an online Instagram web viewer

#nakcantik medias

Photos

Puasa hati di bulan Ramadhan adalah sangat meraih keberuntungan dunia dan akhirat! 🌟
.
Hamba Allah yang berpuasa dengan puasa hati sepanjang Ramadhan perangai dan wataknya akan Allah ubah menjadi hamba Allah yang benar-benar berakhlak mulia.
.
Puasa hati juga mendidik hati yang keras, degil menjadi cair dan lembut.Hati yang kasar akan menjadi lunak dan berhemah tinggi.😍
.
Sumber : umusayyidah.blogspot.my
.
Masya Allah.. follow route ini dan lakukan yg TERBAIK! 😊🌟🌟
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #makanansedap #kudapan #jommakan #malaysiafood #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #bakalibu #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #raya2018 #nakkurus #jomkurus #onlineshopping #ariani #naksihat #bakalpengantin #nikah #dietcoach #malaysiafood #kuruscepat
Puasa hati di bulan Ramadhan adalah sangat meraih keberuntungan dunia dan akhirat! 🌟 . Hamba Allah yang berpuasa dengan puasa hati sepanjang Ramadhan perangai dan wataknya akan Allah ubah menjadi hamba Allah yang benar-benar berakhlak mulia. . Puasa hati juga mendidik hati yang keras, degil menjadi cair dan lembut.Hati yang kasar akan menjadi lunak dan berhemah tinggi.😍 . Sumber : umusayyidah.blogspot.my . Masya Allah.. follow route ini dan lakukan yg TERBAIK! 😊🌟🌟 . xoxo #coachlia8020  - 019 900 9087 >> wlconlinecoachlia.wasap.my . #iphonex  #bajubesar  #makanansedap  #kudapan  #jommakan  #malaysiafood  #gemokisawesome  #nakcantik  #iphone  #kecilkanpeha  #bakalibu  #jalanjalancarimakan  #kurussebelumraya  #kempiskanperut  #jubahbesar  #tv3  #raya2018  #nakkurus  #jomkurus  #onlineshopping  #ariani  #naksihat  #bakalpengantin  #nikah  #dietcoach  #malaysiafood  #kuruscepat 
Youth telah melalui kajian beserta clinical test selama 8 tahun, untuk dapatkan end product terbaik dan berkesan selain selamat untuk pengguna.

Set Shaklee YOUTH ni 100% semula jadi (natural) dari tumbuhan semata-mata dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury dan 15000 contaminants lain.πŸ˜‰ Skin Care Set Youth: 🌸Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
🌸 Youth Age Defense Moisturizer- SPF 50 (50ml)
🌸 Youth Advance Renewal Night Cream (50ml)
🌸 Youth Radiance C & E (60 capsule)

Kajian mendapati:
❀️ 2/3 pengguna Youth mendapat penurunan index usia sedekad lebih muda!
❀️ 100% proven pengguna akan mendapat kulit lebih muda!

YOUTH SKINCARE diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi.

Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. πŸ˜‰Ija 0134180748

#imiracle #teampermata2018 #projekbuatduit #shakleeperak #shakleesimpangpulai  #shakleehospitalipoh #shakleemedangopeng  #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect  #setkurus #espshaklee #lecithinshaklee #kurus  #nakkurus #nakcantik #herbalife #amway #dianzvitamin #terlajaklaris #dsv #nuraysa#kakjashaklee#shakleekakja#0134180748
Youth telah melalui kajian beserta clinical test selama 8 tahun, untuk dapatkan end product terbaik dan berkesan selain selamat untuk pengguna. Set Shaklee YOUTH ni 100% semula jadi (natural) dari tumbuhan semata-mata dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury dan 15000 contaminants lain.πŸ˜‰ Skin Care Set Youth: 🌸Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) 🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml) 🌸 Youth Activating Serum (30ml) 🌸 Youth Age Defense Moisturizer- SPF 50 (50ml) 🌸 Youth Advance Renewal Night Cream (50ml) 🌸 Youth Radiance C & E (60 capsule) Kajian mendapati: ❀️ 2/3 pengguna Youth mendapat penurunan index usia sedekad lebih muda! ❀️ 100% proven pengguna akan mendapat kulit lebih muda! YOUTH SKINCARE diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. πŸ˜‰Ija 0134180748 #imiracle  #teampermata2018  #projekbuatduit  #shakleeperak  #shakleesimpangpulai  #shakleehospitalipoh  #shakleemedangopeng  #pengedarshakleekeipoh  #shakleeuitmperak  #missfazura  #comelpipimerah  #shakleeeffect  #setkurus  #espshaklee  #lecithinshaklee  #kurus  #nakkurus  #nakcantik  #herbalife  #amway  #dianzvitamin  #terlajaklaris  #dsv  #nuraysa #kakjashaklee #shakleekakja #0134180748 
Youth telah melalui kajian beserta clinical test selama 8 tahun, untuk dapatkan end product terbaik dan berkesan selain selamat untuk pengguna.

Set Shaklee YOUTH ni 100% semula jadi (natural) dari tumbuhan semata-mata dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury dan 15000 contaminants lain.πŸ˜‰ Skin Care Set Youth: 🌸Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
🌸 Youth Activating Serum (30ml)
🌸 Youth Age Defense Moisturizer- SPF 50 (50ml)
🌸 Youth Advance Renewal Night Cream (50ml)
🌸 Youth Radiance C & E (60 capsule)

Kajian mendapati:
❀️ 2/3 pengguna Youth mendapat penurunan index usia sedekad lebih muda!
❀️ 100% proven pengguna akan mendapat kulit lebih muda!

YOUTH SKINCARE diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi.

Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. πŸ˜‰Ija 0134180748

#imiracle #teampermata2018 #projekbuatduit #shakleeperak #shakleesimpangpulai  #shakleehospitalipoh #shakleemedangopeng  #pengedarshakleekeipoh #shakleeuitmperak #missfazura #comelpipimerah #shakleeeffect  #setkurus #espshaklee #lecithinshaklee #kurus  #nakkurus #nakcantik #herbalife #amway #dianzvitamin #terlajaklaris #dsv #nuraysa#kakjashaklee#shakleekakja#0134180748
Youth telah melalui kajian beserta clinical test selama 8 tahun, untuk dapatkan end product terbaik dan berkesan selain selamat untuk pengguna. Set Shaklee YOUTH ni 100% semula jadi (natural) dari tumbuhan semata-mata dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury dan 15000 contaminants lain.πŸ˜‰ Skin Care Set Youth: 🌸Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) 🌸 Youth Perfecting Skin Toner (177ml) 🌸 Youth Activating Serum (30ml) 🌸 Youth Age Defense Moisturizer- SPF 50 (50ml) 🌸 Youth Advance Renewal Night Cream (50ml) 🌸 Youth Radiance C & E (60 capsule) Kajian mendapati: ❀️ 2/3 pengguna Youth mendapat penurunan index usia sedekad lebih muda! ❀️ 100% proven pengguna akan mendapat kulit lebih muda! YOUTH SKINCARE diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. πŸ˜‰Ija 0134180748 #imiracle  #teampermata2018  #projekbuatduit  #shakleeperak  #shakleesimpangpulai  #shakleehospitalipoh  #shakleemedangopeng  #pengedarshakleekeipoh  #shakleeuitmperak  #missfazura  #comelpipimerah  #shakleeeffect  #setkurus  #espshaklee  #lecithinshaklee  #kurus  #nakkurus  #nakcantik  #herbalife  #amway  #dianzvitamin  #terlajaklaris  #dsv  #nuraysa #kakjashaklee #shakleekakja #0134180748 
πŸ’¬Feedback dari #bidadariNRC.
.
‡‡‡
.
"Dah try tadi.Best!"
.
"Memang kena sangat dengan diri sendiri yang suka makeup tapi simple2 je."
.
"Warna lipmatte paling suka."
.
"Best dan senang nak bawak pegi mana2."
.
Express Makeup Kit
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
βœ”Selfie Ready Stick Foundation with Brush
βœ”Kiss and Blush Pigment
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio πŸ‘†πŸ‘†
.
.
#nameeroslancosmeticsfeedback 
#raniaempire #nameeroslancosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup
#AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit
#makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua
πŸ’¬Feedback dari #bidadariNRC . . ‡‡‡ . "Dah try tadi.Best!" . "Memang kena sangat dengan diri sendiri yang suka makeup tapi simple2 je." . "Warna lipmatte paling suka." . "Best dan senang nak bawak pegi mana2." . Express Makeup Kit βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βœ”Selfie Ready Stick Foundation with Brush βœ”Kiss and Blush Pigment . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio πŸ‘†πŸ‘† . . #nameeroslancosmeticsfeedback  #raniaempire  #nameeroslancosmetics  #makeuplover  #simplemakeup  #naturalmakeup  #AreYouSelfieReady  #NoMakeupMakeupKit  #makeuptutorial  #expressmakeup  #naturallook  #selfie  #cantik  #makeupnomakeuproutine  #makeupbeginner  #cantiksemulajadi  #travelmakeupkit  #makeup  #foundation  #concealer  #lipmatte  #blusher  #freshmakeup  #nakcantik  #sayapakaisayajual  #mua 
Kenapa perlu produk ni?
Untuk bimbingan kecantikan cara Mary Kay, sila hubungi ms.zuzu untuk beauty tips percuma.

#BearZuzu
0198388341

#produkmarykay #marykaymalaysia #pencucimukaterbaik #tipskecantikan #nakcantik #produkpenjagaankulit #marykaypandanindah #kissme #softskin #naturalbeauty #inspiredbeautyproduct #tipskulitcantik #penjagaankulit #kulitsegarberseri #freshskin #glowingskin #healthyskin
DULU SIZE XL, SEKARANG SIZE M
-
Dulu lain, sekarang lain. Haaa best sgt macam ni kan? Mesti korang semangat bila tengok lemak2 kat seluruh badan adik ni menghilang. So korang nilai lah sendiri produk #Demica ni berkesan ke tak.
-
Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica? Helloooo makan la produk apa2 pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang.
-
Nak cepat kurus kena control nafsu mkn supaya #Demica boleh berfungsi dgn baik utk sedut & perangkap lemak yg tepu kat usus korang 😯.
-
Whatsapp 012-686 3935 utk info lanjut.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #demicafeedback #demicacantik #demicacod #coddemica
DULU SIZE XL, SEKARANG SIZE M - Dulu lain, sekarang lain. Haaa best sgt macam ni kan? Mesti korang semangat bila tengok lemak2 kat seluruh badan adik ni menghilang. So korang nilai lah sendiri produk #Demica  ni berkesan ke tak. - Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica ? Helloooo makan la produk apa2 pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang. - Nak cepat kurus kena control nafsu mkn supaya #Demica  boleh berfungsi dgn baik utk sedut & perangkap lemak yg tepu kat usus korang 😯. - Whatsapp 012-686 3935 utk info lanjut. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #demicafeedback  #demicacantik  #demicacod  #coddemica 
DULU SIZE XL, SEKARANG SIZE M
-
Dulu lain, sekarang lain. Haaa best sgt macam ni kan? Mesti korang semangat bila tengok lemak2 kat seluruh badan adik ni menghilang. So korang nilai lah sendiri produk #Demica ni berkesan ke tak.
-
Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica? Helloooo makan la produk apa2 pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang.
-
Nak cepat kurus kena control nafsu mkn supaya #Demica boleh berfungsi dgn baik utk sedut & perangkap lemak yg tepu kat usus korang 😯.
-
Whatsapp 012-686 3935 utk info lanjut.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #demicafeedback #demicacantik #demicacod #coddemica
DULU SIZE XL, SEKARANG SIZE M - Dulu lain, sekarang lain. Haaa best sgt macam ni kan? Mesti korang semangat bila tengok lemak2 kat seluruh badan adik ni menghilang. So korang nilai lah sendiri produk #Demica  ni berkesan ke tak. - Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica ? Helloooo makan la produk apa2 pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang. - Nak cepat kurus kena control nafsu mkn supaya #Demica  boleh berfungsi dgn baik utk sedut & perangkap lemak yg tepu kat usus korang 😯. - Whatsapp 012-686 3935 utk info lanjut. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #demicafeedback  #demicacantik  #demicacod  #coddemica 
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR
-
Hai korang πŸ˜‡ Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍.
-
Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je?
Cepat komen NAK kat bawah ni.
Atau whatsppp 012-686 3935
-
Nanti #TeamDemica akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #demicafeedback #demicacantik  #demicacod #coddemica
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR - Hai korang πŸ˜‡ Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍. - Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je? Cepat komen NAK kat bawah ni. Atau whatsppp 012-686 3935 - Nanti #TeamDemica  akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #demicafeedback  #demicacantik  #demicacod  #coddemica 
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR
-
Hai korang πŸ˜‡ Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍.
-
Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je?
Cepat komen NAK kat bawah ni.
Atau whatsppp 012-686 3935
-
Nanti #TeamDemica akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #demicafeedback #demicacantik  #demicacod #coddemica
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR - Hai korang πŸ˜‡ Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍. - Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je? Cepat komen NAK kat bawah ni. Atau whatsppp 012-686 3935 - Nanti #TeamDemica  akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #demicafeedback  #demicacantik  #demicacod  #coddemica 
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??πŸ€”
-
Tak perlu pening2, #Demica kan ada?? Demica dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍
-
Jom Whatsapp 012-686 3935 laju2, saya nak bagi FREE COACHING serta 9 lagi PERKARA FREE utk korang yg betul2 nak kurus.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus  #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #demicafeedback #demicacod #coddemica  #demicacantik
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??πŸ€” - Tak perlu pening2, #Demica  kan ada?? Demica dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 - Jom Whatsapp 012-686 3935 laju2, saya nak bagi FREE COACHING serta 9 lagi PERKARA FREE utk korang yg betul2 nak kurus. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #demicafeedback  #demicacod  #coddemica  #demicacantik 
Sedikit information pasal produk
Mary Kay Botanical Effects.

Untuk bimbingan kecantikan cara Mary Kay, sila hubungi ms.zuzu untuk beauty tips percuma.

#BearZuzu 
0198388341

#produkmarykay #marykaymalaysia #pencucimukaterbaik #tipskecantikan #nakcantik #produkpenjagaankulit #marykaypandanindah #kissme #softskin #naturalbeauty #inspiredbeautyproduct #tipskulitcantik #penjagaankulit #kulitsegarberseri #freshskin #glowingskin #healthyskin
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??πŸ€”
-
Tak perlu pening2, #Demica kan ada?? Demica dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍
-
Jom Whatsapp 012-686 3935 laju2, saya nak bagi FREE COACHING serta 9 lagi PERKARA FREE utk korang yg betul2 nak kurus.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus  #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #demicafeedback #demicacod #coddemica  #demicacantik
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??πŸ€” - Tak perlu pening2, #Demica  kan ada?? Demica dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 - Jom Whatsapp 012-686 3935 laju2, saya nak bagi FREE COACHING serta 9 lagi PERKARA FREE utk korang yg betul2 nak kurus. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #demicafeedback  #demicacod  #coddemica  #demicacantik 
Siapa cakap lelaki tak boleh kurus? Tak perempuan je nak kurus, lelaki pun nak juga😍
.
Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita jugaπŸ•ΊπŸ». Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.πŸ˜‡
.
Tengok feedback ikhlas customer ni , sebelum ni lemak pada lengan & perut berleluasa πŸ˜…. Habis je sekotak terus body dah macam model.
.
Ada yg nak kurus dengan #Demica ?
Jom Whatsapp 013-3574002 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Siapa cakap lelaki tak boleh kurus? Tak perempuan je nak kurus, lelaki pun nak juga😍 . Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita jugaπŸ•ΊπŸ». Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.πŸ˜‡ . Tengok feedback ikhlas customer ni , sebelum ni lemak pada lengan & perut berleluasa πŸ˜…. Habis je sekotak terus body dah macam model. . Ada yg nak kurus dengan #Demica  ? Jom Whatsapp 013-3574002 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Terus repeat 3 kotak lepas turun 7kg dengan demica😍 Alhamdulillah, baju semua dah longgar, customer mimi target nak turun lagi 5kg, wow‼️
.
Kalau dah capai berat yang ideal, berhenti consume pun takpe sebab berat akan maintain je tau, so jangan bimbangπŸ™ˆ
.
NAK KURUS?
Whatsapp 017-2152870
Whatsapp 017-2152870
Whatsapp 017-2152870
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Terus repeat 3 kotak lepas turun 7kg dengan demica😍 Alhamdulillah, baju semua dah longgar, customer mimi target nak turun lagi 5kg, wow‼️ . Kalau dah capai berat yang ideal, berhenti consume pun takpe sebab berat akan maintain je tau, so jangan bimbangπŸ™ˆ . NAK KURUS? Whatsapp 017-2152870 Whatsapp 017-2152870 Whatsapp 017-2152870 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Salam sahur korang!πŸ’“πŸ’“πŸ’“
.
Haaaa rugi sangat sape tak bangun sahur selain sahur merupakan sunnah Nabi Muhammad SAW.🌹
.
Sahur merupakan satu ibadat yang sangat besar di sisi Allah SWT dan rasul SAW bahkan ia merupakan ciri-ciri muslim.πŸ’•
.
Pada zaman Nabi SAW mereka membezakan antara puasa yahudi, nasrani dan muslimin di mana pada puasa muslimin itu mempunyai sahur.πŸ’
.
So jgn lupa lepas dah mkn sahur terus consume #Demica 1 sachet utk tenaga berkekalan.πŸ˜™
.
JOM MEMBELI SAMBIL BERAMAL DI BULAN RAMADHAN INI . RM1 daripada belian anda akan disumbangkan kepada yang memerlukan .πŸ’•πŸ˜™
.
.
πŸ“’ UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA, BELUM TERLAMBAT LAGI ! !πŸŽŠπŸŽ‰ .
.
P/s: PROMOSI kita kasi extend lagi sehingga 12/6/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG.
.
.
Pssstttt dapatkan PROMOSI DEMICA now!!!
.
.
3box RM240 ( Free Postage )
2box RM165 ( Free Postage )
1box RM85 ( Free Postage )
.
Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍
.
JOM KURUS SEBELUM RAYAΒ  DENGAN DEMICA UNTUK TAHUN INI ! SEBAB APA KENA TRY DEMICA ? SEBAB SETIAP PEMBELIAN DEMICA KORANG BERPELUANG UNTUK MENANG HADIAH HADIAH MENARIK DENGAN PERADUAN GORES DAN MENANG !
.
.
SO TUNGGU APA LAGI JOM RAMAI RAMAI KITA TEKAN LINK DI BIO ADMIN UNTUK KURUS !!! .
.
Berminat?
Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke +60175535924 πŸ˜‰
.
.
#programkurus #produkkurus 
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #demica #sayajualdemicaΒ  #demicatestimoni #demicaubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat#terbaik#cubalah #jomkurus#luluskkm#carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurusΒ  #produkkurus #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman#cubadulubarutahu#takrugicuba#nakkurus #teamliyanasyf#alhamdulillah#selamat#yakin
Salam sahur korang!πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . Haaaa rugi sangat sape tak bangun sahur selain sahur merupakan sunnah Nabi Muhammad SAW.🌹 . Sahur merupakan satu ibadat yang sangat besar di sisi Allah SWT dan rasul SAW bahkan ia merupakan ciri-ciri muslim.πŸ’• . Pada zaman Nabi SAW mereka membezakan antara puasa yahudi, nasrani dan muslimin di mana pada puasa muslimin itu mempunyai sahur.πŸ’ . So jgn lupa lepas dah mkn sahur terus consume #Demica  1 sachet utk tenaga berkekalan.πŸ˜™ . JOM MEMBELI SAMBIL BERAMAL DI BULAN RAMADHAN INI . RM1 daripada belian anda akan disumbangkan kepada yang memerlukan .πŸ’•πŸ˜™ . . πŸ“’ UNTUK ANDA YANG NAK KURUS SEBELUM RAYA, BELUM TERLAMBAT LAGI ! !πŸŽŠπŸŽ‰ . . P/s: PROMOSI kita kasi extend lagi sehingga 12/6/2018 & FREE POSTAGE ke SEMENANJUNG. . . Pssstttt dapatkan PROMOSI DEMICA now!!! . . 3box RM240 ( Free Postage ) 2box RM165 ( Free Postage ) 1box RM85 ( Free Postage ) . Haaaa tunggu apa lagi?? Boleh la borong banyak2 buat stok. Sempat lagi raya nanti nak pakai baju size S!😍 . JOM KURUS SEBELUM RAYAΒ  DENGAN DEMICA UNTUK TAHUN INI ! SEBAB APA KENA TRY DEMICA ? SEBAB SETIAP PEMBELIAN DEMICA KORANG BERPELUANG UNTUK MENANG HADIAH HADIAH MENARIK DENGAN PERADUAN GORES DAN MENANG ! . . SO TUNGGU APA LAGI JOM RAMAI RAMAI KITA TEKAN LINK DI BIO ADMIN UNTUK KURUS !!! . . Berminat? Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke +60175535924 πŸ˜‰ . . #programkurus  #produkkurus  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demica  #sayajualdemica Β  #demicatestimoni  #demicaubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat #terbaik #cubalah  #jomkurus #luluskkm #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus Β  #produkkurus  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman #cubadulubarutahu #takrugicuba #nakkurus  #teamliyanasyf #alhamdulillah #selamat #yakin 
Mana satu yg uols suka? 😍 intan suka semua sbb semua cntik sgt 😫
.
πŸ“Œ Pilihlah lipstick yang bebas plumbum dan boleh menjaga bibir andaπŸ’‹πŸ’‹Cantik saaaangatttt warna Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay ! Must have girl, Nak bibir cantik ? Gunalah lipstick yang bebas PLUMBUM πŸ˜πŸ˜ŠπŸ€— Nak tau lipstick yang selamat ? lipstick Mary Kay lah jawapanya ! Poppy please & mauve moment paling cantik!
.
Matte πŸ’‹Who love matte πŸ™‹πŸ» ?? This is for uollsss ladies 😻 Lipstick Mary Kay Gel Semi-Matte ni dah menang ANUGERAH FALL BEAUTY AWARD TAU 😍😍terbukti mmg the best lipstick for you yg pentingkan kesihatan bibir dan kualiti lipstick ✨
.
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.
.
Ada 8 warna hebat!
πŸ’‹ BASHFUL YOU
πŸ’‹ RICH TRUFFLE
πŸ’‹ MAUVE MOMENT
πŸ’‹ POWERFUL PINK
πŸ’‹ ALWAYS APRICOT
πŸ’‹ POPPY PLEASE
πŸ’‹ MIDNIGHT RED
πŸ’‹ CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-
.
Berminat nak try? Free Postage πŸ’• Free Consultation πŸ’• Free Gift πŸ’• Budget?? Hubungi saya sekarang 😍😘
.
Nak cuba ? πŸ“² 017-6439663 intan akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍
Intan πŸ’‹
Senior Beauty Consultant Mary Kay 
Mary Kay Malaysia
Discover What You Love
I can
.
#marykaymei #marykaymalaysia #marykaytop5 #marykayinternational #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaystudent #marykaybajet #polisemalaysia #uitmdihatiku #picoms #uthm #drko #dermatologist #pakarkulit #pakarjerawat #cegahkrimkilo #letscantik #nakcantik  #zgallerie #lilypetuna #fattzura #bellaammara #alhumaira  #skincarereview #testimonibrushmk  #testimoniskinvimk #testimonimkberkesan #testimoniberkesan #notpeelingproduct
β€Œ
Mana satu yg uols suka? 😍 intan suka semua sbb semua cntik sgt 😫 . πŸ“Œ Pilihlah lipstick yang bebas plumbum dan boleh menjaga bibir andaπŸ’‹πŸ’‹Cantik saaaangatttt warna Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay ! Must have girl, Nak bibir cantik ? Gunalah lipstick yang bebas PLUMBUM πŸ˜πŸ˜ŠπŸ€— Nak tau lipstick yang selamat ? lipstick Mary Kay lah jawapanya ! Poppy please & mauve moment paling cantik! . Matte πŸ’‹Who love matte πŸ™‹πŸ» ?? This is for uollsss ladies 😻 Lipstick Mary Kay Gel Semi-Matte ni dah menang ANUGERAH FALL BEAUTY AWARD TAU 😍😍terbukti mmg the best lipstick for you yg pentingkan kesihatan bibir dan kualiti lipstick ✨ . Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? . Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. . Ada 8 warna hebat! πŸ’‹ BASHFUL YOU πŸ’‹ RICH TRUFFLE πŸ’‹ MAUVE MOMENT πŸ’‹ POWERFUL PINK πŸ’‹ ALWAYS APRICOT πŸ’‹ POPPY PLEASE πŸ’‹ MIDNIGHT RED πŸ’‹ CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- . Berminat nak try? Free Postage πŸ’• Free Consultation πŸ’• Free Gift πŸ’• Budget?? Hubungi saya sekarang 😍😘 . Nak cuba ? πŸ“² 017-6439663 intan akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍 Intan πŸ’‹ Senior Beauty Consultant Mary Kay Mary Kay Malaysia Discover What You Love I can . #marykaymei  #marykaymalaysia  #marykaytop5  #marykayinternational  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaystudent  #marykaybajet  #polisemalaysia  #uitmdihatiku  #picoms  #uthm  #drko  #dermatologist  #pakarkulit  #pakarjerawat  #cegahkrimkilo  #letscantik  #nakcantik  #zgallerie  #lilypetuna  #fattzura  #bellaammara  #alhumaira  #skincarereview  #testimonibrushmk  #testimoniskinvimk  #testimonimkberkesan  #testimoniberkesan  #notpeelingproduct  β€Œ
RAMADHAN PROMO !!! πŸŽ‰ 
Amyra Blossom 2
FULL WITH SWAROVSKI 😍😍😍 .
.
Normal price RM 79
Sekarang hanya RM 65 !!!!
FREE INNER CAP !!! FREE EXCLUSIVE BOX !!!!
FREE POSTAGE UNTUK KESAYANGAN SEMUA πŸ’–
RAMADHAN PROMO !!! πŸŽ‰ Amyra Blossom 2 FULL WITH SWAROVSKI 😍😍😍 . . Normal price RM 79 Sekarang hanya RM 65 !!!! FREE INNER CAP !!! FREE EXCLUSIVE BOX !!!! FREE POSTAGE UNTUK KESAYANGAN SEMUA πŸ’–
RAMADHAN PROMO !!! πŸŽ‰ 
Amyra Blossom 2
FULL WITH SWAROVSKI 😍😍😍 .
.
Normal price RM 79
Sekarang hanya RM 65 !!!!
FREE INNER CAP !!! FREE EXCLUSIVE BOX !!!!
FREE POSTAGE UNTUK KESAYANGAN SEMUA πŸ’–
RAMADHAN PROMO !!! πŸŽ‰ Amyra Blossom 2 FULL WITH SWAROVSKI 😍😍😍 . . Normal price RM 79 Sekarang hanya RM 65 !!!! FREE INNER CAP !!! FREE EXCLUSIVE BOX !!!! FREE POSTAGE UNTUK KESAYANGAN SEMUA πŸ’–