai pas encore trouvé LA crème hydratante que je ne quitterai plus 😆 
#shinekiller #skincare #oilyskin 
#produitoffertparTOPICREM @topicrem_france #Topicrem #matifiéeEnTouteConfiance #OctolyFamily
I picked up this just because of the packaging honestly! And it turned out to be amazing!! I put this on at around 12 on my forehead which had a few red spots and blemishes- and by 4 they had reduced dramatically!! It gives your skin this fresh and open feeling that feels really refreshing!! I would really recommend this If you need a quick pick me up before going out!! .
.
.
.
#skincare #Saturday #clay #skin #health #beauty #blackheads #spots #pimple #detox #care #pores #cleaning #water #moisturise #gel #dryskin #mint #masque #oilyskin #acneprone #oil
I picked up this just because of the packaging honestly! And it turned out to be amazing!! I put this on at around 12 on my forehead which had a few red spots and blemishes- and by 4 they had reduced dramatically!! It gives your skin this fresh and open feeling that feels really refreshing!! I would really recommend this If you need a quick pick me up before going out!! . . . . #skincare  #Saturday  #clay  #skin  #health  #beauty  #blackheads  #spots  #pimple  #detox  #care  #pores  #cleaning  #water  #moisturise  #gel  #dryskin  #mint  #masque  #oilyskin  #acneprone  #oil 
HAPPY SATURDAY QUEENS 🌺
.
Y’all remember that look I served you up yesterday? I filmed it for you this morning. Ye I finally listened to y’all, ‘Summer Glow Make Up Tutorial | Oily Skin Hacks’ video is now live on my channel 🌞
.
I want all my queens to be shining this summer!!! Warning: highlight may cause blindness 😏 (Link in bio)
.
.
.
.
.
#summermakeup #summermakeuplook #makeuptutorial #makeuplife #makeupvlogger #oilyskincare #oilyskin #highlights #makeuphacks #vlogsquad #vlogger
HAPPY SATURDAY QUEENS 🌺 . Y’all remember that look I served you up yesterday? I filmed it for you this morning. Ye I finally listened to y’all, ‘Summer Glow Make Up Tutorial | Oily Skin Hacks’ video is now live on my channel 🌞 . I want all my queens to be shining this summer!!! Warning: highlight may cause blindness 😏 (Link in bio) . . . . . #summermakeup  #summermakeuplook  #makeuptutorial  #makeuplife  #makeupvlogger  #oilyskincare  #oilyskin  #highlights  #makeuphacks  #vlogsquad  #vlogger 
From New York to Italy - what's inside? 👋
From New York to Italy - what's inside? 👋
Quick mask peel to sort my greasy clogged pores. It really is a godsend this is my profession as I’ve literally got every skin type rolled into one so have to alter my skincare routine accordingly. These peels are £40, courses of 3 save 20% at £96. Most of my regulars get a course to get their skin tip top then have maintenance peels when in clinic for injectables every few months.
Dermaceutic peels 
ideal lunch time peels feel the tingle and be done in less that 15 minutes. Mild peels may leave temporary redness.  Mask peel £40
* Purifies the epidermis
* Tightens pores
* Brightens dull complexion
* Regulates oily skin and dilated pores
* production
* Evens out skin tone
* Accelerates skin renewal 
#dermaceutic #dermaceuticmaskpeel #dermaceuticmask #spotproneskin #spotproneskinsolutions #acne #greasyskinproblems #oilyskin #blockedpores #flawlesskin #skincare #awardwinningaestheticnurse #loveaesthetics #loveaestheticsliverpool #skincarespecialist #knowledge #experience #passion
Quick mask peel to sort my greasy clogged pores. It really is a godsend this is my profession as I’ve literally got every skin type rolled into one so have to alter my skincare routine accordingly. These peels are £40, courses of 3 save 20% at £96. Most of my regulars get a course to get their skin tip top then have maintenance peels when in clinic for injectables every few months. Dermaceutic peels ideal lunch time peels feel the tingle and be done in less that 15 minutes. Mild peels may leave temporary redness.  Mask peel £40 * Purifies the epidermis * Tightens pores * Brightens dull complexion * Regulates oily skin and dilated pores * production * Evens out skin tone * Accelerates skin renewal #dermaceutic  #dermaceuticmaskpeel  #dermaceuticmask  #spotproneskin  #spotproneskinsolutions  #acne  #greasyskinproblems  #oilyskin  #blockedpores  #flawlesskin  #skincare  #awardwinningaestheticnurse  #loveaesthetics  #loveaestheticsliverpool  #skincarespecialist  #knowledge  #experience  #passion 
Activated charcoal draws bacteria, poisons, chemicals, dirt and other micro-particles to the surface of skin, helping you to achieve a flawless complexion and fight acne. #dryskin#oilyskin#face#acne#flawlessskin
Activated charcoal draws bacteria, poisons, chemicals, dirt and other micro-particles to the surface of skin, helping you to achieve a flawless complexion and fight acne. #dryskin #oilyskin #face #acne #flawlessskin 
There’s no evidence that alcohol does anything more than temporarily dehydrate your skin, and in fact, propyl alcohol, found in skincare products has been found to be less irritating than sodium lauryl sulfate, another popular ingredient. Alcohol isn’t always a bad idea in skincare 🙊 - it helps ingredients penetrate, and allows thick formulas to spread and dry quicker. If you’re dehydration-prone and you love a particular alcohol-heavy product, try using humectants (hyaluronic acid, honey, aloe) to limit the dehydrating effect before you completely disregard it!
There’s no evidence that alcohol does anything more than temporarily dehydrate your skin, and in fact, propyl alcohol, found in skincare products has been found to be less irritating than sodium lauryl sulfate, another popular ingredient. Alcohol isn’t always a bad idea in skincare 🙊 - it helps ingredients penetrate, and allows thick formulas to spread and dry quicker. If you’re dehydration-prone and you love a particular alcohol-heavy product, try using humectants (hyaluronic acid, honey, aloe) to limit the dehydrating effect before you completely disregard it!
Testing this new mask from @boscia #boscia #complimentary #contest thank you @influenster @boscia #masktime #facemask #peeloffmask #oilyskin #combinationskin #skincare
Switching to a mineral sunscreen, reason 2: 🌞#2 INVEST IN THE BEST

We all love getting that sun-kissed look, but did you know our Twitter poll found that 18% of us never use sunscreen! Whilst it’s been found that British families spend a massive 2 months’ salary on summer holidays (£860 per person), how many of us make panic purchases at the airport when it comes to sunscreen? At £28, your 100% mineral Skin Shade is packed with natural goodness (kahai and roucou oils) and is really an investment in your skin and health. It’s really worth spending a little extra when it comes to buying natural, mineral sun care. The proof is in the product, so why not show them how silky-smooth your skin feels when applying Skin Shade or Sun Soothe. Get trying and applying! 
#greenbeautyrevolution #naturalskincare #luxury #onlythebest #parabenfree #problemskin #happyskin #vegetarian #blemish #tropic

#vegan #sensitiveskin #oilyskin #dryskin #normalskin #luxury #premiumskincare #onlythebest #loveyourskin #bridalbeauty #goddessglow #crueltyfree #chemicalfree #5aday #natural #vitamins #minerals #plantbeauty #greenrevolution 
#oceanfriendly
Switching to a mineral sunscreen, reason 2: 🌞#2  INVEST IN THE BEST We all love getting that sun-kissed look, but did you know our Twitter poll found that 18% of us never use sunscreen! Whilst it’s been found that British families spend a massive 2 months’ salary on summer holidays (£860 per person), how many of us make panic purchases at the airport when it comes to sunscreen? At £28, your 100% mineral Skin Shade is packed with natural goodness (kahai and roucou oils) and is really an investment in your skin and health. It’s really worth spending a little extra when it comes to buying natural, mineral sun care. The proof is in the product, so why not show them how silky-smooth your skin feels when applying Skin Shade or Sun Soothe. Get trying and applying! #greenbeautyrevolution  #naturalskincare  #luxury  #onlythebest  #parabenfree  #problemskin  #happyskin  #vegetarian  #blemish  #tropic  #vegan  #sensitiveskin  #oilyskin  #dryskin  #normalskin  #luxury  #premiumskincare  #onlythebest  #loveyourskin  #bridalbeauty  #goddessglow  #crueltyfree  #chemicalfree  #5aday  #natural  #vitamins  #minerals  #plantbeauty  #greenrevolution  #oceanfriendly