an online Instagram web viewer

#oilblends medias

Photos

Autumn has well and truly kicked in, and now the evening's are starting to really cool down, these 2 blends will help to create a warm, calming and joyful atmosphere. 🍂🍁🍊 3 drops Mandarin and 3 drops Black Pepper or
3 drops Cinnamon and 3 drops Orange .
.
.
.
.
.
#autummblends #cosyevenings #essentialoilsforautumn #aromatherapy #oilblends #warming #joyful #aromaticblends
💧April's 50/50 Promotion💧FREE 50 POINTS for Product💧
Ask me how you can join and save👇
my.doterra.com/aromaticwellnessoils
#aromatic_wellness_oils 
#aromaticwellnessoils #aromatic #rollerball ##diffuserblends #diffuse  #wellnessadvocate #petaldiffuser  #aprilproductofthemonth #aromatic_wellness_oils #wellnesscoach  #oilblends #essentialoils
🧡💛❤️💚💜💙 One for every emotion 🌈🙌🏻These blends are my absolute faves 💖✨💫 they are exclusive to doTERRA and contain some of the most exquisite essential oils available 🙌🏻🙌🏻 ~
~
You can purchase these oils as a kit or each proprietary blend individually. Just ask me how or shop now via the link in my bio 😊 ~
~
~
#doterra #essentialoils #naturalhealth #aromatherapy #health #wellness
🧡💛❤️💚💜💙 One for every emotion 🌈🙌🏻These blends are my absolute faves 💖✨💫 they are exclusive to doTERRA and contain some of the most exquisite essential oils available 🙌🏻🙌🏻 ~ ~ You can purchase these oils as a kit or each proprietary blend individually. Just ask me how or shop now via the link in my bio 😊 ~ ~ ~ #doterra  #essentialoils  #naturalhealth  #aromatherapy  #health  #wellness 
Mendarat cantik sudah 3 oil blend yang luar biasa cakep ingredient dan manfaatnya. Momentum, Flab be Gone, Drops of Gold. Temen temen juga bisa ikutan bikin.  Browse aja resep resepnya kemudian bikin pakai essential oils 👌
.
.
Drops of Gold contohnya. Adalah blend dari oil oil yang wow 😍Semua oil blend ini kayanya bakal  dipakai dan segera belajar ikutan bikin buat share ke temen temen 💪
.
.
Thank cc @norceputri buat spesiaaal giftnyaa. Mbaa @naniespl makasih banyaaaaak ~ udah mendarat cantik! #dropsofgold #flabbegone #momentum #diyoilblends #oilblends
Mendarat cantik sudah 3 oil blend yang luar biasa cakep ingredient dan manfaatnya. Momentum, Flab be Gone, Drops of Gold. Temen temen juga bisa ikutan bikin. Browse aja resep resepnya kemudian bikin pakai essential oils 👌 . . Drops of Gold contohnya. Adalah blend dari oil oil yang wow 😍Semua oil blend ini kayanya bakal dipakai dan segera belajar ikutan bikin buat share ke temen temen 💪 . . Thank cc @norceputri buat spesiaaal giftnyaa. Mbaa @naniespl makasih banyaaaaak ~ udah mendarat cantik! #dropsofgold  #flabbegone  #momentum  #diyoilblends  #oilblends 
Thanks @beachnut14 for representing team Go Fit Mom for another successful Make & Take event! Contact me if you'd like to host and get our favorite @doterra blends for everyday uses!
.
.
.
.
.
.
.
.
#doterra #makeandtake #essentialoils #recipes #oilblends #naturalsolutions #remedies #oileducation #oilmomma #sheoils #gofitmom #healthylifestyle #familywellness #momlife #oillife
💧Mother's Day Gift Set💧
 This kit will only be available while supplies last! You will not want to miss out on this one!
💦Green Mandarin
💦Star Anise
💦Pink Pepper
💧Two 10ml roller bottles
Ask me how you can join and save👇
my.doterra.com/aromaticwellnessoils
#aromatic_wellness_oils 
#aromaticwellnessoils #aromatic #rollerball ##diffuserblends #diffuse #mothersdayspecial #wellnessadvocate #petaldiffuser  #aprilproductofthemonth #aromatic_wellness_oils #wellnesscoach  #oilblends #essentialoils
💧Mother's Day Gift Set💧 This kit will only be available while supplies last! You will not want to miss out on this one! 💦Green Mandarin 💦Star Anise 💦Pink Pepper 💧Two 10ml roller bottles Ask me how you can join and save👇 my.doterra.com/aromaticwellnessoils #aromatic_wellness_oils  #aromaticwellnessoils  #aromatic  #rollerball  ##diffuserblends  #diffuse  #mothersdayspecial  #wellnessadvocate  #petaldiffuser  #aprilproductofthemonth  #aromatic_wellness_oils  #wellnesscoach   #oilblends  #essentialoils 
Sometimes a rainy Sunday afternoon ☔is just what the soul needs. And this diffuser blend is perfect for said lazy movie day. Side note - we just finished The Greatest Showman. HOW have I not seen this???? GO WATCH IT! And diffuse this: Fresh Rain Shower Blend. This is just perfect for these April showers ... such a purifying, relaxing blend that helps ease any anxious feelings, thanks to my new(er) friend, Vetiver.
💧💧💧Vetiver
💧💧💧Lemon
💧 Lavender ... just bliss! And really smells like fresh fallen rain. I hope you have all had a Sunday full of renewal. ♥️
A big thanks to my ōil sista @ninalyman for this diffuser idea. 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#RN #holisticnurse #doterraessentialoils #doterra #essentialoils #oillife #greenliving #naturalnurse #cleanliving #holistic #antiinflammatory #wellness #mindfulness #meditation #yoga #healthyhome #diffuser #oilblends #tampabay #thrivetribe #nontoxic #healthy #quality #integrativemedicine #naturalhealth #lifehacker #RainySunday #rainydays #aprilshowers
Sometimes a rainy Sunday afternoon ☔is just what the soul needs. And this diffuser blend is perfect for said lazy movie day. Side note - we just finished The Greatest Showman. HOW have I not seen this???? GO WATCH IT! And diffuse this: Fresh Rain Shower Blend. This is just perfect for these April showers ... such a purifying, relaxing blend that helps ease any anxious feelings, thanks to my new(er) friend, Vetiver. 💧💧💧Vetiver 💧💧💧Lemon 💧 Lavender ... just bliss! And really smells like fresh fallen rain. I hope you have all had a Sunday full of renewal. ♥️ A big thanks to my ōil sista @ninalyman for this diffuser idea. 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RN  #holisticnurse  #doterraessentialoils  #doterra  #essentialoils  #oillife  #greenliving  #naturalnurse  #cleanliving  #holistic  #antiinflammatory  #wellness  #mindfulness  #meditation  #yoga  #healthyhome  #diffuser  #oilblends  #tampabay  #thrivetribe  #nontoxic  #healthy  #quality  #integrativemedicine  #naturalhealth  #lifehacker  #RainySunday  #rainydays  #aprilshowers 
Today, I am struggling to breathe... can we all just agree that AZ needs some rain? 💧 My allergies are awful 😭 thank you oily blends for helping relieve my sneezes and sniffles. 👏🏻
Today, I am struggling to breathe... can we all just agree that AZ needs some rain? 💧 My allergies are awful 😭 thank you oily blends for helping relieve my sneezes and sniffles. 👏🏻
Happy Earth Day to everyone! Hope you are all having a fantastic Sabbath day with your family and friends. Let’s remember to take care of this beautiful Earth that was given to us. Never forget the gift of this earth! dōTERRA (Gift from the earth) is one of the biggest gifts that the earth has given us, being able to share these amazing gifts of the earth. You know we are always doing our part to take care of this GORGEOUS earth! We hope you do as well, actually we know you do! Keep sharing these amazing gifts and remember “One drop at a time, we are changing this world!” Have a fantastic rest of your day and God Bless!
Happy Earth Day to everyone! Hope you are all having a fantastic Sabbath day with your family and friends. Let’s remember to take care of this beautiful Earth that was given to us. Never forget the gift of this earth! dōTERRA (Gift from the earth) is one of the biggest gifts that the earth has given us, being able to share these amazing gifts of the earth. You know we are always doing our part to take care of this GORGEOUS earth! We hope you do as well, actually we know you do! Keep sharing these amazing gifts and remember “One drop at a time, we are changing this world!” Have a fantastic rest of your day and God Bless!
Happy teeth 😁🌿🍊 Just made the switch to my new bamboo toothbrush and loving my dōTERRA essential oil infused OnGuard toothpaste! 🙏🏻
.
Being environmentally conscious for me means doing your bit and continually making small changes to the way, we all impact Mother Earth 🌏 .
Did you know dōTERRA makes a whole range of personal care products too? 😍 Like cleaning products, a skincare range and the amazing OnGuard range with the gorgeous essential oils of Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus, and Rosemary!? 🌿 The OnGuard toothpaste is sooo refreshing and a drop of the essential oil blend mixed with water does the job for an amazing natural mouthwash 👅💧👄 Happy teeth, happy gums, happy mouth, happy me 😁
.
#doterra #essentialoils #onguard #oilblends #personalcare #dentalcare #doterraessentialoils #bamboo #toothbrush #enviromentallyfriendly #maketheswitch #conciousconsumer
Happy teeth 😁🌿🍊 Just made the switch to my new bamboo toothbrush and loving my dōTERRA essential oil infused OnGuard toothpaste! 🙏🏻 . Being environmentally conscious for me means doing your bit and continually making small changes to the way, we all impact Mother Earth 🌏 . Did you know dōTERRA makes a whole range of personal care products too? 😍 Like cleaning products, a skincare range and the amazing OnGuard range with the gorgeous essential oils of Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus, and Rosemary!? 🌿 The OnGuard toothpaste is sooo refreshing and a drop of the essential oil blend mixed with water does the job for an amazing natural mouthwash 👅💧👄 Happy teeth, happy gums, happy mouth, happy me 😁 . #doterra  #essentialoils  #onguard  #oilblends  #personalcare  #dentalcare  #doterraessentialoils  #bamboo  #toothbrush  #enviromentallyfriendly  #maketheswitch  #conciousconsumer 
Happy Earth Day! ♥️🌍♥️🌏♥️🌎 #everydayearthday Earth & eARTh matters ♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#RN #holisticnurse #doterraessentialoils #doterra #essentialoils #oillife #greenliving #naturalnurse #cleanliving #holistic #antiinflammatory #wellness #mindfulness #meditation #yoga #healthyhome #diffuser #oilblends #tampabay #thrivetribe #nontoxic #healthy #quality #integrativemedicine #naturalhealth #lifehacker #earthday #MotherEarth #giftsoftheearth
Happy Earth Day! ♥️🌍♥️🌏♥️🌎 #everydayearthday  Earth & eARTh matters ♥️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RN  #holisticnurse  #doterraessentialoils  #doterra  #essentialoils  #oillife  #greenliving  #naturalnurse  #cleanliving  #holistic  #antiinflammatory  #wellness  #mindfulness  #meditation  #yoga  #healthyhome  #diffuser  #oilblends  #tampabay  #thrivetribe  #nontoxic  #healthy  #quality  #integrativemedicine  #naturalhealth  #lifehacker  #earthday  #MotherEarth  #giftsoftheearth 
IT’S EARTH DAY!!! Enjoy the natural on Earth! 🌎 “Changing One Mind At A Time With A Natural Way Of Thinking!” - Oh My Goodness Natural Products 
#LiveHealthy #Healthyliving #Naturalproducts #naturalskincare #nochemicals #soaps #menproducts #hairproducts #eczemarelief #skincare #handmadeproducts #herbs #essentialoils #oilblends #skinbenefits #loveyourskin #Lifestyle #Omgoodness 🍃

www.etsy.com/shop/OMGNaturalProducts
Let's Go LEMON! Lemon has the second most intense energetic of all of the oils I've read so far. Want to guess which one is #1? Add a drop to your blends to up the oomph of the combined energetics. Join my Facebook group for more information about sensing the energy of oils! Search for Energetics of Essential Oils on Facebook. Order the full deck of 80 cards including readings on single oils and blends
 https://tinyurl.com/oilenergetics 
#essentialoils #energy #energetics #energymedicine #oilblends #sensingenergy
Let's Go LEMON! Lemon has the second most intense energetic of all of the oils I've read so far. Want to guess which one is #1 ? Add a drop to your blends to up the oomph of the combined energetics. Join my Facebook group for more information about sensing the energy of oils! Search for Energetics of Essential Oils on Facebook. Order the full deck of 80 cards including readings on single oils and blends  https://tinyurl.com/oilenergetics #essentialoils  #energy  #energetics  #energymedicine  #oilblends  #sensingenergy 
💦These sprays I made for Outdoor Ed came in handy💦
Now available in a vacation pack. Ask me how you get order a pack for your next vacation😊
my.doterra.com/aromaticwellnessoils
#aromatic_wellness_oils 
#aromaticwellnessoils #aromatic #rollerball ##diffuserblends #diffuse #mattressspray #owiespray #sweetdreamsspray #pestcontrolspray #bugbitespray #bugrepellientspray #wellnessadvocate #petaldiffuser  #aromatic_wellness_oils #wellnesscoach  #oilblends #essentialoils
💦These sprays I made for Outdoor Ed came in handy💦 Now available in a vacation pack. Ask me how you get order a pack for your next vacation😊 my.doterra.com/aromaticwellnessoils #aromatic_wellness_oils  #aromaticwellnessoils  #aromatic  #rollerball  ##diffuserblends  #diffuse  #mattressspray  #owiespray  #sweetdreamsspray  #pestcontrolspray  #bugbitespray  #bugrepellientspray  #wellnessadvocate  #petaldiffuser  #aromatic_wellness_oils  #wellnesscoach   #oilblends  #essentialoils 
I think I will spend the day editing the photos I took earlier this week. I may even have some time to take more photos 🤞 all I need is some good music and motivating oils in the diffuser....doTERRA's motivate blend is always a favorite to get me going. After coffee of course ☕ What are you all up to this Sunday?
I think I will spend the day editing the photos I took earlier this week. I may even have some time to take more photos 🤞 all I need is some good music and motivating oils in the diffuser....doTERRA's motivate blend is always a favorite to get me going. After coffee of course ☕ What are you all up to this Sunday?
Joy in all of the diffusers because its Sunday and I need to mentally prepare myself my last week of classes EVER! #byecollege
Joy in all of the diffusers because its Sunday and I need to mentally prepare myself my last week of classes EVER! #byecollege 
Bonnels Immune Booster Essential Oil 100% Bahan Alami (Meningkatkan Daya Tahan Tubuh)

Anda atau si kecil suka pilek saat bangun pagi? itu tanda lemah daya tahan tubuh. 
Agar daya tahan tubuh lebih kuat dan tidak rentan kena virus penyakit, gunakan Immune Booster Essential Oil. 
Kini kami menghadirkan Immune Booster Essential Oil Bonnelsterbuat dari 100% bahan alami : Clove bud essential oil & Lemon essential oil, extrak daun cengkeh yg sudah lama dipercaya dpt menjaga kekebalan tubuh dan meningkatkan daya tahan tubuh agar tidak mudah sakit.

MANFAAT :
+ Menjaga kekebalan tubuh
+ Meningkatkan daya tahan tubuh agar si kecil tidak gampang sakit
+ Dapat digunakan sebagai anti virus dan anti infeksi yg efektif

CARA PEMAKAIAN :
Tuangkan 100ml air ke dalam diffuser (alat pemompa uap untuk aromaterapi) anda, lalu Teteskan 2-5 tetes Essential Oil ke dalam diffuser Anda.
Digunakan pada malam hari sebelum atau saat kita tidur, hasilnya akan dirasakan pada pagi hari.

ISI BERAT: 10ML

NB : 
1. Tidak dianjurkan untuk Ibu Hamil 
2. Digunakan dengan diffuser

Harga : Rp 198.000,00 
Untuk pembelian : 
WA : 089689111988

#organiks #essentialoil #essentialoils #aromatheraphy #lavenderoil #oilblends #diffuser #obatnyamuk #jualessentialoil #anaksehat #alami #hidupsehat #suplemen #bugsaway #immunebooster #cough #flu #vitamin #minyak #bonnels
Bonnels Immune Booster Essential Oil 100% Bahan Alami (Meningkatkan Daya Tahan Tubuh) Anda atau si kecil suka pilek saat bangun pagi? itu tanda lemah daya tahan tubuh. Agar daya tahan tubuh lebih kuat dan tidak rentan kena virus penyakit, gunakan Immune Booster Essential Oil. Kini kami menghadirkan Immune Booster Essential Oil Bonnelsterbuat dari 100% bahan alami : Clove bud essential oil & Lemon essential oil, extrak daun cengkeh yg sudah lama dipercaya dpt menjaga kekebalan tubuh dan meningkatkan daya tahan tubuh agar tidak mudah sakit. MANFAAT : + Menjaga kekebalan tubuh + Meningkatkan daya tahan tubuh agar si kecil tidak gampang sakit + Dapat digunakan sebagai anti virus dan anti infeksi yg efektif CARA PEMAKAIAN : Tuangkan 100ml air ke dalam diffuser (alat pemompa uap untuk aromaterapi) anda, lalu Teteskan 2-5 tetes Essential Oil ke dalam diffuser Anda. Digunakan pada malam hari sebelum atau saat kita tidur, hasilnya akan dirasakan pada pagi hari. ISI BERAT: 10ML NB : 1. Tidak dianjurkan untuk Ibu Hamil 2. Digunakan dengan diffuser Harga : Rp 198.000,00 Untuk pembelian : WA : 089689111988 #organiks  #essentialoil  #essentialoils  #aromatheraphy  #lavenderoil  #oilblends  #diffuser  #obatnyamuk  #jualessentialoil  #anaksehat  #alami  #hidupsehat  #suplemen  #bugsaway  #immunebooster  #cough  #flu  #vitamin  #minyak  #bonnels 
Halo bunda, kini telah hadir cara alami untuk menjaga kesehatan, mencegah, dan mengobati anak

Mau tahu?
Ini Solusinya
Bonnels Essential Oil
Terdiri dari 100% bahan alami, tanpa bahan kimiawi yang berbahaya untuk anda dan keluarga anda.
Ada 4 Varian dari Bonnels Essential Oil :
1. Bugs Away : Untuk mengusir nyamuk, membuat anak tidur lebih nyenyak , dan rilex
2. Immune Bosster : Meningkatkan daya tahun tubuh anda dan keluarga anda agar tidak mudah terserang penyakit
3. Cough & Flu : Untuk mengobati anda dan keluarga anda dari batuk, pilek, hidung tersumbat,gangguan pernafasan dan alergi
4. Deep Sleep : Mengatasi untuk anda yang susah tidur dan mengalami insomnia
Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakai yang cukup lama serta manfaatnya yang sangat bagus.

Yuk buruan di order, baik untuk kesehatan : 
WA : 089689111988
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Ceria selalu dengan cara yang Alami

#organiks #essentialoil #essentialoils #aromatheraphy #lavenderoil #oilblends #diffuser #obatnyamuk #jualessentialoil #anaksehat #alami #hidupsehat #suplemen #bugsaway #immunebooster #cough #flu #vitamin #minyak #obatbatuk #obatpilek #batuk #pilek #bonnels
Halo bunda, kini telah hadir cara alami untuk menjaga kesehatan, mencegah, dan mengobati anak Mau tahu? Ini Solusinya Bonnels Essential Oil Terdiri dari 100% bahan alami, tanpa bahan kimiawi yang berbahaya untuk anda dan keluarga anda. Ada 4 Varian dari Bonnels Essential Oil : 1. Bugs Away : Untuk mengusir nyamuk, membuat anak tidur lebih nyenyak , dan rilex 2. Immune Bosster : Meningkatkan daya tahun tubuh anda dan keluarga anda agar tidak mudah terserang penyakit 3. Cough & Flu : Untuk mengobati anda dan keluarga anda dari batuk, pilek, hidung tersumbat,gangguan pernafasan dan alergi 4. Deep Sleep : Mengatasi untuk anda yang susah tidur dan mengalami insomnia Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakai yang cukup lama serta manfaatnya yang sangat bagus. Yuk buruan di order, baik untuk kesehatan : WA : 089689111988 Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Ceria selalu dengan cara yang Alami #organiks  #essentialoil  #essentialoils  #aromatheraphy  #lavenderoil  #oilblends  #diffuser  #obatnyamuk  #jualessentialoil  #anaksehat  #alami  #hidupsehat  #suplemen  #bugsaway  #immunebooster  #cough  #flu  #vitamin  #minyak  #obatbatuk  #obatpilek  #batuk  #pilek  #bonnels 
Bonnels Cough and Flu Essential Oil 100% Bahan Alami (Mengatasi Batuk Pilek) 
Musim hujan bikin anak mudah Batuk Pilek. Penyakit yg satu ini jadi langganan yg menjengkelkan. Kalo si kecil lagi sakit, jgn terus2an dikasih obat2an/antibiotik ya. Banyak banget efek samping pemakaian obat2an yg terlalu sering loh. Untungnya skrg kita dapat membantu menyembuhkan Batuk Pilek dgn bahan alami yg sudah dipercaya mengurangi dahak di tenggorokan dan lendir di hidung. Kini Kami Menghadirkan Minyak Esensial Batuk & Flu (Cough And Flu Essential Oil) yg terbuat 100% dari ekstrak bahan alami seperti Eucalyptus, Peppermint dan Lemon essential oil. 
MANFAAT : + Meredakan gejala Batuk dan Flu seperti hidung tersumbat, susah bernafas, pilek, batuk, dan sejenisnya + Bisa juga digunakan sebagai pelega pernafasan dan gejala alergi 
CARA PEMAKAIAN : 
Tuangkan 100ml air ke dalam diffuser (alat pemompa uap untuk aromaterapi) anda, lalu Teteskan 2-5 tetes Essential Oil ke dalam diffuser Anda. Digunakan pada malam hari sebelum atau saat kita tidur, hasilnya akan dirasakan pada pagi hari. 
ISI BERAT: 10ml 
NB :
1. Tidak dianjurkan untuk Ibu Hamil 
2. Digunakan dengan diffuser

Harga : Rp 198.000,00 
Untuk pembelian : 
WA : 089689111988 
#organiks #essentialoil #essentialoils #aromatheraphy #lavenderoil #oilblends #diffuser #obatnyamuk #jualessentialoil #anaksehat #alami #hidupsehat #suplemen #bugsaway #immunebooster #cough #flu #vitamin #minyak #obatbatuk #obatpilek #batuk #pilek #bonnels
Bonnels Cough and Flu Essential Oil 100% Bahan Alami (Mengatasi Batuk Pilek) Musim hujan bikin anak mudah Batuk Pilek. Penyakit yg satu ini jadi langganan yg menjengkelkan. Kalo si kecil lagi sakit, jgn terus2an dikasih obat2an/antibiotik ya. Banyak banget efek samping pemakaian obat2an yg terlalu sering loh. Untungnya skrg kita dapat membantu menyembuhkan Batuk Pilek dgn bahan alami yg sudah dipercaya mengurangi dahak di tenggorokan dan lendir di hidung. Kini Kami Menghadirkan Minyak Esensial Batuk & Flu (Cough And Flu Essential Oil) yg terbuat 100% dari ekstrak bahan alami seperti Eucalyptus, Peppermint dan Lemon essential oil. MANFAAT : + Meredakan gejala Batuk dan Flu seperti hidung tersumbat, susah bernafas, pilek, batuk, dan sejenisnya + Bisa juga digunakan sebagai pelega pernafasan dan gejala alergi CARA PEMAKAIAN : Tuangkan 100ml air ke dalam diffuser (alat pemompa uap untuk aromaterapi) anda, lalu Teteskan 2-5 tetes Essential Oil ke dalam diffuser Anda. Digunakan pada malam hari sebelum atau saat kita tidur, hasilnya akan dirasakan pada pagi hari. ISI BERAT: 10ml NB : 1. Tidak dianjurkan untuk Ibu Hamil 2. Digunakan dengan diffuser Harga : Rp 198.000,00 Untuk pembelian : WA : 089689111988 #organiks  #essentialoil  #essentialoils  #aromatheraphy  #lavenderoil  #oilblends  #diffuser  #obatnyamuk  #jualessentialoil  #anaksehat  #alami  #hidupsehat  #suplemen  #bugsaway  #immunebooster  #cough  #flu  #vitamin  #minyak  #obatbatuk  #obatpilek  #batuk  #pilek  #bonnels 
Spent the afternoon making magic potions for a special family that is very very close to my heart ❤️ these oils were made with so much love & healing thoughts to help a family heal 🙏🏼✨
.
Ps how beautiful is the smudge stick my gorgeous friend @amanda._.claire Made & gifted me 🙌🏼🙏🏼👌🏼💖✨ .
.
.
#oils #life #helpingpeople #healingcrystals #healingmagic #magicpotions #potions #smudgestick #homemade #doterra #doterraessentialoils #giftofhealth #thegiftofgiving #crystals #love #gypsysoul #bohomama #earthmama #healingoil #oilblends #oilylove #oliytribe #littlebohooilytribe #natural #naturalhealing
Spent the afternoon making magic potions for a special family that is very very close to my heart ❤️ these oils were made with so much love & healing thoughts to help a family heal 🙏🏼✨ . Ps how beautiful is the smudge stick my gorgeous friend @amanda._.claire Made & gifted me 🙌🏼🙏🏼👌🏼💖✨ . . . #oils  #life  #helpingpeople  #healingcrystals  #healingmagic  #magicpotions  #potions  #smudgestick  #homemade  #doterra  #doterraessentialoils  #giftofhealth  #thegiftofgiving  #crystals  #love  #gypsysoul  #bohomama  #earthmama  #healingoil  #oilblends  #oilylove  #oliytribe  #littlebohooilytribe  #natural  #naturalhealing 
Everyone’s favourite is back! 🤸🏽‍♀️
.
Green tea and lemongrass Melli Sprays are now stocking at @highvibeyogapilates .
Filling your home, yoga room, car, or body with all the yummiest vibes 😍⚡️
.
Also available online, send us a direct message to organise delivery 🤗
Everyone’s favourite is back! 🤸🏽‍♀️ . Green tea and lemongrass Melli Sprays are now stocking at @highvibeyogapilates . Filling your home, yoga room, car, or body with all the yummiest vibes 😍⚡️ . Also available online, send us a direct message to organise delivery 🤗
I feel like as a teacher I rely on these more than if I were in any other profession. My old set is basically all used up and looking drab so making this new set was my little Sunday project today. First I made the recipes for each blend and then I created the labels and labelled them. I couldn’t survive without them, especially my digest and headache blends. Let me know if you want a set (just the labelled bottles OR labelled bottles complete with the blended oils).
I feel like as a teacher I rely on these more than if I were in any other profession. My old set is basically all used up and looking drab so making this new set was my little Sunday project today. First I made the recipes for each blend and then I created the labels and labelled them. I couldn’t survive without them, especially my digest and headache blends. Let me know if you want a set (just the labelled bottles OR labelled bottles complete with the blended oils).
#loveessentialoils have you tried the new oils by doterra company like a #roseoil and #oilblends with a #jasmineoil blend in #rollerbottles and the #alternativecbd oil  we are all so into as a #copaibaoil from an old amazon trees naturally harvested by generation of caretakers. A set of #floweroil rollerbottle were fun at the convention with cool gift of #birchoil. Birch oil is great cause it helps pain like pain killers pills, but work without side effects. They also introduced me to the #slimandsassy blend and the beautiful mother day set oils just this week.  With the #balanceoil blend, #aromatouchoil and their #serenityoil you can meditate and chill anywhere. These mixed with #yogameditation and other #yogatools have made these #meditationsets incredible ground breaking paths of life... try free from us @thesunrisetribes for #freesamplesbymail.  We love @doterra new #handsanitizer with onguard oil and Apple oils too. Plus we made our own variation, if you like to try either.  Our Company is #madeinamerica and works all over the world with people like many #labusiness #nybusiness #miamibusiness #chicagobusiness I love mixing #terrashield with carrier oil to keep bugs away. And for health they introduced the new #siberianfir.  #rosewater is a great base for oil blends as a face toner but not sold at doterra. Perhaps someday, but we recommend many brands and other manufacturers that sell many rare oils and products as well.  Now they do have a blend for happiness #elevationoil and pain #deepblueoil... check out samples for #pasttenseoil and #intuneoil oil blends too. All amazing blends helping in each their own special way. Xoxox
.
Photography by @jimmi_righteous
.
Shoot Event Planning @bridal Gurus
.
#loveessentialoils  have you tried the new oils by doterra company like a #roseoil  and #oilblends  with a #jasmineoil  blend in #rollerbottles  and the #alternativecbd  oil we are all so into as a #copaibaoil  from an old amazon trees naturally harvested by generation of caretakers. A set of #floweroil  rollerbottle were fun at the convention with cool gift of #birchoil . Birch oil is great cause it helps pain like pain killers pills, but work without side effects. They also introduced me to the #slimandsassy  blend and the beautiful mother day set oils just this week. With the #balanceoil  blend, #aromatouchoil  and their #serenityoil  you can meditate and chill anywhere. These mixed with #yogameditation  and other #yogatools  have made these #meditationsets  incredible ground breaking paths of life... try free from us @thesunrisetribes for #freesamplesbymail . We love @doterra new #handsanitizer  with onguard oil and Apple oils too. Plus we made our own variation, if you like to try either. Our Company is #madeinamerica  and works all over the world with people like many #labusiness  #nybusiness  #miamibusiness  #chicagobusiness  I love mixing #terrashield  with carrier oil to keep bugs away. And for health they introduced the new #siberianfir . #rosewater  is a great base for oil blends as a face toner but not sold at doterra. Perhaps someday, but we recommend many brands and other manufacturers that sell many rare oils and products as well. Now they do have a blend for happiness #elevationoil  and pain #deepblueoil ... check out samples for #pasttenseoil  and #intuneoil  oil blends too. All amazing blends helping in each their own special way. Xoxox . Photography by @jimmi_righteous . Shoot Event Planning @bridal Gurus .
Thank you to @adriannesoundslike for teaching us about essential oils today!! We learned all about oils, blends and application techniques for emotional support. We got to choose from all these cool blends to make. I made this one for fearlessness and she gifted me this manifesting blend for abundance which I am SOOOOOO EXCITED about!!! _______________________

#oilblends #doterra #essentialoils #fearless  #abundance #emotionalsupport #manifesting #iamfabulous #desireemangandog
loving this beautiful lil Mother's Day collection....Harmony 💚🙏 my favorite girl @ronis2005 decided on the Treasured Memories blend and after I had a lil sniff of it I needed to make my own.....she picked a good one !! ooh la la SWOON @doterra this collection is AhhhMAZING 💚🎉 #doterra #doterralove #oilblends #doterracollection #doterraharmony #mothersday #essentialoilsforlife #treasuredmemories #motherdaughtermoments #makingmemories
St. Augustine fort decals now available in our Etsy store!
⠀⠀
https://etsy.me/2HTt9s4
.
.
.

#cardecals #staugustine #castillodesanmarcos #fort #downtownsta #decal #vinyl #vinyldecal  #custom #oilblends #youngliving #doterra #etsy #etsyshop #etsyfinds #shopsmall #shopetsy
Immunity: cinnamon Bark, lavender, orange, thieves, frankincense, and peppermint essential oil! I used grapeseed  oil as my carrier. 
For best results rub on chest, stomach and neck! 
Other great oils to add to this blend would be clove, rosemary, and lemon essential oil. 
These labels are just the cutest!! Picked them up at Walmart, made by: pioneer woman!

#naturalhealing #holistichealth #naturalhealth #youngliving #oils #immunity #oilblends
Immunity: cinnamon Bark, lavender, orange, thieves, frankincense, and peppermint essential oil! I used grapeseed oil as my carrier. For best results rub on chest, stomach and neck! Other great oils to add to this blend would be clove, rosemary, and lemon essential oil. These labels are just the cutest!! Picked them up at Walmart, made by: pioneer woman! #naturalhealing  #holistichealth  #naturalhealth  #youngliving  #oils  #immunity  #oilblends 
Sometimes you just need to #unwind with #peaceandcalming. I hope you all are enjoying the #weekend and finding plenty of time to #relax and #recenter. Peace and love to you all! 💛
.
.
.
#relaxing #health #wellness #dogsofinstagran #restful #peaceful #younglivingessentialoils #YoungLiving #yleo #oilblends #purity #quality #oils #natural #calming #diffuser #independentdistributor #cutepup #sleepypup
Whatever you do, always blend. 😝 What are some of your favorite blends? #essentialoils #doterraessentialoils #oilblends #crunchymom
Rosemary Oil, oh how I love thee! ❤️ Bye, hair fall!!! Hello, baby hairs! 💁🏻‍♀️ #Rosemary #EssentialOils on #chicsassymomblog (yay, a new blog post after a long time, link in bio 🤗).
Rosemary Oil, oh how I love thee! ❤️ Bye, hair fall!!! Hello, baby hairs! 💁🏻‍♀️ #Rosemary  #EssentialOils  on #chicsassymomblog  (yay, a new blog post after a long time, link in bio 🤗).
Our first review came in and I’m sooo glad it was well received. 🙌🏻💜✨ thank you again kind soul for supporting our business and choosing our shop! 🙏🏻💜💜💜 happy meditating! 😊 #Flowing #AntiAnxiety #Calming #Creators #RaiseYourVibes #Artists #EtsyShop #SmallBusinessOwner #SupportSmallBusiness #ShopSmallBusiness #EssentialOils #OilBlends #TarotReading #Tarot #Crystals #CrystalJewelry #Amethyst #CoilWrapping #Organic #Handmade #Vibrations #Energy #Frequency #ReikiAttuned #NaturalHealth #NaturesMedicine #Healing #Namaste
Our first review came in and I’m sooo glad it was well received. 🙌🏻💜✨ thank you again kind soul for supporting our business and choosing our shop! 🙏🏻💜💜💜 happy meditating! 😊 #Flowing  #AntiAnxiety  #Calming  #Creators  #RaiseYourVibes  #Artists  #EtsyShop  #SmallBusinessOwner  #SupportSmallBusiness  #ShopSmallBusiness  #EssentialOils  #OilBlends  #TarotReading  #Tarot  #Crystals  #CrystalJewelry  #Amethyst  #CoilWrapping  #Organic  #Handmade  #Vibrations  #Energy  #Frequency  #ReikiAttuned  #NaturalHealth  #NaturesMedicine  #Healing  #Namaste 
Hey everyone!! So my sister created a business specific IG page to assist in spreading the word of our new shop! Here, we will share our creations, our creative and artistic processes, and so much more. Follow @raiseyourvibesco  and turn on post notifications to stay up to date on new creations being added into our shop! 🙌🏻💜💜💜🙏🏻 @raiseyourvibesco 
@raiseyourvibesco 
@raiseyourvibesco 
#Creators #RaiseYourVibes #Artists #EtsyShop #SmallBusinessOwner #SupportSmallBusiness #ShopSmallBusiness #EssentialOils #OilBlends #TarotReading #Tarot #Crystals #CrystalJewelry #EssentialOils #CoilWrapping #Organic #Handmade #Vibrations #Energy #Frequency #ReikiAttuned #NaturalHealth #NaturesMedicine #Healing #FreeGift  #Namaste
Hey everyone!! So my sister created a business specific IG page to assist in spreading the word of our new shop! Here, we will share our creations, our creative and artistic processes, and so much more. Follow @raiseyourvibesco and turn on post notifications to stay up to date on new creations being added into our shop! 🙌🏻💜💜💜🙏🏻 @raiseyourvibesco @raiseyourvibesco @raiseyourvibesco #Creators  #RaiseYourVibes  #Artists  #EtsyShop  #SmallBusinessOwner  #SupportSmallBusiness  #ShopSmallBusiness  #EssentialOils  #OilBlends  #TarotReading  #Tarot  #Crystals  #CrystalJewelry  #EssentialOils  #CoilWrapping  #Organic  #Handmade  #Vibrations  #Energy  #Frequency  #ReikiAttuned  #NaturalHealth  #NaturesMedicine  #Healing  #FreeGift  #Namaste 
Celebrate #EarthDay this entire weekend by appreciating the nature around you and giving back to Our Mother Earth, Gaia. .
And speaking of giving back, I’m offering a FLASH SALE!! of 25% off all orders $20+ when you enter code EARTHWEEKEND at checkout 🎉🎉
.
The weather where I live has been beautiful and I’ll be spending my time this earth weekend thanking Gaia for the wonderful blessings she has bestowed. 🙏🌎🌿🌸
.
.
#wicca #motherearth #gaia #crystals #healingcrystals #crystalhealing #essentialoils #eos #oilblends #healing #wiccansofinstagram #pagan #pagansofinstagram #herbs #nature #earth #🌎 #sale #flashsale #weekendsale #etsy #etsyshop #etsysale #discount
Celebrate #EarthDay  this entire weekend by appreciating the nature around you and giving back to Our Mother Earth, Gaia. . And speaking of giving back, I’m offering a FLASH SALE!! of 25% off all orders $20+ when you enter code EARTHWEEKEND at checkout 🎉🎉 . The weather where I live has been beautiful and I’ll be spending my time this earth weekend thanking Gaia for the wonderful blessings she has bestowed. 🙏🌎🌿🌸 . . #wicca  #motherearth  #gaia  #crystals  #healingcrystals  #crystalhealing  #essentialoils  #eos  #oilblends  #healing  #wiccansofinstagram  #pagan  #pagansofinstagram  #herbs  #nature  #earth  #🌎 #sale  #flashsale  #weekendsale  #etsy  #etsyshop  #etsysale  #discount 
Hey guyysssss! My sister does AMAZING and very in depth readings and has been practicing now for quite some time. She is very good at tuning into energy and giving a great insight as well as healing, loving energy. If you’d like to schedule a reading for her, head over to our shop and choose from one of her many options! Link is in my bio! 🙌🏻✨💜 #Creators #RaiseYourVibes #Artists #EtsyShop #SmallBusinessOwner #SupportSmallBusiness #ShopSmallBusiness #EssentialOils #OilBlends #TarotReading #Tarot #Crystals #CrystalJewelry #Amethyst #CoilWrapping #Organic #Handmade #Vibrations #Energy #Frequency #ReikiAttuned #NaturalHealth #NaturesMedicine #Healing #FreeGift  #Namaste
Hey guyysssss! My sister does AMAZING and very in depth readings and has been practicing now for quite some time. She is very good at tuning into energy and giving a great insight as well as healing, loving energy. If you’d like to schedule a reading for her, head over to our shop and choose from one of her many options! Link is in my bio! 🙌🏻✨💜 #Creators  #RaiseYourVibes  #Artists  #EtsyShop  #SmallBusinessOwner  #SupportSmallBusiness  #ShopSmallBusiness  #EssentialOils  #OilBlends  #TarotReading  #Tarot  #Crystals  #CrystalJewelry  #Amethyst  #CoilWrapping  #Organic  #Handmade  #Vibrations  #Energy  #Frequency  #ReikiAttuned  #NaturalHealth  #NaturesMedicine  #Healing  #FreeGift  #Namaste 
I have some roller bottle essential oil blends ready to go! I have an allergy relief blend called Fresh Air, an anti-anxiety Blend called Flowing, a sinus decongestant called Breathe, a mood booster called Pursuit of Happiness, and a concentration/study aid called Boost. All homemade, organic, and completely natural. 🙌🏻🌱💚 I also take custom orders! Link is in the bio, order yours today! 💜💜💜✨🙏🏻 #NewItems #SmallBusiness #ShopOwner #EtsyShop #RaiseYourVibes #EssentialOil #OilBlends #Healing #NaturalHealth #Healthy #Mind #Body #Soul #NaturesMedicine #Gaia #EnergyUpgrade #meditation #Energy #Frequency #Vibrations #Peace #Love #LoveAndLight #DivineFeminine #Esoteric #Mystic #ParadigmShift #EnergyShift #Om #Namaste
I have some roller bottle essential oil blends ready to go! I have an allergy relief blend called Fresh Air, an anti-anxiety Blend called Flowing, a sinus decongestant called Breathe, a mood booster called Pursuit of Happiness, and a concentration/study aid called Boost. All homemade, organic, and completely natural. 🙌🏻🌱💚 I also take custom orders! Link is in the bio, order yours today! 💜💜💜✨🙏🏻 #NewItems  #SmallBusiness  #ShopOwner  #EtsyShop  #RaiseYourVibes  #EssentialOil  #OilBlends  #Healing  #NaturalHealth  #Healthy  #Mind  #Body  #Soul  #NaturesMedicine  #Gaia  #EnergyUpgrade  #meditation  #Energy  #Frequency  #Vibrations  #Peace  #Love  #LoveAndLight  #DivineFeminine  #Esoteric  #Mystic  #ParadigmShift  #EnergyShift  #Om  #Namaste 
Higher Vibes Anointing Oil- 1 fl. oz

Use to anoint candles, sacred space, bath, or self to open your heart and mind to your Higher Self. Can be applied to third eye, temples, base of your neck, and center of your collarbone. Assists in drifting into a deeper meditative state, experiencing prophetic dreams and visions, connecting to Higher Dimensional beings, and feeling an overall sense of unity with all across the globe. 
Made with organic homegrown thyme, frankincense, lavender, bergamot, and myrrh oils. Happy Healing. 🙌🏻✨💜💜💜🙏🏻 #NewItems #SmallBusiness #ShopOwner #EtsyShop #RaiseYourVibes #EssentialOil #OilBlends #Healing #NaturalHealth #Healthy #Mind #Body #Soul #NaturesMedicine #Gaia #EnergyUpgrade #meditation #Energy #Frequency #Vibrations #Peace #Love #LoveAndLight #DivineFeminine #Esoteric #Mystic #ParadigmShift #EnergyShift #Om #Namaste
Higher Vibes Anointing Oil- 1 fl. oz Use to anoint candles, sacred space, bath, or self to open your heart and mind to your Higher Self. Can be applied to third eye, temples, base of your neck, and center of your collarbone. Assists in drifting into a deeper meditative state, experiencing prophetic dreams and visions, connecting to Higher Dimensional beings, and feeling an overall sense of unity with all across the globe. Made with organic homegrown thyme, frankincense, lavender, bergamot, and myrrh oils. Happy Healing. 🙌🏻✨💜💜💜🙏🏻 #NewItems  #SmallBusiness  #ShopOwner  #EtsyShop  #RaiseYourVibes  #EssentialOil  #OilBlends  #Healing  #NaturalHealth  #Healthy  #Mind  #Body  #Soul  #NaturesMedicine  #Gaia  #EnergyUpgrade  #meditation  #Energy  #Frequency  #Vibrations  #Peace  #Love  #LoveAndLight  #DivineFeminine  #Esoteric  #Mystic  #ParadigmShift  #EnergyShift  #Om  #Namaste 
Protective Anointing Oil- 1 fl. oz 
Use this oil blend to protect your energetic field and sacred space from negative or low density energies. Great for use during cleansings and rituals to keep unwanted energy at bay. Assists in improved mental states, letting go of what no longer serves you, and making room for what brings passion to your soul. 
Made with organic, homegrown basil leaves, frankincense, rosemary, lavender, and geranium essential oils. Pick this up in our shop today! Link is in the bio 🙌🏻✨🙏🏻💜💜💜 #NewItems #SmallBusiness #ShopOwner #EtsyShop #RaiseYourVibes #EssentialOil #OilBlends #Healing #NaturalHealth #Healthy #Mind #Body #Soul #NaturesMedicine #Gaia #EnergyUpgrade #meditation #Energy #Frequency #Vibrations #Peace #Love #LoveAndLight #DivineFeminine #Esoteric #Mystic #ParadigmShift #EnergyShift #Om #Namaste
Protective Anointing Oil- 1 fl. oz Use this oil blend to protect your energetic field and sacred space from negative or low density energies. Great for use during cleansings and rituals to keep unwanted energy at bay. Assists in improved mental states, letting go of what no longer serves you, and making room for what brings passion to your soul. Made with organic, homegrown basil leaves, frankincense, rosemary, lavender, and geranium essential oils. Pick this up in our shop today! Link is in the bio 🙌🏻✨🙏🏻💜💜💜 #NewItems  #SmallBusiness  #ShopOwner  #EtsyShop  #RaiseYourVibes  #EssentialOil  #OilBlends  #Healing  #NaturalHealth  #Healthy  #Mind  #Body  #Soul  #NaturesMedicine  #Gaia  #EnergyUpgrade  #meditation  #Energy  #Frequency  #Vibrations  #Peace  #Love  #LoveAndLight  #DivineFeminine  #Esoteric  #Mystic  #ParadigmShift  #EnergyShift  #Om  #Namaste 
Purify Anointing Oil- 1 fl. oz

Purify your sacred space, mind, body, and soul with this lovely blend. Ultra calming yet uplifting, it will have you feeling balanced with an overall increased sense of well-being. 
Made with organic, homegrown rosemary sprigs, rosemary oil, frankincense, lavender, and myrrh essential oils. Carrier oil is coconut oil and vitamin E oil is added as a natural preservative and antioxidant. 
All creations are made with loving light energy and healing intentions, charged with the pure energy of crystals, and cleansed with sage. Pick yours up today, link is in the bio 🙌🏻💜✨🙏🏻 Happy Healing! Love and Light to you. #NewItems #SmallBusiness #ShopOwner #EtsyShop #RaiseYourVibes #EssentialOil #OilBlends #Healing #NaturalHealth #Healthy #Mind #Body #Soul #NaturesMedicine #Gaia #EnergyUpgrade #meditation #Energy #Frequency #Vibrations #Peace #Love #LoveAndLight #DivineFeminine #Esoteric #Mystic #ParadigmShift #EnergyShift #Om #Namaste
Purify Anointing Oil- 1 fl. oz Purify your sacred space, mind, body, and soul with this lovely blend. Ultra calming yet uplifting, it will have you feeling balanced with an overall increased sense of well-being. Made with organic, homegrown rosemary sprigs, rosemary oil, frankincense, lavender, and myrrh essential oils. Carrier oil is coconut oil and vitamin E oil is added as a natural preservative and antioxidant. All creations are made with loving light energy and healing intentions, charged with the pure energy of crystals, and cleansed with sage. Pick yours up today, link is in the bio 🙌🏻💜✨🙏🏻 Happy Healing! Love and Light to you. #NewItems  #SmallBusiness  #ShopOwner  #EtsyShop  #RaiseYourVibes  #EssentialOil  #OilBlends  #Healing  #NaturalHealth  #Healthy  #Mind  #Body  #Soul  #NaturesMedicine  #Gaia  #EnergyUpgrade  #meditation  #Energy  #Frequency  #Vibrations  #Peace  #Love  #LoveAndLight  #DivineFeminine  #Esoteric  #Mystic  #ParadigmShift  #EnergyShift  #Om  #Namaste 
✌🏻 S A T U R D A Y  V I B E S ✌🏻
.
💦Every single day now Montana looks for her oils to rub on her feet and she insists that she does it by herself; it’s the cutest thing ever. I absolutely love how much she wants her oils and it gives me peace of mind knowing we are keeping her healthy at the same time!
.
And I mean come on...those toes! 😍
✌🏻 S A T U R D A Y V I B E S ✌🏻 . 💦Every single day now Montana looks for her oils to rub on her feet and she insists that she does it by herself; it’s the cutest thing ever. I absolutely love how much she wants her oils and it gives me peace of mind knowing we are keeping her healthy at the same time! . And I mean come on...those toes! 😍
(Sorry for it being sideways🙈) BUT..... if you listen closely to the words it's kind of MY relationship with essential oils.... 🤔
"It's you, babe
And I'm a sucker for the way that you move, babe
And I could try to run, but it would be useless
You're to blame
Just one hit of you, I knew I'll never ever, ever be the same"
Oh my!!! These essential oils have a hold on me 😂❤
(Sorry for it being sideways🙈) BUT..... if you listen closely to the words it's kind of MY relationship with essential oils.... 🤔 "It's you, babe And I'm a sucker for the way that you move, babe And I could try to run, but it would be useless You're to blame Just one hit of you, I knew I'll never ever, ever be the same" Oh my!!! These essential oils have a hold on me 😂❤
I love DIY’s
___
This mornings oily DIY: furniture & room spray! My house is loving me right now. 🌸🌼🌸🌼
I love DIY’s ___ This mornings oily DIY: furniture & room spray! My house is loving me right now. 🌸🌼🌸🌼
Look at this for 10 seconds and tell me if all your worries just disappear k, if so, we can probably be friends
Look at this for 10 seconds and tell me if all your worries just disappear k, if so, we can probably be friends
1 week from today!! @lovesimplyscrubs is excited to be a part of this event!! #FroDown #CurlyInCollege @edenbodyworks @tressenoire @sheamoisture @curls #lovesimplyscrubs @kysucurlyincollege #yourskinwillthankyou #hair #naturalhair #naturalista #sharethelex #bodybutters #sugarscrubs #oilblends #handmadewithlove❤ #allnatural #allnaturalproducts #skincare #glowup #glow #edenbodyworks #tressenoire #sheamoisture #curls
If you've got a more "rugged" man in your life - perhaps this would suit him better.
.
Want to know a secret, I totally wear these too!
.
There are 4 different options - be sure to select the one that resonates with you most!
If you've got a more "rugged" man in your life - perhaps this would suit him better. . Want to know a secret, I totally wear these too! . There are 4 different options - be sure to select the one that resonates with you most!
Rounding out the lineup is our "Bye-Bye Back Pain!" oil. We all know that pregnancy comes with lower back pain, ease those aches with this relieving blend made specifically for lower back pain during pregnancy! Only $10 and available for purchase at today's 2018 Rocky River Spring Avant-Garde Art & Craft Show!
Rounding out the lineup is our "Bye-Bye Back Pain!" oil. We all know that pregnancy comes with lower back pain, ease those aches with this relieving blend made specifically for lower back pain during pregnancy! Only $10 and available for purchase at today's 2018 Rocky River Spring Avant-Garde Art & Craft Show!
Always fun getting new oils from a friend to try.  This one is great with a mix of Frankincense and lime with a few other woody oils like cypress.  Will try it and let you know what it does or how it makes me feel. Always fun trying new product. 
#essentialoilblend #frankincenseoil #doterrarep #limeoil #cypressoil #essentialoilcompany #essentialoilclass #essentialoilsforsale #essentialoilcollection #oilblends #giftfromfriend #fungifts #thankyougifts  #healingoil #funclasses @fromsimplyearth #botanicalextracts #healingbotanicals #botanicalgardens #gardenlifestyle #gardenart #natureshealing #healingpower #healinglife #goodwork #helpingeachother #learningmedicine #learningtoheal #gooddoctor #travelgear #travelneeds
Always fun getting new oils from a friend to try. This one is great with a mix of Frankincense and lime with a few other woody oils like cypress. Will try it and let you know what it does or how it makes me feel. Always fun trying new product. #essentialoilblend  #frankincenseoil  #doterrarep  #limeoil  #cypressoil  #essentialoilcompany  #essentialoilclass  #essentialoilsforsale  #essentialoilcollection  #oilblends  #giftfromfriend  #fungifts  #thankyougifts  #healingoil  #funclasses  @fromsimplyearth #botanicalextracts  #healingbotanicals  #botanicalgardens  #gardenlifestyle  #gardenart  #natureshealing  #healingpower  #healinglife  #goodwork  #helpingeachother  #learningmedicine  #learningtoheal  #gooddoctor  #travelgear  #travelneeds 
Happy Saturday EVERYONE! Hope you all are having a safe and beautiful Saturday! Today we want to highlight an oil that everyone must have in their home at all times. “CONSOLE” is an amazing oil to help welcome comfort and hope into our lives when we are all going through rough times or days. This is one of our favorite oils to share with anyone mourning a loss or just not feeling themselves and need some comfort or hope in their life! Truly is an oil that helps give us the pick me up that we need! Includes, Frankincense, Ylang Ylang and Rose flower just to name some powerhouse oils! It’s truly a must have in your home! “TAG” or “SHARE” with someone that may need this oil at the moment! How do you like to use this amazing oil!? We would love to hear! 💜 CONSOLE 💜 •Promotes feelings of comfort and hope
•Counteracts negative emotions of grief, sadness, and hopelessness
Happy Saturday EVERYONE! Hope you all are having a safe and beautiful Saturday! Today we want to highlight an oil that everyone must have in their home at all times. “CONSOLE” is an amazing oil to help welcome comfort and hope into our lives when we are all going through rough times or days. This is one of our favorite oils to share with anyone mourning a loss or just not feeling themselves and need some comfort or hope in their life! Truly is an oil that helps give us the pick me up that we need! Includes, Frankincense, Ylang Ylang and Rose flower just to name some powerhouse oils! It’s truly a must have in your home! “TAG” or “SHARE” with someone that may need this oil at the moment! How do you like to use this amazing oil!? We would love to hear! 💜 CONSOLE 💜 •Promotes feelings of comfort and hope •Counteracts negative emotions of grief, sadness, and hopelessness
For anyone that has just the starter kit, there are tons of amazing #diffuserblends out there you can try out! Lots of these are great for Spring, whether you’re fighting off a cold/allergies or needing some pep in your step for a day of cleaning or activities. Let me know if you try one out! #starterkit #diffuse #backtobasics #springdiffuserblend
For anyone that has just the starter kit, there are tons of amazing #diffuserblends  out there you can try out! Lots of these are great for Spring, whether you’re fighting off a cold/allergies or needing some pep in your step for a day of cleaning or activities. Let me know if you try one out! #starterkit  #diffuse  #backtobasics  #springdiffuserblend 
🎵"Wake me up before you go go, don't leave me hanging on like a yo yo" 🎶
My son loves this song lately. It's so cute to hear him singing along to it and it always puts us in a good mood. We had a Friday night in so I am up early Saturday in a good mood ready for a good weekend! I'm thinking about going out to find some good estate/ yard sales my favorite thing to do on Saturdays. Here's a Wake me up oil blend to get going. After coffee of course ☕
3 drops Peppermint 
3 drops Wild Orange 
2 drops Lime
2 drops Grapefruit
2 drops Lemon
What's your favorite wake me up oils?
🎵"Wake me up before you go go, don't leave me hanging on like a yo yo" 🎶 My son loves this song lately. It's so cute to hear him singing along to it and it always puts us in a good mood. We had a Friday night in so I am up early Saturday in a good mood ready for a good weekend! I'm thinking about going out to find some good estate/ yard sales my favorite thing to do on Saturdays. Here's a Wake me up oil blend to get going. After coffee of course ☕ 3 drops Peppermint 3 drops Wild Orange 2 drops Lime 2 drops Grapefruit 2 drops Lemon What's your favorite wake me up oils?
No more fever for my lil princess, no more Mama fears.. #oilblends #youngliving #essentialoils #healthandwellness
The beautiful @iamaromatics has restocked our shelves with new improved essential oils, face serums and essential mists. I can't speak more highly of Mel and her products. We personally use these products in our everyday routine. From helping with the common cold to help relaxing the nervous system. There is a blend for everyone 💜 
#coalcoast #coalcoastnsw #visitnsw #essentialoils #madewithlove #spreadthelove #calming #destress #oilblends
What an AMAZING night❤️ I’m so thankful for all the woman who came out to support the #ugandawaterproject and me it means more than words and so grateful for @cherimarie21  and her BEAUTIFUL salon that I got the honor to teach at💕 ——-
#astrology #lunarcycleyogaseries #restorativesundays #ashtanga #yogajourney #yoga #honestherbapothecary #teablends #oilblends #crystals #birthchart
Doing something I really like...#doterra #mcallen #essentialoils #wellness #blends #oilblends  #💧 #eczema #eczemababy #eczemaroller ¡LET ME HELP YOU!
• H O L I D A Y  S U P P O R T •

These magic rollers have supported myself and my babies during our holiday. Sleep, immune, calm, teething and protection are our favourites.
Life with oils is a life so much more enriched!

These rainbow roller bottles are from @therootandpetal 
Our @olliella basket is from @zarlak_kids 
#therootandpetal #oilymama #holidayoils #holidaysupport #olliella
• H O L I D A Y S U P P O R T • These magic rollers have supported myself and my babies during our holiday. Sleep, immune, calm, teething and protection are our favourites. Life with oils is a life so much more enriched! These rainbow roller bottles are from @therootandpetal Our @olliella basket is from @zarlak_kids #therootandpetal  #oilymama  #holidayoils  #holidaysupport  #olliella 
When you are far from home, and home is where you want to be.
.
.
Leaning in hard on some oils for emotional support. If you have a spare prayer please send one out to my family. Thank you all in advance ❤️
When you are far from home, and home is where you want to be. . . Leaning in hard on some oils for emotional support. If you have a spare prayer please send one out to my family. Thank you all in advance ❤️
Halo bunda, kini telah hadir cara alami untuk menjaga kesehatan, mencegah, dan mengobati anak

Mau tahu?
Ini Solusinya
Bonnels Essential Oil
Terdiri dari 100% bahan alami, tanpa bahan kimiawi yang berbahaya untuk anda dan keluarga anda.
Ada 4 Varian dari Bonnels Essential Oil :
1. Bugs Away : Untuk mengusir nyamuk, membuat anak tidur lebih nyenyak , dan rilex
2. Immune Bosster : Meningkatkan daya tahun tubuh anda dan keluarga anda agar tidak mudah terserang penyakit
3. Cough & Flu : Untuk mengobati anda dan keluarga anda dari batuk, pilek, hidung tersumbat,gangguan pernafasan dan alergi
4. Deep Sleep : Mengatasi untuk anda yang susah tidur dan mengalami insomnia
Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakai yang cukup lama serta manfaatnya yang sangat bagus.

Yuk buruan di order, baik untuk kesehatan : 
WA : 081803525228 / http://bit.ly/Order
LINE@ : @ibg7789g 
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Ceria selalu dengan cara yang Alami

#organiks #essentialoil #essentialoils #aromatheraphy #lavenderoil #oilblends #diffuser #obatnyamuk #jualessentialoil #anaksehat #alami #hidupsehat #suplemen #bugsaway #immunebooster #cough #flu #vitamin #minyak #obatbatuk #obatpilek #batuk #pilek #bonnels
Halo bunda, kini telah hadir cara alami untuk menjaga kesehatan, mencegah, dan mengobati anak Mau tahu? Ini Solusinya Bonnels Essential Oil Terdiri dari 100% bahan alami, tanpa bahan kimiawi yang berbahaya untuk anda dan keluarga anda. Ada 4 Varian dari Bonnels Essential Oil : 1. Bugs Away : Untuk mengusir nyamuk, membuat anak tidur lebih nyenyak , dan rilex 2. Immune Bosster : Meningkatkan daya tahun tubuh anda dan keluarga anda agar tidak mudah terserang penyakit 3. Cough & Flu : Untuk mengobati anda dan keluarga anda dari batuk, pilek, hidung tersumbat,gangguan pernafasan dan alergi 4. Deep Sleep : Mengatasi untuk anda yang susah tidur dan mengalami insomnia Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakai yang cukup lama serta manfaatnya yang sangat bagus. Yuk buruan di order, baik untuk kesehatan : WA : 081803525228 / http://bit.ly/Order LINE@ : @ibg7789g Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Ceria selalu dengan cara yang Alami #organiks  #essentialoil  #essentialoils  #aromatheraphy  #lavenderoil  #oilblends  #diffuser  #obatnyamuk  #jualessentialoil  #anaksehat  #alami  #hidupsehat  #suplemen  #bugsaway  #immunebooster  #cough  #flu  #vitamin  #minyak  #obatbatuk  #obatpilek  #batuk  #pilek  #bonnels 
Halo bunda, kini telah hadir cara alami untuk menjaga kesehatan, mencegah, dan mengobati anak

Mau tahu?
Ini Solusinya
Bonnels Essential Oil
Terdiri dari 100% bahan alami, tanpa bahan kimiawi yang berbahaya untuk anda dan keluarga anda.
Ada 4 Varian dari Bonnels Essential Oil :
1. Bugs Away : Untuk mengusir nyamuk, membuat anak tidur lebih nyenyak , dan rilex
2. Immune Bosster : Meningkatkan daya tahun tubuh anda dan keluarga anda agar tidak mudah terserang penyakit
3. Cough & Flu : Untuk mengobati anda dan keluarga anda dari batuk, pilek, hidung tersumbat,gangguan pernafasan dan alergi
4. Deep Sleep : Mengatasi untuk anda yang susah tidur dan mengalami insomnia
Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakai yang cukup lama serta manfaatnya yang sangat bagus.

Yuk buruan di order, baik untuk kesehatan : 
WA : 081803525228 / http://bit.ly/Order
LINE@ : @ibg7789g 
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Ceria selalu dengan cara yang Alami

#organiks #essentialoil #essentialoils #aromatheraphy #lavenderoil #oilblends #diffuser #obatnyamuk #jualessentialoil #anaksehat #alami #hidupsehat #suplemen #bugsaway #immunebooster #cough #flu #vitamin #minyak #obatbatuk #obatpilek #batuk #pilek #bonnels
Halo bunda, kini telah hadir cara alami untuk menjaga kesehatan, mencegah, dan mengobati anak Mau tahu? Ini Solusinya Bonnels Essential Oil Terdiri dari 100% bahan alami, tanpa bahan kimiawi yang berbahaya untuk anda dan keluarga anda. Ada 4 Varian dari Bonnels Essential Oil : 1. Bugs Away : Untuk mengusir nyamuk, membuat anak tidur lebih nyenyak , dan rilex 2. Immune Bosster : Meningkatkan daya tahun tubuh anda dan keluarga anda agar tidak mudah terserang penyakit 3. Cough & Flu : Untuk mengobati anda dan keluarga anda dari batuk, pilek, hidung tersumbat,gangguan pernafasan dan alergi 4. Deep Sleep : Mengatasi untuk anda yang susah tidur dan mengalami insomnia Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakai yang cukup lama serta manfaatnya yang sangat bagus. Yuk buruan di order, baik untuk kesehatan : WA : 081803525228 / http://bit.ly/Order LINE@ : @ibg7789g Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Ceria selalu dengan cara yang Alami #organiks  #essentialoil  #essentialoils  #aromatheraphy  #lavenderoil  #oilblends  #diffuser  #obatnyamuk  #jualessentialoil  #anaksehat  #alami  #hidupsehat  #suplemen  #bugsaway  #immunebooster  #cough  #flu  #vitamin  #minyak  #obatbatuk  #obatpilek  #batuk  #pilek  #bonnels 
Gotta love it when your friends are just as excited as you are for new oils! We made the Cosmopolitan Blend. Oh my goodness! It smells amazing. I can't wait to create more blends. I am so in love with this kit. I need to order another kit 😍
.
.
. Did you get your Harmony Kit yet?
Gotta love it when your friends are just as excited as you are for new oils! We made the Cosmopolitan Blend. Oh my goodness! It smells amazing. I can't wait to create more blends. I am so in love with this kit. I need to order another kit 😍 . . . Did you get your Harmony Kit yet?
our white glass & clear glass diffusers are the perfect addition to any home, hand poured & blended with fragrance oils to create your desired scent as well as your choice of black or natural reeds. If you are purchasing any of our 100ml diffusers as a present we offer a gift wrap service, your diffuser will come wrapped perfectly with your choice of reeds in a brown kraft tube with a push on silver lid - don’t hesitate to message with any questions ✨ - lime basil & mandarin | amber & ginger lily | thai lime & mango #smallbuisness #shoplocal #staffordshire #oilblends #botanicaloils #natural #whitediffuser #blackreeds #houseoflilla #wooden #scandinaviandesign #scandihome #homedecor #soywaxcandles #candlemaking #supportsmallbusiness #interior #soycandles #whitecandles #glasscandles #amberandgingerlily #jomalonedupe #giftwrapservice #botanicaloils #diffuseroils
our white glass & clear glass diffusers are the perfect addition to any home, hand poured & blended with fragrance oils to create your desired scent as well as your choice of black or natural reeds. If you are purchasing any of our 100ml diffusers as a present we offer a gift wrap service, your diffuser will come wrapped perfectly with your choice of reeds in a brown kraft tube with a push on silver lid - don’t hesitate to message with any questions ✨ - lime basil & mandarin | amber & ginger lily | thai lime & mango #smallbuisness  #shoplocal  #staffordshire  #oilblends  #botanicaloils  #natural  #whitediffuser  #blackreeds  #houseoflilla  #wooden  #scandinaviandesign  #scandihome  #homedecor  #soywaxcandles  #candlemaking  #supportsmallbusiness  #interior  #soycandles  #whitecandles  #glasscandles  #amberandgingerlily  #jomalonedupe  #giftwrapservice  #botanicaloils  #diffuseroils 
Introducing our oil of the month: Peace. This is a great way to try oils you might not have tried! Visit our Facebook page and watch our video introducing our oil of the month!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#oilblends #doterra #peaceoil #oilofthemonth #massagetherapist #massageoil #essentialoils #fortcollins #fortcollinsco #coloradovibes #fridayevening #relax #findpeace